základní část, 4. kolo
28.08.2010 19:45 CET
4 : 2
(3:0)

Reportáž

Roda JC - Heracles Almelo 4:2

Skutečnost, že Almelo prostě na Rodu neumí, se potvrdila také nyní. Tentokrát fotbalisté z Kerkrade bez větších potíží vyhráli 4:2 a postoupili tabulkou výrazně směrem vzhůru.

Po odehrání dvaceti minut se schylovalo k výraznému debaklu Heraclesu. Roda totiž velmi brzy vstřelila tři branky. Ta první přišla už v 6. minutě. Na konci Junkerova centru se objevil Morten Skoubo a jednoduše dorazil míč do sítě.

Jindy výrazný kanonýr Mads Junker se proměnil ve dvorního nahrávače také už o minutu později. Opět zafungovala jeho spolupráce s dánským útočníkem Skoubem a výsledek byl stejný - gól na 2:0. Brankář Remko Pasveer při tomto momentu rozhodně nemohl mít klidné svědomí, jelikož výběh z brány se mu vůbec nepovedl.

Heracles málem poměrně rychle odpověděl. Quansahovu hlavičku ovšem dokázal vyrazit do bezpečí gólman Tyton. V 19. minutě přidala Roda třetí branku. A opět jí připravil Junker, který tentokrát pozemním centrem za obranu vybídl ke skórování Delorgeho. Ten byl před přestávkou blízko dalšímu navýšení vedení, avšak jeho dalekonosný pokus dokázal zblokovat obránce Looms.

Na začátku druhé půle mohl dokonat hattrick Skoubo, jenž utíkal na Pasveera zcela osamocen, nakonec ale hostující gólman skvěle zasáhnul a jeho šanci zlikvidoval. Hodně šťastné snížení přišlo v 65. minutě. Vejinovič zahrával přímý kop, jeho tvrdou střelu Fledderus omylem tečoval a míč změnil směr. Domácí Tyton byl bez šance.

A podobné štěstí měl Heracles i o deset minut později. To se Overtoomovi povedlo trefit záda obránce De Fauwa, od nějž míč zamířil do sítě. Naději na bodový výsledek ale hostům poměrně rychle vzal Junker. Nádherný centr mu tentokrát předložil Delorge a dlouhonohý útočník jen zakončoval do prázdné brány. Roda si už vítězství vzít nenechala.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele