základní část, 15. kolo
02.12.2011 20:00 CET
7 : 0
(2:0)

Reportáž

Heracles Almelo - VVV Venlo 7:0

Po více než měsíci se Heracles konečně dočkal vytouženého vítězství. Proti Venlu měl od začátku jednoznačně navrch, což dokazuje také sedm vstřelených gólů. Fotbalisté z Almela se tak výrazně přiblížili pohárovým příčkám, zatímco hosté zůstávají přikování k samotnému dnu tabulky.

Domácí fotbalisté se sice rozjížděli pomaleji, poté ale spustili svůj koncert naplno. První šance zápasu patřila Overtoomovi, který vypálil zpoza šestnáctky, jenže nemířil přesně. Hned vzápětí musel vytasit pohotový zákrok gólman De Vogt, jenž byl přinucen likvidovat hlavičku Vejinoviće.

V 33. minutě už ale hostující brankářská jednička tolik štěstí neměla. Po velmi dobré přihrávce od Duarteho zakončil bez větších potíží kanonýr Glynor Plet. Ještě před přestávkou se nakonec povedlo Heraclesu své vedení zdvojnásobit. Efektivní nůžky vstřihl Kwame Quansah a přesně umístěnou střelou dodal svým spoluhráčům potřebný klid.

Přesně po hodině hry svěřenci trenéra Petera Bosze v podstatě definitivně rozhodli o svém vítězství. Nečekanou ranou z velké vzdálenosti se prosadil Vejinović, který De Vogta dokonale překvapil. Venlo se po tomto momentu totálně sesypalo a dovolilo Heraclesu z utkání udělat vlastní exhibici.

Na 4:0 zvyšoval v 69. minutě svým druhým gólem v utkání Glynor Plet. O sedm minut později připravil Armenteros palebnou pozici pro Evertona, pro něhož bylo už jednoduché úspěšně zakončit. Uběhlo pár okamžiků a domácí fanoušci mohli slavit znovu. Tentokrát vypálil Vejinović, jeho střelu ještě tečoval Meeuwis a De Vogt byl bez šance. To však stále nebyl konec. Poslední úder si Heracles schoval na 82. minutu, kdy Armenteros prošel přes dva obránce a pečetil na 7:0.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele