základní část, 7. kolo
29.09.2012 19:45 CET
3 : 3
(3:2)

Reportáž

Heracles Almelo - ADO Den Haag 3:3

Fotbalisté Hearcles sice neprohráli ani ve třetím zápase v řadě, ovšem druhou výhru v sezóně si zapsat nedokázali. V naprosto bláznivém utkání, které se muselo divákům líbit, totiž pouze remizovali s konkurenčním Den Haagem 3:3 a nakonec se tak musejí spokojit s jedním bodem. Díky tomu se bodově dotáhli na Groningen, ovšem na lepší než jedenácté místo to prozatím nestačí. Den Haag získal desátý bod a v tabulce zůstává na sedmé místo.

Velice zajímavý byl první poločas, kdy rozhodčí odpískal tři penalty. Navíc diváci viděli v úvodní půlhodině hned pět branek a domácí šli do vedení. Hosté ovšem čtvrthodiny před koncem srovnali a stav se až do závěrečného hvizdu nezměnil. Do vedení se dostali hosté, když se po dlouhém centru z levé strany dostal k míči Kenneth Omeruo a ten střelou z deseti metrů pálil přesně k tyči. Nicméně domácí rychle srovnali.

Po neohrabanosti jednoho z hostujících obránců sudí odpískal pokutový kop a ten s přehledem do protipohybu gólmana proměnil Willy Overtoom. Nicméně sudí s pokutovými kopy nešetřil a o pět minut později na druhé straně srovnal tento stav. Po správně odpískaném zákroku se k penaltovému puntíku postavil Danny Holla a nekompromisní ranou opět vrátil vedení Den Haagu. Po necelé půl hodině hry ale přišel obrat během tří minut.

Nejprve rozhodčí nařídil třetí pokutový kop v utkání a Overtoom opět s obrovským přehledem proměnil i tentokráte, proto bylo srovnáno. Ve 32. minutě dalo Heracles první branku ze hry, když po nádherné kombinaci ve středu vápna dokázal dobře míč zpracovat Ninos Gouriye a střelou do horního růžku rozjásal domácí fanoušky. V dalším průběhu už tolik zajímavých šancí vidět nebylo a hosté měli blízko vyrovnání, jenže se jim to povedlo až v 73. minutě.

Svou druhou branku v zápase vsítil Holla, který se postavil k přímému volnému kopu a díky teči jednoho z hráčů stojícího ve zdi stanovil konečné skóre utkání na 3:3. Tři minuty před koncem mohl Alemlu vrátit vedení Te Wierik, jenže z hranice vápna mířil těsně nad a oba celky si tak rozdělily za svůj výkon spravedlivý bod.

Autor: Viktor Sandev / adodenhaag.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele