Premier League - souhrn 10. kola

29.10.2016, 15:25, aktualizováno 31.10.2016, 22:54
Komentáře a souhrny
Stoke City si poradilo se Swansea. Chelsea vyhrála na půdě Southamptonu, Liverpool přestřílel Crystal Palace. Manchester City neměl problémy s WBA, ukončil sérii bez výhry a zůstává na čele tabulky před Arsenalem, který si poradil se Sunderlandem. Tottenham doma jenom remizoval s Leicesterem, Manchester United se rozešel bez branek s Burnley...

Stoke City - Swansea City 3:1

31.10.2016 21:00

Góly: 3. Wilfried Bony, 55. Alfie Mawson (vl.), 73. Wilfried Bony - 8. Wayne Routledge

Stoke City si na konto připisuje třetí výhru v Premier League v řadě a po bídném startu utěšeně stoupá tabulkou. Oproti tomu Labutě zůstávají přišpendleni ke spodku tabulky a už to tak vypadá, že letos na celek z Walesu čeká boj o holé přežití.

Kdokoliv se rozhodl v pondělí večer sledovat dohrávku desátého kola, rozhodně si nemohl stěžovat, že by se snad nebylo na co koukat, právě naopak - krom čtyř branek zápas nabídl také čtyřikrát nastřelenou brankovou konstrukci a několik dalších zajímavých příležitostí na obou stranách.

Hned první desetiminutovka přinesla dva gólové zářezy. Nejprve svůj první gól v dresu Stoke zaznamenal Bony, ke kterému po rohovém kopu propadla na malé vápno nepovedená střela Allena. Hosté kontrovali spoluprací Sigurdssona s Routledgem - první jmenovaný načechral balón na zadní tyč, ten druhý v osobním souboji předskočil Bardsleyho a hlavičkou nedal domácímu brankáři vůbec žádnou šanci.

Zbytek první půli však byl v režii Hrnčířů. Při chuti byl Bony, jehož tečovaná střela o pár chvil později jen těsně minula branku Fabianskiho. Poté se do hlavní role pasoval Charlie Adam, který orazítkoval hned dvakrát tyč. Nejdříve si na oblouček za obranu naběhl Arnautovič, skvěle jej zpracoval a předložil jej na velké vápno právě skotskému reprezentantovi, který trefil vzdálenější tyčku. Deset minut se obdobná situace opakovala i z pravé strany - tentokrát se k Adamovi míč odrazil po zásahu z jednoho obránců a jeho nádhernému obstřelu opět chyběly jen nicotné centimetry.

Do třetice všeho dobrého pak brankovou konstrukci orazítkoval i Arnautovič, kterého do samostatného úniku vyslal precizní kolmicí Allen. Rakouský reprezentant vyřešil první fázi skvěle, když bez potíží obešel brankáře hostí, jenže v zakončení mu také nebylo přáno.

Zaslouženého vedení se tak domácí dočkali až deset minut po přestávce, kdy přízemní centr jednoho z ofenzivních hráčů Stoke do sítě nešťastně usměrnil stoper Swansea, Alfie Mawson. Dvacet minut před koncem bylo pro hosty ještě hůř. Ofenzivní vozba Stoke předvedla skvostnou akci, kdy nejprve Arnautovič zadovkou uvolnil Allena, jehož střelu ještě Fabianski vytěsnil, jenže pouze zpět k ofenzivnímu záložníkovi domácích, který pohotově našel na malém vápně Bonyho, který pak neměl problém balón uklidit do sítě.

Swansea sice ještě mohla v posledních deseti minutách utkání zdramatizovat - nejprve skončil tečovaný centr Borji na břevně, o chvilku později to už vypadalo, že budou mít Labutě výhodu pokutového kopu. Sudí však po konzultaci se svým asistentem svůj verdikt opravil a nařídil pouze volný přímý kop - z něj gólově nezapršelo, a tak bylo o vítězi prakticky rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 0:2

30.10.2016 17:00

Góly: 6. Eden Hazard, 55. Diego Costa

Antonio Conte pozvolna mění Chelsea v neporazitelný stroj. I napočtvrté při pozměněném systému 3-4-3 Blues vyhráli, počtvrté o víc než gól a počtvrté bez inkasované branky. Obětí dokonale disciplinovaného týmu se tentokrát stal Southampton, jenž předtím neprohrál pětkrát v řadě a gól dostal jen na hřišti Man City. Tentokrát však Forster inkasoval po ranách z kopaček Edena Hazarda i Diega Costy.

Chelsea podle očekávání nepřijela do Southamptonu hrát vyloženě ofenzivní a otevřenou partii, ale takovou defenzivní disciplínu v úvodních minutách čekal asi málokdo. Vždyť Blues drželi chvílemi míč třeba jen 30 procent času. Nutno však říci, že jim k tomu pomohla dokonalá efektivita, jelikož Eden Hazard po přihrávce Mosese už v šesté minutě brilantně z úhlu našel skulinu mezi nohama Frasera Forstera.

A tak jsme v další pasáži utkání mohli sledovat spíše Conteho druhou - taktickou stránku. Blues trpělivě a zodpovědně bránili, defenzivní trojice (chcete-li pětice) držela Southampton mimo dosah Courtoisovy branky, který tak musel za celý zápas zasahovat všehovšudy jednou. Přízemí přímý kop Tadiće vyrazil na roh.

Záměrem italského stratéga jistě bylo vyčkávat na šanci z protiútoku - domácí tým byl však na míči velmi silný - a i ta se tak před pauzou naskytla jedna jediná. Zato však stoprocentní. Jen chvíli před odchodem do kabin Matić výtečně vybojoval balón na půli soupeře a poslal do samostatného úniku Diega Costu. Ten sice dovedl míč až do vápna, jenže v zakončení selhal a Forster balón snadno vyrazil.

Jen deset minut po změně stran už ale španělský útočník zamířil dokonale a opět se osamostatnil v tabulce střelců. Osmý gól sezóny byl zároveň první, který vstřelil zpoza šestnáctky - po přihrávce Hazarda se poměrně snadným naznačením zbavil naivně bránícího Martiny a parádní ranou na zadní tyč rozvlnil síť.

Krátce na to měl dokonce další dvě příležitosti, aby rozhodl definitivně. Další Hazardův pas prodloužil vysoko nad, zatímco po ráně Mosese a další pobídce od Hazarda volil místo střely pas na Pedra, který situaci zazdil. Forster musel zasahovat ještě dvakrát, a přestože měl v obou případech velké potíže, rány Hazarda i Mosese opět kryl.

Svěřenci Clauda Puela působili na hřišti mírně bezradně, jelikož místy až sedmičlenná obranná vozba Chelsea fungovala na jedničku. Jedině centrované míče do šestnáctky nenechaly stopery klidnými. Austin takhle hlavičkoval nad a Steven Davis při teči Luize olíznul břevno.

Southampton sice v závěru dokázal rozvlnit síť, ale gól správně nebyl uznán. Zakončující Charlie Austin se totiž v momentě přihrávky nacházel v těsném postavení mimo hru. Chelsea tak na St. Mary’s Stadium vyhrála 2:0 a vrátila se na čtvrtou příčku tabulky, pouhý bod za vedoucí trio Man City, Arsenal, Liverpool. Saints zůstávají devátí.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 2:0

30.10.2016 14:30

Góly: 50. Romelu Lukaku, 76. Ross Barkley

Everton je zpátky. Jeden z nejlepších týmů prvních kol se na pár zápasů vytratil, v neděli se však vrátil další výhrou s čistým kontem a opět za přispění Romelua Lukakua, který se nyní proti West Hamu ve své kariéře prosadil už sedmkrát...

Ofenzíva domácího Evertonu se ovšem rozjížděla zvolna. V první půli se ještě trio Lukaku-Bolasie-Barkley teprve hledalo a jediný zaznamenáníhodný pokus si připsal na konto ten poslední jmenovaný, když proti jeho tečované střele výborně zasahoval Adrián.

Ani španělský brankář však nemohl vyřešit úplně všechno a v 56. minutě vlastně právě jeho zásah proti Colemanově ráně dal vzniknout první a tedy vítězné brance zápasu - Bolasie totiž pohotově zareagoval a Lukaku už neměl problém.

V době předtím byl mnohem aktivnější a nebezpečnější West Ham, jehož šest šancí pomáhal vytvářet tradičně inspirativní Dimitri Payet. Zvláště dobrou příležitost měl po jednom Francouzově vysunutí stoper Ogbonna, svůj veskrze samostatný nájezd však neproměnil.

A tak se vedení ujal Everton a v 76. minutě už to bylo 2:0. Tehdy Ross Barkley svůj první opravdu povedený výkon po delší době završil utěšeným halfvolejem a bylo vystaráno. Toffees ukončili pětizápasové čekání na ligovou výhru.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 2:4

29.10.2016 18:30

Góly: 18. James McArthur, 33. James McArthur - 16. Emre Can, 21. Dejan Lovren, 44. Joël Matip, 71. Roberto Firmino

Zajímavý duel nabídl v podvečer londýnský Selhurts Park, kde domácí fotbalisté Crystal Palace hostili soupeře z Liverpoolu. The Reds vstoupili do zápasu výborně, když už v šestnácté minutě šli do vedení po brance Emreho Cana. Německý reprezentant a nadějný středopolař ve službách týmu z Anfieldu skvěle do branky uklidil míč, jenž mu vzduchem poslal Alberto Moreno.

Radost z vedení však liverpoolským vydržela pouhé dvě minuty. Pak se totiž po prapodivné rozehrávce stoperů Matipa s Lovrenem dostal do obrovské šance James McArthur a ve vzdušném souboji jeden na jednoho přeloboval hostujícího gólmana Lorise Kariuse.

Ač se to zdá být neuvěřitelné, ani tento výsledek však nevydržel příliš dlouho. V jedenadvacáté minutě se teď skóre měnilo opět, když Dejan Lovren hlavou dostal Liverpool znovu do vedení a chorvatský střední obránce tak odčinil své zaváhání v defenzivě z před malé chvíle.

O deset minut později se však znovu ke slovu dostal James McArhur a bylo znovu srovnáno. Tomu poslal do vápna míč centrem Zaha a záložník domácích byl v souboji s obránci Reds znovu úspěšný.

Do poločasu padl ještě jeden gól a jeho autorem byl Joel Matip, který se nepřekvapivě prosadil hlavou z rohového kopu a hosté šli do kabin s vedením 3:2.

Definitivní pojistku na vítězství Liverpoolu přidal ve druhém dějství Firmino, když v sedmdesáté minutě po akci založené Lallanou přeloboval Mandandu a rozhodl tak o třech bodech, jenž zaslouženě míří na Anfield.

Více informací k zápasu

Manchester United - Burnley FC 0:0

29.10.2016 16:00

Góly: -

Neskutečný zápas byl k vidění na Old Trafford. Domácí svého soka jasně přehráli, jeho svatyni zasypali mnoha ranami, třikrát orazítkovali tyč nebo břevno, jenže ani z mnoha dalších příležitostí zkrátka nedokázali skórovat. V cestě jim stál jak bravurní Heaton společně s obětavou obranou celého Burnley, tak i vlastní střelecká nemohoucnost, kterou dokonale vystihlo například tápání Zlatana Ibrahimoviče

Ono trápení švédského reprezentanta začalo po čtvrthodince hry - to ho precizní kolmicí oslovil Mata, ovšem s vyběhnuvším Heatonem si poradit nedokázal. O pár minut později se brankář hostí musel činit podruhé. Na hranici pokutového území spolu znovu zakombinoval Ibrahimovič s Matou a k zakončení se tentokrát odhodlal druhý jmenovaný, brankář Burnley však byl u své bližší tyče včas.

Před poločasovou pauzou si obdobnou spolupráci Ibrahimovič vyzkoušel ještě s Pogbou a po parádní narážečce zakončoval zhruba z úrovně penaltového puntíku, jeho projektil však jeden z obránců vytěsnil na rohový kop. O minutu později se v obrovské příležitosti zjevil také Lingaard, když po Herrerově centru hlavičkoval osamocený z deseti metrů. Jeho prudkou ránu pod břevno však Heaton dalším skvělým zákrokem zneškodnil.

Druhá půle nabídla úplně stejný obrázek, tedy drtivou převahu Rudých ďáblů. Stejně jako v první části na sebe šance nenechaly dlouho čekat. Po deseti minutách zakombinoval na levé straně Shaw s Ibrahimovičem, který míč potáhl až k brankové čáře a zpětnou přihrávkou oslovil na úrovni malého vápna Matu. Část příznivců domácího celku v tu chvíli již slavila, proti byl ale opět strážce hostující svatyně, který i tentokrát famózně zasáhl.

Po hodince hry duel nabídl další ze série soubojů Ibrahimoviče s brankářem Burnley. Švédský útočník na zadní tyči obdržel přesný centr od Herrery, v akrobatické poloze se opřel do míče a nasměroval jej perfektně k bližší tyči. Heaton však předvedl dost možná nejlepší zákrok sobotního odpoledne a United do vedení znovu nepustil.

O pět minut později se diváci na Old Trafford chytali za hlavu hned dvakrát během jediné minuty. Nejprve po rohovém kopu pálil Mata do tyče, načež jen o chviličku později zase po standardní situaci hlavičkoval hlavní smolař večera (Ibrahimovič) jen do břevna hostující branky.

A aby bylo ještě hůř, hned při následující akci poněkud nešťastěn fauloval Herrera, který při svém zákroku podklouzl, načež sudí Clattenburg jeho počínání ocenil druhou žlutou kartou. Závěrečnou pasáž tak museli United dohrávat o deseti mužích.

A přestože jejich tlak polevil jen lehce, vstřelená branka jim tentokráte nebyla souzena. Poslední desetiminutovka nabídla ještě nepřesné střely Blinda, Shawa a v nastaveném čase také Rooneyho, ovšem tu zdaleka největší měl na své kopačce opět Zlatan Ibrahimovič. Po famózním centru Pogby vyplaval na zadní tyči úplně sám, jenže ze dvou metrů nenasměroval správně svá mířidla a branku opravdu trestuhodně minul. A i proto skončilo utkání Manchesteru United s nováčkem z Burnley bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - AFC Bournemouth 2:0

29.10.2016 16:00

Góly: 39. Gastón Ramírez, 56. Stewart Downing

Teprve druhé vítězství zapisují hráči Middlesbrough. Na domácím stadiónu přehráli Bournemouth a hostům tak přeťali čtyřzápasovou šňůru bez porážky.

Do utkání přitom trochu paradoxně vstoupili daleko lépe hosté, kteří si také vypracovali první vyloženou příležitost. Po secvičeném signálu se po rohovém kopu dostal k zakončení King a jeho projektil musel až na brankové čáře zneškodnit jeden z obránců domácího celku. Po půlhodině hry se zase zaskvěl Jack Wilshere, který precizním pasem za obranu vyzval ke skórování znovu Kinga, který tentokráte orazítkoval břevno branky Valdese.

Poté o sobě dali konečně vědět svěřenci Aitora Karanky - nejprve pálil jen do boční sítě Friend, necelých deset minut před pauzou pak předvedl fotbalovou parádu Gastón Ramírez. Ten nejprve na hranici vlastního pokutového území zblokoval střelu, následně se sám ujal míče, na cestě k brance soupeře obešel dva obránce a třešničku svému sólu dodal zakončením podél padajícího brankáře Bournemouthu.

Druhá půle se již odehrával v režii domácích. Ti navrch hned po deseti minutách zvýšili svůj náskok - to se na hranici pokutového území uvolnil Traore, který naservíroval parádní centr na zadní tyč, kde Negredo hlavou sklepl balón pro Downinga, který již z malého vápna nemohl minout odkrytou svatyni.

Bournemouth sice nesložil zbraně a ještě se pokusil se zápasem něco provést, jenže když se neujala ani střela Smithe po velké chybě Barragána, ani hlavička Afobiho, která skončila jen na břevně, bylo jasné, že tři body tentokráte zůstanou na Riverside.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Leicester City 1:1

29.10.2016 16:00

Góly: 44. Vincent Janssen (pen.) - 48. Ahmed Musa

Kohouti sice stále drží ligovou neporazitelnost, úplně spokojení ale být nemohou - nerozhodný výsledek s Leicesterem budou jistě považovat za ztrátu a v Premier League tak už tři zápasy čekají na výhru.

Utkání se k životu probouzelo opravdu pozvolně, z prvních 30 minut stojí za zmínku snad jen pád Dele Alliho v pokutovém území, kterému ovšem sudí nevěnoval pozornost. Postupem času se ale diváci přece jenom dočkali záživného souboje. Všechno odstartoval po půlhodince hry Vardy, který se po přihrávce Musy mohl řítit sám na brankáře domácích, jenže míč trestuhodně zapomněl za sebou. O chvilku později pak po průniku Mahreze a jeho centru mířil hlavou jen těsně nad Okazaki.

Spurs však nehodlali zůstat pozadu a Leicesteru také přiložili pod kotlem. Nejprve se do velké šance dostal Janssen, když se protlačil ke střílenému centru Eriksena, jenže svou tečí jej nenasměroval mezi tři tyče. Pět minut před pauzou pak Tottenham orazítkoval brankovou konstrukci. Předcházelo tomu krásné přenesení hry na pravou stranu, odkud Walker vyzval zpětným centrem Alliho, který pumelicí rozezvučel břevno.

Remízový stav nakonec do poločasu přece jenom nevydržel - minutu před pauzou si ve vápně ve skrumáži zpracovával míč Janssen, Huth jej lehce potáhl za dres, načež se útočník domácích velmi ochotně skácel k zemi. Sudí neváhal ani vteřinu a nařídil poněkud přísný pokutový kop. S ním si sám postižený poradil náramně a střelou doprostřed nedal Schmeichelovi žádnou šanci.

Po poločasové pauze bylo ovšem velmi rychle vyrovnáno. Nejprve vyrobil hrubici Wanyama, který zpětnou hlavičkou nešťastně oslovil Vardyho, jehož křížnou přihrávku napříč pokutovým územím před Walkerem uklidil do sítě Musa. Lloris si sice na míč sáhl, ale zázračný zákrok tentokrát vytáhnout nedokázal. Jednalo se všehovšudy o první ligovou branku, kterou Spurs letos inkasovali ze hry.

Následující minuty nabídly velmi vyrovnanou podívanou, kdy měli mírně navrch hosté, nicméně do žádné vyložené příležitosti se nedostali. Naopak to byli hráči Tottenhamu, kteří mohli zásadně pohnout se skóre. Po hodině hry se k nebezpečné hlavičce dostal Son, Schmeichel byl ale připraven a jeho pokus vytěsnil mimo branku. Po dalších deseti minutách si roli hlavní hvězdy mohl uzmout Janssen - nejprve pálil z přímého kopu jen těsně nad, po chvilce se zase skvěle obtočil kolem Hutha a přízemní ranou jen o centimetry minul bližší tyč.

V dramatické závěru pak mohly vítězství na svou stranu strhnout oba celky. Tři minuty před koncem domácí podruhé orazítkovali břevno - tentokrát se o to postaral hlavičkou Vertonghen. Na druhé straně zase hlavičkoval po standardní situaci Ulloa, jeho pokus ale také nebyl přesný. A když při poslední akci mířil Danny Rose jen do boční sítě, bylo jasné, že na White Hart Lane se budou body tentokráte dělit.

Více informací k zápasu

Watford FC - Hull City 1:0

29.10.2016 16:00

Góly: 82. Michael Dawson (vl.)

Do utkání Watfordu s Hull City vstoupili lépe domácí, když mohli jít do vedení po povedené ofenzivní akci už po čtyřech minutách hry. Amrabat rozehrál rohový kop z levé strany tak, že míč ve vápně dolétl přesně na hlavu připraveného Younese Kaboula, jenž vyskočil a poslal balon na břevno branky, kterou střežil David Marshall.

Hned o minutu později měl Watford další příležitost na první gól utkání, když Roberto Pereyra před šestnáctkou vyslal na bránu hostí zajímavou točenou střelu, jenž Marshalla pěkně protáhla. Nakonec však gólman Hull City zasahovat nemusel, neboť se projektil letní posily z Juventusu Turín zastavil na břevně.

První příležitost si hráči hostujícího celku vypracovali až ve dvacáté minutě. Ryan Mason, jenž před svým angažmá v Hullu působil v londýnském Tottenhamu prozkoušel střelou po zemi pozornost Heurelha Gomese, avšak strážce watfordské svatyně byl připravený a Masonův pokus si u své pravé tyče bezpečně pohlídal.

Zápas se už chýlil ke konci a k bezbrankovému dělení bodů, když v tom se diváci na stadionu přeci jen gólu dočkali. Osm minut před uplynutím základní hrací doby vyslal centr do šestnáctky Hullu Daryl Janmaat a co čert nechtěl, hostující kapitán Dawson míč tečoval natolik nešťastně, že skončil za zády bezmocného gólmana Hull City.

Domácí Watford se tak po výhře 1:0 raduje ze tří bodů a v tabulce mu nyní patří sedmé místo. Hull naopak po další prohře neopustil sestupové pozice a je až osmnáctý.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Manchester City 0:4

29.10.2016 16:00

Góly: 19. Sergio Agüero, 28. Sergio Agüero, 79. Ilkay Gündogan, 90. Ilkay Gündogan

Přesně tohle teď Pep Guardiola potřeboval: přesvědčivé vítězství na půdě West Bromwiche a zase trochu toho klidu na práci. Jedině příjemným bonusem potom je odšpuntování zaseklého Agüera, který ještě během první půlhodiny jasně určil ráz zápasu...

Před výkopem dnešního duelu se Kun Agüero naposledy prosadil 24. září proti Swansea, takže takový gólový půst jednoduše musel co nevidět skončit. A že jeho první trefa po dlouhé době doslova křičela "Agüero": perfektní náběh mezi dva obránce, dokonale načasovaná příhra Gündogana a prudká rána do sítě. V takové poloze se Argentinec v podstatě nedá bránit.

Ani druhý gól se nikterak nevymykal Agüerově standardu a opět šlo o poměrně jednoduchou, leč brilantní záležitost: stopeři McAuley s Olssonem se nedokázali vypořádat s volně poskakujícím balonem, a tak na scénu přikvačil 28letý kanonýr a nekompromisně zametl míč do brány.

West Bromwich se v první půli vůbec nechytal, když zkompletoval jen půltuctu přihrávek, po pauze se ale výrazně zlepšil a sám mohl promluvit do výsledné podoby skóre. První střelu na bránu si nicméně Albion připsal až v 67. minutě a solidní šance si vytvořil teprve za rozhodnutého stavu, když McAuley trefoval tyč a Rondón rovněž měl snižovat.

Jinak to bylo nadále hlavně o Citizens. Nolito dokonce snad z lítosti k soupeři zablokoval dva nadějné pokusy svých spoluhráčů, aby v závěru výhru dvěma trefami pojišťoval jinak výtečný Ilkay Gündogan. Poprvé Agüero odmítl sám zakončovat a zkompletovat hattrick, když raději obloučkem vyslal do gólovky spoluhráče, a podruhé Gündogan skóroval po centru střídajícího De Bruyneho.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Arsenal FC 1:4

29.10.2016 13:30

Góly: 65. Jermain Defoe (pen.) - 19. Alexis Sánchez, 71. Olivier Giroud, 76. Olivier Giroud, 78. Alexis Sánchez

Dominantní první půle favorizovaného Arsenalu stačila na Stadium of Light pouze k jednobrankovému vedení, které v pětašedesáté minutě umazal proměněným pokutovým kopem Jermain Defoe. Pak se ovšem ke slovu dostal uzdravený Olivier Giroud, jenž po nástupu na hřiště přetavil své první dva doteky s míčem ve dva góly a s přispěním Alexise Sáncheze tak zařídil Arsenalu pohodlné vítězství 4:1, díky němuž jdou Kanonýři do čela Premier league.

Hostům chyběli vedle záložního dua Xhaka - Cazorla také Theo Walcott či Nacho Monreal, ovšem alespoň na lavičce náhradníků se objevil vedle Oliviera Girouda také Aaron Ramsey, jenž v letošní sezoně doposud nastoupil pouze v prvním kole proti Liverpoolu. Walcottův náhradník Alex Oxlade-Chamberlain si připsal první střelecký pokus zápasu, když jej centrem vybídl k zakončení Hector Bellerín, ovšem brankář Jordan Pickford si s následnou hlavičkou poradil.

V devatenácté minutě už byl anglický křídelník ve svých ofenzivních snahách úspěšnější, neboť se mu podařilo uvolnit na pravé straně a odcentrovat do šestnáctky, kde zaváhání stopera Koného potrestal Alexis Sánchez a perfektní hlavičkou uklidil míč do sítě. Odpověď doposud matného Sunderlandu na sebe nenechala dlouho čekat, jenže přímý kop van Aanholta skončil těsně vedla a gól Defoa ze čtyřiadvacáté minuty nebyl správně uznán kvůli postavení mimo hru.

Zbytek první půle se již sice odehrával z valné většiny na polovině Sunderlandu, avšak Arsenalu se navzdory výrazné převaze nedařilo nabyté vedení navýšit. V obrovské šanci se ocitl Mesut Özil, jenž pláchl obraně soupeře a pokoušel se přehodit vyběhnuvšího Pickforda, jenže svůj oblouček neposlal dostatečně vysoko. Defenzivní stabilitě domácích neprospělo ani předčasné stažení zraněného kapitána Johna O’Sheie, jehož nahradil Papy Djilobodji. Do kabin se ovšem tak jako tak odcházelo za stavu 1:0 pro hosty.

Po změně stran se domácí přece jen začali více dostávat k míči, ovšem zároveň tak otevírali zadní vrátka, do nichž pravidelně zkoušeli pronikat rychlonozí hráči Arsenalu. V jednom takovém samostatném úniku se ocitl Alex Oxlade-Chamberlain, ovšem své zakončení uspěchal a Pickford nemusel vůbec zasahovat. A tak zničehonic přišel trest. Chybu Shkodrana Mustafiho využil Duncan Watmore, jemuž zahradil cestu Petr Čech a rozhodčí Martin Atkinson bez váhání udělil domácím výhodu pokutového kopu. K jeho zahrání se postavil Jermain Defoe a s přehledem vyrovnal.

Slova se tak musel znovu ujmout Arsenal, jemuž v honbě za vítězstvím přišel vypomoci i uzdravený Olivier Giroud. A právě francouzský útočník hned ze svého prvního dotyku v zápase vrátil Arsenalu vedení, když pohotovou ranou z voleje uklidil do sítě přízemní centr Gibbse. Krátkodobé nadšení domácích rázem opadlo a Kanonýři naopak pokračovali i po znovunabytí vedení v drtivém tlaku, který jim přinesl i pojišťovací třetí gól. Jeho autorem byl znovu Giroud, jehož našel na přední tyči z rohového kopu Mesut Özil, a hlavička vytáhlého forvarda přeletěla i marně se natahujícího Pickforda. Giroud tak přetavil své první dva dotyky s míčem ve dva góly.

Než se Sunderland stihl oklepat z šoku, svítilo na světelné tabuli dokonce skóre 4:1. Kieran Gibbs sice jen napálil Pickfordovu pravou tyč, ovšem odražený míč se s přispěním střídajícího Ramseyho dostal k nohám Alexise, jenž zachoval chladnou hlavu a z bezprostřední blízkosti si připsal svůj druhý zásah odpoledne. Závěr utkání se již dohrával před řídnoucími tribunami v exhibičním tempu a Arsenal tak nakonec ukořistil zasloužené vítězství a posun na první místo v tabulce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1072124:923
2.Arsenal FC1072123:1023
3.Liverpool FC1072124:1323
4.Chelsea FC1071221:922
5.Tottenham Hotspur1055014:520
6.Everton FC1053215:818
7.Watford FC1043314:1315
8.Manchester United1043313:1215
9.Southampton FC1034311:1013
10.AFC Bournemouth1033412:1412
11.Leicester City1033412:1612
12.Stoke City1033412:1712
13.Crystal Palace1032514:1611
14.Burnley FC103258:1311
15.Middlesbrough FC102449:1110
16.West Bromwich Albion1024410:1410
17.West Ham United1031610:1910
18.Hull City102178:237
19.Swansea City101279:185
20.Sunderland AFC100287:202

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1475)

Přidat komentář
Thundeus

Moyes out.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Edgewalker

Suché triko

Reagovat
$$CaptainKokotko

nice pic lol

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
$$CaptainKokotko

Giroud

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Fotka

Reagovat
Heisenberg

Sunderland na ručník, snad tam Moysey zůstane co nejdéle.

Reagovat
Spalovač šancí

Je vysmátý oprávněně

Reagovat
Swarley

omg, dejte tam Alexise

Reagovat
Kily

ne

Reagovat
Swarley

teď musí dát Ibra hattrick, jinak tady bude do večera...

Reagovat
Kily

Giroud tam jakožto hráč měsíce zůstane i po pondělní dohrávce

Reagovat
Mastný Chobot

tak, tak 2 góly Sunderlandu a si aj hráč roka

Reagovat
Swarley

tak blízko odchodu z EF jsem ještě nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses neposral

Reagovat
Swarley

to bych nerad

Reagovat
smazaný uživatel

V tvým věku to není nic výjimečného.

Reagovat
Azazelo RD

Tři branky do sítě soupeře, to smrdí vítězstvím a tomu se mi nechce věřit.

Reagovat
Swarley

dneska věřím, že dáme tři do poločasu

Reagovat
Swarley

(dneska už jsem trefil gól Defoea, tak to musím osolit, dokud dává)

Reagovat
Azazelo RD

To máš zas nějakou senilní sobotu?

Reagovat
Swarley

střízlivýho mě nedostanou

Reagovat
Azazelo RD

Víra je svině.

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Ta fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland snáď smer druhá liga

Reagovat
SunFells

And a new record for Jack Rodwell, who becomes the first player in league history not to have won one of the last 35 games he's started.

Chudák

Reagovat
Counter

to je šílené

Reagovat
Swarley

kopačky do krbu a šel bych hrát šipky

Reagovat
Swarley

Reagovat
raduinho

Reagovat
Azazelo RD

Prý se k tomu vyjádřil takto: "Samozřejmě, že individuální statistiky sleduji, ale chtěl bych zdůraznit, že to vždy byla práce celého týmu."

Reagovat
SunFells

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Counter

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Taiger

Reagovat
raduinho

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

jeden a všecprdelhny všichni za jednoho

Reagovat
Hokaido

Reagovat
AndR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
samson192

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Reagovat
soukup

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mada

Reagovat
VasAFC

Reagovat
efjay

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

to je sila

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už si?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

takže áno

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott hater dostal ban či čo? Prečo mu bol vymazaný príspevok? Kily, zas nezvládaš?

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

wtf, sak Kily tu toleruje take veci ze dpc Olino, šak...pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
afc

Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Giroud A zdravej Aaron konečně

Reagovat
SunFells

Giroud

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
afc

Giroud,prisiel,videl,zvitazil

Reagovat
miezto

tvl ta fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland nejhorší vstup do ligy ever?

Reagovat
Whitemedia

Jak na tom tenkrát bylo Derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Derby tenkrát porazilo Newcastle někdy ze začátku ligy. Takže minimálně 3 body mělo.

Reagovat
Counter

To jste tehdy udělali schválně, aby ten rekord teďka mohl patřit Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě zařídil nějak Rafa

Reagovat
Kily

jj, tehdy dával parádní gól Kenny Miller

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem chtěl tenkrát k nám a on místo toho v Glasgow

Reagovat
Busby babes

Wonder which will happen first, Moyes sacked or Mkhitaryan makes the squad?

Reagovat
Mastný Chobot

si malý pán na to, aby si sa nad tým čudoval

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Moyesa nevyhodia. Black Cats by už mali vypadnúť.

Reagovat
Hokaido

Myslíte, že je Sunderland zatím ještě horší jako loni Aston Villa?

Já jsem fakt po loňsku nečekal, že by se v příštích pár letech mohli podobní tragédi v PL objevit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland je priemerné až podpriemerné mužstvo a tento stav už trvá desiaty rok, odkedy postúpili späť do PL. Ja nechápem, ako za tie roky v PL, pri nenormálnom prísune peňazí, nedokázali vybudovať konkurencieschopné mužstvo. Za 9 rokov bolo ich najlepšie umiestnenie jeden krát desiate miesto.Nechápem, nechápem, nechápem...

Reagovat
Cobra

Moyes faktor

Reagovat
fenixLFC

sunderland- proste banda chamrade z ,,velkoklubov" kde sa po pravu nepresadili. k tomu manazer ktory fakt na nic moc nema. tak zufaly tim ako oni treba pohladat. 90% kadru nema na PL a boli by radi aj za championship. a ten co by na to mal mat (khazri) zas dnes vyzeral ze v zivote nenahraval snad ale to ich stastie ze sa vzdy zachranili konecne vyprcha a poletia doprdele. a to sa tu este niektori tesia ze vypadol newcastle-ten mal zostat a tito letiet. snad v dalsej sezone to bude naopak

BTW alexisovi mal niekto jednu vlepit za to vecne rozhadzovanie rukami

Reagovat
Mastný Chobot

okrem Khazriho je tam ešte Koné a van Aanholt, ktorí za niečo stoja, inak je to fakt len zberba. (ešte Larsson, samozrejme <3)

Reagovat
kissak

svatá pravda i když Castle před příchodem Rafáče byl taky dosti tragickej a tak dostali na konci sezony odměnu

Reagovat
fenixLFC

jasne ale aj keby Sam neodchadzal tak vy mate rafu ktory vas dokaze posunut a sunderland by mal....Sama

Reagovat
nani92

Navrat Big Sama?

Reagovat
smazaný uživatel

zevraj ma prist Remi Garde

Reagovat
Zaschrona

Tak zatim se zda, ze Martinez > Moyes.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

V mládí je to krásná, nevrásčitá tvář, ale pak jednou přijde stáří a pak...

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland najhorsi start v lige v historii PL :DDD ked uz teraz nevypadnu z PL tak uz nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

ti mi připomínaj slávii před pár sezonama ti taky ne a ne spadnout

Reagovat
The Krupy

Vymeniť Arsenal za Chelsea a tabuľka by tak mohla vydržať až do konca sezóny.

Reagovat
Hachim Mastour

Aha, takže Chelsea druhá?

Reagovat
The Krupy

No tak, nemáme päť rokov.

Reagovat
Hachim Mastour

Nevšimol som si, že si to písal ešte keď bol stav zápasu 0:2 pre City, čiže Arsenal bol stále prvý.Ak by nebol, tak by na tom, čo som napísal nebolo nič detinské.

Reagovat
The Krupy

V pohode, ja som aj tak reagoval len na tabuľku na EF, priebeh zápasu City som nesledoval.

Reagovat
Godwinson

Fotka nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre výhru LFC.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

Reagovat
Godwinson

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Whitemedia

Boro v suchém triku

Reagovat
I am Mancunian

nevadí

Reagovat
Coutinho10

Burnley parada

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvenej unbeaten. Dneska to bylo na výhru.

Reagovat
nani92

Nevadí..5 eur na účte

Reagovat
Gunner14

37 střel 11 na bránu MU

Reagovat
afc

Burnley

Reagovat
Mastný Chobot

To bude legendarny unbeaten Tottenhamu. 6 vyhier, 32 remiz a krasne 10. miesto.

Reagovat
Counter

nn, v posledním kole prohrajou 5:1.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
afc

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

njn, vaša najlepšia sezóna za posledných 12 rokov. Treba si zaspomínať.

Reagovat
SunFells

Tak je lepší než kohokoliv sezónu za trochu víc roků. Zvládej trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládam.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Ale furt to bude unbeaten

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Counter

Krásné výsledky

Reagovat
oddy

Až na to City.

Reagovat
smazaný uživatel

jop..čakal som že pulisovci zaberú

Reagovat
Counter

Tak nemůžeme chtít všechno :-)

Reagovat
smazaný uživatel

I v Champu. Hughton a Rafa si to vodí.

Reagovat
oddy

Dočkáme se zase komentářů o fotbalu z 19. století?

Reagovat
Hokaido

Kalas po zranění poprvé v sestavě Fulhamu a hned gol, Skalák dokonce 0+3.

Reagovat
Zaschrona

Alespon se Jose dneska bude moci vymlouvat na sudiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho jednou přišel někam, kde mu to nepřipravil předchozí trenér na zlatym podnose a hned hraje průměr.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Popři to.

Reagovat
spider_8

Popírám to.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ono se stačí podívat na jeho angažmá v Portu, aby se ti tohle vyvrátilo.

Reagovat
Counter

Od té doby uběhlo docela dost času ale

Reagovat
smazaný uživatel

Výjimka potvrzující pravidlo. Navíc vítězství v LM bylo umožněno zoufalým výkonem rozhodčího v zápase s Manchesterem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

predpokladam, ze si to videl

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulku? Právě na ní koukám.

Reagovat
kiwwi

super

Reagovat
Busby babes

sorry, ale

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bychom se o tom nebavili v hospodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz diskutuj jen tam, usetris spouste lidi praci, lemple...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jollae

Kokooooooooot

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle budou MU hrat dal, tak to bude dobry.

Reagovat
iamek

Dalsi vykon, kde krome koncovky nejde nic vycitat a zase jen jeden trapny bod. Priste radsi autobus a 1:0, nez tohle. 72:28 drzeni mice, 37 strel, 19 rohu ...

Reagovat
J0EL

Dominancia

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ta jim byla platná

Reagovat
kiwwi

ne...radsej toto - neni mozne aby pri takychto vykonoch sme pravidelne nezbierali body...toto bol skurveny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

hezký propad... nebyl na tom náhodou Moyes po deseti kolech statistický líp ?

Reagovat
Counter

Samozřejmě že byl

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
smazaný uživatel

Ten podil vyher, remiz a proher se snazi Josemu neco rict.

Reagovat
vrabejka

Pevná defenziva United

Reagovat
smazaný uživatel

tak co? jdeme se utěšovat dobrým výkonem doma proti Bunrley?

murino mindgames - ubetonovat liverpool, aby ho ponížila chelsea, zesměšnit béčko City v důležitém poháru, aby doma získal bod proti Burnley

titul is coming! i love this game, ahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

dobre rozmýšlaš stary

Reagovat
iamek

On nemysla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Titul is coming

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto fanoušků jako jsi ty...

Reagovat
Spasitel

Krása Mou len tak ďalej

Reagovat
nani92

LvG after 10 PL games = 20 points

Moyes after 10 PL games = 17 points

Mourinho after 10 PL games = 15 points

Reagovat
Mastný Chobot

moje hejterske srdiecko toto strasne hreje

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ty svina

Reagovat
Mastný Chobot

to nie je ani tak o MU

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
tunkic

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nihilister

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nevadí. Loni měl jen 11, takže jednoznačně jde dopředu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a hlavne ho to bude hnať dopredu, keby teraz všetko vyhrával, tak by to bolo nudné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn, statistiky neojebeš... Moyes > Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes je to strata 2 bodov. Nervózny som fest z toho zápasu. Hráči by sa už mohli kua zobudiť. Jeden gól je veľmi málo. Wanyama si tu chybu mohol odpustiť. Eriksen, Son a Alli nula bodov. Už nech sa vráti Kane prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Hokaido

vadí

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ritchie

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
icka

Reagovat
jacobT

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Hokaido

11 - Claudio Ranieri has never lost a Premier League game against Tottenham Hotspur (W7 D4).

Good guy Claudio.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Reagovat
afc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
spider_8

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Whitemedia

Takhle lacině si přijít pro palce

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ritchie

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Ibra opět marnej, ale člověk si tak nějak zvyká. -> Rashford na hrot. Co se týče zápasu, tak se nebylo na co koukat. Možná jen na to, jak jsme marní. Jsem opravdu zvědav, kde chtějí sbírat body, když doma remizujeme s Burnley.

Reagovat
kiwwi

to je neuveritelne...kde bola teraz chyba, ja uz tomu nerozumiem...milion sanci, tycka, brvno, milion zblokovanych striel...hrame super, vyborne kombinujeme a nepadne to tam ani za toho boha

a este k tomu ta Herrerova cervena, kde pri prvej zltej stahoval nohy a pri druhej sa posmykol, na to presne sedi ze na posrateho aj hajzel spadne

Reagovat
iamek

. Neni co vycitat. 10000x zabavnejsi fotbal, nez pod LVG nebo Moyesem a stejne na hovno. Herrerova cervena je k smichu, ale kdyby se promenovali sance, tak se to neresi. Hlavne pokracovat v tehle hre, protoze na to je radost koukat ( Doma ) a ta koncovka, tak ta se musi prolomit.

Reagovat
Zaschrona

Z toho co pises, zda se, je problem hlavne v zakonceni.

Reagovat
kiwwi

boli tam aj dobre zakoncenia ale zrazu hraci Burnley jak supermani vsetko zblokovali, strela skoncila na konstrukcii alebo Heaton zachytal jak najlepsi brankar na svete

Reagovat
Hokaido

Heaton takhle chytá celkem pravidelně poslední dobou. Možná MVP z úplně celý PL.

Samozřejmě potřebuje i velkou dávku štestí, ale to samý jste měli třeba i vy v DDG před dvěma sezonama, když vám vychytal 4. místo...

A hráči Burnley hráli jako supermani jednoduše proto, že hráli na 100% a na hraně obětavosti, což vám už nějakou dobu chybí a běháte po hřišti jako primadony.

Reagovat
kiwwi

to s dnesnym vykonom suvisi jak?

Reagovat
Hokaido

Asi myslíš DDG? Nijak samozřejmě, jen jsem poukázal na to, že nejste v pozici, ve který byste si mohli stěžovat na kvalitní výkon soupeřova golmana.

Reagovat
kiwwi

myslel som tu narazku, ze nejaku dobu behame po ihrisku jak primadony

Reagovat
Hokaido

Prostě mi přijde, že vám chybí nasazení,

Reagovat
kiwwi

este raz, jak to suvisi s dnesnym vykonom?

Reagovat
Hokaido

Co chceš slyšet? Že jste byli o třídu lepší a měli jste smůlu?

Kdybyste dneska měli nasazení Burnley a oni vaše, tak jim ten gol dáte. Spíš byste jim dali bůro, takže tak to souvisí s dnešním zápasem.

Reagovat
r.mrazik

Blbost

Reagovat
kiwwi

nechapem

ja ich za to nehanim ze hrali na 100%, prave naopak, vsetka cest...vobec necakam, ze nejake timu u nas budu hrat na menej ako 100% a vobec som to nemyslel ako vyhovorku

toho bura sme im mohli dat aj pri tomto ich vykone - rozhodovali detaily, milimetre a stotiny

Reagovat
TopinB

Kdyby vy hrát na 100% vy vyhrát. Vy nehrát na 100% vy nevyhrát

Reagovat
I am Mancunian

tak ty tomu nerozumies

Reagovat
smazaný uživatel

Za koľko Ivan otočí?

Reagovat
Melda

Mourinho-Karma

Reagovat
Nikikrew

Mat po 10 kole uz 8bodovy naskok pred United, wau . Jose dobra praca, snad este natlacis dalsie prachy cez zimu a z raz dobreho United spravis sracku.

Reagovat
Whitemedia

Ale Arsenal stejně porazí

Reagovat
Counter

Ale s takovým náskokem to nějak přežijeme

Reagovat
Nikikrew

bohuzial, tam to bude uz jasne pred zapasom

Reagovat
J0EL

Ne uz

Reagovat
Zaschrona

Manchester United's 3.05 xG without scoring are the most in a PL game since Arsenal vs Southampton in February (3.36).

Reagovat
Mastný Chobot

na akom zaklade sa to rata? zohrava rolu aj postavenie obrancov a ostatnych ci len miesto, odkial sa striela?

Reagovat
Counter

Jen to místo, potažmo způsob zakončení. Postavení obránců nee.

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel to obrance v potaz nebere, stejne jako kdo tu strelu vysle nebo odkud byla zahravana asistence na strelu - nebo vubec sance, ktere ale neresultovaly ve strelu. Soucasne modely xG vesmes umi do sebe zahrnout odkud byla strela vyslana, jaky typ prihravky strele predchazel, jakou casti tela byla strela vyslana, jestli strele predchazel driblink hrace nebo ne, jak rychle se pohyboval strilejici hrac pred strelou, jestli to byla strela ze standardky, z odrazeneho mice atp. Je to porad work in progress, ale vypovidajici statistickou hodnotu to urcite ma uz ted.

Reagovat
smazaný uživatel

"3.05 xG" Co to znamená?

Reagovat
Counter

Že by na základě svých střeleckých pokusů měli statisticky dát tři góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

8 bodů od titulu, 8 bodů od sestupu. Konečně jsme našli tu stabilitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl, United za 10 zápasů 13 vstřelených branek.

Reagovat
iamek

Kdyz trefujes tycky, brevna a z 37 strel to tam nejsi schopny dotlacit, tak to cislo uz pasuje. Takovou zoufalou koncovku zazivam ted i u Baniku a pritom tech sanci jsou mraky.

Reagovat
I am Mancunian

potrebujeme griezmannka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

spíš Messiho se Suarezem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Stačil by i ten Giroud. S ním byste dneska vyhráli 3:0 v suchým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

a pritom len dnes sme ich mohli dat asi tak 5

na slaktrafenie fakt

Reagovat
Miguel19

Já to zapnul těsně před těmi akcemi tyč a hned břevno. Pak další minimálně 3 tutovky + mnoho pološancí.

Dneska to byl čistě pech, ale 10 zápasů už pech nebude..

Reagovat
J0EL

Predtym to tiez ziaden pech nebol. Zahrali dobre doma proti Burnley a uz je vsetko na dobrej ceste

Reagovat
Counter

Zahráli dobře i se Stoke. Doma jim to herně jde, venku je to horší.

Reagovat
kiwwi

61 shots at home to Burnley & Stoke. 1 goal

Reagovat
Counter

To i těch Moyesových 100 centrů bylo efektivnějších

Reagovat
iamek

To nemel LVG za celou sezonu doma ne ?

Reagovat
Miguel19

Wow

Reagovat
Busby babes

a hull dneska 0 strel - 1 gol

Reagovat
efjay

uplný já v FMku

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

. 4 naprosto ztracene body. Venku to je katastrofa na urovni LVG. Doma se na tu hru kouka stejne dobre jako pod SAFem, ale byt tam SAF, tak to dneska skonci 5:0. Protoze SAF.

Reagovat
smazaný uživatel

Joseeee Mouriiiinhooo.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, sorry murino, myslel jsem si, že Burnley je na sestupu a taková ofenzivní smršť je samozřejmost, ale Burnley je pouze 4 body od nás, takže vlastně jsme udrželi náskok před konkurencí.

WELL DAN MURINO

Reagovat
Counter

Tyhle statistiky s nastřelenýma tyčkama apod. v posledních letech pravidelně ovládali Liverpool s Arsenalem. Je fajn vidět to i u někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne pod Kennym, to bola hrôza, toľko tyčiek...

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo jich nějak 47 za sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ale tuším sme lámali nejaké rekordy vtedy .. Brr, zlé časy...

Reagovat
iamek

I tam vas preskocime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si právě pamatuju, že se objevovalo nějaké takové číslo + že samotný Downing jich nastřelil snad 10. Taky na to nerad vzpomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ale tne chudák mal vtedy štatistiku 0+0 a to ešte posielal jeden dobrý center za druhým.. Smola jak prasa....

Reagovat
fenixLFC

uplne vidim tu carrollovu strelu z dvoch metrov po jeho prihravke do brvna

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Downing mel myslim sam 11..

Reagovat
Maresma

https://youtu.be/NntYrj1HkrM

To bylo fakt něco neuvěřitelnýho, normálně sme mohli mít aspoň tak o 15 gólů víc

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavne prvú polovicu sezóny sme hrali aj pozerateľný futbal plný šancí, po zápase s Arsenalom, kedy sme to psychicky nezvládli a odpadla nám špička sme to v lige vzdali.. A to sme hrali ešte dve pohárové finále.. Škoda, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukatelný fotbal jste aspoň sem tam hráli každej rok. Na vašem místě bych spíš řešil, že jste od té sezony neměli pořádnou obranu, než nějaký tyčky.

Reagovat
Hokaido

To je fakt šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan za poslednych 9 zapasov 1 gol?

Reagovat
Counter

Už nedal gól šest zápasů za sebou, plných 540 minut. A vystřelil za tu dobu víckrát než jakýkoli jiný útočník za celou sezonu

Reagovat
efjay

Reagovat
kvasha16

lol, MU 37 striel a nic z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Agent José

Reagovat
r.mrazik

zapas blbec...a souperovo golman klasicky vykon sezony...

kazdopadne zapas super a dobre se na to koukalo...skoda jen toho jednoho bodu...ty nase kopyta by se mely probrat,protoze nedat gol z takovych sanci? tak to jdete do prdele,kdyz ten mic mate na noze kazdy den...hrozny neumetelstvi...

Reagovat
smazaný uživatel

to se nějak očekává, že budeme drtit doma Burnley... to byla tragédie

Reagovat
r.mrazik

Ocekava neocekava...tragedie bylo zakonceni

Reagovat
iamek

I kdyby to skoncilo 5:0, tak si ten placko najde neco jineho.

Reagovat
iamek

. Jen Zlatan dneska pet sanci. Neco takoveho jsem snad naposled videt v FA Cupu proti Leedsu, kde to skoncilo 0-1. Musime podobnym stylem hrat i venku a snad se to prolomi.

Reagovat
r.mrazik

Jj,to si pamatuju...tyhle zapasy blbec jsou hrozny

Kazdopadne tech sanci bylo dost i v 10 hracich...to se melo dotahnout k vyhre sakra

Reagovat
iamek

Dalsi zapas idealne jednu strelu na branu a gol z ofsajdu v 97 minute a vyhra 0-1. Vesmir se musi dat zpet do rovnovahy.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
T44v3tt1

soupeřovo..

Reagovat
smazaný uživatel

No snad brzo postaví José Pogbu na toho stopera a hned to bude o něčem jinym.

Reagovat
iamek

Pokud to bude znamenat, ze budeme soupere doma valcovat a zlepsi se koncovka, tak az ho da klidne i do kasy

Reagovat
nani92

DP

Reagovat
iamek

Double penetration ?

Reagovat
Busby babes

tak zrovna dneska byl Pogba teda super.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych od nejdražšího hráče světa proti Burnley i čekal :)

Reagovat
iamek

Argument

Reagovat
smazaný uživatel

To je konstatování, ne argument.

Reagovat
iamek

Kdyz zahraje spatne supy jsou zde do minutky. Kdyz zahraje dobre, tak se jeho vykon zhodi tim, ze se prece hralo proti Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jeho vykon neshazuju, ten puvodni prispevek byl ciste parafraze Mourinhova vyjadreni, ktere tu nekdo daval do diskuze minule kolo.

Reagovat
kiwwi

parafraza ktoru si vytiahol preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak ja asi jen nechapu to tve, ze by mel jit na stopera. To jsem myslel, ze pises proto, ze hral dneska spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Este som nepredychal ten zapas so Stoke a dnes prisla dalsia, ovela horsia rana. Takyto zapas som uz strasne dlho nevidel, neskutocne sme ich drtili cely zapas ale ta zufalost v koncovke je neskutocna.

Ten futbalista co ma vacsie ego ako Ronaldo s Messim dokopy by sa mal prebrat, lebo to co zahodil posledne zapasy a hlavne dnes je neskutocne..prazdna brana v 90min a on to prestreli z 2m.

Mozeme sa pomaly zacat sustredit na EL, lebo v lige nam uchadza vlak..

Reagovat
Busby babes

Vykonu se da asi maloco vytknout, ale to zakonceni... To neni jen Zlatan, i kdyz ten hlavne, kvuli tomu prisel a takove sance proste musi promenovat. Skoda, ze Martial nebyl asi uplne fit, Zlatana bych ted na zapas posadil a dal na hrot nekoho jineho.

Kazdopadne tyhle 4 body, dneska a se Stoke, nas na konci sezony budou hodne mrzet. Tohle byl proste must win zapas a melo se to tam nejak, jakkoliv dotlacit. 8 bodu ztrata... no, neni to nerelane ale uz to je hodne.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

jo a jeste moc nechapu to vyzdvihovani nejakeho super defenzivniho vykonu Burnley. Meli stesti, ze jsme selhali v zakonceni, ale sanci jsme meli milion, to zrovna o dobre defenzive nesvedci.

Reagovat
Counter

Kolik je tu příspěvků, které by chválily Burnley? Chválí se tu akorát Heaton, a to zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

pravda, videl jsem to spis na twitteru nez tady

Reagovat
J0EL

Ako co nie je nerealne? To ako vazne este ides pocitat stratu na prve miesto? Mali by ste sa sustredit na top 4 a nie taketo nerealne ciele

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodů na co? My musíme koukat na 4. místo, cíl je TOP4 (a i ten je zatím dost nereálný), nějaká bitva o titul je úplný nesmysl.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

musme vyhrat EL aby sme sli do LM inac to nedame

Reagovat
Busby babes

me zajima jen titul.

Reagovat
I am Mancunian

deludedko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

opäť si ideš prihrievať polievočku?

Reagovat
I am Mancunian

ty drz picu zajo

Reagovat
nani92

Uuu, to bolo drsne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame na to top utocnika co by nas tahal.

Reagovat
vladis271

káder na to máte. Herný štýl nie. Pogba nie je tak rozdielový ako bol Hazard po príchode do CFC. Mou potrebuje svoje najdrahšie hračky hrajúce veľmi dobre. Potom to uhrá skvelou defenzívou. Ale na útočenie on nikdy nebol. On to vpredu urve kvalitou. A o to sa mali postarať Ibra s Pogbom.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz proti Burnley mohol mat Pogba kludne 4 asistencie keby to tam niekto bol schopny zakoncit.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

tak z boja o titul sme uz na 99% vonku - stracame vela bodov na prilis vela timov

nasa najvacsia sanca je cez EL, tam by sme to nemali dojebat a moze z toho byt lepsia sezona ako by malo zvysnych 18 timov

Fergiemu som v poharoch velmi neveril, za to v lige to bol kral...Mourinhovi ale v pohari verim viac, navyse musi vidiet jaka je situacia, takze nebude problem s motivaciou, ktora by v inom pripade bola otazna v tej EL

Reagovat
Busby babes

ty jo, takhle brzy to vzdavas? To ja si jeste chvili pockam. ale jinak jo, tech ztrat uz je hodne, bude to tezky se dotahnout.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Manik...

Jestli jste s plnou vážností mysleli na titul, tak jste naivní. Myslím, že i o LM to bude velký boj. I když bych vám to přál mnohem víc než třeba Arsenalu nebo Liverpoolu. O Spurs ani nemluvě

Reagovat
Busby babes

proc bych jako pred sezonou nemel myslet na titul. Posilili jsme velmi dobre, ten kadr je kvalitni. Dneska byla hra dobra, je na cem stavet. Rozhodne je co zlepsovat, ale ten kadr mi rozhodne spatnej neprijde. Jeste aby jo, po takovych investicich.

Co je tohle za reci zas?

Reagovat
Busby babes

jako fanousek Sparty a Realu, by ti prislo ok, kdyby tyhle tymy vyhlasili: letos na Plzen/Barcu nemame, cil je druhe misto? Asi ne, co?

Reagovat
Counter

Váš cíl je čtvrté místo

Reagovat
Busby babes

protozes to rekl ty nebo co? nas cil je vzdycky titul.

Reagovat
J0EL

jj, videli sme posledne roky, aky realny je ten vas ciel. A ked si niekto myslel, ze Mou je zaruka uspechu (a ze vas bolo), tak je najvyssi cas sklopit usi a zvykat si na taketo sezony

Reagovat
Busby babes

jezis, to jsou kecy. to je porad dokola. Jsme nejvetsi klub v anglii, utracime mrte penez, tak proste jinej cil nez titul byt nemuze. cokoliv ostatni je alibismus. Je to sport, tak se proste stane, ze to pak treba nevyjde a posledni tri sezony to nevyslo dost podstatne, to nikdo nepopira. ale vzhledem k postaveni klubu proste titul musi byt cil. Bayern nebo Real si taky nereknou: vymenili jsme trenera, tak snad aspon 2. skoncime.

Reagovat
J0EL

Vidis, presne o tom hovorim "Jsme nejvetsi klub v anglii" - ta vasa arogancia nepozna ziadne medze. Trochu pokory by vam nezaskodilo, pretoze posledne roky to neplati. A obraciat sa na "daleku historiu" to je snad presne to, co ste vycitali scouserom. Ano, vasim cirelom ma byt titul, ale vy ho uz pred kazdou sezonou beriete ako istotu (minimalne boj o neho), co je velmi kratkozrake vzhladom k okolnostiam.

Reagovat
Busby babes

a co mam rikat, kdyz je to pravda. Historii, poctem fanousku, statusem, ekonomicky... vetsi klub v anglii neni a proto bychom to meli potvrzovat i na hristi, coz se posledni tri roky fatalne nedari. I tak to preci nemuze menit nic na cilech, ktere klub ma a ty jsou vzdycky nejvyssi.

A ja to neberu jako jistotu. Ja rikam a rikal jsme to i pred sezonou, ze vzhledem k vyse vyjmenovanym vecem i tomu, kolik se investovalo do posil proste cokoliv jineho nez boj o titul bude zklamani a neuspesna sezona. Takze cilem je titul. Ze to pak nemusi vyjit, to kazdej vi, je to sport a stat se muze cokoliv, jak jsme videli minulou sezonu. A Anglii je momentalne tak 6 klubu ktere o ten titul mohou/meli by hrat, tak to jednoduche neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Najväcsi klub v Anglicku sme teraz. Predtym sme boli nqjvacsi klub sveta, takze uz tak sme sa uskromnili tak co este chces?

Reagovat
J0EL

3 roky si spal?

Reagovat
smazaný uživatel

Si zamienas "aktualne najlepsi" s "najvacsi". To ze vyhral ligu Leicester neznamena ze je to vacsi klub ako United, pretoze nema 20 titulov pl, 13fa cupov, 3LM, najvacsiu fanusikovsku zakladnu vo svete, najvacsi stadion v Anglicku, najviac penazi a najvacsie prijmy zo vsetkych klubov na svete.

Reagovat
J0EL

V tom pripade ste ale najvacsi klub sveta nikdy neboli

Reagovat
smazaný uživatel

ked sme boli v rokoch 2009-2011 tri krat v styroch rokoch vo finale LM tak sme tod toho nemali zas tak daleko

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Protože vtípek hodný největšího hejtra.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Manik...

Sparta má letos tak nabušený kádr, že kdyby nevyhlásila, že chce titul, tak je to alibismus a pokrytectví... Real ho chtít musí, i když Barcelona i Atlético jsou těžkými protivníky.

Co se týče ManU - nový trenér. noví hráči, bez zkušeností s PL, spousta hráčů "na vyhození"... Ten tým si musí sednout... Ne letos mi to opravdu přišlo hodně moc. Věřil jsem na TOP3... To mi přišlo reálné. Teď budete rádi za TOP4 a přitom jak se daří Liverpoolu, Arsenalu a o City nemluvě + tu je Chelsea a Tottenham... Bude to velký boj.

Reagovat
Busby babes

o tom, ze to bude velky boj, nepochybuji. to jsem rikal i pred sezonou. prave proto, ze tech silnych tymu je letos hodne, plus treba jeste Everton.

Reagovat
Busby babes

a po tech investicich by to taky byl od nas alibismus. novi hraci prisli do vsech tymu, i jine tymy maji nove managery, treba prave City + Klopp je tam taky prvni prestupak. za tohle se nemuzeme schovavat.

Reagovat
smazaný uživatel

pass and move

Reagovat
smazaný uživatel

V Manchestri tiez tak nejak, tam je to pass to Zlatan and move back

Reagovat
EXoRcIsT

skoda zapasu no boli sme lepsi a namiesto toho aby som vyhral 40e tak som prisiel o 5

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kowe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster

Chce to asi koupit Chicharita.

Reagovat
Taiger

Neunášíš?

Reagovat
niflheim

Bod a čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp bože, čím si scouseři zasloužili takové štěstí?

Reagovat
Manik...

Reagovat
nani92

pokorou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
kylo ren

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
FUnk

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
TopinB

Reagovat
Cobra

Reagovat
eder

Reagovat
Melda

Neutuchající vírou

Reagovat
nani92

pekne Liverpool, nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

DíK

Reagovat
nani92

peniaze no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool fantázia.

Reagovat
smazaný uživatel

Attacking is for champions, defending is for championship.

Velká pochvala rozhodčímu, dneska to zvládl perfektně.

Reagovat
avicii

Lovren je jedno ze sa zlepsil, proste tomuto sa on nevyhne, ale to su neni ze mineli, to ked on nieco vyparati tak to je inak hra super

Reagovat
REPLIKATOR

8 bodů na United

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď lacný

Reagovat
Coutinho10

za stavu 3:2 sem se trochu bal, ale dali sme pojistovaka a mame 3 body a dotahli sme na City a Arsenal.. takze parada

Reagovat
misinho7

parada Liverpool tento rok titul musi byt

Reagovat
aramaki

Reds hraju vyborne, uz len sa modlit, nech sa nik nezrani. Ta lavicka uz tak vyborne nevypada. Hlbku kadra preveri az 2. pol. sezony.

Reagovat
fenixLFC

lavicka je v pohode, hlavne smerom dopredu. problem je skor to, ze ten tim funguje ako dobre namazany stroj kde je kazdy detailnou suciastkou ktoru len tak nenahradis. na hrot sice mame za firmina dannyho alebo divocka ale zas je to nieco ine ako roberto, podobne u lallanu alebo henda/wijnalduma

Reagovat
smazaný uživatel

Karius (Mignolet pohoda), s obranou je to horšie, tú ani nebudem rozoberať, akurát Klavan je ok za Lovrena. Záloha je tiež vcelku v pohode a dá sa to v pohode poskladať z "lavičkových" hráčov (ak rátam Wijanlduma v základe). Can-Grujić sú v pohode a na tretie miesto tiež niekto zdravý zostane. Útok je tiež v pohode.. Akurát náhrady na krídla nemáme vôbec.

Reagovat
fenixLFC

yup prense ako vravim. grujic a can su proste ine typy hracov ako wijnaldum-hendo. na kridla mozes pocitat s ojom napríklad a prinajhorsom by tam mal hral aj wijnaldum. kludne to poskladame a nehrame ani tolko zapasov. lenze s kazdou nahradou ta hra bude vyzerat inak

Reagovat
smazaný uživatel

Can ako nahrada na DM je uplne v pohode, aj ked je iny ako Hendo. Wijnaldumovi je zas podobny Lallana, kt. moze hrat CM. Tak snad aspon jeden ten vybusny hrac z trojice Hendo, Gini a Lallana bude k dispozicii. A co sa tyka Cana, ukazalo sa, ze sa uplatni aj ako CM. Takze pohoda. Hlavny problem su obrana a kridla. Tam to mame slabsie obsadene. Mane odide na APN a to bude problem, mohli by sme vtedy skusit hrat diamant a aspon by si viac zahral Origi s Dannym.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak mam pozerat do buducnosti, tak ako posily urcite: LB, RB, CB, kridlo a mozno (!) aj DM, ale tam si po skevlych vykonoch Henda a tym, ze mame aj Cana, na lavicke Grujica a Stewarta nie som isty, ale Lucas odide, tak uvidime, ci pride jeho postova nahrada .

Reagovat
fenixLFC

predpokladam ze zas budeme chciet dahouda. navyse v lete cakam prichod utocnika, danny a ings skoncia

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj. Dahoud by skvelo zapadol. Toho berieme. Uvidime, Ings odide a co sa tyka Sturridga, tam to bude zavisiet od vytazenia a dohody s Kloppom.

Reagovat
smazaný uživatel

Dahoud prostě musí přijít On by byl v té naší záloze fantastický.

Reagovat
vladis271

Ak mame bojovat o titul tak sa musime udrzat do noveho roka na spici. Potom by sme to mohli urvat tym, ze neucastou v europe budeme svizejsi. V neprospech nas hra slabsi kader ako city a horsia obrana specialne standardky. Ake zas zatial vypadame kua silny v zapasoch proti top 6. Bude to zaujimave.

Reagovat
fenixLFC

o titul

Reagovat
vladis271

Sak reagujem na dotaz o titule co ma pidat o zemialoch?

Reagovat
nani92

no čo, nemal som pravdu, že Bentekeho vymažete? to vám fakt musím veriť viac ja ako vy sami dpče?

Reagovat
Kowe

jen jim dej, poserům

Reagovat
vladis271

nečakal som takýto zápas. Ak by sme neboli taký sloppy pri set pieces tak im nedáme ani čuchnúť. Fakt bránili mizerne.

Reagovat
nani92

No hlavne aby ste neboli slippy..

Reagovat
smazaný uživatel

Když by jsme tady začali vyhlašovat jak každýho přejedem, tak si myslím, že by se to hodně vymstilo.

Reagovat
tomasinho

No jako bojím se ale, co bude, až odjede Mane na APN.

Reagovat
smazaný uživatel

Diamant

Reagovat
Maresma

Kolik je to zápasů bez něj?

Reagovat
fenixLFC

podla toho ako daleko sa dostanu

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se od 14.1. do 5.2. 2. ledna hrajeme se Sunderlandem, takže po tom zápase tam asi někam odjede a 100% nestihne zápas s Manchesterem United a Swansea. Dá se ale asi předpokládat, že Senegal minimálně ze skupiny postoupí, takže nestihne ani Chelsea a nejspíš ani Hull.

Reagovat
Maresma

Díky.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa to len mne alebo Hendo fakt chytá scouse prízvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

ale vôbec som mu teda neveril, že to DM zvládne, vytreli mi s Kloppom zrak... Fakt výborný hráč a kapitán! Klobúčik .

Reagovat
R22

výborný výkony předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

zasa sa to zdá len tebe marian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Kloppo to letos dá.

Reagovat
smazaný uživatel

A Matip asi najlepší (zatiaľ teda) príchod obrancu za dobu, kt. fandím LFC. A to bol zadarmo, kua, to je skvelé...

Reagovat
vladis271

takmer dokonalý. Ach prečo len nemôžeme brániť štandardky osobne?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
REPLIKATOR

typický gloryhunter United

Reagovat
kvasha16

fanusik Arsenalu a gloryhunter?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
stiflerovamama

Prvy polcas sme ich drtili, to malo byt 5:0, oni zo ziadnj sance 2 goly, obrana zase vyzerala ze pri kazdom nakope bude problem, my 2 goly z rohu , som myslel, ze to skonci klasicky 4:5. Druhy polcas sme tam mali pasaz kde vyzeralo ze uz nevladzeme ale ustali sme to a potom dali upokojujici gol.

Takze nebyt tych zmatkov v obrane vyborny vykon. Skoda, ze Mane nedal 2 tutovky. A Morenovi nech niekto povie, aby si nedaval ruky za chrbat a necakal na hraca kym odcentruje ako pri druhom gole, a toto robi pravidelne

Reagovat
Counter

https://twitter.com/TelegraphDucker/status/792437553899171840

Ducker má recht, ale ne že bych se zlobil

Reagovat
Busby babes

jo, tohle stridani nedavalo smysl. ale sance prisli i po jeho vystridani. dokonce bych rekl, ze i nejvetsi nase v tm zapase (krome Matovo tycky).

No Fella prisel na standardky, tam asi ok, Wazza misto Maty... to nebylo dobry stridani.

Reagovat
Hokaido

Tohle Mourek moc nezvládnul, no.

Ale na druhou stranu jsem za to taky rád, protože fakt nechci vidět, jak zrovna jeho Mata zachraňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo

Konečne niekto vrátil Liverpool tam, kde patrí, a ten futbal stojí za to. Tréner ako víno a v spojení s LFC úplne parádna kombinácia. Strašne mu fandím, nech si to s Arsenalom tento rok rozdajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Arsenal klasicky odpadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
FUnk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
J0EL

uz sa fakt budem opakovat, ale neskutocne vam ho zavidim.

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Akorát ne s Arsenalem, ale s Chelsea a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Pospovič

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ty prasa

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry, som cital s Arsenom

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
eder

Kouká se na to parádně, to jó. Jen je potřeba zapracovat na defenzívě - tam jsou ještě značné rezervy...

Reagovat
Busby babes

btw. za druhou zlutou bude Ander chybet jen jeden zapas? To bylo taky prisny vylouceni. Stejne jako kdyz za uklouznuti dostal v tydnu zlutou Iheanacho. Nejak moc kropime na OT.

Reagovat
Spalovač šancí

MU asi bez titulu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to se nám teda udělala trojice na vedoucích příčkách... tady už musím začínat doufat v to, že se Wenger ještě na stará kolena zmůže na ten poslední heroický boj, ve kterém získá svůj poslední a tolika jeho fanoušky vytoužený titul... a když ani to, tak je tu naštěstí ještě Pep

Reagovat
Bandita_Harry

ibaze tam je Klopp

Reagovat
nani92

https://pbs.twimg.com/media/Cv8qorxWgAAFZy_.jpg - Ronaldo opäť hlásil ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

asi chce dostat zelenu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Matip se fakt povedl, znal sem ho ze Schalke, ale že se takhle rychle a bez problémů adaptuje, to sem nečekal

připomíná mi Ria Ferdinanda, jen to není nesympatický kokot, nemá křivou hubu a nenadává ostatním, když udělá chybu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Ria teda nepripomína, kvalitnou hrou možno tak, ale sú to iní hráči. Rio bol fyzickejší a agresívnejší, Matip má lepšiu rozohrávku, lepšie vyváža loptu a je elegantnejší.. A samozrejme, ako si spomenul, nie je kokot ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrávka a elegance byly právě jedny z největších předností Ria.

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si na koho reagujes, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už ano.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Elegancia teda vobec a rozohravka dobre teda, ale Matip ju ma este lepsiu, on ju nema ako stoper (aj ked s kvalitnou rozohravkou), ale ako zaloznik a to je obrovska vyhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale debilina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento opis Ria ti vobec nevysiel hra s loptou bola prave jeho velmi silnou strankou a Matip sice hra vyborne este si musi na porovnavanie s takymi legendami pockat pretoze to vzdy vyznie smiesne ked sa porovna hrac co neodohral ani polku sezony a ma zopar dobrych zapasov s legendami typu Terry, Ferdinand, Adams, Cole, Carra atd co 10 a viac rokov hrali na top urovni ako najlepsi obrancovia svojich klubov

Reagovat
Swarley

to je co za sračku tohle

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

S fans ManU ťažko... To, že bol top obranca a niekedy pripomínal elegantných borcov z neho nerobí elegána. Čo má potom hovoriť Nesta, Hummels, Pique? Z takého burana, feťáka, krivohuba, kokota a agresívneho jedinca snáď neurobia elegána ani superobjektívni fans mancs...

Reagovat
eder

To jsi trochu přehnal. Trochu víc...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Mišo prosím.

Reagovat
Trand

Ok, zkusím to. Když se bavíš o eleganci Matipa, myslíš eleganci na hřišti. Tak co do toho mícháš "burana, feťáka, krivohuba a kokota"?

Reagovat
smazaný uživatel

Elegán by mal byť aj mimo ihriska (alebo aspoň aby nebol úplný opak elegána ako Rio), koniec koncov, Rio nebol ani na ihrisku... To už snáď nechceš ani ty hlásať... To by sa potom kadejaký svetový top stopér mohol považovať za elegantného, a to by bola blbosť...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

takže to je dlouhodobý stav, nebyl to chvilkový výpadek...

Reagovat
smazaný uživatel

Elegán Meterazzi, niečo podobné .

Reagovat
smazaný uživatel

Materazzi*

Reagovat
Swarley

jako vymýšlej tady co chceš, ale sorry, upřímně, tohle vlánko je jedna z největších sraček, co jsem tu kdy četl

Reagovat
vodka

autismus

Reagovat
Busby babes

vsechno se krasne vraci do starych koleji, plne respektu a tak. bych cekal navrat az v pripade, ze budem nekde nahore, ne kdyz jsme 8. nebo kolikaty...

Reagovat
Trand

Podívej, mně byl Rio celkem dost nesympatický hráč. Nikdy jsem ho neměl moc rád, ale říct o něm, že nebyl elegantní na hřišti. To je fakt blbost prostě. A celý ten tvůj argument, že aby byl hráč považován za elegantního, musí být elegantní i mimo hřiště. No nevím, prostě máš nějaký jiný chápání než většina lidí tady. A když už jsi teda nahoře vypisoval ty své elegány, proč tam máš třeba Piquého?

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

pritom prvy zapas vyzeral ako informatik na telesnej. Ale pekne, cely LFC

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

ale vsak, urcite su aj atleticki programatori

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...a Oliver tomu dava jeate vic

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ten titul urve Guardiola so City.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Ale no... když ne my, tak ať je to teda ten Guardiola..

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie ako Arsenal, Liverpool, Chelsea alebo United.

Reagovat
Whitemedia

*Lepší jak Arsenal, Liverpool, United a nebo nedejbože Tottenham.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako City by byli nejmenší zlo vzhledem k fanouškům na EF Ale když pominu to, tak by mi Liverpool nebo Arsenal nevadili moc. Tottenham a United ale... To je věc druhá.

Reagovat
TopinB

Liverpool ne, kvůli vladisovi a oľovi

Reagovat
TopinB

Já se právě bojím těch sraček co by se sem přihrnuli z PD sekce kdyby to fakt vyhrál Pep

Reagovat
Miguel19

Takže to budeme muset vyhrát my, to mi sere.

Reagovat
TopinB

Budem se muset obětovat

Reagovat
kvasha16

ja neviem preco, ale ja ten titul nedokazem dopriat nikomu inemu okrem nas hocikto vyhra, na kazdom mi nieco bude vadit

Reagovat
TopinB

Tak doteď když vyhrálo City tak to bylo fajn, ti dva fanoušci (to bylo ještě BK, Before Kubajs) se dali přežít v pohodě, ale teď by se sem přivalil ten barcelonský bordel a bylo by to tu k nevydržení

Reagovat
kvasha16

ako suhlas, ale ja fanusikov neriesim

Reagovat
TopinB

Tak já to většinou přeju když ne nám tak těm nejméně otravným

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

prečo ?

Reagovat
vladis271

ved strácate 3 body. Nejak rýchlo hádžeš flintu do žita.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to na boj o titul nevidim, myslim, že dojedem na úzkej kádr.

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
J0EL

Budem vam fandit, aby ste skoncili druhy

Reagovat
PP

neházej flintu do žita..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

500. pre Conteho a jeho zajtrajsiu vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tomu nevěřím, ale aspoň budu příjemně překvapený, pokud se tak stane.

Reagovat
kvasha16

preco? ved v plnej palbe nam to poslednez apasy celkom ide

Reagovat
smazaný uživatel

Saints to taky jde a navíc hrajou doma.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

chcelo by to este aby stratila chelsea a bude to super kolo. na dvoch konkurentov o top4 sme ziskali dalsie dva body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

my sme na vás získali len bod

Reagovat
madlucas

AAAAAAAAAAARSEEEENAAAAAAAAL!!!!!!!!

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

poprosil by som vás link na ktorom pôjde MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

dík

Reagovat
masly008

ta penalta totáče

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ibra 12 střel.

Reagovat
Infernoqt

37 - Manchester United's total of 37 shots is their most in a Premier League game since 2003/04

Reagovat
Mastný Chobot

ako vravim, record breaker Jose

Reagovat
Swarley

však ten zápas byl úplně nereálnej, to jsem nezažil

Reagovat
pejsek5

Klasickej FM zápas Ještě teda chyběl gól Burnley v 89. minutě.

Reagovat
Busby babes

a v kontrastu: Watford 0 strel na branku a 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci United musí brečet, co ten idiot Mourek dokáže všechno posrat, zlatej Van Gaal

Reagovat
jenage

Jojo, tohle vyloženě posral Mourek.

Reagovat
Busby babes

za LVG bychom meli tak 2 strely, zato miliardu prihravek do stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis 107 zápasov: 50+23

ten chlapec je to najlepšie, čo sa nám mohlo stať

Reagovat
smazaný uživatel

fb

Reagovat
Mastný Chobot

čo to?

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

top top quality

Reagovat
Mastný Chobot

Lovren, to je prípad najprv vymyslí celý gól pre WBA, potom dá jeden on, tvári sa pri oslave jak najväčší frajer a potom pred druhým gólom CP ho najprv prehlavičkuje Benteke a potom bez trošky snahy aj McArthut a zas je za totálneho kokota.

Reagovat
eder

Hraje vyloženě pro diváky, no.

Reagovat
Mastný Chobot

a potom ešte vyrobí vcelku jasnú penaltu

Reagovat
fenixLFC

ktoru v MOTD oznacili za taku ze ani nie

Reagovat
avicii

vraj nam staci som sa tu docital neni o com, ak sa chceme posuvat, musi prist niekto lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
vladis271

strašne nesympatický namyslený frajírek ktorý si myslí, že je lepší než v skutočnosti je. Nečudoval by som sa keby to bol Giroudov brat.

Reagovat
Sm0ker

Nechválil si ho tady dva dny zpátky spolu s celou naší obranou?

Reagovat
vladis271

obranu ako celok som chváli. Prepáč mi, že som zabudol spomenúť, že Lovren tam je najslabší článok. Teda ak sa nebavíme o Morenovi, ktorý ale v ideálnej obrannej štvorky nie je.

Reagovat
SunFells

Jen Giroudovi závidíš krásu.

Reagovat
Wat

Otřesnej výkon, pokud nedokáže bejt oporou ani ve vzduchu, tak už nevim, co by chtěl na hřišti pohledávat.

Reagovat
raduinho

Pořád menší tragéd než Xhaka.

Reagovat
Mastný Chobot

a ten je stále menší tragéd jak ty

Reagovat
raduinho

A já jsem stále menší tragéd než ty

Reagovat
Mastný Chobot

a ja som stále menší tragéd než Chelsea

Reagovat
raduinho

A Chelsea je pořád menší tragéd než Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
raduinho

Gratuluji k druhému místu. Titul bude?

Reagovat
Mastný Chobot

Možno áno, možno nie. Každopádne ho nepotrebujeme, nie sme gloryhunteri.

Reagovat
raduinho

Tak určitěě

Reagovat
JacksLFC

Vzdy tak hezky napsany souhrn jednotligych zapasu a dnes, kdo psal twn liverpool to peknw odflakl. Zeovna u tohohle zapasu se to dalo tak hezky napsat. Chapu, ze je to neskutecne prace a vsichni jsou autorum vdecny za dobre odvedenoiu praci x let, jen me mrzi ta odflakla prace zrovna u tak pohlednyho zapasu

Reagovat
avicii

inak vcera si konecne zachytal aj Karius poriadne

Reagovat
vladis271

Coutinho je až príliš dobrý. Iniesta style. Rýchlo mu predĺžiť zmluvu s čo najvyššou výkupkou.

Reagovat
SunFells

Nebo tam tu výkupku standardně nedat, co říkáš?

Reagovat
Miguel19

V Anglii to snad ani nejde.

Reagovat
vladis271

Suárez ju mal.

Reagovat
J0EL

Suarez a Wengerova 1£ navrch ti uz nic nevravi?

Reagovat
Counter

A jak to taky dopadlo, že? LFC se té výkupce prostě vysmálo a jelo se dál.

Reagovat
J0EL

Lebo AW je Gentleman. Byt tam Mou alebo SAF a je to pred sudom

Reagovat
SunFells

Myslím, že se mluvilo o dvou variantách. Buďto šlo spíš o takovou gentlemanskou dohodu mezi Liverpoolem a Suárezem ...a Liverpool jsou piče (vsadil bych na tuhle). Nebo Arsenal poctivou cestou neměl o té výkupce vědět a proto se na ni nemohl oficiálně dovolávat ...v takovém případě by teda nabídka 40M + 1 libra nepůsobila vůbec podezřele

Reagovat
vladis271

tam to bolo tuším tak, že Arsenal nemal právo dať to na arbitráž. To mohol spraviť jedine Suárez.

Reagovat
SunFells

Který by to udělal hned.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hachim Mastour

Ktorého ale presvedčil Gerrard.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Tak si milý zlatý trochu osvěž, jak to s tím Suárezem přes léto bylo.

Reagovat
fenixLFC

chcel odist? chcel. presvedcil ho gerrard ze arsenal za to nestoji a ma si pockat na spanielov? presvedcil

Reagovat
SunFells

Ne, nepřesvědčil. Celý zbytek léta trucoval a když viděl, že není možné odejít, tak s tím přestal ...ale hrdina Gerrard ho přesvědčil Hrdina Gerrard si s ním možná tak promluvil o evidentním - že dalších 5 měsíců netrénovat mu v kariéře nepomůže.

Reagovat
fenixLFC

budem verit skor tomu ako to podal sam gerrard nez mediam alebo tebe

Reagovat
SunFells

O tom nepochybuju, od toho máš v nicku LFC.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

tak sorry ale ja nie som ten typ ktory je hotovy zo vsetkeho s LFC a skoro furt ich hejtujem

Reagovat
SunFells

Ok, ale tady naivně věříš Gerrardovému kouzlu.

Reagovat
Swarley

Tak zase jedno z těch nejúžasnějších kouzel fungovalo Gerrardovi celou kariéru v LFC...

Reagovat
SunFells

Co myslíš?

Reagovat
Mastný Chobot

ktorý sa šmykol

Reagovat
Azazelo RD

To tu zas má někdo pocit, že když někdo nabídne za hráče výkupní klauzuli, tak mu ten hráč musí být prodán?

Reagovat
Hokaido

Ale tak to je. Pokud tu výkupku někdo nabídne, tak už klub nemůže říct ani slovo a je to jen o hráči a nabízejícím klubu, zda se dohodnou.

Bavíme se teda jen o skutečný „release clause“, ještě se totiž používá jedna klauzule, ve který klub nezávazně souhlasí s tím, že by hráče za tu cenu prodal a pak je to jen o tom, zda vedení svoje slovo dodrží.

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Pokud se jedná o výkupní klauzuli, tak jistě. Respektive nemůže pak bránit klub hráči v odchodu do týmu, který to nabídl.

Reagovat
Maresma

Snad konečně ukážem ambice a nepustíme ho nikam. A když začně plakat, tak bude muset Barca zlomit přestupovej rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně by byl vhodnějším nejdražším hráčem světa než Pogba.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Rio Ferdinand ‏@rioferdy5 16 hod.před 16 hodinami Zobrazit překlad

The last couple of managers havent fancied Carrick...i really dont get it at all...his game never relied on pace either. Best passer at club.

Pravdu ma.

Reagovat
SunFells

Co se týče pace, tak to na ztrapnění Agüera stejně stačilo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

jo no, to byl neuveritelnej zapas v tomhle ohledu. Carrick predbehne Kuna, Valencia da dobrej centr levou nohou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

každopádně je to zajímavý, že všichni až na SAFa to něm prostě nikdy nepostavili, přitom SAFovi to fungovalo suprově a vyhrával s ním v základu tituly...

já kdybych u nás chtěl postavit co nejvíce funkční sestavu, tak on bude nejspíš vůbec to první jméno, u kterýho bych neváhal...věk nezastavíš, ale to už se musíme na to připravit a proto jsme kupovali Morgana...

i když jako zrovna včerejší zápas o chybějícím Carrickovi nebyl, včera to bylo celý jeden velkej nepovedenej joke

Reagovat
Swarley

*yungovinka

*swarleyho vtípek

Reagovat
Busby babes

jo, ja to taky nemyslel ke vcerejsimu zapasu, tam jsme meli sanci milion a gol bychom asi nedali, i kdyby se hralo jeste ted.

Asi Carrick nenosi managerum kafe, tak ho prehlizej.

Reagovat
Busby babes

a jeste, jak se ted probira Zlatana a ze nedal 6 zapasu gol, tak jsem zahledl tohle:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2306226/Robin-Van-Persie-goal-drought-cost-Player-Year.html

To jsem nejak vytesnil, ze by RVP mel v te mistrovske sezone 10 zapasu v rade bez golu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to tiez nejak extra nepamatam

Reagovat
Counter

Takové věci se řeší vždycky jen u Girouda

Reagovat
Busby babes

tak treba vam letos konecne vystrili titul a pak vsichni zmlknou.

Reagovat
Counter

Těžko. Nejen proto, že se to nestane, ale taky proto, že by to stejně byla akorát nějaká náhoda, kterou už nikdy nezopakuje, takže se to vlastně nepočítá atd.

Reagovat
Busby babes

tak uz to jednou predvedl ve Francii, na tom se da zalozit pripadna obhajoba.

Reagovat
Counter

Ha, to je fakt! Akorát mám obavy, že to byla "jen trapná francouzská liga"

Reagovat
Busby babes

jako u Zlatana.

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

F1 OT: neviem ci sa tu uz riesila svatoziara, ale toto su zatial asi najkritickejsie nazory co som postrehol

http://www.f1.sk/clanok62307-Svatoziara_ma_za_sebou_velke_piatkove_testy_spokojnost_vsak_nepriniesli_FOTO.htm

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě teda ke včerejšku a konkrétně ke Cabayovi. On je hrozně zákeřná kurvička a divím se, že to tu nikdo neřeší jak včera pošlapal Coutse a pak naběhnul do Kariuse kterej ležel na zemi a dal mu pěkný kolínko

Reagovat
smazaný uživatel

Zákeřnej je, ale že pošlapal Coutse Však ho nemohl přeskočit jinak.

Reagovat
Maresma

To šlápnutí na Coutinha mi teda přišlo naprosto neúmyslný

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to pošlapání sem asi přehnal, ale on už měl pár takových situací v zápasech proti LFC a potom se tváří jako strašně nevinný..To

Reagovat
bbbauch

Juan Mata's game by numbers vs. Burnley:

100% pass accuracy

100% take-ons

100% tackles won

50 passes

7 chances created

6 shots

On proste musi hrat co nejcasteji

Reagovat
Mastný Chobot

50 prihrávok nie je zrovna moc na AM

Reagovat
Hokaido

Na 73 minut je to úplně normální číslo.

Menší problém bych spíš viděl ve 100% úspěšnosti, to pro ofenzivního záložníka není v 99% případů dobrá vizitka.

Reagovat
Mastný Chobot

aha, som myslel, že hral celý zápas. Aj tak to ale nie je moc.

Reagovat
bbbauch

Jo to me taky napadlo, ale zase ty vytvoreny sance ve me budily dojem, ze to nebyly jenom samy nahravky na jistotu.. zapas jsem nevidel, takze nejaky vetsi rozbory delat nemuzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

na AM relativne v pohode, skor CMka zvyknu mat viac, aspon teda u nas

Reagovat
Swarley

to jsem trošku nepobral, proč ho Mourinho stáhl dolů

Reagovat
Wat

Protože Mourinho.

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Laurent Koscielny has committed just 2 fouls in 810 minutes of Premier League action this season.

Both were on Diego Costa.

Ha, good guy Diego.

Reagovat
Mastný Chobot

skôr good guy Laurent

Reagovat
SunFells

To máš trochu naopak, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
SunFells

Hmm, myšlenkář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho chapu

Reagovat
Tomekcz

shity a loserpoolu se kazdej zapas piskaj vymysleny penalty, ale nam piskne hov.no a jeste to zarizne cervenou

Reagovat
Counter

Bale set to earn around £350,000 a week after tax with €1bn buyout clause

Edo, tohle je tvá šance masivně trumfnout vlastní rekord!

Reagovat
Miguel19

Ten plat je masivní. V PL by to bylo 700K. A to ti top hráči tady mají kolem 200K

Reagovat
Counter

V PL to teď taky masivně naroste, ale na takovéhle cifry si teda ještě počkáme. Real je holt jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Real je hlavně zadlužený až běda, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená až běda? Dluhy mají, ale naprosto s přehledem je vykrývají příjmy.

Reagovat
Counter

Dluhy mají všichni a v případě takového Realu to v podstatě nic neznamená.

Reagovat
One-Real

Ziskovost roste a z dluhu se ukrajuje. Florentino je vůl, ale schopný vůl.

Reagovat
Mastný Chobot

v PD to je ešte viac, však? 800k?

Reagovat
Hokaido

Já jsem nedávno někde četl, že ta daň v PL vůbec není tak velká, jak si všichni myslíme. Údajně je daň max. 45 %, ale dá se jí prý vyhnout.

Reagovat
Mastný Chobot

to by ma teda zaujimalo ako

Reagovat
Miguel19

Nespletl sis to se Španělskem?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nejaka Samovina

Reagovat
Hokaido

Nebo teda né vyhnout, ale snížit někam na 20-24 %.

Reagovat
vodka

co vím, tak se dokážou vyhnout tak vysokému danění z reklamy, kdy to mají přes nějakou firmu, která obchoduje a prodává jejich reklamní práva, následně je to pak daněné o něco míň...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek stale na cele srandaligy.

Reagovat
SunFells

Zizou hňupe, není plešatý jako plešatý.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Switchback

easy

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by vypadnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Solidni vyhra, druha pule uz to byl celkem kvalitni vykon a WHU muze byt rado, ze nedostalo ctyrku, i diky tradicne nedobremu Taylorovi, ktery zas nerozdal nekolik karet a neodpiskal jasnou penaltu... Tak jako tak Lukaku a Barkley excelentni, hlavne z vykonu Rosse mam radost, tohle hodne potreboval. A 5 bodu od prvniho mista po 10 zapasech, tohle beru - Koeman s nama udelal kus prace.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas je taký biedny stále?

Reagovat
Zaschrona

V poslednich zapasech je. Nevim, proc dneska nedostal sanci Lennon.

Reagovat
Counter

Lepší než Mourinho

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem spokojeny.

Reagovat
Busby babes

zajici se budou pocitat az na konci sezony.

Reagovat
Counter

A na konci sezony budete říkat, že se zajíci budou počítat až po druhé sezoně

Reagovat
J0EL

To by ma ale vobec neprekvapovalo u niektorych mufanov.

Reagovat
Busby babes

svuj nazor na to, co pro me znamena uspesna sezona jsem tu napsal xkrat, tak si myslim, ze to pujde dohledat.

Reagovat
Counter

Sis to už beztak nechal smazat ownym

Reagovat
Busby babes

to bych mohl zkusit.

Reagovat
nani92

a nie je to tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A po třetí poletí. Možná během ní už.

Reagovat
Wat

Příští zápas na Stamford Bridge byste taky mohli něco uhrát, nejlíp všechny 3 body.

Reagovat
Zaschrona

V idealnim pripade.

Reagovat
Wat

Letos zatím konkurenty o pohárové příčky obíráte o body, tak vám celkem věřím.

Reagovat
Zaschrona

Narozdil od minulych sezon se zda, ze jsme schopni ubranit nadejny vysledek.

Reagovat
Zaschrona

Koeman on Rooney: "We hope. Rooney is very welcome at Everton."

Tohle asi bude jeste slusna medialni saga, jestli se ho na to budou ptat pri kazdem rozhovoru. Ale vzhledem k tomu, ze obvykle takhle otevrene o hracich manazeri nemluvi, tak na tom dost mozna asi neco bude.

Reagovat
nani92

Vymenit za Lukakua

Reagovat
Hokaido

Já nevim no... Prostě v něm absolutně nevidím žádnej přínos pro vás.

Reagovat
Zaschrona

Pokud mame krome Lukaka v utoku Valenciu a Koneho, ktery se zas zranil, tak pro nej vidim sakra velky prinos. A teda kdyz si vzpomenu, jak dobre vypadal tech par mesicu vedle Romela Eto'o - a jak oba dokazali byt prinosem pro druheho, o Wazzu bych se vubec nebal.

Reagovat
Hokaido

Jo ty s ním počítáš dokonce do útoku? Tak to už vůbec nechápu.

Reagovat
Wat

Hm, tys myslel, že by s ním chtěl vyměnit Barkleyho nebo co?

Reagovat
Hokaido

Buď jeho nebo ještě víc do hloubky- Gueyeho/Barryho.

Reagovat
Zaschrona

To si teda moc dobre neumim predstavit, i kdyz teda na Barryho roli by asi predpoklady v ramci teorie mel. Podle me patri do utoku, aby na sebe vazal hrace, prihravkama si vyhovel s Lukakem, ktery se k nemu v tehle fazi kariery typove hodi o dost vic nez Ibra nebo RvP.

Ja bych si s nim predstavoval neco typu 4-2-2-2. Dvojicky Gueye-Barry, Barkley-Bolasie, Rooney-Lukaku s tim, ze by to mohlo byt krasne pruzne. Barkley by se mohl zatahnout dozadu, bylo by z toho 4-3-3, mohl by se dozadu zatahnout i Rooneym, pak z toho muze byt diamant, umim si i predstavit, ze by Barkley mohl hrat leveho zaloznika a pak z toho muze byt 4-4-1-1.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

ja bych to bral. uz ted v zime? Podame to, jakoze mu umoznujeme se vratit do materskeho klubu a je to.

Ja teda porad doufam, ze se chytne a zacne podavat lepsi vykony, ale moc tomu nenasvedcuje. i tak ale myslim, ze na tom moc neni, ze to jen novinari zkousi, protoze ted parkrat sedel...

Reagovat
Zaschrona

Ja bych ho urcite bral, ale jen za predpokladu, ze prijme stejne zakladni penize jako Lukaku ve sve nove smlouve a... ze ho pustite za nejake rozumne penize. Ale myslim, ze je to spis jen uvaha v ramci teorie, nez ze se to stane. Porad myslim, ze pro vas ma Wazza vetsi hodnotu, nez aby to od vas byla cista snaha se ho zbavit.

Reagovat
Busby babes

proto tam mam ten druhej odstavec. pochybuju, ze se ho budem chtit ted zbavit. I kdyz hraje hovno, porad je to kapitan s velkou marketingovou hodnotou, HG hrac, to vsechno se pocita. Ale kdo vi, ve fotbale je mozne vsechno.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Attacking stats comparision (to rest of the PL and previous seasons)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ovXY2KTS1zqu0_jZO2ktys7KdIGwB1hQvdklIYdEerc/edit?usp=sharing

Pre tých čo furt porovnávajú Mourinha s Moyesom a LVG

Reagovat
Busby babes

super, takze jsme privedli drevaka do utoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tohle svědčí o tom, že si buď nevytváříte dostatečně dobré střelecké pozice, anebo prostě máte příšerné zakončení. Porovnávání s předešlými manažery se zakládá na výsledcích, které mají být v letošní sezoně lepší, a přitom jsou zatím horší.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no a nebo je Zlatan poslednich pet zapasu proste jen kopyto. Co se tyka hry, tak je to rozhodne zatim lepsi nez predchozi roky pod LVG a Moyesem, vysledky se, doufejme, dostavi.

Reagovat
Counter

Ne že by ti dva nasadili zrovna vysokou laťku, kterou pár stovek milionů nedokáže překonat

Reagovat
Busby babes

tak s munici neni problem, rikal Ed.

Reagovat
kiwwi

Pointa je v hre...a jaku výpovednú hodnotu majú komentáre zlatý lvg a pod.... Všetci ste vyčítali hru a zrazu sú najdôležitejšie body...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Tak ta hra je přinejmenším venku pořád špatná Jinak důležité je obojí, přičemž Mourinho má svou kariéru postavenou především na těch bodech, ne na hře, a o to víc je ten dosavadní průběh překvapivý.

(komentáře jako "zlatý lvg" můžou být ve smyslu, že takový chabý bodový zisk jste loni neměli, a to měl slabší kádr)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

slabsi kadr, dyt letos prisel prestarlej utocnik, predrazenej prumerak a neznamej stoper.

Reagovat
r.mrazik

*a hrac co vlastne nehraje

Reagovat
Busby babes

toho tady uz tak dlouho nikdo neresil, ze jsem na nej uplne zapomnel.

Reagovat
r.mrazik

styd se!

Reagovat
Counter

Ale Fellaini je zase o rok zkušenější a sehranější s týmem, to se přece počítá

Reagovat
vodka

no hlavně dost střel je z nepřipravených pozic a z dálky.

Reagovat
Busby babes

ja rikal, ze strely zpoza vapna jsou na hovno.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

doufal jsem, ze si vsimnes.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Luiii?

Reagovat
Busby babes

no zatim jsme dali jedinej gol zpoza vapna.

Reagovat
vodka

a to byl Herrera, ne?

Reagovat
Busby babes

Zlatan.

Reagovat
Swarley

Ale z vápna tak dva, ne?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, v útoku hodně podobná smůla/nekvalita v zakončení jako u nás. A Mourek nemůže za slabou obranu? Pač pod LVG obrana celkem fungovala.

Reagovat
Busby babes

tak vzadu nas zatim spis srazi dost individualni chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

www.socceronsunday.com/wp-content/uploads/2016/01/moyes.jpg

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Parádně zvládnutý zápas.

Domácí sice první půli skoro furt na píči, ale neměli jedinou šanci. Ve druhé půli neměli taky nic. Jak se změnila naše obrana po tom trapasu s Arsenalem, to je fakt k neuvěření.

Moses zase parádní výkon, Alonso taky.

Možná se může kecat na Hazarda, že tam občas chodil při bránění, ale pokud místo toho bude takhle super směrem dopředu, tak nemám problém.

Reagovat
Arbiter

Alonso mi teda zas tak parádní nepřišel, zejména v té první půli to bylo hrozné z jeho strany.

Reagovat
Miguel19

Byl špatný jenom asi 5 minut no.

Reagovat
kvasha16

*10, max 15

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
M0rb1D4S

A jen pro upřesnění, souhlasím s tebou, ale jde vidět na co při psaní myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Omg, no jo

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si vůbec nevšiml.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Snatus

Alonso dost hořel a má problém s pohybem, navíc mi připadal mi unavený. Dle mě se tam měl poslat po 60. minutě Chalobah, který je na tom lépe s pohybem, a šetřit tak Alonsa na další zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože Chalobaha poslať na ľavého wingbacka?

Reagovat
Snatus

Těch 30 minut by to tam zvládl. Nikdo jiný mě z lavičky nenapadl

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočný risk. nemám síce pocit, žeby Alonso horel, ale tá strana mala problémy najmä preto, že to Hazard smerom dozadu totálne vypúšťal a šetril sa na útočenie. V konečnom dôsledku to vyšlo, ale v prvom polčase sme mohli vidieť, že keď hral pri striedačke, tak si išiel Conte hlasivky zodrať kričaním ,,Go, Eden, Go, Go, Go" a Edenko mal ťažko v piči...

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr by som to spravil tak, že by som Pedra/Hazarda vystriedal za Chalobaha a hral 3-5-2...

Reagovat
spider_8

Zatím to vypadá, že José nám pořešil zálohu a útok, a Conte teď přidal i přestavbu obrany. Vyházel dinosaury ze základu (sorry JT) a beky vyřešil tím, že na ně prostě přestal hrát. Snad to vydrží.

Reagovat
Talker

Zalohu? Hazard tam byl uz predtim, Azpi taky, Kante a Alonso prisli ted a Matic sel o 3 tridy nahoru. Zustava Pedro

Reagovat
spider_8

Srovnej si, jak vypadala záloha před jeho příchodem. To on přivedl Fabregase, Matiče a Williana. Letos stačilo jen dokoupit Kantého a hned jsme měli nadupanou zálohu s různými typy hráčů a všechny v top kvalitě. To jak si to potom Conte složil už záleželo na něm, ale to nic nemění na tom, že José po sobě zanechal papírově velmi silnou zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Papierovo silnú zostavu má aj teraz. A aj tak ju nevie využiť

Reagovat
Talker

Místo Williana hraje Pedro. Fabregas se neúčastní prakticky vůbec. Matič se tu vyhazoval.

Když to bereme jako šestičlennou zálohu, tak tam přivedl Mourinho 2 hráče - Pedra/Williana a Matiče (který je o třídu jinde, než poslední rok a půl).

A když to porovnáme - před jeho příchodem 3 world class ofenzivní hráči (Hazard, Mata, KdB) + Oscar a Moses. Při jeho odchodu Hazard, dejme tomu Willian a zbytek naprosto marní.

Nope, argument invalid. Zálohu beru jako kompletně překopanou. Vlastně celý tým je překopaný během jednoho léta jen díky kvalitní práci.

Reagovat
Snatus

Reagovat
vladis271

Tá tabuľka je dobre ujebaná. 5 chlapov si dokazuje kto má väčší penis.

Reagovat
spider_8

Jj, ale my ještě nejsme úplně ztopoření.

Reagovat
eder

V tomto ohledu zatím jasně vede Manchester United.

Reagovat
Counter

A pak je tu Mou alias portugalský Radek Drulák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mada

Reagovat
.13

uvidime dokedy bude Arsenovi fungovat zazracna pilulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

I tak vydrží víc kol než my.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Žádná pilulka, tomu se říká druhá míza, kamaráde

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Další parádní zápas, je vidět jak nám to teď všechno lepí. Soton jsme za celý zápas nepustili do pořádné šance a samy jsme těch gólů mohli dát mnohem víc. Hodně se mi teď líbí Luiz, přestal dělat voloviny a obranu dobře drží. Alonso s Mosesem jsou na těch krajích taky vynikající. Snad zase nepoděláme listopad, jak je u nás zvykem.

Reagovat
M0rb1D4S

To už jsme si vynahradili zářím, kde jsme ani jednou nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je mužský fotbal.

Reagovat
C-M@ster

Kdo by neměl dost fotbalu, Machačkala hraje skoro od začátku 11 na 10 a zatím je to furt 0:0

http://www.goatdee.net/171076/watch-fk-anzi-makhackala-vs-krasnodar

Je 73. minuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Chystáte se navštívit podvodné webové stránky

Ne díky.

Reagovat
C-M@ster

To tam hlásí vždycky, ale zas tam koukám pravidelně na českou ligu a dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Podvodníku

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
samson192

Plzeň no

Reagovat
SunFells

Hůř, Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedlak se ozval...

Reagovat
SunFells

Tak to nedělej, jsi tu zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrať teraz na St Mary's Stadium je veľký úspech. Tam to nemá a ani nebude mať nikto ľahké a aj toto víťazstvo sa nerodilo ľahko. Hazard nakoniec 1+1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Conte !!!!

Team spirit naprosto na skvělý úrovni. Mám teda čímdál větší strach až příjde moment, kdy se hráči začnou vztekat, že nehrají, ale zatím to prostě klape perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to nebude mať nikto nikomu za zlé, keď budú hrať tí, čo na to majú. Nemali si prejebať EFL Cup, tam dával Conte priestor aj hráčom, ktorý sa mohli ukázať, že s nimi treba stále rátať.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by sa mal vztekat? Cheek, Chalobah, Aina asi nie. Ivanovic sa už stihol vyjadriť, že to berie v pohode. Mikelov odchod je už asi jasný, tam to je bez problémov.

Reagovat
blade115

Michy a do budoucna Fabregas s Oscarem jsou na to dobří kandidáti. Plus se časem uvidí, jak to bude se stopery, až se naplno vrátí JT a Zouma.

Reagovat
Whitemedia

Oscara už jsem taky úplně odepsal, každý rok je to u něj ta samá písnička..

Reagovat
Manik...

,nevím co na něm kdo vidí

Reagovat
smazaný uživatel

Bats má ale ,,smolu", že je Costa v TOP forme. To by bol uderený na hlavu, keby sa nasral kvôli tomu, že nehrá na úkor momentálne parádne hrajúceho Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Však nikdo nechce, aby z Costy udělal náhradníka. Pravda je, že Michy by si zasloužil alespoň pár minut navíc každej zápas. V PL naskočil zatím jen z lavičky - 7x a hrál průměrně 9 minut... Zato v poháru šel dolů už v 54. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžil... To je veľmi subjektívne. Conte hovorí, že Costova prítomnosť na ihrisku je veľmi dôležitá. Jedine, že by Bats nastupoval na úkor našich krídiel, ale aj Eden, aj Pedro hrajú tak, že nie je potrebné meniť to, čo funguje.

Reagovat
Hokaido

Však né měnit, ale rotace je ve fotbale důležitá. Dojel na to Ancelotti, Mourinho nebo Lavička a může na to dojet klidně i Conte.

Ale má samozřejmě obrovskou výhodu tuhle sezonu, že hrajeme už jen PL a FA cup, takže má dost času nějak to vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jediná nevýhoda toho, že nerotuje. Že keď niekto vypadne, tak nebude nikto ďalší rozohraný a zase bude chvíľu trvať, než sa do toho dostane. V tom máš pravdu.

Reagovat
icemike

Těžko se rotuje, když zbytek hráčů nezapadá do systému, WB další nemáme, střed zalohy Oscar nepokryje, na stopera potrebujes behavejsi typy(tam vystane otazka kam se Zoumou) a will jestli se nedá do kupy, tak taky bude v mikine čekat, az se Pedro zrani

Reagovat
B3n

Oscar i Willian si ještě svoje odehrajou, toho se nebojím. U Zoumy těžko říct, jak na tom bude, ale doufám a i si myslím, že postupem času si svoje místo vybojuje. A u těch wingbacků si myslím, že by to zvládl Willian, Aina, Azpi možná i Chalobahi... Ale je pravda, že je to problém, všichni z nich by byli jen lepidlo (až na Ainu nejspíš), navíc jen Azpi by to asi zvládl na levé straně.

Reagovat
icemike

v poháru byli WB A+A a nepřišli mi tam nejštastnejsi volbou, možná časem ten Aina,ale Azpi není útočný typ. Střed Matič Kantéí hodne drží prostor, Oscar je poletucha a dělal by za sebou díry. Bojím se, že pokud vypadne někdo z kvarteta Moses,Alonso, Matič, Kante, muselo by se změnit rozestavení... (protože Chalobahovi Conte tolik nevěří)

Reagovat
Talker

jak jsi na to přšel s tím Chalobahem? Vždyť do toho posledního zápasu byl prvním náhradníkem. Očividně je před Mikelem i RLC.

Reagovat
icemike

vycházím z toho, že ho sundal v tom poháru, ikdyž patřil k tomu lepšímu na hřišti. Podle mě si rozmyslí, než ho dá do základu v PL

Reagovat
B3n

No, jak jsem psal, u těch wingbacků by to bylo všechno lepidlo, kdyby Alonso vypadl na delší dobu, tak by se dost možná to rozestavení muselo změnit. Těžko říct, jak by to tam zvládl Azpi, je jasný, že do ofenzivy by to tak dobrý nebylo... Kdyby vypadl Moses, na pravé straně bychom to zvládli určitě líp. Oscar je tu zbytečně podceňovanej, jasně, že by to nezvládal odbránit, jak Kanté, kdyby hrál ve středu zálohy, ale nemyslím si, že by to měl být nějakej průser, pokud by se zrovna nehrálo proti nějakýmu Man City např. Jinak ho ale vidím spíš do té ofenzivnější pozice, na místě Hazarda, nebo teď Pedra. No, a jak psal Talker, Chalobah je teď nejspíš první náhradník do zálohy, i když je jasný, že dokud nebude nutnost, střed zálohy se měnit jen tak nebude...

Reagovat
Talker

Tak letos nas ceka dost malo zapasu. Neni LM, neni uz League cup...

Reagovat
smazaný uživatel

Pri plnom zdraví a za predpokladu, že na lavičke si bude nechávať 1 stopéra 1 krajného, tak to vychádza na Zoumu na tribúne.

Reagovat
Hokaido

Tak to je asi ta nejméně pravděpodobná varianta ze všech.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Michy taky vypadá, že to nějak zvládne a ví, že ho u nás čeká velká budoucnost..

a Cesc se taky vztekat nebude, pokud si nekopne, tak se prostě v zimě sbalí a odejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No... To mi teda nepřijde moc super.

Reagovat
Whitemedia

Mně taky ne, Cesca mám i přes jeho historii, dost rád

Reagovat
blade115

Taky. Hlavně je to jediný hráč tohoto typu u nás a zbavovat se ho je hloupý. Náhodou přijde krize, změna manažera a my zas budeme v situaci před pěti lety, kdy jsme brečeli, že v té záloze není nikdo kreativní. A pro Michyho vývoj asi taky není úplně fajn, když bude hnít na lavičce, protože Costa je aktuálně bůh. Tam zas naopak může nastat to, že nic nenastane a Costa si udrží formu celou sezónu. A sbírat celou sezónu drobky není v tomhle věku optimální. Kdybychom aspoň hráli tu pitomou Lm..

Reagovat
Talker

Kdo má v PL ultrakreativního hráče, jako je Fabregas? My ho neměli prakticky nikdy - ani za první Mourinhovy éry. MU taky žádného takového nemá. Citizens ho mají pouze v ofenzivě (KdB, Silva). Akorát Arsenal ho má v Cazorlovi. Liverpool má taky kreativitu v podhrotech (Couts, Firminho).

Cesc je prostě bohužel hráč, kolem kterého se to musí komplet postavit.

Reagovat
Hachim Mastour

Ozil

Reagovat
Talker

Ozila beru taky jako toho ofenzivního.

Reagovat
Hachim Mastour

Ešte viac ofenzívny ako on sú ale KdB, Couts a Firminho.

Reagovat
blade115

No bez něj u nás nebude ani kreativní, natož ultrakreativni. A právě nemáme moc kreativitu ani na těch podhrotech. Je to prostě úplně jiný hráč, který nabízí další taktické varianty, nezbavoval bych se ho.

Reagovat
Talker

Pokud bude ochotný dělat žolíka, tak si ho klidně nechat. Ale on asi chtít nebude a do toho systému prostě nesedí - tam nemůže být další hráč, který je v presingu neužitečný.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

tak zatial este neubehlo dost casu na to aby niekto zacal pindat ze nehra, ale to casom pride, vzdy sa niekto najde

Reagovat
Whitemedia

při výkonech, jaké předvádí v posledních zápasech, nikdo soudný pindat nemůže.. a pokud se přestane dařit, tak Conte změny v sestavě udělá.. takže pro pindání nikdo nedostane prostor

Reagovat
kvasha16

v podstate mas pravdu, ale vies ako to vo futbale je

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý support od fanúšikov, skvele organizovaná hra. 0-2 na St.Marys po takom priebehu, to je proste paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho bans Schweinsteiger from Man Utd reserves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

víc se znemožnit už nemůže, v přímé konfrontaci s jinými kouči se ukazuje, že na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Potřebuje udělat místo Mchitarjanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
.13

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
avicii

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

to mu uz uplne jeblo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

co takeho vlastne Schweinsteiger urobil?

Reagovat
Whitemedia

nic

Reagovat
.13

Toto hrac jeho kvalit fakt nema za potrebu. Isiel dole s vykonmi alebo ho iba tak odstavil?

Reagovat
Busby babes

to nikdo nevi, protoze ho nikdo nevidel 4 mesice hrat. Loni to nebylo az tak skvele, ale spatny taky ne. Prisel Mourinho a rekl mu, ze s nim nepocita, to je cele. Bylo mu umozneno odejit v zasade zadarmo kamkoliv bude chtit, Basti se rozhodl, ze to zkusi a zabojuje. Asi se nic moc zatim nezmenilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Iba tak odstavil. Môj tip.

Reagovat
Busby babes

jop, proste mu rekl, ze se mu nehodi do toho, co chce hrat. Asi neco jak Pep s Hartem. Defakto se tohle deje kdykoliv, kdyz se meni trener. U Bastiho je to bohuzel daleko vic na ocich, protoze Basti, United a Mourinho. Ale z toho, co Basti rekl verejne, tak od zacatku vi jak na tom je, rozhodl se bojovat ale asi to nevyslo.

Ja ho tak nejak i chapu. Manzelka zije v anglii, ma vydelano, vyhral co se dalo, asi vede celkem spokojenej zivot. A imho se od zacatku rozhodl, ze to zkusi a v lednu se uvidi jak dal. Timhle se pro nej prakticky nic nemeni.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

je to chuj proste

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

Ospravedlnujem sa ti Jose, nechal som sa uniest neustalo propagandou vedenou proti tebe..Basti is back

Reagovat
Robochelsea

Mourinho je fakt jeden skurvený zakomplexovaný kokot a podľa mňa je na svete fakt málo ľudí,ktorí sú tak prijebani jak on. Teraz to zabil, toto je vrchol primitivizmu.

Reagovat
Talker

Ze by konecne?

Reagovat
Hokaido

Beztak zase nějakej hoax

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom z hraní za ně, trénovat může. Záleží mu na tom, aby hráli kluci z akademie (udělal jsem to za tebe, kiwwi)

Reagovat
Busby babes

no, stejne je to takove divne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

vsetci za tebou stojime, MOU

Reagovat
Nikikrew

Hlavne ze Bati povedal, ze United bude posledny europsky tym kde bude ,,hrat". Takze kde teraz, Amerika, Cina?

Reagovat
Pospovič

Kkt

Reagovat
kiwwi

tu krasne vidno jak je lahke kopnut si len na zaklade nejakej picoviny a pritom su veci presne naopak

Reagovat
Swarley

Klasika, varit z hovna umí v našich krajích kde kdo

Reagovat
vladis271

len Mourinho nie.

Reagovat
Swarley

Za to tobě by udělili titul profesor

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa has reached 40 Premier League goals seven games faster than Sergio Aguero did

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Costa je skvelý, v uplnej top forme je lepší Aguero a tieto štatistikz su v jeho neprospech kvôli zraneniam

Reagovat
smazaný uživatel

A čo s tým majú zranenia?

Reagovat
nani92

Ked sa zrani Sergio napr. v 30 minute, tak sa mu to rata do statistik ako zapaw v ktorom nedal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby to tak bolo, tak v koľkých zápasoch sa tak Aguero zranil? A v koľkých Costa?

Reagovat
Hokaido

To jo, ale zranil se takhle 2x, Costa snad ani jednou. Oproti tomu Kun dal 5 golů z penalt, Costa ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Ale jo, jednu branku z penalty tam určitě má. V jeho první sezoně určitě jednu penaltu kopal.

Reagovat
Hokaido

Máš pravdu, špatně jsem se podíval.

Kopal v posledním kole mistrovský sezony, asi aby dal ten 20. gol.

Reagovat
spider_8

Pro mě je ještě důležitější to, že Costa ty góly obvykle dává po jednom a téměř vždy to jsou góly za otevřeného výsledku. Aguero se často rozestřílí při nějakém debaklu a klidně dá i 3 nebo 4 góly, pro mě je ale mnohem cennější, když dáš 5 gólů v 5 zápasech, než třeba ve 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Hlavně když počítáme třeba letos ten vliv na celý tým... City dokáží "v pohodě" fungovat i bez Kuna, mají na lavičce fantastického Iheanacha, zatímco my bez Costy bychom byli tak nějak ve středu tabulky.

Reagovat
Hachim Mastour

Ále, určite by Conte prekopal systém a Bats by hviezdil.

Reagovat
Counter

Wow, hezky pěkně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Kdo to je?

Reagovat
Hokaido

WinohradyGang-OG187

Reagovat
C-M@ster

Pokud někdo z EF, tak bych podle fotky tipoval spíš Slováka...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Zidan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Swarleyho prapraprapraprasynovec

Reagovat
VasAFC

Payet

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné je, že Kanté samozřejmě hraje výborně a pomáhá táhnout CFC. Schneiderlin, podobný typ a nemyslím si, že o tolik kvalitativně horší, nám leští tribunu. Přitom do tříčlenného středu s Pogbou ideální hráč.

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Schneiderlin fakt zatím ani náhodou neukázal, že by měl kvalitativně být někde na úrovni Kantého. Vím že v Sotonu byl super, ale Kanté loni i letos je úplně jinde.

Jinak souhlasím, asi by pro vás měl přínos. Docela mi herně připomíná Matiče a jsem překvapenej, že ho Mourek vůbec nevyužívá.

Reagovat
samson192

Reagovat
Whitemedia

Kanté to zatím kromě zápasu s Arsenalem válcuje neuvěřitelným způsobem..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

aj minulý rok odohral asi najhorší zápas sezóny s Arsenalom... možno fanúšik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
r.mrazik

ja bych ty dva k sobe moc nedaval...ta kvalita hry posledni rok a pul je u kazdeho nekde jinde...

Reagovat
Miguel19

Jinak jsem moc zvědavej, jak to dopadne s Costou.

Momentálně je to asi nejlepší hráč v PL, od začátku sezony nemá výraznější konflikt, tak by mě fakt zajímalo, jestli chce furt odejít.

Každopádně s rve parádně, i ta oslava I když ho nemusím, tak

Reagovat
spider_8

Chce, nechce, v tuhle chvíli ho za žádnou cenu nemůžeme pustit, to bychom byli idioti.

Reagovat
Whitemedia

Po téhle sezoně bude mít dva roky do konce smlouvy a bude se to muset nějak řešit..

Reagovat
Whitemedia

každopádně proti Evertonu už musí dostat žlutou kartu.. ať raději nehraje proti Boro, než aby pak chyběl proti Tottenhamu

Reagovat
spider_8

Smlouva se nějak pořeší. Tu stejně dohodneme s jeho agentem, Costa podle mě ani neumí číst

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

To může být docela průser. On bude chtít zpátky do Španělska, kde připadají v úvahu jenom Madrid a Madrid. Spíš jenom Atleti. Ti mají ban.

Takže pokud si Costa postaví hlavu a neprodlouží, tak jsme v piči

Reagovat
Hachim Mastour

Bats

Reagovat
Whitemedia

Je super sympaťák, ale mně vyhovuje, když máme v útoku takového rváče, kterého protihráči vyloženě nesnášejí

Reagovat
Hachim Mastour

To iste ale vyložene v prdeli nebudete.

Reagovat
Whitemedia

On to asi průser bude.. já už od jeho příchodu tak nějak cítím, že se mu v Anglii nebude chtít zůstat a bude se cpát zpět do Španělska..

Reagovat
Miguel19

Však cpát se může, ale potřebujeme za něj dostat aspoň 80 mega

Reagovat
kvasha16

tak ostane 2 roky a pojde zadara prec, ale ak i bude drzat formu nemozeme ho pustit

Reagovat
Hokaido

No... Já bych teda nechtěl být ten, který by mu oznámil, že ho nepustíme.

Reagovat
Miguel19

Určitě za ním poslali Marinu

Reagovat
spider_8

Tak mu to pošlo mailem

Reagovat
icemike

Jojo, Diego je už od pohledu jasný emailovy typ

Reagovat
TopinB

"Hele, mladej, běž mu říct, že ho nepustíme a pokud přežiješ tak si příští sezónu zahraješ v prvním týmu"

Reagovat
blade115

Minimálně tuhle a ještě jednu sezonu u nás dá. Pak asi odejde zpět do Atletica, pokud se něco nezmění. Blbý je, že v tu chvíli bude mít rok do konce smlouvy a novou nejspíš nepodepíše.

Reagovat
kvasha16

ved on po anglicky ani nevie, mu tu zmluvu dame podpisat, ze su to len nejake rutinne formality a je vystarane

Reagovat
Arbiter

Já chci za něho Romela

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Arbiter

lepšího útočníka pro PL neseženeš

Reagovat
B3n

No, právě Costa jím je, bych řekl.

Reagovat
Wat

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

To popravdě dost očekávám, že se nakonec stane. Vlastně bych se spíš divil, kdyby se k nám jednou nevrátil.

Reagovat
Zaschrona

Z ceho presne ocekavas, ze se tak nakonec stane?

Reagovat
blade115

Tak on u nás vždy chtěl hrát a my o něj od jeho odchodu už několikrát měli zájem, letos dokonce dost velký. Navíc si tak říkám, který další z top týmů bude v dohledné době asi tak potřebovat hrotaka...

Reagovat
spider_8

United, Arsenal, PSG, navíc o něj měl v létě zájem Bayern. Ale souhlasím, taky čekám že u nás nakonec zase skončí

Reagovat
Zaschrona

Everton

Romelu snad brzo prodlouzi smlouvu a bude zas klid. Pokud ne... tak skonci v tymu, ktery nam zaplati nejvic penez. Dost mozna to budete vy, dost mozna uz tohle leto. Otazka je, jestli ho vubec potrebujete, vsak mate Costu a Batshuayiho...

Reagovat
Whitemedia

Už to tu bylo řečeno, Costa po téhle sezoně bude mít dva roky do konce smlouvy a bude se to muset nějak řešit.. a tak nějak si myslím, že smlouvu neprodlouží, ale rád bych se pletl..

Reagovat
Zaschrona

Ok, tak to mate hodne podobnou situaci jak my s Romelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Nejlepší hráč PL

Reagovat
Ritchie

nejlepší spíš ne, ale takový výsměch...

Reagovat
spider_8

No zase, kdo je v tuhle chvíli lepší?

Reagovat
Counter

Největší konkurence jsou asi Alexis, Coutinho a Lukaku.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

kto je tak vyrazne lepsi, ze sa musis rehotat jak kokot?

Reagovat
Euphael

Sanchez, Aguero, Coutinho...vsichni tri ... zase sundejte ty pasky z oci dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší manažer měsíce října je každopádně jasný.. Conte 4 zápasy, z toho 4 výhry a skóre 11-0.. bomba

Reagovat
samson192

Reagovat
blade115

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
spider_8

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
The Krupy

čo by som dal za to, aby sa vrátil.

Reagovat
Whitemedia

Fakt? Já myslel, že u vás jste všichni spokojení s Allegrim a že byste neměnili.. alespoň to tak při příchodu Conteho do Chelsea vypadalo.

Reagovat
The Krupy

Väčšina fanúšikov áno.

Reagovat
smazaný uživatel

lol cože? dokázal snad conte přechytračit Kloppa a nepustit ho ke skórování? dokázal Conte postoupit přes City v důležitém poháru? Dokázal Conte rostřílet v těžkém zápase evropského poháru? se probar chlapče, Mou je jasný vítěz a jeho práci oceníte až na konci sezóny, až se bude smát s pohárem

Reagovat
Whitemedia

tebe ten Mourinho hodně deptá..

Reagovat
Busby babes

OT #7 je kaspar.

Reagovat
B3n

Reagovat
Talker

Tady jde o cenu pro manažera měsíce za PL. Takže pohár nebo EL se nepočítají.

Reagovat
blade115

Detektor sarkasmu by u toho jeho příspěvku asi explodoval hele...

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

dal by som penis do ohňa že je to len nejaká snaha o trolling, ale vzhladom na tvoje príspevky ktoré tu semtam vidím

Reagovat
FUnk

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Hokaido

Takhle lacině si přijít pro palce

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Counter

luxusní reakce na ty dvě prohry s Liverpoolem a Arsenalem, včetně překopání herního systému, a jak to okamžitě zabralo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
SunFells
Reagovat
Hokaido

1000. pro znovuzrozeného Edena Hazarda

Reagovat
samson192

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

Verstappen

Reagovat
J0EL

ale mohli mu to nechat, vyhodu az tak neziskal a Vettel by ho aj tak nepredbehol.

Reagovat
nani92

Tazko povedat..minimalne utiekol z feroveho boja..

Reagovat
EXoRcIsT

praveze ziskal a uz len za tie jeho manevre co robi a nikdy nedostane trest si to zasluzi a evidentne nieje nieco v poriadku ked si ho jazdci minule sami zavolali a stazovali sa mu a ked uz Kimi ma 3 min preslov to je uz fakt vazne

Reagovat
spider_8

Výhodu získal určitě, správně udělená pentle. Ale jak potom vysvětlí neudělení pentle Hamiltonovi za stejnou situaci po startu, to nevím.

Reagovat
miezto

Po závodě to expert sky dobře vysvětloval. Ham. to vzal po trávě, protože se pravděpodobně nemohl vrátit výběhovou zónou (po asfaltě), navíc 2. a 3. byli v kontaktu, takže tam moc výhoda ku prospěchu těm dvoum za ním moc nebyla. Verst. to mohl v klidu dotočit zpátky do tratě, měl zatočeno a už i zatáčel, pak to poslal rovně. Vettlovo bránění Ricca - sporné, takové verstapenovské, což už zakázali, ale Vet tam místo nechal, Verst nenechával. A k těm nadávkám Vettela, to bych řekl, že je chyba režie, že to vůbec pouští, určitě nenadává jenom on. Dejme mikrofony fotbalistům, to by se hned hrálo všechno večer a pouze 18+

Reagovat
spider_8

Jo, ale to byla jeho vlastní chyba, že se nemohl vrátit po asfaltu. On získal výhodu v tom, že nemusel zaplatit za svoji chybu. To, že potom zpomalil a vrátil časovou výhodu, kterou získal už mi přijde stejný jako u Verstappena. Ten taky nechal Vettela dojet na úroveň, na které byl při vjezdu do zatáčky.

Prostě přijde mi, že jezdci vyváznou z chyby, kterou udělají až příliš jednoduše, respektive s nulovou ztrátou, což je na úkor jezdců, kteří zatáčku projedou čistě.

Reagovat
Mimalu

Vettel slušný nezvládač, a na podiu měl být Ricciardo

Reagovat
spider_8

Já ho zatím docela žeru, za pár let ho určitě budu nenávidět, ale zatím mě sakra baví

Reagovat
Kovi81

tez, oziveni te nudy

Reagovat
kvasha16

je to akurat arogantny namysleny kokotko

Reagovat
Sali5

Tak Vettel tu penalizaci taky nakonec dostal a celkem zaslouženě, každopádně teď už je mi to úplně jedno, ten pocit, když Verstappena vyhnali z pódia a nahradil ho Seb.. to bylo parádní zadostiučinění Teď už to je něco jako když zpětně dávají olympionikům medaile po odhalení nějakého dopingu.. tu radost, co bys jinak prožíval bezprostředně po skončení závodu už ti to stejně nevrátí.. teďka akorát přepočítají bezvýznamné body..

Reagovat
Mastný Chobot

Asano už to tam sype

Reagovat
SunFells

Podmaňuje si druhou německou

Reagovat
Mastný Chobot

http://dailycannon.com/2016/10/arsenal-28-7m-agreement-sign-player-wasted-manchester-united-report/

Nakoniec sa ukáže, že ho Mourinho kúpil len, aby ho nemal Wenger Už teraz to ľutuje určite

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ho strasi i ve spanku

Reagovat
Mastný Chobot

nj, jeden by povedal, že to bude skôr naopak

Reagovat
Busby babes

je vubec den, kdy neresite Mourinha?

Reagovat
Mastný Chobot

dnes som ešte nezačal a to už je 10 hodín napr.

Reagovat
Busby babes

casu dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pharrell

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Ted jsem sledoval zaznam z naseho zaznamu s lestrem a prijde mi, ze od zapasu se city se nam vytratil ten vysoky presing pri kterem jsme ziskavali vetsinu balonu. Jinak mi az bylo lito Jansena , ktery krome golu mel celkem smulu a mohl dat jeste tri goly. Procento promenovani sanci je slabe a v tom vidim nejvetsi problem. Snad bude brzo harry zpatky a hlavne se musi vzbudit eriksen s lamelou, ti mi prijdou nevyrazni....

Reagovat
r.mrazik

Pepek, Wenger, Klopp, Conte, Pelle a pak nejaky strejdove z Evertonu a Watfordu...jeste ze mame jistotu Mourka...

kazdopadne i kdyby vyhral ten posledni zapas blbec,tak by ty body staly za houno...styd se ty portugalskej šašo

Reagovat
nani92

Tak on sa ti ospraedlni po prehre od Chelsea pri prvej prilezitosti opat na neho utocis? Styd se ty ceskej saso

Reagovat
r.mrazik

co to prosim te zas povidas?

Reagovat
Maresma

Pelle?

Reagovat
r.mrazik

*Poche...aspon oba zacinaji na "P"

Reagovat
Maresma

Reagovat
B3n

Tohle je fakt strašně trapný už

Reagovat
r.mrazik

mne prijdou trapny tyhle radobyuvedomely reakce...ale budiz

Reagovat
B3n

Kdybys to nepsal každou chvilku, tak budiž...

Reagovat
r.mrazik

vidis...a pokazdy se najde nekdo,kdo na to chytre zareaguje...a pritom staci takova kravina jako necist to a nebo treba nereagovat...no trapny,co ti budu povidat

Reagovat
B3n

Znáš to, když blbě přihraješ, blbě vystřelím...

Reagovat
r.mrazik

to jsou akorat kecy od kopyt,co neumi vystrelit...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by bolo? Jemu môže rovnako trápne pripadať neustála obhajoba Joseho.

Reagovat
r.mrazik

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

já teda Josého mám fakt rád, ale hlavně díky příchodu Conteho si uvedomuju, jak se dá klub vést správně a pozitivně.

Anglie potřebuje co nejvíc moderních trenérů, aby se vrátila zpátky tam, kde byla před 8 lety a už i me přijde, že se José odmítá vyvíjet a snaží se prorazit hlavou zeď tím, že to povede stejnym způsobem klidně 30 let.

Reagovat
r.mrazik

jenom abych to upravil z myho pohledu...tak ja si tedy nemyslim,ze by Jose nejak upadl nebo mu to vsechno uteklo...u me to je hodne o osobnich sympatiich...kvalitni je dostatecne a nemyslim,ze by taktikou a dalsimi vecmi nejak zaostaval...

nemam ho rad z jeho vyjadrovani,vedeni tiskovek,jeho aroganci a mnoha dalsich veci...a jednoduse jsem ho u nas nikdy nechtel...podle me jsme timhle sli hrozne dolu...

a kdyz vidim,kolik mame bodu,tak mu to aspon tady dam nejak sezrat...clovek se aspon uvolni,kdyz s nicim nic udelat nemuze...

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Však psal sám, co mu příjde trapný, ne ?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
B3n

OT : Vojta Růžička

Reagovat
Trand

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Wat

Reagovat
r.mrazik

wé...Bastian v prvnim tymu?

Reagovat
Busby babes

konecne se rozhodl vratit z libanek. Mou je frajer, ze mu to povolil.

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze si za tu situaci mohl i sam?

Reagovat
Busby babes

vubec nevim co si o tom myslet. Od zacatku si myslim, ze mu Mou rekl, ze s nim nepocita. Ok, nemusim s tim souhlasit, ale je to normalni, kdyz prijde novej trener. Tomu naznacovali i ty zpravy, ze jsme mu meli umoznit odejit zadarmo kam bude chtit. Basti nechtel, asi chtel Mourinha presvedcit, ze muze byt platnej.

Jestli tohle znamena, ze Mou zmenil nazor, nevim. Klidne muze jen trenovat s ackem a na hriste se stejne nepodiva...

Reagovat
Busby babes

jinak se teda nejak psalo, ze se nekterym starsim hracum nelibilo, ze v dobe zraneni lital domu nebo na tenis no. Ale jestli zrovna Wazza mohl picovat na koholiv...

Reagovat
r.mrazik

jj,tohle jsem taky nejak zachytil...ale nepochybuju,ze ostatni taky litaji za tema svyma...viz de gea a dalsi...

jsem zvedav,jestli si ted trochu kopne,kdyz je ander mimo...na ten jeden zapas tedy

Reagovat
Busby babes

ja si nejak zvlast nadeje nedelam. Pral bych si to, ale nepocitam ze by se neco nejak vyrazne zmenilo. Uvidime. treba jen potreboval urcitej pocet hracu na trenink kdyz jsou ted dva zraneni.

Reagovat
r.mrazik

jako ze by tam stal misto tycka od brany?

Reagovat
Busby babes

no proste byli lichy na backo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Na přesvědčení Joseho mu bude stačit jeden zápas

Reagovat
niflheim

Ten idiot ale stejně postaví Fellainiho.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Svatej

37. to je tak o 200 lepší, než jsem doufal

Reagovat
efjay

Hlavně že máte 150 hráčů po hostování

Reagovat
r.mrazik

od kolika se muzou v anglii podepisovat smlouvy? nejak hodne se pise o zajmu barcy o naseho gomese...

Reagovat
Busby babes

16 nebo 17, jenze stejne se to porusuje a rodice podepisou nejake smlouvy i driv. Navic si nejsem jistej jestli je to sjednocene a ve vsech zemich stejne

Reagovat
r.mrazik

tak to jsem na nej zvedav...ten kluk je na svuj vek bozi...

Reagovat
kiwwi

neskutocne cisla ma...tuto sezonu zatial za klub a repre 9 zapasov 9 golov a 11 asistencii

Reagovat
r.mrazik

prave...vypada neskutecne...pry takovy nas maly david silva...hah

Reagovat
kiwwi

vedel si ze je Naniho bratranec?

Reagovat
r.mrazik

zrovna dneska cestou do prace jsem to cetl v nejakym clanku..prave s ohledem na ten zajem barcelony...

Reagovat
iamek

Psal jsem ti to ja, ze to je bratranec. Jinak dorost sleduju kazdy stream co je a on je s Chongem uplne nekde jinde. Nejen v tymu, ale i v lize.

Reagovat
r.mrazik

jj,tys to psal asi taky...ale ja to fakt cetl i v tom clanku

tak Chonga podepsaneho mame,snad to vyjde i s tim Gomesem

Reagovat
Mastný Chobot

určite to nie je v každej krajine rovnako, veď vďaka tomu máme Bellerína

Reagovat
r.mrazik

mam pocit,ze v anglii se dali podepisovat driv nez ve spanelsku...ale to bylo taky relativne davno...tak prave jak je to ted...

Reagovat
Hokaido

Sparta

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Nemá vůbec styl.

Reagovat
Mastný Chobot

koženou bundou nikdy nič nepokazíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych chtěl vidět ten tvůj.

Reagovat
SunFells

Reagovat
FUnk

Reagovat
j_mrazik

Černoch si na sebe může vzít skoro všechno a bude v tom vypadat dobře.

Reagovat
Mastný Chobot

To je tiež pravda, aj s účesmi to tak majú

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

to zas nie je uplne pravda ale jo, su inde

Reagovat
Lacko_Boh

nenarazal Erik na tu ortezu? Mna to pobavilo,dakujem

Reagovat
j_mrazik

Je to možná úsměvný, ale já to myslel vcelku vážně. Vezmi si třeba nějakou šílenost... třeba žlutě svítivý oblek. Černoch v tom vypadá ok, běloch jako šašek a u asiata škoda mluvit.

Reagovat
Lacko_Boh

ano to maximalne suhlasim

Reagovat
Azazelo RD

Žlutě svítivý asiat ve žlutě svítivém obleku má problém.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maresma
Reagovat
kubys

Zase...tohle je ještě celkem v klidu oproti tomu, co občas nosí Westbrook.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

tyhle moderni ortezy jsou nahodou docela super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Manchester United dokazuje to, co Leicester v minule sezone...ze penize nejsou vsechno.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
efjay

Reagovat
smazaný uživatel

lucas?

Reagovat
Flamex

Couts

Reagovat
Mastný Chobot

heh, to je u Ronalda polčas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

OT: Walking Dead

Reagovat
nani92

Reagovat
Maresma

ten seriál nenabízí nic novýho už nekolik sérií

Reagovat
Mastný Chobot

pozeráš túto?

Reagovat
Maresma

jj, první díl byl fajn, druhej zas slabší.. ale vypadá to, že Negan a Ezekiel by mohli být zajmavý postavy

Reagovat
Mastný Chobot

však práve, s nimi to dostáva úplne nový nádych, preto tie 2 palčáky odo mňa

Reagovat
efjay

Včerejší díl slabota... krom Ezekiela s Tygrem. Carol už může klidně umřít

Reagovat
Mastný Chobot

akože, dokopy v tej časti nič moc nebolo, ale dvojica Ezekiel + Negan vyzerá, že bude mega. Konečne nejaký poriadny nový nádych. Carol s Coralom aj Rickom nech si kľudne zomrú, ale títo dvaja vyzerajú parádne.

Reagovat
efjay

O tom žádná, díl s Neganem byl určitě moje top 3. Těším se na další

Reagovat
patas92

Mně ten díl docela bavil, překvapivě

Reagovat
patas92

To zajebali. Měl je umlátit už na konci minulé řady. Po těch spoilerech všichni čekali, že to schytají zrovna tihle dva.

Reagovat
efjay

Hej já si těch spoilerů naštěstí nevšímal a nečekal jsem ani jednoho

Reagovat
Whitemedia

Týmy na posledních třech místech by tak už mohly zůstat až do konce sezony, nikdo z nich by mi nechyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea majú asi najhorší káder odkedy sú v Premier League nie?

Reagovat
Mastný Chobot

Keď sa na to tak človek pozrie, tak asi áno. Gylfi s Ferom sú super futbalisti, Ki s Routledgom sú schopní, ale zbytok je fakt tragédia. To ale neznamená, že by museli mať tak zlé výsledky, dá sa to aj bez mien, však stačí pozrieť na Leicester, Bournemouth alebo Boro.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester je už teraz oproti Swans kádrovo inde, aspoň podľa mňa. S Cherries súhlasím, tam treba vyzdvihnúť zase raz skvele pracujúceho trénera. Možno labute spasí spolupráca Gylfiho s Bastonom, ale moc tomu neverím.

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester som myslel z toho pohľadu, že aj s takými hráčmi ako Simspon, Fuchs etc. dokázali vyhrať titul, neporovnával som ich káder so Swans, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Však oni si o víkendu zvednou náladu

Reagovat
Zaschrona

Prodali koho mohli a mizerne je nahradili... Letos zrejme sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

1289. pro Halloween https://youtu.be/11_nsW151tg

Reagovat
nani92
Reagovat
Whitemedia

Kokotko dne: Ol!ver

Reagovat
Mastný Chobot

pikachu to len tak nevzdáva

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si kokotko, Romi.

Reagovat
B3n

Pikachu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

jaktože nemůžu toho uživatele ve zprávách blokovat? Janko mi psal a tam mám možnost zablokovat uživatele, ale u Pikachu to není

Reagovat
Rudnevs

Rovnako tak mu nejde odoslať ani správa.

Reagovat
Kily

je zablokovaný jinak

Reagovat
Hokaido

A owny dostal taky ban?

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

aha, takže Kily má asi v ruce royal flash

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Pěkný eso z rukávu vytáhnul.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

https://streamable.com/qgau

ten neymar je taky solidní kokotko...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
teenz

Poslední dobou mu silně ujebává no.

Reagovat
Swarley

bohužel, kdo z těch současných nejlepších hráčů ale není...možná Griezmann mi přijde takovej nejvíc v klidu...

Reagovat
SunFells

Özil.

Reagovat
mul

ten je niekedy az moc pokojny nie ?

Reagovat
SunFells

Proto je nejvíc v klidu.

Reagovat
Swarley

až tak, že jsem na něj zapomněl

Reagovat
Mastný Chobot

legendy hovoria, že keď dostane vo fife gól hlavou v 90. minúte, tak sa len usmeje

Reagovat
SunFells

Reagovat
teenz

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
efjay

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mateo16

Ani náhodou v EC sa vedel poriadne rozohnit

Reagovat
Error

Hm... Hazard

Reagovat
SunFells

Jeden podavač balónů by určitě nesouhlasil.

Reagovat
Error

Se projevil jako člověk, sympoš.

Reagovat
Mastný Chobot

v živote každého človeka nastane chvíľa, kedy chce skopať dieťa na zemi

Reagovat
Error

A ne jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo dítě, to byl kokot

Reagovat
nani92

v dnešnej dobe to začína byť synonymum

Reagovat
Mastný Chobot

som zvedavý, či tak budeš hovoriť, aj keď budeš mať doma vlastných kokotov

Reagovat
nani92

tak ja ich odmalička budem posielať na EF, nech sa vyventilujú to ako v spoločnosti

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Neskopal ho, ale jinak jako fakt sranda

Reagovat
Mastný Chobot

dik

Reagovat
cristiano.K.

Kompany style

Reagovat
Swarley

no to rozhodně ne

Reagovat
kvasha16

akoze preco?

Reagovat
teenz

Messi, Kroos..

Reagovat
Swarley

jn, on ten Messi je z nich takovej asi nejnormálnější...

a Kroos s Modricem jsou v pohodě, to je fakt

Reagovat
Busby babes

DDG?

Reagovat
Swarley

nasral mě tím Madridem, ale jinak určitě jo

Reagovat
nani92

no práveže s tým Madridom sa zachoval veľmi vyspelo..stačí si pozrieť čo robia iní hráči ked chcu prestupiť

Reagovat
Swarley

jo to jo, nijak netrucuje, má novou smlouvu a chytá naprosto fantasticky dál...

Reagovat
teenz

Messi se mi poslední dobou líbí, vyklidněnej, dokonce už ani neni takovej ice man a dá najevo emoce. A Toni je prostě sympaťák, žádná simulace, strojová hra. Super hráč.

Reagovat
Swarley

já původně myslel jen ty top ofenzivní hráče, Messi, Neymar, Suaréz, Ronaldo, Griezmann a podobně...na jiných postech se už těch sympaťáků najde víc...

jako Messi mi vždy přišel v pohodě, ale teď jsem moc nepobral, proč vypadá jak šášula...jako je to otázka vkusu a vím, že to asi tak v dnešní době má být, ale dřív si mě právě získal tím, že vypadal jak normální týpek...teď mi to nějak k němu nesedí, ale tak tohle otázka vzhledu, to je celkem banalita...

Reagovat
teenz

Aha, v tom případě asi jenom Messi, Grieze nemám nasledovanýho tolik a Neymar, Suarez a Cris jsou tupci.

Mě si paradoxně právě získal zase změnou vzhledu a celkově i jeho chováním. Teď na mě působí vyspěle. Dřív mě hrozně iritovala ta aura, kterou kolem sebe měl "hodnýho chlapce" a byl na mě až moc velkej kliďas. Mám rád, když na hráčovi jsou vidět emoce (Cris, Ibra, Ramos..).

Reagovat
oddy

Do toho ti moc nesedí ten Kroos ne? U něj vždycky vidím stejný výraz a skoro nulový emoce.

Reagovat
j_mrazik

Ale je to Němec, tak to má asi tak nějak v sobě.

Reagovat
teenz

Jo, to mě bohužel někdy štve. Neumí třeba gol oslavit pořádně. Furt je jak stroj. Ale je to sympaťák. Každej má něco. Ramos a Cris zase dají emoce najevo, hrajou si na borce a pak je stačí polechtat a upadnou. To nemám rád víc.

Reagovat
Generalní Gladiator

ten přeliv je oukej, to odroste, spíš to tetování vypadá divně

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

je to můj oblínec už ze San Sebu, jestli nepřestoupí k nám, tak budu fakt nasranej

Reagovat
Counter

Tak snad tě naserem

Reagovat
vladis271

alebo my

Reagovat
Bayern +

Lahm all day long...

Reagovat
Hokaido

Azpi?

Reagovat
Hachim Mastour

Bale

Reagovat
Svatej

Reagovat
patas92

Vždyť v klidu je hafo TOP hráčů. Vyloženě ne v klidu jsou snad jenom právě ten Neymar, Ronaldo a Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=ygB7P7rg8u4&feature=share

vcera to byl presne rok od tohodle legendarniho rozhovoru.

I have nothing to say.

Reagovat
SunFells

Reagovat
stiflerovamama

šašo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
r.mrazik

achjo

Reagovat
Mastný Chobot

José_Nezvládajko

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
avicii

Reagovat
Whitemedia

http://www.eurofotbal.cz/clanky/grant-na-tiskove-konferenci-ano-ne-nevim-na-shledanou-51831/

tohle je teprve legendární rozhovor, jen škoda, že není nikde video..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

OT: stava se nekomu, ze kdyz se na mobilu prihlasi do EF, napise mu to: prihlaseni uspesne a pritom stale neni prihlasen? Google chrome, Android.

Reagovat
Swarley

všechno splňuji, ale nestává se mi to

Swarley Tom, fešák.

Reagovat
wild

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nestává..

Reagovat
Busby babes

hmm, jeste me napada, ze se mi to deje asi jen pokud jsem na mobilni siti, T-mobile.

Reagovat
smazaný uživatel

před 2 dny mi to takhle blblo, a v minulosti se mi to stalo asi 2x.

Reagovat
vladis271

Sead Kalasnic. Vie o ňom niekto niečo?

Fanúšikovia Schalke musia Kloppa milovať.

Reagovat
Rarášek

Kolasinac?

Reagovat
vladis271

asi

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Je pravda, že Olo odkazuje na lacinější knihu.

Reagovat
Mimalu

ta první vypadá líp, už jen z toho popisu. Cokoliv co se musí ohánět slovy jako objektivní stojí většinou za hovno, zvlášť od někoho, kdo k danému tématu má určité sympatie....

Reagovat
vodka

on ho v té knížce dokonce chce blahořečit

Reagovat
vladis271

Ďurica no. To je známa firma.

Nedávno ho konečne vykopli zo SAV nvm čo tam smradil tak dlho.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
raduinho

Reagovat
Counter

https://twitter.com/hirstclass/status/793453141589102592

Mourinho's record since the start of last season:

26 Premier League matches;

8 wins;

6 draws;

12 defeats;

4 FA charges

Reagovat
kiwwi

a ty si sa na tom uz tak 20x odbavil, to bude tiez nejaky rekord

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Slovo "record" zde neznamená rekord, nýbrž bilanci.

Reagovat
kiwwi

vsak to je tvoja bilancia

Reagovat
Counter

Ona to není až tak má bilance, jako spíš tweet Olivera Kaye, který zatím nasbíral cca 450 retweetů. Hrůza, jak je ta naše haterská komunita silná.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

fany

Reagovat
Lacko_Boh

nýbrž nahrávku, zvukovú alebo grafickú stopu

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

kampan!!!

Reagovat
r.mrazik

uz by taky mohl zacit trochu vyhravat...

Reagovat
Busby babes

porad ma za tu dobu o jednu, ehm trofej, vice nez jini treneri...

Reagovat
r.mrazik

pravda...akorat nevim,jestli se vubec ma nejak pocitat

Reagovat
Busby babes

takova obdoba emirates cupu no.

Reagovat
r.mrazik

hurááá

Reagovat
Busby babes

a vubec, raduj se jak pekne strilime z dalky.

Reagovat
r.mrazik

delas,jak kdybychom davali goly zblizka nejak casteji...viz posledni zapas

Reagovat
Counter

Jde v Moyesových šlépějích

Reagovat
Busby babes

tak.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

tak lacno si prist po smajle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele