Premier League - souhrn 12. kola

19.11.2016, 15:26, aktualizováno 21.11.2016, 22:52
Komentáře a souhrny
West Brom rozstřílel Burnley. Chelsea vyhrála na půdě Middlesbrough a posunula se do čela. Liverpool jenom remizoval v Southamptonu, udržel si ale svou první příčku. Manchester City uspěl na půdě Crystalu Palace, zatímco Tottenham otočil londýnské derby proti West Hamu. V závěru se dařilo i Arsenalu, který utrhl bod na Old Trafford...

West Bromwich Albion - Burnley FC 4:0

21.11.2016 21:00

Góly: 4. Matt Phillips, 16. James Morrison, 37. Darren Fletcher, 64. Salomón Rondón

Nečekanou demolici nabídla pondělní dohrávka mezi West Bromwichem a Burnley. Domácí duel rozhodli už v první půli, kdy svému sokovi nasázeli hned tři branky.

Věci se daly do pohybu opravdu velmi rychle. Už v 5. minutě se West Brom ujal vedení. To centr z pravé strany Marney nešťastně přiklepl přímo k volnému Philipsovi, který nekompromisní ranou pod břevno překonal Heatona.

Burnley sice mělo optickou převahu a déle drželo míč na svých kopačkách, jenže se prakticky nedostávalo do žádných nadějných pozic. Výjimku představoval moment z úvodní desetiminutovky, kdy se po zajímavém signálu ze standardní situace a sklepnutí Vokese ocitl ve výborné šanci Hendrick, jenže ten krom Fostera přeloboval i branku domácího celku.

Po čtvrthodince hry už to s hosty vypadalo šeredně - domácí totiž sehráli parádní kontr, při kterém na polovině hřiště Rondón přiklepl míč do běhu Morrisonovi, který jej potáhl až na hranici pokutového území a podél couvajícího Bena Meeho balón uklidil přesně k bližší tyči. Heaton byl naprosto bez šance.

O chvilku později mohl být rozdíl ve skóre ještě výraznější - Heaton totiž hrůzostrašnou rozehrávkou namazal Morrisonovi, kterého ale ještě na poslední chvíli stihl rozhodit vracející se Hendrick, díky čemu záložník West Bromwiche ve vyložené šanci minul hostující svatyni. Svou chybu pak brankář Burnley vynahradil po půlhodině hry, kdy se Rondón odhodlal k zakončení z hranice pokutového území a míč krásně nasměroval do šibenice. Jistě by se jednalo o výstavní trefu, kdyby brankář hostů nevytasil parádní zákrok a ránu nevyškrábl nad břevno. Do poločasové pauzy se ale fanoušci na The Hawtorns přece jen radovali ještě jednou. To se po dalším rychlém protiútoku na levé straně uvolnil Philips, pohrál si s bránícím Lowtonem a načechral míč na zadní tyč, kde jej pohodlně do sítě uklidil nikým nehlídaný Fletcher.

Druhá část se nesla podle očekávání v daleko poklidnějším duchu. Pokud snad někdo přece jen doufal, že nováček soutěže utkání ještě zdramatizuje, tomu vzal poslední špetku naděje Salomón Rondón. Ten po hodince hry přidal čtvrtý zásah, když se po kombinaci Morrisona s Nyomem dostal ke zpětné přihrávce a s lehkým přispěním tečujícího Warda z otočky skóroval.

Ve zbývajícím průběhu se o slovo konečně také přihlásili ofenzivní hráči Burnley - nejprve se k dlouhému míči prodral Barnes, ovšem svým pokusem z hranice velkého vápna branku přestřelil, o chvíli později pak z přímého kopu Fostera protáhl Gudmundsson, nicméně skórovat se hostům nepodařilo. Naopak mohlo ještě udeřit na druhé straně - Gardnerova tečovaná střela ze 30 metrů však skončila těsně vědle, pověstného bůra se tedy diváci na The Hawtorns nedočkali. Mrzet je to ale vůbec nemusí, výhra o čtyři branky je naopak důvodem k pořádné oslavě.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Chelsea FC 0:1

20.11.2016 17:00

Góly: 41. Diego Costa

Premier League má nového lídra. Chelsea splnila svůj úkol, Middlesbrough porazila 1:0 a o bod přeskočila Liverpool a Manchester City. Blues tak už pošesté v řadě zvítězili, aniž by inkasovali - to se jim podařilo poprvé od srpna 2010. Výkonem každopádně Conteho svěřenci dle zvyku z minulých týdnů nepřesvědčili a o hubenou výhru se museli strachovat až do konce.

Podobně jako proti Evertonu, i na půdě Middlesbrough se Chelsea v prvních minutách opatrně rozkoukávala. Eden Hazard hned schytal od Claytona hrubý skluz, což jej zezačátku výrazně ovlivnilo a namísto senzačních průniků zaujal nejlepší hráč měsíce října jen nepřesnými přihrávkami. Naopak Boro po ose Fabio - Ramírez málem vytvořilo zajímavou pozici pro De Roona, který však klíčový centr dostal na paty.

Nejlepší pasáž měla Chelsea v závěrečné dvacetiminutovce prvního dějství, kdy už se Hazard vrátil na svou vlnu. Právě jeho lahodný dloubáček uvolnil Mosese, který zpětnou přihrávkou oslovil Pedra. Fantastickým zákrokem ho však zastavil Victor Valdés. Španělský gólman kapituloval až krátce před pauzou, kdy na odražený míč po Hazardově rohu zareagoval nejrychleji Diego Costa. Až překvapivě pohotový forvard se jako první dostal v tabulce střelců na dvojciferné číslo.

Hned po změně stran měla Chelsea vstřelit druhý gól a zbavit soupeře nadějí na zvrat. Alonsa však ve výtečné pozici vychytal Valdés, dorážejícího Pedra skvěle znegoval Chambers - a tak se fanoušci Blues záhy oprávněně strachovali, když Gaston Ramírez z ojedinělé mezery v defenzivě hostů tvrdě pálil. Courtois však mohl zůstat v klidu, Uruguaycova rána mířila těsně nad.

Middlesbrough každopádně tato situace nabudila a následně svého soupeře poměrně výrazně přehrávalo. Červenobílým se dařilo to, co v posledních týdnech nikomu - přehrát Chelsea v presinku. Conteho tým náhle neměl na nic čas, ztrácel míče i na vlastní polovině a měl velký problém s přechodovou fází.

Paradoxně právě z největšího tlaku Boro vzešly dvě superšance, které pro Chelsea mohly zápas definitivně rozhodnout. Costa po hodině hry parádně sklepnul Luizův centr na Pedra, ale ten trefil jen břevno. Chvíli poté se pak díky další asistenci nejlepšího střelce Premier League dostal sám před gólmana Moses, jenže ten bránu pro jistotu úplně přestřelil.

Middlesbrough pak dlouhé pasáže mělo více ze hry a navíc překvapivě často hrozilo z protiútoků. Suverénně nejslabší výkon od konce září však nakonec Chelsea body nestál, protože přese všechno dokázali Blues kolem svého vápna udržet vysokou koncentraci. Jedinou střelu na bránu musel Courtois řešit čtvrthodiny před koncem. Rychlý brejk Traorého zakončil šikovný Negredo, ranou k tyči si ale na svého soka nepřišel.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United 3:2

19.11.2016 18:30

Góly: 51. Harry Winks, 89. Harry Kane, 90. Harry Kane (pen.) - 24. Michail Antonio, 68. Manuel Lanzini (pen.)

Mentální síla Tottenhamu v tomto ročníku Premier League je vskutku neuvěřitelná. Spurs už ve druhé půli úspěšně dotahovali manko proti oběma liverpoolským klubům, WBA i Arsenalu a nyní toto své umění ještě povýšili: nespokojili se tentokrát s remízou a díky dvěma zásahům Harryho Kanea zvrátili londýnské derby s West Hamem plně na svou stranu...

Pro Tottenham mohl mít dnešní večerní zápas patrně úplně jinačí, snad i bezproblémový průběh, kdyby v šesté minutě Christian Eriksen lépe načasoval záběh za obranu pro famózní míč od stopera Diera a jeho gól nebyl anulován pro zřetelný ofsajd.

Kohouti obecně začali aktivně, a nebezpečně vypadal především debutant v ligovém základu Harry Winks, ale jinak měl jejich první poločas plno much. Občas bylo velmi znát, že Tottenhamu na hřišti chyběl klasický křídelník, a pak tu hlavně byla 24. minuta - nejprve Kouyatého hlavička po rohovém kopu do břevna a ihned záhy už hladké, rovněž hlavičkované zakončení Antonia z malého vápna.

Pro druhou půli Mauricio Pochettino ihned na úvod žádné střídání nepřichystal a trpělivost zkombinovaná s poločasovým projevem se mu vyplatila. Okamžitě v 51. minutě se totiž při svém plnohodnotném debutu v PL prosadil Harry Winks, když zblízka hravě dorážel Janssenovu střelu. Hosté jen marně reklamovali ruku při Nizozemcově zpracování Roseova balonu.

Ožehavých situací k řešení v pokutovém území měl Mike Dean napříč celým druhým poločasem ažaž, prakticky vždy si však počínal bezchybně. V 67. minutě Janssen při bránění rohu zatáhl Reida za bok a pak i levé rameno, takže se nedalo svítit, a Manuel Lanzini nekompromisně zavěsil ke své oblíbené pravé tyčce.

Podobný faul se vzápětí nepískal na Harryho Kanea, ten však takovou výhodu penaltového puntíku k vyrovnání a vstřelení své už 16. branky v londýnských derby nepotřeboval. V 88. minutě mu místo toho pomohl přízemní centr Son Heung-mina a především nepřesvědčivý zásah brankáře Randolpha, který přitom o půlhodinu dříve senzačně likvidoval Dierovu hlavičku. Později ovšem zbytečně odklonil míč přesně na kanonýrovu kopačku a Hammers opět přišli o vedení.

A to nebylo vše. Již v nastavení zápasu totiž Kane přeci jen dostal šanci pokutového kopu, když Nordtveit závěrem svého skluzu po Sonově zasekávačce sebral Korejcovu nohu, a anglický útočník se suverénně trefil do stejného místa jako dříve Lanzini. Kolaps West Hamu potom symbolicky potvrdil jeden z nejlepších Kladivářů na hřišti, Winson Reid, jenž během šestiminutového nastavení stihl udělat dva žluté fauly.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester City 1:2

19.11.2016 16:00

Góly: 66. Connor Wickham - 39. Yaya Touré, 83. Yaya Touré

V dalším zápase Pepa Guardioly na britských ostrovech přijeli Citizens na hřiště Crystal Palace, kterému po jedenácti odehraných víkendech patří v tabulce až šestnácté místo a zřejmě tedy sezonu věnuje boji o holé přežití mezi anglickou ligovou smetánku.

V zápase byli modří jasným favoritem a také se jim jako prvnímu celku povedlo skórovat. Ve třicáté deváté minutě poslal Manchester City do vedení navrátilec do sestavy Yaya Touré. Někdejší hvězda týmu si ťukla v šestnáctce balon s Nolitem a parádní ranou překonala Hennesseyho.

Na další gól se na stadionu čekalo až do šedesáté šesté minuty a postaral se o něj Connor Wickham. Ten po přihrávce Zahy překonal přízemní střelou Brava a domácí fanoušci se mohli radovat - jejich tým byl blízko remíze se slavným Manchesterem City.

Ta ovšem k nelibosti příznivců i hráčů Crystal Palace vydržela jen do osmdesáté třetí minuty. To Citizens rozehrávali rohový kop, konkrétně De Bruney, Silva nechal míč šikovně projít kolem sebe až k volnému Tourému a ten poslal míč pohodlně do otevřené branky, neboť Hennessey se zapomněl u své levé tyče. Středopolař Pobřeží Slonoviny dalším gólovým zásahem oslavil velkolepý comeback do sestavy Citizens.

Více gólů už jsme v zápase neviděli a proto Guardiolův tým slaví důležité tři body do tabulky anglické Premier League, kde mu v současné době patří druhé místo, mužstvo Crystal Palace zůstává šestnácté.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Liverpool FC 0:0

19.11.2016 16:00

Góly: -

Liverpool již potřetí za sebou v Premier League nedokázal porazit Southampton, tentokráte se na St. Mary's Stadium urodila bezbranková remíza. Diváci jednoho z nejsledovanějších duelů sobotního odpoledního programu museli být zklamáni, vždyť za celý zápas domácí ani jednou nevystřelili na branku, hosté pouze dvakrát.

Utkání opravdu mnoho zajímavého nenabídlo. Na první velkou příležitost si zaplněný stadion musel počkat až do 28. minuty, kdy se k odraženému míči po centru Clynea dostal Georginio Wijnaldum, posunul do strany na Sadia Maného, jeho technický obstřel však fantasticky vyškrábl Maného někdejší spoluhráč Fraser Forster.

Mané byl proti svému bývalému klubu při chuti, po další rychlé kombinaci na jeden dotek ho opět vyslal do šance Wijnaldum, Maného střelu z úhlu však na poslední chvíli zblokoval Virgil van Dijk. První půli ukončil aktivní Wijnaldum, jenž dnes šanci na úkor zraněného Adama Lallany, povedenou ranou zpoza vápna těsně vedle.

Druhá půle začala další tutovkou Liverpoolu. Firmino s Coutinhem se hnali v přečíslení 2 na 1 na osamoceného Fonteho, Coutinhovi však dlouho trvalo, než zakončil, a tak skvělý José Fonte ve skluzu připravil Reds o další tutovku. O chvíli později byl blízko gólu po Coutinhově standardce Matip, ani tentokráte však neudeřilo.

Saints poprvé výrazně zahrozili v 58. minutě, na centr Cédrica Soarese si naskočil Charlie Austin a jen těsně minul Kariusovu svatyni. V 66. minutě se po perfektní přihrávce koho jiného než Coutinha ocitl sám před Forsterem Firmino, ani on však neměl správně seřízená mířidla. A když se za jásotu publika po centru střídajícího Sturridge znovu neprosadil ani Sadio Mané, rozešel se Southampton s Liverpoolem smírně.

Více informací k zápasu

Stoke City - AFC Bournemouth 0:1

19.11.2016 16:00

Góly: 26. Nathan Aké

Duel dvou týmů ze středu tabulky, konkrétně dvanáctého s třináctým nabídla sobotní Premier League. Stoke City na domácím stadionu přivítalo Bournemouth a od dvacáté šesté minuto prohrávalo, když se po přímém kopu prosadil Nathan Aké.

Ten rozehrával Stanislas, Aké si na balon naskočil v pokutovém území a nikdo z domácích obránců mu nezabránil v poměrně snadném skórování. Zásluhou této standardní situace tak šli Cherries v utkání do vedení 1:0.

Střelec úvodního gólu zápasu Aké se pak ve velkém stylu ukázal o dvacet minut později, ve čtyřicáté první minutě. Tentokrát začala celá akce domácího týmu po rohovém kopu, který rozehrával Shaqiri. Na ten si naskočil Shawcross a byť překonal Federiciho, jenž střežil branku hostujícího celku, právě autor první branky Aké na brankové čáře dokázal balon odhlavičkovat pryč a tím zabránit jistému vyrovnání na 1:1.

Do poločasu tak šly oba celky za stavu 1:0 pro hosty. Domácí měli ovšem další velkou příležitost na srovnání skóre jen čtyři minuty po startu druhé půle. Po faulu hostujícího beka Francise na Bojana ukázal sudí na značku pokutového kopu, ke kterému se postavil sám poškozený. Bývalý forvard Barcelony ovšem zklamal, když míč z penalty napral pouze do břevna a výtečnou možností na to srovnat krok pohrdl.

Jelikož jiný gól už zápas Britannia Stadium nenabídl, vezou si odtamtud hráči Bournemouthu důležité tři body do tabulky, Stoke zůstává prozatím na třinácti bodech.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Hull City 3:0

19.11.2016 16:00

Góly: 34. Jermain Defoe, 62. Victor Anichebe, 84. Victor Anichebe

Povedený vstup do zápasu měli v utkání proti Hullu fotbalisté Sunderlandu. Jejich první střela na branku přišla až ve třicáté čtvrté minutě, ale přesto rovnou skončila gólem. Postaral se o to Jermain Defoe. Zkušený anglický útočník i s reprezentačními zkušenostmi si ze vzduchu krásně vzal balon, se kterým následně prošel do vápna a elegantním zakončení poslal míč do sítě, za Marshallova záda. Domácí příznivci na Stadionu světla se mohli radovat, Sunderland vedl 1:0.

Ten samý hráč přitom mohl ještě před odchodem do kabin přidat druhou branku. Míč mu ovšem ještě před střelou čistým skluzem v šestnáctce sebral připravený Dawson, takže se do kabin šlo pouze za jednobrankového vedení domácích.

Černé kočky však po návratu na trávníky dokázaly přidat druhou branku. V šedesáté druhé poslal na hranici šestnáctky míč van Aanholt Anichebemu a ten se přesnou ranou nemýlil - Marshall byl podruhé v zápase překonán a pro domácí to začínalo vypadat na cestě za třemi body z utkání nadějně.

Snížit mohl o tři minuty později Snoodgrass, avšak jeho zajímavý pokus gólman Pickford poslal na rohový kop. Nakonec se tak místo toho potřetí radovali domácí, když se nádhernou ranou pod břevno prosadil Anichebe a Černé kočky tak dovršily vítězství 3:0.

Zápas zvládly i přesto, že ho dohrávaly v deseti lidech - minutu před koncem základní hrací doby totiž hřiště po druhé žluté kartě opustil Papy Djilobodji.

Více informací k zápasu

Watford FC - Leicester City 2:1

19.11.2016 16:00

Góly: 1. Étienne Capoue, 12. Roberto Pereyra - 15. Riyad Mahrez (pen.)

Kdo viděl ze zápasu Watfordu s Leicester jen první čtvrthodinku a pak musel od televize odejít, vůbec nemusí litovat. Vše podstatné se totiž v zápase osmého celku se čtrnáctým odehrál právě během této časové doby.

Vše zahájil gólem na 1:0 pro domácí Capoue. Tomu hlavou po rohovém kopu krásně míč nasměroval Troy Deeney a parádní ranou z voleje poslal Capoue Watford do vedení - letní posila z Hannoveru Ron - Robert Zieler, jenž v brance nahradil zraněného Schmeichela, neměl šanci.

Už na 2:0 pro domácí mužstvo zvyšoval ve dvanácté minutě Roberto Pereyra. Bývalý hráč Juventusu ukázal svoje individuální kvality, když se po levé straně prokousal do vápna a po efektní zasekávačce na úkor jednoho z bránících hráčů poslal balon krásně do vápna.

Leicester se však přece jen dokázal dostat do zápasu, a to za malý okamžik. Britos poslal ve vápně k zemi nejlepšího střelce Leicesteru a hrdinu z loňské sezony Jamieho Vardyho a sudí fouknul do píšťalky. Odpískán byl pokutový kop, k jehož exekuci byl vybrán Riyad Mahrez. Ten si vybral opačný kout branky než kam skákal Gomes mezi třemi tyčemi Watfordu a Lišky snížily skóre na 1:2.

Byť měli hosté ještě spoustu času na to vstřelit vyrovnávací a případně i vítězný gól, nepodařilo se jim tak a z Watfordu si odvážejí porážku, domácí slaví tři body a nadále mohou mít ambice na evropské poháry.

Více informací k zápasu

Everton FC - Swansea City 1:1

19.11.2016 16:00

Góly: 89. Séamus Coleman - 41. Gylfi Sigurdsson (pen.)

První velkou šanci měli v zápase Evertonu se Swansea hosté. Ve dvacáté minutě rozehrával Sigurdsson přímý volný kop a jeho střela mířila k pravé tyči Stekelenburgovy branky. Holandský gólman však prokázal své kvality a svůj tým v tu chvíli podržel, takže stav zůstával bezbrankový.

O minutu později byl stejný hráč aktivní stejně, když centroval do vápna, kde vybídl ke skórování Amata, ten ale branku Evertonu netrefil a hráči Swansea na úspěšný zásah do sítě domácích nadále čekali.

 Gylfi Sigurdsson se nakonec kýženého úspěchu přeci jen dočkal. Musel si však počkat na čtyřicátou minutu, kde byl ve vápně poslán k zemi Jagielkou a sudí odpískal k nelibosti domácích hráčů i fanoušků pokutový kop ve prospěch hostí.

Míč si na puntík znamenající penaltu položil pochopitelně i proti všem nepsaným zvyklostem a doporučením sám poškozený a nekompromisní ranou na opačnou stranu, než kam skákal Maarten Stekelenburg, poslal Swansea do zaslouženého vedení.

Do kabin se šlo za stavu 0:1, což platilo téměř celý druhý poločas. O všechny tři body, se kterými mohli hráči Swansea vyrazit vstříc domovu, je však v osmdesáté deváté minutě připravil Coleman, jenž hlavou překonal Fabianského a vyrovnal na konečných 1:1.

V zajímavém zápase plném šancí jsme tak viděli na každém straně po gólu a nakonec asi si spravedlivou remízu 1:1, Everton je tedy v lize sedmý a Swansea po výhře Sunderlandu u dna tabulky.

Více informací k zápasu

Manchester United - Arsenal FC 1:1

19.11.2016 13:30

Góly: 68. Juan Mata - 89. Olivier Giroud

Ani desátý pokus na Old Trafford Arsenalu nevyšel, remíza z hřiště Manchesteru United však má pro Kanonýry cenu zlata. Svěřenci Arséna Wengera tahali především ve druhém poločase za výrazně kratší konec, jenže minutu před koncem základní hrací doby rozhodl o konečném výsledku 1:1 střídající Olivier Giroud. Gól Juana Maty tak Rudým ďáblům kýžené tři body nepřinesl...

José Mourinho každopádně prokázal, že to na Arséna Wengera prostě umí - a je jedno, jestli na lavičce Chelsea nebo Manchesteru United. Především v obranné fázi byli domácí výborní a Arsenal se za celý zápas dostal k jedné jediné střele na branku. Oba celky se každopádně dostaly do mírné výsledkové recese, Arsenal vyhrál jediný z posledních čtyř zápasů, United dokonce jeden z posledních šesti.

Úvod ostře sledovaného šlágru se povedl, hráči se před hlasitými tribunami donutili lítat nahoru-dolů a na obou stranách to hučelo. Juan Mata z přímého kopu zamířil těsně vedle, aktivní Alexis Sánchez se pak dostal k hlavičce na hranici malého vápna, jenže nedokázal směr své střely dobře stočit mezi tři tyče.

Uprostřed dějství ovšem, jak už to u velkých zápasů bývá, přišla nudnější pasáž, kterou až v závěru poločasu rozčísli fotbalisté Manchesteru United. Nebezpečně střílel hlavně Juan Mata, jehož musel Petr Čech zastavit bryskním pádem k tyči. O něco méně se český gólman zapotil při střelách Anthonyho Martiala.

Velké rozhodnutí musel v zápase učinit i sudí André Marriner. Diskutabilní souboj Monreala s Valenciou posoudil jako čistý, ale pomohl i Manchesteru, jelikož Matteo Darmian mohl dostat v prvním dějství hned dvě žluté karty.

Po obrátce hrál prakticky jen jeden tým, vždyť Arsenal vystřelil za celý zápas na bránu jedinkrát. Stačilo mu to však na bod za remízu 1:1. Parádní gól Juana Maty po dobré práci Pogby a Herrery totiž smazal střídající Olivier Giroud. Další žolík Alex Oxlade-Chamberlain se na pravé straně přehnal přes Rashforda a parádním centrem dal francouzskému útočníkovi dokonalou pobídku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1291227:928
2.Liverpool FC1283130:1427
3.Manchester City1283127:1127
4.Arsenal FC1274125:1225
5.Tottenham Hotspur1266018:824
6.Manchester United1254317:1419
7.Everton FC1254316:1419
8.Watford FC1253417:2018
9.West Bromwich Albion1244416:1516
10.AFC Bournemouth1243514:1615
11.Southampton FC1235412:1214
12.Burnley FC1242611:1914
13.Stoke City1234513:1913
14.Leicester City1233614:2012
15.Middlesbrough FC1225510:1311
16.Crystal Palace1232717:2111
17.West Ham United1232713:2311
18.Hull City1231810:2710
19.Sunderland AFC1222812:218
20.Swansea City1213811:226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (843)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak nám Rashford zkurvil zápas, měl jít dávno dolů a Mata zůstat.

Reagovat
Swarley

jako měl jít dobrovolně pryč nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl hlavně dobrovolně ubránit tu jedinou kličku, kterou Chamberlain umí.

Reagovat
Azazelo RD

I dobrovolně by to pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

drž píču zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

KILL HIM

Reagovat
Azazelo RD

Mezi píčou a zmrdem Ti chybí čárka.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu

Reagovat
C-M@ster

Ban

Reagovat
B3n

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

velka chyba no. ale zas bych to tak nehrotil. Gol jde z velke casti za nim, ale nebyl jedinej, kdo udelal chybu.

Reagovat
Zaschrona

Mourinho Sunda nejlepsiho hrace a jde betonovat, kdyz Arsenal nemel absolutne nic...

Reagovat
Whitemedia

Mata vypadal, že se trochu zranil.. ale on by ho sundal i tak, to je prostě jeho klasika.. kolik bodů on už na tom projel

Reagovat
Zaschrona

Uplne mi to pripomina Everton pod Moyesem, to taky bylo casto podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

je to píčus, ale ne, kiwwi půjde brečet, že jsme hráli krásně a smolně ztratili body

Reagovat
I am Mancunian

typicke od neho, uz davno na to nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
nani92

aký beton kurva? však 80 minut sme hrali aktívne s jasnou kontrolou hry..striedania všetky boli vhodné..Darmian karta, Mata už nevládal ty najlepší hráč a Martial tragický..

Reagovat
smazaný uživatel

"80 minut sme hrali aktívne s jasnou kontrolou hry." a proto v prvním poločase hrál v podstatě jenom Arsenal

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

že 4rsenal hrál v prvním poločase to jsi viděl kde na playstation 2 na fifě 12 protože na novou konzoli a fifu nemáš

Reagovat
Busby babes

wtf??

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká taktika ala Mourinho

Reagovat
Busby babes

sorry, ale Mata tam chvili pred vystridanim kulhal a ocivinde se hlaisl o stridani smerem ke stridacce. Ale tak co se ti do toho cpat z fakty vid?

btw. od nekoho, kdo tu pul jara psal jak je Mourinho jeho vysnenej trener, to zni obzvlast vtipne.

Reagovat
kiwwi

lenze teraz uz 3 a pol mesiaca pise ze je Koeman lepsia volba, este chvilu a uz to bude mat dlhsi priebeh a nemozes mu nic

Reagovat
Zaschrona

Lol, ze o tomhle ani nevim.

Reagovat
B3n

Reagovat
Zaschrona

Takova krec, nezklamal. Sundat nejlepsiho hrace, u ktereho patri mezi nejvetsi prednosti drzeni balonu, to je proste nesmysl. Nejaky kecy o zraneni jsou vtip, nikde o tom neni ani zminka...

A btw ja tady nekolikrat opakoval, ze Mourinha bych chtel jen proto, ze ma velke jmeno, nalakal by hrace, pozornost medii, penize. Ze ti dela problem cist, to si ale nevsimam poprve.

Reagovat
Busby babes

jasne, krec... tak se podivej jeste jednou na par minut predtim, nez stridal. Mata tam kulhal a otacel se smerem ke stridacce. Jestli si rekl o stridani nevim, nebylo to tam videt, takze spis ne. Ale proste kulhal. Tezko rict, jestli nejak blbe doslapl nebo dostal ranu chvili pred tim a nic to nebylo. Kazdopadne to stridani nam zapas rozhodne neprohralo.

Gol padl po chybe uplne nekde jinde a nevim, jak by to Mata na hristi pripadne zmenil. Ale tak kdo chce Mourinha bit, Matu si vzdycky najde...

No ja jen poukazal na to, zes na jare si rikal, ze bys jako prvniho bral Mourinha. A proc, to uz je tak nejak jedno, ne? No a ted ho kritizujes za neco, co proste chyba nebyla. I po odchodu Maty jsme na hristi meli Carricka, Pogbu a Herreru s Wazzou. Vsechno hraci, co ten balon dokazi podrzet taky. Stahl se ofenzivni hrac, ktery navic vypadal, ze ma nejakej drobnej problem a prisel defenzivni hrac na poslednich par minut, kdy jsme potrebovali ubranit vysledek. Nevyslo to, smula. Ale kdyby tam sel treba Young, mi dal zkouseli utocit, tak tu zas budes psat o tom, jak je to debil, ze tam nedal Morgana a jak je Morgan u nas zabitel...

Reagovat
Whitemedia

Mourinho

Reagovat
Gunner14

Oliverko , z OXa se stane RB

Reagovat
smazaný uživatel

Fnukiiinho

Reagovat
wild

To je uz v pici kurve ako sme treti krat po sebe doma jasne stratili 2body. Arsenal nehral absolutne nic, v zapase jedina strela na branu v 90min a samozrejme dostaneme gol. Zbytocne sme sa uplne zatiahli.

Mali sme pokracovat v aktivnej hre, pridat druhy gol..potom uz asi kazdy MU fanusik vedel, ako to nakoniec dopadne.

Rozhodca piskal ako uplny kokot, hlavne ze zltu za oslavu golu dal..

6b v pici, ktore sme jednoznacne mali mat a brutalne nam budu chybat..

Reagovat
Gunner14

Za rozhodčího Darmian měl být venku

Reagovat
kaaspis

při té žluté se walcotta ani nedotkl

Reagovat
Gunner14

Do jejich golu jsme si nedali 10 přihrávek, pak to United naprosto vypustili a nechali nás najednou hrát Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta z tohoto zápasu je, hádám, takový pragmatický ideál, děkujeme.

Reagovat
Gunner14

V bitvě o 5-6 místo se vám hodí že UTD ztratili.

Reagovat
smazaný uživatel

Přirozeně, přes 4. místo jít nemůžeme, je rezervované.

Reagovat
Gunner14

Ty bys nám měl přát titul, aby jste se vůbec někdy dostali na 2 místo

Reagovat
Edgewalker

Však ho loni ani nechtěli!

Reagovat
Gunner14

Vesmír neosereš no

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Arsenalu bys mohl vědět, že 2. místo je úplně k hovnu, tak co mi to cpeš.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

top 4 daju s prstom v prdeli(fuj), Poche je genius

Reagovat
smazaný uživatel

4rsenal bude stejnak 4 srajdo

Reagovat
afc

Si bol 2 roky v kome?

Reagovat
smazaný uživatel

drž píču ty kokot hnusný

Reagovat
Hachim Mastour

ban

Reagovat
Tommy the Gunner

Kdy už vyrosteš?

Reagovat
Lacko_Boh

zas ho nehante za kazdy prispevok. Ma pravdu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Musi si zvykat. Zivot je tezky, kdyz jses fanousek Tottenhamu...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je LM zase o něco blíž.

Reagovat
afc

naaaanaaaaa naaananaaaanaaa GIIIIROOOOUUUUDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Buh

Reagovat
andrew96

Nebyl u vyrovnávacího gólů faul Koscielneho na Jonese náhodou?

Reagovat
lofin9

Mas pravdu nebyl

Reagovat
andrew96

Neomylný

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger ale uz by mal vyhravať, za remízky menší penízky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že už konečně Wengerovi doplo a ukončí ten experiment s Alexisem na hrotu, Ramseym na křídle a super kreativní dvojkou Coquelin-Elneny. Na to se fakt nedalo dívat...

Reagovat
SpecialOne

Trochu nezasloužená remíza, Man U hrál nějakých 30 minut v druhé půli velmi dobře. Líbil se mi Rashford, Pogba tam mívá takové náznaky geniality, ale pořád si myslím, že by mohl více běhat a více se snažit. Překvapil mě Jones, na to, že nemá odehráno skoro nic tak sebevědomý výkon, těžko říct, jestli nebyl při gólu faulován Koscielnym.

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivní názor

Reagovat
afc

Z jednej strely na branu dat jeden gol,tak to musi toho picuska roztrhnut od jedu.

Reagovat
samson192

Reagovat
avicii

super ale nas teraz caka tiez tazky zapas...a wenger mohol vytazit viac s tohoto zapasu...

Reagovat
nani92

šťastie a rozhodcovia by už mohli Arsenal konečne opustiť

Reagovat
Lacko_Boh

scenar je už napísaný a schválený, neskoro je plakať nad rozliatym mliekom. A ozaj, Vardy, ty kokotko ,dufam že sa pozeraš ...papaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Vardy

Reagovat
Lacko_Boh

ešte dve čiarky..

Reagovat
EXoRcIsT

Toto je uz vazne smola lebo takto prist uz min. o 8 bodov je strasne bud nam da superov hrac zivotny gol alebo nejaky brankar zachyta zapas kariery a to ze Mourinho nadava na rozhodcov sa mu ani necudujem ked proti nam piskaju kazdu kktinu co som v inych zapasoch nevidel

Reagovat
Heisenberg

Hroznej výkon, Coq s Elnenym už prosím nikdy spolu, po Xhakově příchodu jsme začali hrát aspoň trochu fotbal. Giroud si zaslouží základ, s Paříží by naše záloha mohla být stejně tak špatná jak dnes, tak ať máme aspoň druhou možnost rozehrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Za takýto výkon sme si nie že nezaslúžili bod, zaslúžili sme si dostať debakel. V konečnom dôsledku je bod z OT dobrý, ale výkon bol otrasný, otrasný. Jediné, čo ma trochu teší, je, že sme konečne vyťažili niečo z ničoho my a nie Mourinho. Ale aj tak som nasraný.

Reagovat
Mastný Chobot

a nabudúce Ox na RB, yolo

Reagovat
Edgewalker

United si zasloužili vyhrát, o tom žádná, hráli dobře, bod je pro nás zlatý. Ale takhle je to lepší - brečení na rozhodčího, nezvládání, a to kdoví co ještě řekne Mourek. Prostě nakonec povedená sobota

Reagovat
smazaný uživatel

souboj dvou kriplu = ocekavana remiz

Reagovat
Zaschrona

Points after 12 games in charge of Man Utd:

David Moyes - 21

José Mourinho - 19

Van Gaal & Moyes were able to beat Arsenal at home. But Mourinho...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes měl zůstat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Grahf

kiwwi ti vysvetlí, že hrajeme dobre,m len máme smolu. Tuším to tak bolo aj za moyesa a lvg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

o akej smole to trepes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

tak moyes na začátku měl fakt smůly dost, to byla podobná hra jako teď. Jenomže jakmile uděláš tuto šňůru o hovně výsledků, tak jde celá hra postupně do háje, protože sebedůvěra klesá.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Busby babes

cim dal tim vic vypadas jak zklamana 14ka, co dostala prvne kopacky.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé teď jede s námi a Sissokem.

Reagovat
Zaschrona

a co ma byt to same?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky při každé příležitosti nezapomeneš zmínit, jakou hraje bídu a poděkovat nám, že jsme ho koupili místo vás.

Reagovat
kiwwi

ani nie...sklamana 14 co dostane prvykrat kopacky bude fnukat a bude v depresii...toto uz je pokrocilejsia teenka ktora dostala kopaciek niekolko a snazi sa samu seba skusene presvedcit ze aj tak pre nu neboli ti pravi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

to celkem sedí každopádně i na vás

Reagovat
smazaný uživatel

akorát slovosled trochu

Reagovat
Zaschrona

a oceneni Krec mesice vyhrava...

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
kiwwi

...zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Tim, ze me bavi, jak se MU permanentne drzi v kruhu neuspechu, vazne?

Reagovat
Busby babes

kruh neuspechu... ty vole kam na tohle chodis?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

S dalsim neoblubenym superom mame bod,inak otrasne vykon.

Reagovat
Jordi Alba

Teď porazit West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Marný Arsenal, který celý zápas nic nepředvedl ani proti marnému Josému. Doma betonujeme a hrajeme na náhodu proti totálně slabému Arsenalu a on stejně vystřídá nejlepšího hráče a dá tam nekopa, aby ubetonoval uhaluzený gól? Co čekal, mohl kontrolovat hru, ale ne, radši vyklidil pole a dal Arsenalu šanci na obraz..

Loni jsme hráli nejkrásnější zápas za poslední 4 roky!!!! Arsenal jsme ponížili s juniorkou a dali jsme 3 krásné fíky. Díky José, že jsi koupil hráče na bránění rohů za 110 mega

už jdi do píče

Reagovat
Busby babes

vazne by me zajimalo, co nekoho vede k tomu, ze v sobotu se rozhodne, ze 2 hodiny bude psat totalni sracky na net... to nemas nic lepsiho na praci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A kazdopadne teda nechapu, proc nehral Xhaka od zacatku. Elneny zbytecny.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka odkedy prišiel, tak neurobil nič dobré, možno preto

Reagovat
Zaschrona

Jenze alespon taky u nej je sance, ze dokaze neco trochu vymyslet. A dozadu si to taky uhraje, zvlast vedle Coquelina...

Reagovat
Mastný Chobot

jo no, možno by to s ním vyzeralo inak, Elnenymu nevyšiel zápas, ale bohvie, ja chápem, prečo dal prednosť Elnenymu, nechápem skôr, prečo veci nezačal meniť oveľa skôr, keď bolo evidentné, že to nefunguje/nešlape/nejde/nepracuje/nie je v chode/neklape/nie je v poriadku/neslúži/nebeží/nefachčí

Reagovat
Zaschrona

Jo, to je mozna jeste zasadnejsi. Ale kazdopadne, na papire proste nerozumim tomu, proc by mel dostat Elneny prednost pred Xhakou. Nejak si ho Wenger zatim asi neziskal, ci co.

Reagovat
Mastný Chobot

Elneny je menšia riziko, zvyčajne je aj väčším prínosom pri prechode do útoku a rozbiehaní akcií, taký pracant s vysokou úspešnosťou prihrávok - takí hráči si Wengera získajú rýchlo - a do dvojice k čisto defenzívnemu Coqovi sa pred zápasom hodil. Nevyšlo mu to ale, no.

Reagovat
Mastný Chobot

*menšie

Reagovat
J0EL

Odvazne tvrdenie.

Reagovat
Mastný Chobot

podstatné je, že je pravdivé

Reagovat
J0EL

Nie je.

Reagovat
Mastný Chobot

Lol, ok

Reagovat
Lacko_Boh

podstatne je, ze je odvazne

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
andrew96

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
Lacko_Boh

wtf,cely den sa snazim a napokon sa smejete na takejto kokotine Klasika.

Reagovat
Mastný Chobot

nemôžeš to znásilňovať

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Slušné na to, že nemáš náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Pato44

Laco majstr slova

Reagovat
raduinho

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Střílí často z dálky...

Reagovat
Hachim Mastour

A čo Elneny, ten strieľa každý zápas.

Reagovat
Thab

Už jsem tý remíze nevěřil, ten tým ke konci vypadal strašlivě rozsypaně... Působili jsme hrozně nedůrazně a nervózně, střed zálohy nulovej. V bodech:

- že Elneny neměl dobrej zápas je pravda, ale tohle jde za Wengerem, Mo v tom středu ten kreativnější článek ke Coqovi dělat nemůže

- kraje obrany špatný, nad Jenkem vzhledem k nerozehranosti jde mávnout rukou, ale Monreal mi letos dělá starosti. Dneska od něj rozklepaný a nepřesný, hlavně ve druhý půli. Ten netrefenej skluz to tak nějak shrnul, Valencia tam měl hrozivě moc prostoru

- Čech, stopeři a Coq dneska palec nahoru, jen díky nim (a nemohoucnosti United) se to nesypalo úplně.

Plus samozřejmě díkybohu za Oliho a Oxovo záblesk. Škoda, že Wenger nerozmrznul o 20 minut dřív, ten zápas ještě mohl nějak vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

OT [vrabejka]: nějakým způsobem jsem se proklikal k vrabejkově profilu na twitteru a neuniklo mi (byť Twitter nevedu) že tam má dost kuriózní stránky mezi oblíbenými... ozvláště mě dojal @mehmetsolak89 (https://twitter.com/mehmetsolak89) a video s holkou, která si "hraje" sw svým psem... to Twitter umožňuje upload videí jako je sex se zvířaty?? nemluvě o chicks with dicks...

divné

Reagovat
C-M@ster

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Vadi?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, hrajeme dobře, jen máme smůlu... oh wait

Reagovat
C-M@ster

I tak Mourinho vs Wenger 8-7-1. A dneska to opět na prohru nevypadalo.

Reagovat
EXoRcIsT

sak Mourinho s Wengerom este neprehral nie ?

Reagovat
J0EL

Prehral.

Reagovat
smazaný uživatel

sice v úplně nejzoufalejším soutěžním zápase, ale ano

Reagovat
B3n

Já tomu říkám nejlepší přátelák. Když můžeš střídat 6x, není to soutěžní zápas.

Reagovat
J0EL

Super, treba sa tesit aj z malickosti

Reagovat
kiwwi

A z čoho sa tešíš ty po dnešnom zápase?

Reagovat
Svatej

podle mě z toho, že udrželli 6 bodů náskok před váma a stále jsou v první 4ce

Reagovat
C-M@ster

To je ta malost trenéra a fanoušků Arsenalu. Radují se i z remízy a nemají v sobě zakořeněnou tu touhu po vítězství. Proto se furt motají na vrchu, ale titul vyhrávají všichni kolem.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
nani92

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou se motáte hlavně vy, to zlatej Wengeleho Arsenal

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

to je ako ja s babami

Reagovat
tunkic

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jsme ti zkrasnili sobotu

Reagovat
afc

Napr unbeaten 17.

Reagovat
smazaný uživatel

Countere, jsi to ty?

Reagovat
C-M@ster

Porazit někoho v jednom z šestnácti zápasů (kdy o moc nešlo) mi jako maličkost nepřijde.

Reagovat
Vrana17

To by Thibaut měl ten gol co dostal DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose, Jose...tak sa to núkalo samo doraziť ich gólom na 2-0. V podstate dal šancu Arsenalu na vyrovnanie a to aj prišlo :)

Reagovat
kiwwi

to je chuj, ze si na zapas nevzal kopacky a nesiel tam na 2-0 skorovat, co?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak..

Reagovat
kiwwi

Co ti mam na to povedať.. Gól na 1:0 sme dali v 69.minute a po góle sme sa vôbec nestihli, naopak tlačili sme ďalej. Je úplne normálne a bežné ze pred koncom zápasu tréneri posilnia defenzívu keď vyhrávajú o jeden gól. Schneiderlin prišiel na ihrisko v 86.minute za vyflusnuteho Matu. Toto akoze darovalo Arsenalu gól na 1:1 a nevyhralo nám zápas?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Mne prišlo, že United prestali byť aktívni dosť skoro, ale možno už len podvedome hľadám, čo by som Mourinhovi vytkol. Nižšie som uviedol, že tam bolo dosť pozitív a na Arsenal sa pripravili veľmi dobre.

Reagovat
nani92

zmeň podvedomie

Reagovat
Busby babes

80. minut jsme zkouseli zapas aktivne vyhrat. nevyslo to. coz je pro nas jiste problem. cca od 80. minuty zaca Arsenal byt aktivnejsi, i kdyz jen mirne. Do toho si Mata rekl o stridani, tak tam sel defenzivnejsi Morgan. ono na lavicce ani nikdo jinej moc nebyl. Zkusili jsme zapas vyhrat, nevyslo to, tak jsme se pet minut pred koncem zacli soustredit na udrzeni vysledku.... stejne jako by to udelal asi kazdej trener....

Reagovat
smazaný uživatel

Máte pravdu chlapci, teraz to vidím rovnako.

Reagovat
Busby babes

ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, prešiel som si ešte raz ten záver zápasu a bolo to tak ako si s kiwwim zhodnotil.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
B3n

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhú stranu, bolo tam aj veľa pozitívnych vecí v hre United, až nezvykle veľa.

Reagovat
nani92

wtf

Reagovat
Nikikrew

Tak som sa musel ukludnit lebo pisat hned po zapase by mudre neboo. Najhorsi vykon v sezone , zatial a co ma zaraza najviac, tak Wenger si dam sedi ako sliepka na vajci a nic ale nic nerobi. Uz prvy polcas nam nevyhadzalo dopredu nic, United hrali velmi umne, agresivne co nam vobec nevyhovuje. Elneny dnes slabsie, mal hrat bud Xhaka alebo Ramsey v strede. Santi je pre nas velmi dolezity, bez neho hrame tak ustrachane, stracame prilis vela lopt, snad sa da dokopy co najskor. Kraje obrany dnes bida, nulova podpora do utoku. U Jenka to berem, dlhe zranenie a tazky away zapas, ale Nacho? wtf. Ramsey nemoze hrat na kridle, sme tym ktory hrame prave po kridlach a on tam je uplne strateny. Za Wales hra paradne v strede zalohy, preco nehra teda u nas??? a preto tam mal aspon od druheho polcasu hrat Iwobi. Ox dnes za 5 minut spravil viac ako Theo, dnes bol velmo zly, Ozilek klasika, ked sa hra tvrdsie tak je uz frustrovany a nedari sa mu. Vdaka bohu za Girouda, mal by hrat v zaklade prave on a nalavo Sanchez. Bod sme si v kazdom pripade nezasluzili, United sice vela sanci nemali ale boli lepsi.

Reagovat
Swarley

strašná škoda takhle zahazovat body, je to úplně zbytečné a hlavně je to jen o nás...neodpustíme si to zaváhání, uděláme tu blbou chybu a bohužel většinou za to dost krutě platíme...ale to má samozřejmě i tu druhou stranu mince, dnes jsme hráli tak, že jsme měli vést minimálně o dvě branky a nemusel se tenhle průser zase řešit...bohužel tohle není poprvé a nedaří se nám z toho nějak poučit...ale jako nedá se zase absolutně nikomu na hřišti vytknout, že by nechtěl, dnes jsme se doopravdy rvali a ta vůle po vítězství tam byla fakt velká, to je příjemný progres a musíme si tohle udržet...nejen na ty velké zápasy, ale i na ty, kde tímhle ztrácíme, kdy nás prostě nabuzený soupeř přehraje na důrazu a pak se k ničemu nedostáváme...

já nebudu jinej a opět si rýpnu do obrany...tohle je ten obrovský rozdíl oproti tomu, když byli na stoperu Rio s Vidicem - stálá dvojka, sehraná, vždy dobře postavená...takový centr do vápna? Vidic, bum, tribuna, co tam máte dál? úplně jednoduché jak facka, přesně to, na co dojíždíme většinu zápasů...my těch centrů máme za zápas mraky, hromady vysokých hráčů a úplný hovno z toho, natož tak nějaký gól...jak je to možný k-rva? Rojo se tam otáčí, protože tam brání jak namalovanej, Jones se tam válí po zemi...celý zápas odehrají relativně v pohodě a pak tohle, vždyť je to 90. minuta, co jiného čekat? jasněže půjdou centry do vápna, tak na to musíme být připravení a obzvlášť na někoho, jako Giroud...

je obrovský problém, že tenhle zápas nevzládneme v útoku, protože moc dobře víme, co máme v obraně...bohužel nemůžeme dělat to, co dnes, že to zkusíme v závěru odbránit...nemůžeme si to prostě dovolit...buď musíme vést o dvě branky a to je pro nás v hodně zápasech fakt problém nebo nás to bude pravidelně stát nějaké body...tohle není prostě náhoda, není to poprvé a bohužel to není na 100% ani naposled...

Reagovat
Busby babes

tech bodu ztracvime strasne moc. A pritom v zasade smula. Ale co je to platne. Dneska jsme podali velmi dobry vykon, neni moc co vytknout. Byli jsme lepsi, aktivnejsi, chteli jsme zapas vyhrat... a pak prijde jeden centr a vsechno v tahu.

Nesouhlasim s tim rypnuptim do obrany. Rojo i Jones celej zapas uplne v pohode vykon. Jones udelal jednu chybu, kdy neustal souboj s Koscielnym. Strcil do nej? nevim. mimo to, super vykon. Gol posral imho Rash. Nemuze se nechat takhle obejit.

Bohuzel musim souhlasit, ze takove zapasy proste musime vyhravat. Momentalne se nam to nedari a to je velkej problem.

Reagovat
r.mrazik

Jedinej rizek z arsenalu nam muze dat gola ze vzduchu a my co? Samozrejme ho toho gola dat nechame

To jeho braneni nechapu

Ztraceny body jak svina

Byt tam Smalling tak jsme neremizovali...skoda

Kazdopadne po 12 zapasech mit 19 a ztracet na prvniho pripadne 10 bodu? Styd se kaspare...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Reus je neustále spojován s odchodem z Borussie Dortmund, zamířit by pak mohl do Anglie. Podle místních médií má o německého reprezentanta zájem Arsenal, kde by 27letý křídelník mohl nahradit Alexise Sáncheze, který je pro změnu spojován s odchodem z Londýna. (transfermarkt.de)

Uz sa len zbavit Wengera a dalo by sa tomu Arsenalu fandit.

Reagovat
Coutinho10

skoda ty koncovky

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to snáď nepoznačí táto remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

prečo by mala? Nemožeš vyhrať všetko doradu. Navyše Soton away je z tých rizikových zápasov kde s tým musíš počítať.Strácali doteraz všetci strácať budú aj naďalej. Chelsea kľudne môže zajtra zaváhať. A keby aj nie bod je v tejto fáze nič neriešiaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

uvedomujes ty si ze s nimi momentalne bojujeme o celo tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
kvasha16

aha, a vies o tom ze kazda strata nasho priameho supera nam pomaha?

Reagovat
Whitemedia

Aké super výkon, k tomu vítězný gól. Snad bude dostávat více prostoru

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C-M@ster

Yaya si kritiky maže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce i běhal

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya dobrej comeback

Reagovat
Pospovič

United

Arsenal

Liverpool

City nevím proč Yaya zachranuje Pepovi prdel když se nesnáší

Reagovat
smazaný uživatel

mozna proto, aby mu dokazal, jak v city muze bejt porad platnej. Dobry zadostiucineni.

Reagovat
C-M@ster

Jojo, Yaya pod Pepkem a Mata pod Mourinhem góly... a to bylo před sezónou řečí...

Reagovat
Whitemedia

Džumanži si nechá dát redku, když jeho tým vede o tři fíky

Reagovat
smazaný uživatel

malu chybu vidim v tom, ze Sturridge a Divock mali ist hore aspon o 5-10 min skor, ako realne sli...

Reagovat
avicii

asi ano, saints uz neboli schopny utocit...

Reagovat
vladis271

Studge mal ísť v 60 a možno by sme to vyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Malu chybu Udělat to Rodgers, tak je to chyba, která by vás stála titul nebo LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Malu preto, lebo sme hrali dobre a tie sance sme si vytvorili, ale nepremenili, takto si clovek hovori, co keby tam bol Daniel skor... Velka by bola, ak by to bolo herne nahovno a Klopp by nesriedal... Ja nemam problem kritizovat Kloppa, asi ma nepoznas

Reagovat
atlee

Pri tom kvante transferov so Sottonom sa až veľmi ponúka úvaha o nejakej vedľajšej dohode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Nepoznám no, já mám za to, že kolem Kloppa je ta aura nedotknutelnosti. A nemyslel jsem to nějak výsměšně, spíš jsem se pousmál. Snad jsme si kvit.

Reagovat
smazaný uživatel

U mna urcite nie je...

Reagovat
R22

koukni na tabulku, tu "auru nedotknutelnosti" (i když to je přehnaný ale budiž..) nemá pro nic za nic

Reagovat
andrew96

No ta aura trvá už od jeho příchodu a to loni hvězdné výsledky neměl.

Reagovat
cristiano.K.

to nebyla malá chyba, nýbrž velká

Reagovat
avicii

toto nie je zla remiza, ale mrzi hlavne ta Firminova sanca...skoda ze Pepkovi zachranil prdel hrac ktoreho ma za nic a zajtra Borou

Reagovat
avicii

a Virigil, welcom to Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland > Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
atlee

Bez Rodwella určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle ztráta jde asi na triko Jurgena. Okolo 60. minuty to byl veliký tlak a chtělo tam poslat Studge a dorazit je. Mané druhý poločas prakticky nehrál. Gini hodně zbytečný. Střídání mělo přijít daleko dřív. Cou,Firmino,Can a Clyne tohle prostě musí dávat. To samé Matip tam stačilo skočit rybičku a dával by do prázdné. Po repre pauze zase ztráta a zase úplně zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli mi, proč nevedeš místo Kloppa Liverpool ty, když to bylo tak jednoduché vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ti za chvilku připomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

gini rovnako zbytocny ako drvivu vacsinu sezony....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už od zítřka na vrcholu, kráása

Reagovat
vladis271

Za 3 kolá tam tak či tak nebudete.

Tipol by som si, že tam bude Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo City budou složití, ale na Tottenham s Costou by to měla být hračka

Reagovat
vladis271

Hráte síce doma, ale Spurs sú expert na neprehrávanie . Tam by ma xko neprekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako jo no, i když se to možná prolomí už dneska

Reagovat
M0rb1D4S

A Mourinho proti Chelsea ještě neprohrál a Everton měl druhou nejlepší defenzivu v lize.

Reagovat
Svatej

docela nám kouám narostly křídla

Reagovat
Whitemedia

Jak víš, že s Costou? Třeba zrovna proti Boro dostane žlutou a bude vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekám, že zítra nastoupí. No, uvidíme.

Reagovat
Whitemedia

Nepředbíhej

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

zas po repre pauze bez lallanu a zas bezgolova remiza. sance na vyhru tam boli ale co uz. asponze z konkurentov nas United nedotiahli. este by to chcelo stratu tottenhamu a az tak by to nestvalo, bodovy naskok by sme si udrzali

Reagovat
tulen

kde sa dajú pozerať hd streamy anglicky?

Ď

Reagovat
pingla

Rodwella už asi vážně mrdne

Reagovat
hefy

Leicester sestup.

Reagovat
atlee

+ víťazstvo v Champions League a máme tu ďalší parádny scenár do CSMka

Reagovat
samson192

takých tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland. Dve víťazstvá za sebou.

Reagovat
Zaschrona

Just the 37 crosses from open play for Everton. Most by a PL side in any game this season - 5 finding an EFC head.

Reagovat
Lacko_Boh

male hlavy no..

Reagovat
r.mrazik

Taktika jak za Moyese

Reagovat
I am Mancunian

co by dali za moyesa, do top4 sa najblizsie roky nedostanú

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ten 4rsenal dal tomu sudímu 4 ruky a jeden faul v pokutovém to je naprosto normální neodpískat

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko to dělit takhle na jednotlivé zápasy, mají předplacenou celou sezónu.

Reagovat
C-M@ster

Jejich klasika. Celou sezónu FArsenal a nakonci 4rsenal...

Reagovat
J0EL

Butthurt

Reagovat
smazaný uživatel

ale takhle nezapíská ani královec neodpískat 4 ruky u kterých stojí půl metr od toho jasnej faul na valenciu když mu tam dává ruku pod nohy tak co má udělat příště být valenciou tak mu ji na tu ruku šlápnu a zlomím

Reagovat
smazaný uživatel

banikovec no..

Reagovat
smazaný uživatel

pojd mi to říct ve středu do očí ty kurw... špinavá

Reagovat
kvasha16

skoda toho Toureho, ale tak nemozu vsetci favoriti stracat takze zajtra snad TOP OF THE LEAGUE

Reagovat
C-M@ster

Německé kulturní okénko: https://my.mixtape.moe/wafrjy.mp4

Reagovat
smazaný uživatel

Golman slusny poustak

Reagovat
minoLFC

očakávaná remíza

Yaya bude mať zas nos nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je strašnej kokt, vůbec mu to tudíž nepřeju. #fňukfňuk #rasismus #jsemčernejavyjsterasisti #zanicnemůžu #totabarvapleti

Reagovat
smazaný uživatel

duchaplné ..

nejspíš jako ty sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi prostě pičínek.

Reagovat
J0EL

Mourinho kkt jak nezvlada zase

Reagovat
J0EL

"It feels like a defeat and, for sure, for Arsenal it feels like a victory," Mourinho told reporters.

"So finally I lost against Arsenal. Finally I lost against Arsene."

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to je kkt

Reagovat
Wat

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Ten borec nemá dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou tohle je dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

posúva to, hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
I am Mancunian

boh

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Ještě že už nestraší u nás

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Achjo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

on si pretvara realitu, aby neutrpelo jeho ego. Skvela vlastnost, nikdy podla mna nie je sklamany.

Reagovat
B3n

Jako, že je pro jeho ego lepší prohrát, než remizovat ?

Reagovat
J0EL

Ides na to logicky, Mou by bol na teba hrdy

Reagovat
B3n

Logika. To je přesně to, co tu tak často lidem chybí.

Reagovat
J0EL

Este ze ti sebarelexia nechyba

Reagovat
B3n

Dík. Radši mi pošli ten zdroj, prosím.

Reagovat
J0EL

BBC, tlacovka. Neviem, co to skusas. Google it

Reagovat
B3n

Nic nezkouším, normálně jsem se slušně zeptal na zdroj citace, kterou jsi sem postnul. Nemůžu za to, že jsem musel dvakrát.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/philmcnulty/status/800016910339276800

trochu jinak receno, ale co uz.

Tady mas rozhovor pro MOTD:

Man Utd boss Jose Mourinho, speaking to Sky Sports: "Of course it is two points dropped. We were the best team by far. They had no chances to win. They could not be Arsenal the way they normally play football. We were phenomenal defensively. The way we pressed and the way we controlled their counter attacks. Then when we had the ball we were very comfortable. We scored a fantastic goal, we had chances to win the game and then the only time they go there and the only time we had a situation we could not resolve they scored. They are the lucky ones and we are the unlucky ones.

"The team played very well. This team at the moment is the unluckiest team in the Premier League. That is the reality. The team is playing well. Phil Jones played more matches this season than the past three seasons I think. I don't remember him playing two matches consecutively and big matches.

"I am happy with the work and the guys and I am super happy with the fans. They are amazing. They know to be fair and applaud a team that has dropped two points."

Reagovat
B3n

Teď jsem to viděl tu tiskovku, na YT na BeanymanSports channelu. Řekl to, jak psal borec nahoře, ale jestli si z tohohle někdo vyvodí, že nezvládá, nebo že je to dno apod... Řekl to až po tiskovce, při odchodu, jako vtip a jako vtip to taky všichni vzali. Celou tiskovku byl naprosto klidnej a i chválil Arsenal. To, co se tu z něj dělá je fakt vtipný, baví mě to už celkem dlouho.

Reagovat
kvasha16

tak najlepsie je sa smiat na vete vytrhnutej z kontextu ze ale ked to zasadis do kontextu tak z neho razom neni nezvladajuci arogantny kokotko

Reagovat
B3n

Ostatně jako skoro vždy. Chce se to podívat na celej les, ne jen na stromy, no. Ale chápu, že pro většinu lidí je to moc. Vždycky je snažší odsoudit, než pochopit

Reagovat
Mastný Chobot

now kiss

Reagovat
kvasha16

#yungovinka na dnes splnena ✓

Reagovat
bbbauch

masopust pls

Reagovat
Zaschrona

Na to, ze dle xG ten zapas skoncil v podstate vyrovnane, tak docela silne prehani. Jako obvykle.

Reagovat
Busby babes

jen pro zajimavos, odkaz? jinak, to ze jsme byli celej zapas lepsi a Arsenal k nicemu nepustili, naopak sami mohli dat i dalsi goly, tak nejak nerozporovali nikde, ale jasne no, zas prehanime.

Reagovat
J0EL

Tak cely zapas

Reagovat
pingla

Reagovat
B3n

btw. zdroj ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhova ústa

Reagovat
B3n

Velmi pohotově

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
niflheim

V podstatě má pravdu (dva ztracené body, měla být výhra, zvláště v takovém zápase), jen to řekl jako blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale o to jde, ze on vsechno rika jako blbecek, protoze to proste je nehorazny blbecek.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

https://www.youtube.com/watch?v=cUSOf-5nvq0

skus si to pozriet...normalne zhodnotil zapas a potom pri odchode to utrusil ako vtip pre novinarov

Reagovat
tunkic

Jasne, on to vzdycky mysli jako vtip a vubec to nerika proto, ze je arogantni dement!!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

v tom právě bývá rozdíl, ne? umí udělat takový vtíp a umí se chovat jako arogantní dement...tady je to čistě první varianta...

Reagovat
B3n

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

takže nie je blbeček?

Reagovat
B3n

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bravo je ale díra, Pepek je ocas

Wenger je kokot, co tam dneska vyváděl, to se jen tak nevidí

Liverpool prostě pech, takové zápasy se holt stávají

Reagovat
Busby babes

Hodne tezky ten dnesni zapas hodnotit. Byli jsme celej zapas lepsi, meli i dostatek sanci, jen je zase nedokazali promenit. A to je problem. Smerem dozadu velmi dobre, po ztrate mice hraci okamzite reagovali a zatahli se do hlubsiho bloku, se kterym si Arsenal absolutne nevedel rady. Smerem dopredu jsme si dokazali vypracovat dost nadejnych pozic a meli je lepe resit. Cech Arsenal nekolikrat zachranil.

Jones i Rojo imho velmi dobri, na to kolik odehrali, suverenni vykon. Zaloha vemi dobrej vykon, Carrick, Herrera i Pogba zahrali dobre, kdo byl slabsi byl Martial a Rashford. Imho se nedostali tolik do hry, jak by bylo treba.

Dneska jsem imho neudelali nic moc spatne. Takticky jsme byli vyborne pripraveni, strdiani taky dobra, Wazza misto Martiala bylo dobre stridani, Martialovi se nedarilo,Blind misto Darmiana taky logicky. A posledni stridani spis vynucene, Mata vypadal, ze ma problem a potrebuje jit dolu. ale i kdyby nemel, 86. minut jsme byli aktivni a zkouseli zapas rozhodnout, bohuzel to nevyslo. A tohle strdiani prislo ve chvili, kdy Arsenal zacal mit mirny tlak, takze vystridani ofenzivniho hrace za defenzivniho je logicky. Kdyby tam sel treba Young a my pak dostali gol, tak ti, co ted nadavaj na Mourinha, by psali, jak tam mel radsi poslat Morgana...

Gol smolny, po chybach. Rash proste nemuze takhle pustit hrace pres sebe. 89. minuta, to musi hrat uplne jinak. Pak se na to nabali prohranej souboj Jonese a neuhlidanej Giroud... des. Arsenal si vypracoval jednu jedinou sanci, a stacilo to. To je proste spatne. Uz treti domaci zapas, kdy jsme byli jasne lepsi a je z toho jen remiza. Tech bodu jsme poztraceli uz strasne moc.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Preco zrusili dnesne zapasy v Grecku?

Reagovat
Mastný Chobot

WHU si za 2 minúty prejebalo parádny výkon. Hlavne Zaza mal 2 tutovky, aby to pochoval a klasicky to dojebal. Škoda, no. Vyzeralo to, že po zlepšenom výkone konečne príde aj niečo dobré v lige v tejto sezóne a je z toho kokot. Bilić musí peniť.

Reagovat
norton

zato co robil zaza, by som ho uz nikdy nepostavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci futbal na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra na čelo ligy

Reagovat
10

3 zápasy na tiketu srovnaný (DNB) v 89. minutě, to jsem ještě nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra za ownyho návrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kane by v londýnském derby dal gól i z tribuny. Winks parádní debut. Bylo tam pár nedostatků, ale hraje to elegantně, s přehledem a fyzicky je například proti Carrollovi úplně jinde, přestože na první pohled vypadá postavou podobně. Navíc do toho dával víc, než třeba Onomah, a to se Pochovi určitě bude líbit.

Penalty to byly, ale dostalo mě, jak tam do toho vstoupil komentář Webba, který v podstatě řekl, že Dean odpískal tu proti Janssenovi a neodpískal dvě proti Kaneovi, protože ta Janssenova byla při standartce a naoko vypadala "líp", protože hráči byli dál od sebe. Přitom držení tam bylo minimálně stejné. Pak se div, že hráči simulujou.

Na Chelsea půjdem bez Rose a Davies je zraněný, takže na LB Verts nebo Wimmer.

Reagovat
C-M@ster

On pískal Dean? Ten musí ten závěr slavit ještě teď, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou to není nic moc... Minulý zápas, už nevím proti komu, odpískal vyloženě proti nám, dneska tři podobné situace, dvě na naší straně, jedna na straně WHU a písknul akorát tu pro ně. Na Sonnyho prostě musel, pokud chtěl odejít ze stadionu živý. A praporkáři dneska taky nic moc. Asi mu Levy bude muset strčit pod peřinu hlavu Andyho Carrolla, aby se trochu vzpamatoval.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední věta

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Carroll do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto byl konečně výkon hodný Tottenhamu Hotsupr, kurva.

Reagovat
Bayern +

Pán hráč musel Guardiolovi dokázať, kto je v Manchestri kráľom, dokonalé...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ešte dosť času potrvá, kým sa v očiach Citizens zmení Yaya > Guardiola, ak vôbec...

Reagovat
Pospovič

Kura Spurs co to děláte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super záver, ale celkovo matný výkon. Mali by sme sa už konečne zobudiť. Pomôcť by mohol návrat Alderweirelda a žiadna repre pauza až do Marca. Rose a Walker bez šťavy. Trippier musí hrať v utorok proti Monacu. Neviem ale s kým nastúpime na LB proti Chelsea, keďže sa Rose vykartoval a Davies je zranený. Asi Vertonghen a šancu dostane Wimmer na CB.

Zlaté tri body dnes a prerušenie mizernej série. Mám dobrú náladu po dnešných výsledkoch. United, Arsenal, Everton, Liverpool stratili a Sunderland vyhral.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem bych nebyl proti hre na tri stopery. Neco jako

Hugo

Diier, wimmer, Verts

Walker, Wanyama Dembele, Eriksen

Alli

Janssen, Kane

Reagovat
Hachim Mastour

Sissoko namiesto Eriksena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hajzle

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen dúfam nie, a tiež verím, že sa vráti Alderweireld.

Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Vertonghen - Dier, Wanyama, Dembele - Alli - Son, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

je teda Yaya pořád nejlepším hráčem afrického kontinentu?

Reagovat
Pospovič

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ale asi mu to dajú, aby sa nehneval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedát mu to by bylo dost rasistické...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vlastně, one je Yaya o dost tmavší než Auba nebo Mahrez, takže toho svýho rasistickýho žolíka může vytáhnout.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes sa potvrdila moja stará pravda z FM. Ak vyhrávaš a vystriedaš v záverečnej fáze ofenzívneho hráča za DMko alebo obrancu, inkasuješ. Schneiderlin = gól, Nordveit = gól.

Reagovat
smazaný uživatel

murino style... v FMku když vedu a mám převahu, neměním taktiku, jen stejné posty prostřídám... když vedu a je to těsný zápas, tak zpomalím tempo apod., ale neměním rozestavení... kdykoliv měním na defenzivní rozestavění nebo se stáhnu, to vím, že to prostě neubráním

Reagovat
smazaný uživatel

mně to celkem fungovalo, jenom párkrát, pokud ten hráč nebyl rozehraný, tak udělal penaltu nebo nějakou hodně očividnou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky FAttenham, goly v poslednich minutach a jeste z penalty...

Reagovat
fantomas

A viděls ji?

Reagovat
Busby babes

Ronaldo.

Reagovat
minoLFC

čo?

Reagovat
Busby babes

tak hattrick venku proti Atletiku mi prislo jako celkem dobrej vykon.

Reagovat
kiwwi

tecovana strela, penalta a tap-in

samozrejme hattrick je hattrick ale nic hviezdne to zasa nebolo

Reagovat
Kokesh

To je vul, kaviarove tousty.

Naposledy proti nim vstrelil hattrick prave on pred skoro peti lety, ale nic hvezdnyho to neni.

Reagovat
vladis271

asi sa dnes nerozplakal. To uňho treba vždy oceniť.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

Aká penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

"Our penalty, to be fair, I didn't see. All I have seen is their penalty after the game and it was a penalty, it was a very clever move from Son."

Bilič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Son zmrdeček

Reagovat
bbbauch

Hodne vychcane

Reagovat
Le Gunner

som*

Reagovat
smazaný uživatel

Marshall, to byla teprv penalta

Reagovat
fenixLFC

tak mi teraz doslo, on zas nehral rodwell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

presne o tomto som hovoril, Moyes dostal čas, pdoržali ho v najhorších chvíľach auž začína stúpať tabuľkou..keby sa to isté stalo aj u nás, tak za tie 3 roky už jeden titul máme, nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
B3n

Titul si nemyslím, ale s tím, že měl dostat čas souhlasím.

Reagovat
Swarley

no tak to by nám byl stejně k hovnu, to není moc řešení

Reagovat
B3n

Myslel jsem během těch tří let, co psal. Celkem věřím tomu, že by se (i tým) vypracoval na špici, ne nutně titul během prvních tří let... SAF si ho přece nevybral jenom tak, ne ? No, a když nedostal ten čas on, tak ho měl asi dostat LVG, když ne on, tak José. Ale to je dneska těžký, no.

Reagovat
Swarley

to je strašně těžký hodnotit, ale tam toho fakt nezůstalo moc, proč by tomu měl člověk věřit, že to Moyes dokáže...u LVG jsme už byli trpělivější, ale ten to taky nebyl schopný dál posunout...

říkal jsem to už loni, podívej se na Kloppa, tam to vidíš hned, že ten tým nějak buduje i když nemá třeba ještě absolutně všechny hráče na všech postech tak, jak by chtěl...to stejné Guardiola...u Moyese bylo vidět leda hovno a byl to totální chaos...u LVG ty rysy byly vidět okamžitě, tam nemůže nikdo říct, že by tomu nedal nějakou tvář a že by to nemělo nějaký systém, ale prostě to nedotáhl do konce...tam si pořád myslím, že dojel na svou tvrdohlavost a na to, že se bál to v některých momentech vepředu víc otvírat a být víc odvážný...

no a teď je tu Mourinho...ten má za sebou velké úspěchy, takže třeba oproti Moyesovi má v tomhle rozhodně výhodu a budeme s ním mít větší trpělivost...navíc u něj se prostě musí počkat na druhou sezónu...

Reagovat
B3n

No, je pravda, že to nevypadalo moc na lepší zítřky, co si tak vzpomínám. Na druhou stranu to on měl tu nejtěžší pozici, přebírat to rovnou po SAFovi. Navíc ten tým nebyl zdaleka připravenej, bych řekl, i když SAF s ním udělal titul, řekl bych, že to spíš ukazuje na SAFovu velikost. Teď zpětně si myslím, že by si zasloužil víc času. A i LVG, ale to by José podepsal někde jinde, pravděpodobně, což jste si asi nechtěli nechat utéct, no. To chápu.

Reagovat
B3n

No, tak jako každej, bude potřebovat čas...

Reagovat
smazaný uživatel

tady teda vyjimecne souhlasim s kiwwim, Moyes ke konci sveho pusobeni pusobil jako naprosto neschopny clovek psychicky na dne, vubec to nevypadalo, ze by se neco melo lepsit.. narozdil od soucasnyho pusobeni u Mackems

Reagovat
kiwwi

hlavne uz sa ho na to niekolko krat pytali (naposledy tyzden dozadu) a on stale tvrdi, ze nic nerobil zle a nic by nezmenil

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mi teď došlo, že jsme si mysleli, že JD je hotovej a nahradili ho nejdřív Soldadem a pak Soldadem II. Přitom s Kanem by to teď byla skvělá dvojka

Reagovat
hefy

Koneckonců proč se o něj v lednu nepokusit. Určitě se rád vrátí a navíc v jeho věku bude levnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zjednodušeně řečeno, jeho hodnota pro Sunderland je rozdíl mezi rokem v PL a rokem v Champu, což se může blížit 100 milionům Bude neprodejnej. A obecně, kupovat staré hráče je proti současné klubové filozofii. Navíc by to bylo velké negativní gesto směrem k Janssenovi.

Reagovat
Cobra

This is sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyt ho nikdo nevyhanel. Stejny pripad jako Gylfi, Chadli, Mason a dalsi. Chtel radsi hrat nez sedet na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/england-duo-adam-lallana-jordan-9295603#ICID=sharebar_twitter

England duo Adam Lallana and Jordan Henderson 'visited Bournemouth strip club' on night of Wayne Rooney controversy

[Lallana]“He’s become more arrogant over the years and quite dismissive to us all. He’s not even the best payer and can be quite tight. I’m not sure their wives or partners would be too happy with them coming here.”

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lallanu mi to aj celkom pasuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nathan Aké včera prvý zápas v PL túto sezónu a hneď gól, dokonca víťazný. Tak snáď si ho Howe všimol....

Reagovat
vladis271

Lallana a Henderson boli v strip clube v noci ked sa Rooney ožral.

Tak takto to myslel Mourek na tej tlačovke.

Reagovat
Swarley

to jsem zvědavej na Kloppa, jestli to bude brát zase tak v klidu

Reagovat
vladis271

Inak viem, že to asi každý vie, ale Matip je abolútny fenomén. Dostať takéhoto stopéra na free transfer je bagrain jak sviňa. Aj keby sme zaňho dali 25 mega v librách tak si môžeme medliť ruky. Ešte k nemu v januári priviesť niekoho do dvojky. Kandidátov by zopár bolo. Teším sa na prestupové okno.

Reagovat
kiwwi

medlit

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

tes sa a potom ako klasicky posledne roky nikto nepride

Reagovat
R22

je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerad medlim ruky, potom su strasne lepkave

Reagovat
kiwwi

Juan Mata has been directly involved in 83 league goals since joining the Premier League; no midfielder has more. 42 goals, 41 assists

Mr. Productive

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
vladis271

http://hnonline.sk/sport/862665-kim-chce-vychovat-vlastneho-messiho-hracov-vsak-odmieta-pustit-mimo-krajiny

To sa v tej krajine nenájde nikto kto by tomu tlstému prasaťu pustil žilou? Ja viem, že sú tam ľudia sfanatizovaní a svet tam je úplne iný ako tuna. Ale aj v nacistickom Nemecku sa našlo pár hrdinov čo sa rozhodli vzdorovať.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože, prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam se ta šance každým dnem snižuje. V nacistickém Německu drtivá většina lidí znala i život mimo nacistický Německo. V S. Koreji tuhle možnost porovnání života teď a před tím má čím dál tím méně lidí, se započítáním doby, kdy trvala druhá světová válka a průměrnýho dožití Severokorejce, téměř už nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baumgartlinger by byl super posila. Určitě ne nijak přehnaně drahý, zato kvalita. Tuším, že Klopp by po něm mohl jít taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem ho mel moznost videt tak byl vzdy naprosto skvelej

Reagovat
Zaschrona

Jose Mourinho, the "special one" has now faced Man City, Arsenal, Liverpool and Chelsea in the league and won exactly zero. Special once.

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšie sú tie každotýždňové porovnávačky s LVG a Moyesom, to mi vždy spraví náladu na 2 dni, snáď to nikdy neprestane

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Na nich nejvic bavi krecovite reakce nekterych Mufanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

co vám taky zbývá

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Busby babes

tak z pohledu bodu to vtipny je, jinak jsou ta srovnani nesmyslna. Ten posun tam letos je a velkej. Bohuzel nas trapi zakonceni, ale ta hra je podstatne lepsi. O to, ze vysledky prijdou se nebojim. Jen je otazka, jestli do te doby nepoztracime az moc bodu...

Reagovat
Mastný Chobot

však jasné, ako som písal pred troma, dvoma aj pred rokom, treba si to užívať, kým to je, lebo keď budete zas silní, tak to už nebude sranda. pozor!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj nudný život bych fakt chtěl mít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Yung je náhodou fajn a akční kluk, zaručuju se za něj.

Reagovat
Mastný Chobot

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jinak je dobry, na to ze jste vcera meli vas zapas, tak tu mas jeden prispevek o Evertonu a asi 5 o Mourinhovi.

Reagovat
kiwwi

co mu ine ostava?

Reagovat
Zaschrona

Kdyz nevis co napsat, tak lepsi nekdy nepsat vubec nic, bych se opakoval v tom, co jsem psal v preview.

Reagovat
nani92

ešte to bolí, že?

Reagovat
Zaschrona

klasicky schadenfreude, vase neuspechy me fakt neboli

Reagovat
Swarley

vy to máte podobný, akorát vám chybí ta čtverka

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea changing managers like Chelsea? to je docela hluboký, když se nad tím člověk zamyslí.

Reagovat
Swarley

je to hluboké jak jen hloubka hluboká být může

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je teprv hluboký

Reagovat
Busby babes

my na 4. misto ale necilime.

Reagovat
J0EL

Mali by ste. To je posedne tri sezony vase maximum.

Reagovat
Busby babes

tak jsme s tim velmi nespokojeni.

Reagovat
Busby babes

btw. touhle logikou byste asi nemeli cilit na titul, ne?

Reagovat
J0EL

Cim skor si zvyknete, tym lepsie pre vas btw. zaspal si dobu posledne sezony? 3., 2., ...

Reagovat
Busby babes

nezaspal. Jen rikam, ze cilem klubu je vyssi umisteni nez 4. misto. A na tom, kolikaty jsme skoncili sezonu pred tim, to nic nemeni. Pokud myslis, ze kluby by meli mit za cil jen o jednu lepsi pozici nez na kterou dosahli rok pred tim... Chelsea asi letos taky nemela za cil skoncit na 9. nebo 7. miste...

Reagovat
J0EL

S tymito srackami na mna znova nechod. Ak ste mali za ciel posledne 3 sezony titul, tak potom by by nebolo od veci ubrat, kedze kazdemu (mimo istej skupiny mufanov) bolo vopred jasne, ze na to nemate. Ale utesuj sa, ze si kazdu sezonu evidentne davate nerealne ciele a vobec nevadi, ze sa to nedari. Hlavne je, ze cielom je titul

Reagovat
Busby babes

jasne, vsem je jasne, ze na to nemame. A pritom jednim dechem ti stejni pak dodavaj, ze vzhledem k tomu, jak jsme utraceli jsme meli skoncit lip. Nerealne cile, ok.

Ja se nicim neutesuju. Posledni 3 sezony jsme hrali pod ocekavani a rozhodne to bylo zklamani. Meli jsme hrat podstatne lepe a skoncit podstatne lepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sranda je, jak sa vtedy vsetci (dotknuti) branili, ze vsetko z toho je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi... kiwwi... KIWWI!

Je po všem...

Reagovat
cristiano.K.

těžký vyhrávat zápas, ve kterém si připravíte asi šest šancí, ačkoliv bránu trefíte za zápas jen 2 x. Firmino, Clyne,Emre nebo Coutinho měli rozhodnout. Asi uplně každej musel vidět, že Sturridge měl na hřiště přijít nejpozději v 60. minutě, rozhodně bych to neviděl jako malou chybičku, ale docela jako prokauč. Nevadí, jdeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/EPLBible/status/800388324947095554

Ty vole to je hecíř, do amerického filmu s ním.

Reagovat
Arbiter

Luiz je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho intercepce a založení útoku mělo skončit gólem

Reagovat
smazaný uživatel

dalsie kolo spat na prvom mieste pocheho banda zaberie

Reagovat
kvasha16

500. pre Diega Costu, momentalne najlepsieho utocnika PL

Reagovat
Hokaido

Pokud dobře počítám, tak Diego Costa je už 570 (pět set sedmdesát!!!) minut bez žlutý karty.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nebude náhoda. Celkově si myslím, že ty provokace a nechutné chování po něm chtěl jak Simeone, tak i Mourinho, jelikož to prostě patřilo k jejich agresivní hře a taktice. Takový Pepe šel po Josého odchodu taky do sebe.

Reagovat
Hokaido

No to si zase nemyslím. On je prostě takovej. Možná po těch prvních 4 mu Conte řekl, že už je to prostě moc, ať se uklidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že to v něm je, kdyby ne, tak to nepředvádí, stejně jako Pepe, ale já věřím tomu, že když to po něm trenér nebude chtít a naopak ho dokáže trochu zklidnit, tak se to dá nějakým způsobem kontrolovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Táto Diegova premena je neskutočná. Úplne iný hráč je z neho.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne

Reagovat
blade115

Přesně takhle by ta tabulka mohla vypadat i na konci sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
Whitemedia

Prohodit ManU s Tottenhamem, Boro o 5 příček výš a byla by to paráda

Reagovat
Hokaido

Já bych prohodil akorát Swansea s Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea nech pekne spadne a Gylfi naspäť k Spurs.

Reagovat
Hokaido

Takovýho sympaťáka si podruhý nezasloužíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si prohoď gramofonovou desku, protože ten tvůj hate je už ohraný.

Reagovat
Hokaido

Nezvládáš.

Reagovat
vladis271

Skor ty

Reagovat
Glonden2

Reagovat
off-olda

Adam Stanic forma z předešlých zápasů je pryč, ale ukopali jsme to. Hazard a Moses opět dnes kvalitka, naopak dnes zahrál tragicky podle mě Kanté, který kazil strašně moc. Alonso také horší výkon. Pedro zazdil šílený šance, největší škoda je asi toho břevna. Costa pokračuje ve fazoně a to je jedině dobře. KTBFFH !! Tragický Kante??? Miluju tyhle facebookové hodnocení.

Reagovat
Emqick

Taky jsem na to koukal. Tam to fakt občas stojí za to. Nejhorší je, že to jeden z nejlajkovanějších komentů.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle vyhrávají šampióni

a Boro teda aspoň vystřelilo jednou na bránu. to už je co říct

Reagovat
Whitemedia

Ale Negredo teda vystřelil úžasně. Teda hlavně to zpracování špičkové

Reagovat
smazaný uživatel

zpracování střela Courtoisův zákrok

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhšom čase znova nerváčik. Už som sa začínal báť, že to už nikdy nezažijem.

Rozdiel robila repre pauza a famózny Diego. Vydreté víťazstvo proti veľmi dobre organizovanému súperovi. takáta výhra sa ráta viac, než výhry 4:0 alebo 5:0 nad priemernými mužstvami.

Reagovat
blade115

Tyhle zápasy vyhrávají tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu to ale neplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nějaký dobrý válečný film (druhá světová), který jsem ještě neviděl?

Reagovat
misinho7

chod do kina na Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, na tohle jsem se dlouho těšil, stejně tak třeba na Dunkerk.

Reagovat
misinho7

Dunkirk bude bomba

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

To byl opravdu výtvor. Připomnělo mně to svou realističností Call of Duty. Nejlepší bylo, jak na konci, samozřejmě ve zpomaleném záběru, jinak by to nešlo, odkopl granát a pak ještě druhý odpálil forhandem jak Federer tenisák.

Hacksaw Ridge

Reagovat
smazaný uživatel

Ty?!

Reagovat
Pato44

souhlas... Ten film se mi libil, nez jsem videl ten zaver... Fakt hruza des. Jeste teda se pozastavim nad tim, ze film podle skutecne udalosi by mel mit snad co nejmene nejasnosti. Ta sit, po ktere lezli, proc ji proboha nekdo nesundal?!

Na film jsem sel s velkym ocekavanim a teda 3 hvezdy. Nechapu, jak to muze mit pres 90% na csfd .

Reagovat
andrew96

Valkýra

Reagovat
smazaný uživatel

Mě celkem baví alternativní historie, jako je třeba Otčina či The Man in the High Castle. Neví někdo ještě o něčem jiným? I třeba v knižní podobě?

Reagovat
smazaný uživatel

kung fury

Reagovat
Nihilister

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Hodně do fantasy jde Larry Correia - Drsná Magie, je to zasazené do dvacátých let, hodně se mi to líbilo.

Anebo 1632 od Erica Flinta.

Ale teda ani jedno není druhá světová no

A pak vím, že je nějaká alternativní historie kde Jih vyhrál americkou občanskou válku, ale ani za boha si nevzpomenu na jméno autora nebo knihy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už si tu fanoušci Chelsea berou titul. Napište někdo vedení FA, ať zbývající zápasy zruší, protože už je rozhodnuto.

Reagovat
Mastný Chobot

písal som, máme tam kontakty

Reagovat
Hokaido

vedeniFA@seznam.cz

Reagovat
kiwwi

FArsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím a Spurs nech rovno odjebú do konferencie za prijebaného fanušíka.

Reagovat
vladis271

Za 2 kola najneskor bude na cele niekto iny.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
liquicitizen

ok

Reagovat
Svatej

kdo to tu napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Kdo přesně si tu bere titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Pár fanoušků Chelsea nade mnou o titulu/šampionech píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorí konkrétne?

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa pozerám.

Reagovat
Svatej

Nemůžeš se divit že ti na ten tvůj web lidi nechtěj posílat prachy, když se furt chováš jako kretén a nedokážeš dopřát lidem radost.

Krom toho nikdo se tu s titulem nevidí, jediná věc, kterou sis nějakou úvahou za roh mohl takhle přebrat je obecnej fakt, že takový zápasy vyhrávají tituly, což je v pořádku.

Reagovat
Ritchie

tam jen blade psal o tom že tyhle zápasy vyhrávají tituly, nevím jak si z toho vyčetl že ho chelsea vyhraje

Reagovat
M0rb1D4S

Jeden napíše, že takhle hrají sampioni, druhý že takové zápasy vyhravaji titul a ty už tady mluvíš o všech a ještě si tam přidat něco, co nikdo netvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

1. množství fanoušku Chelsea jsem nespecikoval

2. co naznačují takové komentáře?

3. v této fázi sezony se titul zmiňuje max. ze srandy

4. Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

ešte 5. Tottenham

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi trapný.

Reagovat
Svatej

Bylo to tu lepší, když měl ban

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to tu lepší, když tu moc fanoušků Chelsea nebylo minulou sezonu, ale co nadělám.

Reagovat
blade115

Třeba přestaň trapčit, aspoň pro začátek.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Trapas.

Reagovat
icemike

někdy máš stavy, že nad tebou jsou všichni fanoušci Chelsea...

Reagovat
icemike

máš vidiny? kde to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Plynule vyměnili Leicester nazpátek za Čukotku a dál si jedou svoje

Reagovat
TopinB

owny lite pls

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovské sklamanie z Costu. Už to asi nie je taký čurák. Ani sa nepokúsil o tú žltú kartu.

Reagovat
Hokaido

No mohl jí právě dostat, jak tam nechtěně někoho dojel v závěru. Bylo vidět, že i on se toho vyděsil a hned se omlouval.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to by si kartu fakt ani nezaslúžil. Celý zápas hral na istotu a ani raz nefauloval ani nerečnil. Bola by ohromne prísna karta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bola taká žltá...

Reagovat
smazaný uživatel

Gaston udělal 5x to stejný a kartu nedostal, takže toho jsem se fakt nebál

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Emqick

Po delší době nádherný pohled na tabulku. Teď jen zůstat pokorní a poctivě dřít dál. Zatím největší zkouška nového rozestavení budou právě následující dva zápasy.

Reagovat
Maresma

bože, už netrapošte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Miguel19

Žes to nepsal fandům Live když byli na čele

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som rád, že to týmto števkom leží v žalúdku

Reagovat
Maresma

Ti tady ale neměli takový nesmyslný výstřiky z toho, že jsou na čele ve třetině sezony, jinak bych klidně napsal..

Reagovat
kiwwi

a ked maju fanusikovia ostatnych klubov vystreky z toho, ze sme v tretine sezony na 6. mieste ti uz nevadia?

Reagovat
Maresma

Tak to je aspoň něco trošku nečekanýho, kdežto Chelsea byla jeden z favoritů na titul už před sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kluckujes...cigana nepustis, cernoch ti nevadi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Dědictví?

Reagovat
Maresma

Nekličkuju, já třeba závěry po 12 zápasech nedělám, ale asi si nepochopil, jak jsem to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto tu robí závery?

Reagovat
Maresma

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Týmto si dal svojmu predstaveniu zlatý klinec. Bitte aplaus

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka06.11.2016 17:39#

TOP OF THE LEAGUE!!!

Hej City, Chelsea, United, Arsenal, Spurs jak je tam dole?

Nech žije heavy metal football Jurgena Kloppa!!

Pevně věřím že vedení až do konce sezony udržíme!!!

YNWA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

c'mon, nic lepšího než vrabejku tam nemáš?

Reagovat
Maresma

Tak to, že vrabejka je kokot, ví snad každej tady..

Reagovat
smazaný uživatel

a Jameson je nějaký vrchní zastupitel fanoušků Chelsea?

Reagovat
Maresma

Tam nejde jenom o Jamesona

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě PaulMcIcetea? Nebo jako bladeovo přání je už taky výstřik? Jako chápu že je tabu psát pozitivně o Chelsea, ale považovat všechno za výstřiky je trošku ubohý.

Reagovat
Maresma

Jj, třeba blade je hodně otravnej.

Reagovat
blade115

Tak ještě že jste v tom s Ownym se mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ja ho žerem

Reagovat
fenixLFC

vazne? vrabejkom ides argumentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

A kto tu má nezmyselné výstreky? Nejako nezvládaš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Co tím chtěl básník říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa tvojej hlúpej logiky to, že to môže FA zavrieť a dať nám rovno titul.

Reagovat
smazaný uživatel

A podle tvé logiky?

Reagovat
smazaný uživatel

Sa pozri.

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
vladis271

Masopust pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Ho ho veľmi ftipne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

GD +3, naprostá katastrofa.

Reagovat
Manik...

Arsenal opět tam, kam patří

Reagovat
Hokaido

0.73 - Crystal Palace have claimed just 0.73 points per game in 2016, the worst rate of any team in England's top four tiers.

A to v tom není zápas s Man City. Ještě před sezonou jsem si byl jistej, že jeho pozice je jedna z nejpevnějších v PL, ale teď bych se fakt nedivil, kdyby třeba do Vánoc skončil.

Reagovat
Hokaido

Pardew samozřejmě.

Reagovat
fenixLFC

a vôbec by mi to nevadilo. skoro jedine nesympaticke na nich

Reagovat
r.mrazik

jen devet bodu...skoda ze to je vlastne pulka bodu,kterou mame doted

Reagovat
Busby babes

skoro si zacinam rikat, ze by ten titul letos nemusel dopadnout...

Reagovat
Miguel19

Zatím jste malí poníci.

Reagovat
Busby babes

slovy klasika: vsichni maj bodu jak maku, jen my mame hovno.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

jak by řekl Kryton: ''Cváláme na neosedlaném koni po zadělané dráze.''

Reagovat
R22

Ta Chelsea je dobře rozjetá

Reagovat
smazaný uživatel

ot: Andy je kraaal!! necekal jsem takovy easy win vzhledem k tomu kolik casu stravil predtim andy na hristi... Ale momentalne je psychicky uplne jinde nez nole zacina nova era

Reagovat
Honza Matoušek

Počkej do ledna. Na Australian Open ho Nole zase vrátí na zem.

Reagovat
Kovi81

musi

Reagovat
SpecialOne

Že by se éra defenzivního Djokera vyměnila za éru defenzivní hry Murrayho? Novak nemá formu, Murray je dost závislý na Lendlovi co se úspěchů týče. Novak je ale na rozdíl aspoň trochu sympatický než ta skotská krysa.

Reagovat
Nikikrew

Murray je kkt

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Reagovat
andrew96

Dřív jsem jo měl rád, ale sláva mu stoupla do hlavy.

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Skotská krysa? Na základe čoho?

Reagovat
Wat

Asi protože se narodil v Glasgow?!

Reagovat
Azazelo RD

A taky proto, že se narodil kryse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

chování?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Jestli bude Spurs zas prasit jak minule tak je dost pravděpodobné, že Costa bude mít na City stopku

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc, Neymar mívá bolestivější smrt 2x za poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas o tom aj nejaky relevantny zdroj ? Toto vyzera, ze ho iba vypol.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

veď to bolo aj tu

Reagovat
andrew96

Zírám, jak je Costa pod Contem klidný. Tak mě napadá, jestli ho Mourinho k těm jeho blikancům nepodněcoval, protože letošní Costa je fakt vyměněný.

Reagovat
kvasha16

nemyslim si, kedze "agresor" bol aj pod Hiddinkom aj pod Simeonem

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Hiddinkem si tedy nějáké mega excesy nevybavuji, ano někdy se ohradil, trošku bouchl ale ve srovnání s tím, co dělal pod Simeonem či Josém? To byl absolutně klidný, když to porovnám. Co se týče jeho působení v Chelsea, tak já si třeba myslím, že to navážení se do soupeřů ze strany Costy bylo trošku i taktikou Josého, třeba exemplární příklad byl domácí zápas proti Arsenalu (2:0), kde Costa zajistil vyloučení Gabriela, tady bych si vsadil, že Mou Costu trošku instruoval, byl to zápas proti Wengerovi apod. Ano ta výbušnost v něm je ale jak řikám, věřím že kolikrát vybouchla na základě hecování Moua či Simeoneho,

Reagovat
andrew96

Na začátku sezóny ještě dost provokoval, ale pak mu asi Conte něco řekl a od té doby se primárně soustředí na svůj výkon.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Wat
Reagovat
Kovi81

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Sem si poprskal monitor kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva proč tam zůstal v tej poloze?!

Reagovat
kvasha16

tiez som si kladol tu otazku

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Whitemedia

To už je zase nějaká nová výzva?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ona byla i nějaká předchozí? O čem je řeč?

Reagovat
kvasha16

jedna kokotina skonci, druha zacne

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Sušička 2 góly za AC... děkujeme Rodgersi za prodej skvělého hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Sušička

Reagovat
nani92

Klopp by ho aj tak odstavil

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak nevyhrali

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MikeKeegan_DM/status/800469070109818880

Carrick asi dostane novou smlouvu i na pristi sezonu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost smutný, když vašemu nejlepšímu záložníkovi je 35 a sami fanoušci a experti museli neustále bombardovat vašeho trenéra, než mu dal pořádně šanci

Reagovat
Swarley

Přitom dřív Carricka všichni fanousci konkurenčních týmu uznávali a mluvili o nem jako o nasem nejlepsim zaloznikovi

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

ostatne jako celej klub...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Maresma 20.11.2016 19:25

Reagovat
kvasha16

aerodynamika lvl 999

Reagovat
Pospovič

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
FUnk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Pierre Højbjerg po včerajšom zápase:

"Hral som proti Bayernu, Dortmundu a Manchestru City, no Liverpool je zatiaľ najťažší súper, proti ktorému som nastúpil."

Reagovat
M0rb1D4S

Protože na tu jejich jedinou domácí prohru už radši v Southamptonu zapomněli

Reagovat
vladis271

Lebo výsledok zápasu ti vždy napovie kvalitu súpera a tlaku ktorému musel tím čeliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on hral proti nám len v poslednej desaťminútovke, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejším zápase? Ty něco bereš, Vlado?

Reagovat
Miguel19

Maresma20.11.2016 19:25#

bože, už netrapošte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Masopust pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypnite ho niekto

Reagovat
vladis271

koho Masopusta? Vytvoril by si si nový nick. Takto to nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si Masopust, ty kokotko, čo tu skúšaš?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

zradca

Reagovat
cristiano.K.

ne, je to vtipný, i když si to čtu potřetí.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Co je s Willianem, že nebyl včera ani na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

asi furt depka

Reagovat
smazaný uživatel

Ak má WBA po 12. kole na svojom konte viac strelených gólov ako váš obľúbený tím, viete, že niečo nie je v poriadku.

Reagovat
pingla

Jsou skveli, nechapu, kde se tak zvedli. Jeste minuly rok hrali klasickou Pulisovu sracku, na kterou se nedalo divat, ale letos je to uplne jiny tym Takovy Morrison nebo Rondon jsou letos moc koukatelni

Reagovat
vodka

ale hovno, Pulisovská sračka je docela mýtus, si vem, jak pod ním hrálo Crystal Palace, případně i to Stoke, jakmile si sehnal schopné křídelníky...

Reagovat
B3n

Reagovat
fenixLFC

minulu sezonu ale WBA hralo sracku

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím. Podľa mňa im veľmi pomohli príchody Chadliho a Phillipsa, ktorí hrajú skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten Chadli je super, nechápu jak jste ho mohli pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi chcel pravidelne hrávať no.

Reagovat
Cobra

To nechápe nikdo. Teď nám tam běhá Sissoko

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Sissoko by nebyl, ale žádný zázrak to taky není. Loni hrál strašně, vůbec mi nechybí.

Reagovat
Godwinson

Pěkně Stoke

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten tlstoprd na konci

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Jose confirms Mkhitaryan will face Feyenoord

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

dobrej tah. hodit ho hned proti Arsenalu, zas do velkeho zapasu jak proti City... I kdyz teda ted taky potrebujeme vyhrat, ale mel by to byt snazsi souper. Snad se Henrik chytne.

Reagovat
r.mrazik

tak snad to neznamena,ze pujde na hriste v 70 minute

Reagovat
j_mrazik

V tunelu.

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/a/pc40y

Mata's big game influence

Reagovat
smazaný uživatel

Christian

Reagovat
mul

Reagovat
Maresma

a Coutinho taky hezký, na to kolik mu stále je

Reagovat
Busby babes

Mraziku, vidis?

Reagovat
r.mrazik

vsak ho taky letos chvalim...po trech letech hraje konecne dobre

Reagovat
niflheim

800. za Matičku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Reagovat
norton

Reagovat
Mastný Chobot

myslenie má geniálne, ale aj tá originálna kopacia technika - krása

Reagovat
Trand

Reagovat
cristiano.K.

takovej běhavější Suso

Reagovat
smazaný uživatel

To si nevidel Susa v AC. Škoda, že deluded ho pustil.

Reagovat
minoLFC

Pustl by ho aj Klopp tak ako pustil Teixeiru.

Reagovat
cristiano.K.

jinak teda po jeho geniálních náhravkách dost evidentně málokdy padne gol

Reagovat
r.mrazik

tak ale ty sance jsou docela slusny...utocnici kopyta

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

zajímavý

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Liverpool are lining up deals for Southampton's Netherlands defender Virgil van Dijk, 25, and English midfielder Sam McQueen, 21. The pair will cost the Reds £40m in January.

Here we go

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nevim, jestli byste ho chteli, je velkej cernej a vlasatej, casto dominantni, ale hrozne kiksuje.

Reagovat
vladis271

ja verím, že Klopp sa obráti na Nemecko a skúsi toho Taha. Ten vypadá na strašné zviera. A myslím, že by nám veľmi pomohol so štandardkami. Ale určite tam budú aj iní kandidáti.

Reagovat
minoLFC

nakupujeme my aj inde alebo už nie?

Reagovat
fenixLFC

van dijk za 40

Reagovat
fenixLFC

a ano citam dobre, tomu mladasovi po sezone konci zmluva

Reagovat
SunFells

Nekončí.

Reagovat
SunFells

Já doufám, že půjde k nám, když už.

Reagovat
Mastný Chobot

tak si ho užite u vás

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Koemanovo dedictvi... Hned bych ho bral.

Reagovat
mr.Silver

Arsenal má podle posledních zpráv zájem o Andrea Belottiho. Ten je s deseti přesnými zásahy aktuálně nejlepším střelcem Serie A, přičemž má o jeho služby zájem celá řada evropských klubů.

Prosim <3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele