základní část, 33. kolo
01.05.2011 14:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

NAC Breda - Heracles Almelo 1:2

Vyrovnané utkání bylo možno vidět v Bredě, kam zavítal Heracles. Almelo po celé utkání prohrávalo, avšak díky dvěma slepeným brankám si nakonec odvezlo vítězství v poměru 1:2.

Utkání začalo v poklidném tempu, ovšem díky určité benevolenci rozhodčího to začalo po pár minutách dost jiskřit. Tvrdá hra ovšem vyhovovala oběma týmům. První velká šance přišla v 17. minutě a to z kopaček domácího Matthewa Amoaha, který se dokázal šikovně uvolnit a následnou střelou dokonce překonat hostujícího brankáře. Breda tak celkem překvapivě šla do vedení 1:0.

Netrvalo však dlouho a ve tvářích domácích byla místo štěstí vidět obava. V 19. minutě si totiž na protihráče nevybíravě vyskočil Csaba Feher a rozhodčí okamžitě tasil červenou kartu. Domácí šli tedy do početní nevýhody a hosté v té chvíli okamžitě začali bojovat.

Přesto však mohli jít do kabin domácí spokojeni. Ve 41. minutě se jim totiž naskytla možnost zvýšení svého vedení. Pokutový kop si připravil Danny Gorter, avšak jeho pumelice nepřekonala hostujícího brankáře a zdálo se, že se v domácím týmu hodně zlomilo.

Druhý poločas začal hostující celek aktivně. Zvyšující se převaha nakonec vyústila ve vyrovnávací branku. Psala se 70. minuta a Plet výbornou přihrávkou vybídl ke skórování Mark-Jana Fledderuse, který s nabídnutou šancí nepohrdl a srovnal. Neuběhlo mnoho a hosté zkompletovali své snažení. V běžící 74. minutě se totiž skvěle odpoutal od bránících obránců Plet a tvrdou hlavičkou poslal Heracles do vedení.

Utkání se blížilo ke konci a domácí dostali možnost ke srovnání. V 82. minutě totiž Everton viděl druhou žlutou kartu a síly na hřišti se srovnali. Ve zbytku utkání však nedokázala Breda nalézt způsob ke skórování, a tak Almelo odjíždělo z vítězstvím 1:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele