základní část, 30. kolo
09.04.2011 20:45 CET
2 : 6
(1:3)

Reportáž

Willem II - Heracles Almelo 2:6

Sestup Willemu dostal v tomto kole opět mnohem konkrétnější obrysy. Svůj zápas s Almelem totiž absolutně nezvládl a doma schytal pořádnou gólovou nálož. Hosté si zápas v poklidu pohlídali a nakonec se mohli radovat z divoké výhry 6:2. O tu se největší měrou postaral kanonýr Everton, jenž vsítil hattrick.

Přitom zápas začal pro Tilburg tím nejlepším možným způsobem. Po faulu na Hakolu viděl Looms červenou kartu a navíc daroval svěřencům trenéra Boessena penaltu. Tu také dokázal Andreas Lasnik proměnit. Jenže vedení Willemu nevydrželo příliš dlouho. Už v šesté minutě totiž poprvé v zápase zaúřadoval Everton a všem divákům jasně ukázal, že Heracles se nebude v početní nevýhodě jen bránit.

Vstřelená branka hosty ohromně nabudila a ještě do konce poločasu dokázali dvěma góly stav utkání zcela otočit. V obou měl prsty výborně hrající Everton. Gól s pořadovým číslem dvě sám vstřelil, těsně před přestávkou naopak zařídil penaltu. Tu proměnil záložník Willy Overtoom.

S takovým průběhem utkání asi domácí vůbec nepočítali a ve druhém poločase působili také značně zaskočeným dojmem. Nic jim nevycházelo podle představ a nakonec je v 58. minutě srazil svým třetím gólem Everton, když výborně propasíroval míč z hranice vápna.

Malou šanci na bodový zisk vrátil Tilburgu v 82. minutě svým prvním gólem v Eredivisie Denis Halilovič. Poté ale domácí chtěli za každou cenu minimálně vyrovnat, což se jim nakonec stalo osudným. Heracles totiž potupu svého protivníka dokonal dalšími dvěma brankami. Po jedné si připsali Overtoom a Quansah, čímž pečetili vysoké vítězství svého celku.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele