základní část, 4. kolo
01.09.2012 19:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

RKC Waalwijk - Heracles Almelo 1:1

Na nedávné domácí vítězství proti PSV a Rodě tentokrát Waalwijk navázat nedokázal. V duelu s Heraclesem se musel spokojit pouze s remízou 1:1.

Už vstup do utkání fotbalistům RKC ukázal, že na ně dnes nečeká nic lehkého. Stačilo pár úvodních vteřin a Heracles se radoval z úvodní branky, kterou zaznamenal po nedůslednosti domácí obrany Willy Overtoom.

Hostující středopolař mohl o několik minut později přidat i druhý gól, ovšem jeho dalekonosný projektil v tomto případě postrádal nutnou dávku přesnosti. O moc lépe vzápětí nedopadl ani Everton, jenž pro změnu hlavičkoval těsně nad.

Místo navýšení vedení nakonec Heracles šest minut před přestávkou inkasoval vyrovnávací zásah. Florian Jozefzoon se prokličkoval na hranici vápna, odkud následně vyslal střelu, s níž už nemohl brankář Pasveer nic dělat.

Po změně stran se na další pořádnou šanci čekalo téměř dvacet minut. Poslat hostující celek znovu do vedení mohl Everton, který se zjevil tváří v tvář brankáři Zoetovi, ten ale předvedl pohotový zákrok a brazilský útočník už zakončit nezvládl.

Pořádně mrzet jej to mohlo už o malou chvíli později. To střílel Chevalier, svůj lob však nezvládl podle představ a nechal vyniknout gólmana Pasveera. V samotném závěru pak chybělo málo hostujícímu Geoffrey Castillionovi, jenž ve stoprocentní šanci trefil tyčku.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele