Simeone by Torrese přivítal s otevřenou náručí

23.03.2013, 15:45
Aktuality
Fernando Torres se v Chelsea stále nerozstřílel a čím dál víc se spekuluje o jeho odchodu. Mezi kluby, do kterých by mohl zamířit, je zmiňováno i Atlético Madrid, kde fotbalově vyrostl. Trenér Diego Simeone nepochybuje, že by se Torresovi v Atlétiku dařilo.

"Fernando Torres nyní hraje v jiném týmu. Musíme počkat na konec sezony, teprve poté budeme moci rozhodnout, kteří dostupní hráči k nám přijdou," říká Simeone.

29letý útočník je odchovancem Atlétika, z klubu odešel v létě 2007. "Fernando dobře zná klubovou historii a také ví, co obnáší hrát za Atlético. Vůbec nemusím zdůrazňovat, že by byl posilou. Byli jsme spoluhráči a dobře vím, jak důležitým hráčem může být," dodal Simeone.

Za Rojiblancos nyní válí jiná útočná hvězda Falcao. Pokud by v létě odešel, mohlo by Atlético najít peníze na Torrese. "Nejsem Falcao ani jeho agent. Jsem trenér a plně ho respektuju, protože týmu dává úplně vše. Každý si musí udělat svoje rozhodnutí, každý je jiný a ostatní ho musí respektovat," uvedl Simeone.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (525)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Pokud tam v létě i přes ten trumf v ruce, který má, tedy Courtoise, nedokáže Chelsea Torrese střelit, tak to bude nejvyšší level neschopnosti.

Reagovat
Talker

Tak ono jak tam chceš Torrese střelit a využít k tomu Courtoise, to nevím. Jedině, že by opačným směrem šel Falcao, což sice pro mě není první varianta, ale pokud by to bylo Courtois+Torres+10-15mil euro, tak bych do toho šel.

To je vlastně jediná podmínka, kterou mám vzhledem k Falcaovi - získat ho s tím, že se zbavíme Torrese a bude to pro nás výhodné. Ještě teda bych poprosil plat kolem 150k max, ale to je dost nereálné...

Reagovat
Godwinson

Falcao by byla největší píčovina, kterou Chelsea za hodně dlouhou dobu udělala, i kdyby bral 20k. Ale bojím se toho dost a dost.

Reagovat
Talker

Tak kdyby byl za přijatelnou cenu, tak by to takovej průser nebyl. Už jen proto, že je to jedna z mála variant, jak se zbavit Torrese. Osobně bych preferoval variantu Falcao do Realu, Torres do Atletica a my bychom si koupili nějakého univerzála.

Navíc my akutně potřebujeme špičkového hroťáka - Torres to není, Demba má průměr na gol stejný jako Torres a zůstává Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Si celkem protiřečíš. Ano potřebiujeme góly a ty Ba moc nedává,takže Falcaa. V zádech Ba nebo Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

jen at blues nekupuji balea

Reagovat
Godwinson

Podle mě by tedy Lukaku a Demba + nějaký mlaďoch klidně do následující sezóny mohli stačit. Není třeba si hrát na něco, na co nemají. Převezme to nový kouč, ta podhrotová trojka už nemůže být lepší, podle mě je tedy priorita stále jeden střední záložník a tím bych to osobně ukončil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a dopadneme jako tragédi z Emirates. Bude se hrát zuby nehty o 4.flek a v LM max osmif.

Reagovat
Godwinson

Meleš blbosti. Lukaku je megatalent a na hostování ukazuje, že na to bezesporu mít bude. Je otázka, jestli mu Chelsea dá prostor pro to, aby to mohl ukázat nebo si budou hrát na extramegaklub a budou potřebovat pět špičkových útočníků ... mě osobně by tedy nasralo třikrát více kdyby se Chelsea na Lukaka vysrala než kdyby vyletěli v OF LM.

Reagovat
Talker

Proč se s ním vůbec bavíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho, přece nezkazíš všechnu srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm nepsali ste tu,že byl mega talent i Stud? Když sme ho dali na hostování a válel tak všichni : Po sez=oně musí zpátky Stud !!!! A když se vrátil tak hrál průměr ba podprůměr....pak se prodal a je po něm hovno. Aby to tak nebylo i s Lukem. I když osobně bych to nechtěl.

Reagovat
Godwinson

Lukaku a Sturridge jsou hlavně dva úplně odlišné charaktery.

Reagovat
smazaný uživatel

ano,ale tak to může klidně dopadnout. No prostě moje vize budou na 80% vyplněny i když si to nepřeju. Abych se Vám děcka zase nevysmál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Tak on měl Vader pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Ty jsi natolik retardovaný, že se na tebe nedá nereagovat

1) V Liverpoolu má statistiku 7 zápasů, 4 goly, 3 asistence.

2) Kolik toho u nás odehrál? Loni na podzim byl naším nejlepším střelcem, potom se zasekl, ale stejně skončil s 13 goly z pozice křídla

3) Letos byl neustále zraněný, ale stejně dal 2 goly na 300 minut, které odehrál a většinou jenom střídal, když byl k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

a jéje statistiky. Vedle tebe sedí stopro zelený plod jinak to není možné. Talkersi kdysi si byl celkem fajn,ale od určité doby si sjel na špatnou kolej a furt "jedeš"..... do řiti. Ale nevadí....

Reagovat
Godwinson

Dospělej člověk, to snad nemůže být pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Zeleny plod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Talker

Tak ono jde o to, že na ten ofenzivní trojlístek máme 4 hráče - Moses, Mata, Hazard, Oscar. Jeden další hráč, který dokáže zahrát na křídle a zároveň i na hrotu by se hodil. Potom jeden střední záložník a teoreticky máme hotovo. Jedině, že bychom chtěli na stopera přivést nějakou špičku a případně nějaké mladíky - třeba Shaw na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Další hráč na ty pozice pod útočníkem je snad Marin, ne?

Reagovat
Talker

Je, ale očividně se s ním nepočítá - RdM mu nedal šanci, Benitez ho taky prakticky ignoruje. Takže s ním taky nepočítám. Pokud by ale dostal šanci a počítalo se s ním, tak proč ne? Ještě se tam může počítat teoreticky Piazon a KdB.

Reagovat
Talker

Jinak my máme ten kádr šíleně úzkej prostě, takže ono se těžko spekuluje, kde bychom měli posílit, když jsme celou zimu hráli prakticky s jedním-dvěma hráči na lavičce do ofenzivy. Občas vznikaly komické situace, kdy tam byl Marin + golman a zbytek obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nechci bejt moc nepříjemnej, takže ve spojistosti s těmi náhradníky zmiňovat vaší akademii atd. nebudu a budu s tebou souhlasit.

Ještě jsi v Ázerbájdžánu?

Reagovat
Talker

Jsem, chystám se na úterní zápas Arménie-Česko...

Jinak akademii zminovat můžeš, ale klidně ti to vysvětlím - CFC absolutně změnila strategii vývoje hráčů. Když to vezmu od začátku - v U-18 hrají hráči, kterým je 15-17 let. Máme prakticky nejmladší U-18 v FAYC, stejně tak v U-18 lize.

V U-21 hrají zase hráči, kteří mají maximálně 19 let (respektive ročníky 93-94). Sice je pár vyjimek, kdy tam nastupují hráči, kterým je 20-21, ale to nejsou opory, ale spíše hráči, kteří v U-21 působí už pár let. Nedávno jsme 6 takových hráčů uvolnili ze smlouvy. Takže U-21 (rezerva) je složená převážně z těch talentů, kteří poskočili z U-18 minulý rok a většina z nich by v té kategorii ještě hrát mohla.

A ti nejtalentovanější jsou na hostováních. Ono máme na hostováních nějakých 20 hráčů. Kdybychom si je stáhli, tak máme možnost je využít, ale drtivou většinu času by hráli jenom za U-21, kterou přerostli. Navíc většina těch hráčů hraje v Champu nebo v Holandsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, tak to je buď vaše hloupost, nebo ti hráči kolem dvaceti let nejsou dostatečně kvalitní na to, aby teda mohli do zápasu chodit na 20 - 30 minut třeba, abyste tam pak nemuseli právě mít 6 obránců, na tý střídačce. Jinak Malouda je stále v U21?

Reagovat
Talker

Tak Malouda tam teoreticky je, ale nehraje ani za tu rezervu.

Ono oni by si kopli těch 20-30 minut, jenže je problém, že za plného stavu by byli až druhou-třetí variantou na lavičce na tu pozici a posbírali by si třeba 500 minut za sezonu.

Piazon třeba těch 500 minut posbíral za 2 měsíce na hostování, Chalobah má 2500 minut ve Watfordu, McEachran je na tom podobně v Boro. A Lukaku je ideální příklad - u nás by hrál nepravidelně, ve WBA hraje skvěle a roste každým zápasem a po sezoně bude připravený a rozehraný. Kdežto před touhle byl v prdeli a nehrál dlouho, na začátku nehrál ani za WBA.

Ono na jednu stranu je to škoda, mohli jsme mít na lavičce dobré hráče. Ale oni svoje kvality ukázali hlavně letošním hostováním, hodně z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, tak si ale pak nemůžeš stěžovat na tohle, že jo. V jinejch klubech to většinou takhle funguje.

Reagovat
Talker

Tak ono jde o to, že prakticky všichni fanoušci stresovali v létě s tím, že chtěli dva další hráče. Já osobně si v létě přál někoho, jako je Anelka, Klose - třicátník, kterej půjde krýt záda Torresovi, na pozici dvojky-trojky. A CM, které by nahradilo Lamparda.

Tohle všichni viděli a říkali. Jinak na pozici křídla jsem nikoho nechtěl, neb tam byl Marin, který se v přípravě jevil lépe než třeba Hazard. Ale o těch dvou pozicích se mluvilo už v létě, nic se s tím neudělalo a takhle to dopadlo.

Reagovat
Godwinson

Škoda, že je to Chelsea ... Chalobah mě letos nadchl tak, že bych v případě jiného klubu i toho Fellainiho oželel :)

Reagovat
Talker

Tak oni se moc nepřekrývají - ono hrajeme pravidelně s jedním DM a jedním CM a já teda Chalobaha počítám spíš na to DM, kde bude soupeřit s Mikelem a Oriolem. Tam to bude celkem oříšek, jak to rozlousknout, protože všichni tři jsou mladí - Mikel 26, Oriol 22, Chalobah 18.

Fellaini zase bude bojovat o pozici s Lampardem a Ramiresem.

Reagovat
Godwinson

To si úplně nemyslím. Já bych to viděl tak, že na Lampardovu pozici se stane prioritním v příští sezóně (tedy nestane, ale bylo by to logické a jediné správné řešení) De Bruyne, který by měl v podstatě soupeřit právě s Lampardem, Ramiresem či McEachranem, který v tomhle případě asi půjde zase pryč. Osobně bych viděl Fellainiho právě jako ideálního parťáka k De Bruynemu ... i z pohledu mezinárodního :)

Reagovat
smazaný uživatel

sešli se "znalci". Děs toto.

Reagovat
Godwinson

Děs je, když si člověk uvědomí, že jsi dvakrát starší než většina uživatelů tohoto webu a přitom osmkrát jednodušší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm věc názoru. A tvůj je irelevantní.

Reagovat
Godwinson

To není věc názoru, ale dlouhodobého pozorování. Kdyby jsi si alespoň dělal prdel ... v což stále doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm . Radši mi poraď jak zjistím volejbal Olmík-F-M baby. Mám to vsazeno za 5 litrů. Nikde to není !

Reagovat
Godwinson
Reagovat
smazaný uživatel

to byla i zkouška chytrosti Neprošel si ! Ach jo to sem mohl tušit

Reagovat
Godwinson

Ten zápas tam máš, ale tvým sítem bych jistě nepropadl, souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano mám,ale je tam PKV,že? A to je mi k hovnu. Čekal sem od tebe chytřejší odpověď. Tj lepší sever. Nestalo se....

Reagovat
Godwinson

Tak ty to nehraješ, ty si vážně takový hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

bez komentáře.

Reagovat
Godwinson

Pán Bůh zaplať

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaa.

Reagovat
Chazy

zkouška chytrosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Talker

Že ho ještě řešíš. Holt čtyřicátník, kterej nemá jediného kamaráda, tak prudí na internetu, jakej je machr.

Reagovat
smazaný uživatel

brečím jak malej 40-cátník. Ty vše víš tebe mám rád.

Reagovat
Talker

Víš, já jsem optimista a romantik, ale ty mi nějak bortíš moje idee. Místo aby sis strčil pistol do chřtánu a vystřelil si to vzduchoprázdno, co tam máš, tak si hledáš smysl života v otravování života jiným lidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemůžeš být optimista ani romantik ! Takoví lidé nemívají komplexy Zůstaň v Azerbajdžánu na samotě..... a piš mi.

Reagovat
Talker

Tak ona je zásadní otázka, jak budeme hrát. Pokud 4-2-3-1, tak Kevina můžeme jen těžko nacpat na CM, protože s Matou před ním by to bylo šíleně ofenzivní a kdybys tam dal vedle něj Fellainiho, tak by to byl strašnej bordel.

Osobně bych byl nejradši za přesun na 4-3-3 se středem Ramires/Fellaini-Mikel/Oriol-KdB/Oscar. Ale pozici Fellainiho stále vidím vedle Mikela/Oriola/Chalobaha, neumím si představit, že by jsme Fellainiho zabíjeli na DM. Zvlášť když si přičteš to, že na tu pozici máme 3 mladé, talentované hráče.

Reagovat
Godwinson

Zabíjeli, ale no tak. Mám pocit, že někde i vyjádřil své preference k tomu postu, nehledě na to, že je to jeho primární post. Podle mě by to mohlo fungovat. Ono při tom tvém návrhu zase nemáš kam nacpat Oscara ... já nevím, je to jedno, stejně to je takový fm :)

Reagovat
Talker

Tak jak jsem psal, prostě se bude točit čtveřice KdB,Oscar,Ramires a Fellaini na těch dvou postech před DM. Když bude potřeba síla ve středu pole a bránit, tak Ramires+Fellaini. Když kreativita a prolomit obranu, tak Oscar+KdB. Popřípadě mix podle potřeby.

Já si umím představit i sestavu, kde Oscar bude hrát zataženého playmakea a před ním bude dvojice KdB a Fellaini.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

ať žijou internetové statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja davam prednost tem neinternetovym

Reagovat
Godwinson

Marina už nepočítáš? De Bruyne by se tak také měl počítat, byť primárně doufám dostane permanentní pozici místo Lamparda. Jenže ten ofenzívní trojlístek je tak jasně vyprofilovaný, že je v podstatě nesmysl kupovat hráče, co dokáže hrot i křídlo. Mně by se třeba líbil Jovetić, má smysl? Rozhodně ne. Takže osobně bych byl nejraději pro Fellaini a konec ... Nakonec bude ale vše jinak, takže je tahle debata bezpředmětná

Reagovat
Talker

Viz výše, s Marinem nepočítá asi nikdo už. RdM ho nevyužil, Benitez taky ne... Nevím, nechápu to, ale očividně asi budoucnost na SB nebude mít. Pokud si necháme dvojici Piazon + Marin a bude se s nima počítat plnohodnotně, tak klidně trojka na hrot může být nějaký mladík.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres a Courtois a 15m za Falcaa? To by se Altétiku moc nevyplatili, když za něj zaplatili nějakých 40m

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu ten trumf to jako jestli si chcete nechat Courtoise dalsi sezonu. Tak jedine v balicku s Torresem

Reagovat
smazaný uživatel

My by to taky uvítali

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Simeonemu. Bylo by to krása vykopat FT a vzít si Falcaa.

Reagovat
Miguel19

Jj a Lukakua kopnout do prdele ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč? Jinak.... stejně to tak dopoadne. Znáš RA.

Reagovat
Miguel19

Protože když přijde Falcao, tak dalších 5 let by si u nás nekopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nečekáš v Chelsea nějakou práci s mládeží

Reagovat
smazaný uživatel

respektive, že by se někdo z akademie a z mladíků někdy prosadil do áčka

Reagovat
Miguel19

Co to plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo z odchovanců hraje stabilně základ, nebo aspoň velkou část zápasů? Terry a pak jsem viděl občas Bertranda, ale to asi jen proto, že byl zraněnej Cashley

za mladík nepovažuju nějaký Oscary a Hazardy, kteří přišli za desítky milionů

Reagovat
Miguel19

A proč to sem taháš?

Reagovat
smazaný uživatel

to je diskuze s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat, příští sezonu do útoku Lukaku a Demba + koupit nějakého hráče, který dokáže zahrát jak na hrotu, tak na křídle. Třeba Schurrle.

Reagovat
Miguel19

To je zase 30M do luftu..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by Schurrle 30m nestál.

Reagovat
Miguel19

Ale to víš že jo, kord když jde o CFC.

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě, vysvětlíš mi pointu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš víc no

Reagovat
smazaný uživatel

vyprodukovala Chelsea někdy nějakého nadprůměrného hráče? tím myslím fakt vyprodukovat a ne že koupit.. není to rýpavý koment jen by mě to fakt zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Terry?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Torresovi je už 30..

Reagovat
smazaný uživatel

pán je matematik koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
smazaný uživatel

29, lemple

Reagovat
smazaný uživatel

a Lukakuovi 28 minimálne. Podvodníci.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

29

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa a Torres out !!!!! A zas bude dobře

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesně to co nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Falcaem zas tak nepřehánějte... dal 21 golů z toho 8 z penalt a 8 golů z penalt je teda dost, to málo kdo má za rok. Čili 13 golů ze hry a poslední dobou nějak vytuhnul, i když formu zase jednou mít bude. Může se stát, že ho vymění za Torrese, dostanou nějakej 35mil k tomu. Torres se ve Španělsku chytí a Falcao bude hrát tužku. To by byl pro Atlety kauf jak prase, ke všemu budou hrát i LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba Ba dal pred prestupom k Chelsea 13 ligovych golov, po prestupe len 2. Takze nebude to len o Torresovi a ako pises, v Atleticu sa moze chytit.

Falcao <-> Torres + 25-35 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no však... ráth bych ho viděl zase u Atletů jak střílí goly jako v Liverpoolu...

Reagovat
kvasha16

Falcao tak za 15+Torres, viac by som za neho nedal, tych 35 mega + Torres to je proste vela

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to ale dá, jako by jsi je neznal...

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao -> Torres+Courtois+20-23m ideál

Reagovat
smazaný uživatel

To vubec, videl bych to tak jeste ze Čechíno vydrží 2 sezony a pak ma misto 1 jisty...

Reagovat
smazaný uživatel

Čech klidně může chytat i dýl (kouni třeba na Buffona, jak si drží výkonnst) a pochybuju že se Courtoisovi bude chtít cestovat 30 let po hostováních, to se jim na to brzo vysere

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný že může zůstat dýl, byl bych za to nesmírně rád (pokud bude chytat, tak jak chytá teď) ale víš jak se Chelsea chová ke starším hráčům, viz. ted Lamps a příští sezonu Terry, nicmene doufam, ze se rusak probere a ty smlouvy oboum prodlouzi

Reagovat
kvasha16

ideal mozno tak z pohladu Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

Tu bude výživná debata

Reagovat
Aldeano

Výměna Falcao+doplatek za Torres+Courtoise(další hostování)?

Reagovat
Manik...

Tak to je na tom Atlético hodně špatně když ho chtějí

Reagovat
Miguel19

Cíle pro léto jsou jasný. Přivést pořádného trenéra/manažera - Mourinho, Hiddink a zbavit se Torrese. Žádného Falcaa či Cavaniho nekupovat. Do sezony jít s dvojkou Lukaku+Ba. Přivést leda tak někoho do středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si holt chuj no.

Reagovat
Miguel19

Toho si vážím, když to píše místní idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba dvojka, útok Lukaku plus jeden levnej útočník a uvidíme kdo se chytí, jestli ba nebo on

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo. Nebudu se bavit s adolescentním fannouškem CFC. Ty si přesně ten typ co zjistil v 2004,že je nějaká Chelsea a hurá jim budu fandit. Ty a tobě podobní ( vitasrp atd)

Reagovat
smazaný uživatel

tys to zjistil až 2009 tak co

Reagovat
Miguel19

Hmm, za to ty, co chceš koupit další hrot za 60M si ten pravý fanda. Pojď ještě krleši

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť je to na 90% dané. Žiju v realitě na rozdíl od Vás. Dokud bude RA vlastnit CFC tak se budou kupovat drazí hráči furt. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko když jsou zavedené finanční pravidla.

Reagovat
kvasha16

nj, drahe ako posledne roky (s vynimkou Torresa teda)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano s vyjímkou Torrese a Hazarda a Oscara a Luize....:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju že se tady najde někdo kdo chelsea objevil už v roce 1905..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě chci hrát o titul a s Luk + Ba v to nevěřím. Útok Falcao,Ba,Lukaku je Prostě by se o místo prali.

Reagovat
Miguel19

Jo, už vidím jak by se o to prali. 90% by odehrál Falcao, 10% Ba a Lukaku, který potřebuje co nejvíce hrát by nehrál ani CC.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No když ty to tak vidíš..... to je holt těžké. Kdyby přišel trenér (Mou) a řekl Romanovi,že mu do toho nebude kecat tak by to bylo v opačném případě máš pravdu. Ale tu jde o to aby rozhodoval trenér. A v případě Moua nebo Hiddinka by dali šanci všem 3. To si myslím.

Reagovat
Miguel19

A jak jinak to mám vidět? Přivede se další megadrahý hrot, aby seděl na lávce? Prober se z té diskotéky.

Reagovat
smazaný uživatel

. Povíme si v létě,ale na 90% budu mít pravdu kluku.

Reagovat
spider_8

Ale nevím, jestli by se Jose s takovou dvojkou spokojil.

Reagovat
Godwinson

Hlavně doufám v toho Hiddinka, za té situace, jaká nastala, by pro mě vše ostatní bylo těžkým zklamáním, Mourinho zejména.

Reagovat
Miguel19

Já bych si ho přál asi nejvíc no. Ale podle mě zůstane v Rusku.

Reagovat
Godwinson

Mám pocit, že mu v létě končí smlouva. Tam by Chelsea měla udělat vše, co je v jejich silách, aby ho získala.

Reagovat
Miguel19

Jojo, smlouva mu končí

Reagovat
Miguel19

Ale troufám si říct, že pokud dotáhne Anži do LM, tak tam zůstane.

Reagovat
Talker

Tak Hiddink by byl geniální tah. Mojí další variantou by byl někdo z německé trenérské školy, především z klubů, které zabudovávaly mladíky. Protože jich momentálně máme na hostováních 20 a někdo, kdo umí s mladými hráči pracovat by byl skvělej.

Hlavně ne Mourinho.

Reagovat
kvasha16

tak Ba Lukaku + Schurlle alebo niekto podobny kto zahra aj kridlo, to by bol ideal, ziadny Falcao a podobne drahe prestupy

Reagovat
Miguel19

Schürle, Jovetič...to jsou podle mě zase pálky. Navíc si teďka nemůžeme dovolit utrácet jak minulé roky. Ta doba je snad pryč.

Reagovat
kvasha16

tak ale ja povazujem Schurrleho za jediny potrebny nakup, takze tych 25mega by bola za mna celkova investicia za leto, zvysok mame na hostovackach ked stiahneme KdB, + mozno sa vrati Ess tak stred zalohy mame dost siroky, stiahneme Romela na hrot, to postaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ba + Lukaku hmm.... tak o.k. A jak bys to teda viděl v PL a LM ? Např.

Reagovat
Miguel19

Co jako? Sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Jak bysme si stáli v PL a jak v LM.

Reagovat
Miguel19

PL souboj o titul a LM semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

s touto dvojicí? To jako fakt nebo to je ironie? Jestli fakt tak si naivní.... pardon blbý ! Jestli ironie tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se tu nesměj.

Reagovat
Miguel19

Ty jsi vážně idiot. Radši končím.

Reagovat
smazaný uživatel

uff....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(nemyslel som, že sa toto stane )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musí ti být jasný, že Roman nedopustí nemít v útoku hvězdu aspoň za 30 mega

Reagovat
Miguel19

Tak mu musí stačit za cca 20M.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandovi by sa doma mohlo začať dariť, naopať Falcao v anglicku pohorí, na neho stačí trošku tvrdšia hra a jeho výkon ide .... navyše nebude mať pri sebe ani Ardu ani DC, noo a Atléti za 35 mega +/- kúpia nejakého brazílčana, ktorý nebude môcť nastúpiť, poprípade pekne kľudne zmiznú v tých správnych vreckách

Reagovat
JackDaniels.

toto by bola BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Talker

Ideální by pro mě bylo, kdyby Atleti prodali Falcaa třeba do Realu, my jim poslali Torrese za 15-20 mega, přidali nějaký peníze a pořídili si Jovetiče, Schurrleho nebo někoho podobného.

Já věřím, že se Torres jinde chytí, u nás se útočníkům golově prostě nedaří - vyjimkou jsou 2 sezony Drogby a půlrok Anelky. Což je za 10 let hodně málo při těch jménech, které jsme si pořídili.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

a kto vám dá 20M za Torresa ? Už má 29 rokov formu velmi zlú (Jeden gol v poslednom zápase proti slabému teamu ktorý hned odčinil penaltou to nezachráni). Maximálne tak 8-10 vám zanho dajú...

Reagovat
smazaný uživatel

V létě udržet Falcaa a přivést Diega + kvalitního stopera a budu maximálně spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Arda odíde??

Falcaa by som pustil, už to neni taký strelec, navyše Nando je predsalen niečo viac ako Falcao....

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budem povídat, ale Arda Turan taky není žádnej zázrak. Co jsem se díval na několik zápasů Atlética tak hrál nic moc. Je to hodně přecenovanej hráč. V létě by ho mohli prodat, to samý i Catu Díaze. Torres je něco víc než Falcao? Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Arda je preceňovaný?? aha.... Cata ako 3 stopér stačí... ja že fandíš madracom tak nič....

pre fans je proste Nando skoro svätý

Reagovat
REPLIKATOR

Aby se Falcao začal bát o místo v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho: "Není snadné vybrat novou destinaci po tom, co jsem pracoval v Anglii, Portugalsku, Itálii a Španělsku. Možná bych se mohl vrátit někam, kde už jsem byl."

Reagovat
smazaný uživatel

ještě pojd Francie

Reagovat
risk je zisk

mohl by vzkrisit lyon

Reagovat
smazaný uživatel

To by tak chybělo.

Reagovat
risk je zisk

proc lyonu se uz dlouho nedari..uz to neni ten favorit v LM ci EL..:/ a vzdy kam mou prisel udelal boom

Reagovat
smazaný uživatel

To mě nezajímá. Problém není v trenérovi, je vidět, že tu situaci vůbec neznáš a nesleduješ dění kolem toho týmu.

Reagovat
risk je zisk

a v cem je problem?

Reagovat
Il Architetto

Peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že se splácí stadion, potom logicky není na velké posily a rozdílové hráče. Navíc Lyon utrácí jenom to, co si vydělá, i když teď to vráží do stadionu. Už to holt není ten tým, co byl schopný koupit Lisandra za 20 mega a já se raději budu dívat na zabezpečený Lyon na druhém třetím místě v lize, ale s odchovanci, než aby to bylo druhé PSG. A myslím, že ani Mourinho by to nevytrhl.

Reagovat
risk je zisk

dobra no tak lyon je pase..

Reagovat
smazaný uživatel

spíš l'OM

Reagovat
Talker

On potřebuje world-class hráče, ze kterých vytříská maximum. To mu v Lyonu těžko nakoupí.

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

prohnilá společnost na všech frontách, lidský druuuh

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem nečekal, myslel jsem fakt, že to je jen nějaký popíchnutí Josého. To je dost bída, no

Reagovat
smazaný uživatel

zametie sa to bohužiaľ pod koberec ako všetko

Reagovat
Aldeano

Přesně. Už teď to hážou na Makedonskou federaci. Nakonec se přihlásí nějaká jejich Makedonský sekretář ze svazu, kterého nikdo nikdy neviděl a řekne, že to udělal on...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až přijde Madrid, hodí sem hned tu druhou fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

návrat do Atlética by bol pre Torresa asi najlepším možným riešením

Reagovat
smazaný uživatel

a co je teply?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Torrese by to bylo nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na Atletico už nemá spíš tak někde do Zaragozy nebo tak, hlavně ale ať odejde z CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

na Atlético má a PD by mu mohla sednout ale bojím se že by se z něho stal zlatokop který by se v Atleticu jen "rozehrál" a pak by zas prchnul někam stylu City nebo PSG

Reagovat
smazaný uživatel

No možná mu to tam sedne pořád si ho váží takže to bude mít lehčí než v Chelsea. Ale nemyslím si že by pak šel do City nebo PSG

Reagovat
Talker

Bude mu 30, i kdyby se rozehrál, tak je velmi nepravděpodobné, že by někam zdrhl z Atletica. Spíš by tam už mohl dohrát karieru, kdyby se vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl xD rozehravat kam kdyz uz mu je 30? ... ten se rozehraje a muze skoncit xD

Reagovat
smazaný uživatel

Torres ? Toho nezachrání už nic , pro mna navždy zustane hrajícím dřevem.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je tu zraz klubu "Fanúšikovia Harryho Pottera, ktorí nerozumejú futbalu"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měli by zůstat u famfrpálu

Reagovat
Swarley

Harry Potter byl gay a Hermiona má křivé nohy!!!

Reagovat
kvasha16

na Hermionu ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Si piš že sme fanušci Harryho Pottera , vzhledem k tomu že ti tak rychle došlo usuzju že ti neni víc než 15 a na zakladě jakých faktu nám dokážeš že nerozumíme fotbalu.

Reagovat
Chazy

lol, jak tam má tu jednu čárku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

(to je i na mě moc)

Reagovat
Aldeano

Jako Harry na čele no

Reagovat
Free_player

spíš jako Hermiona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ta ji má jinde

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nic si z toho nedělej Albusi to víš, tady je každý členem ústavu pro jazyk český, největší odborníci na větnou skladbu prostě procházeli pořád s jedničkama a příspěvky musí být prostě bez chyby tady si nemůžeš dovolit chyby všechno je kontrolováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

cemu se tady vsichni smejou? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Že nedal 2 čárky před "že", kde má patřit a dal čárku před "vzhledem", kde nemá patřit.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si říkal.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
terry

Klíčem ke všemu je letní prodej Torrese. Bez toho to nikdy nebude dobrý.

Reagovat
Talker

Spíš s ním to nebude nikdy dobrý

Reagovat
tweek

OT: borci, posloucháte tu někdo vážnou hudbu? potřeboval bych udělat playlist nejposlouchatelnější klasiky a nemám o tom moc páru.. každý typ mi moc pomůže..

Reagovat
Miguel19

Con Te Partirò a máš vykydáno..

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

Dvořák - Z nového Světa

Strauss - Also sprach Zarathustra

Smetana - Má Vlast

Reagovat
Aldeano

Reagovat
tweek

moc pěkné, díky!

Reagovat
CHONG

Bach - Goldberg Variations, to naprosto zbožňuji.

Reagovat
CHONG

Wagner - Ride Of The Valkyries

Prokofiev - Dance of the Knights

Schubert - Ave Maria

Reagovat
tweek

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedině zahrané Glenem Gouldem. Ten týpek byl reinkarnovanej Bach, nečekám, že se narodí ještě někdo, kdo bude mít takovou interpretační schopnost Bachovy hudby.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Rssa

Typ :)

Máš na mysli klasickou operu s operním pěvci nebo pouze hudbu?

Reagovat
Chazy

By to chtělo celkově specifikovat, bych po něm hodil Moonlight Sonatu, teda spíš jen třetí větu, ale jestli by ho samotnej klavír bavil no

Reagovat
Rssa

Tak tak...

Tak třeba to ještě upřesní, uvidíme, co mu přijde poslouchatelnější, hodím sem snad to nejznámější, co je.

Opera (Nessum dorma): http://www.youtube.com/watch?v=9fYvVRLPVcs

Pouze hudba (Ride of the Valkyrie): http://www.youtube.com/watch?v=7AlEvy0fJto

Reagovat
fantomas

Nessum Dorma! A ještě La Traviata (Libiamo Ne' Lieti Calici) je jasný top z opery, La Donna E Mobile taky, ale tu zas tak nežeru.

Reagovat
Rssa

Přidej trochu kytarového umu a máš toto:

http://www.youtube.com/watch?v=tWIeMs9eK8E

Reagovat
tweek

spíš poze hudbu, nejhezčí, co jsem zatím narazil se mi jeví tohle: yann tiersen - comptine d'un autre ete l'apres midi

tak asi něco na tenhle styl.. samozřejmě ne jenom klavír.. ale spíš čistě hudba beze slov..

Reagovat
Rssa

Tak to spíš není vážná hudba, to spíš pohledej ve vodách soundtracků k filmům, tam často hrají pecky a díky nim si najdeš autora a zbytek jeho díla. Takhle radit nemá moc cenu, protože ve vážné hudbě má každý úplně odlišný styl.

Ale zkus toto, to je můj šálek čaje - pomalý rozjezd a epický konec.

http://www.youtube.com/watch?v=fHsc3XmALC0&list=FLQzvIDyYvjHqnszqGHrVD5g

Reagovat
tweek

nádhera.. díky..

Reagovat
Godwinson

Úžasné

Reagovat
Placebo

Pokud něco takového, tak ještě Maybeshewill... http://www.youtube.com/watch?v=vT-8bQzkZec

Reagovat
fantomas
Reagovat
fantomas

Reagovat
cubinho

http://www.youtube.com/watch?v=ihF_aXi-Huk

Pokud gradující a epický závěr, tak jedině Clint Mansell...

Reagovat
smazaný uživatel

Hans Zimmer ma povedene skladby

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
frankiefcb

tak ta skladba je vynikající

Reagovat
fantomas

Takže i film? Ludovico Einaudi a klasik Morricone dobře spojujou "filmovou" hudbu s tou vážnou.

Reagovat
tweek

Reagovat
herbage

Mozart - Symfonie 40, Turecký pochod

Beethoven - Pro Elišku, Sonáta půlnočního svitu věta 1. a 3.

Bach - Tokáta a Fuga

Pachalbel - Kánon v D minor

Frédéric Chopin - Prelude in E-Minor (op.28 no. 4)

Liszt - Liebestraum

Rachmaninoff - Prelude in g minor - Op. 23 No. 5

Reagovat
Chazy

Kolik bys toho složil nebejt mě?

Reagovat
herbage

většinu

Reagovat
herbage

Beethoven - Symphony No 5 - Allegro con brio, Óda na radost

Čajkovskij - koncert pro piáno číslo 1 - 1. věta

Debussy - Clair de lune

Reagovat
fantomas

Pachalbel, nice

Reagovat
fantomas

http://www.youtube.com/watch?v=kllZlF6mB2s - a tyhle variace sou taky supr btw.

Reagovat
Chazy
Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

dyť je fakt vtipnej

Reagovat
fantomas

Njn, a zesměšňuje to.

Reagovat
Chazy

Ale vtipně

Reagovat
herbage

omg, nebuď tak uraženeckej, Pachalbel kdyby žil, tak se tomu zasměje taky

Reagovat
fantomas

Whatever. Fakt mě to neurazilo, prosim tebe.

Reagovat
kiwwi

vsak tam trepe picoviny

Reagovat
herbage
Reagovat
herbage
Reagovat
fantomas

Jo, asi jo. Já to znám z filmu. Ta animace je dost velký psycho mimochodem.

Reagovat
herbage

psycho?

Reagovat
fantomas

Jo, dyt je to jak mříže..

Reagovat
herbage
Reagovat
fantomas

To už je spíš SW.

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=ek6I92-npM0

tato je samozrejme najlepsia o 10 parnikov pred vsetkymi verziami

Reagovat
herbage

omg

Reagovat
kiwwi

svoj hudobny antitalent tu prejavujes dost casto, takze tejto reakcii sa velmi necudujem

Reagovat
herbage

vždyť nevíš, čemu se směji. Právě to cos poslal jsem před lety znal a myslel jsem si, že je to variace na nějakou znělku firmy Canon a ne že je to jedno z nejznámějších děl klasické hudby. Ale originál v podání orchestru či na piáno mi přijde 100x hezčí a přijde mi odvážné tvrdit, že je to na kytaru hezčí. Někteří lidé zvládnou na kytaru zahrát i Tokátu a Fugu a stejně verzi na varhany nic nepřekoná

Reagovat
kiwwi

njn, mal som to jasne vytusit, ze sa smejes prave z toho

Reagovat
herbage

počkej na chazyho, ten ti k tomu taky své řekne

Reagovat
Rssa

Tak toto se mi líbí

Reagovat
hefy

Ten Rachmaninoff je skvělej. :)

Reagovat
herbage

ale nejlepší je tahle verze http://www.youtube.com/watch?v=9idfQVkqKyw

Reagovat
hefy

Tu jsem si zrovna našel, ten člověk je výbornej. :)

Reagovat
herbage

jj, asi můj nejoblíbenější pianista, má nesmírný cit pro hru a dokáže hrát s neskutečným zápalem. Najdi si od něj i jiné skladby, třeba právě tu sonátu měsíčního svitu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky ostatným, že ste mi oživli pekné spomienky. pridám sa...

Domenico Scarlatti Sonatas for Mandolin and Cembalo

Luigi Boccherini: Minuetto

Vivaldi - 4 ročné obdobia

Chopin waltz

Reagovat
smazaný uživatel

Vivaldi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

díky všem.. budu stahovat asi celý večer, jak to tak vidím..

Reagovat
fantomas

http://www.youtube.com/watch?v=sd4VsbM4fOo

A krásná vzpomínka na dětství závěrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový ty základní klasiky už ti tady lidi naložili, až to napousloucháš, tak zkus Aloise Hábu. Sice je to těžko stravitelný, zní to jako z jinýho světa, ale když si navykneš na ty čtvrttóny, tak je to něco neuvěřitelnýho... Škoda, že ho svět nedokáže ocenit

Reagovat
herbage

to má být pěkný? Stačily dvě minuty a ještě teď mě bolí uši

Reagovat
fantomas

To snad vysvětluje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, holt ho prostě nikdo nedokáže ocenit. Hned s tim sekne po chvíli, aniž by se pokusil se tim prokousat... Běž si pustit Muse prosimtě.

Reagovat
herbage

no já tě chápu, protože Muse taky dokáže málokdo docenit, ale tak trochu nechápu tvé nářky. Buď rád, že to doceníš ty a ostatní tě zajímat nemusejí

Reagovat
herbage

dal jsem tomu více, ale furt nic. Asi si vážně radši pustím muse

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, já jsem rád, že mne Hába oslovil

Ale Hába potřebuje na navyknutí víc času... Přece jen, on naprosto nabourává klasický koncept hudební estetiky v jejím základu, to vyžaduje od posluchače mnohem, mnohem víc trpělivosti. Já chápu, že se s tím většina lidí nedokáže srovnat, ale určitě pochopíš, že je mi z toho tak trochu smutno...

Reagovat
herbage

to tě právě chápu, protože u Muse pro mě znamenal zlom až poslech Origin of Symmetry, kde mě chytl riff od Plug in Baby. Na poslech nesmírně náročné album a chce mu to dát hodně času, vždyť třeba Microcuts jsme přeskakoval snad půl roku a nakonec to byla jedna z mých nejoblíbenějších skladeb, přitom tady pro všechny to bylo jak když někdo tahá kočku za ocas. Ale k tomu člověk musí dospět sám, nejde ho k tomu nutit. Mně už se za ta léta taky posunul hudební vkus jinam, víc k populární hudbě. Já nepotřebuji žádné matematicky složité kompozice, které ocení jeden člověk z miliardy, mně stačí chytlavá melodie, zajímavý zpěvák/zpěvačka, dobrý rytmus a jsem spokojený. A tak si radši poslechnu 40 let starou písničku od Beatles na pár akordů než nějakou šílenou písničku od Radiohead z poslední doby, čímž neřikám, že ty taky nemam rád

Reagovat
smazaný uživatel

Já do toho taky nikoho nenutim, jen jsem Hábu nadhodil v plén a podotkl, že k pochopení ti nestačí dvě minuty, ani dvacet minut, ale mnohem víc... Ale jak jsi správně řekl, to už je na tom kterém člověku, jestli mu to stojí za to úsilí, přivyknout si na to. A chápu, že to za to úsilí spoustu lidí nestojí, a nevadí mi to. Jen je mi to trochu líto, to je vše.

A tim bych to ukončil, myslim, že si rozumíme, teď už se začínáme točit v kruhu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak kdyz si sedne za piano nekdo, kdo na nem v zivote nehral.

Reagovat
Trand

Vivladiho Jaro.

Reagovat
Chazy

zima je hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Pro tebe no, mně se taky víc líbí Freeman než Brady.

Reagovat
hefy

A co třeba Shore, Desplat, Zimmer atd. Uznáváte je?

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediska filmové skladby určitě, ale jinak vůbec neznám jejich tvorbu, a soundracky si přece jenom nepustim, no. Určitě bych k nim přihodil taky Daria Marianelliho třeba. No a taky, samozřejmě, Philla Glasse, ale ten má filmovou tvorbu až někde v pozadí svého díla. Hlavně se musí ocenit jeho přínos hudbě jako takové

Reagovat
božský John

Puccini-Turandot

Reagovat
Elliasson

Giuseppe Verdi - La Donna e Mobile (Rigolleto)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na EF se na hudbu nikdy neptej. Všichni poslouchají sračky :)

Reagovat
tweek

Ba ne.. gooners mají čupr vkus..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suveréně největší pecka.

http://youtu.be/4Diu2N8TGKA

btw: Ještě vidíš spoďárový skřítky?

Reagovat
tweek

každou noc příjdou a kradou mi spoďáry..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Novosvětská od Dvořáka, Carmina Burana od Orffa, Vivaldiho 4-ročních období, cokoliv Mozartovo, Bachova Fuga,...

Co se týká filmové hudby, když si ji tady zmiňoval, tak bych doporučil moji oblíbenou trojku - Morriccone (cokoliv od TnZ po Misie), Mansell (úchvatná Fontána), Zimmer (taky cokoliv).

Reagovat
terry

A nemůžeme jít do soutěže s dvojkou Lukaku, Demba Ba. To prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je bohužel za zenitem a ještě v super utlumu , a nemyslím si že sa z neho dostane , jeho prodej by byl pro Čelzí dobrý tah ale rozhodně neočekávám že v Atletiku bude nějak super produktivní.

Reagovat
Chazy

Hele ho, tentokrát dvě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tebe už nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oh come on! Fakt to nešlo, o berlích bych to asi moc nerozjel.

Reagovat
Chazy

Sorry šiško, ale když už to potvrdíš na FB, tak neexistuje omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrdil jsem to, ale věci se vyvinuly tak, jak jsem nepředpokládal, no.

Reagovat
Chazy

A co se stalo?

Reagovat
Swarley

dostal na šišku

Reagovat
smazaný uživatel

Checht.

Reagovat
Swarley

promin no, tak cos dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, neurazil jsem se, jen už mě to trochu začíná unavovat.

Reagovat
Swarley

však v pohodě, já zase teď vůbec nepředstírám nějaký zájem...jak se ti to vůbec stalo? bolí to? a nechceš donést nějaké ovoce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Už jste s tím trapní. Takhle si hrát na Hrdiny, to dokáže každý Čulák

Reagovat
Chazy

Tak teď už jen čekám, kdy dorazí Teal'c

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Mám delší dobu v řiti nohu a když jsem to potvrzoval, což bylo někdy kolem pondělka, jsem předpokládal, že do pátka už budu normálně chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

V řiti nohu? A dobrý?

Reagovat
Bayern +

Hruškovu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi fakt hrdina smát se někomu, jsi zralý na Azkaban!

Reagovat
Free_player

Už tady přestaň furt mávat hůlkou !

Reagovat
Chazy

On spíš deštníkem, ne?

Reagovat
Free_player

noo ve skutečnosti je to zlomená hůka schovaná v deštníku

Reagovat
Chazy

To sice ano, ale rozhodně mává deštníkem

Reagovat
Free_player

Dá se říct, že hůlkou i deštníkem zároveň

Reagovat
Chazy

Jak je libo

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět žes to nikdy neviděl tak bych tebou radši moc nemachroval

Reagovat
Free_player

je vidět, že ani nevíš co máš

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tys tím tvojim příspěvkem že mávu hůlkou hned myslel na hůlku schvanou v deštníku jo?

Reagovat
Free_player

ta ''hůlka'' to bylo jen obrazně řečeno ... jinak všem zasvětceným musí být jasný jak to je s tvojí hůlkou ...

Reagovat
tomasinho

zasvěTcený

Reagovat
vodka

od slova světaznalý přece

Reagovat
Chazy

Herb by je měl rozhřešit no

Reagovat
herbage

Reagovat
Free_player

za to může on použil na mě asi nějaký matoucí kouzlo .... už sakra dost týhle debaty o hůlkách ....

Reagovat
smazaný uživatel

Torres = Baroš.

Torres by byl jako Baroš..

Z TOP útočníka věčně pranýřovanej hráč, ale až se vrátí do Madridu, ukáže svoje kvality..

Reagovat
C-M@ster

Kdyby mu radši v Chelsea najali pořádného psychologa. Ten, co tam mají si s tím evidentně neporadí, ale Fernando by ho potřeboval jako sůl. Jasně, při odchodu z Blues to z něj může odpadnout, ale věřím tomu, že s dobrým psychologem by klidně mohl začít válet ještě v Chelsea.

Bohužel však nevěřím, že je si toho Chelsea vědoma, a tak „hráč přezdívaný T9” s ostudou odejde.

Reagovat
kiwwi

OT: http://youtu.be/-Rot9uaVO8s

to je sialene namakane

Reagovat
Error

Ale pár chybičkám se nevyhli.

Reagovat
fantomas

Reagovat
stiflerovamama

Ach Fernando. Samozrejme na zaciatku tu bol na neho obrovsky hnev, a stale nechcem aby sa mu za Chelsea darilo. Ale postupom casu, je mi ho dost luto. Ako sa z takeho vynikajuceho hraca stal hrac z ktoreho si vsetci robia srandu. On musi z Chelsea odist co najskvor, inak ma po kariere. A kam ? Navrat do Atletica, alebo mozno este viac Liverpoolu by mu urcite pomohol. Ale do Liverpoolu to asi bude problem, aj zo strany vedenia aj zo strany fanusikov ( aj ked si myslim, ze by netrvalo dlho a opat by si ziskal ich priazen)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

mám stejný názor

Reagovat
Spasitel

Ferguson sa pokúsi angažovať Torresa po sezóne on rád blondáčikov počul som

Reagovat
cristiano.K.

koukám diskuze rozdělana na dva extrémy. Jedni by postavili útok na 20letým klukovi a ti druzí, co nechtějí Falcaa,tedy záruku golů.

Reagovat
Godwinson

To je jen jeden extrém, ne?

Reagovat
cristiano.K.

přeber si to jak chceš.

Reagovat
teenz

I ten "kluk" jak říkáš, dokáže proměňovat šance (narozdil tady od El Nina). + Ba .. To mi nepříjde jako špatná varianta a o to víc cenim fanoušků, kteří neprahnou po dalších milionových investicích. Kdo ví, jak to Falcao půjde.

Reagovat
kvasha16

tak ten Ba tiez dokazal zabit par dobrych sanci, napriklad teraz v poslednom zapase, proti Arsenalu, takze on tiez neni zaruka premenenych sanci (avsak kto je samozrejme)

Reagovat
teenz

Tak bohužel jsem taky viděl jak Ba zadrbal nějakou tu šanci. Nevím co tam dělají v té Chels. Ale proto bych víc věřil Lukakovi.

Reagovat
cristiano.K.

O Falcaa bych vůbec neměl strach. Srovnání s Torresem či dříve Ševčenkem není na místě. On je v ideálním fotbalovém věku,patří momentálně určitě mezi pět nejlepších útočníků světa.

Samozřejmě by byl drahá varianta,ale dá se kompenzovat hráči jako Torres či Curtois+15mega ideál.

Lukaku ukazuje,že má na to být jedničkou v útoku,ale v CFC vyhořel už nejeden striker a ten tlak na něj bude obrovskej.

Jak píše Talker, ideální by byl Jovetič,ale snad to nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

3.odstavec

Reagovat
Miguel19

To co píšeš o Falcaovi se tehdy psalo i o Torresovi.

Reagovat
cristiano.K.

Torres měl sice i v době přestupu hodně slušný statistiky,ale herně už to zdaleka nebylo ono. My se jen tenkrát hádali o to, jestli je to jenom tím,že zdeptanej,když vidí ty hrozné hráče kolem sebe nebo jde pomalu do hajzlu herně, ukázalo se že obojí.

Reagovat
teenz

Tak to patřil i Torres k nejlepším útočníkům a byl v nejlepších letech. Každopádně bych prostě věřil tomu Lukakovi popřípadě Dembovi.

Ale jak řikáš, v Chels to neni jednoduché.

Reagovat
cristiano.K.

jak píšu výš, už v LFC poslední půl rok hrál pod své možnosti.

Reagovat
teenz

Tak právě proto, bych zkusil dát šanci někomu, kdo nestojí miliardu a potencial má velkej.

Reagovat
Talker

Tak Falcao je ve stejném věku, jako když přestupoval Torres, ne? Nehledě na to, že vyhořelo tolik jmen, že nikdo nezaručí, že nevyhoří i hráč, který nás bude stát v součtu s platem přes 100 milionů liber.

Reagovat
Miguel19

A krleš ti odpoví: " Proč to řešíš? Jsou to snad tvoje peníze?"

Reagovat
smazaný uživatel

krleš je bůh

Reagovat
Miguel19

*vůl

Reagovat
cristiano.K.

Věk do toho tolik netahej,jestli si viděl Torrese poslední půl rok v LFC,tak mi musíš dát za pravdu.Falcao zatím hrál za týmy druhého sledu, a prostě po Ibrovi,Suarezovi,RVP,Messim není lepší hroták.

Reagovat
Talker

Já to beru, ale říkám, nikdy nemáš jistotu, že ten hráč se na tom vrcholu udrží. Falcao sice dal 21 golů, ale z toho 8 z penalt. 13 golů už není nijak úžasná statistika ve výsledku. Takže já ho beru jako špičkového útočníka, protože si drží svojí kvalitu už pěknej pátek, ale podle mého to není 100% jistota.

Druhým argumentem je, kolik budeme mít na přestupy. Pokud nějakých 70 milionů, tak budu radši, když těch 50 mega rozprostřeme mezi 2 špičkové hráče (Fellaini+Jovetič) a k tomu za zbytek koupíme třeba Shawa, Markoviče a nějaké další talentované mladíky.

Reagovat
Yanek

Jovetič je hlavně second striker, žádný zabiják.

Reagovat
Talker

Tak Jovetič/churrle by taky byli hlavně na křídlo/AM a v případě potřeby (zraní se Demba i Lukaku) budou hrát na hrotu ten 1-2 zápasy.

Reagovat
Pettirosso

Jovetič by ti z křídla zahrál, ale aby tam hrával pravidelně, na to by se vám vysral. On je krasický SS, max. podhrot

Reagovat
kvasha16

Falcao a zaruka golov? no dal 13 golov z hry, to si rovno mozme kupit Michua

Reagovat
cristiano.K.

s tou zálohou co máte by pro něj měla být hračka ty goly dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak.

Reagovat
Miguel19

Právě proto. S tou zálohou co máme nepotřebujeme hrot za 60M..

Reagovat
smazaný uživatel

jasan

Reagovat
teenz

Je krása sledovat, že má Chels i fanoušky kteří neprahnou nonstop po Hulkach a Falcach.

Reagovat
Miguel19

Tak to zase bacha

Ještě tak rok, dva zpátky to byly moje vysněné posily. Ale časy se mění

Reagovat
teenz

A tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já Atletico až tolik nesleduju, ale on dostává hromadu míčů do běhu do rozhozené obrany nebo do brejku... To se útočníkovi u nás tolik nestává.

Já nechci nijak snižovat jeho kvality, je to jeden z nejlepších hroťáků světa, ale rozhodně bych ho jako 100% záruku golů nebral. Šanci na to, že bude dávat tucty golů má samozřejmě asi největší ze všech možných hrotů, ale na druhou stranu taky bude stát zdaleka nejvíce.

Reagovat
teenz

Ano, jak píšeš. Dostává míče do otevřené obrany - převážně do protiútoků. Ale třeba proti lepším týmům toho moc nezahrál.

Reagovat
Talker

Tak nás naprosto zničil, on ty velké zápasy hrát rozhodně umí. Spíš jde o ty zápasy, kdy soupeř zaleze do šestnáctky a on bude mít ve vápně na krku imrvére 2 obránce, kteří mu nedají prostor.

Já třeba věřím, že Torres se po přestupu probudí, protože on potřebuje, aby se hrál rychlejší, přímočařejší fotbal, kdy na něj půjdou míče v rychlosti.

Reagovat
teenz

I když hraje Chelsea jinej styl, který Fernandovi moc nevyhovuje, to nemění nic na tom, co ten kluk zadrbe. On se tam prostě dostává do těch tutovek.

Reagovat
vitasrp

Falcao má ale jeden z nejlepších výběrů místa, co jsem u útočníka viděl.. Nebál bych se, že by měl nějak velký problém se prosadit proti hluboké defenzivě..

Reagovat
Talker

Tak já ho viděl celkem pětkrát a vždycky hráli Atleti na rychlé protiútoky, nehráli do plných a hlavně všechno bylo v rychlosti. U nás než se dostane míč k útočníkovi, tak to prostě trvá.

Já se dneska koukal na video Torrese a video Falcaa a těch společných znaků mají hromadu. Kdybych si měl vybrat forwarda podle gusta, tak je to Ibra, Suarez a až potom Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule proti Realu vyhořel jak papír, Ramos a Pepe si na něho dali trošku větší pozor a už nebyl ve hře. Souhlasím, že dostává dost balonu do běhu, pak je nebezpečný, když si ho stoper drží u sebe tak nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Michu Ten se mi taky líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu už se nemuže dařit nikde, když má obě nohy levý

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někdo z Olomouce?

Reagovat
smazaný uživatel

Godwi je z Trebica

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, z Jihlavy.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

ten nic neví.

Reagovat
Godwinson

Jak jsi přišel na Třebíč?

Reagovat
smazaný uživatel

to mal byt for raz ked dal Sobotka gol, tak si nadaval na Trebic

Reagovat
cristiano.K.

severočech

Reagovat
Paddy

Reagovat
Swarley

je sranda se pak mrknout na tohle video, to je prostě neuvěřitelný, jak se někdo mohl tak zadrbat...

http://www.youtube.com/watch?v=jZ0gMvbd3Pk

Reagovat
smazaný uživatel

Bych fakt brečel ty vole.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Niektore goly ako noz maslom.

Reagovat
Rssa

Tak 57 jich bylo proti Chelsea

Reagovat
fenixLFC

a prestupom do chelsea sa pripravil o tim na ktorom si vedel zdvihnut sebavedomie

Reagovat
smazaný uživatel

Až se mi to nechce věřit, achjo

Reagovat
vladis271

neskutočné sebavedomie vtedy musel mať. Tie góly tam súkal s takou ľahkosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

Voronin, Leto... to sú spomienky.

Reagovat
vladis271

Gken s vlasmi

Reagovat
tomasinho

Leta byla škoda. Velká škoda, že se nevyjednalo to pracovní povolení, on zas tak marný nebyl, asi by stejně odešel, ale zajímalo mě, jak by si vedl.

Reagovat
Chazy

Hehe, už taková klasika to sem dát a pobrečet si hromadně..

Reagovat
vladis271

strata pohybu, rýchlosti, sebavedomia. mrštnosti..blablabla

Na druhú stranu sa tu ponúka výjeb storočia. Odkúpiť za 10 mega späť a dúfať v zázrak, možno je to len londýnskym vzduchom.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, keď to porovnám s dnešným Torresom, tak to snáď ani nie je rovnaký hráč. Imitácia pohybu, úplná strata tej dynamiky a dravosti, vďaka ktorej sa presadzoval pri tých kľučkách v šestnástke... A takýto to býval hráč, no.

Reagovat
vitasrp

Ten chlap fakt býval tak dvakrát rychlejší, než je teď..

Reagovat
tomasinho

On býval minimálně 2x lepší ve všem, to je fakz smutné, jak skončil.

Reagovat
herbage

smutné? Na jeho odchodu jste vydělali, oslabili jste konkurenci a máte Luise, co je na tom smutné?

Reagovat
Rssa

To, že jsme mohli mít Luise i Nanda.

Reagovat
herbage

to mohli, ale Torres si sám vybral svojí cestu

Reagovat
Rssa

To ano...ale když si představím, co by takováhle dvojka spolu s Gerrardem za zády dokázala....to by byla fantazie. Ale bohužel

Reagovat
Trand

Třeba já toho hráče měl moc rád a tak mě mrzí, jak dopadl. Jsou i lidi, kteří mají city.

Reagovat
herbage

tak já zase nejsem žádný necita, ale Torres si za to jak dopadl může sám, takže mi ho nijak extra líto není. Taky mi není líto Cesca nebo Songa, že v Barceloně leští lávku a nedaří se jim

Reagovat
Placebo

Mahler, Vivaldi, Čajkovskij... mrkni na tyhle tři

Reagovat
Placebo

reakce na tweeka

Reagovat
miky10

Falcao za Torrese s Courtoisem, kopnout Dembu a jedem.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

To myslim vážně jakože no.

Reagovat
vitasrp

Koukám, že se moje názory docela liší od fandů CFC tady.

Osobně bych Falcaa bral všemi deseti. Samozřejmě ale pod podmínkou, že se zbavíme Fernanda. Nemyslím si, že by to nutně muselo zabít Lukaka - nikde není psáno, že Falcao musí odehrát všechny utkání v sezóně. Navrch je mi proti srsti jít do sezóny s dvěma útočníky v podobě Ba, Lukaku, když jednomu bude 20 let. Talentu dostal obrovský množství, ale házet na něj ve 20 odpovědnost, aby táhl celou Chelsea.. Do toho by měl teprve dorůst. Navrch potřebujeme mít v útoku konkurenci, aby taky za něco stál - letos je to naše suverénně nejslabší místo.

A co se trenéra týče, prvního na svém seznamu mám Mourinha.. Ovlivňuje mě určitě i to, že pod jeho vedením jsem Chelsea začal fandit, nicméně jeho návrat bych si opravdu přál. Podle mě k Chelsea tak nějak patří, navíc je to jeden z nejlepších trenérů na světě.. A u něj ta šance, že vydrží alespoň tři sezóny, poněvadž bude mít výsledky, je přece jenom vyšší než u jiných..

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku by měl tak 18 zápasů v sezóně z toho tak 1100 minut. Zabít Lukaka a risknout koupit momentálně po messim nejdražšího útočníka planety aby se zase nechytil?

Reagovat
vitasrp

Když já u Radamela prostě nemám pochyby, že by se nechytil..

Reagovat
teenz

Jak tohle můžeš říct ? Na čem tohle tvrzení stavíš.

Reagovat
vitasrp

Soudím to na základě jeho výkonů, na základě toho, jak se mi jeví na hřišti..

Ševa k nám přišel ve 30, nepodařilo se mu adaptovat na jiný styl fotbalu, navrch trochu přišel o rychlost a v CFC hrál při hře na 2 hroty spíše toho staženějšího - tím prvotním cílem byl Drogba.

Torres zažil příšerný rok, než přestoupil do CFC, byl na operaci kolene, dlouhou dobu byl zraněný a jeho výkony z první poloviny ročníku 2010/2011 byly oproti jeho standardu poloviční. Přesto jsme ho koupili a pak se z ničeho nic divili, že ten hráč je úplně rozbitý.

A Falcao? Poslední tři roky mu to nepřetržitě pálí, má vynikající statistiky, rozhoduje velké zápasy, rozhoduje finále... Dokáže se prosadit při rychlých protiútocích díky velmi slušné rychlosti, dokáže se prosadit ale i do hluboké obrany, protože má výborný výběr místa. A jeho zakončení je luxusní..

Proto u něj nepochybuji, že by se ty peníze vyplatily. Stát se samozřejmě může všechno a nejsem vědma, nicméně peníze na přestup Falcaa by mi přišly jako dobrá investice..

Reagovat
teenz

Ok dobře. Sice jsem už psal níže ale ..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Talker Hyde...... versus Jekyll vitasrp A jedem klucííí. Ať žijou místní fans CFC.

Reagovat
vitasrp

Nereaguj na mě, prosimtebe, to přece vážně nemá cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Když vy jste taková srandovní mládež.

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

ty si tak srandovny dedo

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, zrazu mii prides iny

Reagovat
Godwinson

Reagovat
blaugrana

krleš je beťar.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to znamená beťar?

Reagovat
blaugrana

Fiškus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no dyť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ja si proste nemyslim, ze ked dojde falcao, tak si zahra lukaku/demba. Budete hrat o celo a kazdy trener tam proste postavi falcaa u ktoreho sa na tie goly predsalen da spolahnut viac. A ked aj z casu na cas niektori z dvojice lukaku-ba nastupi, tak az tak rozohrany nebude, gol nemusi dat a zas mas zacarovany kruh

Reagovat
teenz

Reagovat
Talker

Tak mojim hlavním problémem je rozprostření té částky na přestupy. Pochybuju, že budeme mít více než 70 mega na přestupy a koupit Falcaa za 50 a pak nějakého Mosese/Marina, to mi nepřijde jako nejlepší využití té částky.

Pro mě je to prostě diskutabilní. Když přijde, nebudu naštvanej, spíš budu doufat, že nedopadne jako tolik hroťáků před ním.

Reagovat
teenz

Mě je zase docela proti srsti ta nenažranost zdejších fanoušků, kteří neví kdy je dost. Navíc si myslím, že ani moc neví proč Chelsea fandí. Každopádně ..

.. nevim, jestli je správně házet Lukaka jako druhou možnost na post útočníka. Je mladý a potřebuje hrát furt, ne jen pár zápasů. To musíte uznat. Proto si myslím, že v rotaci s Ba by to třeba i zvládl velice dobře. Balon dokáže doklepnout, je technický a s tou zálohou co máte ?

.. to, že nejslabší místo je v útoku ale zařídil trenér popřípadě Abra, že nekoupili někoho aby Fernandovi kryl záda. Jít do sezony jen snim (ještě s jeho formou) je už samo o sobě dost riskantní.

.. a jestli se prosadí Falcao tak jako se měl prosadit Fernando ? To nikdo neví.

A Moua prosím nechte ještě nějakou dobu Realu.

Reagovat
teenz

*reakce na vitasrp

Reagovat
vitasrp

Na tu první část nevím, co bych napsal.. Úplně irelevantní...

Já nepopírám, že by tu roli jedničky mohl zvládnout i Lukaku. Talentu má obrovské množství, výkony podává exkluzivní, v současný chvíli je to nejlepší útočník CFC, akorát není v klubu no..

Ale zároveň se bojím, že by mu to první rok nesedlo a zažili bychom podobné trápení jako letos.. I když to by si mlaďoch musel zlomit asi obě nohy.

A nebudu zastírat - ovlivňuje mě taky to, že Falcaa obdivuju a přál bych si vidět, jak by mu to pálilo v modrém dresu.

Reagovat
teenz

No vidíš, takže jsme se dobrali k závěru, že by i ten Lukaku šel na post jedničky spolu s Ba. Kažopádně, nevím jak by třeba Abra přežil kdyby viděl, že opět vyhodil 50 + míčů z okna a jeho klenot neumí dát gol. Myslím si, že se lépe prosadí ten mladý Lukaku, na kterého ten tlak nebude takový jako na Falcaa/Torrese.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jinak šlágr dne nakonec dopadl takto: FK Varnsdorf - Bělorusko U19 - 1:1.

Reagovat
miky10

A jak si ved Výběžek?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moc bych mu to přál . Snad ještě překvapí všechny .

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme do niceho nevidim, ale prijde mi docela realny ze Chelsea po sezone vysoli veliky prachy za Falcaa a navrch prihodi Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Fuck off all.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujeme, Frank.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to Kladivář.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by koupit Carrolla

Reagovat
smazaný uživatel

500. za Berbu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no proto. Sem si říkal,že nereaguješ.

Reagovat
madridcan
Reagovat
kiwwi

ides neskoro, ale popis si vymyslel dobry

Reagovat
madridcan

Teraz som to len videl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torresovi je 30

Reagovat
smazaný uživatel

srry není

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nebude jiná možnost, škoda je to velký sympaťák, ale potřebujeme pořádného hrota na příští sezonu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele