Premier League - preview 15. kola

06.12.2014, 08:32, aktualizováno 08.12.2014, 08:44
Previews
Manchester United se zvedá, vyhrál už čtyři zápasy za sebou a pátý by rád přidal v dnešním zápase na St. Mary's. Domácí Southampton se poněkud trápí, z posledních třech kol má pouze jeden bod, v případě vítězství se ale může vrátit zpět na třetí pozici...
Southampton FC - Manchester United  (pondělí 21:00)
O tom, že pro Southampton nadešla série "okamžiků pravdy" - toho pravého testování -, vpravdě nemohlo být pochyb. A Saints zatím skutečně naplňují predikce mnohých, že v tomto období půjdou dole vodou; potvrdí se to i proti Manchesteru United, který loni s tímto sokem pouze dvakrát remizoval?

Jejich poslední vzájemný zápas byl v retrospektivě docela výmluvný. Manchester United tehdy v posledním kole mizerného ročníku podal stěží inspirativní, vyloženě bez chuti výkon, zatímco Southampton bavil - a to zejména prostřednictvím svého anglického trojlístku Lambert-Lallana-Shaw.

Jenže od té doby se leccos změnilo. Southampton sice dál září a i přes nedávné prohry s Arsenalem a Manchesterem City dál okupuje příčky zajišťující účast v Lize mistrů; ovšem všichni tři výše jmenovaní hráči již dnes nosí barvy jiných klubů - levý bek Luke Shaw dokonce aktuálně obývá marodku příštího soupeře jižanů - a hlavně... Manchester United už není na odpis.

Ve skutečnosti van Gaalova parta poslední dobou patří k tomu nejlepšímu, co anglická scéna nabízí, a čtyři po sobě jdoucí vítězství ji vynesla až na pohárové příčky. Na druhou stranu, pokud má teď nějaký tým dobré předpoklady k destabilizaci ManUtd, je to zřejmě právě Soton.

Ronald Koeman s van Gaalem pracoval již pro dva kluby a v jeho autobiografii byl titulován mimo jiné jako slaboch, takže by patrně porážka zrovna od jeho hochů manažera Red Devils bolela o to víc.

Saints mají před atraktivní pondělní dohrávkou značné problémy se středem zálohy, kde jižanům schází Schneiderlin, čerstvě jim na šest týdnů vypadl Jack Cork a pro jisté potíže se zadním stehenním svalem nelze napevno počítat ani se startem Alderweirelda, jedné z možných alternativ.

Manchester United si se Stoke poradil i bez kapitána Waynea Rooneyho, teď však přesto jeho brzký návrat každý fanoušek jistě uvítá. Naproti tomu Ángel Di María zmešká i toto klání.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand - Wanyama, Davis - Long, Tadić, Mané - Pellè
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Rojo, Young - Carrick, Fellaini - Herrera, Rooney, Mata - Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.60 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Swansea City  (neděle 14:30)
James Tomkins před pár dny vyslovil odvážné prohlášení. Touží s West Hamem udržet současné páté místo a vybojovat pro Kladiváře pohárovou Evropu. V aktuální formě - a stavu širší špičky Premier League - něco takového rozhodně není vyloučené; teď však Hammers stojí před dalším adeptem na poháry - velšskou Swansea...

Se čtrnácti odehranými koly je samozřejmě brzy na nějaké závěry, ale zůstává jasným faktem, že West Ham má nakročeno k přelomové sezóně ve své historii. Doposud byl v první čtyřce, která dnes zajišťuje postup do Ligy mistrů, jen jednou v historii - 29 sezón zpátky skončil třetí. Maximem v Premier League zůstává páté místo z před šestnácti let.

Nyní jsou Allardycovi svěřenci blízko. Z posledních osmi zápasů jich vyhráli pět a není proto divu, že na třetí Southampton ztrácí body dva a na čtvrtý Manchester United pouze jediný. Naposledy zaperlili na Hawthorns, kde místnímu West Bromwichi uštědřili porážku 2:1. Díky tomu navíc zaznamenali nejlepší start do elitní anglické soutěže od sezóny 1983/84, kdy po 14 kolech měli ještě o pět bodů více.

Nejlepší vstup do Premier League zažívá také Swansea, jež trůní jen o dvě místa a o dva body níže než West Ham. V případě překvapivého vítězství hostů tak rivala přeskočí a o Ligu mistrů bude náhle usilovat spíše "labutí družstvo" než to s kladivy.

Taky tým Garryho Monka si v posledním kole udělal radost, když doma porazil Queens Park Rangers 2:0 a napravil předchozí ztrátu z Liberty Stadium proti Crystal Palace. Proti QPR se neprosadil ani jeden z hvězdné dvojice Sigurdsson - Bony, kteří dohromady zařídili více než tři čtvrtiny gólu Swans (15 z 19).

Taky West Ham měl donedávna dvojici klíčových ofenzivních postav, které stály za úspěchem týmu. Diafra Sakho a Enner Valencia skórovali v každém zápase, dokud se souběžně nezranili. Nyní už jsou však oba fit a minimálně start Valencii se očekává. Sakho patrně nastoupí (pokud vůbec) jen z lavičky a opět uvolní místo i kapitánu Kevinu Nolanovi, jenž stojí jeden krůček od 100 ligových branek.

Kromě útočné dvojice by se měl vrátit taky záložník Alex Song; naopak Mark Noble ještě není připraven na soutěžní zápas. Swansea se musí obejít bez levého obránce Neila Taylora, jenž proti QPR dostal pátou žlutou kartu. Mimo hru je taky stoper Federico Fernández.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Song, Kouyaté - Valencia, Nolan, Downing - Carroll (Sakho)
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianksi - Rangel, Willams, Bartley, Tiendalli - Shelvey, Ki - Routledge, Sigurdsson, Montero (Dyer) - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.40 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Leicester City  (neděle 17:00)
Aston Villa se v neděli bude pokoušet o to, aby z tohoto týdne udělala ten zdaleka nejlepší od měsíce září. V úterý totiž Paul Lambert udělal vůbec první vítězství od vlastního podpisu nového kontraktu po uplynutí pouhých čtyř kol, a zrovna Foxes představují ideálního soka pro ideální navázání...

Jejich srab totiž zdánlivě nezná konce. Od slavného skalpu Manchesteru United uplynulo již devět ligových kol a Leicester v tomto dlouhém intervalu dokázal uhrát všehovšudy dva body. V posledních dvou utkáních potom alespoň zapracoval na ofenzivní produkci, když v nich nasázel více branek (tři) než v předchozích sedmi duelech dohromady; přesto musí být nálada v táboře Foxes přímo bezútěšná.

To birminghamští mohou při zvolení správné optiky vyvodit z nedávných výsledků alespoň nějaká pozitiva. Již po čtyři ligová kola jsou například neporaženi (leč za tu dobu rovnou třikrát remizovali, samozřejmě), v týdnu se prvně od měsíce března trefil jejich elitní kanonýr Christian Benteke a co víc: konkrétně Leicester potom Villans přemohli v obou vzájemných soubojích v rámci Premier League.

Co už příznivce Aston Villy může těšit jen těžko, je celkový počet 61 bodů z 61 domácích vystoupení pod vedením Paula Lamberta, či celkový střelecký výkaz v letošní sezoně o ubohých sedmi dosažených brankách. A ještě více přitížit by v tomto směru birminghamským mohly čerstvě absence Andrease Weimanna (karetní trest) a Joea Colea (hamstring).

Toto utkání se částečně ponese ve jménu nedostupných stoperů. Na jedné straně dál absentuje trojice Senderos-Vlaar-Baker; Leicester se bude muset výjimečně obejít bez suspendovaného kapitána Wese Morgana, kterého patrně zastoupí Liam Moore. Nejisté jsou starty Nugenta s Hammondem, jenž by se mohl vrátit po problémech s lýtky.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Okore, Clark, Cissokho - Westwood, Sánchez, Cleverley - N'Zogbia (Robinson), Benteke, Agbonlahor
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Moore, Wasilewski, Konchesky - Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp - Ulloa, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Chelsea FC  (sobota 13:45)
Prohraje někdy? Chelsea v týdnu porazila Tottenham jasně 3:0 a vyrovnala klubový rekord v neporazitelnosti ve všech soutěžích, jenž nyní čítá 23 utkání. Překonat jej se pokusí v Newcastlu, který naopak po obdivuhodném zmrtvýchvstání už dvakrát nevyhrál...

Superlativy se kolem ní jen točí, porazit ji je nemožné, a v poslední době dokonce i vstřelit gól. Ve všech soutěžích nedostal Thibaut Courtois gól už 441 minut, Chelsea za tu dobu naopak stihla skórovat hned dvanáctkrát. Další góly do sítě soupeře hodlá vsítit v Newcastlu - i jeho manažer Alan Pardew se Londýňanů obává.

"Tohle je nejlepší Chelsea, kterou jsem kdy viděl - a vím to velmi dobře, sleduji ji od svých 12 let," smeknul Pardew před sobotním soupeřem. Zdravý respekt však může Newcastle naopak nabudit. Proti Blues se mu ostatně velmi daří, když vyhrál oba poslední domácí zápasy.

Dobré vzpomínky na Magpies nemá ani José Mourinho - kromě porážky v minulé sezóně (2:0) v St. James Parku nevyhrál ani za prvního působení v Chelsea. Tehdy dvakrát uhrál remízu a jednou prohrál. "Když hrají proti ostatním týmům, vypadají, jako by hráli přáteláky," rýpl si Mourinho. "Možná je to kvůli Chelsea. V poslední dekádě se z ní stal silný tým, proti kterému se chtějí všichni vytáhnout."

Ještě před týdnem by si leckdo vsadil právě na Newcastle, jehož pětizápasová série výher v říjnu a listopadu vzala dech celé Anglii. Poslední dvě utkání nicméně Straky nezvládly - v utkání dvou černých koňů podlehly West Hamu a v týdnu uhrály v Burnley pouze bod za remízu 1:1.

Na Newcastle nyní brousí zuby hlavně Eden Hazard, který ve zmíněném duelu s Tottenhamem exceloval a vstřelil vítězný gól. Na Magpies má navíc nevídanou "pifku" - ve třech utkáních proti nim nastřílel čtyři branky; včetně hattricku při posledním únorovém měření sil (3:0).

Kromě něho bude mít José Mourinho k dispozici i prakticky celý kádr. Chelsea zranění vyhýbají jako čert kříži, takže bude chybět jen vykartovaný záložník Nemanja Matić. Po odpykání karetního trestu se naopak vrací útočník Diego Costa a fit by měl být i stoper Gary Cahill, jenž pro podezření z otřesu mozku střídal proti Tottenhamu už v poločase.

Výčet marodných fotbalistů Newcastlu je o poznání širší. Kromě dlouhodobě "neschopných" De Jonga, Gutiérreze, Santona, Obertana, gólmana Krula a nešťastníka Ryana Taylora patrně nenastoupí ani kapitán Fabricio Coloccini, který se ještě nestihl plně zotavit ze zranění lýtka. Další stoper Mike Williamson a duo Daryl Janmaat a Sammy Ameobi pak o své nominaci budou vědět až krátce před utkáním. Po karetních trestech se vracejí alespoň Jack Colback a Moussa Sissoko.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Williamson, S. Taylor, Dummett - Colback, Abeid - Gouffran, Sissoko, Sammy Ameobi - Papiss Cissé
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Mikel - Ramires (Willian), Oscar, Hazard - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hull City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Duel Hullu s West Bromwichem slibuje spíše nervózní než nějakou vysoce atraktivní podívanou. Oba celky ostatně dělí jen krůček, respektive dva, od sestupové propasti, a o nějaké herní pohodě se - docela logicky - nedá hovořit v případě žádného z nich...

Tigers momentálně budou usilovat o teprve druhou ligovou výhru ze 14 pokusů; WBA o totéž, akorát z přívětivějších osmi. Hull do tohoto víkendu půjde alespoň nějakým způsobem povzbuzen, když se mu v týdnu podařilo konečně utnout sérii čtyř porážek v řadě; to Baggies naopak nebodovali právě ty čtyři kola po sobě a světla na konci tunelu by se rádi dočkali nyní.

West Bromwich tímto vstupuje do zvláště důležité fáze ročníku; a to ne jenom proto, že jde o Vánoce, a během nich se rozhoduje dosti pravidelně. Pro WBA konkrétně prosincový los znamená, že se potkají hned se čtyřmi týmy, které jsou od něho vzdáleny na dostřel pouhých třech bodů. Počínaje samozřejmě Hullem, jenž dosud s Throstles v rámci Premier League ani jednou neprohrál (dvě výhry, dvě remízy).

Ještě jeden zápas stráví na tribuně potrestaný Gastón Ramírez z Hullu, stejně jako Claudio Yacob z druhého konce barikády. Pro zdravotní trable potom do sobotního duelu nezasáhne ani kapitán WBA Chris Brunt (hamstring) či opora Hullu Momo Diamé (koleno).

Naopak Morrison s Pocognolim jsou již zdrávi a Abel Hernández se vrací Steveu Bruceovi pod ruku poté, co doma v Uruguayi asistoval partnerce u porodu.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Rosenior, Dawson, Davies, Robertson - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Quinn - Aluko, Jelavić
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, Lescott, Dawson, Pocognoli - Gardner, Morrison - Dorrans, Sessegnon, Berahino - Anichebe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Dlouho byl Liverpool k posměchu celé Anglii. Listopadová série čtyř soutěžních porážek už byla jen vyvrcholením dlouhé výkonnostní i výsledkové krize, která je však, zdá se, minulostí. Poté, co Reds šťastně zdolali Stoke City, dokázali Gerrard a spol. vyhrát i v Leicesteru a nyní budou proti Sunderlandu hájit osmou příčku tabulky...

Pět bodů na Ligu mistrů. Taková je aktuální ztráta Liverpoolu na čtvrté místo, které drží Manchester United. Nutno však podotknout, že letošní nesmírně vyrovnaná střední část tabulky má na svědomí hned osm celků v rozmezí šesti bodů. Stačí tak dvě, tři kola a vše může být zamotáno úplně jinak. Každopádně, Liverpool může proti Sunderlandu dosáhnout třetího vítězství v řadě; tedy počinu, který Rodgersovi svěřenci dokázali dovršit naposledy v dubnu.

Domácí trápí řada zranění. Mimo hru je stále Mamadou Sakho, Daniel Sturridge, dále Jon Flanagan nebo Mario Balotelli, jenž v současnosti čelí obvinění za anti-semitistické a rasistické vyjadřování na Instagramu. Phillippe Coutinho a José Enrique naopak mohou nastoupit a čelit značně nevypočitatelnému Sunderlandu...

Mackems o víkendu dokázali udržet na uzdě nezastavitelnou Chelsea, když s ní uhráli bezgólovou remízu. Jen o pár dní později však přijel do Sunderlandu Manchester City a Stadium of Light se rozpadl pod silou Sergia Agüera a čtyř gólů do sítě Costela Pantilimona.

Svěřenci Guse Poyeta však strádají především směrem dopředu - z posledních sedmi duelů dokázali alespoň jednou skórovat pouze ve třech z nich. Méně branek než Sunderland (13) pak doposud vstřelila jen Aston Villa (8) a Burnley (10).

Pomoci tuto nelichotivou bilanci vylepšit už může i záložník Adam Johnson, který v týdnu scházel kvůli menšímu zranění. Stejně je na tom i stoper Wes Brown. Otazník nicméně visí nad startem Stevena Fletchera, Sebasitan Coates určitě nenastoupí dle klauzule v hostovací smlouvy právě z Liverpoolu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Manquillo, Škrtel, Touré, Johnson - Henderson, Gerrard, Lucas - Lallana, Lambert, Sterling
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, Brown, O'Shea, Réveillere - Cattermole - Buckley, Larsson, Rodwell, Wickham - Fletcher (Johnson)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Je už skoro pravidlem, že jakmile očekáváte od Tottenhamu suverénní domácí představení, absolutně vás překvapí tragickým výkonem. Ono už to vlastně překvapení ani není... Loni takhle byl schopný prohrát 3:0 s West Hamem, trapné debakly s Liverpoolem a Man City nevyjímaje. Domácí ostudy s Wolves nebo Wiganem z let minulých mají fanoušci zaryty v hlavách důkladně.

Crystal Palace je velikostí a kvalitou dvěma předešlým dost podobný, a nezajímavé není ani to, že předposlední vzájemný střet na White Hart Lane skončil před deseti lety remízou - přestože Tottenham předtím pětkrát v řadě vyhrál a Eagles osmkrát za sebou nezvítězili.

Kam tím mířím? Je to jednoduché - v Tottenhamu se v Premier League zkrátka skrývá nejnevypočítatelnější celek. Jsou schopni prohrát se soupeřem jasně 0:5, aby pak čtvrt roku hráli obstojně a následně se stejným soupeřem dostali takřka stejnou šichtu. Duel s Palace tak rozhodně není jednoznačným duelem, byť se to tak může na pohled zdát.

Tottenham prohrál dva ze tří posledních domácích zápasů - není náhodou, že mezi prohry se řadí i duel se Stoke City (který předtím za 14 měsíců vyhrál venku všehovšudy 3x) a Newcastlem (jenž do té doby vyhrál v lize jediný z osmi zápasů), zatímco Everton, pátý tým loňské tabulky, porazil 2:1.

Přesto se ve hře Spurs dá najít pozitivní směr. Kromě zmíněného Evertonu porazili o týden předtím i Hull, porážka 0:3 s Chelsea také neodpovídá průběhu hry, vždyť Tottenham chvílemi soupeře přehrával (byť si nevytvořil jedinou šanci).

Naproti tomu Crystal Palace se neustále plácá v takové krizi nekrizi. Za osm posledních zápasů dokázal jednou vyhrát. Jednou jedinkrát. Proti Liverpoolu. Je tak více než pravděpodobné, že následující triumf přijde proti dalšímu klubu, jehož ambice jsou každý rok vyšší, nežli jsou jeho možnosti, a kádr je pozoruhodně nabytý hvězdami, ale zároveň nekompletní.

Tottenhamu stále chybí Adebayor, naopak se vrací Rose. S otazníkem jsou starty Naughtona a Chirichese. Eagles možná přistřihne křídla absence Ledleyho, jenž na marodce doplní Mariappu a Delaneyho.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Chiriches, Fazio, Vertonghen, Davies - Lennon, Bentaleb, Mason, Eriksen - Kane - Soldado
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Dann, Hangeland, Ward - Puncheon, McArthur, Jedinak, Bolasie - Chamakh - Campbell
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Málokterý mančaft o sobě může říct, že u něho Arsenal už čtyřikrát v řadě nevyhrál - Stoke City je každopádně přesně takovým případem. Od února 2010 se Gunners na Britannia Stadium museli spokojit s ubohými dvěma remízami ze čtyř utkání, a zrovna nyní by jim dozajista bodlo ojedinělé vítězství...

V posledních dvou kolech Arsenal trochu zvedl své akcie, když za pomocí dvou čistých kont přetlačil West Bromwich i Southampton, a navzdory nejhoršímu ligovému startu pod dohledem Arsena Wengera nakonec z posledních šesti utkání vytěžil relativně lichotivé čtyři výhry.

Pořád nicméně Arsenal sedí mimo pohárové pozice, na druhý Manchester City ztrácí nehezkých sedm bodů (o vedoucí Chelsea ani nemluvě) a nasnadě tak je jeho čerpání sebevědomí z ještě větších útrap soupeře. Tomu se už ani doma, kde Gunners z osmi výjezdů triumfovali všehovšudy na jednom, nedaří dle představ - aktuální tři prohry na Britannia Stadium se rovnají loňskému výkazu Stoke po celé sezoně!

Potters navíc nezvládli všechna tři minulá ligová klání; ačkoliv na své soky docela v pohodě stačili a nakonec jim vždy podlehli rozdílem jediné branky. V důsledku se teď každopádně Stoke nachází jen tři body nad sestupovou propastí a s otazníky nad zdravotními stavy Walterse, Whelana či Hutha to zatím na blýskání na lepší časy tak úplně nevypadá.

Už tak totiž Mark Hughes nemůže počítat s potenciálními oporami jako Peterem Odemwingiem, Victorem Mosesem a Stevem Sidwellem, pročež jsou jeho možnosti opravdu značně limitované. Totéž lze nicméně říci i o jeho protějšku.

Wenger dál postrádá ofenzivní esa jako Özila, Wilsherea a Walcotta, přičemž mu čerstvě vypadl ze hry i obránce Monreal a v menším ohrožení se zdá být start Koscielného. Zpátky mezi tři tyče by se mohl postavit uzdravený Szczesny, jakkoliv Martínez ve všech třech svých startech nepustil za svá záda ani jeden míč.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Cameron - Assaidi, Bojan, Arnautović - Diouf
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Ramsey, Flamini - Welbeck, Cazorla, Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queens Park Rangers - Burnley FC  (sobota 16:00)
Manažer Queens Park Rangers Harry Redknapp označil nadcházející duel jako opravdový "six-pointer". Volně přeloženo duel, ve kterém jde oběma celkům nejen o tři body na své konto, ale také o to, aby soupeř hned tři ztratil. Nováčkovský duel QPR s Burnley je naprostým příkladem tohoto pojmu. Vítěz se v každém případě dostane pryč ze sestupových vod...

Hoops patrně nezopakují pětigólový thriller z minulého týdne proti Leicesteru, přesto se dá s velkou pravděpodobností tvrdit, že pokud někdo v utkání skóruje, bude to buď Charlie Austin nebo Danny Ings.

Robustní forvard QPR skóroval ve všech třech posledních domácích duelech a není tak divu, že je momentálně po boku Saida Berahina nejlepším anglickým střelcem v Premier League. Ings zase v minulých třech kláních rozvlnil třikrát síť a je hlavní oporou Clarets v aktuální čtyřzápasové sérii neporazitelnosti.

Rangers v týdnu padli na hřišti Swansea a jen tak potvrdili, že venku jsou opravdu katastrofální. Ze sedmi duelů nebrali ani bod - to však jen ilustruje, jak naopak spoléhají na svoji půdu. V domácí tabulce drží výtečné osmé místo, porazili tu Aston Villu, Sunderland i zmíněný Leicester, navíc uhráli cenný bod například s Manchesterem City. Jestli zkrátka QPR něco umí, tak vyhrávat doma - a proti Burnley zkrátka musí...

V posledních letech se jim nicméně proti Clarets příliš nedaří, vždyť na vítězství čekají už bezmála sedm roků - a to měli od té doby hned devět pokusů na nápravu, sedm ve druhé lize, dva v FA Cupu. A výsledek? Pět výher Burnley, čtyři remízy.

Výhodou Queens Park Rangers může být kromě domácího prostředí a Austinovy formy také fakt, že trenér Redknapp nemá žádné čerstvé raněné - naopak Bobby Zamora se vrací do hry. Mimo tu tak zůstávají jen Adel Taarabt, Sandro a Alejandro Faurlín.

Charismatický manažer Burnley Sean Dyche patrně bude muset nahradit obránce Stephena Warda, který se v týdnu zranil. Fit není ani bolavým lýtkem sužovaný Michael Duff.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Dunne, Caulker, Yun - Vargas, Henry, Barton, Fer - Zamora, Austin
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Arfield, Jones, Marney, Boyd - Barnes - Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Everton FC  (sobota 18:30)
Nechat Chelsea uprchnout a hrát vlastní soutěž? Vyloučeno. Manchester City se pořádně obul do svých soupeřů v posledních týdnech a díky vynikajícím výkonům patrně po nejbližších duelech vytvoří s londýnským rivalem dvojblok mířící k mistrovským slavobranám. Momentálně ztrácí šest bodů a další překážkou je nevyzpytatelný Everton...

Manchester City si svoji krizi vybral na přelomu října a listopadu, kdy z šesti soutěžních zápasů vyhrál jediný, vypadl z ligového poháru, značně si zkomplikoval cestu do osmifinále Ligy mistrů a zdánlivě se vzdálil od nadějí na boj o titul.

Poslední čtyři duely však Citizens zvládli na výbornou. Ve zlomovém utkání udolali Swansea, pak díky geniálnímu Agüerovi přestříleli Bayern Mnichov a návrat do elity završily jasnými výhrami nad kometou Premier League Southamptonem a Sunderlandem. Chelsea mezitím právě v Sunderlandu ztratila a rozestup mezi dvěma nejsilnějšími celky je nyní pro City opticky snesitelnější.

Nyní ale naráží na celek, proti němuž hraje jen s největším odporem. Everton patří k jednoznačně nejméně oblíbeným týmům a Man City na něj dlouhodobě neumí. Posuďte sami: Z posledních 20 vzájemných zápasů vyhrál klub z Manchesteru jen 6; Everton naproti tomu hned dvakrát tolik. Výjimkou nejsou asi klání na půdě obhájce titulu, kde Toffees vyhráli 4 ze 7 nejčerstvějších duelů. Nutno ale podotknout, že po přestěhování City na Etihad Stadium uhráli ze tří utkání jen bod.

Ještě více ale svěřence Roberta Martíneze trápí vlastní nevyrovnanost. V jeden týden smetou hráči Evertonu Aston Villu i Burnley, aby další dvojduel neporazili Swansea ani Sunderland. V důležitém zápase o pohárovou Evropu pak zdolají silný West Ham, aby pak prohráli s Tottenhamem, a dokonce doma jen remizovali se zoufalým Hullem.

Není proto divu, že se liverpoolský celek nachází v dolní polovině tabulky - oproti loňské sezóně je devět bodů v mínusu (takový výkon by letos stačil na třetí místo). A velkou váhu nemá ani historická bilance Evertonu proti City; sám manažer Martínez má totiž ze sobotního soupeře ryzí kopřivku - v lize proti němu hrál 10x a kromě jedné remízy pokaždé odešel poražen. Jen vítězné finále FA Cupu z roku 2013 je sladkou náplastí španělského stratéga.

Tomu bude v šlágru sobotního programu pravděpodobně chybět dvojice Steven Naismith, James McCarthy, naopak k dispozici jsou po zdravotních trablích Alcaraz, Koné i Oviedo.

Ani domácí nemají k dispozici plnou nominaci, mimo hru jsou kapitán Vincent Kompany a David Silva - oba dva by však měli být připraveni na klíčový duel Ligy mistrů proti AS Řím. Podobně je na tom Stevan Jovetić. Po karetním trestu se ale vrací důležitý stoper Eliaquim Mangala - fit jsou i Kolarov a Džeko.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Mangala, Clichy - Navas, Touré, Fernandinho, Nasri - Džeko, Agüero
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Besić, Barry - Barkley, Eto'o (Osman), Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 5.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC14113033:1136
2.Manchester City1493231:1430
3.Southampton FC1482424:1026
4.Manchester United1474324:1625
5.West Ham United1473423:1724
6.Arsenal FC1465322:1523
7.Swansea City1464419:1422
8.Liverpool FC1462619:1920
9.Newcastle United1455415:1720
10.Tottenham Hotspur1462618:2120
11.Everton FC1446424:2218
12.Aston Villa144468:1816
13.Stoke City1443714:1815
14.Sunderland AFC1428413:2314
15.Crystal Palace1434718:2313
16.West Bromwich Albion1434714:2013
17.Hull City1426615:2112
18.Burnley FC1426610:2212
19.Queens Park Rangers1432914:2711
20.Leicester City1424814:2410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2130)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NEW - CHE X

HULL - WBA X

TOT - CRY 1

LIV - SUN X

STO - AFC X2

QPR - BUR 1

MCI - EVE 1

Reagovat
Stiksxx

NEW - CHE 2

HULL - WBA 1

TOT - CRY 1

LIV - SUN 1

STO - AFC X

QPR - BUR 1

MCI - EVE X

Reagovat
smazaný uživatel

tak bych si to přál ale moc nevěřím výhře Chelsea na Newcastlu, tam je to prostě zakleté a Everton podle mého na City dostane 4 kousky a pojedou domu. Tuhle sezonu jim to nějak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dneska prostě musí vyhrát. Je mi jedno jak, ale prostě musí.

Reagovat
13

Nemusí, dneska to chce výhru City, výhru LFC a ztrátu Arsenalu. Zbytek je mi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Newcastle 1 mám tušáka

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné. Matič bude Chelsea rozhodně chybět.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

sak sa nedostanete ani len do el

Reagovat
vladis271

uhaluzilo to 2 happy výhry len kvolli brankárovi a už to pomaly vyskakuje po titule a má silné reči. V pondelok vás zruší Soton a o týždeň vás my rozložíme na atómy a vrátite sa kam patríte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně mají zase účka téměř týden oddych, hráli v úterý a ted hrají až v pondělí...to je nespravedlnost

Reagovat
vladis271

Niekto vie z toho oddychu aj ťažiť. My sme z neho skoro dali titul MU hrá strašne a majú bodov viac než si zaslúžia, ale to im dlho nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvidíme no, osobně jsem zvědavý na váš vzájemný zápas, kdo dokáže ze současné situace více vytěžit. V týdnu navíc je vlastně liga mistrů, kde musíte hrát na plno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše oddechy můžeme dost dobře porovnávat, jelikož jich máte vcelku dost. Přippmeň mi, co jste vytěžili z oddechu 11/12? (předposlední sezona bez evropských pohárů)

Jednou po X letech něco uhrajete a máte plnou tlamu nebetyčnejch keců

Reagovat
13

Zato ty jsi vzácnej exemplář pokory jak tak na to koukam.

Reagovat
papos182

Vyhrali jsme pohar.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

vis co Vlado, dulezity jsou body, na ostatni se vyser...

Reagovat
smazaný uživatel

co ty jsi za dementa

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si to moc, ale Chlesea ukope remízu bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

dle mého odhadu to remíza nebude..Chelsea vyhraje a nebo to urve Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Promising Arsenal youngster Ainsley Maitland-Niles has travelled with the Arsenal squad to face Stoke City tomorrow, and is expected to be on the bench according to Jeorge Bird.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději vezme dítě než aby nasadil Rosu, slušný komplex už

Reagovat
afc

Tomasek je zraneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

to jako vazne? ty vole vsak odehral letos 19 minut, to je neskutečné

Reagovat
afc

Zranil sa na treningu spolu so Sanogom.Ma to vyhodu,aspon nebude dnes mrznut na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho fakt nechápu, Arsenal mu totálně zkurvil kariéru svými treningovými metodami, když je fit a ve formě, tak ho Wenger stejně nepostaví. Proč se na to nevysere a nejde to dohrát někam jinam. Klidně i do klubu stejné úrovně, protože on na to pořád má, jenom ta francouzská karikatura na trenera, ktere ujel před 10 lety vlak to prostě nevidí

Reagovat
afc

Tak na jeho post je velka konkurencia a Wenger proste stavia mladsich a perspektivnejsich hracov i ked nehladi na ich formu a je to velka chyba.Rosicky a Poldi najneskor do lete odidu.Mozno aj v zime jedneho uz pusti.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je tam pomalu jediný záložník s nějakou myšlenkou, arteta s flaminim by si mohli podat ruce, cazorla tragický, místo nich může zplacu rosa nastoupit a bude tam vevodit

Reagovat
smazaný uživatel

protože ho dobře platí, nebude se násilím cpát někam, kde bude muset pravidelně hrát za méně peněz

Reagovat
smazaný uživatel

to je píčovina jak dělo tohle, myslíš že je v pozici, že by potřeboval další a další prachy? Ten kluk má fotbal rád, musí ho to hrozně srát, že mu ten francouzský dement před sezonou vždy naslibuje zápasy a pak nic

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Prosil bych jedny hranolky, malou colu a neúspěch Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
vocasisko

to je pokus o kopii toho Manchesterskýho ubrusu s tím, že ve třetině dresu došla barva?

Reagovat
smazaný uživatel

prosím

Reagovat
Kowe

prej fake, vždyť už jeden leak byl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

It was great to see Wayne Rooney training alongside his team-mates on Friday...aj Evans, Rafael, pomaly sa to zlepsuje krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze ADM jeste nebude, ale snad uz pristi tyden...

Reagovat
smazaný uživatel

It was great to see Wayne Rooney training alongside his team-mates on Friday...aj Evans, Rafael, pomaly sa to zlepsuje krasne

Reagovat
fajdax

Dneska se toho trosku bojim, ti hraci uz musi byt opravdu unaveni a na newcastlu nam to tradicne nejde..Doufam, ze v LM za nas nenastoupi ani jeden hrac zakladni sestavy.

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard by měl být šetřen, což je celkem dobrá zpráva vzhledem na to, co nás čeká za zápasy potom. Snad něco podobnýho plánuje Rodgers i s Kolem, Lucasem a Lambertem.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě Sterlingem.

Reagovat
Coutinho10

nezapominej na tu statistiku vyher/proher s nebo bez Lucase

Reagovat
tomasinho

Mohl by dneska konečně nastoupit Can. Nechápu, proč ho po dobrém výkonu proti CFC tak odstřihnul.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě to souvisí s tím jak Rodgers kritizoval ty naše mladý hráče a říkal, že bude víc sázet na ty starší, co už v klubu nějakou dobu jsou. Od tý doby se na hřiště dostává z těch mladých pořádně jenom Manquillo. Jinak Moreno, Can, Markovič jsou rádi za každou minutku. Ikdyž je fakt, že Can z nich hrál nejlíp.. je to divný.

Reagovat
tomasinho

To jo no. Ale asi to bude souviset s tím, co píšeš. I když Can fatk z nich působí nejvyzráleji a to má pořád co zlepšovat. Snad ho teda dneska uvidíme.

Reagovat
Nikikrew

Uz roky si prajem aby ti zidaci zo Stoke zosputpili. Dufam, ze im dnes k tomu pomozeme a ukopeme tam haluzne 3 body

Reagovat
13

Reagovat
Spasitel

Stoke by chýbalo v PL :) Radšej nech už vypadne Hull a k nemu QPR s Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

OT: prosím vás nemá niekto funkčný torrent na film children of glory?

Reagovat
Whitemedia

http://kickass.so/usearch/Children%20of%20Glory/

Vyber si, některý z nich určitě fungovat bude

Reagovat
Spasitel
Reagovat
vladis271

práve to je ten problém. Nemožem nájsť nič, čo by malo dostatočne veľký počet seederov.

Reagovat
vladis271

som čakal kedy príde prvý moralista.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo mysleno jako moralismus. nemuzes sehnat, tady mas alternativu. a za par korun. byt tam cena 30 euro, tak ti to sem nehodim.

Reagovat
smazaný uživatel

a na torrenty jsem taky kouknul, ale nic dobreho jsem nevidel.

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
smazaný uživatel

NUFC - Chelsea tip 0:1, přání 2:0

Hull - WBA 2:1

YNWA - Sunderland 3:1

Tottenham - Crystal Palace 2:0

Štoke - Arsenal 1:1

QPR - Burnley 2:0

MCI - Everton tip 2:1, přání třeba 5:3 nebo nějakou podobnou hezkou sobotní uzávěrku

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren: "Martin Ødegaard's been good (in training). He's been with us for the past three days. Hopefully he'll continue (his career) here."

Sterling ho začal followovať na twitteri, je už rozhodnuté

Reagovat
vladis271

budeme mať nového Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo nového Taarabta

Reagovat
smazaný uživatel

prechod do menšieho klubu mu určite prospeje aby sa trochu vyhral. Potom už bude pripravený na svetový veľkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Za 200mil do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to takový váš menší Pogba, jak uvidí, že to nikam nevede tak skočí do jiného klubu.

Reagovat
fenixLFC

zas nerobme z neho hviezdu..lovren musi chvalit kopec hracov

Reagovat
andrew96

Čekám velkou bitvu na St. James Parku a gólovou přestřelku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jsi poradí a vyhraje 3/0

Reagovat
smazaný uživatel

Most errors leading to shots in the Premier League this season:

1. Dejan Lovren (5)

2. Martin Skrtel (4)

3. Simon Mignolet (3)

Reagovat
Swarley

to by se v oddychové sezóně nestalo...

Reagovat
Miguel19

Dyť Lovren jich měl 5 jenom proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam silny pocit, ze dnes straky potupia chlapcov zo Stamford Bridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám skôr pocit, že dnes straky potupia chlapci zo Stamford Bridge.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

nekaz mi prosim ta iluzie este pred obedom , straky su sikovne, oni to dokazu

Reagovat
smazaný uživatel

To štěstí už je musí opustit Já jen doufám, že dnes dá rozhodčí přednost technickému fotbalu před jatkama a odvezem 3 body

Reagovat
Miguel19

Štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, ty asi fotbal moc nesleduješ, když dokážeš současné Stoke nazvat jatkami.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že zápasy Stoky nevyhledávám. Ale za posledních pár let byl každý zápas s nima na hraně regulérnosti a omezenosti rozhodčího...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že zas budou celý zápas jejich demetně retardovaní fanoušci bučet na Ramseyho...

Reagovat
smazaný uživatel

veru oni maju este v zivej pamati Shawcrossa s krokodylimi slzami

Reagovat
Whitemedia

Zrovna u Newcastlu na jejich hřišti bych se vůbec nedivil, kdyby přišla naše první prohra..

Reagovat
Miguel19

Výhra v suchým triku bude.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Cabella dnes Chelsea popravi. Pokud ho tedy Pardew vypusti

Reagovat
fajdax

ve FUT je to zvíře

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

elegancia v pohybe

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@chelseafc 12s12 seconds ago

Team to face Newcastle: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Matić

sh*t Mikel

Reagovat
Miguel19

Dyť ten byl jasný..

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jsem měl naději v podobě Ramirese.

Reagovat
vitasrp

To by byla hooodně velká šílenost..

Reagovat
Talker

Tak Ramires je podobnější Matičovi v tom, jaký obsáhne prostor svým pohybem - dokáže zaskočit i za Cesca. Mikel je spíš defenzivní typ, který v obranné fázi spíš hlídá prostor před stopery a je svědomitější. Je otázka, co bude dnes víc potřeba.

Osobně se na Mikela těším, podle mého hodně užitečný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybuju, jenom mě proste irituje, jak ztrácíme zápasy, když jde na plac, aby se betonovalo... Není to třeba jeho chyba, ale...

Reagovat
vitasrp

Ztratili jsme jich v poslední době jen minimum, akorát se na to furt upozorňuje, dělá se z toho příčina atd.

Třeba ztráta na Old Trafford nemá s nasazením Mikela společnýho vůbec nic, stejně se to ale zmiňovalo..

Reagovat
vitasrp

Ramires je ale pozičně taky často dost nedisciplinovanej hráč, nechci vidět, jak by to v kombinaci s Fabrem, kterej se často taky zapomíná vepředu, vypadalo.

Reagovat
cristiano.K.

to není nedisciplinovanost, používej správné termíny

Reagovat
Talker

S tím souhlasím. U obou variant se bojím, že se to podělá - u první, že se Ramires někde zapomene, u druhé, že Mikel nevystoupí.

Reagovat
Whitemedia

Jedině, kdyby se hrálo 4-3-3.. jinak si moc neumím představit, že by proti Newcastlu hrála dvojice Ramires - Cesc..

Reagovat
blade115

No kdyby se hrálo 4-3-3, tak by byla volba Mikela ještě jasnější.

Reagovat
Whitemedia

Však jasně, Cesc-Mikel-Ramires

Reagovat
Mimalu

Průser je jenom že letos toho moc neodehrál, jinak by to kvalitou měl zvládnout v pohodě

Reagovat
vitasrp

To je asi jedinej problémek, protože Mikelovi vždycky chvilku trvá, než se do toho dostane, každopádně stejně mu dost věřím, že to od něj bude úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde o to, že Matič odběhá celé bránění středu většinou i za Cesca. U Mikela si nejsem uplně jistý. Navíc je poloviční snad ve všech atributech no. Ale snad to zvládne. Ale zase Obi nemůže za to, že je Matič bůh...

Reagovat
vitasrp

Matič oproti Mikelovi i útočí, s Obim bude úplně jasná struktura, protože ten se z prostoru před stoperama nehne.

Jinak i za přítomnosti Matiče musí Fabregas bránit, kdykoliv začal hrát moc vysoko, případně se přestal zodpovědně vracet, tak nám soupeři začali dělat velký problémy uprostřed hřiště, čili zas až tolik se toho nemění.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Talker

Tak nehne, na druhou stranu Matič a Ramires zastavují hodně útoku už ve středu pole a vypomáhají s presingem. To od Mikela moc očekávat nemůžeme, takže celkově se ten prostor mezi liniemi trošku zkrátí, Cesc bude hrát více z hloubky a presing nebude nějak výrazný.

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@chelseafc 34s35 seconds ago

Today's subs: Cech, Filipe Luis, Zouma, Ramires, Schurrle, Remy, Drogba. #CFC

Reagovat
vitasrp

Takže dvě změny - za Matiče nastupuje Mikel a Costa místo Drogby. Očekávané.

Reagovat
Mimalu

Team to face Newcastle: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle XI to play Chelsea: Elliot; Janmaat, Coloccini (c), S.Taylor, Dummett; Sissoko, Tiote, Colback; Ameobi, Perez, Cabella

Reagovat
terry

V St. James' Parku to je skvělá příležitost, aby se ukázalo, jak moc je pro nás Matić nepostradatelný. Je jasné, že je naprosto klíčový pro naší hru, ale věřím, že ho dokážeme týmově zastoupit. Především Fàbregas bude muset být defenzivněji mnohem zodpovědnější.

Dnes místo něj podle očekávání Mikel. Pro něj to bude obrovský zápas a já pevně věřím, že to zvládne. Přeju mu to. Nemá to příliš jednoduchý, ale snad nezklame.

Reagovat
fajdax

Bože, přeháníš.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fajdax

Mikel takových zápasů odehrál stovky.

Reagovat
vitasrp

A Tioté je mimochodem kouzelník, pokavaď je pravda, co v tom studiu říkaj - že se nechal vyfotit při řízení s lahví šampaňskýho v ruce..

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

0 - Jose Mourinho’s Chelsea have never won at St James’ Park in four Premier League visits (D2 L2). Snad dnes prodlouzi serii..

Reagovat
vitasrp

Ta statistika je nepříjemná, akorát do ní není zahrnutej fakt, že tam Mourinho dvakrát hrál ve chvíli, kdy jsme měli titul v kapse, takže tam nastoupili vesměs náhradníci.

Reagovat
Miguel19

Super. Takže vytvoříme si nový rekord a ještě si k tomu José připíše prví výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo.

Reagovat
cristiano.K.

dneska povinná výhra v jakékoliv sestavě

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

vaše motivace dělat taková propagandistická videa i v dobách, kdy kontrastují realitu, mě vskutku fascinuje

Reagovat
SunFells

Tomu se u tebe asi ani nikdo nediví.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa fascinuje, ako ty musíš vždy komentovať všetko, čo sa týka Arsenalu a vždy si dáš záležať na tom, aby to bola poriadna sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mě fascinuje

Reagovat
Counter

ale spíš bych to přirovnal k nějaké tupé můře, která v kuse naráží do okna v honbě za světlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový song od Imagine Dragons Cesc

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

OT: otázka pre angličtinárov..ako sa povie po anglicky monopost (F1)? tiež používaju slovo monopost? alebo mám používať vehicle?

Reagovat
TopinB

Že prý jednoduše Formula 1 Car

Reagovat
nani92

to je príliš jednoduché, aby to bola pravda

Reagovat
TopinB

Teď jsem se ptal kámoše angličana, který je blázen do F1

Reagovat
nani92

díks

Reagovat
wild

podla mna "car"

Reagovat
wild

FIA also confirm double points scrapped and Safety Car to now pit once last lapped car overtakes SC rather than waiting to catch pack

normalne sa pouziva "car"

Reagovat
smazaný uživatel

monopost pls

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

ved to tam máš vždy, keď je nejaká kolízia, ktorá sa prešetruje, tak tam dole máš "... collission involving CARS x and y under investigation..."

sleduj to občas

Reagovat
nani92

Reagovat
hntlyl

"Open-wheel car, formula car, or often single-seater car" podle Wikipedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle WAGNH se podle NBC zranil Azpi při rozcvičce

Reagovat
vitasrp

Je normálně v tunelu s ostatními hráči..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je WAGNH?

Reagovat
vitasrp

WeAintGotNoHistory.com

Moje nejoblíbenější anglická fan stránka Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

WAGNH MAZACAR KTBFFH!

Reagovat
TopinB

http://streamsp.com/hd2/index.html

HD stream na Newcastle - Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To studio je katastrofa vždycky ale. To nejde nemít mutlé.

Reagovat
TopinB

Mě serou ty reklamy, běží tam tak tři dohromady a jenom se střídají

Reagovat
Side

moc dlouho to nevydrželo

Reagovat
TopinB

Myslím si, že to tady někdo nabonzoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rider cosi nejede?

Reagovat
Side

vypadá to, že ne

Reagovat
Miguel19

Jasná karta dpc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ako dam preč tu stupiditnu reklamu pls

Reagovat
smazaný uživatel

adblock

Reagovat
Talker

Nemá někdo funkční link? Ideálně SP STream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Hazard

Reagovat
Miguel19

Tioté jak kužel.

Reagovat
TopinB

Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

jj uplne vam chyba hrac ktory by hlavou vytlacoval priame kopy na roh

Reagovat
nani92

no zatiaľ takého nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

jj minule som vas pozeral a hovoril som si ze presne taky hrac by sa vam zisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se ukáže, jestli jsme se v posledním měsíci vážně někam posunuli a případně jak daleko. Ideálně zopakovat výkon proti Toffees a to jak herně, tak i v hledišti.

Reagovat
Miguel19

Kurvaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

TREF TOOO

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase jeden z těch geniálních, ale neproduktivních, dnů Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to Will trefil, tak už to je produktivní den.

Reagovat
smazaný uživatel

A právě, že to se nikdy nestane, protože je to jeden z těch dnů.

Reagovat
spider_8

Tenhle zakončující Willian se mi líbí mnohem víc. Už by ale mohl něco trefit

Reagovat
Talker

Jn, konečně zakončuje. Ale dost blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin Mirallas told Sporting Telenet that he's eyeing Champions League. With Everton or with another club.

Mirallas on his contract: "Talks are going on. Both parties want something different, but the talks are held in a good atmosphere."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

snad ho kupi niekto mimo PL nech vypadne

Reagovat
Miguel19

Tvl Oscare...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tioté

Reagovat
iamek

Tiote

Reagovat
smazaný uživatel

Costo dopiče nahrej to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hazard to proti těm týmum z L1 umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Tioté

Reagovat
Svatej

Učeniceovej příklad odtáhnutí štíta před stoperama do lajny

Reagovat
Miguel19

Bacha na to. Thibo

Reagovat
smazaný uživatel

Costo ty jsi fakt osel...

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko jak tam zožral Hazarda. Nádhera.

Reagovat
Miguel19

Ivanovič je hroznej..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si z ničeho nic nedají přesnou nahrávku?

Reagovat
smazaný uživatel

povedal by som, že Newcastle si výmenou Debuchyho za Janmaata polepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

ukľudni sa, Palo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ano ?

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam ze sa v lete spakuje

Reagovat
smazaný uživatel

to nebol hate Pupušiho, ale pochvala Janmaata

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja ho nehejtujem len mi pride zbytocny, zatial jak keby nebol a ani nejak velmi nechyba

Reagovat
smazaný uživatel

ale hejtuješ ho, lebo je kamko s Giroudom, takže v tvojich očiach má každý atribút min o 3 jednotky nižší

Reagovat
Mimalu

, podobná kvalita, mladší a levnější

Reagovat
nani92

sleduješ to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Newcastle se prestava bat..

Reagovat
smazaný uživatel

sissoko ma najdokonalejsiu atleticku postavu medzi futbalistami na svete

Reagovat
smazaný uživatel

buzna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Viděl jsem to od 15. minuty a musím říct, že do 40. to byla tragédie. Ani jeden tým nebyl schopný si přihrát 5x za sebou bez toho, aby to někdo pokazil. K tomu ještě všechny odražené míče posbíral Newcastle - ať už díky síle nebo tomu, že prostě se ten míč odrazil do prostoru, kam to měl hráč soupeře blíž.

Posledních 5 minut slušných, tak snad se v tom bude pokračovat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Docela dobrý poločas. Většinu času jsme byli lepší. Po 30. minutě jsme na pár minut vypadli, najednou jsme si nedokázali přihrát, všude pozdě, hrozný zmatky. Škoda že tam nespadla ta střela Williana.

Nejhorší je jasně Fabregas a pak Ivanovič. Nejlepší naopak Willian, Mikel a chtěl jsem psát i Hazarda, ale ten posledních 10-15 hrál hrozně..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas nejhorší ani náhodou. Ivanovič a Costa jsou jasně nejhorší.

Reagovat
vitasrp

Mělo by to být o dost jednodušší než proti Sunderlandu, protože Newcastle brání klasicky ve dvou čtyřčlenných blocích, přičemž krajní záložníci se nepohybují na pozicích pro krajní obránce, tudíž toho prostoru tam je logicky víc. Ostatně v prvních 25 minutách se nám povedlo dát dvě nebo tři kolmý přihrávky, kterýma jsme v křídelních prostorech dostali do slušných pozic tuším vždy Williana, který se pak snažil hrát zpětnou přihrávku.

Přijde mi, že dneska má Hazard hodně volnou roli, v podstatě jako kdybychom ho uvolnili z jakéhokoliv bránění. Často se pohybuje uprostřed hřiště, přičemž Willian se snaží napadat jak uprostřed hřiště, tak pak i při přesunu míče na naši pravou stranu tam dobíhá a snaží se dostat do defenzivního postavení. Hazard se díky tomu dle mě pohybuje ve středovějších prostorech, kombinace Azpi - Eden byla k vidění málokdy, každopádně výhodou je, že je při zisku míče ve vynikající pozici k tomu, aby ten brejk rozjel. Stalo se tak 2-3x, bohužel jsme ani jednou ten brejk nedotáhli do gólového konce.

Naše silný období bylo mezi minutama 15-30, kdy jsme hodně slušně dominovali, měli utkání pod kontrolou a vytvořili si několik náznaků šancí, přičemž největší byla asi ta střela Williana po brejku Hazarda, která šla fakt jenom těsně vedle.

Naopak do konce poločasu už jsme z toho vypadli, lepší byl Newcastle, který si vypracoval asi největší šanci dosavadního průběhu - suprově vyběhl Courtois, který Colbacka dostal pod tlak, dobře se s ním chytil i Azpilicueta, tudíž neběžel nerušeně sám na kasu. Naopak se mi v posledních 15 minutách dost nelíbil Fabre, kterej zkoušel až moc těch míčů za obranu, přičemž většinu z nich zkazil, kvůli čemu jsme trochu vypadli z tempa.

Jinak se to utkání určitě dá vyhrát a pevně věřím, že se nám to povede, nebylo by zrovna optimální ztratit ve dvou výjezdech za sebou, když dalším venkovním mačem je Stoke venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono posledních 15 minut nedal nikdo nahrávku, ne jenom Fabregas. Byla hrůza se na to dívat.

Reagovat
vitasrp

Nebylo to příjemný, ale takový momenty v zápasech často existujou, důležitý je, že jsme branku nedostali a nemusíme dotahovat.

Reagovat
Matić

Přijde mi, že nám Ivan zápas co zápas "vadne" Začátek sezóny měl top, ale poslední dobou se mi moc nelíbí...

Reagovat
cristiano.K.

taková ta klasika, CFC je lepší,několik šancí a nic,NUFC měl jednu šanci,ale vyloženou. Jenom Wilda bych schopnej 3x za poločas se dostat do zakončení. Hazard je úžasnej až na dvě zbytečný ztráty. Costa dost ze hry zatím, navíc jednou zbytečně zasobčil,když byl Hazard uplně sám na vápně. Čekám výhru CFC

Reagovat
blade115

Díky úžasným streamům jsem viděl dohromady necelou čtvrt hoďku z celé půle, takže si ani nedovolím hodnotit. Už před zápasem ale bylo jasné, že tohle je jeden z těch těžších zápasů, které nás ještě do konce roku čekají, pak už snad jen ten Soton. Snad se to podaří vyhrát, mám pocit, že City dnes ztratí, tak by bylo fajn jim zas trochu odskočit.

Reagovat
blade115

Tam jsem byl, během chvíle mně to spadlo. Teď mám nějaký SopCast, zatím šlape, tak snad vydrží. Ale dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel se pokusil o dlouhou rozehrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude Elliot v pohodě docela je mi ho líto, konečně má pořádnou šanci se ukázat a on se zraní

Reagovat
Miguel19

Mikel hraje fakt parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Od 16 hrajeme my, Arsenal i Liverpool, to na nás asi žádný HD stream nebude, co?

Reagovat
Counter

Budeš muset koukat na Arsenal jako obvykle no

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team to face Sunderland: Mignolet, Johnson, Moreno, Toure, Skrtel, Lucas, Henderson, Coutinho, Sterling, Lallana, Lambert.

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC substitutes for the clash with Sunderland: Jones, Enrique, Lovren, Gerrard, Can, Allen, Markovic.

Reagovat
tomasinho

Škoda Cana a toho, že zas hraje Glen, ale jinak docela spokojenost.

Reagovat
stiflerovamama

Výborná

Reagovat
cristiano.K.

hodně ofenzivní,ale to je dobře, dost pravděpodobně souboje tragických obran

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Moreno

Reagovat
cristiano.K.

jestli i dnes vyhoří,tak si dlouho nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

hádam nevyhorí no, ale s jeho formou ho tam dávať je risk jak sviňa...

Reagovat
cristiano.K.

ne, není

Reagovat
tomasinho

Jak zas ty vole? Co to tu rozjíždíš za hate vůči němu proboha? Proti Leicesteru střídal, takže žádné zase. A hrajem doma, kdy budeme útočit, proto hraje "nečekaně" náš nejlepší ofenzivní bek. Musí nabrat sebevědomí a zápasovou praxi, tu na lavičce získá těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

zas, pretože aj s LCFC hral a znovu hral zle... žiadny hate, hate tu je proti Glenovi, kt. je síce slabý, ale Moreno je ešte horší(zatiaľ) ...

Reagovat
cristiano.K.

srovnatelně špatnej, přeháníš

Reagovat
cristiano.K.

hraje proto,že mám potenciál, zase brzdi s tím nejlepším bekem, u nás totiž žádný bek není nejlepší

Reagovat
13

V pohodě sestava, Moreno by dnes mohl konečně začít naplňovat svůj potenciál, ať už nemusíme sledovat Glena nalevo. Lucas bude mít docela běhačku jestli budou před ním ztrácet snadno balony a nebudou se poctivě vracet.

Jinak Coutinho, Sterling a Lallana konečně spolu

Reagovat
cristiano.K.

Glen je pořád číslo jedna ze všech našich beků,což je smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel

Reagovat
niflheim

Cisséééééé

Reagovat
Trapper

Cahille omg..

Reagovat
Side

CISSEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
masly008

mu he he

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady...

Reagovat
Infernoqt

Cissééééééé

Reagovat
Rohlíček

Cisseeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Whitemedia

co to udělal

Reagovat
I am Mancunian

cisseeeees

Reagovat
smazaný uživatel

PAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISS

Reagovat
smazaný uživatel

PAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISS

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé. jasně že Cissé, kdo jinej ... kurva do píče..

Reagovat
Miguel19

Skvěle, s takovými žebráky.

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Newcastle, vyhrajte to

Reagovat
smazaný uživatel

magpieeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Udržeeeet

Reagovat
M0rb1D4S

Ať tam Mourinho radši nasadí Zoumu, protože z Cahilla se v poslední době stal neskutečný kiksař. To není možné mít takovou slabinu v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Paaaaaaaaaaaaaaaaapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Cahill dělá dopiče dnes.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě teď z tlaku druhej

Reagovat
Talker

Sirl na plac, jsem na něj zvědavý

Reagovat
FCSL

Martinez, Bellerin, Chambers, Mertesacker, Gibbs, Flamini, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Cazorla, Giroud

Szczesny, Koscielny, Ajayi, Maitland-Niles, Campbell, Podolski, Welbeck

Reagovat
Minister

Martinez

Reagovat
Side

Bellerin Su na něho zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Manik...

Martinéz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Dobrá docela, dnes čekám od Girouda gól a asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

to ja vždy

Reagovat
13

Já stejně nechápu podle čeho si pro ty útočníky tvoříš slabost. Jak můžeš uctívat Suareze a Girouda zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom nepochopiteľné? Suáreza za genialitu a Girouda hlavne za prácu pre tím.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prácu pre tím musíš pripísať aj Luisinkovi

Reagovat
13

Spíš jeden je génius a druhý je dřevo. V tom vidim ten rozdíl já.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger: "Alexis is physically in the danger zone"

Ale do zakaldu ho da aj tak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Wat

Musel dát soupeřům alespoň nějakou naději. Alexis je neutavitelnej, zvíře!

Reagovat
jacobT

Mind games.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, mňam

Reagovat
iamek

Welbeck uz je tam kde patri. Lavka

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě půl hodinky to vydržte a Liverpool nebude po víkendu lépe než 8. což je super

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň budeme další 3 bodíky blíž prvnímu místu.

Reagovat
Svatej

Za tohle může Atlético de Madrid, přivolal to

Reagovat
smazaný uživatel

Na Chelsea je poslední zápasy prostě vidět už únava.

Reagovat
iamek

Trosku brzo na unavu :).

Reagovat
smazaný uživatel

sice jo, ale myslím, že to tu někdo nedávno rozebíral a moc nerotují, to je ten problém

Reagovat
blade115

Tak pojďme aspoň na remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

že Evans zdraví Cahilla...

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Joo, už vim. Ale znáš to, jedna vlaštovička...

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Dier, Fazio, Vertonghen, Davies; Lamela, Bentaleb, Mason, Eriksen; Kane, Soldado.

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Dier, Fazio, Vertonghen, Davies; Lamela, Bentaleb, Mason, Eriksen; Kane, Soldado

Doufám teda že už Lamela něco ukáže, když musí zase hrát.

Reagovat
13

Dík že jsi mě odradil od toho Chadliho.

Reagovat
smazaný uživatel

niee. keď si predstavím Diera proti Bolasiemu mal tam dať Lennona, ktorý by mu určite v defenzíve pomohol. proti Dierovi a Lamelovi tam bude mať Bolasie diaľnicu

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dnes jsem vrazil chadliho do fanty

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Včera tu owny psal, že Chadli beztak hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak budou hr=at ostatní. Pokud je budeme drtit, Lamela bude vyčnívat. Pokud budeme přehráváni Lamela rozdíl neudělá, spíš naopak.

Reagovat
niflheim

Rémy

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel jsem spravne, ze ma Chelsea 91% drzeni mice?

Reagovat
Infernoqt

64

Reagovat
smazaný uživatel

nie, 64%

Reagovat
smazaný uživatel

Papiss tragický posledné minúty

Reagovat
Miguel19

Ty krávo to je křeč. Vůbec nevíme co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel

Reagovat
Mimalu

Obi

Reagovat
smazaný uživatel

Colo

Reagovat
smazaný uživatel

2.polčas väčšie držanie lopty Chelsea, ale vyrovnané štatistiky striel ... efektivita 0 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel kanonier

Reagovat
blade115

Aaaaaaa, to je vrah ...

Reagovat
blade115

A teda vůbec si nedokážu představit, že bychom tohle ještě vyhráli...

Reagovat
Trapper

Oooooouč

Reagovat
Miguel19

A pech k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu se snažit, tenhle zápas je prostě prokletý..

Reagovat
niflheim

Cisséééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

TO si delas kozy

Reagovat
Trapper

To snad ne..

Reagovat
Miguel19

To jděte do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

je taaam

Reagovat
Infernoqt

Cisséééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

PAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISS

milujem ho

Reagovat
Svatej

to je sračka doprdele

Reagovat
Counter

Pardew je bůh prostě

Reagovat
Whitemedia

Nemám je rád

Reagovat
Rohlíček

CISSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓÓÓL

Reagovat
smazaný uživatel

to je haluz

Reagovat
Infernoqt

a nutno podotknout, že naprosto zaslouženě

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

haha

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icka

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Svatej

Nemohl by sem PJ přidat k palcům ještě fakáče ? ...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to vravel

Reagovat
smazaný uživatel

PAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

dembaaaaa

Reagovat
blade115

WTF ?????!!!!! Tak to jděte do píči, fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

tu máš mourek, ty kokotova hlava skurvená

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Kenneth

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko do Tottenhamu.

Reagovat
masly008

proč by chodil do stejného týmu.když tak at se posune do lepšího ne?

Reagovat
smazaný uživatel

možno by prišiel kvoli vyššiemu platu a tradičným bojom v európskych pohároch

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máte tu vašu slavnou Chelsea

Reagovat
diastan

Skvělé, na nový rok City už v čele

Reagovat
Nikikrew

Strakyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Papiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssss na hrad!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeeee takový mazec

Reagovat
Visca el barca

A tohle je ten nejlepší tým na světě ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

mno, párkrát v minulosti to už o Newcastlu řekli

Reagovat
smazaný uživatel

ten hrá až o ôsmej

Reagovat
Ángel di María 22

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Costa už teče kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Costo ty jsi fakt čurák.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to v hlavě v pořádku.

Reagovat
Miguel19

A příště bez Fabregase. Bude rotace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prehra nakoniec nevyzera tak zle Ale good, chelsea si nezaslúži byť invincibles

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo na to hraje prosím tě? Zas takové zbytečné kecy

Reagovat
smazaný uživatel

costa

Reagovat
smazaný uživatel

To jeste otocime.

Reagovat
J0EL

Reagovat
niflheim

To je vůl

Reagovat
13

A konec pohádky o sezoně bez porážky je tady. Straky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Blbečku, ještě to zakřikneš

Reagovat
13

Sorry sorry sorry

Reagovat
Counter

Nakonec dobrý, máš štěstí

Reagovat
13

Kdybych napsal něco jako Alnwick chytá suprově, tak by dostal ještě dva fíky..

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

fu, este to bude zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,ale ne s vámi

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie na tom je to, že Hazard dal tesne predtým tyč a potom stratil loptu a z toho padol gól Krása

Reagovat
Trapper

Jedem, zatopíme jim ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Rýsuje se první porážka v sezóně a místní kids už svůj tým posílají do různých tělesných otvorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdááár, to ještě zvládnem

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor ty kkt...

Reagovat
smazaný uživatel

šašo Drogba

Reagovat
Miguel19

Ten má dobře vymaštěno

Reagovat
smazaný uživatel

Tayls..

Reagovat
Trapper

Drogbaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

JEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

PIČE

Reagovat
smazaný uživatel

GAME ON.

Reagovat
Whitemedia

DIDIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Otáááčímééééééééééééé!!!! !!!!

Reagovat
Mimalu

aspon remizu pojdme Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvená opica

Reagovat
smazaný uživatel

ffs

Reagovat
Rohlíček

boha

Reagovat
smazaný uživatel

Williamson

Reagovat
Miguel19

Ještě 3

Reagovat
niflheim

Tady asi někdo něco zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vám tak, kdybych nečetl ty komentáře tady, tak by mi ta prohra ani zas tolik nemrzela, ale po těch blitkách vám to všem přeju Nejlépe druhý gól v poslední minutě v nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Ronaldovskej výskok, Drogba bude zase tuhle sezónu za hrdinu

Reagovat
masly008

ti kokoti to ještě otočí

Reagovat
blade115

Každopádně bych další zápas odehrál bez Cahilla, Ivanoviče, Mikela, Fabregase, Costy i Hazarda. Ta rotace se Mourinhovi teď náramně vymstila, ti hráči potřebují posadit jako sůl. A Mikela už bychom se konečně mohli zbavit, pár pozérů sice bude brečet, že jsme ztratili maskota, ale to je tak strašně zbytečný hráč (ano, krom situací v 80. minutě, kdy chceme uhaluzit výhru o jeden gól), že mě to až vytáčí...

Reagovat
Counter

Cesc má tuším stopku, takže se dočkáš

Reagovat
blade115

Však v týdnu je ještě LM, ne? Tam bych ho posadil taky.

Reagovat
Miguel19

Mikel dneska hraje dobře

Reagovat
blade115

Mi se nelíbí.

Reagovat
blade115

A teda není to jen kvůli dnešku, prostě v rámci dlouhodobého časového horizontu pro nás nemá žádný velký přínos...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém vesmíru?

Reagovat
QooBo

Mikel hrá dnes náhodou veľmi dobre ...

Reagovat
vitasrp

Jojo, to je zase hodnocení..

Reagovat
Talker

To si delate prdel :D Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Iker?

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič je ozaj kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Costa cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas tak brutalne zpomaluje tu hru

Reagovat
Visca el barca

to dělal i v barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je neuveritelnej makac. Doufam, ze zustane jeste dalsi sezonu.

Reagovat
iamek

Je silenej

Reagovat
Miguel19

Hateři klepačka za sklem

Reagovat
smazaný uživatel

BTW Drogba > Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Drogba nakonec ještě bude náš MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

prohral vubec nejakou hlavu?

Reagovat
cristiano.K.

ne, Hazard

Reagovat
Miguel19

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

6?

Reagovat
Miguel19

Jose time

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďte kurváá !

Reagovat
Infernoqt

6 minut? :D to nebylo tolik přerušení ani

Reagovat
smazaný uživatel

UDRŽTE TO

Reagovat
iamek

6 minut

Reagovat
smazaný uživatel

6 minut za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas dneska prisernost..

Reagovat
smazaný uživatel

bez Matica to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

bez rotace to nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ivanovič je fakt marnej.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to Terry netecoval

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra

Reagovat
Miguel19

Prosil bych penaltičku ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivane, kurva prooooc?

Reagovat
smazaný uživatel

du blejt vehementnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to na sebe má vzít Hazard nebo tak, ne šašek jako je Braňo.

Reagovat
blade115

Pojďme, píská Atkinson, tak v 96. penalta...

Reagovat
J0EL

Fakt by ma zaujimal z jakej pici vytiahol 6 minut...

Reagovat
Trapper

no, všechny střídání, to máš 3 minuty a po červený kartě se nejmíň další 2 stálo

Reagovat
J0EL

No to urcite

Reagovat
Swarley

co se tam rozčiluje? běž podat Pardewovi ruku předem, vemeno

Reagovat
masly008

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Bude na LFC HD stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

No škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Alnwick si to vylozene uziva..

Reagovat
niflheim

Juhů

Reagovat
Trapper

No škoda no..

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOO VY KURVY

Reagovat
TopinB

A pak proč si všichni myslí, že fanoušci Utd to nemají v hlavě v pořádku, když tady píše takové voloviny i někdo jiný než kiwwi nebo Srandastorm

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec ma nezaujíma tvoj názor

Reagovat
smazaný uživatel

ozval sa fanusik Čelski

Reagovat
TopinB

Sherlock

Reagovat
Trand

Newcastle. Invincibles jsou jen jedni.

Reagovat
smazaný uživatel

jo Za to si koupíš.....

Reagovat
Trand

Promiň, ale nerozumím ti.

Reagovat
Counter

Věčnou zmínku v historii Vždyť ten jejich počin byl vážně neuvěřitelný, v moderním fotbale raritka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta..

Reagovat
Counter

I Juventus před pár lety. Arsenal to ale povýšil tím, že dohromady vydržel nejen celou jednu sezonu, ale rovnou 49 zápasů.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo no. Beru jiné hodnoty Radši vyhrát PL třikrát na skóre než jednou za 10 let a bez prohry . Takže vytahovat tady ze sklepa nějaké invicibles.....

Reagovat
Counter

Je to prostě něco unikátního, a když teď Chelsea prohrála, tak bylo na místě si je připomenout. Nevidím na tom nic špatného. Nikdo CFC neupírá jejich úspěchy, které jsou v posledních letech jednoznačně větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo . V klidu. Sem zvědavý na dnešní zápasy.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Trand

Já to připomněl, protože komentátor mluvil po zápase o tom, že už nejsou v lize žádní neporažení..

Reagovat
smazaný uživatel

O.k.

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné to je, ale zároveň taky ironické

Reagovat
J0EL

Chod sa ozrat so synom, lepsie spravis.

Reagovat
iamek

Ani rozhodci nepomohl

Reagovat
Rohlíček

MAGPIEEEEEEEEEES

Reagovat
diastan

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

yaay newcastle Aspoň chelsea nebudú invincibles

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Kenneth

Kdyt měla Chelsea před sebou ještě 20 zápasů...

Reagovat
Svatej

jste náma fakt všichni uplně posedlí

Reagovat
smazaný uživatel

no nejvíc hejtu je tu od Tragédů,takže se těším na 16 hodinu jak si poradí....

Reagovat
Counter

Jen škoda, že Pardew tak před pár minutama nešel Mourinhovi potřást rukou.

Reagovat
13

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
masly008

papik si je namazal

Reagovat
smazaný uživatel

NEWCASTLE MILUJEEEEEM VAAAAAAS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

yes Nove Zamky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Newcastle.

Reagovat
13

" V suchém triku"

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Invicibles again

Reagovat
smazaný uživatel

tím se budete utěšovat ještě tak 50 let, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a zaslúžene

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

To přidej Ledaže by to někdo překonal.

Reagovat
Sali5

No dneska nešlo čekat nic jiného, ty zápasy u nich jsou už 3 roky to samé. Tlak ze začátku, potom se dostanou do hry, nějakým záhadným způsobem dají gól a ubrání to do konce..

Reagovat
vrabejka

Obrosvká gratulace Newcastlu! Porazit ropu v 10 se jen tak někomu nepovede!!

Reagovat
Miguel19

V 10 prohráli 0:1 ale.

Reagovat
vrabejka

celkové ale vyhrali 2-1!!!

Reagovat
Miguel19

Teda Ludvo, ty jsi ale hlava

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak nema smysl se vztekat, ani moc vycitat. Tohle nebylo o nicem jinem, nez o stesti/smule. Nevadi, jede se dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydraný koberec ale je to taaam,super chlapci spravili ste mi radosť.

Reagovat
vitasrp

Pecka no, ale to je fakt tak debilní stadión, kde nám to úžasně nejde..

Nakonec se prohrálo stylem, kterej se dá akceptovat, první gól totálně zesral Cahill, druhej padl jako důsledek nastřelený tyčky Hazarda a následnýho brejku, závěrečnej tlak se mi líbil, mohli jsme vyrovnat, nepodařilo se, ale udělali jsme pro to úplně všechno.

Jinak Drogba je magor, 36 let a furt má zápasy, kdy jsem z něj naprosto hotovej.. Neskutečná osobnost.

Mourinho na tenhle moment fandy připravoval, takže nic tak tragickýho se neděje, jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že si to Newcastle vůbec nezasloužil...

Reagovat
vitasrp

Tak já nevím, hráli vyrovnanej zápas, ale holt měli štěstí na totální kiks Cahilla.

Za sebe bych byl ale radši, kdyby vyhrál Sunderland před tejdnem, ten měl dokonalou taktiku, vypracoval si šance a štěstí vůbec nepotřeboval - na konci po těch třech bodech jasně sahali.

Tohle bylo takový zvláštní utkání, ale co se dá dělat.

Reagovat
vrabejka

Drogba by mel byt jednicka

Reagovat
vitasrp

To určitě..

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, Costa je gólostroj, akorát poslední dva zápasy hrál úplnou tužku no.

Reagovat
Gunner14

Straky Mourinhuv face na konci

Reagovat
blade115

Ach jo, doufal jsem, že se už další porážky nedožiju. Navíc od takových trapáků... Ale ubojovali si to dobře no, my to můžeme brát jen jako něco, co by už konečně mohlo Mourinhovi otevřít oči s tou jeho ignorací jiných hráčů než své jedenáctky a Drogby. V dalších dvou zápasech bych totálně překopal základ, v LM už jde stejně o hovno, v PL už nám unbeaten taky nevyjde, tak co... Aspoň ať se na to dá dívat.

Courtois - Luis, Terry, Zouma, Azpi - Ramires, Matič, Oscar - Schürrle, Rémy/Drogba, Willian; to by byl teď ideál.

Reagovat
Matić

Ty hráči jako Fabregas, Hazard, Willian nebo Ivanovic si potřebují taky oddechnout, takže bych to tak asi taky viděl. Hlavně dát více prostoru Luísovi. Fabre teď bude mít stejně stopku v PL, ale posadil bych třeba na jeden zápas i Cahilla, který tuto sezónu odehrál snad všechno jak v klubu tak v nároďáku, taky potřebuje odpočinek.

Reagovat
I am Mancunian

chelsea neni united, aby otacala zapasy v poslednych minutach

sanca na titul opat narasta, s nasou formou na to aj mame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
J0EL

Boha

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver pls....

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak teraz som uz dlho neposkakoval pri zapase arsenalu

Reagovat
ElectrickMann

nikdo nepřekoná Invincibles

Reagovat
J0EL

Stream na Arsenal? Lolkac?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

oh tak davaju liverpool...Musel prepnúť na iný kanal teda lebo mali dávať Arsenal

Reagovat
J0EL

Zatial to skor vyzera ale na Pool.

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Každopádně zdravíme irský sázkovky.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký hd stream na LFC? prosím

Reagovat
Talker

Tak měli bychom vyřešený ten rekord, mohli bychom se soustředit zas na to důležité - získat titul.

Reagovat
Bennhy
Reagovat
smazaný uživatel

na hectora sa hrozne tesim, snad to dnes zvladne

Reagovat
Counter

Snad už se brzo vrátí Debuchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

parááááda, to je začátek :D

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
Side

čuráci zasraní

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Super zacatek !

Reagovat
Minister

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oh jesus

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Crouchy

Reagovat
pa3ce

Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

zase ten posrnej crouch

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin, chambers preto ich nechcel aw davat spolu..a gibbs kde bol zase

Reagovat
smazaný uživatel

haha tragédi

Reagovat
EXoRcIsT

co tam robil ten obranca arsenalu

Reagovat
Matić

Tu máte vy cura z Arsenalu!!! Crouchhhhh

Reagovat
smazaný uživatel

Heeej kanonýři co je sakraaaa

Reagovat
blade115

Alespoň gůneři jsou trochu kolegiální.

Reagovat
Counter

V čem? Že tabulkově dvě patra pod CFC klasicky ztrácí na Stoke?

Reagovat
blade115

Jo.

Reagovat
Infernoqt

ale to byla určitě součást plánu, protože Wenger je hlavička a nejprve dá soupeři náskok a pak se bude pokoušet utkání otáčet

Reagovat
Miguel19

A šup do branky

Reagovat
REPLIKATOR

Hlen

Reagovat
Nikikrew

Este ze sa nedivam

Reagovat
Rohlíček

Kosc tam chybí minutu a už je průser

Reagovat
Counter

Debuchy by to zachránil

Reagovat
pa3ce

Nemusel by čo, keby tam je Koscielny

Reagovat
Miguel19

A Čech by to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, ak to nechytil Martinez, tak nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

mate niekto dobry stream na arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buceni na Aarona, malem bych zapomel.. Jeste mavani na Wengera a mame to komplet..

Reagovat
Kowe

tak to mávaní na Wengera je aspoň vtipný.

Reagovat
Side

ten sudí je taky kokot, co tam jako teď písk Alexisovi?

Reagovat
Cobra

Kvalitnější stream na Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jsem nic nenašel, jedině bloodzeed acestream

Reagovat
jacobT

To čo odpískal Alexisovi?

Reagovat
smazaný uživatel

priamy pre Stoke? to sú rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

giroudovi by mohol niekto pvoedat ze futbal sa nemusi hrat z prvej, co ma ocd?

Reagovat
Coutinho10

nema na lfc nekdo neco nesekavyho, kdyz nejde StreamTorrent...

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen parádně

Reagovat
smazaný uživatel

giroud

Reagovat
Side

Giroud

Reagovat
Thoomas

Giroud

Reagovat
Rohlíček

si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Giroud

Reagovat
Counter

Giroud by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Welbeck by to dal. Ale Bellerin

Reagovat
Trand

Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Hectoor

Reagovat
J0EL

To si robi picu Giroud.

Reagovat
Minister

Giroud

Reagovat
captain18

Giroud

Reagovat
Staenly10

To ej hrozný, jak nás každej přehrává.

Reagovat
smazaný uživatel

po 13 minutach mam girouda dost

Reagovat
Counter

Měls ho dost i v minulém zápase, jak byl skvělý?

Reagovat
smazaný uživatel

soton som videl len do 30 minuty

Reagovat
Counter

To leccos vysvětluje no.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak ma fascinuje ako sme sa mohli dostat od henryho k tomuto

Reagovat
Counter

Alexis je spíš něco jak Henry, Giroud je spíš jak Kanu.

Reagovat
smazaný uživatel

... a to je tam ešte Welbeck. Fúú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ze som musel ist na vlak sa domov liecit lebo som bol chory

Reagovat
Counter

Však se máš sám vyléčit, na co to studuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vole, Belerin bude branit o 3 metry vyssiho Crouche....bozii

Reagovat
Usty

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Trand

Crouch.

Reagovat
tomasinho

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Kedy im zacne davat karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela o ničom

Reagovat
smazaný uživatel

celá obrana je mimo

Reagovat
tomasinho

Lucas kope roh

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kurva kope rohy LUCAS?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

protože to tu ještě letos nebylo, pokračování sezony plné překvapení

Reagovat
papos182

Tak snazi se to obmenit, kdyz kazdy nas roh je vylozene spatny.

Reagovat
djwenca

proč není Rosický ani na lávce?

Reagovat
Sandstorm

nějaký zranění z tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

wengera sralo ako mu kazdy na ef radil aby uz isiel hore

Reagovat
Infernoqt

j, Rosa je zraněnej, nic vážnýho ale

Reagovat
Coutinho10

a jakej smysl ma, aby tam byl, kdyz si stejnak nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je kkt.

Reagovat
icka

jako vsichni slovaci jako ty

Reagovat
I am Mancunian

Allan McGregor has saved all three of the penalties that he has faced in the Premier League. Expert."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

*borbelyexpert

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

*expertborbelyexpert

Reagovat
smazaný uživatel

Pomaleee

Reagovat
Side

to je taková piča ten sudí

Reagovat
pa3ce

Mohol to nechať, kua.

Reagovat
Minister

sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Santi chod uz do pice ty kokot. Tohle delas porad naschval....

Reagovat
Rohlíček

Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

Santi, prosím nestřílej

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice zatial hruza hruzouci, CP o parnik lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Derby!! Válec!

Reagovat
smazaný uživatel

kua tie gibbsove centre..a to ked zacinal tak ich mal super

Reagovat
smazaný uživatel

25 minut pryč a my máme jednu střelu proti takovým tragédům...

Reagovat
Coutinho10

takze sem o nic neprisel

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker je neuveriteľne mimo

Reagovat
masly008

škoda že není už dávno mimo ostrovy

Reagovat
I am Mancunian

bojan si to clekom dava dneska

Reagovat
iamek

Zatim strelecky hody :/

Reagovat
smazaný uživatel

Pri kazdym sprintu Alexise nekdo taha za dres, by me zajimalo jak dlouho, nez ten kokot da nekomu zlutou...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme dát rychle gol

Reagovat
Trand

Crouch jak se vždycky diví.

Reagovat
Counter

Nejubučenější stadion v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten rozhodci je taky kokot

Reagovat
smazaný uživatel

sudi zacne zachvilu bucat na ramseyho

Reagovat
pa3ce

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Gibbs je dnes fakt zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

celá obrana

Reagovat
smazaný uživatel

nielen dnes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Uuu, Emi luxusní save

Reagovat
Trand

Martinez.

Reagovat
I am Mancunian

bojan krasny golik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hlen krásně do zpracoval do sprintu Wickhamovi

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana trapas...

Reagovat
Nikikrew

toto je teda branenie

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to má Arsenal? Od příštího kola unbeaten?

Reagovat
Counter

Pf, ještě otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

to určite

Reagovat
Counter

Máte někdo stabilní stream? Druhý gól jsem viděl až ze záznamu, jak se mi všecko seká...

Reagovat
Trand
Reagovat
Counter

Dík, ten druhý jede dobře.

Reagovat
Whitemedia

je taaaaaam

Reagovat
Trand

Stoke nádherně teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak ? AFC nic moc zatím. To bylo smíchu co. Ale stejně nejlepší je Váš šéf Největší Tragéd Yung a jeho koment: Fu ještě to bude zajímavé....

Reagovat
smazaný uživatel

Merte ty pico, krasne si tam pochodujes, vykap ty drevo...

Reagovat
J0EL

Mertesacker fakt neskutocne drevo

Reagovat
Minister

Bojan je ale skvelý.

Reagovat
Rohlíček

Mertesacker

Reagovat
jacobT

To zase bránime.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohli kopat nie?

Reagovat
tomasinho

Za tohle určitě ne. Spíše to první, jak tam šel Škrtel hloupět s vysokou nohou.

Reagovat
Side

neskutečný toto fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, kdyby mel kazdy tym obranu jako Arsenal, tak Alexis tech golu ma za sezonu 50....

Reagovat
vitasrp

Arse taky dneska startuje unbeaten od znova?

Reagovat
vitasrp

Pěkně jsem to napsal...

Reagovat
Counter

My už máme splněno

Reagovat
Miguel19

Ti startují unbeaten každý 3. zápas..

Reagovat
alcantara

Bojaaan voleeeeeeeee Ako to s nim vypada, dari sa?

Reagovat
Trand

Nevím jak celkově v sezoně, ale dnes si tam obránce Arsenalu vodí neskutečně a všechno nebezpečný jde buďto přes něj nebo přes Walterse. Každopádně tam vypadá jako nejschopnější hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
alcantara

V nohach to mal vzdy, len ten pristup bol problem. Ze on bude niekedy valit za Stoke, futbal fakt nema logiku...

Reagovat
vodka

posledních 5 zápasů je víceméně nejnebezpečnější hráč Stoke. jde vidět, že se mu zvedá sebevědomí.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Sandstorm

OMG co to tam vyvádí ten Arsenal

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to rvou na Wengera ?

Reagovat
smazaný uživatel

Milwall dostava cocku

Reagovat
smazaný uživatel

Sudi chcipni !!!!!!!!!!!

Reagovat
Nikikrew

To zas piska henten curak?

Reagovat
jacobT

Rozhodcov výkon podobný ako ten náš.

Reagovat
Thoomas

Ten rozhodci nepiskl snad jedinou vec sprave, jeste vetsi traged jak ta nase obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Merte by sa mal zbalit cim skor, taky hrac je zaklade skor na obtiaz.

Reagovat
Trand

"I'm gonna be very surprised if AW doesn't bring Danny Welbeck on the pitch at the halftime." Tak to pan komentátor AW asi moc nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

V 75 za Oxe :D

Reagovat
smazaný uživatel

tiež ma to pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

kraasa Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Couts brzda

Reagovat
tomasinho

Brzdí všichni, k tomu Sterling hraje moc na sebe a nevychází mu to ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale na Raheema su aspon fauly a na co Couts siahne, to dojebe...

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez ale v skutocnosti neni taky dobry ako individualne..strasne vela akcii zabrzdi

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

toto je fakt dno

Reagovat
smazaný uživatel

WTF ta obrana je strašná!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neprolomil Wenger zase nějaký 85 let starý rekord v neskórování během prvního poločasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

wenger do piče

Reagovat
Miguel19

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Whitemedia

WOW

Reagovat
Rohlíček

nemám slov

Reagovat
J0EL

Reagovat
Matić

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Walters je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

MERTE VYMRDANEC SE ANI OD ZEME NEODLEPI

Reagovat
J0EL

Mertesacker jak sa tam zohol kokot fakt.

Reagovat
jacobT

to je komédia toto

Reagovat
Heisenberg

Tak to aspoň o poločase prostřídej, když není o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool neuvěřitelně nudný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 za polčas, Tragédi By ma zaujímalo, aká bola príprava na tento zápas, lebo to vyzerá, ako keby sa tí hráči videli prvý krát. Bellerin, Mertesacker, Alexis, Giroud - neuveriteľne trápne výkony. Hanba.

Reagovat
Mervin

no a Gibbs nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ten.

Reagovat
J0EL

Mertesacker to je parodia na obrancu, fakt. Neveritelne, ze moze hrat zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi? Vy? Ale nééééééé......

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

To je hroznej hnus co předvádíme.

Reagovat
REPLIKATOR

Tragédi

Reagovat
Counter

Tohle dokoukat bude o hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Jsem zvědav na nás Příští away match hrajeme na Britannia stadium

Reagovat
mickey mouse

0 střel na bránu proti takovým šmatlákům

Reagovat
Nikikrew

ok tak teraz to bude asi prvy krat co si nejdem pozriet 2 polcas. Ciel je na dnes splneny, Invicibles sa znova predlzi o rok ja som spokojny.

Vykon nekomentujem, idem sa teda radsej venovat dolezitejsim veciam. Cauuu...

Reagovat
jacobT

Podobne

Reagovat
smazaný uživatel

copak copak?

Reagovat
Nikikrew

Este raz, dnesny ciel splneny

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím.

Reagovat
vitasrp

Cíle už závisej na hře soupeřů jo?

Reagovat
Counter

V momentální situaci Arsenalu? Samozřejmě

Reagovat
Nikikrew

Ani neviem ti povedat, aky je nas celkovy ciel v tejto sezone . Neviem kedy som ti pisal, ale ked Chelsea prehra tak budem velmi spokojny, pretoze Invicibles boli, su a budu iba jedny . Bohuzial, s tymto si musim na dnes vystacit...

Reagovat
alcantara

Fanda

Reagovat
smazaný uživatel

lol, milujem takéto moralistické pičoviny.

Reagovat
Swarley

milovník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no Domino no, si nasrdeny hm

Reagovat
smazaný uživatel

nie, Palo, som šťastný, že prehrávame 3-0.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiez

Reagovat
Counter

no taaak

Reagovat
alcantara

A co? Ak by bola remiza, nenapisal by to.

Reagovat
Nikikrew

Ano som. Od 2007/2008 pravidelene pozeram kazdy zapas aj na ukor inych veci. Mozem s hrdostou povedat, ze od tej sezony do dnes som minul mozno tak cca 15-20 zapasov (ktore som si potom samozrejme pustil zo zaznamu).

Dnes nato fakt nemam naladu, dufam ze mi to Boh odpusti

Reagovat
alcantara

No vidis, v tom si mozno na tom lepsie ako ja, co som nevidel, zo zaznamu si vacsinou nepustim...Ale nikdy mi nenapadlo vypinat zapasy, ked sa nedari, to k tomu tiez patri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se bát, že se začne projevovat Wengerova "taktika" a způsob vedení týmu v průběhu sezony. Nerotuje se, hráči jsou přetěžovaní, herní systém téměř žádný...abychom na to teď nedoplatili. Nebo vlastně co to povídám, ono je jasné, že na to doplatíme a už se tak i děje, samá zranění a hráči z lavičky jsou zoufale nerozehraní.

Reagovat
jacobT

To som sa mohol radšej učiť.

Reagovat
smazaný uživatel

rozmýšľam, že sa radšej idem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
jacobT

Ja aj idem. Vždy som zatiaľ zápas dopozeral, ale toto nemá cenu. Navyše som s učením celkom v sklze, takže nemá zmysel sa trestať dvojnásobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm TRAGÉÉÉDI Pěkná práce. O přestávce to stopro otočíte. Věřím Vám.

Reagovat
Mervin

Jdu se učit, na tohle nemám nervy a ani čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Tywin Lannister

fakt jděte do prdele čuráci, taková defenziva se nevidí ani v divizi

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
10

ten Lamela je tragickej až to bolí, 10 míčů za poločas = 10 naprosto debilních ztrát...nezávidím fans Spurs, na tohle bych neměl nervy

Reagovat
smazaný uživatel

má fajn záblesky, ale to je bohužel všechno

Reagovat
10

nj, jenže to jsou fakt záblesky vykoupený XX šancema do brejku pro soupeře, to je za 30 mega EUR dost smutný

Reagovat
smazaný uživatel

já se nebojím, že by se časem dost nezlepšil, ale teď je špatný no

Reagovat
Counter

Ještě pár let a bude to

Reagovat
smazaný uživatel

klidně, tak okolo 25 by už měl být world class

Reagovat
Counter

No a je ti jasné, že až to nastane, tak ho koupí někdo lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fakt strašidelný. Měl by ho na pár zápasů posadit nebo si ho aspoň pořádně vzít stranou.

Reagovat
smazaný uživatel

už se pomalu těším na waltera

Reagovat
smazaný uživatel

Piče Lamela zas hraje hovno. Chadli in, for fuck sake.

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon IN

Reagovat
smazaný uživatel

The Bould effect.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý 0:0 len stoke to kazí

Snáď využijeme startu Arsenalu a dotiahneme sa na nich

Reagovat
avicii

Reagovat
Side

To by mě zajímalo co jim teď Wenger říká v kabině, zas to jeho "pokračujte a góly přijdou, musíte být trpělivý a věřit v naši hru"? kokot

Reagovat
Side

trpěliví*

Reagovat
Counter

Myslím, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobré kluci, držíte se přesně taktiky jakou jsem stanovil. A jaká to byla zeptá se Aron. Arsen odpoví stejná jako posledních 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

popilujeme priamu reč a bude to paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň sa ukazuje, ako dôležitý je Kos. Dôležitejší než celý Mertesacker.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

No nevím, jestli by to bylo o moc jiné, kdyby hrál Kosc a Merte chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

ako som tak dnes videl jeho výkon, tak by som bol ochotný to hneď dnes aj otestovať.

Reagovat
Counter

Změna z RCB na LCB očividně nesvědčí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

per je dúležitý pro soupeře,protože vše nebezpečné chodí většinou přes něho

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon kdyby tam dal Joela a Poldiho, kdyz uz nic..

Reagovat
ACSeRw!n

Arsenal, Wenger, Rosicky

Reagovat
Matić

O tom si zase můžeš nechat na pár let zdát

Reagovat
Ritchie

prý 3 roky

Reagovat
fajdax

Reagovat
Svatej

kopej, kopej

Reagovat
smazaný uživatel

ja som stým začal alebo čo?

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

wut? co tam kutí arsenal?

Reagovat
J0EL

Aspon to urychli Wengerov odchod... oh wait

Reagovat
LAM

Je tu někdo kdo sleduje Stoke pravidelně?Zdá se to jenom mě nebo je Bojan v posledních zápasech fakt dobrej a od začátku sezony udělal velkej progres?

Reagovat
smazaný uživatel

kua ale keby to giroud dal, sme normalne v hre..obrana je strasna, nasi utocnici tu nie su na goly, flamini je parodia na seba sameho, dnes v zaklade je len par hracov ktory maju na to aby u nas hrali v zaklade..

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers by měl naordinovat častou střelbu místo posouvání míče 20 metrů před vápnem. Nedá se to na to koukat a nikdo to neveme na sebe aby to zkusil. Jsou posraný střílet.

Reagovat
tomasinho

Brzo přijde Gerrard aspoň, ideálně i Can třeba.

Reagovat
captain18

Tak,kto ide dopozerat druhy polcas?

Reagovat
Swarley

ale jo, já si to asi zapnu...

Reagovat
smazaný uživatel

milujem bolesť

Reagovat
smazaný uživatel

je to potom ešte bolesť vlastne?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Horší to být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Já se mrknu

Reagovat
smazaný uživatel

ideme na to

Reagovat
Coutinho10

ja mozna taky...aspon sou lepsi streamy k dispozici nez u lfc

Reagovat
Trand

Reagovat
Tywin Lannister

dneska už je to stejně prohraný, campbell a poldi in, alexis a ox out na drhej half

Reagovat
smazaný uživatel

Walter smith na scénu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Reagovat
Side

dneska bych mu palec dal

Reagovat
smazaný uživatel

chudak hector si to zlizne ked konecne dostal sancu

Reagovat
Counter

Ten Crouch je neuvěřitelný...

Reagovat
I am Mancunian

je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli za Lamelu.

Reagovat
Rohlíček

Ramsey komediant

Reagovat
Usty

Arsenal nedal v první půli gól už šest zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon da v druhy puli 4

Reagovat
Usty

však já se vám nevysmívám, to je jen zajímavý fakt

...jak to není v angličtině a není za tím trapnej dovětek, tak to nikdo nechápe...

Reagovat
Counter

Podstatné je, že se na konci vyhraje

(ano, vím, že tečem 3:0)

Reagovat
captain18

Flamini hra beka ci hrame daky paskvil?

Reagovat
tweek

vklidu, to otočíme..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten sudi co piska to je neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ale ten rozhodca je mimoriadne zlý

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si sa pekne rozloloval

Reagovat
smazaný uživatel

jeb na to, Palo, nemám na teba náladu

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, preto to robim prave hm..ale necham ta no, do konca zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

do Girouda sa na druhý polčas asi prevtelil Bellerin

Reagovat
johnik

pica at se vrátí ten Studge nebo tam jinak není kdo by to zařízl......

Reagovat
vitasrp

Sanchez..

Reagovat
Counter

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT THE FUCK?!

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je všetko proti nám.. Ale Alexis, parádne až do zakončenia

Reagovat
Rohlíček

Sanchez

Reagovat
Counter

málo smajlů, příště víc!

Reagovat
Rohlíček

Ok

Reagovat
Counter

víš jak, ňoumům jako DiMa nad tebou už není pomoci, ti přímo pouštějí streamy Arsenalu jedině za stavu 0:3... Ale tebe ještě můžu nějak usměrňovat.

Reagovat
Rohlíček

beru na vědomí, kapitíne

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
I am Mancunian

alexis

Reagovat
smazaný uživatel

To je skodaa

Reagovat
I am Mancunian

alexis

Reagovat
tomasinho

Střídej

Reagovat
smazaný uživatel

omg este to mohlo byt zaujimave

Reagovat
Ferguson6

Čo nedal Alexis

Reagovat
Trand

Giroud dnes zatím výkon hodný Chamakha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Což nemusí být nutně zle.

Reagovat
Trand

Chamakha v poslední sezoně u nás.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

škoda.Krásný solo Alexise ala Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dneska hraje koukám výživný zápas a já ho zrovna nesleduju.

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Proč kope standartky dřevák Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Croucha pri rohu berie Alexis? Taktika

Reagovat
tomasinho

Sterling

Reagovat
Trand

Flamini střílel?

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini to neumi jinak nez po zemi na dva metry

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

aw striedanie giroud super vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger za striedanie

Reagovat
Rohlíček

Poldi

Reagovat
Ferguson6

Ten Welbeck je katastrofa, poslať ho v zime niekam do Sheffieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Takze staci jen prohravat 3-0 a Wenger strida, zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypínám

Reagovat
Counter

A sakra

Reagovat
SunFells

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

Bojaaaaaaaaaaaaaaaaan. Tak to si dám líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

bojaaaan

Reagovat
I am Mancunian

spravne neuznany

Reagovat
tweek

welbeckovo myšlení

Reagovat
Whitemedia

Bojaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

už mi je to jasne,chalani si boli podať

Reagovat
nani92

handicap 3:0, to budu prachy ty kks

Reagovat
smazaný uživatel

Pome desitku a Wenger at jde do pi.ci

Reagovat
LAM

Bojan si je tam vodí

Reagovat
smazaný uživatel

I ty by sis vodil tu obranu Arsenalu

Reagovat
Counter

eeeeeeej, easy, pořád 3:0

Reagovat
J0EL

Za toto sa uz Wenger musi zodpovedat

Reagovat
SunFells

To by Wojta měl.

Reagovat
Pigeon

gooooooool

Reagovat
Pigeon

....není

Reagovat
SunFells

je

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už byl gól, jak na nějaký silvestrovský exhibici

Reagovat
Rohlíček

Martinez ale, tohle se chytá i v žácích

Reagovat
smazaný uživatel

už by som to aj vypol, ale bojím sa, že ma alcantara nebude rešpektovať

Reagovat
Counter

pusť to vole

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ja že ho uznal Bojanovi išiel som si robiť jesť, dojdem a 3-1

Reagovat
alcantara

Vypni to, o nic uz nejde

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem byť "fanda "

Reagovat
alcantara

Vypni to, urcite mas na praci vela dolezitejsich veci ako tvoj kolega

Reagovat
Ferguson6

Chudák Martinez, ten jeho pohľad

Reagovat
Counter

eeeeeeeeeeeeeeej, penalta

Reagovat
tomasinho

BR

Reagovat
Counter

S A N T I

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič jaká píča

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, dáte gól z takovýhle penalty, a ještě si dovolíš nadávat na soupeřova gólmana ...

Reagovat
Trand

Santi dal góla.

Reagovat
smazaný uživatel

proč neplatil Bojanův gól?

Reagovat
Counter

Diouf byl v ofsajdu v dráze střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd Dioufa, kterej bránil ve výhledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu golmanovi bych skocil na hlavu, curak ...

Reagovat
smazaný uživatel

On neuznal ten gol Bojana ?

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som si vsimol 5 minut potom

Reagovat
Counter

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

dame remizku

Reagovat
smazaný uživatel

diof keby sa ostriha tak je podobny 50centovi

Reagovat
Counter

looooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Heisenberg

IDEMOOOOOOOOO KURVAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
tweek

proč neplatil ten poslední gól Stoky?

Reagovat
Counter

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

nádhernej

Reagovat
smazaný uživatel

RAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mervin

no ty pičo

Reagovat
Trand

Aaaaaaaron níádherněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!

Reagovat
Rohlíček

Ramseeyyyyyyyyy, snad ho to nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

To má za to ten bosenskej zmrd

Reagovat
Miguel19

Reagovat
LAM

Proč neuznali gol Bojana?

Reagovat
smazaný uživatel

idemeee damian talizman

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďte

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zpět CAZORLA A RAMSEYYYYYYYY

Reagovat
captain18

Dobre ze som nevypol..

Reagovat
smazaný uživatel

udelal jsi dobre

Reagovat
fantomas

Ramsey co nedělá rozdíl, opět

Reagovat
smazaný uživatel

pomeeeeeeeeeee Reading 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

W T F

Reagovat
Whitemedia

Oni to ještě otočí

Reagovat
SunFells

Ramsey, Cazorla

Reagovat
tweek

stoka teď bude nechutně zdržovat.. :/

Reagovat
Trand

Can Arsenal do an Anderlecht?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Anderlecht!!

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez vo vzduchu

Reagovat
nani92

stream Arsenal?

Reagovat
Counter
Reagovat
nani92

díks

Reagovat
Counter

Pome Aaronek hattrick, ať si ti blbci na tribunách můžou ještě pořádně zabučet.

Reagovat
captain18

Poldi otoci

Reagovat
smazaný uživatel

BRENDAN PLS PRESTRIEDAJ NIEKOHOO PLSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan pls

Reagovat
Ferguson6

Keby dal Podolský gól, to by bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Podolský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby zachránil znovu Wengerovi prdel a ten ho dál ignoroval?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Digi Sportu, že znovu a zase vybrali ten najlepší zápas. Tragický Liverpool ktorý sa zmohol na prvú strelu na bránu v 63. minúte, doma. Dementi, každé kolo dávajú tých loserov

Reagovat
smazaný uživatel

COME OOOON

Reagovat
Rohlíček

kokoti proc to hrajete nakrátko

Reagovat
smazaný uživatel

haha jeko je tam odrazu tichučko

Reagovat
Counter

"they probably lost count already"

Reagovat
smazaný uživatel

No ale druhý gól Bojana platit měl, Diouf v ofsajdu nebyl..

Reagovat
Counter

Mi se zdálo, že těsně byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl. Ten druhej hráč jo, ale Diouf ne a i kdyby ano o kousíček,tak by se to mělo pustit prostě. To nám dost pomohlo.

Reagovat
Miguel19

Austin hattrick

Reagovat
Trand

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Plešatej krypl :(

Reagovat
smazaný uživatel

Austin

Reagovat
smazaný uživatel

to je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ať jde do prdele ...

Reagovat
Mervin

dobře mu tak, hraje jak piča těma rukama neustále

Reagovat
smazaný uživatel

Cambers kokot

Reagovat
fenixLFC

sterling

Reagovat
Counter

Heh, Austin s Chambersem oba redky, fanta v loji...

Reagovat
Mervin

taky mít Chamberse ve fantě může jen osel

Reagovat
Counter

Pf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Ale Austin aspoň 1+1

Reagovat
Counter

Ale koho postavím příští týden?

Reagovat
Miguel19

Máš mít hrající náhradníky

Reagovat
Counter

Někteří by možná hrát mohli, ale víc jak dva body to nebudou...

Reagovat
Miguel19

Někdo se ukopne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Proboha, ještě Cesc bude mít stopku za žluté

Reagovat
13

Ty jsi snad opráskl muj tým ne? Jinak příští kolo jen jeden free transfer, to jsem zvědavý, co z toho vykouzlím.. Jak dlouho hráč stojí, když dostane redku, která se skládá ze dvou žlutých?

Reagovat
captain18

OMG Calum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí si z toho udělal svůj zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tak k Chelsea byl dneska rozhodčí taky hodně solidární

Reagovat
masly008

rozhodčí jede svoje vlastní fantasy.fakt borec.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa vola ten sudi?

Reagovat
Counter

Anthony Taylor. Ten samý, co loni pískal první kolo s Villou doma

Reagovat
Whitemedia

Anthony Taylor

Reagovat
Counter

Náš nový Dean podle všeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Myslím, že Crouch tam rukama mával hůř než Calum za dvě žluté

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ani som nevedel doteraz, že máme vylúčeného

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžem jesť cez zápas

Reagovat
Heisenberg

Gibbo kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs

Reagovat
Mervin

ježiš, to je vemeno ten Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

WTF GIBBS

Reagovat
Sandstorm

Zatím se to rýsuje krásně. Ještě by mohla být remíza City - Everton a v pondělí abychom porazili Soton

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ta pondělní výhra

Reagovat
tomasinho

Další jasný prokauč, na který kokot tam je Lucas pořád? Nebo Hendo, místo jednoho z nich tam mohl být Can s klidným srdcem, který aspoň umí vystřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní bezmoc

Reagovat
Ferguson6

Podolský vyrovná a Campbell dá na 4:3

Reagovat
Counter

A za tohle je stejná karta jak pro Chamberse...

Reagovat
REPLIKATOR

Dřevááák Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

ten Adam je pekne drbnutý tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Adam To je hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla byt

Reagovat
tweek

ten Adam je taky dobře vymrdaný..

Reagovat
Miguel19

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo špatně na tom outu?

Reagovat
Counter

Taylor no

Reagovat
Trand

Asi neměl ten balon za hlavou, ale jen nad.

Reagovat
Heisenberg

ještě by mohl nic nenastavit a plácnout si s Hughesem

Reagovat
Counter

ADAM

Reagovat
Whitemedia

Adam

Reagovat
wild

Adam

Reagovat
Trand

A co ten Joel?

Reagovat
Heisenberg

Máš ho tam, Wenger knows

Reagovat
vladis271

skvele Brendan hlavne, že vieš tlieskať jak pridrbaný pri čiare. A tí tvoji pseudoasistenti sú v tíme na kerú riť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Teď tam dej Campbella, no.

Reagovat
Whitemedia

On ho tam poslal až teď

Reagovat
blade115

Teda ale co to je za výsledky? Třikrát bez gólů, Stoke přestřílí Arsenal, Chelsea prohraje, QPR výhra ... Divný kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dá Hibbert gól a Everton vyhrá 0-1

Reagovat
Counter

Rád bych napsal "kouzlo PL", ale je to spíš tragédie PL

Reagovat
blade115

Ale to je fakt snad každej rok, jedno kolo to tam prostě nepadá a celkově se vstřelí okolo deseti gólů. A zrovna od těch, od kterých by se to nečekalo. Jinak by bylo nejlepší napsat asi "jedinečnost PL", z toho srší výjimečnost a zároveň to neodhalí tu tragičnost.

Reagovat
Mervin

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Santi taky jinej pan

Reagovat
smazaný uživatel

bože, to bylo zase utrpení

Reagovat
tomasinho

Tak jo teda, už jsem i já zlomený. BR out

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

campbell stal pol hodinu na ciare chudak?

Reagovat
Trand

AW asi čekal na roh, aby to Joel se svými 178cm by to vytrhl.

Reagovat
mickey mouse

Nevyhrát doma nad Suderlandem.

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Joel, striedanie ako víno.

Reagovat
Matić

Gólové hody dnes

Reagovat
Ferguson6

Ak toto nie je posledná Wengerova sezóna, tak už neviem.

Reagovat
Cobra

Tak dvě hodiny utrpení za mnou a du dělat zábavnější věci, třeba číst noviny...

Reagovat
Counter

Skoro

Reagovat
Trand

Gratulace Stoke, 3 body jsme si za první poločas nezasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkvašená mrdka Wenger se zase předvedl

Reagovat
J0EL

Uz sa tesim na Wengerove reci o charaktere.

Reagovat
masly008

a co říkáte na poldiho? viděli jste ho někdo?

Reagovat
Swarley

tohle je skvělý

Reagovat
Heisenberg

Končí Unbeaten run a rozjíždí se Wenger out run.

Reagovat
Kang & Kodos

15 střel, z toho 2 na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát v tomhle křupanově bolí dvakrát tak. Tak snad si dnes ve Stoke tu výhru užijou ty dementi z publika se sestřenicema, nějaký ty bučící zjevy byly všeříkající...

Reagovat
smazaný uživatel

1150. za team spirit

Reagovat
vladis271

COME ON CITY

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

( )

Reagovat
I am Mancunian

zufalost

Reagovat
Matić

tonoucí se...

Reagovat
smazaný uživatel

Hart- Zabaleta,Demichelis,Mangala,Clichy- Milner, Fernando, Yaya, Navas, Nasri, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Link Flash HD City ?

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
Miguel19

Achjo Kune

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v hajzlu

Reagovat
Whitemedia

Dnes se mi všechny streamy sekají, padají... sere mě to!!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo zatím spojeným mrdkám hraje vše do karet

Reagovat
Miguel19

Pozo

Reagovat
smazaný uživatel

kto je Pozo

Reagovat
I am Mancunian

cislo 78

Reagovat
vitasrp

Jestli to je vážný (na což to teda vypadá), tak je to tragédie nejenom pro City, ale i pro celou PL..

Reagovat
smazaný uživatel

to tedy ano, jen kiwwi z toho bude cákat radostí

Reagovat
kiwwi

Áno budem cely bez seba ze sa zranil môj najobľúbenejší hráč od City

Reagovat
I am Mancunian

ty si charakter

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už je fakt průhledný..

Reagovat
iamek

. Je mi ho lito.

Reagovat
smazaný uživatel

co se mu stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neco s kolenem po spatnym doslapnuti.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

A hlavně pro moji fantu... Tohle kolo je vyloženě tragicky, po všech stránkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero zraneny, Dzeko po zraneni, Negredo poslany na hostovacku Pelle , si to prekoucoval, to sa budes spoliehat na mladicka bez skusenosti?

Reagovat
smazaný uživatel

José

Reagovat
iamek

Bez karty ?

Reagovat
iamek

No proto.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Takova penalta..

Reagovat
Whitemedia

achjooo..

Reagovat
iamek

Nebyla

Reagovat
vitasrp

Komický..

Reagovat
smazaný uživatel

Od Jagielky.

Reagovat
vitasrp

Nepochybně, stejně tak si nemyslím, že to měla bejt pecka, ale hlavní vinu bych samozřejmě dával stoperovi..

Reagovat
wild

Ten chuj co tam patickoval pred vlastnou 16kou, stratil loptu a nasledovala penalta by si zasluzil preplesk..ale ta penalta bola teda dost prisna.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry.

Reagovat
wild

Aha nevsimol som si, ale hned som si vravel, ze takuto hlupost spravit po tom co sa Everton zachranili z dost kritickej situacie .. a dostal svoje muzstvo do este vacsich sraciek. A mozno to spravil naschval

Reagovat
smazaný uživatel

prisna jo, ale v podstate boli naplnene všetky atributy pre odpiskanie faulu... obhajitelna

Reagovat
wild

jasne, nevravim ze nemala byt. Ale bola to taka, ze mohol aj nemusel .

Reagovat
Matić

Za tohle penalta Však se po ní ani Milner neptal, hned vstal a snažil se hrát

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

hrač si musi pytat penaltu, povinne simulovat aspon minutu na zemi a intenzivne robit bolestive grimasy ... inač to nie je na penaltu. . ja viem, ze je nezvyk aby hrač bol taky charakter ako Milner, to sa už nenosí ...

Reagovat
Matić

Každý hráč, když si myslí, že na něho byl faul na penaltu, tak se aspoň podívá na rozhodčího nebo na něj mávne. Milner za tim míčem běžel dál. Řeči o charakteru si nech pro sebe, dělá to každý, včetně Milnera.

Reagovat
Whitemedia

Etoo otočí

Reagovat
vladis271

Správne odpískaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala, Fernando...neseru sa s tym, to su ini borci

Reagovat
I am Mancunian

co cakas od cernochov

Reagovat
I am Mancunian

za toto by mal nani dozivotny distanc

Reagovat
iamek

Taky me hned napadl :).

Reagovat
smazaný uživatel

City, 2 cervene odpustene + darovana penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jagielka dement, Mangala s Fernandem jeste vetsi, mohl je klidne vyhodit..

Reagovat
Zaschrona

Ted jsem to stihl zapnout, o co jsem prisel prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se neptej, nebo dostanes infarkt.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Tak tady clovek uplne presne vi, co tam rve, krasa.

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

v podstatě kdybys to viděl od začátku, tak bys napsal pár nadávek na sudí a teď bys to vypínal...

Reagovat
Zaschrona

Takze jako tradicne Marriner piska proti nam? Klasika, to se dalo cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

no to je dobre, lebo uz by si nakladal na rozhodcov

Reagovat
I am Mancunian

city darovana penalta a nevylucil im 2 hracov, takze mozes rovno plakat

Reagovat
Zaschrona

Supr, takze jeste prekonany nejcernejsi predstavy, zvlast kdyz to takhle jasne nevidim jen ja, tak to uz fakt muselo byt neco.

Reagovat
iamek

Nic. Hrajete porad sracku.

Reagovat
Zaschrona

To jsem letos bohuzel zvyklej.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, proc se vzdycky musi zranit opory a Clichy nebo Navas snad nikdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, preco stale sijes do toho Navasa, nijak tragicky nie je, jeho jednoducha hra je neraz ucinna

Reagovat
Zaschrona

Tak jestli tohle predvadime celej polocas, tak to je vazne bajecny, to se City ani nemusi bat, ze je nejak ohrozime.

Reagovat
Whitemedia

což je vážně bída, když se člověk podívá na jejich obranu..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Miguel19

Mangala je hroznej

Reagovat
iamek

. A to jsem ho za kazdou cenu chtel k nam

Reagovat
mithro

za tu cenu zatial slabsi.

Reagovat
Miguel19

Everton zklamání. City chybí 3 klíčoví hráči a stejně si Everton mažou na chleba.

Reagovat
iamek

Zach ti odepise kolik jim schazi hracu :).

Reagovat
Zaschrona

Tak McCarthy a Stones chybi naprosto zasadne, neumime je nahradit, nevim co vic k tomu chces slyset...

Reagovat
Zaschrona

Podle meho nazoru je tenhle nas system s Romelem i Samem na hristi uplne nesmyslnej a vubec to nefunguje - hrat by mel jen jeden z nich. Strasne tam chybi nejaky dalsi kreativni hrac k Mirallasovi, bez ktereho se smerem vpred prakticky nemame sanci prosadit...

Reagovat
vitasrp

Zatím je to ale skutečně příšernej zápas.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mihi
Reagovat
diastan

Takové věci ani neříkej

Reagovat
iamek

Nevim.

Reagovat
djiros

Vazy v tom koleně určitě dostaly pořádně zabrat. Snad vydržely!

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak fifty fifty

Reagovat
Zaschrona

Jak muze hrac veku jako Barry a Distin hrat tolik zapasu v tak malo dnech. Jestli to dobre pocitam, tak to bude 4x 90 minut v 9 dnech. Neskutecny, vykony tomu odpovidaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vasa defenzivna rada je vo vseobecnosti uz aj tak prestarnuta. Je cas zacat to omladzovat.

Reagovat
Zaschrona

S tim souhlasim, nejpozdeji do leta musi misto Alcaraze s Distinem dojit dva novi stoperi k Jagsovi se Stonesem... Jinak kraje jsou celkem v pohode, i ten Hibbo si porad svoje odehraje, nalevo mame backup uplne v pohode.

Reagovat
Zaschrona

Jamie Redknapp

Reagovat
vitasrp

Co tam zas předváděl?

Reagovat
Zaschrona

Asi 5x to tam u obrazovky priblizoval a priblizoval a nakonec o tom prohlasil, ze tam byl jasny kontakt a z toho jasne vyplyva, ze to byla jasna penalta a chape rozhodnuti sudiho.

Reagovat
vitasrp

Ach jo..

Už se těším, až zas budeme hrát v sobotu večer a dojde na tradiční konflikt Redknapp vs Mourinho u rozhovorů..

Reagovat
Zaschrona

On fakt ale mele uplny nesmysly, to neni mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale penalta to bola

Reagovat
Zaschrona

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

neskôr v súboji, loptu nezasiahol, Milnera áno

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt to byl normalni souboj telo na telo...

Reagovat
smazaný uživatel

noha na nohu

Reagovat
TopinB

Pískat se dala, ale osobně si myslím, že neměla, s takovouhle se bude pískat když se otřeš soupeřovi o rukáv

Reagovat
Miguel19

Ale Eto je furt fajn hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je vsak tuto sezonu paradny

Reagovat
Zaschrona

Barry uplne hruzny, tak to holt vypada, kdyz hraje hrac pres zraneni uz ctvrty zas v deviti dnech... Fakt by ale snad bylo lepsi v te roli nechat hrat Bainesyho...

Reagovat
iamek

Hrac za 100 mega lesti lavku ? . Tak to je Everton na tom dobre

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Proc za Besice? Proc ne za Barryho?

Reagovat
smazaný uživatel

No výborně, nemám já smůlu? Dám Aguera do fanty, ještě mu dám céčko a on se zraní

Reagovat
Miguel19

Barkley

Reagovat
papos182

Uz zase

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nasri je neskutečně hrozný, ještě nedal jeden dobrej centr, nevyřešil žádnou situaci dobře a i nahrávky po zemi stojí za hovno.

Reagovat
Zaschrona

Proc ty rohy proboha furt musi kopat Baines

Reagovat
smazaný uživatel

Kazíte dokonalou fotbalovou sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Lol jasna druha zluta mela byt

Reagovat
Zaschrona

Zluta pro Yayu nic? Dle toho jak nastolil tempo na druhe strane, tak uplne jasna...

Reagovat
smazaný uživatel

ta byla jasná ikdyby žádný tempo na druhé straně nenastavil

Reagovat
Zaschrona

No prave.

Reagovat
iamek

Bez balonu, temer zezadu. Nepochopim tohle. Zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak za tohle Touré nemohl dostat žlutou je mi záhadou

Reagovat
Whitemedia

rohy Evertonu jsou v téhle sezoně prostě.. excelentní

Reagovat
Zaschrona

Meli jsme asi dva nebezpecne hory v tehle sezone. Myslim, ze oba kopal Garbutt.

Reagovat
Zaschrona

*rohy, blbej autocorrect

Reagovat
iamek

Milner bez karty ? One man show sudiho

Reagovat
vitasrp

Já si nemůžu pomoct, ale nestačím se divit, jak špatně Everton hraje..

Reagovat
iamek

Jeste si na Moyese vzpomenou

Reagovat
Zaschrona

A bohuzel Martinezovi to je asi uplne jedno a ani nestrida...

Reagovat
vitasrp

Ať jde Pelle s nasazováním Lampse někam, já se na tofakt nechci dívat.

Reagovat
Zaschrona

Hmm a Lampard... To bych skoro tipnul, ze nam zas da jeste gol.

Reagovat
Zaschrona

Baines taky prisernej po tom jeho navratu po zraneni. Proc proboha furt musime urychlovat nasazovani zranenych hracu, stejne pak vzdycky hrajou houby...

Reagovat
Whitemedia

Hart

Reagovat
I am Mancunian

barkley zase uplne trapny dive

Reagovat
Miguel19

Že to Barkleymu není trapný. Přijde, hraje hovno a hází tam samý bazeňáky..

Reagovat
iamek

Na to jakou ma hodnotu bych taky cekal jiny vykon :/. Celkove Everton jedna velka tragedie. Snad tak budou pokracovat

Reagovat
Zaschrona

Fakt supr. Sudi tragickej vykon a ted se to jeste obrati na to, ze za tohle mel Barry dostat rudou, jakoze asi mel. Ale jeste mnohem horsi je tragicnost EFC v cele s Martinezem. Tohle fakt ani nestoji za kritiku, to by clovek jen blil...

Reagovat
smazaný uživatel

A uz je to tu, prichadza na musku Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Everton je nekoukatelný, fakt že jo..

Reagovat
Zaschrona

JO JASNE, ZA TOHLE ZLUTA ZA DIVING?!?!?!?!?!?!?!? VZDYT TOHLE KURNA BYLA MNOHEM JASNEJSI PENALTA JAK TO, CO PISKL...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Barkley nedal jedinou přihrávku

Reagovat
Mihi

Ale akože City tiež hrali hroznú sračku

Reagovat
Zaschrona

Marriner+Tragedi vs. Tragedi 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3 body s velkymi porodnymi bolestami

Reagovat
smazaný uživatel

Everton špatný ale co předváděl rozhodčí a jak připískával City . Lampard udělal jasnější faul než co byla penalta a on dá rozhodčí žlutou hráči evertonu a rozehrává city

Reagovat
vitasrp

Možná by se dalo stěžovat na rozhodčího a tu penaltu, jenže to by nejprve Everton musel něco předvést.

Krom jedný šance Lukaka tam nebylo nic, byl to víceméně remízový zápas, ale po tý jedný situaci už karamelky nepředvedli nic, proč by se to na tu plichtu mělo vrátit.

Btw. kdykoliv jsem letos Everton viděl, tak je vyloženě zazdili individuální chyby v defenzivní činnosti, přičemž nejčastěji to bylo od trojky Howard, Distin a Jagielka, což je vzhledem k jejich loňským spolehlivým výkonům vážně zvláštní.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

José Mourinho sa po zápase veľmi hneval a jeho zlosť si odniesli najmä podávači lôpt za zdržiavanie. Portugalský kouč ešte nikdy nevyhral zápas v Newcastli. "Chceli sme hrať futbal, nebolo to z viacerých dôvodov možné. Rozhodca mohol namiesto šiestich minút pokojne nastaviť aj dvadsať. Arbiter však ovplyvňuje iba dianie na ihrisku. Nemôže trestať podávačov lôpt, ktorí zrazu nie sú tam, kde majú byť. Nemôže urobiť nič s fanúšikmi, ktorí nevrátia loptu, a nemôže ani potrestať človeka, ktorý hodí na trávnik druhú loptu. Na najvyššej úrovni by sa to nemalo stávať," hneval sa Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale slyším brekot? Jejich miláček Atkinson nepískal tak jak si představovali, tak nadává na podavače? Co třeba si stěžovat ještě na to, že nebyl míč dobře nafouknutý?

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasim...Mali by ich eskortovať a potrestať.

https://pbs.twimg.com/media/B4POlGnCQAA5Y7A.jpg

Reagovat
13

Reagovat
niflheim

José přesouvá tlak ze sebe na balóny

Reagovat
nani92

Arbiter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Mal na nich poslat Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(o co, že na to bude tady článek)

Reagovat
Darren Fletcher

az ked sa vyjadri petr cech

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter to nevyarbitroval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Chybí ti Jirko co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Cloveku, ktory ma na kazeni hry postavenu hru proti Top timom, vadi vlastna polievocka. Berie ho este vobec niekto vazne?

Reagovat
vodka

to řekl kdy? po zápase měl, že akceptuje prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

po zápase

Reagovat
kvasha16

po ktorom?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ty abys nevytáhl nějakou blbost!

Skepse z toho jak to letos dupete co?

Reagovat
kvasha16

skade si to vyhrabal?

Jose Mourinho felt we were unlucky to be beaten 2-1 by Newcastle United at St James’ Park.

The Blues had looked the more dangerous of the two sides for much of the game, but two Papiss Cisse goals, scored in the space of 11 second-half minutes, left us with too much to do.

Substitute Didier Drogba reduced the deficit seven minutes from time when he headed home a Cesc Fabregas free-kick and although we pressed for what would have been a deserved equaliser during the closing stages we were unable to find the breakthrough.

‘We were unlucky,’ said Mourinho. ‘The best team lost, the team that tried to win lost, but that’s football.

‘What’s important is that it’s the kind of defeat which is easy to accept. I don’t like to lose when the referee isn’t good and I blame him, which isn’t the case. He was very good and had no influence on the result. I don’t like to lose and blame my players because they were complacent, didn’t play, didn’t produce or the attitude wasn’t good, that’s not the case, so I’m happy about that.

‘We were unlucky, we didn’t score goals when we could have and we conceded the only times they crossed the midfield line, but that’s football and I accept it. We were unlucky, that’s crystal clear, one day we will be lucky.’

The Blues boss said he expected Newcastle to set up defensively

‘Yes, and I won’t criticise them for that, no way. They can do what they want but to play that way and win you need luck, which they had. I have no problem with that.

‘My players tried everything. When they lost the mental balance to play good football we changed strategy and played direct. We caused them problems with that and almost got a point, which is the minimum we deserved. We tried everything and I have no complaints.’

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

a ze Wenger je placko. Nechce sa este vyhovorit ze fukal severny vietor?

Reagovat
smazaný uživatel

AW do Vladivostoku s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson acko, paradni centr..

Reagovat
13

Ještě parádnější hlavička, takhle to trefit je obdivuhodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitoAFC

Jak si vede Jenkinson ve WHU? Hraje základ? Moc ho nesleduji, ale myslím, že to dnes není jeho první asistence... Hraje dobře dozadu?

Reagovat
Liveral

Víděl jsem je jednu, netušim proti komu, může to bejt tak měsíc. Jenko hrál pravý křídlo a byl nejnebezpečnější hráč WHU - nebezpečný průniky a centry celej zápas

Reagovat
Dr. Admess

Co to je za ligu toto? Aby si tam Song dělal co chtěl, dirigoval si celej tým?

Ta kvalita PL se fakt přeceňuje...

Reagovat
kiwwi

na stoperovi toto nezvladol co?

Reagovat
Dr. Admess

Hrál i v záloze. A tam byl tragickej, častokrát si nevěděl vůbec rady s pressingem soupeře a radši odevzdával jen směrem dozadu.

Ale v pohodě, já vždycky tvrdil, že ve španělsku je pressing prostě na daleko vyšší úrovni a ani se nedivím, že hráči ze Španělska pak v Anglii jsou za hvězdy (Agüero, Silva, Alexis etc.)..

Proto nechápu ty, kteří chtějí vidět Messiho v Anglii, vždyť by tam byl snad produktivnější jak ještě ve Španělsku.

Reagovat
vodka

hlavně teda, že španělští stopeři v PL excelují

Reagovat
Kowe

Jono, on vlastně Aguero nebo Silva nebyli ve Španělsku za hvězdy Alexis jen doplácel na Barcu, ale i tam byl dobrej. Takže vlastně je to uplně mimo mísu.

Reagovat
r.mrazik

jojo...protoze oni ty zmineny hraci hrali ve spanelsku jinak hovno

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

lol, trúbka

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto sa pytal či sa o Martian zaujima aj Arsenal, tu je odpoveď

Martin Ødegaard will also meet Arsenal and Wenger. Could also train with them. Daily Mail

Reagovat
J0EL

Takze je to jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

joo je to jasné, Wenger si bude môcť povedať, že skoro podpísal Martina

Reagovat
J0EL

Neber si to zle, ale vies dobre, ze vacsina mladych hracov prestupi k Wengerovi ovela radsej ako hocikde inde. On je znamy tym, ze dava mladikom sancu, takze ak Wenger prejavi zaujem, proste pride.

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať prídě.

Reagovat
J0EL
Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo...... já jen,že pod Wengerem z něj nic moc nebude. Buď ho AW slušně prodá nebo se u něho zahrabe..... skoro jako všichni. Dnes chce každý vyhrávat a AW toto neumí.

Reagovat
J0EL

Neviem sice aky mladik sa pod nami zahrabal, ale s poslednou vetou suhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

No skoro všichni. Napiš mi kdo ne?

Reagovat
J0EL

Chamberlain, Chambers, Gibbs, Wilsehre, Ramsey, Szczesny, Walcott... a mohol by som pokracovat. V tomto si fakt vedla. Ako vlastne takmer vzdy.

Reagovat
smazaný uživatel

chambers? Ten Chambers ktorý pred sezonou prišiel so Southamptonu?

Reagovat
J0EL

A u nas sa akoze zahrabal podla teba?

Reagovat
smazaný uživatel

s nikým neprišiel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

vedle? Hele ty píšeš ze zoufalosti? A co jako tito hráči dokázali? No já ti povím co - NIC !!!! Vůbec nic. A proč? Poněvadž hrajou za tragický Arsenal!!! Ježiši kriste dyť ty píšeš totální nesmysly? Jediný o kom se budu s tebou bavit je Ramsey a Will , ale ti by museli co nejdříve utéct z tohoto klubu!!! Pokud ne tak jsou ZAKOPANÍ a budou vždy neúspěšní.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě snad Sczesny. A to platí i pro něj. Okamžitě odejít do lepšího klubu. Takže v PL - CFC,MU,City a nebo do Evropy. Ale pryč z ruk AW !!!!!

Reagovat
J0EL

Vedel som, ze to s tebou nema zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to sem si říkal,když sem ti to psal a v duchu sem doufal.

Zbytečně A tak toho nechme . Holt patříš do skupiny s Nikikrewem,Yungem,Sunfellsem atd....

Reagovat
J0EL

Za to ty si so synom samostanta kategoria.

Reagovat
smazaný uživatel

No sice mám dceru,ale budiž.

Reagovat
J0EL

Nechal si fajdyho preoperovat? Sice podla tej fotky, co tu nedavno postol Yung, mozno si spravil aj dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele tvoje dětské srandy mě neberou. Ahoj.

Reagovat
J0EL

Detske? Kiezby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Ale pak bude Man City moc silné

Reagovat
J0EL

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Neber si to zle, ale nemyslím si, že máš pravdu a že máte veľmi veľkú šancu ho získať ...A to o mladíkoch, nieste jediný klub ktorý dáva šancu mladíkom...

Reagovat
J0EL

Neber si to zle, ale nemyslel si si to ani o Alexisovi

Reagovat
smazaný uživatel

Neber si to zle ale toto su 2 rozdielne prípady...

Reagovat
J0EL

Samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri ak by to bola pravda, že mladici radšej prestupujú do arsenalu ako niekde idne tak Sterling a Ejaria teraz hrajú za Arsenal a nie za LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

na sterlinga sme sa vykaslali kvoli jeho platovym poziadavkam

Reagovat
smazaný uživatel

dôkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

brady, byvaly sef akademie: "In recent times, I think I could have got Raheem Sterling if I'd really gone for him, but I didn't go through with that one.

to s tymi peniazmi som cital niekde inde ako reakcie na to ale uz to neviem najst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedal by som, že vykašlali ale jo peniaze tam hrali rolu, problem je, že Joel sa snaží naznačiť, že hrači uprednostuju Arsenal pretože wenger a neviem čo...čo nie je pravda

Reagovat
J0EL

Je to urcite jeden z faktorov, preco mladi hraci chcu hrat za Arsenal. Darmo, ale Wenger ma toto zmaknute. Skoda, ze je to jedna z mala veci, v ktorych vynika.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to pravda ze wenger je stale meno a navyse je to neskutocne inteligentny clovek so sposobmi ktory krasne roozprava a hracov vie presvedcit

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ejaria? To je kto prosim ta? Ja len proste viem, ze ak Wenger naozaj chce nejakeho mladeho hraca, tak ho dostane. Vid Ramsey, ktory uz bol oznameny na ofiko stranke Utd. ako hotova vec a pozrime sa, ako to dopadlo. Su samozrejme aj vynimky, ale v drvivej vacsine to proste tak je. Liverpool ako taky mi nevadi, dokonca je mi sympaticky, ale naozaj nevidim vela dovodov na to, aby momentalne uprednostnil vas (opat ale podotykam, ze netvrdim ze ho aj dostaneme, vsetko bude zalezat od AW ako sa k tomu postavi). Moj nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

v liverpoole by mohol pomaly hned do zakladu to u nas asi nie

Reagovat
J0EL

S tymto sa samozrejme da suhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co má ty vole společnýho Alexis s Odegaardem?

Reagovat
J0EL

Dokopy nic. Akurat Lolkac cele leto tvrdil, ze neexistuje, aby uprednostnil Arsenal pred Liverpoolom.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš ako keby k vám už prestupil

Reagovat
J0EL

Pozri vyssie. Netvrdim, ze k nam prestupi. A uz vobec nie ked zaujem prejavi Real alebo Barca. To skor ty si tu vybehol s tym, ze uz je skoro u vas. Ja tvrdim, ze momentalne mu nemozete ponuknut nic (ak trosku zaprehanam), preco by uprednostnil vas pred Arsenalom.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite ma vačšiu šancu presaadiť sa v LFC ako v Arsenale a to ani nehovorim o tom, že je obrovský fanúšik Liverpoolu. Veď len kvoli tomu dôvodu, neverím, že prestúpi do Arsenalu....Ak pôjde tak v anglicku len do LFC:..O tom som presvedčený

Reagovat
J0EL

Aj Shaw je fanusik Chelsea nie? V tomto v podstate suhlasim, u vas ma vacsiu sancu, nakolko jeho pozicia je u nas dost pokryta, ale na to sa Wenger nepozera, co dokazal uz neraz Ale OK nechajme to, ked si o tom presvedceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea ho nechcela tak tam nemohol prestúpiť A shaw je aj tak vymletý, pôjde kde mu dajú viac penazí

Reagovat
TopinB

Zatim co patnactilety kluk pujde kde mu srdce veli

Reagovat
smazaný uživatel

ak nie je vymlety

Reagovat
TopinB

No, jestli si vybere LFC tak zrovna vymletý dost možná bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sa smej koľko chceš ale je to pravda Spytaj sa Kiwwiho ti to potvrdí

Reagovat
kiwwi

pokial to nebude garantovat bublifuk, tak neverim nicomu

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to sú také staré otrepané klišé... A týpek, o ktorého stojí Real a Barcelona, si určite radšej vyberie Arsenal, stačí, ak Wenger prejaví záujem... prosím ťa.

Reagovat
smazaný uživatel

hm třeba přiznat

Reagovat
J0EL

Myslel som to skor na PL. Real a Barca je samozrejme nieco ine no.

Reagovat
Dr. Admess

Toto na redku?

Reagovat
kiwwi

zmarenie golovej prilezitosti?

Reagovat
Dr. Admess

Ale jo, asi byla.

Ale přišlo mi prvně, že se mu chtěl ještě vyhnout akorát Sakho si do něj spíš naskočil teda.

Ale hlavně teda neměl vůbec vybíhat, no..

Reagovat
vodka

aneb jak z relativně vyrovnaného zápasu udělat rozhodnutý.... Fabianski

Reagovat
Infernoqt

dáme tipovačku? o co, že zápas Mu - Live dostane na starost Mark Clattenburg

Reagovat
kiwwi

Dufam ze nie...on je vyborny rozhodca ale nam piska zle...bral by som Olivera alebo Taylora

Reagovat
J0EL

Taylor je momentalne snad najhorsi rozhodca PL (po Deanovi samozrejme).

Reagovat
Infernoqt

ještě nás dlouho neměl Marriner nebo Atkinson, ale tady bude Mark

Reagovat
vodka

Sakho pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm kladívka jedou .

Reagovat
TopinB

V to Villa parku je tak prázdno

Reagovat
smazaný uživatel

1400. pro konečnou tabulku PL na konci sezóny jaká je teď !!!!!

Reagovat
J0EL

Reagovat
TopinB

Reagovat
vitasrp

To byl teda pěkně debilní zákrok od Vardyho.

Reagovat
smazaný uživatel

V živote by som na zápas Aston Villa - Leicester nepozeral, ale všetko je momentálne zaujímavejšie než učenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nejlepší na konec! Vidím to na výhru 2-1 nebo 2-0, Musíme využít marodky Sotonu!! GGMU https://www.youtube.com/watch?v=icgInsBklx8

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Falcao má prostě smůlu že nemá holandskou národnost

Reagovat
kiwwi

a aj si si to pozrel?

Reagovat
smazaný uživatel

takze dneska zase bez nej...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Moyes je späť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Soton 1

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze ne. Bod je minimum, ale potrebujem vsechny 3 kdyz jste zavahali.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpělivě budu čekat a doufat ve výhru domácích!

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi jasne. Mel jsem to stejne v sobotu po obede.

Reagovat
smazaný uživatel

to je správné.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa bojíš o ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

Po 14.kole myslet na titul? Čo ti trepe?

Reagovat
fajdax

čo ti trepe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

když fajdax říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

.... a pak se posral.

Reagovat
J0EL

... a tak si ho prebalil.

Reagovat
Heisenberg

Sice je tahle sezona po zisku FA Cupu a nadějné přípravě hodně kruté vystřízlivění, ale bučet a urážet trenéra, který vytvořil Invincibles, provedl tým těžkou finanční situací při splácení stadionu, se prostě nemá. Určitě se zase zvedneme a to obligátní 4. místo ukopeme, ale se současnými možnostmi zejména předváděná hra není dostačující. Proto jsem pro Arsenův odchod, ale až po sezoně, teď po každém špatném zápase vyběhne půlka fanoušků řvoucí Wenger out a po každém dobrém zase druhá půlka řvoucí Wenger in. Nejhorší na tom je, že se fanoušci rozdělili na 2 nesmiřitelné tábory, což nepřidá nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, ale neco takoveho se dalo cekat, kdyz mame nejlepsi kadr za posledni x sezon a hrajeme takovou sracku. Nejhorsi vstup do sezony za poslednich 25 let nebo kolik. Kdovi jak by to vypadalo, kdyby koupil jednoho kvalitniho hrace do defenzivy, ale zase sme u Wengera, je to jeho chyba..

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

To bučanie na Wengera je len ventilácia frustrácie fanúšikov z toho, že všetko je stále rovnaké a nič sa nemení, aj keď to nefunguje. Nesúhlasím s tým, ale chápem to.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
niflheim

Moyes

Reagovat
ďuriLFC

Paliho Panike sa ešte len teraz zväčší http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1515/2513/original.jpg?w=600&h ooooooo

Reagovat
EXoRcIsT

fuj neznasam take sladke torty a este take skarede

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL want to beat Manchester City to Monaco left-back Layvin Kurzawa.

come on

Reagovat
smazaný uživatel

takže z Nacha spravíme stopéra? To nééé

Reagovat
J0EL

Nacho>>>Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

a podle Sky Kun zranenej na 4 tydny.

Reagovat
ďuriLFC

On this day 10 years ago, Steven Gerrard fired an 86th-minute stunner in front of the Kop against Olympiacos to send ‪#‎LFC‬ to the knockout stages of the Champions League.

Och Stevie,zajtra poprosím podobný príbeh.

Reagovat
tomasinho

What a hit son, what a hit!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je fakt neuvěřitelně "volný" překlad

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou strasnz kecy. takhle to preci vubec nebylo podane, vsak si tu tiskovku LVG najdi..

Reagovat
iamek

Ne. Verim ceskemu tisku !

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Reagovat
Infernoqt

Napoli - Slovan, myslíte si, že by se tam mohlo stát nějaké překvapení a Slovan by bodoval vzhledem k tomu, že Neapol má postup jistý a postaví druhý tým?

Reagovat
smazaný uživatel

no to vůbec, budou rádi, když nedostanou bůra! Já si bohužel myslím, že Sparta to v Bernu nezvládne a postoupí Neapol právě s YBB

Reagovat
Infernoqt

I já si myslím, že Bern doma vyhraje, se štěstím to bude plichta. Ale tady v tom případě uvažuju o tiketu za vyšší obnos a právě bych dal na Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

veď tam nebude žiaden kurz, to sa neoplatí.

Reagovat
Infernoqt

mám tam ještě Chelsea - Hull a Real - Ludogorec

Reagovat
cristiano.K.

nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

snáď postupi Sparta a dostane v prvom kole Tottenham come on

Reagovat
Ligter
Reagovat
Swarley

kamoš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/KoFBn9PiEMM

tak pome dnes repete!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal win percentage since February 2014 when: Jack Wilshere starts - 27.7% Jack Wilshere doesn't start - 69.2%

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen aby nebyli všichni ti #WengerOut příznivci pak překvapení, až tam přijde někdo jiný a Arsenal bude na úrovni Liverpoolu dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alebo to takisto môže byť niečo nové, osviežujúce, bez hanebných výsledkov proti silným tímom a s permanentne peknou hrou.

Reagovat
J0EL

Ten tim ma proste naviac ako to, co s nim hraje Wenger. A to je proste fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, nicméně taky tam může přijít někdo, kdo s ním bude hrát ještě hůř.

Reagovat
J0EL

Hmm, to si nemyslim.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

tohle tu taky tvrdim...ale lidi chteji hlavne zmenu pro zmenu...ale oni ti vysvetli,co je vsechno spatne a ze urcite nekdo jiny by to delal mnohem lepe

Reagovat
smazaný uživatel

omg, možno by to bolo horšie, ale to nebudeme vedieť, kým sa to nestane. A čím dlhšie budeme takto, tým to bude zjavne horšie, ty vševed.

Reagovat
smazaný uživatel

on si ale potřebuje uvědomit, že asi dělá něco špatně

Reagovat
J0EL

Reagovat
13

OT: Florbal nakonec dobrý, ale už to vypadalo, že mu gola nikdy nedají.

Reagovat
Cobra

Tak tak, ale ty přesilovky byly katastrofální

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

vysvětli

Reagovat
cristiano.K.

měl jsem na nás vsazeno a jinak jsme byli jasně lepším týmem, remíza je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Atkinson will referee LFC’s match vs. Manchester United on Sunday.

Reagovat
Infernoqt

Čekal jsem Marrinera, Atkinsona nebo Clattenburga. Nakonec asi nejlepší výběr.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Clovek si nevybere.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že bude pískat rovinu, když nehrají modráci

Reagovat
I am Mancunian

s nasou formou nas nezastavi ani atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Mufani Zpátky na zem !!!!

Reagovat
I am Mancunian

sorry krly, ale toto je otazka len skore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem na zemi, nejsme všichni v oblacích, ale stejně vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Da,n si ty velké hovádko (provokatér)

Reagovat
smazaný uživatel

Dan,*

Reagovat
13

vážně, kde bereš ty jména? Je docela děsivé jak tu každého oslovuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, nechcem sa prezradiť

Reagovat
smazaný uživatel

pššššt

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, ostatné veci neprezradím

Reagovat
smazaný uživatel

1490. pro zbytnělou prostatu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nestalo sa vám v novom FM, že by sa vám zrazu urobil bug na penalty. Myslím tým to, že napr. do 8. kola ligy som nekopal ani jednu penaltu a teraz som hral 2 ligové zápasy, jeden pohárový a jeden v LM a kopal som v každom jednu a v LM dokonca 2 penalty v jednom zápase. Akože, mňa to teší, Joel premenil 4 z 5, zrovna proti Chelsea v lige to babrák dojebal, ale 2 z nich boli napríklad "fauly" pri zahrávaní rohu, čo sa nepíska asi nikde a nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

prvá veta je otázka

Reagovat
nani92

to,že sa to nikde nepíska neznamená, že to fauly niesú

Reagovat
smazaný uživatel

dík za pomoc

Reagovat
nani92

aby si nepovedal,že som kkt, tak chod s tým za dEstom

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je větší bug, že můžeš nechat hrát Joela základ a mít přijatelné výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

"Saturday was the seventh time that Arsenal have conceded from the first shot on target they've faced in a game in 15 PL matches this season" - Opta

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

preco demonizujes moj opravneny hejt?

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge na twitteru: I go to drakes to visit him and catch up and I went for dinner with my friends and I'm supposedly I'm partying!! Really??

to ho bulvar vyfotil nekde na vece a udelal z toho skandal, ze doma nedela kliky, kdyz je zranenej nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Graziano Pelle hasn't scored in 540 mins of Premier League football and has had just 2 shots on target in that time.

Takže dneska dá minimálně dva goly..

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že ne

Reagovat
Ligter

Velké OT: Umí tady někdo prosím s Wordem? Hodně dobře?

Reagovat
Swarley

číslování stránek?

Reagovat
Ligter

Už nic, mně se na jednu chvíli úplně rozesral, nešlo vůbec dělat žádné úpravy. Už v pohodě.

Reagovat
niflheim

Denis Irwin claims Van Persie has stormed out of St Marys after being dropped for Falcao. Amazing.

Reagovat
kiwwi

co je to za spravu?

Reagovat
niflheim

Nevím, nakonec totální sranec

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

???však hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, McNair, Smalling, Rojo, Valencia, Carrick, Fellaini, Young, Mata, Rooney, van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

subs vs Southampton: Lindegaard, Evans, Herrera, Fletcher, Januzaj, Wilson, Falcao

Reagovat
kiwwi

United XI: De Gea, McNair, Smalling, Rojo, Valencia, Carrick, Fellaini, Young, Mata, Rooney, van Persie

Reagovat
kiwwi

na 3 stoperov

Reagovat
iamek

A Herrera lavka

Reagovat
Swarley

tak jednou Tony nastoupil v té středové trojce a nebylo to úplně špatné, ale tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

heh preco stale nehra herrera?

Reagovat
Sandstorm

Protože se vrátil Carrick a Fellaini nabral výbornou formu, ale Herrera hrál skoro vždycky výborně a místo Carricka by hrát mohl...

Reagovat
kiwwi

co to placas, ved su tam len dvaja stredni zaloznici a v diamante hrame s troma...Herreru posadil na ukor tretieho stopera

Reagovat
Sandstorm

Vždyť na tři stopery hrajeme už asi třetí zápas po sobě. Akorát teď místo Carricka je tam McNair a vedle Fellainiho byl Di María. A Herreru už posadil před pěti týdny...

Reagovat
kiwwi

WTF?

Reagovat
Sandstorm

Koukam, že naše zápasy asi moc nesleduješ. Po zranění Shawa hrajeme Smalling, Carrick, Rojo a Valencia s Youngem wingbeci. Dnes při zranění Di Maríi se Carrick posunul vedle Fellainiho a McNair zaujal jeho místo v obraně.

Reagovat
kiwwi

jeb uz nato radsej

Reagovat
Sandstorm

Jo takže Young hrál poslední zápasy na LB Hrajeme 3-4-1-2 už poměrně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

hrali jsme posledni zapasy na dva stopery a Young na LB a Valencia na RB. Carrick hral klasicky DM.

Reagovat
Likan7

Valencia, Smalling, Rojo, Young...klasická čtyřčlenná obrana..dnes prvně po několika zápasech na tři obránce. Žádný vymýšlení.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt radši nic nepiš

Reagovat
Sandstorm

A ty se radši dívej na naše zápasy, aby ses pak nedivil v jakém hrajeme rozestavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Si radši něco zjisti než začneš dělat chytrýho

Reagovat
mithro

Reagovat
Infernoqt

to nemůže být hra na pět obránců toto, však tam není ani breakovej hráč pořádnej :D Peršan se sotva dotkne míče a nám total nesedí hra, kde máme o hráče v záloze méně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

vitezna

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, McNair, Smalling, Rojo, Valencia, Carrick, Fellaini, Young, Mata, Rooney, van Persie #mufclive

Reagovat
iamek

United XI: De Gea, McNair, Smalling, Rojo, Valencia, Carrick, Fellaini, Young, Mata, Rooney, van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

wenger vraj dopredu odhalil zajtrajsi zaklad

Szczesny

Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin

Oxlade-Chamberlain, Flamini, Ramsey

Campbell, Sanogo, Podolski

..snad, by bola skvela, az na rosu ktory ale asi este neni fit..a bellerin nalavo!!

Reagovat
smazaný uživatel

sakra tu sa to strati, sorry vsetkym ktori si to precitali tu ale asi to hodim do suhrnu nemam rad taketo kroky ale niekedy mas pocit ze to musis urobit

Reagovat
iamek

United’s subs vs Southampton: Lindegaard, Evans, Herrera, Fletcher, Januzaj, Wilson, Falcao

Reagovat
wild

Herrera zase nehra? To je snad vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton XI vs. Man Utd: Forster; Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand; Davis, Wanyama; Long, Tadic, Mane; Pelle

Reagovat
SunFells

Kapánek ofenzivnější.

Reagovat
wild

LVG robi strasne kokotiny s tou zostavou.. to sa akoze stale prisposobuje superovi?

Reagovat
Sandstorm

Hrozná sestava. Herrera zase na lavičce. Well done

Reagovat
Infernoqt

nevadí, my si tam jedeme ubránit remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně nech sedět mozek naší zálohy proč ne že jo

Reagovat
Sandstorm

Tak ten už sedí asi pátej zápas v řadě...

Reagovat
smazaný uživatel

A v posledních dvou zápasech sis ho nevšiml? Tak to by vysvětlovalo proč ho ted posadil možná

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Q: Why did you changed formation(alebo hračov neviem)?

LVG: I dont know. You tell me

To je trener teda

Reagovat
smazaný uživatel

did you changed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

že sa smeješ prave ty...videl som tvoju anglinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
LGT

very fanny

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

joj okay viem why did you change or why have you changed...boo hoo fuck off..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na to ser. cesi a slovaci jsou strasni grammar nazi co se anglictiny tyka. pritom rodily mluvci to vetsinou vubec neresi.

Reagovat
smazaný uživatel

chvala bohu...

Reagovat
TopinB

a) záleží, který rodilý mluvčí

b) Většina z těch, s kterýma přijde běžný čech v anglii do kontaktu je příliš slušná na to, aby tě opravila. Ostatní se až tak neostýchají

Reagovat
smazaný uživatel

tak u tehle dvou casu asi jo, jinak gramatiku nejak extra neovlada hodne rodilych a pouziti nekterych tech obskurnich casu sami poradne neumi.

Reagovat
TopinB

Jako když prohodíš časy tak to máš pravdu, to je moc nezajímá, ale ne když řekneš ptákovinu jak "Why did you changed" To ti dají sežrat

Reagovat
blade115

Hlavně je blbost to takhle škatulkovat, jak při čem zareagují, že jo... Stejně nakonec záleží jen na povaze toho člověka, jestli tě opraví, nebo ne. Důležitý je beztak jen to, jestli ti rozumí a jestli se domluvíte (což jde i se slabšími znalostmi, když se obě strany snaží).

Reagovat
TopinB

Tak jasně, ale říkám, že ti, s kterýma přijde běžný Čech do kontaktu jsou co se týče tohoto slušnější a nedávají ti najevo, žes něco pokazil. Jasně, jsou lidi takového rázu i mezi ostatníma a naopak, ale jde o koncentraci.

Reagovat
r.mrazik

hlavne ani poradne cesky nekteri psat neumi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, melo byt rodili mluvci.

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Fantasticka sestava. LVG se nikdy neplete . LVG <3

Reagovat
niflheim

Southampton v Man Utd is the first-ever ‪#‎BPL‬ match between two Dutch managers

Reagovat
r.mrazik

jeee...zase nejaka zmena sestavy....

ale tak co...gaal proti silnejsim tymum hraje to svoje priposrany 532,stejne jak alex 451...snad to nebude zas takova nuda,jako vzdy s timhle rozestavenim...

a za toho herreru by potreboval propleskat...achjooo

Reagovat
r.mrazik

a dodatek...opet nechapu,proc tu tihu zapasu presouva ze zalohy na obranu...

Reagovat
kiwwi

mozno chce vedenie presvedcit ze v Januari musi kupit stopera

Reagovat
wild

tiez tomu nechapem, pretoze obrana je jednoznacne nas najslabsi clanok.. a s tymto rozostavenim nas super v zalohe vzdy prehrava a je vacsi tlak na nasu slabu obranu

Reagovat
r.mrazik

presne tak...proste timhle zasranym rozestavenim tu obranu vzdy dostane pod vetsi tlak...at uz od soupere kdyz ma mic,tak vlastne i kdyz mame mic my...

Reagovat
wild

a takisto bude odrezana od hry ta utocnka trojka Mata- Rooney RvP, kedze im nebude mat kto davat lopty. Fakt nevidim jeden rozumny dovod tohto rozostavenia

Reagovat
iamek

Proc to misto LVG nevemete ?

Reagovat
r.mrazik

ja bych to vzal

Reagovat
wild

akurat nam to nikto neponukol z vedenia MU

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak...ale by videli,jak se to dela

Reagovat
smazaný uživatel

nebojte sa, v januári príde Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou pekne blby vtipky.

Reagovat
kiwwi

jako on vie co robi, ale potom nech nehovori, ze nemoze hrat s rovnakou zostavou dva zapasy upo sebe kvoli zraneniam, pretoze dnes mu v tom nic nebranilo

Reagovat
Infernoqt

mno a nebo se pletem a je to 3-4-1-2 a budem hrát více vysunutě, ale pochybuju, bude to malinko lepší jak hra na Emirates :D

Reagovat
r.mrazik

naivko...

ja tomuhle rikam 523,protoze mata se taky nevraci...tam bude dira mezi zalohou a utokem jak prase...a v zaloze zadny rychly hrac...bych blil

Reagovat
kiwwi

Arsenal - Hull City

Reagovat
smazaný uživatel

In rehearsal Shearer pulled out Man Utd v Chelsea as the first tie and Hull v Arsenal. He could be worse than Keown! tak jedno trefil. u druheho kdyz odpadla Chelsea, tak jsem si hooodne oddechl. Uplne jsem nas tam videl.

Reagovat
smazaný uživatel

FA CUP

arsenal proti hullu

Reagovat
smazaný uživatel

predcasne finale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wimbledon proti Liverpoolu John Green odpadne

Reagovat
smazaný uživatel

John Green ‏

ARE YOU SERIOUS. I DEMAND A REDRAW.

Reagovat
smazaný uživatel

Repríza finále 1988.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se tu děsí naší sestavy a já sem rád, že bude Rooney a to mi skoro stačí I když teda aspoň jeden rychlejší hráč by se hodil.

Jinak s tim Herrerou to docela chápu, jak střídal Di Maríu tak hrál skvěle, ale ten poslední zápas se mi moc nelíbil a že tam střelí ty dva defenzivnější záložníky docela beru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak FA Cup zajimavy, Arsenal vs Hull a my mame Accrington nebo Yeovil venku. Dobrej los.

Reagovat
kiwwi

milujem FA Cup, som zvedavy na nejaky maly stadionik a tu atmosku ked dostaneme stvorku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

presne. a jeste se nam tam zrani tak 3 hraci. Diky, za rok nashle.

Reagovat
Swarley

tuhle sezónu by to měl být jeden z cílů, chci ho vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

vyhrame to pre Ria ...oh, wait.

Reagovat
iamek

FA Cup 3rd Round draw has been done. United are away to Accrington or Yeovil

Reagovat
Infernoqt

já si přál dostat Chelsea v prvním kole :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne. Je to sestava na jistotu, ale sledovat to bude porod. Přitom poslední dva zápasy to vypadalo už docela k světu. Pevně věřím že Herrera přijde brzo, páč jinak budem zase útočit bez zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem na to teda zvedavej. v priprave tohle rozestaveni znamenalo protiutoky... ale komu Persan utece, to teda nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Carra zničil Merteho teraz

Reagovat
vodka

stream pls?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vodka

tam sem se právě díval a nešlo tam nic...

Reagovat
smazaný uživatel

zatim tam jde Newcastle ze zaznamu, tak doufam, ze tam pak pojede i nas zapas.

Reagovat
Mimalu

mně to jede, snad tam bude teda i fotbal, ale zatím to vypadá že jo, je tam Sky

Reagovat
smazaný uživatel

neni tam sky

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

*teda Sky to asi není ale je to anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jsem si pustil tady ten prvni Acestream a jede to dobre: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=293076&part=sports

Reagovat
kiwwi

uz je to tam

Reagovat
vodka

a jo, ono to začíná v 9 a ne 8:45

Reagovat
smazaný uživatel

England's Player of the Year award shortlist; Rooney, Hart, Stones, Chambers, Ashley Cole.

Cole, Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

#MNF looks at the influence Michael Carrick has on the Man United team:

https://pbs.twimg.com/media/B4W4pLvCcAAKVjo.jpg:large

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Streamsp strašně seká

Reagovat
nemanja
Reagovat
mithro

no zatial ma bavia aspon nasi fanusikovia, ked uz ten futbal je taky ziadny

Reagovat
mithro

FEED THE SCOUSERS, LET THEM KNOW IT'S CHRISTMAS TIME

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Pískne faul Fellainimu a hraje United? Zase tlačenka?

Reagovat
Swarley

hmmm, tlačenka

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vodka

rooney zatím všechno špatně

Reagovat
mithro

klasika, po pauze. snad sa chyti.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini by už taky mohl nějakej souboj vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané zatiaľ super, na druhej strane McNair

Reagovat
Swarley

jako nevím no, za Holandsko tohle mělo smysl, protože tam měl Robbena...ale s tou sestavou Carrick, Fella, Mata, Robin a Rooney fakt nevím, protože brejkovej hráč fakt není ani jeden...takže jediný co nám může vyjít, je balon do lajny na Younga nebo Tonyho a budeme čekat, kdy jeden z 10ti centrů vyjde...

ok, nebo takovej kiks

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton is the 47th club Ryan Bertrand has been loaned out to since he was signed by Chelsea in 2006, they must f*cking hate him.

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Persaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
kiwwi

Persiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
Kenneth

Reagovat
nani92

Reagovat
vodka

díiky Fonte 200. zápas za Soton oslavil jak se patří

Reagovat
vodka

jinak RVP velmi těžké zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

udělal to parádně

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Robineeeeeeek

Reagovat
iamek

Robinek <3

Reagovat
Miguel19

Fonte

Reagovat
mithro

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
I am Mancunian

robiiiiiin, kanonieeer

Reagovat
smazaný uživatel

United ma viac štastia ako rozumu seriozne...Ako može mať jeden klub tolko štastia posledne zapasy

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stesti only, uz vic jak 20 let...

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem prečo sa smejete, proti arsenalu ste vyhrali s 1nou strelou na branu, proti Stoke vas zachranoval Young na brankovej čiare a teraz vam prihral Fonte lmao

Reagovat
Pigeon

Podívej se třeba na to jak jsme věčně zranění a nevypichuj si co se ti hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív si ověř statistiky a potom mluv. Jinak tolik štěstí na zranění máme taky jen my.

Reagovat
Willy Wonka

Hlavně na zranění...

Reagovat
Pigeon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

no mna drbne z toho stastia United

Reagovat
Pigeon

RVP. Mezi nohy za 3

Reagovat
nani92

další fľusanec do tváre niektorých užívateľov...Robííííínek

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
vodka

Carrick roste každým zápasem

Reagovat
Swarley

jsem dost pochyboval, v jaké formě se vrátí a jestli už mu neujede po té dlouhé pauze vlak, ale leda hovno...je fantastickej

Reagovat
wild

it's hard to believe it's not Scholes..

Reagovat
Willy Wonka

Važ slov!

Reagovat
iamek

Konecne se nekdo zranil

Reagovat
smazaný uživatel

15. minuta, uz jsem si rikal, ze to je nejaky divny. a kupodivu to je obrance.

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling zranenej. OMG.

Reagovat
iamek

Ze by zase Herrera na plac tak brzo ? :)

Reagovat
vodka

omg, tak aspoň uvidím konečně Evanse

Reagovat
Infernoqt

už jsem si říkal, on se nám skoro týden nikdo nezranil :D

Reagovat
smazaný uživatel

A uz zdrzujuuu

Reagovat
wild

Uz som sa bal ze sa nikto nezrani

Reagovat
m.sali

r u fucking kidding me?!!!!?

Reagovat
wild

Evans..to bude podivana

Reagovat
mithro

united ma take stastie, zase

Reagovat
mithro

zrovna, ked konecne zacne hrat, dva tri zapasy super a zranenie. stistkari

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

tolko stastiaaaaaa, ze sa odjebal dalsi stoper

Reagovat
smazaný uživatel

oni sa zrania pri takych trivialnych picovinach, to ani nie je mozne ani, jeden sa smykne, tak vyklbi rrameno, druhy vyskoci, tak sa dojebe, co to je ako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako co tam delal, vsak nemel ani zadnej poradnej pohyb pri kterym by si mohl neco natahnout... tohle fakt nechapu.

Reagovat
m.sali

by mě zajímalo co jim dávaj jíst ... to už neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas: Som s Pashom v bare, pozerame futbal Zavidis co?

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

budeš ve zprávách zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takto hrajuci Carrick je zatial to co robi najvacsi rozdiel medzi LVG a Moyesom, respektive LVG bez Carricka na zaciatku sezony.

Reagovat
Swarley

a oproti Fergiemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak jen jestli nemáš v rukávu ještě nějakou další analýzu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach co su toto zase za reakcie.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

McNair do pice, zakladna vec, co ucia uz skolkarov

Reagovat
Swarley

tak snad máme ten kiks obrany za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

ako riesil take situacie Vida, proste sa otocil a zakopol to do autu a tu ide McNair vymyslat cez stred do dvoch hracov, ach

Reagovat
Swarley

šílenost no

Reagovat
Swarley

no ten hráč tam úplně vzadu sám...ok

Reagovat
smazaný uživatel

Super odhad Youngu

Reagovat
smazaný uživatel

a vsechny streamy jsou v haji. :-( vam to jede?

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo strašně laxní dneska.. To bude problém ještě

Reagovat
vodka

kde je mata?

Reagovat
Swarley

docela se divím, proč když už hrajeme tohle, to LVG nezkusí prostě podobně jako za Holand...těch málo pohyblivých hráčů je tam prostě moc, nabízelo by se stáhnutí Wazzy na AM a Januzaje vedle Peršana nebo něco podobného...když už teda chceme hrát tohle...

Reagovat
vodka

stačí Herrera za MAtu

Reagovat
Swarley

jako stejně doufám, že to o půlce trošku pozměníme...je to bída a zatím LVG na to uměl vždy zareagovat, když bylo potřeba...

Reagovat
Swarley

tohle se mi na něm líbí, on to prostě vidí stejně

teď to otočíme na tu naši klasiku

Reagovat
Swarley

tak nevidí...

Reagovat
vodka

fakt, jakmile na to Mata sere, zůstává tam v záloze jenom málo pohybliví Carrick s Fellainim. Fella dneska slabý navíc, aj v osobních soubojích, je v nich pozdě.

Reagovat
Swarley

tak tam prostě ten jeden chlap chybí a je tam místo něj stoper, který tam vzadu v konečným důsledku hoří taky naprosto dokonale, jak kdyby tam nebyl...s naší obranou je fakt naprosto zbytečný hrát něco na jistotu vzadu, je to hloupost a hodněkrát se to ukázalo...dokud nebudeme mít pořádný stopery, nemůžeme hrát něco na jistotu...proto se mi tolik líbila ta cesta vysokého držení míče...i na Arsenalu ten zanďour nfungoval, dnes opět...

Reagovat
smazaný uživatel

jde vám nějaký flash stream?

Reagovat
Ángel di María 22

Golaso

Reagovat
Rohlíček

Bertrand

Reagovat
TopinB

PELLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Miguel19

PELLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

zaslouženě

Reagovat
iamek

Proc hrajeme tak priposrane ty vole ?

Reagovat
wild

lebo taka je nasa taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Pelleee

Reagovat
Miguel19

Fellaini 2 solidní chybky

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini, bože

Reagovat
nani92

sme toho Fellu asi prechválili..

Reagovat
Pigeon

Individuální chyby.jako blázen. Snad nás to probere

Reagovat
wild

Fellaini Obrana ...

Reagovat
mithro

to je branenie

Reagovat
Sandstorm

Zatim strašidelnej výkon z naší strany.

Reagovat
iamek

Tohle nemuzeme vyhrat v zadnem vesmiru. Hruza hruzouci.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

McNair

Reagovat
smazaný uživatel

no McNair, odchod dole

Reagovat
mithro

3-5-2 v plnej krase

Reagovat
nani92

dnes sa mi znepáči aj McNair

Reagovat
Sandstorm

To bude ještě ostuda dneska...už aby byl poločas a snad se ve druhým poločase zvedneme.

Reagovat
kiwwi

ten gol bol proste taaaaak typicky pre nasu obranu...5 chyb zaradom

mozeme tam mat aj 20 stoperov aj tak tu loptu nikto neodvrati ani nezblokuje...napicu ich tam troch

Reagovat
Tomekcz

brani jak kaspari od Moyese se nic nezmenilo

Reagovat
iamek

Zmenilo. Mas tady min komentu

Reagovat
smazaný uživatel

Zmenilo. Vic stesti v zapasech, o trochu vic smuly na zraneni.

Reagovat
Sandstorm

No Fellaini je taky zralej na střídaní společně s Matou a McNairem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

my hrajem 4-1-4-1.... Rojo LB

Reagovat
Infernoqt

a po příchodu Herrery by to měl být diamant

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

LVG

Reagovat
vodka

Herrera

Reagovat
fff

Na Soton sa dnes velmi dobre pozera.

Reagovat
niflheim

Jak to padlo?

Reagovat
Sandstorm

Ander

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň trocha naděje do té bídy

Reagovat
mithro

a pod ander, podrzat tu loptu konecne.

Reagovat
wild

Dobre rano LVG

Reagovat
kiwwi

no konecne striedanie stoper za CM

Reagovat
smazaný uživatel

Gaaal parada, reaguje hned, to je ono

Reagovat
EXoRcIsT

apon ze to LVGovi doslo ze treba Herreru a dole dat McNaira

Reagovat
Miguel19

Lol, on dá Carricka na stopera?

Reagovat
Swarley

ne ne, vrátíme se k 4-1-2-1-2

Reagovat
iamek

Ne.

Reagovat
Swarley

i kdyyyyyyž

ale i to je možný, že se to změní o půlce

Reagovat
Miguel19

Zatím stojí v jedné řadě s Evansem a Rojem právě..

Reagovat
Swarley

jo jo, je to tak, jen jsem předčasně doufal...tak snad o půlce...

Reagovat
Willy Wonka

To je bráněníčko

Reagovat
salaminoo

mc nair hořel jak papír a lvg dobra reakce

Reagovat
J0EL

Nechapem ako nas "toto" mohlo porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vás porazí snad každej ne?

Reagovat
J0EL

Reagovat
mithro

to branenie

Reagovat
iamek

A stejne nehrajem diamant

Reagovat
vodka

omg, co je to sakra za sračku teď?

Reagovat
mithro

a stale 3-5-2

Reagovat
r.mrazik

ten van gaal z toho udelal dneska slusnou bramboracku...ti hraci tam behaji jak kralici na lovu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Carrick stoper

Reagovat
iamek

Youngovka

Reagovat
I am Mancunian

pani a damy toto je hra buduceho majsta PL!!

Reagovat
wild

tak to by na tom musela byt PL velmi zle

Reagovat
Miguel19

Soton hraje docela dobře, ale stačit to nebude.

Reagovat
J0EL

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tu taktiku nechapu. co tam chceme vlastne hrat? vsak nas v ty zaloze brutalne prehravaj...

Reagovat
r.mrazik

hlavne jak stahl carricka,tak uz v zaloze neudrzime mic vubec...dneska to zatim gaal dost zasral...

Reagovat
smazaný uživatel

Young ale prekvapuje, mne tam pride lepsi ako Valencia,aj co sa tyka poslednych zapasov, aj ked do ofenzivy by mal pridat o dost viac

Reagovat
Swarley

by stačilo, kdyby ty centry položil přesně, to je strašná škoda...kopací techniku má hodně dobrou, to už mnohokrát dokázal, ale jak to může tak nepřesně centrovat, to fakt nechápu...

Reagovat
vodka

fellaini je dneska na ručník

Reagovat
Swarley

celkově je to prostě špatně, zbytečný jebat do něčeho, co funguje dobře...musí to o poločase změnit...

Reagovat
kiwwi

najslabsi hrac na ihrisku

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

dneska fakt totalne mimo...vic mimo byl uz jen chudak Paddy...jenze tomu to udelal manazer,kdyz ho postavil do obranny trojky...

dneska fakt chtel 3412...

Reagovat
wild

Je to presne taka sracka ako som ocakaval..toto rozostavenie 3-5-2 je cele zle. Superi nas v zalohe totalne prehravaju a vytvaraju tlak na nasu slabucku obranu, ktora to absolutne nezvlada.

Navyse je od hry aj totalne odpojena nasa utocna trojica .. za cely polcas sme nic dopredu nevymysleli (okrem golu, na ktory nam namazal obranca Sotonu)

Dufam, ze do druheho polcasu LVG zmeni tento nezmysel, inak na body mozeme zabudnut.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Infernoqt

tka při hře 3-5-2 jsme slavili výhru jen nad Arsenalem a to počítámi domácí zápasy... samá ostuda byla s Burnley, Sunderlandem, doma se Swansea... tam sice měli 3 střely, ale i tak to stačilo... mno a dneska to nebude jinak, bod dneska beru a brzkou nápravu, Live doma dáme

Reagovat
nani92

naši obrancovia urobili dopredu viac prienikov ako celá záloha..Mata

Reagovat
smazaný uživatel

chyba nie je v Matovi pre mna, on proste netusi ako hrat v tom rozostaveni, to sa ukazalo stale, ked v tom hral..

Reagovat
Swarley

ale to nesedí absolutně nikomu, Fella je v tomhle taky vždycky namalovanej, útok stejně odříznutej, hlavně Wazza, nikdo brejkovej tam není a je to celý pak k hovnu...na krajích máš ještě k tomu Younga a Tonyho a ti dají přesně jeden ze 100 centrů...střed je prázdnej, valí se to na obranu a ta je celou sezónu naprosto k hovnu...to zlepšení nebylo o jejich výkonech, ale o tom, že se v minulých zápasech na ně tolik útoků nevalilo..

chápu, proč to van Gaal chce hrát a chtěl jsem to ve venkovních zápasech hrát taky, ale na začátku sezóny...pak jsem rychle pochopil, že na to absolutně nemáme hráče...nemáme nikoho brejkovýho, jako byl Robben, absolutně nemáme obranu na to, abychom si mohli dovolit to takhle zavřít a odvracet centrovaný míče...každej si nás vyťuká a když letí centr, tak je to průser...každý balon co jde na obranu je prostě průser a bude to tak pořád a bude to tak vždy, dokud se nekoupí pořádnej stoper...

klíč je pevnej střed, ale pevnej střed hřiště, kterej máme a můžeme ho tam postavit...musíme být víc na balonu, nenechat Saints kombinovat....teď to tam krásně ukazovali, máme 5 hráčů neustále v lajně na 3 hráče Saints, logicky mají pak ve hřišti jasnou převahu, to je prostě k hovnu...

Reagovat
Pigeon

no tak snad jim dá LVG čočku

Reagovat
Sandstorm

Spíš LVG by měl dostat čočku za to debilní rozestavení.

Reagovat
Pigeon

rozestavení je jedna věc ale banální individuální chyby věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

ta zaloha strasne hori, jak nas tam precislujou. Mata se malo vraci. Rooney a Persan odriznuti a Fella naprosto tragickej. Ale fakt hruzostrasne. Pak se to na tu obranu vali a ta nezvlada, zvlast, kdyz tam mame jen dva obrance, z toho jeden hraje snad po dvou mesicich. Tole zatim dobrej prokauc od LVG. Tak snad s tim neco o puli udela, protoze dopredu jsme prakticky nemeli nic a muzem dekovat Fontemu.

Reagovat
iamek

A pokud zustane Carrick na CB, tak zaloha bude jeste vetsi pruchodak.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave. at to vrati k tomu 4-4-2 a jedem.

Reagovat
mithro

no som, rad, ze idem prec a druhy polcas neuvidim, 3-5--2 hroza presne podla ocakavania.

Reagovat
Matić

To je Mata po tom odchodu od nás tak marnej? Přijde mi, že se vůbec nesnaží hrát nějak dopředu a spíš nahrává dozadu, moc mi to k němu nesedí

Reagovat
EXoRcIsT

on ma dobre statistiky ale musi byt pri nom Herrera alebo Blind a nie staticke duo Fellaini Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel je. Ale umi se dobre primotat ke golum.

Reagovat
iamek

Pokud o polocase neprejdeme na diamant, tak se LVG zblaznil.

Reagovat
Infernoqt

už před zápasem bylo jasné, že to tam jedeme odbránit, proč bychom přešli, takto s tím musíme počítat po vícero zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal is gonna blast Fellaini so hard in the changing room he'll come out straight hair.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si byl rychlejis.

Reagovat
Grahf

mám dojem, že to moyes koučuje z pozadia

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajou Saints proti deseti lidem pobíhajícím po hřišti. LGV prostě nemůže měnit zažitou taktiku a experimentovat. Hrajem imrvére v poslepované sestavě, hráči o sobě nevíjou a jsou rádi když se pohybujou na plus mínus svém postě. Aby někoho hledali, nebo nedejbože vymýšleli, tak na to už není ani pomyšlení. A interakce se soupeřem je sci-fi.

Reagovat
iamek

nevíjou

Reagovat
smazaný uživatel

A jo? Vždyť se tam spoustu akcí zazdilo přemýšlením co dál. Všechno nám trvá, dostáváme se nadšeně pod tlak a pod ním se ještě radostněji hroutíme. Pokud už jsou nějaké narážečky a nebo přihrávky z první, tak je to skoro výlučně dozadu, ideálně ještě zády k bráně a zoufale neproduktivní.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Swarley

reagujou na to naše nevijou, musíš pochopit, že oni to neznajou...

Reagovat
iamek

Spravne

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě nikdy nenapadlo že se směje zrovna tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive diví.

Reagovat
PhilipS

kde tohle jede?

Reagovat
CubONE

nevíjou

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal is gonna blast Fellaini so hard in the changing room he'll come out straight hair.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Gary to zabil hned prvou vetou

Reagovat
Miguel19

Kdyby Mané nebyl tak splašenej, tak by nemusel být špatný hráč. Pelle dneska hraje taky obstojně..

Reagovat
Matić

Reagovat
wild

ved ma Adidas. nie?

Reagovat
wild

nizsie..

Reagovat
Matić

Takhle celý černý jsou adidas?

Reagovat
wild

su nejake zvlastne, ale mali by byt..

Reagovat
Matić

Jinak co to má RVP za kopačky? On nemá smlouvu s nějakým sponzorem?

Reagovat
Cobra

Harry, jdu do baráku!

Reagovat
iamek

Reagovat
Minister

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Mno je to sračka, ani nevim proč se na to dívám. Žádná bojovnost, hráči o sobě nevědí, samá zasekávačka, blbá formace a LVG fakt věří jen své taktice, že to jedem tam ubránit. Tak ať si věří. Soton je slaboučký soupeř. Trochu náporu na ně hlavně po těchto nezdarech co měli a jejich zraněním, bychom je měli zašlapat do země. Ale nebudu hodnotit předčasně. Dneska i ten bod bude dobrej.

Reagovat
Infernoqt

Mno je to sračka, ani nevim proč se na to dívám. Žádná bojovnost, hráči o sobě nevědí, samá zasekávačka, blbá formace a LVG fakt věří jen své taktice, že to jedem tam ubránit. Tak ať si věří. Soton je slaboučký soupeř. Trochu náporu na ně hlavně po těchto nezdarech co měli a jejich zraněním, bychom je měli zašlapat do země. Ale nebudu hodnotit předčasně. Dneska i ten bod bude dobrej.

Reagovat
vitasrp

Van Gaal má každopádně pěknou dávku štěstí, vůbec jsem nečekal, že je možný, aby se někdo po takhle dvou špatných poločasech (dneska a Arsenal venku) prostě nedostal do pozice, kdy jeho tým prohrává..

Reagovat
smazaný uživatel

on by ti povedal ze ked to takto dopadlo tak asi to nemohlo byt stastie ale dobre sa rozhodoval a spravne to prirpavil

Reagovat
smazaný uživatel

Some players have a sixth sense when it come to reading a game of football, and some don't: https://vine.co/v/OrwVPpd9Bxx

Reagovat
smazaný uživatel

Some players have a sixth sense when it come to reading a game of football, and some don't: https://vine.co/v/OrwVPpd9Bxx

Reagovat
wild

A ideme nadalej 3-5-2

Reagovat
iamek

Si dela vaginu asi

Reagovat
Swarley

no tak to bude pokračující bída...tak snad nějakej centr nebo standardka...

Reagovat
smazaný uživatel

here we go again s tou srackou...

Reagovat
Trand

Szczesny Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin

Oxlade-Chamberlain, Flamini, Ramsey

Campbell, Sanogo, Podolski team announced for tomorrow!!!

Nevím, co je na tom pravdy, ale jestli to tak bude, tak za mě naprostá spokojenost.

Reagovat
13

že by se to vědělo takhle dlouho dopředu jo?

Reagovat
Trand

Prý to říkal na tiskovce a nám už vesměs o nic nejde, BVB by museli doma prohrát s Anderlechtem, abychom měli šanci na 1. místo a o postup už nás nikdo nepřipraví.

Reagovat
smazaný uživatel

uz som to dal do preview aj do suhrnu ale hej supeeer zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman >> LVG

Reagovat
iamek

Nic se nezmenilo. Ze ja radsi nekoukam na Sam doma

Reagovat
smazaný uživatel

ale Soton presuje uplne neskutecne. Vubec nam nedaj ani pid prostoru. A my naopak nepresujem skoro vubec.

Reagovat
iamek

Pritom proti Stoke jsme presovali dost solidne. Nechapu proc meni neco co fungovalo.

Reagovat
fff

Looong, strasny palic ten chalan.

Reagovat
smazaný uživatel

Je Keby nebol, patril by k spicke v PL

Reagovat
wild

Mozeme tam mat aj 11 obrancov a aj tak to bude napicu..neskutocni sasovia

Reagovat
smazaný uživatel

I've seen interest rates higher than Fellaini's pass completion percentage.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co to na streamsp nahodili za nový přehrávač, každopádně se ten stream pěkně seká, to dřív zvykem nebylo

Reagovat
wild

Asi by bolo fajn keby prehrame, lebo LVG si po tej haluzne vyhre na Emirates mysli ze to bude fungovat stale

Reagovat
wild

kua Wazza tam treba strielat

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Robin uz je najebany, to bude do par minut zlta, ked niekoho prasacky prejde cez nohy

Reagovat
Swarley

ale aspoň to v těchto chvílích vycítí a jde si pro balon víc do hloubky, to Wazza tam stojí přikovanej jak vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

aj young je asi nayebany

Reagovat
PhilipS

Nesmí se nechat Southampton moc unést...jinak je z nějakýho brejku ztrestaj...Postavil jenom někoho k Rooneymu..to je jediný nebezpečí...Strašidelný ztráty předvádí United...sem v PL dlouho neviděl...

Reagovat
iamek

Na tohle nemam silu uz. Young

Reagovat
kiwwi

boze to je taky zebrak ten Young ze to snad nie je mozne

Reagovat
Miguel19

United

Reagovat
wild

Fellaini

Reagovat
Swarley

všechno ztráty kvůli počtu, protože jich je ve středu hřiště jak nasraných a my tam máme jen Fellu...bože vždyť to je tak očividný...

Reagovat
smazaný uživatel

David uz nemoze ani mat hlas, ten tam krici tamer kazdu akciu

Reagovat
smazaný uživatel

ty maj zas víc štěstí než rozumu, už několik kol

Reagovat
kiwwi

lolkac pls

Reagovat
Willy Wonka

Hmm, vystřídat by to chtělo tak 4 hráče...

Reagovat
Cobra

Snad je ty zahozené šance nebudou mrzet...

Reagovat
Zaschrona

Snad se dneska Martinez kouka na Saints a trochu se inspiruje...

Reagovat
smazaný uživatel

asistent kral

Reagovat
Miguel19

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

no do pice

Reagovat
kiwwi

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Radsi taky mrkni na fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney. Youngster ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho klasický zápas, kde pomrdá naprosto všechno, co pomrdat jde.

Reagovat
C-M@ster

Nějaký nesekavý stream? To streamsp je tentokrát otřesný. Vám to jede plynule?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

http://prntscr.com/5eoy76

Piča tak je to u mě? Gól jsem viděl, ale co pár sekund sek.

Reagovat
13

Nepřestává mě bavit když centruje Fella

Reagovat
Tomekcz

zase 0 sanci, jak chcou dat gol a Valencia at uz tahne do pr.ele nic nehraje kaspar

Reagovat
kiwwi

na Anderove tackle je radost sa pozerat

pomaly prebera status najlepsieho tacklera po Rosickom

Reagovat
tomasinho

Tss, na Lucase furt nemá

Reagovat
Trand

Ale jen hodně pomaly.

Reagovat
Swarley

tak jediná dnešní záchrana bude, když to rozhodne Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by ist miesto Matu a na jeho poziciu sa posunie Rooney

Reagovat
Swarley

tak tak

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Ať proboha vystřídá toho Younga. Vždyť vypadá jako kdyby hrál sám sobě osobku.

Reagovat
Pigeon

A tak to se mu daří, protože se zatím neprosadil

Reagovat
vodka

pořád lepší než Mata, místo něho ať přijde buď Wilson/Falcao na hrot s tím, že se Rooney stáhne, nebo Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Ale na kraji můžeme alespoň něco vymyslet, kdyby to Young pokaždé nezazdil.

Reagovat
vodka

nemá tam toho beka kdo jiný hrát i tak.

Reagovat
Swarley

Rooney nedržkuj a pošli tam bochánek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
r.mrazik

dobře ty!!

Reagovat
Swarley

kdyby měl mou hlavu, tak jsme lepší než Messi s Ronaldem dohromady...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

hele kdyz te tak poslouchaj, tos nemohl v desaty minute rict at nehrajou tu tuzku?

Reagovat
Swarley

pořád se nic nemění, prokauč to je slušnej, když vezmeme i ten zápas na Arsenalu, kde to bylo podobný...ale co chceš dělat, ty body jsou potřeba, tak se musí udělat takhle no...bohužel to LVG asi utvrdí v tom, že to je dobrá varianta na venkovní zápasy no...tak snad v zimě přijde stoper a ta obrana se dá dohromady...

Reagovat
wild

ved prave..uvidime ako to dopadne.. ale proste ak dva krat s takymto grcom ako dnes ci proti Arsenalu uhaluzime 6b tak ego LVG prerazi strechu a budeme to hrat celu sezonu

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Prorok

Reagovat
iamek

Ty vole s Liverpoolem to bude zapas dvou tragedu

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
jenage

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
r.mrazik

to rikam porad,ze ma van gaal z prdele kliku

Reagovat
Willy Wonka

WR10 + RVP =

Reagovat
smazaný uživatel

Peršáááááááááááááááááááááááááááááán

Reagovat
Tomekcz

pussy ma zas den haluzi

Reagovat
wild

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
kiwwi

PersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiL

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PERSIEEEEEEEEEE DO PICE GOOOOOOOOL

Reagovat
Sandstorm

Ty kráso JOOOOO!

Reagovat
Infernoqt

já jsem si říkal, takovej prcek jde do hry místo Tadiče, to by byla sranda, kdybychom dali gol... a ono fakt že jo

Reagovat
Miguel19

Forster tvl, ty jsi díra

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOBIIIIIIIN!!! Dneska je senzační

Reagovat
I am Mancunian

toto je manchester united!!!!!!

Reagovat
niflheim

Robinek

Reagovat
PhilipS

No to ne...to odmítám...jestli si s touhle bramboračkou odvezou zas tři body....to už je lehce k poblití...

Reagovat
Pigeon

Persieeee. kiwwi táhni

Reagovat
kiwwi

trba ho teraz rychlo predat kym si ludia pamataju jeho dva goly

Reagovat
Pigeon

Dva fíky, dvakrát mezi nohy. Dnes hraje dobře

Reagovat
kiwwi

ano, keby hral takto (nemyslim goly ale to ze vypomaha, beha, napada, podrzi loptu) tak proti nemu nemam nic

Reagovat
r.mrazik

a ten mata je snad fakt magor...on ten mic pokazdy da nazpatky

Reagovat
iamek

No comment ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH ROBIN VAN PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CAPTAIN LEADER LEGEND

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

a ako bojuje az pri sestnastke, klucovy hrac no

Reagovat
smazaný uživatel

Už se tam těm loupákům houpe, fantazie

Reagovat
vodka

louis van glück

Reagovat
nani92

Oooooooooh Robin Van Péééérfect

Reagovat
Matić

2 šance, 2 góly, to mě poser....

Reagovat
Tomekcz

young 100000x lepsi nez valencia

Reagovat
smazaný uživatel

ale piskej konec, protoze s nasi obranou by i dvougolovej naskok byl malo.

Reagovat
C-M@ster

Je ještě někdo, komu se to šíleně seká na stvstream i streamsp?

Reagovat
smazaný uživatel

koukam tadz, je to horsi kvalita ale da se: http://hdfree.tv/sky-sports-1-live-stream.html

Reagovat
Willy Wonka
Reagovat
C-M@ster

Dík, borci

Reagovat
Usty

Musí se uznat, že s takovou sračkou vyhrát 5 zápasů v řadě, to je neuvěřitelnej majstrštyk

Reagovat
Swarley

tak to absolutně nemůže napsat někdo, kdo ty zápasy viděl

Reagovat
Usty

viděl jsem Palace, Arsenal i dnešek... to jsou tři sračky. pak jsem viděl i Stoke, což byl takovej průměr. jeden dobrej výkon s Hullem na tom nic nemění.

Reagovat
Swarley

tak ok, tak jsme zase haluzáci...snad zase navážeme na těch předchozích 20 let..

Reagovat
Usty

kriste pane, to zase začne ta otravná mučednická role všech mufanů? vždyť tohle musíte vidět i vy, jakou haluzí ty body získáváte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já v těch domácích a venkovních zápasech fakt vidím obrovský rozdíl...2 poslední venkovní výhry nezasloužený, 3 domácí výhry zasloužený...herně jiný, na šance jiný...

a že by ta sezóna doposud byla nějak uhalužená? stačí si vzpomenout třeba na zápas proti WBA a o nějakém megaštěstí van Gaala nemůže být ani řeč...a to nemluvím o zraněních a podobně...takže jednoznačně se proti nějakému haluzáctví budu ozývat...

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
iamek

Nevyhrajem dneska.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

nepredbihej, jeste je hodne casu do konce.

Reagovat
niflheim

Support

Reagovat
Swarley

fantazie

Reagovat
wild

Reagovat
vodka

DDG nejlepší golman PL

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
kiwwi

David ufff

Reagovat
Willy Wonka

Best in the league

Reagovat
smazaný uživatel

to su neskutocne zakroky, co David robi tuto sezonu

Reagovat
r.mrazik

a persan hraje dneska naprosto bozsky

Reagovat
smazaný uživatel

je uzasny, na to, ze tych lopt nedostal ani dnes od zalohy takmer ziadnu

Reagovat
wild

dufam, ze toto ho nakopne.. dnes mal dve sance a dal dva goly z tazkych pozicii. Okrem toho maka fantasticky pre cele muzstvo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

konecne. snad mu to vydrzi. hraje fakt super. Skoda ze Rooney se jen vzteka.

Reagovat
Swarley

Wayne "fuck off" Rooney je ještě zase na dovolené, tak to za něj Robin dneska vzal parádně

Reagovat
r.mrazik

hmm...wayne je fakt asi porad v treninkovym tempu...

Reagovat
Swarley

klasika no, navíc on je v tomhle systému na hrotu totálně k hovnu...

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze je lepsi,kdyz hraje podhrota...

Reagovat
Swarley

ještě když hrajeme ten klasickej diamant doma, tak je to v pohodě, tam jsme víc na míči, on si víc hledá prostor, víc se to prolíná i s Fellou a podobně...ale tady v tom, kdy je přikovanej na půlce, to je fakt k ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel ostane zdravy a uz sa bude iba riesit, ktory stoper k nemu

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel ostane zdravy a uz sa bude iba riesit, ktory stoper k nemu

Reagovat
kiwwi

som videl teraz Lionela

Reagovat
Swarley

pokud by mohl někdo garantovat jeho zdraví, tak souhlasím...ale dušo mi stačit nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

pre LVG za prebudenie Van Persieho.

Reagovat
vodka

pivo sem načal třetí, takže RVP eště jeden. nejlepší jeho výkon za celý rok

Reagovat
kiwwi

Rooney dnes

Reagovat
Miguel19

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

David je momentálne určite najlepší brankár v lige, druhý na svete.

Reagovat
Infernoqt

Neuer nemá takové reflexy.

Reagovat
wild

za toto nemal dostat Fellaini kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

hahah, cez Lionela neprejdes, saso

Reagovat
kiwwi

neprejde ale aby nebol smutny, tak si to Lionel sam zakopne na roh

Reagovat
smazaný uživatel

bol tam na neho faul predsa, Lionel to aj ukazoval

Reagovat
wild

ale to sa mi nepaci, ze prestanu hrat este skor ako rozhodca odpiska faul.. a potom ked neodpiska je z toho problem

Reagovat
Pigeon

Ty si chuj ta přezdívka je boží

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

mata out a fletcher in...

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Anderko je ale skvělý

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...tomu evansovi namontovali nejaky novy nohy? ten kluk je totalne marnej...

a at najedu na starou notu...proboha prodejte toho Matu

Reagovat
vodka

obranne zakroky super, s balonem na noze zatim slabsi, ale je rozhodne jistejsi do obrany nez cely zbytek obrany.

Reagovat
r.mrazik

tyjo...mne se zdal totalne mimo...na mici a nekolikrat klasicky pozicne...

Reagovat
vodka

podle mě vyhrál nejvíc defenzivních soubojů z celé obrany. na balonu horší, ale pořád teda lepší než Rojo.

Reagovat
Miguel19

Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Ubozaku

Reagovat
EXoRcIsT

tak toto je ubohe to normalny clovek ani nemoze napisat

Reagovat
Wat

To jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy seš guma co má v palici nam.dáno

Reagovat
Swarley

šup tam třetí a jde se domů

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

to co si dovolujes na Robina

Reagovat
smazaný uživatel

a zas ten cigan co skusa

Reagovat
EXoRcIsT

este ho zrani presne ked dostane formu

Reagovat
iamek

A ted bojovat omg a udrzet

Reagovat
vodka

ronei, fakt se na to řvaní už vyser

Reagovat
vodka

kdyby sme prohrávali, tak má červenou

Reagovat
Swarley

jako fakt by mě zajímala statistika toho, kolikrát dneska už poslal sudího do hajzlu

Reagovat
Willy Wonka

Co pořád máte? Vždyť ten Maneho faul byl na kriminál a je moc dobře, že rozhodčímu kapitán řekl, co si o takových prasárnách myslí...

Reagovat
vodka

jo, ale z těch 25 situací mimo toho faulu Maneho, kdy se vztekal po otm, co ztratil balon/nedostal balon/rozhodčí něco nepískl byla polovina zbytečných...

Reagovat
Swarley

hlavně ať se Wazza zase nenechá vylít...

Reagovat
kiwwi

Fella jeden obligatny laket na zapas

Reagovat
vodka

tak Fonte to srovnal. Fella ale asi ani nechtěl

Reagovat
kiwwi

ja mu uz neverim ze nechcel, to nie je mozne zapas co zapas, on tak chodi schvalne

Reagovat
smazaný uživatel

me prijde, ze je proste neohrabany kopyto. a jak je velkej, tak ma ten loket proste vysoko. Ale na druhou stranu obcas to urcite schvalne udela, zas neni nejake nevinatko.

Reagovat
C-M@ster

Rooney žlutá, Real by za tu samou situaci kopal penaltu.

Reagovat
I am Mancunian

+cervena

Reagovat
Swarley

hovada

Reagovat
niflheim

Mané klidně mohl dostat redku.

Reagovat
kiwwi

mal

Reagovat
Wat

Reagovat
r.mrazik

ten ciganek mel byt venku...

Reagovat
Pigeon

Fonte ty kkt

Reagovat
kiwwi

ty vole, Ander dobry laket schytal

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo od Maneho na cervenu, nech sa nehneva

Reagovat
niflheim

V suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

za 10 kol jsme první

Reagovat
C-M@ster

Tragéd rozhodčí - zkrátí zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

nezasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je taková škoda

Reagovat
Pigeon

V suchým triku

Reagovat
Swarley

suchý triko i v debilním rozestavení, jsme zpět

Reagovat
smazaný uživatel

15-3 na střely...izy win united

Reagovat
smazaný uživatel

TRETÍ LVG

Reagovat
Infernoqt

musim uznat, za to zdržování za nás hraje opravdu zkušenost

MOTM si nemůžu vybrat mezi Persiem a DDG. Možná Persie, aby se mu zvedlo sebevědomí a hrál každý zápas jako dnes. 3 body důležité a ačkoliv mě tato formace sere, tak ten spirituální boj se nám obnovil

Reagovat
Matić

S neskutečným štěstím ukopaná výhra, ostatně jako v posledních zápasech ucek. Jsem zvedavej, jak dlouho jim ten luck vydrží

Reagovat
Sandstorm

Pátá výhra v řadě

Reagovat
niflheim

Robin

Reagovat
Pigeon

Ta holka musela být z ČR, jak to hned pro jistotu rvala pod bundu

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální V tuhle výhru už jsem skoro ani nedoufal. A LGV se téměř postaral aby ani nebyla. První poločas promrhal, ten druhý horko těžko zachraňoval lepením. Do NW derby musíme nastoupit v sestavě jako proti Stoke a nebo Hullu. Tam to fungovalo a hlavně jsme podrželi míč a byli schopní zatlačit na obranu soupeře.

Reagovat
eliskafan

Slabší vyhrál tak ti bolševici se už dostávájí do starých kolejí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele