Premier League - preview 38. kola

15.05.2016, 08:29
Previews
V Anglii je už rozhodnuto o mistrovi i všech třech sestupujících, přesto o úplně nudné poslední kolo nepůjde. Arsenal bude proti Aston Ville válčit o udržení třetí příčky, ale i o šanci přeskočit rivala z White Hart Lane; Tottenham dvoubodový náskok hájí v Newcastlu. Po Lize mistrů ještě touží Manchester United, který potřebuje porazit Bournemouth a pak doufat v příznivý výsledek Swansea proti Man City. Poslední pohárovou příčku aktuálně drží sedmý Southampton, který hostí Crystal Palace...
Arsenal FC - Aston Villa  (neděle 16:00)
Pokud tohle ještě Arsenal zvládne pokazit, nikdo by se zřejmě nedivil ani Wengerově defenestraci. Tým francouzského manažera by ale musel prohrát a Manchester City zvítězit, aby ještě přišel o přímý postup do skupinové fáze Ligy mistrů, a tak se mnohem reálněji jeví posun Kanonýrů výše tabulkou. Dokáže se Arsenal ještě vtlačit před Tottenham a dodržet tradici?

Už teď je jasné, že fanoušci londýnského celku výjimečně neoslaví takzvaný St. Totteringham‘s Day - den, kdy je matematicky nemožné, aby Spurs skončili nad svým úhlavním rivalem. Tentokrát se vzhledem k dvoubodovému náskoku Kohoutů jeví pořád pravděpodobněji opačná varianta, k níž v éře Arsenea Wengera ještě nikdy nedošlo.

Spurs na druhou stranu finišují velmi nepřesvědčivě a k poslednímu kolu cestují na severovýchod země, přičemž i Arsenal čelí už sestoupivšímu mančaftu - navíc tomu vůbec nejhoršímu v lize. Aston Villa sice minule konečně utnula hrozivou sérii o 12 porážkách v řadě, tady by se ale správně přesto neměla chytat. Pokud Gunners k zápasu se slabším sokem nepřistoupí podobně vlažně jako nedávno proti Crystal Palace či Sunderlandu, mohly by nás čekat i gólové hody.

Ty by před Eurem dozajista bodly Olivierovi Giroudovi, jenž proti Manchesteru City posledně prolomil dlouhé střelecké trápení, ale také Mesutovi Özilovi, před nímž se rozprostírá poslední příležitost alespoň vyrovnat rekord Thierryho Henryho ze sezony 2002/03. Francouzská legenda tehdy asistovala na 20 branek svého týmu, německý tvůrce hry k dosažení této hranice potřebuje nastřádat ještě dvě gólové nahrávky.

Letošní derniéra Gunners se zřejmě do jisté míry ponese v duchu loučení se stálicemi kádru. Své adieu by alespoň z lavičky mohli říci Tomáš Rosický a Mathieu Flamini, od začátku Wenger spíš nebude nic riskovat a nasadí tradiční sestavu. První ligový start v základu by si přesně po roce mohl odbýt Jack Wilshere.

Na opačném konci barikády se opět počítá s napraveným hříšníkem Alym Cissokhem, ale i Rudym Gestedem, který patrně setřásl problémy s třísly. Otazníky se vznáší nad starty Huttona s Clarkem.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Gabriel, Monreal - Ramsey (Wilshere), Elneny - Sánchez, Özil, Iwobi - Giroud
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Bunn - Toner, Clark, Lescott - Hutton, Sánchez, Gueye, Westwood, Cissokho - Ayew, Gestede
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 13.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Leicester City  (neděle 16:00)
Velký příběh anglické popelky je u konce prvního dílu. A Leicester City završí svou ligovou pouť tím nejlepším možným způsobem. Poté, co Foxes před týdnem na svém stadionu slavnostně převzali trofej pro vítěze, jim nyní tradiční 'Guard of Honor' vystaví samotní obhájci titulu z Chelsea.

Je to skutečně symbolický závěr letošní šílené sezóny Premier League. Šílené především proto, jakým způsobem se prezentovali právě fotbalisté Leicesteru a Chelsea. Před posledním kolem tohoto ročníku asi nikoho nepřekvapí, že oba celky zažily nejlepší/nejhorší kampaň za dlouhé roky; ne-li v celé své historii.

Začněme pozitivně. Kromě toho, že vůbec poprvé v historii získali anglický titul, Lišky vytvořily také rekord v počtu vítězství v první lize, a to se (zatím) 23 zářezy. Ke všemu je to víc než součet všech jejich výher za poslední tři sezóny v Premier League. A kdyby se proti Chelsea Leicesteru podařilo uhrát alespoň bod, vyrovná klubový rekord v počtu zápasů v první lize bez porážky - 12 z let 1963 a 1973.

Blues naproti tomu lámou negativní maxima. Speciálně na Stamford Bridge jsou fotbalisté Chelsea mimořádně slabí, vždyť z posledních devíti zápasů doma vyhráli jedinkrát! Za celou sezónu potěšili náročné fanoušky jenom pětkrát, což je počet, který nedokázala překonat pouze ubohá Aston Villa. No, a pokud Leicester neporazí, budou nejhorším obhájcem titulu v celé historii Premier League (1992/93 - Leeds, 51 bodů).

Tenhle zápas bude víc o setkáních a rozlučkách než o fotbale. Claudio Ranieri míří na Stamford Bridge coby mistr Anglie, který "nikdy neměl vyhrát Premier League". Dokázal to s tím nejméně favorizovaným týmem, zatímco Guus Hiddink ani při druhé štaci v Chelsea favorita k vavřínům nedovedl. Přesto se s londýnským klubem loučí s úsměvem na rtech.

To John Terry, kapitán, legenda a majitel více než sedmi stovek startů za Chelsea, dost možná ani nebude mít možnost se s fanoušky důstojně rozloučit. Vedení mu sice nabídlo roční prodloužení smlouvy, ale patrně za dosti improvizovaných podmínek. Vinou červené karty ze Sunderlandu nemůže hrát, a pokud na nový kontrakt nekývne, zamává svým milovaným příznivcům pouze v civilu.

Vedle Terryho na Stamford Bridge nenastoupí ani zranění Diego Costa, Loïc Rémy, Kurt Zouma na straně jedné a suspendovaný Robert Huth na straně druhé. I pro něj navíc půjde o návrat na staré známé místo, kde dvakrát slavil zisk titulu. Po zranění se naopak vrací Thibaut Courtois, zatímco Branislav Ivanović kvůli bolavému tříslu ještě čeká na verdikt lékařského týmu.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Cahill, Mikel (Ivanović), Baba Rahman - Fábregas, Matić - Willian, Hazard, Pedro - Traoré
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Wasilewski, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.80 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Norwich City  (neděle 16:00)
Pro oba jde v podstatě o začátek nové kapitoly. Norwich sice podle všeho podrží mladého manažera Alexe Neila, už teď se ale může soustředit na příští sezonu a misi vrátit se okamžitě do Premier League tak, jak se mu to povedlo loni. Everton zase pro změnu dlouholetého kouče v Robertu Martínezovi vyhodil a s Goodison Parkem se tak bude loučit v improvizovaném rozpoložení...

Toffees zoufale potřebovali osvěžit vzduch, a to se týká především domácího prostředí, kde to napříč letošní sezonou zvlášť zapáchalo - kdyby se braly v úvahu pouze vystoupení před vlastním publikem, šlo by teď Evertonu o holý frak. V takové tabulce jsou Karamelky před posledním kolem na sestupové 18. pozici.

Alespoň částečnou revanš fanouškům budou mít nyní na starosti David Unsworth a Joe Royle, kteří spolu v 90. letech na Goodison Parku působili rovněž ve vztahu hráč - manažer. Tentokrát spojí síly, aby zabránili první výhře Norwichi na tomto liverpoolském stánku od září 1993, kdy se Efan Ekoku stal prvním hráčem v éře Premier League, kterému se v jediném utkání podařilo vsítit čtyři góly (5:1).

Takového kousku nyní nikdo z Norwiche nevypadá být schopný, ovšem faktem je, že v minulém kole se Canaries pozdě, ale přece urvali ze řetězu a Watfordu po čtyřkolovém mlčení nasázeli rovnou čtyři góly. Na podzim se na Carrow Road hrálo 1:1, užijeme si teď jinačí, nespoutanou podívanou?

Alex Neil bude mít před závěrečným kolem dosti omezený výběr, neboť mu na marodce trčí Alex Tettey, Tim Klose i Jonny Howson - všichni za normálních okolností patřící do základu. Všichni nicméně zároveň nehráli už před týdnem, a tak Neil klidně může jmenovat nezměněnou jedenáctku.

Everton prozatím Martínezova nástupce nejmenoval (nejvíc se spekuluje o Franku De Boerovi), a tak poslední kolo nebude žádným nosným signálem nějakých změn. Každopádně návrat uzdraveného dua Jagielka - Coleman se zdá být velmi pravděpodobný.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Stones, Baines - Lennon, McCarthy, Barkley, Mirallas - Koné (Niassé), Lukaku
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Pinto, Bennett, Martin, Olsson - O'Neil, Dorrans - Redmond, Naismith, Hoolahan - Mbokani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 4.20 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - AFC Bournemouth  (neděle 16:00)
Typický Manchester United, chtělo by se říct. Red Devils měli ještě v úterý zcela ve svých rukou místenku do Ligy mistrů, ale v závěru utkání v Upton Parku odevzdali West Hamu všechny tři body a opět se vlastní vinou upozadili za městského rivala. Ve finále Premier League musí porazit Bournemouth a fandit Swansea, aby doma udolali Manchester City.

V tomhle manchesterském souboji na dálku však půjde v první řadě o Citizens, který zkrátka na Swansea musí bodovat. Že by totiž Bournemouth dokázal do téhle vřavy promluvit, je velmi těžko představitelné. Cherries sice v klíčových momentech ukázali fantastické odhodlání - speciálně v prvním zápase s United předvedli dokonalý týmový výkon. Jenže poté, co v půli března dosáhli relativní jistoty záchrany, jsou v Premier League spíš do počtu.

Body bez většího odporu přenechali všem, komu o něco šlo - Tottenhamu podlehli 3:0, Manchesteru City 4:0 a nezvládli i další dva domácí zápasy s Liverpoolem a Chelsea. Ani jednou přitom nebylo vidět nic z toho, co svěřence Eddieho Howea v novém roce zdobilo. Konkrétně proti obhájcům titulu působili vyloženě jako spokojený a uvolněný tým hrající Sunday League za fish and chips a čaj o páté.

Manchesteru United však ani tři body stačit nemusí. Aby se Red Devils dostali do Ligy mistrů, musí kromě vítězství ještě spoléhat na porážku City v utkání na hřišti Swansea. Pod Louisem van Gaalem se tak mocně kýve židle - očekává se, že umístění mimo TOP 4 mu zlomí vaz nehledě na výsledek ve finále FA Cupu.

Poslední zápas sezóny pravděpodobně mine obránce Mattea Darmiana, který laboruje s bolavým kotníkem. Mimo hru je i Adnan Januzaj, a to taktéž vinou zranění. Marouane Fellaini je suspendovaný, zatímco Bastian Schweinsteiger s Lukem Shawem zůstávají na marodce.

Bournemouth žádné čerstvě raněné nemá, Eddie Howe bude postrádat jenom Sylvaina Distina a Adama Smithe. Dlouhodobý šrám pak nepustí do zápasu dalšího obránce Tyrona Mingse.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Blind, Rojo - Carrick - Lingard, Herrera, Rooney, Martial - Rashford
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Arter, Gradel - King - Wilson (Afobe)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (neděle 16:00)
Na tribunách St. James Parku se diváci v neděli rozloučí s elitou a zároveň už budou vzpomínat na poslední návštěvu druhé ligy, kterou před šesti lety rychle opustili se ziskem více jak sta bodů. Tottenham se přes bídný závěr stále hlásí o vlastní rekord a zároveň bojuje o třetí tabulkové vítězství v historii Premier League nad Arsenalem.

Už teď je přitom jisté, že si Spurs za dobu nové první divize zapíší nejlepší umístění a poprvé tak budou na medailových pozicích. Na takový úspěch přitom čekají od posledního titulu Liverpoolu, zatímco nedělní remízou ukončí jednadvacetiletou éru lepších výsledků nenáviděných Gunners. Nejvýraznější zásluhu pak najdeme na obou koncích hřiště - Harry Kane vede v boji o ligového krále střelců, už jen nevysvětlitelný zkrat by pak obral Tottenham o nejlepší defenzívu.

Velkou měrou se úspěch rodil na hřištích soupeřů, když vítězstvím v posledním kole dokonce získají více bodů na výjezdech, než hrou na White Hart Lane, kde by měl podle nového kontraktu zůstat Mauricio Pochettino dalších pět let. "Abychom se posunuli dál, musíme krotit emoce, být chytří, nejprve musíme pracovat na překonávání sama sebe a být silní v našich myšlenkách. Chápu, že pro fanoušky je hlavní být před Arsenalem, ale já nechci skončit druhý pro to, abychom byli nad naším nepřítelem, ale protože jsme ambiciózní," shrnul oslavovaný manažer, který po pěti letech Tottenham vrátí do Ligy mistrů.

Stejný post, stejná touha o jeho setrvání, ale naprosto odlišný rozhovor se vede v Newcastlu. Rafa Benítez přes pět zápasů bez porážky ví, že jeho tým nejvyšší anglickou ligu opustí. Na vedení klubu tak čeká těžký úkol přemluvit ostříleného lodivoda, že výzva přivést mužstvo zpět je dostatečně atraktivní. Břímě posledního sestup přitom nesli hráči jako Nicky Butt, Damien Duff či Michael Owen. Tehdy se rychlý návrat bral jako samozřejmá věc, nyní při pomyšlení na budoucnost vládne spíše nejistota a úzkost. Páté místo zpřed čtyř let jakoby leželo zakopané hluboko pod zemí.

Až pětadvacetiletý Karl Darlow výrazně snížil přísun míčů v síti Magpies, kteří by nejraději zrušili venkovní zápasy. Na vlastní půdě totiž hned polovina týmů hrála hůře a sestupující velikán od řeky Tyne, který padá na úkor svého úhlavního soka, by se tak stále vyhříval i nad Chelsea. Nadprůměrné výsledky přišly už s Novým rokem, od té chvíle tu z osmi nájezdníků plnohodnotně uspěl pouze Bournemouth. Ač důvodů k neúspěchu lze najít několik, právě tato březnová prohra nezlomila vaz pouze McClarenovi.

Vítězný závěr Newcastlu by bylo pro hosty mírným šokem, když poslední ztrátu bodů v St. James Parku si ze základní sestavy pamatuje pouze Kyle Walker a Hary Kane, který tu v prvním kole odehrál svých jediných pět minut v dresu Spurs v sezóně 2012/2013. Tentokrát by se měl ukázat podstatně delší dobu, na rozdíl od Dele Alliho, Moussy Dembelého a Nabila Bentaleba. Na druhé straně se na rozdíl od května 2009 nerozloučí přímo na hřišti kapitán Fabricio Coloccini.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Anita, Mbemba, Lascelles, Dummett, Tioté, Colback, Townsend, Sissoko, Wijnaldum, Mitrović
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Mason, Son, Eriksen, Lamela, Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.10 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Crystal Palace  (neděle 16:00)
Stejně jako loni vzhlíží k finále FA Cupu Southampton, který se v případě oslav favorita kvalifikuje do Evropské ligy i z míst za šestou pozicí. Tři nedělní body by ale klidně mohly znamenat jistotu rovnou a úspěch se zdá být blízko, Alan Pardew totiž pravděpodobně jen těžko vyhání myšlenky na pohárovou trofej.

Svatí kromě anglického poháru budou možná sledovat i finále Evropské ligy. Před posledním kolem jsou stále čtyři příčky, na kterých mohou skončit, vezmeme je tedy pěkně popořadě. 5. místo znamená jisté skupiny EL. 6. místo by je v případě pohárového triumfu Crystal Palace nebo Manchesteru United, který by zároveň v lize skončil až sedmý, poslalo do předkol. 7. místo je stejně jako loni odsoudí k podpoře silnějšího celku ve Wembley, jehož úspěch by je znovu zařadil do losu ve 3. předkole. 8. místo pak pro stejný scénář jako u sedmé příčky potřebuje zároveň i neúspěšný atak Sevilly na hattrick v Evropské lize, jinak se za hranice nepodívají vůbec.

To ke kvalifikační matematice, jež se nejspíše honí kdejakému fanouškovi Southamptonu. Ten je ovšem zároveň bombardován spekulacemi o odchodu Ronalda Koemana, kterému příští rok vyprší kontrakt a sám odkládá odpovědi na otázky o budoucnosti... do budoucna. Momentálně se pochopitelně zaměřuje na letošní první šňůru čtyř ligových vítězství, díky které by při shodě pár okolností mohl oslavit nejlepší prvoligové umístění klubu za předešlých třicet let. Taková naděje se hlásí především díky dvěma faktorům - sedmi vítězstvím a jediné prohře z devíti minulých domácích duelů a Dušanu Tadićovi, jenž zatím perfektní závěr diriguje dvěma góly a šesti asistencemi během čtyř kol.

"V neděli hrajeme velký zápas, protože mezi 12. až 16. příčkou je velký finanční rozdíl. Nebudeme mít žádný problém se soustředit," snaží se Alan Pardew přesvědčit fotbalové diváky, že peníze jsou více, než vítězství v legendárním poháru a šance dostat podceňované mužstvo na evropskou scénu. Je nicméně pravdou, že načínat novou sezónu s vědomím jedenácti neúspěšných výjezdů není žádná psychická idylka. Od vánočních svátků pouhých pět přivezených bodů nedokázala rozšířit ani fantastická bilance standardních situací, která pasuje CP do role nejlepšího útočníka i obránce celé ligy.

Během jediného ročníku pak mohou Eagles porazit Saints již potřetí, paradoxně až letos, na třináctý pokus, přitom uspěli i v rámci Premier League. Naplnit jistě atraktivní výzvu nepomůže Joe Ledley, kterému zlomenina nohy po deseti minutách na trávníku Stoke City zkazila parádní vrchol sezóny, klubové i národní. Dá se také očekávat, že odpočinek dostanou drobně poranění Cabaye a Zaha. V dresu domácích by pak již k žádným nepříjemným změnám dojít nemělo, naopak Sadio Mané již hlásí uzdravení.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Van Dijk, Fonte, Bertrand, Romeu, Wanyama, Mané, Davis, Tadić, Long
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Mariappa, Delaney, Souaré, Lee, McArthur, Mutch, Sako, Gayle, Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - West Ham United  (neděle 16:00)
Hráči Stoke City si od začátku dubna užívají klidu a pohody a rozdávají body všem, kdo si pro ně přijde. Na domácím hřišti zvítězili naposledy před více jak dvěma měsíci a West Ham jim rozhodně pomoci chtít nebude. Při obraně evropských příček totiž může zaútočit i na páté místo.

Vyrovnal by tak svůj rekord v Premier League z roku 1999, kdy v základní sestavě nastupovala jména jako Rio Ferdinand, Frank Lampard či Ian Wright. Klubovým hráčem roku byl přitom tehdy zvolen Shaka Hislop, přestože inkasoval více branek, než jeho spoluhráči vsítili. Letos tak zakončí sezónu s výrazně příznivějším skóre, když se Dimitri Payet pravděpodobně stane druhým hráčem nenarozeným v Anglii, který od počátku tohoto století vyhraje ve West Hamu nejlepšího kanonýra.

Kladiváři si svůj boj o Evropu hájí skvělou formou, od 26. kola totiž prohráli pouze jednou, když jim právě debakl se Swansea sebral myšlenky i na lepší mezinárodní soutěž. Na hřištích soupeřů však tedy dále sérii pěti zápasů bez prohry, v nichž navíc pokaždé skórovali alespoň dvakrát. A opět na tom má svůj nepopiratelný podíl francouzský mág z přímých kopů, který je podepsán pod jedenácti brankami právě během výtečných dvanácti kol.

Stoke mezitím prvně pod Markem Hughesem vzdal boj sám se sebou a na rekordní počet bodů očividně zanevřel, když v šesti předešlých kolech posbíral pouhé dvě remízy. Motivaci by přitom nemusel hledat dlouho Marko Arnautović, který je poslední zásah od nejlepší zápisu hráče Potters v Premier League, ve které v případě nevalného loučení prožije svou nejdelší sérii bez vítězství. Závěrečný úspěch přitom naopak stále dává naději na devátou pozici, kterou by obsadili už potřetí v řadě.

I v posledním kole se do branky Kladivářů postaví Darren Randolph, který v úterý dopomohl k emotivnímu konci působení svého celku na Boleyn Ground. Domácím se k již tak plné marodce přidal Stephen Ireland, který po zlomenině nohy během tréninku nenastoupí stejně jako Butland, Given, Afellay, Johnson a Wilson. Zdecimovaný tým tak jen těžko bude prodlužovat sérii pěti vzájemných setkání bez prohry, která nicméně obsahuje tři remízy za poslední rok a půl.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Haugaard - Johnson, Shawcross, Cameron, Pieters, Imbula, Whelan, Shaqiri, Adam, Arnautović, Bojan
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell, Kouyaté, Noble, Sakho, Lanzini, Payet, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.90 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Sunderland AFC  (neděle 16:00)
Quique Sánchez Flores se v neděli rozloučí s Vicarage Road i celou Anglií, ve které se až zázračně opět zachránil Sunderland. Prvně od roku 2012 navíc může překročit hranici čtyřiceti bodů, stačí porazit už několik týdnů odevzdaný Watford.

Jednou z příčin konečné 17. příčky můžeme najít v ustálené základní sestava. Hned sedmkrát v řadě vyslal Sam Allardyce stejné hráče na hřiště, to Black Cats za svých patnáct ročníků v Premier League nikdy neudělali. Tentokrát však dle slov lodivoda můžeme čekat nástup několika mladíků, které pochválil za povedený rok a chce zjistit, zda mají na elitní úroveň, když tlak na mužstvo přestal působit. A že působil dlouho, vždyť na sestupových pozicích strávil 237 dnů, jen Southampton se v roce 1999 zachránil po ještě pátnaci dnech delším koupání v sestupových vodách.

Ve stejném roce naposledy slavil ve vzájemném ligovém duelu Watford. Tedy až do letoška, kdy si brzkým gólem Ighala připsal třetí vítězství v řadě. Poslední tři úspěchy se pak rozprostírají na dobu delší než tři měsíce a možná se tak ani není čemu divit, že Flores přes celkově parádní sezónu raději své místo opustí. Nedávným ztrátám nedokázal zabránit ani probuzený Troy Deeney, nicméně ani černý, takřka nerealistický scénář v podobě finiše na 16. pozici je oproti dvěma předchozím účastem v Premier League, jež obě skončily posledním místem, pohádkovou písní pro Hornets, kteří lepší příčku v nejvyšší soutěži nezapsali devětadvacet let.

"V Anglii je sezóna dlouhá a je opravdu velmi dobré, když 44 bodů získá tým, který právě postoupil. Skončili na zasloužené pozici, má práce je hotová," loučí se španělský padesátník, který bude moci vyslat stejnou jedenáctku jako v týdnu. Možnost pro nováčky deklarovaná samotným manažerem dává podle BBC šanci především záložníkovi Honeymanovi, levému obránci Robonovi a křídelnímu talentu Greenwoodovi.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Anya, Britos, Cathcart, Aké, Abdi, Suárez, Watson, Jurado, Deeney, Ighalo
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, O'Shea, Koné, Robson, Rodwell, Watmore, Honeyman, Larsson, Greedwood, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 4.33 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Liverpool FC  (neděle 16:00)
Pět zápasů. Přesně tak dlouho trvá liverpoolská série neporazitelnosti ve vzájemných soubojích s WBA - a svěřenci Jürgena Kloppa se toto číslo pokusí navýšit i tentokrát, v posledním zápase ligové sezony. Fanoušci Reds jsou však už myslí ve finále Evropské ligy..

Liverpool totiž příští středu čeká velkolepý duel v Basileji se Sevillou, a pokud se mu podaří prolomit hegemonii španělského týmu ve druhé nejprestižnější evropské pohárové soutěži, kvalifikuje se do Ligy mistrů. To je pochopitelně obrovská výzva, mnohem větší než porazit West Bromwich (zvlášť při pohledu na aktuální ligovou tabulku). Klopp proto chystá opět šetřit opory, podobně jako před týdnem proti Watfordu.

Na druhou stranu je fakt, že Reds stále ještě mají šanci v lize skončit alespoň šestí; museli by ale zvítězit a doufat v zaváhání West Hamu i Southamptonu. Pokud by Liverpool s West Hamem zakončily sezonu se shodným počtem bodů a vstřelených branek a totožným skóre, rozhodoval by o postupujícím do EL dodatečně hraný zápas; k takovému scénáři by došlo v okamžiku, kdy by Londýňané bez branek remizovali ve Stoke, Southampton nevyhrál nad Crystal Palace a Reds udolali WBA přesně 2:0. Na podobnou matematickou ekvilibristiku však Klopp příliš nemá náladu; veškerá pozornost je soustředěna na Sevillu.

Dobrou zprávou pro fanoušky je, že se Liverpoolu v závěru sezony vyloženě daří. Naopak Baggies se trápí a mohou být rádi, že sezona netrvá déle; naposledy porazili zkraje března Manchester United, od té doby jdou od ztráty ke ztrátě a v posledních třech domácích zápasech dokonce nevstřelili ani gól. Předtím ale stačili nasbírat dostatek bodů k pohodlné záchraně. V nejhorším případě mohou skončit šestnáctí.

WBA se dnes nemůže spolehnout na trojici zraněných hráčů; mimo hru jsou James Morrison (hamstring), Chris Brunt (koleno) a James McClean (záda). Otazník se potom vznáší nad startem Stéphane Sessegnona. Naopak Darren Fletcher, který poslední měsíc a půl nastupuje i přes zranění kolene, by neměl chybět ani dnes.

Na druhé straně zůstává otázkou, kdo ze stabilních hráčů širší základní jedenáctky do utkání vůbec zasáhne. Předpokládá se ale, že by jedním z nich mohl být Danny Ings, který se konečně vyléčil po operaci přetrženého kolenního vazu a dnes si možná odškrtne soutěžní premiéru pod Kloppovým vedením. Dalším zajímavým jménem je mladík Sergi Canos, jenž se vrátil z vydařeného hostování v Brentfordu. Naopak Daniel Sturridge, který zatížil konto WBA v liverpoolském dresu už dvakrát, nejspíš bude odpočívat.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.60 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Manchester City  (neděle 16:00)
Manuel Pellegrini se loučí s Manchesterem City, na nějakou nostalgii ale není čas. Citizens totiž bojují o Ligu mistrů a stoprocentní jistotu budou mít jedině v případě, že na Liberty Stadium neprohrají. Naštěstí pro fanoušky v bleděmodrém se jejich týmu proti Swansea daří; s velšským soupeřem neprohrál už sedmkrát v řadě, z toho hned šestkrát slavil vítězství...

Chilský kouč tak dnes může připravit ideální půdu pro svého nástupce Pepa Guardiolu, který by určitě raději začínal v milionářské soutěži místo Evropské ligy. O klíčovou čtvrtou příčku nyní bojují oba manchesterské kluby, je to ale všelijaký "boj" - Citizens minulý víkend pouze remizovali s Arsenalem a jejich situace by byla už hodně nahnutá, kdyby United nevyhořeli na půdě West Hamu a nevrátili tak mečbol zpět do bleděmodrých rukou.

Aktuální situace je tedy taková, že City má na svého městského konkurenta dvoubodový náskok, a vzhledem k výrazně lepšímu rozdílu ve skóre (+18) mu tak stačí uhrát ve Walesu remízu. United hrají doma se zachráněným nováčkem z Bournemouthu, takže se dá očekávat, že neztratí. Pro Pellegriniho je to ošemetná situace; jeho tým má sice s Labutěmi skvělou bilanci, jenže aktuální forma domácích nepřipouští žádné podcenění.

Swans se totiž pod vedením Franceska Guidolina herně i výsledkově zvedli, za což si zkušený italský kouč vysloužil nový dvouletý kontrakt. V posledním měsíci jeho svěřenci porazili West Ham, Liverpool i Chelsea, vyhráli poslední čtyři domácí zápasy (přičemž obdrželi jediný gól) a mohou se ještě v samém závěru sezony vyšvihnout do první poloviny tabulky. Zajímavá statistika: v případě dnešního úspěchu se Swansea stane prvním týmem, který v jediné sezoně udolal Chelsea, Liverpool, City a United, za 23 let (v ročníku 1993/94 se to povedlo Blackburnu).

Na druhou stranu je fakt, že domácí půjdou do zápasu výrazně oslabeni. Guidolin totiž pošetří všechny hráče, které v létě čeká Euro; to se týká jednak Ashleye Williamse, Neila Taylora a Gylfiho Sigurdssona, kteří chyběli už v minulém kole, jednak polského gólmana Lukasze Fabiańskeho. Mezi tyče se tak postaví Švéd Kristoffer Nordfeldt, pro nějž půjde o debut v Premier League. Chybí také zranění Jefferson Montero a Alberto Paloschi.

Pellegrini se nejspíš opět bude muset obejít bez Aleksandara Kolarova, který má svalové zranění; na levém beku se tak očekává start Gaëla Clichyho. Určitě nenastoupí kapitán Vincent Kompany (stehno), playmaker David Silva (hamstring) a pravý bek Pablo Zabaleta (lýtko). Otazník se vznáší nad startem Samira Nasriho, který byl v týdnu nemocný a neabsolvoval plnou tréninkovou zátěž.

Hosté se však mohou spolehnout na oba své útočníky, kteří by dnes mohli znamenat klíčový rozdíl; jednička Sergio Agüero momentálně drží sérii šesti zápasů se vstřeleným gólem na kontě, což je jeho osobní rekord v PL. Na Labutě ale bude určitě připraven i jejich bývalý hráč Wilfried Bony, kterému tento zápas evidentně sluší. Ještě v dresu Swans skóroval proti Citizens třikrát v posledních dvou zápasech; po změně dresu pak v této šňůře pokračuje. Trefil se v obou dosavadních vzájemných duelech.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Nordfeldt - Naughton, Fernández, Amat, Kingsley - Cork, Fer - Barrow, Ki, Routledge - Ayew
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy - Fernandinho, Touré - Navas, De Bruyne, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 5.25 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City372311367:3580
2.Tottenham Hotspur371913568:3070
3.Arsenal FC371911761:3668
4.Manchester City371981070:4065
5.Manchester United371891046:3463
6.West Ham United371614764:4962
7.Southampton FC371791155:4060
8.Liverpool FC3716111062:4959
9.Chelsea FC3712131258:5249
10.Stoke City371391539:5448
11.Swansea City3712101541:5146
12.Everton FC3710141356:5544
13.Watford FC371281738:4844
14.Crystal Palace371191738:4742
15.West Bromwich Albion3710121533:4742
16.AFC Bournemouth371191744:6442
17.Sunderland AFC379111746:6038
18.Newcastle United378101939:6434
 Norwich City37972139:6434
20.Aston Villa37382627:7217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1466)

Přidat komentář
FCSL

1. pro Rosu

Reagovat
Wat

Reagovat
niflheim

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Nádej umiera posledná...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Dpč, na fotku sa dostal Gaal, tak verim, že to je take symbolicke, posledny krat

Reagovat
REPLIKATOR

LVG musí zůstat

Reagovat
iamek

Nez Mourinho nebo Giggs, tak jednoznacne

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

no co, LVG uz proste nie ani keby mal prist Mourinho

Reagovat
Corabeu

To už radši Pulpit,než Mou

Reagovat
kiwwi

je mi to jedno, na toto sa uz proste pozerat nemienim

Reagovat
Corabeu

to chápu,já taky ne,ale s Mouřenínem by mě vážně nasr...,ten chlap k nám prostě nepatří!!!

Reagovat
smazaný uživatel

naprostej souhlas Fanoušci, kteří chtějí Mourinha snad ani nemůžou být fanoušci United, jakoby Josého neznali... Giggs nemá zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

. Giggse bych bral pokud by mel prevzat aspon trosku fungujici tym, ale aby prebral tym, kde nefunguje temer nic, tak to by asi dobre nedopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kto chce aby ostal LVG ani nemoze byt fanusik United. S tou histeriou okolo Joseho to prehanate. Ked nebude mat uspech a o dva a pol roka odide nic hrozne sa nestane. Slabsi United ako teraz uz nebude a Mou aspon privedie hracov co potrebujeme. U LVG su aj tie prestupy katastrofa a nechcem aby uz robil dalsie

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě mi je líto mladých hráčů United, kteří si v příští sezóně nekopnou. Pokud myslíte, že se v tomto ohledu José změní tak pochybuju. LVG alespoň v tomhle drží tradici a hodnoty United. Odejde Mou a nic hrozné se nestane? hm... podívej se na stav Chelsea.. že to nemůže být horší? to se šeredně pleteš

Reagovat
Corabeu

Reagovat
kiwwi

hodnoty United su okrem mladikov aj to, ze hraju krasny utocny futbal a hraju o najvyssie priecky...v tomto pripade je mi luto nielen mladych, ale vsetkych hracov a hlavne nas fanusikov ze sa na to musime pozerat

Reagovat
Harakan

Protože Mourek hraje krásný a útočný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

vporovnani s Gaalom je aj Joseho futbal krasny a utocny. Bol by to obrovsky upgrade konecne vidiet nieco zmysluplne na tom ihrisku a nie len 10 smatlakov na prechadzke co nemaju sajnu co robit.

Reagovat
Harakan

Já jen aby jste přesně za rok nebyli naštvaný ještě víc. Ten člověk je odpad, nadáváme na něj už několik let a nejednou jako všichni otočíme? Nechápu.

Reagovat
Corabeu

Reagovat
B3n

Reagovat
kiwwi

neotacame, ale lepsia moznost ako LVG to proste je

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa jeho Porto pacilo, rovnako prva Chelsea, Inter aj Real pod nim hral pekny futbal, ten team sa mi pacil a az na konci angazma mal nejake problemy ale nic extra no ale asi to bola prva vlna negativity okolo neho. Druhy krat v CFC tiez dlho robil top pracu az na to ze vo velkych zapasoch hral moc defenzivne. Inac Matic bol najlepsi DM v lige, Fabregas najlepsi nahravac, Hazard bol najlepsi hrac celkovo, Costa kedbol zdravy strielal kopec golov, mali najlepsiu obranu a najlepsie brankarske duo. Potom sa to vsetko z nejakeho dôvodu rozosralo, ale dlho to vyzeralo ze robi fakt top pracu. Teraz sme teda v situacii ked 3 roky hrame otrasne, na trhu uz nieje Klopp ani Poche ani Pep ani Simeone ani nikto....len Hughes(Moyes 2.0) a jemu podobni, Giggs co nikdy netrenoval, Jose co vyhral vzdy s kazdym klubom ligu a dva krat ligu majstrov ale brutalne zafailoval v Chelsea a to je tak vsetko. Kedze si nemozme si dovolit dalsie roky s otrasnym futbalom bez uspechov a bez ucasti v LM tak co myslis kto je najlepsia volba? SAF uz mat nebudeme, ziaden klub nema trenera dlhsie nez 3-4 roky, fakt nvm preco od niekoho ocakavat ze vydrzi 20 rokov. To by bral kazdy klub ale taky treneri neexistuju takze je naivne to v niekom na silu hladat

Reagovat
B3n

Reagovat
Harakan

Já vám to připomenu u prvního článku o kampani proti United...kohokoliv jiného (fakt kohokoliv), jen ne toho zmrda.

Reagovat
B3n

Co to s tím má společnýho ? Btw. třeba Van Gaalovo herecký vystoupení je fakt o tolik lepší ?

Reagovat
smazaný uživatel

jaka kampan? Koho zaujimaju take kktiny? Ved United je v Anglicku u fans ostatnych klubov najviac neznasany uz viac nez dekadu CFC mali kopec haters vzdy bez ohladu na trenera. U Joseho skoncilo zle len jedno angazma, preco si myslis ze sa to musi nutne opakovat a nemoze mat uspech? Ved celu karieru ma len uspech za uspechom a ostatne moznosti su otrasne. Ty nad tym vôbec nerozmyslas racionalne, takze je zbytocne sa s tebou o tom vôbec rozpravat.

Reagovat
Harakan

Ježíš ty ses ale troll. Užij si Mourinha. Za rok zase otočíš a budeš tu blejt Mou ven. Ubohej zaprodanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

najjednoduchsie je stale sa hrat na proroka. Napis kto je lepsie riesenie. Nechat klub v tomto stave dalsie roky nieje lepsie riesenie.

Reagovat
Harakan

Ty asi solidně čteš mezi řádky co . No nic, jak jsem psal je mi jedno kdo to bude jen ne Mourek. Kdokoli. Emery,Koeman, DeBoer, Favre, Ryan nebo Gary. Už se těším co z toho vyčteš a na ten blábol co sem hned pověsíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja hlavne bojujem proti stadu pozerov. Je v mode nenavidiet Joseho lebo mal fail v CFC tak zabudneme ze je jeden z najuspesnejsich manazerov poslednych 15 rokov a budeme vsetci donekonecna trepat aky je satan a ciste zlo Lezie mi na nervy ta histeria a trapna nenavist. Preco by som mal byt zapredanec? pride Mou, skusi vyhrat titul, mozno sa podari, mozno nie a o 3 roky pojde prec....taky system funguje napr. vsade. V Barcelone, Bayerne, Juventuse....vsade pride nejaky trener je tam 3-4 roky a ide o dum dal. Vsetci co si ich vymenoval su pre mna ovela mensie zaruky uspechu nez Mou, preto by som ho bral radsej co ale neznamena ze o rok nebudem pisat Jose out nevyberam si lasku na cely zivot ale trenera co to mkze kludne aj posrat a budem ho mat rovnako "rad" ako LVG

Reagovat
Harakan

Ty jeden "bojovníku proti pozerům" . Hele přesvědčovat tě nebudu, užij si Mourka a buď spokojenej. O to preci jen jde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked uz pride snad bude mat aj uspech a to si urcite uzijem. Ja ho za trofeje urcite nenavidiet nebudem. Pre mna je to proste normalna vec ked pride a rad si pozrem ako samu bude darit. Ty sa ale drz svojej pozy a neznasaj ho za kazdych okolnosti.

Reagovat
Harakan

Sorry ale jinak to nejde. Ty ses hroznej retard ty pózo. Na toho volá mám stejně názor několik let tak si tvoje moudrá strč za klobouk. Hloupej gloryhunter.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno mas pravdu....otocil som sa u LVG aj Moyesa a ked bude Mou katastrofa otocim sa zase, ale daj lepsie riesenie. Preco by nemal uspiet a vyhrat titul? ja budem rad ked pride Simeone, chcel som aj Conteho, Pepa a Kloppa ale uz su fuc. Uz nechcem dalsieho amatera ako Moyes a dalsie roky zufalstva. Nerozmyslate racionalne, len neznasate Joseho a za kazdu cenu budte len picovat a vôbec nerozmyslate nad tym ze klub sa moze kludne brodit v hovnach dalsie 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jedno angažmá? první CFC, druhá CFC, z realu taky neodešel v nejlepším.

Reagovat
B3n

Tak neodešel třeba v nejlepším, ale všude po sobě zanechal skvělou práci, což je prostě důležitější, než třeba to, že v Realu z něho hvězdičky neměli radost.

Reagovat
iamek

. Kaspari

Reagovat
smazaný uživatel

vy si okecate cokoliv

Reagovat
Mimalu

hraje naprosto v pohodě fotbal. S Realem předváděl jeden z nejlepších fotbalů vůbec, v Chelsea hrál 2/3 sezóny taktéž dominantní fotbal, to že to ve velkých zápasech zamkne a je v tom úspěšný, to je pravda ale není to žádný vypovídající vzorek. Můžete na Mourka nadávat v práci s týmem ale dělat z něho úplného tragéda je na palici, chce to trochu soudnosti...

Reagovat
B3n

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Harakan

Kdo z něj dělá trageda? Jeho tu nechceme, protože je to hajz. S jeho schopnostma nemá nikdo problém.

Reagovat
B3n

Třeba Ty ne. Ale když tady čteš ty výblitky, tak slovo "nikdo" opravdu není na místě.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

praveze teraz potrebujeme nejakych hracov co uz maju skusenost s top futbalom a su uz fakt na tej top urovni. Jeden z problemov bol ze prilis vela hracov hralo pred United v mensich kluboch ako Darmian, ktory prisiel z Turina a predtym nikdy nehral za vacsi klub, Blind prisiel z Ajaxu, Rojo zo Sportingu, Depay z Eidhovenu, Martial z Monaka, Fella z Evertonu, Herrera z Bilbaa, Schneiderlin z Southamptonu + 2-3 hraci z 21tky a to je v podstate nas team a cely cas sa ten nedostatok lidrov a top kvality daval aj za vinu prehram proti Stoke, Norwichu, Saints, Sunderlandu atd...Je lahke byt namotivovany proti Poolu ale ked prislo Stoke vsetci podali o uroven horsi vykon. Vseobecne nieje problem ked hrac pride z mensieho klubu, ale ked 3/4 teamu tvoria taky hraci + zopar mladikov tak vysledok sme videli....katastrofa

dalsia vec je ze hrac ako Memphis kebyze prisiel do klubu kdehraje Vidic, Ferdinand, Scholes, Giggs, Evra, Nistelrooy atd...tak by ho cez tu prvu sezonu preniesli vpoho aj keby hral zle tak ako to bolo s CR7. Teraz ale prisiel so klubu kde musel okamzite davat goly, tvorit hru, robit asistencie pretoze on bol LW cislo 1 a to s nemozme divit ze to potom dopadne velkym failom pretoze to je nanho prilisvelke susto hned od prvej sezony mat taku ulohu.

Nechapem preco niektori tak nadavaju ze Mou by kupil hotovych hracov v najepsiom veku ked to je teraz presne to co potrebujeme. U Joseho je risk u toho ze to skonci ako s CFC ale ja by som ho podstupil, pretoze Giggs je este vacsi risk. Radsej nechat najhorsie obdobie na Mourinha a Giggsovi dat uz pripraveny kader. Teraz by bol pod prilis velkym tlakom

Reagovat
nani92

ale prosím vás s tými mladými hráčmi furt..ako keby ich Moyes aj LVG vyťahovali z klobúka a dávali im šance namiesto drahých hráčov Ačka..vytiahli ich, ked museli a nemohli už nikoho dokúpiť pred pár mesiacmi nikto netušil kto je Rashford a teraz sa všetci oháňajú tým, ako si už nezahrá a pod.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, tento argument s mladymi uz je fakt otravny

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu, LVG si naschval nechal uzsi kader, aby v pripade zraneni mohol dat sancu prave tym mladikom, to mu nemozeme vziat, v tomto je super

Reagovat
nani92

to mu beriem, ale na druhej strane to mohol povedať už ako frázu pre fanúšikov, ked sa mu nikoho nepodarilo kúpiť a hlavne budme uprimní, Januzaj,Lingard a spol. sa zatiaľ ukazujú žiaľ ako priemeráci, ktorí po čase skončia ako Tom, čiže ked chceme na nich stavať,tak fajn, ale potom nečakajme každý rok titul a neberme LM ako samozrejmosť

Reagovat
kiwwi

ale zase Rashford a TFM ako top talenty, keby im nedal sancu, tak by sme boli o nich ochudobneni a nemali sa na co tesit

povedat ako frazu to mohol, ale jeho minulost jasne ukazuje, ze to s mladymi vie ako malokto

Reagovat
nani92

talenty určite áno, ale oni boli hlavne zjavenie oproti ostatným tým, že stále nestáli a hýbali sa neberiem im ich futbalovosť, ale nemôžme sa spoliehať v utoku na Rashforda a Rooneyho (ak ho ešte niekto nenakopne ku lepším výkonom, možno Jose by sa ho nebal dať na lavičku,ktovie)..Martiala už beriem ako krídlo, on je vždy z krídla viditeľný viac..a TFM je skvelá alternatíva k Shawovi to áno..

áno, u mladých má samozrejme plus, ale stále je tu tá otázka či nám bude stači, ked budu hrať hráči z juniorky alebo chceme byť opäť mužstvo z ktorého ide strach, rešpekt a myslí len na najvyššie ambície...to že to dokázal sklbiť SAF neznamená, že to dokáže každý a že to je len jediná cesta

Reagovat
kiwwi

no ved samozrejme, ze chceme hrat v prvom rade o najvyssie priecky, ja len vravim, ze toto mu proste nemozme upriet a ja si myslim, ze za toto je kazdy rad

Reagovat
smazaný uživatel

Ako uz bolo pvoedane casto, Gaalovi sa neda upriet jedna vec a to ta, ze vie rozoznať talent a neboji sa mu dať sancu. Preto mi vadia tie reci, ze hraju iba preto, lebo sme mali vela zranenych a neviem co, to proste nie je vobec len kvoli tomu, ale AJ kvoli tomu..

Reagovat
vodka

TFM k Shawovi?

Reagovat
smazaný uživatel

polku sezony tam pchal Rooneyho ajked hral hrozne, takze kebyze sa nezranil dost pochybujem ze by sa Rashford nejak presadil. Ked je velky talent tak v buducnosti by sa to ajtak ukazalo, ale vela mladych hraje len z nudze a je ich az prilis vela. Ked to bol zamer tak to je zase fail lebo nechal ten kazder az prilis uzky. Takto sa o titul vazne hrat neda.

Reagovat
iamek

Rashford hral diky zraneni Martiala.

Reagovat
Zaschrona

No, nevim jestli je Rashford uplne top talent... Uroven Martial, Kelechi atp., to on proste minimalne zatim neni.

Reagovat
kiwwi

jako v com Rashford zaostava za Ihenachom?

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/MC_of_A/status/727089137640194049

Prozatim je Kelechi trochu nekde jinde, ale porad jsou oba tak mladi, ze se tohle treba jeste muze otocit...

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

to by chtělo ale trochu upravit i počtem branek celého týmu, protože je to zavádějící jako prase. Mě se Iheanacho taky zdá vyspělejší, ale spíš v mezihře, jinak jsou úplně srovnatelní.

Reagovat
Zaschrona

Moc ne, protoze treba Martial ma cisla mnohem lepsi nez Rashford, bez ohledu na to, ze hraje u vas.

Reagovat
kiwwi

co to vlastne je, expected goals?

Reagovat
kiwwi

stale je to len statistika a dokonca len jedna statistika...nemozes predsa na zaklade toho urcit kto ma naco resp. kto je aka uroven, zvlast ked trebars Rashford hraval z kridla a Ihenaco hrot...sorry ale toto ti nezozeriem

Reagovat
Counter

Reagovat
B3n

Na jednu stranu super, na tu druhou Vás to třeba mohlo stát TOP4. Ale zazlívat mu Rashforda prostě nejde

Reagovat
Talker

No vidíš. Mourinho si nechává užší kádr a navíc šanci mladíkům nedává.

Reagovat
B3n

Jo, no. Hroznej stav. Hlavně není vůbec na čem stavět. Třeba vůbec nám nedovedl jedny z nejlepších playmakerů a hroťáků, což byli největší problémy, jak dlouho. Taky nezapracoval nadějnýho mladýho stopera a tak.

Jako jasný, mohlo by být i líp, ale pořád nevím proč je tady taková potřeba Mourinha shazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam, ze pojde k ManU a pekne tam vyhori potom tu len bude srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Sarkasmus?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Hlavně né Mourka, ten by to zlikvidoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Mou už je jasnej.

Reagovat
noustres

Kde?

Reagovat
Murtago

v MU

Reagovat
noustres

Máš důkaz? O co se opíráš?

Reagovat
smazaný uživatel

je to spekulacia, ktora sa opiera je interview co robil asi pred pol rokom a moc si ho uz nepamatam takze to mozno nepoviem presne :), ale tusim ze vylucil spanielsku ligu pretoze to je liga o 2-3 teamoch a povedal ze sa vrati uz v nasledujucej sezone, cize naj. kandidati su MU a PSG, pretoze ostatne kluby u pre Joseho moc male alebo uz maju trenera a PSG po sportovej steanke nema moc zmysel pretoze tam az na zopar zapasov v LM ma PSG 40 exhibicnych v lige a poharovej sutazi a to vravel prave u tej PD ze sa mu nepaci ked proti polke ligy vyhrava stale 6-0 takze vsetko napoveda tomu ze MU.

Reagovat
noustres

čili vše je založeno na jakýchsi hypotézách

Reagovat
nani92

Reagovat
B3n

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Infernoqt

celé dva roky se to snažíme dát dokupy a jen to likvidujem... možná bychom to mohli zkusit tou druhou cestou a třeba se to chytne

Reagovat
smazaný uživatel

ať je příští rok ještě větší sranda. A hlavně ať se vůbec něco uhraje v Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Rosický v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Anita je out. Nastoupí buď Janmaat nebo Mbabu.

Reagovat
salami

jak to vidíš s Rafou, myslíš že zůstane?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že jo. Podle všeho přednesl svoje požadavky a jestli vedení vyjde vstříc, tak zůstane. Nemyslim si, že by hrál nějakou zdržovací hru a čekal na nabídky.

Reagovat
fantomas

To bude ale TAK divný, pokud bude Rafa trénovat v Champu. Na 7tisícovym stadionku v Burtonu

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to hodně vtipný. Snad to vyjde. To absurdno Newcastlu potřebuje ještě vrcholný klaunovský završení.

Reagovat
salami

hlavně ten skok, ještě letos trenoval real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
salami

z těch jeho vyjádření mi to taky spíš přijde jako že spíš jo, po Spurs se má sejít s Ashleym, tam se asi rozhodne a vzhledem k tomu jak se Ashley vyjádřil, že ho chce udržet za každou cenu, tak nejspíš dojde ke konsenzu, ale lehká sezona to nebude ani tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vliv jeho osobnosti je ale neskutečnej. Nikdo z hráčů si vůbec netroufne zpochybnit žádný jeho tvrzení. Tak by to mělo být.

Co se týče hráčů, tak se obávám, že se nepodaří podepsat Aaronse. Měl špatnou sezonu, ale přesto jsem v něm viděl dlouhodobý základ na křídle.

Reagovat
salami

to snad ne, jestli vidim něco pozitivního na sestupu, tak je to to, že budou mít prostor na rozehrání hráči jako Aarons, Mbabu, Armstrong a koneckonců i Lascalles, plus možná ještě někdo další, aby v případě postupu do PL mohli bejt plnohodnotnou součástí sestavy, ani si moc nedokážu představit kam by měl aarons jít

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli ho a prý pořád chtějí Gunners. Ale snad po týhle sezoně ten zájem opadl a Arsenal bude nakupovat hotový hráče.

K těm zmíněným bych přidal, že jsem hodně zvědavý na Saiveta, ten by se mohl chytnout v druhý lize. Ale pořádně ani nevim, co je za post. Přišel jako DM, ale ve Francii hrával útočníka dlouho...

Reagovat
salami

přišel jako CM box-to-box, já jsem ale spíš zachytil zprávy, že skončí, ale klidně by se vyhrát mohl, nicméně já dufám, že si ve středu sednou v Champu Colback s Shelveym a doplní se tým nějakym mladym DMkem

Reagovat
smazaný uživatel

Bigirimana neměl moc povedený hostovaní, ale u nás se mi líbil, když nastoupil. Colback mi pije krev. Neskutečně žlutých karet a hloupý fauly kolem pokutovýho území. Ta jeho energie je boží, ale nechce se mi na něm stavět. V Champu ok, ale do PL pak bude zase slabý.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
salami

nevim no, já už Birgirimanu trochu zatratil, ve 22 se nedokázal prosadit v týmu z poloviny League One (má asi 13 odehranejch zápasů), moc už s nim nepočítám, ale tak šanci v přípravě nejspíš dostane, jinak nikoho lepšího než Colbacka asi na Champ neseženem, to je téměř jistý, toho bych naopak ještě neodepisoval, jestli má pod někym takticky vyzrát, tak je to právě Rafa, tak uvidíme, on kdyby se vyvaroval těch faulů a nabral sebevědomí, tak bude k nezaplacení, fakt běhavý DM, který má zároveň slušnou kopací techniku se vždycky hodí

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu tu výstupní klauzuli v případě sestupu ve smlouvě má ne? Musí to využít hned, nebo může přes léto čekat, pokud se někdo ozve?

Reagovat
Counter

Hned jsem se tam připsal

Reagovat
smazaný uživatel

no mně je to jasný

Reagovat
salami

nevim jak jsou přesně dohodnutý, ale vzhledem k tomu, že se Rafa vyjadřuje tak, že je spokojenej, ale potřebuje se domluvit na chodu klubu, kam to bude směřovat apod., na což bude potřebovat pár týdnů, tak ho asi čas netlačí, ale zároveň to nechce natahovat, podle mě bude jasno do konce června, nějaký delší čekání na Rafu nehrozí, navíc teda prohlašuje, že hlavní nejsou peníze, ale síla týmu co bude mít k dispozici, vypadá to teda tak, že pokud mu nabídneme to co chce, to jest silnej tým a nějaká vize, plus se bude asi i mluvit o konkretních hráčích, tak zůstane, jestli ne, tak teprve začne řešit další nabídky

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova řekl, že pokud zůstane, tak aby hrál jednu sezonu v Champu a dalších 5 v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska gólové hody

Reagovat
Error

Mikela čeká 250. ligový zápas v dresu Chelsea, snad je to i jeho poslední.

Reagovat
B3n

Reagovat
kylo ren

legenda

Reagovat
Whitemedia

Tolik startů kéž by byl jeho poslední

Reagovat
B3n

Taky za 10 let ale

Reagovat
kylo ren

uz aby odvolali želvu

Reagovat
smazaný uživatel

ten zebracsky Man United co chce s tymi 46timi strelenymi golmi v LM????

Reagovat
cetto

Ta Aston Villa hrála opravdu celou sezonu tak bídně? 17 bodů na mě působí, jako kdyby omylem do PL postoupil někdo jako Yeovil apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Biedne je slabé slovo. Bola to katastrofa. 3 body zo 17 získali ešte v 1. kole náhodnou výhrou v Bournemouthe..

Reagovat
Wat

A dokonce se pohybovali v té době na první příčce!

Reagovat
icemike

rovněž náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

..............Portsmouth

Reagovat
smazaný uživatel

dva góly Sissoko? nesmysl

Reagovat
icemike

Že tam máš těch hráčů Spurs

Reagovat
kylo ren

kolik si mel rozpocet na prestupy

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc

Reagovat
SunFells

A jen 55% držení míče, to co je za filosofii.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to si za rok snad zmenil celu supisku ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
B3n

hmmm... ty vole, stojí na špičkách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej?? ako si to zistil?

Reagovat
Maresma

Je to vždycky v tom červeným kolečku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Je to pro mě veliký zjištění. I přes to, že je tam snad deset let stará fotka. Takže fakt čumím

Vždycky jsem si myslel, že se fotí s pokrčenýma kolenama, aby byl nižší

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Je to už nějakou dobu známé, ale tehdá byly jen tak tři fotky. Na té poslední fotce se mu ani nedivím, že šel na špičky

Reagovat
Error

Neztrácí čas, posiluje lýtka.

Reagovat
smazaný uživatel

ta poslední

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
nani92

Procházka efekt

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kokotko nechutný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tesi nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední fotka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Dneska by mohl naskocit Ings s Canosem, rad bych je videl v akci.

Reagovat
salami

Ings by měl cvičit a soustředit se na uplný zotavení a ne nastupovat do zápasu ve kterym o nic nejde

Reagovat
Rssa

Na par minut na konci naskocit muze, cvicil a soustredil se na zotaveni uz dost. Toto mu muze psychicky hodne pomoct

Reagovat
salami

tohle zranění je dost o čase, úplný zahojení trvá 9-12 měsíců, fotbalisti se vracej dřív, protože maj lepší rehabilitaci a do jistý míry to nahrazujou svalama, nicméně když je možnost nechat toho hráče ještě bejt a dát mu čas na zahojení navíc, tak bych to využil, jako 5 minut ho určitě nezabije, to že je k dispozici k zápasu je jenom vrchol pyramidy, protože očividně už nějakej čas musí trenovat na 100% a to klidně mohl až na začátku přípravy

Reagovat
Rssa

Jasne, mas pravdu v tomto, ale symbolickych 5 minut by nebylo na skodu. Neverim, ze kdyby nebyl plne pripraveny k zapasu, tak by ho Klopp poslal na lavicku a hriste.

Reagovat
smazaný uživatel

The Sunday People claim that the NUFC owner is interested in the possibility of a Ryan Giggs and Michael Carrick partnership taking over at St James Park.

Reagovat
Edgewalker

Dneska bych to viděl na zálohu Flamini - Arteta - Rosický, ať se s klukama pořádně rozloučíme

Reagovat
Mastný Chobot

101-ročná záloha

Reagovat
fenixLFC

a 101 zraneni

Reagovat
Lacko_Boh

1000 a jeden flow

Reagovat
Busby babes

Tak co, bude dneska posledni zapas Carricka na Olt Trafford?

Reagovat
kiwwi

It depends...viem si predstavit, ze niektori manazeri by si ho este rok nechali, ale niektori by s nim uz nepocitali...musime pockat na noveho trenera a potom sa budu riesit taketo otazky

Reagovat
Pagy

nemyslím si, že má na to ještě něčím přispět, místo něho už by měli dostávat prostor mladší + to ani není žádný lídr do kabiny, tak proč si ho nechávat ?

Reagovat
kiwwi

proti WHU teraz nahradil Morgana a hned sa nasa hra zdvihla jeho prispenim...stale ma co dat

Reagovat
B3n

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Harakan

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jj, tuhle pisnicku o Carrickovi jak na to nema, slycham uz pekne dlouho... a porad to neni pravda.

Reagovat
B3n

Reagovat
B3n

Má to nejvíc nevděčný místo v sestavě, no

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Olt?

Reagovat
Busby babes

preklep.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

A ještě jedno pro něj:

Since his £13.5 million move to Everton, Oumar Niasse has had as many arrests as shots on target (1).

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fff

Reagovat
Zaschrona

vetsinu pusobeni u nas byl vyborny golman, jen holt ten zaver, ale na ten se asi uplne vzpominat nebude... Snad dneska dostane fajn rozlucku...

Reagovat
13

Reagovat
Hokaido

#reliablehokaido

Reagovat
kylo ren

100. pro konec želvy

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak koukam na soupisky, Hull musí postoupit do PL. Takovejch hráčů zajímavejch, co tam mají

Reagovat
Wat

Podle mě to mají jistý, aji bych se na ně těšil v PL.

Reagovat
kiwwi

> Podle mě to mají jistý, aji bych se na ně těšil v PL.

to je dost odvazne tvrdenie po jednom odohranom zapase v semifinale PO

Reagovat
Wat

Tak odvetu zvládnou a myslím si, že mají lepší kádr než oba týmy z té druhé dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr mají nejlepší v Champu. Musí to potvrdit.

Reagovat
Counter

Bruce je navíc sympaťák.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Harakan

To se bude přes léto určitě hodit

Reagovat
fantomas

Di Marzio? Ale noo.

Sport Witness možná jen agreguje, ale dělá to poctivě a často poukazuje na nesmysly.

Tanc v elitní společnosti, tak to má bejt

Reagovat
smazaný uživatel

A co Di Marzio ti vadi?

Reagovat
fantomas

No nepovažoval bych ho rozhodně za nějakýho jó důvěryhodnýho reportéra. Určitě ne směrem k Anglii.

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Duveryhodny rozhodne je, ale naprosto top zdroj je, pokud jde o Italii. Jinak je to tak tier 3.

Reagovat
Jardin

To je člověk? Já myslel, že název novin

Reagovat
fantomas

Je to člověk, ale pod nim pracuje, a pro jeho stránku píše, iks dalších lidí.

Reagovat
Busby babes

tak je tam psanej spis pro Italii, ne?

Reagovat
fantomas

Já z toho měl dojem, že je to psaný převážně pro fanoušky ManUtd (viz "top tier" s ofiko stránkama).

Reagovat
Error

Tancredi "BOOOOM" Palmieri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no lenze tym padom nemoze byt agregator v top tiers pretoze len prinasaju spravy napriec celym spektrom bez vlastnych zdrojov...toto je rebricek doveryhodnych zdrojov - vsetci su v tier 4 okrem CaughtOffside ktory je shit a ani neuvadza povodny zdroj

Reagovat
fantomas

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

L'Equipe

Reagovat
kiwwi

jojo, tiez nechapem ako ich mohli zaradit do Tier 1

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je vrabejka?

Reagovat
kiwwi

Tier eleventy million

Reagovat
Mimalu

vrabejka je -1, co napíše se zaručeně nestane

Reagovat
Zaschrona

Kategorie indykaila

Reagovat
smazaný uživatel

Tier 0 @Reliable_vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

za Tier 0 sa vtipne ustalilo to, ked nejaky hracov kamarat/matka/sam hrac zacne followovat klub alebo da like na nejaku fotku spojenu s klubom

Reagovat
smazaný uživatel

The S*n banned

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Wat

Ty proužky na rukávech se mi tam vůbec nelíbí.

Reagovat
Mastný Chobot

away dres aby sme nalákali Aubameyanga, chválim

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nalákáte tak maximálně Dana Nekonečného.

Reagovat
Mastný Chobot

zrovna na tieto konkrétne by sme svojho času nalákali aj Michaela Jacksona

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Ještě ňakej havajskej vzor a slunečni bryle jako doplněk

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

to je verze pro nějaké malé lidi

Reagovat
Mastný Chobot

to sú Cazorlove

Reagovat
Hachim Mastour

Mne sa páčia

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

tiez to nemuseli dat vsetko naraz

Reagovat
smazaný uživatel

Už je rozhodnuté, fakt by na to mohli reagovať a nedržať sa tak striktne pravidiel.

Reagovat
smazaný uživatel

a za tie peniaze co pytaju za televizne prava by si mal vidiet vsetkych 10 zapasov a nie jeden...ale to su Briti proste...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

LM rozhodnutá není a tohle je prostě tradice. Neexistuje, aby se poslední kolo nehrálo naráz.

Reagovat
kiwwi

nesme v cirkuse v Spanielsku alebo kde

Reagovat
smazaný uživatel

sme v cirkuse, ale 50 rokov pozadu v Anglicku

Reagovat
B3n

"ale to su Briti proste..."

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli dať trojzápas o LM v rovnaký čas, a ostatok trochu rozdeliť.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

ježiši, nevymejšlej kokotiny... takhle to prostě je a je to tak správně

Reagovat
smazaný uživatel

Voľakedy bola tradícia hrať všetky zápasy po celú sezónu v sobotu o 16.00 nášho času Tak aká tradícia

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa uz tradiciou vobec neriadia

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je pomalejší než Overmars.

Reagovat
smazaný uživatel

"He plays a different style of football which Manchester United doesn't really play. We are more of an attacking team and he likes to pass the ball.

"I'm not saying he's not a good coach but, personally, I just think he's not right for Manchester United."

toto uplne vystihol

Reagovat
smazaný uživatel

Niassé dělá co může, aby byl Zaschronův nový oblíbenec

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova se o to rve.

Reagovat
Busby babes

jen je moc utocnej...

Reagovat
vladis271

čo dnes sledovať?

Reagovat
nani92

hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ještě sledujete, hej?

Reagovat
mul

ja si pozriem ako hrá súper vcera kanada dobre, dnes som zvedavy na finov

Reagovat
13

včera jsem si na Vás ze srandy vsadil 10 Kč, no dneska už ani korunu, taková sranda prohrávat peníze to není, když jsem viděl včerejší výkon.

Reagovat
mul

na to,ze dame 2 goly bol vyse dvoch kurz

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

čo sa LVG uprieť ešte okrem mladých hráčov nedá je to, že kým existuje matematická šanca, tak veríš

Reagovat
fenixLFC

ze este

Reagovat
vrabejka

tak hokej jasne. Jde nám o získání 1.místa. Imho ja věřím že Finy potrápíte

Reagovat
smazaný uživatel

Digi nevyberie zápas CFC-LEI do TV

Reagovat
smazaný uživatel

Už seš několikátý člověk, co se tomu diví. Proč by ten zápas nutně musel být v TV, když tam o nic nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

O nič nejde ani v Arsenal Villa či Newcastle Tottenham.

Reagovat
Mastný Chobot

ide, o 2. miesto...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

villa má rozlučku s PL a AFC hraje o druhé místo... podobně NU vs Spurs

Reagovat
tomasinho

Dneska to asi se streamy bude docela bída co?

Reagovat
vrabejka

Preview 38.kola WBA - Liverpool FC

PL se dnes sice 38.kolem končí, ale The Reds už myslí na středeční finále EL, proto se dnes dá očekávat že Klopp nasadí juniorskou sestavu.

Poslední kolo Premier League 2015/2016 je před námi a nečeká nás už téměř nic zajímavého. Souboj o titul? Víme, Leicester. Sestup? Villans, Norwich a Newcastle. Čeká nás tak jen souboj Manchesterských celků o Ligu Mistrů a také souboj trojlístku West Ham, S’ton a právě my o Evropskou Ligu.

Naděje LFC na EL je sice reálná, nicméně všichni víme, že účast v Lize Mistrů je zajímavější. Proto je jasné že zřejmě celá základní jedenáctka pro středeční finále v Basileji bude odpočívat a my v akci uvidíme další mladíky.

Velmi pozitivní zprávou je že by dnes mohl hrát Danny Ings, který byl 7 měsíců zraněný. Henderson a Origi taky možná budou na finále EL fit.

Zranění: Gomez, Sakho (Drogy), Origi.

Zajímavosti:

- The Baggy dali v průběhu této sezóny PL po vypadávající Ville (27), druhý nejmenší počet branek (33).

- Nejlépe vítězství dosáhli Reds s West Bromwich Albion na jejich půdě v dubnu 2003 (6: 0), čtyři góly dal Owen, dva Baroš (zajímavostí je fakt, že v dresu WBA tehdy nastoupil v obraně Slovák Igor Bališ).

- Nejvyšší prohru utrpěl LFC na hřišti WBA v roce 1936 (1: 6).

- The Baggy, jak se domácím hráčům říká, hrají na stadionu The Hawthorns již od roku 1900, v roce 2008 prošel stadion částečnou rekonstrukcí.

Pravděpodobná sestava:

Bogdan, Randall Lucas Skrtel Smith;,Stewart Brannagan Allen , Ojo Benteke Ings

Tip:1-2 - Lambert, Ings 2

Slovo na závěr: Poslední šance pro mladíky ukázat Kloppovi že můžou být prospěšní klubu. Dnes hrají o svou budoucnost.

Zápas začíná v 16.00

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění: Sakho (Drogy)

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
B3n

A ještě to "The Baggy, jak se domácím hráčům říká"

Reagovat
vrabejka

můžu za to že tak blbě mi to přeložil translate?

Reagovat
B3n

Ne, to je v pohodě

Reagovat
Ligter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

Reagovat
niflheim

Reagovat
Euphael

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hyrax

Reagovat
fajdax

Dokonaly trolling

Reagovat
Nikikrew

Tak posledne kolo pred nami. Super je asi najvhodnejsi akeho sme si mohli priat . Skoda, ze Mesut ten rekord asi neprekona, to by musela byt dnes kanonada. Pevne verim, ze si dnes zahra Rosa, to by ma Wenger nasral neskutocne. Tak isto som za, aby si zahrali aj Mikel a Flamini aj ked vsetci traja asi nenastupia, uvidime kto si vybere cierneho petra.

Som aj rad, ze sezona konci lebo to vobec nebolo ono, na strane druhej mi anglicka liga bude ako vzdy chybat. Dnes teda verim v pohodovu vyhru aj ked Spuds asi nepreskocime, pochybujem ze prehraju na severe. Klasicky v Nedelu zapas neuvidim tak fandite za mna . COYG

Reagovat
fantomas

Už se spekuluje o tom, že Townsend pojede na Euro Henderson a Wilshere taky.

Reagovat
kiwwi

Townsend by tam ist mal, o tom ziadna

Reagovat
smazaný uživatel

Uz prestaň dpč

Reagovat
kiwwi

ty prestan dmp, co si vstal hore ritou dnes?

Reagovat
fantomas

Jjj já beru, že v zoufalym mančaftu párkrát vyčníval, ale to je samozřejmě málo.

Reagovat
smazaný uživatel

no, když hrál v repre, tak rozhodně nezklamal Netvrdím, že by měl jet, ale nevidím důvod se tomu vysmívat.

Reagovat
fantomas

Pokud se nemýlim, tak poslední dobrej soutěžní zápas proti pořádnýmu soupeři odehrál před bezmála třemi lety proti Polsku. To mi spíš nepřijde jako důvod, proč se nevysmívat. Townsend fakt neni hráč s kvalitama na Euro.

Reagovat
B3n

Tak křídel je tam zrovna celkem dost na to, aby "o tom žádná"

Reagovat
kiwwi

menuj

Reagovat
B3n

Neznáš anglický křídla, nebo co ? To fakt tam nevidíš prostor pro diskusi ?

Reagovat
kiwwi

ja anglicke kridla poznam, vsetci su bud zreneni, alebo po zraneni, alebo v tragickej forme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by

Reagovat
SunFells

Proč by ne, když Ox s Welbzem odpadli a Theo zrovna hraje hovno. Jediný z klasických křídel je tam snad jen Sterling, který momentálně taky není v dobré formě.

Reagovat
vodka

já tipuju, že tam právě bude hrát Milner/Sterling, pokud se na křídla hrát bude. Walcott by byl fakt k smíchu, kdyby s jeho formou jel, to už snad radši toho Townsenda...

Reagovat
Zaschrona

Dneska by to mohlo byt fajn. Neofiko opozdena rozlucka Roylea, Unsworth za svoje kvalitni trenovani U21 dostal pekny bonus. Rozlucka Howarda a zrejme i Pienaara s Osmanem, mozna i Gibsona, Lukakua, Stonese... a do toho se da cekat nejaka ta sance pro mladiky z akademie a uvolnena atmosfera. Ale nakonec jde o celkem dost, muzem dneska podstatne klesnout v tabulce, tim prijit o dost penez, tak mozna ten sentiment dneska nebude takovy. Ale konecne se zas na nas zapas v lize fakt tesim.

Reagovat
Hachim Mastour

Ćech-Gibbs,Chambers,Koscielny,Bellerin-Flamini,Rosický-Alexis,Ozil,Campbell-Walcott.(Arteta vystrieda Flamstera v 60 minúte). Takto by to malo byť.

Reagovat
Mastný Chobot

a reálne? Čech - Bel, Gabriel, Kos, Nacho - Ramsey, Elneny - Iwobi, Ozil, Alexis - Giroud

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jardin

Reagovat
Hokaido

Dnes je to přesně 12 let, co Arsenal vyhrál titul alias "The Invincibles". V posledním zápase porazil...Foxes a ti tak spadli do Champu. Nemyslím, že v ten den by se na světě našel jedinej člověk, kterej by uvěřil, že Leicester bude prvním z těch dvou klubů, který jako další vyhraje titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak, cisla neojebes...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jardin

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daníčku to si říkáš expert? Prej poprvý co by v historii PL skončili Spurs před Arsenalem? Copak taková sezóna 92/93, 94/95 nebo to se jako PL nepočítá?

Pak má ten web mít nějakou úroveň

Reagovat
Counter

Tak tehdy ještě měla liga jiný formát Ten aktuální s 20 kluby je až od sezony 95/96.

Reagovat
smazaný uživatel

The 1992–93 FA Premier League was the inaugural season of the Premier League, the top division of English football. Pokud chceš používat spojení Premier League tak to se počítá od sezóny 1992-93 a je úplně jedno kolik měla účastníků... To je jak používat slovo MLB nebo NHL ne podle vzniku, ale podle toho kolik měla účastníků...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Ale joo, je to určitě napsané nevhodně.

Reagovat
Busby babes

ne nevhodne. Blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi čím dál větší p*čus

Reagovat
smazaný uživatel

nehledě k tomu, že zase v jiným článku se požije jako vítěz PL Blackburn sezóna 1994-95 - když by v tom případě logicky neměli být mezi vítěze PL počítaní - podle tvé logiky....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už si kurva vyberte odkdy ty historický výsledky počítáte... prvně všichni serete na výsledky z First Division a teď si dokonce zkracujete i období existence PL

Reagovat
niflheim

On si to Counter obhájí, neboj

Reagovat
Counter

Tady jde o fantomasovu kůži, nemusím nic

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Counter

Všichni ne, však já tu často na tuhle tendenci nadávám.

Reagovat
smazaný uživatel

to pak jo Všeobecně se mi nelíbí ten trend, počítat do statistik pouze výsledky z PL... to je v konečným součtu historicky naprosto nepřesný

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

Historicky...no právě

Reagovat
Busby babes

no to je sice pekny, ale PL zacala v sezone 92/93... ty fakt ta cisla a fakta pouzivas v hodne volnem vykladu.

Reagovat
Counter

blablabla, za dobrotu na žebrotu #užnikdynebudufantomasehájit

Reagovat
Busby babes

znas to, kazdy dobry skutek bude po zasluze potrestan.

Reagovat
fantomas

Njn, mělo tam bejt ve Wengerově éře. Tu první větu sis snad mohl odpustit.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty svine!

Reagovat
vladis271

300. pre krásavicu v krátkych kvecinkových jednodielnych šatoch s holými nožičkami v ihlicových topánkach.

Reagovat
niflheim

Reagovat
C-M@ster

300. za krásu v ten krátký, bosé nohy v kvecinkových šatoch boty ihlicových.

Přeloženo službou Bing

Reagovat
Counter

Multiple sources in France this morning claim N'Golo Kante has decided he wants to join #Arsenal

Tohle vypadá podobně jak Schneiderlin

Reagovat
Mastný Chobot

akurát som to sem išiel dať, pochádza to od Spira... neviem, nakoľko je ten relevantný, ale to bude zas telenovela asi

Reagovat
Counter

Spiro je výborný :-)

Reagovat
Counter

A teda Wenger jak ohlásil, že chce tři hráče, to muselo všem v místnosti vyrazit dech Nakonec to bude Xhaka, Toral a Jenkinson s nadějí, že se LANS Welbeck vrátí o něco dřív (to už Wenger taky řekl )...

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka, mkhitaryan a utocnik

Reagovat
Error

Bez stopera krásné čtvrté místo.

Reagovat
Jardin

Auba

Reagovat
Mastný Chobot

načo Mkhitaryan? STOPÉRA, do piči!

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik ukludni sa do pici..Na kridlo..kto tam ma inak hrat? Ramsey, walcott, ox?

Reagovat
Counter

Není Mchitarjana na křídlo škoda?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje tam v dortmunde a je tam vyborny, typovo presne pre arsena - zaloznikovske kridlo dobre na lopte, a zaroven je silno produktivny

Reagovat
Counter

Ok, budu ti věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

ako tiez to mam len z druhej ruky, keby nieco neni to moja vina

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

a není to Ramsey.

Reagovat
andrew96

Micky hraje CAM. Na křídle je dobrý, ale na CAM je světová špička.

A sere na vás.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis, Iwobi, Walcott, Ox, Joel, prípadne Jack, Aaron, Santi, potom Welbeck. Krídla podľa mňa nepotrebujeme, aspoň kým neodíde Walcott alebo Joel. Stopér je akútny.

Reagovat
Counter

Já jsem teda pro nové křídlo jednoznačně, samozřejmě v kombinaci s odpalem Walcotta. A Joel snad chudák půjde taky, na té tribuně je ho vážně škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

joel keby bol spravne zmenedzovany, tak by podla mna mohol mat aj na zaklad kludne a mne by tam vobec nevadil, ale realne sa s nim pocitat velmi nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

tak aj stoperov mame vela, ide o kvalitu..treba jedno aj druhe no

Reagovat
Mastný Chobot

Možno som naivný, ale nad Theom ani nad Oxom som palikeho nezlomil a verím im, takže podľa mňa z môjho subjektívneho uhlu pohľadu (môj názor) je kvalita dostačujúca, respektíve nie akútne nízka, si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je to uplne rovnako naivne ako verit gabrielovi ze sa zlepsi, wengerovi ze zacne staviat chambersa a mertesackerovi, ze sa zmensi a zrychli

Reagovat
Mastný Chobot

čiže šanca, že z Oxa bude kvalitné krídlo hodné základu v Arsenale, je u teba rovnaká ako, že Mertesacker sa zmenší a zrýchli?

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, ale obaja su na tom relativne kvalitou podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze je velka sanca ze sz taky tragicky rok mat nebudu ale na zaklad to fakt nie je

Reagovat
Counter

Monrealovi taky věřil málokdo a HLE!

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Counter

Tak Coqovi snad ani nikdo nenadával, prostě se s ním nepočítalo

Reagovat
smazaný uživatel

ale medzi nimi som bol aj ja takze to je ine akoze gabriel este moze vyskocit, ale tento rok urobil velmi slaby progres

Reagovat
Counter

IMHO my humble opinion už to vidím nadějně jen u Oxe, aspoň podle mě.

Reagovat
Mastný Chobot

jakí ste hnusní po jednom tragickom polroku k Theovi...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale bolo to ultramegatragicke a navyse to dost mozno moze suvisiet s tymi zraneniami..mrzi ma to, mam ho rad, a ako nevadilo by mi keby zostal, ale nenadavajme potom na wengera ze sme zase nic nevyhrali

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

On je "good in patches", skoro celou kariéru. Dokud byl mladý, dalo se to hájit, ale s každým dalším rokem, kdy z něj už má být tahoun, je to čím dál těžší.

Reagovat
Mastný Chobot

Akože, ak ho predáme do WHU a nie do City alebo do Chelsea alebo do Liverpoolu, za dobrý balík a s tým, že určite príde namiesto neho nejaké gólové krídlo, tak som ochotný ísť do toho a podporovať to, ale inak to podľa mňa nemá zmysel.

Reagovat
TopinB

In my humble opinion my humble opinion?

Reagovat
Counter

To je takový EF inside joke (RIP in peace, WTF the fuck apod.).

Reagovat
TopinB

Ajo, RIP in peace znám, ale tohle jsem neviděl, tak mě to zmátlo

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by chodil do horšího?

Reagovat
smazaný uživatel

kanteho milujem, ale nam by sa ten xhaka hodil viac..

Reagovat
Usty

To by bylo fakt úplně nejhorší možný rozhodnutí

Reagovat
wild

Dufam ze dnes LVG posledny krat na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

United se stěhují na jinej stadión?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Už je načase, z takového týmu udělat takové šašky neumí jen tak někdo

Reagovat
Cobra

"Chápu, že pro fanoušky je hlavní být před Arsenalem, ale já nechci skončit druhý pro to, abychom byli nad naším nepřítelem, ale protože jsme ambiciózní"

Máme LM, takže jsme cíl před sezónou jako málo který tým splnily, ale stejně jestli budeme zase za Arsenalem, tak budu nasraný

Dnes prostě musíme vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

http://news.arseblog.com/2016/05/arteta-bids-emotional-farewell-to-club-and-fans/

arteta je dokonaly sympatak a profik, skoda tych poslednych dvoch rokov, ze ta staroba na neho tak dolahla, ale bol to skvely hracik a strasne velmi nam pomohol

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

hovoris akoby uz zomrel...

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

a teď jako asistent k Pochettinovi

Reagovat
elChe

Tož v posledním kole fantasy jsem přivedl do týmu Rosu a dal jsem mu triple captain, tak bych mu radil rozlučku snů...

Reagovat
Counter

Wow, krásné gesto, ale bude to za tři body

Reagovat
elChe

tak lepší jak nula, stejně se už nikam nepohnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Takže vítězný gól, který navíc zajistí 2. místo před Tottenhamem?

Reagovat
elChe

može byť

Reagovat
fff

Tak aktualne vyzera realnejsie ten karius asi nez Horn. Vraj su na tom cca rovnako, takze za mna v pohode .

A Benteke vraj chce ostat, na druhu stranu WHU by mali byt ochotni ponuknut 25m libier ... AKo na jednej strane, ak by ostal tak je to fajn z toho pohladu, ze Klopp sa neboji jeho cenovky a teda iba na zaklade toho hravat nebude a mat na lavicke ako alternativu takeho hraca je super. Na druhej strane z jeho pohladu je podla mna skoda, aby v jeho veku a s jeho kvalitmi nehral niekde zaklad a za 25. libier .... velka cast sumy sa nam vrat a mozme to pouzit rozumnejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy jste za tuhle cenu nakupovali rozumněji? Já si vzpomínám na Lovrena, Lallanu, Markovice, Balotelliho, Aquilaniho.

Krom toho, tu druhou sezonu je vždycky ještě šance, že se ten hráč chytí. Jestli ne, tak ho prodáte cca za 16, no. Na jedné straně 9 mega rozdíl a nejlepší volba pro hráče. Na druhé straně ztráta útočníka, jeho gólů, posílení konkurence a naděje, že tentokrát už koupíte dobře. Já se vám divím, že se do toho prodeje tak hrnete...

Reagovat
fff

Firmino bol dobry nakup. Inak je fakt, ze poslednu dobu v tej cenovej kategorii vcelku ... no dojebavame to

Tak hrneme ... Klopp mu zjavne moc neveri, co je jasne kazdemu, kto tuto sezonu LFC sleduje. Sanca, ze sa nejako fascinujuco Benteke chyti a zmeni uplne svoj styl, to u hotoveho hraca v jeho veku je podla mna nerealne.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si pořád myslím, že kdyby hrál jako ve Ville, že by si našel místo i u vás. Tomu se nedá říkat změna stylu. Co Klopp a herní zapadnutí, to je na Kloppovi a realizačním týmu. Já mluvím spíš o fans - tím prodejem získáte fakt šanci na jeden nákup akorát a moc nevěřím, že třeba Ings dá příští sezonu tolik gólů, co Benteke letos.

Reagovat
fff

Tak vo Ville mal lepsiu formu ale hlavne tam bolo vidiet, ako mu to tam pripravil na mieru a centrovali jak blazni vkuse.

A Klopp nema povinnost prisposobovat hracovi hru celeho timu, ktory skratka pre Bentekeho nie je zlozeny.

Ziskame sancu na nakup pod inym manazerom, takze treba dufat, ze nase nakupy nebudu take ako v minulosti. A inak zrovna Ings Kloppovi bude podla mna neskutocne sediet.

Reagovat
smazaný uživatel

O měl B. ve Ville sebevědomí, jaký teď nemá, kazí i to, co mu dřív šlo a to není jen herním stylem. Uvidí se, s jakou se Ings vrátí po zranění. Od stolu by platný být mohl, ale taky by se mohl v lednu stěhovat zpátky do Burnley...

Reagovat
nani92

Hamilton s Rosbergom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Harakan

Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

co se děje? nějaké vidko není?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

a co je špatně?

Reagovat
Feind

chtel predjizdet, to se ve formuli nedela

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

porad plati, ze bili muzi neumi skakat a cerni muzi neumi ridit formuli...

Reagovat
Zaschrona

The ECHO understands that youngsters Matthew Pennington, Tom Davies and Kieran Dowell will all start for Everton today.

Reagovat
smazaný uživatel

Uzi si to, pod Mourinhom si uz nekopnu..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Cobra

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fff

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Monchfbklhejdbach vraj už má náhradu za Xhaku - Tielemansa. Aby si ešte nepolepšili...

Reagovat
Kaze

Co je proboha tezkeho na Moenchengladbachu? To prvni je skoro Munchen a to druhe, Gladbach, se pouziva normalne s tim tymem.

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Cobra

Protože je to lepší zkomolit cíleně, než být potom za blbce. Za mě

Reagovat
smazaný uživatel

ved si tento prispevok pisal skoro 9 minut takze tak

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Counter

Lenost je sviňa.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

a aj tak si to napisal zle monchengladbach

Reagovat
Mastný Chobot

ö = oe

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to napísal zle. Nemecké ö sa píše ako oe. Aj oficálnu stránku majú www.moenchengladbach.de/

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes snáď pohodová výhra po dobrom výkone a s čistým kontom. Rád by som videl Jacka, Joela, Coqa a Chambersa v základe alebo aj Thea, Santiho alebo Gibbsa. Určite snáď dostane pár minút z lavičky Rosa a Arteta (aj Flamini možno), nech ich ľudia vytlieskajú.

Reagovat
Jardin

Takže si přeješ 10 hráčů, kteří minulé kolo vůbec nehráli v základu, aby se objevili na hřišti? Wengerovo maximum v tom, jak se umí rozšoupnout bude Coq místo Elnenyho, možná střídání Gibbsa a v 90. minutě Rosa/Flamini/Arteta na plac.

Reagovat
Mastný Chobot

Všaj jasné, jedna vec je, čo si ja prajem a druhá, čo spraví Wenger. Som s tým uzrozumený. Ale Jack v základe je celkom reálne prianie.

Reagovat
Trand

Těším se na klasickou sestavičku a parádní fotbal jako v posledních zápasech. Ideálně Walcott v 67. minutě na hřiště a pak legenda Flamini. Potom záběry na lavičku na vysmátýho Rosu a Artetu a na tribunu na Joela.

Reagovat
Counter

Flamini prý zraněný, snad nastoupí Gibbs

Reagovat
Trand

Paráda.

Reagovat
Counter

Tak Rosa prý ani na lavičce

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost smutný

Reagovat
Mervin

ať už jde do piči ten Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

jak to víš?

Reagovat
Counter

Twitter.

Reagovat
Coutinho10

ani me to neprekvapuje

Reagovat
Usty

Wanker.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jen prohlubuje svoje dno.

Reagovat
nani92

*Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger = Arsenal

Reagovat
Edgewalker

Since 1886.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Error

lol

Reagovat
Hokaido

Wanker out!!!

Reagovat
hefy

To je dement, takovejch dvacet minut mu klidně dát mohl. Neni kurva nemohoucnej, herně by byl furt prospěšnej. Je tam deset let a on mu nedá ani šanci se rozloučit v zápase. To mě nasral.

Reagovat
Side

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

OT: diskusia k MS v hokeji?

Reagovat
fenixLFC

dostaneme na picu bez diskusie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Na finov sme nevedeli ani v casoch, ked sme este ten hokej cca vedeli hrat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

ale bolo to príjemne, aspoň keď sme hrávali s nimi vyrovnané zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný by byl základ Arteta, Flamini, Rosa. Horší než Ramsey, Oxlade Chamberlain a Walcott by nebyli

Reagovat
Mimalu

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Baba Rahman; Fabregas, Matic; Pedro, Willian, Hazard; Traore. #CFC

Reagovat
Mimalu

Chelsea subs v Leicester: Begovic, Tomori, Loftus-Cheek, Kenedy, Oscar, Pato, Abraham. #CFC

Reagovat
icemike

Mikel se zranil nebo se učí italsky?

Reagovat
Mimalu

netuším a nezlobím se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Bez Mikela

Reagovat
Jardin

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je tak neuvěřitelný zmrd a ksindl, že mu není rovno. Po deseti letech v Arsenalu mu nedát ani těch pár minut na hřišti, rozloučit se s fanoušky, kteří ho milovali, to prostě je neuvěřitelné. Hovado!

Reagovat
fenixLFC

len mu chce dat sancu aby si buduci rok este kopol, naposledy ked nastupil tak sa dojebal...

Reagovat
fff

Ed Sheeran v brane, aspon bude na koniec sezony veselo.

Ale Brannagan v zaklade, to sa tesim, rovnako Ojo (co je vlastne s Lolkacom, on bol jeho dvorny hypeovac).

Canos, Ings a Hendo na lavicek.

Reagovat
tomasinho

Ed Sheeran

Reagovat
Jardin

Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Wilshere - Alexis, Cazorla, Özil - Giroud

Subs: Ospina, Gibbs, Arteta, Ramsey, Elneny, Campbell, Iwobi

Reagovat
iamek

To je zmrd ten Wenger =-O

Reagovat
Mastný Chobot

ale hej, celkom v pohode... Coq, Wilshere, Santi

Reagovat
Manik...

Je to fakt blb

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

rosa sa mozno nechcel zranit pred eurom a novym kontraktom..ale na tej lavicke byt mohol a ist aspon na par minut

Reagovat
Jardin

Třeba bude mít testimonial

Reagovat
Mastný Chobot

zaslúži si

Reagovat
nani92

a tesne pred ním sa zraní a bude ho pozorovať len z tribúny

Reagovat
Mastný Chobot

ty kokot

Reagovat
Mastný Chobot

3 roky starý článok... ty kokot

Reagovat
fff

Vulgarny clovek byva najuprimnejsi do pici.

Reagovat
nani92

ach jaj, keby tu tak vašé mamky boli registrované

Reagovat
Mastný Chobot

moja je hocikde, minule písala na refresheri

Reagovat
Mastný Chobot

(takže to je možné)

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ho len wenger necha na tribune

Reagovat
nani92

no to určite, Rosa sa mu pomstí tak, že ho tam nezavolá..možno zavolá Josého

Reagovat
Counter

Ten mít musí

Reagovat
Counter

Viděl jsem, že by mohl mít něco buď před zápasem, anebo o přestávce, přinejhorším samozřejmě závěrečné Lap of Appreciation... A ten testimonial je povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, že je to až taková povinnost, často se dělá jen těm největšim ikonám, a mezi ně se zase Rosa neřadí. Šance určitě je, ale na 100 % bych s tim teda nepočítal.

Reagovat
Counter

Reagovat
avicii

Ings na lavicke

Reagovat
Coutinho10

Liverpool FC ‏@LFC 4 min.před 4 minutami Zobrazit překlad

Confirmed #LFC starting line-up v @WBAFCofficial: Bogdan, Flanagan, Skrtel, Lucas, Smith, Stewart, Allen, Brannagan, Ibe, Ojo, Benteke.

takze jasna 1 na WBA

Reagovat
fff

Bogdan, Skrtel a mozno Lucas s Bentekem posledne zapasy u nas.

Reagovat
vladis271

Bogdan, Lucas, Smith, Stewart, Benteke to sa mi fakt nechce pozerať, asi začnem s Swans City.

Reagovat
fff

Brannagan, Ojo a mozno z lavicky Canos, Ings ... je fakt, ze viac motivacie to pustat asi nie je

Reagovat
Coutinho10

j taky me to nak ani nelaka sledovat

Reagovat
Nikikrew

Cech - Bellerin, Kos, Gabriel, Nacho - Santi, Coq, Jack, Sancez Ozil, Giroud

Rosa ani Flamini na lavicke

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ako chapem, ze Rosa nechce riskovat zranenie pred Eurom ale na tej lavicke byt proste nemohol do pici??? Sa ho mohol opytat cis a citi alebo nie. Parlour aj Keown dostali svoje rozlucky, Rosa nie?

Reagovat
fantomas

Před Eurem se možná nezraní, ale ani nerozehraje. To vůbec neni argument. Pochybuju, že si o to řekl sám Rosa.

Reagovat
fabec1222

Však ROsický se rozloučí na místě pro něj typickém, na tribuně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

Flamini je zraněný.

Reagovat
SunFells

To je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Děkujeme Wengere že si tam nedal Rosického. Ještě bys nám ho v posledním zápase dojebal. Na EURU bude top.

Reagovat
fff

Ako vrabos, uz sa tesis na prestupak?

Reagovat
One-Real

Wenger pls

Reagovat
fantomas

To je vážně nehorázný. Cazorla s Coquelinem můžou jít rovnou do základu, ale nejdýl sloužící hráč kádru se nerozloučí ani z lavičky. Wenger letos fakt neudělal jedinou věc dobře.

Reagovat
Nikikrew

jednu minimalne spravil, kupil Elnenyho

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny není na Arsenal nic extra.

Reagovat
smazaný uživatel

Pičovina. Je super. A i kdyby nehrál základ, pořád je to SUPER hráč na lavičku.

Reagovat
Mastný Chobot

ale ak by mal znamenať koniec pre Coqa, tak nech ide do piče

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
FCSL

Aspon můžu koukat na hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle, Wengere .... https://youtu.be/Ffu5xR2ai0A?t=30s

Reagovat
smazaný uživatel

inak theo sa s nami tiez nerozluci

Reagovat
nani92

Walcott vs Rosický testimonial ..to bude to pravé El Injury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ja fakt nevidim nikoho, kdo by ho kupoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd: De Gea - Valencia, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson - Carrick, Rooney - Mata, Lingard, Martial - Rashford

Lavicka: Romero, Jones, Varela, Young, Herrera, Pereira, Memphis.

Bournemouth: Federici - Francis, Elphick, Cook, Daniels, Ritchie, Arter, Surman, Pugh, King, Wilson.

Lavicka: Holmes, O'Kane, Gosling, Gradel, Iturbe, Grabban, Afobe.

Reagovat
Zaschrona

#EFC (to play @NorwichCityFC ): Howard, Baines, Stones, Jagielka (c), Pennington, Barry, McCarthy, Davies, Mirallas, Lukaku, Dowell

#EFC substitutes: Joel, Lennon, Cleverley, Barkley, Osman, Connolly, Kenny.

Unsworth ven ani neda rozlucku Pienaarovi ale jinak vyborna sestava

Reagovat
smazaný uživatel

kua ale ked bude mat rosa testimonial, dufam ze bude v tom zapase zaloha hleb,flamini,fabregas, rosa

Reagovat
smazaný uživatel

rosa najlepšie dva krát!

Reagovat
vladis271

Wenger ho posadí v tom zápase na lavičku.

Reagovat
fenixLFC

dobre vam tu jebe z toho ze Mozart klasicky nie je na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ale seriozne, wenger to berie zodpovedne, nebude tam saskovat s nejakym striedanim len aby si niekto dvakrát kopol do lopty. na ihrisku aj na lavicke su ti, co tam maju byt, najma ked maju o co hrat

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Působil v klubu DESET let a nezaslouží si ani minutku na rozlučenou?

Reagovat
smazaný uživatel

To jako působil i u nás Mikel a nemyslím si, že mají fanoušci nějakou potřebu se s ním loučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikela mají fandové rádi, já bych se s ním teda rozloučil.

Stejně tak si pamatuju na SB rozloučení s Ferreirou, kdy tleskal celý stadion snad i nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, rádi se s ním rozloučí, ale kdyby chyběl, tak to většině může být u prdele, legenda to prostě není. Řekl bych, že stejně to vnímají i s Rosou angličtí fanoušci, jenom nás to prostě sere, no.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rohlíček

Wenger To je teda silnej tabák tohle.

Reagovat
Usty

No tak Wenger se po odchodu Martíneze a po dnešku stal suverénně největším pitomcem mezi manažery Premier League. Falošník, přizdisráč, bezkulák.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude za tym niečo viac? nejake mensie zranenie Rosu alebo čo, fakt neverim, ze by ho nedal ani na lavicku len tak zo srandy..inak je to fakt pitomec

Reagovat
Mastný Chobot

ja si počkám s nadávkami (resp. ich presmerujem na zaya), kým neuvidím dôvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mervin

já si fakt myslím, že je akorát pitomec a v skrytu duše doufá, že fans si na nějakého Rosického nevzpomenou...

Reagovat
Usty

A to by byl takovej problém říct na tiskovce (popř. vydat tiskový prohlášení) - Rosický má drobné zranění a nebude ani na lavičce - na jeho rozloučení se fanoušci mohou těšit tehdy a tehdy?

Wenger má hlavu zaraženou tak hluboko v prdeli, že už nevnímá nic než svoje nízký ego. I kdyby byl Rosa zraněnej, mohl ho dát na lavičku a dopřát mu třeba nastavenej čas.

Reagovat
mr.Silver

Hlavne, ze rikal, ze si jeden nebo dva z te trojice dneska zahrajou. Ani lavka ani nic, Wenger je pica, at tahne.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno len sila zvyku.Podla mna aj zabudol, ze ho moze nominovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mám už dávno na tomto pomyselnom piedestáli kokotizmu

Reagovat
13

Piedestál kokotizmu

Reagovat
smazaný uživatel

To už i za Martineze byl

Reagovat
Zaschrona

Pardew

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Wengere ty jsi (.) Bez uz nekam do pryc

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger je prsník?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alebo pupok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

bradavka

Reagovat
Mastný Chobot

to je len .

prípadne o alebo O

Reagovat
13

oko Mordoru

Reagovat
TopinB

V angličtině to funguje, "you tit"

Reagovat
smazaný uživatel

Uzavřený závorky s tečkou uprostřed.

Reagovat
tunkic

Jako jestli je Rosa fit, tak je Wenger fakt neskutečnej kokot!!! Vždyť tragickou Aston Villu by museli porazit i správci hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Wengerovi prodlouží klub smlouvu, protože je fascinující sledovat, kam až ten člověk dokáže klesnout.

Reagovat
Manik...

Aspoň se Arsenalu nikdo nemusí obávat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrát tuhle sezónu titul je fakt kumšt.

Vlastně žádnou trofej.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

#mufc XI: De Gea, Valencia, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson, Carrick, Rooney, Mata, Lingard, Martial, Rashford.

Reagovat
smazaný uživatel

všude už je to minimálně půl hodiny

Reagovat
kiwwi

pojeb sa

Reagovat
smazaný uživatel

nezasírej zbytečně diskuzi

Reagovat
kiwwi

kvoli tebe su tu 4 zbytocne prispevky naviac

Reagovat
smazaný uživatel

třeba si vezmeš pro příště ponaučení a další diskuze už zasírat nebudeš, za to by těch pár dnešních příspěvků navíc stálo

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sa s tym trollom bavis vobec

Reagovat
kiwwi

jj, moja chyba, uplne som zabudol, co je on zac

Reagovat
smazaný uživatel

I ten Piták dostal deset minut...

Reagovat
Miguel19

A stejně brečel že dostal málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Piták ven.

Reagovat
Counter

Did you know - if #swansvcity ends 0-0 and United beat Bournemouth 26-4, there'd be a Manchester Derby fourth place play-off!?

Cmon

Reagovat
smazaný uživatel

Proč 26:4?

Reagovat
vodka

aby bylo stejne skore

Reagovat
vodka

ale ma to byt 24:6

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo jaka skoda keby to skoncilo 26:4 a nic z toho

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

naopak, z toho by bylo nase 4. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

inac Liverpool a West Ham mozu dost realne hrat 39 zapas

Reagovat
fenixLFC

nevrav

Reagovat
Busby babes

tak snad to Bournemouth nepokazi a neda jen 3 goly...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Tomas Rosicky will be presented with a silver cannon today in recognition of his service to the club

Reagovat
gocii

co se děje na old trafford že všichni odchází? stávka?

Reagovat
kiwwi

United players hadn't finished their warm up but they're being ushered off the pitch. Stretford End being cleared, too.

https://twitter.com/FullTimeDEVILS/status/731842084492218368

co sa kurva zasa deje...a teda bude to znamenat posunutie vsetkych zapasov?

Reagovat
kiwwi

It's reportedly a 'red code' at Old Trafford.

Andrew Embling @andrewcembling

Incident inside the stadium that the authorities are dealing with. Could be a 45 minute delay to kick off. Drama at Old Trafford.

Reagovat
kiwwi

Match against Bournemouth delayed by 45 minutes.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Mastný Chobot

choďte do riti

Reagovat
Busby babes

a diky tomu to neuvidime na digi... ze nekdo takove picoviny dela...

Reagovat
EXoRcIsT

LVG bude mat zase vyhovorku v pripade prehry a nepostupu do LM

Reagovat
smazaný uživatel

fuuh, ale vas rozcaroval Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

inak na zahranicnych forach to nikto neriesi obcas sa spomenie ze skoda, asi je este zraneny, ale ani jedna nadavka na wengera co som videl

Reagovat
smazaný uživatel

To se asi blbě díváš, normálně na něj nadávají i ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja nejak extra nehledal, ale kouknul jsem se na facebook Arsenalu a tam se do toho docela pousti. Koment o tom, ze by mel mit Rosa rozlucku a ze Wenger je idiot ma kolem 1000 lajku.

Reagovat
Counter

Já právě viděl docela slušnou reakci, ale zároveň i řadu lidí, kteří kritizují tu kritickou reakci

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to kritizuje? Já naopak na twitteru viděl jenom where the fuck is rosicky, spoustu příspěvků

Reagovat
smazaný uživatel

na redditu jo, ale mozna to jsou cesi..

Reagovat
smazaný uživatel

To som sa chcel opytat akurat

Reagovat
smazaný uživatel

tak se nediv, je to Čech..

Reagovat
smazaný uživatel

nie, teraz sa bavime o Rosickom

Reagovat
Busby babes

Bomb scare at Old Trafford, a comment over the PA system says it is a 'Code Red' warning.

Reagovat
smazaný uživatel

You do what u want?

Reagovat
smazaný uživatel

Old Trafford being evacuated… don’t think Van Gaal’s line-up is that bad today.

Reagovat
Hachim Mastour

#WengerJeKokot

Reagovat
Mimalu

OT: Verstappen

Reagovat
Greny

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
13

To je syn?

Reagovat
smazaný uživatel

tlačenka

Reagovat
kiwwi

Apparently, someone with a Portuguese accent rang & said there's a bomb under LVG's seat!

Reagovat
lampas

Wenger byl vždycky ksindl, ostatně jak je typické pro Frantíky Budem muset holt Rosovy udělat rozlučku sami, až bude končit v repre a ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Link na CFC-LCFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem virtuálny priateľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to heslo mi nejde

Reagovat
Mimalu

123? to je divne, mi funguje, nedavas ho s mezerou?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávam normálne, neviem prečo. Mám nejaký ukrajinský miesto toho, celkom fajn. Inak nové dresy sú super.

Reagovat
Mimalu

jsem blbec, zkus to s tim 321, s tim by to melo jit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

321

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

jinak DigiSport 2

Reagovat
PhilipS

Achjo hodně jsem se těšil na Rósův poslední zápas. Navíc to znamená, že je zraněněj, protože aby ho tam nedal vůbec, prostě není možný. Vilu by si namazal i kdyby nehrál dva roky...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

Reagovat
fff

Potom hodte niekto link na nas top zapas s WBA.

Reagovat
Coutinho10

dava nas Frodak..top

Reagovat
smazaný uživatel

Odohráme ešte niekedy v živote zápas na čas?

Reagovat
nani92

čo sa deje? žeby prestupová BOMBA priumo na štadione? CR7? Mourinho? Zlatan?

Reagovat
smazaný uživatel

Link na LFC?

Reagovat
vrabejka

Blabseal.com/frodo

Reagovat
13

Foto preview Bude se mi stýskat

Reagovat
kiwwi

Fans outside being told to go into the car park and to clear the forecourt. Absolute chaos, stewards etc havent a clue.

Reagovat
kiwwi

keby sa zamenilo slovo stewards za LVG, tak by to bolo celkom solidne review nasej sezony

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale Mitten pise: As written about in UWS, MUFC have ramped up security significantly since Nov. MUFC 18 months ahead of rest. Other clubs visit for advice.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 melo vysilat Arsenal a nakonec vysilaji City, stejne jak Digi Jeste, ze je hokej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Stejne je blbost posouvat zacatek. pokud je to o 45 minut, tak to at zacnou rovnou druhou puli. Prvni polocas se u nas stejne nikdy nic nedeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherné dresy CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

niekto nesekajúci stream na Newcastle-Tottenham prosím?

Reagovat
Cobra

Taky bych potřeboval. Nejlépe nějaký AceStream.

Reagovat
Mastný Chobot

Wilshere RW, Alexis LW... to je diletantstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
FCSL

https://www.facebook.com/Arsenal/videos/10153918470662713/

11:50 Rosa, nevypadá zraněně, navíc by něco napsali na twitter, kdyby to tak bylo

Reagovat
PhilipS

to je v prdeli jak furt vypadá,že mu je dvacet...

Reagovat
Trand

Kanonýýýýýýýýýýýýýýr

Reagovat
smazaný uživatel

GOLOSTROJ..giroud je nezastavitelny

Reagovat
Trand

Útočníka nepotřebujeme. Znovuzrozený Giroud, vrátí se Sanogo. Možná bychom mohli ještě vzít zpátky na křídlo Bendtnera, jinak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práca obrany AV.

Reagovat
Ondiis

Giroud pěkný gól pro Rosu - T7 !

Reagovat
fajdax

wtf jasná penalta

Reagovat
Mastný Chobot

to je tempo pekne, Giroud

Reagovat
Jardin

až tak jsi Olímu věril jo?

Reagovat
Counter

Tak ještě 13 a stačí nám i remíza Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Pri obrane AV v suchom.

Reagovat
lucius6

Kelechi

Reagovat
kiwwi

Match abandoned.

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

due to a "suspect package" being found.

To jsem zvedavej co tam bude. LVG si sbalil veci a nechal to nekde polozeny?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Poor guy. Sorry man...really didn't want to laugh but...well...it's fucking hilarious!

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Každý už hrá posledné zápasy v nových dresoch. Kto musí byť výnimka? Samozrejme, že my

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal nikdy nehral v nových dresoch v poslednom kole pokiaľ viem

Reagovat
Counter

Reagovat
lucius6

City taky nikdy nehrálo v nových dresech. Spíš je to normální

Reagovat
kiwwi

ty sa tu v poslednom case solidne opustas a este kvoli takymto kokotinam ktore ani niesu nakoniec pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi ide fakt všetko na nervy. Tá predstava, že by mohol ostať Gaal ešte sezónu ma ubíja. Nevydarené prestupy, posunuté zápasy, škola... Je toho na mňa veľa.

Reagovat
tomasinho

My jsme v nich hráli minule s Chelsea a dneska nehrajeme.

Reagovat
Dawon

my posledni zapas ani nehrajem, nefnukej

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

no my nez zacnem zapas, tak uz ani nebude o co hrat.

Reagovat
tomasinho

Co se zas děje?

Reagovat
kiwwi

nebude sa dnes hrat...uz je to potvrdene

Reagovat
Busby babes

uz vidim.

Reagovat
Rohlíček

Gabriel

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel to je komik

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas Stevena Taylora za NUFC?

Reagovat
Cobra

Máš nějaký slušný stream?

Reagovat
smazaný uživatel

http://hdstreams.net/channel-2/

Není z nejhorších.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na arsenal?

Reagovat
Rohlíček
Reagovat
Counter

Giroud signs T7 with hands, nice touch for Rosicky

Reagovat
kiwwi

co to ako teraz ten kokot Dean odpiskal?

Reagovat
SunFells

Kurva když si uvědomím, že Gabriel je za to placen

Reagovat
smazaný uživatel

zapas na united zrusen? co se deje?

Reagovat
jacobT

našli nejaký podozrivý balíček

Reagovat
Coutinho10

City uz vedou...toto United nemusej ani hrat

Reagovat
Busby babes

no kdyz prohrajem a WHU a Soton vyhrajou, tka jsme 7.

Reagovat
Coutinho10

to sice teoreticky jo, ale este mate diztak finale FA Cupu

Reagovat
Busby babes

a to s tim souvisi jak? kdyz teda pominu to, ze jsme schopny to finale uplne v pohode prohrat...

Reagovat
Coutinho10

souvislost je postup do EL

Reagovat
kiwwi

tak suvisi to tak, ze cez FA Cup si mozme zabezpecit EL a moze nam byt jedno ci budeme 5. alebo 7.

Reagovat
Busby babes

no jak rikam vejs, fakt v tom nevidim nejakou jistotu, ze ten FA cup vyhrajem.

Reagovat
Busby babes

The most excitement the home fans have had at Old Trafford in nearly 18 months

Reagovat
Counter
Reagovat
Rohlíček

Reagovat
jacobT

Reagovat
Trand

To musí bejt řádná zoufalost. Takovýto, když už si nestěžuješ, ale jen se směješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Co skandujou?

Reagovat
Counter

Easy

Reagovat
cristiano.K.

link na lfc?

Reagovat
Trand

Proč jsme nekoupili Musacchia?

Reagovat
Coutinho10

hmmm podle predpokladu...Rondon to tam procpal

Reagovat
Counter

Protože je furt zraněný asi

Reagovat
Trand

Byl i když jsme kupovali Gabriela? Každopádně by k nám parádně zapadnul, podle toho, co píšeš.

Reagovat
Counter

Kruci, mělo být na Tranda.

Reagovat
Coutinho10

uz sem se lekl

Reagovat
iamek

Stejne neni o co hrat, tak co. Ale lituju ty mraky turistu.

Reagovat
fff

Allen hrozna nahravka a nasledne retardovane branenie, krasa.

Reagovat
tomasinho

A Ed na přední tyč

Reagovat
Cobra

Máte někdo slušný stream na Spurs?

Reagovat
Counter

Fakt to chceš vidět?

Reagovat
icemike

Všichni Vaší hráči , očividně

Reagovat
Infernoqt

tvl, celou sezonu tu čekám na gaalovo prohlášení, jak skončí v klubu... a když ten den příjde, tak zrušej zápas

Reagovat
vodka

jj, protože bude končit před finále FA cupu, myslitel jako obvykle

Reagovat
Infernoqt

ty si taky čteš jen to, co se ti hodí

... bude lepší, když si mě nebudeš všímat vůbec

Reagovat
vodka

naopak, většinou to už ignoruju komplet, ale když toto je tak stupidní, až to práská dveřma...

Reagovat
Infernoqt

Celý týden jsem se k tomu vyjadřoval tak, jak jsi to ty okomentoval, a dokonce to i vysvětlil. Když si z toho udělám trochu srandu, tak jsi první, kdo se ozve...

Reagovat
vodka

nevim, projel sem poslední 3 dny a nic normálního od tebe nevidím, radši se jdu dívat na ten hokej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tieto tvoje sračky neustale, to je hrozne

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
CubONE

Jeho prispevky sa nedaju citat

Reagovat
SunFells

Tak co Lingard na Snapchatu?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jsou zatím k pláči.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik hráčů mimo obyklej základ tam je? 3?

Reagovat
Cobra

Son, Mason, Davies.

Reagovat
Cobra

Ale pro nás možná dobře, že prohráváme, otáčet nám jde líp, jak držet vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Gini konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

fuha

Reagovat
Counter

NEWCASTLEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Zaschrona

MCCARTHYYYYYYYYY

Reagovat
Zaschrona

neuveritelny, opravdu realne rychlej protiutok a ono to funguje... Unsworthuv rukopis uz je videt

Reagovat
Trand

Na co Mourinha, když máte Unswortha.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Wijnaldum

Reagovat
Counter

Jak se hned tribuny probraly

Reagovat
SunFells

Jsme na chvilku druzí koukám

Reagovat
Rohlíček

Magpieeeees

Reagovat
liquicitizen

to si to fakt idú sliepky nechať ujsť ?

Reagovat
Coutinho10

woooow Ibeeeee paradne

Reagovat
Trand

Antonio Úžasnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli po týhle sezoně Gunners a týhle sezoně Spurs bude Totáč zase pod Arsenalem, tak už fakt nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vesmír bude zase v rovnováze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibeee ale tak radšej ho predajme, že?

Reagovat
Mastný Chobot

Santi je úžasný

Reagovat
cristiano.K.

Maradona,Messi? Ibe

Reagovat
PhilipS

Stejně nechápu jak Newcastle s tímhle kádrem dokázal sestoupit. A Rafa je stejně lůzr trenér, už definitivně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

čo s tým má Rafa?

Reagovat
smazaný uživatel

3-2 na Norwichi a 0-0 na Ville?

Reagovat
jacobT

ok, ale to sa mú dá vyčítať, ale zodpovednosť za vypadnutie nesú iní

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Traore

Reagovat
Zaschrona

Davies i Dowell uz ukazali nekolik momentu, kdy prokazali svuj talent, uz pristi rok s nima musime pocitat jednoznacne pro A tym... jen skoda zraneni Penningtona, zas se alespon ale na hriste poprve podiva Kenny, taky na nej ale slo z hostovani v Oxfordu vyborne info

Reagovat
Zaschrona

a ta primocarost, rychlost... nechutne to nasi hre chybelo, okamzity rozdil

Reagovat
SunFells

Wilsha vole

Reagovat
Mastný Chobot

ťažká lopta, Alexiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Je ten Willian kurva normální?

Reagovat
niflheim

Nehrajeme? Škoda, čekal jsem bombastický zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

meh

Reagovat
Busby babes

ale nastvala me fanta. Mam v utoku Martiala a Rashforda dostanou oba automaticky jen 2 body. Stejne tak zbytek, vsichni co byli v zakladu dostanou body jak kdyby hrali 90 minut a skoncilo to 0:0.

Reagovat
vodka

sak se to musi normalne dohrat a pak se zpetne pripoctou body, ne?

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

Reagovat
Busby babes

no tak proc ma ted Smalling rovnou 6 bodu? normalne by meli nuly s tim, ze neodehali ani minutu, ne?

Nevim jak to budou resit dal,.

Reagovat
Counter

Prostě to tam teď mají špatně, protože něco takového se běžně neděje, tak to uzavřeli jako zápas s 0:0. Až se ten zápas odehraje, náležitě to upraví. Co je na tom divného?

Reagovat
Busby babes

no divny je to, ze k tomu nepristupujou jako k zapasu, co se jeste neodehral.

Reagovat
13

Mě štve, že Smalling nedostal bonus point, přece nedostali ani branku.

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
Mastný Chobot

už mohol mať Ozil 2 asistencie, keby Alexis...

Reagovat
SunFells

Alexis odepřel Mesutovi dvě asistence.

Reagovat
Counter

NEWCASTLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Rohlíček

to mě poser

Reagovat
aither

Caaaaaastle

Reagovat
jacobT

Newcastleeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham tragicki tragedi

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hachim Mastour

Newcastle gooooooooooooooooool

Reagovat
SunFells

Proti zákonům vesmíru je to těžký boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Oh dear, Mitrova hlava zase raz.

Reagovat
Mastný Chobot

Coq

Reagovat
Mimalu

Strakyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

CRAZY SERBIAN BASTAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

M I T R O

Reagovat
Cobra

Jebat na to. Pome Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Tohodle týmu je fakt škoda v Champu. Škoda, že nemohl Rafa přijít už před sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

není, má tam být, měl uhrát více bodů a fotbalem bavit což se nedělo

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si to ještě jednou

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hokaido

Měli jste ho zkusit no... třeba by se na to v Realu Madrid vysral.

Reagovat
Mervin

Newcastle ještě jeden do poločasu 2:0 je přeci jenom nebezpenčý výsledek

Reagovat
SunFells

Myslím ale, že owny při takovém výsledku nemůže být spokojenější.

Reagovat
Trand

Musíme přidat druhej gól ale nebo to dopadne jak s Palace. Víc "Arsenalsky" by to už dopadnout asi nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak to uz by bol masaker fakt

Reagovat
Trand

Ne že by mě to překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadny SlePICAk? ved ich tu bola vzdy plna diskusia

Reagovat
Counter

owny má spoustu práce

Reagovat
Mervin

prý si vybírají nový poklop na kanál

Reagovat
SunFells

Třeba to chtěli kolektivně oslavit v baru ...asi dobrá nálada.

Reagovat
avicii

toto je na slucku u nich

Reagovat
Rohlíček

Asi lazaně řekl bych

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis je sfetovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole. Úplně v prdeli psychicky.

Reagovat
Liquid

Rosický se nerozloučí na ihrisku a půlka EF brečí bodejt by na něj Wenger nebyl naštavenj, když od posledního prodloužení smlouvy v lize neodehrál ani minutu a jen těch pár minut v poháru a chtít ještě rozlučku by bylo pro Wengera moc, je fakt, že odebral Arsenalu nehorázný přestředky za tu dekádu co proležel na lůžku

Reagovat
smazaný uživatel

Banda kokotů, opravdu. Hrajou, jak kdyby to byl posezónní přípravák proti výběru Malajsie.

Reagovat
nani92

to je neskutočné..ja si fakt neviem predstaviť že by tu mohli fanúšikovia Spurs ešte niečo napísať..fakt nie...

Reagovat
PhilipS

vždyť jde o hovno

Reagovat
nani92

kvôli tým výsmeškom od januára? no nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ty nie, ale owník, lacob alebo srando, jój, to bude srandy, len nech to vyjde *klopp klopp*

Reagovat
Mastný Chobot

... aj tak si myslím, že Newcastle vyhrá a my remizujeme

Reagovat
jacobT

Norwich zaslúžený zostup, ani len Everton nedokážu poraziť.

Reagovat
fantomas

Na základě tohohle něco soudit

Reagovat
jacobT

veď to aj bolo myslené s nadsázkou

Reagovat
Zaschrona

BAINESYYYYYY

Unsworth knows... nechal ho zas kopat penalty

Reagovat
eliskafan

Na slepice dopadla karma. Špinavci se vezou, snad to bude pokračovat i v nové sezóně

Reagovat
Busby babes

1000 - Aleksandar Mitrovic's goal vs Tottenham is the 1000th scored in the Premier League this season. Grand.

1000 - Newcastle also scored the 1000th Premier League goal in 2013-14 (last season there were only 975 goals). Trademark.

Rafa kouzelnik.

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Proč se nehraje na Old Trafford??

Reagovat
SunFells

Evakuace, bezpečnostní prevence.

Reagovat
Busby babes

hraje:

35 mins - Bournemouth have gone home. Man Utd kicked off anyway. Still 0-0 as Smalling passes it back to De Gea.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Manééé

Reagovat
smazaný uživatel

No ale paradnu formu ma posledne zapasy hmhm

Reagovat
Maresma

Kapitán

Reagovat
Miguel19

Tak kdy začnou prasit a likvidovat hráče?

Reagovat
Cobra

Protože tam není nikdo typu Oscar, Costa, Fabregas... prostě Chelsea

Reagovat
kiciN

Reagovat
vodka

Swansea

Reagovat
Infernoqt

Ayeeeew

Reagovat
Dawon

SWAAAAAAAANS

Reagovat
Mastný Chobot

Hrozné tempo, tragický Alexis, odovzdaná Aston Villa, šašo Gabriel, super dvojka Santi - Coq.

Reagovat
Trand

Villa sice odovzdaná, ale ten náš přístup směrem dozadu je napřesdržku. Dva góly už jsme klidně dostat mohli.

Reagovat
Mastný Chobot

to hej, no

Reagovat
Error

Chelsea >>> Leicester

Reagovat
Counter

Každopádně Csaplárovo skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Magicians don't care.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ok. Spurs jsou tragičtí, ale je vidět, že nikdo z nich nemá chuť hrát. Však i ta Aston Villa hrála mnohem aktivněji minulý kolo. Druhý místo je pro ně holt málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Peťa by bral zlatou rukavici, ne ?

Reagovat
Mastný Chobot

momentálne ju má asi, Schemiechel aj de Gea majú viac zápasov asi

Reagovat
Counter

Reagovat
tweek

Vesmír se prostě za žádnou cenu nechce vychýlit z rovnováhy... Slepice

Reagovat
vodka

kdyby AFC zakončilo sezonu St. Totteringham's Day, tak by to bylo neuvěřitelně epické

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Stará pravděpodobně zažije nejlepší sex v životě. Tak nasraný jsem tento rok snad nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má dobrý. Já se teď ocitnout s někým sám v pokoji, tak ho rozčtvrtim.

Reagovat
Cobra

Neboj. Já ju roztrhám za každého fanouška Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

jak se chtěl pochválit,že i po tom otřesným výkonu se mu postaví

Reagovat
Azza

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neubliz jej

Reagovat
frank

Reagovat
Zaschrona

Tolik usmevu jsem od nasich hracu na hristi nevidel uz mesice... jen to ale bohuzel potvrzuje to, ze Martinez mel jit nejpozdeji po derby... Nejlepsi nas hrac zatim Davies, v tesnem zavesu Mirallas a Dowell. Zatim je to moc fajn odpoledne - a nazorna ukazka toho, jak moc velky vliv muze mit zmena manazera na fotbalovy tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho teda nesnášim, ale Mirallas je pro vás hrozně důležitej. Jako byl kdysi Barton pro NUFC.

Reagovat
Zaschrona

Nevykasle se na to, nikdy. A ma tu potrebnou fotbalovou kvalitu. A jo, krome fandu EFC ho asi nemuze mit rad vubec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten West Brom je nejhorší klub v PL fakt. Banda nesympatickejch kopáčů. Kéž by spadli příští sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí Dánsko

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Masona už nikdy. Prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jebo nazval Navasa ze spanielsky zakoncovatel

Reagovat
R22

Heh slepice neskončí nad tím Arsenalem ani tuhle sezonu

Stačí MC k CHL remíza nebo ne?

Reagovat
Counter

Stačí.

Reagovat
R22

Reagovat
J0EL

Takto vytrolit Sliepky v poslednom kole, to by bolo dokonale

Reagovat
tunkic

Že by se zas pomalu otvíralo slepicím víko od kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United fans chanting:

"Jihadi John we don't give a f**k, we're gonna win the FA Cup."

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/willjohnson_20/status/731857084539637760

toto najviac milujem na anglickych fans, jak okamzite vedia vymysliet chant priehavy situacii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Azza

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

Vest 2:0 v polocase... to nedela ten Newcastle dobre.

Reagovat
Mastný Chobot

http://arsenalist.com/f/2015-16/arsenal-vs-aston-villa/what-a-pass-mesut-ozil-sets-up-alexis-sanchez.html

celosezónny sumár k Mesutovej snahe o prekonanie rekordu v asistenciách

Reagovat
jacobT

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

co sa stalo v Man Utd vie niekto ?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

Reagovat
Whitemedia

Dnes na zápas Chelsea a Lestru dlabu, přicházím o něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký stream na Arsenal, gunners? nemohu nic najít.

Reagovat
Rohlíček

http://yaboy.xyz/2/, ani jednou nespadl

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc.

Reagovat
Trand

Kroenke na zápase.

Reagovat
SunFells

Přišel se rozloučit s Rosickým

Reagovat
Trand

Charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci City remiza?

Reagovat
Mervin

ano

Reagovat
liquicitizen

j

Reagovat
kiwwi

pravdepodobne ano

Reagovat
J0EL

Pravdepodobne

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť united má lepší vzájemné zápasy, takže nestačí

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

La liga, to se pozna ... tu ide o skore

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je na pytel. Už jsem se těšil, že je vytlačí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend je super. Snad neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by někdy Tottenham skončil před Arsenalem

Reagovat
Zaschrona

KEV ♥ supeeeeer tymovy gol

Reagovat
SunFells

Giroud skoro jako fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

já se na toho pedra nemuzu divat, to je tak spatny hrac...

Reagovat
Usty

40 minut pro Tammyho

Reagovat
Mimalu

na úkor Traorého

Reagovat
Usty

V pořádku

Reagovat
Mastný Chobot

Coq už získal asi 32186 lôpt

Reagovat
smazaný uživatel

Za 50 minút hry zrejme nemožné.

Reagovat
Mastný Chobot

+- 100

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ste toho Ihenacha prechvalili...dnes uz uplne lamersky zadrbal dve tutovky

Reagovat
Zaschrona

ale dostava se do nich

Reagovat
kiwwi

nj to je ta tvoja statistika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford je zase úplně neviditelný

Reagovat
kiwwi

vtip

Reagovat
Counter

Fans Aston Villy naprosto boží

Reagovat
mr.Silver

Nejhorsi bude, kdyz Spurs prohrajou a my remizka

Reagovat
jacobT

tiež sa toho obávam, my ten druhý gól len tak nedáme

Reagovat
Mastný Chobot

Alexisovi niekto povedzte, nech sa spamätá, lebo ho po sezóne predáme do Tottenhamu

Reagovat
tweek

Nekdo funkcni stream na arsenal pls? klidne i sopcast.

Reagovat
Trand

To je ostuda ten druhý poločas.

Reagovat
Whitemedia

Tomoriiiii

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

'Controlled explosion' expected inside Old Trafford.

Reagovat
smazaný uživatel

"Told by reliable sources that bomb squad in attendance at OT. Relates to mobile phone device. Might have to carry out controlled explosion,"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, tak to meni situaciu, to je v piči

Reagovat
Mastný Chobot

my sme hrozne tragickí

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Eriiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi na stopéra, Tomori vpravo

Reagovat
kiwwi

@StanCollymore

BREAKING. Source is 100% correct. Man is in shock.

Phone connected to pipe and wires in Old Trafford toilet

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat fakt není obránce. Není divu, že s ním v týmu se dostalo takových gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

a Lascelles je už teď výrazně lepší hráč než Taylor. Odchod těch dvou fakt nebude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Erik. Jeden z hrstky, kteří se za sebe nemusí za poslední zápasy stydět.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

Csapiho past zacina pracovat!!

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mervin

ne, vyhoďte už toho dědka, protože ten náš fotbal mne už kurevsky dlouho nebaví...

Reagovat
Whitemedia

Proč to kopal Cesc

Reagovat
Coutinho10

Hendo ma hristi

Reagovat
Trand

Aston Villa je regulérně lepší než Arsenal.

Reagovat
Free_player

Má někdo dobrej link na Tottenham ? ted mě to všechno spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Edenku, ty jsi proste buh... Ne jak ten maly wannabe fotbalista pedro.

Reagovat
Usty

Tottenham ještě jeden prosím.

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
jacobT

Reagovat
Miguel19

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mimalu

když už, tak raději gól AV, to by byla větší sranda

Reagovat
Heisenberg

Mohl jsi chtít vyrovnání Villy, takhle jsi zaprodal duši.

Reagovat
Usty

Tottenham > Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Ritchie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
aither

Castle

Reagovat
Cobra

Tak teď to zavřou a jsme v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič. Celou sezonu si napravuje reputaci po tý červený na Arsenalu a pak udělá tohle.

Reagovat
jacobT

piči Castle

Reagovat
kiwwi

co urobil ten psychos Mitrovic?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ten ma v hlave dobre vykradnute...strasne spinavy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Srb no... minimálně ve fotbale jsou takovýhle všichni

Reagovat
Mastný Chobot

a tí, ktorí nie, tých dopĺňa Ivanović

Reagovat
vodka

Vidič hrál docela fair play

Reagovat
smazaný uživatel

Az kym neprisiel na Anffeld.

Reagovat
kiwwi

a ked zrovna nehral, tak to vedel ocenit aj z lavicky

https://youtu.be/-bpitiO90c4?t=1m1s

Reagovat
Trand

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Mitrovic klasik

Reagovat
SunFells

Wilshere se dneska Woyovi neukázal moc dobře.

Reagovat
Heisenberg

Mitro giveth, Mitro taketh away.

Reagovat
Zaschrona

Tom Davies je naprosto excelentni. 17 let, neuveritelne sebevedomi. A dva dalsi mladici Dowell i Kenny nedaleko za nim, hrajou skvele. Mame na cem stavet.

Reagovat
Whitemedia

Jenom jestli nepřeháníš.

Reagovat
kiwwi

dalsich 300 mega v kadri, to je nenormalne

Reagovat
Zaschrona

bez cenovky, neprodejni

Reagovat
Busby babes

jen si je vyhypuj.

Reagovat
Zaschrona

Nikdo jiny to tady za me neudela.

Reagovat
Busby babes

no prave.

Reagovat
mr.Silver

Alexis tragedie tahle sezona, a stejne ma v lize 12+7

Reagovat
mr.Silver

ok, 13+5

Reagovat
Rohlíček

Sanchez

Reagovat
tunkic

Za tyhle pavýkony nám to druhý místo snad ani nepřeju!!

Reagovat
Mastný Chobot

daj dolu toho Alexisa

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta. Shelvey nebo kdo? Mitrovic je obvykle kopal.

Reagovat
smazaný uživatel

WIJNALDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvený diver.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham prohra a Villa vyrovnat, poď mi hop.

Reagovat
Cobra

Super rozhodčí

Reagovat
Counter

AHAHAHAHAHAHA

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme ty rozhodčovská kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to byl jasný dive

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
bakasa

Nezvládáš

Reagovat
J0EL

Novy poklop na kanal uz mas vybraty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, vysmějte se mi, že mi vadí nasimulavaná penalta, fakt ubožák vedle ubožáka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Azza

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jardin

Reagovat
kiwwi

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

*Sissoko

Reagovat
Heisenberg

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
jacobT

Newcastleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Trand

Wijnalduuuuuuuuuuum

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
vodka

tottenham

Reagovat
J0EL

Sliepky

Reagovat
nani92

same old Arsenal, always cheating

Reagovat
Free_player

a je to v píčí ...

Reagovat
aither

Caaaaastle

Reagovat
Rohlíček

Giniiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

"Best thing Sissoko has done all season."

Reagovat
jacobT

daj tam Joela

Reagovat
Trand

Pls Půjde Aaron

Reagovat
Heisenberg

Kašpar fakt cheaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Happy St. totteringham's day

Reagovat
Mastný Chobot

prečo hráme tak zle?

Reagovat
Counter

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Giroooooooud!

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Swanseaaaaaaaa ujebte tam jeden

Reagovat
kiwwi

preco si to robis Pali, preco dufas v take picoviny, potom budes len sklamany

Reagovat
smazaný uživatel

Ujebu tam jeden ti hovorim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

L E G E N D A. Giroud nezastavitelný

Reagovat
Rohlíček

Olivaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Mesut jeste 2 pod mi

Reagovat
smazaný uživatel

Teď má 19 asistenci a Henryho rekord je 20 ?

Reagovat
Rohlíček

tak tak

Reagovat
SunFells

Giroooooud

Reagovat
Mastný Chobot

GIROUUUUUUUUUUUUD

OZIIIIIIIIIIIIIIIL

Reagovat
Mastný Chobot

ROSAAAA <3333

Reagovat
jacobT

Happy St. Totteringham's day Mesut konečne áčko

Reagovat
Counter

GIROUD HATTRICK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
SunFells

Tedka Wenger Mesuta vystřídá.

Reagovat
icemike

První věc, co musí Conte udelat, je nakopat RLC do té jeho černé líné prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Hattrick herooooooooo

Reagovat
mr.Silver

Bellerin

Reagovat
jacobT

goooooooooooooooooooool

Reagovat
vodka

girwood wtf

Reagovat
PhilipS

Takže další rok s Giroudem jako útočník číslo jedna a další sezóna v prdeli

Reagovat
nani92

Ozil, Giroud, Tottenham..karma je zdarma

Reagovat
vodka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

ještě by city měli prohrát, protože mourinha si MU nezaslouží...

Reagovat
kiwwi

a LVGho snad ano?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

možná... ale až tak zle s karmou na mourinha na tom být nemůžeme...

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Hattrick heroooooooooooooo

Reagovat
SunFells

Hattrick heroooo

Reagovat
Whitemedia

Drinkwater

Reagovat
smazaný uživatel

valec

Reagovat
Mastný Chobot

hetriiiiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Oliiiiiii!! Konečně to tam sází. Ikdyž proti posledni Aston Ville

Reagovat
Mimalu

Courtois taky nic nechytí...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Jeste Vardy dva goly pls

Reagovat
kiciN

to mam vidiny z ty kocoviny nebo se mi ten dnesek zda?

Reagovat
R.Meireles

tottenham

Reagovat
Heisenberg

Olie

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko Jsem fakt rád, že jde po sezóně pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiiis

Reagovat
Rohlíček

stream na newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

http://hdstreams.net/channel-2/

Však jsem ho dával už výše.

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
kiwwi

Spurs

Reagovat
SunFells

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Výýýýýýýýýýýýýýprask

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Debakl

Reagovat
Counter

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Reagovat
smazaný uživatel

debakel

Reagovat
Rohlíček

neeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Newcastle A Slípky jdou tam, kam patří... pod nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Aarooooooooooooooooooooons

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Willian je poslední 3 zápasy naprosto tragický.

Reagovat
jacobT

za toto by mali Newcastle nechať v PL

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi klud, ved sme tottenham. na podobne veci uz musime byt zvyknuti absolutne nic sa nezmenilo, ak je aj ta najmensia sanca prejebat si sezonu tak ju vyuzijeme jaj to bude zase zasluzeneho vysmechu, totalny sranda team a preto ho mam rad

Reagovat
Gunner91

ty jsi výstavní šašek

Reagovat
Mastný Chobot

sťahuje chvostík, čo iné mu ostáva ale aspoň zvláda, nie ako Janík

Reagovat
Mastný Chobot

tak som sa unáhlil

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd stahujem, akurat podobne veci uz ma fakt nedokazu po tych rokoch vobec rozhodit. to ze ste spiny, odpady a luzri stale plati a vzdy platit bude bezohladu na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

to bol odkaz fandom spurs nie gaunerskemu odpadu, ale som rad ze si sa pripomenul

Reagovat
Gunner91

jojo, jen se plácej po zádech po tom tvém vystupování za posledních 6 měsíců ti ani nic jiného nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes sa neprestanem smiať. Karmaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

5-1 ahahahahahahhah

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Achjo, Spurs...

Reagovat
smazaný uživatel

uterák

Reagovat
Heisenberg

Spurs rage quit?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Spuuuuuuuuurs

Reagovat
SunFells

Ty krávo, to je kapitulace

Reagovat
smazaný uživatel

TO STOJÍ ZA SESTUP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

heh ale to uz je trosku krc

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jacobT

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Side

Slepice

Reagovat
Thoomas

Není větší životní jistoty, než to, že Arsenal skončí před Tottenhamem, tragédi

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur.. how are they second in the league?

Reagovat
Mastný Chobot

they are not

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

What a lovely day !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak okrem toho, ze Tottenham stratil sympatie drtivej vacsiny fanusikov, nakoniec skonci aj za Arsenalom. Sezona jak vino.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenhaaaaam

Reagovat
Edgewalker

Já umřu

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
hefy

Spurs to dohráli tzv na Plzeň.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

kanál je dokořán, tak račte dál slípky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Ty vole, Spurs... takhle domrdat konec sezony.

Reagovat
Trand

It's happened again

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda - Newcastle byla tutovka. Pojebala mi to Chelsea a Looserpool s ceckem

Reagovat
Zdechlina

Ten totenhaim co? To jsou takoví lůzři že ani jednů nemožů skončit před nama?

Reagovat
Gunner14

to mě voser

Reagovat
jacobT

Reagovat
Blasphemer

Tottenham opět až za Arsenalem svět je zase v rovnováze

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Cigh7m_WkAA-isr.jpg

Giroud led the Arsenal players to the bench to celebrate the goal with Arteta and Rosicky.

Reagovat
Trand

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Trenéra už máme, teď ještě sehnat nějakého dobrého psychologa.

Reagovat
smazaný uživatel

*psychiatra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Táto situácia je proste win-win

Reagovat
smazaný uživatel

Aarons se musí podepsat. To musí být druhá priorita po udržení Rafy.

Reagovat
Svatej

Abraham si hraje na Inzaghiho

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke to je neskutočný tragéd

Reagovat
minoLFC

slepice pojebané, že som si ich dával na tiket vždy až za Arsenalom

Reagovat
niflheim

St. Totteringham's Day přišel celkem pozdě ale přece

Reagovat
vodka

stoke

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? nemám dnes čas sledovat, jenom zapnu Livesport a najednou 5:1 i s redkou,

paráda, "moje" Teplice 0:5, Spurs 1:5. tomu už jenom chybí, aby Heat v noci prohráli o 40pts.

Reagovat
smazaný uživatel

*Teplice 0:6.

Reagovat
hefy

No, koukam, že ta penalta ale bejt neměla. Sissoko je krysa.

Reagovat
Heisenberg

ARTEEEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Counter

ARTETAAAAAAAA KRÁSNÁ TEČKA

Reagovat
smazaný uživatel

slepice

Reagovat
Manik...

A to chtěli titul

Reagovat
Trand

Arteeeeeeeeeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooool!

Reagovat
mr.Silver

Arteta

ale krasne jo Sanchez nasel

Reagovat
SunFells

Stejně je lofas, že zasekával a nestřílel.

Reagovat
mr.Silver

Tjn

Reagovat
smazaný uživatel

ARTETAAAA, captain leader legend (ale mel to byt Rosa wengele... )

Reagovat
jacobT

Artetaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Rohlíček

ARTETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
SunFells

ARTETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by tomu chyběl Rosa, aby dal na 5:0, ale když ho někdo nedal ani na lavku....

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Neporazíme Villu, ale uhrajeme double proti Spurs. Classic Newcastle. Za rok budem zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam

Reagovat
jacobT

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

snad nie... to ze padate konecne do <> je snad jedno z mala pozitiv sezony. dufam ze uz vas v PL nikdy neuvidim

Reagovat
kissak

bavíme se o Magpies ne o Spurs

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mastný Chobot

ARTEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Neskutočný príbeh

Reagovat
kiwwi

krasa, takze v pripade vitazstva nam ujde LM o skore za City #dejavu

sme fakt kokoti

Reagovat
minoLFC

Reagovat
niflheim

Tři zápasy do konce, kdy jsme to měli ve svých rukou a nakonec ze dvou jen jeden bod. Nic jiného si nezasloužíme, snad tu dohrávku prohrajeme a skončíme na tom šestém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, když se rozloučit s Premier League, tak aspoň stylově to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

dnesnemu dnu chyba uz len gol walcotta

Reagovat
Edgewalker

Aspoň ten Arteta si to může užít :)

Reagovat
vodka

no nic, bournemouth to bude muset vyklidit a my vyhrát 19:0

Reagovat
smazaný uživatel

"Už teď je jasné, že fanoušci londýnského celku výjimečně neoslaví takzvaný St. Totteringham‘s Day"

nechapu

Reagovat
Rohlíček

ITS HAPPENED AGAIN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

sliepky

Reagovat
niflheim

Tak snad to s Cherries doma rupneme a skončíme na tom šestém.

Reagovat
jacobT

Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

to čo spravil Lloris pri tom 5. góle? to je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

smatlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madlucas

OLOLOLOL Spurs

Reagovat
SunFells

A Saints ještě před West Hamem, výsledky nádhera ...ale stejně to kurví nenasazení Rosy.

Reagovat
One-Real

Jsem hodně zvědavý, co k tomu ten ocas řekne, jestli jako argument pro teoretických posledních 30-60 vteřin uvede nějakou Wengerovinu, tak ten člověk vážně nemá soudnost.

Reagovat
vodka
Reagovat
mr.Silver

Ale Saints 63 bodu, bozi 5 nebo 6. misto, nadhera

Reagovat
fff

Minulu sezonu sme zabavili so Stoke, tentok rok pobavili Spurs .

Reagovat
smazaný uživatel

A Wenger ostáva

Reagovat
kiwwi

btw Cech vyhral Golden Glove

Reagovat
kiwwi

tak nie, prave citam, ze od sezony 13-14 sa vraj neberie do uvahy pocet zapasov, takze ak David vychyta nulu tak si to delia

Reagovat
Rohlíček

To už bude mít Čech druhou půlenou

Reagovat
Arbiter

takže Čech vyhrál GG

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso... tak z toho na St. James' Parku teď šel mráz po zádech... Naprostá nádhera

Reagovat
Ondiis
Reagovat
mr.Silver

Giroud nakonec jeho nejlepsi sezona v Arsenalu, ja to mrdam. To zase budou kecy od Wengera, ze se zlepsuje, a utocnika nepotrebujeme

Reagovat
Counter

To pochybuju. Každopádně to zas jen ukazuje, jaký se z Girouda dělá tragéd, přestože jím není. Jeho největší "problém" je v tom, že mu klub dodnes nekoupil pořádnou konkurenci.

Reagovat
Usty

15 zápasů bez gólu není ani trošičku tragický.

Reagovat
Counter

Samozřejmě že ne, když i přesto dá za sezonu 24 gólů (2 z penalty) a 6 asistencí k tomu. Jak potom označuješ to moře dalších útočníků, kteří se na tyhle cifry nedokážou ani přiblížit?

Takový Kane má třeba výbornou sezonu, a to s 28 góly (6 z penalty) a 2 asistencemi k tomu. Oproti Giroudovi odehrál o cca 650 minut více.

Takový Aguero má přinejmenším povedenou sezonu, a to s 29 góly (6 z penalty) a 2 asistencemi k tomu. Oproti Giroudovi odehrál o cca 120 minut více.

K těm 15 zápasům bez gólu - už před pár dny jsem to srovnal s Kaneovým střeleckým suchem na začátku sezony. Jak to tu jeho letošní parádu poznamenalo? Nijak, jen to přišlo na začátku, a tak jsi na to už zapomněl.

Reagovat
vodka

no, hlavně Giroudovo sucho přišlo zároveň s kolapsem AFC, takže to víc bije do očí...

Reagovat
Counter

Ale jo, bylo to hrozné střelecké sucho a zklamání, jenže to samo o sobě neznamená, že je to tragéd. V půlce těch zápasů šel na plac akorát z lavičky na posledních patnáct dvacet minut, v hajzlu byl skoro celý tým okolo, ale slízne si to především on...

Reagovat
Usty

Tak jestli jseš spokojenej s útočníkem, kterej od půlky ledna až do května dá gól jen v pouťáku na Hullu a nese velkou část viny na tom, že jste místo útoku na titul z role hlavního favorita bojovali do předposledního kola zuby nehty o LM, tak je mi tě docela líto.

Kdyby se Giroud neprobudil v posledních kolech, tak prožil nejhorší půlrok kariéry a nemusím dodávat, že jeho probuzení bylo Arsenalu úplně k hovnu. Sezónu máte příšernou nehledě na 2. místo, který Tottenham prostě sprostě odhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

SOTON každý rok lepší a lepší

Reagovat
Xaviercreus

pánové chci se zeptat...když United porazí ten bournemouth, skončí za city o skore nebo budou před nimi na vzájemný? díky za odpovědi

Reagovat
Counter

Rozhoduje skóre, takže skončí za City, pokud nedají bezprecedentní počet branek.

Reagovat
Xaviercreus

díky, bylo to tak v anglii vždy, případně od kdy to platí?

Reagovat
Counter

Hm, to nevím, řekl bych, že to tak je odjakživa.

Reagovat
Busby babes

myslim ze vzdycky. ja teda myslel, ze to je normalni a jen u nas se hraje na vzajemnej, ale tak asi ne, kdyz se tomu vsichni divi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele