základní část, 20. kolo
31.01.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Utrecht - Heracles Almelo 0:0

Dvacáté kolo holandské Eredivisie opravdu nenabídlo hodně branek a utkání domácího Utrechtu, který přivítal příjemné překvapení této sezóny, nebyl výjimkou. Utkání totiž po devadesáti minutách prakticky nic nenabídlo a skončilo tak nerozhodně 0:0.

Ze začátku byl aktivnější domácí celek, který se již v úvodních minutách tlačil kupředu, avšak proti byla dobře zformovaná obrana hostí. Ta se nedopouštěla prakticky žádných chyb, a to vedlo k tomu, že své počínání domácí celek brzy vzdal.

O první velkou šanci se postarali přesto domácí. Na rohový kop si nejvýše naskočil Martens, ovšem jeho pokus dokonale dokázal pokrýt hostující brankář, a tak se stav neměnil. Neuběhlo mnoho a do dobré šance se dostali znovu domácí. Tentokrát se o rozruch postaral Silberbauer. Ani jeho pokus si ovšem nenašel cestu za záda brankáře Pieckenhagena.

Poté se i domácí zapsali do statistik. K volnému přímému kopu se postavil Everton, avšak svůj pokus poslal těsně nad branku domácího celku. Tím skončila první půle a na řadu přišla ta druhá. Ta byla ještě opatrnější. Oběma celkům totiž docházel dech a bylo jasné, že by případná branka utkání rozhodla.

Blížil se konec utkání a s ním přišla i největší šance domácího celku. Ricky van Wolfswinkel si potáhl míč a z parádní pozice vykouzlil přesnou střelu, která nadělala hostujícímu brankáři plno práce. Ten si ovšem počínal senzačně a ukázal se v tom nejlepším světle, když dokázal střelecký pokus chytit a podržel tak svůj celek.

Utkání se poté spíše odchodilo, a tak si na konci devadesáti minut oba celky body rozdělily za remízu 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele