základní část, 30. kolo
04.04.2010 14:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - NEC Nijmegen 2:0

Heracles znovu dokázal, že má formu jako hrom, když v domácím zápase proti Nijmegenu zvládl konec utkání a zvítězil 2:0.

Začátek utkání patřil jednoznačně domácímu celku. Ten se do svého soupeře zakousl a již od prvních minut útočil na úvodní branku. V první velké šanci se objevil Bas Dost, avšak jeho pokus postrádal notnou dávku přesnosti a síly a tak skončil hodně vedle branky hostujícího celku.

Domácí poté měli další velkou šanci, když v závěru první půle dostal možnost volného přímého kopu zahrávat Willy Overtoom. Jeho pokus ovšem postrádal na síle a tak si jej hostující brankář s přehledem pohlídal.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Na řadu tak přišel poločas druhý a v něm další čekání na úvodní branku. Ze začátku o sobě dali věděl Dost a Douglas, avšak ani jeden se svým pokusem nepochodil. První pokus letěl vysoko nad branku hostujícího celku a tomu druhému scházela notná dávka síly a tak si s ní brankář poradil.

Nudná hra nebavila diváky a evidentně ani samotné hráče. Blížil se konec utkání a s ním přišel i závěrečný nátlak. Do dobré šance se v 80. minutě dostal střídající Samuel Armenteros a technickým pokusem poslal domácí do vedení. Neuběhlo mnoho a tentýž hráč se objevil sám před hostujícím brankářem a tvrdou ranou zvyšoval na konečných 2:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele