Premier League - souhrn 2. kola: Čtveřice zůstává stoprocentní

24.08., 15:29, aktualizováno 25.08., 19:27
Komentáře a souhrny
Arne Slot zažívá povedený start na lavičce Liverpoolu. (© AFP)

Liverpool nezaváhal s Brentfordem a přidal druhou výhru. Manchester City zásluhou hattricku Erlinga Haalanda rozstřílel Ipswich a po dvou kolech má šest bodů. To samé platí pro Brighton, jenž zdolal Manchester United, a Arsenal, který veze body z Villa Parku. West Ham zásluhou Tomáše Součka vyhrál londýnské derby na půdě Crystal Palace.

Liverpool FC - Brentford FC 2:0

25.08.2024 17:30

Góly: 13. Luis Díaz, 70. Mohamed Salah

Liverpool ovládl také druhý zápas v tomto ročníku Premier League, když na svém stadionu porazil Brentford 2:0. Nový trenér Reds Arne Slot tak prožil úspěšný debut na Anfieldu a dovedl své svěřence k šesté po sobě jdoucí domácí výhře nad Včelami s čistým kontem.

Nizozemský stratég se díky výhře v Ipswichi stal prvním koučem Liverpoolu od roku 1991, který ovládl svůj první soutěžní zápas na lavičce Reds, a lépe nemohl začít ani při své domácí premiéře. Už ve 13. minutě totiž příliš ambiciózní přístup hostů potrestal Luis Díaz, jenž po brejkové situaci zužitkoval přihrávku Dioga Joty. Přestože domácí v průběhu prvního dějství předvedli ještě několik pohledných akcí, rozdíl ve skóre již znovu nenavýšili. Alisson na druhé straně zůstal až na jeden rutinní zákrok neprověřen.

Prakticky ihned po změně stran mohl Liverpool svůj náskok zdvojnásobit. Nepřesně umístěné nůžky Joty doputovaly k hlavě Andyho Robertsona, a ten svým pokusem donutil Marka Flekkena k dobrému zákroku. A když na opačném konci hřiště pohotově zakončoval Nathan Collins, své reflexy musel poprvé pořádně předvést také Alisson. Stoper Brentfordu ovšem musel krátce nato ukázat také své defenzivní schopnosti, když zblokoval do sítě mířící pokus Joty. Hostům se sice dlouho dařilo držet nejtěsnější rozdíl ve skóre, zhruba 20 minut před koncem ovšem podruhé kapitulovali. Díaz našel Mohameda Salaha, a ten obstřelem k zadní tyči překonal Flekkena.

Na scénu se pak dostal také Cody Gakpo a ihned málem přidal třetí gól Liverpoolu, jeho ránu ale zastavilo břevno. To nicméně nemuselo domácí mrzet, neboť si vedení bez problému pohlídali a přidali už 23. srpnový ligový duel bez porážky z posledních 24. Naopak Brentfordu se nepodařilo navázat na triumf z úvodního duelu proti Crystal Palace a opět se jim nepodařilo zahájit sezonu dvěma výhrami. To se jim naposledy povedlo ještě ve třetí nejvyšší soutěži v roce 2006.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 2:6

25.08.2024 15:00

Góly: 27. Matheus Cunha, 45+6. Jørgen Strand Larsen - 2. Nicolas Jackson, 45. Cole Palmer, 49. Noni Madueke, 58. Noni Madueke, 63. Noni Madueke, 80. João Félix

Noni Madueke vstřelil ve druhém poločase hattrick a zajistil tak Chelsea první tři body v novém ročníku Premier League. Blues i díky jeho spolupráci s Colem Palmerem, který Maduekemu nahrál na všechny tři branky, přejeli Wolves 6:2.

Poté, co Chelsea v úvodním kole neuspěla proti Manchesteru City, trvalo jí necelé dvě minuty, než se v Midlands prosadila. Roh Colea Palmera se dostal na zadní tyč, kde Nicolas Jackson hlavou překonal brankáře Wolves Josého Sá. Domácí málem odpověděli ještě před 10. minutou, kdy Yerson Mosquera z šesti metrů zamířil těsně vedle. Nicméně těsně před půlhodinou hry svěřenci Garyho O'Neila vyrovnali. Matheus Cunha, který krátce předtím skóroval z ofsajdu, se znovu trefil, když po centru Rayana Aït-Nouriho překonal Roberta Sáncheze.

Marescovi svěřenci se zřejmě nepoučili, protože opět nechali Cunhu volného na hranici pokutového území a jen díky teči Leviho Colwilla se míč dostal na břevno. Tento zákrok mladého anglického obránce se ukázal být o to důležitější, když o tři minuty později Sánchez zaskočil obranu Wolves poté, co dlouhým výkopem našel nabíhajícího Jacksona, který míč prostrčil na Palmera a ten pohotově zakončil. Druhé vedení Chelsea v zápase však trvalo kratší dobu než to první, protože v šesté minutě nastaveného času Aït-Nouri zakroutil volný přímý kop na Totiho Gomese, který hlavou posunul míč na Jorgena Stranda Larsena, jenž úspěšně zakončil a vyrovnal stav utkání na 2:2.

Po poločasové pauze se nadále pokračovalo ve vysokém tempu. Chelsea se dostala zpět do vedení pouhé tři minuty po začátku druhého dějství. Palmer naservíroval míč Maduekemu, který z ostrého úhlu překonal brankáře Wolves, byť s pomocí odrazu od Aït-Nouriho. O pouhých devět minut později to bylo déjà vu, protože Palmer a Madueke - v téměř totožných pozicích - opět kombinovali a výsledek byl stejný.

Wolves byli viditelně otřesení a po hodině hry se situace ještě zhoršila, když na vlastní polovině ztratili míč, čehož využili Enzo Fernández s Jacksonem, kteří po dobré kombinaci našli dobře postaveného Palmera, který opět přihrál Maduekemu, jenž i napotřetí nezaváhal a dokončil hattrick.

Malé naděje na návrat Wolves do zápasu definitivně zlomil střídající Felix, který se gólově prosadil ve svém prvním zápase po přestupu na Stamford Bridge. Chelsea zvítězila na Molineux Stadium poprvé po pěti letech, zatímco Wolves jsou v novém ročníku Premier League stále bez bodu.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Newcastle United 1:1

25.08.2024 15:00

Góly: 37. Marcus Tavernier - 76. Anthony Gordon

Fotbalisté Newcastlu sice ve druhém kole Premier League dokázali dohnat manko na hřišti Bournemouthu, kde nakonec remizovali 1:1, trenér hostů Eddie Howe nicméně protáhl své čekání na premiérovou výhru nad svým bývalým klubem.

Byla to však právě jeho družina, které se povedl začátek zápasu. Alexander Isak naservíroval míč do vápna, odkud jej Julián Araujo málem poslal za záda vlastního brankáře. Následně se o slovo přihlásily také Třešně a Evanilson na konci úvodní dvacetiminutovky razantním pokusem pořádně prověřil připravenost Nicka Popea v brance hostů.

Další příležitost domácích měl na svědomí krátce před odehráním půlhodiny Antoine Semenyo, jeho kroucený pokus ovšem dopadl pouze na břevno, od něhož šel mimo. Tlak Bournemouthu nadále rostl a další nebezpečí přišlo po přímém kopu Marcuse Taverniera, znovu však úspěšně zasáhl Pope. Hostující brankář ovšem ještě do přestávky přece jen inkasoval. Semenyo obral o balon Joelintona, poslal křižnou přihrávku na malé vápno a Tavernier už měl lehkou práci.

Ve hře Bournemouthu bylo vidět skutečné odhodlání, se kterým se Newcastle jen těžko vyrovnával, a krátce po změně stran po další akci Semenya zabránil pohromě Dan Burn. Howe pak zkusil zamíchat kartami dvojitým střídáním, o slovo se však znovu přihlásil Semenyo. Svůj rychlý průnik do pokutového území vyšperkoval pasem na Evanilsona, ten ale na zadní tyči nebyl úspěšný. Pak se do toho konečně opřely také Straky, jenže pokusy střídajícího Harveyho Barnese ani o několik chvil později Joelintona se neujaly.

V závěrečné čtvrthodině se však Barnes vykoupil, když obešel Arauja, našel ve vápně číhajícího Anthonyho Gordona, a ten z bezprostřední blízkosti srovnal. Vrátit vedení na stranu Třešní mohl v samém závěru Dango Ouattara, jeho branka ovšem nakonec kvůli hře rukou neplatila, a body se tak na Vitality Stadium dělily.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 0:2

24.08.2024 18:30

Góly: 67. Leandro Trossard, 77. Thomas Partey

Z lavičky příchozí Leandro Trossard gólem z 67. minuty nasměroval Arsenal k vítězství ve druhém kole Premier League nad Aston Villou 2:0. Pro Gunners je výhra o to cennější, když předchozí dva ligové duely s Villans prohráli.

Výkop utkání se zpozdil kvůli problémům s komunikačním zařízením rozhodčích. Už po čtvrthodině hry se zranil Matty Cash a hosté málem využili dočasnou početní výhodu způsobenou rozcvičováním náhrady za pravého beka, když Bukayo Saka donutil Emiliana Martíneze k vynikajícímu zákroku.

Arsenal zůstal ve své hře trpělivý a tento přístup nakonec vyústil ve velkou šanci ve 39. minutě. Declan Rice prostrčil míč na Gabriela Martinelliho, který jej vrátil zpět na Kaie Havertze, ale německý reprezentant nedokázal balon usměrnit na branku.

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. Domácí ožili až po necelé hodině hry, kdy si Amadou Onana našel přihrávku Morgana Rogerse a vystřelil, ránu pak tečoval Gabriel a Davida Rayu dělily od inkasování jen centimetry. Brankář Arsenalu uhájil čisté konto i o pár sekund poté, když zneškodnil Watkinsovu sraženou střelu.

Další nervózní moment pro hosty přišel, když Ezri Konsa po přiťuknutí Jhona Durána těsně minul bránu ranou na vzdálenější tyč. V 67. minutě pak Trossard, který byl na hřišti jen pár chvil, nasměroval svou střelu do dolního rohu a poslal hosty do vedení.

O deset minut později Gunners zdvojnásobili své vedení, když Saka předložil míč Thomasi Parteyovi, který z první vystřelil a míč proklouzl Martínezovi do sítě. Další gól už nepadl, a tak hráči Arsenalu prodloužili svou neporazitelnost na hřištích soupeřů na 10 ligových zápasů a zároveň uštědřili Aston Ville první porážku v tomto ročníku.

Více informací k zápasu

Manchester City - Ipswich Town 4:1

24.08.2024 16:00

Góly: 12. Erling Haaland (pen.), 14. Kevin De Bruyne, 16. Erling Haaland, 88. Erling Haaland - 7. Sammie Szmodics

Manchester City si ve druhém kole Premier League vyšlápl na nováčka z Ipswiche, s nímž sice rychle prohrával, během dvou minut však vývoj utkání otočil a nakonec i díky hattricku Erlinga Haalanda zvítězil 4:1. Tractor Boys tak poprvé od roku 2006 zahájili ligový ročník dvěma po sobě jdoucími porážkami.

Držitelé čtyř titulů v řadě proti loňským vicemistrům Championship - kdyby se fotbal hrál na papíře, bylo by o vítězi rozhodnuto už před úvodním hvizdem. Naštěstí pro Ipswich se však fotbal hraje na trávě a hosté ohromili Etihad tím, že se neuvěřitelným způsobem ujali vedení, když letní posila Sammie Szmodics po úniku prostřelil Edersona. Hostující radost však trvala jen krátce, protože Leif Davis v pokutovém území podrazil Savinha a Haaland z penalty pohotově srovnal.

Tractor Boys následně dostali krutou lekci fotbalu, neboť velmi brzy prohrávali nejen o jeden, ale hned o dva góly. Arijanet Muric byl nejprve na hranici vlastního vápna obrán o míč a celá situace vyústila v zakončení Kevina De Bruyneho do prázdné brány. Chviličku nato Belgičan našel Haalanda, jenž pohotovým zakončením kolem Murice skóroval už podruhé a pořádně otřásl družinou Kierana McKenny. Ta navíc měla štěstí, že neinkasovala počtvrté, neboť De Bruyne i Rico Lewis svými pokusy zasáhli břevno.

Druhý poločas byl v porovnání s prvním trochu nudnější, ale pro Ipswich to znamenalo, že alespoň na chvíli jeho hráči slezli z domácího kolotoče. Většina diváků v té době už volala po nasazení İlkaye Gündoğana a jeho druhém debutu v dresu Manchesteru City, nicméně uprostřed čekání na jeho představení měli domácí přidat čtvrtý gól, ale Muric se do jisté míry vykoupil, když skvělým zákrokem zabránil Haalandovi v dosažení hattricku. Citizens se nakonec přece jen dočkali. 20 minut před koncem Pep Guardiola poslal na trávník vracející se německou hvězdu, čímž postavil zaplněný Etihad na nohy.

Celkově to bylo pro Ipswich, který měl za sebou v nejvyšší anglické soutěži křest ohnem, poněkud frustrující odpoledne. Domácí navíc vše završili v samém závěru, kdy se o slovo opět přihlásil Haaland a vsítil třetí gól v utkání.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 4:0

24.08.2024 16:00

Góly: 14. Yves Bissouma, 25. Heung-min Son, 71. Cristian Romero, 77. Heung-min Son

Tottenham napravil zaváhání z prvního kola a na domácí půdě přejel Everton 4:0. Hosté, kteří prožívají mizerný start do sezony, nevyhráli nad Spurs už po osmé v řadě.

Everton v prvním kole doma nestačil na Brighton vysoko 0:3, teď ho čekal velmi těžký zápas na horké půdě Tottenhamu. Ani domácí s prvním zápasem nemohli být spokojení, remíza s navrátilcem z Leicesteru určitě nebyla uspokojivým výsledkem.

Tottenham jakoby tušil, že je co napravovat a vlétl do zápasu se vší parádou. Jen během první čtvrthodiny musel hostující brankář Jordan Pickford třikrát zasahovat, ani tak prvnímu gólu nezabránil. Dejan Kulusevski na hranici pokutového území přihrál Yvesi Bissoumovi, který po návratu do klubu ihned vstřelil první branku.

Pickford sice několikrát v úvodu dobře zasáhl, za druhým gólem domácích ovšem stojí jeho podpis. Špatným zpracováním dovolil Heung-Min Sonovi míč ukrást a poslat do odkryté branky. Karamelky se pokoušely odpovědět ještě v prvním poločase, pevná obrana Londýňanů ale snížení nepovolila.

Spurs ve druhém poločase značně polevili. Bezzubý útok donutil kouče Evertonu Seana Dycha sáhnout po střídání, ani čerstvé posily však plamen naděje nezažehly. Naopak Cristian Romero zcela uzemnil hostující celek hlavičkou po rohu Jamese Maddisona. Zkázu Evertonu dokonala dvojice Micky van de Ven a Heung-Min Son. První jmenovaný vysunul jihokorejského střelce, který svým druhým gólem odpoledne završil útočné představení domácích.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Nottingham Forest 0:1

24.08.2024 16:00

Góly: 70. Morgan Gibbs-White

Southampton prohrál ve druhém kole Premier League s Nottinghamem 0:1 a po návratu do anglické nejvyšší soutěže stále čeká na bodový zisk. Saints navíc i kvůli rozhodující brance Morgana Gibbse-Whitea prodloužili nelichotivou domácí šňůru s hráči Forest, které na svém stadionu v Premier League ještě nikdy nedokázali porazit.

Návrat prvoligového fotbalu na St. Mary's se v úvodním dějství nesl v poměrně klidném duchu a diváci v ochozech nebyli svědky příliš akční podívané. S postupem času se do hry dostávali více a více hosté, jenomže v jejich nejlepší příležitosti selhal Nikola Milenkovič, jenž po přiklepnutí od Chrise Wooda z jasné pozice zamířil mimo.

Saints v první půli nepůsobili příliš nebezpečně, což se ovšem po návratu ze šaten změnilo. Ačkoliv domácí načali druhé dějství aktivně, Matz Sels v bráně Forest se dlouho musel spokojit s rolí nečinného přihlížejícího.

Anthony Elanga, jenž se prodribloval až k pokutovému území soupeře, byl zastaven pohotovým zákrokem Jana Bednareka. Hosté však na prahu závěrečné dvacetiminutovky hrozili dál. To se jim nakonec přece jen vyplatilo. Southamptonu se po rohovém kopu nepodařilo odklidit balon, kterého se na zadní tyči zmocnil Gibbs-White a ačkoliv jeho hlavičku nejprve zastavil na brankové čáře jeden z obránců, z dorážky už se Angličan nemýlil.

Saints následně sice dupli do pedálů a pokusili se vytvořit si závěrečný nápor, Sels v bráně Nottinghamu ovšem nemusel do závěrečného hvzidu nic řešit, a připsal si tak své první čisté konto v této sezoně.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Leicester City 2:1

24.08.2024 16:00

Góly: 18. Emile Smith Rowe, 70. Alex Iwobi - 38. Wout Faes

Fulham poprvé od sezóny 2012/13 vyhrál úvodní domácí zápas v Premier League, když na Craven Cottage porazil nováčka Leicester City a připsal si třetí vítězství ve vzájemných duelech v řadě. Zápas druhého kola rozhodl v 70. minutě gólem na 2:1 Alex Iwobi.

Poté, co si z úvodního střetnutí Premier League nešťastně neodvezli z Old Trafford ani bod, čekali fanoušci Fulhamu pouhých 18 minut, než se dočkali gólu od jedné ze svých letních posil. Tím mužem byl Emile Smith Rowe, který svůj nedávný přestup z Arsenalu oslavil ve velkém stylu, když si naběhl na pěknou přihrávku Adama Traorého, následně prorazil do pokutového území a levačkou prostřelil Madse Hermansena.

Tento zásah představoval jeho první gól v Premier League od dubna 2022 a vytvořil na Leicester tlak, což uvolnilo ruce Rodrigu Munizovi. Ten dostal příležitost k rychlému druhému gólu, ale po pasu od Antoneeho Robinsona zamířil z bezprostřední blízkosti nepřesně. Přestože byli po většinu prvního poločasu horší, dokázali Foxes vybojovat cenné vyrovnání díky rohovému kopu ze 38. minuty. Wout Faes se nejprve dočkal útlumu gólové radosti pro ofsajd Jamieho Vardyho, ale rozhodčí Darren Bond po krátké návštěvě u monitoru své rozhodnutí zrušil, což znamenalo srovnání skóre.

Faes se pak v úvodu druhého poločasu málem stal z hrdiny padouchem, když svým ležérním zákrokem daroval Fulhamu, konkrétně Munizovi šanci. Naštěstí pro Faese a Lišky se Muniz nezachoval jako zabiják a míč poslal nad břevno. Nováček dělal vše pro to, aby zůstal stav vyrovnaný, ale jeho odpor nakonec zlomil Iwobi v 70. minutě. Nigerijský reprezentant, jenž byl vyslán do úniku Robinsonem, zachoval chladnou hlavu a levačkou zápas rozhodl.

Po získání hubeného náskoku nebyli domácí v náladě nechat si vedení podruhé ujít. Díky pevné defenzivě získali všechny tři body a první domácí ligové vítězství od března.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United 0:2

24.08.2024 16:00

Góly: 67. Tomáš Souček, 72. Jarrod Bowen

Dvěma góly ve druhém poločase si Julen Lopetegui připsal první vítězství jako manažer West Hamu United, když Kladiváři v Selhurst Parku porazili Crystal Palace 2:0. Pro Irons to bylo první vzájemní vítězství po pěti zápasech. Rozhodující brankou se na úspěchu podílel český reprezentant Tomáš Souček.

Vzhledem k tomu, že v úvodním víkendu Premier League tyto strany utrpěly porážky 1:2, chtěli jejich lodivodi zabránit opětovným ztrátám. Kladiváři se mohli ujmout brzkého vedení po pěti minutách, kdy byl Michail Antonio adresátem míče z rohového kopu, ale jamajský hráč poslal svou hlavičku mimo tři tyče. Hosté pokračovali v dobrém začátku, když kapitán Jarrod Bowen pronikl po levé straně a našel Mohammeda Kuduse, jehož pokus proletěl těsně vedle tyče.

Eagles se brzy začali dostávat do hry a vytvářet si svoje šance, Eberechi Eze byl blízko skórování, ale Alphonse Areola rychle vyběhl a útočníkovo snažení zastavil. Domácí celek pokračoval v herní převaze, když se blížil konec poločasu. A opět to byl v závěru úvodního dějství Eze, kdo mohl skórovat, jenže jeho střelu zastavilo břevno.

Druhý poločas začali Lopeteguiho svěřenci stejně jako ten první a v počátečních chvílích dominovali, hosté dvakrát zahrozili po křídlech prostřednictvím Kuduse a poté Emersona Palmieriho, v obou případech však chybělo kvalitnější zakončení. Kladiváři pokračovali v aktivitě i nadále a Souček měl velkou příležitost poslat je do vedení, ale nepodařilo se mu usměrnit Antonioův míč.

Český reprezentant však nemusel dlouho čekat na další šanci, jelikož v 67. minutě si našel volný míč v pokutovém území a přesnou střelou k tyči překonal brankáře. Kouč Eagles Oliver Glasner od svých hráčů požadoval brzkou odpověď, ale místo toho Hammers o pět minut později zdvojnásobili své vedení, když Bowen vnikl do pokutového území a klinicky zakončil kolem Deana Hendersona. Špatný výkon Palace ve druhém poločase se už nezlepšil, a West Ham tak dokráčel k vítězství a získal první tři body v této sezoně.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester United 2:1

24.08.2024 13:30

Góly: 32. Danny Welbeck, 90+5. João Pedro - 60. Amad Diallo

Joao Pedro v 95. minutě zajistil Brightonu na Amex Stadium všechny tři body za výhru 2:1. United naopak nenavázali na poslední vzájemný duel z konce minulé sezony a s domácím výběrem padli potřetí z posledních čtyř střetnutí.

Oba týmy zahájily minulý víkend soutěž vítězstvími, Brighton porazil 3:0 Everton, United nad Fulhamem vyhráli až díky gólu ze závěru. I na jižním pobřeží to byli domácí, kdo začal lépe, a první pokus Joao Pedra zpoza pokutového území přišel kolem 10. minuty.

Nerozhodný stav skončil až po více než půlhodině. Míč se dostal ke Kaoru Mitomovi na zadní tyči a jeho nízkou přihrávku uklidil do brány bývalý hráč United Danny Welbeck. Svěřenci Erika ten Haga krátce nato mohli srovnat, ale Marcus Rashford byl v ofsajdovém postavení, když na druhý pokus z bezprostřední blízkosti dopravil míč do sítě.

United toho po zbytek prvního poločasu příliš nenabídli. Po změně stran pak měli štěstí, že neprohrávali o dvě branky, když Welbeck hlavičkou z bezprostřední blízkosti trefil břevno. Nakonec však hosté začali ukazovat svou třídu a zhruba 30 minut před koncem vyrovnali. Chytrá průnikovka od Noussaira Mazraouiho našla Amada Dialla, který si šikovně naběhl a po teči od Jana Paula Van Heckeho srovnal.

Obě strany se tlačily dopředu v honbě za vítězstvím. Domácí lovili do konce zápasu míč ze sítě ještě jednou, když střídající Joshua Zirkzee uklidil pobídku od Alejandra Garnacha do prázdné branky. Gól byl ale odvolán, protože nizozemský reprezentant se při něm nacházel v ofsajdovém postavení.

Ačkoli hra pokračovala v podstatě stejným způsobem, zdálo se, že se nikomu nepodaří nerozhodný stav zlomit. To však platilo jen do chvíle, kdy se Joao Pedro v dlouhém nastavení ocitl na správném místě a gólem poslal domácí publikum do vytržení. Dvě výhry ze dvou zápasů jsou pro nového šéfa Brightonu Fabiana Hürzelera perfektním startem do sezony.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
2
2
0
0
6 : 1
6
2
Brighton & Hove Albion
2
2
0
0
5 : 1
6
3
Arsenal FC
2
2
0
0
4 : 0
6
Liverpool FC
2
2
0
0
4 : 0
6
5
Tottenham Hotspur
2
1
1
0
5 : 1
4
6
Newcastle United
2
1
1
0
2 : 1
4
Nottingham Forest
2
1
1
0
2 : 1
4
8
Chelsea FC
2
1
0
1
6 : 4
3
9
West Ham United
2
1
0
1
3 : 2
3
10
Fulham FC
2
1
0
1
2 : 2
3
Manchester United
2
1
0
1
2 : 2
3
12
Aston Villa
2
1
0
1
2 : 3
3
Brentford FC
2
1
0
1
2 : 3
3
14
AFC Bournemouth
2
0
2
0
2 : 2
2
15
Leicester City
2
0
1
1
2 : 3
1
16
Southampton FC
2
0
0
2
0 : 2
0
17
Crystal Palace
2
0
0
2
1 : 4
0
18
Ipswich Town
2
0
0
2
1 : 6
0
19
Wolverhampton Wanderers
2
0
0
2
2 : 8
0
20
Everton FC
2
0
0
2
0 : 7
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (329)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Smůla no dneska

Reagovat
I am Mancunian

Už ho vyhodili?

Reagovat
Grahf

Ešteže som to nepozeral. Ale nič nové, same old shit, pod ten hagom sme mentálne strašne labilní, on nedokáže namotivovať. Zas to bude golovy koncert v tejto sezone, možno zas s negatívnym score.

Reagovat
Hlahart

zrovna, že nedokáže namotivovat však ty zápasy otáčíme pravidelně, i dneska nám v tom zabránila jen neopakovatelná smůla

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

už zase ta smola

Reagovat
Hlahart

máš pravdu, radši si vyslechnu prvoplánový kecy od někoho, kdo ten zápas vůbec neviděl Takovejch je vás tady koneckonců evidentně víc

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom doufat že není Bruno zraněný protože mě nenapadá jiný důvod proč byl střídaný

Reagovat
Swarley

Nemame zaporne skóre

Reagovat
Kiss Me Polka!

zasloužená výhra opět, jako cca rok zpět, se jeden z týmů spokojil s remízou, zatímco Brighton do toho šlapal i v nastavení.

příště ale radši už baleba od začátku.

Reagovat
Wazza228

Nepřišlo mi, že by se jeden z týmů spokojil s remízou. Prostě jednomu to tam spadlo, druhému ne...

Reagovat
Kiss Me Polka!

?vždyť jste ke konci neprelezli půlku

Reagovat
Wazza228

Posledních pár minut možná, ale to pak bylo způsobený spíš nekvalitou / vyčerpáním než spokojením se s remízou.

Reagovat
bbbauch

Ty delas jako by to bylo naschval, ale svete div se, v zapasech byvaji chvile, kdy se ti nedari. Tady to vyslo na nastaveni. Delat z toho, ze se branila remiza je dost… reknu zvlastni, abych nerejpal

Reagovat
Kiss Me Polka!

takže bránění v nastavení za stavu remízy, neznamená bránění remizy, nebo co se snažíš říct?

Reagovat
bbbauch

Snazim se rict, ze tam porad byly pokusy se dostat dopredu a uzocit, akorat to nevyslo. Ty tady z 7minutovyho nastaveni, ze kteryho byl mic realne ve hre 4 minuty a nepovedlo se zautocit delas zavery o tom, jak se chtela ubetonovat remiza.. analytik

Reagovat
Hlahart

Já chci být prostě v hodnocení mírný, ale teda ta komičnost průběhů západů mi to nedělá jednoduchý. Každopádně - za mě je to v zásadě pořád novej tým. Kolik zápasů spolu odehráli Martinez, Amad, Mount + zatím 4 nově příchozí, chybí nám stále stabilní hrot. Je tam toho prostě dost, proč jsme stále shovívavý.

Navíc mi přijde, že ten tým prostě hraje lépe než loni. Dokáže kombinovat, napadat, udržet míč, alespoň v nějakých situacích... I přes to mírné hodnocení je ale úplně evidentní, že Sancho/Antony musí pryč, to jsou prostě největší omyly možná vůbec. Harry je pořád kvalitní hráč, ale ne pro to, co chceme hrát. Case má problém si 90 minut udržet výkonnost, tam za něj někdo musí být prostě,

Dneska vyloženě smůla u Zirkzeeho, i tak jsme jim v druhým poločasu 2 golovky dovolili.

Reagovat
iamek

Zlepšení tam je docela velké. Pressing je super, kombinace z vlastního vápna nám vycházela, brejky taky fajn ale chce si to lépe hlídat ofsajdy. Case byl skvělý, ale od 70-75 minuty absolutně nemohl a tahal nohy.

Reagovat
iamek

+ soupeři nemají zatím 20+ střel

Reagovat
Busby babes

jen 14.

Reagovat
celeb

Zirkzee dost smolny zapas, najskor Garnachovi zrusil gol, v nadstaveni sa zas len pozeral, ako su napravo od neho 3 uplne voli hraci Brightonu ... - inak za ten gol by som snad daval aj pokuty, to bolo otrasne branenie, kedy 1 hraca branili 3 az 4 - 2. dvaja a zvysok bol uplne volny - keby gol nedal Pedro, bol za nim rovnako volny Enciso a este tam dobiehal dalsi hrac Brightonu.

Harry zas prsty v 1. gole a aj potom umoznil Wellbekovi 2 krat zblizka hlavickovat. Casemiro - meh vykon dopredu aj dozadu.

Rashford - stale v ofsajde, to snad nie je mozne, ze si to nedokaze ustriehnut.

Ak by som EtH nieco vycital, tak ze nema gule zbavit sa hracov, ktori dlhodobo nedodavaju timu to, co sa od nich ocakavalo. Ten tim potrebuje rezat do ziveho, zbavit sa Harryho, McTomm, Rashforda, Casemira a Antonyho alebo Sancha.

Ano, zas sa vela veci zmenilo, ale na to sa neda vyhovarat donekonecna a ani to fanuskovia MU nebudu ochotni donekonecna trpiet. To otrasne branenie pri rozhodujucom gole v nastaveni muslo vytocit vela fanuskov docervena.

Reagovat
Busby babes

tak jako tak to bude muset zlepsit a rychle. Zapas jsem nevidel, co ctu tak asi prumer? nekteri vidi progres, nekteri zas kritizuji... ty goly byly strasny teda a brighton mel jeste par slusnych sanci.

Ja doufam, ze ten cas dostane a zlepsi se to. Ale zas na druhou stranu, nove hrace ma kazdej tym v lize a spousta z nich to zvlada lepe. Tohle je zatim pro me docela zklamani no. Tak uvidime pristich par zapasu... ale proste ETH tam je 3. rok, trener Brightonu tam je 6. tyden...

Reagovat
Dawon

Ve 3. roce uz by to proste melo vypadat vyrazne lepe, at uz je na tom hristi kdokoliv.

Reagovat
Swarley

nacpe tam stejnou sestavu, ze ji ma jakoze nejlepe sehranou

Ok, za me to teda nevypadalo

Reagovat
Dawon

Pocitove mi to taky misty prislo lepsi, ale pak si clovek precte tady ten thread a upadne zase do deprese https://x.com/tactixology/status/1827639672979210729

TL:DR to zlepseni oproti lonsku je spis drobne a opticke, vsechny ty zasadni problemy tam zustavaji. Press funguje jen kdyz je tam Mount, systemove je to furt bida. Furt hrajeme silene hlubokou obranou lajnu a mame giganticky prostor mezi pressingem a stoperama a furt nemame dobry a systematicky build-up a kdyz uz se neco povede, tak je to spis o individualni kvalite.

Hrali sme proti tymu, ktery loni skoncil pod nama a ma noveho trenera, ktery ma prakticky nulove zkusenosti a ve vetsine klicovych oblasti nas prehrali, coz cloveka trochu desi.

Reagovat
Swarley

Nejhorsi je, ze i ta individualni kvalita stoji za hovno... Nebo spis kdyz je na tymu deka, tak i hraci jsou zesrani a ta kvalita jde do prdele... Silene reseni brejku, to jak neustale nekdo stoji v ofsajdu a nedokaze si to pohlidat, to je az totalne smesny... To bylo jak v okrese, kdy nas tam obrana Brightonu trollila tim, jak udela krok dopredu a vsichni nasi stoji v ofsajdu.. To jsme si delali prdel u nas v pralesni lize v okrese o standardek... Byt jejich obrance, tak se smeju jeste ted, jak si z nas delali blazny...

To je proste absolutni nepripravenost tymu po vsech stránkách... Jak herne, tak i mentalne...

Reagovat
Busby babes

vysledky rozhoduji no. Kdybychom ten zapas vyhrali, coz se klidne mohlo stat, o par cm jinde a netrefilo to Zirkzeeho a najednou to vypadalo jinak, tak by nic z toho vlakna nehralo roli.

vyhraj pristich pet zapasu a bude klid. Na nicem jinem nezalezi

Reagovat
Dawon

To mas samozrejme pravdu...ale predvedena hra do znacne miry diktuje vysledky zejo. Pravdepodobnost, ze bychom s touhle hrou vyhrali 5 zapasu v rade, se asi limitne blizi 0 Protoze uplne to same muzes rict i naopak - kdyby Milner nebo Welbeck na zacatku 2. polocasu promenili ty obri sance, tak je to 2:0 a zase to klidne muze skoncit debaklem.

Ten tym hraje porad na hrane, neni tam zadna jistota, kontrola zapasu, skoro vzdycky ma clovek pocit, ze ten zapas mohl dopadnout jakkoliv.

Reagovat
Busby babes

jo, to jo... to je spis takova reakce na ty takticos ucty. ja to taky rad ctu, casto je to zajimavy, ale velmi casto maji pristup: je jen jeden styl/pristup jak hrat fotbal a pokud to neodpovida, tak jsou velmi kriticti.

Nejvic to bylo videt u Oleho. Vyhravalo se ale porad jsem cetl: hra je spatna, hra je spatna od tehle uctu no..

Reagovat
Tomanatura

Nakopavat balony na kridla, ktere kazi prihravky na 2 metry, to je panecku taktika jaky potom melo smysl strkat tam Zirkzeeho, kdyz se nedostal k balonu? Fakt ten jeho game plan bych chtel videt, vzdyt tam neni jedina naucena akce, vsechno na nahodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový gól který VAR zruší je anomálie, která už nikdy nebude a musí se to stát zrovna nám

Reagovat
avicii

Reagovat
EZ

ach jaj je to mozne. Do pekla s tou smolou

Reagovat
Salfovic

Vybavujete si tu scénku ze Simpsonů, kde se Homer myje kartáčem ve vaně se slovy: zmiz smůlo ?

Nechcete mu někdo přimalovat dres ManU ?

Reagovat
hornito

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
krisa

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrušený gól bizarní, bránení United taktéž bizarní.

Každopádně protiútoky, respektive potenciál je zahrát dobře, mi od nich přišel slušný, to bude na OT zase hrůza . Brighton klasicky nahoru dolů.

Reagovat
EZ

Ked dostane ETH gule posadit Rashforda na ukor Garnacha tak pre velke timy budu problem

Reagovat
smazaný uživatel

To se stane hned příští víkend, Garnacho jen dostal po náročném letu na Copa america a krátké dovolené pomalejší rozjezd a Amada po dobré přípravě taky neposadil

Reagovat
avicii

Na Brightone budú strácať aj druhý, čiže konkurencia United, až tak ich to nemusí mrzieť s tohoto pohľadu, na druhú stranu Brighton sa ešte musi zžit s novym trénerom a dnes boli hratelny.. to bránenie na konci úplne epické a Zirkzee smola ale inak mi skôr prišiel ze tam dnes len zavadzal ten Hag ale dnes celkovo divne, tie striedania boli strasne zvláštne...

Reagovat
EZ

Keby Minteh dnes riesil situacie v brejku lepsie tak vysledok mohol vyzerat uplne inak.

A ten posledny gol teda pekny bizar to branenie

Reagovat
owny✨

Jaký jsou vlastně od Haga očekávání? Ne, že bych si stěžoval, ale je naprosto nepochopitelný, že tam furt smrdí.

Reagovat
jenage

Holoubka vyhodí za postup do 4. předkola a tenhle plešatý šašek se tam pořád drží, to je nepochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Profesor Ikebara

To není ani vtipné. Tenhle kokotík se může smát jen sám sobě.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Lojzík

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jollae

SunVTIDKOKOTÍK

Reagovat
VTID94

Inteligentné a kreatívne...cením

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

EtHball progress

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Unai

Manchester United Onana Maguire Mount Rashford Antony ETH

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ke všem jednoho a ještě stejného smajlíky, to je dost odfláklé, akorát si kazíš renomé.

Reagovat
Gedofrey

Jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

https://x.com/UtdDistrict/status/1827262067037880628?t=7Ix-5sG0ZInzwj9EazQKfw&s=19

Ten týpek co teď hraje s číslem 10 by měl okamžitě říct kde je pravý Rashford a co s ním udělal

Reagovat
king23

10Hag?

Reagovat
Referee©

Taylor v pohodě výkon, nicméně jednoduchý zápas. Překvapil mě Odobert. Trošku připomíná Sterlinga za mlada. To může být dobrý přestup

Reagovat
Rohlíček

Dnes teda dost klika, ze Watkins zadrbal dva jasny goly. Od toho golu ale solidne dohrano. MOTM Saliba, Raya

Reagovat
Gunner14

Strašně důležitá výhra jeden error z minulé sezóny odčiněn, jedeme dál

Reagovat
MystycMac

Kounde to je skala v EC odporúčam Vinimu a Mbapečkovy hrať zprava lebo zľava cesta nevedie...

Reagovat
MystycMac

No som sa zmýlil trošku...

Reagovat
Bakary3

Stejně jak ve všem, žes jen netrefil diskuzi je u tebe nejmenší fail.

Reagovat
misinho7

Reagovat
icka

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VTID94

Veľká škoda Ollieho šancí...aj keď bolo ich viacej. Morgan úžasný toho chlapca zeriem úplne Nedeljkovic nervózny ale tak je mladý su to pre neho cenné skúsenosti.

Arsenal skúsené a vo výsledku zaslúžene Raya Top brankár a no Saka...

Reagovat
kitas

Rogers vyzeral veľmi dobre. Som zvedavý na jeho výkonnosť v ďalších zápasoch.

Reagovat
VTID94

Toto je jeho taký štandard každý zápas. A ešte pôjde hore podla mňa. Výborný nákup

Reagovat
Euphael

Rogersuv dribling je uplne top

Reagovat
VTID94

Hej no keď pridá ešte nejaké čísla tak bude top

Reagovat
Čenda

Výhra, čistý konto, bez zranění, timber 80 minut, calafiori, bennyho dalšího bezva kousek..fajn večer. Díky Mikelovi tyhle těžký zápas zvladame tak, jako dlouho ne

Reagovat
Čenda

Raya!!!

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kiss Me Polka!

výsledek skvělý, ale ta obranna činnost byla příšerná, na střely, xg, šance nás přehráli. a to jsme si to ještě nahnali až na konci, kdy Villa úplně odpadla.

takže super psychicka odolnost ale hra špatná ...

Reagovat
Zdechlina

AFC

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Wazza228

Ohledně střídání Mounta:

"It was forced," Ten Hag told reporters at his post-match press conference on the south coast. "He mentioned an issue and I don't want to take the risk with him.

Reagovat
guestikor

Důležité 3 body proti nechuťákům, kteří to na nás umí a nechtěli hrát fotbal. Ale Emerymu to nezazlíval. Chtěli nám vnutit jejich hru a málem jim to vyšlo, kdyby Raya nepodrzel.

Snad Merino bude dělo a Rice se tím pádem vrátí na 6, kde se mi líbí víc a není ten střed takový prúchoďák. Partey sice gol, ale nejednou hezky propadl.

Reagovat
oli9

Tomáš Souček se dnešní trefou dotáhl na Milana Baroše v počtu vstřelených branek v PL

Nejlepší čeští střelci v Premier League:

1. Patrik Berger 38

2. Milan Baroš 28

2. Tomáš Souček 28

4. Tomáš Rosický 19

Reagovat
DieFohlenBMG

Tomas Soucek has scored more non-penalty goals than any other midfielder in the Premier League for West Ham (28). tohle je úplně crazy

Reagovat
Čenda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Euphael

Reagovat
icemike

Reagovat
LaVolpe

wow

Reagovat
Bayern +

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Snatus

Hrozný teda je, že fanoušci West Hamu ho každé léto chtějí prodat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Minister

Reagovat
fenixLFC

konecne som sa dostal k tomu odpisat detailne- je pochopitelne ze ho fans chcu prodat. on je sice makac ale priemerak, pricom od golov na ihrisku ani nie je. ale potom da nejaky random gol a uz ho najma tu maju vsetci za hrdinu. este pocas zapasu kamarat co fandi west hamu pisal, ze pozeral 15 minut, soucek nevyhral jediny suboj, dal jednu prihravku a mal dostat dve zlte. a nakoniec sa ukopne. a presne som mu na to odpisal ze uplne cakam, ako ludia co ten zapas nevideli ho budu zas velebit len kvoli tomu ze dal gol aj ked hral uplne hovno

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Snatus

Všiml jsem si odpovědi až teď, já na West ham koukám pravidelně kvůli Čechům. Souhlasím, že to je prostě bojovník/makač, ale zrovna takové mužstvo jako West ham takové hráče potřebuje ve svém týmu. Před příchodem Součka to nebyla žádná hitparáda ve West hamu a i Souček stojí za vzestupem toho týmu. Přijde mi pak až neuctivé, co na forum hammers se okolo Součka píše.

Reagovat
O.Giroud

No asi tie zápasy narozdiel od väčšiny aj pozerajú pravidelne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Snatus

Viz výše má odpověď.

Reagovat
Bowie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

to je smutná statistika

Reagovat
eder

Proč? Na tak malou zemi je to docelá úspěšná statistika...

Reagovat
pingla

Vidím to naopak, však kdejaká jiná země má minimálně jednoho útočníka nebo záložníka, který v PL nasázel více branek než náš rekordman Berger. Nebo obecně více hráčů, kteří mají více branek než naši hráči v tom seznamu

Reagovat
eder

Tak asi největší stopu v PL z našich udělali gólmani (Srníček, Mikloško, Čech, Černý, Stejskal), z obránců mě napadá snad jen Řepka a Coufal, ze záložníků Berger, Poborský, Rosický, Souček a Matějovský (i když ten toho tolik nenahrál) a z útočníků Baroš, Šmicer, Bednář a Vydra (ten ale větší stopu zanechal spíš v Chamionship). Možná jsem na někoho zapomněl, ale celkem v PL hrálo sotva kolem třiceti hráčů a vyložený střelec z nich nebyl žádný. Za mě je to celkem úspěch.

Reagovat
pingla

s tím výčtem souhlasím, já narážím na to, co jsi vlastně napsal ty za mě: "vyložený střelec z nich nebyl žádný"

Reagovat
Snatus

Baroš naprosto tragická čísla. Nechápu, že se furt bere jakou neudělal kariéru.

Reagovat
Liveral

No a třeba Němci mají Gunda s 34 góly...

Reagovat
pingla

no Němci vlastně taky neměli nějakého skvělého útočníka, minimálně v posledních 15 letech, vyjma Kloseho a Gomeze

Reagovat
mupi23

Malá země je Lucembursko, my jsme 12. největší v Evropě do počtu obyvatel. Stejně obyvatel má Portugalsko, podobně Belgie, o víc než polovinu měně pak Dánsko a Chorvatsko

Reagovat
eder

Relevantnější by bylo zohlednit počet registrovaných fotbalistů, počet obyvatel jako celku nehraje roli. To by musela vždy vyhrávat Čína nebo Indie...

Já jsem to spíš myslel tak, že v rámci top 5 evropských lig jsme fotbalový trpaslík.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Salfovic

Jestli dotáhne Bergera, tak se udusím kazetou se South Parkem.

Reagovat
thewall

Otázka času. Pokud dojede smlouvu s WHU.

Reagovat
r.mrazik

skoda,ten zapas se dal a mohl vyhrat, neuznany gol garnacha byla slusna smula

jinak co u golu predvedla leva strana a casemiro,ktery totalne opustil prostor,to je teda na palici

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, to jsou slušné 3 body pro Arsenal...

Reagovat
Front hell

tam se body lehce sbírat nebudou

Reagovat
Golasso

Jako jo, z venkovní Villy jsem měl obavy a jsem rád, že jsme si to vybrali teď.

Reagovat
Dan Gubić

Hlúpy ten Hág mohol vyhrať keby z lavičky namiesto Antonyho vytiahol Sanča.

Reagovat
vladis271

ten brankar ipswichu. Tragedia. 3 zo styroch golov vyslovene jeho.

Reagovat
eder

To mi včera taky hlava nebrala, co to je za chráněnou dílnu...

Reagovat
Salfovic

Když člověk vidí jejich letní nákupy, tak nepochopím, proč toho Hladkého nepodepsali. Kolik tak mohl chtít týdně ?

Reagovat
acko_bez_naflusu

Kde sledujete hajlajty a třeba match of the day na bbc, pls? Dřív to bylo na redditu, ale teď to tam nemůžu najít

Reagovat
Nikikrew

Ja iba 2min na flashscore

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Gunner14

Link nefunguje z nějakého důvodu, ale normálně napiš reddit r/football highlights a vyjede ti to

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
Hlahart

Ornstein : EXCL: Napoli agree deal with Man Utd for Scott McTominay. Subject to all parties being satisfied on player terms. ~€30m + % of future sale. Important for #MUFC FFP compliance. Manuel Ugarte potential signing would be aided by 27yo’s exit @TheAthleticFC

Hm, tak hotovo. Za mě odcházet nemusel, tím spíše ne, chceme-li dát 60 za Ugarteho. Věřím, že pod Contem bude super. + Juve prý tlačí na Sancha, tam bych bral asi cokoliv za něj.

Reagovat
vladis271

Co prijme tim chciet McTominaya. Este zanho dat taku palku? Totalne nezaujimavy hrac.

Reagovat
Unai

Reagovat
vodka

Reagovat
Kixi Syhimour

Wolves

Reagovat
Dan Gubić

Mel Reddy: "United are loosing Jadon Sancho to Juventus. Former Dortmund star wants Champions League football which The red devils can´t offer. €3mil year loan paid by Torino club with option to buy at €40mil. United covering 50% of Jadon´s £350k basic weekly salary. Sancho wants to prove ETH wrong and come back strong to Manchester for the start of 25/26 season.

Reagovat
Hlahart

Tak když jsem naoře psal, že bych bral asi cokoliv, tak to má nečekaný limity. S tímhle ať jdou do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si vymyslel, nikde na X to nepíše

Reagovat
guestikor

Sá jen potvrdil, že to je cedník. Wolves to nakopne a udělají během týdne Ramsdalea.

Reagovat
guestikor

Snad

Reagovat
nomio

Reagovat
Lojzík

Když máš 50 hráčů, je jasné, že dáš hodně gólů. Zarážející je, když máš 10 brankářů a stejně dostaneš 2 góly.

Reagovat
Whitemedia

To jsi vymyslel sám Lojzíku?

Reagovat
Whitemedia

Vlastně ne, to poradil Carragher.

Reagovat
icka

má hodně titulů v PL, tak se Jamie musí vyznat

Reagovat
Damis

Fanoušci Chelsea by slovo titul měli mít na dalších 50 let zakázané, než je koupi nějaký rusak.

Reagovat
SunFells

VAR Bournemouth okradne o vítězný gól, pak Coote tohle odmění jen žlutou https://x.com/LagCryHog/status/1827722120010289377

Nechutný bordel

Reagovat
kissak

Taky nechápu, rameno snad nemusí brát jako přečin.

Možná předtím hodnotili držení za dres Joelintona, který tak díky tomu nedosáhl na centrovaný míč.

Reagovat
SunFells

To by hádám Iraolovi řekli, ale on si tam čtvrtému stěžoval a gestikuloval, že to bylo rameno, dost dlouho.

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
Golasso

Good process

Reagovat
masly008

Reagovat
martin.b

to se úplně posrali ne

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Modřín2

Jsem rád za výraznou výhru, akorát nás stále trápí hrozná obrana a brankář a to nemluvím o průchodné záloze v první půli.

Reagovat
Miguel19

Po první půli jsem nevěřil, že to dotáhneme.

Ale Caicedo se probral a tím se zvedl celý tým. Pokud budou spolu hrát vedle sebe on a Enzo, tak on bude určovat výkon celého týmu. Snad bude ok.

Za Maduekeho jsem rád. Hráč to umí být kvalitní, ale taky je to solidní blb. Musí se srovnat hlavně v hlavě. On na tom křídle může být v klidu první volba.

Z té obrany mám strach. Tam není jistota od nikoho. Nějak nevím, proč invertovaného beka hraje Gusto a ne Kukuřice. Gusto je více náchylný na chyby.

Reagovat
Miguel19

A snad se Neto dostane brzy do kondice. Protože ztrácet zbytečné minuty s Mudrykem v základu už nemá cenu.

Reagovat
Talker

Jinak celkem brutální:

Sofascore xG - Wolves 1.92 - 1.56 Chelsea.

Understat - 2.42 - 2.03

Noni si dal hattrick z 0.88xG.

Reagovat
Miguel19

Další 2 zápasy bude xG 3 a dáme 1 gól.

Reagovat
Talker

Tak ono reálně bych z těch tří šancí od Noniho obvykle čekal 1 gol. Při hodně klinickém zakončení, že dá 2. 3 jsou prostě overperformance jak prase.

Reagovat
Miguel19

Jo no. Teďka poslední 2 zápasy byla klika, že soupeř měl horšího brankáře než my...

Reagovat
icemike

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
MystycMac

6 goly čo by zato United tak to dajú tak dokopy po 6 kole Madueke Hattrick ...Rashford to nedá do konca kariéry ... Tak mi to vychádza že najúbohejší tym v PL tejto sezóny bude klasicky United konkurovať im bude možno Liverpool ostatný sa nejak zlepšujú...

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
M0rb1D4S

Za to bych byl fakt rád, protože teď kolem sebe a do klubu jenom kope. Jako kdyby on za svých dob byl něco speciálního.

Reagovat
Whitemedia

Čím víc hejtu vypustí z huby, tím víc lidí klikne na ten jeho trapný podcast no.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
icka

Reagovat
Csaplárova past

Dobrý rozjezd Chelsea, a taky los následujících pár týdnů. Pak na přelomu října a listopadu hukot los a tam se ukáže - Liverpool, Newcastle, United, Arsenal a Aston Villa ...

Reagovat
Modřín2

Pro nás je ten program sestaven ideálně, Maresca bude mít dostatek času naučit hráče svojí taktiku a hráči mají čas se sehrát. Pak uvidíme v té sérii těžkých zápasů, jaké kvality ten tým má.

Reagovat
avicii

Diaz momentálne nás najlepši ofenzívny hrac, dnes som tu ani nečítal hejt na Ryana, výborný výkon... znovu len škoda ze sme nedali o gól viac

Reagovat
MoonKnight

Trochu je mi líto Enda. Nevyčítal bych Slotovi, že se mu do systému nehodí a chce po hráčích něco jiného. Ale Liverpool měl vzít tu nabídku od OM, byla slušná a Endo by mohl hrát na solidní úrovni pod trenérem, který na něm chtěl postavit zálohu.

Reagovat
fenixLFC

Mali zaplatit viac. Zas nebudeme kyvat na prvu ponuku ked sa z toho da vytrieskat viac

Reagovat
Euphael

kolik nabidli?

Reagovat
fenixLFC

11.8 mega libier

Reagovat
Euphael

lol, to jsou komedianti

Reagovat
Salfovic

To je mimo PL bublinu dost dobrá nabídka.

Reagovat
mistr129

Tak to je blbý že tu nabídku poslali klubu z PL bubliny

Reagovat
Euphael

Reagovat
oli9

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
MoonKnight

Ale chápeš, že Slot ho reálně nechce používat a jen tak ste se bez důvodu rozhodli zničit poslední fotbalové roky týpkovi, co vám nic neudělal. Máš pravdu lepší než 11 mega liber je 2 roky dusit týpka, kterého trenér nehodlá používat a pak o něj přijít zadarmo. Kdyby to byl nějaký Hazard, co dobrovolně sedí kvůli vysoké mzdě, ale tohle bylo zbytečný.

Reagovat
fenixLFC

Znicit? proste stale je to squad player, ktoreho je lepsie mat na prestriedanie alebo nebodaj v dobe vacsieho mnozstva zraneni nez ho predavat pod cenou len aby sme boli dobri. Potencialna nahrada by stala taktiez nejake peniaze a pravdepodobne viac nez by boli peniaze z enda (kedze kazdy sa snazi anglicanov natiahnut). Ono to ze to bude jeho posledny velky kontrakt sa vravelo uz pred prestupom k nam a sam vedel ze nebude hracom do zakladu. Takze ked ho teda marseille tak moc chce tak nech si priplati

Reagovat
Damis

Nic vám neudělal

Reagovat
oli9

Jo a na lavce nebude žádná kvalita.. To jsme už zažili a na vánoce se vždy kurvila sezóna

Reagovat
MoonKnight

Tak na 200 minut v sezóně stačí kluci v akademii. Na to nemusíš dusit týpka, co má 3 roky kariéry a chce hrát.

Reagovat
Bandita_Harry

Endo bude mať tak 2000 minút, ale ok

Reagovat
danielfc

Reagovat
dantetomas

Prvy polcas hrozna nuda, druhy celkom zabava. Inak Konate paradny vykon

Reagovat
avicii

Konateho som zabudol spomenúť, skala

Reagovat
fenixLFC

Diaz sice 1+1 ale furt mi pride ze MOTM bol collins, to bol famozny vykon, ktoremu sekundoval len flekken z bees. Od nas ale zahral skvelo skoro cely zaklad, gravenberch vyborny, konate perfektny. Striedaniami to slo doprdele a najma bolo vidiet ze szobo si nerozumie s darwinom. Na druhej strane carvalho posral na co siahol a jeho strata viedla k druhemu golu co ukoncil zapas

Reagovat
Luc-Luc

Slotovi začínám přicházet na chuť. Sice to není taková zábava, ale máme zápasy pod kontrolou YNWA ! Letos proženem City / Arsenal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

To ti vydrží do první ztráty.

Reagovat
icka

Reagovat
kitas

Teda čakalo sa že Ipswich a Brentford budú kontrolovať svoje zápasy do ničoho vás nepustia a obaja vyhrajú ale Slot ukázal že dokáže aj takéto zápasy vyhrávať. Manažér roku už po 2. kole

Reagovat
fenixLFC

to da vela umenia prekonat v debiite prispevku lucluca. ale ty si to zvladol, gratulujeme

Reagovat
Greaber

Slot > Arteta

Reagovat
romeo351

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
oli9

pohodová výhra

Reagovat
oli9

Jinak vlci budou mít fakt letos problémy... Vidím to na boj o záchranu

Reagovat
avicii

jeden s veľkých kandidátov.. ta obrana je katastrofálna

Reagovat
pingla

odešel Kilman a jsou v prdeli

Reagovat
nomio

Kilman není nenahraditelný, spíš nám vedení nikoho nepřivedlo a hrajeme na 4 vzadu, když na to absolutně nemáme hráče

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Šmarja ty spekulace o Sanchovi jsou snad vtip

A furt jdeme po útočníkovi. Na toho už bych se vysral.

Reagovat
Busby babes

Sterling and Chillwell could be included in swap deal for Sancho.

takze to nasere fans obou taboru ja doufam, ze pujde do Juve a bude uz klid.

Reagovat
Manik...

Dokonalý .. V daných dobách oba moji oblíbení hráči pro smích.

Reagovat
Talker

Sterling a Chilwell?

Reagovat
Manik...

Spíš Sterling a Sancho .. Jako mladíci byli oba super. Sterling v Liverpoolu (částečně i v M City) a Sancho v BVB. A jak dopadli ....

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Raheem Sterling and Ben Chillwell could be included in Chelsea's offer for Jadon Sancho. [@DiMarzio]

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí 50 mega

Reagovat
icka

jako doplatek pro nás určitě

Reagovat
jk

To by byl hodně složitý deal…

Reagovat
Miguel19

Střelte ho do nohy omg...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jinak by to hlavne byla strasna picovina od nej. za rok muze byt ve stejne pozici jako Sterling... navic i letos by u vas spis sedel, bych si tak tipl. konkurence velka.

Reagovat
Miguel19

Za rok? Však by tam byl hned

Reagovat
Busby babes

tak predpokladam, ze byste ho nekoupili abyste ho odstavli od prvniho tymu

Reagovat
Miguel19

Já fakt nevím, proč ho chtějí. Neto/Mudryk + Nkunku, Jackson.

Reagovat
Salfovic

Všechny je to jednou čeká.

Reagovat
Talker

To by nevadilo si myslím.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

4 injury prone LB, to by vzdycky aspon jeden mohl byt k dispozici.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Odzdrojoval si

Reagovat
Kixi Syhimour

Slot to řekl vlastně sám v pozápasovém rozhovoru.

Brentford byl za zápas ve dvou lepších šancích, přičemž jedna byla rovnou tutovka, nicméně obě byly ze standardních situací. Další nula vzadu, přičemž se soupeř do ničeho zásadního ze hry ani nedostal . To je velký pokrok, neboť takhle nemusíme začínat zápasy za stavu 0:1...

Samozřejmě soupeři nebyli nejsilnější, tak snad jsme podobně nachystaní i na United. Co se týče útoku, tak jsme se zase rozleji až ve druhé půli, což by se taky mohlo zlepšit, nicméně ta souhra je vcelku slušná na to, že tu je Slot 2 měsíce. Když se to ještě víc sehraje, tak by to mohla být panečku podívaná...

Reagovat
fenixLFC

Mne sa hrozne paci nas prechod do utoku a ako kombinujeme za kazdych okolnosti. Co sa ale javi ako problem tak su brejky po naaich rohoch. Z toho tam mal sance ako ipswich tak aj brentford a budeme to musiet co najskor vyriesit

Reagovat
Kixi Syhimour

Slot sám říkal, že se mu líbilo, jak se vždycky všichni s vervou vraceli, ale taky by bylo lepší takové situace vůbec nevytvářet.

Nicméně za mě potřeba řešit primárně ty standardky. Naštěstí je i na ně Alisson výborný, ale přijde mi, že takovéhle hlavičky a spolehání se čistě na gólmana se s náma veze už delší dobu...

Reagovat
kitas

Zase sa panečku ukludnime, ešte ste nemali súpera

Reagovat
danielfc

to nemali ani MU a ani Chelsea

Reagovat
Modřín2

A první kolo proti MC bylo jako co podle tebe?

Reagovat
TopinB

To nebyl soupeř, to byl přátelák s týmem o ligu výš

Reagovat
oli9

Jinak Salah neuvěřitelné zvíře stále. Ty jeho čísla jsou absolutně šílené..

Reagovat
eder

159 gólů v PL, což je desáté místo AT. Už jen čtyři góly mu schází na Robbie Fowlera...

Reagovat
Miguel19

Breaking: Al Ahli have submitted initial bid for Osimhen – in access of €65m. No agreement between player and club so far, Osimhen will consider options. (@FabrizioRoma­no) #CFC

Reagovat
Modřín2

To by bylo super, ale kdo ještě půjde z kola ven? Sterling, Chilwell a kdo další?

Reagovat
Maximm9

Lukaku 325k, Sterling 325k, Chilwell 250k. Pokud odejdou, tak usetrime 900k tydne na platech. Takze ocekavam, ze privedou Osimhena nakonec a nasypou mu ten jeho nesmysl 500k

Reagovat
danielfc

neušetríte, pretože ak ich dostanete zo súpisky, tak iba za cenu toho že im budete doplácať minimálne polovicu platu čo majú v zmluve.....preboha, kto by si ich uviazal na krk?!

Reagovat
Miguel19

Super bude, pokud Osimhen nepřijde.

Reagovat
Modřín2

Jako určitě by bylo lepší, kdyby nepřišel. My musíme především stabilizovat klub a finance.

Jen jsem ho chtěl vidět hrát v PL.

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Understand Bournemouth are closing in on deal to sign Kepa from Chelsea!

Still key details to sort but loan deal until June 2025 (extending his contract at #CFC until 2026) now close after late night talks.

If all good later today, Kepa will travel for medical tests.

Tohle je taky super

Reagovat
Greaber

Bych nevěřil, že se někdy zbavíme hráčů jako Kepa a Lukaku, ale bojím se mít radost, protože ty prachy akorát vezmeme a koupíme něco jako je Osimhen nebo Sancho

Reagovat
Miguel19

Však Kepa jde jenom na hostování.

Reagovat
Modřín2

Osimhen je dobrá volba. Aspoň bude mít konečně Jackson důvod předvádět pořádné výkony a ne dělat ze sebe neustále kreténa.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Modřín2

To jim jde asi pomoct na pozici asistenta trenéra, ne?

Reagovat
Whitemedia

Nekonečné hostovačky klaunů a prodlužování jejich smluv s nadějí, že za rok se teda přeci jen už určitě prodá, jsem nesnášel u Mariny a doufal jsem, že s jejím odchodem tenhle nesmysl skončil, ale vypadá to, že je to zpět

Reagovat
Talker

Tak Marina se snažila o profit, kdy odmítala prodávat hráče za méně než kolik jsme zaplatili nebo nějakou minimální ztrátu.

Teď jsme ochotní pustit hráče za to, co zbývá v rámci FFP, ale Kepa by nejspíš chtěl i odstupné.

Reagovat
nani92

Skvelé, že sme si nechali Rashforda, Antonyho a Sancha, zatiaľ čo Greenwood strieľa góly

Reagovat
Busby babes

mozna nemel Greenwood mlatit zensky no. Jako ze i po tech asi 2 letech tohle porad nechapes a stavis to, jak to stavis...

Reagovat
nani92

Mňa ich domáci BDSM fakt nezaujíma

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
MystycMac

Presne tak je mi to ukradnuté ... Polena ako Rashford Garnacho Antony Amad dokopy nedajú toľko G+A a Greenwood sám...Každý fanúšik by uprednostnil športový úspech pred nejakým morálnym “imidžom“ ... A keď sa to ženskému tímu nepáči tak ich rozpustiť aj tak na nich nik nie je zvedaví nikto to nesleduje.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

per

@el_pais

- Ugarte could sign his #mufc contract in the next hours.

- PSG wanted €60m, #mufc offered €52m.

- at weekend’s talks, PSG lowered their price.

- Ugarte has put pressure on PSG.

- some details left to close the deal.

- deal is practically closed.

44 mega liber... no dejme tomu, porad imho vic nez by bylo idealni. Tak sand bude lepsi nez se pro me ted zda.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Rozum

To je cca cena jak za Freda, ne?

Reagovat
masina_LFC

a aj podobná kvalita

Reagovat
iamek

Zase o 8 min, než chtělo PSG. Posun.

A Hannibal v Burnley. Konečně.

Reagovat
Mato178178

za kelko hanibal?

Reagovat
iamek

Hostovani + povinna opce. Nepíšou kolik.

Reagovat
Busby babes

Terms not totally clear yet, but understand club have put in place future upsides into the deal as with the other sale of young players, including buy back and % of future sale.

budou to drobne, par mega na zacatku.

Reagovat
Maresma

Giorgi Mamardashvili to Liverpool, here we go! Medical today for Georgian goalkeeper as he’s joining #LFC from Valencia.

The agreement for €35m package plus sell-on clause will be signed now but he will join Liverpool in July 2025.

This season he’s staying in Valencia.

Reagovat
Maresma

Giorgi Mamardashvili to Liverpool, deal done with following details.

◉ Contract valid for the next six years.

◉ €30m fixed fee, €5m easy add-ons.

◉ Joining #LFC in July 2025 as planned.

◉ 10% future sell-on clause for Valencia.

Medical tests taking place today.

Reagovat
martin.b

Jsem zvědav, dle interview s Alim to spíš vypadá, že Giorgi bude střednědobě náhradou spíš za Kellehera nebo bude chodit každej rok hostovat, dokud Ali neodejde

Reagovat
avicii

Tiež mi to tak príde ideálne rok vo Valencii, potom nejaká hosťovacka na 2 roky v rámci PL ideál

Reagovat
O.Giroud

No ak teda Alisson fakt nemá namierené preč budúcu sezónu, tak je to zvláštne no. Možno ho fakt predáme za 50 budúcu sezónu niekde do Atlética

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím prohlášením Alissona to je teda poněkud wtf . Ale tak 30 snad kdyžtak můžeme vyhodit z okna.

Reagovat
r.mrazik

Mason za OM dalsi gol

pekny rozjezd

Reagovat
MystycMac

Noačo Netreba ho United ma na krídlach bombardérov ako Rashford Garnacho Antony Amad ktory nemajú problém dať každý za sezónu 10g+10a s prstom v nose.

Reagovat
SunFells

Ok Fabrizio

Reagovat
r.mrazik

kdo?

Reagovat
Busby babes

ten co mu dela na twitteru PR uz asi pul roku.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Hrál fantasticky. Zase.

Reagovat
r.mrazik

tak ono bylo jasny,ze kam pujde,tak tam bude strilet goly

Reagovat
iamek

Btw Kambwala taky mazec výkon. Včera jsem si pustil záznam a o level lepší, než Bailly. Snad tak bude pokračovat

Reagovat
r.mrazik

jo? tak prima. je fajn,ze se mu dari a hraje

Reagovat
Busby babes

aspon ho prodaj a dostanem jeste vic penez

Reagovat
Golasso

Oni ho tam raději moc nebrání. Všichni viděli, co se stane, když nedá.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

@David_Ornstein

Arsenal expected to accept offer from Crystal Palace to sign Eddie Nketiah. Bid worth £25m + £5m adds - similar to deal Nottingham Forest had in place. #CPFC / #AFC in direct talks & no issue anticipated on personal terms for 25yo striker @TheAthleticFC

Reagovat
Higi

Že by do třetice všeho dobrého?

Reagovat
LaVolpe

Tam by taky seděl.

Reagovat
LaVolpe

Myslím typologicky, ne na lavičce.

Reagovat
Miguel19

Tam bude sedět taky

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

To je už kolikátý klub? Jestli tohle nevyjde, tak už leda někam na orgány

Reagovat
SunFells

2. serióznější, ale ten předchozí nejspíš jen odmítl kvůli tomuhle, takže no biggie ...ještě jsem čekal teda Brentford, že se zapojí, čas ještě má.

Reagovat
guestikor

Nottingham chtěl do smlouvy klauzuli, že v případě sestupu by mu sel výrazně dolů plat, ale to nevylučuje i to, že chtěl radši do CP.

Reagovat
SunFells

Oni CP o něj taky mají dlouhodobý zájem, jsou v Londýně, hrají a jsou vedení lépe. Ta preference by nebyla překvapující.

Reagovat
guestikor

Ja se mu nedivím, CP je zajímavější/sympatičtější volba.

Reagovat
Golasso

Tak snad už to klapne. Bylo by fajn pro všechny strany, kdyby se prodal.

Reagovat
LaVolpe

Brentford by po něm šel až po prodeji Toneyho, si myslím.

Reagovat
SunFells

Jasně, ale šak zbývá už jen pár dní. Všechno se už peče předpokládám

Reagovat
Mastný Chobot

cool

Reagovat
Mastný Chobot

*

Reagovat
Miguel19

Sterling nás dobře podojí...

Reagovat
Busby babes

doufam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele