základní část, 12. kolo
06.11.2011 16:30 CET
4 : 1
(0:1)

Reportáž

PSV Eindhoven - Heracles Almelo 4:1

PSV nezaváhalo, v domácím utkání proti Heraclesu otočilo nepříznivý stav a nakonec vyhrálo rozdílem třídy v poměru 4:1.

Utkání začalo opatrně, avšak neuběhlo mnoho a Heracles se tlačil do útoku. Ve 12. minutě vybojoval rohový kop, ke kterému se postavil Willy Overtoom. Svým centrem poté perfektně našel nabíhajícího Van der Lindena, který přesnou trefou zaznamenal branku a poslal hostující celek do překvapivého vedení.

Domácí byli značně zaskočeni a chvilku jim trvalo než se otřepali. Do první šance se dostali až po půlhodině hry, když hostující Tim Breukers srazil v pokutovém území Driese Mertense. Rozhodčí nařídil přísnou penaltu, ke které se postavil Georginio Wijnaldum, avšak jeho pokus pouze nechal vyniknout zasahující brankáře Remka Pasveera.

První poločas toho moc nenabídl a na řadu přišel poločas číslo dvě. PSV muselo zabrat a znát to na nich bylo hned od začátku. První velká šance a s ním hned srovnání přišla ve 49. minutě, když rozeběhnutý Lens vybídl ostrostřelce Toivonena. Ten neváhal a tvrdou ranou Pasveera překonal.

Poté ovšem úřadovalo jedno mužstvo a tím bylo PSV. Od té chvíle bylo k nezadržení a hodně byl vidět rychlonohý Lens. Běžela 58. minuta a kolmou přihrávkou vyslal Lense na zteč Mertens. Lens utekl všem svým pronásledovatelům a s přehledem poslal domácí celek do vedení.

Neuběhlo však mnoho a o pouhých pět minut později to byl opět Lens, který si z obránců udělal tréninkové kuželi a přesnou střelou zvýšil náskok domácího giganta. Utkání se poté dohrávalo a Heracles již jen bránil. S blížícím se koncem utkání však nevynechal aktivitu právě Lens a s vidinou hattricku stále běhal po hřišti a žádal přihrávky. V 89. minutě byla jeho snaha odměněna, když z bezprostřední blízkosti dokázal stanovit konečný stav 4:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musím opravit naprostý nesmysl a to výsledek Twente - PSV 2:2. Bohužel u autora Zajíce nepřekvapující kiks

Reagovat
smazaný uživatel

V každém případě Heracles hrál v posledním zápase hrozně a PSV by nemělo mít problém

Reagovat
Zajda

Moje chyba. Nevím jak jsem to mohl přehlédnout. V poslední době se mi hrubky hromadí jak na běžícím páse

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se, je fajn, že si to člověk umí přiznat. Tak s chutí do práce s další reportáží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele