Premier League - souhrn 14. kola

02.12.2014, 22:41, aktualizováno 03.12.2014, 22:45
Komentáře a souhrny
Chelsea porazila Tottenham a drží si šestibodový náskok na Manchester City, jenž vykradl Sunderland. Třetí Southampton těsně před koncem podlehl Arsenalu. Manchester United potvrdil formu proti Stoke City, tři body mají také Liverpool, Swansea a West Ham. Na hřištích Barnley a Evertonu se zrodily nerozhodné výsledky...

Arsenal FC - Southampton FC 1:0

03.12.2014 20:45

Góly: 89. Alexis Sánchez

Neuvěřitelně důležité tři body si v rámci vloženého kola připsal Arsenal, který až v samotném závěru utkání se Southamptonem spasil "obvyklý podezřelý" Alexis Sánchez. Jeho devátá branka v tomto ligovém ročníku a celkem 14. v novém dresu posunula londýnský celek alespoň na šestou příčku...

První slovo v zápase mohl mít střelec poslední vítězné branky Arsenalu, Danny Welbeck se však po převzetí dalekonosné kolmice od Cazorly nesrovnal ideálně a zakončil jen do boční sítě. To fotbalisté Southamptonu zprvu vypadali na míči o poznání elegantněji. Saints se zpočátku zdáli být skoro až posedlí hbitými narážečkami, a po jedné z nich měl také Pellè brzy skórovat - tehdy mu přímo před Martíneze hlavou prostrčil míč Davis, italský forvard ale bez přípravy hrozivě přestřelil.

Teprve ve 25. minutě se Arsenalu poprvé povedlo prokombinovat do soupeřovy šestnáctky, na Ramseyho skrytý pas ovšem nepřímo navázal Oxlade-Chamberlain ranou pouze doprostřed brány. Forster se tak musel pořádně vyznamenat až na sklonku úvodní části, když Welbeck hlavičkoval pod břevno po Cazorlově standardce.

Southampton už do tohoto střetnutí nastoupil bez opory záložní řady Morgana Schneiderlina, a když po 28 minutách musel odstoupit i jeho záskok Jack Cork, zdáli se být hosté poněkud paralyzováni. V celém úvodním dějství se tak nakonec obě strany dohromady zmohly všehovšudy na tři střely mezi tyče.

Těsně po obrátce Koscielny excelentně zablokoval další slušnou příležitost Pellèho, to však bylo zároveň od Sotonu v podstatě všechno, co se ofenzivního projevu týče. Ani Arsenal toho směrem dopředu mnoho nepředvedl, a nakonec jako by vysloveně čekal na vysvobození v podobě příchodu Oliviera Girouda, vysvlečeného v 65. minutě.

Francouzský útočník ve hře Arsenalu doopravdy udělal zásadní rozdíl; ihned to bylo v podání domácích přímočařejší, fyzičtější a obecně cílevědomější. Giroud nejprve sám nebezpečně střílel z těžšího úhlu, aby potom patičkou úžasně pohotově odklonil Sánchezovu příhru do cesty Welbecka, jehož technický obstřel narazil akorát na prvotřídní Forsterův reflex.

Arsenal ve výsledku dohrával v poměrně odvážném rozestavení skoro až se čtyřmi útočníky, a od 85. minuty si navrch mohl užívat početní převahy, když se Saints zranila další alternativa pro štítového záložníka, Toby Alderweireld.

Hostující šance na bodový úspěch záhy ještě nakrátko udržel při životě Forster, když v 87. minutě bůhvíjak vytáhl gólovou Giroudovu hlavičku, za dalších pár sekund už ale Gunners přeci jen udeřili. Ramsey tehdy na neodpískanou ruku soupeřova obránce navázal nádherným pasem na malé vápno, kde se Alexis Sánchez jednoduše nemohl mýlit - 89. minuta, 1:0.

Ramsey potom ve spolupráci s Giroudem ihned mohl zvýšit, Forster se už ale podruhé překonat nenechal. To Martínez si na druhé straně připsal třetí čisté konto ve třech po sobě jdoucích soutěžních startech.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester City 1:4

03.12.2014 20:45

Góly: 19. Connor Wickham - 21. Sergio Agüero, 39. Stevan Jovetić, 55. Pablo Zabaleta, 71. Sergio Agüero

Co se nepodařilo Chelsea, Manchester City dokázal naprosto dokonale. Stadium of Light pod náporem ofenzivní kvality Citizens padl v poměru 4:1, o což se největší měrou zasloužil nejlepší střelec Premier League Sergio Agüero. V Sunderlandu dvě branky dal, na další přihrál a potvrdil, že je pro svůj tým jednoznačně nejdůležitější postavou v současné stíhací jízdě za zmíněnou suverénní Chelsea. Na tu City ztrácí po 14 kolech šest bodů...

Předchozí čtyři domácí zápasy Sunderlandu proti Man City skončily shodně 1:0 pro Mackems a rovněž dnešní duel napovídal, že by se stejný výsledek mohl opakovat i napopáté. Už po pěti minutách měl obrovskou šanci Rodwell, jehož gólovou střelu zastavil až na brankové čáře stojící Zabaleta.

Přesto se svěřenci Guse Poyeta prosadili jako první. Sebastian Larsson našel do uličky ve vápně nabíhajícího Connora Wickhama, jenž obloučkem překonal Joa Harta. Ani dvě minuty poté už ale stav korespondoval s úvodním hvizdem. Kdo jiný než Sergio Agüero zpracoval na hranici vápna pas od Jovetiće, bránícímu hráči v červenobílém nasadil housle a dělovou ranou k tyči nedal Pantilimonovi naději - 1:1.

Hosté byli v utkání aktivnějším týmem, v prvním dějství si připsali hned dvojnásobek pokusů i střel na branku než soupeř - a ještě do přestávky výsledek otočili. Přihrávku Tourého prodloužil Agüero a míč doskákal k nestřeženému Jovetićovi. Černohorský útočník dlouho neváhal a prvním dotekem prostřelil gólmana Sunderlandu mezi nohama.

Domácí nechtěli vzdát svoji kůži lacino a po změně stran důkladně prověřili anglickou jedničku v bráně Citizens. Larssonova střela ze střední vzdálenosti ani Verginiho hlavička však Harta nepřekvapila. Na druhé straně naopak uspěl Pablo Zabaleta. Pravý obránce naběhl do vápna, dostal úžasný pas od Nasriho a dokonalým lobem překonal Pantilimona potřetí.

Tehdy už bylo prakticky rozhodnuto, přesto si klub z Manchesteru neodpustil ještě jeden štulec. James Milner poslal z pravé strany balón mezi penaltu a malé vápno, kde už číhal Sergio Agüero. Argentinský kanonýr jedním dotykem zvýšil už na 4:1 a dostál své úžasné střelecké formě - se 14 ligovými zásahy má ve velkých soutěžích konkurenci jen v nezastavitelném Cristianu Ronaldovi.

Více informací k zápasu

Everton FC - Hull City 1:1

03.12.2014 20:45

Góly: 34. Romelu Lukaku - 59. Sone Aluko

Poprvé po více než měsíci a čtyřech porážkách v řadě se mohou v Kingstonu upon Hull radovat z ligového bodu. Ten pro Tigers zajistilo Alukovo vyrovnání po necelé hodiny hry, které Evertonu opět zabránilo v posunu do první desítky...

Toffees nicméně odstartovali relativně svěže. Romelu Lukaku brzy se svou zajímavou střelou ztroskotal na jistém McGregorovi, aby i nadále zůstával pro obránce Hullu tím hlavním nebezpečím. To se opět potvrdilo ve 34. minutě, kdy se po Mirallasově zpětném pasu i v nezáviděníhodné pozici prosadil již potřetí ve čtyřech zápasech.

Co ovšem Everton trápí napříč celou sezonou, to jsou nekonzistentní výkony stoperů a defenzívy celkově, což se znovu potvrdilo i dnes. Ještě v první půli Jelavić dvakrát unikl pozornosti Distina, a právě jeho zaváhání stálo také za Alukovým vyrovnáním. Londýnský rodák, který přišel nahradit zraněného Diamého, už po šesti minutách pobytu na hřišti jakoby nic proběhl kolem Distina a při zemi nekompromisně překonal Howarda.

Everton si po přestávce mnoho nevytvořil a opětovnému uzmutí vedení se přiblížil snad akorát při jedné Lukakuově střele, kterou brilantně zablokoval Dawson. Na druhém konci hřiště se naopak mohl radovat Jelavić, kdyby svou hlavičku nasměroval alespoň mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 3:0

03.12.2014 20:45

Góly: 19. Eden Hazard, 22. Didier Drogba, 73. Loïc Rémy

Sedmý domácí zápas, sedmé vítězství. I bez Diega Costy Chelsea jasně porazila Tottenham 3:0, byť především ve druhém dějství nechala otěže utkání čistě v rukou soupeře. Góly však stříleli pouze Blues, v krátkém časovém sledu se trefili Hazard a Drogba, které po změně stran doplnil střídající Rémy.

Chelsea nastoupila v totožné sestavě jako v posledních třech soutěžních utkáních, až na Didiera Drogbu, jenž nahradil vykartovaného Diega Costu. Pro desítku fotbalistů to tak byl už čtvrtý zápas ve 12 dnech. Únava se na domácích dost možná podepsala a jejich start byl pomalejší než ten od Tottenhamu.

Hlavní hvězdou úvodní čtvrthodiny mohl být překvapivě nastoupivší útočník Tottenhamu Harry Kane, jenž už po sedmi minutách a centru Lennona orazítkoval spojnici břevna a tyče. 21letý forvard zahrozil i záhy, když chyboval Cahill, a mladý Kohout z úhlu těsně minul bránu. Chelsea se v té době spíše bránila a otěže utkání vzala do svých rukou až po zmíněných 15 minutách.

Menší cameo už předtím udělal Oscar, ale po Ivanovićově pobídce skončil jeho střet s Llorisem čistě vyrovnaný a odražený míč odpálila připravená obrana. Když neuspěl s technickou ranou z hranice šestnáctky Fábregas, chopil se osudu utkání Eden Hazard. Na jeho bránění byl zoufalý Lennon úplně sám, a tak není divu, že si belgický kouzelník bez potíží ve vápně narazil s Drogbou a přízemní ranou k bližší tyči prostřelil Huga Llorise - 1:0.

Francouzský reprezentační brankář je neotřesitelnou jedničkou Tottenhamu a důležitou oporou defenzivních řad Spurs. Jen tři minuty po úvodní brance se však neblaze vyznamenal a pomohl Chelsea ke druhé trefě v utkání. Jeho nepovedený odkop zachytil Hazard, ihned předal Oscarovi, jenž poslal do vápna přesný pas Didieru Drogbovi. Legenda Blues neměla v zakončení vstříc Llorisovi žádný problém a zvýšila už na 2:0. 36letý Afričan se tak trefil i ve druhém duelu, v němž nastoupil od první minuty.

Zataženou ruční brzdu z první části úvodního poločasu dokázali domácí vrátit do správné polohy zkrátka dokonale a jen tak potvrdili, že se jim doma na Tottenham nebývale daří - spolu s dnešním duelem už s ním neprohráli 28 zápasů na Stamford Bridge v řadě; ani doma pak Spurs neslavili už déle než čtyři a půl roku. Chelsea zároveň potvrdila vynikající domácí fazonu - vyhrála tu všech sedm letošních ligových zápasů

Zbytek poločasu už tak strhující podívanou nenabídl, za Tottenham zahrozil jen Mason, který vystřelil přímo do Courtoise; a vzápětí jej po krásné kombinaci Hazarda s Oscarem napodobil Willian na druhé straně. Brazilský křídelník měl gólovou šanci ještě těsně před přestávkou, ale míče z jeho kopačky Lloris přitahoval jako magnet.

Po přestávce se obraz hry výrazně změnil. Na hráčích Chelsea se už regulérně projevovala únava a pozvolný tlak z první půle nahradila poměrně viditelná pasivita. Tottenham měl územní převahu, jíž ovšem nebyl schopen přetavit v jakékoli ohrožení Courtoisovy svatyně. Byl to naopak Drogba, kdo po dlouhém výkopu sebral míč a v obtížné pozici prozkoušel Llorise přízemní střelou k tyči.

Takový herní obraz ale Chelsea na jednu stranu vyhovoval. Hráči mohli šetřit síly a vyrážet k nebezpečným protiútokům - toto schéma ostatně Mourinho po 66 minutách posílil stažením Drogba a nasazením agilnějšího Rémyho. Geniální tah se osvědčil už za pár minutek, kdy Francouz obdržel chytrý pas od Azpilicuety, v souboji jeden na jednoho si poradil s Vertoghenem a přesnou střelou k tyči zvýšil na 3:0. Game, set, match.

Vzápětí měl na noze čtvrtý gól Oscar, ale jeho rána mířila těsně vedle branky. To ale bylo z iniciativy Chelsea vše, následně se zase zatáhla, poctivě bránila a čekala na to, co předvede městský rival. Přes důslednou obranu modrých nepředvedl vyjma Chadliho pumelice nic - a Mourinhova parta si v poklidu došla pro třetí čisté konto v řadě a další důležité tři body do tabulky Premier League.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - West Ham United 1:2

02.12.2014 21:00

Góly: 10. Craig Dawson - 35. Kevin Nolan, 45. James Tomkins

West Ham se po zaškobrtnutí na hřišti Evertonu dokonale sebral a po Newcastlu porazil i West Bromwich Albion! Díky brankám Kevina Nolana a Jamese Tomkinse vyhráli Kladiváři na hřišti Baggies 2:1 a drží se na odstup jediného bodu od TOP 4. Naopak WBA dnes prohrál počtvrté v řadě a je velmi blízko sestupovým vodám.

Se čtrnácti odehranými koly je samozřejmě brzy na nějaké závěry, ale zůstává jasným faktem, že West Ham má nakročeno k přelomové sezóně ve své historii. Doposud byl v první čtyřce, která dnes zajišťuje postup do Ligy mistrů, jen jednou v historii - 29 sezón zpátky skončil třetí. Maximem v Premier League zůstává páté místo z před šestnácti let.

O poznání lépe přitom dnes začali hráči domácího celku. Přímý kop Grahama Dorranse si ve výskoku našel stoper Craig Dawson, jenž přesnou hlavičkou otevřel skóre už po deseti minutách hry - 1:0.

Dalších deset minut nato ale mohli hosté vyrovnat. Tomkins hlavou dostal míč do šestnáctky, kde se Kevin Nolan pokusil o zakončení nůžkami - Foster jej však vychytal, stejně jako jeho následnou dorážku. Gólu se Hammers dočkali až v 35. minutě a opět u toho bylo akrobatické zakončení. Carroll zastříhal nohama ve vzduchu, a přestože Foster zase úřadoval, tentokrát už kapitán Nolan s dorážkou uspěl - 1:1.

Ještě důležitější zásah přidali svěřenci Sama Allardyce v závěru prvního dějství. Dobrá střela Kouyatého skončila kořistí vynikajícího Bena Fostera, ale následný roh přinesl West Hamu druhý gól - centr Downinga si na zadní tyči vyčíhal James Tomkins, který i díky špatnému postavení bránícího Dawsona otočil skóre - 1:2.

Po změně stran byli mírně aktivnější domácí fotbalisté, jejichž snaha vyvrcholila po sedmi minutách. Druhý gól v utkání měl na noze netradiční střelec Craig Dawson, jenž byl po Lescottově sklepnutí úplně sám před bránou. Potvrdil ale, že si se zakončením tak úplně netyká, a míč z jeho kopačky skončil mimo branku.

Ve druhém dějství se hosté nezmohli prakticky na nic. Ani jednou nevystřelili na bránu a vlastně se soustředili pouze na bránění. Jejich hrdinou byl hlavně díky výkonu v druhé polovině utkání gólman Adrián, jenž si poradil s oběma největšími šancemi WBA. Shodně je měl na svědomí Victor Anichebe, jenž vždy selhal a West Ham tak získal už sedmou výhru v sezóně (loni na tuto metu čekal 26 kol).

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Aston Villa 0:1

02.12.2014 21:00

Góly: 32. Christian Benteke

První výhra pro Aston Villu v deseti ligových kolech; první gól pro Bentekeho od měsíce března - jak blahodárný vliv mělo tohle vložené kolo na tápající birminghamský celek! Ten se po zisku ojedinělých třech venkovních bodů posouvá dokonce až na 12. příčku...

Villans udrželi hned tři čistá konta v úvodních čtyřech zápasech, pak šli ale dramaticky dolů. A také tohle čisté konto bylo zřejmě hlavně dílem soupeře, který ve finální fázi činil jedno mizerné rozhodnutí za druhým. Zaha s Bolasiem jako už obvykle proháněli všechny soupeřovy zadáky, potom ale v útočné třetině jen sotva přišli s něčím smysluplným.

Aston Villa začala mizerně a v ničem jí nepomohlo brzké zranění klíčového článku ofenzivní tranzice, Joea Colea. Toho nahradil Carlos Sánchez, primárně defenzivní středopolař, a to bylo ihned záhy znát na pasivitě hostů, kteří zároveň připustili soupeři dva nemastné neslané pokusy z dílen Bolasieho a Jedinaka.

Birminghamští se v útočné fázi museli spoléhat hlavně na navrátilce z třízápasového trestu, Christiana Bentekeho, a ten se také později stal osamoceným střelcem duelu. Nejdříve ještě po obtočení se kolem Scotta Danna nepochodil, ve 34. minutě už ovšem utekl svým strážcům, aby zpoza šestnáctky otevřel skóre prostřednictvím jemné, ležérní - skoro až "henryovské" - placírky na vzdálenější tyč.

Crystal Palace záhy ihned začal znovu tlačit, Zaha s Bolasiem však uvnitř pokutového území neuspěli, a ani v poločase vysvlečený Campbell na této domácí impotenci nic moc nezměnil. Právě on se například v 57. minutě jenom marně natahoval po McArthurově příhře za obranu, aby si zanedlouho při snaze udělat penaltu vykoledoval akorát žlutou kartu za filmování.

Na druhé straně se naopak brzy mohl prosadit Weimann, jenž spálil dost možná největší příležitost této 45minutovky. Poslední slovo pak měl Zaha se svým centrem, na který poněkud překvapivě nedosáhl ani jeden z jeho spoluhráčů.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Newcastle United 1:1

02.12.2014 20:45

Góly: 34. George Boyd - 48. Papiss Cissé

I jeden jediný bod za remízu s Newcastlem stačí Burnley k vyšplhání mimo sestupovou trojici, Clarets ovšem těžko budou spokojeni s tim, že si již třetí výhru ve čtyřech kolech nechali doslova uniknout skrz prsty - vlastní nepozorností krátce po změně stran...

Oba celky si hned zkraje vyměnily pár úvodních pozdravů, jako byly na jednom konci hřiště šance dvojice Ings-Barnes, a na straně druhé především pokusy Ameobiho či Cissého, kterému se trestuhodně nepodařilo zkrotit vlastní střelecký pokus po solidní výzvě od Gouffrana.

Ještě před završením první třetiny duelu se potom zřejmě měli hosté ujmout vedení poté, co se Mehdi Abeid kurážně proběhl obranou soupeře, aby následně svému velkolepému sólu nasadil pouze nemastný neslaný finiš.

Vedení se proto ujali Clarets, a jakým způsobem! Ve 34. minutě rozjetý Danny Ings zády k brance ideálně sklepl míč do druhé vlny pro George Boyda a ten svou ránu levačkou vpravdě nemohl vyměřit lépe - 1:0. Kdo už si naopak lépe počínat rozhodně mohl, to byl těsně před přestávkou David Jones těžící z další práce dua Ings-Boyd.

A právě Jonesova přestřelení ve vyložené šanci po závěrečném hvizdu manažer Sean Dyche hořce litoval. Newcastle totiž ihned po přestávce udeřil, když Janmaat nasměroval svůj centr přímo k nohám Gouffrana a jeho sklepnutí do cesty Cissého již vedlo k vyrovnání.

Skóre 1:1 potom vydrželo až do konce i přes zvýšenou aktivitu Newcastlu, povzbuzeného poločasovým vysvlečením Cabelly. Akorát pár minut před závěrečným hvizdem mohli zápas strhnout na stranu každého z týmů Marney, respektive Papiss Cissé, ani jeden z nich si však v koncovce rozhodně nepočínal jako ten správný mazák.

Více informací k zápasu

Leicester City - Liverpool FC 1:3

02.12.2014 20:45

Góly: 22. Simon Mignolet (vl.) - 26. Adam Lallana, 54. Steven Gerrard, 83. Jordan Henderson

Je krize u konce? Po hluboké výsledkové a především výkonnostní mizérii dokázal Liverpool vyhrát druhé ligové utkání v řadě a zařadil se mezi početné osazenstvo "lepšího středu tabulky", který dotírá na pozice zaručující účast v Lize mistrů. V Leicesteru Reds vyhráli 2:1 po brankách Lallany, Gerrarda a Hendersona; a to přesto, že skóre otevřel domácí Ulloa.

Liverpool byl blizoučko otevření skóre už po čtvrthodině hry, jenže Sterlingův samostatný nájezd v poslední chvíli přerušil pohotový Schmeichel. Na druhé straně měl dokonalou příležitost Cambiasso, jenž po minele Mignoleta zkoušel štěstí do prázdné branky z 30 metrů. Netrefil, ale dlouho jej to mrzet nemuselo...

...už za minutu totiž Mignolet potvrdil roli smolaře, a byť první střelu Vardyho dobře vychytal, u dorážky Ulloy si opět připsal nešťastný podíl. Nejlepší střelec Leicesteru sebral míč už téměř z autu a z velmi nízkého úhlu napálil míč do tyčky - od ní se však míč odrazil do Mignoleta a následně putoval do sítě - 1:0.

Jenže pět minut nato se začínalo zase od začátku. Standardku Gerrarda sice domácí odvrátili, avšak Adam Lallana byl při dorážce nesmírně pohotový a dělovou přízemní ranou srovnal na 1:1. Po přestávce pak stačilo Liverpoolu sedm minut, aby stav otočil dokonale. Podobným způsobem - Sterlingův centr zblokoval Morgan, ale jen ke Stevenu Gerrardovi. Kapitán Reds přesnou ranou k tyči poslal svůj tým do vedení - 1:2.

Tvrdou ránu do nadějí Leicesteru na bodový zisk udělal po hodině hry znovu střední obránce Wes Morgan, který v pozici posledního stáhl Rickieho Lamberta a po zásluze uviděl červenou kartu. Už za deset minut měl potrestat nováčka Gerrard, ale zákrok Schmeichela na něj v šestnáctce zůstal překvapivě nepotrestán.

Ještě dřív než Liverpool definitivně rozhodl tak mohli Foxes hned dvakrát vyrovnat. Mahreze však vychytal Mignolet, Cambiasso dorážku přes shluk těl nepropasíroval až do sítě a při další šanci to byl opět Mahrez, kdo ve vynikající pozici nezachoval klid a dovolil gólmanovi Reds zasáhnout.

Proto měli poslední slovo svěřenci Brendana Rodgerse. Rychlý protiútok Liverpoolu vyvrcholil přihrávkou na Sterlinga, kterou ve skluzu zablokoval jeden z domácích zadáků tak nešťastně, že míč srazil přímo na Schmeichela. Ten ho neudržel v rukavicích, volný míč doběhl Sterling a patičkou ho elegantně poslal před odkrytou bránu - Jordan Henderson měl již pozici snadnou - 1:3.

Více informací k zápasu

Manchester United - Stoke City 2:1

02.12.2014 20:45

Góly: 21. Marouane Fellaini, 59. Juan Mata - 39. Steven Nzonzi

Do třetice! Manchester United opět vyhrál a upevnil si místo na čtvrté pozici Premier League. Výkon to však rozhodně nebyl nikterak skvostný a jen úchvatný De Gea zajistil v závěru týmu Louise van Gaala tři body. Gólově se o to postarali Marouane Fellaini a nejspíš Juan Mata. Za Stoke korigoval Steven N’Zonzi.

Na papíře bylo utkání rozhodnuto vlastně už před úvodním hvizdem. Stoke City na Old Trafford nevyhrálo 38 let; s výjimkou "moyesova" počinu letos v únoru navíc nevyhrálo ani doma už téměř tři desetiletí. Prohrálo navíc obě poslední ligová klání, zatímco United minulé tři shodně opanovali...

...a k prodloužení všech možných sérií se mělo nachýlit už po čtvrt hodině, kdy si svoji slabou chvilku vybral brankář Potters Asmir Begović. Jeho zoufalý odkop zachytil Robin van Persie a přečíslení tři na jednoho dostal k vyřešení Ander Herrera. Nekvalita jeho zakončení, které zamířilo těsně nad břevno, však překvapila celý stadion.

Bosenský gólman se však přeci jen "dočkal" - už za pět minut. Pohlednou akci začal Mata, Herrera napravil předchozí zaváhání výborným centrem do šestnáctky, kam se jako velká voda přivalil Marouane Fellaini a přesnou hlavičkou zavdal ochozům "Divadla snů" k oslavám.

Vedení však favoritovi nevydrželo příliš dlouho. Pět minut před přestávkou pronikl do vápna Bojan, a byť u míče nezůstal, odražený předmět sváru dokonale napálil k tyči Steven N’Zonzi. Ani vyrovnaný stav však neměl být příliš dlouho aktuálním - po přímém kopu z boku šestnáctky a několika odrazech vně se do stoprocentní šance dostal opět Fellaini, jenže místo nekompromisního zakončení jen udělal přízemní pomalou střelou hrdinu z Begoviće.

Svěřenci Louise van Gaala vstoupili do druhého poločasu s velkým odhodláním. Soupeře od první minuty od obrátky tlačil k vlastní bráně, ale dlouho z převahy nebyli schopni nic vytvořit. Až v devětapadesáté dokonale zahrál přímý kop Juan Mata a míč doputoval až do sítě. O branku se sice vehementně hlásil Marcos Rojo, ale ani zpomalený záběr nedokázal odhalit, kdo je skutečně gólovým střelcem.

Za deset minut měl třetí branku na kopačce čerstvě devatenáctiletý mladík James Wilson, jenž zužitkoval svou rychlost, aby unikl obráncům Stoke; v zakončení už ale selhal - stejně jako o několik minut později Fellaini, jenž dostal na hranici vápno nabito od Herrery.

Místo klidu na své kopačky však United nadělil hostům šanci bojovat o body do poslední vteřiny. V tu chvíli se ale do role hrdiny vtělil David De Gea, jenž nejprve skvěle lapil hlavičku Dioufa, aby posléze vyrazil další jasnou gólovku Stoke, a pak jej na brankové čáře zastoupil Young.

Více informací k zápasu

Swansea City - Queens Park Rangers 2:0

02.12.2014 20:45

Góly: 78. Sung-yueng Ki, 83. Wayne Routledge

Swansea se po dvou kolech vrací na vítěznou vlnu a naopak QPR po vitální výhře nad jiným nováčkem z Leicesteru padá zpátky na zem. Velšané měli na Liberty Stadium více ze hry v podstatě celou dobu, góly však padaly až v závěrečné čtvrthodině...

Gólman hostujícího celku Robert Green nemá na Swans příliš dobré vzpomínky. Právě proti nim totiž před časem debutoval v dresu QPR, a Velšané ho tehdy nijak nešetřili - nasázeli mu pět branek při jasné výhře 5:0. Dnes se však někdejší brankář West Hamu ihned jal všechnu újmu vracet i s úroky.

Hned zkraje například Bony předvedl super míčovou techniku a bez váhání narýsoval kolmici pro Routledge, na něm si už ale v souboji tváří v tvář smlsl skvělý Green. A bývalý anglický internacionál musel být ve střehu i nadále - jako třeba v osmé minutě, když proti němu na přední tyči hlavičkoval po rohu Bartley.

Po necelé půlhodině Greena od další práce uchránil vynikající blok Yun Suk-younga, avšak brankář QPR musel být zpět v akci o pár minut později při skvělém přímém kopu Sigurdssona, jehož projektil vytahoval doslova heroicky přímo nad brankovou čárou. Až by si jeden bez přítomné technologie lámal hlavu, jestli to již nebylo za.

Hoops se na půlku soupeře v úvodní části dlouho ani nepodívali, a jakž takž se osmělili teprve kolem 40. minuty. Tehdy Kranjčar jen taktak stihl odcentrovat na důrazného Fera, kterého zblízka vychytal Fabianski; a o něco později své štěstí ze střední vzdálenosti marně pokoušel Vargas.

Robertu Greenovi se dnes dostávalo celkem dost pomoci od spoluhráčů v poli; a pokud to v první půli byl Yun Suk-young, hned na začátku té druhé se činil pro změnu Richard Dunne. Ve spolupráci s irským stoperem nejprve Green zabránil ve skórování Bonymu; a další pokus útočníka z Pobřeží Slonoviny potom zvládl zablokovat již sám Dunne, na vlastní pěst.

Bony Wilfried byl nejaktivnějším hráčem druhého poločasu taky nadále, pořád ho ale provázela minimální přesnost v koncovce. Jednou takhle pálil pouze doprostřed brány, a když už mu v 68. minutě ideálně sedla střela z voleje, vytáhl se Robert Green s dalším fantastickým zákrokem.

Střílení gólů tak dnes bylo výjimečně na jiných hráčích. Nejdříve se v 78. minutě krásnou křižnou ranou levačkou prosadil Ki Sung-yueng, a jen chvíli nato bylo o zasloužené výhře domácích definitivně rozhodnuto. První Dyerův pas na Bonyho sice ještě zablokoval Caulker, napodruhé už ale domácí křídelník hledal z druhé vlny nabíhajícího Routledge a ten se z hranice šestnáctky nemýlil - 81. minuta, 2:0 a hotovo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC14113033:1136
2.Manchester City1493231:1430
3.Southampton FC1482424:1026
4.Manchester United1474324:1625
5.West Ham United1473423:1724
6.Arsenal FC1465322:1523
7.Swansea City1464419:1422
8.Liverpool FC1462619:1920
9.Newcastle United1455415:1720
10.Tottenham Hotspur1462618:2120
11.Everton FC1446424:2218
12.Aston Villa144468:1816
13.Stoke City1443714:1815
14.Sunderland AFC1428413:2314
15.Crystal Palace1434718:2313
16.West Bromwich Albion1434714:2013
17.Hull City1426615:2112
18.Burnley FC1426610:2212
19.Queens Park Rangers1432914:2711
20.Leicester City1424814:2410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (786)

Přidat komentář
smazaný uživatel

United takové štestí až z toho bolí oči

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to nebylo tak parádní jako v sobotu ale tři body jsou důležitý!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by ses dival na cely zapas toto bys napsat nemohl.

Reagovat
Pedro10

Ako hral Bojan ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podílel se na golu Stoke..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nejlepší hráč Stoke dneska

Reagovat
Pedro10

Takže forma rastie len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke aké golazo on je fakt skvelý, strašná škoda tých zranení, bohvie, kde by už bol.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas, stale to ma pred sebou, take sumarizovanie je zbytocne este

Reagovat
fantomas

Neřek bych, že sumarizování, spíš bilancování. A škoda to zkrátka je.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde by mohol byt? Tottenham? mozno by ho kupoval Liverpool prd sezonou teraz, ale stale, zajtra bude mat 24 len, stale mlady, nevyzera to, zeby sa nevedel vratit do formy, je to stale pohodicka

Reagovat
smazaný uživatel

Pali,Dominik predsa nenapisal ze je strateny alebo ze by to nebola pohodicka.Len si proste povzdychol

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevidim ani dovod povzdychovat si ale ok chapem

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně by nebyl v AV.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa rozdiel medzi LFC a mancs, je nielen Ronei (nemám ho rád, ale skvelý hráč), ale aj De Gea, skvelý brankár, úplný top top... Mignolet až neuveriteľne horí ..

Inak bojovný výkon, tak sa mi to páči. YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea opět v závěru dokázal že je momentálně nejlepší golman PL a nechcu žádné oponenty!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea a Belgičan z Chelsea sú rovnaká trieda...

Reagovat
smazaný uživatel

David je o 2-3% na tom lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

naopak

Reagovat
smazaný uživatel

tos měřil šuplerou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

ked raz budes mat statnice tak s oponentami ratat musis

Reagovat
CHONG

A za rok nejlepší gólman PD

Reagovat
smazaný uživatel

NASRAT! Kupte si třeba Begoviče, ten jim dnes zachytal dobře

Reagovat
CHONG

V létě si povíme

Reagovat
EXoRcIsT

sa zobudis s palcom v riti a zistis ze to bol len tvoj vlhky sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

já fakt nevim kde bereš tu jistotu, že by zrovna k vám měl DDG chodit

Reagovat
CHONG

Reagovat
Atlético de Madrid

nevim jestli seš zvyklej, že k vám choděj kurvy, ale odchovanci Atlética kurvy nejsou

Reagovat
CHONG

Ty jsi krásně naivní človíček

Reagovat
Atlético de Madrid

já bych teda jako ani nechtěl do Atlética nějakou hvězdu z Realu... neřeknu Juanfran nebo Jurado, který s v Realu neprosadili a Real je nechtěl, ale nějakou vaší hvězdu fakt ne...Navíc u DDG, kterej u nás byl od čtyř let nevěřim, že by šel do Realu jenom proto, že by si z něj každej měl sednout na prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom jedine Barca...

Reagovat
CHONG

Upřímně já o něj ani nijak extra nestojím, chtěl bych, aby by jednička Keylor, ale rýpnout jsem si musel, když už se objevily ty spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

nepsal si něco minule o Iscovi? jinak s tebou tak nějak souhlasím

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, psal jsem, že bych chtěl jedině Isca, protože to je docela sympaťák a podle mě nejpoužitelnější hráč do našeho systému..a k tomu je u vás rok a půl a fakt skvělej začíná bejt až teď, čili tím bílým oderém ještě není tak načichlej

Reagovat
CHONG

Sympaťák by se k vám stejně nehodil.

Reagovat
Atlético de Madrid

To je na tvym subjektivnim posouzení, já třeba vidim důvody, proč by mi měl bejt nesympatickej snad jedině Mandžukič, ale i ten si svoje povolený nervy vykompenzuje šílenym workratem.

Reagovat
CHONG

Stejně jako je na tvém subjektivním posouzení bílý odér.

Reagovat
Atlético de Madrid

To nepochybně.

Reagovat
Phillipinho

O sympatakovi by ti neco povedeli fandove Vale

Reagovat
madridcan

On si dava velky pozor co pise, toho by som sa nebal. Prave preto sa teraz hra na velkeho hrdinu potom, ako sral usami celu jar. Velmi by ma zaujimal svojho casu jeho pohlad na Aguera, ktoreho si kazdy jeden fanusik Atletica hyckal, aby ich nasledne Kun poslal do riti s tym, ze ako chce ist do Realu a podobne kecy. Jeho nazor sa vsak nedozvieme, lebo je velmi aktivny(a nie len twittrovo) az od minulej sezony

Reagovat
Atlético de Madrid

To se ptáš na můj názor? Kuna mel rad kazdej fanousek Atletica, pak se z nej vyklubala pekna svine.. ale furt je to neco jinyho nez DDG kterej u nas byl odmalicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kenneth

Můžeš tu svojí masku odhodit, je tu všem jasné že máš bobky.

Reagovat
Atlético de Madrid

z čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac Atletica nikdy, ale naozaj nikdy neprestupi do konkurencneho megacirkusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ak, tak iba raz.

Reagovat
Atlético de Madrid

Takový případy tu taky byly, ale hráč formátu DDG to byl jenom jednou v moderní historii - a to Hugo Sánchez. Ale to byl taky žoldák,ne odchovanec, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sancheza som nikdy nemal rad, nesympaticky mexican, i ked vyborny strelec, ale inak v pamati zostanu len tie jeho salta.

Reagovat
smazaný uživatel

To už nejspíše byl . To už je za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Neboj, brzo bude v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

tiež dúfam

Reagovat
smazaný uživatel

měl by si spíše doufat v někoho jiného u vás

Reagovat
smazaný uživatel

to tiež... ale fakt, reálne, ešte budúcu sezónu bude chytať asi Casillas nie? a potom možno budete mať záujem a bude to len na Davidovi...

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, je jak na houpačce, někdy v pohodě a někdy neskutečně nejistý. Před sezónou se párkrát objevilo, že by to měl být jeho poslední rok, ale uvidíme no

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by De Geu presvedčiť na repre zrazoch napr., Ramos, Carvajal a tak.. a už to bude len na Perézovi a Davidovi

Reagovat
smazaný uživatel

já si vždycky myslel, že skončí v Barce. nevím no, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja ... uvidíme, no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď jsi objevil ameriku

Reagovat
smazaný uživatel

Saints asi pôjde dole... teraz majú nahovno žreb... Shity, Arsenal, Junaishit...

Reagovat
smazaný uživatel

*Arseshit

Reagovat
smazaný uživatel

S výhrou Liverpoolu som nerátal ani v najmenšom, Leicester doma, fúúú. O to viac som sa potešil, keď som to zapol a Stevie dával zrovna. Len Sterling mohol viac do fanty urobiť.

Reagovat
fenixLFC

sterling bol na facku, situacie riesil zle a furt na zemi...a este to jeho klasicke chytanie lopty po pade za co by som mu ich upilil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

heh, už by tých detí moc neporobil potom.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ruky asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

ze čtyř případů byli dva fauly, ten první v první půli dokonce na žlutou.

Reagovat
johnik

bol na facku, ale přihrál na 2 goly

Reagovat
I am Mancunian

vies o tom, ze s nimi bojujete o 4. miesto ?

Reagovat
smazaný uživatel

lol, vôbec. My budeme tretí, to je dané vo hviezdach. Vy možno štvrtí, ak de Gea udrží formu.

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

to tak

Reagovat
smazaný uživatel

*5., 4. je naše

Reagovat
J0EL

Not this shit again

Reagovat
Zaschrona

Pri vasi smule by pak Arsenal vyhral LM a my EL, takze by jste zase ostrouhali. I kdyz Everton a trofej, to taky asi neklapne.

Reagovat
fenixLFC

inak neviem ci sa mi to iba zda ale minuly rok sme dokopy nedali tolko golov z druhej vlny ako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Těžké ubojované 3 body! Se Stoke zápasy dycky bojí, sou známý prasáci! Pod Moyesem by sme takový zápas prohráli! Teď nás čeká zápas na Sotonu, tam věřím ve výhru! GGMU

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme na vítěný vlně, konečně mi to zase připomíná starý dobrý MU tak jak ho známe..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no kopec štěstí a fotbal na hov*o . Už jste mi chyběli

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že je tam ta cenzura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Peta9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

tam padnete, ta obrana bude porad pod tlakem a bude chybovat

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem zápas se City a Soton nehrál nic extra..

Reagovat
smazaný uživatel

na united sa hecneme...

Reagovat
smazaný uživatel

bude to těžká zkouška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud LVG připraví kluky takticky, tak jako proti Arsenalu(hlavně 2.poločas) tak se nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

proti Arsenalu to byla klika, takovou už mít nemusíme..myslím si že Soton můžeme klidně přehrát

Reagovat
smazaný uživatel

kliku jsme měli v 1. poločase, ale v 2. už to bylo výrazně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, pod Moyesem naprosto chyběla bojovnost, ta se vrátila a to je základ

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Moyesem hlavně nikdo nevěděl co má hrát a proč, to se s LVG změnilo..

Reagovat
r.mrazik

bojovnost je jedna vec...druha je,ze LVG ma "stesti" jak prase...hlavne dneska na konci

Reagovat
smazaný uživatel

jako konec byl vyloženě nechutnej

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester nas tlacili 11ti a este viac v 10tich...po minulom roku je toto fakt ako za trest bez mihnutia oka by som vymenil tuto vyhru za dobry vykon a futbal, ktory by bavil..nie tuto parodiu

Reagovat
johnik

minuly rok to bylo taky tak akorat Suarez a Sturridge to vždycky přestříleli.....

Reagovat
monty25

Jestli dobře koukám, tak je to teprve podruhé v sezoně, kdy Liverpool vyhrál dva zápasy za sebou. No, buďme rádi. Snad to vyjde i v sobotu proti Sunderlandu a v úterý přijde zápas pravdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pak jeste 17.teho vyhrat v Bournemouthu a uz jen semifinale a hura na L'pool na Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

3 body zaslouženě zůstaly na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United mohli vyhrát o 5 gólů klidně ale ten závěr byl fakt infarktovej. DDG

Reagovat
wild

Velmi dolezite body. Co sa mi velmi pacilo, ze sme sa po gole na 2-1 nestiahli a neprestali hrat, ale naopak stale sme vysoko napadali a vytvorili si dost sanci aby sme to rozhodli a usetrili si tych nervov na zaver.. tam sme boli 3x kusok od vyrovnania co by velmi mrzelo..

Dnes opat fantasticky De Gea, skvele zahral Mata. Wilson celkom fajn, hlavne tie dva paradne prieniky v 2polcase..skoda ze nedal gol. Pacil sa mi aj Young, hoci obcas zadrbe center, ale mal tam aj dobre momenty a nakonci zachranil 3b

Reagovat
tomasinho

Liverpool this season in all comps: with Lucas: WWLWWLWDWW (7W, 1D, 2L) without Lucas: LWLDLWLDLLL (2W, 2D, 7L)

Reagovat
Il Architetto

Nepostradatelný

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

takze ked nastupi nabudúce tak prehrame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
One-Real

Lord Lucas

Reagovat
tomasinho

Ono to prostě ale bude tímm, že tam to DM je. I když Lucas hraje prostě průměr a někdy sračku, pořád odvede dozadu asi víc jak momentální Gerrard. Na tu pozici stejně musí přijít pořádný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ja si uz xy prestupakov vravim, ze uz to pride, uz to musi v LFC niekomu dojst, ze potrebujeme kupit takeho hotoveho hraca nejakej tej solidnej kvality ...a stale nic

Reagovat
smazaný uživatel

Počkáme si na Williama.

Reagovat
13

Lépe bych to nenapsal.

Reagovat
cristiano.K.

tak tak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
johnik

nebo tam bude hrát Can....

Reagovat
tomasinho

Může, ale podle mě mu více sedí ta box-to-box role, kdy může využít svůj tah na bránu, svoji sílu a více využije přednosti. Ve dvojci se spolehlivý DLP by to mohlo v budoucnu fungovat skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem si po zápase změřit tlak, ale nebyla odvaha. GGMU!

Reagovat
Willy Wonka

Za ten konec bych našim dal pár trestných koleček nikde v Carringtonu, to se musí dohrávat v klidu. Že nás zachraňuje DDG už jsem si zvykl, ale Young? Hmm... Jinak celkem dobrý výkon. MOTM Květák, Young nebo Valencia. Škoda Falcaa, ten se zatím vůbec nechytá. Je to jen stín toho zabijáka z dob, kdy hrál za Madrid nebo Porto. Wilson by neměl být tak sobecký. Kdyby nahrál RVP, je to v suchým triku 3:1. Ale je to dravec, tak se snad chytne. Hlavně důležité tři body. Na víkend by to chtělo zdravého kapitána a musíme urvat zase nejlépe další tři kusadla. GGMU!

Reagovat
Infernoqt

raději ne, Carringhton je prokleté místo letos a ještě by nám odpadla půlka týmu do dalšího utkání... ale jak říkáš, naše chyba, že jsme nevyužili šance a Wilson byl tak trochu chamtivý, když tam byl upe volný Persie, ale stalo se, stalo... příště to napravíme

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanu by som postavil cez víkend.. Raheem lavička a proti Bazileju chcem vidieť: Migno-Glen(Manq, to je jedno)-Touré-Sakho(ktovie, ako sa chytí a či dostane šancu vôbec, možno Škrtel na RCB a Touré na LCB)-Enrique, Gerrard (Lucas)-Allen-Hendo-Coutinho, Raheem, Lambert

Reagovat
hefy

Tom Heaton dal gol? Hmm, zajímavý.

Reagovat
fantomas

Wow, on někdo zná jméno golmana Burnley.

Reagovat
j_mrazik

Dělal mi ve FM 2 roky jedničku a pak rok dvojku.

Reagovat
vodka

odchovanec MU, toho zná každý

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

lallana sa musi naucit ustat suboj, proste po kazdom jednom je na zemi a je to brutalne otravne. sterling bol dost k nicomu ale to som uz pisal. Kazdopadne ten nas brejk 4 vs 1 to bola fakt strasna komedia, rovnako ako gerrardova penalta

Reagovat
r.mrazik

Tom Heaton gol? to dal z vykopu ne?

Reagovat
fenixLFC

vraj ho dal boyd

Reagovat
r.mrazik

tezky zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je MOTD?

Reagovat
I am Mancunian

nie

Reagovat
smazaný uživatel

a to si nemozete povedat osobne, ked ste od sseba fyzicky mozno 2-3 metre?

Reagovat
I am Mancunian

som mu to hovoril

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infi

Reagovat
Manik...

Reagovat
stas87

OT:

spravil som picovinu kedze som podal na to ze v zapase New Orleans-Oklahoma bude 195+?

Reagovat
Zaschrona

Moc bych tomu neveril, od OKC to ted bude s navratem Duranta pomalej basket. Musi to tam padat.

Reagovat
stas87

uz sledujem ale vypadol mi stream na bet365 aj na fortune este som tam poslal 2 na OKC aj s predlzkom tak to dufam dojde a hcp ze Cavs prehraju 2Q max o 8 nevysiel lebo Lebron je zid co nevie premenit FT

Reagovat
Zaschrona

Nastesti to vypadalo trochu jinak, nez jsem cekal, takze ti to pohodove vyslo, tech FT bylo fakt neskutecne. Peknej tip.

Reagovat
stas87

lenze bohuzial som si hlupak musel dat OKC 2 a v NHL som dal Pittsburgh+Tampa,oboch vitazov aj s OT a samozrejme Tampa musi dostat 2 minuty do konca gol a prehrat OT takze som v minuse

Reagovat
Zaschrona

To mi celkem pripomina, proc uz nesazim.

Reagovat
stas87

hele dneska mam clippers-magic +201 ale vo vzajomnych to prilis nepada,mam na mysli poslednych 5 zapasov tak dneska musi mat Blake den

Reagovat
Darren Fletcher

dobre ši zrobil

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=y438irwXbkA

důvod proč máme 2 výhry v řadě

Reagovat
fff

Inak ten Studge sa to kedy ma vratit?

Kazdopadne poznatky z poslednych zapasov, Kolo aktualne nas najlepsi obranca, s Rickiem na hrote to nie je az tak hrozne a Lucas ... on fakt musi aktualne hrat no.

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo Vianoc...

Reagovat
fff

Snad co najskor a snad sa rychlo chyti, predsalen uz je mimo dost dlho.

A som zvedavy co porobime s utokom v zime. Ci pojdeme po tom Origim, ci ostane Mario, ci pojde Borini a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

len sa bojím, že Daniel bude mať úplne dole psychiku a sebavedomie .. origi by mohol minimálne, ale nevytrhol by nás asi, no lepšie ako Balo, no...

Reagovat
fff

O sebavedomie by som sa u Dannyho nebal, podla mna on s tym problem nikdy nemal. Ale bude kazdopadne strasne nerozohraty a hned budu nanho obrovske ocakavania. A tie ocakavania by boli aj na Origiho, ak by sme ho stiahli skor.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že vam ten Alexis nevyšiel ..je genialny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale bude kazdopadne strasne nerozohraty a hned budu nanho obrovske ocakavania."... no veď to+ dlho stál, strašne dlho a ktovie, ako je na tom psychicky... veď sa mal už 2x vrátiť a potom sa zranil, to by zrazilo psychiku každého hráča... Tak snáď je silná osobnosť...

Origi by hádam hneď nebol jednotka, pri šťastí na zdravie Daniela, by bol až trojka / dvojka.. aj za Rickiem, kt. sa chytil.. ale ťažko povedať, čo bude o mesiac-dva...

Reagovat
tomasinho

Po novém roce až

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

obojí je možné, na štědrej den už by mohl začít klusat aspon

Reagovat
Infernoqt

tak, jak dnes vidíte Islanders?

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5NDA0MzM2NzA2MjQwMDquZHae0zkjKCIAMuE%3D&kind=MAIN

pak mám ještě výhry MU - Everton za 50,- při kurzu něco málo přes 2, ale to beru jako "tutovky"

Reagovat
Infernoqt

live sázky si nedávám , ale většinou věřím Denveru podle vzájemných zápasů nad soupeřem, co dávaj, ted jsem měl 50 s Utahem

na tampu jsem si nevsadil, s Buffalem nehraje moc dobře, ačkoliv kurzy jim hrajou do noty a vlastně i forma, ale já na NHl dávám jen ze vzájemných zápasů viz

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MTg0MzM1ODU4MDMwMDreKlu0CvzdKeCDEVk%3D&kind=MAIN

a tady jsem měl kombi

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDI0MzE3ODI2MDIwMDqvQOV2FyVhObR83zU%3D&kind=MAIN

ted mám tento

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MjM0MzM1NTQ3MzUwMDpHDyXotEWqQqER8fc%3D&kind=MAIN

víceméně tutovky, sázím ze zisku for fun

Reagovat
stas87

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MjY0MzM1ODUwNTUwMDrUPknlNrfHRWwRmCU%3D&kind=MAIN

Nuggets su moja srdcovka aj ked teraz budu mat co robit aby vobec hrali PO,inak mam rad na ovary Clippers,Oklahomu a Toronto

na moj vkus tam mas prilis zapasov pamätas ako typek vychytal tych 8 mega na ovary vo futbale?tak len tak som si to vyskusal pripravit ale nepodal som to:

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=OTk5MjE0MzMxODUwMDgwMDqkyiRrMlRzMxbH%2BnI%3D&kind=MAIN

cakal som 5 chyb a nakoniec len dve ja ako kedy,niekedy z toho chcem nejaku korunu vydolovat a niekedy sa tym len bavim

Reagovat
Infernoqt

taky jsem si podal jeden fun

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MTA0MzM2NTY4NjkwMDqJSF0g%2BvBj3Tah4n0%3D&kind=MAIN

na remízy sázet je nevyzpytatelný, nemám to rád, tuším co asi skončí plichtou, ale nepodám si to, rád bych si před Vánoci přilepšil pomalu

Reagovat
stas87

take hajzlaky som podaval 10 rokov spät a zo 100 mi ich vyslo tak 5 preco neskusis akovku s 2 zapasmi treba za 500?

dneska som skusil toto:

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MzQ0MzM2NTMxNzUwMDqgcW5nI%2FWpQnB%2FABE%3D&kind=MAIN

vahal som medzi zapasom MK Keyenes a Doncasterom,nastastie som dal Doncaster a povedal by som ze dneska to bolo celkom v klude

Reagovat
Infernoqt

až mi tohle nevyjde, budu nad tím uvažovat, prozatím si vystačím, navíc je to tak či tak nevyzpytatelný a stačí jeden faul, zranění, vykartování a zápas má jiný průběh, proto ztráta takového vkladu pak nemrzí, a aniž bych se chlubil, tak zatím mám 80% úspěšnost na takovéto tikety, což je neuvěřitelný, počítám i kombi do 1 chyby

Reagovat
Infernoqt

jinak ty live sázky na počet bodů v NBA jsou strašně vychcaný, v každém případě vkladu je to 50/50

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=JqW25y0TxvE&feature=youtu.be

Neuveriteľné, že toto stihol jeden hráč za štvrť sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

je tam ON?

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj ďalší hráč čo sa z PD nepresadil v PL

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Young:

vs Hull: http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755425/player-stats/18892/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

vs Stoke: http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755437/player-stats/18892/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Krásne vidieť na ktorej časti jeho hry sa zapracovalo. Dovolil si x-krát viac a robil jeden prienik za druhým. Viac modrých, poprípade žltých šípok smerujúcich do šestnástky a bude to perfecto.

Najviac ma však prekvapuje ako perfektne si počína v defenzívnej fáze. Myslel som, že s jeho hmotnosťou to tam bude poriadne horieť, ale on jednoducho takmer všetky súboje vyhráva a cez jeho stranu neprechádza nič. Len tak ďalej Youngy

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea could've saved Gerrard from slipping.

Reagovat
kiwwi

aby som to nejak tak strucne zhodnotil, boli sme jednoznacne lepsi, ale to uz je nasa klasika - raz poziciame superovi gol, on sa rozbehne do 5 obrancov a skonci to wondergolom

inac Rojo hral fantasticky, Young si uz dnes konecne nieco aj dovolil smerom dopredu aj ked tie centre

Herrera je taky pol na pol, vie lahko stratit loptu ale vie aj velmi dobre zrychlit hru a dat klucovu prihravku, Mata solidny vykon, Persie prvy polcas neviditelny, druhy polcas to bolo lepsie

Wilson super, nechapem co sa to tam nanho pod prevkom pisalo, napadal, behal, drel, ta jeho rychlost je neskutocna a este v nej stiha aj dribling - to proste bude hviezda skoda tej zahodenej sance, to mal davat Persiemu, za toto mu asi vycistia zaludok, ale inac fakt super

MOTM sa neviem rozhodnut (uz niekolkykrat po sebe) ci DDG alebo Fella - keby nebolo poslednych 10 minut tak jednoznacne Fella, ale potom co DDG zasa vytiahol, to nepotrebuje komentar

3 skurvene dolezite body a ide sa dalej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
k0udy

Tak jim gol nepozicajte

Reagovat
cristiano.K.

Mignolet at už se probere, nemůže dělat Szczcoviny donekonečna. První gol jde na hlavu Toureho dost jednoznačně. Nejdřív ho nechá volnýho,pak ho nechá s míčem otočit a vystřelit.Moc nechápu to hanění Sterlinga, byl u dvou golů,což asi dost lidí zapomíná a ty fauly na něj minimálně dva byly. Gerrard hodně dobře druhou půli, penalta ne,ale jinak hodně dobře. Moreno 4x u míče, jednou faul u vápna a jednou nesmyslně skrz vápno přímo na nohu soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

David je neuveritelny proste, on bude zas kral celej nasej sezony, podpis novej zmluvy a raz z neho bude legenda, ja tomu pevne verim, je dokonaly totalne najviac, aaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Už si zvykl. Bude už jen a jen lepší. Snad ho udržíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už patří do trojky nejlepších světových brankářů (plus Neuer, Courtois) a ještě k tomu má výhodu, že za tou tragickou obranou vynikne více než konkurenti. Jednou by mohl být úplně nejlepší.

Reagovat
vodka

deprimující je jenom to, jak se zhoršil s balonem u nohy. Když přišel ,tak byl na míči úplně jistý a v posledním roce a půl udělá skoro vždycky nějakou pičovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

ved jeho rozohravka má oči. nevšimol som si aby sa nejak v tomto zhorsil. oproti minulej sezone prave naopak.

Reagovat
vodka

moc zbrklých výkpů, když přišel, tak to dával s mnohem větší přehledem a podstatně víc na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam vidim problem v tom, ze je na tej rozohravke tak sebavedomy, ze to az casto zadrbava, tiez som si to vsimol poslednu dobu no, na svoje pomery ma celkom dost nepresnosti pri rozohravke, do Edwina mu stale nieco chyba no, ten to mal premakane jak svina

Reagovat
vladis271

už sa teším v lete na jeho foto s dresom Realu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

nie každý zradí svoj klub pre mrdky zo španielska ako Luis

Reagovat
TopinB

Kazdy ne, ale je to klidne mozne, ze DDG zdrhne. Mluvite o tom jak kdyby De Gea vystrcil na Pereze prdel a zarval "Never!!" s manchesterskym prizvukem

Reagovat
vladis271

netrolluj. Dobre vieš, že mám pravdu.

Reagovat
nani92

no nemáš, túto sezonu určite neprestúpi a predpokladám že ani budúcu..netvrdím že nikdy,ale do 3-4 rokov nie

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vtip dobre

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo jako Cristiano.

Reagovat
fenixLFC

ale on sa uuuurcite vrati, to sa nerata

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak určitě. Ronaldo nikdy vlastně neřekl, že je jeho sen hrát za Real.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře.

Reagovat
Kowe

A Suaréz snad nikdy nechtěl do Barcy? vždyť to věděli všichni, že tam chce za rodinou svý ženský. (magor)

Reagovat
smazaný uživatel

Je snad rozdíl, když řekne ve vyhlášení, že zůstane v LFC (jako to psal několikrát Suárez) než, když Ronaldo přiznal, že je jeho sen hrát někdy za Real a v budoucnu neví zdali zůstane nebo odejde.

Reagovat
fenixLFC

ved zostal u suareza to bolo jasne ze tam pojde kvôli sofii uz ked ku nam prestupoval preboha

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

na vás stačil i Bosnich

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool this season in all comps:

with Lucas: WWLWWLWDWW (7W, 1D, 2L)

without Lucas: LWLDLWLDLLL (2W, 2D, 7L)

Reagovat
smazaný uživatel

02.12. Balotelli podezřelý z rasismu a antisemitismu

Mario Balotelli se bude před FA zodpovídat z podezření z rasismu a antisemitismu. Kontroverzní italský reprezentant si tentokrát zavařil příspěvkem na instagramu, kde zveřejnil obrázek komiksové postavičky Super Maria s komentářem. "Buď jako Mario, on je italský opravář vytvořený Japonci, který mluví anglicky a vypadá jako Mexičan. Skáče jako černoch a po penězích jde jako Žid," uvedl Balotelli.

Wtf? FA je banda curaku..

Reagovat
stas87

zatial co Balotelli je chodiaci genius..rovnaky hlupak ako Vacha,nebolo by od veci ak by kluby nejako postihovali to co hraci pisu na siete,blbost niekotrych hracov je az zarazajuca

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty ses asi taky kokot. Tohle je normalni vtip, kterej na FB sdilelo miliony lidi s zadnym spatnym umyslem a najdou se curaci, co za to obvini cloveka z rasismu. Smesny.

Reagovat
stas87

a miliony ludi zarabaju miliony tym ze kopu do lopty a po milionoch ludi sa vyzaduje aspon minimalne slusne spravanie..preco s tym treba nema problem Schweinsteiger ci Terry?lebo vedia co si mozu dovolit kde napisat,to ze je Mario slaboduchy blb je obecne zname a on si aj tak neda pokoj keby radsej strielal za Liverpool golov..aby o chvilu nemal viacej zavesenych vtipov ako golov

Reagovat
smazaný uživatel

Terryho si tam dobře dal. Jinak souhlas.

Reagovat
stas87

okej,nesledujem statusov hracov PL takze ak napisal tiez nejaku kokotinu tak sa mi vysmej

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, on nepíše ani nemluví, on činí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemůžeš čekat, že si Balotelli nastuduje něco o středověké lichvě a vydedukuje z toho, že stejně tak jako půjčovali židé, tak půjčovali i křesťané... On je jen tlumočníkem zažitých frází a tohle už se trochu přehání. Ale mohl by si uvědomit, že to bude mít nějaké následky. On si to možná uvědomuje, ale prostě chce provokovat. A teď jsem k tomu dospěl. Souhlas s tebou. Potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co je největší vánoční překvapení? Když malý žid čeká na ježíška a místo něj přijde gestapo.

Reagovat
smazaný uživatel

toto malo byt vtipne?

Reagovat
kvasha16

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu. Úplně jsi mě odrovnal. Paradoxně jsou si židé (Židé) a Němci dost podobní (cílevědomost, preciznost, ambice, jedinečnost, možná morálka). V tomhle všem může být problém, proto jsou možná oba neoblíbení. Takže kdybys nebyl konkrétní a napsal jsi - pro rodinu malého dítěte si přijde někdo, kdo přinese smrt - pořád to bude znamenat, že jsi docela kkt.

Reagovat
smazaný uživatel

ako je to chujovina, ale co to pise za sracky preboha

Reagovat
smazaný uživatel

inak to je neuveritelne ake kokotinky sa dokazu nafuknut.Hlavne ze zakazali hráčom šále...(ok,sice to bolo "pasy" a nevadi mi že to zakazali ale ide o princip, podstatne veci neriesia,len kokocinky)

lacko_boh sa cíti nahnevaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Idioti no :)

Reagovat
fenixLFC

to uz si robia srandu ti jebovia? ved tento ,,vtip'' alebo aj snaha o boj proti rasizmu je v obehu uz brutalne davno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Největším vánočním zázrakem je pro mne fakt, že lidé věří v žida, který k nim přijde domů a dá jim něco zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak bys taky mohl vědět, že prvokřesťané byli nejspíše z velké části židé. Pak by ti to mohlo docvaknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Me tyhle hovna vubec nezajimaji. Je to vtip, kterymu se normalni clovek zasmeje. Stejne tak jako to, co napsal Mario. Jenom kokoti v tom budou neco hledat a rypat.

Reagovat
smazaný uživatel

A jenom zabedněnci se budou tlemit něčemu jen tak, protože se tomu tlemí ostatní. Mimochodem dals dost slabé vtipy, jsou i lepší (nebo horší, jak se to vezme). Ale abych si i já nasypal popel na hlavu, když ty jsi celý od popele, tak i já jsem někdy zabedněnec a kkt. Co z toho vyplývá? Ještě se můžeš polepšit. Nebo ještě více zapšknout, jak doposud zapškáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to jasné. To Židobranie pochádza y krajiny tvojich predkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, takoví Chasidé toho určitě hodně pobrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle mu v Izraeli na popularitě asi nepřidá

Reagovat
kiwwi

inac je haluz, ze vcera sme v podstate hrali bez 6!!! hracov zakladnej zostavy...paci sa mi, ze LVG dokaze dostat aj z tych "nahradnikov" solidne vykony

Reagovat
r.mrazik

jones,rafael,shaw,di maria,rooney...kdo je sesty?

jinak vcera smalling s rojem zahrali paradne...

Reagovat
kiwwi

Blind - ale to je tak 1:1 s Carrickom

Reagovat
r.mrazik

ajo...Blind...

Carrick je porad mnohem lepsi,takze mi vypadl

Reagovat
smazaný uživatel

mnohem určitě ne..

Reagovat
r.mrazik

urcite ano...blind na carricka (zatim) mnohem nema

Reagovat
kiwwi

ale noooo este ta to nepreslo?

Reagovat
r.mrazik

co? ja proti blindovi jinak nic nemam...jen mam carricka porad stale vykonnostne mnohem vys...

beru,ze to nekdo muze mit jinak...

Reagovat
Zaschrona

V dnesni dobe je tohle uplna nutnost pro to, aby tym mohl dosahnout uspechu. Je velka anomalie, pokud nejaky tym dokaze celou sezonu zdravy, jako se to vicemene darilo vloni Liverpoolu nebo letos Chelsea nebo Saints, coz je jeden z nejdulezitejsich faktoru, proc jim to zatim letos slo. Pokud se vam tohle dari, tak je to jednoznacne pozitivni vec, ted jen aby to vydrzelo i ted v nejdulezitejsim obdobi sezony pres Vanoce...

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli bude ADM a Rooney nejak dele out tak to bude asi spatny. na druhou stranu Mata posledni zapasy odehral solidne, tak by tu kreativni slozku dodal on a Herrera. Snad.

Reagovat
Zaschrona

Mate tam siroky vyber kvalitnich hracu, ty investovane penize se projevuji. Oproti jinym klubum v tomhle mate velkou vyhodu.

Reagovat
salami

2 hráči za 30 milionů liber, ještě aby nebyli schopný zaskočit a předvést nějakej výkon

Reagovat
Azza

Jenkinson si nakonec polepšil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby se konecne dal do kupy Sturridge a Balotelli se konecne dostal do formy tak ta sezona jeste nemusi byt uplne v riti.

Reagovat
vodka

Young zachránce včera jinak sem se podíval na záznam a soustředil sem se vysloveně na RVP, u něho není ani tak problém v tom, jak hraje konkrétně on, protože se pohybuje docela dobře, akorát prostě nikdy nedostane balon tam, kam potřebuje. Teď je otázka, jestli má uzpůsobit svou hru on, nebo by měl dostávat podstatně dřív balon, aby byl víc zapojený do akcí...

Reagovat
r.mrazik

presne to jsem psal pod preview smerem k Matovi a ostatnim...oni ten mic proste dost casto nedaji spravne...hraji hodne na jistotu,nikdo ho nechce ztratit...je tam prave od takovych hracu malo pokusu

i proto se mi Mata vcera libil...i kdyz obcas ten mic ztratil,tak to aspon zkusil a i tou zachycenou prihravkou pak dostane pod tlak stopery,protoze se zacne automaticky presovat...

Reagovat
TopinB

Tak maji instrukce, pokud ztrati balon tak se dostane souper do tutovky

Reagovat
kiwwi

to som pisal k minulemu zapasu, bola to nuda, ale proste to beriem ako proces, ja verim, ze maju vyslovene instrukcie hrat co najviac na istotu a kontrolovat loptu co najviac to ide...ked sa toto naucia dokonale (ten progres je enormny, pod Moyesom nas vypressovali kdejaki supaci a my sme si nevedeli 3x po sebe prihrat), tak potom sa pojde viac do rizika co sa tyka utocenia...ale zacat sa proste muselo tymto, to je naprosty zaklad vsetkeho

Reagovat
Swarley

+ návrat zraněných a ta útočná fáze dostane úplně jinej rozměr...a i tak, včera ještě další šance Fellainiho, Herrery, Wilsona + penalta na něj...to byly všechno gólovky, těch šancí bylo na takový zápas dostatek...kromě toho závěru jsme navíc tím držením naprosto dokonale eliminovali soupeře, stejně jako v předchozích dvou domácích zápasech...já jsem s tímhle trendem (!!!) spokojenej...na tu úplně finální fázi si musíme ještě počkat, ale dominantní fotbal, kdy budeme většinu času na balonu, to jsem chtěl u nás delší dobu vidět...

že jsou ty útočný akce kostrbatý a pomalý, to samozřejmě s většinou souhlasím, ale tohle ještě bude chvíli trvat a vzhledem k tomu, že hrajeme pokaždé v naprosto jiné sestavě a třeba včera i bez největších opor, to tomu prostě neprospívá...stejně tak bude trvat, než obdobný fotbal budeme moci přijet hrát na Arsenal nebo Chelsea, ale ten směr je tam jasný a já jsem jedině pro...a ono se taky od van Gaala nic jiného čekat nedalo, ten výsledný fotbal, který budeme předvádět jsme už mohli vidět v jeho předchozích angažmá....

Reagovat
Swarley

a proč je Fella najednou tak platný? to s tímhle naprosto jednoznačně souvisí, není to pro něj lítačka nahoru dolů, může se po hřišti více toulat, protože jsme na balonu, může si hledat prostor, může se dostávat do vápna (i když nechápu jak je možný, že 2krát za zápas centruje ), může tímhle způsobem přečíslovat a dostávat se do šancí, proto jsem celou dobu za něj orodoval...všechno bude, hráči se s tím musí naučit pracovat, nejen on, ale i ostatní...

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne mu to sedne, vcera jsem koukal a Fellaini byl zase jeden z nejlepsich, ne-li nejlepsi na hristi

Reagovat
r.mrazik

to ja si pamatuju zapasy pod moyesem (nez se to na konci totalne rozsypalo),ze jsme hrali dost podobny bezkrevny fotbal jako ted s LVG...vsichni chteli drzet mic,vsichni davali mic radeji dozadu na obrance...

ZATIM jediny poradny rozdil je,ze LVG ma z prdele kliku...jak proti arsenalu,tak treba i vcera to mohli skoncit klidne bez bodu...

vcera,acdruhy polocas byl fajn,tak to melo klasicky prubeh moyesoviny...drzet mic,bez poradnych sanci a ke konci dostat gola...jak klasicka z lonska...

takze chapu,ze maji asi pokyn co nejvic drzet mic...ale sakra,neda se prece hrat stylem "kdyz nic nezkusim,tak nic nezkazim a toho se budu drzet"....takovy alibisticky styl hrani je mi proti srsti

Reagovat
kiwwi

bez sanci? Wilson tutovka, Fella 2 vyborne sance, Herrera sanca, penalta na Wilsona...no minimalne 5 sanci z ktorych mohli byt goly sme neporemenili - to zasa nie je tak uplne malo

Reagovat
r.mrazik

herrera,wilson,fella...tri sance,i kdyz velke...doma proti stoke...a to to na konci mohlo skoncit 2:2...

a to si zadne polosance moc nepamatuju,protoze tam bylo mraky prihravek...ja nevim...na MU je mi to malo no

jinak samozrejme tri body dobry,ty tymy jsou taky kvalitni

Reagovat
smazaný uživatel

A klidne to mohlo skoncit 5:1, videl jsi ten zapas vubec?

Reagovat
r.mrazik

videl...mohlo to skoncit treba klidne i 2:3...a co jako?

jde o hru,ne konecny vysledek...na arsenalu jsme taky mohli dostat bura a vyhrali...

Reagovat
kiwwi

tak najprv pises ze to mohlo skoncit 2:2 a potom ze nejde o vysledok ale hru - ti pisem ze este 5 slusnych sanci sme okrem 2 golov mali...ja nehovorim, ze je to nejaka hitparada, ale nerob z toho uhaluzene vitazstvo

Reagovat
r.mrazik

kde z toho delam haluz?

ja napocital sance tri no...za devadesat minut...a to nas druhy gol byl dobre kopnuty primak...

pisu co pisu...kazdej si v tom muze najit co chce

Reagovat
kiwwi

16. minuta - Herrera lopta na podnose panu bohu do okien

21. minuta - Fella gol

30. minuta - penalta na Wilsona

41. minuta - tutovka na Fellu - Begovic wondersave

59. minuta - Mata (Rojo?) gol

62. minuta - lopta za obranu na RVP - Shawcross zblokoval strelu

62. minuta - center Herreru na zadnu tyc, v poslednej chvili odvratil Shawcross pred Fellom

70. minuta - Wilson sam na branu

76. minuta - Fella lopta na podnose, panubohu do okien

79. minuta - polosanca Falcaa - ho to lizlo

sak koniec koncov si to pozri sam, ale nemyslim si, ze toho bolo az tak malo ako sa tu snazis vykreslit...dalo sa aj lepsie, ale nebolo to zle - keby sme Stoke neposadili na kona tym stupidnym golom, tak si ani neskrtnu

http://www.lastminutegoals.org/manchester-united-vs-stoke-city-premier-league-highlights/

Reagovat
Grahf

musím suhlasiť s mrazikom. Je pekné, že držíme loptu, ale naša útočná fáza je velmi slabá. Príde mi, že hráči si radšej prihrávajú, než sa snažia dať gol. Keď chceme hrať ako bayern, alebo barca, tak nestačí si len vedieť prihrávať, ale musíme sa vedieť pohybovať v útočnej tretine. Máme minimum kolmých prihrávok. Naše útoky prebiehajú v štýle, že si najprv vymenia loptu všetci obrancovia, potom všetci záložníci. To v PL nemôže fungovať, pretože súper má už dávno vystavaný blok a nikoho tým neprekvapíš. A vôbec, to rozohrávanie do šírky mi lezie uplne krkom. Preto mi najviac imponuje kloppov dortmund, pár prihrávok a si u súperovej bránky, kde aj zakončíš.

Reagovat
kiwwi

skus si precitat co som pisal vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Z prdele kliku? Vždyť každej hráč je na tom úplně jinak se sebevědomím, každej si toho více dovolí a hlavně máme nějakou taktiku konečně.

Reagovat
r.mrazik

Jj z prdele kliku,nebo ty tomu rikas jinak co se delo na arsenalu a co vcera ke konci

Nebo kolikrat uz tu bylo po zapase dostkrat napsano,ze bez kouzelnyho Davida bychom ty body nemely?

Opravdu mate pri pohledu na tabulku tak kratkou pamet??

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ty máš krátkou paměť, protože nepamatuješ na hru za Moyese. Na začátku sezony jsme každého soupeře první poločas jasně přejeli jen jsme neproměňovali šance (To za Moyese snad nebyl ani jeden zápas). Hráči individuálně jsou na tom úplně jinak. Mladíci dostávají dost šancí, i když je to teda o tom, že máme dost zraněných, ale pochybuji, že v takovým množství by hráli i za Moyese. Jsme konečně aspoň trochu tam, kde bychom měli být normálně. Držení míče je úplně jiný jak za Moyese. Fakt si myslíš, že za Moyese jsme hráli srovnatelně? Kdy jsme za Moyese přehráli nějakýho soupeře? Vždyť i Vidic (myslím, že to byl on, nejsem si jiste) řekl, že na jeden zápas byla taktika nákopavat dlouhý míče a druhej zápas jsme měli mít co nejvíce centrů. Já neříkám, že LVG nemá chyby v podobě RVP a hlavně se dá předejít nějakému zranění, ať mi nikdo nevykládá, že máme tak nachýlný hráče na zranění.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...jak jinak...ted je to uplne o necem jinym...nevyhravame diky kouzelnymu davidovi,nedrzime mic a ke konci nemame stesti,ze souper trefuje younga na brankovy care...

hele...nechame toho...kazdej to vidi jinak...za Moyese podobnych zapasu taky bylo celkem dost,akorat (tusim treba everton a wba doma) jsme ten gol z ty sance na konci zapasu dostali a ostrouhali...jestli v tom nikdo nevidi dost podobnou situaci,tak se utesuje akorat LVG a poctem bodu v tabulce

a tim nerikam,ze pod LVG to nema nejaky smer a vyvoj...jen jsem chtel rict,ze mame letos z prdele kliku,kterou moyes loni nemel a ze to chce jeste dopracovat hru,aby hlavne tech sanci bylo vic a tim padem se nemuseli priposrane bat kazdyho vysoky mice v poslednich peti minutach...ze se to jen na drzeni mice a hazenou hrat neda...to je vse

Reagovat
kiwwi

ale ty vole, sak keby bola lepsia koncovka, tak stoke odchadza s patkou a nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Však máme štěstí a De Gea nás mnohokrát zachránil. Možná je to tím, že má úplně jinde sebevědomí jako minulej rok a je v herní pohodě. Jinak jsem asi zapomněl ten zásadní rozdíl, že se dostáváme do šancí. Za Moyese jsme někdy dali takovej haluzovej gól, že mi bylo i líto soupeře. Teď si vypracujeme mnoho šancí jak proti Arsenalu, kde jsme měli 2 další tutovky, proti Chelsea jsme mohli rozhodnout v první poločase o zápase. Včera taky jsme měli dost šancí a neproměnili jsme je. Takže v určitý fázi měl štěstí soupeř, že jsme neproměňovali a v určitý části jsme měli my štěstí, že jsme nedostali. Bereš to štěstí jen z jednoho pohledu. Proto se taky opíráš jen o to, že Moyes měl smůlu, že jsme góly dostávali a LVG má štěstí, že jsme je nedostali, ale to že LVG má smůlu, že šance neproměňujem, to tady nezmíníš, protože za Moyese jsme se do těch šancí ani nedostávali. Jinak si vzpomeň na zápasy pod Fergusonem, jak jsme je vyhrávali ke konci zápasu a byl si šťastnej za to "štěstí". Ale asi i tak se neshodnem, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten rozdíl byl i vidět v zápase právě proti Chelsea za Moyese a za Gaala.

Reagovat
r.mrazik

neshodneme no...ale tak to ma byt

ale davat jako priklad arsenal,od ktereho jsme mohli dostat bura je zcestny...

Reagovat
r.mrazik

a jen abych to doupresnil...holomajznu jsme s moyesem hrali spis az ke konci,kde to bylo uz sileny

zezacatku se to jeste dalo,ale prave tam jsme dostavali goly,ktere ted vykopada young na brankovy care...a hlavne o to mi slo,ze se to lisi dost v tomhle...

Reagovat
r.mrazik

*ale to,ze ta hra je dost casto alibisticka a pomalejsi...to stale pretrvava...chybi mi tam vetsi primocarost,ale my hrajeme na to drzeni mice,ktery je prave jak z pocatku moyese...

a vubec...jsme 4!!! muzu mit pripominky a nebudu MU "placat po ramenou"...sráče líný

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem momentálně rád i za to 4. místo, s tím kolik máme marodů. Ale je pravda, že to může být lepší. Hlavně ten přechod do útoku máme slabej, ale asi je to tím, že chybí ADM a Rooney. A ještě ta obrana, tam to chce zlepšit úplně všude.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Arsenal jsem tam hodil, protože Arsenal nám mohl dát bůra, jako jsme my mohli dát bůra včera.

Reagovat
kiwwi

r.mrazik je stary hundros

Reagovat
r.mrazik

S ty mlada naivka ktera se uz tolikrat spalila

Reagovat
kiwwi

kolkokrat? a zas tak mlady uz bohuzial niesom ale ty si proste hundros, to nezakecas

Reagovat
r.mrazik

nezekecavam nic...treba jsem...ale nejsem spokojeny s hrou...chce to zlepsit !!!

spalil ses dostkrat...(ostatne jako kazdy),ale u tebe je to o dost horsi,bo ty to vzdycky tak vyhypujes,ze ten pad je pak drsnejsi

Reagovat
kiwwi

hmm a nie je to skor tak, ze ten hype sa robi zo srandy? ako so Zahom, LVG atd?

kazdopadne ja s hrou tiez niesom uplne spokojny, ale to by som sa uz opakoval o tom, ze je to zaklad co ich teraz LVG uci a potom sa mozme zlepsit smerom dopredu - vsak oni si nevedeli ani nahrat

Reagovat
r.mrazik

to mas dobre...osobne to tak brat moc nedokazu u profiku,ze si nedokazali ani nahrat

musi se zlepsit...jinak jdou po žních (i s LVG) k turkovi...jinak to nevidim

Reagovat
kiwwi

LVG s tymto skonci v top 4 aj keby nechcel

Reagovat
nani92

Reagovat
r.mrazik

pro svoje dobro by mel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Nastastie si iba troll. Cize sa aj ja nad tym zasmejem :

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Kenneth

Slušná tragédie Liverpool. I v 10ti byl Leicester lepší. Basilej asi opravdu nebude mít problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

vás už ten Real tak hrozně nudí, že musíte chodit prudit ostatní?

Reagovat
kiwwi

300. pre LVG

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Masi

Teda sice s velkou dávkou štěstí ale luxusně stoupaj United tabulkou, příjemné překvapení. Chtěl bych se zeptat fans na pár hráčů, kdybyste mi hodili nějaký shrnutí za uplynou část sezony. Fellaini, Herrera, Mata, Rafael. Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini paráda, konečne si našiel uplatnenie v tíme, hlavne využíva svoju postavu v súbojoch, päťky, všetko sa kope naňho a vyhráva všetko, ale s loptou mi príde dosť drevený miestami. Herrera to vždy dobre oživí, ale bol dosť zranený, inak ale určite dobrá posila, aj keď nie je rozdielový hráč. Mata pomalší rozbeh, strašne sa tu naňho pičovalo, ale je efektívny. Rafael je kvalitka vždy, keď je zdravý a hrá, pre mňa jeden z ich najdôležitejších hráčov... To som len vypozoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

před pár týdny tady ještě mufani Fellainiho prodávali

Reagovat
vodka

já ne

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Jde videt komu ve skutecnosti fandis

Reagovat
smazaný uživatel

Mariánovi Kotlebovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Masi

Na Rafaela se ptám právě proto, že mi vždy přišel otřesné. V soubojích pozdě, neopatrné (spoustu penalt zavinil), a myslel sem, že právě tam by se hodilo posílit. Se zlepšil nebo nevím o čem mluvím?

Reagovat
r.mrazik

To spis nevis o cem mluvis,kdyby byl zdravy,tak patri k nejlepsim bekum PL...

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je výhoda, že se po zranění nemusí tolik rozehrávat jako třeba Rooney, aby hned podával dobrý výkony, proto si myslím, že i když odehraje méně zápasů, je to jeden z nejlepších beků v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Rafaelem si mě překvapil, mnoho lidí tu na něj nadávalo, ale když fakt hraje, tak dokáže být výkonostně hned nejlepší bek v PL nebo jeden z nejlepších.

Reagovat
r.mrazik

Ja bych mohl neco k Matovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Fella je s De Geom nas najlepsi hrac tuto sezonu, ja som chcel v lete, aby odisiel, ale zas sme aj hovorili, ze v zalohe na 3 zaloznikov by sa mu mohlo darit a je to tak, je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

S Fellou bych nepřeháněl teda, ADM měl hodně slušnej rozjezd a Herrera taky nehrál o moc hůře.

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvene dôležité 3 body. One-nil to the Arsenal.

A ukázalo sa, že Welbeck môže Giroudovi akurát tak oblizovať jeho oholené francúzske gule, Giroud dnes rozhodol o víťazstve. A Poldi snáď aspoň začne striedať v 70' a nie v 80'.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Martinez

Reagovat
Counter

Tři zápasy, tři čistá konta, tři suverénní výkony.

Reagovat
papos182

Opet potvrzene: Martinez > Szczesny.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Moyes > Martinez.

Reagovat
papos182

Sám Martinez ale definuje falesnost, takze nikdo vys byt nemuze.

Reagovat
SunFells

Cukráři ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Až na prvních 10 minut hodně "easy" zápas. Tottenham potom neškodný.

Zouma ten poločas zvládl skvěle, několikrát tam zastavil protiútok. Sere mi Hazard. Možná je to únavou, ale je to fakt děs co předvádí.

Škoda Cahill, snad je ok. Zrovna když obrana začala klapat - aspoň v tom smyslu čistých kont. A stopka pro Matiče snad nebude průser, i když hraje poslední zápasy famózně.

Ale 3 body doma, jedeme dál

Reagovat
vitasrp

Hazard dal vítěznej gól, to stačí.

Občas má zapasy, kdy je ho plný hřiště, ale nemá body, dneska extra vidět nebyl, ale klíčovej moment obstaral.

Navíc letos se mu ve velkých zápasech celkem daří, na City asistence, proti Arsenalu vybojovaná penalta a z ní branka, dneska gól..

Reagovat
Miguel19

To jo, ale je zoufalý, jak není schopný poslední zápasy obejít hráče.

Reagovat
vitasrp

V podstatě Sunderland a dneska, proti WBA si tradičně dělal, co chtěl, no a na Schalke to taky nebylo vůbec špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Hazarda bych nekritizoval, dal gol a navíc byl neustále zdvojen či ztrojen - to se pak těžko něco dělá, když neustále máš kolem sebe kupu hráčů.

Reagovat
Miguel19

Neustále ani náhodou. Několikrát tam by sám na Chirichese (s kartou dokonce) a nic. Minimálně jednou na Fazia, nic.

Reagovat
blade115

Už zase ti zas něco sere? To je v prdeli...

Reagovat
Miguel19

Zase zas jo

Reagovat
blade115

To je konec dneska... Už mlčim.

Reagovat
Miguel19

No nemusíš to psát pokaždé, asi už to nezměním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Southampton opet dalsi zapas proti silnemu souperi nezvladl. Dnes tak vyzdvihovani Tadic a Pelle uplne marni.

Reagovat
Counter

Na ty "lepší" se jim vůbec nedaří. Ale pokud budou i ve zbytku sezony porážet "slabší", budou hodně vysoko.

Reagovat
papos182

Jakoze 8.?

Reagovat
smazaný uživatel

lol, my sme takým spôsobom skončili posledných 5 rokov vždy v prvej štvorke.

Reagovat
papos182

Lol, ale kardinalita mnoziny "slabsi nez Arsenal" je vetsi nez mnoziny "slabsi nez Southampton".

Reagovat
Counter

Spočti si, kolik budou mít bodů, pokud prohrajou nějakých 14 zápasů a zbytek vesměs povyhrávají, pořád by z toho vyšel ještě lítý boj o top4

Reagovat
papos182

Lepsi kadr maji Swansea a asi i WHU, takze to mas prohranych 18 zapasu a celkem 60 bodu -> 8. misto

Reagovat
Counter

Potíž je v tom, že Saints Labuťáky porazili...

Reagovat
papos182

Ale zase nevyhrali s Villou, takze je to vse jen v teoreticke rovine.

Reagovat
Counter

Nepovídej

Reagovat
cristiano.K.

Tadič je šikovný fotbalista, ten se neztratí, ale Pelle bude pozvolna uvadat.

Reagovat
SunFells

Tož uvadat ...tak dobrý jak se o něm smýšlelo do teďka nebude (taky to jeho přeceňování byl poněkud joke, o to větší cena za hráče měsíce), ale platný hádám furt bude, mě mile překvapil. Tadic je samozřejmě někde jinde, ale taky se tu na něj kolikrát pělo víc chvály než by zasloužil, ale to byl hlavně Zasch a jeho sranda porovnávání s Lallanou.

Reagovat
fantomas

Přeceňování šlo vždycky ruku v ruce s podceňovánim. Nesnaž se takle zakrejvat to máslo na hlavě.

Reagovat
SunFells

Tož jestli je přeceňování tvojí reakcí na oprávněný skepticismus, asi máme každý jiný styl. Ale nepřekvapuješ.

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Platný bude určitě o to bych se nebál,navíc ta konkurence je pro něj téměř nulová,takže dost pravděpodobně bude hrát, i když mu to moc nepůjde.Jo, Tadič pro Saints o mnoho důležitější postava To srovnání s Lallanou je na místě, jsem zvědav na konci ročníku, jestli bude pro Sototn lepší Lallana v minulé sezoně nebo Tadič v této, zatím k tomu má Dušo fakt nakročeno.

Reagovat
Counter

Aarona je třeba pochválit hlavně za to, že nezačal skákat s rukou hore, a místo toho šel přihrát na gól. Být tam Jackie, mohlo to vypadat (a dopadnout) podstatně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

ta představa

Reagovat
Switchback

Aguero >>> Costa

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ano, ale nejdůležitější je Chelsea >>> City

Reagovat
SunFells

Se furt kluci nehádejte, kde kouká Alexisovi na záda

Reagovat
hitZor

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ach jo, nějak ani z té výhry nemám radost, samozřejmě tři body důležité, ale opět to byla úplně tupá převaha, hráli jsme hrozně složitě (hlavně Cazorla), většina akcí tak skončila ztrátou, než zakončením, když už jsme se k zakončení dostali bylo pozdě, takže bylo buď zblokované, nebo připravený brankář. Jaký rozdíl když tam přišli Giroud a Poldi, kteří se s tím nesr*li.

Reagovat
iamek

Ty reci jako - Nemam z vyhry radost jsou komicke :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, když člověk nefandí jen výsledkům jako většina lidí

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Celý zápas jsme měli klasickou "převahu", ale zase jsme nebyli schopni dát gól, potažmo vůbec si vytvořit nějakou kloudnou akcí větší šanci a poslednich 30 minut jsem malem prišel o nervy, tím spíš, že to byl poslední zápas na vsazeném ticketu...

Komické jsou spíš zbytečné příspěvky, jako ten tvůj

Reagovat
Counter

To vypadá, jak kdyby Poldi s Giroudem nebyli součást týmu nebo co. Zasloužili jsme si vyhrát? Podle mě jo. Forster tam předvedl několik fantastických zákroků, snahu hráčům upřít nešlo... Jasně, hra vesměs vypadala špatně, ale to tak je skoro celou dobu od začátku sezony vyjma zápasů proti srandasoupeřům jako Burnley nebo Galatasaray. Nejde čekat zázraky ze dne na den. A co jiného může týmu pomoct, než taková vybojovaná výhra?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ale jo, samozřejmě je super, že jsme vyhráli, ale máme dobrý kádr, dokonce velmi dobrý, přesto jsme hrozně neefektivní, pryč je lehkost a přímočarost, na gól se hrozně nadřeme, přitom se nedá říci, že bychom hráli vzadu nějak bez rizika... Prostě očekával bych nějaký progres a ten se ne a ne dostavit, i když samozřejmě už máme zase x hráčů zraněných... Nevím jestli s takovýmto fotbalem u nás udržíme např. Alexise šťastného, bez něho by tato sezóna byla naprosto katastrofální, je neuvěřitelné kolik už nám zachránil utkání.

Reagovat
Counter

tohle chápu, ale stejně si myslím, že je na místě z té výhry radost mít :-)

Časem se to zvednou musí, na to je tam kvalita příliš velká. A Alexis tím pádem spokojený bude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec zajimave rozuzleni, jestli da spuds gol remy, nebo drogba ...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, výsledek neodpovídá předváděné hře, ale na to se nejde vymlouvat, srazily nás individuální chyby ze začátku, Chelsea prakticky stačilo hrát celé 3 minuty zápasu, jinak jejich hra byla výrazně horší než naše, ale podobný beton se po získání vedení dal čekat. Naší hře pořád něco chybí, ale Pocheho rukopis je již pozitivně evidentní a na tom se dá stavět.

A aby toho nebylo málo, tak museli uhaluzit výhru i ti homosexuálové od vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche je král!

Reagovat
Counter

"rukopis je již pozitivně evidentní" - to smrdí fantomasovinou

Reagovat
T44v3tt1

Díky za příspěvěk

Reagovat
Talker

Nehráli jste špatně, ale prostě individuální kvalita byla jednoznačně na naší straně. Vy jste si vedli slušně od vápna k vápnu, tam to končilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, kvalita, forma, sebedůvěra, zkušenosti, prostě ne, že bychom hráli špatně, ale tyto věci dnes rozhodly

Reagovat
fajdax

proboha už drž tlamu, absolutně nic jste nepředvedly, už se prober a nehrej tu divadýlko

Reagovat
smazaný uživatel

Za tottenham dnes nastoupily vagíny?

Reagovat
fajdax

* nepřevedli

Pochettino vypadá trochu jak taková tučná, škaredá žena, takže jo.

Reagovat
j_mrazik

A kdy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

fajdax, jsi už do postele, ať zítra vstaneš do školy

Reagovat
papos182

Jsi nejaky nervozni po vyhre

Reagovat
Miguel19

Reagovat
alcantara

Ty to iba vsetko premyslene hrajes alebo si naozaj postihnuty?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli to mám od neobjektivního fanouška FCB/PD brát jako kompliment

Reagovat
Switchback

zrovna on je jeden z mála, kdo objektivní je

Reagovat
smazaný uživatel

ze vzájemných konfrontací nemám ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ona je ale chyba na tvé straně

Reagovat
smazaný uživatel

to nám to opět přišel říct ten pravý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

To uz je na Tebe, ako to vezmes, ale ak myslis co i len zlomok z tych reci vazne, tak mam o Tebe urcite pochybnosti.

Reagovat
Recik

Objektivita

Reagovat
Ritchie

beton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Až na úvodní šanci jste hráli hovno a výsledek tomu také odpovídá.

Reagovat
Kovi81

zaboli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Pohodička, 3 body. Jediný soupeřův hráč, který za něco stál byl Kane - a i tak byli naši oba útočníci produktivnější. Vertonghen šíleně hořel, stejně jako zbytek obrany Spuds.

Drogba hrál jak na vrcholu od té asistence, skvělý výkon. Odmakal to, snažil se, dneska to bylo od něj fajn. Doufám, že to tak vydrží a nevrátí se ke svým líným výkonům. Remy taky parádně oblafl Vertonghena i Llorise, pojištovací gol, po kterém bylo po zápase.

Hazarda bych nekritizoval, neustále u něj byli 2-3 hráči a v takovém případě se těžko něco dělá - on tím vytvářel dost prostoru pro ostatní. K tomu dal gol a byl hrozbou, dobře kombinoval, pěkně tam uvolnil Oscara před střelou Williana.

Willian strašný směrem dopředu, on musí být prostě efektivnější. Konečně se dostává do zakončení, ale je bohužel ubohé - 2 střely, obě do golmana na střed branky. Stejně tak ten míč při náběhu Ivanoviče. Strašně impotentní v tomhle. Chválím za snahu jít dopředu, ale tohle se musí zlepšit. Navíc měl hromadu prostoru, protože Hazard byl prakticky ztrojován a u něj nebyl široko daleko občas absolutně nikdo, takže si mohl dělat, co chtěl.

Oscar taky slušný výkon, byl aktivní, přihrával, asistence. Spokojenost.

Záloha občas nevěděla, kde ji hlava stojí, Spuds slušně kombinovali a dokázali se skrz dostávat, takže tam byly problémy, které ústily i v tu žlutou Matiče, který nechtěl riskovat, aby znova prošli mezi linie.

Obrana v pohodě, i když bych čekal o něco větší podporu útoku (i když Azpi má asistenci, no ). Zouma to zvládl s přehledem.

Courts musel řešit za zápas tak 3 situace, kdy podržel.

Reagovat
kiwwi

ty vole, ten Martinez fakt este prekona Moyesovu najhorsiu sezonu v Evertone...to musi byt pre zaschronu slusne prebratie sa do reality

Reagovat
Counter

Na to je ještě trochu brzo, ne?

Reagovat
Zaschrona

Moyes touhle dobou byval i v mnohem horsich pozicich. Nicmene, to nema byt zadna omluva, s nasi formou v PL spokojeny nejsem a nase soucasna spatna forma je ve velke mire predevsim jeho zasluha...

Reagovat
I am Mancunian

ten si to zasluzi, jeden falosnejsi jak druhy

Reagovat
alcantara

Ziadne suche triko od Countera

Reagovat
blade115

Už ho sundal pod preview.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

To už by ode mě bylo moc, kdybych si to neodpustil pod oběma články

Reagovat
fantomas

Aaron Ramsey:

- 2. nejvyšší WhoScored rating z hráčů v poli (po Chambersovi),

- náš hráč s 3. nejpřesnější přihrávkou po čistě defenzivních Mertem a Flaminim,

- 2 klíčový nahrávky (o dva víc než Ox),

- z toho 1 asistence,

- 5 interceptions,

- 3 succesful tackles (2. největší množství po Chambersovi)

... ale ne, člověk prochází diskuzi, a má dojem, jako by odehrál svuj nejhorší zápas v kariéře a všem ostatnim nesahal ani po kotníky.

Sme zpátky na začátku fakt. A to jen proto, že tu pár lidí na základě jedný sezony očekává, že bude skórovat 20krát do roka, rozhodovat každej druhej zápas a bůhvíco ještě.

Reagovat
masly008

tak on i dost zkazil,ale kdo nic nevymyslí nic nezkazí viz arteta.

Reagovat
fantomas

Evidentně toho nezkazil tolik. Po "horšim" prvnim poločase měl 94 % PA např. Stejně jako Mathieu "na jistotku" Flamini.

Lidi prostě vidí, co chtěj vědět. Konkrétně tahle statistika opravdu nelže.

Reagovat
smazaný uživatel

najdi % dobrych prihravek dopredu

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě.

Reagovat
masly008

no ono když zkusíš 10 rizkantních a vyjde jedna po který je gol tak je to ok.než skusit 1 která nevyjde a pak hrát jenom na jistotu.

Reagovat
fantomas

On je ale problém v tom, že z těch pěti záložníků opravdu nemůžou čtyři neustále riskovat (naše trio ofenzivních záložníků nešlo nad 83 %, což je fakt brutus).

Aaron je inteligentní fotbalista, a proto se přizpůsobil, jeho největší přínos byl směrem dozadu, a mimo jiné i proto sme udrželi nulu (/Flamini nepůsobil jako kůl v plotě).

Takže znova: poslední odstavec.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes byl hrozny, kazil jednoduche nahravky, jednoduche zpracovani, dopredu neudelal krome asistence nic dobre.. dozadu drel, ale on je CM.. od neho proste ocekavam vic nez od dreveneho flaminiho, bohuzel mu to zatim nejde, snad ho ta asistence nakopne

Reagovat
j_mrazik

Flamini hrál dneska dobře.

Reagovat
fantomas

Ok, i pro tebe teda platí ten poslední odstavec.

Reagovat
fantomas

*o dvě víc

** successful

Reagovat
cristiano.K.

jediný problém je,že na lavičce sedí Rosa a Ramsey zkrátka nehraje nic extra

Reagovat
fantomas

Rosa si v tuhle chvíli konkuruje s Oxem/Cazorlou možná tak.

Reagovat
Amos

No a to je špatně, pozici Aarona zahraje minimálně srovnatelně dobře v této sezoně, navíc ani tu šanci nedostal.

A je logický, že po minulý sezoně na Ramseyho budou o dost větší nároky, ten hráč musí mít výkony trochu ustálený, nemůže tam bejt takovej propad. Jinak dneska hrál dobře posledních patnáct minut, stejně jako celej tým.

Prostě by měl místo něj/Santiho dostat o víkend šanci Tomáš.

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, že by ji zastal srovnatelně. Rosa potřebuje hrát vejš, já bych ho třeba zkusil místo Oxe - kór místo dnešního (patrně nedoléčenýho) Oxe.

Reagovat
cristiano.K.

Rosa několikrát dokázal,že může hrát úplně všechno ve středové řadě až na toho defenzivní. Samozřejmě ideální je pro něj Cazorlovo místo

Reagovat
fantomas

To, co dneska odehrál Ramsey, sem teda ještě od Rosickýho asi neviděl. Ale ty budeš vědět líp.

Reagovat
cristiano.K.

děkuji

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
j_mrazik

Tam když nastoupil, místo Oxe, tak byl nejhorší na place.

Reagovat
fantomas

Střídat a startovat je trochu rozdíl. Kór když v sezoně JENOM střídáš.

Reagovat
j_mrazik

Tome, já tohle znám. Střídáš x krát na pár minut, pak dostaneš 15 minut a trenér se diví, že hraješ píču. Pak tě tam dá od začátku a ten kokot je překvapenej, že hraješ dobře. No to bys mu dal bombu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Na začátku fakt nejsme, tehdy to byl úplně jiný hate.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě se do toho promítá, že má za sebou jednu super sezonu. Ale poměr hejtu a jeho skutečných výkonů tam vidim dost podobnej.

Reagovat
Counter

Lidi jsou prostě namlsaní a zklamání je patrné. Každopádně dokud se nebude vyhazovat na dlažbu, tak je to ještě pohoda

Reagovat
fantomas

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Kun <3

Reagovat
fajdax

každopádně ty slepice jsou šíleně nudnej a ničím nezajímavej tým...

Reagovat
smazaný uživatel

moc průhledný trolling

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Si muzete podat ruce

Reagovat
fajdax

Jako já fakt nevím, ale ten názor, že slepice jsou prostě úplně o ničem tým, má spoustu lidí. Na nich prostě není co k vidění

Reagovat
papos182

Mne zase letos prijde Chelsea uplne nudna. Uplne predvidatelna - na 95 %, mozna gol ze standardky, hra nic moc, kdyz se dostane do vedeni...

Reagovat
fajdax

píšeš jak retard, nedá se to číst

Reagovat
papos182

* na 95 % vyhraje

Tak to necti

Reagovat
Miguel19

Spíš je nudná, že na 95% vyhraje.

Reagovat
papos182

Jo, prepisoval jsem procenta a slovicko vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

No ono je spis usmevne to tvoje rypani do Arsenalu, na to se nechyta ani Di Maria 22

Reagovat
fajdax

Rýpu do všech "konkurentů", nemám je rád všechny stejně. Ale Arsenal je prostě Arsenal, ten je pro smích všem.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně je !!!!

Reagovat
fenixLFC

neviem ci by som za tym hladal trolling. na vas proste nie je nic zaujimave, mozno sem tam eriksen a aj to s privretym okom

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi tak tvoj subjektívny názor. mne prídu Spurs ako zaujimavý tím, rovnako aj Chlesea. na druhú stranu mi príde Liverpool ako nepozerateľné mužstvo, až nato, že je na Anfielde vždy skvelá atmosféra a majú sympatického manažéra.

Reagovat
Miguel19

Taky je mohl Arsenal více rozstřílet, abychom měli i nejlepší obranu

Reagovat
fajdax

To příde.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je na fotce ten supak, kdyz dneska zarila uplne jina hvezda?

Reagovat
CHONG

Šupák

Reagovat
smazaný uživatel

Ten maskot tam asi sedi lip. Mas recht.

Reagovat
smazaný uživatel

...ch jo.

Reagovat
CHONG

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Rémy dal hezčí fíkus.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
papos182

Maskoti byvaji na hlavni fotce malokdy.

Reagovat
vitasrp

Hodím to i sem.. Info pro fandy AFC - chtěl bych i na jaře uspořádat podobný výjezd, jako jsem dělal teď na podzim na zápas s Hullem.

Mám v podstatě dva návrhy (výlet můžu uspořádat jen na jeden nebo na oba zápasy, bude záležet, jestli o to vůbec někdo bude mít zájem).

První varianta je jet na utkání s Evertonem, který je v plánu zatím v sobotu 28. února. Plán by byl teda takovejhle - v pátek večer odlet z Brna, v sobotu zápas a v neděli odpoledne (17:50 odlet) zpět do Český republiky. Seděli bychom pravděpodobně na tribuně za brankou v horním patře, bydleli v Hostelu 639 v Kensal Green (skutečně jen základní vybavení, ale na ono přespání to prostě stačí).

Celková cena by byla 7600 Kč a zahrnutá by v ní byla vstupenka na utkání, letenka Brno - Londýn a Londýn - Brno, ubytování na 2 noci v hostelu a doprava z letiště do centra a z centra na letiště. Nutný je z vlastních peněz hradit už jenom metro a jídlo+pití.

Druhou možností je jet na utkání s Liverpoolem, který se má hrát 4. dubna (ty termíny se ještě můžou změnit na neděli, jednoduše by se pak přehodil odlet z pátka na sobotu a přílet z neděle na pondělí). Tenhle trip by byl dražší ze dvou důvodů - na začátek dubna jsou dražší letenky + na zápas s Liverpoolem jsou logicky i dražší vstupenky.

Celková cena by na tenhle zápas vycházel na 9600 Kč a zahrnuto by v ní bylo to samý jako na utkání s Evertonem.

Kdyby měl někdo zájem, může mě kontaktovat sem do zpráv, případně na mail vitasrp@centrum.cz. Platí, že maximálně bych s sebou mohl vzít přesně 14 lidí.

Reagovat
xjert02

Zdar, jestli ty listky budes mit na Red Membership, napis mi.

Reagovat
fajdax

Už jsme asi půl roku neprohráli, že?

Reagovat
smazaný uživatel

nuda co?

Reagovat
vitasrp

Naposledy s Atlétikem na konci dubna..

Reagovat
fajdax

tak snad dáme aspon roček

Reagovat
CHONG

Chelsea je letos o parník před zbytkem PL, titul v suchým triku.

Reagovat
Switchback

nevím, to City bych ještě tak neodepisoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PhilipS

tohle sem říkal už před začátkem PL....a ještě pár let bude..teda pokud City nepřivede Messiho...

Reagovat
CHONG

Ani bych se nedivil, fantasticky posílili a mají druhého nejlepšího trenéra na světě, budou si to v lize podle mě dobře vodit.

Reagovat
PhilipS

po Wengerovi...

Reagovat
CHONG

Reagovat
papos182

Vetsina to tvrdila pred zacatkem PL. Ty s tim dojdes ted.

Sybila

Reagovat
CHONG

Tak si z toho hlavně nepotřísni kaťata.

Reagovat
fajdax

Reagovat
papos182

Tak to ovsem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

o titule pre chelsea pochybuje iba nikikrew a mufani

Reagovat
Nikikrew

ale prosim ta. Tusim, ze po zapase s Dortmundom som pisal ze mozme bojovat o 2 miesto a sustredit sa viac menej na FA cup, k. mozeme znova vyhrat...

Reagovat
fenixLFC

po zapase s dortmundom..dovtedy si tu vzdy na to hodil ked si niekto dovolil povedat ze chelsea to vyhra

Reagovat
Nikikrew

to uz len z principu, lebo ten odpad to nemoze proste vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si taky přidám tady.... Tak co Slepičáci? Dostali jste troje balení zobení tak už z hrušky dolů a zobat Hlavně ten šašek boss of iron

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě jsme nedostali troje balení ruských špinavých peněz, za který bychom si koupili úspěch a přetáhli stovky českých fanoušků, kteří už od malička fandili Tottenhamu

Problém je, že vedení by pak za ně stejně koupilo další Lamely nebo Paulinhy. Je to k vzteku

Reagovat
smazaný uživatel

Vychop se a nebreč jak Tragédi sakra . Toto čekám od Yunga nebo Nikikrewa a ne od Slepičáka! Neměli ste šanci už jak jste vlezli na stadion!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzchop.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já určitě nebrečím. Ten klub mám rád a i když je ve sračkách, tak ho mám rád pořád stejně. Úspěsným dokáže fandit každej klaun A do mrtvol se nekope

Reagovat
Counter

A přesně proto jsou fandové Arsenalu poslední desetiletky největší borci

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 věta - co? Tak se mnou ses synku dost pleteš! 4.věta- sorry,ale přečti si co tady pod preview psali klauni jako Funk,owny nebo boss of iron a bude ti jasné proč sem napsal ten 1 koment.

Reagovat
FUnk

vypis mi co jsem psal ty chystroline....

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Sandstorm

Od slepic sem ani nic jinýho nečekal. Fakt tragédi. A Soton se začíná konečně propadat. Třetí místo na dostřel, druhý místo není daleko. Konkurence tam není moc velká. Vlastně jenom Arsenal. Nepochybuju o tom, že TOP 4 bude vypadat následovně: Chelsea, City, United, Arsenal...Chelsea titul, ostatní v libovolným pořadí.

Reagovat
hitZor

No, s tím že Aguero bude pálit dál a Arsenal má čtvrtý flek předplacený, tak je jasné, že vy budete třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Uz at se vrati Theo, bo krom Alexisove v tom tymu neni nikdo schopny davat pravidelne goly

Reagovat
smazaný uživatel

Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď další ptáci na sobotní oběd? Po chutné Slepici si dáme změnu- Straky? Hmm už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

straky pry moc nechutnaju

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že my si smlsnem

Reagovat
fenixLFC

brno?

Reagovat
Miguel19

Ten gól Sunderlandu

Reagovat
Miguel19

City luxusní góly

Reagovat
Infernoqt

Bryzgalov na zkoušku zpět k Ducks, co na to říkáte?

https://www.youtube.com/watch?v=qT9r8813oyo&feature=youtu.be trochu srandy s ním

Reagovat
PhilipS

říkám na to, že Bortuzzo je píča

Reagovat
Infernoqt

kolik takových faulů už sudí pustili a naopak, kdyby se to stalo na hráče Pittsburghu nebo Chicaga, tak by to pískali okamžitě

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Le Gunner

Nevím, pro mě je Bryzgalov už z těch ruských gólmanů asi nejmíň perspektivní, to stejné Nabokov. Ale jako trojka, co si pár zápasů odehraje, proč ne?

Reagovat
Le Gunner

Jinak asi mi to uniká, ale kde se potkal s Jágrem?

Reagovat
vodka

flyers

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako proti tomu autobusu se moc hrát nedá, ale stejně jsme i přes ten trapný beton vcelku slušně kombinovali, což je pozitivní. Holt Chiriches tam nemá co dělat, Hazardova narážečka příšerně průhledná a on ani nezareaguje. Druhý gól bez komentáře, třetí výborná kvalita Rémyho, Chelsea to letos s tím útokem prostě vyhrála, s tím je se potřeba smířit.

Škoda, že tam něco nespadlo hned na začátku a že hned po prvním gólu přijde taková hrubka, to už bylo po zápase, když zazačátku jsme ukázali, že to prostě máme.MOTM Bentaleb (nepoznávám ho ) dopříště už s snad s Walkerem, Lamela out, Solda/Chadli in.....

Reagovat
smazaný uživatel

No další debil do řady

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak zrovna ty bys moh psát knížky o tom jaké to je být debil, od tebe to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Zkus se proti Hazardovi postavit ty a uvidíme, jak moc průhledná je jeho narážečka

Reagovat
smazaný uživatel

jj argument ty bys to takv nedokázal je taky výbornej. Kolorit fanoušků Chelsea se zas předvádí v tom nejlepším

Reagovat
FUnk

vsak ted jim to vychazi,ale na kazdy tym prijde slaba chvilka a doufam ze to bude tvrdy pad na hubu aspon ve ctvrtfinale LM

Reagovat
kvasha16

len pokracujeme v tom, co si zacal

Reagovat
kvasha16

trapny beton sa najprv naucte triafat branku a potom sa mozme bavit o autobusoch

Reagovat
Counter

Sergio Aguero has now scored 30 goals (THIRTY) in his last 33 Premier League games for Man City.

... Už 19 branek letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

konečně jsi promluvil ve svým rodným jazyce

Reagovat
smazaný uživatel

...a konecne si tomu aj porozumel

Reagovat
papos182

Suarez dal za LFC 31 golu v jeho poslednich 33 PL zapasech

Reagovat
Miguel19

Agüero má méně minut na gól

Reagovat
papos182

Nikde neni dane, ze by za ty dalsi minuty dal nejaky gol, jen spekulace. Ale 31 > 30 je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Takže fakt není to, že někdo dá gól za 71 minut a druhej za 80?

Reagovat
papos182

Uplne scestne. Za poslednich 33 zapasu dal 30 golu. Je irelevantni, proc nehral vic minut (zraneni, unava, zmena taktiky, slaba vykonnost,...). Neni jiste, ze kdyby hral stejny pocet minut jako Suarez, da golu vice.

To tve "pocet golu za 1 minutu" je sice taky fakt, ale o tom v tomto vlakne nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je scestný dokonce. Vlastně ono je jedno jestli hraješ nebo nehraješ, střídáš, nestřídáš, ale máš méně golů takže prostě smůla.

Jinak teda už vidím, jak si nějaký tým vybírá mezi dvěma útočníky a jeden útočník bude mít o 1!!! gól více za 33 zápasů a tak si vemou raději ho než toho druhýho, i když budou vědět, že ty góly dá stejně a rychleji, ale stejně teda bude mít o 1!!! gól méně za 33 zápasů, takže má smůlu. Na tohle patří

Reagovat
Counter

https://twitter.com/OptaJoe/status/540281690116345856

Nejlepší v historii novodobé PL dokonce...

Reagovat
Infernoqt

já to říkám pořád, on je útočník top kvalit, dokonce se mi jeví i lepší než Messi... chtěl bych ho vidět jak by skoroval s lepší zálohou, kde by si pro ty míče nemusel chodit tak moc sám a vypracovávat si příležitosti... Real/Barca top a bude nejlepší na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstavit za akych podmienok by ho City pustilo . Aj to by sa musel postavit na hlavu a poziadat verejne o prestup .

Reagovat
Infernoqt

Pérez pošle nabídku, která se nedá odmítnout. Aguero sám projeví zájem. Teď ho tam drží jen Silva, Yaya a Zabaleta a všichni stárnou a kdo ví, jak ten kádr budou obměnovat, pokud nepostoupí ze skupiny LM. V Realu bych ho viděl radši místo Benzemy. On je fakt top kvalita. Sám si vypracuje příležitost a ještě skoruje.

Reagovat
smazaný uživatel

co znamena "posle nabidku , ktera se neda odmitnout "?? Urobil s Kuna najdrahsieho hraca na svete ? City neni Tottenham oni prachy muc nepotrebuju . Jedina realna vec by mohla byt mozno vymena Bale - Aguero . Ale Karim hra zatial zivotnu sezonu

Reagovat
Infernoqt

on Aguero bude chtít odejít sám jak bude o něj zájem.... to se pak těžko odmítá

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by mal odist? V City je stastny a spokojny, nic mu tam nechyba, sam dokonca lanari tam aj spoluhracov z repre

Reagovat
smazaný uživatel

vasa uspesnost v LM sa raz musi prejvait . Urcite to aj Sergio citi .

Reagovat
fantomas

Redknapp ve studiu BTSport:

Arsenal si nic nevytvořil -> pak dá Forsterovi MOTM

Reagovat
vitoAFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

To mi nějak spešl nepřipadá, slabá razance té hlavičky.

Reagovat
j_mrazik

Sraly na ní mochy za letu.

Reagovat
Miguel19

Ta přihrávka od Braňa při prvním gólu Nechápu jak to mohlo projít..

Reagovat
Miguel19

Arsenal nejvíc branek v posledních 5 minutách. Asi přebírají haluzářství od United

Reagovat
smazaný uživatel

No včera měli United taky slušnou haluz v 94min

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

tak či tak je to hrací doba... to má ten daný tým zápas vypustit?

Reagovat
Miguel19

Ano.

Reagovat
afc

To je ten povestny charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham nejvíc gólů v prvních 20 minutách

Reagovat
Zaschrona

Disgraceful performance second half. No fight, no belief, no invention. Poor tactical decisions and substitutions.

Hmm, kdyz na to jsou nazory takove, mozna fakt lepsi, ze jsem u toho usnul... Ocividne zase nulovy naznak jakehokoliv planu B...

Reagovat
teenz

Je tu někde Yung ? Co řiká na novýho Moma ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo proboha psal to review Arsenalu, to se absolutne neda cist

Reagovat
smazaný uživatel

Autor: Tomáš Daníček

Reagovat
smazaný uživatel

Šovinista

Reagovat
smazaný uživatel

Silenost. Precetl jsem si prvni odstavec a fakt jsem si rikal, jestli autor vi, ze jde o souhrn zapasu a ne o basnickej krouzek.

Reagovat
fantomas

První odstavec vtipálku.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni dva, sorry..

Reagovat
Usty

ty jsi asi nikdy poezii nečetl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrardov skok

Reagovat
smazaný uživatel

Andyho nožničky, paráda ♥

Reagovat
fenixLFC

to ako fakt s nasou hrou stracame 6 bodov na 3. miesto?

Reagovat
fff

Plus sme este nevypadli z poharov .

Reagovat
cristiano.K.

vlastně jedeme cca podle předsezonních očekávání

Reagovat
fff

Tak ked odmyslime absenciu par bodov v tabulke a zvacsa otrasnu hru, tak ano

Reagovat
cristiano.K.

moc koukáš na detaily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

spíš máte 8 bodů na sestup

Reagovat
cristiano.K.

přesně, je potřeba si hlídat zadní vrátka

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

takze blizsie k LM

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Už je to trochu otravný, kdy žje mezi 5. a 14. týmem 10 bodů rozdíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom otravnyho?

Reagovat
Svatej

používá se to tu až mockrát během jedinýho tejdne

Reagovat
smazaný uživatel

Loïc Remy has scored as many goals as Liverpool's entire strike force so far this season, in only 160 minutes

Reagovat
Liquid

OT: dobrej los Afrického poháru národů

Reagovat
Liquid

2 z těhlec týmů budou určitě mezi nejlepšíma čtyřma Rovníková Guinea, Burkina Faso, Gabon, Kongo, DR Kongo, Kapverdy, Tunisko, Zambie

Reagovat
fantomas

Zato ta skupina B je fakt brutální

Reagovat
fantomas

*C: Ghana, Senegal, JAR, Alžírsko

Reagovat
Liquid

jj i D, ikdyž teda Mali už nemusí být tak silné jako dřív, ale pak jde právě C na D zas, a z těch prvních 2 slabých skupin je tedy jistej 1 medailista, aby ještě Aubameyang nepřehodnotil názor, že na ACN nepojede

Reagovat
smazaný uživatel

lol jak to můžou takhle nalosovat?

Reagovat
smazaný uživatel

kde to je? šak to nemožu nikde najít

Reagovat
Arbiter

Asi nejlepší gól z těch tří http://giant.gfycat.com/TemptingApprehensiveIbex.gif

Reagovat
hitZor

Ten pas od Azpiho a timing té střely sou parádní Ale nechápu, proč byl Lloris na zemi, když si Rémy teprv dělal kličku kolem Vertonghena

Reagovat
niflheim

Prdelníci

Reagovat
smazaný uživatel

Didier ten snáď z ocele.

Reagovat
PP

To se budeme zase divit, až jeden z trojice Cazorla, Ramsey, Sanchez bude zraněný. A nepochybuju o tom, že by nestřídal ani Wilshera kdyby se už nestihl zranit..

26.11. sestava

Arsenal FC: Damián Martínez, Kieran Gibbs, Per Mertesacker, Nacho Monreal, Calum Chambers, Mikel Arteta (67. Mathieu Flamini), Alex Oxlade-Chamberlain (90. Joel Campbell), Aaron Ramsey, Santi Cazorla, Alexis Sánchez, Yaya Sanogo (79. Lukas Podolski)

30.11. sestava

Arsenal FC: Damián Martínez, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Nacho Monreal (23. Kieran Gibbs), Calum Chambers, Aaron Ramsey, Mathieu Flamini, Santi Cazorla, Alexis Sánchez, Olivier Giroud (78. Alex Oxlade-Chamberlain), Danny Welbeck

3.12. sestava

Arsenal FC: Damián Martínez, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Calum Chambers, Aaron Ramsey, Mathieu Flamini, Santi Cazorla, Alex Oxlade-Chamberlain (65. Olivier Giroud), Alexis Sánchez, Danny Welbeck (81. Lukas Podolski)

Reagovat
Swarley

tak snad to je pravda a Wazza bude na pondělí ready, budeme ho potřebovat

Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/olptvlf

Liverpool's stikeforce

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

160 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

"Na hřištích Barnley a Evertonu se zrodily nerozhodné výsledky..."

Burnley se tajně sloučilo s Barnsley?

Reagovat
Thoomas

Martinez 3 cisty konta, neskutecny, kdyz si vzpomenu na ten legendarni zapas s Readingem

Reagovat
Nikikrew

Zakrok ala Oliver Kahn

Reagovat
smazaný uživatel

chytá super škoda jenom, že hra nohama není nic extra a taky jsem si všiml, že když se k míči dostane Wojta, tak ho rozehrava mnohem rychleji. Martinez to kolikrat zbytečně drží

Reagovat
fff

Mna inak az teraz napadlo, ze Kolecko nam vlastne zdrhne na APN... Na chuja.

Reagovat
papos182

Sakho uz bude zpet

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

hovno, je to čůrák, jako všichni manure

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Altidore reacts to Aguero's goal

https://vine.co/v/Ovrbvli5Uxd

Reagovat
Miguel19

Nedivím se...hrozná mrda

Reagovat
Side

Reagovat
PhilipS

Teď sem si pustil sestřihy a United dobrá haluz. Gól z ofsajdu a pak ta Youngova záchrana v poslední minutě...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
PhilipS

čemu se směješ?

Reagovat
kiwwi

smeje sa preto, ze sme boli jednoznacne lepsi a vyhrali zasluzene

Reagovat
PhilipS

no vyhráli ste gólem z ofsajdu....lepší - nelepší je celkem jedno...Arsenal byl proti vám taky lepší...s tím zaslouženě bych byl opatrnej...

Reagovat
Infernoqt

tomu jak ti to leží v žaludku a přitom nehaluzíte o nic míň než my ... v uvozovkách

Reagovat
Infernoqt

Stoke city krom té jedné střely, co skončila vyrovnávací brankou po neštastném odrazu od naší nohy za celých 92 minut utkání nemělo nic... taky haluz se to dá nazvat, stejně tak i to, že my neproměnili dalších 5 90% šancí a ty si všimneš jen haluze Stoke na konci, tady je vidět, jak tě to štve, že jsme před váma, protože vy hrajete lepší fotbal a přehráváte nás ... počkej až přijedete na OT

Reagovat
PhilipS

sem nečekal, že když napíšu, že ste vyhráli gólem z ofsajdu, tak kopnu do vosího hnízda...proč by mi to mělo ležet v žaludku? Vysvětlení: byli jsme lepší, takže je to OK. Vy jste zvláštní parta místní fanoušci United...

Reagovat
kiwwi

a zaroven nezabudnes dodat ze sme mali v poslednej minute stastie ale to ze to bolo tiez z ofsajdu sa ti tam uz nehodi

Reagovat
PhilipS

hé? v prokazatelným ofsajdu byl akorát při tý bezvýznamný hlavičce...furt nechápu jak to souvisí s vítězným gólem...

Reagovat
kiwwi

ta situacia by bez tej hlavicky nevznikla pretoze by sme my rozohravali loptu

a suvisi to s tym tak, ze pri nas riesis ze sme mali stasti lebo sme dali gol z ofsajdu a este sme aj mali stastie ze sme nedostali gol na konci ale to ze vznikla z ofsajdu uz nenapises lebo sa ti to tam nehodi

Reagovat
PhilipS

jak mám z highlightu poznat, co čemu předcházelo? dobře opomeňme teda tu poslední šanci. Furt ste ale vyhráli gólem z ofsajdu...

Reagovat
Infernoqt

až na to, že ten gól byl připsán Matovi, takže jakej offside? Rojovi to max šlehlo vlasy... někde to tam rozebírali, že Sorry Rojo, that's Juan Mata's goal

Reagovat
PhilipS

je jedno jestli to škrtnul nebo ne...

Reagovat
Infernoqt

tak jakej offside? :D

Reagovat
PhilipS

pls...

Reagovat
kiwwi

tu ma zasa pravdu, je jedno ci sa dotkol alebo nie, aktivne sa zapojil do hry z ofsajdu a malo sa to piskat

Reagovat
kiwwi

no tak to bola potom strasna haluz to vitazstvo

Reagovat
PhilipS

kdyby Arsenal vyhrál gólem, kterej neměl platit..navíc se Stoke...tak uznám, že to byla haluz....vy s tím ale evidentně máte nějakej problém....už se v tom nechci babrat...

Reagovat
kiwwi

ale to, ze Diouf zakoncoval z jasneho ofsidu nikto neriesi

Reagovat
PhilipS

hé? to ale zápas nerozhodlo....

Reagovat
kiwwi

uprimne, keby rozhodlo, tak by si to riesil ze sme mali smolu alebo ze Stoke mali haluz?

Reagovat
kiwwi

nehovoriac o tom, ze keby sa tam dvihol ofsajd, tak by k tej haluzi na konci nedoslo

Reagovat
smazaný uživatel

presne, rovnako zapas nerozhodlo, ci sme dali gol z ofsajdu my, ale to, ze sme cely zapas dominovali a boli jasne lepsi

Reagovat
PhilipS

rozhodl právě ten gól z ofsajdu víš....

Reagovat
smazaný uživatel

no ak mas takyto jednoduchy pohlad na futbal, tak urcite

Reagovat
kiwwi

Reagovat
PhilipS

na dominanci se fotbal nevyhrává, góly rozhodujou....jako fanoušek Arsenalu bych o tom něco mohl vědět.. ospravedlňování vítěznýho gólu, kterej neměl platit tím, že jste byli lepší je křeč...

Reagovat
kiwwi

mne sa zda ze v krci si prave ty

Reagovat
vladis271

vy revete už aj keď vyhráte, wow ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě...

Reagovat
SunFells
Reagovat
kiwwi

a toto bolo manazerom United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Což jen potvrzuje, jaké má koule. Pochettino uměl jazyk líp a přitom rok a půl nechtěl anglicky do mikrofonu ani pípnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to bol najidealnejsi kandidat nie?

Reagovat
kiwwi

nie

Reagovat
M0rb1D4S

kiwwi09.05.2013 17:53

inac som strasne rad, ze som sa v tomto nezmylil, bol si na 100% isty a veril clenom klubu, ze pojdu prave takouto cestou a o Mourinhovi ani nebudu rozmyslat...dami a pani, toto su hodnoty klubu Manchester United!!!

David, vitaj na palube, stojime vsetci za tebou!

Kenneth01.07.2013 15:08

Tak snad jim to tam rozjebeš Davide.

[reagovat]

kiwwi01.07.2013 15:10

to by hrozilo len v pripade, ze by sme vzali Mourinha

[reagovat]

Chazy01.07.2013 15:11

To hrozí v úplně každým případě.

[reagovat]

kiwwi01.07.2013 15:11

prosim ta ...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

nikto si tu nesere do huby viac ako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

dami a pani

Reagovat
smazaný uživatel

legenda EF

Reagovat
Nikikrew

za tu namahu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kiwwi

hej, bolo to tu uz 10x a stale sa tu smeju ludia na tom jak pripeceny akurat ze tento prispevok nepoukazuje na angazovanie Moyesa ale na neangazovanie Mourinha o ktorom sa velmi silno rozpravalo

aj predtym aj potom som xkrat napisal ze mojou prvou volbou bol Klopp

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses už v jeho řiti dočista zabydlel, gratuluji

Reagovat
hitZor

Reagovat
fantomas

... což nic nemění na tom, že si angažmá Moyese chválil, nebo jo?

Reagovat
kiwwi

samozrejme a neraz som priznal, ze som sa pri nom sekol

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ty se mi líbíš

Reagovat
Zaschrona

Tak co ti zbyva, kdybys napsal svoje tradicni - "bylo to mysleno ve srande", tak by to tady uz fakt vyznelo hrozne hloupe.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, hlavne nazyvat niekoho, pri ktorom ste mali ako verni a ine hodnoty vyznavajuci fanusikovia stat najprv "vitaj David" a po par mesiacoch "a toto bolo manazerom United". Fakt ty nemas co vycitat fanusikom CFC vobec nic

Reagovat
smazaný uživatel

no tak dlouho se chodí z džbánem........ popravil se sám

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*pripečení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě Zelený plod ! Na toto nemá koment.

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kenneth

Hehe. Na tohle ti už neřekne že to nikdy nepsal, jako to má ve zvyku. Potopen šašek

Reagovat
kiwwi

hehe. Si slepy? Sasek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"prosim ta ..:

tak hnusná arogancia, že nič iné som mu ani neprial

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

dami a pani

Reagovat
cristiano.K.

to už je v podstatě EF folklor

Reagovat
kiwwi

ze som nechcel Mourinha? jj, to urcite

Reagovat
TopinB

Ne, ze si seres do huby

Reagovat
kiwwi

aha...tym ze som chcel prioritne Kloppa a nechcel Mourinha som si nasral do huby ked som napisal, ze som prioritne nechcel Moyesa?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, strašne si si nasral do huby tým, že si nepripúšťal, že angažovanie Moyesa by mohol byť prúser, to bola abnormálna a neuveriteľne debilná arogancia.

Reagovat
kiwwi

nemozem zato ze nerozumies vyznamu "nasrat si do huby"

Reagovat
smazaný uživatel

ok, snaž sa tu spraviť debila zo mňa, ale je to dosť zbytočné, lebo každý vie, kto tu ten ozajstný debil je.

Reagovat
kiwwi

ok, snad sa to tu ohybat ako chces namiesto toho aby si sa to snazil pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

hele omluvil ses, dál bych to neřešil,ale nemusíš se snažit křečovitě něco zakrejvat

Reagovat
kiwwi

A čo také sa snažím zakryť bud konkrétny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivo, keď už píšeš s diakritikou, skús dávať aj čiarky.... hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rssa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

A šťávu tomu ještě dodává to, že je to napsaný tím jejich legračním jazykem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

jo toto, to co sis přál

Reagovat
kiwwi

citat dokazes?

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaa

Reagovat
cristiano.K.

Ivan pls

Reagovat
kiwwi

No cristiano pls... nevez sa na vlne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

včera očakávaný výsledok. avšak potešila celková hra. Chelsea je top, smrtiace útoky

milo ma zase potešil Harry Kane, ten dozrieva a podľa mňa sa stáva základným členom jedenástky. Taktiež dobrý výkon od Bentaleba, nečakal som, že po tak dlhom zranení naskoči do dvoch zápasov v troch dňoch a v takej forme.

Mínusom zostávajú individuálne chyby ako v podstate stále za posledný rok, či už pri prvom góle Chiriches (snáď sa Walker vráti už v sobotu), pri druhom góle Lloris. Tie jeho rozohrávky mi stále naháňajú strach, no na druhej strane máme takmer istotu, že po ňom nesiahne Barcelona alebo Bayern

V tomto zápase sa zase potvrdila bezvýznamosť držania lopty. Po celý zápas viac ako 60% držanie a prehra. V minulom kole proti Evertonu ledva 40%, a dobrý výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud těch pár Llorisových chyb za sezonu od něj odláká kluby jako Real, tak mu to odpustím

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je skvelý brankár, je to sympaťák a vyzerá že aj profesionál, no keby Real vysolil nejakých 35 miliónov Libier, tak ja osobne by som neváhal. Máme kvalitnú dvojku Vorma, ktorý by mohol okamžite zaskočiť. Rovno by tie prachy mohli poslať tej poslednej firme Archway, čo nechce opustiť priestor výstavby nového štadióna, a mohlo by sa začať stavať

Reagovat
fajdax

35 milionu liber za Llorise Courtoias by šel za kolik, kdyby jsme ho chtěli prodat? Za 100?

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ako. Lloris podpísal novú zmluvu pred sezónou a je považovaný za jedného z najlepších brankárov v PL. navyše naštastie respektíve naneštastie Tottenhamu šefuje Levy. čo mysiš, že ho pustí za 20 miliónov? keď už bude musieť odísť, tak to bude stát balík

Reagovat
vladis271

nekrm trolla.

Reagovat
hitZor

De Gea > Courtois > Sczesny > Čech > Hart > Mignolet > Lloris A to sem beztak zapoměl na někoho z horších týmů

Reagovat
smazaný uživatel

aha. Mignolet a Sczesny no ok. ale ja si myslím že to je tvoj subjektívny názor. ako ja neviem, ale keďže sa v novinách objavujú správy o záujme Realu alebo Manchestru o Llorisa, tak asi v tom chlapovi niečo bude. z toho usudzujem že pravdepodobne patrí medzi naj v lige na druhej strane ja sa nebudem hnevať ak Real alebo ktokoľvek iný nechá Llorisa napokoji a siahne po napríklad Mignoletovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

První gól byl bohužel víc Azzův, kterej se na to totálně vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool rozsiri Anfield na 59 tisic? Juhuu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele