Union Berlín prý hledá trenéra

01.05., 11:55
Aktuality
Nenad Bjelica (© AFP)

V Unionu Berlín, v němž působí i český fotbalový záložník Alex Král, podle magazínu Kicker po sezoně skončí trenér Nenad Bjelica. Dvaapadesátiletý Chorvat převzal tým teprve v listopadu po odvolání Urse Fischera, jenž klub dovedl z druhé nejvyšší soutěže až do Ligy mistrů.

Union vyhrál pouze jeden z posledních devíti zápasů a tři kola před koncem se musí obávat o udržení v bundeslize. Na čtrnáctém místě tabulky má náskok pouhých dvou bodů před Mohučí na barážové šestnácté pozici. O víkendu čeká berlínské mužstvo záchranářský duel s patnáctou Bochumí, s níž je bodově nastejno.

Pětadvacetiletý Král, jenž má kvůli válce na Ukrajině pozastavený kontrakt ve Spartaku Moskva, přišel do Unionu loni v červnu a podepsal roční smlouvu. Za tým nastoupil ke 23 ligovým zápasům, v minulých dvou utkáních nehrál.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele