Premier League - souhrn 37. kola

07.05.2016, 15:37, aktualizováno 08.05.2016, 18:50
Komentáře a souhrny
Liverpool porazil Watford, zatímco ManCity se rozešlo smírně s Arsenalem. Southampton vyhrál na hřišti Tottenhamu, který tak ještě může přijít o druhou příčku. Sunderland porazil Chelsea a drží se mimo sestupové pásmo. West Ham podlehl Swansea, zatímco Crystal Palace si poradil se Stoke. Na hřištích Bournemouthu a Aston Villy se přítomní diváci vítěze nedočkali. Manchester United zásluhou gólu Juana Manuela Maty nejtěsnějším možným rozdílem vyloupil Norwich, jenž zůstává na předposlední příčce...

Liverpool FC - Watford FC 2:0

08.05.2016 17:00

Góly: 35. Joe Allen, 76. Roberto Firmino

Tentokrát se zuřivá rotace Jürgenu Kloppovi nevymstila. Liverpool si ve čtvrtek vybojoval účast ve finále Evropské ligy, za což byla řada opor odměněna zaslouženým volnem, i výrazně pozměněná sestava však na Watford stačila. Ojedinělou brankou se zaskvěl Joe Allen, aby potom výhru z lavičky potvrzoval Firmino...

Liverpool popravdě nebyl o tolik lepším týmem, největší rozdíl dělala jeho efektivita před brankou soupeře. Allen s Firminem oba nelítostně trestali lapsy v obranné fázi hry Watfordu, zatímco Hornets nebyli schopní totéž dělat na druhé straně. Ighalo například nepochodil se svým ambiciózním obloučkem po Allenově zkažené přihrávce a Abdi jindy pálil z voleje nad bránu.

Watford zejména v první půli neměl příliš problémů s prosazováním se proti Liverpoolu a zejména jeho improvizované stoperské dvojici Škrtel - Lucas, koncovka však byla pro Hornets vskutku nemalým problémem. Ighalo třeba pěkný pas od Jurada proměnil akorát ve zblokovanou střelu.

V dresu Liverpoolu směrem dopředu opět vynikal Sheyi Ojo, Reds však dlouho především jen dominovali na balonu, aniž by si tvořili šance. Allenův gól ve 35. minutě tedy přišel docela zčistajasna, když nehlídaný Benteke hlavou sklepával míč na penaltový puntík pro pohotového Velšana.

Watford mohl vzápětí vyrovnat, Ighalovu ránu však záhadně vytěsnil nad břevno pružný Mignolet. Místo toho pak v 76. minutě doručil stvrzenku střídající Firmino poté, co Ojo výborně zablokoval Anyovu snahu o odkopnutí balonu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Arsenal FC 2:2

08.05.2016 17:00

Góly: 8. Sergio Agüero, 51. Kevin De Bruyne - 10. Olivier Giroud, 68. Alexis Sánchez

Manchester City si zadělal na velké problémy. V domácím strhujícím utkání s Arsenalem totiž uhrál jen remízu 2:2, potřetí z posledních čtyř zápasů ztratil a přišel o pole position v bitvě o čtvrté místo. Jeho rivalům Manchesteru United totiž nyní "stačí" vyhrát oba své zbývající duely a v TOP 4 budou právě Rudí ďáblové. Naopak Arsenal je takřka jistě třetí.

Manuelovi Pellegrinimu domácí derniéra pořádně zhořkla. V utkání s Arsenalem byl sice Manchester City lepším týmem, ale vyrovnaný výsledek je pro Citizens skoro jako porážka. Góly Agüera a De Bruyneho vyšli vniveč nejen kvůli přesným střelám Girouda a Alexise; semifinalista Ligy mistrů nyní musí spoléhat na ztrátu městských rivalů v zápasech s West Hamem a Bournemouthem. Pokud United neztratí, Pep Guardiola zahájí svůj projekt v Evropské lize.

Vstup do zápasu přitom Citizens vyšel jedna báseň. Už v osmé minutě využil Sergio Agüero špatného bránění Elnenyho a po sklepnutí Fernandinha vystřelil přesně k bližší tyči. Už za dvě minuty však Clichy pochybnou malou domů zavinil roh Arsenalu a Olivier Giroud ukončil patnáctizápasové čekání na gól. Joa Harta překonal hlavičkou do protipohybu, za což vděčí i příšernému bránění Mangaly.

Manchester City byl i přes tuhle rychlou odpověď poměrně jasně lepší. Brankové příležitosti si sice nevytvářel, ale v obraně mu to fungovalo o poznání lépe než Arsenalu. Po čtvrt hodině hry prošel Fernando jako nůž máslem přes Wilshera do vápna a následnou střelu Agüera musel vychýlit z gólové trajektorie stoper Gabriel.

Jindy ne zcela kreativní Fernando dnes odehrál dobrý zápas a měl prsty i v další zajímavé příležitosti. Na půlící čáře skvěle přerušil útok hostí a poslal za obranu výborný pas na Agüera. Až těsně před jeho nohama odkopl balón vyběhnuvší Petr Čech. Na něj létaly celý první poločas centry jako na běžícím páse, jinak nedůsledná defenziva Gunners však tyto pokusy dokázala odvracet.

Po změně stran však domácí bleskově udeřili. Zdánlivě nevinný souboj Bellerína s De Bruynem měl pro Arsenal fatální následky. Kevin De Bruyne si totiž po pravém obránci poradil i s Elnenym, a když za vápnem napřáhl k parádní střele na bližší tyč, dalo se tušit nejhorší. Petr Čech v těchto situacích není úplně dokonalý, na zemi byl pozdě a míč se třepotal v síti.

Úplně vymalováno mohlo být za tři minuty, kdy Kelechi Iheanacho vedl protiútok 3 na 2 a v jednom momentu se mu vynořil úplně volný Navas. Namísto pasu do šestnáctky však mladý Nigerijec volil střelu a vůbec netrefil branku. Touto situací se možná utkání zlomilo, jelikož Arsenal půl hodiny před koncem zapnul na vyšší rychlostní stupeň a dočkal se zaslouženého vyrovnání.

Dnes vynikající Nicolas Otamendi dokázal přerušit akci Monreala i Walcotta, na situaci z osmašedesáté minuty už ale nestačil. Alexis si parádně narazil s Giroudem, na hranici vápna se před ním otevřela ohromná dálnice, po které míč zaplul do sítě. Joe Hart byl naprosto bezmocný.

Manchester City měl v závěrečné dvacetiminutovce několik šancí na rozhodující úder, ale gólu nedocílil. De Bruyneho přímák byl první střelou na branku, která neskončila změnou stavu - famózní souhra Belgičana s Agüerem zase vyústila v útočníkovu ránu těsně vedle. Střídající Bony nakonec po centru Sagny orazítkoval břevno.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Southampton FC 1:2

08.05.2016 14:30

Góly: 16. Heung-min Son - 31. Steven Davis, 72. Steven Davis

Tottenham pokračuje ve výsledkové krizi. Po dvou remízách s WBA a Chelsea tentokrát doma se Southamptonem dokonce prohrál - výsledek 1:2 je přitom dílem záložníka Stevena Davise. Ten se trefil dvakrát v jediném utkání vůbec poprvé v kariéře. Důležitější však je skutečnost, že díky němu Saints přeskočili v tabulce West Ham a jsou velmi blízko kvalifikaci do Evropské ligy.

Zápas se pro ně přitom nevyvíjel úplně optimálně. Už v páté minutě musel Forster zasahovat na brankové čáře po ráně Lamely. Po čtvrthodině hry však vysoký brankář kapituloval - a neměl úplně čisté svědomí. Zmaten mrtvým ofsajdem Kanea pomalu vyběhl proti nájezdu Sona, jenž ho až příliš snadno oběhl a po kratičkém sólu okolo obránců zasunul balón do sítě.

Southampton odpověděl v jednatřicáté minutě podobně pohlednou akcí. Martinův dlouhý míč pohotově vrátil do šestnáctky Tadić a Steven Davis ještě bryskněji prodloužil merunu za Llorisova záda. Vyrovnaný stav vydržel až do přestávky; i proto, že se Harry Kane protáhl kolem těžkopádného Fonteho, ale tváří v tvář Forsterovi nedokázal zachovat chladnou hlavu. Z úhlu míč našil pouze do gólmana, jenž si poradil i s následnou Eriksenovou dorážkou.

Po obrátce se na White Hart Lane čekalo, že Tottenham převezme otěže utkání a připraví domácím fanouškům důstojnou rozlučku s parádní sezónou. Namísto toho se však prokázalo, že Spurs ještě do mistrovského celku potřebují dozrát. Byli to totiž oni, kdo ve druhém poločase inkasoval a jsou to právě oni, kdo z celé Premier League ztratil z vedoucích pozic vůbec největší množství bodů (20).

Davis si na hranici šestnáctky narazil s Tadićem a poslal na Llorise velmi nedůraznou střelu - byla však dobře umístěná a Francouz měl problémy se zorientovat ve spleti nohou svých spoluhráčů. Plazivka k tyči tak dojela až do sítě, kde ztvrdila překvapivý zisk tří bodů pro Southampton. Mimochodem, Dušan Tadić se v posledních třech zápasech (včetně tohoto) postaral o sedm (!) gólů svého týmu. Dva dal a u pěti asistoval.

Více informací k zápasu

Leicester City - Everton FC 3:1

07.05.2016 18:30

Góly: 5. Jamie Vardy, 33. Andy King, 65. Jamie Vardy (pen.) - 88. Kevin Mirallas

V týdnu nějaký ten hráč Leicesteru bezesporu trpěl na kocovinu, ovšem na trávníku King Power Stadium dnes po žádné mistrovské kocovině ani vidu ani slechu. Foxes namísto toho doručili velice přesvědčivou stvrzenku titulu, když před slavícím publikem přejeli Everton 3:1...

V Leicesteru se pochopitelně všichni v první řadě třásli na prezentaci mistrovské trofeje, kterou šampionům doslova před pár minutami předala klubová legenda Alan Birchenall, ovšem ještě předtím musel Claudio Ranieri své svěřence řádně namotivovat na klání s odevzdaným Evertonem - a to se mu povedlo do puntíku...

Leicester se koneckonců vedení ujal už po pěti minutách skrz obvyklého podezřelého Vardyho. Ten si našel prostor mezi Oviedem a Stonesem a z první usměrnil do sítě Kingův centr z naprostého klidu. Už tehdy bylo znát, že defenzíva Evertonu jako obvykle není příliš soustředěná, a to jenom potvrdil také Kingův vlastní zářez, kterému předcházel Mahrezův bezstarostný tanec skrz dva protihráče.

Lišky si skutečně mohly své závěrečné domácí představení jenom vychutnávat, přičemž se občas zacházelo až k absurdním situacím, kdy si například jeden takový slalom dovnitř pokutového území střihl také stoper-kolohnát Wes Morgan.

Třetí trefu přidával opět Jamie Vardy z pokutového kopu poté, co rozhodčí benevolentně nevyloučil faulujícího Matthewa Penningtona. Hattrick potom mohl anglický reprezentant zkompletovat opět z puntíku, tehdy se však na Harryho Kanea na čele tabulky střelců dotáhnout odmítl, když přestřelil.

V závěru utkání si navíc Vardy natáhl hamstring, a tak ho může pořádně těšit akorát fakt, že vyrovnal Linekerův klubový rekord v počtu ligových zásahů napříč jednou sezonou (24). Koncovka exhibičního utkání se potom plně nevyvedla ani Leicesteru jako celku, když jedno povedené sólo utěšeně zakončil Mirallas.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - West Bromwich Albion 1:1

07.05.2016 16:00

Góly: 82. Matt Ritchie - 16. Salomón Rondón

Nevalné výsledky Bournemouthu i West Bromwiche nadále přetrvávají. Remízový duel má však svého hrdinu v podobě Artura Boruce, který před odchodem do šaten nedovolil soupeři výraznější únik a poradil si s pokutovým kopem i následnou dorážkou. Matt Ritchie tak v závěru zápasu prodloužil dvouměsíční čekání hostů na vítězství.

Baggies vstupem do utkání nikoho nepřekvapili, přes nicotný zájem o míč však po čtvtrhodině otevřeli skóre. Evans dostal u levé lajny spoustu času k zamíření na Rondóna, který ve vzdušném souboji přemohl Cooka a hlavičkou poslal míč přesně k protější tyči. Přes následnou drtivou převahu Bournemouthu se ve 28. minutě musel opět činit Boruc, to když jedovatou ránu z dálky vypustil Gardner.

V samém závěru navíc fauloval Elphick Dawsona a právě Gardner mohl z pokutového vedení před odchodem do šaten přeci jen potvrdit. Boruc však vyzrál nejen na něj, ale i na nechtěnou dorážku Cooka, kterou zlikvidoval tygřím skokem.

Přes stále stejný obraz hry, snad jen s ještě pragmatičtějším výkonem hostů, se počet domácích gólových šancí rovnal nule. Zábavu si tak vzal na starosti sudí Clattenburg, který nejprve udělil žlutou kartu Evansovi, jemuž se však vzápětí omluvil a v zápisu bude jako potrestaný figurovat Yacob.

Právě on se pak stal nešťastníkem zápasu, když deset minut před koncem přizvedl autové vhazování Cooka a doručil tak vyrovnávací zásilku k Ritchiemu, jenž zblízka propálil bezradného brankáře. Vyměnění hráči Cherries se s bodem spokojit nechtěli, nicméně poté, co Olsson zaskočil za Fostera při dobré akci Grabbana, museli za remízu děkovat, protože Dawsonův pokus z 87. minuty zastavila až branková konstrukce.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Newcastle United 0:0

07.05.2016 16:00

Góly: -

Rafa Kouzelník patrně dokouzlil. Ačkoliv boj o záchranu pochopitelně ještě není zcela uzavřen, v kombinaci s výhrou Sunderlandu a vyhlídkou na poslední zápas se silným Tottenhamem se tato ztráta s beznadějně poslední Aston Villou jeví jako zcela kritická. Pokud birminghamští fanoušci před výkopem zpívali "Jdete dolů spolu s Villou", zřejmě nebyli vůbec daleko od pravdy...

Pro Aston Villu šlo svým způsobem o historický zápas: bezbrankovou remízou jen taktak neproměnila možnost stanovit nový rekord v počtu po sobě jdoucích ligových porážek. Ono ostudné číslo se takto zaseklo na 11, které se vínovým podařilo seskládat vedle sebe už v 60. letech.

Newcastle po tomto utkání zůstává jediným celkem, kterému se letos Aston Villu nepodařilo ani jednou zlomit, a vyčítat si to určitě bude ještě dlouho. Na druhou stranu, šancí na udolání slabšího soka zas až tak neměl, speciálně v obecně nezajímavé první půli, kdy ani jeden z brankářů nebyl jedinkrát povolán do akce.

Po přestávce už to bylo mírně lepší, evidentně to však nestačilo. Pozoruhodnému dění mohl dát vzniknout jeden Townsendův z pravé strany, Cissé se s ním ovšem nedokázal spojit a Colbackova dorážka mířila přespříliš vysoko. Řádně nebezpečný potom Newcastle začal být, jakmile Mitrović nahradil mizerného Cissého, srbský forvard se však zmohl akorát na ránu do břevna.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Stoke City 2:1

07.05.2016 16:00

Góly: 47. Dwight Gayle, 68. Dwight Gayle - 26. Charlie Adam

Definitivní krok k udržení prvoligové příslušnosti dnes udělal Crystal Palace díky obratu v druhé půli, kdy se dvěma zásahy prezentoval Dwight Gayle. Hráči Stoke tak pokračují v tristní sérii výsledků a vlastní rekord v počtu bodů z loňské sezóny už s jistotou ani nevyrovnají.

Mírnou převahu domácích mohl v osmé minutě s potvrdit Gayle, který si v souboji s Bardsleym říkal o penaltu, Kevin Friend však mírným postojem nechal diváky na první šanci ještě čekat. Po čtvrthodině se tak probrali hosté a Hennessey musel nejprve likvidovat hlavičku Petera Crouche i samostatný únik Shaqiriho.

Nestačil až na Adamovu přízemní ránu, který se po 349 dnech konečně prosadil a své díky musel směrovat především k Arnautovićovi, jenž mu trestuhodně širokým bulvárem poslal za obranu parádní nabídku. Jaká byla odpověď domácích? Gayle ležící ve vápně po souboji s Bardsleym, i tentokrát bez hvizdu sudího.

Až změna stran tak přinesla tu správnou reakci, i když si po parádním sólu šel pro penaltu Bolasie, ztracený míč však okamžitě napálil Dwight Gayle a po zemi ke vzdálenější tyči dokázal vyrovnat. Stejný hráč si navíc mohl připsat i asistenci, když chytrou patičkou uvolnil Puncheona, ten ale mířil příliš vysoko. Vzápětí zakončoval Wickham, po centru Souarého však jen rozezněl brankovou konstrukci.

Na druhé straně odmítl opětovné vedení Shawcross hlavičkou nad břevno, aby posléze fauloval Wickhama a z přímého kopu dokonal obrat agilní Gayle, který přes uklouznutí nádhěrně obstřelil zeď a trefil volný prostor u bližší tyče. Až moc pozdě se pak vrátili ke snaze útočit Potters a Eagles tak připisují druhé vítězství v roce 2016.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Chelsea FC 3:2

07.05.2016 16:00

Góly: 41. Wahbi Khazri, 67. Fabio Borini, 70. Jermain Defoe - 14. Diego Costa, 45+3. Nemanja Matić

Záchranářská bitva se s největší pravděpodobností smrskla na severoanglický tandem. Sunderland udělal obrovský krok k záchraně v utkání s Chelsea, která nenavázala na vitální výkon z pondělní "války" s Tottenhamem a v rozmezí dvou minut věnovala Mackems všechny tři body. O bleskový obrat se ve druhém poločase postarali Fabio Borini a hrdina zápasu Jermain Defoe.

Zápas v Sunderlandu byl dost možná tuze hořkou tečkou Johna Terryho za kariérou v Chelsea. Kapitán týmu ještě pořád nedostal nabídku na prodloužení smlouvy, která skončí po domácím utkání s Leicesterem. No a ten lídr Blues propásne vinou červené karty v závěru na Stadium of Light.

Duel se přitom pro Chelsea vyvíjel přímo fantasticky. Probuzený Eden Hazard nejprve vytvořil šanci pro Williana, aby pak ve čtrnácté minutě založil akci vedoucí k první brance utkání. Gary Cahill si v šestnáctce poradil jako zkušený forvard, s trochou štěstí uvolnil Diega Costu a ten z úhlu překonal Mannoneho.

Sunderland se vrátil do zápasu krátce před koncem prvního poločasu. Defoeovu hlavičku v šestadvacáté minutě ještě Courtois kryl, ale když se v závěru dějství chopil příležitosti Wahbi Khazri, zůstal i belgický gólman v němém úžasu. Série hlaviček donesla míč kousek za vápno, tuniský záložník se odhodlal k pohotovému voleji a byl z toho překrásný gól.

Jenže gól do šatny dala Chelsea. Ve třetí minutě nastavení uvolnil Azpilicueta Nemanju Matiće, který vlétl do otevřené obrany a mezi nohama Mannoneho vrátil Blues vedení. Hostující tým, jmenovitě Diego Costa, však po změně stran odmítl vstřelit rozhodující branku, což se mu krutě vymstilo. V obou situacích měl opět prsty Hazard, ale Vito Mannone tentokrát Costu v obrovských příležitostech zastavil.

Především akce Fábregase po hodině hry měla skončit gólem. Trest přišel brzy, byl nečekaně krutý a charakterizoval celý ročník Chelsea. V rozmezí dvou minut a dvaceti vteřin totiž za přispění teče Johna Terryho vyrovnal Fabio Borini, aby vzápětí završil obrat Jermain Defoe. Zmar Hiddinkovy party dokonal v posledních minutách právě Terry, který viděl dvě žluté karty za zbytečné šlapáky a pravděpodobně tím uzavřel svou kariéru v Chelsea.

Více informací k zápasu

West Ham United - Swansea City 1:4

07.05.2016 16:00

Góly: 68. Stephen Kingsley (vl.) - 25. Wayne Routledge, 31. André Ayew, 51. Sung-yueng Ki, 90+3. Bafétimbi Gomis

Po šedesáti letech a teprve podruhé v historii odváží Swansea z Upton Parku vítězství. Mužstvo, kterému již o nic významného nejde, tak letos prvním překročením dvou zásahů na půdě soupeře sebralo Bilićově družině reálné šance na Ligu mistrů.

Kladiváři na své hosty okamžitě udeřili a na konci druhé minuty už prezentoval svůj technický um Diego Payet, který zpoza vápna točil svůj pokus ke vzdálenější tyči, kam včas doskočil pozorný Fabiański. Oliverem posvěcený tvrdší způsob hry síly postupem času vyrovnal, v 18. minutě tak domácí fanoušci doufali, že jejich génius na přímé kopy skóre přeci jen otevře. Stejně jako tři minuty poté z podobné vzdálenosti však chyběly k dalšímu magickému gólu decimetry.

Ve 25. minutě tak spustil ledovou sprchu domácím Ki přesným centrem na Naughtona, který z první našel na malém vápně Routledge, který měl už snadnou úlohu k otevření skóre. Jediní dva útočníci ve vápně přitom byli s dostatečným odstupem naprosto volní. Brzy poté mohl srovnat krok Ogbonna, když po rohovém kopu špatně vyběhl Fabiański, nicméně zaskočený Ital odkrytou branku přestřelil.

Po půlhodině hry tak přišel šok číslo dva. Po sérii osobních soubojů se k centru z levé strany dostal Kingsley a lépe mohl přihrát jen těžko. Ayew už pouze nastavil nohu a nešťastný náhradník Randolph znovu lovil míč ze sítě. Opaření domácí se sice nevzdávali, nervozita na kopačkách ovšem jakoukoliv snahu o snížení před poločasem mařila. To ostatně zdokumentovala i akce v nastavení, kdy Carroll nedokázal usměrnit Payetův centr mezi tři tyče, nechtěně však nahrál Lanzinimu, jenž ležel před opuštěnou brankou. Pohotovým kopem ale ze dvou metrů přestřelil.

Krátce po změně stran navíc dostaly ataky Kladivářů na pohárové příčky další ránu. Barrow si skvělou kličkou u lajny poradil s Antoniem a perfektní centr do šestnáctky usměrnil nechytatelně k tyči z voleje Ki. Zesměšněný obránce chtěl v 54. minutě odpovědět, jenže prudkou ranou z hloubi vápna trefil dobře postaveného Fabiańského.

Stejný pár se znovu utkal po centru Payeta, brankář hostů tentokrát vyrazil pouze k Sakhovi, jehož první dorážku magicky ztlumil, kvůli zmateným obráncům se však vystřídaný hráč dostal k ještě jedné střele a konečně síť rozvlnil. Marná sláva, domácí ani přes získaný náboj branku hostů nedokázali zasypat nebezpečnými akcemi, místo toho ohrožovali jen tu vlastní. To Antonio v 87. minutě schytal Gomisův nepřesný pokus a balón odrazil do břevna.

V nastaveném času ještě vyzkoušel pozornost brankáře nejaktivnější hráč domácích, jenže vybojovaný rohový kop se obrátil proti němu - rychlý protiútok brilantně vyřešilo duo Ayew - Gomis, který posunul balón do svatyně vykoupaného Randolpha.

Více informací k zápasu

Norwich City - Manchester United 0:1

07.05.2016 13:45

Góly: 72. Juan Mata

Tohle prostě nestačí a nikdy stačit nebude; Norwichi se už počtvrté za sebou nepovedlo vstřelit ani gól a záchrana se stává pomalu neuskutečnitelnou. Kanárci rozhodně musí vyhrát zbývající dva zápasy a doufat. Naopak Manchester United se takto díky jediné trefě Maty dotáhl na konkurenční City, které teď na pátou příčku živí pouze jednobodový náskok...

Některá poobědová představení v rámci Premier League dovedou jednoho řádně naladit na odpolední hlavní chod - tohle však nebylo jedním z nich ani omylem. Fauly po celém hřišti zkraje zdárně narušovaly jakýkoliv rytmus a celkově se ve velkém norfolkském horku hrálo za neadekvátního tempa a při minimálním vzrušení; jako by se snad potkávaly celky ze středu tabulky bez jakékoliv motivace.

Do zápasu vstoupil o něco lépe Norwich, když se De Gea hned zpočátku musel vytasit s parádním zákrokem nohou proti hlavičce Jeromeho, tohle prvotní zdání však klamalo tělem. Ve zbytku zápasu si už Canaries vesměs pranic nevytvořili, a to i přes neutuchající aktivitu Nathana Redmonda. Ve vápně soupeře permanentně scházeli hráči na zakončení, což víceméně platilo i po 63. minutě, kdy Neil začal hrát na dva urostlé útočníky.

Manchester United si na druhé straně nevedl o moc lépe a také on se občas v rozehrávce dopouštěl příšerných ztrát. Ve 29. minutě nicméně po rohu nebezpečně hlavičkoval Smalling a v 72. minutě došlo i na ojedinělý gól. Rooney tehdy sice zdánlivě přetáhl balon do neškodné pozice, nakonec však ale z otočky za vlastními zády našel volného Matu a ten už se nemýlil. Jakýkoliv pokus Norwiche vrátit se do zápasu už potom ani nestojí za řeč.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City372311367:3580
2.Tottenham Hotspur371913568:3070
3.Arsenal FC371911761:3668
4.Manchester City371981070:4065
5.Manchester United36189944:3163
6.Southampton FC371791155:4060
7.West Ham United361514761:4759
8.Liverpool FC3616101061:4858
9.Chelsea FC3612121257:5148
10.Stoke City371391539:5448
11.Swansea City3712101541:5146
12.Everton FC3610141256:5244
13.Watford FC361281636:4444
14.Crystal Palace371191738:4742
15.West Bromwich Albion3710121533:4742
16.AFC Bournemouth371191744:6442
17.Sunderland AFC368111743:6035
18.Newcastle United378101939:6434
19.Norwich City36872135:6231
20.Aston Villa37382627:7217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (725)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Leicester.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To podkopnutie stolicky pod Pellem oznamenim Pepa v predstihu sa nemusi City vyplatit... Ach, man U v LM je coraz moznejsie . Musime vyhrat tu EL .

Reagovat
smazaný uživatel

jak souvisí výhra s EL s United?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by mu vadio kdybysme my v LM byli a Liverpool ne....což by naopak udělalo radost mě

Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad ten klub, nebudem sa tym tajit.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fantomas

Hrůza hrůzoucí. Na Arsenalu skoro až obdivuhodnej výkon, tohle ale přesnej opak. Neexistuje, aby se s timhle zachránili, ofenzíva až na Redmonda opět totálně zoufalá a je zarážející i alarmující, že s tim Neil za ty poslední čtyři kola pranic neudělal.

Reagovat
Zaschrona

Kdo z toho kadru podle tebe ma dal na to hrat PL i pristi rok v pripade sestupu?

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej Redmond. Nikdo jiný na tuto ligu nemá. Je to tým plný zkušených hráčů, ale kvalita tam není. A útok Bamford, M'bokani, Jerome

Reagovat
Liquid

MBokani je dobrej, ale je tam na hostovačce, vrátí se Kyjevu a odtamtud půjde někam jinám

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Nevidim důvod, proč by si Olsson s Bradym nemohli najít angažmá v PL. Klose se taky neuved zle. A Tettey by se někomu defenzivně laděnýmu hodit mohl taky (pod Pulisem by ve WBA imo zářil).

Reagovat
salami

Brady nemá formu, ale hodil by se pulce PL, hlavně je podle mě lepší na LB, ale v Norwichi musí dopředu, protože ofenziva zaostává

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem tady minule psal, že Norwich před sezonou nedostatečně posílil pro PL, tak ses mi vysmál. Nakonec se ukazuje, že jsem měl pravdu. Tam není jedinej útočník, který by měl na Premier League, Mbokani sice občas něco zahraje, ale žádná sláva to není, Jerome je ultra tragický, Bamford k hovnu. Fakt bude lepší, když sestoupí, protože Neil to těžce nezvládl.

Reagovat
fantomas

Tak to mi teda zkopíruj, jak přesně sem se ti vysmál. Že neměli vyztuženou obranu a žádnýho prověřenýho útočníka sem od počátku věděl sám. Ale házet to celý na Neila je třeba směšný i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu to hledat, ale bylo to po zápase s Newcastlem. Byl si tam pravděpodobně v euforii jako my všichni ostatní.

Když to nemám házet na Neila, tak na koho jiného? Už od začátku sezóny bylo jasné, že nemáme stopera ani útočníka a Neil s tím neudělal nic. Jediného pořádného obránce koupil v lednu, když už všichni dobře viděli, že Bennett, Martin a hlavně splašenej Bassong nemají na PL.

Reagovat
fantomas

Jako by snad obchody s hráči byly výhradně starost manažera. A pochybuju, že si to neuvědomoval - ostatně (a to sem ti myslim psal i po NUFC) Kloseho nákup byla trefa do černýho, on fakt nemůže za to, že se mu pak oddělal stejně jako další klíčovej článek defenzívy v Tetteyovi (plus zranění Redmonda na delší dobu). McNally nedávno dělal super rozhovor s klukama z Little Yellow Bird a mimo jiné zmínil, že celou řadu hráčů (jako Afobeho, rozdílovýho útočníka) jim kluby vyfoukávaly na poslední chvíli - to přece nemůže pokládat čistě za vinu Neila tyhle záležitosti.

Nehledě na to, že Neil Norwichi i několik bodů vyhrál, speciálně proti těžšim soupeřum. Nehledě na to, že ať už byl Jerome jakkoliv proklínanej už před sezonou, pár jeho spálených šancí prostě překonávalo všechno - opět to nejde kompletně hodit na Neila.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jaký podíl má Neil na přestupech, ale ty přestupáky se těžce nezvládly. Tak samo odchod Johnsona. To je prostě blbost.

Reagovat
fantomas

Odchod Johnsona žádná blbost nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu byl opora v Norwichi, teď je opora v Derby.

Reagovat
fantomas

Jj, a jistě sis všiml, že v obou případech byl oporou druholigovýho týmu.

Reagovat
fantomas

Tady speciálně seš třeba vůči Neilovi hrozně nefér. Protože zatímco mu vyčítáš, že dal důvěru Jeromemu a nenahradil ho někym lepšim, tak u Johnsona děláš přesnej opak. Přitom oba to loni v Champu táhli zhruba stejnou měrou.

Reagovat
fenixLFC

pokial si dobre pamatam predstavovanie timov pred sezonou tak ako plus u noriwchu bolo ze ten kader sa prilis nezmenil oproti poslednej ucasti...co ked je teda prvda tak je velmi smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Tam šlo spíš o to, že Norwich narozdíl třeba od Watfordu příliš nenakupoval a šel do sezóny v podstatě se stejným kádrem jako v champu. Jenže kde je Watford teď a kde jsme my..

Reagovat
fenixLFC

yup ja chapem a preto mi to prislo smutne....ten kader nestacil na zachranu vtedy a ist s tym spät je trochu odvazne

Reagovat
salami

Watford vděčí za to umístění životní formě Ighala, nic víc, maj relativně pevnou defenzivu, ale bez Ighalový neskutečný fazony by ted bojovali o sestup stejně jako Norwich

Reagovat
cristiano.K.

příští rok spadnou

Reagovat
iamek

Mata po zapase <3

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
niflheim

Napsal blog.

Reagovat
Realita

V rozpisu utkání na idnesu bylo napsáno všechny zápasy začátek v 16:00.. Proč už se 2 poslední kola nehrají ve stejnou dobu??

Reagovat
niflheim

Hraje se až poslední kolo ve stejný čas.

Reagovat
fenixLFC

pretoze nie vsetci maju len dva zapasy do konca

Reagovat
nani92

Defenzivna dominancia

Reagovat
Lacko_Boh

fajnšmeker v Drive bolo na teba moc akcie,čo? haha xD

Reagovat
jacobT

to asi aj v 12 Angry Men

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

fanklub defenzivního fotbalu

Reagovat
kylo ren

Kdyz pool vyhraje el tak jdee do lm misto 4 tymu?

Reagovat
Azazelo RD

Ne.

Reagovat
raduinho

Nn, šlo by 5 týmů.

Reagovat
kylo ren

Dik

Reagovat
Liquid

vyhraje stejně Sevilla, je to jasné od 1.kola EL

Reagovat
habinity

Caute chalani, pisem po dlhej dobe..dame to 4 miesto? Inak dnes utrapena vyhra, dokedy to bude pokracovat?chcem vidiet nas united tam kam patri na vrchol..tento rok som to prial liecesteru lebo sme mimo boja o titul ale buduci rok dufam ze uz z novym trenerom to dokazeme.

Reagovat
iamek

Ne. City vyhraje oba zapasy. Na Arsenal se spolehnout nikdy neda a posledni kolo si pohlidaji.

Reagovat
Liquid

Boro chce to novou krev, tak snad aspoň z baráže Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

"... Jakýkoliv pokus Norwiche vrátit se do zápasu už potom ani nestojí za řeč. " takhle odfláknout souhrn

Reagovat
fantomas

Kdybys to viděl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Závěr sezóny mě nechává chladným .... jelikož ta píča Wanker dosrala, co mohla. Už by měl táhnout, ale on neodtáhne, jelikož je to vymaštěný kokot bez sebereflexe.

Největší sranda je, když ta vyzáblá vysoká píča začne mlít sračky o tom, že nechápe, proč publikum píská. Já ti řeknu proč, ty svině jedna ..... protože ty.... nedokážeš z kádru vymáčknout nic navíc. Všichni jsou happy, pozitivní, kamarádi .... hráči co hrajou kravskou pochvu, tak hrají i 10 zápasů v kuse bez formy ...... Kroenke je možná Židák, ale kdejaký trenér (včetně mě) by s tím kádrem dokázal víc. Tady nejde o to, že ti Amík nedá tolik na posily (i když něco ti taky dá, viď ty skrblíku vymrdanej francouzskej)...... tak ty ani ze stávajícího kádru nevymáčkneš nic. Říká ti něco slovo taktika, ty kundičko malá? Di do piče ....... kryple zdegenerovanej. Jsi horší než Kalousek........ ten aspoň okradl náš stát a pak za něj přišli jiní, ale co si dokázal ty? Ty hovado .... my jenom přešlapujem na místě, takže Tě ani nikdo neodvolá. Vole já bych tě ta zmydlil, kdyby ses mi dostal do ruky, to by neskončilo jenom u těch tvejch vrásek, ale to by tekla krev za to, jak dojebáváš nejlešpí klub na světě. Píčus, ty že budeš dělat experta pro Skysports pro tohle Euro? Ty radší zůstaň hezky doma a nauč se nová taktická schémata.

Reagovat
iamek

Jednou na nej jeste budete vzpominat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jistě že budeme.

Budeme vzpomínat na první éru, kdy vyhrál tituly ..... či se dostal do finále LM ... řekněme tedy do roku 2006.

Ale na tu druhou éru budeme vzpomínat ve zlém, protože ta píča neuměla odejít na vrcholu, chápeš, kurva?

A stejně ten starý kokot v té první éře vyhrával i díky tomu, že v Arsenalu bylo to staré dobré jádro okolo Adamse, Parloura, Dixona, Wrighta. Pak se mu povedlo pár skvělých nákupů (Henry, Pires, Fred, Vieira...) a dobře si to sedlo. Ale když skončila tato éra, tak dokázal jedno velké hovno. A teď když má víc peněz, tak to domrdává ještě víc, než když jich tolik neměl. Prostě je to holistická piča.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem ako si niekto moze mysliet ze Afc fans maju byt do nekonecna spokojny len s 4.-2. miestom

Reagovat
smazaný uživatel

Mele člověk který tohle nikdy nezažil, být neustále 4 koho to má bavit, ve vyjmečných případech 3 to není k ničemu my chceme titul a letos měl být náš!

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, mě by to taky nebavilo, ale odchod Wengera nemusí automaticky znamenat že Arsenal na tom bude líp. Podívej jak jsme dopadli my odchodu SAF

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my budeme raději 2 roky mimo LM, aby se našel vhodný nástupce, než aby tam smrděla ta stará zatuchlina v podobě toho šmejda.

Navíc ten Váš SAF ..... byl to frajer, bez debaty .... ale taky tenhle žvejkal byl pěknej vychcánek malej, jelikož odešel a rozloučil se s titulem a on MOC DOBŘE VĚDĚL, že ten tým je za zenitem a půjde to do piče u MU, proto odešel........ Vypočítavost... hovno zdraví a podobný kokotiny.

Reagovat
kylo ren

Mam stejny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Kritika a zmena je uz potreba, ale ne za kazdou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

A taky kým ho nahradit ? Ono je sice hezký pořád toho dědka vyhazovat, ale nikdy nikdo nepíše kdo by ho měl nahradit ? Nepřijde mi, že by teď bylo nějak extra na výběr..možná Sampaoli.

Reagovat
smazaný uživatel

lol dyť to je easy ........ Tuchel z Dortmundu .... skvěle vedl Mainz ...... vede si dobře v BVB ...... odejde k nám .... přivede Aubameyang nebo jak se ten zmrd píše .... přivede stopera .... přivede defenzivní štít .... možná křídlo .... a ...

Pak ho za pět let nahradí Henry s Bergkampem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to představuješ jako Hurvínek válku. Ono asi nestačí říct si: tohodle chceme, tak přijde a ještě si sebou vezme svýho nejlepšího hráče. Tuchel je u Dortmundu rok, má tam vcelku slušně rozpracovanej projekt, nemá důvod po jednom roce někam odcházet. Auba pokud vím v případě přestupu preferuje Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych byl pro De Bora mladý perspektivní a v Ajaxu předvádí dobrou práci.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych mu moc nevěřil. Ajax a Arsenal je přece jen trošku rozdíl....vem si jak dopadl Moyes u nás, prostě na takovej velkoklub neměl a to si ho vcelku pečlivě jako svýho ástupce vybral sám Sir.

Reagovat
smazaný uživatel

V MU by to nezachránil ani sám Ferguson.... tak už to pochop....

Tuchel by nabídku přijal, jelikož Arsenal se neodmítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal není Real ani Barcelona, neřekl bych, že se nedá odmítnout.

Reagovat
Lacko_Boh

SAF naschval vybral zle aby vynikol

Reagovat
smazaný uživatel

Je už hrozně přebráno no... Bejt to dřív tak stě mohli zkusit aspoň Conteho.

Reagovat
Lacko_Boh

..ale tak zas nemozme k tomu takto pristupovat, aj na Guardiolu by sa naslo nieco. Mna mrzi ze sa ten Carlo upisal Bayernu, tam tak skoro neskonci

Reagovat
Mastný Chobot

ťažká otázka, no, ja nemám prehľad v tréneroch, vždy som chcel Kloppa alebo Guardiolu

Reagovat
smazaný uživatel

o rok alebo dva sa zase uvolni kppec top trenerov ako Blanc, Deschamps, Low, mozno Allegri, Simeone mozno tiez bude hladat novu vyzvu atd. Porovnavat ManU s AFC je blbost lebo United prestaval celu team. Od kedy skoncil SAF prisiel Marital, Depay, Darmian, Shaw, Herrera, Mata, Bastian, Fella, Rojo atd vlastne komplet cely team. Arsenal nic take nepotrebuje....uz maju zdrave talentovane jadro ktore funguje ok, potrebuju len CF, CB a mozu vyhrat titul. Ak Wenger nenakupi, bude to dalsia odjebana sezona lebo rovnake problemy ake mali pred rokom, mali aj tuto sezonu a ked to zase prenesu aj do dalsej, tak to uz bude masaker a Arsenal tiez dostane viac nez 100m a uz tak ma ovela vacsie prijmy nez 3/4 klubov PL. Ked Wenger privedie hracov co treba tak ok, ked ne tak aky to ma vôbec vyznam? Ved mozu bojovat o titul kazdy jeden rok ale len preslapuju na mieste a to sa jednoducho hovori fanusikom inych klubov ze na tom AFC nieje tak zle...ale ja ich tiez sledujem celych 12 rokov koncit stale na 4. mieste a uz aj ja som z toho frustrovany Ja na ich mieste kludne aj zariskujem Koemana, nez len zase odjebat dalsi rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je za rok za dva, všichni by nejradši Wengera vyhodili hned (dejme mu ještě jednu sezonu slýchávám už několik let), teď by se reálně jevil asi jen Sampaoli a Blanc.Volnej je taky Mourinho, ale toho by asi fans ani hráči nepřekousli. Možná po euru bude k dispozici někdo, kdo to buď posere nebo naopak uspěje a bude chtít nějkou novou výzvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger svojho casu prisiel trenovat Arsenal z Japonskej ligy a tiez to bol velky risk dat mu ten job. Jeho naj problm je to neutracanie penazi. Nedavno podla ArsenalFanTV na tlacovke odpovedal na otazku ohladom nenakupovania hracov ze majitel mu dava plnu podporu pri prestupoch, z coho vypliva ze to bolo jeho rozhodnutie neposilnovat. A to je ten jeho najvacsi fail

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Teda že na Kalouska svalují vinu za svoje posraný životy nýmandi na Novinkách, na to už jsem si zvykl, že o Kalouskovi lidi píší i po články o zvířatech na to taky, ale že se objeví i tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Vítej zpět! Chyběl si

Reagovat
masly008

Reagovat
niflheim

Další náš úžasný zápas, který mi čím dál tím více znechucuje sledování našich zápasů. Tam v létě prostě musí něco přijít. Kvalifikovat se do LM příští rok by bylo fajn, na druhou stranu pokud by nekvalifikace znamenala odchod LVG, tak bych to překousl. Nicméně převzít by to v tom případě měl Giggs, s Mourkem fakt do řiti.

A Edo by se mohl dát jen čistě na marketing.

Reagovat
kylo ren

Snad se tam dostanem letos

Reagovat
Free_player

tak to byla od United pěkně ucaprcaná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

kolká už? v tomto sú majstri to im treba uznať

Reagovat
Mastný Chobot

Newcastle aj tak verím v záchranu

Reagovat
Mastný Chobot

aha, Sunderland vyhral? wotafak? tak to asi nič

Reagovat
Whitemedia

Chelsea to dohrála ve velkém stylu

Reagovat
fenixLFC

newcastle chelsea West ham

Reagovat
smazaný uživatel

DEFOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
mickey mouse

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Colback nebo Mitro meli skorovat, toto je konecna..

Reagovat
spider_8

Omluva Newcastlu, dneska jsme to fakt posrali

Sunderland si to vůbec nezasloužil, asi tak do 70. minuty jsem si říkal, že je to strašně snadný zápas. Ale Costa nedal 2 tutovky na 3:1 a s naší obranou je to holt smrtící.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk vám po dlouhé době fakt fandí a vy takhle

Reagovat
spider_8

Jako z našeho pohledu je to celkem ok, proti Sunderlandu se nám vždycky dařilo, zato s Newcastlem prohráváme venku pravidelně

Reagovat
Whitemedia

V příštím zápase bych tedy poprosil o Mikela na stoperu.

Reagovat
kiwwi

95 - Wayne Rooney is now joint-third for assists in Premier League history (95, level with Fabregas). Provider.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

kdo je pred nim? Giggs je myslim prvni a druhej je kdo?

Reagovat
Lacko_Boh

tipujem najlepsieho utocnika akeho kedy PL mala

Reagovat
smazaný uživatel

viem koho myslis, bude to asi on

Reagovat
Mastný Chobot

Welé?

Reagovat
Lacko_Boh

haha,to je dobre,srandovanie mam rad

Reagovat
Lacko_Boh

prepac. Henryho som myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
Lacko_Boh

preco si to napisal?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem

Reagovat
smazaný uživatel

snazim sa zapadnut

Reagovat
Lacko_Boh

sak ty si zapadol, ejzyňo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Lampard beztak

Reagovat
Lacko_Boh

hm ten nie,jeho Cesc prekonal uz tusim v prvej sezone u vas

Reagovat
Whitemedia

Lampard 102

Reagovat
kiwwi

Myslim ze Henry

Reagovat
kvasha16

nedavno to tu bolo, Giggs kolo 150, Lamps cca 120 a dalej Cesc

Reagovat
Mastný Chobot

Cesc, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

byl by zajímavý graf jeho produktivity v průběhu času

Reagovat
r.mrazik

Dneska na pěst...

Reagovat
stas87

Nie ze by som fandil Norwichu,ale..oni z tych 21 zapasov co prehrali,hned 10x prehrali o gol.Newcastle prehral o gol osem zapasov a Sunderland sedem.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU Newcastle teraz snad Arsenal zabojuje o 2. miesto a porazi MC to by bol neuveritelny zaver kebyze po tak nic retardovanej sezone dame LM na ukor arabov

Reagovat
Busby babes

sportingintelligence ‏@sportingintel 33m33 minutes ago

Bayern confirm 4 in a row.

PSG have won 4 in a row.

Juventus have won 5 in a row.

Leicester 1 in a row. And 4th different PL winner in 4 yrs

Reagovat
smazaný uživatel

Divna sezona. Herne byla v urcitych fazich i pod McClarenem koukatelna. Troufam si rict, ze zlom prisel v tristnim vykonu rozhodciho v zapasu se Sunderlandem, kde na jedny strane prehlidl faul a pak na druhy strane dal cervenou a penaltu, ktera byla hodne hodne prisna.

Benitez kazdopadne neporazil Sunderland, Norwich ani Aston Villu, takze si muze nadavat jen sam sobe, treba i za volbu sestavy. Dva nejlepsi strelce letosni sezony necha na stridacce a hraje Cisseho. To se pak davaj goly tezko. De Jong taky mohl dostat vic minut na ukor Sissoka nebo Wijnalduma.

Jsem zvedavej kdo zustane po sestupu a kdo pujde. Kazdopadne zadni linii bychom tentokrat mohli byt dobre poresenou, utok taky, takze zbyva vyresit zalozni radu a to by nemel byt takovy problem. Docela se na tu sezonu v Champu i tesim, snad prijde nejakej sympatickej trener a ne treba Pearson.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som zvedavý, čo sa stane s tým kádrom, lebo fakt nemám pocit, že by kopa tých hráčov mala hrať druhú ligu. Brankári, Haidara, Janmaat, Lascelles, Mbemba, De Jong, Jonjo, Wijnaldum, Ayoze, Townsend, Mitro, ani ten Moussa nie sú hráči pre druhú ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tech jmenovanych bych si nechal jen brankare (Krula asi pustit), Lascelles, Mbemba, Townsend, De Jong a Mitro

Sissoko, Haidara, Wijnaldum, Ayoze, Tiote, Cisse, Coloccini.. jen at jdou.

Reagovat
kiwwi

Ty vole prednedávnom bol Wijnaldum pomaly najlepší hráč ligy podľa teba

Reagovat
smazaný uživatel

Loni byl vyhlaseny nejlepsim hracem Eredivize. A lepsi nez Depay je rozhodne, ale u nas nekdy v unoru zahadne ztratil ze zapasu na zapas jakejkoliv drive. Nevim, co se s nim stalo. Prestal verit asi. Kabina byla toxicka, tak to nato melo asi taky vliv.

Reagovat
Mastný Chobot

aj Haidara?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je to lazar

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt malo hracu, ktery bych nerad videl odejit :) Vlastne by me hodne mrzeli jen Lascelles, Mbemba a Townsend.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitro a Aarons nic?

Reagovat
salami

Haidara ani ve formě neni nic extra, doufám, že se spraví Mbabu a Dummet je na Champ taky uplně v pohodě, navíc by tam mohl jít i Anita, když zustane Janmaat

Reagovat
salami

Kdybysme aspon neudělali body s Poolem a MC, kdy jsme se vrátili do hry, to už jsem se sestupem počítal, takhle jsem akorát naštvanej, že to poděláme v zápase s AV. Jinak jak píšeš, divná sezona. Začátek vypadal slibně herně, ale dokázali jsme předvést nejlepší výkony jenom s těma nejlepšíma soupeřema, což nám vydrželo celou sezonu, obírat o body a trápit lepší týmy a rozhazovat body se spodkem, což je klíčový. Pro příští sezonu Elliott/Darlow - Anita, Mbemba, Lascalles, Mbabu, Dummet - Shelvey, Townsend, Ayoze, Colback - Mitrovič, Armstrong, to je taková osa, co by měla zůstat, doplnit 2-3 hráčema dopředu, 1-2 dozadu a zbavit se už hlavně Cissého a nechat jít Sissoka, Tiotého, Cola, De Jonga, Janmaata a Krula, jestli někdo nabídne dost za Wijnalduma, tak nemá cenu ho držet, i když by bylo fajn kdyby zustal, v Champu by se mohl nakopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Terry dobrá rozlučka

Reagovat
Mönchengladbach

Newcastle mi připomíná Hamburg. Oběma by sestup možná prospěl.

Reagovat
Liquid

Sunderland Chelsea Newcastle teď černé mačky doma porazit Everton a Newcastlu už nepomůže ani zlatý prase

Reagovat
kiwwi

Newcastle are the only team NOT to beat Aston Villa this season

Reagovat
Liquid

tak už i za to si ten sestup zaslouží, přál bych si aby oba týmy jak Aston Villa tak Newcastle zůstali v champu alespoň 3 sezóny a do PL se dostala nová krev typu Brighton, Brentford, a oblíbený QPR

Reagovat
smazaný uživatel

QPR tak 1000 let ne, prosím.

Reagovat
kissak

oblíbený QPR si ale kus hovězího

Reagovat
smazaný uživatel

Kingsley Coman is only 19-years-old, but has already won:

Bundesliga

Ligue 1

Serie A

Ja mam tiez za chvilu 19 a prave som mimoriadne sklamany vyhodil pohar zo skolkseho turnaja.

Reagovat
Pospovič

Ja mam 24 a vypil jsem přes 1000 piv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Do životopisu s tím!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ale teba by som pokorit mohol

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Hokaido

Tak to je hodně smutný. Kdyby jsi na sobě trochu makal a věnoval tomu víc času, mohl jsi být na úplně jiným čísle. Já jsem ještě mladší a podle průměrný spotřeby 5 litrů/7 dnů mám už teď daleko lepší čísla.

Reagovat
vodka

Reagovat
Pospovič

sice trochu staré už ale máš pravdu bude jich kolem 8000 asi

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz neporazis marnou Villu, nemas v PL co delat... A nezajimavy Sunderland bude v lize smrdet dal #vpici

Reagovat
smazaný uživatel

italský Lestr , italská Swansea , záchranářský evergreen Sunderland

Reagovat
fantomas

Chelsea špína zachrání ještě větší špínu.

Reagovat
smazaný uživatel

a dalsi spine sebrali titul

Reagovat
fantomas

No, to ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pri pouziti tvy logiky jo

Reagovat
fantomas

No, to ani ne.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč je Sunderland špína?

Reagovat
fantomas

Protože má samý nesympatický hráče v čele s jednim bejvalym slepičákem, manažera burana, už asi sto let stagnuje, a nevykazuje známky, že by se měl někam posouvat.

Reagovat
icemike

Defoe by byl hrot č.1 v Arsenalu i dnes

Reagovat
fantomas

I ne, nebyl by jim nikdy v jeho kariéře.

Reagovat
icemike

V době Henryho nebyl nikdo lepší, ale dnes,v Giroudove apokalypse , by byl

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Castle snad spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Preco si prajes, aby spadol?

Reagovat
Liquid

není tam vůbec nic sympatický, majitel je Amík a kokot, byl jsem v jeho obchodu na Zličíně a velký zklamání, nic moc tam neměli a batoh pro který jsme si tam jel tak samozřejmě taky ne, zbytečně tam dávají přednost žabožroutům, a herně jsou dlouhodobě ve velkým útlumu a není tam vidět skoro žádný pozitivní progresm za mě hodně nezajímavý tým a myslím, že jsme někde četl, tuším článek od Rozehnala, že Newcastle je hnusný průmyslový město, takový anglický Magnitogorsk, a málem bych zapomněl, Benítez je taky kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Majitel je Brit.

Reagovat
frank

Každopádně kokot.

Reagovat
Liquid

Reagovat
iamek

Reagovat
Free_player

Reagovat
blaugrana

Vždy sa mi páčil ich štadión.

Reagovat
Free_player

Wow Sunderland ... tak to je asi čas udělat Novému Zámku pápá

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Snad Everton uhra aspon remizku, chcel by som mat konecne aspon trocha napinve posledne kolo

Reagovat
blaugrana

V čom konrétne bude posledné kolo napínavé, ako Everton uhrá aspoň remízku?

Reagovat
blaugrana

konkrétne*

Reagovat
Nikikrew

V tyzdni hra Sunderland vs Everton, ak vyhra Sunderland, bude zachraneny. Ak iba remizuje, rozhodne sa v poslednom kole.

Reagovat
blaugrana

Je tam síce nulová spojitosť s tym, či bude dnes everton bodovať, ale ok.

Reagovat
bayern987

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Straky, čo im jebe? Posrať si záchranu vo Villa Parku, to je také Benitezovske

Reagovat
smazaný uživatel

Aha..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak, zahrať tam 0-0, to kde sme?

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrezík

Reagovat
Mastný Chobot

ne sem, do piči

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

true anal story

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď trapný, Dominik

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

v expresske píšu, že Norwich už vypadol, ale veď hrá ešte dva zápasy

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger by s nimi dal este 4. miesto. Aj s Leicestrom.

Reagovat
Azza

Reagovat
Infernoqt

ted to koumu a rovněž nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

redakce by možná potřebovala proplesknout

Reagovat
Busby babes

nikdy ses nespletl?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale přijde mi, že podobné chyby se tu dějí poslední dobou často, možná je to jen pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Na 95% je to pravda.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

OT: Českými médii sledovaný souboj "Kalasového" Middlesbrough se "Skalákovým" Brightonem o postup do PL skončil docela failem, vzhledem k tomu, že ani jeden si v něm nekopl ani minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
SunFells

Šmatlák ten Vardy.

Reagovat
fenixLFC

newcaslte vypadne, je nerealne aby tento everton niekoho porazil...

Reagovat
Busby babes

This remains my favourite stat of the season; Passes into final third: 1st, Fabregas 523, 2nd Schmeichel 510.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tomu neverim

Reagovat
spider_8

Taky ne. Fabregas?

Reagovat
kvasha16

tak on ma az tak neprekapuje, on si furt pyta loptu a pohubuje sa akurat v tych poziciach

Reagovat
Busby babes

klasickej kick and rush. Tech golu, co Leicester dal, kdy byl Vardy jedinej clovek na pulce soupere nebylo zas tak malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

na zaciatku dalsej sezony si bude kvoli tomuto kazdy jeden tim predstavovat, ze kto vie mozno to vyhraju oni

Reagovat
nani92

okrem vás, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

ano cakal som toto

Reagovat
Zaschrona

Everton last 2 away games: 12 shots for 68 shots against

Martinez's Everton handing Leicester the most shots they've had against any team this season. 33 of em!

https://twitter.com/Everton_Fans/status/729012418186231810

Martinez ven.

Kenwright ven.

Elstone ven.

Woods ven.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

Ulloa s tým telefonom

Reagovat
smazaný uživatel

kua ja sa z nich tesim pomaly viac ako by som sa tesil z nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

To je nádhera ten Leicester..

Reagovat
Ferguson6

De Laet dobre, poobede oslavoval s Boro postup, teraz dvíha trofej s Leicestrom

Reagovat
Busby babes

dobrej den.

Reagovat
Error

Kante jaký skromný.

Reagovat
smazaný uživatel

fu keby to teraz odpalili teroristi tak by to bol najsmutnejsi pribeh na svete, dufam ze im to nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé myšlienkové pochody

Reagovat
smazaný uživatel

sak duru no

Reagovat
smazaný uživatel

A odpálil by jí Mahrez a nebo LVG

Reagovat
vladis271

Inak prehral som stávku, ale som si istý, že dotyčný na to zabudol, takže nasrať.

Reagovat
kvasha16

do pice, to fakt mohol odtrenovat Holland do konca sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri must be the nicest manager ever to win the title. No mind games, no slagging off journalists and managers, just doing his job and winning every game.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

to je len vyhoda pozicie ousidera

Reagovat
Whitemedia

Mourinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Pan.

Reagovat
vladis271

Next year is ours.

Reagovat
smazaný uživatel

Sere pes, musí být už tento.

Reagovat
Busby babes

Leicester showing that miracles do come true. Maybe even Liverpool can win the Premier League next year

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hachim Mastour

It´s our fokin year m8

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti jasný, že výhra Trnavy nebo Liverpoolu by byla ještě větší rarita než Leicester ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, tí ľudia jak tam boli s emóciami úplne v inom svete. Impossible is nothing. Najväčší príbeh .

Reagovat
Pipo123

Chudák Nigel Pearson, strojca celého úspechu a nikde ho nespomenuli

Reagovat
fantomas

Kompany potvrdil, že nebude na Euru. To je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono možná pro Belgii dobře že spolu bude hrát sehraná stoperská dvojice. Ale Kompase je mi líto.

Reagovat
fantomas

Jj, tak nějak.

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí být závěrečná scéna v tom připravovaným filmu.

Ale jako krásný. Prostě pohádka, od začátku až do konce.

Reagovat
C-M@ster

Něco jako v Bushidově filmu ke koncu zpíval Kája Gottů včelku Máju.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada.

Reagovat
raduinho

Reagovat
hefy

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/hjqzbjf

Bellerín si opravdu chce zasprintovat s Boltem

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane na prdel už jenom kvůli startu, který má na trošku jiné úrovni Bolt.

Reagovat
SunFells

Na prdel dostane, ale Bolt se těm řečem tehdy vysmál právě kvůli tomu, že fotbalista může sprinterovi konkurovat jen na prvních metrech.

Reagovat
smazaný uživatel

když se United nebo Liverpool nedostali do pohárů, tak to bylo smutné, ale Chelsea, která nebude otravovat svým hnusným fotbalem v Evropě, to je přímo období blahobytu

Reagovat
smazaný uživatel

co je pro fanouška Leedsu smutného na nepostupu United do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím všechny

http://fotbal.hattrick.cz/# v pravo dole jak je anketa zahlasujte pro Fabreho nebo pro Edena jako plakát v červnovém čísle časopisu Hattrick. Díky.

Reagovat
vladis271

Lineker bude dnes, či až budúce kolo?

Reagovat
Mimalu

až první kolo příští sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

" My personal hope is that we would never see him playing in the Premier League again. I was never convinced he would fit in at Old Trafford when he left Goodison Park and have never been given reason to change my mind. Yes, he’s a good player with some qualities but he is absolutely not United standard.”...Carra to vystihol presne, ale ja by som bol rad, keby ho zobral nejaky klub zo stredu tabulky, napr Stoke...

Reagovat
smazaný uživatel

Fella?

Reagovat
spider_8

Rooney?

Reagovat
vladis271

Rooney?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/ChyvoeWWEAAZTRd.jpg:large

Docela neuvěřitelná statistika na nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i Chelsea, na střed tabulky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

A message to supporters from our Chairman, Daniel Levy, taken from tomorrow's official matchday programme for the last home game of the season against Southampton.

http://www.tottenhamhotspur.com/news/chairmanand39s-message-070516/

Reagovat
smazaný uživatel

Chairman, Leader, Legend.

Reagovat
Godwinson

Ta Chelsea je fakt k ničemu

Reagovat
fantomas

Reagovat
bbbauch

nekdo stream na MOTD pls?

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
mistr129

No matter how you feel about your life choices, remember that before this season Jordan Veretout chose to join Villa over Leicester.

Reagovat
Lacko_Boh

mozno v Birminghame stretol zenu svojho zivota (skoro som napisal v aston ville ,skoro sa nerata)

Reagovat
Ferguson6

Nskutočný class https://www.youtube.com/watch?v=BToNeL0SjVc

Akurát som si nie istý, či pesnička Con te partirto (Time to say goodbye) sa úplne hodila Aspoň v angličtine to zmenil na Time to win again

Reagovat
Lacko_Boh

ale ako, moc sa mi nehodil ten non stop aplaus pocas spevu,mohli byt tichsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ten malý nigga vzadu.

Reagovat
fenixLFC

terry symbolicky...aj s tym odhodenim kapitánskej pasky

Reagovat
Whitemedia

nech toho...

Reagovat
nani92

nie je nejaké video?

Reagovat
Whitemedia

není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Romelu Lukaku dal za rok 2016 3 goly v PL. Naposledy dal branku pred 2 mesici Chelsea v FA Cupu. A krome toho je na hristi linej udelat o krok navic. Fakt by me zajimalo, co predvede na EURO a co nam v lete dorazi za nabidky.

Reagovat
smazaný uživatel

Šokujúce zistenie.Som sklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu Lukakua som si dal v roku 2016 do fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

se nedivím. proč by se snažil když to stejně nemá cenu

Reagovat
Zaschrona

Jasny, muze rovnou umrit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

na ms vyhořel.. takže nedivil bych se podobnýmu scénáři..

Reagovat
Zaschrona

Vyhorel asi tak, ze zajistil Belgii postup do ctvrtfinale...

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým postoupil jen díky tomu, že byl houževnatej a měl neuvěřitelnou kvalitu s porovnání se soupeři.. určitě díky němu nejsou ve čtvrtfinále. to už bych napsal radši toho DeBruyneho, kterej to tam táhl svojí energií. celkově jejich výkon na ms hodnotím negativně. čekal jsem víc, minimálně herně a to o moc víc. výsledkově nezklamali.

Reagovat
Zaschrona

Postupovy gol dal Romelu. Ale jinak souhlas.

Reagovat
icemike

Ale.do té doby dával góly Origi

Reagovat
salami

to ale neni všechno, herně to byl z jeho strany propadák, otázka je, jestli se ted takhle nešetří právě na ME

Reagovat
Busby babes

co se dozvedel, ze by mohl zas hrat pod mourinhem, tak na to sere.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

len si ho nechajte, aj s falosnikom

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Pořád je to výborný hráč, do Arsenalu bych ho bral s radostí.

Reagovat
Zaschrona

Lenocha v utoku tam uz mate, k vam sedi.

Ale v kazdym pripade celkem pochybuju, ze Wenger by za nej hodlal vyplatit penize, ktere budem zadat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

btw tohle koupil Martinez za 13,5 mega liber - treti nejdrazsi prestup v historii klubu... horsiho hrace jsem u nas asi jeste nevidel

https://twitter.com/wb1976/status/728994022333747204

Reagovat
Whitemedia

Jojo, toho chtěl Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

takze prvy nakup do ManU je jasny

Reagovat
Zaschrona

Bych se ani nedivil tomu, ze to je ciste pohadka z jeho hlavy.

Ale tak mozna neni zase tak spatny a zmena trenera a poradna priprava s nim udela zazrak. Ale teda spis se bojim, ze tohle je mnohem drazsi verze Kroldrupa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by nebyly indicie už před přestupem. Sebevědomej, ale neuvěřitelně hloupej. A dřevěnej.

Reagovat
Zaschrona

No, vadi mi vlastne jen ta drevenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomenu tohle:

"Niasse is strong, Niasse is tall. If nothing's going right, give Niasse the ball and he won't let you down. What other forwards can do, Niasse can do better. Other forwards in Russia have to work hard to become as good as me."

Podle mě nemůžeš vybudovat úspěšný tým s takovým člověkem v nějaké důležité roli.

Reagovat
Zaschrona

Chapu, jak to myslis, ale v podstate to je uplne jedno, at si kvaka co chce, tady ani nevic neni jasnej kontext, v kterem to rikal. Pokud bude podavat dobre vykony, tak mi je uplne jedno, co si povida. Tady je to jen takovy hezky podtext navic, no...

Reagovat
fantomas

No tak dobrý zase, tohle se stane každýmu, viděl sem to i u těch nejlepších playmakerů. Já si myslim, že jeho výkony sou spíš propojený nádoby - Martínez mu nejprv vůbec nevěřil, a teď dostává šance v evidentně hustý atmosféře. Nečekal bych od něho vůbec nic teď. Spíš bych se těšil na to, co s nim udělá novej manažer, pokud nějakej bude.

Reagovat
Zaschrona

Tak spis mi prijde horsi ten druhy moment v tom pripichnutem tweetu. Ale jo, muze se stat kazdemu, jen problem je, ze Niasse takovych podobnych momentu mel jen dneska jeste vic a bylo to tak v minulych zapasech, kdyz uz se teda ukazal.

Urcite nemam problem mu dat cas a je mi jasny, ze momentalne se asi nedaj vykony hracu brat nejak extra moc vazne, protoze tahle sezona uz moc velkou motivaci hracum nedava a zvlast kdyz se daji v lete cekat velike zmeny - ale v pripade Niasse moc velky optimista teda nejsem. Ale zas na jeho obranu se skoro i da rict, ze takovy McCarthy hraje tuhle sezonu temer na jeho urovni tragicnosti...

Reagovat
fantomas

To připíchnutý je větší sranda no já nevim, reference z Ruska na něho fakt šly hodně dobrý, já bych ho neodepisoval. Skok to byl pro něho vždycky obrovskej, speciálně takhle uprostřed sezony.

Reagovat
Zaschrona

No, takovy Steven Naismith taky nevypadal dlouho jako hrac, ktery ma vubec mit na Champ, nemluve o PL. Ale tihle hraci maji nefer pozici, clovek od nich neceka uz vubec nic.

Reagovat
SunFells

Tak teď už je jasný, že ho budeš příští rok milovat.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má tu někdo zkušenosti s vařením piva v domácích podmínkách? Nějaké rady, na co si dát pozor, čím začít atd., začátečníkovi, který se do toho chce pustit?

Reagovat
Lacko_Boh

konkretne neviem ako technologiu budes pouzivat ale velmi dobreho kamarata brat si varil vlastne pivo a ze nic moc, vraj ten chmel co sa dal do toho zohnat je najvacsi problem, kvoli nemu si skoro nikto nespravi dobre domace pivo. Aaaa potom jeden cviciaci len tak bokom hovoril ze jeho znamy predava tie domace pivovary a ze este ziadny zakaznik si v tom nespravil dobre pivo Nerad som negativny a nemam rad ludi co na vsetkom najdu "prečo nie" ale... na domaci pivovar som nepocul este ziadny pozitivny feedback.Nespravis si radšej vino? Alebo marihuannu si zasad. Ja mam na kolejich bazalku

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jenom sháním informace, ale tohle mě moc nepotěšilo teda.

Reagovat
Nikikrew

Ja mam naopak ine info. Kamarat si vari vlastne pivo, suroviny objednava zevraj z Ceska a neda sa to ani porovnat s kupovanymi/capovanymi. Osobne som to pivo este nemal ale co mi hovorili kamarati tak ze to je paradicka a hlavne ekonimicky vyhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Přijeď 21. května do Radnic a dáme ti ochutnat výborný domácí pivo

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne preferujem vychladene, ked tak daj pozor, nech ti nevykypi.

Reagovat
smazaný uživatel

JD I Yedlin podle highligtů slušně.

A pak samozřejmě Terry, důstojný konec legendy Paklubu

Reagovat
Zaschrona

Martinez critical of Everton's mentality/lack of intensity. "We never understood what was needed, we thought we were part of a celebration."

Reagovat
Zaschrona

Last 5 games Everton have had 123 shots against. In contrast Everton have had 30 shots.

https://twitter.com/EvertonBlueArmy/status/729010951018713088

Reagovat
Error

Nedá mi to si nejvypůjčit příspěvek z německé sekce

The fans are thanking Roooooooel Brouwers, Martin Stranzl, @Northboss16, @BranimirHrgota and Martin Hinteregger. #fohlenelf #BMGB04

https://pbs.twimg.com/media/Ch21lyxUYAAOOkm.jpg:large

Takto se v Bundeslize loučí i např. s hráčem, na kterého po půlročním hostování nebude uplatněna opce. A teď střih, Chelsea, Lampard, (Terry?)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte sa máme čo učiť, aby sme si mohli hovoriť ,,veľkoklub"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Bayern +

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

z extremu do extremu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r3

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, dufam, ze to tu uvidi aj stas, ze palcujeme bundesligovy tim

Reagovat
stas87

Vidim vidim.mrkni na toto video zo Svajciarska:

https://www.youtube.com/watch?v=932kLgwkbSo

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Až teraz som videl Terryho odchod po červenej, a nejak ani nemám slov.

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a ze to pak tomu hraci spadlo.

Reagovat
Bayern +

Omg, to čo sme s tou Swansea vyvádzali preboha? Takýmto zápasom zajebať LM...

Aspoň, že ten Sunderland je dokonalitka proste. V utorok ešte vyhrať gólom z penalty v 95. minúte 1:0 s Evertonom a zostupová trojica bude absolútne nádherná.

Reagovat
smazaný uživatel

"Omg, to čo sme s tou Swansea vyvádzali preboha?"

https://twitter.com/joeymehlman/status/729001026502701056

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

",,Wayne nebol úplne nadšený, že sa na poslednú chvíľu musel zaradiť na hrot, ale nemal som veľa možnostní na výber."...jojo,to jsme videli taky,jak nebyl nadseny a celych 90 minut odchodil...

Reagovat
Whitemedia

Guus je taky už dost mimo, se vším je spokojený, takticky už se taky vůbec nechytá.. nikdy jsem se na konec sezony netěšil tak, jako letos..

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Tottenham Saints to ve druhé půlce dobře zavřeli a my jsme se s tím nedokázali vypořádat.

Reagovat
smazaný uživatel

No jj, kto že to ma skončiť pred Arsenalom?

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester a snad i Tottenham a ManCity

Reagovat
smazaný uživatel

AVB > Pochetino.... AVB 72 bodů v sezóně 12/13 kdy všechny velkokluby hrály dobře, Pochetino 70(možná 3) v sezóně, kdy hrály všichni tužku....

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velkokluby hrály dobře, ale menší týmy rozhodně neměly takovou kvalitu jako mají dnes. AVB měl zkušenější tým + Balea. Navíc si myslím, že druhé místo je o něco lepší než páté.

Reagovat
smazaný uživatel

O předváděné hře se snad nemusíme bavit.

Tohle není ani jako trolling dobré.

Reagovat
Counter

Pf, je to zajímavé v tom, jak se na tytéž výsledky dá pohlížet úplně jinak. Jeden Tottenham uhrál rekordní počet bodů v historii a skončil stejně pátý a o pár let později i horší bilance může stačit na druhé místo a je to (skoro) dokonalá sezona.

Reagovat
Counter

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/tottenham-hotspur/soupiska/2012-2013/

Přijde ti tohle jako lepší soupiska než ta současná?

Reagovat
Mastný Chobot

Gylfi najviac štartov po Walkerovi som mal vždy za to, že tam bol skôr náhradník, som si ani neuvedomil, že toho toľko odohral

Reagovat
Fenri

Takhle zpětně je to dost průměráckej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

před sezonou bysme napsali opak..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, to je těžký srovnávat. Chápu, že tím míříš k tomu, že byl Boas v obtížnější pozici, co se týče kvality kádru, ale on si za to mohl sám. Jediné, za co si zaslouží pochvalu je dostání Balea do životní formy, ale to, že vše stálo na něm, se negativně odráželo na tom, že tehdejší Tottenham ani zdaleka nepřipomínal fungující celek.

Z pohledu na soupisku je jasné, že nevyřešil problémy v obraně - stoperská trojice je vtip. Přivedl Adebayora s Dempseym, kteří rozhodně nepodávali výkony, které se od nich očekávaly. Odstřihl Rafu, což je dodnes jenom těžko pochopitelný krok, protože se tím nejen zbavil skvělého hráče, ale hlavně tahouna, který za Tottenham dýchal.

Nejdůležitější je ale fakt, že se na naši hru nedalo dívat a fanoušci hodně často začínaly pískat kolem 20. minuty - ty Gallasovy přihrávky zpátky na brankáře, které plynuly z absolutní nesehranosti, jsou legendární.

Další věc, je že Pochettino rozhodně neměl papírově silnější kádr. Ale na rozdíl od Boase aspiruje schopnostmi, které dokáží udělat skvělé hráče z odpadlíků typu Dannyho Rose, kterému se několik let všichni smáli. Dokázal oživit Lamelu, dal šanci Masonovi, vhodně doplnil tým o na první pohled průměrné hráče (Wimmer, Trippier, Dier), kteří se pod jeho vedením stali neskutečně důležitými prvky týmu. Co se týče přestupového trhu, je Tottenham v několikamilionovém plusu.

Pod Pochettinem hraje Tottenham nejlepší fotbal za mnoho mnoho let a to nejen na oko - gólový rozdíl skóre asi mluví jasně. To vše s týmem, který má nejnižší věkový průměr v lize a na soupisce v podstatě jediného klasického útočníka.

Boas rozhodně nedělal jenom špatné rozhodnutí, prostě ale nebyl dost dobrý. Bodový zisk je sice krásný, ale jenom tak z hlavy mě napadne minimálně pět zápasů, kdy jsme tahali za kratší konec a bodovali jsme jenom díky neskutečným gólům Balea...

To je ale na delší debatu...

Reagovat
13

hezky shrnuto

Reagovat
smazaný uživatel

druhé místo je jen shodou okolností... v některý jiný sezóně by to stačilo na 4. nebo 5. místo....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještěže se v současnosti nacházíme...v současné sezóně. Kupodivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale....

Reagovat
kiwwi

zaschronova teoria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To jsou ti správní Spurs, jak je všichni dobře známe

Reagovat
smazaný uživatel

Pochetino hype asi brzy skončí ono zase co si budeme povídat 70 bodů v lize dokázal získat i Redknapp nebo AVB

Reagovat
smazaný uživatel

I wenger

Reagovat
Counter

U něj to ale není o bodech, ale o předváděné hře. Z letošního Tottenhamu prostě jde vidět posun vpřed - mají nejlepší útok v PL, nejlepší obranu v PL, hráli vesměs pohledný fotbal, působí takticky vyzrále, a přitom je to pořád hodně mladý tým.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Azza

Reagovat
SunFells

Nejvíce vstřelených branek, nejméně obdržených gólů, nejvíce vytvořených šancí a střel na bránu, pohledná hra, druhý flek. To vše s nejmladším týmem v lize, ale jeď si bomby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím fotbalu = nevyjadřuji se k němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci jen poukázat na to, že Redknapp a AVB dosáhli stejných výsledků a nejsou za to vynášeni do nebes jako Pochetino, který měl neuvěřitelnou kliku v tom, že všechny velkokluby v jedné a té samé sezóně hrály tužku což se v celý historii PL snad nestalo.... Ať se ukáže v další sezóně co se Spurs svede....

Reagovat
SunFells

Ne, nedosáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp sezóna 09/10 70 bodů, AVB sezóna 12/13 72 bodů

a to ještě nepočítám sezónu 13/14 s 69 body a 11/12 s 69 body

Takže kde je ten velký posun od Pochetina se 70 body v nejslabším ročníku PL?

Reagovat
SunFells

V umístění a všech významných statistikách, nemáš zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda, že hráči kalili až do středy a dneska se rozloučili nejvyšší ligovou porážkou v sezoně... tím spíš, že se hrálo před největší domácí návštěvou za poslední dva roky

Reagovat
hefy

Co se dá dělat, já bych jim to snad i prominul. Na začátku sezóny jsem doufal v playoff a nakonec poměrně suvrenně vyhráli.

Snad jen škoda, že dneska nedal Grigg o gól víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, určitě to nemůže zastínit fantastickou sezonu, která je dokonalou satisfakcí za tu předchozí sestupovou. Já před sezonou tipoval 5. flek, takže fantazie..jenom to není taková ta pravá promotion party se vším všudy

jinak pokud jde o Grigga, tak má o jeden fík víc než Ajose. Na livesportu mají chybu - proti Port Vale dal oficiálně hattrick, ale tam mají první gól jako vlastenec

http://www.livesport.cz/zapas/ELoercQ4/#prehled-zapasu

http://www.wiganlatics.co.uk/news/article/will-grigg-first-goal-port-vale-hat-trick-2985631.aspx

takže na počest nejlepšího střelce letošní sezony L1 a patrně jedinýho zástupce Wiganu na euru https://twitter.com/SamWhyte_/status/726446629105053696

Reagovat
hefy

Haha, tak je to úplně jinak.. já myslel, že dneska dal gól Jacobs. O tom hattricku vím, ale nějak jsem si to dneska splet. Jsem to sledoval tak nějak po očku, jak píšu seminárku.

Ještě by měl jet Huws a McKay, ale otázka je, jak moc je vnímat jak hráče Wiganu no. :)

Reagovat
smazaný uživatel

McKay je podle mě z hlediska Wiganu mrtvej, tam se jen čeká, až někdo složí tu diskontní sumu, za kterou přicházel.

S tím Huwsem se asi (bohužel) regulérně počítá i pro příští sezonu vzhledem k jeho sportovní kvalitě a k množství peněz, který do něj klub investoval. Gary se včera byl i údajně podívat na utkání Huddersfieldu. Ale vzhledem k tomu, jak mu a celýmu klubu po sestupu vrazil kudlu do zad, bude muset hrát jako bůh, aby mu fans odpustili

https://www.youtube.com/watch?v=TZMP8CiAx-M&feature=youtu.be&t=41

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

A ten Blackpool fakt spadl do League Two

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Mada

Reagovat
Godwinson

Diego Payet

Reagovat
kiwwi

ok Arsenal si posral velku moznost skoncit pred Spurs, co by bol ultimatny trolling po tejto sezone

kazdopadne uz sa LVG nemoze na nic vyhovarat, teraz ma vsetko vo svojich rukach

Reagovat
smazaný uživatel

nic si neposral

Reagovat
J0EL

Jak vyliezol

Reagovat
kiciN

Reagovat
kiwwi

to je pravda, este stale sa to moze stat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

LM ve vlastních rukou, teď už jen zbývá buchnout na West Hamu.

Reagovat
iamek

Porazime west ham a remka pak doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci zápas.

Reagovat
Mastný Chobot

Gratulujem hráčom a Wengerovi, zjavne budú spokojní s bodom. Ja som znechutený a otrávený. Fakt nechcem, aby takto hrával môj obľúbený tím. Na toto nie som zvyknutý a nechcem si na to zvykať. Aby sme za takýchto okolností, po takomto trápnom výkone ešte zdržovali a bránili výsledok namiesto toho, aby sme išli za troma bodmi, z toho sa mi fakt zdvíha žlč. Už nech toto obdobie skončí a začnú sa robiť zmeny.

Reagovat
lada.sp

je čas kámo dát z vedlejších klubů Reds do hlavních a ten tvoj hlavní poslat tam kam slnko nesvítí

Reagovat
Counter

gloryhunter

Reagovat
lada.sp

pitcho jsem tu od roku 2007 kdo mě zná ví komu fandím a co jsem si musel se Spartou a Liverpoolem tady vytrpět!!

Reagovat
Counter

Jakože chobot gloryhunter, ne ty.

Reagovat
lada.sp

aha

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

0 – Man City have won none of their eight games against the top 5 in the Premier League this season (D3 L5). Nervy.

Reagovat
Liquid

0 - Rosicky scored in BPL 2015/2016

0 - Rosicky asisted in BPL 2015/2016

salary by taky mělo být tedy 0

Reagovat
Lexi Belle

OK, tak to by Hazard žebral před Fulham Broadway.

Reagovat
C-M@ster

Až bude West Ham opět šestej, tak to bude 0 výher s top6.

Paradoxní je, že v této sezóně, kdy neporáží top týmy, se dostali do semifinále LM.

Reagovat
vrabejka

Krásná, pohodová výhra. Potěšili Firmino a Benteke.

Reagovat
kiwwi

400. pre vyhru United s WHU

Reagovat
papanegra

Reagovat
CubONE

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Hokaido

I když vyhrajete, tak prostě no way, že to pak neposerete s Cherries.

Reagovat
Infernoqt

co když to city poserou se swansea?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Infernoqt

jsem stejného názoru - gaal musí uspět ... tedkon, když to máme ve svých rukou, jinač to musí pohnout emocema i u Eda

Reagovat
Zaschrona

LVG 4ever

Reagovat
Infernoqt

Martinez 4ever

Reagovat
Manik...

Reagovat
blaugrana

Žeby Pep bez CHL?

Reagovat
C-M@ster

Spurs, Arsenal i City vyhrajou, United získají maximálně 4 body.

Reagovat
Nikikrew

Bod z Etihad stadium? Tak to sa celkom asi aj rata

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu? pls

Reagovat
Counter

Vzhledem k tomu, jak se ten zápas vyvíjel a jak jsme hráli, tak rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tam jezdi vyhravat i takove tymy, jako Leicester s Tottenhamem a my budem spokojeni za bod?

Reagovat
iamek

I my

Reagovat
Counter

Bez pomoci Clattenburga by tam Spurs byli za bod rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš takové týmy, co jsou lepší než vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi? Leicester od nas dostal 7:3 a vy jste nas neporazili ani v 10

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá logika

Reagovat
smazaný uživatel

Krec

Reagovat
Nikikrew

Nevidel som to. Kazdopadne ako hrame my tak to nie je az tak zle. Stale mozme byt pred Spuds

Reagovat
fenixLFC

my sme ich tam deklasovali

Reagovat
kiciN

tak vy jste jiny level samozrejme

Reagovat
vladis271

To by bolo také krásne ak by ten tím plný žoldákov na čele s Raheemkom hral EL a my sa kvalifikovali do LM cez EL. Ale ťažko je mi im to priať, ak to majú uchmatnúť MU.

Reagovat
Counter

Pořád budeš moct doufat, že vypadnou v předkole :-)

Reagovat
vladis271

a ešte k tomu Pepek fuckingoverhypingguardiola, ktorý si vyberá vždy len najbohatšie kluby s najlepšími kádrami. ach ja to MU snáď budem priať.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

klídek, všetci už vieme, že máš soft spot pre PD a všetko s tým spojené a že sa im vtierkaš. Nemusíš na to upozorňovať ako Oľo na svoju organizáciu.

Reagovat
Swarley

tu tvou jistotu o neúspěchu Pepka v Anglii bych fakt chtěl mít

Reagovat
Counter

Co má tohle společného s PD?

Reagovat
iamek

Sterling prodej desetileti. Ten je uplne v pici.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

ale prd, uděláme LM, City páté místo a vy rupnete ve finále se Sevillou v Sevilla league...pak už jen vykopnout LVG a může se to konečně rozjet...

Reagovat
Counter

Myslíš, že LVG vyhodí, i když dá top4 a FA Cup k tomu?

Reagovat
Swarley

hm, to jsem úplně nedomyslel..

Reagovat
iamek

Pokud udelame lm a pohar. Coz neverim. Tak lvg jede podle planu. Neuveritelne pokud by to vyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, vyhraje FA,uhraje LM a este ho aj vyhodia ne

Reagovat
Swarley

dobre no, ale já ho už další rok nechci...ať udělá FA cup, LM a rezignuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Dpč, toto by urobil, tak to by bol frajer, by sme ho vyprevadili s rešpektom teda..

Reagovat
Swarley

ale je to LVG, ten sám nerezignuje nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje, to ego je na takej urovni, ze nieco take neprichadza do uvahy

Reagovat
Swarley

jj, to vůbec není v nabídce možností...

Reagovat
kiwwi

+ este vyhra United v FA Cupe a budeme mat najlepsiu sezonu zo vsetkych klubov okrem Leicestru to je v pici toto, ze je to fakt este realne

Reagovat
Swarley

poprvé od roku 2004, super no

Reagovat
Busby babes

Reagovat
CubONE

Arsenaaaal

Reagovat
papanegra

Pro WHU v LM místo machesterů

Reagovat
kiwwi

vsak ti uz nemaju sancu ani teoreticky

Reagovat
lada.sp

asi už plánuje příští sezonu

Reagovat
papanegra

teoreticky vždycky. provalí se že city a united podváděli a odečtou jim body !

Reagovat
Heisenberg

Jupí, už jen 1 zápas do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, na co se s nema Wenger cely tyden pripravoval? Neskutecny chaos a splaseny vykon.

Iwobi, ktery je posledni zapasy spatny nastoupi proti takovemu souperi venku na AM

Misto Elnenyho mel hrat Coquelin, ten stred byl strasny pruchodak

U Citizens radilo vedeni, ze oproti poslednim zapasum zacli jezdit? Snad to Ucka uhrajou a deluded zustane

Reagovat
smazaný uživatel

coq bol tiez slaby ked prisiel, tam by sa asi fakt zisiel niekto novy do zakladu a coq s el nenym ako hraci sirsieho kadra alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Xhaka je spis dm nebo cm?

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem, tak asi dlp, ale mohol by zvladnut obe pozicie. ale vyzera ze by mohol byt idealny partak k ramseymu. podla mna to je tak, ze s ramseym momentalne nevytvori v dvojici dobry stred po artetovi od nas nikto. so xhakom by to mohlo fungovat. coq ho vytvori so santim a mozno jackom, el neny - tazko povedat. je to dost take chaoticke, keby sme presli na hru s tromi zaloznikmi, tie moznosti by sa zrazu znasobili. ale co potom s ozilom. takto to dopadne, ked sa neplanuje velmi dopredu, ako sa postavi zostava

Reagovat
smazaný uživatel

S Ramseym? Preboha, prečo by sme stavali stred na Ramseym, to je snad ta najhoršia možnosť

Reagovat
papanegra

těším se až united rupnou s WHU

Reagovat
forrest

A co když ne?

Reagovat
habinity

United to ma vo svojich rukach teraz keby vyhrame fa cup a je lm ostane lvg??? dufam ze odide po sezone lebo hra je otrasnaa.minimalne x na west hame.city aj tak nevyhraju nad swanseu

Reagovat
kiwwi

OT: AS TN majster FL

Reagovat
smazaný uživatel

mas tu na to samostatnu FL sekciu, nemusis to pisat tu

Reagovat
kiwwi

co si nervozny dopici

Reagovat
vladis271

Arsenal uhral bod, cháp ho.

Reagovat
smazaný uživatel

mam skusku rano heh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

OT: AS TN majster FL

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/BOdqCqr

ono to ide este aj s 3 bodmi, ale so 4 je to podla mna aj celkom realne, City v Swans mozu kludne stratit

Reagovat
iamek

Anthony bude uz ready?

Reagovat
kiwwi

urcite

Reagovat
iamek

Tohle muze byt dulezity faktor. Martial a Rashford budou odpocati, tak snad to budou vetrat. Jak jsem vcera videl tu obranu WHU, tak doufam, ze jim ta forma vydrzi.

Reagovat
J0EL

Vy s WHU celkom urcite tiez.

Reagovat
kiwwi

vies citat?

Reagovat
Swarley

City remíza, my remíza s WHU a výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Arsenalu by nejvíc vyhovovala nejaka čistka zahrnující i odchod Wengera. V tom týmu jsou dobří a zajímaví hráči jako Sanchez, Ozil, Čech, Bellerin, Coqelin, Monreal, Elneny...ale přijde mi, ze jejich nákupy jsou hodně sporadické a k tomu se přičítá neustálé držení hráčů, kteří nejsou top nebo jsou stale zranění, ale "nejsou špatní" takze si je Wenger v tom tymu necha a nema pak potrebu nikoho přivést...Ramsey, Giroud, Walcott plus par dalsich uz v Arsenalu nemaj co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, jestli prohrajem i s Newcastlem, tak jsme pěkně v piči, to se prostě nesmí stát.

Reagovat
Lexi Belle

Hrajete na hřišti mužstva, co potřebuje nutně vyhrát. Poslední dva zápasy jste prakticky odevzdali. O nic nehrajete, krom toho, že před vámi opět skončíme (na to už jste ale zvyklí, takže to se nedá vůbec brát). Já tam pošlu celou svou pornodiskografii na 10

Reagovat
Dawon

Newcastle uz v nedeli dost pravdepodobne bude jiste sestupujici, asi bych nepanikaril

Reagovat
Lexi Belle

Ehm, středa, příteli, středa.

Reagovat
Dawon

No relativne rozjetemu Sunderlandu staci ve stredu porazit naprosto tragicky Everton a uz pak v nedeli nebude o co hrat Jistota to samozrejme neni, ale fakt bych v soucasne chvili nechtel byt v situaci, kdy bych musel spolehat na pomoc Evertonu

Reagovat
Lexi Belle

Jo, je to jako dát si chemoterapii, protože jsi liný si holit hlavu...

Reagovat
vladis271

Inak už to vidím. Vyhrajú v Upton parku, ale dojebú to v poslednom kole.

Reagovat
kiwwi

ty si toho uz tuto sezonu videl...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím už jen 2 výhry

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/rcD5omR

Pelleho rozlucka s klubom pred divakmi...dojimave

Reagovat
Swarley

takže jako každý domácí zápas, proč měnit tradice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

to měli udělat o poločase nebo zamknout východ, aspoň by to mělo nějakou úroveň, takto to musí být ponižující snad pro všechny, zvláště pro Pelleho....

Reagovat
Pospovič

dementi

Reagovat
vrabejka

Opravdu pěkná, pohodová výhra. Většinu jsme kontrolovali, Mignolet až na jeden vážnější zákrok neměl moc práce. Důležitý byl také příchod Firmino. Díky tomu jsme Watford k tlaku nepustili a vstřelil 2. gol.

Líbil se mi také Benteke. Připsal si krásnou asistenci, poslal do tutovky Coutse, díky dobrému pressingu si vybojoval šanci. Dnes se mi vážné líbil.

Nejlepší hráči: Benteke, Firmino

Reagovat
fantomas

So with only one game to go, this brilliant Spurs season is still 2 points worse off than the woeful Andre Villas-Boas one

Heh

Reagovat
smazaný uživatel

1. už to tu bylo

2. body nejsou všechno

3. liga je vyrovnanější

4. Arsenal

Reagovat
Counter

Vyrovnanost ligy mi přijde jako chabý argument. Prostě předtím byla silná špička, teďka je špička tragická → větší šance ji porážet. Že je zároveň silný i West Ham nebo Southampton to tak akorát může vyvažovat, ne překlápět.

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóně 12/13 měl 15. tým tabulky na kontě 69 obdržených gólů, což je jenom o tři méně než letošní ultratragická Aston Villa. Osmý West Brom měl 57, víc má letos až 16. tým. Kvalita dříve průměrných týmů se zvyšuje, to je nepopiratelný fakt. Letošní sezóna je výjimečná pouze díky Leicesteru a nekvalitě City a Chelsea, zbytek je přirozený vývoj. Jestli někdo čeká, že od příštího roku to bude zase jako za starých dobrých časů, kdy každý víkend lítaly čtyřgólové příděly, tak bude na omylu. Logicky se dá čekat jenom silnější City a Chelsea (možná United).

Reagovat
Counter

V letošní sezoně padlo všeobecně málo gólů. Je to proto, že to útočníkům nešlo? Nebo proto, že se hraje víc defenzivně? Rozhodně bych to nepovažoval za důkaz nějaké vzrůstající kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně by to dávalo smysl vzhledem k neustále se zvyšujícímu přísunu peněz a tomu, že menší týmy si mohou dovolit kupovat více zvučnější jména.

Reagovat
Counter

A proto má titul Leicester, který snad ještě nikdy za nějakého hráče neutratil víc než osm mega?

Reagovat
smazaný uživatel

To zase mícháš hrušky s jabkama. Utracené peníze ti vyšší umístění nezaručí, ale kvalita ligy a síla týmů stoupne. I když jsou mnohé z těch přestupů nepovedené (i když to může být třeba další sezonu naopak), tak je nemožné, aby kvalita ligy se zvyšujícími se investicemi nerostla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, podle mě si jako tým, který se tak tak zachránil, dovolili docela dost - Okazaki, Inler, Kante, Kramaric, Benalouane. Dohromady to na jejich poměry dělalo dost slušný balík. To, že nakonec vyhráli titul, je trošku jiná pohádka (doslova).

Před čtyřmi lety by si takový Crystal těžko mohl dovolit kupovat Cabayeho, Stoke Shaqiriho, WBA by asi neodmítalo 25 mega za Berahina atd.

Reagovat
Swarley

není mi pořád jasný ten "nepopíratelný fakt", že kvalita průměrných týmů se zvyšuje...vždyť mnohem větší smysl dává právě to, že ty největší týmy jsou na tom mnohem hůře, než tomu bylo v předchozích letech a to způsobuje to, že je liga vyrovnanější...a nevím co je přirozené na tom, že United, City, Chelsea a i letošní Arsenal odehráli sezónu hrubě pod svoje možnosti...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Že takhle vypadli všichni tradiční favoriti nelze považovat za náhodu. Podle mě to má co dělat s tím, že týmy, které si od nich tradičně nechávali dát trojku a ještě za to poděkovali, jaksi začínají zjišťovat, že vlastně nejsou nijak extrémně míň kvalitní než oni.

Reagovat
Swarley

to je pak škoda, že jim to neřekl někdo dřív, třeba by SAF po pár sezónách letěl, stačilo jen vlastně aby ostatní týmy začaly hrát

v Evropě jasně v posledních letech vidíš, jak anglické týmy v té konfrontaci ztrácí...dřív byly schopní bezproblémů konkurovat a klidně se porvat v evropských pohárech o výhry, teď tam reálně nemáš nikoho, kdo by mohl LM vyhrát...tohle je podle mého jasné vodítko v tom, kde je problém a proč je to v Anglii tak vyrovnané...vždyť už to, že vyhrál Lestr je brutální budíček pro celou špičku v PL...

určitě přichází kvalitnější jména, určitě si můžou i ty týmy ve středu tabulky dovolit větší ryby, ale to ještě pořád neodráží kvalitu těch týmů...se podívej na nás nebo na Chelsea, City, že milionové kádry nemusí vůbec nic znamenat...

Reagovat
Counter

A nejenže Leicester vyhrál, on má dokonce kolo před koncem 10 bodů náskok!!! To je prostě masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono existuje víc těch "dřív". Za doby AVB u Spurs už Anglie v Evropě zrovna hrůzu nenaháněla. To byl rok, kdy bylo finále Bayern - BVB a z Anglánů postoupili ze skupiny akorát Arsenal a United. Arsenal udělal Arsenal a United taky vypadli v osmifinále.

Reagovat
stas87

To som tu pisal niekedy minuly rok.Ta zmluva co maju anglicke kluby je fantasticka,kolektivne si ukrutne pomohli,to mi trebars chyba u BL.Krok vpred spravili aj v Spanielsku,B+R maju 140 mega,Atletico si polepsilo tiez dost,mali 45 a budu mat rovnych 100.Tomu spodku to nijako brutalne nepomoze,predsa len je to ale lepsie a aj za par mega tie kluby budu vdacne.

Ten balik peniazi a celkovo skvele sponzorske zmluvy su skor na skodu.Rozpisem preco.

Ked ta zmluva nebola,karty boli rozdane jasne-Cukotka,United,Arsenal,City mali rozobratu CL,Tottenham,Everton a Liverpool EL.Tym ze bolo menej peniazi,kluby z prostredka a spodku tabulky dostavali nalozeno od tej spicky a stracali aj na tych,co hrali EL.Vyhravali nad nimi aj s nahradnikmi a setrili tak sily na poharov v Anglicku a na Europu.Dneska uz toto neplati,zakladne jedenastky takeho Stoke,West Hamu ci Southamptonu v plnej sile rozdiel podstatne znizili a ak favorit vyhra,tak prave vdaka individualnej kvalite jednotlivcov,trebars City vdaka Agüerovi.

Skratka dnes je v PL tazsie vyhravat a hrat na viacero frontach a udrzat sa v kazdej sutazi do poslednej chvile.Ja Anglicku ligu povazujem za nesmierne zaujimavu z pohladu fanusika a dostupnej kvality.Ved take Stoke v sezone 2012/2013 malo v time maximalne Begovica ci Nzonziho,ktorych moze divak povazovat za zaujimaveho hraca.V sucasnosti tam je Bojan,Arnautovic,Shaqiri,Wollscheid,Diouf...ak by tymto hracom bolo o styri roky menej a oslovilo ich Stoke,dost mozno by ich kazdy jeden z nich odmietol a vysmial by sa im.Prakticky kazdy tim na spodku ci prostedku ma v kadri reprezentanta ci hraca,co by v takej BL hral v timoch v hornej polovici.To si ja u takeho Eintrachtu ci Werderu povedat nemozem.

Nastastie,nikdy sa nedockame toho,ze by United,Arsenal,Cukotka ci City mali dve rovnocenne jedenastky a zacali by to drtit v kazdej sutazi.Na toto tu je to FFP a aspon sa to snazi nejakym sposobom riesit,podla mne je to neefektivne ale aspon nieco.Ostatne timy v europe vedia,ze anglicke kluby maju peniaze a tak ich kazdy natiahne.Samostatna kapitola su platy hracov,to vobec nepoberam,kolko tam tie timy su schopne zaplatit.

Takze-cim viac kvalitnych hracov bude chodit do priemerackych a slabych timov,tym to bude pre favoritov tazsie a na uspech v CL mozu zabudnut.Mensia konkurencia v lige asi pomaha k lepsim vysledkom v europe.

Reagovat
fenixLFC

Mensia konkurencia v lige asi pomaha k lepsim vysledkom v europe. a prave to tvrdime ze presne preto je PL najlepsia pretoze velku kvalitu tam maju viac menej vsetky timy

Reagovat
Hokaido

Celkově půjde PL nahoru, ale v Evropě ji to paradoxně tolik nezvedne. Ty platy se můžou časem ukázat jako obrovskej problém a bojím se že na to nějakej tým může doplatit krachem, pokud přijde nějakej fakt neočekávanej padák.

Zas na druhou stranu bych ještě dodal, že se bude muset projevit to, že do PL míří fakt jeden top trenér za druhým. Může se stát, jako třeba letos Liverpoolu, že nějakej top tým bude po půlce soutěže bez šance na nějaký dobrý umístění a na ligu se úplně vysere.

Reagovat
stas87

Stale toho hraca s mega platom mozu udat dalej v PL.Asi to eda nebude s bohvie akym ziskom,ale zbavi sa ho.

S tym by som bol opatrny,aspon pre tuto chvilu.Guardiola bude mat ukrutny problem,ak bude chciet zapracovat na tom,ked City nemaju loptu.Tam slovo napadanie a presovanie pozna mozno len De Bruyne..celkovo bude trvat,kym si to pod nim sadne.Nesledujem tch brazilskych klaunov na F v strede zalohy,necha si ich oboch?

Reagovat
Hokaido

Já myslím, že si nechá oba, protože odchází Yaya a on by pak potřeboval koupit strašně moc CM. To tam pak zahraje jen Delph, ale ten je ještě větší tragéd...

A Fernandinho není tragéd, mně se docela i líbí.

V Liverpoolu to bylo před Kloppem to samý, stačilo pár měsíců a obraz jejich hry je diametrálně odlišnej. Pep to v City zvládne taky.

Reagovat
vitasrp

https://twitter.com/szteveo/status/729576781938872320

https://twitter.com/szteveo/status/728003852121853952

https://twitter.com/szteveo/status/725083698085924864

Fakt si neumím představit, že by si zrovna Fernanda Guardiola nechal, však ten kluk ani nechce hrát s balónem, to je asi poslední věc, která by mu u něj mohla projít.

Reagovat
kvasha16

to je hovado lenive

Reagovat
vitasrp

Neřek bych, že by byl línej, na mě to působí dojmem, že se vyloženě bojí hrát.

Reagovat
Hokaido

Přesně takhle jsem hrál za dorost, když jsme hráli v sobotu od 9 od rána a já byl po páteční kalbě.

Ale rok podle mě fakt ještě zůstane, Pep prostě nemůže jít do přípravy s Fernandinhem a Delphem. Delph na to už tuplem nemá...

Reagovat
kiwwi

takze Fernando a Gomes hovoris....

Reagovat
Hokaido

Fernanda se nezastám, to je kokoško, ale ani Man City nemá takový finanční prostředky, aby dokázali nakoupit komplet střední zálohu (má na to teda asi jen Fernandinho) za jeden, max dva přestupáky.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt Jany vidis tak, ze timy proste prisli na to, ze nie su nijak extra menej kvalitne?

Reagovat
smazaný uživatel

napřed posílili tým, logicky

Reagovat
13

Liverpool také nebude hrát příští sezonu okolo 8. místa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

to se s tebou klidně vsadím

Reagovat
fantomas

Aha

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Už se to tu obsáhle řešilo výše, mj. to má být hodně slabý trolling.

Reagovat
kiwwi

je...rovnako ako tvoj s LVG a Moyesom

Reagovat
Counter

Cože?

Reagovat
kiwwi

tvoj trolling o tom, jak je LVG horsi ako Moyes

Reagovat
Counter

To ale není trolling. Zkus si zjistit, co se za tím označením schovává.

Když jsem porovnával působení Moyese s Gaalovým, a troufl jsem si zpochybnit, že by byl Moyes horší, tak to je přece normální názor postavený na určitých argumentech, s nimiž ostatní můžou a nemusí souhlasit. Nebylo to nic provokativního, nikomu jsem nenadával, není to ani žádné citlivé téma, které by mělo vyvolávat emotivní reakce.

A jestli tuhle letošní sezonu skončíte zas mimo LM, tak věřím, že se mým názorům dostane ještě větší podpory

Reagovat
kiwwi

ale prosim teba...ty v spojeni s United a ides to hrat nato ze si to nemyslel jak trolling? neverim ti ani slovo

Reagovat
Counter

To po tobě ani nechci, máš holt svůj pokřivený pohled na věc, který nemám šanci změnit.

Reagovat
kiwwi

Minimalne teraz vidíš jake to bolo predčasne to porovnávať

Reagovat
Counter

To teda nevidím.

Reagovat
kiwwi

Neprekvapuje ma to

Reagovat
Counter

Vůbec netuším, proč bych to vidět měl.

Reagovat
fenixLFC

nie je kazdy ako ty ktory pri kazdom poste o inom klube musi trollovat

Reagovat
Busby babes

no jsem linej to hledat, ale co si pamatuju, tak zasadni argument byl, ze LVG ziskal min bodu nez Moyes (nebo stejne) ale ze utratil o dost vic...

Tak by me celkem zajimalo v cem presne ted bude rozdil u tohodle srovnani s AVB a Pochem? Pokud si tuhle logiku o poctu bodu uplatnil nekde jako relevantni, tak jinde uz to jako relevantni neni?

Reagovat
Counter

Cože? Bodový zisk AVB x Poche je zajímavé srovnání, stejně jako Moyes x LvG. Nevidím mezi svým pohledem na obojí rozdíl. Jestli se nepletu, tak jsou na tom LVG s Moyesem pořád podobně - když Moyese odvolali, měl po 34 zápasech 57 bodů. LVG za totéž období uhrál 59 - ve své druhé sezoně v klubu a se slušnými investicemi.

A byl to tak akorát jeden z argumentů. V těch dalších se už oba tyhle případy liší - LvG vyhořel v Evropě, hra nestojí za nic, počet nastřílených branek skoro jak tým hrající o sestup → nejlepším hráčem zas a znovu De Gea, což o mnohém vypovídá x http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-37-kola-328396/?forum=1#post8431584

Reagovat
Busby babes

no jenze postaveni v tabulce je lepsi. LVG klidne zas muze tu LM dat a vyhrat k tomu FA cup. coz pak je o parnik lepsi sezona nez pod Moyesem. Ta hra ma taky nejakej rad, nejsou tam takove zmatky. Dopredu je to bida, to vime vsichni, nicmene porad je ta sezona pod LVG o milion procent lepsi nez byla ta Moyesova.

V tom mi to srovnani bodu prijde podobne ujety, jako kdyz tu ted nekdo srovnava Pocheho s AVB. u obou, jak Poche, tak LVG i pres stejny pocet bodu proste udelali s tim tymem pokrok dopredu, u Pocheho je to videt naprosto jasne, u LVG se to vzdycky da shodit tim kolik se utratilo penez.

Reagovat
Counter

Ono by taky bylo dost smutné, kdyby to lepší nebylo... Moyes přebral šampiona v kocovině, Edo mu přitáhl tak akorát Fellainiho a poper se s tím. LvG dostal moře prostoru a i ve své druhé sezoně je to pořád slabé - vzhledem k okolnostem to jeho působení doteď hodnotit kladně nejde (dva roky a xxx milionů na posun ze sedmého na páté místo?). Ten tvůj scénář o milion procent lepší než Moyes je v tuhle chvíli pořád hypotetický. Až na něj dojde, od podobného srovnávání upustím.

To samé ostatně platí i pro "postavení v tabulce je lepší" - Moyes byl kde, sedmý? LvG byl po 34 kolech pátý - rozdíl je akorát v možném postupu do EL (kam jste v té sezoně 13/14 stejně ani nechtěli). A ještě je pořád možné, že na podobné příčce skončíte i letos.

Reagovat
Busby babes

kdo chce psa bit... proste klasicky prehlizis negativa, kdyz se ti neho, zvelicujes je tam kde se ti hodi a naopak u pozitiv. ok no, takhle dokazu shodit celkem cokoliv.

celkem souhlasim s tim, ze Moyes to mel tezsi i proto, ze se Ed teprv ucil jak to chodi a ty posily mu proste neprivedl. Nicmene i tak to byla bida. Hlavne druha pulka sezony, to bylo neco strasnyho. tym se okamzite slozil po jakemkoliv obdrzenem golu, v obrane chaos, v utoku bezradnost... Ted aspon v te obrane nehorime. V utoku je to porad bida.

Reagovat
Counter

Ale já přece netvrdím, že to bída nebyla - byla ohromná a není o tom sporu. Jen říkám, že teď je to bída srovnatelná, zvláště s přihlédnutím k možnostém, jaké se Gaalovi dopřály. Zdá se, že teď už to může zmírnit jen FA Cup, liga nejspíš zase skončí fiaskem bez LM.

K čemu je ta lepší obrana, když máte výsledné skóre nejhorší z celé top 8? A jak velký podíl na ní má De Gea, který možná odejde?

Reagovat
Busby babes

no pockam si na ten vysledek. pro me je sezona neuspesna kdykoliv skoncime 2. a nizsi, takze v tomhle mi uz je v zasade fuk jestli 4. nebo 5. LM bude skoda, EL je diky hracim dnum ve ctvrtek debilnejsi o tom zadna.

Pripadnej FA cup bude slaba naplast na tuhlesezonu. Ale porad ta sezona bude podstatne lepsi nez pod Moyesem.

prave, ze jen DDG to neni, mame myslim i velmi malej pocet strel ktery jsme souperum povolili. jen kdyz uz na DDG neco jde, tak je to casto tutovka. spekulovat o tom jestli odejde nebo ne... nevim, momentalne tomu nic nenasvedcuje.

Reagovat
kiwwi

namiesto toho aby si povedal ze Moyes prebral sampionov a mal s tym byt uspesnejsi to napises ako polahcujucu okolnost...ty si neskutocny

Reagovat
Counter

Jak s tím mohl být úspěšnější? To vůbec jde, být úspěšnější než ligový šampion? Tys od něj čekal, že spolu s ligou vyhraje i Ligu mistrů či co?

Je obvyklé, že se klubu nepodaří obhájit titul, zvláště v posledních letech v PL. Naposledy to dokázal Ferguson v sezoně 08/09, od té doby nikdo.

Samozřejmě že skončit s MU sedmý je trapas a ten tým měl na víc. Ale to, co teď předvádí LvG, prostě není o nic lepší - a o to mi jde.

Reagovat
kiwwi

uspesnejsi ako to co predviedol preboha...tebe uplne mrdlo

Reagovat
Counter

Takže jsi mohl místo nadávek přeskočit první dva odstavce a přečíst si ten třetí:

Samozřejmě že skončit s MU sedmý je trapas a ten tým měl na víc. Ale to, co teď předvádí LvG, prostě není o nic lepší - a o to mi jde.

Reagovat
kiwwi

herne asi nie, ale vysledkovo ano, staci sa pozriet na tabulku minuly rok a v podstate aj tento rok (+ mozne vitazstvo v FA Cupe)

Reagovat
Busby babes

i herne je to podstatne lepsi. jen to porad neni dost dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt, který nikdo nepopírá. Já jsem se vymezoval proti "AVB>Pochettino".

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se vymezoval proti fantomasovu "Heh".

Reagovat
13

Se tu už člověk nemůže ani pousmát.

Reagovat
Counter

Může, jen prostě přiletí ownyho obligátní reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale nedostáváme klády od Liverpoolu, City, Chelsea a bůhvíkoho ještě. Naopak přehráváme drtivou většinu soupeřů napříč tabulkou. A to útočným fotbalem, s týmem plným anglického mládí (not just Bale team). A v neposlední řadě jsme tak trochu jinde v tabulce. Takže ano, tamto byla slušná sezóna, tahle je parádní, ať už to dopadne jakkoliv.

Reagovat
fantomas

Problém je, že já tehdy nikoho o "slušný sezoně" mluvit neviděl. A to nejen tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se AVB zastával do posledního dechu, jsi na špatné adrese

Reagovat
Hachim Mastour

Obidva góly padli po nedôraznom bránení dvojice Ramsey-Elneny.Nechápem ako nemohol Coq hrať.Alexis je super ale on by sa do streleckých šancí mal dostávať viac krát ako raz za zápas.Mal by byť hlavným zakončovateľom (túto sezónu) a nie tvoriť a nakopávať na Ramseyho z hĺbky ihriska.

Neviem čím to je, ale od februára sa na Arsenal nedá pozerať.

Reagovat
kiwwi

500. pre United v LM dalsiu sezonu

Reagovat
Hachim Mastour

5.

Reagovat
Tomekcz

LVG to zas dojebe s nim nemame sanci na LM

Reagovat
smazaný uživatel

tak welbeck by vraj mohol mat natrhnuty meniskus, to by bol out asi dost dlho a bola by to pre neho v podstate konecna u nas kupil by sa urcite v lete utocnik, ale giroud by zostal, a ja som dufal ze pojde, a zostane danny

Reagovat
kiwwi

natrhnuty meniskus?

Reagovat
smazaný uživatel

co sa ti nezda?

Reagovat
Lacko_Boh

tiez som sa s pojmom natrhnuty nestretol ( ale to bude tym ze s chalanmi pouzivame na vsetko "dojebany")

Reagovat
Swarley

taky radši v těchto případech používám přesné lékařské termíny

Reagovat
Counter

djourou je známý felčar, jeho slovo je v této oblasti zákon a nezpochybňuje se!

Reagovat
Lacko_Boh

ja som nič nespochybnil, viem ze Kubík je starý šaman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*rozjebany

Reagovat
kiwwi

tak natrhnuty sa pouziva pri svale, slache, vazoch...pri kostiach a chropavkach sa skor pouziva prasknuty, poskodeny...alebo ked si si nie isty tak ako pise Lacko, dojebany

Reagovat
smazaný uživatel

chropavkach

tak nevyjdroval som sa naschval odborne, ale pouzil som slovo ktoremu porozumie aj prosty lud, taketo nuancie som necakal ze sa tu budu riesit

Reagovat
kiwwi

necakat nieco na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz to je tiež sklenka jak svina

Reagovat
Heisenberg

Já bych Girouda nechal, samozřejmě na základ to snad už nebude, ale jako střídající hráč, když potřebujem dát gol, je dobrej. Ideálně nový útočník-Welé-Giroud (ten by chodil před Welém jako střídající hráč)

Reagovat
Lacko_Boh

Welé nebude v najlepsom veku robit trojku v Arsenale ozaj,ako sme hrali?

Reagovat
Counter

Třeba to tak vážné nebude.

Reagovat
salami

to je naopak ještě docela dobrá zpráva, sice si nezahraje na Euru, ale bude v pohodě na příští sezonu, taky to mohlo bejt ACL a zahrál by si až ve 2017

Reagovat
Murtago

A teď šup na druhý místo. Townsende, očekávám, že tam minimálně jeden dáš!

Reagovat
sejber

Par otazok pre goonerov kedze posledne sezony sledujem len sporadicky cez livescore

Co sa stalo s Gibbsom mojim kedysi najoblubenejsim obrancom ze ho zo zostavy vystrnadil 30 rocny juzan?

Ten Gabriel je taky traged vzdy alebo iba dnes v druhom polcase?

Ocakava niekto karieru od Wilshera alebo pojde po stopach Diabyho?

Co s utokom Giroud , Walcott , Welbeck ? Kedze pohlad na ich dlhodobe statistiky vyznie v kontexte s ambiciami na titul komicky.

a nakoniec co s Wengerom? Dokaze este ponuknut klubu nieco ine ako stagnaciu pod vrcholom alebo boli dva FA cupy jeho trofejovou dernierou?

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs na zaklad nema. nema futbalove myslenie, hraje strasne mechanicky. a v obrane dokaze pekne sklzovat, ale vacsinou po tom, co sam prepadne, ujde mu hrac. lavicka je tam kde patri, nacho je ovela lepsi skoro vo vsetkom, skoda ze uz ma svoj vek. spekuluje sa, ze gibbs v lete odide a pride niekto mlady ako monrealov ucen.

gabriel je ako koscielny v zaciatkoch, strieda dobre momenty s tragickymi. uvidime ci z neho nieco bude, ale zatial to vyzera ze skor nie.

ani nie, buducu sezonu ak neda skoro celu bez zranenia tak by som ho vykopol. ale futbal hrat nezabudol, ako jeden z mala nasich zaloznikov sa neboji lopty.

utok je na hovno a treba ho prekopat, to je nasa suverenne najvacsia slabina. uvidime ci to welbzove zranenie nezamiesa karty. walcott mozno odide. nejaky utocnik prist musi.

wenger zostane este rok a potom sa uvidi. ale este nikdy neboli fandovia proti nemu tak ako teraz. buduci sezonu bude liga naslapana a ak nedame top 4, tak odide urcite. ak by sme nahodou boli uspesni, tak si myslim ze je mozne ze este dostane posledny kontrakt. dost to asi zavisi aj od jeho osobneho zivota, vraj sa rozviedol so zenou, mozno by mal bez futbalu prazdny zivot

Reagovat
sejber

Skoda od Kierana som cakal karieru Cashleyho a tento regres boli o to viac ze je to odchovanec . Na druhej strane asi lepsie ako keby pokracoval po vzore Cola do cukotky

Gabriela som videl asi treti krat a prisiel mi tragikomicky. Celkovo stoperske kvarteto zlozene z tridsiatnika Koscielneho , veterana Merteho , otazneho Gabriela a nehrajuceho Chambersa moze byt v dalksej sezone velky problem.

Wilshere ma sere zo vsetkeho najviac na jeho karieru som sa neskutocne tesil a z toho aky lazar sa z neho vyklul mi je doplacu. Celkovo ma vsak udivuje ako sa dokaze zo zranenia na par tyzdnov vyklut zranenie na celu sezonu. A to nielen u jacka ale trebars aj u Welbecka a stavalo sa to casto aj v minulosti . To sa ten lekarsky personal Arsenalu rokmi nijak nezmenil ci co?

Vzdy som patril skor k Wengerovim kritikom ako k jeho obhajcom a tvrdil som ze Arsenalu uz nema co dat. Po minulej sezone mi to vsak prislo ze by na koniec kariery predsa mohol dosiahnut na titul a nielen mne vytriet zrak. Po sezone ked nas predbehnu spurs , titul vyhra Leicester , v LM ideme od desiatich k piatim mi to pride akobi nielen Wenger ale aj jeho sucastny kader dosiahol svoj zenit v minulej sezone a na zlepsenie bude treba radikalna prestavba kadra nielen jeho doplnenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Monreal >>> Gibbs

Gabriel je letos obecně dost marný, to je pravda.

Pořád věřím, že z Jackieho kariéry v Arsenalu něco bude.

Do útoku by to někoho chtělo - ale nevím, proč zmíníš tuhle trojku a vynecháš takového Alexise. Jen o útočníkovi to není, problémy jsou i jinde. A btw. Giroud má letos 21 gólů.

Wenger už nejspíš neponukne nic, ale ten příští rok ještě v klubu zůstane tak jako tak a nemá cenu proti němu brojit.

Reagovat
sejber

Alexisa beriem skor ako kridlo. Zachytil som vsak v poslednej dobe spravy o jeho odchode comu by som sa vobec necudoval keby najlepsie roky nechcel premarnit u nas .

Giroud mi pride fajna ako dvojka . Na prveho forwarda u aspiranta na titul nema ani omylom to myslim ze za tie roky co je u nas dokazal.

Proti Wengerovi som aktivne brojil v casoch ked som pozeraval kazdy zapas dnes uz fakt nie. Len ma mrzi ze takato legenda mozno odyde z klubu zadnymi dverami za bucania fans co si fakt nezasluzi. Ale kazdy sa je svojho stastia strojcom . Serie ma ta okata dlhorocna stagnacia , kolotoc rovnakych chybnych rozhodnuti a sezona za sezonou viac menej ako cez kopirak -

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak, preco uz nepozeras? tak ta to prestalo bavit alebo nemas cas?

Reagovat
sejber

jedno s druhym ... kombinacia praca, prestavba domu a potomok je pre futbaloveho fanusika vrazedna. Potom pozeranie zapasu v sobotu o jednej alebo stvrtej je ciste sci-fi

Na druhej strane viackrat sa mi stalo ze aj ked som mal cas a mohol som si zapnut futbal tak som si nasiel inu zabavku. \Proste pozerat sa po rokoch na tymktory robi rovnake takticke chyby, stale sa nenaucil poriadne branit, stale vstupuje do sezony s minimalne jednym nedoriesenym postom na co potom v sezone doplati a hlavne stale sa toci v bludnom kruhu boja o ligu majstrov a vypadnutia v jej osemfinale mi pride ako ista forma masochizmu

Pred touto sezonou som vsak videl iskierku nadeje a cakal som ze po dvoch FA cupoch a vybornej ligovej jazde z konca minulej sezony je proste utok na titul prirodzeny kontinualny vyvoj. V januari som si dokonca zaplatil digi aby mi nahodou neusiel titul po desiatich rokoch

Inak co cakate od nasledujucej sezony ? City, cukotka, a mozno aj United s novymi trenermi. Wengerova snad posledna sezona. Pride mi ze to vsetko nahrava do kariet spurs a Kloppovi aby si to rozdali o titul. Alebo je to rovnaka utopia ako cakat titul od nas?

Reagovat
Counter

I když se po letošku zdá, že je možné vše, tak dle mého Spurs ani Klopp titul nedají a zase se zvedne špička předchozích let. Jen my zůstanem pořád na hranici top4

Reagovat
herbage

myslím, že problém není ani tak v nohách hráčů jako spíš v jejich hlavách. Gibbs, Walcott, Giroud nebo Ramsey umí hrát fotbal, ale musí hrát ve funkčním týmu a mít jasně pozici a úlohu v týmu. Jakmile mají tým táhnout, tak se psychicky složí a vypadají, jako kdyby do míče kopali poprvé v životě. Tým by teoreticky měli táhnout Alexis s Özilem, ale to jsou také spíše hráči, kteří fungují v dobře hrajícím týmu, ale otočit zápas silou vůle nedokáží a když to berou na sebe, tak se spíš utápí kličkách nebo na to serou. Chybí vůdčí osobnost, která by ostatní strhla a když je tým dole, tak jej nasměrovala byť k ušmudlanému vítězství. Problém s útočníky je i ten, že krom výpadků formy a zranění Wenger nepřizpůsobuje taktiku soupeři, takže Giroud když dá gól, tak hraje 5 zápasů furt a je jedno, jestli doma proti týmu ze spodku tabulky, kdy může být ve vápně i do kombinace platný, nebo venku proti silnému týmu, kdy by byl vepředu platnější někdo rychlý a hbitý, takže Theo nebo Welbeck. Nevěřím, že pomůže nějaká čistka nebo psychologické sezení, ale leda změna trenéra. Někteří hráči už jsou tak psychicky dole, že nevím, jestli se vůbec kdy ještě ve velkém fotbale chytnou.

Reagovat
sejber

Wenger mi pride ako Rafa . Lipne na svojich zostavach a rozhodnutiach bez ohladu na realitu. Castokrat hraci po prichode do Arsenalu prinesu novy prvok do hry ( strely z dialky trebarsˇ po case vsak akoby zapadli Wengerovej sustavy a namiesto striel sa utapaju v kluckach ci zbytocne prihravaju. Vodcovska osobnost chyba Arsenalu snad od ery Invictibles . Kapitani ako Fabragas, Gallas, Arteta ci Merte boli skor parodiou na tuto rolu.

Reagovat
Mastný Chobot

herb bodka na konci

Reagovat
CubONE

20:04 Giggs na odchodu z Manchesteru United?

Manchester United by mohl opustit Ryan Giggs. Asistent současného manažera Louise van Gaala by tak podle anglických médií učinil, pokud by se na lavičku Red Devils posadil José Mourinho. (transfermarketweb.com)

Ani Giggs ho tam nechce

Reagovat
Swarley

do Celticu s ním na tříleté hostování

Reagovat
smazaný uživatel

na jaké hostování

Reagovat
smazaný uživatel

trenerske

Reagovat
iamek

Pekne Ryan

Reagovat
Mimalu

nebo ho tam nechce Jose

Reagovat
EXoRcIsT

a co ze Giggs ho tam nechce Giggs ma nulove skusenosti radsej nech ide do toho Celticu na par sezon nech sa uvidi ci v nom nieco je a ked ma prist Mourinho tak jedine vtedy ked bude mat za asistenta Nevilla , Scholesa , Ferdinanda proste niekoho kto vie o com je MU

Reagovat
kiwwi

Tieto zdroje dpc

Reagovat
Harakan

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Grahf

ten chlap má hodne smutný život

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek
Reagovat
smazaný uživatel

.@MCFC fans – 55% have attended games for over 25 years, the highest number in the #BPL #YouAreFootball

https://twitter.com/BarclaysFooty/status/416244532364062720

Reagovat
Hokaido

Já mám Alexise ve fantě!?!

Reagovat
Counter

Tak to snad každý racionálně uvažující jedinec

Reagovat
Hokaido

Já mám na něj strašnou smůlu. Na podzim jsem ho koupil potom jak sestřelil Foxes, United a ještě někoho a pak několik zápasů nic a zranil se. Koupil jsem ho hned po zranění, dak mu asi 8 kol, ve kterých měl jedno áčko a prodal ho. Pak hned měl samozřejmě tu sérii golů a asistencí.

Reagovat
Counter

jj, klasika :-) Já začal letošní FPL "sázkou na jistotu" v podobě komba Hazard - Fabregas.

Reagovat
Hokaido

Já nápodobně s dvojicí Hazard-Wazza.

Reagovat
Manik...

taky

Reagovat
cristiano.K.

náš zápas docela nuda, i když jsme si vypracovali asi šest golovek. Hosté taky měli tři šance. Ibe na AM zajímavou variantou. Po vystřídání Coutinha šel na levo a tam zase začal lamit. Dvě šance ještě nedali Benteke, jednou Coutinho. Allen je fakt speciální hráč. On je fakt všude, proto se i ze své pozice dostává často do šancí,které většinou nepromění.

Jinak scouseři, co si vlastně přejeme? Mu mimo první čtyřku nebo v ní. Já se přikláním k tomu, at tu první čtyřku dají. Mohou se opět ztrapnit v LM a navíc s největší pravděpodobností by skončili s LVG za námi další rok.

Reagovat
fenixLFC

to ze by tam tragedil dalej van gaal je jedna vec ale do europy anglicko proste potrebuje to najlepsie. uz takto je v LM leicester a tottenham, radsej tam mat teda guardiolu ako van gaala. k tomu do EL priratajme West ham a soton/crystal palace tak to teda moc vesele nebude

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Co na tom vlastně nechápeš? Pokud nezměníte trenéra, tak to bude v LM skoro určitě stejná bída jako letos. City naopak letos došlo až do semifinále a očekává se příchod trenéra a velké nákupy.

Reagovat
kiwwi

jj lebo kazda sezona je taka ista, cize ked sme raz nepostupili zo skupiny tak uz nikdy nepostupime

Reagovat
13

Pod LVG bych být tebou nečekal, že od příští sezony se z toho stane jako mávnutím kouzelného proutku mašina na výhru. A v případě že uhrajete 4. flek, tak asi zůstane ne?

Reagovat
kiwwi

vsetci dufame ze nie, to poprve a po druhe, aj pod LVG by som veril tomu, ze sa neposup nebude opakovat.

Reagovat
Willy Wonka

Myslím, že nás je tu docela dost takových, kteří by radši LVG ještě na jeden rok než největší zlo Mourinha.

Reagovat
kiwwi

a o rok co? LVG skonci a nebude k dostaniu uz ani ten Mourinho...s kym akoze skoncime?

Reagovat
13

zrovna včera jsem někde četl, že teď jste prošvihli takovou první vlnu stěhování top trenérů, ale druhá může přijít klidně za rok, za dva.

Reagovat
kiwwi

neexistuje, pretoze cela spicka sa upisala bud minuly rok alebo sa ide upisat teraz...ten timing mame uplne nestastny a jediny top top volny trener je Mourinho a o rok pravdepodobne nebuede vobec ziaden

ak planujeme pokracovat s Giggsom, tak budis, ale ak nie, tak neni na co cakat

Reagovat
13

Třeba takovému Simeonemu začne být za chvíli Atletico malé.

Reagovat
Busby babes

Ryan no.

Reagovat
Jardin

Arsénovi končí za rok smlouva...

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

asi jo

Reagovat
Mastný Chobot

to, čo si napísal o Allenovi, je asi spoločná vlastnosť všetkých velšských záložníkov

Reagovat
Busby babes

"a navíc s největší pravděpodobností by skončili s LVG za námi další rok."

here we go again?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou aspoň fanoušci Nikdy neztrácí svou víru i když rok co rok zažívají to stejné zklamání

Reagovat
cristiano.K.

a kdy jindy věřit, když nás trénuje vysněný manažer, zatímco vás nenáviděný

Reagovat
r.mrazik

pristi rok je jejich...tedy aspon skoncit vys nez MU...

Reagovat
cristiano.K.

letos před CFC, příští rok jste na řadě vy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

skoncite jak za CFC tak za nami

Reagovat
cristiano.K.

sázka?

Reagovat
Busby babes

pockam si nejdriv, kdo nas bude vlastne trenovat. o co se tu vubec sazi?

Reagovat
cristiano.K.

no to zase prrrrrr, s Mourinhem do toho nejdu

Reagovat
mickey mouse

Vidět Pepka a Raheemka v EL je velmi lákavá. Je to win-win situace řekl bych.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

zda sa to iba mne, alebo obidva goly Saints boli chytatelne? Minimalne ten prvy to bol co za zakrok od Llorisa? Takisto Forster pri gole Sona, to co tam preboha nacvicoval

a ten Mangala pri Giroudovom gole, to je koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý gól Lloris zrejme nevidel / zachytil príliš neskoro. Inak to bola slabá strela, ktorú by mal mať.

Reagovat
Mastný Chobot

aj ten gól KdB bol chytateľný a nie je to prvý gól v tejto sezóne, ktorý tak Čech dostal

Reagovat
smazaný uživatel

všechny góly, co v tom zápase padly, byly podle mě chytatelné

Reagovat
Nikikrew

Mimochodom presne pred 10 rokmi plus 2 dni sme oficialne odohrali posledny zapas na Highbury

https://www.facebook.com/Arsenal/?fref=ts

Krasny zapas, v poslednom kole sme predbehli Spuds, ktory sa stazovali po zapase na jedlo, navyse sa king rozlucil hatrickom. Kto si tento zapas este pamata?

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

ten Thompsonov gól

Reagovat
Nikikrew

No jo Lehman

Reagovat
smazaný uživatel

Same old ARSEnal, always cheating...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tunkic

Same old Sp*rs, always crying...

Reagovat
Hokaido

10 let? WTF

Reagovat
Nikikrew

Ale to leti no

Reagovat
smazaný uživatel

"Emirates Stadium, a bright new future."

Reagovat
SunFells

Ty dresy

Reagovat
jacobT

som dúfal, že práve kvôli tomu 10. výročiu posledného zápasu na Highbury sa Puma vytiahne s podobnou variantou, ale podľa toho, čo zatiaľ leaklo, sa nedočkáme.

Reagovat
fenixLFC

najlepsie vobec

Reagovat
SunFells

Snad se Everton ve středu hecne, ať maj straky proti Spurs furt o co hrát

Reagovat
Nikikrew

musia

Reagovat
Manik...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele