základní část, 16. kolo
09.12.2011 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

ADO Den Haag - Heracles Almelo 2:0

Také v páteční předehrávce 16. kola potvrdil Haag svou vzrůstající formu a na své konto si připsal cennou výhru 2:0 nad Heraclesem.

Vstup do zápasu vyšel domácím fotbalistům skutečně dobře, na vstřelení úvodního gólu jim stačilo pouhých osm minut. Do statistik se zapsal jako první talentovaný Mike van Duinen, který využil zaváhání obránce van der Lindena a neomylně zakončil.

Poměrně rychle inkasovaný gól fotbalisty Heraclesu očividně zaskočil. Na hru Haagu nedokázali dlouhou dobu nijak odpovědět, takže gólman Coutinho moc práce neměl. Vedení mohl naopak pojistit aktivní van Duinen, tentokrát mu ale při zakončení chyběla přesnost.

V prvním poločase si hosté vypracovali jedinou příležitost. Z nadějného přímého kopu ovšem Duarte poslal míč nad břevno. Poslední slovo pak patřilo opět Haagu, konkrétně Visserovi, který po rohovém kopu Everton orazítkoval tyčku hostující brány.

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Velmi nebezpečně zahrozil už po pár minutách záložník Jens Toornstra, s jeho střelou z hranice šestnáctky si ale výborně poradil připravený Pasveer. Své štěstí následně hned dvakrát vyzkoušel Ali Boussaboun, jenže ani mu nebylo přáno. Jeho první pokus zlikvidoval Pasveer, následně poslal míč vedle.

A tak si diváci museli počkat na další gól až do 81. minuty. To si Lex Immers zpracoval přihrávku od Verhoeka, a následně poslal míč nechytatelně do dolního pravého rohu hostující brány. Zanedlouho přidal Immers dokonce i třetí branku, ta však nebyla uznána pro ofsajd, a proto se Haag musel spokojit pouze s výhrou 2:0.

Autor: Tomáš Honajzer / vi.nl, soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele