základní část, 18. kolo
10.12.2010 20:45 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Heracles Almelo - VVV Venlo 2:2

V Almelu zavládlo po páteční předehrávce s Venlem velké zklamání. Zápas, který měl být jasnou záležitostí, totiž nedopadl pro Heracles vůbec dobře. Po první půli sice vedl o dvě branky a směřoval ke třem bodům, o ty ale přišel v samotném závěru, kdy na konečných 2:2 vyrovnal mladý útočník Michael Uchebo.

První poločas ovládl domácí Heracles, který byl o poznání nebezpečnější a svou převahu nakonec vyjádřil také dvěma brankami těsně před přestávkou. Už po pár minutách se ale mohl prosadit Everton, jeho hlavičku ovšem s vypětím všech sil nakonec gólman Begois lapil. Hostující brankářská jednička následně musela krýt také nebezpečnou ránu Douglase.

V 37. minutě už ale Venlo tolik štěstí nemělo a poprvé v zápase lovilo míč ze své sítě. Po levé straně hřiště utekl Looms, nacentroval před bránu, kde byl již připravený útočník Everton, jenž následně hlavou bez problémů zakončil. O pět minut později to bylo o dvě branky. Armenteros si zpracoval míč na prsa a z otočky jej poslal nechytatelně pod břevno.

Podle očekávaného scénáře měl Heracles po změně stran přidat ještě další zásah a dokráčet pro tři body, realita ale byla nakonec úplně jiná. Venlo to totiž nezabalilo a poměrně brzy vstřelilo kontaktní gól. Uchebo poslal míč na Boymanse, který se prodral k zakončení a byl neomylný. Domácí reklamovali ofsajdové postavení, rozhodčí však byl jiného názoru.

Druhý gól následně zkoušel vstřelit aktivní Boymans, jeho snaha ale nepřinesla kýžené ovoce. Až v nastaveném čase udeřil nigerijský útočník Michael Uchebo. Venlo předvedlo nádhernou akci a Uchebo měl velmi jednoduchou pozici - míč poslal z malého vápna do rohu brány.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele