Premier League - souhrn 15. kola

06.12.2014, 15:44, aktualizováno 08.12.2014, 22:53
Komentáře a souhrny
Manchester United znovu vyhrál, uspěl v Southamptonu a poskočil na třetí místo před West Ham. Chelsea prohrála v Newcastlu a na druhý ManCity, který si poradil s Evertonem, má už jen tříbodový odstup. Arsenal padl ve Stoke, zatímco Liverpool se remizoval se Sunderlandem.

Southampton FC - Manchester United 1:2

08.12.2014 21:00

Góly: 31. Graziano Pellè - 12. Robin van Persie, 71. Robin van Persie

Skončí tahle série někdy? Southampton se nyní může vzít za ruce s Arsenalem a naříkat nad nešťastným osudem. Manchester United vyhrál popáté v řadě a i dnes se tomu tak stalo po řekněme velmi nedominantním výkonu (kupříkladu: poměr střel 15:3). Saints byli ve většině utkání jasně lepší, ale geniální David De Gea spolu s precizním Van Persiem zajistili výhru 2:1 pro Red Devils.

První střet nizozemských manažerů v historii Premier League začal lépe pro Louise van Gaala, byť to tak po prvotní aktivitě Southamptonu a zajímavé akci po ose Bertrand - Long zakončené hlavičkou mimo branku rozhodně nevypadalo. Po deseti minutách ale vytvořil nevídanou minelu José Fonte a Robin van Persie po jeho laskavé pobídce a samostatném nájezdu prostřelil i Forstera.

Koemanova parta byla pochopitelně jako opařená. Saints přesně měsíc nevyhráli a pomalu přicházeli o výsadní postavení těsně za vedoucí dvojicí Chelsea - Manchester City. S ubíhajícím časem ale domácí stále nebezpečněji ohrožovali defenzivu United, tak jako kličkující Mané, jehož sólo skončilo až na hranici pokutového kopu.

De Geu prověřil až útočník Graziano Pellé, jenž si procházel osobní krizí, pro kterou už téměř dva měsíce neskóroval. Tadićovu přihrávku ještě nezužitkoval, po půlhodině hry ovšem střeleckou mizérii protrhl. Vše začalo banální ztrátou Fellainiho uprostřed hřiště po níž následovala řada odrazů v nepřehledné skrumáži ve vápně Man Utd. Tadićův pokus se nakonec odrazil k volnému Pellému, jehož dělovka zblízka ukončila 591 minut trvající gólovou "hladovku" italského bijce.

LVG vsadil na systém se třemi stopery, který od úvodu působil velmi nekonsolidovaně - ostatně jako v drtivé většině utkání, kde hráli United systémem 3-5-2. Z jeho zatvrzelosti jej neprobudil ani opravdu špatný výkon celé defenzivy korunovaný zraněním Smallinga a nervózním představením mladíka McNaira, jenž byl dokonce holandským stratégem ještě do poločasu stažen. Přesto ke změně rozestavení nedošlo.

Zasloužený druhý gól už šest minut po změně stran málem přidal Shane Long, který se po perfektním centru Tadiće dostal k tutové šanci - jeho hlavičku však vyrazil skvělý De Gea. Ještě chvíli před ním se přes kuželovitou obranu prokličkoval dokonce stoper Southamptonu Yoshida, až na poslední chvíli zasáhl coby zachránce Jonny Evans.

United si nedali říct, nejdřív ztratil míč po další banální chybě Young, o dvě minuty později ho napodobil Rojo - a to už Pellé střílel z nebezpečné pozice - bohužel pro příznivce Saints těsně vedle branky. A co víc, dvacet minut před koncem dokonce domácí podruhé inkasovali...

Van Gaal má totiž k dispozici Robina van Persieho a k tomu také nebývalou porci štěstí, která se ho drží poměrně dlouho. Minimálně polovina z jeho čtyř výher v řadě totiž přišla po podobně nevýrazném výkonu a průběhu hry jako dnes. Southampton si vybral slabší desetiminutovku a United okamžitě udeřili. Rooneyho dokonalý přímý kop na zadní tyč našel parťáka z útoku, jenž Forsterovi nasadil už druhé housle - 1:2.

Southampton poté začal opět na plné obrátky, Pellého opět vychytal letos patrně nejlepší gólman Premier League David De Gea, Bertrandova tečovaná rána pak prosvištěla těsně nad břevnem. V závěru utkání už si těsné vedení hosté pohlídali, vyhráli tedy už popáté, posunuli se na třetí místo a přiblížili se vedoucí Chelsea na rozdíl osmi bodů.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Leicester City 2:1

07.12.2014 17:00

Góly: 17. Ciaran Clark, 71. Alan Hutton - 13. Leonardo Ulloa

Bez prohry v pěti kolech, po dlouhé době se dvěma po sobě jdoucími výhrami a již šest bodů nad sestupovou propastí - v Birminghamu si opět mohou libovat, alespoň tedy v rámci možností. Naopak Leicester se dál utápí v krizi; bodovat se mu nyní nepodařilo již v osmi z posledních deseti zápasů...

Zkraje tohoto nedělního utkání se hráči hodně zastřelovali a bránu netrefil ani Benteke, když už se jednou po propadnutí Huttonově balonu pro N’Zogbiu podíval za obranu Leicesteru. Góly tedy začaly padat teprve po odbití 13. minuty.

Nejdříve Mahrez pronikl z pravé strany do středu, jeho nepříjemně tečovanou ránu neudržel Guzan a pohotový Ulloa zavěsil vůbec poprvé od zářijové přestřelky s Manchesterem United; poprvé v 10 kolech.

Jenže Aston Villa si na domácím hřišti nenechala nic líbit a udeřila v podstatě obratem. Standardní situaci perfektně rozehrál Ashley Westwood a Ciaran Clark se do centru za letu vložil velice obratně - tak aby výjimečně skóroval a srovnal na 1:1.

Takový byl i poločasový stav, když ve zbytku úvodní části zdaleka nejvíce zaujal Vardyho nešetrný zákrok, který si jednak zasluhoval více než jenom žlutou kartu; a jednak si vyžádal oběť v podobě zřejmě vážně zraněného záložníka Westwooda.

Přesto do druhé půle Aston Villa nevkročila nijak otřeseně, spíš přesně naopak. Benteke se okamžitě projevil jako hlavní kreativní síla, Cleverley však svůj finiš nedokázal adekvátně ukrotit. A poté byl Benteke pro změnu na konci jedné akce odmítnut včas vyběhnuvším Schmeichelem.

Dánský brankář se ve druhém dějství obecně měl co ohánět a brzy likvidoval Agbonlahorovu křižnou ránu. Aston Villa potom poněkud ztratila půdu pod nohama vinou dalšího zranění klíčového středopolaře, tentokrát Cleverleyho, avšak Foxes tohoto zakolísání využili akorát k jedné zajímavé šanci Nugenta.

Villans naproti tomu dokázali v 71. minutě vykouzlit gól jakožto blesk z čistého nebe. Na počátku celé akce stál opět Benteke, jehož lahodný pas do strany převzal Hutton a s přehledem - ačkoliv byste si na něho jako na střelce před výkopem jistě nevsadili - nasměroval birminghamské za třemi body.

Zanedlouho ještě Schmeichel Leicester tři udržel ve hře - nejprve při Bentekeho hlavičce po skvělé Grealishově výzvě, posléze při jedné záludné standardce a Agbonlahorově průniku, který zakončoval Grealish - to však nebylo hostům k pořádnému užitku. Za ně už závěrem utkání promlouvali akorát Vardy s Woodem, ani jeden z nich ale Guzana nijak neprověřil, a navíc Konchesky za potyčku s Huttonem uviděl červenou kartu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Swansea City 3:1

07.12.2014 14:30

Góly: 41. Andrew Carroll, 67. Andrew Carroll, 87. Diafra Sakho - 19. Wilfried Bony

Swansea nadále zůstává bez venkovní výhry od prvního kola tohoto ročníku a přitom si připisuje na konto další rozházené body z vedoucí pozice. Přestože se Velšané brzy ujali vedení, následně nechali Andyho Carrolla obrátit stav a po červené kartě pro Fabianského už potom nebylo moc co řešit...

V úvodních pasážích zápasu se Swansea poněkud lopotilo a West Ham zase jednou rozdával svým herním projevem radost na všechny strany, přesto to byli hosté, kdo se prostřednictvím nejlepšího ligového střelce tohoto kalendářního ročníku ujali vedení. Sigurdsson s Monterem spojili síly, aby rozevřeli soupeřovu obranu, a po příhře druhého jmenovaného se Bony vnějším nártem prosadil již posedmé v sezoně.

Tahle trefa Hammers jaksi znejistěla a Sigurdsson s Bonym měli brzy menší příležitosti zvýšit na 2:0. Tak jako tak ovšem West Ham zvládl zareagovat ještě do přestávky, když začal operovat mnohem přímočařeji a Carroll takhle ve 41. minutě po centru Jenkinsona vyrovnal. Pro vytáhlého Angličana šlo o první branku od měsíce března.

I přes Carrollův individuální úspěch se Sam Allardyce o pauze odhodlal k jedné zásadní změně: zatímco spolupráce Carrolla s Ennerem Valenciou nefungovala, Diafra Sakho měl dle zkušeného manažera lepší předpoklady pro to si s dlouhánem na hrotu vyhovět - a to se také potvrdilo.

Bony sice úvodem druhého dějství nastřelil břevno, jinak se ale Swans k ničemu moc nedostávali, a v 65. minutě se domácí skrze další Carrollovu hlavičku - tentokrát po Downingově dodávce - dokonce ujali vedení.

A hned záhy bylo ještě hůř: Fabianski vystartoval mimo vápno proti Sakhovi, zkosil ho za červenou kartu, a tím byly de facto popraveny veškeré šance Swansea na nějaký ten bodový úspěch. Což jedině podtrhl Sakhův pozdní zásah, umožněný dalším Carrollovým vzdušným vystoupením.

Více informací k zápasu

Manchester City - Everton FC 1:0

06.12.2014 18:30

Góly: 24. Yaya Touré (pen.)

Šlágr 15. kola nejvyšší anglické soutěže skončil vítězstvím favorizovaného celku 1:0. Jedinou branku tohoto duelu vsítil z pokutového kopu po faulu na Milnera Yaya Touré. Největší šanci na vyrovnání Romelu Lukaku kvůli perfektnímu Hartovi nezužitkoval, a boj o titul se nám tak dramatizuje.

Manchester vstupoval do utkání s vědomím, že může ztrátu na vedoucí Chelsea stáhnout na pouhé tři body, neboť Blues odpoledne prohráli v Newcastlu. Již v šesté minutě přišla pro domácí velmi špatná zpráva - nejlepší kanonýr Premier League Sergio Agüero musel pro zranění se slzami v očích přepustit své místo mladičkému Pozovi.

Žádné strhující tempo k vidění nebylo, první střelu tohoto zápasu vyslal až po dvaceti minutách hry Yaya Touré, jeho ráně však scházela přesnost i razance. Zanedlouho se z čista jasna naskytla pro Citizens velká příležitost k otevření skóre. Milner v rohu šestnáctky upadl po souboji s Jagielkou a hlavní rozhodčí André Marriner neváhal odpískat pokutový kop. Toho se zhostil Yaya Touré, a i když Tim Howard vystihl směr, na perfektně provedený kop nedosáhl.

Závěr první půle patřil rovněž Pellegriniho družině, která uzavřela Toffees na jejich polovině. Po rohovém kopu rozehraném na krátko přišel střílený centr do vápna, ten zasáhl Fernando, ale Howard byl u své pravé tyče připraven. Ve 42. minutě se ještě ocitl v zajímavé příležitosti Jesús Navas, jeho střelu ale defenziva Evertonu zblokovala a míč skončil na horní síti.

Po změně stran opět začali aktivněji hráči Manchesteru, velkou šanci ovšem José Pozo nevyužil. Aktivní Milner odcentroval z levého křídla právě na teprve osmnáctiletého útočníka, fantastický Howard ho však vychytal a podržel svůj tým. Na opačném konci hřiště se do nůžek perfektně položil Samuel Eto'o, bohužel pro něj Hart jeho pokus v pohodě ukryl v rukavicích.

V 78. minutě předvedli Citizens skvělou akci, po ose Lampard - Džeko doputoval balón až k Milnerovi a anglický reprezentant jen těsně minul Howardovu svatyni. Na prahu 82. minuty byli hosté opravdu velice blízko vyrovnání. Lukaku po sklepnutí Eto'a pálil z první přímo z voleje a pouze bravurní reflex Joea Harta připravil Toffees od vyrovnání.

A když skvadře Roberta Martíneze na vstřelení kýženého gólu nestačilo ani dlouhé pětiminutové nastavení, připsal si tři důležité body klub z Manchesteru.

Více informací k zápasu

Hull City - West Bromwich Albion 0:0

06.12.2014 16:00

Góly: -

Hull City padá do sestupové trojky poté, co se s jiným klopýtajícím celkem z West Bromwiche rozešel výmluvně bez branek. Rozhodující okamžik zápasu se dostavil již v deváté minutě, když Graham Dorrans z penaltového puntíku nepotrestal Livermoreův faul na Anichebeho...

Tento moment už příliš za zmínku stojících událostí vpravdě nenásledovalo. Například online reportáž Eurosportu první poločas průběžně popisovala jako "děsivý", kde "se nic neděje" - a po změně stran to popravdě nebylo o moc lepší.

Allan McGregor, povzbuzen penaltovým zákrokem, musel výjimečně zasahovat proti Gardnerově přímému kopu a Varelově pokusu ze samotného nastavení nudného zápasu; naproti tomu jeho protějšek musel poprvé do akce až po hodině hry, kdy zároveň likvidoval suverénně nejlepší příležitost domácích - Quinnovu nízkou hlavičku po Livermoreově výzvě.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sunderland AFC 0:0

06.12.2014 16:00

Góly: -

Liverpoolu se nepodařilo ideálně navázat na předešlý triumf nad Leicesterem a po bezbrankové domácí remíze se Sunderlandem se tak Brendan Rodgers znovu ocitá pod palbou kritiků. Jeho dnešní jedenáctka, ve které chyběl pravděpodobně šetřený Steven Gerrard, ostatně jen sotva předvedla něco chvályhodného...

Pokud si Reds plánovali proti tápajícímu soupeři vytvořit nějaký brzký tlak, jejich plány velmi brzy vzaly za své. Teprve v 17. minutě si Liverpool vybojoval alespoň rohový kop, přičemž první střelecký pokus obstaral Rickie Lambert ještě o dalších šest minut později, když po Lallanově výzvě hlavičkoval mimo vymezený prostor.

Herní projev LFC byl v první půli tak nemastný, že Rodgers poslal zmíněného Gerrarda rozcvičovat ještě před pauzou, kdy to už přitom klidně mohlo být 1:0 pro hosty. Krátce před obrátkou totiž Larsson výtečně rozehrál rohový kop a Wes Brown v dobré pozici hlavičkoval trestuhodně nad bránu.

Stejně jako zakončili úvodní část, tak také Black Cats vstoupili do té druhé - a nikým nehlídaný Wickham měl po dalším neodvráceném Larssonově rohu na zadní tyči dozajista skórovat. Rodgersovi potom v 67. minutě konečně došla trpělivost, pročež vysvlékl Gerrarda a poslal ho na hřiště na úkor Lallany.

Posléze si už Liverpool dokázal vytvořit alespoň nějaké ty jakž takž zajímavé příležitosti, Coutinhovu ojedinělou střelu ovšem zlikvidoval Pantilimon, a Sterling se marně pokoušel o penaltu. Naopak Jordi Gómez měl ještě jednu šanci při protiútoku svého mužstva.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 0:0

06.12.2014 16:00

Góly: -

Crystal Palace jednou za čas ukáže, proč patří mezi anglickou elitu, a dnešek toho byl důkazem. Jediné, co vydařenému výkonu chybělo, bylo lepší zakončování. Tottenham tahal po většinu klání za kratší konec, a když už na svého soupeře zatlačil, místo pouštění strachu se sám obával nebezpečných kontrů.

Ani zkušený pilot by se nestyděl za nalétané minuty balónu z úvodu zápasu, oba týmy takto cílily své ofenzivní posuny podél levé lajny. Bolasie se bez pomoci spoluhráčů přičiňoval o rychlý nárůst rohových kopů, Eriksen na druhé straně zase vytrhl nezáživný začátek brilantní kličkou do vápna a následnou prudkou střelou do boční sítě u bližší tyče.

Jako první se začali osmělovat hosté po čtvrthodince hry a velmi rychle se stali pány na hřišti. Llorisovi přitom dělal největší problémy Ledley, který po nepovedeném přímém kopu z dvaceti metrů pohotově pálil znovu a domácí brankář musel rychle k tyči. Jen pár momentů poté si řekl o pozornost Bolasie zapamatování hodným průnikem do šestnáctky, Ledley však z první přestřelil. Z obdobné pozice mířil po rychlém kontru ve 26. minutě i Soldado, fanoušci však byli vděční alespoň za nějaký ofenzivní pokus a náležitě to dali najevo.

Vzápětí už musel být opět v pozoru Lloris, který bravurním zákrokem připravil o radost Danna, který po sedmém rohovém kopu svého týmu vyslal téměř gólovou hlavičku. Po hluché čtvrthodince, v níž se oba celky nemohly prodrat k finální přihrávce, ukázal své umění s míčem Zaha, jenž se snadně vypadající kličkou dostal mezi dvěma obránci do vápna a následnou technickou střelou z těžkého úhlu těsně minul vzdálenější tyč.

Tottenham se po změně stran herně zvedl, to však v žádném případě neznamenalo, že by se Eagles chtěli podvolit, druhé dějství tak sice nebylo na gólové příležitosti nikterak bohaté, na své si ovšem přišli fanoušci bojovného fotbalu bez jediného vypuštěného souboje. Kvalitním projevem se prezentovaly i obrany, které díky perfektní organizaci dokázaly likvidovat rychlé výpady i nápadité kombinace.

Až v 63. minutě si Soldado na milimetr pohlídal ofsajdovou linii kopírující hranici velkého vápna, nicméně zbrklým zakončením Speroniho neohrozil. Jinak ale panující Tottenham kousal o poznání méně než neúnavní hosté, jimž nechybělo mnoho, aby se deset minut před koncem dostali do vedení.

Velkou porci smůly si však během jediné minuty vybral Puncheon. Ten nejprve našel ve vápně odražený balón a z bezprostřední blízkosti málem zlomil břevno, stále pokračující útočnou akci pak sice rozvlněním sítě zakončil, bohužel pro něj však byl nachytán v těsném ofsajdu. Jen pár momentů poté se už musel vyznamenat Lloris, který excelentním zákrokem vychytal "tutovku" Bolasieho, jenž dostal dvanáct metrů od brány míč proti noze.

A neuběhlo ani třicet vteřin a za hlavu se chytal Ledley, který se záhy zjevil sám před brankářem, mířil však příliš vysoko. V útoku zoufalí Spurs nedokázali při závěrečném snažení nic vymyslet, Crystal Palace tak nakonec přes bezbrankovou remízou opustí stadion jako smutnější.

Více informací k zápasu

Stoke City - Arsenal FC 3:2

06.12.2014 16:00

Góly: 1. Peter Crouch, 35. Bojan Krkić, 45. Jonathan Walters - 68. Santi Cazorla (pen.), 70. Aaron Ramsey

Stoke je i nadále jednou velkou Nemesis Arsenalu; stejně jako manažer Mark Hughes, který mu nyní nepodlehl již sedmkrát v řadě. Potters přitom za dnešní vítězství vděčí především parádnímu výkonu z úvodní části, kdy ospalé Gunners zaskočili rovnou třemi góly...

Arsenal na pomyslný kolotoč usedl opravdu velmi brzy. Už po 19 sekundách Chambers nedokázal odvrátit centr z pravé strany a bylo to 1:0. Míč se totiž snesl ke Crouchovým pavoučím nohám, útočník Stoke naznačením zmátl Martíneze a pak už to měl poměrně jednoduché.

Takový raketový start docela nevyhnutelně předznamenal fotbal v obrovském tempu, který se také na Britannia Stadium v příštích minutách skutečně odehrával. Giroud měl brzy hlavičkovat přesněji poté, co Bellerin před centrem ve skluzu prokázal obří vůli udržet míč na hrací ploše. A následně byly na obou stranách k vidění také ambiciózní pokusy z větší vzdálenosti. Martínez krotil Bardsleyho ránu jen s velkými problémy; Cazorla později o chlup minul pravou šibenici.

Pro Arsenal se vše začalo nezadržitelně bortit se 35. minutou. Tehdy Stoke vedl pěknou akci po pravé straně a další špatně odhadnutý balon do vápna - tentokrát Mertesackerem - znamenal Bojanovo zvýšení na 2:0.

A světe div se, ono vskutku mohlo být ještě hůř. Ke konci poločasu se dokonce Stoke dočkal i ojedinělé branky po standardní situaci, ačkoliv ani v tomto případě nešlo o její přímý produkt - hlavičku Crouche musel do sítě dopravit až pohotový Bojan.

Gunners každopádně kráčeli do kabin se sklopenými hlavami a vědomím, že v historii Premier League ještě nikdy nestáhli třígólové manko tak, aby nakonec bodovali. A přese všechnu snahu se jim to nepovedlo ani tentokrát; jakkoliv šance rozhodně byly.

Alexis Sánchez například krátce po změně stran prošel skrz dva protihráče a třetího položil na zem spolu s gólmanem, pak ovšem namísto vymezeného prostoru z těžšího úhlu natrefil pouze na brankovou konstrukci.

Jistou zápletku tedy duelu přinesly až události mezi 65. a 68. minutou, kdy to namísto 4:0 bylo 3:1, a Arsenal se tak zničehonic ocitl zpátky v zápase.

Nejprve pro Dioufovo postavení ve zdánlivě mrtvém ofsajdu, kdy senegalský forvard údajně bránil Martínezovi ve výhledu, nebyl uznán Bojanův druhý zářez v utkání - a prakticky obratem se pískala penalta po Dioufově škrtnutí o Flaminiho nohy. Cazorla se záhy z penaltového puntíku prosadil poprvé od měsíce ledna a nastartoval tak i celý hostující mančaft.

Jen o pár chvil později se v zajímavé šanci zjevil Welbeck, a když si sám vylámal zuby na Begovićovi, dočkal se Arsenal alespoň z následného rohového kopu. Sánchez tehdy svou donášku mírně přetáhl a Ramseyho volej nemohl být lépe zkrocený - 3:2.

Arsenal v tu chvíli vypadal být povzbuzen a nakopnut k senzačnímu srovnání, momentum mu však brzy sebralo Chambersovo přísné vyloučení po druhé žluté kartě. Posléze se už Arsenal zpátky do tempa vrátit tak úplně nezvládl a blízko gólu se ocitl snad akorát Cazorla se svým pokusem ze střední vzdálenosti.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Burnley FC 2:0

06.12.2014 16:00

Góly: 51. Leroy Fer, 74. Charlie Austin

Důležitý boj ve válce o udržení zvládli lépe hráči QPR, kteří se šťastnou brankou ujali vedení krátcé po změně stran a po devíti setkáních poprvé poráží přímého konkurenta z Burnley. To tak po čtyřech kolech prohrává a zůstává na sestupových příčkách.

Lehkou převahu, se kterou vstoupili do utkání domácí, mohl po jedenácti minutách narušit Arfield, jen kdyby Greenovy chyby využil lépe, než pouhým nastřelením brankáře z vyložené pozice. Duel plný zbytečných ztrát a unylého pohybu vpřed nabízel snad jen střelecké pokusy hostů z jakékoliv pozice - za první půlhodinku jich nasbírali sedm, pouze dvě však mířily mezi tři tyče.

A právě druhou významnější ránu musel parádním zákrokem vytěsnit na břevno Green, když se pětadvacetmetrů od branky výtečně opřel do míče Boyd. Až ve 32. minutě zahrozili také Hoops, Vargas po kolmici do běhu dokázal brankáře pokořit, Keane však stihl před brankovou čarou vykopnout a udržet tak bezbrankový stav.

Usínající diváky tak musel probrat až úvod druhé půle, kdy se do šestnáctky dostal Austin, přihrál lépe postavenému Ferovi, a ten se značným přičiněním Shackella dokázal překonat již bezmocného Heatona. Srovnat krok chtěl Boyd, jeho tečovaný pokus však skončil těsně mimo, Ings pár minut poté hlavičkoval decimetry vedle zadní tyče po rohovém kopu. Přišla tak neuvěřitelná "pětiminutovka" Charlieho Austina.

72. minuta - faul na Trippiera a žlutá karta. 75. minuta - přihrávka Isly na vápno a Austinova pohotová střela doprostřed branky, kam se Heaton nestačil přemístit. 77. minuta - hraní rukou, druhá žlutá a předčasné sprchy. Burnley však krátké početní převahy využít nedokázalo, naopak si Heaton ještě musel poradit se střelou Juna Sok-Jonga, ani to však již bolestivé ztrátě bodů zabránit nemohlo.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 2:1

06.12.2014 13:45

Góly: 57. Papiss Cissé, 78. Papiss Cissé - 83. Didier Drogba

23 zápasů a dost. Chelsea překvapivě prohrála na hřišti Newcastlu 2:1, přestože hrála posledních deset minut přesilovku a za Magpies musel druhou půli chytat gólman číslo 3. Pardewa zachránil už poněkolikáté Papiss Cissé, jenž coby střídající hráč vstřelil oba góly. Snížení Drogby v závěru už Chelsea nepomohlo...

Senegalský útočník potvrdil, že se mu proti Blues daří. V pátém utkání vsítil už čtvrtou branku, a to jen třikrát nastoupil v základní sestavě. José Mourinho naopak prodloužil sérii neúspěchů s Newcastlem, který se tak stává jeho nejméně oblíbeným soupeřem. Hrál proti němu pětkrát a odnesl si pouhopouhé dva body.

Chelsea do utkání vstoupila aktivněji, prakticky neustále držela míč a hledala skuliny v defenzivně Newcastlu. Ty se však ne a ne objevit, a tak v prvním dějství spoléhali Blues prakticky jen na snahu aktivního Williana, jenž dvakrát z hranice šestnáctky minul branku Elliota o pár centimetrů; stejně dopadla po Brazilcově přihrávce i Fábregasova tečovaná střela.

Jediné dvě střely na branku přišly po ranách zmíněného Williana, jenž zpoza šestnáctky prověřil Elliota střelou pod břevno, a ráně Costy z úhlu, jež také nenadělala náhradnímu brankáři Magpies problémy. Ty měl naopak na opačné straně Courtois, který po půlhodině hry čelil Colbackově tutovce po průnikovém pasu od Péreze.

V závěru prvního dějství se staly dvě důležité situace - hvězdou utkání se málem stal do té doby neviditelný Oscar, který si hlavou zpracoval Fábregasův oblouček a nůžkami jen těsně netrefil prostor tří tyčí. Vzápětí si při odkopu poranil stehenní sval několikrát zmíněný Elliot a po změně stran tak do branky vstoupil Jak Alnwick, jenž dosud nenastoupil ani k jedinému soutěžnímu utkání za seniorský tým.

Chelsea však jeho nezkušenosti nevyužila a než stačila 21letého gólmana byť jednou prověřit, už prohrávala. Mikelova hlavička mířila ve výborné pozici mimo, zatímco centr Ameobiho pronikl přes špatně velmi špatně bránícího Cahilla a střídající Papiss Cissé uklízel prakticky do prázdné brány - 1:0. Newcastle navíc záhy mohl vést o dvě branky, Sissokova hlavička jen o kousek minula Courtoisovu svatyni.

Až další střídající hráč André Schürrle poprvé Alnwicka prověřil, přízemní rána ale nenadělala strážci brány Magpies sebemenší potíže. Překonán byl až čtvrt hodiny před koncem, jenže Hazard po Ivanovićově přihrávce trefil pouze tyč. Góly zkrátka dávali jen domácí, přesněji Papiss Cissé, jenž ani ne minutu po střele Hazarda využil přihrávku Sissoka a do poloprázdné branky zvýšil už na 2:0.

Chelsea k bodům nepomohlo ani vyloučení Stevena Taylora, jenž po faulu na Schürrleho a druhé žluté kartě musel pod sprchy o zhruba deset minut dříve než jeho kolegové. Ihned z následujícího přímého kopu přesto vykřesal alespoň jiskřičku naděje Fábregas, jehož dokonalý centr prodloužil do sítě Mourinhův žolík Didier Drogba - 2:1.

Závěrečné snažení sice Londýňanům přineslo kýžený tlak, z něj však nevzešla potřebná gólová příležitost. Nejlépe vypadala dělová rána Filipeho Luíse z nějakých 30 metrů, se kterou měl Alnwick velké problémy. Terryho hlavička uprostřed šestiminutového nastaveného času pak postrádala správný směr i razanci, zatímco Ivanovićova pumelice zpoza vápna jen směr.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC15113134:1336
2.Manchester City15103232:1433
3.Manchester United1584326:1728
4.West Ham United1583426:1827
5.Southampton FC1582525:1226
6.Arsenal FC1565424:1823
7.Newcastle United1565417:1823
8.Swansea City1564520:1722
9.Liverpool FC1563619:1921
10.Tottenham Hotspur1563618:2121
11.Aston Villa1554610:1919
12.Everton FC1546524:2318
13.Stoke City1553717:2018
14.Sunderland AFC1529413:2315
15.Crystal Palace1535718:2314
16.West Bromwich Albion1535714:2014
17.Queens Park Rangers1542916:2714
18.Hull City1527615:2113
19.Burnley FC1526710:2412
20.Leicester City1524915:2610

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1324)

Přidat komentář
papanegra

Reagovat
Beros

Jsem na kluky pyšný, že to zvládly i za podmíněk, které za průběh zápasu přišly... Zápas jsem viděl a Chelsea si i ten bod zasloužila, ale musím napsat jenom jedno... NEWCASTLEEEEEEEEEE!!!!!!

Reagovat
vladis271

Jose Mourinho Jose Mourinho Jose Mourinho Jose Mourinho

Jose Mourinho Jose Mourinho Jose Mourinho Jose Mourinho

Reagovat
spider_8

Borec.

Reagovat
smazaný uživatel

:DDD fanda liverpoolu tohle pobavi.. Mourinha by jste si mohli prat k vanocum :)) bezte skladat dalsi hymny treba Vam to pomuze do top 10 :))

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
kris_kros

smieško si

Reagovat
Usty

uznávám, že dobrej trolling. ale pi*us jseš teda neskutečnej

Reagovat
Emqick

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
J0EL

Reagovat
Usty

gratuluju k bodu

Reagovat
LGT

pane bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Rogers

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kdo?

Reagovat
niflheim

Tak snad na konci kola už jen 8 bodů na prvního

Reagovat
smazaný uživatel

super...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže Josého rekordy nezaujímajú

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Že se ozve vždy nějaký primitiv jako ty. Radši zkus víc fandit, ať udržíte šestej flek.

Reagovat
jjnovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej start

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Karma tě dostihla, provokatére

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle ona totiž pracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
MySch017

Newcastle sa fantasticky dvihol...kto by to bol povedal po 5. kolách....NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

presne, kde su teraz ti hateri, co vkuse davali Pardew out?

Reagovat
spider_8

No aspoň konečně přestanou ty řeči o unbeatenu. Jinak dneska kromě koncovky hráčům těžko něco vyčítat, gól jsme pokaždý dostali po promarněný šanci.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
vitasrp

Ty byly asi nejhorší, člověk si pustil tiskovku a Mourinha se 17x v řadě ptali na unbeaten, člověk si pustil studio a lidi se ptali na unbeaten, konečně začnou řešit něco jinýho..

Reagovat
spider_8

Hlavně řešit tohle někdy na podzim, před nejtěžší částí ligy, je hrozná blbost.

Reagovat
vitasrp

Přesně, však jsme ani nepřekvapili tu sérii City z 2011/12, ale všichni kecali o unbeatenu..

Reagovat
Spasitel

Mourinho si už koledoval o prehru hádam sa z nej poučí povznesie a nakopne tím k lepšej hre a začne viac rotovať

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí jede se dál Ještě že ta prohra je s Newcastlem. Ten mám rád a přeju mu 4.flek. Uvidíme.....

Reagovat
Setwo

v zimnej prestávke Chelsea kúpi Papissa Cissého :D

Reagovat
Milan.B

a v lete ho poslu do besiktasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

čakám že aj Rémy po sezóne skončí niekde v Turecku

Reagovat
TopinB

A v létě půjde LFC do champu

Reagovat
smazaný uživatel

totožný zápas jako ten z 11/12 sezóny, kde Newcastle hrál zase sračku ale zase nás zničil Cissé 2 góly... Prosté prokletí mno, ale co už, přišli jsme jenom o několik rekordů a drahocené 3 body, no.... ( )

Reagovat
kvasha16

Reagovat
popltak

Drogba největší odpad fotbalu Jak pospíchal najednou.. přitom vždy proleží celý zápas, cucák.

Reagovat
smazaný uživatel

vacsi odpad je Neymar...to je take velke hovädo

Reagovat
off-olda

vacsi odpad je DiMaria...to je taky velke hovädo

Reagovat
smazaný uživatel

Do odpadu patříte všichni tři !

Reagovat
raduinho

To víš, že jo ty srandazrzku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

ty šupáku posraný. Vidět tě, tak už ji máš. Táhni do jiné diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea by vůbec na sever Anglie neměla jezdit.

Reagovat
Miguel19

Škoda. Dle mého jsme si prohrát nezasloužili, byli jsme lepším týmem. První gól hrubka Cahilla, druhý chyba Hazarda, k tomu hrozná haluz. Nejhorší je, že Fabregas u toho góly dostal kartu na stopku a ani ten protiútok nedokázal zastavit, hrůza

Stejně jako v poločasu, nejhorší Ivanovič a Fabregas. Hazard po 30 minutách předvedl taky velké hovno, navíc když jsme ho nejvíce potřebovali, tak zařídil druhý gól.

Určitě se v tom projevila únava. Nejvytíženější hráči jsou poslední dobu docela mimo. V týdnu to chce komplet novou sestavu. Jinak musím pochválit Mikela, ten hrál podle mě nejlíp, pak Williana a střídajícího Drogbu.

Aspoň ustanou ty kecy o jasném titulu, jasné není nic. Ale jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně napsáno

Reagovat
blade115

Prohrát jsme si možná úplně nezasloužili, ale vyhrát už vůbec ne. Nejvíc by tomu asi sedla remíza, ale já tu prohru i beru jako takový wake-up prvek, který by nás mohl znovu nastartovat.

Reagovat
vitasrp

To by bylo dobrý, kdybychom wake - up potřebovali, protože hráči ty zápasy podceňujou.. Akorát že tak to na mě úplně nepůsobí no.

Reagovat
blade115

Na mně taky ne.

Reagovat
blade115

*mě

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát jste si zasložili - dali jste míň gólů jak soupeř.. na držení míče a pěkný kombinace se nehraje

Reagovat
Error

Stejně jediný podstatný rekord jsou asistence Cesca a dneska přidal další, takže není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně podceňovaný hráč ten Cissé.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebovali jsme to.

Reagovat
Recik

Co k zápasu říct. Zase nás sráží koncovka + dnes individuální chyby doposud výborného Garyho. Je to škoda. No nikdo asi unbeaten nečekal, to už nikdo neprekoná. Prohrálo se, nevadí, jedeme dál :-) No co mě vytocilo nejvíc byla ta Ivanova nesmyslná střela bez přípravy z 20 metrů, to sakra v 94 musim zpracovat a dát do tlaku.. Navíc když vidím ze gólman rozehrává vždy minutu a šance že to trefim je 1%.. Plus teda sudí a jeho neudeleni žluté brankarovi za viditelné opakující se zdržování.. Nic by to nevyřešilo, ale princip je princip. Snad zavahaji i ostatní a 6b náskok udrzime.

Reagovat
Usty

Cahill tragickej, Azpilicueta nejlepší bek Chelsea, Mikel vynikající, Willian nejlepší z ofenzivní části, Oscar potřebuje oddech, stejně tak Fábregas... a Drogba je bůh.

Škoda ztráty, předvádíme přes čtvrt roku o třídu nejlepší fotbal a přesto na začátku prosince patrně vedeme jen o tři body. Škoda, velká škoda.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre je vykartovanej na Hull ne?

Reagovat
Usty

jojo

Reagovat
Mircu5

O třídu nejlepší fotbal? Co to meleš za sračky?

Reagovat
Svatej

nejlepší fotbal ano.. Nikdo nám moc konkurovat nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel

Reagovat
Usty

92 % přihrávek. naprostej držák, zvládal i obtížný situace, kdy byl pod tlakem. škoda tý hlavičky, jinak dokonalej výkon... nevím, co s ním máš za problém

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nikdy neměl rád,takže můj subjektivní negativní pohled. On snad nikdy nedal gól a ty jeho střely . Ale nechám ho být.

Reagovat
Usty

od toho tam není no a dneska byl skvělej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Sandstorm

O třídu nejlepší fotbal V jaké dimenzi prosímtě?

Reagovat
Usty

dobře, jednou to zkusím. kdo hrál celou sezónu stejně dobře a bez jedinýho zaškobrtnutí jako Chelsea?

Reagovat
Sandstorm

Ale to neznamená, že hraje nejlepší fotbal. Nejlepší výsledky a nejlepší fotbal spolu nemusí souviset. Ale jo letos na podzim hrajete fakt pěkně oproti té nekoukatelné sračce z předchozích let.

Reagovat
Usty

takže sis chtěl jen rýpnout a pak se mnou souhlasit?

nemusí, ale letos to tak zkrátka je. City má hodně zajímavý věci letos - občas - naše ztráty byly většinou nešťastný. a dál? Soton už odpadává a zbytek je při vší úctě vlastně v šoku z toho, jak málo stačí k tomu, aby se pohyboval v blízkosti špičky...

nás zatím nikdo nepřehrál, i tahle prohra byla, z mého pohledu, nezasloužená (i když to označení nemám rád a tři body prostě zůstávají v Newcastlu po právu)

Reagovat
Sandstorm

Tak rýpnout sem si taky trochu chtěl, ale s tím, že hraje o TŘÍDU lepší fotbal nesouhlasim. Spíš si myslim, že ty Vaše výsledky jsou dány sehraností, dobrými nákupy a téměř žádnou marodkou. Ten největší test Vás bude teprve čekat na jaře a to se uvídí jak na tom doopravdy jste. Jo momentálně hrajete v PL nejlíp, ale zatím to není dlouhodobé a o třídu to také není.

Reagovat
Svatej

wtf ?! A co to jako mění na situaci? Máme dobře sehranej tým, dobře nakoupeno a malou marodku, takže to znamená, že se předvedený výkony nemají počítat, nebo jak ?

Reagovat
Miguel19

Dyť to je Srandastorm

Reagovat
Sandstorm

A ty jsi blábol Miguel no.

Reagovat
blade115

A kdo teda letos hraje líp, prosimtě?

Reagovat
Sandstorm

vysvětlení výše

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby nikdo, tak to rozhodně není o třídu.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
blade115

Aha, takže se tu zas jen slovíčkaří. Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Sandstorm

Tak o slovíčka přece jde v diskuzi

Reagovat
blade115

Jo aha...

Mi to spíš v tomhle případě připadá, že si se potřeboval nutně zasmát a teď se to snažíš uhrát na nějaký "o třídu"... Chelsea prostě hraje letos v Anglii nejlepší fotbal, i v celosvětovém měřitku by se řadila k tomu nejlepšímu a není absolutně žádný důvod se tomu vysmívat. Zvlášť když v Anglii všechny ostatní týmy kromě Agüera hrají (často hluboko) pod své možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Mikel byl úplně v pohodě, nahradil Matiče v tom, co mohl, nadstavbu tomu samozřejmě nepřidá, ale to od něj přece už nikdo nemůže chtít, když je v CFC 8 a půl roku, přičemž jeho profil a herní kvality zná snad každej fanoušek..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je stejně nejlepší . další zápas bude sladká výhra .

Reagovat
Ferguson6

Ako sa darí Remymu v Chelsea?

Reagovat
Robochelsea

Nehráva a bol aj dlho zranený. Ale už dal tri góly, čo je dosť na to, koľko odohral.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
johnik

Roso utíkej

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 v poločase, to snad neni možný.

Reagovat
smazaný uživatel

HT: Stoke - Arsenal 3:0

Paráda hoši, obrana jakoby tam vůbec nebyla. Bojan si s náma dělá co chce, kope parádní rohy, má parádní kontrolu nad balonem a další věci. My dneska zase hrajeme tužku, bolí z toho oči a jestli po poločase Stoke přidá ještě 1-2 goly bude to naprosto zasloužený debakl.

Reagovat
Darren Fletcher

kurnik tak newcastle som napisal 1 (6.95) a potom pre istotu pridal poistku na 1X... no ale neva. a takisto stoke 1X, dnes na to boli krasne kurzy na oboch. potesili :-)

Reagovat
Talker

Prohra mi nevadí. Z výsledků mě zajímá jediné - a to ten, kdo bude mít na konci sezony titul. Unbeaten jsem nevěřil, to by byla šílená haluz, ale to je jedno. A jestli budeme mít 1 prohru nebo 10 je mi v současnosti ukradené - jediné, co mě zajímá je prostě titul.

Mikel se mi líbil, ale opět mě začíná neskutečně iritovat jedna věc na jednom hráči - Willian má bod na 430 minut v PL. To je prostě tragédie pro hráče základní sestavy TOP týmu PL. Šílená neproduktivnost. Ve středu 3 střely do středu branky, dnes 2 střely mimo branku, jedna do středu. Za poslední 4 zápasy měl 11 střel, 4 do středu branky, jedna tyčka, zbytek šel mimo. Obvykle jsem mu to ochotný tolerovat za ten workrate a jeho přínos hře, ale ten dnes nebyl nijak výrazný.

Reagovat
Svatej

dřív ani nestřílel, aspoň něakej progres... Naívíc nemůže mu to tam ''nepadat'' donekoneča

Reagovat
vitasrp

Hlavně dneska ty střely nebyly vůbec špatný, zejména u tý druhý, která letěla těsně vedle tyčky, měl vyloženě smůlu, za to se nedá kritizovat. Ale pravdou je, že mu to tam prostě musí začít padat, góly dává Hazard a Oscar, přičemž svou trochou do mlýna by měl přispět Willian i Schürrle.

Reagovat
Svatej

Nebejt opakovačky, tak si stojim za tím, že ten míč proklouznul dírou v bráně

Střelu dobrou má, uvolnit se taky umí, když se zrovna nebojí zariskovat. Když to bude zkoušet dál, tak se to zlepší, já tomu věřim.

Reagovat
Talker

To řekni Torresovi, že mu to tam nemůže nepadat donekonečna Ona většina jeho střel není nebezpečná, když vidím, že se v téhle situaci dostane k míči Oscar nebo Hazard, tak jsem napnutý, protože cítím gol - oni mají každý zápas šanci, která smrdí golem. Willian má takovou jednou za 3 zápasy.

Reagovat
Svatej

Tak Torres má ve svým sebevědomí takovej kráter, že si vytvořil vlastní úroveň nególovosti.

Zrovna u williana je ta střela většinou buď fantastická, nebo naopak děsná no, já jsem aspoň rád, že to zkouší. Nechci, abychom dopadli tak, že budem skákat kolem vápna deset minut bez nějakýho střeleckýho pokusu, protože hráči, kteří to kopací techniku mají slušnou, se k těm dalekonosným pokusům poslední dobou odhodlávají čímdál míň, případně k tomu nemají prostor. Dokud se o to aspoň někdo snaží, tak je to podle mě dobře.

Reagovat
Talker

Tak fantastická většinou právě není. To je ten problém.

Reagovat
Murtago

Bellerín s Chambersem na odstřel

Reagovat
Murtago

Ale za to může Wenger.

Reagovat
Sandstorm

Tak Wenger může za to, že nepřivedl pro mě zcela nepochopitelně stopera, když nechal odejít Vermealena. Chambers by teď hrál na RB, na stoperu by hrál stoper ( ) a nemuselo by to být tak špatné v obraně.

Reagovat
Sandstorm

A když už tedy stopera nepřivedl, tak si měl nechat jako back-up na RB Jenkinsona a s Chambersem tedy počítat na primárně na CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Víte co je na tom nejhorší? Že ani nejsem nasraný. Že jsem podvědomě, alibisticky, opět zas a znovu očekával mizérii. Že jsem zase čekal jak to se Stoke poserem. Rezignovaně jen koukám na to famózní představení a jen si říkám jak je "krásné" být zpátky tam, kde jsme byli před dvěma týdny. Klasika je klasika, nezapřem se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, palec pro mě že jim stejně fandit nepřestanu, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

samá voda

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, naděje svíta, tep mi stoupá ...

Reagovat
Amos

Přesně moje slova, Stoka nás zase vyškolila.

Reagovat
xjert02

Na toto tema a hovno, co hrajeme v naproste vetsine zapasu jsem upozornoval minuly zapas. Byl jsem oznacen pomalu za idiota od internetovych hrdinu. Netrvalo to ani tyden. Skoda klaves :(

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ale nelze vyhravat donekonecna

Reagovat
stiflerovamama

Stratene 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame dostatocnu kvalitu a macky pozorne branili no...

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland pekne Stokeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke v suchém triku. Nechat příčichnout a utnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Ztracené dvě hodiny. BR musí dostat ještě Basilej, pak derby a jestli jednoho z toho nevyhraje, poletí. To jinak nejde.

Reagovat
vitasrp

To si ale ve svý podstatě odepíšete sezónu.

Reagovat
tomasinho

Ta je odepsaná už teď, protože tam fakt není absolutně žádná změna v projevu. Furt to samé, to je naprosté deja vu se sezonou 09/10, ale totální. Rafa se akorát změnil na Rodgerse.

Reagovat
vitasrp

Má to taky hodně těžký, protože mu odešlo nebo se zranilo 50 branek z loňský sezóny a k tomu dostal navíc pohárový zápasy. Možná i pochopil, že je potřeba hrát defenzivněji, protože tenhle tým mnoho branek nedá, čili k výhrám jich potřebuje málo inkasovat (tomuhle poslední 3 zápasy odpovídají, stejně tak nasazování Lucase na DM). Jenže je to těžký, máte to podobně jak loni CFC, na branky se najednou strašně nadřete.

Zcela jednoznačně neposílil dobře, což je evidentně problém, jenže stejně jako v případě Tottenhamu loni se to v polovině sezóny nezmění a změna trenéra by to nějak extra nezvedla.

Potřebujete pravděpodobně přežít do návratu Sturridge se ztrátou okolo 6 bodů na 4. flek, protože ten je schopen vaši hru dost výrazně změnit a rozhýbat. Máš pravdu v tom, že následující týden je klíčový, ale nevím, jestli by bylo moudrý se v případě neúspěchu rozejít s trenérem před nejnabitější pasáží sezóny.

Reagovat
aragorn

Problém je, že Sturridge už byl skoro dvakrát zpátky a v té bídě se topíme dost dlouho na to, aby jsme na něj čekali půl sezony.

A stejně není nikdo za něj. To mě štve nejvíc.

Reagovat
vitasrp

Se Sturridgem to je obrovskej problém, vůbec nechápu, jak se mu tohle mohlo stát. Teda to první zranění, když byl na repre, chápu, to se z hlediska klubu nedalo kontrolovat, nicméně to druhý už byla pro vás docela podpásovka, protože ho vyloženě potřebujete.

Nezapomenu na ten kontrast, jak jste zahráli se Sturridgem na Tottenhamu v porovnání s dalšími zápasy bez něj.

Reagovat
tomasinho

Já prostě nevěřím, že se to někam pohne ani se Sturridgem. Ten tým pořebuje nějaký impuls, potřebuje posílit úplně jinak, než posiluej Rodgers. Mu odejde nejlepší hráč, má spoustu peněz a koupí z té kvanty hráčů snad dva hotové akorát, z toho jeden je tak tragický, že už radši sedí. On prostě nakupovat neumí a nenaučí se to, se mu povedli akorát Sturridge a když přimhouřím oko,tak Coutinho, jinak je to jedna velká bída. On může za to, že za Sturridge se Suárezem není žádná náhrada. Taktéž jako Rafa mohl za to, že nenahradil Xabiho, když ho prodal po dvou měsících, co byl znám jeho záměr odejít, týden před ligou a přivedl si zraněného Itala. BR teď chtěl ukázat svou výjimečnosti tím, že nastartuje Balotelliho. Ale když někdo v soě výjimečnost nemá celý život, těžko ji vydoluje. Přitom typově byla k mání spousta výhodnějších hráčů.

Začínám se fakt bát, že prostě on dokázal dostat to nejlepší ze Suáreze, dokázal mu to ušít na míru a teď neví, co dál. Klíčoví hráči jako Hendo jaksi ukazují, že loňská sezona jako běrné měřítko brát nejde. Tým má pořád ty samé slabiny jako loni, pořád hraje tak stejně špatně dozadu, ale k tomu přidal těžkopádnost a nekreativitu vepředu.

Reagovat
cristiano.K.

Se Sturridgem se to pohne,ale nedá se říct, jestli pak budeme konkurovat těm nejlepším týmum.Je zkrátka potřeba mít na hřišti ti naše tři ofenzivní hvězdy a ještě k tomu ve formě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

jo a některé hráče,které si převedl

Reagovat
aragorn

Zrovna dneska bych mu nic moc nevyčítal.

Reagovat
tomasinho

Já teda ty střídání určitě. Na co byli z ávěru na hřišti Lucas i Hendo? Pokud chtěl Gerrarda víc dopředu, tak ok, Lucas nechat, ať to kontroluje, ale Hendo byl hrozný a měl tam být Can, který aspoň umí střílet a nebojí se toho. Totéž Lallana jako jeden z mála vymyslel něco 1 na 1 a šel dolů, nenechá ho dohrát jediný zápas.

Reagovat
aragorn

S Lallanou souhlasím. Nechápu proč je pokaždý střídán jako první nebo sedí celý záps. Je to prakticky náš nejlepší off hráč. Nebojí se hrát, rozhýbe naši hru a je celkem i produktivní.

Střídání Henda za Cana bych mu já nevyčítal. Holt nám dnes chyběl útočník na lavičce, který by byl schopný vstřelit gol.

A ano, ta sezona je hodně podobná té 09/10 s tím rozdílem, že Brendan se teď pokouší posledních pár zápasů cosi změnit a začíná to být lepší. I hráči si dnes víc věřili. Dal bych mu ještě šanci. Uvidíme co předvedeme proti Basileji.

Reagovat
tomasinho

To Rafa měnil taky, stáhl Gerrard na CM, zkoušel Aquilaniho na AM, zkoušel víc variant, ale chod toho týmu prostě rozbil.

Reagovat
tomasinho

A čím byl prospěšný v závěru Hendo? Can je vysoký = může nabíhat do vápna. Can se nebojí vystřelit a narozdíl od Henda to umí.

Reagovat
aragorn

Hendo se ke konci zápasu stahoval napravo místo markoviče, který se stahoval k Rickiemu. Na střelu čekal za vápnem Steven, i proto si myslím, že zůstal Emre sedět. Pokud by Can Henda vystřídal, musel by MArkovič hrát víc napravo a Rickie by tam zůstaval sám. Střed by pak byl zbytečně plnej. Jak říkám, tomu bych zrovna nevyčítal, ale toho Lallanu rozhodně jo.

Rodgers to rozbil hlavně přestupákem. Prodej Suáreze a následný nákup "posil" Balloteli, Markovič a Lovren. Zajímalo by mě, jak to doopravdy s Lusiem bylo. Řečech o výkupní klazuli nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendersonovy střely to je něco neskutečného, jak může hrát za klub jako je Liverpool s tím, že umí jen běhat. Těším se až jednou trefí bránu z víc jak 5ti metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana nic nevymyslel

Reagovat
LGT

Nevyčítal bys mu, že asi až na 3 letošní zápasy, jsme dnes opět hráli na hovno?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Minulej rok titulová jízda a tenhle rok vám stačí 3 měsíce, abyste ho kopali do zadku.. no nevim..

Reagovat
vitasrp

Navzdory tomu to takhle ve fotbale chodí, u nás to s Ancelottim nebylo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt vypovídající srovnávat to s váma

Reagovat
smazaný uživatel

#RodgersOut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
aragorn

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
blade115

Reagovat
papanegra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O bod blíž Arsenalu

Reagovat
LGT

Taky tak

Reagovat
Kenneth

Stejně budete hrát příští rok max. zase EL. Tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

však já ani s ničím jiným nepočítám ty troubo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

hehe

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň sme zabojovali v druhom polčase a góly dali hráči, ktorí to už fakt potrebovali. Len by ma zaujímalo, prečo sedel Kos. Ak kvôli tomu, že má zas opuch a bude zranený na dlhšie, tak sme zas v prdeli.

Reagovat
niflheim

Zatím nádhera

Reagovat
Swarley

chce to výhru a už ta tabulka bude vypadat hodně příjemně

Reagovat
Miguel19

Aspoň fans Live, Tottenhamu a Arsenalu (i když těm o jejich zápas asi moc nešlo) dostali trošku za vyučenou

Reagovat
LGT

Co to meleš proboha, tihle fans dostávaj za vyučenou každej druhej týden

Reagovat
13

Ty jsi blázen

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, fans City a Chelsea dostávají za vyučenou, vzhledem k jejich věku, v družině

Reagovat
Sandstorm

Za vyučenou dostali spíš fanoušci Chelsea, kteří tady vykřikovali, že Chelsea prohraje nejdříve až někdy na jaře.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

*fanoušek fajdax

Reagovat
vitasrp

A že jich taky byla spooousta..

Reagovat
Svatej

jmenuj dva

Reagovat
Sandstorm

fajdax a Mourinho

Reagovat
vitasrp

Hlavně ten Mou no..

Reagovat
kvasha16

ty si fakt kokot

Reagovat
T44v3tt1

Už radši nepiš

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

.... ...

Reagovat
Miguel19

Srandastorm pls

Reagovat
blade115

Kdy už nás proboha lidi přestanou hodnotit podle fajdaxe...

A byli to naopak fandové Chelsea, kdo krotil ty výkřiky o neporazitelnosti a jasném titulu, ale to je asi zbytečný ti vysvětlovat...

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to debil, proc mu to vysvetlujes...

Reagovat
blade115

Je no, ale nedělá to jen on, tak je to taková prevence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

kto co vykrikoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

obrovska skoda, mali sme vyuzit zavahania super a dotiahnut sa aj na United zo Sotonom...

Reagovat
stiflerovamama

Tak zbytocne stratene dva body, nedokazali sme sa dostavat do sanci. Coutinho je uplne v lese, neefektivny, nepresny, hroza. Raheem prvy polcas tiez bieda druhy to uz bolo lepsie. Opat sme vsak pritlacili az v druhom polcase co dnes nestacilo, to mali byt 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co bude?

Deserved more from the game

Wee bit unlucky

Very unfortunate

We did enough to win the game

Can't fault the players

Tremendous character

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

:D :D jeho wee bit je snad uz legendarne

Reagovat
LGT

Už mě to nebaví, týden co týden stejná nuda a hra bez pohybu. Nevím jestli je to Rodgersem, ale něco se prostě musí změnit.

Reagovat
fenixLFC

fakt nechapem co sa tu zas za hunt spustilo. Myslim ze dnes sme hrali celkom dobre, boli tam kombinacie, pohyb aktivita, pressing. Obrana az tak nekolabovala. BR s tym dnes moc urobit nemohol, snaha tam bola, ale nevyslo to. To by som mu vsak nevycital, pretoze toto bol typ zapasu aky sme mavali aj minulu sezonu, ale vtedy nam to urval luis alebo daniel. do vylozenych sanci sa moc dostavat nedalo, vzdy to nejak zablokovali obrancovia....

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren se šetřil na Basilej nebo ho Yolo posadil?

Reagovat
fenixLFC

sedi uz par zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel? Kde kurva viděls ten pohyb jestli se můžu zeptat? Obrana až tak nekolabovala? pokaždé co se dostali za půlku byli nebezpeční, obrana by se měla naučit bránit standartky a hlavně rohy. To co předvedl Glen s Lucasem mohla byt penalta.... Vždycky jsem nadával na barcelonu za jejich házenou kolem 16, no dnes jsme nepředvedli nic jiného... Chce se mi z toho blit, Sterling co si myslí že je kurva Zidane? Nesmyslné hladování a tahání k balonu a když už se rozhodne přihrát tak je to uplně do hajzlu... Aby nás několik zápasů držel nad vodou Lucas to je hodně smutné... škoda že nemá lepší techniku, bránil celkem obstojně (vzhledem k současným poměrům v našem drahém týmu). Fandím LFC 10 let ale tak ubíjející a frustrující jako letos, pro mě žádná sezona ještě nebyla. O to smutnější že hrajem konečně LM, kterou jsme si všichni tak moc přáli a jebeme to jedna báseň.

Reagovat
fenixLFC

prechod do utoku bol podstatne rychlejsi nez v predchadzajucich zápasoch, ci uz cez bekov alebo stredom. standartky uz je skoda komentovat, tam to je proste o organizacii. Na Barcelonu si nadaval lebo je donutena hrat to iste co my dnes ked to tam brania ako brania. Nehovoriac o tom, ze podobne zapasy boli aj vlani ked si spomenies ale vzdy to vyriesil suarez-sturridge. lucas aj (na moje prekvapenie) Johnson hrali dneska dobre a neviem co je na tom smutne. Na to tam hrac je aby si odviedol svoju robotu. sterling ano, ten to bral moc na seba, ale parkrat mu to vyslo, pokazene prihravky mal ale skor coutinho.Frustrovany si skor preto lebo po minulej wondersezone je toto zosun, ale napríklad dnes alebo minule to nebolo take zle ako napríklad za hodgsona alebo druha polovica sezony za dalglisha ked na to srali

Reagovat
smazaný uživatel

"prechod do utoku bol podstatne rychlejsi nez v predchadzajucich zápasoch, ci uz cez bekov alebo stredom." to sme pozerali asi iný zápas, prvých 55 min to bolo utrápene pomalé... potom priemerné...

Reagovat
fenixLFC

tak rezonuje mi v hlave ked druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obrana nekolabovala, lebo Sunderland neutocil, navyse najväcsiu sancu mal Wickham, ked bol absolutne nepokryty po rohu v sestnastke

Reagovat
fenixLFC

tak nejake brejky a podobne tam mali ale lucas alebo kolo to hned znicili

Reagovat
smazaný uživatel

Největší šanci měl určitě Brown. Být to v šestnáctce Sunderland, tak to dal.

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

kup si brýle

Reagovat
Sandstorm

Paráda v pondělí jdeme na třetí místo a už ho nepustíme.

Reagovat
Darren Fletcher

coby nie, pustime a pojdeme este o dve miesta vyssie

Reagovat
cristiano.K.

není co komentovat, to je tragédie,remíza spravedlivá,Lambert odříznutý, Sterling ve 20letech tahá celý LFC, pozitiva?neinkasovali jsme

Přitom Sterling ukázal,že se stačí mezi těma tragédama proběhnout

Reagovat
13

Aspoň jsme dnes ukousli bod ze ztráty na první místo

Reagovat
LGT

Bych se nedivil kdyby něco podobnýho vyplodil Rodgers v pozápasovým rozhovoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Zklamání, čekal sem unbeaten celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si mi pekne naivný.

Reagovat
papanegra

Stručné shrnutí hry LFC :

Usnul jsem u toho.

Reagovat
Matić
Reagovat
smazaný uživatel

má ale kouzelnou levačku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

tohle nějak charakterizuje celý zápas.

Reagovat
Gunner14

Taky nechápu.. Jestli za tendle celej zápas nedostanou rozhodčí stopku tak fakt nechápu

Reagovat
masly008

nedostanou,protože pískali přesně podle pokynů které dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se ve Španělsku neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

simulantský cikánský kašpárek opět úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak s tím přestaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

http://gfycat.com/PeacefulGroundedCaribou# Jak za todle nemohl dostat redku ? Plus , když si vezmu jak vtipná byla Chambersova první žlutá a druhá žlutá taky nebyla nejjasnější

Reagovat
smazaný uživatel

To mu chtěl zlomit vaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku ostřejší a tady už to vede ke zlomenému vazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá tak ako vyzerá... Prasa

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je tam ta bába s kšiltovkou v hledišti, jak se tomu začně škodolibě smát

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď v pondelok vyhráme a bude to skvelé kolo, ale škoda, že sa Liverpool doma vyhecoval k remíze so Sunderlandom.

Reagovat
mr.Silver

#WengerOut

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě někdo do Arsenalu určitě přijde.

Reagovat
J0EL

a?

Reagovat
smazaný uživatel

A Arsenalu se začne dařit. Kramer/Bender/Javi Martínez. Kvalitní DM ten tým zvedne

Reagovat
J0EL

DM ani zdaleka nestaci, potrebny je aj stoper. Mertesacker je na odpis. A aj tak uz je tato sezona prekoucovana.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stopera Vlaar/Nastasic.

Reagovat
smazaný uživatel

BR: I can’t ask for anything more from the players.

BR asked about 7 league goals at Anfield this season: Players giving their all, teams maybe sitting deeper.

BR: That’s where the team is at, different players to last year.

wow

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Reagovat
alcantara

Trener bude vzdy stat za svojimi hracmi, s vynimkou nejakych extremnych situacii, to je jasne, nechapem, co sa na tom kazdy tyzden podivujete. A keby aj povedal nieco ostrejssie, situaciu to nijako nezlepsi, moze to len zhorsit. Pokial nie je uplne blby, problemy vidi a bude sa snazit riesit ich vnutorne, nie pred celym svetom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
fantomas

Nevim no, ale "I can’t ask for anything more from the players" je přece jen docela extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ale určite neprezentuje v šatni, povedal by som, že má svoje klišé pre médiá, ktoré vždy povie.

Reagovat
fantomas

Jo, to ale neznamená, že by s tim měli bejt fanoušci vlastního týmu spokojený, že jo. On přece nedává rozhovory kvůli reportérům, pro něho to má bejt jediná (de facto) interakce s fanouškama.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo je jeho spôsobom interakcie výkon v ďalšom zápase (áno, viem, že toto je v tomto prípade úsmevné vzhľadom na Liverpool tento rok, ale na veci to nič nemení). Za to, že nezhadzuje a nekritizuje svojich hráčov, ani nekonkrétne, by som trénera určite nevysmieval, nerobil som to ani ja pri Wengerovi.

Reagovat
fantomas

Tak tohle přece neni o hráčích, ale prostě o výkonu jako celku. Pokud řekne, že od hráčů nemůže chtít nic lepšího, dává tim v podstatě najevo, že by nemohl požadovat ani žádný lepší výkony kolektivu obecně... což prostě směšný, nebo spíš zarážející, do jistý míry je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

A v akom kontexte to bolo povedane? Ak ma na mysli pristup na treningu a pristup v zapase, ktory je/moze byt vzorny, tak to ziadny extrem nie je.

Reagovat
fantomas

Tak vzhledem k tomu, že to pochází z pozápasový tiskovky, logicky bych očekával, že mluvil o tomhle zápase a výkonech na hřišti.

Reagovat
alcantara

Lenze nemusi hovorit len o konkretnom zapase, ale tomu zapasu nieco predchadza, t.j. trening, priprava na zapas atd. A spatny vykon nejde ruka v ruke so spatnym pristupom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fenixLFC

a? prva aj posledna odpoved sú pravdive

Reagovat
tomasinho

Poslední ještě ok, ale první? Vážně? Po tomhle si nemůže žádat více? To jsme fakt klesli s nároky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže budem hrát každej zápas 0-0 a budem happy.

Reagovat
fenixLFC

po kazdej remize budeme hned hukat ako hrali zle a rodgerout, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

já to tady hlásím už delší dobu

Reagovat
tomasinho

A nehráli jsme snad zle? A Rodgers out není kvůli remíze proboha.

Reagovat
Rssa

Rodgers out by stále nemělo být. Je to hloupé vyjádření.

Reagovat
tomasinho

Za týden se může klidně naplnit a nemohl by se nikdo divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini jak nasimuloval tú penaltu ten pohyb hlavou, ked padal

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim takto:

Prvy polcas = nic

10 - 15 min druheho polcasu = nic

30 min do konca, vieme vytvorit tlak, vysoko napadat, dokonca aj stoperi vyhraju hlavičku = too late, Sunderland parked the bus

nas najlepsi hrac: Lucas

nas najhorsi hrac: neviem si vybrat

Reagovat
13

Příští kolo mi ve fantě do hry nezasáhne: Krul Chambers Fabregas Austin a Aguero. To už je slušná smůla.

Reagovat
chavi.27

Chudaci z Evertonu.... dve cerveny, nesmyslna penalta..... nejhorsi co muze bejt kdyz vak posere rozhodci celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Costa kapitán, Courtois v bráne a Ivanović a Chambers v obrane, Sterling, Welbeck v základe, parádne fanta kolo

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si přilepšil ještě Austinem Ale tam jsou aspoň nějaké bodíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ebbett - Adams - Sill, to je snad nejhorší lajna v historii hokeje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

vedle kurva

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Nikikrew

Skoda teda no. Moj umysel sa t

Takmer vydaril, kebyze da Alexis ten gol, mozno by dali aj tu remizu. Aaron teda pekna trefa.

Nic no, sialena a zla sezona pre nas, nastastie Spuds a Pool su este tragickejsi. Dufam, ze City este preskoci ropakov a da ten titul znova, aj ked...

Reagovat
Robochelsea

Škoda, hrali sme lepšie ako Newcastle, ale zas keď sme spravili také školácke chyby v obrane, nemôžme sa vyhovárať. Ale Drogba zase potešil, Obi tiež.

Reagovat
pawelFCB

Chelsea prohrála a hned je hezčí večer.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

Vsadit na výhru Newcastlu se dneska vyplatilo

Reagovat
Svatej

jsi nám to přivolal

Reagovat
Atlético de Madrid

já jsem tomu pevně věřil

Reagovat
Svatej

Co tam vidíš dál ? Potřebuju si vydělat na novej oblek

Reagovat
Atlético de Madrid

hele já jsem to hodil fakt jen na základě toho, že by šlo o překonání rekordu bez porážky... podle nějakýho historickýho rekordu jsem zkoušel sázet popátý, vyšlo to podruhý

Reagovat
vitasrp

Já to tam taky pustil..

Reagovat
vitasrp

Sice teda za strašně, strašně málo, ale to je fuk..

Reagovat
Atlético de Madrid

já dal kilo, tak jsem celkem spokojenej 23 je tak magický číslo, že nešlo odolat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to kámošovi taky poradil a má 6 kil...

Reagovat
Svatej

To jsem tak namlsanej, nebo leze na nervy jenom mě, že se Costa zas gólově neprosadil ?

Reagovat
dextroza_m

Kdo to tady psal v týdnu,že Blues budou poprvé poraženi dnes? :) Je to dobře, jak pro vývoj ligy, tak pro všechno. Trochu jim spadne hřebínek a nejlépe, kdyby supernosáč pustil dvě blbosti!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem tu viděl obrázek s výsledkama city s Aguerem a bez něho. Mohl by mi to někdo postnout, nemůžu to najít.

Reagovat
monty25

Nemohoucnost Liverpoolu ve finální fázi byla strašná. Po výhře venku přišla zase zbytečná ztráta doma... Pokud nevyhrajeme v úterý nad Basilejí, tak by měl Rodgers odejít. Nepostup ze skupiny LM a 9. místo v lize, to už by byla trochu silná káva...

Reagovat
iamek

Kluby z Liverpoolu jen tak dale

Reagovat
smazaný uživatel

3 body na CFC, to uz sa da Snad Aguero bude v poriadku

Reagovat
Zaschrona

MOTM pro City jednoznacne Marriner, horsi vykon sudiho jsem uz dlouho nevidel... Ocenil bych nas vykon smerem vzad, nicmene smerem vpred to teda byla strasna hruza. Co tam s tim Martinez vyvadi nerozumim. Stridani, rozestaveni, zadny plan B, nulovy trenink rohu... Zajimavy je, ze v EL to letos zatim vzdycky vypada uplne jinak. Asi tu PL letos teda ani nema smysl resit, nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš nebreč pořád, kdo to má furt číst

Reagovat
Zaschrona

Kde, kdo breci? Popis realneho stavu veci = breceni. Logika.

Reagovat
miky10

Muže bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhovarat sa na Marrinera, i ked nam pripiskaval, je trochu od veci. Hrali ste howno, my naozaj len o fuz lepsi. S jednou golovkou sa tazko vyhrava.

Reagovat
Zaschrona

To nejsou zadne vymluvy, proste ten zapas z jasne remizoveho Marriner totalne degradoval nekam uplne jinam... Hrali jsme hruzu uplne identickou jako vy, nejaka ta sance navic to moc nemeni...

Reagovat
I am Mancunian

nesklamal

Reagovat
iamek

Reagovat
papos182

Horsi vykon sudiho jsi mohl videt v zapase Everton - WHU par kol zpet.

Reagovat
Zaschrona

Vzhledem k tomu, ze jsem ho videl, tak nemohl, i kdybych 100x chtel.

Reagovat
Counter

Taylor ale dneska ostře konkuroval

Reagovat
Zaschrona

Nastesti jsem to nevidel, uz takhle mam o urovni PL rozhodcich znacne pochyby.

Reagovat
vitasrp

Ten los City do 1. ledna se mi vůbec nelíbí, tam v podstatě nemusí přijít žádná ztráta (ačkoliv je to Premier League, dá se to těžko odhadnout atd.). Každopádně mít Leicester venku, doma CP, venku WBA, doma Burnley a Sunderland, to je přes Vánoce skoro snový.

My ve stejném období jedem na Stoke, Southampton a Tottenham, to docela smrdí tím, že bychom na přelomu roku mohli vidět City na špičce.

Nicméně smolnej zápas jsme si již vybrali, a tak věřím, že minimálně Stoke a Southampton zvládneme vítězně.

Reagovat
smazaný uživatel

to nesmrdí to je více než reálný že city budou po tomto losu na 1. místě. Pochybuji že z těch těžkých venkovních zápasů získá Chelsea více bodů než City, kteří nemají prakticky žádný těžký zápas do konce roku a na začátku nového roku.

Reagovat
vitasrp

To by bylo naprosto úchvatný, když jsme zaznamenali takovejhle start do sezóny..

Reagovat
Miguel19

Bude záležet jak dopadne Agüero..

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase po 1.1 mají Everton venku, Arsenal doma a nás venku ( ), to se zase pak vrátíme na 1. místo my

Reagovat
vitasrp

Maj to tam pak hodně těžký, jedou navrch na United, na Tottenham, na Liverpool, což budou všechno soupeři, který venku už budeme mít za sebou..

Navzdory tomu po loňsku vím, že jsou tyhle kalkulace úplně na hovno, ideální je koukat maximálně tejden dopředu a asi neplašit, pokud se náhodou přihodí, že na chvilku klesnem na druhej flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked mame slusne rozrastenu marodku a defenzivne rady smrdia takmer vzdy nejakym pruserom, ten los je nechutne lahky. I tak tomu neverim, ze aj potom budeme v cele.

Reagovat
smazaný uživatel

to už zas s váma hrajem, to snad ne

Reagovat
Swarley

já naopak věřím tomu, že bez Kuna budou mít fakt problém

Reagovat
vitasrp

Jako v to doufám a taky si to myslím, ale furt nevím, jak moc vážný to s ním bude (i když podle jeho reakce asi dost), nicméně jeho absence by s tím předpokladem dost zahejbala.

Reagovat
Swarley

samozřejmě uvidíme, jak to s ním bude vážné, ale pokud by to mělo být až půl roku, tak City může mít dost velký problém...pořád mají z čeho nahrazovat, ale na druhou stranu, Kun je Kun a letos jim zachránil zadek svou individualitou v nejednom zápase...bez něj budou hlavně ty venkovní zápasy hoooodně nepříjemný a mohli by docela i ztrácet...

samozřejmě nikomu žádné zranění nepřeju, ale zrovna v naší situaci to oplakávat fakt nebudu a tohle může dost výrazně zvýšit šance i na náš posun nahoru, pokud všechno půjde dobře...

Reagovat
vitasrp

Ten hráč se v letošní formě absolutně nedá nahradit, však v podstatě sám je schopnej vyhrát nejenom zápas, ale dotáhnout celej tým k titulu.

Jak v podstatě z hovna zachránil City na Loftus Road nebo co předvedl proti Tottenhamu bylo neuvěřitelný. Závislej by na něm byl v podstatě každej tým Premier League. Costa je třeba hodně dobrej útočník, má vynikající pohyb, zakončení, dokáže slušně hrát zády k brance a kombinovat se spoluhráčema, jenže s míčem na kopačce a v soubojích 1 na 1 je ten rozdíl dost velkej.

Nicméně zápasy typu Leicester nebo WBA venku by měli City zvládnout i tak, hlavní

Potíže přijdou v soubojích s lepším středem tabulky a špičkou, kdy je Aguero hrozně dominantní.

Reagovat
Swarley

souhlas, ono nechtěl jsem tím úplně říct, že City vyloženě musí v těch nejbližších zápasech bez něj ztratit, ale bude to složitější...a jak víme, stačí trochu smůly, nevyjde všem hráčům zápas zase až tak ideálně a můžeš mít problém hned s Leicesterem...

ale tak nechme se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

S Dzekom po zraneni to bude vesele, s Jojom ktovie ako to bude. Teraz nam prave chyba Negredo, s ktorym sme minulosezonnu absenciu Kuna vedeli nahradit, ked napr. zo 16 zapasov v snure sme naplno stratili len s vami a remizovali na AFC a v Leicesteri. V kazdom pripade, pri momentalnej forme ho bude tazke nahradit.

Reagovat
Counter

https://vine.co/v/Or7g5XVJD3w

A nejhorší na tom je, že z toho byla penalta a Real vede 1:0...

Reagovat
vitasrp

To si snad děláš prdel..

Reagovat
Counter

Je to rozhodčí, který naposledy na Bérnabeu pískal El Clásico, když Barca vyhrála 4:3 díky dvěma penaltám, a CR jej po zápase ostře kritizoval. Zajímalo by mě, jestli to dneska sehrálo nějaký vliv :-)

Reagovat
vitasrp

Snad ne, ale vtipný je, že tehdy ty dvě penalty odpískal oprávněně (aspoň, pokavaď si na to dobře vzpomínám), přičemž se stejně dočkal kritiky. Nebyla tam náhodou jediná špatně odpískaná pecka ta pro Real?

Reagovat
Counter

jj, pamatuješ si to přesně Obě penalty Barcelony správné, zatímco ta od Realu byla mimo vápno

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Obe penalty Barcelone spravne? Zajimavy je, ze ten rozhodci po zapase v rozhovoru sam rikal, ze udelal u te druhe chybu.

Reagovat
Counter

To už asi doléhal ten tlak Já si ty situace nevybavuju přesně, ale žiju v dojmu, že to penalty byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že byly, ale fanoušci Realu moc neholdují vícero záběrům, hlavně těm zpomaleným, které by mohli mluvit proti nim.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mně se líbí, že tohle je dost podobná situace, jako ten faul Ramose na Neymara na jaře... aspoň je konzistentní a posoudil oboje stejně, ale fanoušci Madridu se můžou posrat

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle je hlavní důvod, proč Ronalda nikdy nemůžu mít raději než Messiho, byť Real mi je sympatičtější než Barcelona a Ronalda obdivuji.. Tohle je prostě neskutečně trapný..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

buzna

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám to a nechutnejšie než toto je už len to tieňové "bránenie" Celty, neskutočná komédia tá liga...

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď radši nějakou cool hlášku. To ti jde líp než posuzování kvality.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Phillipinho

Hlavne, ze si v priprave Celta namazala na chleba Everton na jejich stadionu....

Reagovat
Counter

Příprava o ničem nesvědčí.

Reagovat
nani92

Reagovat
Phillipinho

Ale ukazuje, ze to zadni nazdarci nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

*Nolito si namazal

Reagovat
Kenneth

A proto dostávají anglické týmy nonstop na prdel a to nejenom od španělské ligy.

Reagovat
Counter

To je trochu přehnané tvrzení.

Reagovat
TopinB

A odkdy má Kenneth nepřehnané tvrzení? Vždyť vždycky dojde do PL jenom aby zatrolloval

Reagovat
protiproudu

Jasná penalta.

Reagovat
Miguel19

Teda ale Filda je jinačí bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

PD at its best.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľná liga, neuveriteľná

Reagovat
Atlético de Madrid

Mno tak Undiano je dlouhodobě příšernej rozhodčí a Ronaldo je megasimulant... Španělský rozhodčí jsou běs a simulantů je tam dost, což jsou nicméně dvě v podstatě jediný objektivní negativa, který můžeš zápasům ve španělský lize vytknout. A upřímně, Premier League má taky svoje simulanty a debilní rozhodčí, leč nepopírám, že jich má míň.

Reagovat
smazaný uživatel

len mám taký pocit, že Realu a Barce sa pravdepodobne takéto veci pripískavajú často... ak je môj pocit omylný, tak sa ospravedlňujem.. ale čo som videl zápasy Realu / Barcy, mal som len nervy kvôli tomu...

Reagovat
fenixLFC

to sa ti mozno zda lebo zvysok tej ligy málokto sleduje

Reagovat
Atlético de Madrid

Oběma těmhle klubům rozhodčí občas přifoukne, ale chybovost je v celý lize fakt ohromná, nejen v těhle zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade zostavam pri mojom pôvodnom prispevku

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

že to rozhodčí posere, blbě to vidí, blbě to pískne a udělá chybu, to ještě můžu tak nějak pochopit...ale především od Crise je to naprostá ubohost...

Reagovat
Counter

Já to vnímám tak, že když to rozhodčí nevidí, tak nemá nic pískat. Tady ani nic vidět nemohl

Reagovat
migwel

naprosto jasná penalta a mohla být místo žluté i červená - hlavně blbost obránce - CR7 míč neměl... neměl na něj ani šahat (zpomalovat ho) ani ho strkat...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

to je zas humor

Reagovat
r.mrazik

zkus to lip

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kowe

"šáh na mě a to se nesmí"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Nic se nezlepšilo oproti začátku sezony. Akorát nehraje tragéd Lovren a idiot Balotelli. Jinak hrajem pořád stejnou bídu, bez pohybu, bez zájmu, bez nápadu a bez odvahy k zakončení. Sterling pořád jenom sóluje, jednou mu to vyjde, 3x zbytečně ztratí, navíc při sebemenším kontaktu padá, což mu už nikdo nepíská. Glen je pořád tragéd, aspoň párkrát vymyslí něco směrem dopředu. Lallana neviditelný. Ostatní průměráky nemá cenu zmiňovat. Nejlepším hráčem je Lucas, což vypovídá o všem.

Reagovat
Wat

To jsou zase výsledky, aspoň lídr potěšil. A je dobře, že Pantilimon dostal v Sunderlandu tu šanci, zatím se tam jeví v dobrém světle, navíc mačky si nabrnkly dalšího fajn golmana.

Reagovat
LAM

https://vine.co/v/Or7XAd22XII

Cristiano opět úřadoval

Reagovat
Counter

Ha, byl jsem rychlejší

Reagovat
LAM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Wat

Suché triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy to bol sympatak od pohladu.

Reagovat
Ligter

Sekundární významy filmu Interstellar: http://bit.ly/1rZbsNU

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Yanek

Reagovat
Infernoqt

Adnan Januzaj's absence from Man United's first team could lead to a January loan to David Moyes' Real Sociedad. (Source: Telegraph)

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo ve forme proste nema chybu.

Reagovat
Matić

A co to cpeš pod PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Drz hubu.

Reagovat
blade115

Vždyť má pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi preklep, ne, ty pravdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tak asi nemusíš hned reagovat jak dement, ne, ty preklepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zbytecne rejpat nezacal.

Reagovat
blade115

Což s tím pořád nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

za 13 zapasov 51 golov hovoris hmm

Reagovat
smazaný uživatel

H?

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou vobec nie je rec, ty H

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Fakt nemůžu uvěřit tomu, že jsou od nás City jen tři body daleko. Přijde mi, že my jsme byli daleko suverénnější a oni že naopak víc ztráceli... Každopádně pokud se na delší dobu zranil Kun, tak se ten náskok může zas o něco zvýšit. Btw - http://tinyurl.com/kl563d2 - celkem výstižný.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulo Dybala má italské předky a mohl by tudíž hrát za Squadru Azzurru, sám ovšem upřednostňuje rodnou Argentinu. "Nemohl bych hájit barvy jiné země. Raději si počkám na pozvánku z Argentiny. Jsem přesvědčen, že pokud budu pracovat tak, jak mám, budu schopen za ní hrát," uvedl útočník Palerma.

Zajímavý, u mě v FMku reprezentuje Polsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Taliansko-polska krizovatka v Argentine. Jednoduchsia otazka by bola, kdo z Argentiny nema talianskych predkov.

Reagovat
smazaný uživatel

potomkovia Španielov a aj Indiánov, napr. Tévez... je ich dosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Vacsina obyvatelstva ma talianske korene, zbytok je vsetko mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to podlozene, ze vacsina? Nezda sa mi to, osobne by som tipol tak 50 na 50 podla mien hracov

Reagovat
smazaný uživatel

fanuskovia City mam na Vas jednu otazku?

Aguero sa zranil ten hrat v Rime nebude,Yaya Toure uz moze?skoncil mu trest za cervenu kartu doma s CSKA? a Kompany? ten je tiez out myslim vsak? ci?

Reagovat
nani92

neviem či by si sa mal pýtať len fanušikov City, takí tu skoro niesu..

Reagovat
smazaný uživatel

velmi nesledujem anglicku cast tak neviem ci tu su alebo nie su,podla mna fanusikov City je tu ale dost :) pomaly zistujem informacie ze ako to bude vyzerat s ich muzstvom,aj ked neprajem zranenia nikomu tak pokial by Aguero nehral mame velmi velku sancu na postup aj ked ta nasa obrana s tym tragickym De Sanctisom je nevyspitatelna myslim ze aguero,toure a kompany su kostra muzstva city,bez nich mame obrovsku sancu najma pri momentalnej forme Ljajica

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany by v Rime hrat mal, Yaya pre trest nebude. S Aguerom to je tak na 50:50.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že Kun je 50:50.

"Aguero has a problem in his [knee] ligament. We'll see tomorrow but I don't think it's good news"

Reagovat
Matić

50:50

Reagovat
mithro

z arg uz idu spravy, ze by mohol byt out na 4-6 mesiacov, 50/50 to asi fakt nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Argentiny?

Reagovat
mithro

argentinski redaktori. urcite maju svoje zdroje. ale ofiko bude az po tom ako prebehne scan, to je jasne, zatial je to vsetko len hadanie, z jednej aj druhej strany.

Reagovat
Godwinson

Newcastle

Reagovat
Talker

Jinak ten Kevin, který na CFC neměl už má 5 golů a 12 asistencí tuto sezonu. To je víc, než má třeba Hazard (7+7) nebo Oscar s Willianem dohromady.

Reagovat
Matić

Rozjel se no, ale ve Wolfsburgu je tahounem týmu a jejich nejlepší hráč (po Lordovi), má tam větší volnost a hra stojí na něm. To se pak jinak hraje, když nejsi v týmu plném hvězd a navíc ti hlavně důvěřuje trenér. Je to něco jako s Lukakuem, ale ten mi oproti KDB vůbec nechybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. KDB je sice super hráč, ale stejně jako např. Sigurdsson k naplnění potenciálu očividně potřebuje naprostou důvěru, což se mu ve větším klubu zatím nepoštěstí.

Reagovat
minoLFC

prečo u vás potom prepadol?

Reagovat
smazaný uživatel

přestaň na mě reagovat ty blbečku

Reagovat
Matić

Reagovat
Talker

Tak Sigurdsson u vás alespon hrál. U nás Kevin seděl na lavičce a to se pak něco těžko ukazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

a ako to ide Lordovi? videl som, ze par golovdal, ale od pravidelneho zakladu ma asi daleko, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

jeste porovnej treba piazona a mikela

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Talker

Wtf? Porovnávám ofenzivního záložníka s ofenzivními záložníky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň něco na potěšení: nejlepší dribbleři sezóny (podle l'Equipe)

Number of dribbles attempted:

1) Bellarabi, Karim - Bayer Leverkusen: 116

2) Messi, Lionel - FC Barcelona: 114

3) Hazard, Eden - Chelsea F.C: 97

4) Vazquez, Franco - U.S Citta di Palermo: 94

5) Cartabia, Federico - Cordoba FC: 87

6) Firmino, Roberto - 1899 Hoffwnheim: 84

7) Imbula, Giannelli - Olympique de Marseille: 83

8) Orellana, Fabian - Celta Vigo: 83

Number of successful dribbles

1) Hazard: 62 (a to tu není započtený dnešní zápas, kde měl min. 3 další úspěšné dribbly)

2) Bellarabi: 57

3) Imbula: 55

4) Messi: 48

5) Vazquez: 47

6) Cartabia: 47

Reagovat
smazaný uživatel

No nejvíc mindblowing je na tom stejně ten Imbula, který hraje DM.

Reagovat
madridcan

Ze si potesenejsi vravis?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

ikdyž tím nechci ubírat na váze, tak toho driblingu si ve španělské lize vážím víc než v anglické

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Brahimi by byl ještě před Hazardem.

Reagovat
cristiano.K.

Bellarabi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Velké OT: Jak dlouho před deadlinem jste začali pořádně (a tím myslím pořádně, čili: žít jen na kofeinu) řešit bakalářku?

Reagovat
vodka

já sem praktickou část + závěr dělal 2 dny, ale čas na hledání min a online hry byl... celkově asi týden.

Reagovat
Ligter

Jo, to není špatný. Co jsi byl za obor? Já si zrovna říkám, že jsem to trochu podcenil. Ne že bych úplně nestíhal, ale nebude to nejdokonalejší bakalářka všech dob rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebola aj tak lebo to bude moja o rok

Reagovat
vodka

na stavební fakultě, ale vybral sem si takové srandatéma.

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj. jaký obor jsi?

Reagovat
TopinB

Nafukovací hrady

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, kdy máte deadline?

Reagovat
Ligter

15. prosince, ale většinu - tak 3/4 - mám za sebou.

Reagovat
nani92

záleží v akom smere tá bakalárka je..

Reagovat
Ligter

No já dělám analýzu filmu a pořád se, možná až fanaticky, bráním mechanickému psaní. Zjistil jsem, že úplně nejtěžší je správně text po argumentační stránce organizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

analyza nejakeho konkretneho filmu alebo analyza nejakeho postupu ako analyzovať film?a to študuješ na novinarcine alebo nejakej umeleckej fakulte/univerzite ?

Reagovat
Ligter

Konkrétního filmu. Ale samozřejmě je nezbytné představit i metodologii, resp. nějaký teoretický podklad. Studuju teorie a dějiny filmu a audiovizuální kultury na FF MU.

Reagovat
fenixLFC

metodologia

Reagovat
Ligter

Však je potřebná.

Reagovat
fenixLFC

neznasam ju. minuly semester som mal jednu, tu opakujem a teraz mam dalsiu. Pre mna su to totalne kraviny a uplne zbytocnosti. A tie seminarky, akoze spravit iba navrh vyskumu...to je taka blbost...neznasam to, fakt by som ju vyhodil z predmetov

Reagovat
Spalovač šancí

Metodologie je na vědě to nejzajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To nejdůležitější, s tim bych souhlasil. Ale nejzajímavější? Pfff.

Reagovat
fenixLFC

neni dolezitejsie nez metodologia skor samotny vystup?

Reagovat
fantomas

No metodologie je předevšim důležitá pro to, aby vůbec nějakej smysluplnej výstup vznikl.

Reagovat
fenixLFC

no to mi je jasne ale to je len prostriedok na dosiahnutie toho ciela ktory je klucovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ja som mal balalarku napisanu za mesiac, brat za tyzden cize si este v pohode.

Reagovat
Ligter

Většinu už naštěstí mám, ale díky: jsem rád, že to někdo zvládl i za mnohem kratší dobu. To mi dodává naději.

Reagovat
smazaný uživatel

Programovat jsem začal někdy v únoru a skončil jsem někdy v dubnu a pak to sepisoval. Záleží co máš za obor. Na nějaké hipster filozofickou rádobyvědu stačí ani ne týden, na něco je 2 měsíce málo.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

toto podpichovanie neni pekne

Reagovat
smazaný uživatel

na vse tez, my own experience

Reagovat
Ligter

Nevím, co je hipster filozofická rádobyvěda. Nevím ani, odkud se bere ta tendence všude cpát hipsterství. Hlavně si nemyslím, že čas, který člověk stráví psaním musí mít nutně vliv na kvalitu výsledné práce.

Reagovat
Swarley

to je asi to nejzásadnější, že něco jakože napíšeš za týden ještě neznamená, že to má kvalitu...samozřejmě jsou lidi, kteří to dokážou s přehledem a ještě dostanou za A, ale tak to už musíš vědět sám, jak jsi v tom daném tématu schopný...

Reagovat
vodka

já sem měl A a B. a dělá se to většinou tak, že si stáhneš bakalářky na podobné téma napsané na A a víš, co tam dávat máš a nemáš počítání je samozřejmě na tobě, ale na PC to do těch vzorců naflákáš dost rychle.

Reagovat
Ligter

Jojo, u dobrých bakalářek se inspiruju taky.

Reagovat
smazaný uživatel

To už záleží na daném člověkovi, obecně si ale nemyslím, že práce, které se spíchnou za týden jenom proto, aby byly, jsou nějaké terno. Ale jak píšu, záleží, co to je za obor a školu.

Reagovat
Ligter

Při našem oboru (ač je možná pseudovědou) by taková práce rozhodně ternem nebyla, ale možná by prošla. Samozřejmě ale záleží na vedoucím. U nás jeden týpek dělal analýzu hry Bioshock skrze nástroje, které lze aplikovat na film (je to jak kdyby člověk chtěl umlít maso přes kafemlejnek). Dostal jasné F, protože to neměl například ani zarovnané do bloku. Tak jsem si hned řekl, že já to přece musím udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my měli podobne experty, kteří chtěli dělat něco v php, pak zjistili, ze to je moc tezke a raději si zopakovali rocnik.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi programoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Aplikaci na vedení účetnictví v javě. V podstatě jsem se to učil celé znova, takže kdybych v tom neplaval, tak mi to trvá podstatně kratší dobu

Zase jsem u toho neseděl každý den 12 hodin, ale dělal jsem to extrémním programováním

Reagovat
Swarley

spíš v mém případě bylo zásadní nepodceňovat konzultace s vedoucím, ten dobrej pocit, že už mám v podstatě hotovo, se může dost nepříjemně zamotat

Reagovat
Ligter

To mi ani neříkej, ty jsem podcenil brutálně. Ale pořád si říkám, že to jde technicky vzato odevzdat i bez většího konzultování. Všeho všudy jsem s ním pokecal tak třikrát.

Reagovat
Swarley

tak jen ať k tomu pak nemá na závěr nějaký zásadní výhrady, ale tak to přes tři konuzltace nehrozí

Reagovat
Ligter

On je to strašn hodný týpek, spoustu mi toho pochválil a mě to přitom tak dobrý nepřijde. Daleko víc se bojím oponentur, ale co to budu teď řešit. Hlavně to musím dopsat.

Reagovat
vodka

já sem třeba dostal na výběr, jestli chcu konzultovat co dva týdny, nebo nepravidelně. Řekl sem ob dva týdny a pak sem tam došel v pondělí, ve středu, ve čtvrtek a v pátek v posledním týdnu. Vytisknout sem to ani nestihl a tištěnou formu odevzdával po termínu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Já to psal asi týden, pár dní korektura -> B.

Reagovat
Eric_The_King

Myslím, že ti můžu poradit, protože jsem už pár bakalářek vedl . Jako optimální vidím to psát průběžně, protože pak máš čas toho dost dopilovat. Vždycky se dá přijít na něco, co přidat nebo ubrat, jak se podívat na problém z pohledu jiné teorie a podobné srandy. Víceméně v pohodě se to dá zvládnout za cca 6 týdnů usilovné práce, tím ale většinou hodně utrpí praktická část. No a jsou blázni, co to zvládnou za 2 týdny, ale ty by pak každý vedoucí nejraději zabil, protože se to nedá pořádně zkontrolovat a výsledek tomu často odpovídá .

Reagovat
Ligter

Usilovně na bakalářce pracuji nějaký ten týden a půl. Je to víceméně ve fázi úprav a doplňování, případně ubírání. Největší problém je najít argumentační rovnováhu, čili neopominout jakýkoliv důležitý argument pro nastavenou tezi, ale zároveň ho pak nevědomky neopakovat jinými slovy. Zkrátka je problém s ockhamovou břitvou. U mě pak praktická část víceméně neexistuje, možná se tomu blíží nejvíc právě samotná analýza filmu - a tu už mám víceméně za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že mu takhle obecně poradit opravdu nemůžeš, protože je to diametrálně odlišný od tématu, formy práce, nároků, v neposlední řadě vedoucího atak dále. opravdu napsat bp za 2 tejdny je v některejch případech pohodička, v některejch defakto nemožný.

některý extrémně sranda bakalářky napíšeš za pár dní, zvlášť, když máš vedoucího s oponentem, který si to nepřečtou i když to má jenom 20 stran

Reagovat
stiflerovamama

Haha tak Milner sa postavi a hra ďalej uvedomujuc si ze to nebol faul a ten šašo odpiska penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

After 15 league games last season, Arsenal were 5 points clear in 1st.

After 15 league games this season, Arsenal are 13 points behind 1st.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to byl jejich wonderpodzim

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele, co tam dělal ten Mangala?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger out !

každej rok to samý.. Wenger koupí 1 posilu, pro nás bomba, pro ostatní kluby odpad..

my jsme natěšení, Wenger si mne ruce

pak se odehraje pár zápasů a i ti největší optimisti začnou nadávat..

ti hráči prostě nemaj týmovýho ducha, neni to, co to bejvalo..

Henry. Lehmann, Vieira, Pires, Bergkamp, Ljungberg, G. Silva, Clichy, Touré, Lauren...

to byla zlatá generace, byla radost se na ty zápasy dívat.. bylo mi 13.. a šílel jsem z nich nadšením

říkalo se, že na zápasy Arsenalu se chodilo "tleskat"..

smutný je, že ta fotbalová krása Arsenalu se nyní z klubu úplně vytratila..

Wengere děkujem za krásný momenty, bylo jich plno.. ale teď už to vypadá, že nám nemáš co nabídnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

cize Sanchez by bol odpad pre druhe kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

výjimka potvrzující pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy? :D asi si myslel spíš A.Colea

Reagovat
PhilipS

mě nejvíc Arsenal bavil, když hráli Cesc, Rosa, Hleb...sice tahle parta nic nevyhrál, ale každej zápas týden, co týden to byla prvotřídní podívaná...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Rssa

Ten Liverpool začíná být veskrze průměrný

Reagovat
smazaný uživatel

nielen liverpool

Reagovat
minoLFC

ten Messi by bol teda k dispozícií?

Reagovat
Sandstorm

Liverpool byl, je a bude průměrný.

Reagovat
fenixLFC

srandastrom

Reagovat
Nikikrew

ina krutim hlavou po tom co som videl MOTD. To je des ako hrala nasa obrana v prvom polcase. To aj u nas na dedine vedia ze kazdy ma jedenho hraca a oni pri tom 3 gole isli az 5 po lopte to je uz moc aj na mna. Des a hruza tento rok. Rychly navrat Koscielneho a hlavne nakup stopera!!!

Reagovat
jacobT

Stopéra + DM nech už to máme komplet.

Reagovat
Nikikrew

a navrat Diabyho

Reagovat
jacobT

To už sme z toho spravili trošku námet na sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Des a hruza tento rok. Není lepší napsat. Už spoustu let je to bída třeba něco změnit....třeba vyhodit největšího škůdce-AW !!!!

Reagovat
Rssa

A koukám, že Everton byl pěkně zaříznutý rozhodčím..

Reagovat
smazaný uživatel

oni jsou zvyknutí...

Reagovat
STR

Lidi neznáte nějakou stránku kde by se dalo dívat highlights ze všech zápasů? Něco jak u nás dohráno. Nějaká z těch top soutěží.

Reagovat
vodka

reddit.com/r/footballhighlights

Reagovat
Rssa
Reagovat
STR

Díky hoši

Reagovat
kiwwi

Norwegian Wonderkid Odegaard to Train With Arsenal After Spending a Week With Liverpool

http://www.90min.com/posts/1630784-norwegian-wonderkid-odegaard-to-train-with-arsenal-after-spending-a-week-with-liverpool

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Spalovač šancí

Co je na tom vtipného?

Reagovat
smazaný uživatel

taka detska kurvicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

skonci u nas

Reagovat
J0EL

Takych mate najradsej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma 15

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto sa pytal či sa o Martian zaujima aj Arsenal, tu je odpoveď

Martin Ødegaard will also meet Arsenal and Wenger. Could also train with them. Daily Mail

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa pytal a dakujem a lol tak to som fakt zvedavy ale tak nejak pochybujem ze by sme ho mohli ziskat my

Reagovat
smazaný uživatel

šanca je vždy ale neviem, pochybujem že si vyberie arsenal. ..Určite by tym každého prekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

hej doteraz sa o tom vobec nebavilo a myslel som si ze sa na to vyprdneme ako mourinho..+ presne na jeho poziciu mame tri najvacsie talenty akademie..plus aj v prvom time to tam mame dost prepchate..jedine ze by sme ho pouzivali na kridle..ale ak by chcel hrat zaklad co najskor asi chce tak ho dufam ani nevezmeme, pretoze uz by sme s wengerom nic nevyhrali..aj ked by sa ako investicia vyplatil nehorazne

Reagovat
SunFells

Tam si ovšem nezkouší Odegaard Arsenal, ale Arsenal Odegaarda Nakonec nepřesvědčí a bude se muset chudák spokojit s nějakým Liverpoolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam

Reagovat
PhilipS

West ham a Southampton v první čtyřce po patnácti kolech. To mi hlava nebere...

Reagovat
papanegra

Když se LFC zajímal o Bonyho, tak jsem byl jeden z malička co ho chtěl... Škoda, že ten přestup nedotáhly, jeho produktivita je skvělá

Reagovat
Bayern +

V suchom triku... WHU

Reagovat
smazaný uživatel

WHU celkem překvápko

Reagovat
madridcan

Zápas Slovana Bratislava proti Trnavskému Spartaku sa neodohrá pre nespôsobilý terén ...

Reagovat
smazaný uživatel

big sam postavil fantasticky tym, zaujimavi hraci a pekny futbal, navyse silna lavicka, dotiahnu to podla mna velmi vysoko a najvyssie z tych prekvapeni

Reagovat
smazaný uživatel

*tím, ale máš to prepáčené, keďže študuješ v ČR

A súhlasím, doteraz parádne výsledky a to sa ešte poriadne neprebudil Carroll. Stred majú vynikajúci.

Reagovat
smazaný uživatel

diky domino si zlaty

Reagovat
Counter

Jenkinson základní kámen

Reagovat
smazaný uživatel

som kukal jednym ockom, obcas nieco nevyriesil najlepsie ale centre uplny luxus, velmi mu to pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky keď sa vyhrá tak LB miesto Gibbsa?

Reagovat
Matić

Však je to RB, ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale som rozmyslal ze tam by mohol bellerin ten aj tak tu ofenzivu nema az tak postavenu na centroch ale dravych prienikoch a na krajneho obrancu je aj hrozne golovy takze by si to mohol hadzat dovnutra a hral tam na tom svojom hostovani

Reagovat
Sandstorm

Ale West Hamu. Celkem smutný.

Reagovat
cristiano.K.

Downing

Reagovat
dantetomas

Sybila pracuje pre EF? Wow

"Agüera nejspíš čeká dlouhá pauza

Manchester City zvládl důležitý zápas s AS Řím, přišel však o Sergia Agüera. Argentinský útočník si poranil koleno a s podezřením na vážné zranění kolenních vazů musel ze hřiště. Přesná diagnóza zatím nebyla určena, ale podle zpráv z Anglie hrozí Agüerovi dlouhá přestávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

řeknu to takhle, zranění nikomu nepřeji ale myslím že si odpočinek zaslouží...Jinak je to na druhou stranu naprd, protože v lize mistrů to budou mít o to těžší postoupit a do konce sezony budou hrát prakticky jen ligové zápasy. Evropskou ligu úplně vypustí

Reagovat
kubys

"Manchester City zvládl důležitý zápas s AS Řím"

Reagovat
dantetomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

OT: Nevíte někdo, jak poznám, jestli určitá webová stránka obsahuje flash, pdf. apod??

Reagovat
Counter

https://vine.co/v/OrZunPaWplK

Už to tu je určitě někde výš, ale neomrzí pustit si to víckrát a přemýšlet, jak tohle mohla být jen žlutá...

Reagovat
madridcan

Ten gif chodi stale dookola, takze ked je niekde hore, tak ho ludia mohli vidiet aj viackrat. A vies preco? Lebo chodi stale dookola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no, možná červená, možná ne, začalo to jako faul na žlutou, ale je vidět, jak Sanchez po doteku úmyslně ztrácí rovnováhu a mermomocí chce s sebou plácnout o zem a Adam ho nechce pustit, pak z toho vznikla tahle groteskní situace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

dedukcia

Reagovat
smazaný uživatel

to je simulantska pica

Reagovat
fantomas

Reagovat
J0EL

Ty si fakt ukaz normalne.

Reagovat
Sandstorm

pica ses tak jedine ty, nemytá a zarostlá.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočne jak ten Alexis krkom drží Adamove ruky..ale to je klasika že týmy z big4 su rozhodcami pretlačané

Reagovat
papos182

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

WTF? To ho chtěl ten kopyťák ze Stoku přivést do kómatu ne? Za to bych viděl stopku i na několik zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se po něm ohnal rozhodčí

Reagovat
blade115

Reagovat
Liquid

bych řekl že dle pravidel žlutá po právu, ruka v obličeji není což se trestá červenou, tady mu lehce omezil přísun kyslíku na pár sekund, faul neobvyklý ale žlutá udělená správně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

To už si děláte prdel s tim norským záprdkem ne? Who cares...ať podepíče třeba Slávii. Šance že bude hrát ve 20ti "jenom" např. championship je nízká, natož aby hrál v TOP týmu. Takových bylo, je a bude.

Reagovat
Matić

Nejhorší kolo ve fantě

Reagovat
Robochelsea

Ten Odegard asi nebude nič moc, keď o neho nemáme záujem

Reagovat
iamek

Vyhypovany

Reagovat
fantomas

Mě fakt zaráží, jak tu je tolik lidí přesvědčeno o tom, že je vyhypovanej, aniž by ho někdy vidělo hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

všetky tieto 15-16 násťročné hviezdy sú nechutne vyhypované, väčšinou to nikto z nich ďaleko nedotiahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes podruhé .... asi sem se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

*ročné

Reagovat
Svatej

tak to zas jo no

Reagovat
r.mrazik

Ani do prvni ligy svy zeme vid?

Reagovat
vitasrp

Sterling třeba nebyl, je to silně individuální, tvrdit to bez nějaký hlubší znalosti je prostě zvláštní.

Samozřejmě k tomu, aby se prosadil i na vrcholový úrovni v A týmu má ještě dlouhou cestu, záleží na jeho pracovitosti, na tom, jak vysokej jeho potenciál je, jakou má mentalitu, jestli se zraní atd., ale předpoklady s vysokou pravděpodobností má dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling nie, ani Messi a tých príkladov je dosť, ale oveľa viac je takých, čo sa vyhypovali a potom o nich už nikto nepočul, stačí si pozrieť všetky tie "future dream team" zostavy z 2008 a skôr.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To teda moc nechápu, kde bereš to "většinou". Moh bych ti ukázat iks současných nebo bejvalých hvězd, co vynikaly už v 15.

Způsob, jakym se tu - aniž byste ho pořádně znali - snažíte nastínit nějakou rovnici "seš dobrej v patnácti, tak prostě budeš špatnej v dospělosti", je opravdu legrační.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, čo sa tu ja snažím? Ja som k Odegaardovi nič nenapísal, nepoznám ho, v živote som ho nevidel hrať, len píšem, že takýchto talentov už boli mraky a väčšinou to nikam vysoko nedotiahli.

Reagovat
fantomas

"Snažíte" - a ty je v tom minimálně podporuješ. Mimo jiné tou tvou "většinou", kterou bys zaboha nepodložil... to je jen nějakej tvuj dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadril som svoj názor a nemyslím si, že som taká kapacita, aby môj názor bol podkladom pre tvorbu názorov iných.

A tú väčšinu by som podložiť vedel, vedel by si ju podložiť aj ty, ako vravím, stačí si pozrieť tie "future dream tímy" z rokov minulých.

Reagovat
fantomas

To je teda hodně slabej argument. Už jen proto, že ty dream teamy těžko tvořili samí 15letí kluci s pozvánkama do low-profile reprezentací. Pro to těch precedentů existuje naprostý minimum, aby sis moh dovolit mluvit o nějakých "většinách".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kto sa baví o hráčoch low profile reprezentácií? ja som napísal, že väčšina tých tínedžerov, ktorým sa predpovedá, že budú najlepší, nakoniec skončia niekde úplne v prdeli, viď známe veci, ktoré si určite videl, ako:

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2013/10/england-2007.jpg

http://www.whoateallthepies.tv/lists/4842/20_teenage_foot.html

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/624750/Ones-to-watch-in-2008-Football-wonderkids-Future-stars-Soccer.html

http://soccerlens.com/top-50-most-exciting-teen-footballers-2007/4258/

Reagovat
Atlético de Madrid

Píšeš, že většina a hodíš sem linky, ve kterejch je to zhruba 50:50

Koukám na seznam napříkald toho Sunu a říkám si, kolik může ve vývoji fotbalisty být proměnných...Taarabt je líná lemra, Pata zničily zranění, Krkiče zbytečný přetěžování, Breno je ve vězení.

Jinak tam jsou Vela, Banega, Pique, Giovanni, Rakitič, Benzema, Kroos, Aguero, Jovetič, Walcott a Kroos, kteří to všichni dotáhli na špičkovou úroveň, někteří patří mezi nejlepší na světě.

Denílson neni žádný terno, ale myslim, že si vede v celku OK a v tom Sao Paulu pravidelně hraje. Stejně tak di Santo, kterej nastupuje v Bundeslize. Lucas koneckonců i přes výsměch hraje za Liverpool a občas se objeví v brazilský repre. Di Silvestri zjevně leští lavičky v Serii A.

Do kategorie "nakoniec skončia niekde úplne v prdeli" tam spadá (kromě toho Taarabta a Brena) akorát Lulinha, kterej je teď v menšim brazilskym klubu a Christantus, kterej hraje za Sivasspor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým hráčom tam bolo predpovedané, že budú najlepší na svete a to platí akurát tak o Kroosovi a Aguerovi. A samozrejme, že tých premenných je tam veľa, preto sa mi toto hypovanie tak mladých hráčov nepáči.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on ale nikdo přece nemyslí, že z těhle seznamů budou všichni mezi nejlepšíma na světě.. právě i proto, že každej ví, kolik je tam proměnnejch. Ale stále myslim, že kdyby Odegaard dopadl jako většina těch hráčů, tak se to vyplatí.. Mně taky přijde vtipný, jak jsou si všichni jistí, že bude skvělej, ale zároveň si myslim, že lepší výchozí pozici než on nemá žádnej mladej talent současnosti.Takže jde jen o to, jak k němu bude přistupovat trenér a jak si to v hlavě srovná on sám.

Reagovat
fantomas

A Odegaardovi to předpovídá přesně kdo?

Reagovat
fantomas

Já, a měl bys i ty - protože jde o docela specifickej případ.

Reagovat
Darren Fletcher

Andow

Reagovat
smazaný uživatel

rým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

No ťažko posudzovať kvality nejakého hráča podľa výkonov v nórskej lige. Kde je teraz Freddy Adu, ktorý hral v MLS už ako 14 ročný?

Reagovat
smazaný uživatel

V srbsku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hosi sorry ze to hazu sem ale chci se zeptat jestli se vyplati koupit ps3 nebo nevite jestli v dohledne dob e prijde na svet ps5? dik za odpoved, pokud chcete trollit tak neodpovidejte

Reagovat
I am Mancunian

ps5 nepride, ved len rok je ps4

Reagovat
kiwwi

PS4 ignorujes?

Reagovat
smazaný uživatel

načo ps4 keď si može zahrať xbox 2048

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ne

Reagovat
wild

teraz vysla PS4 takze PS5 tak urcite skoro nevyjde.. ak to mas len preklep tak PS4 sa urcite kupit oplati

Reagovat
smazaný uživatel

ja prave nemam tolik penez abych si mohl dovolit ps4

Reagovat
wild

tak potom to myslis tak, ze keby pride PS5 tak cena PS4 pojde dole? No to je mozne, ale to bude trvat niekolko rokov..takze podla mna sa oplati aj PS3. Zalezi natom co odtoho ocakavas a ake hry na tom chces hrat

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak sem to myslel, chc si na tom zahrat killzone, god of war, fifu...

Reagovat
Svatej

Já si myslím, že do 4 let tu novou konzoli zas vydají... Už teďka mi příjde, že na tom s výkonem nejsou nějak atomově ve srovnání s PCčkama, takže budou chtít začít rejžovat zase co nejdřív...

Reagovat
wild

Pochybujem ze sa konzoly niekedy vykonovo vyrovnaju PC..neviem si to predstavit.

Reagovat
Svatej

Tak to aani asi není třeba ne ? Konzole se mohou soustředit jen na hru a jejich výkon se nestará o další programy, jako to je u PC... Nejsem v tom znalej, takže sem akorát prsknu to jediný, co vím a rád se nechám poučit

Reagovat
r.mrazik

Ps5 vyjde tak za ctyri roky...driv asi ne

Reagovat
Svatej

hehe, trefa

Reagovat
TopinB

Bude nějaký HD stream na MLS finále?

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Hutton ako fotka súhrnu... a nie ironicky... kde to sme?

Reagovat
Rssa

Ve světě, kde si Logan Lerman může říkat herec

Reagovat
smazaný uživatel

veď toto

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Viděl jsem dnes Fury...sice zveličuju, ale byl opravdu příšerný.

Reagovat
fantomas

V první i druhý řadě byl příšerně napsaný; od toho se všecko odvíjelo v tomhle případě.

Reagovat
Rssa

Obojí - příšerně napsaný i zahraný. Ale co, to jsou ty čerstvé dojmy.

Reagovat
fantomas

Jo, protože je těžký zahrát dobře příšerně napsanou postavu.

Reagovat
Rssa

Já mu jen křivdím, s odstupem času to není na nejhorší výkon. Však v Charliem hrál dobře. Ale tady mi absolutně neseděl a i ten tank zahrál svoji roli citlivěji než on.

Reagovat
fantomas

Tak on tam jakože "sedět" ani neměl, o tom to celý bylo. Bohužel to ale bylo napsaný fakt nešťastně no. Na druhou stranu veškerý zápory Fury sou vlastně spojený právě jen s touhle jednou (i když veskrze hlavní) postavou, což je docela fajn.

Reagovat
Rssa

To jo, já si to užil, i když mě neskutečně sralo v té řeži na křižovatce, že tam nejspíše udělali obří chybu. Během jednoho záběru v aktivním boji se změnila denní doba.

Reagovat
vladis271

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/OriZvE602Km

Nezávidím mu, ale je toho dosť, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašní omezenci

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak ale zase inak nema fanušik dať ako najavo že sa mu nepáči čo sa deje...ale nechápem prečo bučia,striedal 3x

Reagovat
smazaný uživatel

jáj vlastne viem,Cazorla hral základ a aj dohral zápas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si Bould nezaslúži

Reagovat
smazaný uživatel

toto si vymýšľal 19 minút?

Reagovat
smazaný uživatel

to nemalo ist pod tvoj prispevok,bould v tom vajne neni

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný, že se takhle chovají fanoušci ke svýmu trenérovi, kterej je dotáhl snad na jejich úplný vrchol a jinak odvádí fantastickou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

co přesně myslíš tím "jinak odvádí fantastickou práci"?

Reagovat
smazaný uživatel

hra s tymom to miesto na ktore realne má,nezadlžuje klub,spravil z Arsenalu značku,každy rok pred Tottenhamom,je skurvena legenda,vzor,reprezentativny typ,snaží sa hrať total football,tento rok ma dve trofeje...je toho vela Maťo

Reagovat
smazaný uživatel

čím dlhšie tam bude, tým menšia legenda a vzor bude. To, že je reprezentatívny typ, si dosť kazí hlúposťami, čo v poslednej dobe dosť často hovorí, zúfalým sácaním do Mourinha alebo koniec koncov tým, že každoročne dostáva na prdel od skoro každého silnejšieho tímu. Za všetko ostatné mu treba poďakovať, postaviť sochu, navždy si to zapamätať, ale preniesť sa cez to a začať niečo nové.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nehadam,aj keď si myslim niečo ine tak tento tvoj nazor rešpektujem a uvedomujem si jeho chyby...ale aj napriek tomu moj predchadzajuci prispevok je bez chyby,možno s Kloppom( príklad,dosaď si Mourinha,LVG a neviem čo ešte..pamatam si jak všetci chceli Hiddinka ) by možno dosiahol titul a bol by ešte fantastickejši ale pokial to štvrte miesto budeme davať tak Wenger jednoducho splni ambicie klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dáte 4.místo tak se zastřelím lukem a šípem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by si sa strielal Dano?Si sa nejako stavil s Dominikom?

Reagovat
smazaný uživatel

Dominikom? Kto to je? Jinak proto,že to už není možné,aby AFC hrál zase LM ! Úplně zbytečně se scénářem - 2.místo v zákl.sk. a v osmif. konec na nějakém Top týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik je kiwwi.

Reagovat
smazaný uživatel

fujtajbel. Příšerné jméno. Dominik Zelený plod alias kiwwi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu tie mená len tak trieskam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

jj za zo,taky Southampton,Tottenham,Liverpool by v LM dali hned semifinale a spravili koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

To netvrdím,ale aspoň by byla změna. A kdo ví.... třeba by překvapili. Jinak celá PL šla v LM dost dolů,takže

Reagovat
afc

A mozno by to dopadlo tak,ze by ani nepostupili zo skupiny,co realne napr hrozi teraz City a Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to možné,ale říkám znovu - byla by to příjemná změna !!!! AFC už dlouho nudí

Reagovat
smazaný uživatel

no lebo mi to semifinále tiež dáme, že?

Reagovat
afc

V minulosti sme dali a aj finale Ide tu o to,ze postupit zo skupiny nie je vobec jednoduche,coho su dokazom Juve,United,Chelsea,City a my si toho vobec nevazime a bereme to uz automaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt klasik... aj samovražednou zbraňou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
TopinB

Kdyby to byl Swarley tak je to pazourkový šíp

Reagovat
smazaný uživatel

hm,podla mna to už Mišovi leze na nervy

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Inak koho chces zmiast? Ja poznam ich mena..

Reagovat
Swarley

pokud můžu mluvit za sebe jako za Miša, tak určitě souhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Skvělý.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Toho sa práve bojím. 4. miesto je ambícia Arsenalu, ktorý spláca štadión, net spend má nula, hrajú zaňho neskúsení mladíci a trotli (niekedy oboje v jednom), lebo na lepších nemá, nie pre dnešný Arsenal s Ozilom a Sánchezom, schopný finančne konkurovať tým najlepším a plný skúsených a dobrých hráčov, tam už proste ambície musia byť vyššie. Rešpektujem Wengera a všetko, čím nás previedol a že dokázal každý rok s tými trotlami uhrať to 4. miesto, čo si myslím, že by dokázalo len málo iných, ak vôbec niekto s takou konzistentnosťou ako on, ale nemyslím si, že Wenger je ten, kto to "niečo viac" dokáže uhrať. Síce to môže znieť hnusne vzhľadom naňho, ale vidím to tak.

lol, už som to napísal tak piaty krát. Nevadí, baví ma to, aj nabudúce.

Reagovat
smazaný uživatel

(nemyslím, že ambície musia byť vyššie tento rok, ale v blízkej budúcnosti)

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím,Arsene svojim vnímaním futbalu resp. filozofiou nie je dostatočne flexibilný(aspon z mojho lajckeho pohľadu) pre to aby dokazal hrať nad možnosti týmu,ako napr. Rodžers,Simeone (trieskam,videl som ich len par krat v LM) ale zároveň v globale vždy hrá to na čo ten tým má,možno sekvenčne to tak nevyzerá,viď jeho bilancia s MU s ktorou ma snad aj Wigan lepšiu bilanciu...Ja len nevidím dostatočnú zaruku že manager typu Rodžers by bol dlhodobo posun vpred.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo som napisal sekvenčne?

Reagovat
smazaný uživatel

aby si ukázal, že také poznáš predsa. aj ja to robím.

Reagovat
smazaný uživatel

ako keby to bola jedina chyba v tvojich prispevkoch

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Proto mě vždy pobaví, jak se tu někteří snaží tvářit nebo snad i dokonce jsou přesvědčeni, že Wenger je ten pravej. Už asi momentálně neni. Dřív ano, ale je čas se posunout dál. Kdo má koukat na tohle s hráčema, které máme.

Reagovat
smazaný uživatel

pekny ale snad zustane..

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

gumy...

Reagovat
TopinB

Kdyby někdo chtěl MLS finále:

http://www.firstsportstream.com/video.php?id=473

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=294373&part=sports

a taktiez na Acestream Stvstreams Ace HD1 vyborna kvalita v holandstine

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak koukam, ze Vida uz nehraje ani v tom Interu. a to jsem si rikal, ze ta Italie mu bude sedet. Smutny videt jak hraci jako Vida a Rio sedi na lavce v prumernych tymech.

Reagovat
kiwwi

Evra detto

Reagovat
smazaný uživatel

ten aspon hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Vánoční svátky spojené s fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci niekto sleduje snooker ale prave sa hraje finale UK Championship Judd Trump v Ronnie Osullivan stav je 9 (19) 9 takze sa hraje rozhodujuci frejm prave zacina:

http://www.stream2watch.me/snooker/uk-snooker-championship-final-live-stream

Reagovat
smazaný uživatel

sledujem Judd trochu stiahol náskok

Reagovat
smazaný uživatel

trochu .. Osullivan stratil koncentraciu ku koncu mam pocit.. ale aspon je to zaujimave teraz

Reagovat
smazaný uživatel

ted ale paradne Ronnie.

Reagovat
vodka

osullivan ma aj neco s kotnikem prej, takze mozna proto konce nedava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Judd to posral a exhibícia v závere

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta rozhodujici rana fakt paradni od Ronnieho. Pak uz to mel Judd hodne tezke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

posral to ked hral istotu a poslal cervenu na druhu stranu stola k D, ked potom zahral ronnie snooker za zelenu uz bolo viac menej jasne ako to dopadne...ale Trump to je buduci O´sullivan

Reagovat
smazaný uživatel

jj hral hodne dobre. diky nemu to bylo super finale.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono tam juddovi chýbal kúsok, aby sa to dotklo červenej, potom si to už ronnie postrážil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Za to bránění v MLS finále by se styděli i Burnley a Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/video.php?v=849054841803807&set=vb.115205405188758&type=2&theater

to fakt plati, ze co Brazilec, to nechutna simulantska pica?

Reagovat
Atlético de Madrid

neplatí :(

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
cristiano.K.

v Chelsea jo, jinak spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

bu bu bu rejpale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi to íbí.....

Reagovat
cristiano.K.

a komu se to neíbí at si prdel poíbí

Reagovat
miky10

Oscar je nechutná simulantská píča proč?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blade115

Reagovat
hefy

Galaxy maj MLS CUP, Keane MVP.

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie je pán, nikdy nezabudnem, ako ho magor Rafa odpísal

Reagovat
cristiano.K.

Hlavně neuměl smysluplne rotovat,utocna jednička hrala do te doby dokud se nezranila. Na dva utocniky neumel hrat vubec,nikdy na ne nehral,a kdyz jo, tak ta hra nedával zadnej smysl

Reagovat
smazaný uživatel

hej a hlavne proti slabým súperom, keď sme remizovávali (a nakoniec sme ten zápas aj zremizovali) sa doslova žiadalo hrať na dva hroty, ale Rafovo ego bolo vždy viac ako tímový úspech...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Donovan retires as a player with most goals, goals in finals, assists and titles in MLS history. He's also a player with most goals and assists for U.S. Men's Soccer Team, an all-time top goalscorer of the Gold Cup, the only three-time top goalscorer and the only player with four titles.

not too shabby

Reagovat
smazaný uživatel

V MLS bych to dokazal i ja..

Reagovat
Atlético de Madrid

Pochopitelně

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale ty si iný level, ty už si tímu pár zápasov sám vyhral.

Reagovat
r.mrazik

jak jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby som ja odkopiroval ten text musel by som prepisat to U.S. Men´s Soccer Team na Football Team

Reagovat
Zaschrona

Moc brzo...

Reagovat
13

Zdravím Ustyho z čela chazy league

(možná jen do zítra)

Reagovat
Counter

heh, už se to tam zvrhlo v boj top3, docela brzo

Reagovat
13

tak jako loni jsi to vyhrál pomalu stylem start cíl, letos to budeš mít těžší.

Reagovat
kiwwi

http://www.eurosport.com/football/premier-league/2012-2013/sergio-aguero-believes-he-s-out-until-2015_sto4506089/story.shtml

tak Aguero pravdepodobne out minimalne do konca roka...The Daily Mail's story claims Aguero, "privately expressed his fears after saying ‘he felt something strange happen inside’ the joint."

ale az dnes alebo zajtra ma mat MRI takze to bude presnejsie

Reagovat
vladis271

Svetlo na konci tunela akoby čukotka nemusela brať na konci titul, a takto nemilosrdne ho zhasla lavína.

Reagovat
vodka

800. pro dnešní výhru MU

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

di maria jeste nebude,nebo uz jo?

Reagovat
Swarley

ne, Rooney by měl být ready...Falcao ještě není nachystanej, podle všeho až na Liverpool a Evans už může...

Reagovat
Swarley

teda Angel ještě není nachystanej a měl by být připravenej na Liverpool...no a o Falcaovi podobně, dneska ještě není připravenej na celej zápas...

Reagovat
r.mrazik

aha...skoda...ale snad vyhrajeme i bez neho...takze Rooney s Persanem v utoku...hmm

Reagovat
kiwwi

cakam DDG - Young, Rojo, Smalling, Valencia - Carrick - Fella, Herrera - Mata - Rooney, RVP

Rafa cestoval s timom, ale necakam, ze nastupi hned po zraneni odzaciatku, Shaw neviem ako je na tom

Reagovat
r.mrazik

s tou sestavou se shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ocekavana. nemyslim, ze budem nejak zvlast rotovat. rikal jsem si ze by mohl nastoupit Falcao v zakladu, ale po tom, co LVG rekl je jasne, ze to tak nebude. Takze jedine, kde by mohla byt nejaka zmena mi prijde, ze je stoper. ale myslim, ze do toho se LVG taky nebude chtit.

Reagovat
kiwwi

do stoperov teraz sahat nebude ked im to ide a su zdravi, skor moze prist zmena na bekoch, ak by bol fit Shaw, tak bude hrat namiesto Younga

Reagovat
r.mrazik

skoda toho Rafaela,ze nevydrzi dele zdravy...preci jen Valencia,ač se snazi,tak je to jen "bezec" a na tom beku je nic moc

Reagovat
kiwwi

nahodou tam hra dobre

Reagovat
r.mrazik

pokud je dobre=prumerne,tak ok...ale treba to casem bude jeste lepsi,az si vice zvykne...

Reagovat
smazaný uživatel

United Religion ‏@Unitedology 31m31 minutes ago

Might be windy enough tonight on the South Coast to blow a Valencia cross over the first man.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, jen to je imho jedina oblast, kde mame i na lavicce obdobnou kvalitu. ale taky myslim, ze je necha hrat zase spolu, kdyz porad zduraznuje ty automatismy a tak. A proc ne, nehrajou spatne.

Reagovat
Kenneth

Kolik ze bere ten Falcao u vas?

Reagovat
smazaný uživatel

platime asi pulku jeho platu, uz nevim presne. 150 - 200K? Ta nase cast.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Rssa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nove treninkove centrum City, nevypada to spatne...

https://pbs.twimg.com/media/B4VHoApCcAIwW7v.jpg:large

Reagovat
Zaschrona

Andre Marriner, "dropped" from Premier League, to take charge of Sheffield United at Fleetwood.

I to je pro nej teda moc vysoka uroven.

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/B4P8AlAIMAEog-o.jpg

A pak se nejde divit tomu, ze si tipnul, ze to mozna byla penalta, kdyz nic nevidel... Jen to podporuje muj nazor, ze bez robotu nebo videotechniky, kde se da proti temhle nesmyslnym rozhodnutim odvolat, to nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozhodci tipuji ve valne vetsine pripadu. treba pri ofsajdovych situacich skoro vzdycky. ale jinak jasne, penalta to byt nemela.

Reagovat
13

Tak je to jasné, za penaltu může Barry.

Reagovat
kvasha16

problem ale je v tom, ze co by sa vyriesilo odvolanim, ked vysledok sa uz aj tak nezmeni? body by uz boli stratene tak ci tak a nejaka "nahrada" nepripada v uvahu

Reagovat
Zaschrona

Jo, jde o to mit moznost se odvolat primo na hristi...

Reagovat
smazaný uživatel

přestaň brečet, vždyť to faul byl..sice přísné, ale jo

Reagovat
Zaschrona

Ne, zadny faul to nebyl. Souboj rameno na rameno nikdy neni faul...

Reagovat
kiwwi

nebol to faul

Reagovat
smazaný uživatel

wenger vraj dopredu odhalil zajtrajsi zaklad

Szczesny

Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin

Oxlade-Chamberlain, Flamini, Ramsey

Campbell, Sanogo, Podolski

..snad, by bola skvela, az na rosu ktory ale asi este neni fit..a bellerin nalavo!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Parádní sestava. (aby ti to nebylo líto )

Reagovat
smazaný uživatel

diky diky aj tvoja bola super

Reagovat
smazaný uživatel

už som to videl pod preview

Reagovat
smazaný uživatel

trand

Reagovat
kiwwi

v suchom tricku

Reagovat
niflheim

Třetí a už jen 8 bodů na prvního

Reagovat
PhilipS

Utratěj neskutečný peníze za přestupy a místo toho, aby dělali reklamu na fotbal, tak vyhrávaj zápasy dřevnatou bramboračkou nebo gólem z ofsajdu. S tím nabobem, co je koučuje jsou United o parník nejmíň sympatickej tým v lize....

Reagovat
13

To byli vždycky, štěstí mít věčně nemůžou. V příštím zápase narazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes už tam u nás není a Clattenburg nepíska

Reagovat
iamek

Z posil : Blind out, Di Maria out, Shaw out, Falcao po zraneni neni schopny jeste hrat od zacatku. Zustal Rojo a Herrera.

Reagovat
PhilipS

nezájem...když navíc z těch klíčovejch hráčů nikdo neodešel...viděl sem několik zápasů United a většinou to byl křišťálově čistej chaos...a Di Maria už jim pár bodů sám uhrál...

Reagovat
smazaný uživatel

jen cela obrana, jinak nikdo klicovej neodesel, to je fakt.

Reagovat
PhilipS

můj ty smutku....kdyby nefungovala jenom obrana a v útoku, by to byl festival, tak neřeknu ani popel...ale tam nefunguje prostě nic...

Reagovat
kiwwi

ty davas

Reagovat
PhilipS

tohle už mi malinko hnulo žlučí no...a to sem celkem odolnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

znalec

Reagovat
nani92

ak tu bude ešte niekto vyhadzovať RvP zo zostavy, tak by mal skončiť s pozeraním futbalu a kolektívnych športov a sustrediť sa trebárs na tenis..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či kiwwiho tenis baví.

Reagovat
kiwwi

dzizs, to su zase zavery

Reagovat
smazaný uživatel

nasiel si sa v tom?

Reagovat
kiwwi

v tom, ze som vyhadzoval RVP zo zostavy? samozrejme ze ano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

www.eurotenis.cz

Reagovat
smazaný uživatel

to už je moc

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG

Ty jsi fakt teplouš jak poleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver trolluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

a to preco akoze ?

Reagovat
CHONG

To musíš vědět sám, proč máš rád kolíky.

Reagovat
I am Mancunian

a ked nemam ?

Reagovat
CHONG

Tak jen dobře pro tebe, pak ale nechápu, proč se vůči kiwwimu chováš jak zamilovaná buznička.

Reagovat
I am Mancunian

aha, tak napis rovno, ze nam zavidis nas kamaratsky vztah

Reagovat
CHONG

No nevím, já mám pár dobrý ch kamarádů, ale nemám potřebu lézt jim neustále do prdele.

Reagovat
kiwwi

jak sa chcel pochvalit ze ma kamaratov

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ty jsi dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
wild

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

fakt nechapem co sa rehoces teraz

Reagovat
nani92

však sme vyhrali,dobrá nálada nie?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak doted hral vetsinou dost tuzku.

Reagovat
kiwwi

sustred sa na tenis

Reagovat
smazaný uživatel

tomu taky nerozumim.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

tak já bych ho po těch zápasech na začátku sezóny posadil taky okamžitě, kdyby byl Falcao připravenej hrát

Reagovat
nani92

tak na začiatku hral každý zle..a hlavne by mali hrať spolu

Reagovat
smazaný uživatel

krasa, megadolezite vitazstvo, OOOOOH ROBIN VAN PERSIE

Reagovat
iamek

Dneska famozni ! Na to, ze jsme hrali bez zalohy :).

Reagovat
iamek

Dulezite a utrapene tri body.

Reagovat
kubys

Dobrý, pro nás lepší, když Soton ztratí body.

Reagovat
smazaný uživatel

zase 2 strely 2 goly kedy to uz skonci ?! v kazdom zapasu su slabsi...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy to neskonci, len to zase zacalo po rocnej pauze, teraz sa to potiahne takych 20 rokov aspon, znova

Reagovat
iamek

Reagovat
jacobT

Strely celkom 15:3

Strely na bránu 7:2

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci Soton, najprv od nás v poslednej minúte dostanú gól a teraz toto.

Reagovat
Ligter

Vzhledem k předvedené hře snad nejcennější tři body této sezóny. Díky, kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovy klasika: dulezity jsou body, na ostatni se vyser. Matu, Fellu, Wazzu proplesknout, DDG a Persana odnest na rukou az do Manchesteru, stoperum zakazat klickovani (OMG, takovych ztrat a prekernich situaci, na to nemam nervy). Vysrat se na 3-5-2 s hraci, kteri to asi netrenuji nebo nevim, protoze se tam dneska motali, to bylo strasny. Prvni pule hruza, druha o poznani lepsi. po pocatecnim tlaku Sotonu jsme uz i dokazali kombinovat a vic drzet mic. presto z toho moc nebylo, ale zaplatpanbuh za Persana dneska.

Od nej paradni vykon, dve sance, dva goly, odmakal to i smerem dozadu, podrzel spousty micu. Parada. Takhle uz kazdej tyden..

Reagovat
smazaný uživatel

jo a super, ze jsme nepripustili zadnej konec jako se Stoke. Dobre na konci odbraneny.

Reagovat
Grahf

Za tu sračku sme si nezaslúžili ani bod. Bolia z toho oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Body > předvedená hra

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ci tychto fanusikov nevychoval Fergie, alebo v com je problem

Reagovat
smazaný uživatel

Jako taky bych rád viděl krásnou hru s výhrou 5-0, ale venku se hraje vždycky jinak a takovéto vybojované výhry sou ještě cennější!

Reagovat
Usty

vždyť ty poslední roky před krizí jste hráli dobrej fotbal.. tohle je úplně něco jinýho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Grahf

tak to sa možem pozrieť na výsledky. Ja sledujem futbal kvôli tomu ,čo sa deje na ihrisku.

Reagovat
TopinB

Kdyby tohle rekl fanousek Chelsea tak tu blijete jeste za tyden

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

futbal sa ale nikdy nehral a ani nikdy nebude hrat na to kto si co zasluzi

Reagovat
Matić

Tak to vidim tak, že my jako první tam po Manchesterech ztratíme body

Jinak ten Mané je neskutečně špatnej, resp. hrozně zbrklej a pak dělá strašně chyb. Mata pro mě neskutečný zklamání - četl jsem, že se tu na něj dost nadává, ale že to je fakt tak špatný jsem nečekal. Hodně se mi líbil Bertrand, zajímalo by mě, jak to s ním bude na konci sezóny, ale vzhledem k tomu, že mame Azpiho a Luise, tak si myslim, že ho do Sotonu sřelíme, nevim na jak dlouho má smlouvu u nás ještě, ale počítám, že tak za 6-8m liber by mohl jít

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je letos příšernej

Reagovat
Zaschrona

Az se nekdo bude zase divit, proc jsou MU obecne tak nesympatickej tym, dneska ma odpoved. Fakt k nasrani tohle, jeste vic jak posledne s nama.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni umeni vyhravat kdyz se dari...

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Ja bych chtel umet vyhravat kdykoliv, bohuzel kdy nam to jde tak to zvorem a kdyz to nejde, tak zadnej zazrak z toho taky neni.

Reagovat
iamek

A dva kluby z Poolu nam koukaji na zada z hodne velke dalky

Reagovat
Zaschrona

Hodne divna vec, vzhledem k castkam investovanym do prestupu a wage billu - byt pak v tabulce nad klubem typu Everton.

Reagovat
iamek

No

Reagovat
smazaný uživatel

A že těch posil za ty investovaný částky ale hraje

Reagovat
Zaschrona

A ti hraci, kteri hraji, jako nemaji vetsi platy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej má pak tvůj argument smysl?

Reagovat
Zaschrona

Tak si to precti znova, treba to pochopis.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud ty posily nemaj velkej vliv na tom postavení v tabulce, tak jakej na to má vliv jejich příchod?

Reagovat
Zaschrona

Vubec to nesouvisi jenom s posilama, jen ty ten tym netvori...

Reagovat
fff

Vy sa mozte aspon na tie prachy vyhovorit

Reagovat
Zaschrona

Ja se na nic nechci vymlouvat, proste realne jsou United i vy tym, se kterym nemame financne co bojovat. O to smutnejsi to pak bylo/je.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

za takúto obhajobu sa ti fanúšikovia LFC moc nepoďakujú.

Reagovat
Zaschrona

Kdyby akceptovali, ze MU je financne realne uplne jinde, tak by s tim souhlasili.

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k nasraní, já sem osobně nasranej, máme 3 body a opravdu sem nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, LVG out!

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě, Moyesu vrať se!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky o tom sním

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti nedivim, hlavne prvni puli se na to fakt nedalo divat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas nemůžeš čekat že to každej zápas pujde. Já osobně sem rád že v den kdy se nám naprosto nic nedařilo, míče odskakovali, hráči najednou dělali nevysvětlitelný kraviny atd., že i tak dneska máme body. Myslim že LVG už ukázal že umí s týmem hrát dobrej fotbal v jinejch zápasech, neni to jako u Moyese, kdy hrát totálně nesebevědomej shit bylo na denním pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a za ty zápasy kdy soupeře přejedeme je Man United tak sympatický tým. A nebo si každý pamatuje akorát co se mu hodí?

Reagovat
Zaschrona

To mozna nebude, ale aspon kazdy realne uvazujici clovek uzna, ze jste pak nechutne dobri a neda se nic proti tomu rict. Tady hrajete hnusnej fotbal se kterym vyhravate a jeste k tomu jste teda nesympaticti. Nejhorsi kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

proste vsechno spatne co?

Reagovat
Zaschrona

Jo, neoblibeny klub hraje houby a furt vyhrava. A dalsi hraje houby, nevyhrava a stejne je pred nama. No povez mi, jak te ten fotbal pak ma bavit. Kdo by z toho nebyl frustrovany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ked sa dari tak si sa vratil?

Reagovat
smazaný uživatel

GGWP United a za tyden porazit Pool, at zdejsi nobrain/kid fans zalezou zpet do kanalu alespon na nejakou dobu...

Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/m3fxk9y

na tu formu sa dobre diva

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude pokračovat a ještě ovlivníte boj o titul

Reagovat
Zaschrona

Nekde se ty pozitiva hledat musi...

Reagovat
smazaný uživatel

musime to brutalne zlepsit ale. Dneska to bylo chvilema fakt hruzostrasny. Takovych ztrat a nepresnosti, to jsem snad nevidel nikdy. A i od hracu jako Herrera.

Reagovat
Devil

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte, ty mas ucet na betfair, ze ? Jde to nejak prepnou do cestiny nebo jsou ty stranky jenom v anglictine ?

Reagovat
kiwwi

hmm, prisahal by som, ze som uz videl cestinu na betfair, ale jak pozeram tak pozeram, nevidim tam ziadne nastavenie...ja to mam odjakziva v anglictine

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton hrál dobře, ale jestli nám ani při tak příšernym a nekoncentrovanym výkonu United nedokážou nastřílet 3 fíky, tak si body nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

a zas "nezaslouží"... na to sa nehra

Reagovat
Infernoqt

musim uznat, za to zdržování za nás hraje opravdu zkušenost

MOTM si nemůžu vybrat mezi Persiem a DDG. Možná Persie, aby se mu zvedlo sebevědomí a hrál každý zápas jako dnes. 3 body důležité a ačkoliv mě tato formace sere, tak ten spirituální boj se nám obnovil

Reagovat
smazaný uživatel

Persie! Nejen góly, ale dneska dokázal docela dobře i udržet míč vepředu, jen ho nikdo nedokázal zas rozumně doplnit. Kdyby hrál pokaždý jako dneska, tak ho zas vezmu na milost

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tím, že ses tenhle titul rozhodl dát Persiemu, jsi mu sebevědomí určitě zvedl

Reagovat
smazaný uživatel

kurvasa my mame takovy nehorazny stesti ale jo jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas na začátku sezony mi to připadalo jako že sme měli hroznou smůlu, tak se to teď aspoň vyrovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd goalscorer @Persie_Official: "I don't think we played our best today, we were a bit sloppy... but in the end we nicked it."

Reagovat
smazaný uživatel

nicked je odvodené od Bendtnera, však?

Reagovat
Swarley

neuvěřitelné, jak dokážeme předvádět naprosto odlišný výkony...doma dokážeme hrát organizovaně, být silní na balonu, vypracovat si šance, ovládat zápasy a ven jezdíme hrát tenhle chaos, kdy je to prostě 90 minut všechno špatně, nedokážeme si nic vytvořit, ztrácíme naprosto nesmyslně míče, nemáme ani jeden kloudný protiútok, protože na to nemáme hráče a jako bonbónek tím totálně přetěžujeme naši již tradičně utlramarnou obranu...

tyhle zápasy na Arsenalu a dnes jasně ukázaly, že to rozestavení je naprostá, ale naprostá číčovina a nemá nejmenší smysl v tom jakkoliv pokračovat...ani venku, ani doma, ani na Měsíci a už vůbec ne někde před lidma...ani sebestředný LVG nemůže z toho vyvodit závěr, že ta venkovní taktika funguje dobře, ani hovno, nikdy, nijak...není ani jeden hráč, kterýmu by to v našem týmu sedělo...možná tak De Gea, protože může pak machrovat, jak fantasticky zase zachytal...

tohle byl prostě budíček, na tohle se okamžitě vysrat a musíme pilovat tu klasiku, co předvádíme doma a musíme se snažit to začít praktikovat i venku...Saints i Arsenal jsou opravdu kvalitní soupeři, ale s tímhle rozestavením na hovno nám zatopí naprosto kdokoliv z PL...

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea pobavil. Jinak souhlas. chvilema mi prislo, ze nikdo, ale vubec NIKDO, nevi co na tom hristi ma delat. Pak vymejslej picoviny a tech ztrat.. to bylo desny.

Reagovat
Swarley

je to totální blbost a van Gaal to ještě korunoval tím, že toho, co drží v posledních zápasech celou zálohu, posune na stopera...to je v mých očích naprosto nepochopitelnej úlet a obzvlášť ve chvíli, kdy si dělám chutě na to, jak to celé překope na ten klasickej diamant...

ten systém je na hovno, když tam není Carrick nebo Blind, tak ten střed je v prdeli, propadá to, nepodrží to nikdo...před stoperama pak hrál Fella a konečně jsem dostal jasnou odpověď, jestli může hrát u nás DM, tak ani hovno, nehrozí...obrana je naprostá katastrofa, v minulých zápasech nás zachraňovalo právě vysoké držení míče a organizovanej střed hřiště, pak se nám drtivou většinu času daří eliminovat soupeře...samozřejmě stačí pasáže se Stoke a je jasně vidět, co se bude dít, když to tak nebude...o to opět nepochopitelnější, proč jezdíme hrát tuhle sebevraždu na Arsenal a se Saints...

tenhle systém ti ani nemůže fungovat, když nemáš fantastický ty kraje a ty fantastický fakt nemáme...můžeme být rádi, že tomu můžeme říkat kraje a ne tak cokoliv jiného...

vrcholem toho všeho je pak stojící trojka Rooney, Robin a Mata, kteří ti brejk neudělají nijak a nikdy...Mata mimo, protože pod tlakem je poloviční, Wazza odříznutej a jedinej z nich, co za něco stál a dnes to celé zachránil, je Robin...skvělej výkon a jedinej s Davidem, koho můžu chválit...

suma sumárum je to pak celé naprostá holomajzna a musí to rozhodnout něco jiného...standardka nebo jejich chyba, protože my ničím jiným v tomhle systému zahrozit neumíme...možná jen ještě kdyby to byl ten jeden z tisíce zápasů, kdy to Young nebo Valencia někomu přesně posadí na hlavu...

zlatý tři body, ale hrůza a děs, okamžitě ruky od toho pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

taky tomu nerozumim. LVG nekde jednou vysvetloval, ze ty 3 stoperi jsou dobri, protoze ti pokrejou celou lajnu a tak mas dva krajni beky, kteri muzou utocit oba najednou a tim precisli souper. a my to hrajem tak, ze tam je 5 lidi v obrane a ti dva v zaloze chybi. Tak co jim tam pousti za tu filosofii??

Jinak i SAF se vzdycky snazil soupere prehrat v zaloze, to byl zaklad. Mata dneska marnej. ale ani Herrera tam dneska prakticky nic nepredvedl. Nekolikrat mel on i Young a Valencia prostor a absolutne to nezkousi pres nekoho prejit, posunout hru o dvacet tricet metru nejakym sprintem... to pak mame ty kridelni beky uplne na hovno.

Aspon se nam na konci podarilo nepustit Soton do nejakeho velkeho tlaku aprakticky ani sance.

Reagovat
Swarley

je to tak, ono by se to samozřejmě dalo hrát aktivněji...to rozestavení nemusí být ve většině zápasů klíčové, protože se to různě mění, ale to právě není náš případ a je to přesně tak, jak píšeš...stojí tam lajna 5 hráčů, která nestíhá absolutně vystupovat a když to udělá, tak propadne...většinou si tam v pěti hlídají maximálně 3 hráče a stejně je tam prostor na to, aby to někdo prostrčil mezi ně...k tomu ještě ta útočná trojka většinou stojí někde vepředu a absolutně se nevrací, aby záloze pomohla...a záloha bez Carricka nebo Blinda je kalamita...

a fakt nejde ani o kvalitu soupeře a že to byly těžké venkovní zápasy, tohle hovno kamkoliv přijedeme hrát, tak to bude na náhodu a každý soupeř nás přehraje, úplně každý...

Reagovat
smazaný uživatel

uz se tesim az s timhle prijedem na ten Yeovil, dostanem 4ku a bude.

Reagovat
Swarley

musíme začít hrát ten domácí styl i venku...a je pochopitelný, že to ze začátku nebude dokonalý a vychytaný na zápasy proti silnějším soupeřům a já to budu s přehledem tolerovat, ale na ty průměrné týmy a níž to musí stačit a rozhodně by nám to zajistilo v konečným důsledku stabilnější přísun bodů než s tím, co jsme hráli dnes...a i vidina toho, že budeme neustále pracovat na jednom systému, který může být výhledově dominantní a může nás dotáhnout až k titulu, ta se mi líbí...nevidím důvod to kombinovat věcma, který nefungují, i když by mě LVG s prostou matematikou poslal do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

a to ani nejsi exlegenda United, tak bys to asi poradne schytal. Pay attention Swarley!!

Reagovat
Swarley

dodal by jen 2 matches, 6 points, so what is a problem?

na něj by se muselo od lesa...nekritizovat, to jeho ego nedá a na truc do příštího zápasu postaví těch obránců 6...ale musel bys mu právě říct, že takhle se vyhrává venku lehce, s tak geniální taktikou...ale že nemáš koule to postavit stejně jako doma a ještě dát Matu na střídačku, Rooneyho na AM a Falcaa k Robinovi na hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to promakany. uplne vidim, jak by tam dal jeste o jednoho utocnika navic.

Reagovat
Infernoqt

Mno vzhledem k tomu betonu a zdržování musím uznat, že Mourinho měl skvělého učitele. Se zbytkem jinak souhlasím.

Reagovat
PhilipS

S Mourinhovým kvalitním betonem tahle haluz fakt srovnávat nejde....to je úplně jiná jakostní skupina...

Reagovat
Infernoqt

zaučujem se

Reagovat
vodka

ono to fungovat může, pokud by nehrál Fella. Jakmile by hrál ten střed třeba Blind s herrerou, tak to vypadá jinak. V té záloze totiž dneska ani proti AFC vůbec nebyl pohyb, presink. Fella navíc pozičně slušně hoří, pokud ho nejistí aspoň jeden a půl hráče (zvlášť když mu to nejde).

Reagovat
Swarley

souhlasím, trošku jsem to rozepsal výš...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle se bude spát! DÍky kluci za 3 body, za hru už tolik ne! Dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo si může podat ruky s Lovrenem, oni oba na hřišti vypadají jak kdyby hráli fotbal poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

on je zvlastny, ma super rozohravku, nejaku cast zapasu upln hraje suverenne a zrazu zoberie loptu a ide medzi dvoch hracov a urobi totalne nezmyselnu stratu, zvlastny je zatial no

Reagovat
smazaný uživatel

no dneska tam mel nekde asi v 76. minute naprosto genialni napad jit do trech. jako posledni hrac. to jsem myslel, ze me trefi.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nemá komu, Carrickovi a Fellainimu naprosto chybí pohyb!

Reagovat
Infernoqt

Dneska tam zachranoval tutovku, kde mohl S'oton dorážet míč do odkryté branky asi z 3 metrů. Možná, že dělá chyby. Ale ty dělá každej, kdo v této formaci hraje a není na ni zvyklej, aby věděl, kde přesně se pohybovat. Rojo dneska musel střídat 3x pozici a z toho doplňovat na LB... čili žádný lehký úkol. Jediné kopyto z naší obrany byl Evans a McNair. Smalling chytil formu a proto zamrzí, že se zranil. Carrick taky vynikající jinak. Co se týče toho Marcose, doplnil bych jen, že když sledujeme jeho utkání se 4 člennou zálohou, je perfektní. Obrannou činnost zvládá zatím nejlíp, co mu jeho postava a tělo může dovolit. A jelikož LVG jde o nasazení, nenajde lepšího člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj všem, co se smáli DDG v jeho začátcích u nás

Reagovat
iamek

Cau :)

Reagovat
13

Je to frajer, už ani ty koblihy nekrade.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já tvrdil,že do tří let bude top,ale první rok bude mít velký problém,proto jsem šel i do sázky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak az budem mit vsechny hrace zdravy: de gea - POSILA,POSILA, jones, shaw - mata, herrera, carrick(fletcher), di maria - van persie, rooney

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak to poskladal ty?

Reagovat
vodka

DDG - Rafa, Evans, (???/Jones/Rojo), Shaw - Blind (Carrick) - Herrera (Fella), Di Maria (Fella) - Rooney, Mata (di Maria, Januzaj) - RVP (Falcao). Nemám ideální sestavu, ale Rafa na RB je jasný, Mata na křídle ve 442 kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik moc za info

Reagovat
mithro

fakt Evans? u neho mam uz znacne pochybnosti.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zahral dobre, jestli je smalling out, tak bude priste v zakladu, tak se uvidi jestli to bude lonskej Jonny ( ) nebo predlonskej Jonny.

Reagovat
vodka

já ne, jenom aby zostal zdravý

Reagovat
mithro

ja som teda videl dnes len prvy polcas, vdakabohu ale tuto sezonu bol strateny, vobec si neveri na lopte a to je problem.

Reagovat
smazaný uživatel

v druhým poločase pár průniků měl

Reagovat
nani92

dúfam že hlavne POSILA a POSILA budú zdraví

Reagovat
iamek

scifi

Reagovat
smazaný uživatel

tak on hlavne Jones bude porad na marodce, ze jo...

Reagovat
mimi_united

LVG

Liga Majstrov bude, u nás bol výpadok len výnimkou. Stále sme spolu s realom, barcelonou a bayernom top4 klub európy

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna po tomhle zápase bych tyhle diskuze nevytahoval

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dneska je to odvazny. ale na druhou stranu, velky kluby dokazou vyhravat, kdyz se jim nedari a to posledni dobou rozhodne prokazujem.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

Reagovat
CHONG

Tím čtvrtým klubem je v současnosti Chelsea.

Reagovat
Sandstorm

Když už tak tím klubem je jednoznačně PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je imho teda lepsi nez PSG.

Reagovat
Sandstorm

Tak to neni.

Reagovat
kvasha16

na zaklade coho si dosiel k tomuto nazoru?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
CHONG

Reagovat
Godwinson

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kubys

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Infernoqt

mno, jak to je příští rok, první koš bude jen pro vítěze ligy?

Reagovat
Zaschrona

Jeste se to musi oficialne schvalit, ale melo by to tak byt. Obhajce + 7 mistru nejlepsich lig dle koeficientu, pripade 8 mistru, pokud obhajce zaroven vyhraje i doma.

Reagovat
Infernoqt

v tom případě s tím 2. košem pro nás počítám po právu... mno, bude to aspoň zajímavý... ačkoliv týmy jako City se tomu mohou pěkně vyhnout ... každopádně jim by třetí koš měl zůstat, ne? Chelsea nejlehčí skupina jako vždy, tam není co řešit.

Reagovat
Zaschrona

Fakt tezky predvidat, fakt zalezi na vysledcich letosni sezony a kdo budou mistri...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle by spis nahravalo Sandstormovi. Chelsea ma ctvrty nejlepsi koeficinet za poslednich pet let, ale PSG ma druhej nejlepsi letos.

Reagovat
Zaschrona

No pockat, Bayern ma stejne bodiku jako Dortmund, to nedava pak smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

tam se pocitaj jen vysledky z LM a EL.

Reagovat
Zaschrona

Ja vim, ale je to proste nesmysl to takhle porovnavat.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tzs sem tz statistiky hodil.

Reagovat
Zaschrona

Tak je to jedina moznost to nejak relevantne porovnat, jinak to je vzdycky subjektivni hodnoceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu zavádějící, ale nevadí. Nebo nesouhlasí snad někdo s tím, že je Tottenham lepší tým než Juve, Man City nebo Liverpool?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Momentálně ale hrajem pěkný hovno, hráči si vůbec nepomáhají věčně není komu nahrát...

Reagovat
smazaný uživatel

fake nick pls

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ste k tej vyhre prisli jak slepy k husliam, taha vas do velkej miery aj stastie a fakt, ze vas opat vedie dalsi Faust

Reagovat
madridcan

Ja uz si ani neviem predstavit, ze by United pod LVG prehral

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v hajzlu...

Reagovat
madridcan

Online prenosy zo srania...na toto som cakal. Aj ked nejaky zaklad vdaka PD diskusii uz mam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Koeman>LVG

Reagovat
wild

BREAKING: Manchester United announce co-owner Edward Glazer is selling three million shares in the club. #SSNHQ

Reagovat
smazaný uživatel

coz je asi 1,5 procenta, ne?

Reagovat
Zaschrona

A uz je to venku.

Reagovat
cristiano.K.

komentátor na digi"mohli jsme sledovat starý dobrý MU, který z minima vytěžil maximum" Mané jasná červená a květák jí klidně mohl dostat taky

Reagovat
kiwwi

a Pelle taky

Reagovat
smazaný uživatel

LVG on GNev's criticism on Sky: "He can say everything because he's an ex-legend. But as an ex-legend you have to know what you're saying' tady bude jeste veselo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Hezky pekne zpatky s Barrym do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

ten vede jinou statistiku, co jsem vcera koukal.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, nejlepsi taktickej fauler vsech dob PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

ano, i tak se to da rict.

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

mistni oblibeny statistiky...mnohem lepsi nez Blind

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Vole nechápu proč United tam hráli tak připosraně mají na víc a hráče na to maj, ale kdo mě dneska šokoval byl Fellaini nechápu co dělá v základu dneska byl myšlenkama v Maroku nebo nevím a často brzdí hru a kazí on nemá v United co dělat. Toho Strootmana by měli podepsat už v lednu . Rooney dneska neměl na protiútoky Di Máriu často se tam motal sám a mával rukama, když ho obrali o mičudu. Jinak RVP dneska suveréně nejlepší. A Soton od cca 60 min nic extra a když tak De Gea v bráně skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Fella byl ale posledni zapasy dobrej, nas nejlepsi nebo jeden z nejlepsich hracu. jen tenhle system je pro nej uplne na hovno. Takze dneska tam fakt vypadal strasne.

Reagovat
Infernoqt

dneska hrál hovno a pokud se čirou náhodou nepostavil do rozehrávky soupeře, tak jsi o něm nevěděl, ale byl užitečný minimálně při rohových kopech, které odvrátil snad všecky v druhém poločase, u jednoho jsem viděl zasáhnout Carricka

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jediný je dobrej, ale ve SZ naprosto nulovej, jemu a Carrickovi chybí pohyb, oni dva by neměli hrávat spolu.

Reagovat
Infernoqt

Carrickovi chybí pohyb, ale nezdá se mi, že by zaostával. Opravdu byl všude, kde bylo potřeba. To je vysloužilej a zkušenej člověk. Fellainimu chyběla trochu ta jistotu. Dnes přeci jen měl nezodpovědnou práci, přes naši zálohu, kde chyběl jeden člověk při té blbé formaci. Tudíž S'oton mohl dost presovat. A tam se Fella nezužitkoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick není špatnej, a taky není nejmladší jen si myslím, že by se vám do zálohy hodil podobnej střeďák jako je třeba Y. Touré a Fella není ten správnej typ. Blind se mi líbil dokud se nezranil.

Reagovat
Infernoqt

Právě se mluví o Strootmanovi, který ještě před jeho zraněním byl plnohodnotnou náhradou. Přeci jen odehrál jedno utkání a tak nevím, jestli se dostane zpět do formy. Měl by... mohl by.. a pak se uvidí. Kupovat ho teď v zimě by bylo přeci poněkud předčasné a i poněkud drahé.

Reagovat
smazaný uživatel

Strootman je celkem risk, dlouho absentoval. Pokud vím tak vaši skauti sledovali několikrát Enza Pereze z Benfiky. Znám ho dobře box to box CM a myslím, že by mu i PL sedla má dobrý předpoklady, ale má už 28 let. Jde po něm Valencia a prý i United, osobně bych byl rád kdyby zůstal, ale MU bych mu celkem přál. Má výkupku cca 24 mil liber.

Reagovat
C-M@ster

Ne Di Mariu, on neměl nikoho. Neměl komu dát balón, hráč, co má být pod ním, chyběl a další hráč taky. Takže místo kombinace musel volit cestu sám do dvou a ještě z nevýhodné pozice.

Začali takto hrávat už za Moyese, nevím proč. Prostě se nedoplňují - nepomáhají si.

Reagovat
mithro

LVG on MUTV "Well done to the fans because Southampton is not the nearest village"

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

my budeme zase hodně rychle populární

Reagovat
mithro

este par takychto zapasov ako dnes, sem tam nejaky dobry koment a sme jednoznacne spat

Reagovat
Swarley

i to tradiční uvažování už se dává dohromady....8 bodů na Chelsea je nic...

Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo mysleny spis jako takove rceni nez jako vysmech Sotonu, ze jsou vesnice, ne?

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
wild

Reagovat
PhilipS

NHL OT: Jágrův 1500. zápas bude vítěznej. A Jarda tři body za dva góly a asistenci. Cejtím to v kostech...

Reagovat
Infernoqt

dneska nejspíš vyhrajou, ale do playoff nedojdou, potřebujou na to víc štěstí a návrat zraněných... hlavně ať rupne Pittsburgh a Vancouver ... a nebyl bych ani proti zázraku Buffala :)

Reagovat
PhilipS

playoff ani omylem no....ten tým je hrozně tragickej....nevím, co by se muselo stát... Pittsburgh snad pohoří no...a Crosby ani bod..

Reagovat
Zaschrona

Aspon pojede na MS.

Reagovat
PhilipS

Pokud nepůjde nějak výrazně s výkonem dolů a začne konečně sbírat body, tak bych spíš čekal, že ho vytradujou někam, kde bude mít ještě šanci na stanley cup...

Reagovat
PhilipS

tak ještě jeden a asist ...do piče ale je na to zoufale sám

Reagovat
PhilipS

tak ještě gól....neskutečnej...

Reagovat
Ligter

Není už na pátém místě v celkovém bodování?

Reagovat
SunFells

Nezaznamenal, lůzr.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton prohrál s Kurvajtid tak to je konec světa. Neblíží se, už nastal. A vy kteří, žijete to jenu odmítáte pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton prohrál s Kurvajtid tak to je konec světa. Neblíží se, už nastal. A vy kteří, žijete to jenu odmítáte pochopit.

Reagovat
Swarley

1100. pro konec těch experimentů s tím special venkovním rozestavením...

Reagovat
PhilipS

swarley už se netrap venkovním rozestavením a běž spát...

Reagovat
smazaný uživatel

a víc takových experimentů: https://www.youtube.com/watch?v=K_T8OuYIfhM

Reagovat
Zaschrona

1108. pro NBA

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Míšo!Míšo!Míšo Pražáku,kde jsi ty retarde?To tě musí,ale srát United vid??No jo ty píčo z České Lípy,pozdravuj tentokrát mámu.Včera po fotbale jsem ji nachcal do huby výsledek 1:2....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2? To se ta máma teda vzpírala

Reagovat
smazaný uživatel

pomer decilitrov

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

klasicky divny zapas vcera...

van gaal dost prekvapil,kdyz to zezacatku hral vlastne 3412...kdy ti krajaci hrali docela dost vepredu...je otazka,jake by to bylo,kdyby tam Paddy nehorel jak suchej list papiru...

po jeho a nucenem smallingovo vystridani to slo do kelu,protoze jediny schopny carrick se presunul na stopera a bylo po prdeli...

vitezstvi dost nahodny,ale kdyz na to koukam posledni dobou,tak ma van gaal podepsanou smlouvu s dablem,co on vyhrava...

smallinga skoda,od vylouceni hral moc dobre...pokud nekoupime stredaka,tak by carrick mel hrat v zaloze,na nej ani blind nema,je proste bozi...

fella opravdu nemuze hrat stredaka pred stoperama...bud ho uklidit na stranu (aby centroval??achjo),nebo vic nahoru...

Mata krome jednoho zapasu opet klasicka sracka,i kdyz beru,ze to mel ted tezky,protoze krome prvnich minut nemel sanci se dostat poradne do hry...

takze vlastne prvotne nastavenou taktikou dost zkazeny zapas a jen stesti (opet),ze mame tri zlaty body...mohl to byt neskutecny prokauč...ale o tom stesti bych se opakoval (da se to vlastne uz brat jako stesti,kdyz je to tak casty?? )

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

LVG: “Only three players played well. The others were not good. Normally you have six, seven, eight players who are good. But there were too many not good.It’s fantastic now to be third in the table, but I hoped we’d do that with a better performance because we were the lucky team.”

Reagovat
smazaný uživatel

o to vic musi byt v Sotonu nasrani, protoze proti takhle spatnym United uz asi nikdy hrat nebudou...

Reagovat
SunFells

Soton i Arsenal účka zas haluzí.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, vy taky. Ale vcera mel Soton prakticky jen dve poradny sance Longa, jinak strely z hranice vapna, ktery samozrejme mohly skoncit v brane, ale uplne extra sance to nebyly, ne? Nevim jestli Pelle tam mel jeste nejakou vylozene tutovku? Coz je pak taky s podivem, ze si toho nedokazali vypracovat vic.

Reagovat
SunFells

Neviděl jsem to.

Reagovat
r.mrazik

aspon ze je soudnej...

Reagovat
Swarley

hlavně sám LVG nehrál včera dobře, to trápení jde primárně za ním

Reagovat
forrest

Jsem rád, že jsme zpět. Pátá výhra v řadě, má někdo aktuálně lepší formu v Premier League? Kde je Liverpool, kde je Arsenal? My jsme byli na začátku sezóny v prdeli a všichni si to vychutnávali. Jsme zvědavý, jak si budete vychutnávat 1.1.2015, kdy vyhrajeme na Stoke City, potvrdíme 10. výhru v řadě a z druhé pozice budeme na Chelsea ztrácet 2 body...

Reagovat
Swarley

? Spoiler !?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tech deset vyher budem dosahovat timhle stylem, tak se toho 1.1.2015 stejne nedoziju, protoze me trefi...

Reagovat
iamek

. Letos jen jeden klidny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tu euforii bych krotil, zase můžeme rychle spadnout na zem, chce to jít zápas od zápasu

Reagovat
forrest

Samozřejmě je v tom trochu nadsázky, ale je to nereálný? Není. A já tomu věřím, že po 1.1.2015 budeme minimálně s přehledem na tom třetím místě.

Reagovat
smazaný uživatel

ten los neni uplne nejlehci, ale nejtezsi taky ne. Live a Newcastle doma, Tottac, Stoke a Villa venku. Budem muset hrat podstatne lip, pak to klidne mozne je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim
Reagovat
forrest
Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/-JfH5NVeAgE

vcera naprosto fantasticki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a úplně celý zápas i u takového zápasu, kvalita

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

To snad jelo i dvacet minut v kuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

a to je ještě ta nahrávka na Peršana

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Ale když i při tomhle vyhráváme, tak se nemůžu dočkat toho, až nám to půjde.

Reagovat
Miguel19

Dami a pani, vykon hodny klubu Manchester United!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá ti.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

OT: Mezinárodní olympijskej výbor uznal Kosovo jako samostatnej stát a už na LOH 2016 budou moct soutěžit pod vlastní vlajkou a s vlastní hymnou.

Schválně co na to FIFA/UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam po nich. Ale co taky Oliver?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
jacobT

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
*CZE*

jak tohle můžeš uznávat florbalisto pravdoláskaři

Reagovat
fantomas

Pravdolaskari

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

A jenom tak mimochodem, já to nikde nepodporoval. Jen sem to sem nakopíroval a vyjádřil zvědavost z toho, jak se k tomu postaví čistě fotbalový organizace.

Reagovat
smazaný uživatel

hnus

Reagovat
fff

Ale tento rok je fakt zaujimavy zatial, jednak tie male odstupy na top 4 a teraz aj ta prva trojka.

Chelsea, ktora mala fakt uzasny vstup ma nakoniec iba 3body na MC a iba 8 (jasne, 8 je dost ale vzhladom na okolnosti) na MU, ktori fakt maju starsne vela tych zraneni a zostavu inu kazde kolo.

Reagovat
EXoRcIsT

preto je PL najlepšia liga na svete

Reagovat
Swarley

se v Anglii pereme o každej bod a na Slovensku si je rozdáváte za účast

Reagovat
fff

Snad tomu neveris

Reagovat
Swarley

tak mohl bych se příště podívat alespoň na název stránky, to je fakt...ale na druhou stranu, já už bych se tady v našich luzích a hájích fakt nedivil vůbec ničemu...

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Duda do Evertonu, poď mi.

Reagovat
smazaný uživatel

by rýchlo skončila rozprávka o 100-miliónovom Barkleym.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočné. Je už veľa východniarov v Liverpoole

Reagovat
smazaný uživatel

čo ten chlapec z Michaloviec čo ho chce MU a Real Madrid? už niekde prestúpil?

Reagovat
smazaný uživatel

Maťo Ódegárt?

Reagovat
smazaný uživatel

Niee joj nejaky 15 ročný chlapec z prešova hra za U18tku michaloviec, som sa rozpraval s jeho ocom a vraj ho chce tiež veľa klubov. Bol na triale v MU a v Studgarte? , chce ho Liverpool, Real, MU atď...To bolo min. leto, neviem ako je na tom teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Studgart

Reagovat
smazaný uživatel

*Stuttgart

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je najhorší vek teraz. Objaví alkohol, drogy, fet, lacné ženy a nacionalistické skupiny a v 23 je z neho vyučený kuchár bez maturity pracujúci ako skladník na brigádnicku dohodu.

Reagovat
nani92

Januzaj

Reagovat
kiwwi

Yung

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

dobrej životopis

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip

Reagovat
Zaschrona

Co to je za material?

Reagovat
smazaný uživatel

najväčší slovenský talent, 19 rokov a ústredná postava Legie (teda aspoň je to tak u nás prezentované), gólový AM.

Reagovat
cristiano.K.

Radek Duda - hokejista

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola krasa, ale ma na viac

Reagovat
kiwwi

Premier League Team of The Weak

http://i.imgur.com/63NNr3k.png

ten Adam

Reagovat
Mimalu

weak? stronk ingliš

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

no to som si zas dal

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Reagovat
J0EL

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál Spurs

Reagovat
kiwwi

http://videos.sapo.pt/esDs1GCddfMYAdOMuUg7

ty vole, takymto zmrdom fakt 10 zapasove stopky za simulovanie

Reagovat
niflheim

piratebay je dole celosvětově?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky me to sere, je novej Newsroom. Misto toho musim cumet na Liverpool.

Reagovat
vodka

vubec nemusis... ja LFC ignoruju a newsroom je stale super

Reagovat
vodka

super, vim, kdy sem přišel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To ještě docela brzo teda

Reagovat
vodka

když piješ rychle, chodíš dom aj dřív

Reagovat
smazaný uživatel

když piješ rychle, tak kolikrát ani dom nedojdeš

Reagovat
vodka

nebo dojdeš někam jinam

Reagovat
SunFells

To ani ne, spíš jen dopadneš hůř.

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia fb/instagram stránka

Reagovat
smazaný uživatel

niektoré obrázky ma pobavili, no

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie sú také tie typu:

"máš v piatok večer voľno?"

"hej, mám"

"vidíš, to preto, že si škrata a nikto ťa nechce"

Reagovat
smazaný uživatel

Kruta realita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

mna viac bavia tie hashtagy ako samotne obrazky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

vyzera ako DDG

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

1255 pre VS fashion show

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

moc okaté

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som to uz davno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

IV a V je stejně daleko lepší, akorát neudělali takovou revoluci jako III.

Reagovat
Zaschrona

1300. pro lepsi zitrky na Merseyside

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele