základní část, 13. kolo
18.11.2012 16:30 CET
5 : 1
(2:1)

Reportáž

Heracles Almelo - Roda JC 5:1

Heracles zvládl své domácí utkání a proti Rodě. Snadný zápas skončil výsledkem 5:1.

Domácí začali utkání aktivně. Již od prvních minut se Heracles cpal do zakončení, avšak na odměnu musel vyčkat až do 15. minuty. V té se skvěle uvolnil Duarte a zpoza pokutového území vyslal parádní střelu, která skončila za zády brankáře hostí - 1:0.

Roda však nepadla na kolena a netrvalo dlouho a na světě bylo vyrovnání. Domácí hráli chvilku na své polovině, po chvilce však Roda vytáhla svůj tlak až na polovinu soupeře a Dorda musel zahrávat malou domů. Tu však skvěle vystihl Malki a v jasné pozici bez váhání srovnal.

Heracles však velmi rychle odpověděl. Pouhé tři minuty trvalo hráčům domácího celku dostat se opět do vedení. Nádhernou kombinační akci vyšperkoval Duarte přihrávkou na Vejinoviče, který lobem opět vrátil Duartemu. Ten se objevil sám před brankářem a šikovnou střelou poslal domácí opět do vedení.

Druhý poločas začal opatrněji. Avšak přišel zlomový okamžik. Běžela 56. minuta a brankář hostujícího celku Kurto nešikovně vyběhl a srazil k zemi útočícího útočníka domácích. Rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop a jako bonus poslal hostujícího brankáře s červenou kartou do kabin. K penaltě se postavil Overtoom a s přehledem ji proměnil.

Domácí vedli o dvě branky a hostující celek jakoby rezignoval. V 70. minutě přišel totiž rychlý protiútok, za obranu si naběhl Castillion a snadnou střelou zvýšil vedení domácích. Heracles však chtěl víc a tak v 76. minutě stanovil skvělou střelou konečný výsledek 5:1 Armenteros, který snadno překonal náhradního brankáře Pruse.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele