Premier League - souhrn 2. kola: Čtveřice zůstává stoprocentní

24.08., 15:29, aktualizováno 25.08., 19:27
Komentáře a souhrny
Arne Slot zažívá povedený start na lavičce Liverpoolu. (© AFP)

Liverpool nezaváhal s Brentfordem a přidal druhou výhru. Manchester City zásluhou hattricku Erlinga Haalanda rozstřílel Ipswich a po dvou kolech má šest bodů. To samé platí pro Brighton, jenž zdolal Manchester United, a Arsenal, který veze body z Villa Parku. West Ham zásluhou Tomáše Součka vyhrál londýnské derby na půdě Crystal Palace.

Liverpool FC - Brentford FC 2:0

25.08.2024 17:30

Góly: 13. Luis Díaz, 70. Mohamed Salah

Liverpool ovládl také druhý zápas v tomto ročníku Premier League, když na svém stadionu porazil Brentford 2:0. Nový trenér Reds Arne Slot tak prožil úspěšný debut na Anfieldu a dovedl své svěřence k šesté po sobě jdoucí domácí výhře nad Včelami s čistým kontem.

Nizozemský stratég se díky výhře v Ipswichi stal prvním koučem Liverpoolu od roku 1991, který ovládl svůj první soutěžní zápas na lavičce Reds, a lépe nemohl začít ani při své domácí premiéře. Už ve 13. minutě totiž příliš ambiciózní přístup hostů potrestal Luis Díaz, jenž po brejkové situaci zužitkoval přihrávku Dioga Joty. Přestože domácí v průběhu prvního dějství předvedli ještě několik pohledných akcí, rozdíl ve skóre již znovu nenavýšili. Alisson na druhé straně zůstal až na jeden rutinní zákrok neprověřen.

Prakticky ihned po změně stran mohl Liverpool svůj náskok zdvojnásobit. Nepřesně umístěné nůžky Joty doputovaly k hlavě Andyho Robertsona, a ten svým pokusem donutil Marka Flekkena k dobrému zákroku. A když na opačném konci hřiště pohotově zakončoval Nathan Collins, své reflexy musel poprvé pořádně předvést také Alisson. Stoper Brentfordu ovšem musel krátce nato ukázat také své defenzivní schopnosti, když zblokoval do sítě mířící pokus Joty. Hostům se sice dlouho dařilo držet nejtěsnější rozdíl ve skóre, zhruba 20 minut před koncem ovšem podruhé kapitulovali. Díaz našel Mohameda Salaha, a ten obstřelem k zadní tyči překonal Flekkena.

Na scénu se pak dostal také Cody Gakpo a ihned málem přidal třetí gól Liverpoolu, jeho ránu ale zastavilo břevno. To nicméně nemuselo domácí mrzet, neboť si vedení bez problému pohlídali a přidali už 23. srpnový ligový duel bez porážky z posledních 24. Naopak Brentfordu se nepodařilo navázat na triumf z úvodního duelu proti Crystal Palace a opět se jim nepodařilo zahájit sezonu dvěma výhrami. To se jim naposledy povedlo ještě ve třetí nejvyšší soutěži v roce 2006.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 2:6

25.08.2024 15:00

Góly: 27. Matheus Cunha, 45+6. Jørgen Strand Larsen - 2. Nicolas Jackson, 45. Cole Palmer, 49. Noni Madueke, 58. Noni Madueke, 63. Noni Madueke, 80. João Félix

Noni Madueke vstřelil ve druhém poločase hattrick a zajistil tak Chelsea první tři body v novém ročníku Premier League. Blues i díky jeho spolupráci s Colem Palmerem, který Maduekemu nahrál na všechny tři branky, přejeli Wolves 6:2.

Poté, co Chelsea v úvodním kole neuspěla proti Manchesteru City, trvalo jí necelé dvě minuty, než se v Midlands prosadila. Roh Colea Palmera se dostal na zadní tyč, kde Nicolas Jackson hlavou překonal brankáře Wolves Josého Sá. Domácí málem odpověděli ještě před 10. minutou, kdy Yerson Mosquera z šesti metrů zamířil těsně vedle. Nicméně těsně před půlhodinou hry svěřenci Garyho O'Neila vyrovnali. Matheus Cunha, který krátce předtím skóroval z ofsajdu, se znovu trefil, když po centru Rayana Aït-Nouriho překonal Roberta Sáncheze.

Marescovi svěřenci se zřejmě nepoučili, protože opět nechali Cunhu volného na hranici pokutového území a jen díky teči Leviho Colwilla se míč dostal na břevno. Tento zákrok mladého anglického obránce se ukázal být o to důležitější, když o tři minuty později Sánchez zaskočil obranu Wolves poté, co dlouhým výkopem našel nabíhajícího Jacksona, který míč prostrčil na Palmera a ten pohotově zakončil. Druhé vedení Chelsea v zápase však trvalo kratší dobu než to první, protože v šesté minutě nastaveného času Aït-Nouri zakroutil volný přímý kop na Totiho Gomese, který hlavou posunul míč na Jorgena Stranda Larsena, jenž úspěšně zakončil a vyrovnal stav utkání na 2:2.

Po poločasové pauze se nadále pokračovalo ve vysokém tempu. Chelsea se dostala zpět do vedení pouhé tři minuty po začátku druhého dějství. Palmer naservíroval míč Maduekemu, který z ostrého úhlu překonal brankáře Wolves, byť s pomocí odrazu od Aït-Nouriho. O pouhých devět minut později to bylo déjà vu, protože Palmer a Madueke - v téměř totožných pozicích - opět kombinovali a výsledek byl stejný.

Wolves byli viditelně otřesení a po hodině hry se situace ještě zhoršila, když na vlastní polovině ztratili míč, čehož využili Enzo Fernández s Jacksonem, kteří po dobré kombinaci našli dobře postaveného Palmera, který opět přihrál Maduekemu, jenž i napotřetí nezaváhal a dokončil hattrick.

Malé naděje na návrat Wolves do zápasu definitivně zlomil střídající Felix, který se gólově prosadil ve svém prvním zápase po přestupu na Stamford Bridge. Chelsea zvítězila na Molineux Stadium poprvé po pěti letech, zatímco Wolves jsou v novém ročníku Premier League stále bez bodu.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Newcastle United 1:1

25.08.2024 15:00

Góly: 37. Marcus Tavernier - 76. Anthony Gordon

Fotbalisté Newcastlu sice ve druhém kole Premier League dokázali dohnat manko na hřišti Bournemouthu, kde nakonec remizovali 1:1, trenér hostů Eddie Howe nicméně protáhl své čekání na premiérovou výhru nad svým bývalým klubem.

Byla to však právě jeho družina, které se povedl začátek zápasu. Alexander Isak naservíroval míč do vápna, odkud jej Julián Araujo málem poslal za záda vlastního brankáře. Následně se o slovo přihlásily také Třešně a Evanilson na konci úvodní dvacetiminutovky razantním pokusem pořádně prověřil připravenost Nicka Popea v brance hostů.

Další příležitost domácích měl na svědomí krátce před odehráním půlhodiny Antoine Semenyo, jeho kroucený pokus ovšem dopadl pouze na břevno, od něhož šel mimo. Tlak Bournemouthu nadále rostl a další nebezpečí přišlo po přímém kopu Marcuse Taverniera, znovu však úspěšně zasáhl Pope. Hostující brankář ovšem ještě do přestávky přece jen inkasoval. Semenyo obral o balon Joelintona, poslal křižnou přihrávku na malé vápno a Tavernier už měl lehkou práci.

Ve hře Bournemouthu bylo vidět skutečné odhodlání, se kterým se Newcastle jen těžko vyrovnával, a krátce po změně stran po další akci Semenya zabránil pohromě Dan Burn. Howe pak zkusil zamíchat kartami dvojitým střídáním, o slovo se však znovu přihlásil Semenyo. Svůj rychlý průnik do pokutového území vyšperkoval pasem na Evanilsona, ten ale na zadní tyči nebyl úspěšný. Pak se do toho konečně opřely také Straky, jenže pokusy střídajícího Harveyho Barnese ani o několik chvil později Joelintona se neujaly.

V závěrečné čtvrthodině se však Barnes vykoupil, když obešel Arauja, našel ve vápně číhajícího Anthonyho Gordona, a ten z bezprostřední blízkosti srovnal. Vrátit vedení na stranu Třešní mohl v samém závěru Dango Ouattara, jeho branka ovšem nakonec kvůli hře rukou neplatila, a body se tak na Vitality Stadium dělily.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 0:2

24.08.2024 18:30

Góly: 67. Leandro Trossard, 77. Thomas Partey

Z lavičky příchozí Leandro Trossard gólem z 67. minuty nasměroval Arsenal k vítězství ve druhém kole Premier League nad Aston Villou 2:0. Pro Gunners je výhra o to cennější, když předchozí dva ligové duely s Villans prohráli.

Výkop utkání se zpozdil kvůli problémům s komunikačním zařízením rozhodčích. Už po čtvrthodině hry se zranil Matty Cash a hosté málem využili dočasnou početní výhodu způsobenou rozcvičováním náhrady za pravého beka, když Bukayo Saka donutil Emiliana Martíneze k vynikajícímu zákroku.

Arsenal zůstal ve své hře trpělivý a tento přístup nakonec vyústil ve velkou šanci ve 39. minutě. Declan Rice prostrčil míč na Gabriela Martinelliho, který jej vrátil zpět na Kaie Havertze, ale německý reprezentant nedokázal balon usměrnit na branku.

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. Domácí ožili až po necelé hodině hry, kdy si Amadou Onana našel přihrávku Morgana Rogerse a vystřelil, ránu pak tečoval Gabriel a Davida Rayu dělily od inkasování jen centimetry. Brankář Arsenalu uhájil čisté konto i o pár sekund poté, když zneškodnil Watkinsovu sraženou střelu.

Další nervózní moment pro hosty přišel, když Ezri Konsa po přiťuknutí Jhona Durána těsně minul bránu ranou na vzdálenější tyč. V 67. minutě pak Trossard, který byl na hřišti jen pár chvil, nasměroval svou střelu do dolního rohu a poslal hosty do vedení.

O deset minut později Gunners zdvojnásobili své vedení, když Saka předložil míč Thomasi Parteyovi, který z první vystřelil a míč proklouzl Martínezovi do sítě. Další gól už nepadl, a tak hráči Arsenalu prodloužili svou neporazitelnost na hřištích soupeřů na 10 ligových zápasů a zároveň uštědřili Aston Ville první porážku v tomto ročníku.

Více informací k zápasu

Manchester City - Ipswich Town 4:1

24.08.2024 16:00

Góly: 12. Erling Haaland (pen.), 14. Kevin De Bruyne, 16. Erling Haaland, 88. Erling Haaland - 7. Sammie Szmodics

Manchester City si ve druhém kole Premier League vyšlápl na nováčka z Ipswiche, s nímž sice rychle prohrával, během dvou minut však vývoj utkání otočil a nakonec i díky hattricku Erlinga Haalanda zvítězil 4:1. Tractor Boys tak poprvé od roku 2006 zahájili ligový ročník dvěma po sobě jdoucími porážkami.

Držitelé čtyř titulů v řadě proti loňským vicemistrům Championship - kdyby se fotbal hrál na papíře, bylo by o vítězi rozhodnuto už před úvodním hvizdem. Naštěstí pro Ipswich se však fotbal hraje na trávě a hosté ohromili Etihad tím, že se neuvěřitelným způsobem ujali vedení, když letní posila Sammie Szmodics po úniku prostřelil Edersona. Hostující radost však trvala jen krátce, protože Leif Davis v pokutovém území podrazil Savinha a Haaland z penalty pohotově srovnal.

Tractor Boys následně dostali krutou lekci fotbalu, neboť velmi brzy prohrávali nejen o jeden, ale hned o dva góly. Arijanet Muric byl nejprve na hranici vlastního vápna obrán o míč a celá situace vyústila v zakončení Kevina De Bruyneho do prázdné brány. Chviličku nato Belgičan našel Haalanda, jenž pohotovým zakončením kolem Murice skóroval už podruhé a pořádně otřásl družinou Kierana McKenny. Ta navíc měla štěstí, že neinkasovala počtvrté, neboť De Bruyne i Rico Lewis svými pokusy zasáhli břevno.

Druhý poločas byl v porovnání s prvním trochu nudnější, ale pro Ipswich to znamenalo, že alespoň na chvíli jeho hráči slezli z domácího kolotoče. Většina diváků v té době už volala po nasazení İlkaye Gündoğana a jeho druhém debutu v dresu Manchesteru City, nicméně uprostřed čekání na jeho představení měli domácí přidat čtvrtý gól, ale Muric se do jisté míry vykoupil, když skvělým zákrokem zabránil Haalandovi v dosažení hattricku. Citizens se nakonec přece jen dočkali. 20 minut před koncem Pep Guardiola poslal na trávník vracející se německou hvězdu, čímž postavil zaplněný Etihad na nohy.

Celkově to bylo pro Ipswich, který měl za sebou v nejvyšší anglické soutěži křest ohnem, poněkud frustrující odpoledne. Domácí navíc vše završili v samém závěru, kdy se o slovo opět přihlásil Haaland a vsítil třetí gól v utkání.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 4:0

24.08.2024 16:00

Góly: 14. Yves Bissouma, 25. Heung-min Son, 71. Cristian Romero, 77. Heung-min Son

Tottenham napravil zaváhání z prvního kola a na domácí půdě přejel Everton 4:0. Hosté, kteří prožívají mizerný start do sezony, nevyhráli nad Spurs už po osmé v řadě.

Everton v prvním kole doma nestačil na Brighton vysoko 0:3, teď ho čekal velmi těžký zápas na horké půdě Tottenhamu. Ani domácí s prvním zápasem nemohli být spokojení, remíza s navrátilcem z Leicesteru určitě nebyla uspokojivým výsledkem.

Tottenham jakoby tušil, že je co napravovat a vlétl do zápasu se vší parádou. Jen během první čtvrthodiny musel hostující brankář Jordan Pickford třikrát zasahovat, ani tak prvnímu gólu nezabránil. Dejan Kulusevski na hranici pokutového území přihrál Yvesi Bissoumovi, který po návratu do klubu ihned vstřelil první branku.

Pickford sice několikrát v úvodu dobře zasáhl, za druhým gólem domácích ovšem stojí jeho podpis. Špatným zpracováním dovolil Heung-Min Sonovi míč ukrást a poslat do odkryté branky. Karamelky se pokoušely odpovědět ještě v prvním poločase, pevná obrana Londýňanů ale snížení nepovolila.

Spurs ve druhém poločase značně polevili. Bezzubý útok donutil kouče Evertonu Seana Dycha sáhnout po střídání, ani čerstvé posily však plamen naděje nezažehly. Naopak Cristian Romero zcela uzemnil hostující celek hlavičkou po rohu Jamese Maddisona. Zkázu Evertonu dokonala dvojice Micky van de Ven a Heung-Min Son. První jmenovaný vysunul jihokorejského střelce, který svým druhým gólem odpoledne završil útočné představení domácích.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Nottingham Forest 0:1

24.08.2024 16:00

Góly: 70. Morgan Gibbs-White

Southampton prohrál ve druhém kole Premier League s Nottinghamem 0:1 a po návratu do anglické nejvyšší soutěže stále čeká na bodový zisk. Saints navíc i kvůli rozhodující brance Morgana Gibbse-Whitea prodloužili nelichotivou domácí šňůru s hráči Forest, které na svém stadionu v Premier League ještě nikdy nedokázali porazit.

Návrat prvoligového fotbalu na St. Mary's se v úvodním dějství nesl v poměrně klidném duchu a diváci v ochozech nebyli svědky příliš akční podívané. S postupem času se do hry dostávali více a více hosté, jenomže v jejich nejlepší příležitosti selhal Nikola Milenkovič, jenž po přiklepnutí od Chrise Wooda z jasné pozice zamířil mimo.

Saints v první půli nepůsobili příliš nebezpečně, což se ovšem po návratu ze šaten změnilo. Ačkoliv domácí načali druhé dějství aktivně, Matz Sels v bráně Forest se dlouho musel spokojit s rolí nečinného přihlížejícího.

Anthony Elanga, jenž se prodribloval až k pokutovému území soupeře, byl zastaven pohotovým zákrokem Jana Bednareka. Hosté však na prahu závěrečné dvacetiminutovky hrozili dál. To se jim nakonec přece jen vyplatilo. Southamptonu se po rohovém kopu nepodařilo odklidit balon, kterého se na zadní tyči zmocnil Gibbs-White a ačkoliv jeho hlavičku nejprve zastavil na brankové čáře jeden z obránců, z dorážky už se Angličan nemýlil.

Saints následně sice dupli do pedálů a pokusili se vytvořit si závěrečný nápor, Sels v bráně Nottinghamu ovšem nemusel do závěrečného hvzidu nic řešit, a připsal si tak své první čisté konto v této sezoně.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Leicester City 2:1

24.08.2024 16:00

Góly: 18. Emile Smith Rowe, 70. Alex Iwobi - 38. Wout Faes

Fulham poprvé od sezóny 2012/13 vyhrál úvodní domácí zápas v Premier League, když na Craven Cottage porazil nováčka Leicester City a připsal si třetí vítězství ve vzájemných duelech v řadě. Zápas druhého kola rozhodl v 70. minutě gólem na 2:1 Alex Iwobi.

Poté, co si z úvodního střetnutí Premier League nešťastně neodvezli z Old Trafford ani bod, čekali fanoušci Fulhamu pouhých 18 minut, než se dočkali gólu od jedné ze svých letních posil. Tím mužem byl Emile Smith Rowe, který svůj nedávný přestup z Arsenalu oslavil ve velkém stylu, když si naběhl na pěknou přihrávku Adama Traorého, následně prorazil do pokutového území a levačkou prostřelil Madse Hermansena.

Tento zásah představoval jeho první gól v Premier League od dubna 2022 a vytvořil na Leicester tlak, což uvolnilo ruce Rodrigu Munizovi. Ten dostal příležitost k rychlému druhému gólu, ale po pasu od Antoneeho Robinsona zamířil z bezprostřední blízkosti nepřesně. Přestože byli po většinu prvního poločasu horší, dokázali Foxes vybojovat cenné vyrovnání díky rohovému kopu ze 38. minuty. Wout Faes se nejprve dočkal útlumu gólové radosti pro ofsajd Jamieho Vardyho, ale rozhodčí Darren Bond po krátké návštěvě u monitoru své rozhodnutí zrušil, což znamenalo srovnání skóre.

Faes se pak v úvodu druhého poločasu málem stal z hrdiny padouchem, když svým ležérním zákrokem daroval Fulhamu, konkrétně Munizovi šanci. Naštěstí pro Faese a Lišky se Muniz nezachoval jako zabiják a míč poslal nad břevno. Nováček dělal vše pro to, aby zůstal stav vyrovnaný, ale jeho odpor nakonec zlomil Iwobi v 70. minutě. Nigerijský reprezentant, jenž byl vyslán do úniku Robinsonem, zachoval chladnou hlavu a levačkou zápas rozhodl.

Po získání hubeného náskoku nebyli domácí v náladě nechat si vedení podruhé ujít. Díky pevné defenzivě získali všechny tři body a první domácí ligové vítězství od března.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United 0:2

24.08.2024 16:00

Góly: 67. Tomáš Souček, 72. Jarrod Bowen

Dvěma góly ve druhém poločase si Julen Lopetegui připsal první vítězství jako manažer West Hamu United, když Kladiváři v Selhurst Parku porazili Crystal Palace 2:0. Pro Irons to bylo první vzájemní vítězství po pěti zápasech. Rozhodující brankou se na úspěchu podílel český reprezentant Tomáš Souček.

Vzhledem k tomu, že v úvodním víkendu Premier League tyto strany utrpěly porážky 1:2, chtěli jejich lodivodi zabránit opětovným ztrátám. Kladiváři se mohli ujmout brzkého vedení po pěti minutách, kdy byl Michail Antonio adresátem míče z rohového kopu, ale jamajský hráč poslal svou hlavičku mimo tři tyče. Hosté pokračovali v dobrém začátku, když kapitán Jarrod Bowen pronikl po levé straně a našel Mohammeda Kuduse, jehož pokus proletěl těsně vedle tyče.

Eagles se brzy začali dostávat do hry a vytvářet si svoje šance, Eberechi Eze byl blízko skórování, ale Alphonse Areola rychle vyběhl a útočníkovo snažení zastavil. Domácí celek pokračoval v herní převaze, když se blížil konec poločasu. A opět to byl v závěru úvodního dějství Eze, kdo mohl skórovat, jenže jeho střelu zastavilo břevno.

Druhý poločas začali Lopeteguiho svěřenci stejně jako ten první a v počátečních chvílích dominovali, hosté dvakrát zahrozili po křídlech prostřednictvím Kuduse a poté Emersona Palmieriho, v obou případech však chybělo kvalitnější zakončení. Kladiváři pokračovali v aktivitě i nadále a Souček měl velkou příležitost poslat je do vedení, ale nepodařilo se mu usměrnit Antonioův míč.

Český reprezentant však nemusel dlouho čekat na další šanci, jelikož v 67. minutě si našel volný míč v pokutovém území a přesnou střelou k tyči překonal brankáře. Kouč Eagles Oliver Glasner od svých hráčů požadoval brzkou odpověď, ale místo toho Hammers o pět minut později zdvojnásobili své vedení, když Bowen vnikl do pokutového území a klinicky zakončil kolem Deana Hendersona. Špatný výkon Palace ve druhém poločase se už nezlepšil, a West Ham tak dokráčel k vítězství a získal první tři body v této sezoně.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester United 2:1

24.08.2024 13:30

Góly: 32. Danny Welbeck, 90+5. João Pedro - 60. Amad Diallo

Joao Pedro v 95. minutě zajistil Brightonu na Amex Stadium všechny tři body za výhru 2:1. United naopak nenavázali na poslední vzájemný duel z konce minulé sezony a s domácím výběrem padli potřetí z posledních čtyř střetnutí.

Oba týmy zahájily minulý víkend soutěž vítězstvími, Brighton porazil 3:0 Everton, United nad Fulhamem vyhráli až díky gólu ze závěru. I na jižním pobřeží to byli domácí, kdo začal lépe, a první pokus Joao Pedra zpoza pokutového území přišel kolem 10. minuty.

Nerozhodný stav skončil až po více než půlhodině. Míč se dostal ke Kaoru Mitomovi na zadní tyči a jeho nízkou přihrávku uklidil do brány bývalý hráč United Danny Welbeck. Svěřenci Erika ten Haga krátce nato mohli srovnat, ale Marcus Rashford byl v ofsajdovém postavení, když na druhý pokus z bezprostřední blízkosti dopravil míč do sítě.

United toho po zbytek prvního poločasu příliš nenabídli. Po změně stran pak měli štěstí, že neprohrávali o dvě branky, když Welbeck hlavičkou z bezprostřední blízkosti trefil břevno. Nakonec však hosté začali ukazovat svou třídu a zhruba 30 minut před koncem vyrovnali. Chytrá průnikovka od Noussaira Mazraouiho našla Amada Dialla, který si šikovně naběhl a po teči od Jana Paula Van Heckeho srovnal.

Obě strany se tlačily dopředu v honbě za vítězstvím. Domácí lovili do konce zápasu míč ze sítě ještě jednou, když střídající Joshua Zirkzee uklidil pobídku od Alejandra Garnacha do prázdné branky. Gól byl ale odvolán, protože nizozemský reprezentant se při něm nacházel v ofsajdovém postavení.

Ačkoli hra pokračovala v podstatě stejným způsobem, zdálo se, že se nikomu nepodaří nerozhodný stav zlomit. To však platilo jen do chvíle, kdy se Joao Pedro v dlouhém nastavení ocitl na správném místě a gólem poslal domácí publikum do vytržení. Dvě výhry ze dvou zápasů jsou pro nového šéfa Brightonu Fabiana Hürzelera perfektním startem do sezony.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
2
2
0
0
6 : 1
6
2
Brighton & Hove Albion
2
2
0
0
5 : 1
6
3
Arsenal FC
2
2
0
0
4 : 0
6
Liverpool FC
2
2
0
0
4 : 0
6
5
Tottenham Hotspur
2
1
1
0
5 : 1
4
6
Newcastle United
2
1
1
0
2 : 1
4
Nottingham Forest
2
1
1
0
2 : 1
4
8
Chelsea FC
2
1
0
1
6 : 4
3
9
West Ham United
2
1
0
1
3 : 2
3
10
Fulham FC
2
1
0
1
2 : 2
3
Manchester United
2
1
0
1
2 : 2
3
12
Aston Villa
2
1
0
1
2 : 3
3
Brentford FC
2
1
0
1
2 : 3
3
14
AFC Bournemouth
2
0
2
0
2 : 2
2
15
Leicester City
2
0
1
1
2 : 3
1
16
Southampton FC
2
0
0
2
0 : 2
0
17
Crystal Palace
2
0
0
2
1 : 4
0
18
Ipswich Town
2
0
0
2
1 : 6
0
19
Wolverhampton Wanderers
2
0
0
2
2 : 8
0
20
Everton FC
2
0
0
2
0 : 7
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele