základní část, 25. kolo
03.03.2013 16:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - Heracles Almelo 3:1

ADO Den Haag zvládl domácí utkání s Heraclesem a vyhrál 3:1.

Utkání začali lépe domácí hráči. Ti hned v 8. minutě mohli jít do vedení, radost však všem příznivcům Den Haagu překazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího na pomezí. Netrvalo však dlouho a mohli se domácí radovat regulérně. O dvě minuty později se totiž dopustil chyby v obraně Vejinovič a do šance se tak dostal pozorný Vicento. Ten se poté pokusil přehodit vyběhnuvšího Pasveera, ale jeho střela skončila těsně nad.

Ani Heracles však nezůstal pozadu. O pouhé čtyří minuty později, v běžící 14. minutě, se k míči dostal střelec Everton. Ten ze zajímavé vzdálenosti napřáhl ke střele a nechybělo mnoho a hosté mohli vstřelit první branku utkání. Coutinho totiž skvělým skokem tento pokus vytěsnil na roh.

První poločas nabídl hodně vyrovnanou hru a chleba se tak musel lámat v poločase číslo dvě. A diváci nemuseli čekat dlouho. Na tabuli svítila 65. minuta a k míči se v pokutovém území díky lajdáckému přístupu hostující obrany dostal van Duinen. Ten nezaváhal a ve výborné pozici poslal domácí celek do vedení.

Hosté však začali hned po inkasované brance útočit a Heracles hodně stál o vyrovnání. Psala se 76. minuta a Almelo vrcholilo svůj tlak. U míče byl Rienstra, který perfektní přihrávkou našel Castilliona. Ten si poradil v dané situaci na výbornou a skvělou střelou srovnal.

Den Haag však o žádnou remízu nestál a hned po srovnávací brance natáhl iniciativu na svou stranu. Fotbal nahoru - dolu se musel líbit. Uběhlo navíc pouhých pět minut a v 81. minutě se u míče v pokutovém území objevil po perfektním centru van Duinen. Jeho rychlá střela strhla vedení opět na stranu domácích.

Heracles poté otevřel hru a začal riskovat. Toho využil rychlonohý Cherry a sám se proličkoval po pravé straně až do pokutového území, kde poté zamířil na střed a následnou střelou nedal padajícímu brankáři šanci a pečetil tak vítězství domácích 3:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele