základní část, 6. kolo
18.09.2011 16:30 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

FC Utrecht - Heracles Almelo 2:2

Utrecht doma vyzval Heracles Almelo, oba celky si body rozdělily za remízu 2:2.

Utkání začalo opatrně a oba celky spíše vyčkávaly, zda jeden z nich udělá chybu. První větší šance přišla v 19. minutě. Domácí rychlík Asare se dokázal skvěle uvolnit proti svým strážcům a naservírovat následně perfektní přihrávku nabíhajícímu Gerndtovi, který neváhal a přesnou střelou poslal domácí do vedení.

Poté se však Heracles probudil a začal na svého soupeře tlačit. Odměnou mu byla běžící 31. minuta a s ní i parádní individuální práce hostujícího Quansaha. Ten prošel skrze obranu a tvrdou ranou z dálky prostřelil vše, co mu stálo v cestě a srovnal stav utkání. Hosté však svůj tlak neutišili. Naopak přitvrdili a ve 37. minutě přišla druhá rána. Tentokrát se v pokutovém území nejlépe zorientoval Plet a tvrdou ranou poslal hostující Almelo rázem do vedení.

První poločas tedy pro domácí nevyšel podle představ a Utrecht musel začít dohánět manko. Začátek druhého poločasu se domácím povedl. V 54. minutě se skvěle uvolnil Tommy Oar a parádním pasem vyslal na zteč osamoceného Asareho. Ten neváhal a tvrdou ranou srovnal. Utkání poté toho příliš nenabídlo, oba týmy braly po bodu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele