základní část, 7. kolo
25.09.2010 19:45 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

ADO Den Haag - Heracles Almelo 3:2

Den Haag ukazuje, že tuto sezonu se mu daří. Na domácí půdě si to rozdal s Heraclesem, který zažívá momentálně zcela jiné problémy a porazil jej těsně 3:2.

Začátek utkání patřil hostujícímu celku. Ten již ve 4. minutě zahrozil, avšak branka přišla až v minutě sedmnácté. V té si na centrovaný míč naskočil Glynor Plet a otevřel skóre utkání. Domácí ovšem vcelku rychle dokázali najít odpověď. Ve 29. minutě se individální prací blýskl Lex Immers, když prošel přes bránící protihráče a parádní ranou zavěsil. Den Haag dokonce dokázal utkání otočit a to ještě v prvním poločase, na konci pohledné kombinace stál střílející Bulykin - 2:1.

Druhý poločas začali lépe opět hosté. Ti se dostávali velice lehce do šancí, avšak vyrovnávací branka přišla až v 66. minutě, ve které se do dobré pozice dostal Da Silva. Ten si pohrál s bránícím protihráčem a chladnokrevnou střelou srovnal stav utkání. Radost hostů však netrvala dlouho. O čtyři minuty později se totiž z dobré pozice dokázal trefit svou druhou brankou Bulykin a rozhodl tak utkání ve prospěch svého celku - 3:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele