Premier League - preview 3. kola

22.08.2015, 08:21, aktualizováno 24.08.2015, 08:11
Previews
Liverpool může napodobit Manchester City a stát se druhým celkem, který v prvních třech kolech nové sezony neztratí ani jeden bod. Reds čeká výlet do Londýna, na Emirates Stadium změří síly s Arsenalem...
Arsenal FC - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Nestává se často - spíš vůbec - že by se největší šlágr kola schovával až na pondělní dohrávku; tohle je však rozhodně ten ojedinělý případ. Jak Arsenal, tak prozatím stoprocentní Liverpool mají ty nejvyšší ambice, a takhle brzký vzájemný souboj je pro oba ideální prověrkou jejich reálnosti...

Reds jsou na tom bodově prozatím lépe, dvě výhry 1:0 však samozřejmě nejsou ničím zázračným a mezi samotnými fanoušky LFC panuje spíše rozčarování z herního projevu, který se zatím přespříliš zakládá na nakopávaných míčích vstříc Christianu Bentekemu.

Belgický útočník na druhou stranu před týdnem podal o mnoho kvalitnější výkon než v prvním kole, a pokud se k němu tentokrát od začátku přidá i Roberto Firmino (s čímž se už dá počítat), mohl by Liverpool pokračovat ve vzestupných tendencích.

Zatímco Liverpool poněkud trpí na nedostatek gólových příležitostí, Arsenal trápí hlavně koncovka. Napříč prvními dvěma koly si ostatně Gunners vytvořili na 40 střeleckých možností, jejich úspěšnost je však vyjádřena ubohými třemi procenty.

Pokud v takovém trendu hodlají Londýňané pokračovat i nyní, mohlo by se docela klidně stát, že teprve potřetí ve své dlouhé prvoligové historii nezvládnou svá první dvě vystoupení před domácím publikem. Naposledy se Arsenalu něco takového přihodilo v sezoně 1949/50, kterou zakončili na šesté příčce.

Liverpool se v tomto klíčovém klání možná bude muset obejít bez svého kapitána Jordana Hendersona, jenž kvůli problémům s chodidlem nedokončil zápas s Bournemouthem. V případě Hendersonovy nedostupnosti by měl být připraven nastoupit Emre Can.

Arsene Wenger patrně zůstane věren sestavě, která posledně urvala vítězství nad Crystal Palace. Zdravotní trable čerstvě sužují akorát Mathieua Flaminiho. Nějakou dobu si ještě na návrat počká jak Welbeck, tak Wilshere.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Ramsey, Özil, Sánchez - Giroud
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Gómez - Henderson (Can), Milner - Firmino, Coutinho, Lallana - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Bídnější start Chelsea v Premier League nepamatuje. S jedním bodem z úvodních dvou kol se už sice v novodobé historii anglické soutěže musela spokojit, skóre 2:5 je však vyrovnáním úděsného startu starého dlouhých čtyřiadvacet let. Nikterak ideální rozpoložení na zájezd do West Midlands, kde Blues loni už coby mistři prohráli jasně 0:3...

Pro svěřence Josého Mourinha by však mohl být vzpruhou příchod španělského křídelníka Pedra, který by měl pozvednout uvadlou ofenzivu Chelsea. Do zadních řad pak přibyl levý obránce Rahman Baba, po jehož startu na úkor Branislava Ivanoviće volají média a fanoušci. Nedá se však očekávat, že by v základní sestavě nastoupil už v neděli; stejně tak si místo v sestavě udrží pravděpodobně i oba stopeři.

Větší naděje však panuje u případu zmíněného Pedra Rodrígueze. Ten ještě minulý týden rozhodl superpohár na úkor Sevilly ve prospěch Barcelony a je v optimální kondici. Na pravém křídle by se od první minuty mohl ukázat i proto, že Oscar je stále zraněný, stejně jako Victor Moses. Lepení Ramiresem už by potom Mourinha konečně mohlo přestat bavit.

Obhájce titulu musí zvítězit, aby se po debaklu od Manchesteru City udržel na dostřel od špičky Premier League. V cestě mu stojí West Bromwich, jehož vstup do sezóny byl taktéž všelijaký. Se Citizens prohráli taktéž 0:3, ale doma, zatímco na půdě Watfordu zuby nehty udrželi čisté konto i zásluhou výtečného výkonu gólmana Boaze Myhilla.

Spolu s Bournemouthem jsou Baggies jediným klubem, který dosud neskóroval. A to přesto, že v letním přestupovém okně "přifoukli" na Hawthorns Rickieho Lamberta a Salomóna Rondóna. Problém Pulisovy party je však už v předfinální fázi, vždyť WBA vystřelilo na branku soupeřů všehovšudy dvakrát!

Proti Chelsea opět nenastoupí zraněný brankář Ben Foster, a překvapivě nejspíš ani Joleon Lescott, který byl spolu s Jamesem Chesterem proti Watfordu odsunut na lavičku. Podobný osud možná čeká i zmíněného Lamberta, který v prvních dvou kolech nepředvedl vůbec nic.

Zpátky ale k Chelsea. Nedělní zápasy, to byla v jejich podání dlouhou dobu neochvějná jistota. Dva a půl roku trvala modrá neporazitelnost v tento posvátný fotbalový den, až Manchester City tuto sedmadvacet zápasů trvající sérii ukončil. Stejně jako srpnovou "nesmrtelnost", jež trvala dokonce devět let a o jeden duel déle.

Abychom statistických zajímavostí neměli málo, Josého Mourinha čeká proti West Bromwichi jubilejní 300. zápas ve službách Chelsea - v součtu obou angažmá. A děsit ho při kulatém výročí mohou hned dvě věci. WBA vyhrálo tři ze čtyř posledních zápasů doma proti Chelsea. A Mourinho posledních šest ligových proher zaznamenal proti manažerům, jejichž příjmení začínají na P. Tony Pulis (mimochodem autor dvou z těchto porážek) si již mne ruce...
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Brunt - Fletcher, Yacob - Berahino, Morrison, Gardner - Rondón
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Ramires (Pedro), Willian, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.20 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Manchester City  (neděle 17:00)
Super Sunday je tady a s ní i trojice zápasů, které by rozhodně neměly uniknout naší pozornosti. Po Chelsea se představí i další kandidát na špičku tabulky - dosud stoprocentní Manchester City vyráží na půdu Evertonu. Ten by však pro Citizens mohl být velice tvrdým oříškem...

Je velmi brzo na nějaké obšírné hodnocení, vždyť máme za sebou pouhá dvě kola. V nich ale udělal na fanoušky Premier League suverénně nejlepší dojem Manchester City, jenž byl před sezónou lehce podceňován. Tedy alespoň co se týče boje o titul.

Stárnoucí Yaya Touré však už první zápas vypálil všem kritikům rybník, když se podílel na dvou brankách proti WBA. Nejisté výkony stoperské dvojice Kompany - Mangala také spálil letní žár a v tuto chvíli v Premier League není uprostřed obrany lepší duo. Nejlepší stoper loňské španělské ligy Nicolas Otamendi, posila za 32 milionů liber, si tak musí na šanci počkat.

I s ním a potenciálním příchodem Kevina De Bruyneho by se z Manchesteru City mohl stát znovu ten obávaný "válec", který ovládl Premier League v sezónách 2011/12 a 2013/14. Důležitým měřením sil by mohl být právě Everton, jenž minulý týden po skvělém výkonu smetl ambiciózní Southampton a bez povšimnutí nenechá na pokoji ani svěřence Manuela Pellegriniho.

Jen málokterý stadion je pro Man City tak neoblíbený. V Goodison Parku Citizens vyhráli jediný z posledních šesti zápasů a hned čtyřikrát odešli poražení (třikrát dokonce bez vstřelené branky). Po osmi ligových vítězstvích v řadě navíc před sebou mají zdánlivě nepřekonatelnou hranici - devět klání za sebou nedokázali vyhrát už déle než století (naposledy v září 1912).

Zpátky ale k Evertonu, kterému zatím dokonale funguje ofenzivní trojúhelník Barkley - Koné - Lukaku. Všichni tři se podíleli už na třech gólech svého týmu, za což byli všichni tři jednou nominováni do ideální sestavy kola podle Eurofotbalu. Proti Southamptonu zazářil především Romelu Lukaku, nejlepší hráč druhého anglického týdne.

Roberto Martínez kromě dobré nálady může využít i služeb Muhameda Besiće a Kevina Mirallase, fit je konečně i Aiden McGeady. Nedá se však očekávat, že do vítězné sestavy nějak zasáhne. To samé platí u Man City, kde je stále mimo hru pravý obránce Pablo Zabaleta. V pořádku jsou však Fernando a Fabian Delph, jenž věří v soutěžní debut za svůj nový klub.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Galloway - Barry, McCarthy - Koné, Barkley, Cleverley - Lukaku
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - Navas, Silva, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 4.20 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Southampton FC  (neděle 17:00)
Watford možná není králem přestupového období, ale rozhodně byl v létě dosud nejaktivnější. Mnohdy až nemístné shrabování posil na všechny posty má kromě nulové minutáže pro Matěje Vydru za následek taky hned čtveřici posil čekající na debut. Hornets coby nováček ještě letos neprohrál, nyní však čelí ambicióznímu Southamptonu.

Quique Sánchez Flores dostal do nového angažmá celých třináct posil, které teď při vší snaze nemůže poskládat do jedné sestavy. Tam se navíc zuby nehty drží ti, kteří se zasloužili o postup mezi elitu. Nad strategií Watfordu leckdo kroutí hlavou a nelze se tomu divit.

V nové sezóně však "Sršni" nehrají špatně. Začali velmi cennou remízou 2:2 na půdě Evertonu, načež byli blízko první výhře doma s West Bromwichem. Tomu však bod za bezgólový stav zachránil skvělým výkonem brankář Myhill.

Jestliže pro některé celky Premier League, včetně obhájce Chelsea, začala sezóna pro krátké přípravě příliš brzy, Southampton si nemůže stěžovat. Na soutěžní ročník se připravovali s ještě větším předstihem kvůli třetímu předkolu Evropské ligy. Po postupu přes Vitesse nyní narazili na dánský Midtjylland a na domácí půdě remizovali 1:1.

Proti Watfordu by však Southampton potřeboval uhrát více než bod. V prvních dvou kolech totiž získali právě jeden. K dalším úspěchům Saints pomůže i Sadio Mané, který je spojován s přestupem do Manchesteru United.

V základní sestavě by se mohl ukázat i dlouho zraněný Jay Rodriguez, stejně jako posila Oriol Romeu, jenž už nastoupil v utkání Evropské ligy. Stále mimo hru je levý bek Ryan Bertrand a Jordy Clasie, stejně jako Fraser Forster. Watford naopak může využít všechny hráče.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Anya - Behrami, Capoue - Abdi, Ighalo, Jurado - Deeney
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, Yoshida (Caulker), Targett - Wanyama, Romeu - Mané, Tadić, Rodriguez - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Newcastle United  (sobota 13:45)
Manchester United vstoupil do nového ročníku Premier League stoprocentně, coby jeden ze čtyř celků má šest bodů a důvod ke spokojenosti. Alespoň po výsledkové stránce, výkonnostně už to taková neochvějná jistota není. O to větší radost mohou mít Rudí ďáblové z vítězství proti Bruggám, které v play-off Ligy mistrů porazili 3:1.

Hlavní postavou tohoto vítězství byl Memphis Depay, který se snad definitivně přesunul na levé křídlo. Právě odtud vstřelil belgickému celku dvě branky a u třetí asistoval. United by však zoufale potřebovali dostat do formy Wayne Rooneyho, jenž je v počátcích sezóny skutečně zoufalý.

Reprezentační útočník Albionu by si chtěl spravit chuť proti Newcastlu, jemuž v posledním domácím utkání vstřelil dvě branky a který na Old Trafford svoje zápasy nezvládá. V celé historii Premier League (od roku 1992) tam vyhrál jedinkrát. V součtu s domácími zápasy navíc prohrál s Red Devils už pětadvacetkrát, nejvíc ze všech anglických klubů.

Newcastlu navíc oproti sobotnímu soupeři vstup do ligového ročníku nikterak nezdařil. Doma se Southamptonem ztratil vedení a uhrál jen bod, na půdě Swansea pak prohrál jasně 2:0. Přišel navíc o pravého obránce Daryla Janmaata, který se vykartoval na Jeffersonu Monterovi.

Právě defenziva Newcastlu by měla být klíčovým ohniskem zápasového dění. Manchesteru se střelecky v posledních ligových kolech moc nedaří, více než jeden gól dali v minulých osmi zápasech jen jednou jedinkrát.

Janmaat sice v "Divadle snů" nenastoupí, zato však může Steve McClaren využít služeb nové posily Floriana Thauvina, který vyztužil křídelní prostory na úkor Rémyho Cabelly. Thauvin by případně mohl nahradit Moussu Sissoka, který měl v posledních zápase potíže s tříslem. Měl by však být v pořádku.

Man United se musí obejít bez záložníka Marouana Fellainiho a obránců Phila Jonese a Marcose Roja. K debutu v základní sestavě už se nicméně chystá Bastian Schweinsteiger, který dosud nastupoval pouze z lavičky. Podle Van Gaala je jeho start otázkou času. Možná tomu tak bude už nyní, byť se ve středu zálohy očekává spíše duo Carrick - Schneiderlin.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Romero - Darmian, Smalling, Blind, Shaw - Schneiderlin, Carrick - Mata, Januzaj, Depay - Rooney
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Anita, Mbemba, Coloccini, Haïdara - Colback, Tioté - Sissoko, Wijnaldum, Obertan - Papiss Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.50 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Aston Villa  (sobota 16:00)
"V minulé sezoně Aston Villa Paula Lamberta vyhrála na Crystal Palace Neila Warnocka díky brance Christiana Bentekeho - už teď tahle slova zní jako dávná historie," načíná své preview na stránkách BBC Steve Wilson. A nezbývá než mu dát zapravdu; s tím, že na tom jsou nyní oba týmy lépe...

Zatímco Paul Lambert je bez angažmá a naříká do médií, kterak má jeho nástupce v Timu Sherwoodovi snazší práci a větší prostředky, Aston Villa produkuje uvolněnější fotbal a do sezony vstoupila výhrou nad Bournemouthem i těsnou prohrou s Manchesterem United.

Byl to právě Paul Lambert, kdo svého času přesvědčil Christiana Bentekeho k setrvání na Villa Parku; letos v létě už Belgičan za astronomickou částku přesahující 30 milionů prchl do Liverpoolu a v Birminghamu tak řeší, kdo za ně bude střílet góly. Zatím se prosadil pouze střídající Gestede.

Co se Crystal Palace týče, tam Alan Pardew Neila Warnocka vysloveně válcuje. Do úřadu nastoupil suverénně a i přes následnou sérii čtyř porážek v řadě zakončil sezonu na pozitivní vlně výhrami nad Liverpoolem a Swansea. Letos začali Eagles porážkou Norwiche, aby následně statečně padli po boji s Arsenalem.

Pro Crystal Palace tehdy šlo již o čtvrtou domácí porážku z posledních pěti pokusů, což pro Pardewa musí znamenat zdroj znepokojení. "Musíme vyhrát více než polovinu našich domácích zápasů a myslím, že to letos můžeme dokázat," odhadoval bývalý manažer Newcastlu.

"Myslím, že tu máme pět nebo šest kandidátů, kteří by mohli v budoucnu nebo třeba právě teď reprezentovat. Domnívám se, že (Jason) Puncheon je mnoho lidmi podceňován," pokračoval v rozhovoru Alan Pardew, jenž bezpochyby narážel také na Wilfrieda Zahu, Scotta Danna či novou posilu Connora Wickhama.

Všichni tito borci by měli figurovat v základní sestavě, kam se tlačí rovněž Jordon Mutch. Speroni se Chamakhem prozatím nejsou fit, mezitímco Bakary Sako by se už rád poprvé zapojil do hry v novém působišti.

Jack Grealish se v pondělí gólem vrátil do herního režimu za rezervní tým Aston Villy a nejspíš by se měl podílet na sobotním zápolení svého mužstva. Totéž se může týkat rovněž jeho parťáků z onoho duelu za výběr do 21 let, Carlese Gila a Adamu Traorého.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, McArthur - Zaha, Puncheon, Bolasie - Wickham
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Richards, Clark, Amavi - Veretout, Westwood, Gueyé - Ayew, Gestede, Grealish (Agbonlahor)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Dočista impozantní vstup do sezóny má za sebou Leicester City. Na začátku srpna patřil k největším kandidátům na sestup, dnes by ho však na pád do druhé ligy tipoval málokdo. Další zápas by měl být vůbec nejjasnějším ve prospěch komety letošní sezóny - proti "Liškám" totiž nastoupí "Kohouti"...

Vraťme se ale na vážnou notu. Foxes skutečně oslnili většinu Anglie tím, jak porazili Sunderland a West Ham. Hlavní oporou Leicesteru v těchto počátcích je alžírský reprezentant Riyad Mahrez, střelec tří branek a doposud nejlepší hráč Premier League podle serveru WhoScored.com.

Leicester má za sebou raketový start a teď se navíc může těšit na debut hvězdné posily z Neapole Gökhana Inlera, který tým posílil v tomto týdnu. V základní sestavě ho však nejspíš neuvidíme, Claudio Ranieri pravděpodobně podrží vítěznou jedenáctku. Snad jen Ritchie de Laet má nahnáno z další posily Yohana Benalouneho, jelikož nepředvádí vůbec jisté výkony.

Totéž platí i o některých hráčích Tottenhamu, který výsledkově tápe. V úvodním zápase sezóny podlehl Manchesteru United, a když měl možnost na reparát, selhal doma se Stoke. Spurs neudrželi vedení 2:0 a nakonec ztratili dva body - což se jim přihodilo poprvé po 74 zápasech.

Spurs stále čekají na probuzení Harryho Kanea, druhého nejlepšího kanonýra minulé sezóny. Ten zatím gólově mlčí, byť byl blízko - proti Stoke mu obrovskou šanci zhatil fantastickým zákrokem Jack Butland. Právě Kane měl zdravotní potíže, ze kterých už se ale vykurýroval. Mimo hru je nicméně Andros Townsend.

Leicester má k dispozici kompletní kádr s výjimkou Mattyho Jamese. Obránce či suplující krajní záložník Christian Fuchs prodělal nemoc, ale měl by být k dispozici.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet (Benaloune), Morgan, Huth, Schlupp - Mahrez, King, Drinkwater, Albrighton - Okazaki, Vardy
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Mason - Dembélé, Eriksen, Chadli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.60 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Stoke City  (sobota 16:00)
Druhé kolo pro oba tyto soupeře znamenalo rapidní zlepšení; a po zahajovacím nezdaru také, řekněme, adekvátní bodové ohodnocení. Stoke City předvedl parádní comeback na Tottenhamu, kde ve finále remizoval 2:2, zatímco Norwich hravě roznesl tápající Sunderland...

Po křivdě z úvodního kola, kdy Norwich při prohře s Crystal Palace poškodil rozhodčí, hovořil manažer Alex Neil o nutnosti udržet si výkonnost a pouze přidat na bodové nadílce - což se zhruba Kanárkům minule podařilo.

Žlutozelení kontrolovali veškerý průběh dění na Stadium of Light, výborně kombinovali, konto Sunderlandu zatížili hned dvěma pěknými brankami a nakonec vyhráli přesvědčivě 3:1.

Hlavní otázkou teď je, zdali se něco podobného podaří Norwichi replikovat i proti Stoke City - a doma. Venku je Neilova parta v tomto kalendářním roce neporazitelná, to je dobře známý fakt, ovšem forma na Carrow Road jistě nebude o nic méně určující.

Potters jsou naproti tomu přesným opakem Canaries a doma jsou evidentně silnější. Posledních pět prvoligových výher urvali před publikem na Britannia Stadium, zatímco konkrétně v Norfolku se jim podařilo naplno bodovat jen jednou z posledních 10 pokusů.

Alex Neil bez problémů může vsadit na posledně úspěšnou jedenáctku a taky tak zřejmě učiní. Trojlístek Lafferty - Olsson - Mulumbu je ostatně dál nedostupný.

Na druhé straně již Mark Hughes potvrdil debut Xherdana Shaqiriho, pouze není jasné, zdali duel načne od první minuty, nebo se zapojí až se zpožděním. Naproti tomu Bojan Krkić se patrně vrátí do sestavy až v úterý v rámci Capital One Cupu.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Martin, Bassong, Brady - Dorrans, Tettey - Redmond, Hoolahan, Howson - Jerome
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Muniesa, Cameron, Pieters - van Ginkel, Whelan - Shaqiri, Ireland, Arnautović - Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Ham United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Bournemouth ani West Ham nejdou do vzájemného utkání v dobré náladě. Kladiváři po inspirující výhře na Emirates Stadium podlehli doma Leicesteru, zatímco Cherries sahali minimálně po bodu na Anfield Road. I vinou chybných rozhodnutí sudích však nováčci na první bod v Premier League stále čekají.

Liverpool vyhrál inkriminované utkání 1:0 gólem z ofsajdu, svěřenci Eddieho Howe naopak o svůj gól přišli kvůli údajnému faulu, o němž bychom mohli dlouze spekulovat. Vítěz Championship, jenž se v Premier League vyskytl poprvé ve svých dějinách, by teď rád konečně bodoval.

Kýžený bod potřebují i z hlediska historického - jediným nováčkem elitní anglické soutěže, který prohrál první tři zápasy a přesto se udržel, je Southampton ze sezóny 2012/13. Nehledě na to, že Cherries čekají zároveň i na první gól.

Zavděk by jistě dali i trefě z penaltového puntíku. Mají k tomu solidní předpoklady, vždyť Callum Wilson v minulé sezóně vybojoval hned 11 pokutových kopů. V letošním ročníku Premier League však zatím za touto i střeleckou pověstí zaostává, herně se mu příliš nedaří.

Eddie Howe překvapivě nevyužil ani jednu ze svých velkých defenzivních posil - Sylvain Distin i rekordní nákup Tyrone Mings zatím na první minuty čekají. V Premier League by si rád kopl i Harry Arter, jenž však stále laboruje se zraněním.

Mimo hru je dále Mauro Zaráte z West Hamu, který je také zraněný. Po dlouhých 58 zápasech řadě pak nebude chytat gólman Hammers Adrián, jenž ve zmíněném duelu s Leicesterem viděl červenou kartu. Nahradí jej Darren Randolph, někdejší brankář Birminghamu.

Kladiváři se s Bournemouthem nestřetli téměř šestnáct let - tehdy v ligovém poháru nastoupil současný manažer Eddie Howe v základní sestavě. Na ligový vzájemný duel čekaly oba celky přes čtvrt století.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Jenkinson, Reid, Ogbonna, Cresswell - Obiang - Kouyaté, Noble - Payet - Maiga, Sakho
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, O'Kane, Gradel - King - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.50 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sunderland AFC - Swansea City  (sobota 16:00)
V týdnu došlo k poněkud bizarní, leč výmluvné události: sázková kancelář, jejíž logo figuruje na dresech Sunderlandu, označila tentýž klub za největší favority na sestup. A kdo by jí to měl za zlé? Dvě prohry, dva tragické výkony a sedm inkasovaných branek. Dick Advocaat bude mít ještě co dělat...

A zrovna proti Swansea tím spíš. Velšský klub je ve slušné pohodě, a ačkoliv v prvním kole utrpěl hořkou ztrátu bodů s Chelsea, herně vypadal v pořádku, což následně jedině potvrdil bezproblémovou výhrou nad Newcastlem. Labutím přitom navíc scházel vlivný záložník Ki Sung-yueng.

Sunderland již v součtu s koncovkou uplynulého ročníku čeká na výhru pět dlouhých kol a na přetržení téhle černé série měl něco změnit mimo jiné zvláštní mítink celého kolektivu, kde si manažer Advocaat se svými svěřenci vše vyříkali z očí do očí.

V tuhle chvíli patrně není příznivce Black Cats, který by nepomýšlel na deset let starou prvoligovou zkušenost, kdy rovněž Sunderland prohrál úvodní dva zápasy (nakonec pět v kuse) a nakonec finišoval na samém dně tabulky s potupnými 15 body na kontě.

To se teď rozhodně nesmí opakovat, konkrétně Swansea - které v nejvyšší soutěži se Sunderlandem prohrálo všehovšudy jednou z 12 příležitostí - ovšem mnoho nadějí fanouškům SAFC nedává.

Dick Advocaat rozhodně udělá v základní sestavě nějaké změny, to se rozumí. Jednu takovou vynucenou vyvolá absence Younese Kaboula, který je zraněný a chybí v nominaci. Adam Matthews by potom mohl nahradit Billyho Jonese na pravém kraji obranné linie.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Matthews, O'Shea, Coates, van Aanholt - Larsson, M'Vila (Rodwell), Cattermole, Lens - Defoe, Fletcher
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork (Ki Sung-yueng), Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.90 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22006:06
2.Leicester City22006:36
3.Liverpool FC22002:06
 Manchester United22002:06
5.Everton FC21105:24
6.Swansea City21104:24
7.Crystal Palace21014:33
8.West Ham United21013:23
9.Norwich City21014:43
10.Aston Villa21011:13
11.Arsenal FC21012:33
12.Watford FC20202:22
13.Stoke City20112:31
 Tottenham Hotspur20112:31
15.Newcastle United20112:41
16.Southampton FC20112:51
 Chelsea FC20112:51
18.West Bromwich Albion20110:31
19.AFC Bournemouth20020:20
20.Sunderland AFC20023:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3052)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dneska bych si tipl ztrátu MU, tam to vidím na X

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Dneska to spíš vypadá na první vícebrankové vítězství MU v lize. Newcastle je zatím marný.

Reagovat
smazaný uživatel

+2.5

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme po zápase, NU na United dloooouhodobě neuměj, ale dneska doufám v kříž

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

1 Pre vyhru Chelsea a Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci si užijú víkend, chlapi pondelok

Reagovat
Tuxedo

a deti tieto komentáre

Reagovat
Rssa

Kdy už se dočkáme LFC v sobotu?

Reagovat
Malresi

Tak Hurricanea som spolu so Sterlingom vymenil za Aguera a Shelveyho, tak snáď sa mi to oplatí.

Reagovat
fantomas

Já si naopak Kanea dal do týmu a hnedka jako kapitána.

Reagovat
Honza Matoušek

Já ho měl 2x jako kapitána a kdybych místo toho dal třeba Mahreze, tak jsem první v ČR

Reagovat
fantomas

A místo toho sem (skoro) první v ČR já s kapitánem Ramseym ( ) a Payetem ( )...

Reagovat
Matić

Ja dal Harrymu ještě jednu šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Ki-m? Šance, že bude hrát?

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká?

Reagovat
fantomas

To si netroufám tvrdit. Monk řek, že je v pořádku a připravenej nastoupit, ale po výhře 2:0 bych si doved představit i nezměněnou sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si tě odstraním z přátel.

Reagovat
alegre

Velšský klub je ve slušné pohodě, a ačkoliv v prvním kole utrpěl hořkou porážku s Chelsea...

Reagovat
fantomas

"Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit."

Reagovat
alegre

Sem jo voznamil...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem že sa jedná o chybu. Skôr je to sarkazmus na vyššom leveli

Reagovat
fantomas

Hmmm.

Reagovat
Counter

Tak hořkou, že na ni už všichni raději zapomněli.

Reagovat
kiwwi

http://www.bbc.com/sport/0/football/34024736

BBC: "We are not selling De Gea." - LvG

Reagovat
minoLFC

pustíte ho o rok zdarma

Reagovat
kiwwi

presne tak

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Spalovač šancí

Otázkou je, jestli někdo bude za rok chtít vyžraného golmana, který si rok nesáhl na míč

Reagovat
minoLFC

miesto Bogdana aj keby mal 150 kil

Reagovat
Swarley

tak teď bude záležet jen na tom, jak se k tomu postaví DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to je " ", hej?

Reagovat
kiwwi

samozrejme, takto to prezentujeme od zaciatku a tak to bude

Reagovat
Mastný Chobot

a dokedy nebude chytať? či akože nebude chytať celý rok ako demonštrácia sily? toto je situácia, kedy asi žiadne riešenie nie je ideálne a ak by som si mal vybrať, tak ako najmenej zlé mi príde ho rýchlo predať.

Reagovat
smazaný uživatel

spoliehaju sa na to že bude chcieť chytať kvôli repre ale boh vie...ja by som ich na ich mieste predal do Arsenalu

Reagovat
Jerichoo

výborný mladý hráč s vysokou trhovou hodnotou odíde o rok zadarmo a pre nich je to

Reagovat
kiwwi

nebude chytat kym sa neuzavrie prestupove okno

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia politika, akákoľvek

Reagovat
kiwwi

samozrejme...zvlast ked sa k tomu takto stavame od zaciatku...to ze vy si myslite nieco ine nikoho nezaujima

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester - Tottenham 2 2.70

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle sázení nefunguje. Když vsadíš sračku, neznamená, že něco automaticky vyhraješ.

Reagovat
Ligter

zvláštní, mně většinou přijde, že čím větší sračku vsadím, tak tím spíš vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi v plusu, gratuluji

Reagovat
Placebo

To jo, ale dát na Tottenham, je už trochu přes čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

On Newcastle's visit, Moyes says: "They are coming to OT and we are going to make it as difficult for them as we possibly can."

Reagovat
kiwwi

omg, nepripominaj mi ho uz...jeden by neveril, ze manazer United moze nieco take vypustit z huby

btw. precitaj si clanok na RoM o prestupovom okne, mal by si sa najst medzi tymi ktorym je urceny

Reagovat
mithro

ani nie, mna zaujima pozadie, ako to funguje ale kritizoval som hlavne situaciu okolo Davida, kt mi pride mmntalne aj pre neho aj pre UNited na hovno. Nejaky Pedro mi je ukradnuty a Otamendi nikdy nebol nas ciel.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Výber Digi Sportu na 16:00 je trochu komický. WHU-Bournemouth, čo je asi najslabší match z celej ponuky o štvrtej.

Reagovat
Usty

Já ho kvituju

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
Usty

Protože přeju Bournemouthu a protože Cherries i West Ham jsou záruka pohlednýho fotbalu Jediná lepší varianta pro oko diváka by podle mě bylo Leicester - Tottenham.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich - Stoke so Shaquirim je podľa mňa lepší duel.

Reagovat
avicii

tam mali dat proste Leicester - Totenham

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

minule dali tottenham a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

2-2 a pekný futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb místo Diera a jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska verím aj Stoke. Neprehra na Norwichi sa mi dosti zamlouvá.

Reagovat
iamek

Hmm City pekne nabuseni. Proti tomuhle si skrtne malokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba už Everton

Reagovat
iamek

To nebude hrat KdB a Otamendi :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně si škrtne sekretář UEFY, co má na starosti soupisky pro Champions league

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

Tak dalsi rok sa mozu nachystat na riadnu pokutu.Takmer 150m libier za 3 hracov,to im nemoze prejst.

Reagovat
nani92

ale ôže

Reagovat
Mastný Chobot

nj, možnože nebudú môcť od 3. do 7. augusta nakupovať... alebo dostanú pokutu 42 000 libier.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Ak sa nemylim,tak pred rokom dostali 60m pokutu a minule leto okrem Mangaly nikoho nekupili,takze cakam takto o rok dalsiu pokutu a cez leto sa zas ukludnia a dalsi rok to zas roztocia.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už těm konfidentům v UEFA nevěřím, že něco podniknou.

Reagovat
Minister

naivista

Reagovat
Zaschrona

Ani ne, pravdepodobne se tam v klidu vejdou. Net spend nejakych 100 mega jen - a to jeste budou amortizovat po dobu smluv tech hracu, co nakoupili. A vzhledem k tomu, ze vsechny nakupy maji smlouvy na 4-5 let, tak si ten net spend muzes krasne vydelit ctyrma a zjistis, ze mohou byt temer totalne v klidu.

Reagovat
kiwwi

no to nemozes len tak jednoducho vydelit, pretoze do toho musis zaratat aj net spend z minulych rokov

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale proste za letosek do toho urcite nepribude nejakych 100 nebo vic milionu, ale jen tahle mala cast. A navic maji tu vyhodu, ze z minulych let tam jsou nejake vetsi polozky asi uz jen Fernandinho, Fernando, Mangala, Navas a Bony. Uz to neni drtiva vetsina kadru.

Reagovat
Mindas

Fernando stal prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil jsem za kilko Leicester, tak uvidíme

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

fotka podľa bontonu by tam mal byť niekto z prvého zápasu a potom hráči z druhého sledu..

Reagovat
Pigeon

Depaykooo

Reagovat
Mastný Chobot

Dočká se Cissé druhého gólu?

Reagovat
nani92

ak tým naštartuje našu ofenzívnu smršť, tak prečo nie

Reagovat
Pigeon

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11873473_826720650779130_1081357720118515946_n.jpg?oh=fff1d24ab6ddf430313e641000279050&oe=567FBA05

Fandové v tom mají jasno a naprosto ideální sestava. Střed hřiště by byl TOP 5 světový. Jaká změna oiproti pár letům zpět a Cleverle ymu

Reagovat
kiwwi

nechaj Cleva na pokoji...

Reagovat
Pigeon

Měl v sobě potenciál, nemohu za to, že si to vlastním přičiněním tak posral. Hrál hrozně

Reagovat
kiwwi

ok, ale netreba ho pri kazdej prilezitosti furt zhadzovat...nebol az tak zly ako sa to tu prezentuje, akurat sme mali cely stred zalohy blbo postaveny a vina sa zhadzovala len na Cleva

Reagovat
nani92

Reagovat
Pigeon

Jelikož hodnotím střed zálohy tak je adekvátní, že vytahuju zrovna jeho. A zas tolik jsem toho nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po pár zápasech se Blind na stoperu změnil z "absolutely no way" na ideál.

Reagovat
kiwwi

tak je to ideal z toho co mame k dispozicii, ale momentalne nie je dovod nieco menit aj keby tomu bolo inac, ked tim v troch sutaznych zapasoch neinkasoval od supera ani jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, ale je to vtipný

Reagovat
Pigeon

jelikož reaguješ na mě, tak mi ukaž kde jsem psal, že no way

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi fakt hledat nechce

Reagovat
smazaný uživatel

a Herrera opäť na lavičke. Pritom kiwwi písal...

Reagovat
smazaný uživatel

3. kolo a treti krat ho zacina Man U ..nahoda? ..ja si to nemyslim

Reagovat
kiwwi

FA

Reagovat
SpecialOne

Hrají předkolo LM, tenhle přístup je správný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Hendo mozno nebude moct hrat proti Arsenalu.

A zacina sa spekulovat, ze mozno nastupi Lucas.

A DM teda asi nepride ale v Acku by mohol zostat Rossiter

Rodgers on loan deals for youngsters: "I'm sure one or two will go out on loan - we have the Europa League and cup games. On Rossiter, we have a boy who has been brought up to the first team, he has great maturity and I can see him staying here."

Reagovat
smazaný uživatel

Rossiter a Chirivella; ak nepride DM, dufam, ze aspon svetielko nadeje v podobe týchto dvoch sa presadi...

Reagovat
smazaný uživatel

Rossiter hlavně žádné DM není.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ale DLP

Reagovat
SpecialOne

Proč bychom dávali zápas kola v sobotu v 18:30 když ho můžem dát v pondělí

Reagovat
VasAFC

Reagovat
SpecialOne

A jak už píše někdo výše, čím do ....... přemýšlí v tom Digi Sportu, když místo skvěle hrajícího Leicesteru a jednoho z top týmů Tottenhamu dají WHU-Bournemouth, to je normálně k pláči

Reagovat
Rssa

De Bruyne do City už na spadnutí?

Příšerná pálka...

Reagovat
fff

To hej, ale na druhu stranu na ich zapasy sa budem celkom tesit teda.

Reagovat
Infernoqt

ale super posila

Reagovat
smazaný uživatel

je to vsetko len podla anglickych medii. Kevin letel s muzstvom do Kolina. A tu sa pise http://www.ligainsider.de/kevin-de-bruyne_1271/funkt-bayern-dazwischen-122977/ ze Bayern by mal vstupit do boja o KdB a ponukat 50 mil + hraca a Kevin by este 1 sezonu ostal vo Wolsfsburgu.

Reagovat
smazaný uživatel

este podotknem, ze Wolfsburg chce Rodeho, tak je tu teoreticka moznost, ze sa kluby dohodnu. Cize este City nema nic vyhrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, kde bude hrát. Silva zprava a Kev uprostřed?

Reagovat
kiwwi

neviem preco to vsetci beriete ako keby ti hraci boli na tych poziciach prikovani...beznym prvkom moderneho futbalu je, ze utocni hraci si menia pozicie pocas celeho zapasu a zvlast ked nejde o ostre kridla ale o variabilnych hracov ktori zahraju na akejkolvek z troch utocnych pozicii

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

No a o to právě jde. S Navasem totiž City hraje dost ostrý pravý křídlo a pokud vypadne ze sestavy, tak to pro ně bude znamenat docela podstatnou změnu.

Reagovat
kiwwi

vsak po prichode De Bruyneho by si Navas neskrtol...trojka pod Aguerom by bola Silva, De Bruyne, Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Silva a on v jednom time a kto sa bude vracat?

Reagovat
nani92

YaYa

Reagovat
Greny

NeNe

Reagovat
SpecialOne

To ho první musíte podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Kam se tam s nim vubec pocita, on hraje nejradsi na AM nebo je dobry i na lajnach?

Reagovat
Mindas

Silena, ale jak ukázaly příklady di Marii a jim podobni, tak hraci takového kalibru už zkratka za méně chodit nebudou. K blití...

Reagovat
Counter

DiMa je trošku jinde než KdB, přinejmenším co se renomé týče.

Reagovat
Greny

Ale dnes by měl ještě hrát za Wolfsburg ne?

Reagovat
I am Mancunian

Scholes on BT ripping #mufc once again.

"Watching United over these last two years has been like watching paint dry."

paradna hra

Reagovat
papanegra

Tak podceňované City se posledníma nákupama zase vyšvihli na kandidáta na titul..

Ale za jakou cenu.. ?

Stearling 50mega Liber

Bruyne 50mega Liber

Otamendi 40mega eur ?

Kde je podstata FFP ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved aj hracov predali..tak asi s tym FFP su na tom ok.

Reagovat
SpecialOne

jojo pokryl to Džeko

Reagovat
kiwwi

Nastasic, Dzeko a Negredo robia asi 40m libier dokopy...

Reagovat
smazaný uživatel

Za Dzeka dostanu peniaze az o rok....

Reagovat
Zaschrona

+ Nastasic, Rekik a Sinclair ... za Dzeka a Jovetice dostali par mega za hostovacky, navic s opci, ta se taky da do ucetnictvi zaclenit.

Reagovat
papanegra

Za tu hostovačku dostanou hodně..

Reagovat
Miguel19

Škoda, že jsme začali Pogbu řešit teďka. To už je pozdě...

Reagovat
mithro

Bastian Schweinsteiger's first start for Manchester United today. Michael Carrick dropped after his performance in midweek.

Reagovat
kiwwi

Bastian Schweinsteiger's first start for Manchester United today. Michael Carrick dropped after his performance in midweek.

Reagovat
nani92

nani92 style

Reagovat
kiwwi

nn, Nani92 style je vystriedat ho po 10 minutach

Reagovat
nani92

*po 15..v hokeji by šiel do 4.formácie a vo futbale sa čaká na polčas

Reagovat
Busby babes

Pla A na fantu nevzsel, tak hned treti kolo a wildcard... jsem zvedavej jak mi to pomuze.

Reagovat
Miguel19

U mě taky bída. Ale čekám až skončí přestupák...

Reagovat
Nikikrew

Newcastle by mohol potrapit United, aj ked tomu moc nedavam.

Reagovat
kiwwi

#mufc XI: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Januzaj, Memphis; Rooney.

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Basti, Januzaj. I za Roonehyho. Dneska to protrhne a zahraje konecne.

Reagovat
mithro

uz musi zemiak.

Reagovat
nani92

3x a dosť

Reagovat
Infernoqt

v Rooneyho případě to je 10. pokus

Reagovat
Greny

Dát Shweinsteigera do fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

To už nestíháš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečnost. Ten ti moc bodů neudělá, už jen kvůli pozici, na který hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

subs: Johnstone, McNair, Valencia, Carrick, Herrera, Young, Chicharito.

Reagovat
Dawon

Sice me sere s Rooneym, ale na druhou stranu je fakt super, ze dava poradnou sanci Adnanovi, ikdyz to od nej neni zadna diskoteka zatim Tohle on strasne potrebuje, dostat poradnou serii zapasu v zakladu

Reagovat
I am Mancunian

anderko si ani necuchne k zakladu

Reagovat
kiwwi

nefnukaj

Reagovat
Grahf

však má pravdu. Jeden z našich najlepších hráčov a nehraje. Hlavne, že rooney a mata, ktorí hrajú pravidelne velký kokot majú základ istý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

fnuk

Reagovat
nani92

pokrytec

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92

niekto zaspal dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

to som asi od teba pochytil

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Infernoqt

Rooney nedal už 9 zápasů gol, naposled doma proti Aston Ville.

Reagovat
kiwwi

Newcastle XI vs. Man United: Krul; Mbemba, Coloccini, Taylor, Haidara; Anita, Colback; Perez, Wijnaldum, Obertan; Mitrovic. #NUFC

Reagovat
kiwwi

vysvetli mi niekto, jak moze sediet Cisse a hrat Obertan?

Reagovat
Swarley

je to celý divný, kolik hráčů se tam prostřídalo, ale Obertan vydržel a ještě hraje základ

Reagovat
kiwwi

vsak to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cissé a Obertan nejsou stejný posty, ne? Musel by kvůli němu asi měnit rozestavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo šoupnout Mitrovice na křídlo...

Reagovat
kiwwi

tak nemyslel som to ako kus za kus...

Reagovat
kissak

vysvětlí! Cissé je možná někdy golovej útočník, ale je střasně línej a pohodlnej. Mitrovic je naopak dravej a rychlej což proti vám bylo zapotřebí, abychom vaše útoky stihli napadat již před polovinou hřiště.

Reagovat
kiwwi

ja som to ale myslel tak, preco nehrate na dvoch utocnikov bez Obertana - so Cissem a Mitrovicom spolu.

Reagovat
kissak

hrát na dva útočníky proti vám, tak to už je předem jasnej ortel. Takhle jsme si odvezli alespoň cennej bod

Reagovat
Infernoqt

hej, tak tohle je nejlepší, co jsem četl ve spojitosti s Pogbou

Chelsea have agreed a £69 million fee with Juventus for Paul Pogba. The French star will now discuss personal terms with the Blues, who have also offered Oscar, Willian and Juan Cuadrado in the deal. Source: The Sun

Reagovat
Miguel19

Už je hotovo. Pogba nikam nejde

Reagovat
Busby babes

ten source mel byt na zacatku. Dal buch to necetl.

Reagovat
Infernoqt

tam nejde o zdroj, tam jde o to, co si do toho vymysleli

Reagovat
SpecialOne

To byl The Sun, lepší zdroje říkaj, že ho nepustí letos

Reagovat
Dr. Admess

Swansea dnes musí. Dost mě i lákal kurz na hcp 1:0 za 4, ale nakonec jsem dal klasickou dvojku za cca 2,08. Tomu jsem nemohl už odolat, když hrají proti Sunderlandu.

Reagovat
Zaschrona

Vcera udelal Lukaku zajimavy rozhovor pro Guardian:

- na otazku, zda si uprimne mysli, ze muze jednou byt lepsi nez Agüero - tak rekl, ze ano - ze ma dle svych slov oproti nemu vyhodu fyzickych dispozic proti jinym stoperum typu Mangala nebo Kompany

- v tuhle chvili studuje videa hracu jako Costa a Agüero a chce se z jejich hry naucit veci, ktere neumi a stat se tim komplexnejsim hracem

- rekl, ze s nim hodne udelal prvni rok v Chelsea, kdy skoro vubec nehral a "hodne ho to zmenilo"

- tvrdi, ze by mel Stones zustat v EFC, protoze nema duvod k tomu jit pryc, zminuje pristi rok Euro, masivni potencial EFC s jeho ambicioznim manazerem a ze se toho hodne muze naucit od Jagielky

- zaroven dodava, ze mladi hraci Chelsea nejsou predem odkazani k neuspechu, ze podle nej zalezi na situaci, v ktere hrac je a na samotnem hraci a ze v jeho pripade odesel z Chelsea protoze nevedel, jake s nim ma manazer a klub plany - Everton mu je nabidl: nabrat mlade hrace, nechat je vyrust do top hracu a behem te cesty vzhuru ziskat trofeje - Lukakuovi se tohle libilo a proto dle jeho slov v EFC podepsal

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Miguel19

Co se chce učit od Costy?

Reagovat
Zaschrona

"If you want to be one of the best you have to look at the best. For me at the moment that’s men like Diego Costa and Agüero. Costa because he has that combativity. He terrorises defences just with a look in his opponent’s eye. With Agüero he can run in behind, come to feet, hold the ball, dribble past a few players. That is what I like. You have to look at these players and think ‘What do you have that I don’t?’ and add it to your game. I have the potential but it has to come out."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Paddy Power ‏@paddypower

Michael Owen to commentate on #MUFC and #NUFC, which is appropriate given how much time he spent being ineffective at both clubs.

Reagovat
niflheim

Squawka Football ‏@Squawka

Matteo Darmian has won more tackles (8) than any other Man United player in the Premier League this season. #MUFC

Reagovat
kiwwi

uplne sa mi paci jaky kludny som, ked niekto utoci po lavom kridle a ja viem, ze nie je ani najmensia sanca, aby presiel lebo je tam Darmian

Reagovat
jackinho10

Doufam, ze budes taky kludny az bude hrat proti Alexisovi, Sterlingovi, Hazardovi a Coutinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

mate uz nejaky link?

Reagovat
nani92

áno

Reagovat
smazaný uživatel

a posles pls?

Reagovat
nani92
Reagovat
nani92
Reagovat
Dr. Admess

O2 Sport1 HD

Reagovat
smazaný uživatel

to se přiobjednává? My máme O2 TV a máme i připlacený sportovní balíček s ES1, ES2, Sport1, Sport2, Digisporty atd.. ale to O2 sport nevím, jestli máme...

Reagovat
Kluivert9

Musíš přejít na některej aktuální tarif a budeš ho mít grátis...

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Kaze
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Wayne Rooney has scored 170 league goals for ManUtd, and needs one more to equal Denis Law’s 171 for the club. #MUFC

Reagovat
didosh

Zdravím,myslíte že United vyhraje vyšším než jednobrankovým rozdílem,teda pokud vůbec vyhraje?

Reagovat
nani92

čau, áno

Reagovat
didosh

No jo ty si ale fanoušek,takže asi zaslepený?

Reagovat
nani92

asi

Reagovat
didosh

Asi... Kurnik ještě že jsem na ně dal A ještě k tomu handi...

Reagovat
niflheim
Reagovat
Jerichoo

Reagovat
mithro

Shaw says Rio Ferdinand text him last season when he wasn't settling. Ferdinand does a lot of that; surprising MUFC don't give him a role.

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Rio je super...aj na FB dava vzdy veci o MU

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Basti v základu

Reagovat
Infernoqt

docela breaková formace NU

Reagovat
nani92

Reagovat
wild

skodaaa..Wazza by ten gol dost potreboval

Reagovat
iamek

Nebyl offside.

Reagovat
Miguel19

No to offside nebyl Chudák Rooney

Reagovat
r.mrazik

at de do prdele mavat takovy offsidy

Reagovat
Infernoqt

ale aspon se nebojí vystřelit, ten zápas s Bruggama dodal sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

nemá někdo nějaký stream? :(

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Ligter

Ronei naladěný, dnes mu to tam určitě padne

Reagovat
Infernoqt

Basti strašně důležitý v té záloze. S ním to má úplně jiné tempo.

Reagovat
nani92

Mata to mohol skúsiť..netreba všetko dávať Waynovi..ale zatiaľ pekná hra

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
masly008

ten castle je směšný.ti nemají v PL co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne tragicky hraji,stred jim nehraje, nedostanou se z vapna, utocnici stoji na pulce uplne k nicemu

Reagovat
13

Rooney letěl z fanty, místo něj je tam Aguero. Očekávám, že Wayne dneska exploduje.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

takto im pomahat Janči

Reagovat
I am Mancunian

darmian, basti a mike su neskutocni

Reagovat
masly008

jestli to není tím že castle je úplně smešný.co post to průměrák.

Reagovat
I am Mancunian

zatial celu tuto sezonu su vyborni

Reagovat
wild

kto je vlastne teraz na rade pri penalte?

Reagovat
masly008

fanoušek na B34

Reagovat
Ligter

hmmm, slušný zámek

Reagovat
Dr. Admess

United Dneska zatím suprový, i když Castle teda hrajou na úrovni třetí ligy.

Reagovat
iamek

To je nadhera zatim =-O

Reagovat
Pigeon

Shaw zatim bozi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Krul mi hrozně připomíná Zdendu Macuru

Reagovat
I am Mancunian

my strielame

Reagovat
Nikikrew

Tie kraje United su fakt vyborne.

Reagovat
Ligter

bože, Darmiane, taková zbytečná žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Však mu to sečet s tím faulem na Peréze a tam zastavoval protiútok...

Reagovat
Manik...

HD stream pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď Januzaj ukázal, že tělem hrát umí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stred Newcastlu je strasny, hlavne Colback tam pusobi, jako by zrovna vylezl z Champu.

Ayoze s Obertanem tomu tez moc nepomahaji

Reagovat
smazaný uživatel

Fungujuci streaam?

Reagovat
wild
Reagovat
nani92

iba pre členov red army

Reagovat
wild

sak aj on fandi cervenym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ujebanec pls

Reagovat
smazaný uživatel

Zrazu ide, diky

Reagovat
Ligter

to by byl ukázkový tzv. gól z ničeho

Reagovat
I am Mancunian

nie z niceho, z offsideu

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Mitrović, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Romero

Reagovat
Dawon

co to? Chces rict, ze tuhle hlavu mel jako chytat nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdeze.. len vtipne letel. .chybalo mu si 130 cm.. ziaden golman by to nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Obertan je nehorázne zlý futbalista

Reagovat
Mastný Chobot

Neobertan

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

To je novy Cantona, ticho tam v Pezinku

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte k tomu má hlavu skoro ako stredový polkruh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj dneska jak pán..

Reagovat
Nikikrew

Mata zatial najslabsi clanok United.

Reagovat
nani92

dnes hrá celkom v pohode

Reagovat
Tywin Lannister

hraje dobře, nejslabší zatim podle mě asi schneiderlin

Reagovat
Dawon

A Schweini dohral, hezky pekne

Reagovat
wild

Basti uz zraneny

Reagovat
Pigeon

basti dolu

Reagovat
I am Mancunian

bastian zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

jen koňár rozběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Mbemba to co je za hracika

Reagovat
nani92

Valdes už jebe na to?

Reagovat
Feind

uz je vyhozeny ne?

Reagovat
I am Mancunian

depay ma ale zatial dost zle riesenie finalnej fazy

Reagovat
Ligter

Reagovat
masly008

ta záloha castlu

Reagovat
Miguel19

Ti hráči Newcastlu jsou hrozní tragédi tvl..

Reagovat
kissak

naopak proti MU podali nejlepší výkon v probíhající sezoně

Reagovat
Infernoqt

ted jsem Romerův výběh vůbec nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Obertan

Reagovat
Mastný Chobot

Romero výletník

Reagovat
I am Mancunian

romero

Reagovat
Dawon

Nejak jsme prestali hrat poslednich 15 minut

Reagovat
masly008

sranda je že jsem do teď nezjistil kdo hraje u castlu na hrotu.jestli tam vůbec někdo hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

? však už mal 2 nebezpečné hlavičky, čo je o 2 viac šancí ako Rooney

Reagovat
masly008

tak rooney je taky úplně mimo.ale ty hlavy mi nějak utekly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

konečně se někdo odhodlal odcentrovat

Reagovat
iamek

Toho budem litovat, ze to tam nespadlo z pocatecniho tlaku.

Reagovat
Mastný Chobot

milujem, ako Smalling vždy sebavedome nabehne s loptou do obrancov a potom ako keby sa spamätal, uvedomil si, kde je a čo robí a rýchlo posunie loptu čo najrýchlejšie vedľa seba a ide späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zlepsil sa riadne chalan

Reagovat
I am Mancunian

momentalne najlepsi stoper na ostrovoch

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

omg

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
bayern987

Reagovat
Infi

:|

Reagovat
smazaný uživatel

No teraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Však se tak často zbaví těch dvou útočících hráčů vepředu, kteří by jinak stínovali a bránili a posune balon o 20 metrů. Za mě úplně v pohodě teda

Reagovat
Mastný Chobot

veď hej, robí to veľa obrancov, ale uňho si to často všímam a pôsobí to dosť smiešne

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by Mitrovic..

Reagovat
smazaný uživatel

kurva reakce na masly008

Reagovat
masly008

Reagovat
Ligter

každou druhou situaci řešíme hrozně podivně

Reagovat
papanegra

Nechcete si jít psát kurva na chat a nezasírat tu diskuzi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceme

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ligter

Reagovat
masly008

Reagovat
Kaze

A nuti te to nekdo cist?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam som nikdy nebol

Reagovat
smazaný uživatel

CHAT?

Reagovat
masly008

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

ja raz hej a boli tam ešte väčšie stoky ako http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/chelsea-fc/fanousci/

Reagovat
Error

Mastná chobotovinka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Manik...

On tu je nějaký chat?

Reagovat
Mastný Chobot

teraz Perez nemal stireľať z prvej

Reagovat
Pigeon

rozhodci dnes podivny

Reagovat
Infernoqt

která neviditelná ruka se dotkla míče, aby z toho byl roh

Reagovat
Kaze

Ty sportovni streamy jsou bida

Reagovat
smazaný uživatel

stary dobry united, uz zas hrajou hovno

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney teď na facku..

Reagovat
Mastný Chobot

aj Depay už celkom dlhú dobu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

První polovina super, druhá hrozně naivní.

Reagovat
Ligter

Reagovat
nani92

tak na striedačku..raz urobí niečo dobre,potom hned stratí loptu..ale aspoň niečo skúša a nieje alibista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

de Jong bude nekdy hravat ?

Reagovat
smazaný uživatel

snad hej, pred zranenim to uslo

Reagovat
Tywin Lannister

obertan

to je fakt parodie na fotbalistu, spolu s colbackem by se měli chytnout za ruce a mazat do fortuna ligy

Reagovat
Mastný Chobot

Colback je dobrý fussbal spieler

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

a i tam jenom na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda sračka futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, vyhod toho Obertana a dej tam Thauvina, marnejsi byt nemuze

Reagovat
Miguel19

United v půlce poločasu úplně odešli...

Reagovat
Thoomas

Memphis zatim zazdil uplne vsechno, prvni zapasy hral taky takhle? Cekal sem od nej o dost vic po prestupu.

Reagovat
Mastný Chobot

hrá strašne frajersky... keby robil veci jednoduchšie, tak je super. Trochu mi v tom pripomína Ramseyho.

Reagovat
Dawon

zatim je obcas na facku a obcas genialni, kdyz ustali formu a zlepsi reseni finalni faze, tak by to mohlo byt fajn

Reagovat
nani92

škoda toho nevyužitého úvodného tlaku..na konci to už také živé nebolo..

Reagovat
iamek

Paradni prvni polocas. Jen skoda, ze tam aspon jeden kousek nespadl. Budem toho jeste litovat.

Reagovat
Dawon

To nase reseni brejku, achjo

Reagovat
I am Mancunian

I still expect Man Utd to win, but this is such an average United side and nothing at all to be feared in our chase for top 4 this season.

deluded scousers

Reagovat
smazaný uživatel

vyměňte prosím Matu s Januzajem a Mata <> Ander :( a Chicha <> Ronei

Reagovat
r.mrazik

januzaj dolu,hrasek na hrot a rooney na podhrot...a depay by to taky mohl obcas nahrat

Reagovat
CubONE

Dajte prec ten drbly zemiak vpredu, hrasok na plac! A chudak Darmian, nabehne tam brzde Matovi asi 15krat a loptu dostane raz. Adnan tiez v lese. Zatial hroza.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je fakt parodie

Reagovat
JacksLFC

on je ted asi parodie na Matu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
masly008

vy tam máte ale zeleniny-hrách,bramboru.

Reagovat
Mastný Chobot

a ovocie majú vo fanúšikovskom tábore

Reagovat
smazaný uživatel

A ake jebnute

Reagovat
Mastný Chobot

o jedle sa zle nehovorí

Reagovat
smazaný uživatel

zmen ten nick Dom...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Ve 20. minutě jsem myslel, že Newcastle dostanu bůra, to jsem si říkal, že takhle špatně sestavenej a koučovanej tým v Premier League snad ani být nemůže. Tam nebyla vůbec žádná spolupráce při bránění, každej si plnil defenzivní složku individuálně, mezi i uvnitř jednotlivých řad byly šílený mezery, tudíž jako celek nebyly vůbec kompaktní.

Potom se to opticky vyrovnalo, ale vůbec se mi to nelíbí - hraje se na strašně velkém prostoru, jak kdyby byla 70. minuta - jedna situace teď před poločasem to krásně shrnula, když střední záložník Newcastlu dal kratší zpětnou přihrávku - stopeři Newcastlu byli ještě 10 metrů hlouběji, takže to tam od Manchesteru někdo pohodlně vzal a šel do brejku. Při něm míč ztratil, přišla přihrávka na střeďáka Newcastlu a opět obrovská díra, než následovala záložní linie domácích.

Reagovat
Nikikrew

Tak United prvych 15 minut suverenny, potom by som aj kludne povedal ze Newcastle bol vyrovannym superom, miestami dokonca Newcastle ovladal hru. Celkom sympaticke posily pre Castle, MItrovic, Mbemba a ta 5tka sa mi celkom pozdavaju. Na druhej strane Obertan to je hrac tak do fortuna ligy, ten je neskutcne slabucky. Ak United nedaju skoro gol, moze to byt este celkom zaujimave.

Reagovat
kiwwi

Miestami myslíš tak 5 minut z polčasu?

Reagovat
Nikikrew

Da sa povedat. Avsak po vasich stratach v strede pola mali naozaj slubne prilezitosti ale ta finalna prihravka nikdy neprisla.

Reagovat
vicinda07

Aarons miesto Obertana okamzite...nechapem co ten saso este robi v EPL...Ayoze, Wijnaldum, Motrovic super, skoda ze nehra Sissoko este

Reagovat
Pipo123

Myslíte že vyhraje Man U o dva goly ?

Reagovat
I am Mancunian

nie, ak vyhrame, tak asi 1:0

Reagovat
Ligter

jo, to bych se nebál. Newcastle se při prvním sesype, pokud ho teda dáme do cca 60. minuty

Reagovat
Manik...

stejná myšlenka

Reagovat
masly008

asi ne.

Reagovat
Manik...

Jo, dají gól a Newcastle se sesype

Reagovat
I am Mancunian

vsetci tu zrazu fnukaju

Reagovat
iamek

0 strel na branu kritika, 10 strel a zase kritika ...

Reagovat
mithro

ani nie, mat tam utocnika, tak pohoda.

Reagovat
CubONE

Reagovat
vicinda07

ale skonci to 1:0 Mbemba si drbne vlastny

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslím, podľa toho, čo som videl, tak to vyzerá, že nevie kopnúť tak silno, aby to Krul nechytil

Reagovat
Ed_Hazard

podme červený hniláci, mám na vás 1tku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

Newcastle vyborny, škoda že Mitri nemířil trošku níž. Od 30 minuty Mu hraji totální sračku. Propadají ale to se dalo čekat s tou nepohyblivou zálohou. Depay spaluje jako obvykle.Věřím že dnes už to neuhaluzí. COME ON NEWCASTLE!

Reagovat
masly008

castle výborný? vždyť si ani nenahrajou.ti nemají v PL co dělat s takovou hrou.pozitivní je pro ně jenom výsledek.

Reagovat
vrabejka

od 30.minuty vas přehrávají. To v\ furt ztrácite jedonduche míče apropadáte. To vy nemáte v PL co dělat

Reagovat
masly008

nás?arsenal hraje až v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

nesuď Castle po 3 odehraných kolech

Reagovat
nani92

pod prvých dvoch slovách som mal dosť..

Reagovat
masly008

asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že si neměl dost už po přečtení jeho nicku.

Reagovat
Ligter

málokomu se tak rychle povede oxymóron

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Až je mi líto Bastiho jak tam jezdí po prdeli a Depay si dává patičky zase

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza, Wazza kdeze, takto to nepojde dalej

Reagovat
I am Mancunian

nefnukaj

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kluivert9

Ten Depay je tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

S Rooneym hrajeme v podstatě v 10. Momentálně je tam úplně zbytečně..

Reagovat
Ligter

Basti je zraněný? protože jinak asi nechápu, proč teď střídat kus za kus

Reagovat
mithro

tam potrebujeme energiu v zalohe a on tam da miesto andera carricka

Reagovat
masly008

třeba hraje na údržbu.asi je mu bod dobrý.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

link pls.?

Reagovat
masly008
Reagovat
Manik...

Ty jsi kouzelník, před chvíli mi psal, že nefunguje

Reagovat
masly008

mi jede

Reagovat
Manik...

mně po tvém komentáři právě taky

Reagovat
masly008

co tam ten obertan ještě dělá.to je mclaren slepý.

Reagovat
smazaný uživatel

depajko

Reagovat
Zaschrona

Proc zas nehraje Herrera? Nejlepsi zaloznik, ktereho United maji a nehraje, k nepochopeni...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí hrať, základ má totiž istý

Reagovat
I am Mancunian

spytaj sa ivana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

fnuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CubONE

Ktovie kedy LVG pride na to, ze s Wazzou na hrote hrame takto v 10.

Reagovat
nani92

no..po 30tich minutach optimizmu to je opät to isté vrátane striedania..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Rohy na krátko sú najväčšia chujovina jaka vo futbale existuje

Reagovat
Ligter

žluté karty za to dávat

Reagovat
wild

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie vzdy

Reagovat
bayern987

Reagovat
RKBoy

jak može vobec niekto porovnávať Depaya s Hazardom..

už ked mal Hazard 21 bol lepší ako Depay..

stačí si porovnať to čo do vtedy dokázal Eden a čo Memphis, nehovoriac o úplne rozdielnych štartoch do PL.

Eden je pre mňa s Neymarom a Pogbom najväčší talent od dob mladého Messiho a Ronalda.(minimálne sú to najväčšie talenty ktoré zatial svoj potenciál potvrdzujú)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč toho Rooneyho pořád trápí na hrotu? A vůbec, snaha vymyslet něco nápaditýho je nulová.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbemba to je neskutečnej player

Reagovat
Mastný Chobot

snáď z jeho výkonu niekto spraví kompilačku

Reagovat
CubONE

No mne prisiel dozadu na kraji dost slaby.

Reagovat
Mastný Chobot

je hrozný

Reagovat
Dawon

Boze ten Rooney je zoufaly, neudela kurva ani krok, ktery by vzdalene pripominal naky nabeh

Reagovat
smazaný uživatel

depay si mysli, ze je cronaldo asi :-)

Reagovat
Dawon

Adnan

Reagovat
Cobra

V čem je Depay lepší, než takový Townsend?

Reagovat
Pigeon

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mastný Chobot

vo futbale

Reagovat
Kowe

Januzaj

Reagovat
Infernoqt

Chicha to rozhodne dneska

Reagovat
Miguel19

Januzaj

Reagovat
masly008

Reagovat
fajdax

Januzaj

Reagovat
jacobT

Thauvin na plac

Reagovat
jacobT

díky Steve

Reagovat
Mastný Chobot

rozhodcovi je ľúto Mbembu, že ani nevie, kde sa nachádza, tak to radšej Shawovi odpískal. Charakter

Reagovat
I am Mancunian

chcharito in a herrera ma opat smolu

Reagovat
masly008

jestli obertan dohraje celý zápas tak nepovažuji mclarena za svépravného.

Reagovat
Greny

United dnes nevyhrají vsadil jsem jedničku takže ti bude plichta nebo 0:1 i když Newcastle je hrozně špatnej

Reagovat
masly008

ale vrabejka říkal že jsou výborní.

Reagovat
kissak

však měl pravdu

Reagovat
RKBoy

je 0:0 a ten genius tam dá druhého defenzívneho záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokedy to ma ten plesnivy holandsky ganaj zmluvu?

Reagovat
masly008

Reagovat
SpecialOne

To už tam byl ten Ed, když jste do Anglie přivedli Obertana?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Januzaj se vzdycky tvari pri stridani, jak ublizeny kokot, pritom je nejhorsi na hristi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

aky je kurz na dalsie 1:0 ?

Reagovat
jacobT

1.0

Reagovat
celeb

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Ligter

boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Si dela prdel ne..??

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se něco děje, stačí jedno střídání..

Reagovat
pingla

Mne tam proste ten Fella hodne chybi, treba ted, kdyz vedl Rooney mic, tak u stoperu zadny vysoky hlavickar a taky to tak dopadlo

Reagovat
Kaze

Coz problem nebyl, jaks videl

Reagovat
SpecialOne

A já dám - 3,5 gólu za 1,4

Reagovat
I am Mancunian

na nas zapas ? v PL ?

Reagovat
SpecialOne

Tak za 1. mi to vyjde jinak jsem uvažoval nad -2,5 ale to je zrádné no...

Reagovat
I am Mancunian

-1.5 tutovka

Reagovat
Ed_Hazard

tvl junajtit....banda priemerákov

Reagovat
Mastný Chobot

Mbemba další krásny clearance

Reagovat
wild

dopice ale sak uz vystrelte poriadne

Reagovat
Jazdec

omg, Newcastle...strašne to otvorili.

Reagovat
Dawon

Carrick je vyborny

Reagovat
Manik...

Ibrahimovič by se tam teď strašně hodil

Reagovat
I am Mancunian

youngsteeer ideme na penaltu

Reagovat
I am Mancunian

tak valencia

Reagovat
wild

Reagovat
nani92

neeeeeeeeeeee

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

fanoučci MU, na kolikáté místo to letos po těch pár zápasech tipujete?

Reagovat
Ligter

první, se skórem 38:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
I am Mancunian

3.-4. a vyhadzov lvg

Reagovat
smazaný uživatel

bolo zaujimave sledovat Ayozeho takto hlbsie.. treba povedat ze nesklamal, verim ze o par rokov bude v top klube

Reagovat
mithro

Valencia

Reagovat
I am Mancunian

darmian bol vyborny dopredu, tak ho musel zrusit predsa

Reagovat
Counter

Hah, celý zápas bez Herrery.

Reagovat
nani92

*liga

Reagovat
I am Mancunian

troll

Reagovat
Ed_Hazard

Chicharito tebe jebeee..

Reagovat
Dawon

DO PICE CHICHO

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidím na 0-1 Mitrovic 90+

Reagovat
smazaný uživatel

Krulinho !

Reagovat
Miguel19

Krulík

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se diví, že nehraje, když nedá sám před bránou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň se teď, když tam je, United do nějaké šance konečně dostali.

Reagovat
Kluivert9

Takže po prvních 3 kolech United kupujou místo stopera hrot?

Reagovat
masly008

vždyť mají bramboru s hráchem ne.

Reagovat
Kluivert9

Právě... počet vstřelených gólů je toho důkazem.

Reagovat
Manik...

LVG je lempl, když stáhne Bastiana a dá tam Carricka místo Herrery, to se pak není čemu divit, že je to 0:0

Reagovat
Dawon

Carrick je nejlepsi na hristi od sveho nastupu

Reagovat
smazaný uživatel

"This is only the second game in the last 21 where Rooney has had more than one shot on target."

Reagovat
jacobT

v 103. minúte rozhodne

Reagovat
Manik...

... jestli půjde bečer na hambáče leda tak

Reagovat
Mastný Chobot

... ale už teraz vie, že pôjde

Reagovat
jacobT

vyhodil som ho z fanty, takže to je tutovka, že dá gól a ešte si naň aj sám asistuje

Reagovat
Counter

Největší fanta bust, jaký pamatuju.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Bizarre sub from Van Gaal, whose in-game choices continue to amaze. Has Herrera on the bench but chooses a RW to replace a good RB.

Reagovat
Mastný Chobot

Samo, buď rád, že nefandíš Arsenalu. Wenger by tam poslal namiesto Bellerína Welbecka.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto katastrofalni produktivita united, spatne poskladany, chyba trenera, nechapu proc cely zapas hraje koncovej hrac Rooney, u kteryho kazda akce konci

Reagovat
Greny

Co je s Fellainim minule dal gol tak za "odměnu" tribuna?

Reagovat
smazaný uživatel

trest z minule sezony

Reagovat
CubONE

Stopka

Reagovat
EXoRcIsT

trest za cervenu este tento zapas

Reagovat
smazaný uživatel

chybí vám Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam, to je strasnej lempl ten Rooney, vzdycky jsem to rikal ze muze hrat nekde reznika ale ne fotbalistu v top klubu

Reagovat
iamek

Rooney tragedie. Tribuna malo. Presne jak jsem psal o polocase. Budeme prvniho polocasu litovat.

Reagovat
masly008

myslíš prvních 20 minut asi?

Reagovat
Counter

Wayne Rooney to the referee: "F**k off. F**k off you s**t c**t."

To je vzor

Reagovat
masly008

a pro koho by jako měl být fotbalista vzor? snad jen pro nějaké blázny.

Reagovat
smazaný uživatel

Taká špina. Hrá za správny klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Za to aj dostane nejaky trest? V spanielsku by mu hrozili 12ka.

Reagovat
Counter

Myslím, že ne, tohle od něj není poprvé ani naposledy.

Reagovat
SpecialOne

Podle pravidel fotbalu by měl rozhodčí dávat automaticky červenou, když proti němu hráč použije vulgární výraz, nechápu, že to někteří tolerujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Colo dneska pecka

Reagovat
Dawon

Ja to jebu

Reagovat
Trapper

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
Miguel19

Wow

Reagovat
nani92

Valenciove centríky mi chýbali..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pingla

Kdyz tam neni jeden jediny schopny hlavickar, tak jsou super ucinne

Reagovat
nani92

nefnukaj ty troll

Reagovat
pingla

Boze ty jsi co za krale? Se na tu hru nejdriv podiv a pak tu pis neco o centrech somraku madarsky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
masly008

proč se nastavují 4 minuty nechápu.vždyť nebylo jediné delší přerušení.

Reagovat
celeb

to vies, oslavy golov, vynasanie zranenych hracov na nositkach, dymovnice na ploche ...

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

protoze fotbal se hraje pro lidi a ctyri minuty by melo byt povinne nastaveni minimalni vsude

Reagovat
smazaný uživatel

on to tam ani neposle ten cetnr a vi ze nema cas, to zasekne.. ty vote to jsou zebraci zkurveny

Reagovat
Infernoqt

Newcastle dobrej bod, vybojovali si ho.

Reagovat
SpecialOne

Nehorázná neschopnost Newcastle udělat brejk, Cissé čerstvej a není schopný předběhnout Smalinga

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tempo skvelé. Newcastle prekvapil defenzívne, už sa to začína podobať na futbal.

Reagovat
EXoRcIsT

Rozhodca krista boha ziadny cit pre hru a celkovo divne piskanie fauly nepiskne a normalne suboje ano na obidve strany

Reagovat
Manau

Cit pro hru, myslíš, že když nastaví 4 minuty, tak měl ještě nechat MU zaútočit, že?

Reagovat
Dawon

boze poslednich 10 sekund a oni si prihravaji na 2 metry na vlastni pulce Bez utocnika proste nemuzem hrat, to co Rooney predvadi na tom hrotu je neuveritelna parodie na cokoliv

Reagovat
ACSMan

Přesně na tom hrotu neni vůbec cítit žádný nebezpečí kéž by došel Lukaku a nebo hrášek dostal přednost

Reagovat
Miguel19

Pěkně Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

ronei

Reagovat
smazaný uživatel

nebal bych se rict ze to bylo domluvene,co schvalne nedal chicharito se jen tak nevidi, rooney na place cize o hrace min cely zapas, a ten konec, katastrofa, borec ma par vterin a misto to nakopnout zasekne balon a nahraje dozadu at rozhodci piskne. Celkove dat za tri zapasy s prumernyma tymama jeden gol, to je katastrofa,Van Gaal okamzite pryc z tama

Reagovat
nani92

čo by som dal zato aby som zistil, že to bolo domluvene a nie snaha v plnej sile..

Reagovat
Mastný Chobot

0-0, ale dobrý zápas

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

omnoho krajší zápas, ako tie predchadzajúce. Podľa mňa nieje dôvod plakať pre 2 body, lebo herná tvár MU je stále v progrese a dnes to šlo dobre.

Reagovat
EXoRcIsT

1 jeden zapas hrame paradne a presne ten iba remizujeme ale ked hrame totalny prd tak vyhrame a LVG do rici uz tam daj toho Herreru od zaciatku

Reagovat
Grahf

rooney a mata ven, totálne brzdy, lvg tiež, ten je posratý hrať odvážny futbal.

Reagovat
kiwwi

jojo, dneska to bola vyslovene hra na istotu

Reagovat
Grahf

a nebola? Proti betonu s dvoma DM, ktoré prešli polku len omylom. K tomu to ustavičné prihrávanie si v strede a tempo jak mrtvy slimak. Hlavne nestratiť loptu, to je jeho krédo. Jebať ho do ucha

Reagovat
kiwwi

ty si si pustil nejaky zapas z minulej sezony zo zaznamu?

Reagovat
Grahf

nie, len ty dokážeš obhajovať tragédiu neskutočne dlho, asi ti pomalšie zapaluje.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
smazaný uživatel

výkon dobrý.. chce to hroťáka...

Reagovat
smazaný uživatel

Sch Sch Herrera - Young Rooney Memphis, ináč to nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo mám k tomu povedať, začali sme skvele a zápas by sme vyhrali, keby nás nezarezal rozhodca a nepískol "offside". Nie som prorok, ale myslím, že keby nám ten gól uznal, tak by sa zápas vyvíjal úplne inak a Newcastle by sme nakoniec v pohode rozbili. Potom sa ich výkon zlepšil a ubránili to. Prišli si po remízu a majú ju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam boli aj iné šance ktoré sa musia premienať proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad Chicharito také šance jednoducho dávať musí, ak chce hrávať. Mali sme aj smolu

Reagovat
Dawon

na rozdil od Rooneyho se do te sance ale proste aspon dostane Ze nebude uplne rozehrany a rozestrileny se u hrace, co odehral 2x 20 minut za posledni mesic a pul, da asi celkem ocekavat

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, nie je rozohraný a vo forme, ale toto by mal dávať aj o polnoci. Veľmi potrebujeme zabijáka na hrot, čo dá gól aj z hovna, ako keď nás ťahal RvP vo forme.

Reagovat
Dawon

Jako o tom zadna, dat to proste mel...ale mnohem vic jsem schopny chapat nepromeneni takove sance, nez Rooneyho totalne zoufale vykony 4 zapasy v rade

Je to tak no, strasne nam chybi opravdu spickovy utocnik typu aguero, suarez, RVP ve forme...nikdo takovy tam ted neni, ani kdyby se vsichni nasi utocnici spojili dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Ayew, Shaqiri ci Chadli do fanty ?

co myslite ?

Reagovat
Maresma

Ayew

Reagovat
Mastný Chobot

Chadli alebo Ayew... skôr Chadli

Reagovat
Counter

Ayew

Reagovat
Zaschrona

Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

Ayew

Reagovat
Ed_Hazard

Chadli.

Verim ze sme ti pomohli

Reagovat
JacksLFC

To je přesně to o čem jsem mluvil... My taky hrajem hrozně a taky s hroznym výkonem jsme 2x vyhráli 1:0 jako Mufani, a ted mufani krásnej, nátlakovej fotbal kde s každym útokem byli velice nebezpeční a remizujou 0:0! Tak co je důležitější? Hrát hezkej fotbal a dopadnout takhle nebo trapně vyhrát 1:0 ?

Reagovat
masly008

pro managery vyhrát s hrůzou fotbalem,ale za fanoušky bych řek že hrát pěkný fotbal.

Reagovat
frank

Samozřejmě ani A nebo B, ale C. Hrát kvalitní hezký útočný fotbal a vyhrát. A když se bude hraje dlouhodobě nátlaková hra se spoustou šancí, výhry na sebe nečekají dlouho.

Reagovat
JacksLFC

dneska i kdyby se hrálo 100let tak by Manchester asi gol nedal heeld

Reagovat
Counter

Výhra je vždycky nejvíc. Nikdo ti nevyhraje titul jen s ošklivým fotbalem celou sezonu.

Reagovat
Mindas

A LM?

Reagovat
Counter

Pohárové soutěže můžou být jiná (-.-)

Reagovat
JacksLFC

chelsea vyhrála s hroznym fotbalem jak BPL tak LM, to o něčem svědčí

Reagovat
TopinB

Vidí tři zápasy kde Chelsea hraje beton: Hlásá, že Chelsea betonuje proti úplně všem

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitívne je to, že tento výsledok je jednoducho anomália a zápas sme mali jasne vyhrať, s trochou šťastia by sa to podarilo (Carrickova strela, tyč, atď.) a s tým ako je na tom Rooney som tak trochu tušil, že ten zárez rozhodcu hneď na začiatku nás to bude na konci fakt mrzieť. Chicharito také šance jednoducho musí dávať, nebolo to len o tej šanci, ale proste to jeho zaváhanie nás stojí 3 body, jednoznačne potrebujeme posilu do útoku a pôjde to. S Rooneym v najväčšej forme by sme určite vyhrali...

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dier, Mason, Chadli, Dembele, Lamela; Kane

Reagovat
SpecialOne

kde je kurva Eriksen?

Reagovat
smazaný uživatel

knee injury

Reagovat
SpecialOne

fanta to očividně nezaregistrovala

Reagovat
Mastný Chobot

v Ozilovom tieni

Reagovat
masly008

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola len otázka času

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
Jardin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
frank

Máte někdo kvalitní stream?

Reagovat
Orlandiiik

máš stream ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jen tenhle, ale furt hledám lepší http://0eb.net/video/10543.html

Reagovat
Liquid

Na West Ham doma proti Bournemouthu kurz 2,7 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Taky to nechápu.

Reagovat
nani92

ale LVG mi už tiket aj tak dojebal

Reagovat
jacobT

Reagovat
Miguel19

Teďka ten kurz bude ještě vyšší

Reagovat
smazaný uživatel

už víš proč

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

hd stream na Leicester?

Reagovat
jacobT
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Orlandiiik

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini MOTM

Reagovat
Mastný Chobot

666. pre výhru Leicesteru

Reagovat
masly008

Reagovat
TopinB

link na WHU - BOU?

Reagovat
Infernoqt

jinak Rooney po dnešku 10 zápasů bez gólu

Reagovat
masly008

sniper

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začína byť znepokojujúce.

Reagovat
nani92

ale Swarley hovoril..

Reagovat
smazaný uživatel

musime koupit utocnika a to hned jinak nedopadnem dobře

Reagovat
SpecialOne

První gól dá Bournemouth 2,12

Reagovat
mimi_united

Teoreticky...existuje nejaký klub ktorý by bol ochotný kúpiť Wazzu aj s jeho platovými požiadavkami?

Reagovat
masly008

ne

Reagovat
Mastný Chobot

MU

Reagovat
Mastný Chobot

tak už vieme, prečo bol na WHU tak vysoký kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte že som všetky eurá na bete prehral

Reagovat
jacobT

a ja som to rýchlo natipoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson je zhulený?

Reagovat
TopinB

rip každému kdo nemá Wilsona ve fantě

Reagovat
TopinB

Ale jako CHERRIEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Heisenberg

Creswell áčko, nice.

Reagovat
SpecialOne

Tak zatím WHU vs. Creswell 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

Creswell a Jenkinson pěkný představení

Reagovat
Liquid

Biliči jednej a okamžitě vystřídej Cresswella, 2 příhry na gól

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham na rucnik

Reagovat
Usty

Cressweeeeell Oba góly zesral... Ale presink Cherries je úchvatnej, West Ham si nemá šanci čuchnout. Fantastickej výkon od Bournemouthu No a gólovej čuch Wilsona není třeba komentovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Ogbonna? není tohle rasismus?

Reagovat
Usty

spíš debilita

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný rozumný dôvod na stiahnutie Ogbonnu?

Reagovat
Kluivert9

Vedle dnešního Cresswella a Jenkinsona by mohl utrpět psychické trauma do konce života.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic prvý vyhodený, jak na nich pozerám tak je to tutovka.

Reagovat
Orlandiiik

To je taková srajda co hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako každý zápas

Reagovat
Orlandiiik

souhlasím

Reagovat
Sali5

A tohle není penalta pro Leicester?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

To nebyl zrovna chytrej zákrok od Vertonghena, velmi snadno to mohla bejt pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

to sa asi malo pískať

Reagovat
smazaný uživatel

west ham nejslabsi vykon co jsem kdy videl od tymu v premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bez tváre, bez herného systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
frank

Prej "100% penalty" Vždyť se drželi oba navzájem.

Reagovat
jacobT
Reagovat
masly008

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to napadlo, když jsem ho viděl

Reagovat
Mastný Chobot

in his natural habitat

Reagovat
smazaný uživatel

#drinkmorewater

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že stáhnul toho Ogbohnu, tam si to koledovalo o to, aby ho trefil šlak z těch dvou košťat na lajnách.

Reagovat
Usty

jj, teď tam hrajou piču hned tři beci :)

Reagovat
smazaný uživatel

sice hrajem celkem hovno, ale nuda to není

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 Kane, Kane

Reagovat
fenixLFC

ked ma nadviazat na minulu sezonu tak gol da v novembri/decembri

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Diky Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

a my je necháváme, takže díky nám

Reagovat
Counter

Jakože si jdete schválně pro to osmé místo, aby se vám Usty s fantomasem mohli nepokrytě smát?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli skočíme osmí, tak Ustyho s fantomasem začnu uctívat

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Uložil bych si to, ale věřím, že kvůli tomu nesmažeš ownysearch.

Reagovat
fantomas

Reagovat
frank

Hrozně prokaučovaná letní příprava. Tým není absolutně připravený. Hlavně že se po konci sezóny letí do Malajsie nebo kam.

Reagovat
Counter

Ostatní fanoušci Spurs ti vysvětlí, že příprava byla úplně v pohodě a není co na ní kritizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Si přečti komenty v tom velkém předsezonním prevku.

Reagovat
Cobra

Konec hrdinství... Lamelo, v Anglii nemáš co dělat. Běhat bych mohl i já za zlomek platu, co bere on-! Mason dobrý jako střídající hráč, ostré křídlo nemáme(nechápu, proč se Chadli nesmyslně furt stahuje do středu). Jediný hráč, kterého vypíchnout je Dembelé.

Sračkoidní hra jako pod AVB, ale to byl aspoň trenér, který dobře vypadal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj, teraz príde owny s tým, že Lamela mal minulý rok viac asistencií ako Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

a není to pravda?

Reagovat
Mastný Chobot

je, samozrejme, že je

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Eriksen. Nahradit Diera Bentalebem a vzhůru do 2. poločasu.

Atkinson nám lehce připískává, nelze si stěžovat

Reagovat
Cobra

V téhle formě Dembelé>Eriksen. Jenom by musel Dembelé hrát ve středu místo Lamely, který hraje všude možně. Bentaleb určitě hrát, o tom není pochyb.

Nejvíc mě tam ale chybí někdo jako Townsend, který to vezme na sebe a trošku ty jejich beky prožene.

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv jsem odpůrce Townsenda, tak musím uznat, že vážně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
Cobra

Čistě podle vkusu: AVB>Klopp>Tělocvikář>Ozil

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

tahle fanta bude prozatím nejhorší v historii soutěže, tolik failů, co jsem tam nasázel, to by se nikomu nepovedlo... a to jsem tak hezky začal

Reagovat
Infernoqt

jen dneska - Gomise jsem smazal kvůli Depayovi, Shelveyho kvůli Bastimu, který navíc střídal v 59. minutě, Ogbonna na stoperu, Darmian sice taky, ale u něj mi to kazí ta žlutá, Kane jako kapitán, Eriksen pro změnu nehraje vůbec

tohle může spravit už jen Silva s Aguerem, ale City bych zrovna přál ztrátu bodů

Reagovat
jacobT

Creswell to tam Wilsonovi krásne pripravil

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

luxusní pass

Reagovat
Counter

Foxes ho nechali.

Reagovat
Counter

West Ham teď velkolepý obrat

Reagovat
TopinB

Reagovat
jacobT

len aj Payet by sa mohol zapojiť

Reagovat
TopinB

King

Reagovat
Usty

dotkl se ho vůbec? vždyť hrál míč...

Reagovat
Counter

Bendtner fík za Wolfsburg

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

west haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
SpecialOne

Lei-Tot - Ten pocit, když vsadíte oba týmy dají gól a po hodině hry je to na střely na bránu 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

už som dnes videl vyše 150 minút Premier League a ani jeden gól

Reagovat
Kluivert9

PL, reklama na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver

Reagovat
Mastný Chobot

stavím sa, že so Chadlim sa nikto v šatni nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

ten lamela to je tragedie, ten uz se asi nechyti

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk je ztracenej. Neumi obejít ani jednoho hráče, nechápu že ho neposadí.

Reagovat
Mastný Chobot

všimnite si ten rozdiel medzi domácou a hosťovskou lavičkou na King Power

Reagovat
smazaný uživatel

osvětli nám to

Reagovat
Mastný Chobot

všímaj

Reagovat
jk

Na domácí mají náhradního útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

jn, pravda

Reagovat
kiwwi

kedy dal naposledy v lige gol Kane?

Reagovat
smazaný uživatel

v posledním kole minulé sezony

Reagovat
Liquid

prý si góly šetří na Arsenal a Liverpool

Reagovat
Counter

West Ham (-.-)

Reagovat
TopinB

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGH

Reagovat
Zaschrona

paradne Pugh, obrana West Hamu pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc šiel som sa vysrať hneď po polčase a dokázal som to až teraz. Čo sa deje v Upton Parku

Reagovat
Mastný Chobot

skôr čo sa deje v tvojich črevách, ked sereš tri štvrte hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prvé vyšlo hneď, ale druhé si dalo načas

Reagovat
smazaný uživatel

ušetři nás detailů pls

Reagovat
TopinB

Clusterfuck se děje

Reagovat
Liquid

Tomkins dnešní obrana West Hamu nemá ani parametry champu

Reagovat
Counter

Škoda Mahrez, Lloris vůbec netušil

Reagovat
smazaný uživatel

Třešničkyyyyyyy

Reagovat
jacobT

Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Kramarič se v Leicesteru neosvědčil nebo proč vůbec nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa Ranieriho sú Okazaki s Vardym lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To mu brát asi nebudu, ale za stavu 0:0.. 0:1 by na těch 10 minut dostat šanci moh.

Reagovat
smazaný uživatel

Adama..

Reagovat
Counter

cibuleeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Goool Villaaa

Reagovat
fantomas

A Counter má vytřený voči

Reagovat
Counter

Pohoda

Reagovat
fantomas

A ještě jednou Jenkinsonem

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson

Reagovat
Zaschrona

Jenkinson i Creswell dneska fakt uzasnej zapas, famozni podivana

Reagovat
Zaschrona

*Cresswell

Reagovat
avicii

Reagovat
Counter

MAHREEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
smazaný uživatel

DELEEEEEEEEEEEE FUCKING YES

Reagovat
Mastný Chobot

počkej si

Reagovat
I am Mancunian

kupujme mahreza

Reagovat
Counter

Mahrez ♥♥♥♥♥

Reagovat
Cobra

Alliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Mastný Chobot

počkej si

Reagovat
Cobra

dární

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

PL, reklama na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

som zvedavý, či Mahrez dokáže toto udržať dlhodobejšie. Už minulý rok vytŕčal z Foxes, ale tento rok je úžasný každý zápas, aj dnes už pred gólom bol zďaleka, zďaleka najnebezpečnejší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak WHU-Bournemouth nakoniec match jak blázon. Skvelý výber od Digi

Reagovat
Counter

Ví co dělají očividně

Reagovat
smazaný uživatel

to nevybíra digi

Reagovat
smazaný uživatel

a kto?

Reagovat
fantomas

Kunda píča, Butland je neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
Mastný Chobot

úúú, Lloris za to, že ho neodstrelilo do brány aj s loptou

Reagovat
smazaný uživatel

spurs docela tragedie, s timhle tymem budou radi za 6. misto

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde všade padne gól v nastavení? Tipujem Spurs na 1-2 a Stoke na 1-2

Reagovat
Mastný Chobot

tottenham je momentálne rád za každý odkop mimo ich šestnástky

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham, nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik měl Juande Ramos bodů než ho vyhodili?? Pochettino by mohl útočit. Ta hra je naprosto šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva v osmi zápasech.

Reagovat
Counter

Dva z osmi zápasů. Poche už má splněno

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Villa CP

Reagovat
jacobT

Tak 170 min kukam futbal a nic, a ked odidem hned dva goly

Reagovat
Mastný Chobot

stále lepšie jak, keby si 170 minút sral

Reagovat
jacobT

Tiez pravda, nedopadol som najhorsie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už se nevracej...

Reagovat
jacobT

Uz je to jedno, nie? Dnes uz aj tak ziadne goly nepadnu.

Reagovat
Counter

Hezky pěkně Spurs, už dva zápasy unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

ubožáku

Reagovat
Counter

Ani pochvalu neumíš ocenit.

Reagovat
smazaný uživatel

trhni si

Reagovat
Mastný Chobot

#NZVLDŠ

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevíš jak

Reagovat
smazaný uživatel

i když ... fandíš Arsenalu, tak asi máš nějaké zkušenosti

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
TopinB

Reagovat
mul

s tymto stredom zalohy, katastrofalnymi kridlami a jedinym utocnikom, ktory dlho nedal gol, to bude vazne umiestnenie ako bolo v preview

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
frank

Prohrát doma s tragickým WHU je taky kvalitní počin

Reagovat
Counter

Klasika, obraťme to na Arsenal.

Reagovat
frank

Já vůbec nepopírám, že dosavadní výkony byly slušně řečeno bídné a tragické. Jenom se musím smát části zdejších fans Arsenalu. Třeba po prohře na United posměšky za umístění před Spurs ještě před prvním odehraným zápasem..

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, vsak to popichovani je nejlepsi, o tom ta rivalita je

Reagovat
frank

A proto se na můj pichlavý komentář snesl výsměch.

Já to chápu, jsme dole, tak si do nás fanoušci Arsenalu kopnou, ale při opačném scénáři je to špatně.

Reagovat
Counter

Napsat, že jsme prohráli s West Hamem není zrovna heroické popíchnutí.

Reagovat
vladis271

V pohode, v pondelok ich hodíme do kľudu a zas budú ticho ako blcha v psom kožuchu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

*píše si*

Reagovat
Mada

Reagovat
tulen

tragický WHU 3 zápasy - 3 body

ultragalakticky úžasný Spurs 3 zápasy - 2 body

ak by nám chvíľu vydržali všetci zdraví tak sme pred Vami s prstom v nose

Reagovat
frank

Moc dobre musis vedet jak jsem to myslel. Za celou sezonu se vam povedl jeden zapas a zrovna ten nejvetsi. Na trapeni v predkolech EL dal uvodni zapas sezony na chvili zapomenout, ale posledni dva zapasy se mizerie vratila.

Ale jak pisu vyse - muzeme si s vama momentalne podat ruku..

Reagovat
smazaný uživatel

A v suchem triku

Reagovat
Mastný Chobot

Jenks

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že si tuhle formu Sp*rs ještě pár kol podrží!

Reagovat
Counter

Co pár kol, aspoň do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU s takou obranou to je na facku. Čo to ten Bilic robí za taktické prípravy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tezko neco udela, kdyz mu krajni beci udelaji tri takove minely, ktere skonci golem

Reagovat
Usty

jj, tak radši místo nich stáhne po půlhodině stabilního stopera Bilić včerejškem totálně prohrál moji důveru...

Reagovat
smazaný uživatel

Stabilneho? Ogbonna v oboch domacich zapasoch horel jak fakla, Bohuzial pre nich, nie je lepsi ako Tomkins..

Reagovat
smazaný uživatel

Včera vyzeral zo všetkých obrancov WHU jediný ako futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tvoje naroky na futbalistu nie su vysoke.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ako z tohto zistil?

Reagovat
Usty

ano, stabilního. včera jako jedinej neposral nic závažnýho...

Jenks - dvě kokotiny na půlce, z nichž byl brejk

Cresswell - dvě minely, z nichž byl gól

Reid - neuhlídal před prvním gólem náběh Wilsona

To je jediný směrodatný... jestli hořel proti Leicesteru (jakože fakt ne) je v tomhle případě absolutně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa uz rozhodol striedat, tiez by som tam radsej nechal Reida, ale mal stiahnut Jenkinsona. Ja teda Bilica neobhajujem, on na to nebude mat, ale ak tvoju doveru stratil vcera po streidani Ogbonnu, tak to je usmevne trosku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic závažnýho? Vždyť jenom v tom sestřihu z MOTD je vidět, jak tam dvakrát brutálně zaváhal a mohlo to být 4:0 už po třiceti minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Cress ještě horší, to jo.

Reagovat
tomasinho

Jsem říkal hned, že Bilič bude průser, je to neskutečný chaos.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

A my s nimi doma prehrame

Reagovat
Counter

Každý zápas je jiný, na nás se hecli a nastoupili s jiným přístupem.

Reagovat
Mastný Chobot

hrali kráľovsky a vyhrali úplne zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

proc nemame Mahreze a Payeta?

Reagovat
frank

Protože máme Lamelu a Dembelého.

Reagovat
Miguel19

Courtois - Azpi, Zouma, Terry, Baba - Matič, Cesc - Pedro, Willian, Hazard - Rémy...

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich Albion - Chelsea FC přání 1:1 realita 0:2 pro Blues

Everton FC - Manchester City přání 0:3 realita 0:3 pro City

Watford FC - Southampton FC přání 1:2 realita 2:2

Arsenal FC - Liverpool FC přání 2:0 realita 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska všetci fandíme Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se připravte na kotel 0:3 pro City

Reagovat
habinity

Anglicky bulvar: neymar ma namierene do united...to uz fakt nevedia co maju pisat? Ale preco nepodpisujeme takych hracov ked bol este v brazilii?..preco nejdeme len po fakt hracoch?a ked knam taky prestupy ako di maria tak za rok odide.nechapem to..mam pocit ze uz nejsme united co sme boli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Ked chcem byt naj nepredavam svojich naj hracov a kupujem len spicku..bacca napr super utocnik..a ide do ac...vysvetli mi niekto preco ta prasacia hlava ho nechcela?..podla mna to je utocnik na pohladanie a to aj dokazal v seville.hazard mal ist do united len zgrlos sir nechcel priplatit par mega...isiel do chelsea.a teraz prevarime tolko mega na odpadoch ze to je kazdemu jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys ho du United fakt chtěl? Simulanta? Připadá mi, že anglicky fotbal jde do prdele, právě kvůli těmto simulantům. Chci v Anglii zase rychlý a silový fotbal, žadně parádičky a simulace ala La Liga. Svého Neymara chtěla hodně Chelsea, ale vybral si pochopitelně Barcelonu. Byl jsem rád, do toho simulantského klubu patří, ne do Anglie, no a ted Pedro kurva

Reagovat
habinity

Ja by som chcel hocikoho kto ma velke meno.a samozrejme aj nieco hraje.aj neymara.vsetko lepsie ako januzaj.mne sa pacia hraci tipu sterlinga depay hazard..len takych nevieme priniest.preco nedostane sance perreira? Nas naj hrac v priprave...lvg tento rok ked nic nevyhrajes coz je pravdepodobne, tak by som ta vy....l az by sa zaprasilo

Reagovat
iamek

Reagovat
Atlético de Madrid

"Chci v Anglii zase rychlý a silový fotbal, žadně parádičky"

ok

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, běhavý fotbal ze strany na stranu, se spoustou osobních soubojů, pří kterých hráči nepadají jako hrušky a tváří se, že mají málem zlomenou nohu. Ale myslím, že moc dobře víš, kam jsem tim mířil...

Reagovat
kiwwi

ty si riadny pricvik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

MotD sobotní ke stažení?

Reagovat
Usty

to mám, ale k odkazu na stažení jsem se nedopídil...

Reagovat
kiwwi

ved hned prvy komentar...

http://cloudyvideos.com/omnmiawhjvxl

dole potom kliknes na click for you file

Reagovat
frank

Na konci Shearer nádherně popisuje zabití a nevyužívaní Rooneyho.

Reagovat
habinity

Ine kluby maju hazarda sterlinga aguera ronalda messiho suareza zlatana cavani a proste kopu strikerov ..a mi tam mame januzaja smradlaveho slabeho na plac.ako chceme potom nieco vyhrat?... Mam take nervy na vedenie a na zbytocne dva body zo vcera..mata nevie spravit sprint januzaj tulak po hviezdach...rooney na tripe si mysli ze hraje fifu..depay jediny co chce nieco.young herrera sedi co vedia obist hraca nieco spravit.vsetko je tam zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Už stačilo.

Reagovat
nani92

Reagovat
iamek

Mame Rooneyho <3. Ale je pravda, ze do kadru LVG investoval nehorazne prachy a nejaka extra kvalita tam videt proste nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Že v kádru není vidět kvalita?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je nejaká šanca ze repre bude hrat zvysok kvalifikacie v Trnave ?

Reagovat
nani92

nie, kým sa nám darí tak určite zo ZA nepôjdu preč

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je samo o sebe picovina, je skoda z toho nevytlacit 20k atmosferu.

Reagovat
nani92

pri bojkote fanklubov môžme hrať aj na Nou Campe, ale atmosféra poriadna nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj uz dostal stop na 3 zápasy ?

Reagovat
smazaný uživatel

prý mu to jen podklouzlo..

Reagovat
iamek

Souper za to dostal cervenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé :) Súhlasím s ním vo veľa veciach.

Reagovat
fajdax

Courtois-Azpi, Terry, Zouma, Baba-Matic, Cesc-Pedro, Willian, Hazard-Costa

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

udělal jsem si takovou statistiku top týmů PL, podle který tipuju konečný umístění v tabulce

minulej rok mi to umístění vyšlo přesně tak, jak to nakonec skončilo, tedy až na Liverpool

u každý z těch statistik se dává 1-10 bodů a pak se to na konci sečte

letos:

golmani a obrana - Chelsea 9 , Arsenal 8, United 7, City 9, Liverpool 7,Tottenham 7

záloha - Chelsea 8, Arsenal 8, United 9, City 8, Liverpool 7, Tottenham 5

křídla a útok - Chelsea 8, Arsenal 8, United 7, City 8, Liverpool 7, Tottenham 7

šířka kádru - Chelsea 7, Arsenal 9, United 8, City 9, Liverpool 8, Tottenham 6

forma a postavení v tabulce: Chelsea 5, Arsenal 7, United 8, City 9, Liverpool 7, Tottenham 4

sehranost kádru: Chelsea 9, Arsenal 9, United 6, City 8, Liverpool 6, Tottenham 7

trenér: Chelsea 9, Arsenal 8, United 7, City 7, Liverpool 6, Tottenham 6

celkove:

Chelsea 55/70

Arsenal 57/70

United 52/70

MC 58/70

Lpool 48/70

Tott 42/70

takže to vychází na těsný titul City před Arsenalem, za nimi o pár bodů Chelsea a United v poklidu 4 flek

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Swansea a Palace pred Spurs

Reagovat
Nikikrew

to som teda zvedavy na diskusiu

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak z idnesu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bodů by měla záloha Spurs bez Eriksena?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to bere až tak do hloubky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovolím si o tom pochybovat

Reagovat
Tywin Lannister

záloha spurs je na úrovni týmu z dolní poloviny, když tedy nepočítám eriksena, ten to zvedá do průměeru

Reagovat
smazaný uživatel

A jak je možný, že loni ta stejná záloha skončila 5.?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo je napr. Chelsea pred Arsenalom ked ma Arsenalik o dva body viac?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jáj,som to nedočítal

Reagovat
nani92

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Napis jeste vysvetleni ke vsech hodnocenim.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně 150 úhozů ke každýmu, takže celkem 6300 úhozů.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vrabejka

Rodgers is considering giving firmino his first start on Monday (Echo) Supeer.

vitezstvi je nase!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

sa neteš. Posadí Coutinha len aby mohla hrať Lama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham have reportedly contacted Alexandre Pato’s representatives over a potential move for the Brazil striker.

Sice to je blbost, ale už jenom ta představa, že ho někdo může považovat za posilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz len ta predstava zeby Tottenham mal konecne utocnika a nie hype .

Reagovat
smazaný uživatel

Kane > Pato v každej hernej činnosti

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to momentálně nejlepší útočník brazilský ligy, už dlouho se nezranil a má výbornou formu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné, brazilskou ligu nesleduji, ale prostě těmto typům hráčů nevěřím, taky nevěřím, že by se z těch zranění úplně vyléčil

Reagovat
Atlético de Madrid

To je pravda, ale zároveň imo jedinej argument, proč by nemohl být pro Tottenham posilou

Reagovat
Kowe

ale dost velkej, zrovna Paro a Anglie k sobě moc nejdou. Nevěřim, že by zvládl sezonu bez zranění.

Reagovat
Counter

Kéž by to s ním Arsenal risknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam proste treba niekoho ku Kaneovi a to čo najskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale určitě ne Brazilce, kterým je 26, jsou náchylní ke zraněním a do Brazílie utekli, protože se neprosadili v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

No keď ste prespali celý prestupak tak narýchlo nie je ani Pato zlý..za tie drobné. Tam už mal byť Austin/Berahino.

Reagovat
smazaný uživatel

No neprosadil.. kvůli těm zraněním se to tak dá brát, že se neprosadil, ale jak píše Atlético, tak zraněnej už dlouho nebyl a patří k nejlepším hráčům v Brazílii vůbec.

Reagovat
Atlético de Madrid

Vsadil bych se, že horší než Goldado nebude

Reagovat
smazaný uživatel

to moc ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado, který za 3 sezony ve Valencii dal 81 gólů a pak u nás krutě vyhořel, tak velký fail asi nezopakuje, na druhou stranu bych to ale radši ani nezkoušel.

Reagovat
fenixLFC

to uz pociras s tym ze kane bude IP?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos má skvělou formu. Za těch 6m by nemusel být špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký tip, kde v Praze vysílaji PL? Nějaký sportbar nebo hospoda..DÍky

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Arbiter

stejně jsme tam jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

poslední roky spíš Arsenal, no

Reagovat
Ligter

1000. pro Manchester United.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Dnes dufam west brom chelsea x 1:1... Everton city 2:2 a arsenal loserpool 1:1 takto by aom si to prial

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsi dost nepřejícný hajzl

Reagovat
J0EL

Reagovat
habinity

Tak ne, ale nemrzela by ma ta x s newcastle..a je to realne ze vsetko skonci x

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Za normálnych okolností by CFC už mala bodovať naplno, lenže je to away proti Pulisovi. Ja cítim, že ešte by mohla sériu bez víťazstva predĺžiť.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne od teba, ze Liverpoole kde este detinsky schomolis nazov ako velky hejtr prajes remizku s Arsenalom

Reagovat
vrabejka

Chelsea remiza, City remiza, Saints vyhra

Reagovat
I am Mancunian

Wayne Rooney "hung out to dry" by Manchester United's style of play, says Neil Custis: http://t.co/4Z159RVL1i

Reagovat
smazaný uživatel

dneska watford první tři body

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 8s8 seconds ago View translation

Chelsea team v West Brom: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic ale dalo se to čekat..

Reagovat
Miguel19

Aspoň Zoumič 2 změny v obraně se nedali čekat no. Ale škoda že Baba není ani na lávce...

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 25s26 seconds ago

Chelsea subs: Begovic, Cahill, Mikel, Loftus-Cheek, Traore, Remy, Falcao. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Moses a Cuadrado půjdou do pryč..

Reagovat
vitasrp

Moses je hlavně pořád zraněnej.

Reagovat
Whitemedia

A jo vlastně, tak potom je jistý jen Cuadrado

Reagovat
vitasrp

Nějaký info ohledně absence Ramirese?

Reagovat
Miguel19

No zrovna koukám že tam chybí...na twitteru zatím nic

Reagovat
Deywid

spolu s Cuadradom na ceste do Juve

Reagovat
vitasrp

Každopádně takhle ta lavička vypadá naprosto otřesně.

Reagovat
Matić

Proč? Kdyby tam byl Místo Traorého nějaké zvučnjší jméno, tak tak vypadá skvěle. Ale je vlastně pravda, že Mikel a Loftus nám do zálohy nic extra moc nenabídnou.

Reagovat
Whitemedia

Hlavně Mikel nenabízí nic..

Reagovat
vitasrp

Nemáme křídlo na vystřídání, nemáme kvalitního náhradního středního záložníka na vystřídání. Dva podle mě velký problémy, kdyby se něco takovýho mělo v sezóně pravidelně opakovat.

Reagovat
Svatej

Mi to zas tak hrozný nepříjde.. na hřišti budou už od začátku tři křídelníci, případně se tam šoupne Costa při příchodu Radamela, nebo Remy. Rozhodně bych tam radši viděl je, než takovýho Cuadrada, kterej je z toho zbytku ''kvalitního'', co máme na tu trojku pod útočníkem, jedinej zdravej.

Reagovat
Usty

Remy loni zahrál na křídle několik super zápasů... A dávat prostor mladým je důležitý, když Traore a Loftus nedostanou šanci, je nesmysl je vůbec přivadet...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Ale je to srandovní ironie, že při takovým počtu křídel, co v týmu máme, tam na lávce je jen jedno

Reagovat
Miguel19

Tak Oscar a Moses zranění. Plantážník končí. Nikdo jiný nezbývá...

Reagovat
Error

Co navrhuješ s Traorém? Utratit?

Pokud hráč jeho kvalit při absenci dalších tří ofenzivních hráčů nedostačuje ani na pitomé střídání, tak je asi fakt něco špatně.

Reagovat
vitasrp

Ale samozřejmě, že dostačuje na pitomý střídání, mně jde primárně o to, že není ideální, když bys potřeboval dotahovat náskok soupeře, nějak změnit ráz zápasu a co se týče křídel (když nebudu počítat Rémyho), budeš mít na lávce jednoho hráče, kterej má v PL 0 minut.

Ale nejde o čistě o dnešek, protože těch absencí je dost - spíš kdyby se něco podobnýho v průběhu sezóny mělo víckrát opakovat, měl bych z toho docela obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rahman

Reagovat
icemike

Zouma

Reagovat
M0rb1D4S

Pedroooo!!!!!

Reagovat
Mastný Chobot

aké číslo má Péder?

Reagovat
smazaný uživatel

+44908045123 hehe

Reagovat
Mastný Chobot

jááj, Ctibor, ty si ale škrata

Reagovat
Whitemedia

17

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

Pedrito

Reagovat
Svatej

wooow, super !!

Reagovat
Steven666

co je s Oscarom?

Reagovat
Matić

zranění

Reagovat
fajdax

zraněnej

Reagovat
fajdax

Až na Ivanoviče super

Reagovat
Error

Zoumaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Sky Sports Football ‏@SkyFootball 16s17 seconds ago

#WBA XI to play #CFC: Myhill, Dawson, McAuley, Olsson, Brunt, McManaman, Morrison, Fletcher (c), Yacob, McClean, Rondon. #SuperSunday

Reagovat
Mastný Chobot

remízová

Reagovat
Error

Bez Berahina

Reagovat
Miguel19

Ani na lávce..

Reagovat
Counter

Tottenhamské prasácké taktiky no

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

SkySports o přestupech United, Pedrovi a Neymarovi. Ten tlustej týpek ze Sun vypadá 100% důvěryhodně

http://www.skysports.com/iframe/widget/video/UyZnQ1dzr5FBUOlfqp5xAMSq6zool7Mx#ooid=UyZnQ1dzr5FBUOlfqp5xAMSq6zool7Mx

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesport.cz/zapas/S4V1Tkq7/#sestavy;1 konečně super sestava pedro a hlavně marin a ramires konečně pryč pome chelsea

Reagovat
SpecialOne

no Marina už jsem měl také plné zuby

Reagovat
smazaný uživatel

pedrito hned dneska gol ;)

Reagovat
aramaki

Chelsea dnes vyhrá, WBA nehrá nič a Chelsea na nich zarobí prvé lacné 3body, City dnes naopak prvýkrát stratia, tipujem 2:2..

Reagovat
smazaný uživatel

Nový webový portál zaměřený na českou mládež. Informace přímo od hráčů

http://ceskafotbalovabudoucnost.cz/

Reagovat
SpecialOne

taky mám něco podobného dokonce zdarma : http://i.idnes.cz/14/123/cl6/TOF581348_profimedia_0180721802.jpg

Reagovat
Miguel19

Chris Cohen

‏@Chris_Cohen

Yes Pogba!!!

Reagovat
Deywid

To clarify, no definite confirmation from anyone at the club, (Im not at Chelsea TV any more!) but I've been told it's looking very likely.

Told by a friend who usually is spot on (apart from Cavani, lol)

Reagovat
CubONE

Juve ho toto leto nepusti.

Reagovat
vitasrp

Taky si neumím představit, co by se muselo stát, aby odešel. I nabídka v regionu nějakých 80 miliónů liber by je nejspíš mohla nechat klidnými, když u toho hráče máš celkem jistotu, že za rok podobný prachy dostaneš taky.

Reagovat
I am Mancunian

Neymar tells Manchester United he is open to joining from Barcelona http://t.co/DbQq3KHREV

Reagovat
smazaný uživatel

neymar v anglii, ten by asi koukal

Reagovat
CubONE

Reagovat
habinity

Od vcera to pisu vsade..a hore som to aj pisal rano

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Další co chce smlouvu nebo WTF?

Reagovat
I am Mancunian

citas clanok ? laka ho nasa historia

Reagovat
smazaný uživatel

Má ji do 2018, ale s Barcelonou prý jedná o nový, takže jo.

Reagovat
I am Mancunian

edo je na toto majster

Reagovat
nani92

mal by dostať províziu z každej podpísanej zmluvy

Reagovat
I am Mancunian

skoda ze nevyjednal jednu aj ddg

Reagovat
Busby babes

a co s tim ma Edo spolecnyho, ze jeho agent nebo on sam vypousti takove veci do novin?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

pod synu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

a ked som sa pýtal, čo je pravdy na tom, že Barca nie je schopná dlhodobo platiť MSN, tak ma dedko Rssa vysmial..

Reagovat
Hokaido

proboha, jen to ne. Před dvěma roky jsem ho měl za youtube star, ale on bude fakt top, jen at si hnije u trávníkářů

Reagovat
alcantara

Clanok plny citacii, vyzera to byt na spadnutie.

Reagovat
I am Mancunian

nefnukaj

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Nikdy !!!!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
EXoRcIsT

sak by ho v anglicku zabili mozno proti lepsim muzstvam by mu to slo ale tie slabsie by mu nohy polamali

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

If Jose Mourinho is superstitious then he might not be looking forward to coming up against West Brom boss Tony Pulis this afternoon. That's because the Chelsea boss' last six BPL defeats have come against a manager who has a surname starting with 'P' - Pulis, Gus Poyet, Alan Pardew, Mauricio Pochettino, Pulis and Manuel Pellegrini.

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Chelsea?

Reagovat
nani92
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
el Principito

to dřív bude v pekle sněžit

Reagovat
el Principito

to dřív bude v pekle sněžit

Reagovat
el Principito

kurva vedle

Reagovat
Hokaido

Ten pocit, když se o půl druhý vzbudíš, rychle ještě v posteli koukáš na livesportu na sestavu Chelsea a vidíš tam Marina Ještě ve středu s Cescem. Takhle rychle jsem nebyl probranej hodně dlouho.

Reagovat
vrabejka

Transfer News ‏@FootieWriter 2 min.před 2 minutami

De Bruyne has agreed personal terms with #MCFC but the transfer depends on the club making an acceptable bid. (Source - The Guardian)

Snad to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne vraj chce zostat v Nemecku a najradsej by prestupil do Bayernu aj keby zarabal menej ako v City. Agent KdB uz kontaktoval sam Bayern. Tak uvidime. (zdroj Bild)

http://fotbal1.cz/spekulace-de-bruyne-by-radeji-zamiril-do-bayernu-nez-do-city-nabidka-ale-stale-neprichazi-bild/

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje dneska berahino?

Reagovat
smazaný uživatel

Před malou chvílí byly před vzájemným soubojem oznámeny zahajovací jedenáctky West Bromwiche i hostující Chelsea, a v té domácí překvapivě schází Saido Berahino. Ba co víc, bývalý anglický reprezentant do 21 let není ani na lavičce, což jedině nasvědčuje brzkému zkompletování jeho přesunu do Tottenhamu. Podle korespondenta Express Star Stevea Madeleyho ovšem sám fotbalista nastoupit chtěl, pouze manažer Pulis rozhodl, že není plně koncentrován.

Reagovat
SpecialOne

Pulis ho zVanGaaloval

Reagovat
terry

Ta Ramiresova absence smrdí.

Reagovat
off-olda

Myslíš?

Reagovat
Miguel19

Pokud smrdí Pogbu, tak je to spíš vůně...

Reagovat
off-olda

Mě se tomu pořád nechce věřit...

Reagovat
vitasrp

Já bych zůstal v klidu, spousta zdrojů sice tvrdí, že je ten zájem legitimní a existuje šance, že by se ten přestup zrealizoval, ale nejdůvěryhodnější zdroj v podobě Di Marzia psal, že Juventus vůbec nemá zájem prodávat a Pogba teda neodejde.

Dohraje se zápas, Mou řekne, že Ramires měl svalový zranění, večer bude Pogba v základu Juve a zase to utichne.

Reagovat
Hokaido

Juve tak dlouho drželo tu zálohu podromadě, ted to nemůžou rozprodat za jeden přestupák

Reagovat
Manik...

Reagovat
terry

Pořád se mi tomu nechce věřit. Ale překvapení by to bylo hezký.

Reagovat
Miguel19

Já tomu taky nevěřím. Juve ho nepustí.

Dneska po zápase Juve už snad bude klid.

Reagovat
SpecialOne

Tak Rami a Pogba jsou stejnej post

Reagovat
smazaný uživatel

Protigii - moc děkuju za odpověď ;) takže zřejmě fakt odejde do Totáče, obrovská ztráta pro WBA no. Díky moc za odpověd.

Reagovat
smazaný uživatel

np

Reagovat
Tywin Lannister

jsem hrozně zvědavej na pedra, sympatickej kopáč, jen škoda že musel jít do toho zloklubu, radši bych ho viděl v United, i když je to taky konkurence

Reagovat
fajdax

Mam tuseni, ze Pedro bude paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Tywin Lannister - Pedro je super posila. nikdy nic nevypustí. když je na lavce nedělá problémy. bude jen záležet na tom, jak moc bude mít podporu od Azpika. Pokud ho bude pravidelně doplnovat do tandemu, tak Chelsea bude mít v Pedrovi super produktivní posilu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Tywin Lannister

když chceš reagovat, máš tam po každým komentářem tlačítjko reagovat

Reagovat
TopinB

Moc složité

Reagovat
misinho7

nejaky dobry link?

Reagovat
Masi
Reagovat
misinho7

dik

Reagovat
Manik...

dík

Reagovat
nani92

až na ten biely povlak na kraťasoch má Chelsea pekné dresy

Reagovat
Whitemedia

ty kraťasy vypadají odporně..

Reagovat
TopinB

Adidasovské tři pruhy rvané úplně všude taky nepomáhají

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Tywin Lannister T- já bych rád, ale jsem tu přes anonymizer a tam nemůžu reagovat. dostal jsem ban, bohužel jsem byl hozen do pytle, ve kterém už mám navždy nálepku potížisty, jenže já bych se rád zucastnoval diskuze, takže nezbývá než takhle :( štve mě to, sorry za to, že tu dělám bordel v té diskuzi.

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
Svatej

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Matić šel zkušeně do souboje

Reagovat
Miguel19

THIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fff

Dneska mi Courtois snad vynahradi vo fante to dodrbane prve kolo .

Reagovat
Whitemedia

THIIBOOO

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

morrieon

Reagovat
TopinB

Matič

Reagovat
liquicitizen

tibo nádherááá

Reagovat
smazaný uživatel

To je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyboooooooooo nááádherně

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to dal aspon pod břevno

Reagovat
kiwwi

som presne vedel ze ten mantak to neda...a teraz dostanu na 0:1

Reagovat
TopinB

Thibo krásně, ale kopnutá zkušeně fakt nebyla

Reagovat
Svatej

máme úspěšnost přihrávek snad na 50%, to jsem nežral

Reagovat
Miguel19

To je hrůza tvl..

Reagovat
Trapper

Matič Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

ten to trefil jak kdyby to kopal poprvé. neskutečně špatně kopnutá pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Matič nestíhá

Reagovat
off-olda

Matičovi jebe?

Reagovat
Manik...

Matič dneska žral syrové maso nebo co?

Reagovat
Svatej

A Matič dneska strašidelnej

Reagovat
SunFells

Nejdebilněji kopnutá penalta.

Reagovat
Whitemedia

Tak kdo dostane červenou dnes? Zatím k ní má skvěle nakročeno Matic..

Reagovat
nani92

Mourinho dnes namotivoval MAtiča asi viac než je zdravé

Reagovat
TopinB

Co to kurva Matič dělá??

Reagovat
cubazi

A že šmatlave goly davame len my...

Reagovat
Ángel di María 22

Ta Chelsea hraje neskutecny hovno.

Reagovat
Mastný Chobot

McManaman už dnes schytal viac než Briti cez WWII. Ale je super, Hazard pre chudobných.

Reagovat
Whitemedia

Pedroooo

Reagovat
Svatej

PEDROOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

PEDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

PEDROOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
bartlu

super pedro...skvele

Reagovat
Trapper

Pedrooooo wtf

Reagovat
Kluivert9

Pedro už si vodí celou "slavnou" Anglii

Reagovat
TopinB

Táhni, trolle

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Trand

Neskutečně povodil.

Reagovat
Tywin Lannister

takže podle tvý logiky si fenin vodil bundesligu hned trojnásobně

Reagovat
Kluivert9

A ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš vážně?

Reagovat
Manik...

Reagovat
nani92

Pedrito

Reagovat
I am Mancunian

pedritoooo

Reagovat
EXoRcIsT

to co za brankar ze chyta za WBA ten pokial sa hodil a aj ten jeho skok jak v spomalenom zabere

Reagovat
TopinB

Šel nejdřív na opačnou stranu, odrazilo se to

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
SpecialOne

Ten si s s Hazardére může dobře dávat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Ale tie "chanty" Pedro, Pedro, Pedro

Diego, Diego, Diego

Reagovat
TopinB

Jooo, ticho na OT je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Pedro

Reagovat
kiwwi

uz maju aj chant na Pedra

Pedro, Pedro, Pedro, Pedro, Pedro, Pedro, Pedro, Pedro, Pedro, Pedro, Pedro!

Reagovat
smazaný uživatel

zalez hovado

Reagovat
Switchback

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zůstal u skutečnosti, že ano - MY máme Pedra.

Reagovat
nani92

pripomína mi Rooney, Rooney, Rooney..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kluivert9

Mně Linhart, Linhart, Linhart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Akurat ze Rooney ma riadny chant no... Ujebany Zajo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

aj hráči Chelsea majú chanty a ty vytiahneš takú pičovinku...Ujebaný Kiwwi

Reagovat
Hokaido

Wilianův chant je boží, Matičův taky chytlavej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

O chvíľu sa to stratí medzi Diego, Diego, Diego a Chelsea, Chelsea, Chelsea Rent boys.

Reagovat
off-olda

MUfani taky: Pedro nepřijel!

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney Rooney Rooney

Rio, Rio, Rio

Reagovat
liquicitizen

fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

a máte to tu! skvělý nákup!

Reagovat
tweek

taková haluz.... nezasloužené.

Reagovat
off-olda

Že se zrovna trefí tahle pička.

Reagovat
Switchback

Reagovat
LAM

Jak dlouho trvalo Torresovi než dal gol v Chelsea?

Reagovat
SpecialOne

i na tréninku 2 týdny

Reagovat
Switchback

734 minut asi

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle je typický ukázkový průběh zápasu pro chelsea nebo city. outsider proti nim nedá pentli a poté prohraje 0:1 nebo 0:2. morrison je debil.

Reagovat
A Seleção

link na chelsea plss?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten prumerak pedro hned pri debutu vyborny drzy prunik, navic i zakonceny stastnym golem prijemna zmena po tragedii cuadradovi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě i nečekaná teda

Reagovat
smazaný uživatel

Matič pôjde na antidoping určite

Reagovat
smazaný uživatel

matic je uplne mimo :D :D

Reagovat
Usty

Ten dement je fakt vožralej, takovej výkon není k vidění ani v kraji...

Reagovat
TopinB

Který? Sedí to na víc lidí

Reagovat
Tywin Lannister

no kdo by to byl řekl, že možná nejlepší DMko na ostrovech letos zatím vypadá, jak kdyby přišel z okresního přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Edene prosíííím... nenahrávej..

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

PEDRITKOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pedroooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
liquicitizen

kostičká konoečne

Reagovat
LAM

Pedro asists Král

Reagovat
wild

hmm, naco by nam bol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

LoL, Pedro 30 minut v PL a už 1+1.

Reagovat
Miguel19

Na to Willian čekal asi sezonu..

Reagovat
Kluivert9

Tam bude hvězda i Pedro, nemám slov

Reagovat
Dr. Admess

Ale furt mi někteří budou tvrdit, že Messi by tam vyhořel.

Reagovat
LAM

Messi by tam měl tak 40+20

Reagovat
vocasisko

za 30 minut?

Reagovat
Kluivert9

Bráno podle Pedra, tak za podzim

Reagovat
Busby babes

to zalezi na tom, kolikatej zapas by hral ve Stoke. Tam by mu totiz nekdo ukoncil sezonu.

Reagovat
Kowe

..ne

Reagovat
raduinho

Reagovat
Trand

Děláš, jak kdyby byl v PD nějaký odpad.

Reagovat
LAM

To né,ale poslední sezony opravdu nezářil.Ale je možný že to bude přesně ten hráč kterej potřeboval změnu klubu,aby začal hrát líp

Reagovat
Counter

A třeba to taky od něj nebude žádná sláva, přestože mu debut vyšel, že jo. (Ne že bych na to sázel)

Reagovat
Kluivert9

To ne, ale je to hlavně dříč, jezdič po zadku...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám slov po dvou sezonách se Soldadem, tragický útočník až hanba, ale tak v PD to stačilo na 20+ gólů každý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

To je konečně Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je neskutečnej.

Reagovat
I am Mancunian

to sa moze takto rychlo utocit ?

Reagovat
kiwwi

Čakám kedy začneš s teóriou jak to Edo pojebal ze nedosiahol Pedra

Reagovat
I am Mancunian

samozrejme, ze to dojebal, to ale nemeni nic na tom, ze by som ho nechcel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

PEdro sakra tak nech nepríde radšej ani ten Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

In your face

Reagovat
nani92

Pedro nieje zlý hráč, ale do našej hry by sa nehodil

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

otazka je, kto by sa hodil

Reagovat
nani92

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Pedro jede, to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to byl counter! pedro má formu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

It s Pedro party

Reagovat
vocasisko

Už teď je Pedro nejlepší hráč PL.

Reagovat
bartlu

náhradník z PD si vodí PL...ale tak radeji pst

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradnik PD Mozno tak pre Barcelonu.

Reagovat
misinho7

v reale by bol na tribune ani u atletov by mozno nebol zaklad

Reagovat
Atlético de Madrid

No na pravý záloze by byl základ v klidu

Reagovat
misinho7

Bale , James , Isco napr ? kde by tam bol v zaklade v klidu?

Reagovat
TopinB

Já myslím, že AdM myslel u atletů, génie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

pockaj ty si asi myslel vas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě..

Reagovat
Atlético de Madrid

No náhradník letos, jinai byl půlku sezon v základu a druhou půlku rovnocenná volba do základu s Alexisem..

Reagovat
liquicitizen

myslel som si že to nikdy v živote nepoviem, ale Pedro palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

cuadrado v PL 338 minut 0+0

pedro 30 minut 1+1

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fantomas

I 338 minut je strašně málo no.

Reagovat
Trand

To byl Yacob, kdo při tom protiútoku vyběhl ve středu hřiště úplně někam pryč? Fakt nechápu, co tím zamýšlel.

Reagovat
Arbiter

Panic buy?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

všichni chválíte pedra, ano byla to super asistence. ale co ten counter? to bylo jak z učebnice. nádhera

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Však to bylo nepovedený zakončení. Pls....

Reagovat
smazaný uživatel

Už ted se ten přestup vyplatil

Reagovat
Dawon

Jako teda ne ze bych to chtel nak zhazovat, asistence jako asistence, ale vsichni co tu z Pedra ted delate boha, uvedomujete si ze strilel a neprihraval, zejo?

Reagovat
bartlu

jojo, ale asist jak asist :D

Reagovat
Whitemedia

Na to se historie neptá

Reagovat
Dawon

jako jasne, jak rikam, asist jako asist, ale tady mam pocit, jak by pedro vymyslel nejakou genialni prihravku do prazdne a pritom se v podstate ukopl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Svatej

Střela na zadní tyč, kam se má útočník vždycky při takových situacích dostávat... já nevím, i se svým týmem v malý kopaný máme tyhle věci zarytý v hlavě, mě to příjde skvěle vyřešený jak od Pedra, tak od Costy

Reagovat
Dawon

ja nikde nerikam, ze to resil spatne

Reagovat
TopinB

Už aby znova začala škola, ať tady barca fani neotravovali pod PL

Reagovat
Svatej

fakt mám co dělat, abych na ty blbečky nereagoval

Reagovat
SpecialOne

Pero právě obehrál nejlepšího hráče zápasu fakt pán

Reagovat
Steven666

Pedra je plné ihrisko nádhera

Reagovat
Trand

Rondon, Morrison.

Reagovat
Switchback

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

na kterého hráče WBA bučí vlastní fanoušci? a proč nevíte?

Reagovat
Trand

Podle mě to bylo na McCleana, ale proč, to nevím..

Reagovat
Miguel19

Ta obrana je fakt totálně v prdeli.

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic zase jak úplný kretén... pošli ho na tribunu!...

Reagovat
SpecialOne

Co dělal Terry v tý bráně

Reagovat
RKBoy

Cesc , Ivanovič ,Matič

Reagovat
Trapper

Zoumo už nepodlouzávej, musíš hrát základ

Reagovat
TopinB

Ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

obrana na smiech u Chelsea, ako obvykle tuto sezonu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

Jako ta obrana je celá v prdeli, ale to co předvádí Ivanovič, to snad ani nemá obdoby..

Reagovat
smazaný uživatel

na kterého hráče WBA bučí vlastní fanoušci? a proč nevíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám defensivní dominance

Reagovat
bartlu

ty vado, od kdy je ivanovic tak neskutecne v loji?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude chyba maséra, vyhoďte ho.

Reagovat
smazaný uživatel

trand -. že by mclean udělal? díky za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je pri braneni.. lol

Reagovat
bartlu

william

Reagovat
Switchback

Pedro > Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro mal mať 1+2... Omg my god

Reagovat
bartlu

tak william potrollil

Reagovat
Miguel19

Ty krávo Willian

Reagovat
Trapper

Ty vole ten Willians nad gól nikdy nedá

Reagovat
Dr. Admess

Ten Pedro v PL fakt vypadá zas jak fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze Pedrosi to dava ako nic. Nepoznavam ho..

Reagovat
Switchback

Neasi, hajzl ... proč to neukazoval v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Ono asi je teraz volnejsi ako v Barcelone a to mu vyhovuje.

Reagovat
off-olda

Willian

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
RKBoy

čo ten chlap viac chce na ten gol..

Reagovat
LAM

Wilian

Pedro geniálně.Měl střílet

Reagovat
Whitemedia

Jak z takové pozice může vůbec minout bránu

Reagovat
smazaný uživatel

super fotbal! ale ten střed WBa jako by vůbec ani neexistoval.

Reagovat
Mishko

OF:

Bolt or Gatlin?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Justin.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt

Reagovat
Mishko

Dúfam v Bolta, ale myslím si že Gatlin pod 9,7

Reagovat
Maresma

Gatlin

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt.

Reagovat
kiwwi

Ja som podal za 20 na Bolta... Zadarmo peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by si ich zobral

Reagovat
Uwe háže buly

Vicaut <3

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je ale vážně úžasný s Oscarem ta ofenzíva bude neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

AZPI LOL :DD

Reagovat
RKBoy

AZPI LOL :DD

Reagovat
Dawon

No jedno se ale musi nechat, Chelsea letos rozhodne neni nudna

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Mazeeeec!!!!

Reagovat
Miguel19

AZPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Trapper

Azpiiiiiiiiiiiiiiiiii lol

Reagovat
liquicitizen

lol azpi

Reagovat
Whitemedia

Azpiiiiiiii

Reagovat
off-olda

Azpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
TopinB

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

brankář jak sledoval míč jenom

Reagovat
SpecialOne

Není většího trapáka než Clattenburga ten je proti nám už tak 3 roky, co ho Mikel obvinil z rasismu

Reagovat
Whitemedia

A dnes jako odpískal něco špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

napríklad mám pochybnosti o tom, že by odpískal penaltu po faule na Costu, ktorý predchádzal Azpiho gólu

Reagovat
SpecialOne

Tak šlo vidět jak jen čekal jestli hráč WBA spadne a s radostí to zapískal kdežto při 3. gólu ani nápad

Reagovat
TopinB

Tak u penalty WBA by to viděl i Stevie Wonder, tady se Diego skácel dosti dobrovolně a jeho minulostí....

Reagovat
Mastný Chobot

Azpi, Pedro... to sú góly teda

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

že se postaví obrana WBA už ve třetím kole na uroven WHU a Sunderlandu, to jsem nečekal. zvlášť pod Pulisem. ale to co předvádějí v defenzivě je skoro na urovni včerejšího WHU. neskutečné.

Reagovat
Trand

Tak podle jmen ta obrana zas tak kvalitní není..

Reagovat
fajdax

Diego 1+1

Reagovat
PhilipS

Výbornej fotbal ale

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, kdy se běží to finále stovky pls?

Reagovat
Trand

Teď.

Reagovat
Nikikrew

a kde?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Trand

ČT Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

v pekingu

Reagovat
Nikikrew

dik za link, bohuzial som to nestihol

Reagovat
Trand

Sorry, dřív jsem nic nenašel.

Reagovat
Nikikrew

v poho. Urcite mi to casom nabehne na fb. Kazdopadne som rad za Bolta

Reagovat
smazaný uživatel

dyť to bylo na čt sport. Jak to šlo nestihnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Trand - díky moc za odpověd. jdu to zapnout a mrknout se. gatlin go

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt

Reagovat
Trand

Bolt je neskutečnej.

Reagovat
wild

Bolt

Reagovat
Miguel19

Hustý poločas. V mých očích hraje pouze Pedro výborně a přesto vedeme 3:1. Neskutečný poločas od něj...

Willian je otřesnej. Je jasné, že půjde na lávku až se vrátí Oskar. Opět je vidět, jak ten střed je v prdeli. Matič dneska extrémně nestíhá a Cesca by oběhl i beznohý. To je fakt bída. A Ivanovič? To je škoda slov. Ten patří na tribunu okamžitě.

Reagovat
Whitemedia

Bolt

Reagovat
off-olda

Booooooolt

Reagovat
off-olda

Booooooolt

Reagovat
smazaný uživatel

ten bolt to zase neskutečně nakopl když musel. gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt!

Reagovat
Mishko

Usaaaaaain!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Boltík

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt na RW

Reagovat
I am Mancunian

aby ho tam LVG zabil

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt, kurs 2,1, mlask

Reagovat
kiwwi

Ja 3.2...kde si preboha podaval?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi záleží kdy.

Reagovat
kiwwi

Ja 10 minut pred finále na betfair

Reagovat
smazaný uživatel

já to podával dneska v noci

Reagovat
patas92

Před závodem 3.15

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli některé bookmakery rozhodilo to jeho klopýtnutí v semifinále, tak to musí být hrozní amatéři.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak..aspon u Tipu pred 2 dny 1,9 po rozbehu to slo na 2,15 pak to jeste stouplo ku 2,3 a po semicku a klopytnuti to slo na 3,15 nechapu, ze tak panikarili.. navic taky nikdo neresil, ze Gatlin bezel rozbeh i semicko s vetrem v zadech a Bolt obe v protivetru..

Reagovat
Dawon

Nepodepisem konecne toho Bolta? V atletice uz ho to urcite neba a LVG porad chce nejake to behave kridlo

Reagovat
SunFells

Běželi finále nějací běloši?

Reagovat
Mada

ne, 8 černochů a jeden číňan, běloši končily v semi.

Reagovat
SunFells

Číňan mě asi ještě víc překvapil.

Reagovat
Uwe háže buly

Sympaťák docela.. Ale ani si ho nevybavuju, že by běhal Diamond league nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden číňan

Reagovat
off-olda

Francouz takový capuccino a kanaďan takový latté, jinak samá černá káva.

Reagovat
kiwwi

Číňan bezal

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
nani92

Vettel

Reagovat
smazaný uživatel

úplne na hovno GP

Reagovat
Hokaido

Matič snad nejhorší výkon, co se vrátil. Zbytečná penalta a gol jednoznačně jeho . Pedro příjemný překvapení, njevíc se mi líbilo, jak po ty směšný ztrátě balonu hned zabojoval a vyhrál ho zpět. Je příjemný, že veškěrý naše útoky netaháme jen přes Hazarda.

Mimochodem ten třetí gol neměl vůbec být, měla to být penalta pro Edena, fanta pláče

Reagovat
Counter

fantazachránce Azpilicueta

Reagovat
liquicitizen

podobne

Reagovat
smazaný uživatel

ale cistych kont asi letos moc nebude od nej

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

mne asi odvážny ťah s posadením Čecha za Myhilla nevyjde

Reagovat
SpecialOne

přesně

Reagovat
Svatej

Pedro, stopeři a Costa fajn výkony, zbytek je na facku. Nejvíc ze všech hráčů mi ale leze na nervy Hazard, od něho čekám každoročně prostě víc a víc a zatím má k formě asi stejně blízko jako Ivanovič. Je úplně neviditelnej, ani do těch soubojů nechodí.. bída

4asem bych stáhnul Williana a poslal tam Radamela. Traoré by mi taky nevadil, ale vím, jaký to s Josém máme..

Reagovat
Visca el barca

Tak si bude tu vaši hype soutěž vodit i pedro no

Reagovat
Whitemedia

Vy jste fakt nemocní..

Reagovat
Svatej

Je to nuda

Reagovat
TopinB

Já si začínám myslet, že je to jeden velmy retardovaný člověk

Reagovat
misinho7

tu ide skor o to ze Pedro nikdy nebol vynimocny hrac,vzdy to bol taky priemerak ale svoje si odohral...a zrazu vleti do prveho zapasu v Premier League a dava si to tak jak chce a je najlepsi hrac cudne

Reagovat
smazaný uživatel

jo, křídlo, které dalo šest sezon po sobě +10 gólů a vyhrálo asi miliardu trofejí...hrozný průměrák

Reagovat
misinho7

chces mi tvrdit ze to bola nejake hviezda? miliardu trofeji envyhral on sam ale Barcelona...a tie goly jasne dal ich ale pozri sa akych mal spoluhracov, tych 10 golov v Barcelone by dal mozno aj Sebo kebyze vedla neho je Messi,Iniesta,Xavi,Neymar atd... a sak vy ste nanho posledne dva sezony nadavali a hovorili ze je drevo

Reagovat
Counter

No a teď to pro změnu říkáš ty :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak v týmu s Messim nebyla hvězda ani Villa, Alexis, Ibrahimovič atd., tak už to je já spíš narážím na to, že Pedro je celé roky zbytečně podceňovaný, přestože kvalitu prokazoval pravidelně, hromada gólů ve finále, několik sezon pod Pepkem patřil jasně do základu, každou sezonu víc než 10 gólů...já sem mu nikdy nenadával, to jenom někteří trapní culés podlehli iluzi, že každý hráč, který nemá techniku jako Messi a Neymar a nedá 50 gólů za sezonu, je kopyto, které nemá na Barcu

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Visca el barca

Já neříkám, že je průměrák. Jen ten rozdíl je prostě vidět, ve Španělsku maj hráči na všechno mnohem míň času. Jsem rád, že si ty Anglický dřeváky bude vodit. Jen škoda, že né až od zimy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

má cenu argumentovat? on nevidí dál než za Real

Reagovat
fenixLFC

tak zas zalezi ako komu sedi styl co sa hra...pedro do hry chelsea proste perfektne zapada

Reagovat
Counter

Tohle fakt nechápu. Nikdy v Barceloně neměl nějaký povedený, že by tam nějakému slabšímu týmu dal gól a asistenci?

Reagovat
Switchback

Měl.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pedro nikdy nebyl žádnej průměrák, rofl, kde se to ve vás bere

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Makiii

Stream / sopcast na Chelsea prosim?

Reagovat
Makiii

Diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Qtipie

Reagovat
smazaný uživatel

mclean se hádá, že zasáhl míč. to je hrozný tragéd. ani se nedivím, že na něho pískají vlastní fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Costa podíval na Yacobův dres ským se to vůbec háda

Reagovat
Gunner14

Jestli se spíš nedíval kam má hodit sopel

Reagovat
smazaný uživatel

A poďte do nich

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych být costu v týmu. to je přesně ten hráč, kterého milujete když hraje s vámi, ale nesnášíte, když hraje proti. mám ho rád.

Reagovat
Svatej

Začíná to bejt nuda s těma redkama...

Reagovat
liquicitizen

to už si robíš piču

Reagovat
Miguel19

Já na to seru tvl.

Reagovat
Trapper

Tak Traoré si zas nezahraje..

Reagovat
Whitemedia

Já říkal, že zase dostaneme červenou... KOKOTI

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg dobrej napínák s tou kartou.

Reagovat
Busby babes

to se vazne spletl ted nebo predtim nedal zlutou Maticovi? nebo si fakt spletl karty?

Reagovat
Counter

eeeeej, Terry venku

Reagovat
Trand

To nebyl moc faul, ne?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
TopinB

Ani faul, ani nebyl poslední si myslím

Reagovat
Arbiter

co to je?

Reagovat
LAM

To si dělá rozhodčí prdel ne?

Reagovat
Whitemedia

Mourinho se po zápase hodně nasere, to je jasné..

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť Terry vůbec nic neudělal, ale absolutně..

Reagovat
I am Mancunian

jasna cervena

Reagovat
TopinB

Ale piču

Reagovat
LAM

Tak ve tvym světě.Skoro žádnej faul a i tak by byla vtipná.

Reagovat
Busby babes

skora zadnej znamena, ze tam faul byl, je to tak? pokud jo, tak to je cervena karta, ne? Tudiz jasna...

Reagovat
TopinB

Tak ale vzhledem na to co nepískal předtím tohle faul nebyl. Poslední taky nebyl, nebo jo? Se mi zdá, že tam byl ještě Tybo

Reagovat
Busby babes

no posledni pred Tybem. Sel by sam na golmana, to je golova prilezitost. Nemuzu soudit, jak to zapadlo do stylu piskani predtim, zapl jsem chvili pred faulem...

Reagovat
TopinB

Předtím si myslím, že nepískal moc, snažil se hře dávat volný průběh, Willian tam tělem sestřelil hráče v závodu o balón a nic se nepískalo

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ten clattenburg dělal? vždyt terry neměl žlutou. proč mu ukázal žlutou a hned potom červenou ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburgu, ty jsi jasnej, mamlasi

Reagovat
smazaný uživatel

hehe vtipné ale červená obhájiteľná

Reagovat
smazaný uživatel

jak? Terry měl ruce nahoře, když padal. Nohama taky nic neudělal, tak fakt nevím jak si to Clattenburg obhájí..

Reagovat
smazaný uživatel

útočník bol pred ním, Terryho hlúposť

Reagovat
smazaný uživatel

...že nic neudělal, dobrý..

Reagovat
smazaný uživatel

ja nehovorím, že by som to pískal, len, že je obhájiteľná

Reagovat
kiwwi

Keď padal tak uz ruky hore mal, to je pravda

Reagovat
Gunner14

Pojdme WBA hecnem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ještě měl písknout penaltu vyjebanec.

Reagovat
Whitemedia

3 kolo, 2 červená, neuvěřitelné

Reagovat
SpecialOne

tradiční cloppenburg

Reagovat
Trapper

Kdy asi přijde Mikel?

Reagovat
smazaný uživatel

Terryho chraniče

Reagovat
TopinB

Zrovna jak jsem si začal říkat, že píská dobře tento zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon mi pride lepsi ako Benteke, podobny typ, akurát pohyblivejsi...

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
Infernoqt

červená být nejspíš neměla, ale ten přímý kop tedkon taky ne, to už se jen Clattenburg snaží lehce napravit tu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň

Reagovat
TopinB

Ještě začni tvrdit, že toto byla jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to červená bola.

Reagovat
TopinB

Tak ale ty si asi tak objektivní jak propaganda za druhé světové, že

Reagovat
Dawon

terry mu sahl zezadu na rameno a jelikoz je to fotbal a hraci sou pice, tak ten utocnik samozrejme spadl a prodal to...tohle ti bohuzel rozhodci foukne hodne casto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tohle? Vůbec...

Reagovat
Dawon

ocividne no ja netvrdim, ze to faul byl...jen me vubec neprekvapuje, ze to piskl, takovych cervenych uz jsem videl mraky

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně shrnuto a souhlasím

Reagovat
vitasrp

Jenom se nesmíš jmenovat Costa, jinak jsou ti rozhodčí totiž posraní, aby je kluk náhodou někdy nepřevezl.

Reagovat
Trand

MorrisooooooooooooooooooooooooooooooooooN!!

Reagovat
Infernoqt

tak ten byl pěknej

Reagovat
Gunner14

Wowww parádní hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

Woooooow

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól.

Reagovat
bartlu

tak jestli chelsea lostne i z 3-1 tak to je uz hodne velky pruser

Reagovat
supervizor

Wow, krásnej gol.

Reagovat
Trapper

lol, luxusní hlavička a Braňo zas...

Reagovat
diastan

Nechci vidět Mourinha jestli tohle nevyhrají

Reagovat
SunFells

Neviděl jsem to, ale taky bych ji vytáhl #campaign.

Reagovat
hefy

Reagovat
Whitemedia

Super, fakt si tyhle úvodní kola užívám..

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

what a goal! mohl mít ale hattrick. ted to bude ještě zajímavé, super.

Reagovat
Miguel19

Skvěle...

Ti Srbové jsou úplně v prdeli.

Reagovat
Nikikrew

Matic neuveritelne slabsi oproti minulej sezony.

Reagovat
Counter

Neunáší, že je v Coquelinově stínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Artetově*

Reagovat
Infernoqt

přišel Lambert a zase si ani nekopne, ten hráč je dávno za zenitem

Reagovat
Counter

Pome Baggies!

Reagovat
Kluivert9

Tenhle borec že je nejlepší DM v lize? Matič?

Reagovat
RKBoy

súdiš na základe jedného zápasu? vážne?

Reagovat
Kluivert9

A podle zápasu se Swansea a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mění všechno.

Reagovat
icka

Je totalne z formy..

Reagovat
masly008

cahil

Reagovat
kiwwi

Neymar's Agent on Utd link : "There's no truth in it. He has three more years left on his contract. The English press love spreading rumours. Barcelona have never thought of selling Neymar and he is very happy there"

Reagovat
I am Mancunian

cigana ani nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tak silene protirecis, to snad ani neni mozne

Reagovat
I am Mancunian

nie

Reagovat
raduinho

I am Mancunian 23.08.2015 14:04

Neymar tells Manchester United he is open to joining from Barcelona

nani92 23.08.2015 14:14

pod synu

I am Mancunian23.08.2015 14:16

Pokrytecká piča

Reagovat
I am Mancunian

sheldon ?

Reagovat
raduinho

To už neuhraješ.

Reagovat
Kluivert9

Aneb z Barcy nejlepší hráčí neodchází...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bolo jasné, snáď si nikto nikdy nemyslel, že by z tade odchádzal.

Reagovat
kiwwi

Sak jasne... To je len pre niektorých ujebancov ktorí tu už písali ako to Edo do jebe

Reagovat
vladis271

hlavne si nvm predstaviť čo by zaňho Barcelona pýtala.

Reagovat
bartlu

no pedro mohl mit dalsi asist

Reagovat
Whitemedia

Může být nerozehraný, ale stejně by Bába odehrál zápas líp, než Ivanovic..

Reagovat
Arbiter

ale prd, Ivanovíć nehraje dneska vůbec špatně...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fajdax

Reagovat
Arbiter

šak já nepíšu, že hraje nějak úžasně, ale špatný prostě není...

Reagovat
Whitemedia

My ti rozumíme a stejně se tomu tvému tvrzení smějeme.

Reagovat
smazaný uživatel

může být zraněný, ale i Oscar by zahrál líp než Braňo

Reagovat
elChe

Kadeřábek by tam dnes hrál líp...

Reagovat
Whitemedia

btw. Terry dostal rovnou rudou? Nebo druhou žlutou a v tom případě za co byla ta první? ..

Reagovat
Trapper

rovnou

Reagovat
SpecialOne

Nene rovnou červenou to je Cloppenchuj tam těma kartama listoval....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Chelsea letos jede lvl Spurs, to na obhajobu moc nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

ted ta opakovačka byla jasná. terry ho jasně držel,

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

čiste

Reagovat
Infernoqt

mnohem raději než Terryho měl vyloučit Matiče, ten hraje jak dobytek

Reagovat
smazaný uživatel

Matic jasná redka, ještě jak se na něj zmrd podíval

Reagovat
Trand

Rondon je super.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tými vlasmi je chlap, či žena?

Reagovat
fajdax

kdo vi....

Reagovat
Whitemedia

Měl by to být asi chlap..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno veľké ASI.

Reagovat
Miguel19

Fabregas musí okamžitě ven...

Reagovat
Gunner14

Ivanovič

Reagovat
bartlu

ivanovic je neskutecne k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, všechno dobře jen to zakončení. škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovića nepoznávam, wtf. Mourinho mu isto nakázal, nech hrá ako tragéd, aby mu Abramovič za každú cenu kúpil Stonesa

Reagovat
Infernoqt

chvilku jsem té početní výhodě i věřil, ale od té doby, co nastoupil Lambert, je to jako by hráli 10 na 10

Reagovat
Gunner14

ted došel Falcao , takže zase výhoda 10 v 9

Reagovat
Trand

V týmu mají Morrisona, Brunta, Rondona a rozehrají přímák z dobrý pozice rychle.. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost by ma zaujimalo co je Edenovi pretoze absolutne bez zaujmu hrat tento zapas

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SpecialOne

Nejen dnes...

Reagovat
Manik...

Poslední dobou se mi tak zdá často, on sice maká se snaží, ale nebaví ho to

Reagovat
elChe

jak já v posteli se ženou...

Reagovat
Manik...

Tak to zkus s klukem

Reagovat
elChe

myslel jsem manželku, ale ok, naběhl jsem si...

Reagovat
Gunner14

A co ten Gnabry ? Ten tam šel hostovat jako proč ? V CoC mohl nastoupit aj u nás

Reagovat
Gunner14

Nemusí děkovat

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

ten zooma hraje výborný zápas

Reagovat
Counter

Gnabry

Reagovat
icka

Zouma nejspis na stalo do zakladu snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

?

Reagovat
smazaný uživatel

tento zápas je dost nadprůměr. dost se bavím, což u zápasů chelsea není tak časté.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao nedá už asi ani tie 4 góly.

Reagovat
Atlético de Madrid

Myslíš v jednom zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lol, ale Pedro je giga famózní...

Reagovat
nani92

Reagovat
LAM

Kurňa.Pedro mohl mít další asistenci

Reagovat
bartlu

costa, willian ani falcao nejsou schopni trefit ze 4 metru branu

Reagovat
Trapper

Divim se, že tam ještě není Mikel.

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner14

Neopakuj se

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tak Gnabry zase dolů.

Reagovat
I am Mancunian

gnabry dobry tragedik

Reagovat
smazaný uživatel

gnabrymu hrabe. už třetí utok, který pokazil. děs.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt isiel dole McMannaman co skolil Ivanovica a dal tam Gnabryho co zatial posral vsetko na co siahol ?

Reagovat
Heisenberg

Gnabry. Tento víkend zatím naši hráči, kteří šli na hosta, jsou hrozní.

Reagovat
diastan

Hart, Sagna, Kompany (C), Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, Navas, Sterling, Silva, Aguero Bude o5 vítězná.

Reagovat
Heisenberg

Zabalchleba je zraněný nebo se Sagna vypracoval na jedničku?

Reagovat
icka

zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Má zraněný koleno a je na měsíc out.

Reagovat
diastan

jojo ale pokud bude Sagna hrát tak nadále tak ho tam jen tak nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho mohl aspon pedritovi podat ruku. kdyby ho dneska nenasadil, tak chelsea proihrála.

Reagovat
Infernoqt

Gnabry je tragéd, vůbec nesleduje hru

Reagovat
Trand

Spíš se snaží až moc zapůsobit..

Reagovat
Gunner14

a není rozehranej

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

jedna výhoda toho, že hrajeme o 10 tam je, Zouma se může pořádně předvést. zatím je teda neskutečně famózní

Reagovat
Miguel19

To je těžký Hazarde.

Reagovat
bartlu

hazard luxusne a pak netrefi branu a to se na tu strelu pripravoval dlouho jak svina...

Reagovat
smazaný uživatel

achjo Edene

Reagovat
smazaný uživatel

falcao je neskutečnej traged

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry musí být nejslabší hráč, co letos nastoupil v PL

Reagovat
Gunner14

pls

Reagovat
smazaný uživatel

otevři oči a přiznej si, že tenhle zápas neměl jedinej pozitivní přínos svýmu týmu, akorát zadrbal několik nadějných útoků ... jeho výkon je hrůznej

Reagovat
Mada

Masopuste...

Reagovat
Mastný Chobot

zas to tu skúša

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ne

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

tobě se Gnabryho výkon líbil?

Reagovat
Mastný Chobot

už ser na to, Maso

Reagovat
Counter

Za trest s ním, chtělo by to ignore list na IPky asi...

Reagovat
smazaný uživatel

zkontroluj moji IP a budeš překvapenej

Reagovat
Mada

To přece není potřeba, Masopusta poznáš hned.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak buď máš špatnej odhad a nebo je to pro mě fakt špatná vizitka

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Ne.

Reagovat
Kowe

takže ses včera registroval a už víš, kdo je to masopust jo?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Nová taktika, ale stejně nevyšla.

Reagovat
Mastný Chobot

plsss

Reagovat
smazaný uživatel

*co kdy nastoupil v PL

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

to je Boumsong

Reagovat
I am Mancunian

traged zapasu gnabry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

falcao má tohle za to, že když byl na vrcholu a odstřelil chelsea v supercupu tak upřednostnil peníze před sportovní stránkou. dobře mu tak

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
icka

Za to nemohl on , ale agent a treti strana . Treba si zjistit info

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně jsme ho pak zase podepsali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Gnabry všechno špatně, ale ten potenciál u něj vidím stejně. Jinak Edenek hraje výborně takticky z něho musí být Mourinho nadšenej...

Reagovat
Gunner14

Cahill

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
Whitemedia

Udržet

Reagovat
off-olda

Cahill

Reagovat
F.Torres

Ta PL je vážně slaboučká. Pedro příjde a namaže si celou PL na chleba, přitom v PD žádný top hráč, pouze nadprůměrné útočné křídlo, který má pouze celkem slušný zakončení.

Jinak červená jasná, tam nebylo o čem, škoda že to ti šašci udrželi

Reagovat
smazaný uživatel

maze si celou na chleba... hral jeden zapas proti WBA. zalez joudo

Reagovat
Zaschrona

F.Torres pls

Reagovat
Dawon

Reagovat
TopinB

Ono se totiž v PD nikdy nestalo, že by nadprůměrný hráč dobře zahrál proti průměrnému týmu

Tak si říkám, dívat se na PD musí být diagnóza

Reagovat
F.Torres

spíš nádhera, protože ta liga je o několik levelů výše, PL je vážně slabota

Reagovat
Mada

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TopinB

Řikám, už aby vám znova začala škola, to vaše trollování (v horším případě to myslíš vážně a seš jednoduše idiot) je otravné

Reagovat
F.Torres

jaká škola podívej se, kde hrajou nejlepší hráči světa, podívej se na poslední vítěze evropských pohárů, pokuď nejsi idiot, tak musíš uznat, kde je kvalita

Reagovat
Mada

Táhni blbečku.

Reagovat
F.Torres

pravda koukám bolí

Reagovat
Mada

Reagovat
TopinB

V tvojem případě asi pomocná Já mluvím o tvojí snaze hodnotit celou PL a všechny hráče v ní po jednom zápase, ale už stačí, s blbem se hádat nebudu, vytrollovals mně, můžeš zalézt zpátky pod PD a tam si můžeš honit nad konstantním "Messi>Ronaldo" a "Ronaldo>Messi"

Reagovat
Kluivert9

Po jakým jednom zápase furt? Zapnu United (vyber si jakejkoliv zápas ze 3 odehranejch) tragédie, zapnu Chelsea - tragédie, zapnu Arsenal s Péťěm, zase tragédie... Ještě že už je tenhle víkend a začíná se hrát konečně fotbal

Reagovat
Error

Proč tady jsi teda? Jednoduše tu tragédii nesleduj, když tě nebaví.

Reagovat
Kluivert9

První dvě kola sem se díval, protože se nikde nic pořádnýho nehrálo, dneska sem si chtěl dát předkrm před hlavním chodem, málem sem se udávil smíchem při sledování nejlepšího DM ligy a Pedro, kterej si to tam vodil, jak slepý koně a vypadal u toho jak fotbalista. Příště už takovou blbost asi neudělám...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho si tam jako vodil? při gólu se ukop a šmadla jak prase a ta asistence? Hodně nepovedená střela-janak nic..Jedinej, kdo si tam někoho vodil byl McManaman

Reagovat
Error

Věřím, že to dodržíš. Na šašky z Primery kteří dolezou párkrát za rok, pozuráží kde koho a nakonec konstatují, že jsou rádi jak EPL nemusí sledovat, tady opravdu není nikdo zvědavý. Nevšiml jsem si tě poprvé, pokaždé předvádíš to samé a za týden se stejně zase objevíš.

Reagovat
Kluivert9

"Nevšiml jsem si tě poprvé, pokaždé předvádíš to samé a za týden se stejně zase objevíš." Hm, ne. Asi si to pleteš s nějakou diskuzí v LM mezi týmem z PD a nějakým konkurenceschopným anglickým klubem...

Reagovat
F.Torres

přišel hráč, kterej nijak neexceloval, dal gol a asistenci, celý stadion skandoval jeho jméno, myslím si, že si to celkem namazal

Reagovat
TopinB

A to se v PD jako nikdy nestalo? Že by (nad)průměrný hráč dal gól a asistenci proti průměrnému týmu? Vám tam dávají góly jenom Ronaldo, Messi a Suarez?

Reagovat
F.Torres

no, že by přišel nadprůměr z PL a namazal si na chleba tebou zmíněné hvězdy? Nepamatuju si.

Reagovat
TopinB

Tak teď přišel průměr PL a hned dal v PD gól

Reagovat
M0rb1D4S

V PD se nestane, že by hráči skandovali jméno některého z hráčů. Oni je všechny raději pro jistotu vypískají.

Reagovat
fenixLFC

kde hraju najlepsi hraci? v barce a reale, zvysok je o hovne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Jasně, proto se do PL kupuje Otamendi za 50 mega, máš mokrý sny z Griezmanna a Baccu chtěla půlka PL

Reagovat
smazaný uživatel

Baccu chtěla půlka PL? Wtf? Zvažoval ho maximálně tak Liverpool, tak tu nemel aspoň nějaký tvoje vymyšlený sračky proboha.

Reagovat
F.Torres

Atlético finále LM, čtvrtfinále LM

Sevilla úspěchy v EL

Valencie úspěchy v EL

Villareal

Athletic

Neřekl bych, že zbytek jsou o hovně...

Reagovat
Kowe

Villareal teda jo

Reagovat
Kluivert9

Vzhledem k tomu, jak tu školu často vzpomínáš, tak čeká zřejmě tebe

Reagovat
F.Torres

to sice jo, ale VŠ je o něčem jinačím

Reagovat
Kluivert9

VŠ. Nezapomeň na okurku

Reagovat
F.Torres

okurku?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

koho si prosimte namazal, myslis WBA, ktery maj po trech kolech 1 bod?

Reagovat
F.Torres

pořád byl lepší jak Hazard, kterej je podle místních fans nejlepší hráč PL a má na GB

Reagovat
Mada

Jeden zápas je super na hodnocení celé ligy..

Reagovat
TopinB

Debilovi to stačí

Reagovat
F.Torres

uvidíme časem...

Reagovat
Busby babes

Great Britain?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě posvítilo sluníčko hodně na hlavičku co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Busby babes

koukni na Ronaldovi statistiky v PL a v La Lize, kdyz uz to chces brat touhle logikou. Nebo treba na Suarezova cisla.

Nebo klidne muzes porovnat Messiho statistiky v PL s tema ze spanelska, vyjde to nastejno...

Reagovat
F.Torres

porovnej posty + spoluhráče + velikost klubů, ze kterých šli a ve kterých momentálně hrají

Reagovat
Busby babes

a ze tys to udelal. Jsi smesnej.

Reagovat
vladis271

Reagovat
aramaki

v 5 zapasoch PD dokopy 2 goly reklama na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

jak za to mohla třetí strana? nechápu. proč teda odešel do monaca?

Reagovat
Miguel19

VAMOOOOOOOOOOS

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, no

Reagovat
Counter

Škoda, tohle mohla být krásná remízka.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER 3 body su coma..ale obrana a zaloha nutne potrebuje zmeny. Stones + CM , Ivanovic na lavicku Azpi na RB a pojde to. kazdopadne dnes katastrofa Ivan, Terry, Fabregas, Cahill..MOTM jednoznacne Pedrito

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

zial po tomto zapase je to este viac pravdepodobne. som zvedavy ako bude hrat proti City

Reagovat
Zaschrona

Co ma byt jeste vic pravdepodobne? Stones tohle leto nikam nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

tento tyzden pride zaverecna ponuka 36 mega. tak sa uvidi.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Placebo

Morrison

Reagovat
Whitemedia

Zasloužená výhra.

Reagovat
Gunner14

No , neřekl bych

Reagovat
Whitemedia

Já bych řekl.

Reagovat
Gunner14

A to já zas ne

Reagovat
raduinho

Tak ty jsi mimo.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz snáď vyhrá Everton 5-4, Aguero 4 góly a Sterling 4 asistencie (aj na fante záleží )

Reagovat
SpecialOne

Vydra ani na lávce

Reagovat
mickey mouse

Jestli ho pošlou pryč aniž by dostal šanci, tak je Flores dobrý dement.

Reagovat
JacoBee

Však jej teď podepsali, kam myslíš že může jit?

Reagovat
mickey mouse

Hostovat do Champu? Nebo jestli má Sunderland pořád zájem tak možná tam.

Reagovat
SpecialOne

Mám vsazené na Eve-City +3,5 gólů za 2,48 tak se ukažte

Reagovat
fenixLFC

ziaden tadic, ziaden jay a k tomu hra cedric

Reagovat
PhilipS

Reagovat
mario23

někdo link na Everton - City ?

Reagovat
nani92
Reagovat
mario23

dík

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo fanouškovi?

Reagovat
Swarley

ten pohyb Aguera je naprosto fenomenální

Reagovat
Dawon

strasne bych si k nam pral takoveho utocnika

Reagovat
Infernoqt

Aguero je super, nepřestanu toho hráče obdivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezónu zatim potřebuje ale čtyři tutovky na střelení gólu..Takže zy chvilku ho tam Everton má Jinak podle mě top v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Agüero je letos úplně jinde než ostatní útočníci

Reagovat
Infernoqt

kdyby jen letos... ikdyž je pravda, že je rok od roku lepší

Reagovat
Dawon

tak u nej to je vetsinou jen o tom zdravi, jinak je bezkonkurencni

Reagovat
Mastný Chobot

už 2 roky

Reagovat
Mastný Chobot

vlastne aj dlhšie, vyrovnal sa mu len Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

A starý dobrý Rooney

Reagovat
Dawon

naposled tak v sezone 10/11 no

Reagovat
Manik...

Reagovat
EXoRcIsT

ten keby nemal predchadzajuce sezony zranenia tak v kazdej vyhra zlatu kopacku

Reagovat
SpecialOne

Sagna dává komentátorovo s tím novým střihem zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Barry hrozný prase..Minulý víkend ten samý zákrok rukou do obličeje a žlutá opět nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Koné

Reagovat
Dawon

kone

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Konee

Reagovat
Heisenberg

Silva

Reagovat
diastan

Silva

Reagovat
Swarley

Kolarov z toho je buď wondergoal nebo tohle

Reagovat
Mastný Chobot

a v 99 % je to tohle

Reagovat
Swarley

to jsou oči vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musí mít místo očí lasery

Reagovat
Mastný Chobot

krásne teraz obrana City vyjebala s Romelom

Reagovat
smazaný uživatel

ciarovy rozhodca

Reagovat
I am Mancunian

Mane off down the tunnel now. End of his game. Koeman hoping for a 10-day injury. #saintsfc #mufc

Reagovat
Matić

hmm, mam ho ve fante

Reagovat
Dawon

Reagovat
mario23

Prodal jsem ho po minulým kole, ale i tak je Mane asi nejlepší hráč saints.

Reagovat
habinity

Fuj stastie cela chelsea smradlava..ale na titul nemaju.west brom vypadne..najslabsi tym ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Barry osobka na Silvu

Ten ho třikrát oběhne, než si stihnu utřít nos

Reagovat
smazaný uživatel

Grealish na tribuně?

Reagovat
SpecialOne

Co dělá Sagna v tak dobrém týmu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

zvyšuje věkový průměr a tankuje konto

Reagovat
smazaný uživatel

habiniti - WBA nejslabší tým ligy? :D :D nejslbaší je jednoznačně sunderland, který už snad vyleze letos.

Reagovat
vladis271

Človek by si myslel, že keď im dnes začína tá plážová liga, že tu tie svoje sračky písať nebudú.

Reagovat
jacobT

Asi ich to nebaví, keď im tam zatiaľ za 5 zápasov padli len dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

by tie zápasy museli sledovať. madridisti sledujú Madrid, culés Barcu a zvyšných 10 fanúšikov v sekcii rozdiel nespraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley..

Reagovat
Dawon

jen trochu skoda, ze ma zrejme prisne zakazane prihravat

Reagovat
Dawon

Everton teda s tema levyma bekama nema letos zrovna stesticko

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Oviedem?

Reagovat
Zaschrona

Po zraneni, pomalu se dava dohromady. Navic dozadu jsou Galloway i Browning jednoznacne lepsi hraci.

Reagovat
SpecialOne

Minule říkal že nefauloval Costu, teď se hádá po tomhle, ten Fernandinho je pěkný kkt.

Reagovat
Mastný Chobot

Fernandinho to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

tvl dvě standardky z takových vzdáleností a oni nedají nic. pak se nedivte, že prohrajete 0:1 až se utrhne kun ke konci.

Reagovat
Dawon

to je skody, to je skody, Hart byl uplne v lese

Reagovat
smazaný uživatel

Většina útoků Evertonu je tahaná sobeckejma sólama, to tak hrajou pořád?

Reagovat
Mastný Chobot

to je Barkleyho najväčšia zbraň, no

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je v tom dobrej, jen by se měl naučit to sólo v ideální moment utnout.

Reagovat
Zaschrona

A jak to chces jinak v tehle sestave hrat? Vzdyt je tam nejkreativnejsi hrac asi Cleverley.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi zas neříkej, že si neumí dát přihrávku... Ona to nemusí být špatná taktika, ty přechody jsou dobrý, jen kdyby to ti hráči nechtěli brát až do konce a u šestnáctky to rozehráli. Místo toho většinou čekaj jestli jim to někdo vypíchne, zfauluje nebo se jim zázračně otevře dálnice k bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints nemá tú hernú tvár z minulej sezóny, budú to mať veľmi ťažké do top 10.

Reagovat
bartlu

a zrovna mi chybi posledni zapas gol soton...tak snad se nejak urvou

Reagovat
Mindas

Mít Silva lepší střelu, na které vázne i ta horší produktivita, tak je to opravdu TOP5 hráč. Škoda.

Reagovat
Manik...

City dneska nic moc... Everton nehraje zle, ale musejí proměňovat šance jestli chtějí něco uhrát

Reagovat
mario23

Aguero je fakt výbornej... Ve fantě asi ví, proč je tak pekelně drahej...

Reagovat
bartlu

sleduje nekdo tedka watford southmapton ? maji hoste na to, aby dali aspon gola?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nie, jedine po veľkej náhode.

Reagovat
bartlu

okej, tak ja to necham vyplatit, furt lepsi ztratit malo, nez vsecko..dik

Reagovat
smazaný uživatel

Minule měli druhou půli o dost lepší než první

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som nepanikáril (ale neviem o kolko hráš)

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa toho o koľko peňazí ti ide no..

Reagovat
bartlu

uz o nic, slo o par tisic...co koukam, tak na to v druhem polocase vlitnuli...tak watford beton prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Prešiel som diskusiu a vidím tu nával blbečkov z La Ligy, ktorým kvalita PL nedá spávať a idú tu zasrať diskusiu pri akejkoľvek blbosti. Až Pedro bude takto hrávať pravidelne až do Mája, tak si môžeme povedať že hviezdil v PL. Ale aj keby to tak bolo tak čo ako? Zato že sa nedostal cez trio Neymar Suarez Messi na ihrisko je z neho automaticky zlý hráč? Logika týchto priblblých fans asi neexistuje. Choďte si komentovať pod La Ligu, ale chápem že tam nie sú žiadne komentáre tak musia loziť sem.

K zápasu: Vydreté 3 body to je jediná podstatná vec. Najlepší Pedro, Zouma a Costa. Hazarda mi je ľúto, v takých zápasoch sa nedostáva do šancí, dnes mal nakoniec jednu ale zahodil ju. Aspoň že sa trafil Costa.

Reagovat
Zaschrona

Neni to z nasi strany vubec spatne, Lukakuv ofsajdovy gol i ta jeho sance z primaku byly jen o kousek. Barkley zatim taky dneska navazuje na dobre prvni dva zapasy, snad je to teda znak toho, ze to nebyl jen zablesk, ale konecne dela dalsi krok smerem vpred. Zatim remiza asi zaslouzena, i kdyz City melo golovych sanci vic. Skoda Gallowaye, ale Browning by mel na rychlost Navase platit o neco vic, tak to pro dnesek takove oslabeni asi ani neni. Barry zatim paradni obrana. Snad vydrzime.

Reagovat
smazaný uživatel

1X poďme Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna

Reagovat
Heisenberg

Sagna stejné centry jak u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov

Reagovat
masly008

sagnové centry jsou furt stejně tragické.by člověk čekal že skušenostma se to zlepší,ale né on je furt v tom špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Stelring asistence Kolarov výborná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to teda hrozná chyba Howarda

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře City Ti si dojdou pro titul v klídečku.

Reagovat
SpecialOne

Howard

Reagovat
iamek

Cleverley a Howard pekne.

Reagovat
CR7RONALDO

To len ja môžem urobiť, že zabudnem dať vo Fante Kolarova do základu

Reagovat
Zaschrona

Tim Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
Mada

Navas je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Browning

Reagovat
Rohlíček

Navas

Reagovat
Busby babes

Howard. Tri wondersavy a pak tohle...

Reagovat
Matić

Co je s Mirallasem, že vůbec nehraje?

Reagovat
I am Mancunian

browning

Reagovat
PhilipS

Mangala bude letos nejlepší stoper PL...to je zvíře....

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší stoper PL na lavičce

Reagovat
Busby babes

Demichelis?

Reagovat
kiwwi

Otamendi?

Reagovat
smazaný uživatel

Evans?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

původně jsem to myslel tak, že Mangala bude letos trávit spoustu času na lávce, takže jsem myslel jeho a ne Demichelise ani Otamendiho a pak jsem si tak trošku udělal vtípek na Evansův účet, musím říct moc povedený

Reagovat
kiwwi

a ja som to pochopil tak, ze - ty si to myslel tak, ze Mangala si sadne na lavicku, Busby Babes napisal Demichelis akoze Demichelis ho vytlaci zo zakladu a ja som napisal Otamendi akoze Otamendi ho vytlaci zo zakladu...toho Evansa som nepochopil no

Reagovat
Busby babes

a ja jen koukl, kdo dneska sedi u City na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi to nebo má Nasri nadváhu ?

Reagovat
Gunner14

chtěl jsem jsem právě napsat , že je docela špekáček

Reagovat
Gunner14

jsem sem *

Reagovat
smazaný uživatel

on je to takový prdeláč už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Fatty dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Oh Yaya...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Je to tam !!!!

Reagovat
Swarley

pěkná akce, ale tohle Howard taky neřešil moc dobře

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

howard je fakt na odpis...

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna je vzadu nahodou Top len vpredu tie centre sú hrôza

Reagovat
I am Mancunian

narazacky som aj zabudol, ze taka vec existuje vo futbale

Reagovat
wild

Reagovat
Grahf

pri lvg som zabudol na všetky pekné futbalové veci

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
fff

Hendo dnes stale velky otaznik. Zaloha dost mozno v zlozeni Lucas, Can, Milner a pred nimi Coutinho, Firmino a Benteke.

Reagovat
vladis271

paradoxne je jeho zranenie (krátkodobé) možno dobrá vec, lebo úplne vidím, že ak by bol fit, tak dnes by hralo Hendo-Milner- Coutinho

Reagovat
Kowe

takhle to buce Can-Milner-Coutinho a bude to stejně naprd

Reagovat
tomasinho

Bude zázrak, když uhaluzíme třeba remízu, ale moc tomu nevěřím, poprvé narazíme a zaslouženě.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

bude to Lucas- Can- Milner- Coutinho- Benteke- Firmino

Reagovat
tomasinho

Nebude, místo Lucase bude Lallana, Lucas na lávce.

Reagovat
Maresma

Lallana je prej zraněnej.

Reagovat
tomasinho

Aha, jako tohle mu nepřeju, to zase ne, je to sympaťák, ale bylo by fajn, kdyby nehrál.

Reagovat
Maresma

Hearing that Lallana is out for 4-6 weeks with a thigh injury. #LFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Chtěls to, máš to

Reagovat
tomasinho

Co to? Chtěl jsem ho mimo sestavu, zraněného ne.

Reagovat
Kowe

Stojí za hovno a ještě je furt zraněnej.. to jsou stejně vychozený prachy jako za Balotelliho

Reagovat
tomasinho

Snad dá aspoň Teixeiru nebo Markoviče na lávku teda.

Reagovat
fff

Ja som dufal, ze aspon nadviaze na tie vykony zo Sotonu ale ... nie je to ono. Plus tie zranenia samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Minulý kolo mi to posral Liverpool:

http://i.imgur.com/5ut747F.pngfba

A teď to vypadá skoro stejně a zas je tam Liverpool

http://i.imgur.com/BRvVj5n.png

Zas vedu o jeden a zas se bojím, jak to dopadne...

Reagovat
Kowe

tak nemáš dávat remízu

Reagovat
johnik

taktické tipy

Reagovat
fff

HyperSuperTopMario zrejme do AC na rocne hostovanie s tym, ze budeme platit plovicu platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas do Besiktase.

Reagovat
fff

jj tiez som cital, ale zas som cital aj to, ze dnes ma hrat

Kazdopadne ak sa to ma stat, tak snad co najskor, nech stihneme nejaku nahradu zohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat dneska bude.

Reagovat
fff

jj a akoze dneska s tym suhlasim uplne.

Ak ma ist, tak snad ta nahrad pride. Nemat v time ani jedno DM, to by bolo sialene.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasis s tym, ze bude hrat ten kuzel?

Reagovat
avicii

ak odide dufam ze uz mame vyhliadnutu nahradu....

Reagovat
fff

Dufam, ale Barrett ani nikto iny nejako spolahlivy zatial nieco take moc nespominali.

Zatial co pisali, ze ak by Lucas siel, tak mozno by sa hodila nahrada, ale teda nejako presvedcive to nebolo a BR furt tvrdi, ze sme uz donakupovali.

Reagovat
tomasinho

Už to vypadá reálněji? Oni chtěli jen hostování a my trvalý přestup ne?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

máte ho späť.

Reagovat
cristiano.K.

polovica platu je teda pěkně na palici, radši ho prodat za pět mega do Bologni než se zase s ním srát další rok kam ho udat, AC ho zpátky nekoupí.

Reagovat
Zaschrona

Tak problem je, ze ted asi nebude chtit jinam, nez do toho AC...

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

co se týče přestupů tak už si vybírat nemůže, na hostovačku vemou asi všude v Itálii kromě Juve.

Reagovat
minoLFC

ako s Aquilanim....

Reagovat
tomasinho

Nic jiného nám nezbývá, natrvalo ho nikdo nevezme.

Reagovat
fff

Tak jasne, je to nasa chyba, ze sme s do takej situacie vobec dostali.

Kupovat Balotelliho za 16m libier ... uz len si to takto precitat a je mi trosku zle od zaludka.

Reagovat
smazaný uživatel

Riskli jsme to a nevyslo to. Ted za nej dostaneme 3 miliony euro a opce je na 10. Neco se prodela, ale to se stava.

Reagovat
CubONE

Tak my ho s velkou pravdepodobnostou nekupime, ved aj teraz prichadza len na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zalezi na vykonech, ale spis teda pocitam s tim, že ho koupite. 10 mega je nic a on spatnej hrac neni.

Reagovat
CubONE

Nevysiel Ibra, prisiel iny Raiolov kon na rok. Ibra bude volny buduce leto, urcite bude zaujem skor o neho. A to pred Balom su Bacca, Adriano, Menez, Niang (aj ked posledni dvaja momentalne zraneni).

Reagovat
CubONE

A on spatny hrac veru je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze by jste ho brali kdyby u vas měl byt nejaky paty utocnik. Ted teda ctu, že to nakonec ma byt bez opce, tak to ho asi pak nekoupite.

Reagovat
smazaný uživatel

A jasne, zadny hvezdny utocnik to neni, ale i Aspas odchazel snad za 7 mega euro. 10 mega je za nej uplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze Mario ma vyssi plat .

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Na to jsem nějak nemyslel, no.

Reagovat
cristiano.K.

to by musel dát 20 golů

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne.

Reagovat
tomasinho

A na to číslo si přišel jakými výpočty?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Tak že si tak přesně určil, kolik gólů by mělo stačit na cenu nebo to, aby ho odkoupili.

Reagovat
cristiano.K.

tak co jako čekáš? už dneska za něj nikdo 10 mega nedá. AC o něj bude mít zájem jen tehdy pokud bude hrát dobře a nebude dělat problémy. Bacca bude útočník číslo jedna. Předním bude ještě Menez. Šance že by ho AC koupilo za 10 mega je zhruba 15%

Reagovat
CubONE

Len doplnim, ze hrame na dvoch utocnikov a pred nim su aj Luiz Adriano a Niang...a to v time je este Matri a Cerci, ktori ale asi odidu.

Reagovat
cristiano.K.

neznám tu situaci podrobně, nicméně si nemyslím,že by Niang mohl být předním.

Reagovat
tomasinho

Tak 10 mega euro je fakt pakatel pro ně. Navíc těch 20 gólů je totální ústřel, jen si střelil číslo prostě. V AC jednou ukázal, že tam góly dávat umí, sice půl roku, ale třeba mu to zase půlrok půjde jako předtím. K cenovce 10 milionů euro fakt není třeba dávat 20 gólů. Kdyby dal 20 gólů, tak je ta cena ještě vyšší.

Reagovat
cristiano.K.

a proč těch 10 mega € nikdo nedal ted? Protože by to udělal jenom blb a bohužel žádný takový už se ani v Italii nenajde

Reagovat
fff

Reagovat
Dawon

MEMPHIS: I AM LEARNING FROM ROONEY

...a kurva

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

primitivny hate totalne , chudak Wazza

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
wild

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
Kowe

tak to má bejt

Reagovat
Busby babes

vsak je to jen vtipek...

Reagovat
Dawon

odesel smysl pro humor pri pondelku?

Reagovat
minoLFC

je to citlivé téma

Reagovat
I am Mancunian

jemu uz davno

Reagovat
Grahf
Reagovat
Swarley

pak mu ti stejní vyčítají jeho prasárny k United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
mimi_united

Toto bude dnes iný debakel

Arsenal - Liverpool 4:0

2xžirú, ox, ozil

Reagovat
fff

Dnes Benteke znasilni Koscielneho a Mertesackera .

Alebo aj nie . Zapasu na Arsenale sa vzdy bojim ... opravnene si myslim, nevieme tam. Ale tesim sa, zvlast ak nastupi fakt Can a Firmino.

Reagovat
minoLFC

Migno - Clyne, Sakho/Lovren, Škrteľ, Gomez - Can, Milner-Ings, Coutinho , Firmino - Benteke tak nejak

Reagovat
Gunner14

Tak co bude nějaká změna ? Nebo klasika Čech - Bell-Per-Kos-Nachos-Coq,Santi - Ramsey,Ozil,Alexis - Giroud ?

Reagovat
Gunner14

Já bych tam dal Oxe místo Ramseyho a možná i Debuchyho místo Hectora

Reagovat
VasAFC

s Oxem souhlas debuchy ani nahodou. I když má bele špatnej den tak mi příjde lepší jak debuchy.

Reagovat
Gunner14

tak jasně , ale kdyby tam dal OXe , tak to zas bude hořet stejně jak v CS , když tam byli oni dva napravo , Ramsey je defenzivnější než OX , takže by víc pomáhal ofenzivnímu Hectorovi

Reagovat
vitoAFC

stejně bude hrát Hector a Aaron podle mě....

Reagovat
Gunner14

jj taky si myslím , uvidíme

Reagovat
minoLFC

už nech je večer

Reagovat
cristiano.K.

ta obrana dnes bude větší průser než záloha,pokud Henda nahradí Can a Lallanu Firmino

Reagovat
minoLFC

prečo?

Reagovat
vrabejka

Šlágr kola. Zatímco předchozí 2 kola byl LFC jasným favoritem, tentokrát jede na Emirates Stadium v pozici outsidera. Přesto LFC chce na Londýnském stadionu uspět. LFC nemusí ale vubec chodit do zapasu s tím že je pod tlakem. Jasný favorit je sice Arsenal ale nemyslím si že jsme uplně bez šance. West Ham který zdolal Arsenal 2-0 ukázal cestu. Je třeba zhustit střed hriště a jelikož nastoupí 3člená záloha mohlo by se to povest. Určitě nečekám žebudeme hrát zandoura. Věřím že z Emirates budeme odjíždět s dobrým výkonem a s tím, že budeme stále neporažení.

Předpokládaná sestava:Mignolet, Clnye, Skrtel, Lovren, Gomez, Lucas,Milner, Can,Coutinho, Benteke, Firmino.

Reagovat
minoLFC

Ty nielen píšeš sračky ale ani počítať nevieš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

sorry moja chyba

Reagovat
nani92

Ty nielen pises sracky, ale ani pocitat nevies

Reagovat
vrabejka

věc názoru

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

dík

Reagovat
nani92

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kral

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

ty jen píšeš sračky

Reagovat
Infernoqt

a ani počítat neumí

Reagovat
icemike

To je věc názoru

Reagovat
vrabejka

Všichni máte padné argumenty na nesouhlas jak vidím. #StupidFans

Reagovat
niflheim

Brendan, is that you?

Reagovat
vladis271

Wenger nemá pre nás žiadne sympatie potom, čo sme mu odmietli predať Suáreza.

Reagovat
Gunner14

nechápu , jak jste vyvázli bez pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

ono vtedy asi ani nebolo uplne košer že sme vedeli tu vykupku a dali o libru viac

Reagovat
Gunner14

jejich chyba , že si to nedokáží ustrážit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

HIMYM

Reagovat
smazaný uživatel

prave že ani ne prepač

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě víte hovno, jak to bylo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

tak Balotelli ide na ročné hosťovanie do Milána. Výbornou vecou je, že ak sa tam chytí, znova si napraví renomé a bude mať prestupovú hodnotu, ktorú budeme budúce leto držať v rukách my, nie AC

Reagovat
smazaný uživatel

a Firmino dnes základ

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

už som ťa prosil aby si na mňa nereagoval janko

Reagovat
vrabejka

Ty si na mně taky reagoval hore

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ma neprosil o nič

Reagovat
vrabejka

protože narozdil od tebe ja tě respektuju aj když s tebou ve většině nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

janko ty si z iného sveta, s tebou sa nedá na ničom zhodnúť.

Reagovat
vrabejka

Ale dá jen věci musíš brát s nadhledem a nesmíš všechno vidět černě

Reagovat
smazaný uživatel

jak může Balotelliho ještě chtít nějaký top klub? nepochopitelný

Reagovat
vrabejka

AC už takovy velkoklub není, spíše klub z bohatou historii

Reagovat
icemike

Tak to jde z bláta do louže. ..

Reagovat
Svatej

To celkem pochybuju

Reagovat
CubONE

No ak nemame ani opciu (co som rad), kludne moze hnit na lavicke u nas.

Reagovat
vrabejka

je tam opce 10 milionu eur

Reagovat
CubONE

Podla najnovsich info nastastie nie je.

Reagovat
vrabejka

no uvidime

Reagovat
minoLFC

asi ako Aqua

Reagovat
fenixLFC

ale e je tam opcia

Reagovat
CubONE

OT: V mozille mi nejde prehravat video na YT v lepsej kvalita ako 360p, neponuka mi to dalsie moznosti, zatialco v inych prehliadacoch ano. Neviete, cim to moze byt?

Reagovat
smazaný uživatel

V jaké verzi?

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to video dej, ať to každý zkusí

Reagovat
CubONE

Praveze u akehokolvek videa to je, ziadne mi neponuka viac ako 360p. Potom som ich otvoril v chrome a vsetky isli aj na 1080 alebo viac.

Reagovat
niflheim

Přejdi na Operu

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/html5

co ti to píše?

ve Firefoxu mám u spodní trojice vykřičníky a funguje mi max 720p

ve Chrome mám všechno povoleno a funguje mi 1080p

testováno na Fedoře 22

Reagovat
CubONE
Reagovat
Malresi

Dnes bude mať aj prípadný bodík cenu zlata. Na Emirates na Arsenal nevieme zahrať už dlhé roky a nemyslím si, že práve teraz sa to zmení. Dúfam len, že to nebude taká tragédia ako naposledy. Čo sa týka zostavy, tak kvôli BR už ani len nedúfam v jej ideálne zloženie, no veľmi by ma potešil Emre v základe a nie Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, buďte té lásky a nahrajte si do systému nějakou novou fotku Emirates Stadium. toto je fotka snad 10 let stárá a na EF už hrozně ohraná.

Reagovat
fantomas

Takle spokojenost?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, spleť trubek a v pozadí paneláky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Counterovými slovy: Jasně, hned kontruj Tottenhamem. Jak ubohé.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš tu jedinej uživatel, kterej ze sebe dokáže udělat kripla i bez toho, aby napsal jediný slovo.

Reagovat
Mada

Nějak ti tečou nervy slepičko.

Reagovat
smazaný uživatel

No...vrať se ke smajlíkům, tvoje slova mají snad ještě menší sdělovací hodnotu.

Reagovat
Mada

Tak hlavně že tvoje příspěvky přetékají informacemi.

Reagovat
smazaný uživatel

http://efsearch.owny.cz/?a=Mada&s=

Kdybych sem jednou týdně napsal barvu svého hovna, pořád bych diskusi obohacoval víc než ty.

Reagovat
Mada

super informace

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

nebál bych se toho, Arsenal se taky hledá

jen to nesmí BR zas podělat nějakou naprosto nesmyslnou nominací do zápasu

Reagovat
Trand

Fraser-Pryce. A Schippers taky paráda.

Reagovat
-Kopy-

bejt to 110, tak vyhrála nizozemka, na 200 jí porazí.

Reagovat
Trand

To jsem si taky říkal, že být to o 10 metrů delší, tak jí má. Ale zas Fraser-Pryce už proběhla cílem se zdviženýma rukama, asi už byla o vítězství přesvědčená.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelly-Ann <3 a Dafne

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam v zakladu Aarona, ale Oxlade by mohl platit na Gomese s Lovrenem Rodgers ten stred zavre Canem

Reagovat
tomasinho

Can nic zavírat neumí, takže v klidu. I tak je váš střed o světelné roky před naším.

Reagovat
smazaný uživatel

a deluded ho este zhorsi Lucasom

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to dokazal West Ham s Oxfordem... Tim, ze bude hrat Aaron zas bude ten stred prehusteny a prava strana mrtva. Ale tak zalezi, s cim vlastne prijde Rodgers no

Reagovat
raduinho

V dnešním Primetime to Liverpool zvládne a vyhraje 2:0. Branky : Firmino a Koscielny vlastní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pocitam, ze to ten nafuknuty sedliacky pastier prekoucuje, inak by ma to prekvapilo...

Reagovat
vladis271

si čítal vyhlásenie jeho pred zápasom? Básnil niečo o tom aký má plán na výhru, že posledných 10 prehier Arsenalu na ES bolo s priemerným držaním lopty súpera 43 percent, takže nie je dôležité tam mať prevahu na lopte ale "dominovať v priestore". Ako nvm, čo si pod tým predstavuje, ale ak nastúpi Lucas, tak otváram pukance a skúsim si ten match pozrieť s čo najväčším nadhľadom a úsmevom.

Reagovat
fff

Lucas je Lucas ale podla mna bude dobre, ak dnes nastupi. Zraneny Hendo, Allen ... Lucas vzadu, pred nim Milner, Can, pred nimi Coutinho ... podla mna tu zalohu dnes lepsie postavit nemame moc ako.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame, Can DLP, LCM Lallana a RCM Milner.. Couts a Firmino hore, utocnik Benteke... Lucas bude aj tak zbytocny kuzeln, len ak by sa hecol a zahral obstojne

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana je zraněný, Henderson je zraněný, Allen je zraněný. Kromě Lucase tam nikoho jinýho nemáme, Rossiter by měl být na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

O Lallanovi som nevedel, tak nic no... musi prist DM, ked Lucas odide (jupiii ).

Reagovat
aramaki

Dnes zápas úplne otvorený, dúfam, že uvidíme krásny ofenzívny futbal z oboch strán a kľudne tam môže čo to popadať na oboch stranách. Favorit nefavorit, začíname za stavu 0:0 a kvalitu majú obe mužstvá, rozhodnú chybičky v obrane. Akýkoľvek výsledok možný, aj keď fandím gunners a verím, že s kúskom šťastia sa nám podarí uhrať 3 body. Nič nepodeniť a do zápasu ísť skromne a zároveň bojovne, nič nebude zadarmo.

Reagovat
Wat

Tak dneska 4:4.

Reagovat
jacobT

po polčase

Reagovat
johnik

ty bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.secsinthecity.co.uk/job/3571129/executive-personal-assistant/?TrackID=110426&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=240815&cmpid=NLC_SITC_240815_job4 Jermaine Defoe hlada asistentku/ta do svojho domu, ktory mu bude 24/7 k dispozicii a starat sa o cely dom vratane potrieb clenov jeho rodiny...Rocny plat 50-60k libier.

Reagovat
smazaný uživatel

najviac ma dostal komentár k diskusii jeho požiadavke, aby bola chladnička vždy plná po návrate z futbalových tripov: You would have to prevent his mother and sister coming round if he wants a fully stocked fridge. It looks like they could clear it out in minutes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jacobT
Reagovat
Nikikrew

no jo, prehral som pivo

Reagovat
Jardin

To bude teda za pěknýho šaška na deadline day

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

a po přestupu do Arsenalu už navždy

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Jardin
Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj, vy ste tomu naozaj verili?

Reagovat
Jardin

djourou na to vsadil barák

Reagovat
Matić

Reagovat
off-olda

OT: Prosím Vás, kde kupujete repliky dresů? Koupil jsem si teď jeden přes net a to je jak na utírání nádobí. Vůbec se to tomu pravému dresu nepodobá.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Liverpoolu, jak jste spokojeni s Rodgersem, resp. jaký je váš názor na jeho sebevědomé prohlášení, které jsou někdy úplně mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

takovy prohlaseni ma kazdy trener, navic nevim ted ktery mas namysli - momentalne je to proste trener liverpoolu tak ma mou podporu na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě přijde, že dost často mluví řekl bych až namyšleně. Přitom toho zatím moc nedokázal. Nebo si prostě neco vzal od svého "učitele". Jen ten má těch trofejí mnohonásobně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, neco blekota - nejvic mi asi vadi, ze trochu vic ignoruje sakha

Reagovat
smazaný uživatel

Sakha je mi taky líto. Měl obrovský potenciál stát se nejlepším stoperem Francie. Ale to už je asi minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Namyslena, egocentricka, potencialom muzstva mrhajuca, demagogicka, z chyb nepoucitelna, stavajuca hracov podla oblubenosti / svojho ega, zle nakupujuca pica, kt. uz davno mala byt vyhodema z Anfieldu, do loftu. Zabudol som na nieco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

3 - @LFC have only allowed their opponents in the first two games 3 shots on target - fewer than any other team in the PL .Tight.

Aspoň něco jakž takž funguje. Ikdyž se to vyvažuje tím, že máme za ty dva zápasy taky tak 3 střely na soupeřovu bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

#LovrenEffect

Reagovat
smazaný uživatel

Firth - Whelan, Ilori, Cleary, Maguire - O'Hanlon, Canos, Brannagan - Wilson, Teixeira, Kent

Rossiter ani na lavičce U21, takže s áčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

OT:Tiskovka Pedra.

Je to sice delší ale co:

"Jako vždy jsem trochu nervózní. Nic jsem si nepřipravoval, takže budu mluvit od srdce, to je podle mě nejlepší. Ani nevím, kde začít - řeknu to, co mě napadá... Filozofii tohoto klubu jsem cítil ode dne, kdy jsem přišel, a zahrát si za první tým pro mě bylo splněným snem. Učil jsem se od skvělých hráčů, trenérů a rád bych všem poděkoval, že mě tak dobře přijali. Zůstávají se mnou ty nejlepší momenty, jaké jsem tady prožil, a tituly, které jsme vyhráli. Odcházím s hlavou vzhůru, protože jsem ze sebe vydal vše. Naučil jsem se spoustu věcí od hráčů, kteří tu pořád jsou, i od těch, kteří už odešli. Od Valdése, Puyola, Xaviho, Piquého, Sergia a samozřejmě od Lea, nejlepšího fotbalisty na světě. Také prezidentům a celému vedení klubu můžu jenom děkovat. Jsem smutný, že Barçu opouštím, ale zároveň šťastný, že to dělám s vědomím, že jsem pracoval na maximum. Děkuju, že se můžu cítit jako člen tohoto velkého klubu."

"Prezident mi volal a popřál mi vše nejlepší. Jsem šťastný, jak se tento víkend vydařil."

"Na konci sezony jsme věděli, že přestup je jedna z možností. Vždycky jsem chtěl hrát. Tady pro mě bylo těžké získat stálost, jakou jsem si představoval, takže jsme hledali. A teď se těším na novou výzvu."

"Poslední rok patřil k těm, během nichž jsem trpěl. Neměl jsem roli, kterou jsem si přál, a cítil jsem se smutně. Ne v šatně, tam mi bylo vždy velmi dobře. Ale chtěl jsem se cítit jako důležitý hráč, proto jsem si vybral jinou cestu. Nešlo o peníze. Odcházím, abych v sobě našel nové ambice. "

"Dříve jsem nemyslel na to, že bych odešel z Barçy, a v novém dresu jsem se cítil divně, ale zároveň jsem byl rád, jak to všechno dopadlo. Nejtěžší částí je rozloučení se spoluhráči a dalšími lidmi, kteří v klubu pracují. Bolí mě se loučit s těmito skvělými osobnostmi, bude se mi stýskat. Také když vidím tu upřímnou lásku od fanoušků... Pokračovat v Barçe by bylo pohodlné. Chtěl jsem tu zůstat do konce kariéry, ale teď si přeju změnu. "

"Podepsal jsem smlouvu v naději, že tu ještě několik let zůstanu. Taková byla moje touha. Věděl jsem, že se nikde nebudu mít tak jako tady. Odcházím z nejlepšího klubu na světě. Mluvil jsem s každým, od Sanllehího po Roberta Fernándeze. Pak přišla Chelsea a bylo hotovo."

"I když mě těšilo, že jsem prodloužil, na mojí situaci to nic neměnilo. Klub věděl, že chci více minut. Vedení mi vždy prokazovalo respekt a za to mu děkuju."

"Když jsem přišel do šatny Chelsea, řekli mi, že musím zazpívat. Přijetí bylo skvělé. Terry je kapitán s velkou osobností a navíc se už znám s Cescem, Diegem Costou a Azpilicuetou. S tím, jak se věci dosud vyvíjely, jsem spokojený."

"Lichotilo mi, že o mě projevily takový zájem kluby z Anglie jako United nebo City. Chelsea nakonec byla nejrychlejší. Chce vyhrávat tituly a to mě motivuje."

"Vím, kdo je Mourinho, a jakou má minulost. Avšak když mi zavolal, konverzace s ním se mi líbila. Říkal, že chce vytvořit silný tým a že by se mnou počítal. A culés mohu říct, že se mi zamlouvala myšlenka žít v Londýně."

Reagovat
LAM

Zdroj:Fcbarcelona.cz

Reagovat
cristiano.K.

už jsem se lekl,že fanoušek CFC chodí na stránky k rivalovi z barcelony

Reagovat
LAM

Nevim ale Chelsea není nějakej extra rival zrovna Barcelony

A i když Chelsea opravdu nemusim,tak teď mám první důvod jim aspoň trochu přát(i když velmi málo )

Reagovat
cristiano.K.

místní "forek"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa pri fotení nemám potrebu stavať na špičky, ani chytať kamarátov za stehná. Neviem, prišlo mi to čudné/smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

je to uplne bezne, ked sa fotia prd zapasom, ze sa chytia ako Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

pred*

Reagovat
LAM

Tak CR přece musí bejt hodně vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

wtf? si si daco snupol?

Reagovat
smazaný uživatel

aleked si to tak zoberies, keby nestali na spickach, nebolo by vidno logo adidasu.. if you know what I mean

Reagovat
smazaný uživatel

Illuminati confirmed.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej co za fotbalovou žumpu dnes předvedou arsenal a liverpool, dva tradiční anglické kluby z první poloviny tabulky pl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Čech, Bellerín, CHAMBERS, GABRIEL, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Özil, Alexis, Giroud

Lavička: Ospina, Gibbs, Debuchy, Arteta, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Walcott vypadli Kos s Perem

Reagovat
smazaný uživatel

bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda riadna "strata" pre vás.

Reagovat
Gunner14

pls bubble Kos s Perem jsou spolu sehraní narozdíl od Chamba a Gabriela který spolu na CB budou hrát snad po prvý spolu max po 2 a navíc Kos bude chybět dost . Ale i tak jim věřím

Reagovat
smazaný uživatel

ale robia chyby

Reagovat
Gunnersaurus

To neni pravda

Reagovat
Gunnersaurus

To absolutne nedava zmysel ...

Reagovat
Gunner14

taky jsem si myslel , jestli to není vtípek

Reagovat
jacobT

tiež som to s nádejou kontroloval na twitteri, toto som fakt nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva, to bude mess vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

*ČECH, Bellerín, CHAMBERS, GABRIEL, Monreal,...

Reagovat
Gunner14

Tottenham SHIT

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Per Mertesacker vynechá dnešní zápas kvůli nachlazení, zatímco Laurent Koscielny má problém se zády.

Reagovat
Error

To se informace o absenci obou stoperů nedostala na světlo dřív? Nevěřím...

Reagovat
fantomas

No ne, celkem logicky se to tutlalo. Pokud ti těsně před zápasem vypadnou oba stopeři, asi to nepudeš roztrubovat do světa, že jo.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
jacobT

Reagovat
Error

Však se právě divím, že to nikdo nevynesl. Logické to je, ale víš, že realita bývá často jiná.

Reagovat
fantomas

Joo, tak to já zas myslim, že v podobně extrémních případech ani tolik nebejvá. Třeba o Berahinově nezačlenění do nominace se o víkendu taky všichni dozvěděli až hodinu před výkopem.

Reagovat
jacobT

no do riti

Reagovat
smazaný uživatel

vitezna

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool team: Mignolet, Clyne, Lovren, Skrtel, Gomez, Lucas, Milner, Can, Coutinho, Firmino, Benteke.

fuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas ocakavany teda, Moreno mal hrat ale. Firmino konecne zaklad .

Reagovat
smazaný uživatel

takze Lallana asi naozaj zraneny a ta ignoracia Markovica je az uchvatna

Reagovat
smazaný uživatel

No s tou nasi obranou bude dneska jeste sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge, Henderson nam chybaju ale Arsenal sa uz citi ze su viac oslabeni pred tymto zapasom pricom im nehra cast kadra, kde to u nich nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni strasne radi precenuju tych lahko nadprimernych stoperov, no...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

no tak mala nadej tam dnes je....

Reagovat
smazaný uživatel

mna skor zaujala ina vec..kto bude vo vzduchu branit bentekeho od Arsenalu?

Reagovat
Gunner14

Gabriel mu dá 2 lokty a nebude se muset bránit dlouho

Reagovat
Gunnersaurus

Akoze Gabriel neni vo vzduchu zly boha obidvaja obrancovia naraz mimo

Reagovat
fenixLFC

yes, mozme nakopavat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madlucas

gabriel dneska gol

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Scouseři tu panikaří a pak takový dar z nebes pro ně, gratulace ke třem bodům

Reagovat
SunFells

ok, teď panikařím já ...může to být napínavé. Třeba 4:4, jak si přál Watt.

Reagovat
Gunner14

oni tam maj Lovrena a celý to "hlídá" Lucas , zas tak černě bych to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád Chambers a Gabriel nejsou žádní kopáči. Bod pro nás bude furt zlatej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Gunner14

áá už vím o co se snažíš , minulej rok si taky panikařil a jak to dopadlo

Reagovat
avicii

je dost mozne ze nas budete tak prehravat v zalohe ze sa ohrozenia obrany ani nemusite bat

Reagovat
smazaný uživatel

jasné nám chýba sturridge a hendo a tiež tu píšeme gratulace k trom bodom

Reagovat
smazaný uživatel

Eriik pls

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infernoqt

však se Live nedostane ani do útoku, těch pár průniků, co jim tam projde, musí zastavit každá obrana

Reagovat
SunFells

To je zas keců. Utkání proti Live jsem důvodně bál už s dobrou stoperskou dvojicí, co potom s tímhle. Kolikrát k nám dojeli jako "poražení" a pak nám dali zabrat, šance vidím celkem vyrovnaně.

Reagovat
PhilipS

Obrana dneska trochu karnevalová, ale furt spoléhám, že Škrtel s Lovrenem bude větší cirkus.... Jinak už jsem oblečenej ve svátečním - tohle bude zápas jako hovado. Dneska to Péťa musí zvládnout - klíčovej match pro něj na chycení sebevědomí a pohody.

Reagovat
Gunner14

Žírůů má dnes 100 zápasů v PL , tak by jim mohl nadělit pár dárků

Reagovat
Gunner14

Olivier Giroud makes his 100th PL app. Only Henry, Wright & Adebayor have scored more than his 42 goals in their 1st 100 PL apps for Arsenal

Reagovat
SpecialOne

Ten pocit, když máte ve fantě Berahina, Eriksena a Koscielnyho a nikdo vám dopředu neřekne, že nebudou hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic nie je ani na lavicke (official web, official FB) ale jeho dres je pripraveny v satni ako aj cela vystroj

https://www.facebook.com/LiverpoolFC/photos/pcb.10153710256252573/10153710252572573/?type=1&theater

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s týmem jezdí víc hráčů než těch 18, že jo.

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

je dost mozne ze to bude takto :) ale skor 3-4-1-2 by som povedal.. som zvedavy na gomeza ako WB

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není to vůbec možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to celkom mozne

Reagovat
tomasinho

Ne, není. Ani omylem to není na 3 beky.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto by ma nastvalo, nestras

Reagovat
johnik

No ty pííčo tak jestli bude 3-5-2, tak sem fakt zvědav co z toho zápasu vyleze......

Reagovat
Nikikrew

tak toto je nenormalne. Nam vypadne stoperska dvojica, to som este nezazil za cca 10 rokov fandenia

Reagovat
Counter

First time Mertesacker and Koscielny have both missed an Arsenal league game since 2-1 loss at home to Wigan in April 2012.

Reagovat
jacobT

Tak ale to do základu patril Vermaelen, nie?

Reagovat
Counter

je to dost dobře možné

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

Btw co je s nimi? Je niekde nejaké informácie pretože ma to fakt zaujima

Reagovat
Counter

Merte nemocný, Kosc záda.

Reagovat
Gunner14

Per nemocnej , Kos záda

Reagovat
fantomas

Máš to i tady na webu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitoAFC

Tak to bude zajímavý. Ale stejně je vyklepnem!

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proč looserpoolští historici tak sliní, dvě změny u arsenalu tomu červenému týmu o kvalitách týmu ze středu tabulky moc nepomůžou...

Reagovat
jacobT

Ináč celkom som prekvapený, že miesto Chambersa neposunul na CB Monreala alebo Debuchyho.

Reagovat
Counter

Spíš že nenarval Debuchyho na kraj místo Bellerína. S Chambersem na stopera se prostě od letoška počítá.

Reagovat
jacobT

Mňa to teda prekvapilo. Čakal by som ho v základe keby vypadol len jeden z dvojice Kos/Per a nebol k dispozícii ani Gabriel, toto mi príde od Wengera odvážne. Hlavne, keď sa na CB dobre ukazoval Monreal, ale tak evidentne Chambersovi verí, tak snáď oprávnene. Ale mám z toho dnes obavy, hlavne kvôli tomu, že spolu ešte nenastúpili.

Reagovat
Counter

Hráli spolu celý zápas proti Wolfsburgu

Reagovat
jacobT

Tak to som hneď pokojnejší

Reagovat
smazaný uživatel

a preco by ho tam mal narvat ked je bellerin o triedu lepsi hrac

Reagovat
Counter

Protože není?

Reagovat
smazaný uživatel

tak podla teba je lepsi aj jenkinson

Reagovat
fenixLFC

ake rozostavenie budeme hrat? 4-3-3 alebo 4-1-2-1-2?

Reagovat
tomasinho

4-3-3 nebo možná 4-2-3-1, Milner už druhý poločas s Cherriers hrál dost vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

4321. Rodgers říkal, že Lucas je nejlepší hráč, kterýho má na kontrolu zápasu v té trojčlené záloze, takže pochybuju, že by to bylo něco jinýho.

Reagovat
fenixLFC

hlavne absolutne neviem co chce hrat s firminom, ci na podhorte, kridlo alebo hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho nejlepší využití by bylo hned pod Bentekem někde no, kde by si hledal volnej prostor, protože narozdíl od Coutinha on je hlavně střelec než nějakej playmaker.

Reagovat
smazaný uživatel

No strelec, kt.mal v Nemecku uspesnost strelby 37% ci kolko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak golů dává dost, ale myslím to hlavně ve srovnání s Coutinhem.

Reagovat
Gunner14

Ale má to i pozitivní stránku , pokud se jeden z nich nebo nejlépe oba dobře převedou mohli by vytlačit Pera

Reagovat
Gunner14

předvedou*

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Tak já nemám nic proti Perovi , ale pokud by se chytli tidle dva , tak by mě to vůbec nevadilo

Reagovat
Counter

Ať se chytnou jakkoli, Merte-Kosc je nejlepší dvojka, jakou teď máme.

Reagovat
masly008

jak to můžeš vědět když ti druzí 2 skoro nehráli.u mě je per největší slabina týmu suveréně.

Reagovat
masly008

v to taky doufám

Reagovat
Counter

Dobrá sranda, všichni čekali stejnou sestavu jak minulý týden a teď tohle... Ještěže už je ta šířka kádru v obraně na patřičné úrovni, Calum s Gabrielem to zvládnou

Reagovat
smazaný uživatel

Smokescreen

Reagovat
afc

Takze ani dnes nebude ciste konto. No nic, musime ich prestrielat.

Reagovat
Miguel19

Wenger pěkná rotace

Reagovat
nani92

kolotočár

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal konečně pořádná stoperská dvojice místo dřeváka Mertesackera a přeceňovaného Koscielnyho. Nedivil bych se, kdyby si PETR ČECH připsal první nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

co byste tam u vás v kurníku dali za jednoho takového přeceňovance co?

Reagovat
smazaný uživatel

10 vajec

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Christian Ortlepp ‏@OrtivorOrt 28m28 minutes ago Manchester, England View translation

EXKLUSIV! @ManUtd mit Louis van Gaal steigt in den Poker um @DeBruyneKev @VfL_Wolfsburg mit ein! @premierleague @MCFC - Gleich auf @SPORT1

Reagovat
nani92

pod synu

Reagovat
Miguel19

Manchester United have entered the race for Kevin De Bruyne (via @SPORT1) #MCFC #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumiem niektorým slovám.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrá RW?

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

aj toto je smiesne uz?

Reagovat
wild

pride mi to proste ako sracka typu Neymar, Bale, Ramos, Muller.. ak niekam pojde tak do City.

Reagovat
smazaný uživatel

a preco by nemohol prist k nam?

Reagovat
wild

v prvom rade si myslim, ze je to len vymyslena sracka a nic na tom neni pravda a ked tak podla mna by si momentalne vybral City

Reagovat
I am Mancunian

ty sa mi snad len zdas

Reagovat
smazaný uživatel

ty primitivny troll, prosim

Reagovat
I am Mancunian

dalsi predrazeny pokemon, ktoreho nam nie je ani treba

Reagovat
smazaný uživatel

o tom, ci nam ho je treba vies ty velke hovno, pretoze si len troll, takze pls reaguj na niekoho ineho so svojimi srackami, ty troll

Reagovat
I am Mancunian

beeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že na Gomeze nedal Wenger Oxe nebo TW. Ramsey ho moc větrat nebude.

Reagovat
Counter

Bude ho větrat Bellerín

Reagovat
smazaný uživatel

no jen doufam ze Bentekeho nebude branit Gabriel... pri prvnim souboji odleti jak papir

Reagovat
smazaný uživatel

bože jak by sa nam hodil taky wanyama do dnešného zápasu..takto bez proper DM mi bude zasa stískať polky fakt je to už o držku

Reagovat
k0udy

Carvalho

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud jde Lucas, Mario i Borini pryč, tak bychom se o toho Wanyamu ale měli pokusit. Peněz musí být pořád dost.

Reagovat
mickey mouse

A to jsem si naivně myslel, že BR s Lucasem skončil když nebyl dvakrát ani na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

A co měl dneska dělat, když je zraněnej Henderson i Allen?

Reagovat
k0udy

Kvalitní stream nebo sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Staenly10

To nějak nefachá.

Reagovat
k0udy

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel a Chambers vs Benteke hmmm

Reagovat
vrabejka

Dnes je nevhodnější večer pro vyloupení Emirates. Taku slabou sestavu už v sezoně mít nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

no stale je asi desetkrat silnejsi nez ten odpad co ma v kadru liverpool.

Reagovat
vrabejka

obranu mame silnejsi zaloha ok utok zhruba nastejno. Určitě Arsenal nen itaky favorit jako před hodinou

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke vs Gabriel no ty vole žeby Liverpool dokráčal k bodom?

Reagovat
Gunner14

By mě zajímalo , kolikrát si viděl Gabriela hrát .

Reagovat
smazaný uživatel

A mňa by zaujímalo, koľkokrát samotný Gabriel hral

Reagovat
Counter

To je docela jednoduché zjistit, dokonce ani nemusíš vylézt z tohohle webu.

Reagovat
SunFells

Že sis z těch dvou vybral zrovna Gabriela. Že bys dnes poznal kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

To by som rád :)

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne vacsi strach ako z gabbyho s chambersom mam z cecha

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je kvalitní názor

Reagovat
SunFells

Já z Čecha za Gabrielem a Chambersem.

Reagovat
smazaný uživatel

už s Mertem a Koscom bol neistý možno mínus x minus dá plus

Reagovat
nani92

mínus x mínus je plus, to platí..ale čo z toho ked Čech ako dalšia konštanta mínus dá po násobení so stopérmi dalšie mínus? ak by bol futbal matematika o všetkom je rozhodnuté..našťastie futbal je humanitný predmet

Reagovat
smazaný uživatel

inaj ka som to myslel (stoperi * stoper) = -...a potom výsledok stoperov som násobil z Čechom

Reagovat
smazaný uživatel

*s

proste som bral stoperov ako jeden člen

Reagovat
nani92

pekne si si zjednodušil úlohu, ale to by museli tvoriť aspoň jeden vektor a predpokladám že nebudú tak zocelení

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kkt

Reagovat
Staenly10

Prosím, na jakym streamu budete koukat?

Reagovat
nani92

HD

Reagovat
smazaný uživatel

NBC

Reagovat
jacobT
Reagovat
Staenly10

Díky kluci, jste hodní. Tak příště s odkazama, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jacobT

2300. pre Henryho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

predchvilkou ty dohady mezi Nevillem a Henrym v MNF nemely chybu

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

pořád mám pocit,že máme horší obranu

Reagovat
vladis271

u ich stopérskej dvojice je otázka, či budú hrať hrozne, alebo nie. U Lovrena to žiadna otázka nie je.

Reagovat
Gunnersaurus

https://www.youtube.com/watch?v=Eo1ecd2hxU8 tento streamer si to riadne vypeká

Reagovat
raduinho

Ta hudbička tam neměla chybu

Reagovat
raduinho

Come On Liverpool !! Vylupte ten Aršanál.

Reagovat
Azza

pršíí

Reagovat
FCSL

http://www.livesport.cz/zapas/dMnkmu8F/#sestavy;1

Když jsme je zvládli i s Flaminim a Sanogem...

Reagovat
smazaný uživatel

mam z toho zapasu divnej pocit....ten Liverpool dneska velka neznama...a to jim jeste hraje od zacatku drak Firmino....ale kurva COYG!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kouká někdo přes sky?

Reagovat
smazaný uživatel

já jen jestli mi jako jedinýmu blbne zvuk..

Reagovat
Trand

Mně neblbne.

Reagovat
smazaný uživatel

neslyšel jsem komentář, ale stačilo odpojit a zapojit sluchátka a dobrý dík za pomoc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
nani92

máš stream v ktorom dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

hehe som chcel len trošku postrašiť

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Chirstiaaaan neskutočnýýýýý

Reagovat
tomasinho

Emre

Reagovat
Trand

Solidně hoříme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

z nasich troch utocnych hracov je jeden giroud a druhy stredny zaloznik, takto nemozeme hrat

Reagovat
Coutinho10

aaaa ty kks takovy brevinko

Reagovat
smazaný uživatel

Streeeeaaam chalani poprosim, vsetko seka

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Diky vsetkym

Reagovat
nani92

koho si si vybral?

Reagovat
smazaný uživatel

Este iny

Reagovat
I am Mancunian

ja som vybral vlastny

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel a Milner

Reagovat
fff

Milner, Skrtel preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool neumí odkopnout balon nebo co tam zkoušel za píčoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhněte si Ace Stream player - http://ace-player-hd.en.softonic.com/download

a potom vyhledávejte zápasy v HD zde - http://www.livefootballol.com/

Reagovat
Miguel19

Milner, Škrtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
tomasinho

Rozhodčí hrajou zase s náma Jasný gól.

Reagovat
Minister

regulérny gol kurva

Reagovat
raduinho

Sraz kopáčů

Reagovat
smazaný uživatel

hranicni...achjo...ale pustil bych to

Reagovat
fff

Uf, tak toto podla mna by sa malo pustat.

Reagovat
Side

jasně ofsajd

Reagovat
Dawon

rozhodci

Reagovat
johnik

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl v offsidu

Reagovat
SpecialOne

Takové věci bych pouště, to si nemůže vzít fotbal inspiraci z hokeje při těch ofsajdech

Reagovat
wild

Uz nech ti rozhodcovia prestanu pomahat Liverpoolu

Reagovat
Counter

boooooooooooooooo, žádný offside

Reagovat
monty25

Tak to nebyl ofsajd...

Reagovat
Trand

Nebyl, Aaronek hezky. A přihrávka taky úžasná.

Reagovat
Gunner14

Ty vole asistent jasnej gol

Reagovat
nani92

no ako sorry, ale už je čas aj na ofsajdovú technologiu..Rooney, Ramsey..už to je moc

Reagovat
Kowe

Slovenský kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

To dodrbal rovnako ako Milner ale spomenies len jedneho z nich

Reagovat
Kowe

Na Milnera nadávám furt, nechal mu chvíli klid. A hlavně tam byl Skrtel prvni a otočenej správným směrem.

Reagovat
Nikikrew

Kampaň pojednáva

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey dobre namysleny ksicht a to som ho mal rad...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Gunner14

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

tupec no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK OOOFF

Reagovat
smazaný uživatel

okradli nás, kampan

Reagovat
supervizor

Onside, dpc uz tri golovky je to 0:0.

Reagovat
PhilipS

do hajzlu ale....ofsajd ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool přijel na kolotoč....

Reagovat
Jerichoo

Zatial super futbal

Reagovat
Thoomas

Jak tohle muzou dopici pisknout jako ofsajd?

Reagovat
Coutinho10

pomezni zachrana

Reagovat
raduinho

Arsenal hraje zase tu stejnou sračku jako vždycky.

Reagovat
RKBoy
Reagovat
ďuriLFC

ked tak chceme branit tak nad daju štvorku,stredových nechavame volnych a tie kolmice nechytame vobec

Reagovat
tomasinho

Pár minut jsme nehráli zle a už nás točí

Reagovat
Liquid

Arsenal vstřelil regulérní gól, na vlas stejná situace jako Ramires vs City, hlava na čáře, ruka v ofsajdu = regulérní gól, tlačenka Liverpoolu po zápase s Bournemouthem pokračuje

Reagovat
fenixLFC

ved vam tiez ten gol neuznal takze to asi regulerne nebude

Reagovat
johnik

Couts mělo byt z první

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelinho!

Reagovat
Minister

Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je hrozny

Reagovat
monty25

Škoda, toho se mělo využít... Ale on tam Péťa něco pustí.

Reagovat
Trand

Bellerín s Gabrielem hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

ty vole Chambers Coq

Reagovat
pingla

Cazorla jak chtel zamachrovat

Reagovat
Thoomas

Chambers

Reagovat
PP

Chambers, Cazorla.. velká paráda na vlastní 16ce.. pičusové!

Reagovat
Nikikrew

Ešteže mame Coqa

Reagovat
mistr129

Coquelin

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny co ještě hledáte stream, nesekající, velmi slušná kvalita:

http://zunox.hk/zunox2.html

Reagovat
Trand

Nevíte někdo, na jak dlouho jsou Kos a Merte out? Jinak owny se trefil no, s přeceňovaným Koscielnym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Škoda, že nepodržíme víc míč, ta obrana Arsenalu je zranitelná. Co ale z toho, když nám nepůjčí míč nebo jim ho zas odevzdáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

dneska to je marnost proti marnosti

Reagovat
kiwwi

Čo to má ten Gabriel s tymi zubami?

Reagovat
mojmira

swag

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Gomez zase špatný, snad už příště konečně postaví Morena.

Reagovat
tomasinho

Milnerův pressing za to dobrý a Benteke opět ukazuje, že není žádný dřevák.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole co všechno tomu praseti projde

Reagovat
smazaný uživatel

coq je diabooool

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byl faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry pressing chalani, booj

Reagovat
smazaný uživatel

Coq.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsem něco přehlídl, to na Bentekeho nebyl faul?

Reagovat
Miguel19

Jasnej faul od Coquelina...

Reagovat
Miguel19

Tak ne. Bral míč

Reagovat
smazaný uživatel

Coq vyrostl fotbalově neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

to se mělo pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers je šílenej zatím

Reagovat
nani92

toto nebude sezona Messi vs Ronaldo, ale Smalling vs Coquelin

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
r.mrazik

to jsou slusny zakroky v tom vapne...kdyby na jeden piskl pentli,tak by se snad nikdo ani nedivil

Reagovat
r.mrazik

a chambers nebo kdo hraje pravyho stopera je strasidelnej...

Reagovat
celeb

Coq

to budu zas nervy pre gunnerov, ci dohra

Reagovat
celeb

ten chalan nevie posudit riziko, teraz mal stastie, ze to rozhodca nevide. Zlta bez komentara.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq to je pees

Reagovat
pingla

Coutinho

Reagovat
fajdax

stream pllllsssss sop padl

Reagovat
smazaný uživatel

Calum je zhulenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana a ty nahrávky

Reagovat
monty25

Coutinho pěkná přihrávka, Milner dobrý náběh Škoda, že to nedopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

To, co předvádí Chambers, to jsem ještě neviděl.

Reagovat
mistr129

Já jednou, když jsem se díval na zápas Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

ani tam dlouho nikdo nebyl až tak šílený

Reagovat
mistr129

Soldado... včera jsi tu na něj pěl ódy

Reagovat
smazaný uživatel

v obraně

Reagovat
mistr129

tak to soudit nebudu, pro mě jsou jediný pořádný obránci Ramos, Pique a Godin, když vidím hrát ostatní, chytám výtlemy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby co Mauro posadil Kaboula.

Reagovat
cristiano.K.

rychle jste zapomněli na kapitána minulé sezony

Reagovat
smazaný uživatel

No Countere, vidíš to? Zase

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

rozhohravka stoperov arsenalu by nestacila ani v ziline

Reagovat
smazaný uživatel

Sme lepsi teraz, Couts genius

Reagovat
tomasinho

Milner je zatím výborný, tohle jsou zápasy pro něj. Ale oba s Emrem jsou dost vysoko, přihrárvka za ně a jsme předčísleni zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heisenberg

Tak to nakopávejte na Girouda, pořád lepší než poslat Pool do brejku.

Reagovat
jacobT

nejaký funkčný stream?

Reagovat
celeb

http://arenavision.in/av10 - web acestrem EN 2350 kbps

Reagovat
jacobT

acestream mi moc nepomôže

Reagovat
celeb

to je skoda, momentalne bezkonkurencny P2P tool na ligy. Sopcast era bola 2 roky dozadu a Ustream ... velky traffic, mala kvalita (oproti acestream).

Reagovat
mistr129

http://livesportstream.tv

používám vždy

Reagovat
jacobT

díky chlapi

Reagovat
johnik

Clyne pěkně podporuje

Reagovat
ďuriLFC

čo to za kktske signaly skušame

Reagovat
VasAFC

Ramsey zatim hraje hodně v topu.

Reagovat
Dawon

Ti soperi arsenalu nakazili nejistotou cely tymem, to je silene kolik je tam nepresnosti vicemene od vsech

Reagovat
Infernoqt

tak jako bychom to loni neznali, viď

Reagovat
Amos

Potřebujeme prostě stopera (Hummels). Chambers na to ještě nemá.

Reagovat
Mastný Chobot

čo nám to hrá za obranu?

Reagovat
Mada

Naprosto jedinečná...

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke hra dobre

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Ti dva sasci mu teda nedělají ani sparing partnery.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers zase

Reagovat
smazaný uživatel

to už by snad stálo za sestřih

Reagovat
fff

Benteke... Wow.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

benteke > giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

zbytečný psát

Reagovat
celeb

Benteke je zviera, paradny kauf.

Reagovat
Heisenberg

Gabriel Ale napravil to.

Reagovat
mistr129

GABRIEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers zase pozičně úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke, to je pes

Reagovat
smazaný uživatel

kurna vyslovnost, Kutíňu nebo jak to cte na O2 Koutiňu?

Reagovat
Side

Squillaci > Chambers

Reagovat
VasAFC

Ale no tak, zas tak srašně nehraje

Reagovat
mistr129

hraje, Kuča na stoperovi je furt lepší než Chambers

Reagovat
J0EL

Silvestre > Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

vlani si na zaciatku sezony daval chambers stopera v pohodicke..potom sme ho zbytocne davali uz len na rb a potom sme ho uz radsej prestali volat na zapasy uplne, chudak je totalne nerozohrany

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude 0-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel soviniati kde ste

Reagovat
Ritchie

Reagovat
mistr129

Čech soviniati kde ste

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

benteke jaka posila ty voe.. to neni o cechovi, to je o tom ze utocnik je nulovej

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Přesně naopak. Tohle je jeden z těch nereálných saveů, kdy mi je útočníka akorát tak líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono tam po zemi bylo poměrně hodně málo místa, tohle se měl pokusit zvednout no :)

Reagovat
tomasinho

OMG Bentekeee

Reagovat
johnik

OMG!

Reagovat
monty25

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

ufffff...Petr

Reagovat
Mada

Reagovat
fff

Akooooooooo?

Reagovat
smazaný uživatel

fuha...cechino

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Firmino je skvelej

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Heisenberg

ČECH

Reagovat
jiriczeQ

Čehůn jede

Reagovat
Infernoqt

ten zákrok si zaslouží vlastní článek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Čech! A Hectora už prodejme do te Barcy...

Reagovat
REPLIKATOR

Čech Rodgers

Reagovat
fenixLFC

benteke

Reagovat
SpecialOne

Čech úžasně, ale Benteke toto musí dávat

Reagovat
Minister

Liverpool jasne lepší...

Reagovat
Counter

Rodgers

Reagovat
nani92

Rodgers <3

Reagovat
Miguel19

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Couts, Firmino genialne, kua Benteke gooool to mal byt

Reagovat
Nikikrew

Kristove rany ta obrana , Ozil a Cazorla cele zle. Cech teraz wonder zakrok

Reagovat
johnik

Čech najednou chytá zmrdeček.....

Reagovat
jacobT

Zatiaľ je to strašidelné a to ešte polku času hľadám streamy, takže som asi nevidel všetky chyby

Reagovat
smazaný uživatel

slabucki sme..ozil odpojeny a giroud zatial len fauloval

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky ozilovsky vykon

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny by sa po tomto ani neobzrel..

Reagovat
VasAFC

Člověk se celý týden těší na zápas a pak to Wenger zazdí se dvěma nerozehranýma stoperama

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to zazdil.

Reagovat
Mada

Wenger cože udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

právě že neudělal - nekoupil stopera (pokud už mu chceme dávat něco za vinu)

Reagovat
Tomasso24

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil už by mohl táhnout do prdele

Reagovat
fenixLFC

bude mat asist

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Couts <3

Reagovat
Dawon

Do prdele ten Chambers, to uz neni mozne Ten musi jit o polocase proste dolu, at tam jde klidne treba debuchy misto nej

Reagovat
smazaný uživatel

chambers sa snazi o najhorsi vykon historie?

Reagovat
smazaný uživatel

psychicky je rozbity na kusky

Reagovat
PP

Záloha je úplně neviditelná, o stoperské dvojici se nemá cenu vyjadřovat a jediný chlap nás drží od průseru - Coq... a ted se přidal Čech..

Reagovat
Csaplárova past

Jestli Liverpool takové obraně, kterou postavil Arsenal, nedá gól, tak to bude trapas sezóny. Tato obrana Arsenalu snad nejslabší v lize

Reagovat
Side

Chambers já končím tvl

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Heisenberg

Chambers ven, klidně i za Ospinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers jede

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ma toho Gibbse? At do pice stahne Chamberse a presune tam Monreala

Reagovat
m.sali

ta obrana arsenalu je suprova

Reagovat
Miguel19

Chambers už asi 5. kiks Strašnej hráč tvl..

Reagovat
fantomas

*strašnej výkon tvl..

Reagovat
Nikikrew

nahodou si ho nedaval na stopera namiesto praveho obrancu?

Reagovat
fantomas

No dával. A nezvládnutej last-minute záskok na tom má měnit přesně co?

Reagovat
Nikikrew

Neviem, radsej tam mal dat proste Debuchyho alebo Monreala.

Reagovat
fantomas

To je možný, ale v dlouhodobym horizontu ho furt chci radši vidět na CB. Jen jako součást nějakýho jinýho než emergency plánu proti kvalitnému souepři.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel to tam cisti, sovinisti kde ste

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tu ofsajdovu past krasne zvladol pri Ramseyho neuznanom gole

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to sa stalo v case 21:44

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Reagovat
Thoomas

Chambers je na rucnik, Coquelin za nej musi hasit uz minimalne potreti

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
monty25

Tyč

Reagovat
pingla

To je smůla

Reagovat
Zaschrona

Coutinho

Reagovat
Trand

Čech.

Reagovat
johnik

KURVA!

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho je boj

Reagovat
Counter

Bellerín nezvládá no

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je dneska fakt smolař.

Reagovat
REPLIKATOR

Čech

Reagovat
tomasinho

Couts geniálně, škoda, že něco chybělo. Jsme mnohem nebezpečnější.

Reagovat
Counter

Přeceňovaný Čech

Reagovat
fenixLFC

coutinho neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Genialny, genialny Coutinho, nova laska po Luisinkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
misinho7

na tvojom mieste by som si ho velmi neobluboval..po sezone vam utecie napr do Barci

Reagovat
smazaný uživatel

To na tom nic nemeni .

Reagovat
fenixLFC

a bude to vacsia strata ako cely sterling

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to by snad nieco ine nikoho ani nemoholo napadnut.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool strasne neproduktivni ale, to je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

11 striel, 2x konstrukcia za 45 min - toto je neproduktivita?

Reagovat
fenixLFC

popravde je.....

Reagovat
icka

Reagovat
Mishko

Čechíňo zatiaľ brankársky výkon roka

Reagovat
Miguel19

Arsenal strašně trapnej výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl...dobrej kolotoc od Live

Reagovat
pedroLFC

zajímalo by mě,kolik se tu najde debilů,co bude tvrdit,že Čech je špatnej

Reagovat
mojmira

jedna vlaštovka ...

Reagovat
Heisenberg

Když už nás Liverpool přehrává v mezihře a my pokazíme skoro každou přihrávku, nebylo by lepší to trochu zatáhnout, poslat na hříště druhé křídlo a případně i Thea místo Olieho a hrát na brejky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey zas tie namyslene ksichty jak picus

Reagovat
smazaný uživatel

zero troll

Reagovat
T44v3tt1

Ty zas decentní komentáře

Reagovat
Trand

Jako ty?

Reagovat
fantomas

Když si vezmu, že neustále obhajuješ Škrtela, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel nemusi mas sice sympaticku tvar, ale namyslene sa netvari a btw.ako obhajujem? Si mimo fantik pls

Reagovat
smazaný uživatel

taky mně to vadí

Reagovat
smazaný uživatel

bol to skromny chalan, ale uz zacina vyskakovat ako ten samoluby metrosexual Giroud. Potom si clovek viac vazi futbalistov ako Stam, Vidić, Carragher a tak, t.j. chlapov.

Reagovat
smazaný uživatel

Posli mi to do spravy Miso, v zalozakach mam uz vela iny veci

Reagovat
Trand

Po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mně v tomto nejvíc sere Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mi je zas sympaticky , vyzaruje z neho pozitvna energia

Reagovat
Azza

to protože rozhodčí jsou pičusi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Čech vypočital aby se to odrazilo co nejdal od tyče

Reagovat
Dawon

jak tohle muze byt porad 0:0, to mi hlava nebere

Reagovat
jacobT

rozhodca nesprávne odpískal offside no

Reagovat
celeb

Gunneri mozu bozkavat Cechovi rukavice, ze neprehravaju 0:2-0:3

Reagovat
-Kopy-

Ozil a Cazorla jsou příšerný, Coq skvělej...Liverpool lepší, Coutinho neskutečnej

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jsem rad za Čechína, že se mu konečně začalo dařit a umlčí kritiky.. ale uz by tam aspon jeden pustit mohl

Reagovat
monty25

Je to dobrý fotbal. Ale ze strany Liverpoolu tomu chybí góly...

Reagovat
Coutinho10

to snad neeeee to je zaklety

Reagovat
smazaný uživatel

lepší tím by ten slabučký Arsenal už zmietol no

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem byl po prvních dvou kolech skeptický, tak dnes nám nemám moc co vytknout. Chybí tomu jen gól, Čech drží Arsenal nad vodou. Nijak mu nechci upírat ten zákrok proti Bentekemu, ale to je prostě chyba útočníka, tohle musí dát desetkrát z deseti pokusů. Jinak hrajeme až na drobné výjimky fakt suprově, jen je třeba u toho vydržet.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Chambers s Bellerínem, to je dvojka

Reagovat
Counter

Easy čisté konto v suchém triku

Legrační je, že navzdory všem těm šancím LFC dal Arsenal jediný gól zápasu a měl vést.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát dneska Arsenal se City, tak už je to 6:0.

Reagovat
fenixLFC

kks fakt uz mohlo byt 0:3....to budeme lutovat

Reagovat
Gunner14

a mělo to být správně 1:0 po regulerním golu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší od nás Coq a Čech...to asi svědčí o tom, jak to vypadá. Vepředu stojící, bez nápadu až na prvních pár minut a vzadu hoříme jak papír.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám dva góly od Arsenalu v druhé půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj tak kurz 2,5 na Liverpool da gol v prvni puli nevysel.. ale sere to po takovem prubehu brevnu, tycce, Bentekem jen vydrzet a ono tam neco padne !!!

Reagovat
PP

Odkdy hraje Liverpool takto takticky vyspěle?? V 9 na vlastní 16ce, jeden nákop na Bentekeho a okamžité vyběhnutí 4 lidí.. Funguje to na nás skvěle..

Reagovat
patas92

Coutinho genialny

Reagovat
Ángel di María 22

Teda. Potom, co jsem viděl Pool proti nováčkovi doma, jsem si nemyslel, že budou na Arsenalu o tolik lepší než soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

taky čumím

Reagovat
PP

ale se podívejte do kolika útočí Arsenal a do kolika Liverpool.. Navíc jim Arsenal ty šance vyloženě namazává..

Reagovat
tomasinho

Wow, wow, wow. Zatím kromě toho úvodu, kdy jsme se nechali přitlačit a kdy neuznali Arsenalu regulérní gól, hodně dobrý výkon. Výborný pressing, Firmino a Benteke výborní, totéž Milner. Couts by mohl dát občas míč dříve od nohy, jinak dobrý. Lucas a Can taky fajn, pohyb bez míče u nich není nejsilnější zbraní, ale drží se a Emre měl dobrý průnik. Benteke ale musí tohle dávat, hraje výborně, ale snad se rozstřílí. Každopádně nad očekávání dobrý výkon, jen chyběl gól.

Reagovat
13

Tak trochu jako proti Arsenalu v minulé sezoně, kdy to skončilo myslím remízou na Anfieldu..

Reagovat
smazaný uživatel

Emre dneska až překvapivě běhavej bych řekl třeba jak tam vybojoval ten míč na půlce, to jsem normálně zíral.

Reagovat
tomasinho

Jojo, to jo, ale jednou nebo dvakrát byl trošku statičtější, když si mohl naběhnout na přihrávku. Ale funguje to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke hra dobre, ale potrebujeme, hlavne utociaci hraci klud na kopackach, hrame dobre ako prvu polovicu sezony (celej) pod Kennym, mame vela sanci, ale prilis chceme a nedavame sance...

Reagovat
Switchback

Liverpool zatím lepší a na to, že hraje venku ... pěkný

Reagovat
Trand

Bellerín, Chambers, šílený výkon oba dva. Čech chytil dva jasný góly. V útoku to není tak špatný, ale bohužel, ten chaos v obraně narušuje celou hru.

Reagovat
vitoAFC

Jsem schopnej pochopit, že Gabriel s Chambersem jsou nerozehraný a nervózní, tak proč jim život komplikujou úplně nesmyslnejma a zbytečnejma chybama Cazorla, Bellerin a občas i Coquelin??? Alespoň Gabriel se chytil, ale Chambers to je opravdu jeden z nejhorších výkonů, co jsem kdy na stoperu v Arsenalu viděl... možná vůbec nejhorší.... Nicméně Čech

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, Čecha sme už rozchytali, tak už môžeme prestať hrať tú tragédiu, prípadne si vytvoriť aj šancu na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmýlil jsem se, vedle této obrany vypadá i Koscielny jako nejlepší hráč světa.

Reagovat
Counter

To není jediné, v čem se mýlíš :-)

Reagovat
I am Mancunian

raz podam na liverpool a oni maju takuto smolu

Reagovat
smazaný uživatel

To máš zato, že podávaš na Liverpool

Reagovat
frankiefcb

Tak Arsenal dost tragický a Liverpool hraje fakt výborně Jinak Čech

Reagovat
smazaný uživatel

hm dobra havarka

Reagovat
13

Suarezovský Liverpool by aspoň dvě z těch mnoha chyb v rozehrávce potrestal. Nicméně i tak se mi to dost líbí, nečekal jsem, že budeme nebezpečnější. Čech je borec bohužel. Gomez od nás se mi vůbec nelíbí, je na něm vidět, že neví moc co s míčem a nebo naopak ví a není schopný to řešení přizpůsobit situaci. Lucas a Can by s touhle herní kvalitou mohli hrát v základu pořád. škoda těch tyček..

Reagovat
fenixLFC

za prvu vetu

Reagovat
avicii

Suarez a Studge a nepomoze im ani Coq + Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny futbal, Liverpool veľmi príjemne prekvapil ako si to kombinujú. Krása vpredu. A Benteke famózny. Naopak Chambers toto je snáď najhorší výkon stopéra čo som kedy videl ten je tak o 3 triedy horší ako druhý najhorší hráč na ihrisku. Neskutočné. Akoby v živote nehral futbal a Wenger ho ako občana Londýna po ceste na štadión stretol vonku a zobral ho na zápas lebo nemá kto hrať.

Reagovat
Nikikrew

Dakujme za polcas, je mi z toho zle.

Neviem kto presne ale samizda ze Fantomas tvrdil ze je to vtip Chambersa na pravej obrane, nech hrava ako stoper. NIKDY viac. Ten chalan je absolutne tragicky, pozicne uplne mimo a dokonca Pascal Cygan, zlaty Senderos alebo dokonca aj Squllaci + Silvestre su nad nim o parnik lepsi. Zlaty Cech a Coq inac po 20 minutach som videl iba jeden tim a mame stastie ako hrom. Cazorla a Ozil nic, Sancheza som poriadne nevidel, Giroud iba v offside.

Ox hned na plac, Monreal na stopera a Gibbs na lavo. Nemam slov.

Reagovat
j_mrazik

A ta rozehra krajních beků na prostředek, jak jim namazávají, je taky super.

Reagovat
Mada

to vůbec nedokážu pochopit

Reagovat
Dawon

to vypada, jak by je v tom spoluhraci chteli totalne vykoupat, misto toho aby jim od toho co nejvic pomahali

Reagovat
fff

Stale ma taky blby pocit, ze po tychto sanciach co neskoncili na konci skoncime a prehrou. Ked pride Walcott alebo Ox tak Gomez bude horiet.

Inak som rad, ze Couts a Firmino si rozumeju tak ako sme chceli a dufali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ale strasny pesimista

Reagovat
Rohlíček

Chambers solidní poločas

Reagovat
Counter

Debuchy na plac a půjde to samo

Reagovat
monty25

Teď koukám, že jsem na začátku přišel o to Coutinhovo břevno. Arsenal tam kromě toho neuznaného regulérního gólu neměl vlastně nic...

Reagovat
Mastný Chobot

inak, Benteke úžasný, snáď si Oľo aj s ostatnými už uvedomia, aké sračky tu cez leto plodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme jeho goly najprv.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

mal dat tu tutovku

Reagovat
j_mrazik

Arsenal neskutečně mizernej. Ta záloha je šílená. Zase budeme čekat půlrok na Cazorlu, až se rozehraje, abychom mohli 3 měsíce masturbovat. Özil asi nebude ten, který nás silou vůle dotáhne k něčemu zajímavému. Ach jo, bolí mě z toho oči.

Reagovat
PP

a k tomu několik loženek od stoperů "a la Vácha"..

Reagovat
smazaný uživatel

mimo ineho aj bez inkasovaneho golu je ten lovren stale mimo...gomez len tak tak drží bellerina a bojim sa, ze prichodom oxa to tam roztrhnu gunners a dostaneme...stale to proste nie je ono, stretli sa dnes dve muzstva s velkymi rezervami

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas je totalne poznaceni nasou stoperskou dvojkou, ta obrana je nerozohrata, mimo a kazdou minutou viac psychicky dole, cez polcas musi debuchy za chambersa lebo uz nevyvezieme loptu

Reagovat
smazaný uživatel

bohové, to je strašný...člověk se těší a těší a hovno z toho, zase bez jiskry a napadu...liverpool zatim dobře, Čech skvěle, stejně jako Coq...zbytek do piči už fakt

Reagovat
J0EL

Chambers snad prekonava aj Silvestreho. Hector tiez solidne v pici. Ramsey regulerny gol, ale na tom kridle nam je aj tak nanic - pomalsi hrac snad okrem Fabregasa uz dlho v nasej zalohe nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by jit do stredu misto Cazorly

Reagovat
avicii

na moje velke prekvapenie , sme lepsi

Reagovat
Nikikrew

Inac ten gol co sme dali to je na facku. Absolutne ziadny regularny gol, ziadny offside. Malo byt 1:0 min. do 25 min.

Reagovat
Mastný Chobot

tak žiadny regulárny gól, to som z toho jeleň

Reagovat
Nikikrew

tak Ramsey bol tesne pred 16tkou a Obrana liverpoolu na linii 16tky.

Reagovat
Mastný Chobot

takže to bol regulárny gól?

Reagovat
smazaný uživatel

ani přes klávesnici mu to nejde, prostě těsný ofsajd

Reagovat
Nikikrew

chod ku ocnemu

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutné, ale mať wanyamu na DM tak sme úplne inde z hľadiska defenzívy, úplne inú dimenziu by to dalo stopérom a takisto voľnosť dvom CM

Reagovat
avicii

snad ten Lucas odide, myslim ze by sme potom sli po DM-ku...

Reagovat
fff

Reagovat
patas92

Na NBC to ted o prestavce uakzovali znova a byl to tesny Ramseyho ofsajd

Reagovat
Nikikrew

ale kde

Reagovat
patas92

Hlavou tam byl

Reagovat
Counter

A na SkySports to za Nevillova komentáře krásně vyzoomovali a ukázali, že to nebyl ofsajd ani trošičku.

Reagovat
nani92

tak ak to musia potvrdiť zoomovaním, tak jasné, že to rozhodca nemohol správne vidieť/nevidieť...je to škoda, ale nie tragédia

Reagovat
Counter

Že to nebyl ofsajd, je jasné i z původního záběru Udělali to jen proto, že můžou, aby to bylo co nejzřejmější.

Jinak se nehádám, bylo to těsné a rozhodčí nejsou dokonalí...

Reagovat
patas92
Reagovat
Counter

Na Sky tu kameru narovnali a bylo krásně vidět, že ne.

Reagovat
patas92

ok

Reagovat
Counter

Snad se na twitteru nebo někde objeví screeny, fakt to tam bylo vidět, nekecám

Reagovat
patas92

Jo vsak ja ti verim

Reagovat
smazaný uživatel

no ale Gary tam mal obdĺžnik, nebol to ofsajd

Reagovat
Trand

Stejně to je jedno.

Reagovat
Coutinho10

takovy sance + brevno a tycka.....obrovska skoda, ale i takovy zapasy jsou...navic Cech se musi dostat do top formy zrovna dneska ..snad ve 2. pol. tam neco nechytatelnyho prijde (aby to nebyla jeho chyba)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, pěkný, Chambers hoří jak papír, Ozil jako obvykle k hovnu a Oxlade-Chamberlain na lávce . Cazorla nemá moc prostoru a Arsenal je v prdeli. Co Coquelinovi projde, to fakt nežeru . Tankista parádní.

Firmino zatím dost k hovnu, Leiva je vtip a ten Škrtěl, když má hrát míč pod tlakem, prostě pořád zmatkuje.

Reagovat
smazaný uživatel

sice tesne, ale coq hral loptu v oboch pripadoch

Reagovat
smazaný uživatel

První jo, druhý hrál nejdřív Bentekeho. Ten to posral, že to přihrál. Mě to už fakt sere, minule taky byl na jasnou redku a rozhodčí ho nechal až do vystřídání.

Reagovat
tomasinho

Firmino k hovnu? Díváš se na to samé?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaměřuju se na Arsenal, ale od Firmina si nic zajímavého nepamatuju.

Reagovat
tomasinho

Tak máš krátkou paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

.gif?

Reagovat
smazaný uživatel

a ked chceme hrat girouda nech nehra na kridle ramsey, ked chceme hrat na kridle ramseyho nech nehra giroud, v utoku je nula dravosti a rychlosti

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nechce Arsenal prehrať druhý domáci zápas, tak Gibbs napravo, Monreal stopér a Chamberlain krídlo. Ramsey stred a dole Chambers a Cazorla. Len dodám, že Chamberlain mal určite hrať od začiatku, veľká chyba od Wengera.

Reagovat
slavex

Pěkný zápas. Čech má dneska zatím svůj den, to jsou přesně ty zápasy, kdy je schopný podržet tým. Z arsenalu se mi ještě dost líbí Coq, ten to tam neskutečně čistí. Pokrývá celý střed a kolikrát ještě hasí za stopery. Na druhé straně úžasný Coutinho. No a Benteke není nakonec vůbec tak špatný. Na to jakým způsobem ho tu fanoušci Liverpoolu zatracovali, nehraje vůbec zle.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG ten Henry neumí vyslovit přímení Čecha?

Reagovat
mojmira

nebude to jeho nejoblíbenější příjmení

Reagovat
Counter

"Petr Seč"

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Čo hovoríte na tú situáciu pri neuznanom góle? Mohol to asi pustiť rozhodca, tesná situácia.

Reagovat
fff

Podla mna to urcite mal pustit.

Reagovat
Coutinho10

nastesti nepustil

Reagovat
13

Jinak Bournemouth > Arsenal

Reagovat
Counter

West Ham > Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

Benteke si dělá co chce, snad už mu to tam padne. Gol Arsenalu regulerní, jinak si je vodíme i ve středu hřiště,Milner až na to jedno váhání v malém vápně super. Nelíbí se mi oba kraje. Gomez neví, jak řešit situace a Clyne u každé zasekávačky zůstal viset.

Jinak perfektní fotbal, Čech ukazuje svojí extratřídu, i když si myslím,že bez jeho jemného dotyku by šla střela stejně do tyče a ven

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, mělo to dost rotace ten míč. Kdyby to nevyndal rukou, tak to tam zapadne.

Reagovat
Mastný Chobot

Snáď čo najskôr Walcott, Ox alebo obidvaja za Ramseyho so Santim. Chce to dravosť, lebo je to strašné.

Reagovat
Alberto Aquilani

seriozna otázka: Chambers a Gabriel sú v hierarchii stopérov Arsenalu číslo 3 a 4?

Reagovat
Mastný Chobot

veď Gabriel nehrá zle a hej sú, akurát vôbec nehrávajú, keď nemusia a preto sú strašne nezohratí a nerozohraní.

Reagovat
Alberto Aquilani

to máš pravdu, že zle pri hroznom Chambersovi nehrá, na druhú stranu, od stopéra č. 3 v Arsenale by som čakal dominatnejší výkon, trebars aby trochu aj tomu Chambersovi pomohol, hrá priemerne...

Reagovat
Counter

Gabriel je trojka, Chambers čtyřka.

Reagovat
smazaný uživatel

nato že Gabriel vôbec nehráva tak si to dnes dáva slušne

Reagovat
Gunner14

S Gabrielem jsme vyhráli 8 z 8 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

hral dobre v tých zápasoch? Dnes to neni najhoršie

Reagovat
Counter

Hrál solidně, nic extra, ani žádné hrubky.

Reagovat
xjert02

Tragedie! Spatnych uvodnich 5 minut, pak 15 minut super mezihra a pak se to cele rozsypalo. Z obrany hraje jediny Nacho. Zbytek tragikomedie. Nekolik dulezitych obranych zakroku predvedl Coq a pak nas ve hre drzi tankista. Nebyt nich, je to min. 0:3. Zbytek od 20. minuty vubec nic nepredvedl. Ach jo. Snad se po puli zvedneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Unbelievable analysis from Michael Owen again.

"Arsenal scored a perfectly good goal, but it is probably deserved to be called offside given how dominant Liverpool has been."

Reagovat
Mastný Chobot

ako jemu môžu platiť za komentovanie? on je chudák tak hlúpy, že by bol schopný aj prestupu do MU, keby predtým hral v Liverpoole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny kokot

Reagovat
Gunner14

kkt tipoval nás zas mimo TOP 5 ?

Reagovat
Nikikrew

jezis on je strasny kkt ten clovek fakt

Reagovat
smazaný uživatel

owen

Reagovat
jacobT

nestriedame?

Reagovat
Trand

Po poločase? Nikdy..

Reagovat
jacobT

vždy naivne čakám, že toto už je tá spodná hranica, pri ktorej aj Wenger vystrieda, a furt nič

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

ani keby si teraz Chambers dal 2 vlastné a skopal domáceho fanúšika, tak nestriedame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že sa ešte posílime v podobe Wanyamu

Reagovat
ondris

My a DM? V to už ani neverím

Reagovat
smazaný uživatel

giroud este neurobil nic dobre

Reagovat
nani92

vybojoval roh, ktorý Ozil dojebal

Reagovat
Mastný Chobot

ešteže bola ta Santiho strela zlobokovaná, lebo zas išla niekam do konského kokota na tribúnu

Reagovat
smazaný uživatel

nacho je dnes najlepsi od nas

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem zatím nejhuř v letošní sezoně, a proto je třeba posílit, takže Wenger ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní koment.

Reagovat
smazaný uživatel

ten BENTEKE nejhorsi na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

prihravka na girouda znamena sancu na vymyslenie niecoho lepsieho..

Reagovat
tomasinho

Teď je necháváme hrát zase

Reagovat
tomasinho

Ta levá čast obrany a střed až tak nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme se neměli jmenovat Arsenal, ale Kamikadze- ty naše nahrávky jsou sebevražedné.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vul ten mignolet

Reagovat
Swarley

nechápu, jak někoho může srát Ramseyho xicht, když se po hřišti pohybuje Olie

Reagovat
smazaný uživatel

a Sanchez...

Reagovat
tomasinho

A ještě od toho samého člověka, co obhajuje Škrtela, jehož ksciht by mě sral teda daleko více

Reagovat
smazaný uživatel

Vam jebe, vymyslite si dokonca, ze obhajujem Skertsov ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma tiez serie

Reagovat
Mastný Chobot

ježiš, my sme tak strašne zúúúúfalí s tou loptou, že to je neskutočné. Koľko sme mali šancí: lebo odkedy ja pozerám tak ani jednu tuším

Reagovat
C-M@ster

teď jedna byla... docela velká

Reagovat
jacobT

častejšie to píš

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
C-M@ster

Ježiš, on to píská ten Arsenalskej liž-anus. Snad to zas neposere...

Reagovat
Trand

Jojo, dnes se nám připískává.

Reagovat
smazaný uživatel

BR asi o poločas nařídil, ať se vrátíme k připosraný hře. Já to nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

to my sme boli hrozne psychicky dole a zdvihli sme sa

Reagovat
tomasinho

Ale my si nedáme ani přihrávku.

Reagovat
fenixLFC

skor arsenal pridal

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že Arsenal přidal, ale my jsme se nesmyslně zatáhli.

Reagovat
fenixLFC

tak my sme v prvom polcase ich dokazali zatlacit skrz tu ich stopersku dvojicu ktora to nebola schopna rozohrat...v druhom polcase uz nemali tolko loptu a hraci arsenalu sa tocili ovela rychlejsie a my sme sa do tlaku ani dostat nemohli

Reagovat
Nikikrew

boze

Reagovat
eden_h

co to je za sračku? toto ma byt PL?

Reagovat
Swarley

v klidu edenku, ty jsi toho zatím taky moc nepředvedl

Reagovat
Mastný Chobot

keby mal Alexis v zmluve bonus za každú stratenú loptu, tak Arsenal skrachuje

Reagovat
Mastný Chobot

ale choď už do piče fakt

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PP

vždyt ted ve druhém poločase je jednoznačný tahoun Arsenalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mamut tam párkrát něco vymotá, milionkrát se zamotá a hovno z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna akcia, bod stale berieme

Reagovat
PP

Vítáme hráče Arsenalu na hřišti!

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, my sme tak strašne zúúúúfalí s tou loptou, že to je neskutočné. Koľko sme mali šancí: lebo odkedy ja pozerám tak ani jednu tuším

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud je hrozny

Reagovat
Mastný Chobot

(teraz už len čakaj chvíľu)

Reagovat
smazaný uživatel

funguje ale goly nic to je naprd

Reagovat
Mastný Chobot

(čakaj)

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel je strašněj nácek

Reagovat
tomasinho

Božeee, on sundá Firmina a dá tam Ibeho? To chce hrát čistě na brejky jenom? Jsme se zbláznili úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino sympatićy vykon

Reagovat
eden_h

Takto na nahodu sa celu sezonu hrat neda

Reagovat
tomasinho

Jestli jsme v úvodu nepodrželi míč, tak teď ho neudržíme ani 5 vteřin, hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

bohové, dejte už ten gol ...jinak Ozil

Reagovat
cubazi

Ten kokot čo dnes piska to je na deku !!"!!

Reagovat
Swarley

Arsenal to zrychluje

Reagovat
Mastný Chobot

keby to ešte viac spomalil, tak je to vodné pólo

Reagovat
Switchback

Gabriel

Reagovat
nani92

keby bol Gabriel krajší, tak to ukecá len na pokutu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuj can jaky ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

co Can, ale Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ibe prostě nepřihraje nikdy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend-esque

Reagovat
tomasinho

Za tohle Emremu žlutou?

Reagovat
jacobT

ježiš, my sme tak strašne zúúúúfalí s tou loptou, že to je neskutočné. Koľko sme dali gólov: lebo odkedy ja pozerám tak ani jeden tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Giroud dnes taky úžasný.

Reagovat
Nikikrew

boze uz striedaj!!!

Reagovat
smazaný uživatel

giroud OOOOOOMMMMMMGGGGGGG

Reagovat
Mastný Chobot

pozerám, že som tak 2 minúty pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl už někdo někdy Ozila vystřelit mimo šestnáctku?

Reagovat
hntlyl
Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jsem viděl tehdy

Reagovat
fenixLFC

aky ma zmysel strielat mimo sestnastku?

Reagovat
Mastný Chobot

Soldadova špecialita vraj

Reagovat
smazaný uživatel

*vystřelit na bránu

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
Side

z Girouda je mi do pláče

Reagovat
smazaný uživatel

Mignoo

Reagovat
supervizor

Na obou stranach dřevaci misto utočníku a pak to je 0:0.

Reagovat
Whitemedia

Liverpool dneska nehraje?

Reagovat
tomasinho

Druhý poločas ne no, bohužel.

Reagovat
eden_h

Tragedia

Reagovat
tomasinho

Tohle nemůžeme vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dobrý přenos prosím?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Teď nám nedávají ani čuchnout...

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
cubazi

Kurva čierna slepa dole a Ings in !

Reagovat
Side

konečně kurva

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool posiela podavaca lopt?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Rossiter.. takhle mladej tým jsme snad ještě nikdy neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Theoooooooooooooo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
tomasinho

Rossiter

Reagovat
smazaný uživatel

no ale zisiel by sa aj oxik

Reagovat
smazaný uživatel

Rossitericka

Reagovat
Sm0ker

Rogers chce prohrát nebo co xD

Reagovat
jacobT

prečo sme tam miesto Girouda neposlali Benzemu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jacobT

ja viem, pekná kamufláž od Karima

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by dal gol a my se potřebujem dívat na spoustu zahozených šancí.

Reagovat
monty25

Co to tam jde za juniora?

Reagovat
Whitemedia

Tak je jedno, jestli bude hrát junior nebo stojan na deštníky..

Reagovat
monty25

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott na hrotu, tak to se hraje v podstatě v desíti zase.

Reagovat
jacobT

Ox by to oživil viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nechápu, jak někoho může srát Giroudov xicht, když se po hřišti pohybuje Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

cisty azog

Reagovat
Mastný Chobot

fuj fakt

Reagovat
Zaschrona

Hezke videt, ze se Rodgers neboji davat sance mladym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

rodgets si asi povedal ze ked jedinu prehru arsenal utrpel proti superovi s juniorom v zostave tak to bdue ten spravny recept

Reagovat
monty25

Ale byla by prdel, kdyby ten mladej rozhodl...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

... vlastencom

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey ukázal, že občas mu tie parádičky aj vychádzajú

Reagovat
Switchback

Ozil, ty vole ...

Reagovat
smazaný uživatel

coq mal zostat, radsej santi

Reagovat
jacobT

tak to je celkom risk

Reagovat
Mastný Chobot

*pičovina

Reagovat
smazaný uživatel

ramseycka famozny dnes

Reagovat
Trand

Ale jak se pořád stahuje ke hře, tak je pravá strana úplně odpojená a při protiútoku tam je jen Bellerín.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Teď už teda ne, ale když na hřišti nebyl Ox.

Reagovat
eden_h

Preco neskusi Ingsa alebo Origiho?

Reagovat
Switchback

Mignolet výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Rossitera tam dal podla mna preto, aby si mohol Lovren dovolit konecne niekoho zdrbat na ihrisku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som rad, ze tam je. Skor som narazal na Rodgersovou posadnutostou Lovrenom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Škrtel

Reagovat
jacobT

Škrtel kúúúúsok

Reagovat
Counter

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho a Ramsey smolaři zápasu.

Reagovat
fenixLFC

skrtel s prehladom

Reagovat
Infernoqt

Chamberlain by měl hrát základ. On a Coq nejlepší hráči Arsenalu.

Reagovat
Swarley

wow , to mohl být vlastňák jak víno, ale jinak geniální obranný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Riskatne a krasne Martin, musel si.. Gomez hori

Reagovat
jacobT

Ox tam mal byť už dávno

Reagovat
Side

Ozilovi rohy takový padáčky ty vole wtf

Reagovat
eden_h

Ibe najslabsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Dominator Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Eyezil zase v polospánku

Reagovat
smazaný uživatel

santi lol jedna z jeho lepsich

Reagovat
Switchback

Škrtel bůůůůh

Reagovat
LAM

Taková klasika Arsenalu doma z těžkym soupeřem.Hrozně málo golů dávaj někomu těžkýmu.

Reagovat
Whitemedia

Ibe je dnes neuvěřitelně k hovnu, ztratil snad každý míč

Reagovat
tomasinho

Klasicky, ale prej je větší talent jak Sterling. By mě zajímalo, ve kterém vesmíru kromě toho cristiana.K

Reagovat
Sm0ker

Rogersova vesmíru :)

Reagovat
smazaný uživatel

Filip

Reagovat
cristiano.K.

klasicky

Reagovat
Side

Cazorla

Reagovat
PP

Kéž by měla česká repre takového stopera jako je Škrtěl..

Reagovat
-Kopy-

Ten Ibe to bylo povedený střídání, zatím skurvil všechno co mohl...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic by mal dostavat sance, Ibe je proste zly

Reagovat
smazaný uživatel

Omg on da dole 10

Reagovat
fenixLFC

omg.....takze to ideme fakt hrat na remizu

Reagovat
Whitemedia

Za tu ještě budete rádi, když tak sleduji druhý poločas

Reagovat
fenixLFC

prvy polcas to bolo presne naopak

Reagovat
Whitemedia

Ten jsem neviděl a proto hodnotím jen ten druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ibe je prostě šíleně špatnej, ale už hrozně dlouho. To je masakr.

Reagovat
Switchback

Reagovat
cristiano.K.

jeden zápas=hrozně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel zas skvely=sovinisti mlcia

Reagovat
Switchback

Výbornej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Krasne to cisti v 16ke

Reagovat
nani92

vraveli mu, že do roka bude preč a on tu je už 20 rokov brácho

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

má odohrané viac jak ty odjebané a odjebané viac jak ty odohrané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neskutečný

Reagovat
Mastný Chobot

veď nevieš, o čom je reč, Jany Zajo to pochopí

Reagovat
smazaný uživatel

tak mu to pošli jako soukromou zprávu, ty kokot

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

aj EdgarDavids

Reagovat
Mastný Chobot

...ego

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

...rytmus

Reagovat
smazaný uživatel

hej

Reagovat
smazaný uživatel

ty streamy, to je ciste zlo, z druheho polocasu sem videl tak 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

mně se dneska 720p acestream ani jednou nesekl

Reagovat
nani92

tak máš kokotne streamy alebo net..

Reagovat
ondris

Striedania

Reagovat
smazaný uživatel

ok z thea utocnik nebude..neviem co vymysli wenger ale mal na to cele leto a niekoho tam zufalo potrebujeme

Reagovat
Mastný Chobot

ak si môžem tipnúť, tak vymyslí hovno, uhráme 3./4. miesto a bude mať piči na tobogáne

Reagovat
LAM

Arsenal by chtěl Titul,ale ze dvouch zápasů doma 1 bod.Takhle ten titul těžko někdy vyhrajou.

Reagovat
monty25

Moreno, proč nepřihráváš

Reagovat
pingla

proc mu neprihral

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto Mornerno si asi myslel, že je CR7.

Reagovat
smazaný uživatel

gabby skvely

Reagovat
Minister

Reagovat
fenixLFC

moreno

Reagovat
smazaný uživatel

To bol kto? Mohli sme vyhrat a on neprihra

Reagovat
fenixLFC

alberto

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to moc líp vyřešit nemohl teda.. Benteke mu moc dobře nenaběhl.

Reagovat
Noke

Ale Ibe jo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

ibe by bol sam pred cechom ktory by sa musel presuvat

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Zklamání dneska. Čisté konto v suchém triku, ale tak málo gólů na ES je už na pováženou.

Reagovat
LAM

Tak Arsenal hraje pořád stejně.Není zas tak těžký ty kombinace přečíst.Koukám na Arsenal už roky a tyhle zápasy jsi jsou hodně podobný.

Reagovat
Counter

No nevím, loni doma s LFC výhra 4:1, s ManCity divoká remíza 2:2... Je to spíš odvislé od formy útočných hráčů, Giroud s Alexisem teďka slabota, Ramseymu to nepálí (anebo ho zařízne rozhodčí) a pak ty góly chybí.

Reagovat
LAM

Giroud není top hroťák,kterej by měl Arsenal dovést k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf Amir24.08.2015 21:36

Toto bude 0-0.

Reagovat
johnik

Dobrá remíza

Reagovat
Switchback

Liverpool mohl, škoda

Reagovat
Sm0ker

Bod dobrej, na to že tam druhej poločas hrál jenom Skrtel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak dobre no, zasluzena remizka

Reagovat
monty25

První poločas herně lepší Liverpool, druhý Arsenal. Chyběly tomu jenom (uznané) góly...

Reagovat
drussbarb

Škoda přeškoda, ale nula Čecha se počítá

Reagovat
smazaný uživatel

sice bez gólu, ale pěkný napínavý zápas, užil jsem si to

Reagovat
Gunner14

Ty vole .... zasloužili jsme si vyhrát i přes sračku v 1.poločase . To jak to Liverpool zabetonoval v 2.poločase to bylo něco + náš regulérní gol a vysvětlí mi někdo proč Mignolet zdřžoval celej zápas ?

Reagovat
masly008

tak přijeli si pro bod.pryč už jsou časy kdy pool jezdil vyhrávat všude.takový bod se do hry o 4 flek počítá no.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedliví plichta, každý dominoval v jednom poločase.

Reagovat
celeb

spravodliva remiza. Liverpool ovela lepsi v 1. polcase, od cca 55. minuty zas lepsi Arsenal.

Reagovat
aramaki

Čech vs Škrtel 0:0. Výborný zápas, chýbali len góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Bez nich by dnes padlo těch gólů daleko víc" říct tohle po bezbrankové remíze, je opravdu na korunu hodnou krále

Reagovat
Coutinho10

tak jeden z tech zapasu kdy i bez golu to byl top zapas s plno sancema na obou stranach...takze asi zaslouzena remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a oba brankari dnes predvedli kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krasny zapas, to ze to skoncilo 0:0 je sila, jinac tahle soutez jen potvrzuje, ze je uplne nekde jinde, nez ta nuda, co zacala vcera

Reagovat
vitoAFC

Ozil, Ramsey a Monreal škoda, mohli jsme to rozhodnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil ta přehypovaná píča nedala jeden solidní centr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Premier league se teď přejmenovala?

22:53 Bundesliga - výsledek

Výsledek dnešní dohrávky anglické ligy: Arsenal - Liverpool 0:0.

Reagovat
Gunner14

Jinak pro mě MOTM Coq neskutečný byl

Reagovat
avicii

bez neho verim ze by sme vam tam ten gol dali v prvom polcase

Reagovat
Radin

Viděl jsem až posledních asi 15-20 minut, ale dneska golmani asi dobře že? Protože Mignoleta jsem tam viděl skákat ke konci dost :-)

Reagovat
nani92

CEch zachranoval v prvom a Mignolet bol v permanencii v druhom polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino zatím nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey, Coquelin

Wengerovy stridani Stahnout Girouda, kdyz jsme stupnovali tlak.. nechapu. Walcott opet uplne k hovnu

Reagovat
Amos

Mohlo to skončit třeba 4:4, ale alespoň Peťa má konečně zasloužený kredit!

Snad koupíme nějakou hvězdu, pojď AW, pojď.

Reagovat
Coutinho10

tak Henry uz se naucil vyslovovat Cecha

Reagovat
smazaný uživatel

pred zacatkem sezony jsem to videl na jasnou obhajobu, ale ted, sice jen po trech kolech je ve hre min 4 tymy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale si rád nie? keby ste to valcovali, tak by si sa nemohol registrovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Čech už překonal ten rekord?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele