základní část, 11. kolo
03.11.2012 20:45 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - Heracles Almelo 4:0

PSV potvrdilo roli favorita a na domácí půdě s přehledem vyhrálo 4:0.

Utkání začalo opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly, ale netrvalo dlouho a PSV se dostalo do převahy. První velká šance přišla v 19. minutě. V té se zcela osamocený v pokutovém území dostal k míči Mertens a tvrdou střelou nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci.

Domácí vedli a utkání měli jasně ve svých rukou. Heracles marně hledal odvahu k útoku a do obranného pásma PSV se dostával opravdu jen sporadicky. Ve 36. minutě navíc přišla další perfektní akce PSV. Po dobré kombinaci se k míči dostal Narsingh, udělal si krok s míčem a z oblasti kolem pokutového puntíku se nemýlil - 2:0.

První poločas skončil jasnou dominancí PSV. Heracles kladl minimální odpor a bylo jen otázkou času, kdy eindhovenský celek ve druhém poločase rozhodne. Mohlo se to stát hned v 57. minutě, avšak Manolev, který si nejvýše naskočil na centrovaný míč, trefil pouze břevno.

Hra se poté uklidnila. Velký zlom však přišel v 74. minutě. V té se míče ujal Narsingh a naservíroval jej přímo na kopačky Strootmana, který ve vyložené pozici již nemohl zaváhat. O pouhé dvě minuty později přišel další hřebíček do rakve Heraclesu, protože se do šaten po druhé žluté kartě musel odebrat Kwame Quansah.

PSV po pouhých pěti minutách přesilovku využilo, když v 81. minutě skvěle zapracoval celý útok domácích. Osamocený Matavž si v pokutovém území počínal jako chladnokrevný zabiják a tvrdou střelou pohřbil Heracles - 4:0.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to skončit 15:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele