základní část, 23. kolo
16.02.2013 19:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

NAC Breda - Heracles Almelo 1:1

Fotbalisté Bredy po mizerném podzimu začínají sbírat bod po bodíku a nenápadně se tak vzdalují příčkám zaručující sestup do druhé ligy. Díky vybojovanému bodu s Hearcles se dostali na dvanácté místo se ziskem čtyřiadvaceti bodů. NAC si možná představovalo tříbodový zisk, nicméně Almelo rozhodně nehraje špatně a bojuje o poháry v horní polovině, i když má stále jen o pět bodů více. Díky dnešnímu nerozhodnému výsledku je zatím osmé.

Hosté přitom začali skvěle a po deseti minutách hry se trefil kanonýr loňské sezóny Everton, avšak krátce po změně stran dokázali domácí srovnat a v závěru ještě měli nějaké šance na otočení výsledku. Heracles se dostalo do vedení ze své první vážnější akce, když po centru do vápna tečoval míč hlavou Rienstra a připravený Everton hlavou pohodlně uklidil míč do sítě. Po necelé čtvrthodině hry mohl Everton zvýšit po hrubce domácí obrany, ale ke střele se nakonec nedostal.

Breda se probouzela až v průběhu úvodního dějství a ve druhé nastavené minutě byla blízko vyrovnání. Po kolmici Hooiho se Buijs dostal před Pasveera, jenže svou střelu nepochopitelně nasměroval těsně vedle. Breda po změně stran ještě více ožila a měla další šance. Nejprve v 55. minutě po dalším centru Hooie těsně vedle hlavičkoval znovu Buis, avšak poté už autor dvou spálených příležitostí vymyslel gólovou nahrávku.

Po jeho centru do vápna se osamocen k hlavičce dostal Ricky ten Voorde a byl naprosto přesný, Pasveer byl tentokráte bez šance. Hostující brankář vyrobil dvacet minut před koncem velkou minelu, kterou ale Lurling naštěstí pro něj nezakončil přesně do poloodkryté branky. V poslední možnosti utkání se ocitl hostující Duarte, ovšem brankář Jelle ten Rouwelaar brilantně zlikvidoval jeho pokus a skóre zápasu se tak již nezměnilo.

Autor: Viktor Sandev / nac.nl

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:4

Reagovat
hradec

Breda 3:3 Heracles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hradec

Reagovat
smazaný uživatel

veru tak, tipovat 4:4 bolo uplne "mimo misu" Breda nie je ziadna masina na goly a Heracles oslabil v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele