základní část, 21. kolo
02.02.2013 19:45 CET
3 : 3
(1:2)

Reportáž

Roda JC - Heracles Almelo 3:3

Fotbalisté Rody dokázali nakonec v souboji s Heraclesem vybojovat cenný bod a ve velice dramatickém a ofenzivním utkání vstřelili vyrovnávací trefu v první nastavené minutě. Kerkrade se tak dostalo na hranici dvaceti bodů a poskočilo na patnácté místo, Almelo je se ziskem čtyřiadvaceti bodů deváté. První poločas kromě samotného úvodu patřil hostům, v tom druhém se ale Roda zlepšovala a nakonec se dočkala zasloužené odměny.

Domácí výběr rozjásal své fanoušky hned v první minutě po úvodním výkopu, kdy po chybě na Evertona utekl po pravé straně Delorge a předložil míč ostrostřelci Sanharibu Malkimu, který se ze šesti metrů nemohl mýlit. Nicméně poté byli lepší hosté a převzali iniciativu směrem dopředu, přesně po čtvrt hodině se jim podařilo srovnat. Po krásném pasu Vujiceviče do vápna zakončoval hlavou Marko Vejinovič a brankář Kurto neměl nárok.

Almelo mělo tlak i nadále a pět minut před přestávkou otočilo skóre utkání. Po opakovaném centru do vápna znovu od Vujiceviče se do míč z první opřel Ninos Gouriye a jeho nechytatelná rána vymetla přímo horní růžek - 1:2. Hrdinou zápasu se stal Dario Vujicevič, který okamžitě po startu druhého dějství zařídil hostům dvoubrankové vedení. Ten se po krásné kombinaci s Vejinovičem trefil přesně podél brankáře Kurta.

Avšak domácí se ještě nehodlali vzdát a po necelé hodině snížili, což je ještě vrátilo do zápasu. Po centru do vápna hlavičkoval Demouge a krásné nůžky vystřihl Malki. Po jeho parádě sice zasáhl Pasveer, ale s dorážkou neměl problém Danilo Pereira. Domácí nakonec byli šťastnější v první nastavené minutě a srovnali na konečných 3:3. Po centru do vápna hlavičkoval na vlastní branku Christian Dorda a k jeho údivu zapadl míč přímo k tyči.

Autor: Viktor Sandev / rodajc.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1, Heracles dost oslabilo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele