Premier League - preview 12. kola

19.11.2016, 08:28, aktualizováno 21.11.2016, 08:49
Previews
Dohrávku víkendového kola mají dnes na programu dvě z elitních soutěží a jednou z nich je i ta anglická. Burnley na půdě West Bromwiche neuspělo od konce 60. let minulého století, Baggies jsou však letos před domácím publikem nejistí. Jak to asi dopadne?
West Bromwich Albion - Burnley FC  (pondělí 21:00)
Jak úvodem svého preview na BBC připomíná Jonathan Pearce, když naposledy Burnley vyloupilo The Hawthorns, novopečený americký prezident Donald Trump se teprve zaučoval u svého otce Freda. To se psal rok 1969 a West Bromwich od té doby Clarets na vlastním hřišti udolal osmkrát z devíti pokusů...

Pro Burnley se přitom sbírání bodů v cizím prostředí pomalu stává životně důležitou povinností. Clarets jsou teď sice v lize neporaženi už třikrát po sobě, což se na nováčkovi vždy cení, ovšem z cest přivezli všehovšudy jeden bod z 12 možných, a na tom se zkrátka něco musí změnit, pokud se Dycheova parta chce zachránit.

Na druhou stranu, aktuálně jedenácté Burnley je na tom pořád o bod lépe než WBA, které pro změnu ošklivě tápe před důvěrně známým publikem. Tam v devíti vystoupeních uhrálo jedinou výhru a jediné čisté konto. Také zde si Tony Pulis jistě bude uvědomovat, že to takhle dál až do konce sezony nepůjde.

West Bromwich se alespoň může utěšovat tím, že v minulém kole skalpem mistrovského Leicesteru ukončil pětizápasové čekání na ligovou výhru, a teď by Baggies proti týmu, který ve venkovním prostředí nenapnul síť už 444 minut, dozajista rádi navázali.

Burnley ze září 2014 kuriózně zůstává posledním nováčkem, který se na The Hawthorns musel sklonit před hostiteli, a nepříjemnému repete se nyní bude pokoušet zabránit s veskrze zdravým kádrem. Šanci na start má i Stephen Ward, který vynechával minulé kolo kvůli zadnímu stehennímu svalu.

Tony Pulis má problémy se skládáním ofenzivní vozby. Saido Berahino se pomalu blíží návratu, ale v pondělí to asi ještě nepůjde, a po menší operaci kolena se zřejmě bude muset omluvit i Nacer Chadli. Jiný obvyklý střelec gólů Salomon Rondón je naopak v pořádku po svalových potížích.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Fletcher, Brunt - Phillips, Chadli, McClean - Rondón
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Flanagan - Gudmundsson, Marney, Defour, Arfield - Hendrick - Vokes
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Middlesbrough FC - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Trojice neproher proti anglickým velkoklubům v intervalu jednoho měsíce? O něčem takovém si nováček Premier League obyčejně může nechat jenom zdát, Middlesbrough teď ovšem schází už jenom jeden jediný krok. Po úspěšných výletech na Arsenal a Manchester City teď na Riverside zavítá Chelsea...

Skutečnost, že se jediný nedělní zápas odehraje zrovna na jeho domácí půdě, ovšem Middlesbrough příliš nenahrává. Pouze Swansea před vlastním publikem posbíralo méně bodů než Boro a dvě domácí prvoligové výhry za sebou klub ze severu Anglie neregistruje od srpna 2008.

Tohle Boro je však v lecčems odlišné oproti tomu, které tuto sezonu otevíralo. Především defenzíva si už zvykla a v uplynulých třech kolech soupeři připustila jediný gól. Je sice fakt, že Manchester City si za remízu 1:1 může v první řadě sám, práci Víctora Valdése a jeho strážců však nelze podceňovat.

O progresu Chelsea se popsalo už několik řádků a s každým kolem teď jako by povinně přibývala nová kapitola příběhu o tom, jak Antonio Conte přešel na svůj oblíbený systém se třemi obránci a kompletně proměnil herní i výsledkovou tvář Blues. Od debaklu s Arsenalem uplynulo už pět kol, v nichž Chelsea ani jednou neinkasovala a sama vždy vstřelila více než jednu branku (celkem 16!).

Modří se teď tak trochu vrací o šest let dozadu. Mohou se stát první skvadrou Chelsea od prostředka roku 2010, které se podařilo v Premier League šestkrát po sobě udržet čisté konto, a Eden Hazard se zároveň může stát prvním bluesmanem od stejného roku, který zavěsil v pěti ligových utkáních v řadě.

Právě Hazard, stejně jako jeho neméně rozjetý spoluhráč Diego Costa (prozatím nejproduktivnější hráč soutěže), v reprezentačním týdnu utrpěl menší šrám, nastoupit by však měl být schopen tak jako tak. Antonio Conte má vcelku vzato k dispozici plný kádr, protože se mu vrací i Cesc Fabregas.

Naproti tomu Aitor Karanka raději musí počítat s nejhorším v případě úrazu kolena George Frienda, jehož nevčasné vyléčení by mohlo mít za důsledek kolaps pevné defenzívy. Španělský kouč už tak nebude moci využít stopera Ayalu (kotník), zatímco Gastón Ramírez se vrací po odpykání trestu.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Chambers, Gibson, Friend - Clayton - Adama Traoré, Forshaw, De Roon, Ramírez - Negredo
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.50 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Už hodně vody uplynulo od časů, kdy byl souboj Manchesteru United a Arsenalu především duelem dvou manažerských těžkých vah Sira Alexe Fergusona s Arsénem Wengerem. Po odchodu největšího trenéra britské historie Rudí ďáblové už nejsou tak žhaví, a zatím ani pod jinou veličinou světové kopané Josém Mourinhem se jim nedaří vrátit se na výsluní. Změní to vzájemný duel?

Abych neuvedl předchozím odstavcem někoho v omyl - rivalita Wenger vs. Mourinho je dost možná ještě větší než u původně jmenované dvojice. Od titulu voyera, přes specialistu na neúspěch, až k šarvátce u postranní čáry - Portugalec s Francouzem se rozhodně v lásce nemají a někdejší trojnásobný šampion s Chelsea si nezapomněl rýpnout ani před nadcházejícím střetnutím. Do svého soka a již tradičně i do médií.

"Zápas je duelem dvou nejúspěšnějších manažerů v Premier League. Sir Alex Ferguson je pryč a my jsme každý vyhráli už tři tituly. Neznamená to snad, že bychom měli být respektování i v časech, kdy naše výsledky nejsou nejlepší? Pan Wenger má všechen váš respekt. Já však nikoli - a to hlavně s přihlédnutím k tomu, že jsem svůj poslední titul vyhrál před 18 měsíci, ne před 18 roky," rozčeřil hladinu Mourinho.

Výsledky Manchesteru United jsou však skutečně mizerné. Po nedávné prohře na půdě Fenerbahce měl José Mourinho dokonce horší bilanci než tolik vysmívaní David Moyes a Louis van Gaal. O moc to nespravil ani následným vítězstvím na hřišti Swansea, kterou dvěma góly skolil Zlatan Ibrahimović.

Švédský kanonýr však v utkání viděl už pátou žlutou kartu sezóny a proti Arsenalu si odpyká jednozápasový trest. Na hrot by se tak mohl posunout buď mladík Rashford nebo probuzený a rozdivočený Wayne Rooney.

Vzhledem k ligové formě, kdy United vyhráli jediný z posledních pěti zápasů, naopak Arsenal už deset utkání neprohrál, by měli být mírným favoritem Kanonýři. Jenže ti na Old Trafford naposled vyhráli před dlouhými 10 lety, zatímco Arséne Wenger porazil Mourinha v jediném z předchozích 15 pokusů - a to byl ještě nepříliš prestižní Community Shield.

Wenger každopádně na rozdíl od svého kolegy-konkurenta nehodlá stavět osobní linku nad samotný duel. "Myslím, že jsem za 20 let v Arsenalu vyhrál nad každým manažerem, nechci z toho dělat soutěž dvou manažerů. Je to souboj dvou klubů a dvou týmů, i když chápu, že lidi rádi hledají kontroverze. Ty vám ale publikum nezískají. Kvalita zápasu ano," řekl smířlivě dnes již určitě legendární šéf Arsenalu.

Jeho tým vyhrál všechny čtyři venkovní zápasy, Sunderland, Burnley, Hull ani Watford však nepředstavovaly takovou konkurenci jako Manchester United. Arsenal však rozhodně oplývá lepší formou než jeho soupeř, a to i přesto, že v zápase s Tottenhamem značnou část utkání tahal za kratší konec. Remízou 1:1 pak odmítl posun na špičku tabulky, kterou aktuálně sleduje s dvoubodovým odstupem.

Ještě o šest bodů níže jsou Red Devils, kterým kromě Ibrahimoviće chybí i Eric Bailly, Antonio Valencia a pravděpodobně i Chris Smalling, nad nímž však díky Mourinhově neochotě sdělit jeho stav visí otazník. Arsenal se pak musí obejít bez Hectora Bellerína, Santiho Cazorly a Dannyho Welbecka. Nejistý je konečně i start Thea Walcotta, který možná bude dělat společnost manželce při porodu.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Jones, Rojo, Blind - Fellaini, Carrick, Pogba - Mata, Rooney, Rashford
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Walcott, Özil, Iwobi - Alexis Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Crystal Palace - Manchester City  (sobota 16:00)
Pep Guardiola prožívá nejhorší vstup do nového angažmá, přesto může po tomto víkendu pomýšlet na ligové prvenství. Krok k tomu bude chtít udělat na půdě znovu tápajícího Crystal Palace, který mezi reprezentačními přestávkami prohrál všechna svá utkání.

Bilance Eagles během třiceti zápasů za rok 2016 je tak natolik hrozivá, že Guardiolův nejhorší bodový zápis po jedenácti kolech v novém klubu je stále o dva body lepší. Příčin je samozřejmě mnoho a jednou z nejviditelnějších je neschopnost defenzívy podržet své spoluhráče v útoku. Série šestnácti zápasů bez čistého konta momentálně vrcholí dvěma porážkami přesto, že se Crystal Palace v obou duelech střelecky prosadil hned dvakrát.

"Musíme se zlepšit, o tom není pochyb. Výsledek v Burnley byla pro nás velká rána," přiznává vzrůstající tlak Alan Pardew. "Když mám být upřímný, nemyslím si, že jsme již ponořeni do bitvy o udržení. Musíme se jen ujistit, že v dalších pár týdnech uhrajeme dobré výsledky."

Citizens vyhráli proti Eagles v deseti z posledních jedenácti soutěžních střetnutí a pětkrát v šesti předešlých případech ani neinkasovali. Optimistické vyhlídky na zdařilé odpoledne tak zdaleka nemá jen David Silva, který se ve třech vzájemných kláních radoval ze tří gólů. Přes nevalný přísun bodů z posledních kol se tak jediným problémem v cestě za vítězstvím zdá možné šetření hráčů před středečním výjezdem do Německa, kde bude chtít Guardiola definitivně stvrdit postup do vyřazovacích bojů Ligy mistrů.

Preventivní vyřazení ze sestavy Belgie by jinak nemělo mít vliv na start Vincenta Kompanyho, ke kterému by se zároveň mohl připojit uzdravený Bacary Sagna. V brance domácích se pak prvně od 20. srpna objeví při ligovém zápasu loňská jednička Wayne Hennessey, zraněný Mandanda by měl týmu chybět dva týdny. Lepší zprávy ze vcelku zaplněné marodky přináší pouze Joe Ledley a Lee Chung-Yong, i ti se však nejdříve podrobí dalším testům.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Delaney, Dann, Kelly, McArthur, Cabaye, Zaha, Puncheon, Townsend, Benteke
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy, Fernandinho, Sterling, Silva, De Bruyne, Nolito, Aguero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 5.25 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Nový lídr tabulky Liverpool pojede s touhou obhájit svou pozici na půdu Southamptonu, odkud se body neodváží lehce. Svěřenci Jürgena Kloppa od začátku září prakticky jenom vítězí a proti Saints, kteří naopak z posledních pěti duelů porazili pouze Burnley, budou favoritem.

Reprezentační přestávka však s formou týmů často zamává. Ti, kterým se nedaří, ji vítají pro zmobilizování sil, naopak v dobré pohodě hrající celky se modlí, aby jim z jejich dobře šlapajícího stroje nevypadla nějaká součástka. Podobně to cítí také Jürgen Klopp. "Dosud jsem všechny mé hráče neviděl. Brazilci (Coutinho a Firmino) se vrátili teprve během středeční noci," sdělil na tiskové konferenci německý manažer.

"Nemůžeme být stejným mužstvem, jakým jsme byli před reprezentační pauzou. Kdybychom mohli předvést to nejlepší, byli bychom mnohem těžším soupeřem, než si Southampton dokáže představit. Ale protentokrát si nejsem vůbec jistý," dodal Klopp. Ten je skeptický i kvůli tomu, že se během zápasů za svou zem zranil Adam Lallana a jeho start je nejistý, stejně jako v případě již zmiňovaného Philippeho Coutinha.

Také na druhé straně Claude Puel se musí vypořádat s řadou zraněných, menší zdravotní problémy mají Cédric Soares, James Ward-Prowse, Ryan Bertrand a Shane Long, přičemž o jejich nasazení do základní sestavy se rozhodne až v sobotu. Dušan Tadić, Fraser Forster Pierre-Emile Hojbjerg by už měli být zcela fit.

Všichni příznivci klubu ze St. Mary's Stadium jistě mají v paměti úžasný duel mezi těmito soupeři z března tohoto roku, kdy Southampton doma otočil utkání z 0:2 na 3:2, ačkoliv ještě deset minut před koncem prohrával. Podobný výsledek by družina Clauda Puela jistě ráda zopakovala a znovu tak nastartovala upadající výkony.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Van Dijk, Fonte, Bertrand - Romeu - Clasie, Davis - Redmond, Austin, Tadić
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Lallana (Wijnaldum), Henderson, Can - Mané, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Příslib vyrovnané partie na Britannia Stadium nabízí příjezd Bournemouthu, který je sice pouze jediný bod za hostitelem, nicméně svými výjezdy přílišnou hrůzu nenahání a při současné formě Stoke City budou domácí fanoušci spokojeni jen s plnohodnotným úspěchem.

"Potřeboval hrát každý týden, aby přesně ukázal, jaký je typ hráče a jakou kvalitu má. Potřeboval najít ten správný klub k růstu a prosperitě - a to je to, co tu našel," chválí si svůj letní tah Mark Hughes. Joe Allen tak během jedenácti ligových výstupů v dresu Potters stihl mít prsty ve více brankách, než se mu podařilo v Liverpoolu, za který nastoupil jednadevadesátkrát. Jeho první zásahy na přelomu září s říjnem sice vítězství nepřinesly, započaly však šňůru, jež dokonale zvrátila tragický vstup jeho týmu do sezóny.

Po dvou a půl letech tak může Stoke zvítězit na svém stadionu třikrát v řadě a už nyní se veze na vlně bez porážky, kterou nepoznal čtyři roky. V současné formě ho předčí pouze Chelsea s Liverpoolem a parádní jízdu bude chtít potvrdit i proti celku, kterého čtyřikrát z pěti předešlých setkání porazil. Celkem jistě by se pak tým z chvostu tabulky posunul během šesti kol do lepší poloviny tabulky.

Bournemouth mezitím nadále strádá především při svých výjezdech, z nichž si od vítězství ve Villa Parku přivezl pouhé dva body z jednadvaceti možných. Od února navíc během deseti venkovních zápasů nedokázal udržet čisté konto a listopadové výsledky od vstupu mezi anglickou smetánku, dvě remízy a tři prohry, nijak nenasvědčují, že by se tuto sobotu mělo něco změnit.

"Stoke je dnes jiné místo, než bývalo. Mají tam pár opravdu dobrých technických hráčů, zvláště v útoku jsou pak výrazně nadaní," prohlásil na adresu soupeře frustrovaný Eddie Howe, jenž se v dalších týdnech bude pokoušet vypořádat s Arsenalem a Liverpoolem. Proti nejbližšímu soupeři se navíc musí obejít bez potrestaného Adama Smitha a mimo hru zřejmě zůstane i Wilson se Surmanem. Na marodce domácích posedí Geoff Cameron a Glenn Whelan, jenž si přivezl zranění z reprezentace, naopak Arnautović a Shaqiri se po absenci proti West Hamu do sestavy vrátí.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters, Sobhi, Whelan, Allen, Adam, Arnautović, Bony
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Aké, Cook, Daniels, Gosling, Arter, Stanislas, Wilshere, Ibe, King
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Hull City  (sobota 16:00)
Může být už listopadový duel tzv. six-pointerem? V případě Sunderlandu a Hullu nejspíš ano, protože oba týmy prokázaly v úvodní pasáži sezóny dostatečné množství nekvality, že se s nimi stoprocentně musí počítat do bojů o záchranu. Shodou okolností však oba dva celky před reprezentační pauzou ukončily tragické série a zvedly si sebevědomí.

Největší terno udělal Sunderland, který do konce října stačil vytvořit historické minimum Premier League. Dva body a skóre -13 ještě po deseti zápasech nikdo neměl. Trn z paty vytrhl Black Cats ten nejméně pravděpodobný muž, vždyť Victor Anichebe nastoupil v základní sestavě naposled v únoru ještě v dresu WBA. Proti Bournemouthu však dal gól, vybojoval penaltu, a přestože si nalomil žebro, měl by spolu s Watmorem a Defoem táhnout ofenzivu Sunderlandu i proti Hullu.

Tigers ukončili o něco kratší šňůru mizérie, před Southamptonem čekal na vítězství "jen" osm klání. Nutno říct, že posledních šest musel oželet jakýkoli bodový zisk, zatímco hned třikrát inkasovat minimálně čtyři góly. Proto se i tento počin - totiž vítězství 2:1 nad Saints - musí považovat téměř za zázrak.

Zázrak, na který by Mike Phelan z lavičky Hullu rád navázal. A historické statistiky k tomu nabádají - nováček soutěže porazil Sunderland ve čtyřech z posledních pěti případů. Chybět mu ale bude celá útočná letka. Will Keane si po vážném zranění kolenních vazů nezahraje rok, mimo hru je i Abel Hernández a Shaun Maloney, zatímco Adama Diomandé je suspendovaný.

David Moyes pak sice může počítat se zmíněných gladiátorem Anichebem, ale ani on nemá k dispozici kompletní kádr. Steven Pienaar stojí za červenou kartu a Lee Cattermole si po operaci od fotbalu odpočne zhruba čtyři měsíce. Zápas pak mine i další záložníky Jana Kirchhoffa - a taky Jacka Rodwella (Sunderland tak má naději na vítězství).
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, Djilobodji, Koné, Van Aanholt - Rodwell, N'Dong, McNair - Watmore, Defoe, Anichebe
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Maguire, Davies, Dawson - Elmohamady, Livermore, Mason, Clucas - Snodgrass, Mbokani, Henriksen
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Vzpomínky na setkání v rámci Serie A si o poznání raději připomene Walter Mazzarri, který v deseti duelech s Claudiem Ranierim nikdy neprohrál. Oba dva pak potřebují napravit svá velká selhání v posledním kole před reprezentační pauzou.

"Doufám, že jestli je tým naštvaný jako já, musíme odehrát dobrý zápas. Bohužel prohra s Liverpoolem přišla těsně před přestávkou a všechny hráče jsem viděl až ve středu. Mluvil jsem s nimi a mohu zaručit, že utkání s Leicesterem bude úplně jiné. Teď je na nich, aby mi ukázali, že pochopili, co chci a nepochybuji, že to udělají," věří Mazzarri.

Nejtěžší porážku za účinkování v Premier League odnesl nejhůře brankář Gomes, jenž po druhé brance opustil hřiště se zraněným kolenem. Už v sobotu by však mohl být znovu připraven připomenout předešlá tři čistá konta. Dopomohl by tak i k čtvrtému domácímu představení v řadě bez porážky. Něco takového zažil Watford naposledy před deseti lety. Na druhé straně hřiště se pak pokusí převážit misky vah na stranu Hornets Troy Deeney, jenž s 99 góly v jejich dresu zkusí v sedmém vystoupení proti Leicesteru vstřelit čtvrtou branku a tím i zaokrouhlit celý svůj střelecký přínos na rovnou stovku.

Jisté jubileum má naopak Claudio Ranieri, který povede Lišky k padesátému klání v Premier League, když doposud patnáctkrát remizoval a jen v osmi případech odešel bez bodu. Pokud si však nepřipíše sedmadvacáté vítězství, zapíše svůj klub po bok Leedsu (1992) a Blackburnu (1995) na listinu úřadujících mistrů, kteří si následně nepřivezli tři body z prvních šesti výjezdů. I kvůli čtrnácti inkasovaným brankám na půdě soupeře zaujímají v tabulce venkovních zápasů poslední místo.

Jedním z témat letošních ztrát Leicesteru se pochopitelně stala impotence Jamieho Vardyho, který se neprosadil od začátku září. Zásah v přátelském klání proti Španělsku by mu ovšem mohl psychicky pomoci, alespoň to si myslí jeho týmový šéf. "Pomůže to mně, týmu i jemu samotnému. Konečně může hrát zase jako obvykle. Nikdy neztratil mou důvěru. Pracoval velmi tvrdě pro tým a jen tvrdá práce může změnit naši pozici v tabulce," věří Ranieri.

Při cestě za třetím vybrakováním Vicarage Road v řadě, což se Liškám doposud nikdy nepovedlo, bude i nadále chybět Kasper Schmeichel, jehož absence po operaci může trvat takřka až do Vánoc. Až další testy ukážou, zda se v sestavě objeví Danny Drinkwater, naopak ke svému 300. utkání v Premier League nastoupí Robert Huth jakožto první německý hráč, který takového milníku dosáhl.

V domácích barvách by se kromě Huerelha Gomese měl objevit i Sebastian Prödl a šanci na druhý start za Watford by mohl dostat uzdravený Stefano Okaka. To José Holebas bude pykat za pět žlutých karet.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Janmaat, Kaboul, Prödl, Britos, Pereyra, Behrami, Capoue, Zuniga, Deeney, Ighalo
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Zieler - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs, Mahrez, Drinkwater, King, Musa, Slimani, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Famózní nástup Evertonu je pryč a takřka dva měsíce bodově výrazně strádá. Důvodů, proč by měl v sobotu svou starou formu znovu najít, je hned několik a hráči Swansea nejsou letos zrovna ti, kteří by s takovými nároky soupeře měli problém.

Zdaleka tak nenahání domácím fanouškům strach tak, jak by tým, jenž pětkrát v řadě se svým soupeřem neprohrál, měl. Na své ligové vítězství totiž čeká už deset zápasů a dává tak vzpomenout na neblahou sérii z podzimu 2000. Tehdy naposledy ušel bez úspěchu jedenáct kol a nakonec musel třetí nejvyšší soutěž opustit. A k optimismu nepomahá ani vyrovnání vlastního rekordu v nejhorším startu do sezóny z roku 1983. Tehdy se s druhou ligou rozloučili s osmnáctibodovým mankem na udrživší se Oldham.

Americký manažer, pro kterého je Swansea třetí evropskou zastávkou, stále odmítá nazývat současnou situaci krizí, jak tomu udělal jeho svěřenec Ki Sung-yeung. Pravdou však zůstává, že ze svých čtyř dosavadních duelů uhrál pouhý bod za bezbrankovou remízu s Watfordem a ve zbylých kláních inkasoval jeho tým vždy po třech brankách. I po druhé reprezentační pauze, kterou v klubu prožil, tak zůstává hluboko v poli poražených.

Goodison Park navíc už osm ligových zápasů nikdo nevykradl a úpadek výsledků Evertonu od šestého kola lze psát na úkor pouhých dvou domácích představení. Děsivý debakl na půdě Chelsea sice mohl ovlivnit psychiku hráčů a atmosféru v šatně, přišel však v dobrý moment před dvoutýdenním volnem a nyní si bude chtít spravit chuť na Labutích, které naposledy hráči Toffees porazili na jaře 2014. Zatímco však tehdejší střelci Barkley, Baines a Lukaku zde nadále působí, na druhé straně už před časem odešel Wilfried Bony a Ashley Williams letos zamířil právě do Evertonu. Po rekordních 181 prvoligových duelech v dresu Swans.

Už nějaký pátek hraje v modrém dresu liverpoolského celku i Romelu Lukaku, jenž zas a znovu dokazuje, jak důležitým přínosem pro klub je. Jako jediný doposud vstřelil více jak dvě branky, prosadil se hned sedmkrát, přitom se v základní sestavě ukázal poprvé až ve třetím kole. A typicky se už rojí spekulace o jeho odchodu, o kterém jen velmi nerad slyší Ronald Koeman. "Když se podíváte na současný Everton a jestli dokážeme tuto úroveň udržet, samozřejmě pak nebude dobré, že by jeho štace v klubu skončila. Pokud tu zůstane více let, bude to pro něj dobré, dál se zlepšuje a učí se. Ale je to jeden z těch lepších útočníků v Premier League, možná i v Evropě, a má mnoho zájemců. Nakonec se bude muset rozhodnout on sám, já se ho však zkouším udržet jak nejdéle to půjde," prohlásil lodivod domácích.

Ten už může využít služeb Bainese a McCarthyho, po odpykání trestu se vrací i Idrissa Gueye. Na druhé straně je již znovu fit Nathan Dyer a přes nedávno zlomenou ruku by se na hřišti mohl objevit i Jefferson Montero.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Jagielka, Baines, Cleverley, Gueye, Bolasie, Barkly, Mirallas, Lukaku
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Van der Hoorn, Mawson, Kingsly, Fer, Ki, Barrow, Siugrdsson, Routledge, Baston
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.33 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - West Ham United  (sobota 18:30)
West Ham započíná opravdu náročnou pouť trvající čtyři kola na půdě Tottenhamu, celku, který sice stále neokusil hořkost ligové porážky, už sedm soutěžních zápasů však nedokázal vyhrát. Hosté tak přijíždějí s pocitem lepší formy, která je však prozatím dostala pouze o bod nad sestupové příčky.

Technicky vzato tak nejlepší forma Spurs od počátku šedesátých let je zároveň nejhorším obdobím týmu od května 2004. Bipolární vhled do současné situace dokresluje možnost vyrovnání rekordu šesti remíz v řadě z roku 1999. K prolomení bizarní jízdy by mohl pomoci letos strádající Harry Kane, jenž se těší brilantnímu úspěchu proti ostatním londýnským celkům - těm vstřelil za patnáct klání patnáct branek, ač před dvěma týdny srovnával na půdě Arsenalu z pokutového kopu.

"Při každém utkání v Premier League bere soupeř zápas jako derby nebo finále. Je to dobře. Je to další derby, další finále i pro nás. Pokaždé si vytvoříme mnoho šancí, problém je, že jich víc musíme proměňovat," je s výkony mužstva spokojený Mauricio Pochettino, jenž i nadále musí řešit problémy související se zaplněnou marodkou.

Pokud je však někdo rozený pro vytváření šancí, je to zřejmě Dimitri Payet, ten už letos připravil spoluhráčům 40 gólových příležitostí - nejvíce z aktérů pěti nejlepších evropských lig. Kladivářům se nicméně stále nedaří uspět na hřištích soupeřů. Z posledních šesti prohráli pětkrát, což pořád není nic proti jedinému vítězství z minulých čtrnácti návštěv White Hart Lane. Přesto se snad již blýská na lepší časy, když dosud děravá obrana West Hamu inkasovala od začátku října pouhé čtyři branky a jen jedinkrát odcházela bodově naprázdno.

"Ztrácíme body. Pokud bychom porazili Stoke, mohli jsme být ve středu tabulky, která je letos tak těsná. Ale jsme sedmnáctí, a pokud jste sedmnáctí, jste velmi blízko k sestupu a musíme se zlepšit ještě více," řekl stále nespokojený Slaven Bilić, jenž musí mužstvo připravit na dvě návštěvy Old Trafford, aby ihned poté přivítal Arsenal a náročné období zakončil 10. prosince na půdě Liverpoolu.

V sobotu se navíc bude muset obejít bez suspendovaného kapitána Marka Noblea, naopak připraven by už měl být Winston Reid a alespoň na lavičku by se mohl vrátit Diafra Sakho, jenž v dosavadním průběhu sezóny doplácel na problémy se zády. Domácím bude kromě Alderweirelda, Lamely a Daviese chybět i Dele Alli, který si před dvěma týdny poranil na tréninku koleno.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Rose, Wanyama, Sissoko, Dembélé, Eriksen, Son, Kane
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Kouyaté, Reid, Ogbonna, Antonio, Fernandes, Obiang, Cresswell, Lanzini, Payet, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.33 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC1182130:1426
2.Chelsea FC1181226:925
3.Manchester City1173125:1024
4.Arsenal FC1173124:1124
5.Tottenham Hotspur1156015:621
6.Manchester United1153316:1318
7.Everton FC1153315:1318
8.Watford FC1143415:1915
9.Burnley FC1142511:1514
10.Southampton FC1134412:1213
11.West Bromwich Albion1134412:1513
12.Stoke City1134413:1813
13.AFC Bournemouth1133513:1612
14.Leicester City1133513:1812
15.Middlesbrough FC1125410:1211
16.Crystal Palace1132616:1911
17.West Ham United1132611:2011
18.Hull City1131710:2410
19.Swansea City1112810:215
20.Sunderland AFC111289:215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1587)

Přidat komentář
PropanbutanovaBomba

A je po repre pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

Dneska to bude samá plichta. Jenom na St. Mary´s vyhrají hosté.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Wengera sa vždy zmestí

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League je späť . Snáď dajú kanonieri rýchly gól aby z toho nebolo 0-0.

Reagovat
Busby babes

Jen bych v tom teda nevidel rypnuti do Wengera, ale do novinaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa to aj tak vyložiť. Mourinho si dvomi vetami kopol aj do novinárov aj do Wengera. Majster slova...

Reagovat
Busby babes

tak kdo bude chtit, vylozi si jako kopnuti do Wengera i zpravu o pocasi.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som musel byť ako ty

Reagovat
Lacko_Boh

šak dve vety su tak akurat

Reagovat
B3n

Reagovat
blaugrana

OT: Kúpil som si fifu 17 a čas výkopu mi nejde nastaviť. Je zašednutý. Dá sa to niekde "odblokovať"?

Reagovat
SaLaDiN

Skus to "kupit" este raz.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že koupil

Reagovat
smazaný uživatel

ved stiahnut sa neda ci?

Reagovat
ernyyyy

Fifu 17 nestáhneš

Reagovat
smazaný uživatel

kup PES

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladat uz pred zapasom asi nevesti nic dobre.

Reagovat
Busby babes

Btw. kdyz uz se vyzdvihl Wenger, ze nejel osobni notu, tak Mou rekl prakticky to same:

Is this the perfect game for you against Arsenal bearing in mind your record against Arsene Wenger, I think he’s only beaten you once in 15 encounters hasn’t he?

JM: “That’s not important really. I don’t play against managers, it’s my team that plays against other manager’s teams, some records are better than against others but in the end a football match is an isolated event, nothing to do with what happened before, nothing to do with what can happen in the future, it’s just one more match and in one single moment I think about previous recods.”

Q. The fact is though Jose you gave a fantastic record against Arsene Wenger who is regarded as one of the best managers in the PL, you genuinely have a fantastic record in England, are you surprised for how much criticism you have come under in recent days?

JM: “No the records again, I repeat, the records against any other manager being good or bad is not important, for me the only thing that matters is what you get globally as a team, our teams results, our CV if you want to go in that direction and in the PL and going just to the PL, tomorrow is a match between the two managers with the best record in the PL.

Reagovat
vrabejka

Barcelona have dropped their interest in midfielder Philippe Coutinho (24) because Liverpool were demanding a very high transfer fee. [Sky]

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blaugrana

Hahahaha. Aj tak si ho Barca zoberie.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi pořád není jasné, proč Coutinha do té Barcelony tak cpete. Jako by tam tribuny nemohl obstřelovat kdokoliv jiný.

Reagovat
Swarley

máš vycházky nebo tě pustili trvale?

Reagovat
smazaný uživatel

Navždy.

Reagovat
Swarley

to jsem teda na tebe zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Souhlasím ať si kupi radši Hazarda

Reagovat
Svatej

ten by byl ještě dražší

Reagovat
raduinho

Spustíš zase efsearch? Chci se podívat na žebříček komentářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Už funguje.

Reagovat
Rssa

Barcelona ztratila neexistujici zajem pote, co Liverpool nadhodil neexistujici pozadavky na neexistujici dotaz.

Okurky letos uz v listopadu?

Reagovat
Manik...

Když budou chtít a on bude chtít...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

šak to je jasné, že budeme chcieť nenormálnu sumu. Má 24 rokov, čiže svoj vrchol má pred sebou a už terať je top top.

Ak ho chcú budú musieť cvakať ako bláyni. Výborne Henry

Reagovat
Swarley

to zní jako Peréz

Reagovat
vladis271

aby sa nezistilo, že faxy kupujeme od rovnakého dodávateľa ako vy.

Reagovat
cristiano.K.

Coutinho: "nikdy bych do FC Barcelona nepřestoupil, již jsem oblékal dres Espanolu"

Reagovat
fajdax

Reagovat
Manik...

Reagovat
raduinho

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Harakan

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rssa

Takhle to ve Španělsku nefunguje, tahle trasa v klidu funguje.

Reagovat
andrew96

Slovo fungovat má určitě nějaké synonymum

Reagovat
Rssa

Mozna, ale pak by to nefungovalo

Reagovat
andrew96

Já myslím, že by to šlapalo.

Reagovat
cristiano.K.

je ti jasný, že ta citace je vymyšlená z mojí hlavy, že jo?

Reagovat
Rssa

Jo, ja jen pro priste, aby tvoje mystifikace byla dokonalejsi

Reagovat
kvasha16

trebalo nejak zvyraznit ze je to vtip, minule s tym mal problemy vladis, teraz ty, si to tam porieste u vas

Reagovat
cristiano.K.

počkej, já tyhle smajlíky čekal, i kdyby to fakt řekl

Reagovat
kvasha16

takze win-win pre teba, mas to premyslene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho tam chcel uz daaaaavno. Teraz ho nechcem, uz je velmi v hajpe.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi říct, proč by spolu Barcelona s Liverpoolem, teď, ještě nějakých skoro 8 měsíců před přestupovým období jednali a navíc už vyjednávali o ceně?

Reagovat
smazaný uživatel

A byl bych rád kdyby si tuhle zprávu na Sky doopravdy našel, protože já tam nic nevidím. Je tam akorát nějaký vyjádření od Balagueho, který ale nic o upuštění zájmu Barcelony neříká (navíc je to Balague, který mele konstantně sračky).

Reagovat
Wat

Ale no tak, vážně od něj čekáš nějakou konstruktivní odpověď?

Reagovat
smazaný uživatel

Saints by dneska aj mohli kľudne vyhrať či ako?

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mastný Chobot

"Pan Wenger má všechen váš respekt. Já však nikoli"

No jo, čím to bude asi.

Reagovat
vladis271

On podľa mňa preto Wengera tak neznáša. Nedokáže pochopiť, že na niekoho nevytvárajú novinári tlak aj ked nevyhral ligu viac ako desaťročie a naňho ho vytvárajú ako nevyhrá ligu rok a pol. Lenže ono je to aj o tom ako ten manažér pôsobí. Wenger pôsobí ako profesor a do takých ľudí je ťažké sa strafiť lebo u čitateľov vyvoláte sympatie k objektu útoku a vy pôsobíte ako hulvát. A to média vedia. Ale flusať na Mourka je národný šport číslo 2 v anglicku lebo on pôsobí ako ten arogantný napitý kokotko v bare ktorý sa pri vašom stole chváli všetkým možným a vy sa modlíte aby konečne vypadol od vášho stolu a išiel otravovať niekoho iného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nepôsobí, to je presne on. Preto nikdy nebude mať rešpekt.

Reagovat
B3n

Reagovat
Azza

Reagovat
B3n

Taky ho znáš osobně, jak Chobot ?

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

aspoň vidno čo si myslíš o svojich kamarátoch Vladko..aj im to povieš niekedy v bare do očí?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
uff

Reagovat
cristiano.K.

"Zápas je duelem dvou nejúspěšnějších manažerů v Premier League. Sir Alex Ferguson je pryč a my jsme každý vyhráli už tři tituly. Neznamená to snad, že bychom měli být respektování i v časech, kdy naše výsledky nejsou nejlepší? Pan Wenger má všechen váš respekt. Já však nikoli - a to hlavně s přihlédnutím k tomu, že jsem svůj poslední titul vyhrál před 18 měsíci, ne před 18 roky," rozčeřil hladinu Mourinho.

tyhle kecy miluju, je to prostě chytrá svině, nasere v jedné větě novináře i Wengera

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Egomaniac

Reagovat
smazaný uživatel

Jako

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Wenger bych byl naprosto v klidu.

Reagovat
risk je zisk

Vsak je.

Reagovat
cristiano.K.

jakákoliv minulost by tě měla nechat v klidu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
vladis271

Dnes mám malé oči. Beriem xko.

Reagovat
Mastný Chobot

Keď si človek vezme tie naše veľké zápasy s dobrými výsledkami za posledný rok, tak všetky sú niečím spoločné. Okrem výborného sústredenia, čo je jasné, je tam prvok rýchleho gólu a to, že dokážeme svoje šance premeniť hneď na začiatku. Potom už to ide samo a tím sa celý zápas vezie na dobrom úvode. Ale základom bude netlačiť príliš na pílu, lebo to dopadne tak ako toľkokrát, že to ani neviem spočítať.

Dúfam v Aarona, Thea aj Iwobiho v základe. Wenger v NLD ukázal, že sa nebojí hrať Xhaku s Ramseym a ja by som sa toho nebál ani dnes od začiatku. Ak to klapne, tak to bude svetové. Na hrote by som nechal Alexisa, ak môže.

Čech - Coq, Mustafi, Kos, Nacho - Xhaka, Ramsey - Walcott, Ozil, Iwobi - Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Coq MUSÍ hrát na své pozici! Xhaka ani Ramsey nemají ani jeden buldočí povahu a nenechají tam život v tom středu pole.. S touhle sestavou nás ve středu přehrají uplně lehce..

Reagovat
Le Gunner

Tak to si povíme, až Xhaka zrakví půlku zálohy Devils.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam prave strach, ze se Xhka vyblazni a nekoho tam zmasti za redku. Vubec by me to neprekvapilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Jenkinson, Mustafi, Kos, Monreal - Coq, Ramsey - Theo, Ozil, Alexis - Giroud

První zápas po repre pauze + Mourinho + listopad = prohra

Na druhou stranu jsme 4 a to pro nás bývá psychicky nejlepší postavení v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohel lepší a pravděpodobnější sestava.. jediné, co je s otazníkem je, jestli Giroud lavka a Alexis hrot nebo naopak

Reagovat
Heisenberg

Taky hrajem na nízký držení balonu a protiútoky (na Etihadu se City předloni, United, Bayern, City loni, Chelsea letos), v takovým případě bych radši viděl Coqa na DM, protože jeho odebrání míče často vede k rychlýmu protiútoku a dozadu je taky lepší než Xhaka.

Na druhou stranu pokud chceme mít míč a ovládat střed hřiště, tak je vhodnější Xhaka (a ideálně k němu Santi), Aaron s ním ve dvojici s Ozilem a Iwobim by teoreticky měli být toho schopní, jenže Mour dokáže proti nám střed úplně zahustit a my budem vypadat jak proti Spurs před 2 týdnama.

Já bych to zrovna proti Mourovi zkusil spíš na protiútoky, Aaron se Xhakou spolu až na 20 minut nehráli a Mourovým týmům přechod do připravený obrany moc nejde, Ibra nehraje, takže hrozba ze vzduchu by nemusela být tak velká (i když pamatujeme Rashforda loni). Nejhorší by byla kombinace obojího jako loni na Old Trafford, nastoupili jsme v brejkový sestavě a pak jsme měli 61 % držení míče, z čehož většina byla přihrávání do účka mezi bekama.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je spíš ten, že na Traffordě máme něco jako psychický blok.. přijde mi, že tam hrajem vždycky uplně divně. Bohužel, poslední zápasy a kolikrát haluzácké tři body ukazují, že Arsenal má pořád velké mouchy v taktice a dneska to pude vidět. Mourinho prostě na Wengera ví a remíza bude leda že by United zahazovali šance či Čech měl super den

Reagovat
Hachim Mastour

Tento blok nemáme odvtedy, čo sme ich porazili na Trafforde v FA Cupe na jar 2015.Ďalší zápas na bol vyrovnaný 1:1 a posledný zápas sme ich podcenili kvôli zraneniam.

Reagovat
Mastný Chobot

Na základe toho, čo Wenger povedal, si nie som istý, či bude hrať Jenks. Ak by predsa len hral v základe, tak s tým nemám problém a Coq by išiel namiesto Xhaku. Ale ak by tam mal byť Ainsley, Holding alebo nedajbože Gabriel, tak to radšej obetovať Coqa na RB.

Reagovat
Edgewalker

Arsenal neumí dvě věci - vyhrát v lize na United a porazit Mourinha. Teď to máme dva v jednom, takže doufám že se to nějak vykrátí a skončí dvě trapné série naráz

Reagovat
vladis271

klasika v matematika mínus a mínus ti dáva plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne chlapi, bude remíz a troufnu si říct, že dokonce bez branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je taková, že tenhle tým United je jen stín těch United z minulosti a Mourinho je zlomený muž žijící z minulosti. Jestli nevyhrajem dnes, tak už fakt nikdy

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

no a ne?

Reagovat
B3n

Směju se jen tomu, že je Mourinho "zlomený můž, žijící z minulosti". Zbytek je mi jedno

Reagovat
B3n

můž, jasný

Reagovat
SunFells

Arsenal v posledních sezónách vyhrál nad United i porazil Mourinha.

Reagovat
Edgewalker

Pravda, ale ne v lize, tam Arsenal vyhrál naposledy v sezoně 2006/7 A Mourek byl poražen "jen" v Community Shieldu. Ale odpíchnout se od toho můžem, ne že ne

Reagovat
Ritchie

NA United - u nich

Reagovat
SunFells

Ok, tys asi myslel venku. To je kýč no.

Reagovat
Edgewalker

jj venku

Reagovat
Pospovič

Tohle bude první větší zápas co United letos zvládnou, 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že budou takové golove hody. Tipuju to na max jeden gol nebo bez branek, ale United favorizuji, protože Mourinho Wengera umí přečíst

Reagovat
niflheim

Tip eurofotbalu

Reagovat
cristiano.K.

alibistická neprohra, čistá dvojka se tu nabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nastupi jenko tak je to celozapasove modlenie aby nevyrobil gol penaltu alebo ck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A este k tomu vsetci nasi demoni pokope..

Old Trafford - check

Mourinho - check

Saturday 12:45 KO away - check

November - check

Injuries - cheque

Post international break - check

How could this possibly go wrong.

Reagovat
Le Gunner

May the odds by in our favor?

Reagovat
Le Gunner

be* sry

Reagovat
Mastný Chobot

už démonizuješ nedémonické veci United má viac hráčov mimo ako my a čo za démona je Saturday 12:45 KO away?

Reagovat
smazaný uživatel

V nich sa nam pravidelne nedari..al jj tie zranenia su trochu prehnane

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Heisenberg

U poznámce k injuries se projevil tvůj vnitřní Wenger?

Reagovat
Heisenberg

*poznámky, merde!

Reagovat
smazaný uživatel

vnitřní Wenger

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Svatej

Reagovat
andrew96

12:45, ok

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Snad dnes Mourinho trochu přibrzdí ten autobus, co mu ujíždí..

Reagovat
blaugrana

Dnes to musí byť jasná záležistosť pre Arsenal. United totálne mimo + x hráčov im chýba + na Arsenal je moc pekný kurz. 1:4.

Reagovat
SunFells

Arsenalu nechybí x hráčů? Možná ani Alexis nenastoupí.

Reagovat
Mastný Chobot

Nastúpi.

Reagovat
Maresma

Liverpool are tracking Spartak Moscow winger Quincy Promes, who is valued at around £25m, says @JamesPearceEcho

Reagovat
Rarášek

Jenom 25

Reagovat
Swarley

jenom? kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemskej Mané.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Jeden z nejlepších hráčů ruský ligy a opora Spartaku. Těch 25 je prostě strašně málo podlě mě, to je krádež.

Reagovat
Rarášek

podle*

Reagovat
Wat

Jestli tim nechtěl říct, že to je málo na LFC.

Reagovat
Swarley

to ani ne, protože ho fakt vůbec neznám a teda netuším, jak mi takový hráč s takovou cenovkou mohl tak utéct z dohledu...

Reagovat
Wat

Tak utekl do Ruska, tam se člověk lehce ztratí mezi tolika lidma.

Reagovat
Swarley

jo tak jako zase až tak se nenudím, abych sledoval ruskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se pak blbe nediv

Reagovat
Swarley

divím se právě inteligentně, to je také umění

Reagovat
avicii

Hrac o ktorom som si myslwl ze by sme ho mohli chciet...som za

Reagovat
vladis271

konečne sme spájaní s poriadnymi menami. Tah, Dahoud, tento...

Reagovat
smazaný uživatel

tento je poriadne meno?

Reagovat
FCSL

Jenkinson/Gabriel, Coq a Xhaka To nesmrdí jednou redkou, ale třema

Aktivní blog, protiútoky a nechat ty dřeváky tvořit. Maj bodový manko, tak by se měli snažit něco hrát. Jak budem hrát my, tak je jasný, že to dopadne jako vždycky. Dát si pozor na standartky, k tomu by mohl pomoc Oli. Čekám tam ale Iwobiho za Girouda a nebo střed Xhaka - Coq a Ramsey na kraji. Jenkinson/Gabriel nevim, to je rvačka kryplů. Coqa na beku ne, ten musí bejt ve středu

Čech - Jenkinson, Mustafi, Koscielny, Monreal - Ramsey, Coquelin - Walcott, Ozil, Alexis - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

v blogovani proti matovi nemame sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

náhodou keby Gabriel začal písať blog o svojich každodenných problémoch (šnúrky, násobilka, pedále v aute, ľavá/pravá strana), tak by to mohlo mať podobný úspech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ze vie pisat?

Reagovat
Mastný Chobot

zle som sa vyjadril, kreslil by to

Reagovat
cristiano.K.

myslíš,že udrží pastelku?

Reagovat
Wat

... anebo prostě posunkama.

Reagovat
Lacko_Boh

strasna sranda,jeden aj druhy...

Reagovat
smazaný uživatel

nebud stale taky vazny laco...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
andrew96

Musíš to prostě znásilňovat, Dominik. Musíš.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
raduinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Wat

Reagovat
Mimalu

Reagovat
B3n

Reagovat
CubONE

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Nikikrew

Uvidime, kto bude hrat na tej pravej obrane, pre Jenka by to bol tazky zapas, Kos s Mustafim v strede ( dobra volba). Zeby tam isiel zahrat ten Coq, no neviem. Kraje snad Theo a Iwobi, hore Alexis ak je to mozne. Tazky zapas, mohli by sme tam uz vyhrat.

Reagovat
Lacko_Boh

Heh, ked si zoberem ze v lete sme vacsina chceli Thea predať..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je ikonou posttitulového Arsenalu, toho nejde prodat.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

Jojo asi patrim medzi nich , cakal som ze to bude Oxova sezona, zatial to nie je. Skoda zranenia Welbza ale Theo hra proste super, zamakal hlavne smerom dozadu a dava viac a viac golov

Reagovat
mr.Silver

To podcenovani Jenka tady.... zrovna proti ultra pomalemu United to bude super volba. Stred musi hrat Xhaka a Coq, Ozil, Alexis a Walcott asi taky jistotka. Cekam dneska Iwobiho, pak Giroud z lavicky jako zolik.

COYG, dneska jasna vyhra

Reagovat
FCSL
Reagovat
Swarley

obrana je u nás bohužel jasná, snad jen jestli nastoupí Shaw nebo ne, ale jinak tam není co řešit...

v záloze to je jako každý týden loterie...od Maty na AM až po Fellu na DM je tam pod Josém možný úplně všechno, takže to si ani nedovolím tipovat...každopádně víc než na tohle jsem dnes zvědavý na to, jak to vymyslí s absencí Zlatana...podle minulých zápasů se dá očekávat Rooney, ale rozhodně bych uvažoval nad variantou zaskočit obranu Arsenalu rychlostí a dal dopředu mladíky...Rashford, Martial a k nim vpravo Matu...každopádně je zvlášní mít tolik možností do zálohy a útoku, a přitom mít na druhou stranu v podstatě nulovou volbu v obraně...

nicméně tohle je pro nás velmi důležitý zápas vzhledem k ambicím do zbytku sezóny...body jsme nechali tam, kde jsme neměli, takže dnes jsme podle mého určitě pod větším tlakem než hosté...hrajeme doma a pokud s tou sezónou chceme něco urychleně dělat, tak dnes musíme brát tři body a to jsem teda zvědavej...

Reagovat
Cescio

Reagovat
SunFells

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hai

Reagovat
andrew96

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Usty

Joe

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

CI BOHA oni su nerealny ti chlapci tam

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
icemike

Reagovat
Lexi Belle

Celý týden se těším, vždycky se neuvěřitelně těším, až uvidím Arsenal hrát. I když si u toho uhryžu nehty a budu opět trpět na infarkt, tak se toho nikdy nechci vzdát. Je to život. Je to láska.

Doufejme, že rychlý gól zmrazí celý Účka a zápas pak bude přehlídka krásných akcí. Bylo by více než skvělé vykrást stadion rivalů a nechat zapomenout na trochu matný výkon z NLD.

COYG

Reagovat
tomasinho

Nick

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

OT: nedá se koupit nějakej jednodenní balíček na sledování PL? Dřív to šlo koupit na digi za 30 kč/ den.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej 30 I za jeden zápas naší kapr ligy chtěj snad kilo

Reagovat
cristiano.K.

dva roky zpátky to tak bylo.

Reagovat
afc

Hlavne to chce dat prvy gol. Ak budeme tam zase prehravat a musiet dotahovat,tak je hotovo. Mourinho to zabetonuje a z brejkov nas dorazia.

Reagovat
Nikikrew

Tak, ze Alexis hra

Reagovat
wild

De Gea - Valencia Jones Rojo Darmian - Carrick Herrera- Mata Pogba Martial - Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Jožka mi udělal docela radost, hlavně ten Carrick

Reagovat
EXoRcIsT

nejlepsia co sa dala momentalne postavit

Reagovat
wild

u mna spokojnost, je skoro presne taka ako som tu pisal pred tyzdnom, az na toho Matu miesto Lingarda, ale s tym nemam problem

Reagovat
I am Mancunian

shaw ani na lavicke, MOU

Reagovat
B3n

"He is ready to play and I don't have any problem with him... He is a player that has my confidence and will play in this period of many matches - for sure." A ještě ho pochválil, že dřel na tréninku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Tu obranu musime uplne prejet

Reagovat
Swarley

to rozhodně, ale zase si myslím, že můžeme v klidu přehrát váš střed hřiště

Reagovat
mr.Silver

Od toho tam je dneska Ramsey, aby vypomahal zaloze.

Reagovat
Swarley

tak my tam máme Carricka, Herreru, Pogbu a bude se tam ještě stahovat Mata...všechno techničtí a konstruktivní hráči, ale jako uvidíme, jak to bude v reálu vypadat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vaša zálohe vyzerá veľmi dobre, podľa mňa by ste aj mohli viac držať loptu,ale (teda dúfam) v menej nebezpečných pozíciach. Ja to vidím tak,že Arsenal sa bude spoliehať na to,že Coq odoberie loptu,ktorú posunie Elnenymu/Aaronovi a tí to budú rýchlo posúvať na tú trojku Ozil-Alexis-Theo v predu. Niečo podobné ako minulý rok,keď sa vyhralo 3-0. Čo tá vaša obrana? Jones-Rojo tam vôbec niekedy hrali spolu za posledné 2 sezóny?

Reagovat
Swarley

jako právě na to jsem zvědavej, kdo vlastně v tomhle zápase bude víc držet hru a dirigovat ten zápas...paradoxně v tomhle souboji Mourinho vs Wenger bychom to mohli být my, což by byla docela změna...

no obrana je obrana, tam hraje ten, kdo může...Jones nehrál tak půl roku, Rojo toho na stoperovi u nás odehrál úplný minimum a hrával spíš na kraji, takže to může být slušná kalamita...docela se divím, že tam nenechal Blinda, na druhou stranu, když teď vidím na hrotu Alexise a k tomu třeba Thea, tak ti by mohli Blinda větrat trošičku nepříjemně...uvidíme, ale obrovská výhoda je, že hraje Carrick, ten strašně pomůže v tom čistění prostoru před něma...

Reagovat
Swarley

ta záloha a útok pěkně

v obraně bych asi radši viděl Blinda místo Roja, ale super, že je Tony zpátky

Reagovat
SunFells

Zlatan je zraněný?

Reagovat
Edgewalker

Karty

Reagovat
SunFells

Hehe

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Reagovat
Bayern +

Ti stoperi

Reagovat
FCSL

Cech - Jenkinson, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Elneny- Ramsey, Ozil, Walcotti - Alexis

Reagovat
mr.Silver

uuuu, Elneny, Aaron a Jenko

Reagovat
I am Mancunian

jenkinson

Reagovat
afc

Bez Xhaku

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
afc

Ako sorry,ale Elneny nespravi smerom dopredu nic navyse. Opat bude hrat vsetko na istotu a Xhaka ma kolmice,ktore by na ich obranu mohli platit. Takto to bude nekreativne a vsetka tarcha bude lezat na Ozilovi.

Reagovat
Mastný Chobot

čiže stred Coquelin - Xhaka by ti prišiel kreatívnejší, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Se Spurs se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Dva Theové? To budou jatka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Walcott naľavo, hej?

...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey na lavo podla grafiky na sw

Reagovat
Mastný Chobot

Snáď áno, ale je dosť možné, že bude Ramsey napravo, aby pomohol Jenksovi. Čo by bolo diletantské.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Taky na to koukám, to bude spíš Alexis na l. křídle a Theo na hrotu

Reagovat
SunFells

Doufám, že Theo nebude nalevo.

Reagovat
Wat

btw. lavička?

Reagovat
FCSL

Ospina, Gibbs, Gabriel, Xhaka, Ox, Iwobi, Giroud

Reagovat
Mastný Chobot

hmm

Reagovat
SunFells

Ta vypadá líp než základ

Reagovat
Mastný Chobot

Ospina, Gibbs, Gabriel, Xhaka, Ox, Iwobi, Giroud

Sila

Reagovat
niflheim

Carrick

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
PropanbutanovaBomba

*

Reagovat
smazaný uživatel

=

Reagovat
Nikikrew

Cech - Jenkinson, Mustafi, Kos, Monreal - Coq, Ozil, Eleneny - Aaron, Alexis, Theo

Tak dufam, ze sa Jenko dobre vyspal. Inac teda som ocakaval Xhaku a Iwobiho ale Ramsey na kraji proste musi byt

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkovi verím, hlavne ak tam má Aarona,ktorý to ubehá aj dozadu. Podľa mňa Iwobi von je dobrá voľba, posledné zápasy nehral tak ako predtým a nie je to hráč čo musí vyložene hrať každý zápas. Dvojka Elneny a Coq podľa mňa logická, hrá sa vonku a k tomu v zápasoch s United padá dosť kariet,takže dá sa pochopiť nenasadenie Xhaka-Coq lebo to by redka smrdela vo vzduchu už od začiatku. Verím,že na United vyletia hneď od začiatku a trojka Theo,Ozil,Alexis im narobí dosť prblémov s podporov Aarona,ktorý podľa mňa aj keď na krídle bude hrať trošku vzadšie.

Reagovat
vrabejka

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle jsou šance Arsenalu definitivně pohřbeny

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hlavne nech da rychly gol

Reagovat
Miguel19

Dneska Pogba bude kralovat. Nebude mu tam překáže Zlatanovo ego..

Reagovat
Swarley

tajný tip, Kostelník udělá na Rashforda penaltu

Reagovat
I am Mancunian

tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je, že si Rashford ani neškrtne. Měl hrát Wazza.

Reagovat
Swarley

stejně bych čekal, že bude chtít Arsenal víc kombinovat a bude tam prostor i na nějaký brejk a to je pak tahle sestava určitě lepší...ale nevim no, rozhodně bych uvažoval i o Wazzovi...jenže Matu posadit v té jeho formě nejde a i Martial s Rashfordem hrají slušně...možná bych se teda rozhodoval mezi Wazzou a Martialem, ale tak dá šanci mladému, proč by ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápasy hraje Rashford slušnou bídu, dneska si ho tam Kosc s Mustafim namažou na chleba.

Reagovat
Swarley

buď rád, že hraješ a nep-čuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Se zálohou jsem spokojen, jenom s tím hroťákem ne.

Reagovat
Swarley

to mě teda děsí nejvíc ta obrana, ale tam zase až tolik voleb nebylo

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

hraje jenko a ty tipnes kosca?

Reagovat
smazaný uživatel

ta ked sa rozhodujes medzi kurzami 1.3 a 1.5 das 1.5

Reagovat
Swarley

nevim, hned když jsem viděl sestavy, tak mi okamžitě problikl před očima obraz, jak Kostelník bere Rashforda přes patky a je z toho penalta...pokud to vyjde, budu mít ze sebe strach, protože jsem viděl i další obrazy...

Reagovat
SunFells

Né asi

Reagovat
Lacko_Boh

Jenko je lepis ako Kosc

Reagovat
Hokaido

Jak by řekl Swarey, ani ta klávesnice ti to nebere...

Reagovat
I am Mancunian

"Mkhitaryan complains about the weather and rain in Manchester, for example, more than any other player." [ESPN] #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taká Fifa výhovorka,keď hráč chce prestúpiť a nakoniec prestúpi v rámci ligy

Reagovat
Swarley

dpč a to čekal riviéru a krevety? vždyť je kdesi z Arménie a hrál na Ukrajině, ne? Dortmund mi taky nepřijde jako město plné pláží a slunce...

Reagovat
Heisenberg

Berem po sezoně za 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Arménce docela rozmazlenej.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, už neverím, že dnes niečo uhráme. Maximálne ukopeme remízu, ale skôr nie.

Reagovat
smazaný uživatel

akú zostavu by si postavil ty?

Reagovat
Mastný Chobot

Čech - Jenks, Mustafi, Kos, Nacho - Coq, Ramsey - Walcott, Ozil, Iwobi - Alexis

Reagovat
Euphael

Ramsey <-> Granitko

Reagovat
smazaný uživatel

Keby hráme doma možno. Ja si myslím,že keďže hráme vonku a aj sa pozrieš na to kto hrá v zálohe Utd je lepšie mať dvoch defenzívne ladených stredopoliarov + ešte výpomoc od Aarona,ktorý podla mňa bude hrať v zálohe viac ako Mesut,ktorý si bude môcť pobehovaťv predu a hladať si pozície. Iwobiho mám hrozne rád,ale jeho defensive work rate nie je z tých najlepších. V každom prípade hádam vyhráme, musíme.

Reagovat
Mastný Chobot

jo, ja chápem, ako to Wenger chcel zložiť, ale ak bude fakt Theo naľavo, tak to celé stráca zmysel, lebo to bude ako hrať v desiatich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Visca el barca

Co je se Zlatanem?

Reagovat
smazaný uživatel

Stopka za karty.

Reagovat
smazaný uživatel

pre

Reagovat
smazaný uživatel

akoze ja som fakt v panike z toho jenka..kazdy rok musime mat nejaky slaby clanok ktory dostava priestor a dosiera zapasy

Reagovat
SunFells

Ty jsi fakt retard

Reagovat
smazaný uživatel

si povieme po zapase

Reagovat
SunFells

Po zápase si povieme, jaký u nás Jenkinson dostává prostor a posírá zápasy? Šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kto tam mal hrať ak je Bellerin out? Debuchy,ktorý už ani nevieme ako vyzerá? alebo Gibbs cez nohu?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne Gibbs cez nohu. Klucka do stredu a strela na branu aka Robben.

Alebo sa moze otocit chrbtom k superovej brane.

Reagovat
Rarášek

COQ Elneny do zálohy.

Reagovat
SunFells

Ten tam ale je ...Xhaka do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne nadupane lavicky na oboch stranach

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Neville: "At 55 million, Anthony Martial needs to start delivering." ReUnited. Man Utd v Arsenal.

Po tomto výroku sa vo mne vzbudili mierne obavy, aby pod Josem neskončil ako Memphis.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on je asi príliš dobrý na to, aby tak dopadol heh. Už nemám obavy.

Reagovat
Swarley

tak je fakt, že oproti loňsku je to trošku útlum, ale měl tam i nějaké zdravotní problémy a hlavně, ta druhá sezóna bývá pro některé složitější...pak je důležité, ať jim José dává opakovaně šance...

Reagovat
Mastný Chobot

takéto emočné kolotoče nie sú zdravé

Reagovat
Miguel19

Tak to bude záležet, jak tam Mourinho vydrží dlouho.. Čím déle, tím hůře pro United, ale lépe pro ostatní

Reagovat
nani92

naša zostavička ako vínko, zostava Arsnealu sa dá prirovnať ku kofole po 5 dňoch..dnes to bude dobrá podívaná, 3 body v suchu doma

Reagovat
Mastný Chobot

nevadí

Reagovat
nani92

pozitívne myslenie je základ dobrého života

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Neuvěřitelný, kde vy berete to sebevědomí s tou neskutečnou sračkou, kterou letos hrajete!!

Reagovat
raduinho

Podle sestav to skončí tak 6:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kde sa to berie, taketo ocakavanie. Podla mna nema ani MU optimalnu zostavu. Predsa len Rojo na stoperovi. Jones s Carrickom, ktori za celu sezonu odohrali jeden zapas so Swans, podobne Darmian a nezrely Rashford od ktoreho nemozno cakat stale skvele vykony. Ja by som trosku brzdil tu euforiu

Reagovat
niflheim

*8:2

Reagovat
raduinho

Reagovat
Zaschrona

Takove nateseni na zapas, ktery smrdi jasnou plichtou 0:0.

Reagovat
Miguel19

Kdyby se hrálo na Arsenalu, tak jo...na OT aspoň těch 1:1 bude

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, tiez mam ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

ja verim, ze dnes bude golovy zapas. Teda to mi indikuje zostava, ak sa pozriem na trenerov, tak to vo mne evokuje opacny pocit.

Reagovat
Zaschrona

Tak nejak, no.

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vodka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Reagovat
raduinho

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

Reagovat
Manik...

Reagovat
janinho

dajte mi van der Saara a 10 kusov dreva a uhram Vam 0:0?

Reagovat
B3n

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Totální ponížení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nemám z toho dobrý pocit, ta obrana bude na kusy, Rashfordovi sice fandím, ale dneska jedině přes Mustafiho, no...

Reagovat
Swarley

zase je to i o pohybu, dneska by to mohl být zápas o Pogbovi, bude mít víc prostoru

Reagovat
vodka

jo, pohyb směrem do vápna zase zoufalý...

Reagovat
Swarley

nevim no, přitom to jsou všechno hráči, které bych tam čekal v náběhu...Rashford, Martial, Pogba i Mata se ve vápně umí vyznat...

Reagovat
Lacko_Boh

tak ono jeden zo stoperskej dvojce by mal byt dost,nie?

aj ked ja mam mustafiho rad

Reagovat
mr.Silver

Jenko odehral za posledni dve sezony v PL 52 zapasu (pro porovnani, Gibbs odehral 38), ale tady se z nej bude delat naprosteho smatlaka, ktery neumi kopnout do balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=sTfJr9ChWXI

Pojďme se pomalu naladit na zápas.

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

Anderson <3

Reagovat
raduinho

Reagovat
cristiano.K.

Bez Ibry budou silnější,ale ta obrana je šílená.

Reagovat
kiwwi

tebe z toho Ibru preplo

Reagovat
cristiano.K.

když ti stačí, že útočník promění každou čtvrtou šanci, tak ok

Reagovat
Tommy the Gunner

0:3

Come On You Gunners

Reagovat
afc

Mate niekto link?

Reagovat
afc

Dik

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
cristiano.K.

poprosím stream

Reagovat
SunFells

Čekám rychlý Rashfordův gól

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strasny sasek

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

No tak, měj nějakou důstojnost.

Reagovat
smazaný uživatel

som ti len nastavil zrkadlo

Reagovat
SunFells

A hodně hloupě no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa do neho zle pozeras

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Azza

#strongertogether

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutek dnes dva kousky prosim

Reagovat
nani92

Jones už nieje blondak

Reagovat
Whitemedia

Konečně PL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ok, Ramsey začal naľavo, vďaka Bohu

Reagovat
Zaschrona

Proc Mchitarjan neni ani na lavicce? Totalni odpis?

Reagovat
Miguel19

prší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

nema na MU

Reagovat
nani92

jj, zistilo sa že youtube nie je všetko

Reagovat
Kwido

Komediant Herrera

Reagovat
Mastný Chobot

lol, my sme totálne dosraní zas...

Reagovat
blaugrana

United slušivý nástup.

Reagovat
Ligter

jedinej slušnej nástup za dosavadní sezónu a já ho nestihl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to bola fantastická päťminútovka od United.

Reagovat
Whitemedia

Jak to mohl poslat Sanchez takhle do prdele

Reagovat
nani92

Giroud by to dal..Wenger

Reagovat
I am Mancunian

dneska musime dat gol

Reagovat
Edgewalker

my taky!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
eder
Reagovat
Hokaido

Ten chant We got Ozil/Alli/Payet je stejně asi nejlepší chant současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Bolasieho chant

Reagovat
andrew96

Čím je Valencia starší, tím je snad rychlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling si se Shawem už nekopnou jo?

Reagovat
Ángel di María 22

Můžete do mě hned zas šít za nevelebení PL, ale po dlouhý době si zapnu zápas a zatim jediný, co jsem viděl je chaotický a nepřesný přehrávání středovýho kruhu od obou týmů. Něco strašnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je to skvelý match zatiaľ.

Reagovat
eder

Díky za to, že jsi nám otevřel oči. Budeme tedy radši koukat na porno...

Reagovat
Ligter

já si ho pustil paralelně... a stejně jsem byl vzrušenější z toho mače

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Whitemedia

Jaké překvapení, když si zapneš zápas Mourinha s Wengerem.. a i na ně je to zatím dost zajímavý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to vypni, nie?

Reagovat
Ángel di María 22

Prave jsem to udelal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbova sila v súbojoch

Reagovat
SunFells

Vole žluť to.

Reagovat
andrew96

Máš to tam

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis

Reagovat
blaugrana

United sa strašne málo tlačia do 16stky. Rashford je tam často úplne sám.

Reagovat
Swarley

že ty jsi nás tři roky neviděl, přiznej se...

Reagovat
vodka

zoufalost už strašně dlouho, i Martial je úplně mimo a stojí jak přikovaný, přitom loni právě tím pohybem dělal rozdíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera jaky simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná píča to je

Reagovat
fenixLFC

jeho klasika zacat tam revat ako podrezavane prasa

Reagovat
Lacko_Boh

Alexis

Reagovat
Kwido

To je fakt kokot ten Herrera

Reagovat
PP

Taky se příště musíme víc válet a řvát..

Reagovat
Manik...

Jenom žlutá?

Reagovat
Mastný Chobot

zahučal tak, že to mohli byť aj 4 redky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Lacko_Boh

Alexis Herrera uz nikdy nebude spievať tak ako spieval..

Reagovat
Ángel di María 22

Ander je parádní hráč.

Reagovat
I am Mancunian

to vieme uz davno

Reagovat
Swarley

letos se konečně rozehrál, hodně super výkony

Reagovat
vodka

ale afektovaný skoro jak kristýna...

Reagovat
Swarley

největší uplakánek v týmu je jasnej, ale zase Cristiano byl ještě jinde..

Reagovat
Hokaido

Ale je to strašnej zmrdeček.

Reagovat
blaugrana

Rashford tam nejaký gól pripraví, alebo sám dá.

Reagovat
I am Mancunian

alebo aj neda

Reagovat
Lacko_Boh

Inak ten Pogba to je hračik, to je hračik dpč.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce i el neny je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

jonesy je spat

Reagovat
blaugrana

Rojo má rozohrávku ako Jano Ďurica. To je hrôza.

Reagovat
fajdax

Fotbal k zbliti

Reagovat
Whitemedia

Vždyť to není tak špatné

Reagovat
smazaný uživatel

jenkovi este nikto neprihral

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

teď výborně vhodil aut, tak mlč

Reagovat
andrew96

Pěkně ho podavač našel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

teraz mu ani Mesut neprihral a to asi znamená, že to je hotovo preňho, už mu nikdy nikto neprihrá

Reagovat
Ligter

být Coquelin tak o dvacet metrů dál, tak je to gól století snad

Reagovat
Swarley

však se ho nedotkl, ne?

Reagovat
andrew96

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott slušná simulace

Reagovat
Whitemedia

Theo

Reagovat
Tommy the Gunner

Theo

Reagovat
Ligter

Darmian má vtipné 'vousy', spíš to vypadá jak dítě upatlaný od čokolády

Reagovat
blaugrana

Má to ako puberťák.

Reagovat
Miguel19

Lol, teďka měl Alexis kliku. Valencia mu mohl prošlápnout nohu...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň by mohl dávat fotky své nohy na Instagram

Reagovat
Kwido

nj, Herrera inspiruje

Reagovat
smazaný uživatel

Theo muze

Reagovat
smazaný uživatel

Loni doma s juniorkou a hráli jsme nejkrásnější zápas za poslední 4 roky... tento rok doma s joséfem a betonujeme, bráníme plichtu proti Wengerovcům strašný úpadek a odporný fotbal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už asi 10 centrů do vápna, ale Giroud na lavičce

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramses je spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tieto velke slagre PL su poslednu dobu naozaj nepozeratelne.

Dlhu dobu,

Reagovat
Ligter

tak Chelsea s námi asi vypadalo kapku jinak, ne?

Reagovat
Whitemedia

Ale ne..

Reagovat
Lacko_Boh

mna to baví..

Reagovat
Swarley

Pogba místama vykouzlí neskutečný nahrávky, to je fakt nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to stačí?

Reagovat
Swarley

zatím ne, rozhodně má navíc, ale počkám si

Reagovat
Swarley

*na víc

Reagovat
Mastný Chobot

lol, Herrera si myslel, že je Coquelin a nakoniec to išlo ešte viac vedľa

Reagovat
smazaný uživatel

Nudim sa.

Reagovat
Swarley

ne asi Andere, to jsem dělal taky...takovou nabídku nemůžeš odmítnout a musíš do toho prásknout, co kdyby to byl gól roku...

Reagovat
Lacko_Boh

už sa hadajú, už sa hádajú

Reagovat
Swarley

Darmian dobrá kalamita, mohl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

*měl

Reagovat
Swarley

ta první nebyla, takže neměl, ale mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Tu prví sem neviděl, ale zdá se mi, že už předtím tam měl nějaké fauly.

Reagovat
andrew96

Darmian našel důvod pro kartu.

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí odčinil tu první žlutou

Reagovat
Hachim Mastour

Elneny nech ide pri štandartkách najďalej od lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

najlepší signál roka

Reagovat
PP

Skvělý signál..

Reagovat
Swarley

pískej to kurva

Reagovat
vodka

to přihrál fest, no, škoda...

Reagovat
Miguel19

Mourinho

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
B3n

co udělal ? něco na gif ?

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně.

Reagovat
B3n

Ok, čekám na něj Bohužel, nemůžu koukat dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už si něco podobného u něj na 100% viděl, ale rozesměje to vždy

Reagovat
B3n

Jako, už si to začínám představovat

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Mariner

Reagovat
Whitemedia

Mourek

Reagovat
smazaný uživatel

Jose

Reagovat
Mastný Chobot

José pls

Reagovat
Taiger

Zvedej se ty herečko.

Reagovat
nani92

som znechutený

Reagovat
Ligter

no nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Referee nacho nikdy nefauluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Blbec Nacho proč tak riskuje.

Reagovat
smazaný uživatel

valencia ho zvalil na zem

Reagovat
SunFells

Mourinho je namrdaný? Žádná žlutá pro Valenciu?

Reagovat
andrew96

Kretén z Portugalska

Reagovat
blaugrana

Čistá penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to foukl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hned jsem věděl, že to nejsi ty

Reagovat
PP

o tom nikdo nepochybuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to fukol

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ako rozhodca, nie ako Eremenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ozil primadonka

Reagovat
vodka

Pogba, Mata, Cech

Reagovat
Swarley

wow, pěkně, jedem dál

Reagovat
vrabejka

Čistý zákrok dobre Marriner

Reagovat
smazaný uživatel

Cechino

Reagovat
Svatej

Valncia krásně, ale tyhle situace, kdy 90% faulu tvoří dive hráče a 10% opravdovej kontakt bych zakázal pískat. Hráči se nemaj chovat jak ubuznění zmrdi

Reagovat
vrabejka

Čech boh :)

Reagovat
alcantara

Aspon ma uz vyhovorku, ak to nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mojmira

Reagovat
Gunner14

Valncia,Mourinho

Reagovat
Swarley

jako sorry, ale takhle jít do obrannýho zákroku ve vápně...Tony pak spadl a přidal tomu, ale jako dle mého to faul je...

Reagovat
Zaschrona

Marriner tradicne tragedi.

Reagovat
PP

toto měl ale ustát bez jakékoliv debat.. Dobře že mu to rozhodčí nesežral

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Dawon

takze kdyz hrac ustoji faul, tak to neni faul? Skvela logika

Reagovat
Swarley

ale je to faul, já bych to pískl

Reagovat
smazaný uživatel

valenciovi

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

nenyho strely

Reagovat
Ligter

málo na penaltu mi přijde

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Coq, kterej to videl hodne zblizka ,byl pekne posranej u toho zakroku Nacha..

Reagovat
smazaný uživatel

kua ale jenko sa im ani nesnazi ukazovat, uplne sa schovava pri rozohravke

Reagovat
smazaný uživatel

ved ako dlho nehral...

Reagovat
andrew96

Sleduješ i zbytek hřiště nebo se díveš jen na váš pravý kraj?

Reagovat
Lacko_Boh

on to prisiel proste odbraniť...odbehať.

Skorej ma sere ako si nevieme prihrať na superovej polke...

Reagovat
Tomekcz

shitry a loserpool by z toho meli dve penalty a my nic

Reagovat
Zaschrona

kazdopadne fandove Arsenalu fajn chanty

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA JaSNA PENALTA krici Mourinho - debil jeden vysinutej ,ten brzo skonci na psychiatricke lecbe. Posuk posukana.

Reagovat
Tommy the Gunner

Péťa

Reagovat
Taiger

Ramsey jakože fakt parádně.....

Reagovat
Mastný Chobot

debili

Čech paráda

Reagovat
Ligter

uuu, super akce

Reagovat
Swarley

Martialku, všechno doprostřed, to je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Strela!

Reagovat
Kwido

Ta naše rozehrávka je k zblití

Reagovat
andrew96

Teď Peta hasil špatné postavení.

Reagovat
Lacko_Boh

Cech, najlepsi prestup Wengera..lol ze Ramsey

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mr.Silver

Aaron hruzostrasny jak dopredu, tak dozadu.

Reagovat
PP

Prohrajem snad každý souboj.. ta dravost ManU je ted úplně někde jinde.. budíček kurva fix.. Ramsey a Elneny ven..

Reagovat
Kwido

Giroud za Ramseyho, Alexis na křídlo a Xhaka za Elnenyho

Reagovat
tunkic

Reagovat
PP

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Elneny je tam uplne strateny a zbytocny.

Reagovat
Kwido

Hlavně neumí přihrát dopředu

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

prava strana nefunguje kvoli jenkovi, lava kvoli ramseymu, musime to nejak pomenit

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil dneska už asi 3. jesle

Reagovat
Tommy the Gunner

Coq je boží

Reagovat
Wat

Kua to je nepřesností, až to hezký neni.

Reagovat
Mastný Chobot

Coq <3

Reagovat
Swarley

Rashford je tam hodinu sám, přejde přes dva, ale zase tam je sám, to je úplně na kkt...to naše zrychlení když získáme balon, to je zoufalé dpč, to musí být daleko větší fofr...

Reagovat
Grahf

presne nad tým sa pravidelne rozčulujem, nikto tam nereaguje na kontry. A to bránenie je tiež hrozne pasívne, všetci sa najebú dozadu a len tieňujú.

Reagovat
Swarley

tak dneska to zatím funguje, zvládáme ty prostory vykrývat a moc Arsenal do ničeho nepouštíme, tam je nebezpečný Alexis, u kterýho nezachytáváme ten pohyb když si chodí pro balon...

ale na tom bránění je v pohodě, že jdeme strašně rychle pod balon a do těch pozic...to mi ale právě úplně šíleně chybí v opačném případě, když ten míč získáme...tam musíme být rychlý, okamžitě do prostorů a chtít překvapit...my si to strašně komplikujeme tím, že necháváme Arsenal postavit se do obrannýho postavení a až pak útočíme...úplně zaj-báváme tu možnost jít do trošku otevřenější obrany, strašná škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo analyzoval před zápasem naší hru letos a tvrdil, že nemáme šanci naší rychlostí Arsenal ve vápně přehrát nebo překvapit..dneska hrajou strašně, jen díky tomu jsme lepší zatím.

Reagovat
Swarley

jo, ale právě mi jde o to, proč to jako nejde? vždyť celý ten předek je pohyblivý, umí ve vápně zakončit...Martial, Rashford, Martil a Mata, však co víc chceme na rozhýbání obrany? k tomu ještě Herrera...musíme to zrychlit...

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem bohužel pro mě viděl letos asi jen polovinu naších zápasů a ani je neanalyzoval, takže nevím, ale říct můžu, že tahle sestava by asi měl být ideální aby jsme právě mohli hru zrychlit..složení Mata, Rooney, Rashford - Ibra vypadá už od pohledu strašně, základy, který tady položil LVG nebyly marný a Mou je měl vyladit, jenže tím 4paskvilem vepředu, co jsem napsal, to jednoduše ani není možný..

Reagovat
Svatej

Zas na druhou stranu ti hráči to mají hrozně těžký. Třeba křídla jsou při obranným postavení ve jedný linii s obráncema a v takový chvíli je těžký udělat 60 metrů za 3 sekundy, aby ten utok podpořili

Reagovat
Swarley

to souhlasím, tohle zrovna fakt byla situace, kdy to pro ty křídla bylo hodně těžké, ale nám se to stává ve většině těch situací i když právě ten prostor tam na to je...ale máš recht, tady to bylo daleko...

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
eder

Zatím parádní podívaná. Poločas jako z partesu.

Reagovat
Svatej

Ozil hraje ?

Reagovat
Edgewalker

Spolu s Alexisem jako jediný.

Reagovat
PP

+ Coq a Čech samozřejmě..

Reagovat
vrabejka

Nebýt Cecha United vedou 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ze by hrali bez brankara?

Reagovat
vrabejka

Předvedl 2 wondersavy

Reagovat
smazaný uživatel

ospina by mozno dal aj gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
SunFells

Když by zůstala brána prázdná? Asi spíš 3:0, když měli 3 střely na branku.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spasitel

Vidieť, že je to súboj tímov čo hrajú o 4 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal tragédie, MU jen o něco menší tragédie..Ramsey, Elneny out, Xhaka, Giroud in

Reagovat
Edgewalker

Nehrajeme nic, dvojička Elneny-Coq spolu prostě nefunguje. Poslední zápasy se opět ukazuje že nejdůležitějším článkem Arsenalu je Cazorla, ten chybí neskutečně. Xhaka na plac

Reagovat
blaugrana

Strašná holomajzna. United zahrali na to, v akej sú forme obstojne. Na druhej strane arsenal veľké sklamanie. Bellerin strašne chýba a tu pravú stranu nemá kto otvárať, keď tam nie je.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím z obou stran dost hrůza, United o chlup lepší. Ramsey je tam uplně k ničemu, penalta ani náhodou a Mourinho je pořád stejný šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas jak víno

Reagovat
r.mrazik

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

no sorry, ale šli tam oba dva rukama, když už tak to byl faul z obou stran

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe

Reagovat
Taiger

Být na lavičce Debuchy, hned bych ho tam házel za Jenka.

Reagovat
Nikikrew

Giroud musi ist hore, nejako pomenit kraje. United prvy polcas lepsi druhy polcas by mal byt rozhodne lepsi z nasej strany.

Reagovat
Mastný Chobot

Prechod do útoku máme dobrý, záloha MU nerobí moc problémov a dokážeme sa dostávať do ofenzívy rýchlo a v dobrých počtoch, ale v útočnej tretine sme zúfalí. Nevymysleli sme nič okrem strát a prekombinovaných akcií. Na to, s akou obranou hrá MU, sú solídni. Elneny - Coq nie je zlá dvojka, ale niečo tomu proste chýba a nemôžeme takto hrať. Ramsey sa tiež nechytá, je strašne málo v hre a keď aj je, tak vymýšľa ramseyovinky. Musíme čo najskôr striedať, riskol by som to, vymenil Aarona s Elnenym a namiesto Elnenyho dal Iwobiho.

Čo sa týka vývoja zápasu, tak všetci môžu ďakovať Čechovi a Marrinerovi, fakt som prekvapený, že neprehrávame a môžeme s tým zápasom niečo urobiť - aj ho vyhrať.

Reagovat
Heisenberg

Po Oxovi začnem srát dalšího křídelního hráče doprostřed, to je super nápad. S Iwobiho workratem by to asi bylo dost zábavný sledovat, jenže bohužel ne pro nás.

Reagovat
Heisenberg

Jo promiň, špatně jsem pochopil, Aaron-Coq a Iwobi na křídle, v tom případě souhlas.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by měl přestat kupovat Xhaky a Elneny a začít hledat někoho kdo nahradí Cazorlu. Elneny to jen posouvá na Coqa a ten tam neni od tvoření. Bez Cazorly se pak Arsenal po zemi nedostane ani přes polovinu hřiště, jedině když si Alexis sběhne z hrotu až někam na vlastní polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je bolavej, snad ho vymění o přestávce..

Reagovat
vodka

Jonesy ale zatím solidně na to, že hraje druhý zápas po roce...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

to bude vlasmi

Reagovat
fenixLFC

boze, keby tam aspon mourinhovi praskla cievka pri tom extempore nech sa v tom zapase daco zaujimave deje

Reagovat
Gunner14

Naši fanoušci

Reagovat
Mastný Chobot

dík

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laco už to komentuje ..

Reagovat
smazaný uživatel

nemala sa piskat co povie je svate

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ani náhodou, víc mě sere ale naprosto necitlivá žlutá Darmianovi, kde to vlastně ani faul nebyl a díky ní teď bude ve druhý půli Darmian na vystřídání..hlavně to bylo vidět na tom zákroku na kotník na Jenkinsona, kdy měl jít teda spravedlivě Darmian ven v tu chvíli díky rozdílu intenzity zákroku v prvním a druhým případě..

Reagovat
Gunner14

Tak on tam hlavně měl Darmian 1-2 fauly před tou první žlutou

Reagovat
fenixLFC

ako pise gunner, spocital mu aj predchadzajuce fauly, uz pri druhom si ho tam volal

Reagovat
Gunner14

Hodit tam Girouda kolem 60 minuty na unavený obránce, aby je roztrahal

Reagovat
Gunner14

roztrhal*

Reagovat
Heisenberg

Když už nedokážem konstatně rozehrávat přes střed hřiště, tak tam snad aspoň navrem Girouda, kterej dokáže vyhrát hlavu, nakopávání na Alexise je blbost.

Coq-Elneny jako snad pokaždý hrajou spolu špatně, potřebujou k sobě buď Santiho nebo Xhaku. Ozil takhle hraje na polovině hřiště, pak chybí jako hráč do koncovky.

Reagovat
r.mrazik

Rozhodci klasicka cerna svine

Hodil bych tam Mchitarjana...ah,sakra

Reagovat
Gunner14

pls

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

Nezebrej

Reagovat
Gunner14

Co jsem Valencia?

Reagovat
Taiger

Reagovat
r.mrazik

Tak aspon ze komentatori maj jasno

Reagovat
Taiger

A nejen komentátoři.

Reagovat
r.mrazik

Tak podle tohodle rizka to byly fauly na obe strany...tak co chces slyset?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

Reagovat
Taiger

Reagovat
I am Mancunian

a miesto darmiana Shawa

Reagovat
r.mrazik

Muze byt

Vzdyt dopredu hraje poradne jen samotny rash a po hodine tam dobehne antonio...jinak spis obranna hra

Reagovat
I am Mancunian

shaw nie je tiez ani na lavicke

Reagovat
r.mrazik

uff

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi to bývaly parádní zápasy 2 skvělejch týmů ..

Reagovat
Gunner14

Jako ty zápasy kde by jim tudle penaltu pod SAFem sežrali a ještě za to vyhodili Monreala ? Ne díky

Reagovat
nani92

tak nemôžeme zato, že Arsenal upadol

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

Takto z replayu snad so mnou budete suhlasiť že penalta to nebola.

Reagovat
Lacko_Boh

nestihol som co povedal Giggs( zase zrkadlo...) ale Henry tiez so mnou suhlasi a Henry je objektivne najlepsi

Reagovat
Mastný Chobot

kto ti nastavoval zrkadlo? Kubo?

Reagovat
Lacko_Boh

prepač ale dnes toto nie,nemam naladu...

Reagovat
andrew96

To je co za TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Borbely: On nepadol preto, že tam mal Monreal ruku, ale preto, že chcel.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
nani92

pekna hluposť

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
mojmira

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi united trochu lito. Vedet, ze cech je rozchytany a z lavicky muze kazdou chvili naskocit aiwobi nebo olivier(nebo dokonce oba)... Nevim jestli bych vubec chtel nasoupit do dalsiho polocasu

Reagovat
Lacko_Boh

a po motivacnom Wengervom speechi? No chance.

Reagovat
smazaný uživatel

plus ta atmosfera v kabine MU, tipuju ze mourinho jen brecel v nejakem koute, kdyz videl nastvaneho wengera, jak odchazi do satny

Reagovat
mr.Silver

Penalta ani nahodou, ten Darianuv zakrok smrdel redkou, muze byt rad, ze ho nevyhodil. Kazdopadne nuda zapas, snad se to po polocase trochu rozjede.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester jasně lepší.. Penalta byla jasná, možná trochu přihraná, ale to jsou bohužel dnes všechny, to neospravedlňuje Monrealův jasný faul.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Edgewalker

Když to říkáš ty, pak to musí být pravda. Monreal

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Za objektivní zhodnocení

Reagovat
Kwido

Tys tu chyběl

Reagovat
tunkic

Jo, nechyběl si tady!!

Reagovat
Hachim Mastour

To je čo za sračku, Alexis si zbieha do polovice a Ozil na hrote.Giroud on.Elneny a Ramsey nepredviedli úplne nič.

Reagovat
mr.Silver

Elneny hraje to co ma, spise Ramsey tam je dneska uplne k hovnu, vubec se mu nedari.

Reagovat
Ondiis

jestli má hrát hovno, tak opravdu hraje co má

Reagovat
mr.Silver

A Valencia je bozi

Reagovat
Swarley

dej tomu vyhuleným dredařovi taky kartu

Reagovat
blaugrana

A zas. Rashford pri rohovej zástavke sám a najbližší hráč united na poliacej čiare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96
Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj, ta zostava je strasna, nefunguje to a aw s tym nic nerobi..

Reagovat
Edgewalker

Čeká na 70 minutu. Snad to v té době nebude 3:0

Reagovat
nani92

skoro som sa zadusil chrumkami

Reagovat
Amos

Hrajeme naprosto otřesně. To je fakt na facku.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, či je to len môj dojem, ale zdá sa mi, že sme strašne mäkkí a nedôrazní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
Wat

Ale nejen v soubojích, ale i co se týče zakončení, hráči se do něj pořádně necpou... většina centrů zatím šla na přední tyčku nebo do podobnýho prostoru, ale všichni vyčkávají na zadní, nikdo neudělá ten náběh proti.

Reagovat
kiwwi

a plati to aj tu na EF

Reagovat
Mastný Chobot

kokso, ty si vždy taký drsný, keď vyhrávate... keby ste vyhrali titul niekedy náhodou za 30 rokov, tak ty budeš taký čávo, ty vydrbeš každého na počkanie

Reagovat
kiwwi

no vidis, trochu som ta hecol a uz to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Největší skakaci ligy a budou tady neco psat o nafilmovane penaltě. Stat se to Sanchezovi tak se tam vali ještě teď

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Nákopy na Alexise dpč

Reagovat
blaugrana

Daj toho Martiala dole.

Reagovat
nani92

Martial 9 > Martial 11

Reagovat
Miguel19

Elneny kope roh

Reagovat
Hachim Mastour

Elneny

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bolo magicke, ten roh od El Nenyho a potom ten pohlad od AW

Reagovat
Kwido

Střídej Wenger

Reagovat
Tommy the Gunner

To je votřes

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rooney sa riadne rozchlastal, strasne zanedbane vyzera

Reagovat
blaugrana

Za 10 minút stratil pogba asi 5 lôpt.

Reagovat
Edgewalker

A sakra, Rooney. Ten nám dá góla i se zlomenou nohou

Reagovat
FCSL

Rooney rozhodne, úplně to vidim

Reagovat
Swarley

kopni tam panáka a poď Wazzo

Reagovat
Mastný Chobot

Elneny pls

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Whitemedia

Jarda Kužel

Reagovat
Kwido

Když nastoupí špekáček, dostanete na fráček

Reagovat
Nikikrew

Striedaj uz konecne!!!

Reagovat
Edgewalker

Ještě 7 minut.

Reagovat
Kwido

To mě dřív jebne

Reagovat
Mastný Chobot

toto je len čakanie, kým dostaneme gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

my gol uz nikdy nedame, takze dobra taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

analytik

Reagovat
I am Mancunian

som vedel, ze to mam napisat

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete mizerne

Reagovat
Mastný Chobot

dočkali sme sa

Reagovat
PP

Reagovat
Neutron

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

super sme vyuzivalu to ze darmian od 20. minuty bol faul od cervenej

Reagovat
Mastný Chobot

keby nás trénoval Mourinho, tak už je Darmian vonku

Reagovat
Mastný Chobot

akože s červenou, nie s pochvalou

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele blind se dostane driv do zapasu nez olivier

Reagovat
mr.Silver

Stridej do pice

Reagovat
I am Mancunian

anderko hra paradne

Reagovat
I am Mancunian

jasny MOTM

Reagovat
Mastný Chobot

srať na to, že sme strašní, ale na jasle už je to Mesut 4 - 0 MU

Reagovat
smazaný uživatel

ja wengera milujem ale toto fakt nechapem ako moze sediet a len sa pozerat a byt spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

zivot ta nauci mat pici

Reagovat
vodka

Mataaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasika

Reagovat
kiwwi

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

super fakt

Reagovat
smazaný uživatel

troubles in paradise?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Mata

Reagovat
Swarley

Matičkááááá, konečně náběh do vápna ve více lidech kurvaaa

Reagovat
blaugrana

Pomeeeeeeeee.

Reagovat
nani92

Reagovat
Edgewalker

zaslouženě, měli by přidat ještě ze tři, ať se proberou

Reagovat
Tommy the Gunner

Wenger je spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

To je čekání na gól a Wenger nic. MU teď hrajou dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal

Reagovat
Ligter

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Hachim Mastour

Elnenyho gól

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóóóól

Reagovat
Nikikrew

STRIEDAJ DO PICE!!!!! TAKE MAM.NERVY

Reagovat
FCSL

Tohle posral Wenger. Už dávno měl střídat

Reagovat
blaugrana

Posledné minúty mourinho pochopil, že treba ísť do vápna s viacero hráčmi...

Reagovat
Heisenberg

United zaslouženě

Reagovat
Swarley

Marriner se může i s tou kartou vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

my sme si uz tak 20 minut poriadne neprihrali, najhorsi zapas sezony zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Spaniel prihraval, Spaniel zakoncoval...Spanielsko vladne Premier League.

Reagovat
Kwido

Wenger snad toho Mourka ani porazit nechce

Reagovat
Neutron

stacilo tam poslat Wayna

Reagovat
PP

Tak, snad to probere Wengera i hráče, kteří tam snad chrápou všichni..

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasika, přichází Listopad a my to klasicky zeserem. Wenger

Reagovat
alcantara

Uz pomaly konci.

Reagovat
SunFells

Reaguj kurva

Reagovat
wild

Zlta? Tomu kokotovi uplne jeblo?

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Wat

Se dává za to, když jdeš takhle oslavovat za fanouškama, ne?

Reagovat
wild

to sa mi nezda..a ak hej, tak je to prijebane pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ars anal teče

Reagovat
SunFells

Si s tím zajdi na šití.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Azza

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zlute za oslavy golu jsou strasna rakovina fotbalu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Och, Mata. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

ozil dnes katastrofalny

Reagovat
Ondiis

Neběháme, nechodíme do soubojů, když už máme míč, tak se všichni schovají za hráče ... byli jsme v druhém poločase za půlkou s míčem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta žlutá, ta je podle jakého pravidla? Co konkrétně porušil?

Reagovat
Swarley

Rojo vole co to je? ty vyhraješ poprvé v kariéře balon a pak děláš 6 kliček ať to můžeš ztratit? kopni to radši do řitě

Reagovat
Heisenberg

Sním o situaci, kdy náš hráč nebude obklopenej 3 hráčema soupeře bez možnosti přihrát našemu hráči.

Reagovat
Manik...

Mataaa

Reagovat
Tommy the Gunner

Trochu pohyb kurva. Tohle není zápas veteránu nad 50 let...

Reagovat
Swarley

jedinej veterán pod 50 jsem stejně já

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sú striedania od Wengera?

Reagovat
Tommy the Gunner

Giroudek srovná

Reagovat
Edgewalker

Arséne už střídá

Reagovat
smazaný uživatel

SUNFELLS, CHCI ABYS VĚDĚL, ŽE JSEM SE TOHOTO GÓLU NAJEDL A ŽE BYL SKUTEČNĚ LAHODNÝ, NICMÉNĚ JESTLI PADNE DRUHÝ, DÁM SI JEŠTĚ TROCHU Z TÉ TVÉ FRUSTRACE A TO JAKO TAKOVÝ MALÝ DEZERTÍK

MŇAM...

MŇAM...

Reagovat
alcantara

Wtf

Reagovat
Kwido

Co to je tohle??

Parodie na Dušana?

Reagovat
smazaný uživatel

On mě tu někdo kopíruje? Budu to brát jako lichotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nie si ty ten sudi?

Reagovat
smazaný uživatel

abys neměl sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod Olino

Reagovat
R22

tve ten Arsenal je totálně nulovej, to tam přijeli odchodit..

Reagovat
vrabejka

Coutinho v základu

Reagovat
Swarley

hm, ale kolikrát ještě, to je otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

konecne ti hraci na ihrisku jazdia po prdeli

Reagovat
Swarley

v tomhle dneska fakt nemůžeme mít problém

i Wazza běhá, to je tím chlastem...pokud skóruje, tak bude Coleen vědět, jak se mu dařilo s těma dvěma buchtama...

Reagovat
Swarley

wow, dobrá finta, takže nějaká líbačka byla, uvidíme co dál

Reagovat
Thab

Jenko ale Coq je láska

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya v zaklade za City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Toto ale ide na Wengera zase, ze tam sedel ako primrznuty. Davno mal reagovat. Elneny mal byt dole uz v polcase.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kwido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thab

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

plus Giroud mel hrat od zacatku a Alexis na kridle

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ten kreten ceka on neumi stridat nebo co?

Reagovat
SunFells

Šak Coutinho hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

snad je na 100% připravený. Jestli se zraní je to v prdeli.

Reagovat
mr.Silver

0 strel na branu

Reagovat
Tommy the Gunner

Zase ani jedna střela na bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je úplne mimo. Rozsypaný na kúsočky.

Reagovat
mr.Silver

Gibbs

Reagovat
Tommy the Gunner

jdem branit jednogolovy manko

Reagovat
Amos

Když prohrajeme i s United, kteří letos o titul určitě nebudou bojovat, tak je jasný, že my o něj bojovat taky nebudeme. Už mě to opravdu vytáčí, nebaví mě tohle zažívat sezonu co sezonu. Kdy se konečně něco změní?

Reagovat
Hachim Mastour

za prvú vetu

Reagovat
smazaný uživatel

ozila by som za tento zapas fackal, spadne na zem a sedi si tam, uz treti krat

Reagovat
Kwido

Ale toho Ramseyho tam nechá

Reagovat
Mastný Chobot

naša snaha je asi taká ako snaha toho fanúšika s tou trúbkou na štadióne

Reagovat
Thab

Xhaka ale nějakej screamer ze 30 m, pls

Reagovat
kiwwi

to ako Mariner nechal vyhodu po tom faule na Matu?

Reagovat
I am Mancunian

nie, nebol to ani faul

Reagovat
Swarley

nenechal nic, fakt otřesnej výkon od něj

Reagovat
Swarley

a co tam jako teď Mustafimu říkal? proč to jako nepískne dpč?

Reagovat
I am Mancunian

teraz dal vyhodu

Reagovat
Swarley

kdo se v tom má pak vyznat

Reagovat
Edgewalker

Mourinho prostě do Wengera vidí. Bych se nedivil kdyby se k němu vždycky v noci před zápasem proplížil do baráku a četl mu deníček.

Reagovat
Neutron

Wenger je pod imperiusom

Reagovat
Kwido

Nebo u něj rovnou přespával. Přece jenom lepší než hotel

Reagovat
Mastný Chobot

už aj Pogba si z nich robí srandu, to je konečná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL ani tento rok TITUL neziskaji , NEMAJI NA TO !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužená výhra United, tohle nemá s fotbalem nic společného z naší strany. Wenger opět nezvládl zápas proti Mourinhovi a ten se mu po zápase opět jen vysměje, ale za tohle si může Wenger sám.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ty kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Azza

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Vystrelime jeste dneska na tu branu??

Reagovat
Kwido

Rojo vlastní

Reagovat
Edgewalker

vystřelili

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Counter už sem pro jistotu nechodí?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak teď se možná ukáže.

Reagovat
PP

Aby hra tak strašlivě stála na Santim je k pláči..

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHAHAHHAHAHA

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooooooooool Girwooooooooooooooooood

Reagovat
Tommy the Gunner

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Heisenberg

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUDDDDDD

Reagovat
vodka

ještěže se šlo betonovat...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nikikrew

Girrrroooud!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fnukiiinho

Reagovat
Kwido

goooooooooooooooooooool

Reagovat
Swarley

to jsem přesně čekal, to fakt už není normální

Reagovat
kiwwi

najvacia potupa ked vam da gol Giroud

Reagovat
J0EL

zomri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

(Y)

Reagovat
Taiger

Sráč jako ty by neměl vyslovit ani jeho jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
Lacko_Boh

macheda

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

mě poser

Reagovat
vrabejka

Woooooder!!!!!!!

Reagovat
Heisenberg

Ox

Reagovat
tunkic

Oliiiiiiiiiiiii

Reagovat
Rohlíček

Miluju ho

Reagovat
Edgewalker

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Sit down.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trvalo to...

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE jedna strela GOAL !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ox nerozmysla a top nebude nikdy ale svoje vyuzitie ma giroud krasne

Reagovat
Mastný Chobot

Ox na RB, náš Milner

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
nani92

Valencia, Milner, Ox, Moses

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

hm, Ivan nenapíše nič?

Reagovat
kiwwi

teba to hore vazne zasiahlo co?

Reagovat
Mastný Chobot

trochu, no

Reagovat
nani92

boha Giroud, aj tak ťa milujem

Reagovat
Tomekcz

curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Olie

Reagovat
smazaný uživatel

Olo a Oxik

I have nothing to say.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat gol od tohto Arsenalu, za to by sa hanbil aj Sunderland

Reagovat
J0EL

Myslis od toho, ktory je posledne tri sezony pred vami?

Reagovat
smazaný uživatel

United Arsenal dneska tak tragický a oni stejně nevyhrají

Reagovat
Thab

Ox krásně, stačí neřešit to zbytečně složitě

Reagovat
R22

Reagovat
nani92

a Giroud neoslavoval gol k ucte k svojmu buducemu zamestnavatelovi?

Reagovat
vladis271

bodajby

Reagovat
Whitemedia

Mourek bude po zápase dobře vytočený, těším se na vyjádření

Reagovat
Thoomas

Herrera je strasna simulantska mrdka

Reagovat
Manik...

Rooneyho a Pogby chození je celkem úsměvné

Reagovat
Whitemedia

Rooney si přece neopotí Rooneyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Vypadá to tak

Reagovat
Swarley

dej mu dělo Wazzo

Reagovat
Tommy the Gunner

Díky bohu za remízu

Reagovat
I am Mancunian

proti rozhodcovi sa hrat neda

Reagovat
SunFells

Strašná bída

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofalny zapas, bod je zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

Olivier Giroud's last 9 shots on target in the Premier League:

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Saved ❌

Goal ⚽

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kwido

Ale Wenger ho tam hodí na posledních 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

To by pak neměl takovou statistiku, protože by střílel víc, logicky, Wenger knows.

Reagovat
Azza

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Zlatá remíza, šťastná jak prase, ale beru ji MOTM Čech.

Reagovat
kiwwi

3? 4? zapas co sme mali vyhrat a zremizovali sme ho? 6-8 bodov v pici kvoli tomu ze nevieme dotiahnut zapas do konca

Reagovat
Grahf

to je proste chyba v systeme. V ofenzíve sme otrasní, hra na náhodu a v závere bránime. Zápas, čo zápas.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

odohrali sme kvalitny zapas jak smerom dopredu, tak dozadu, zapas sme jednoznacne kontrolovali - pride super, jedna strela na branu, drb gol, 2 body v pici, cau

Reagovat
Grahf

ale hovno. Taký pool by z takej prevahy dal 4 goly a na konci by nebránil jak my. Plus k tomu tie debilné mourinhove striedania, keď tam dá rooneyho a potom ešte schneiderlina, len aby to mohol zavrieť.

Reagovat
kiwwi

chod sa o tom porozpravat s Old Trafford no.7 a mancunianom

Reagovat
Busby babes

debilni stridani? Jako vazne? Sel dolu Martial, kterej byl marnej. Misto nej Wazza na hrot. Sel dolu Darmian, kterej mel uz kartu a misto nej Blind. A posledni stridani Mata, kterej toho mel plny zuby, tak tam sel 5 minut pred koncem defenzivni zaloznik. Co presne je na tech stridanich debilni?

Reagovat
kiwwi

no predsa ze sme dostali gol (ktory sice s tymi striedaniami nemal nic spolocne, ale nejaku palicu najst musis, ked chces psa bit)

Reagovat
vodka

tech sanci golovych vepredu je stale malo.

Reagovat
Swarley

zase vzhledem k soupeři to včera tak špatné nebylo...v jiných zápasech jsme byli v tomhle ohledu určitě horší...

Reagovat
kiwwi

no staci si vziat 3 domace zapasy s Burnley, Stoke a Arsenalom...dokopy sanci aj na 6 zapasov a boli z toho 3 remizy, 6 stratenych bodov s ktorymi by sme boli na 3.-4. mieste (2 body od cela) a taketo reci by sme tu vobec neriesili

velmi tenka ciara je medzi uspechom a zlyhanim

ale verim teda, ze smerujeme spravne a bude sa to zlepsovat - pod Moyesom som sa takeho pocitu nedockal pocas celej sezony, pod LVG trochu viac a on nas aj upgradol len v druhej sezone sa to uz zaseklo a nikam nesmerovalo

Reagovat
Busby babes

letos je ten fotbal jednoznacne o tridu lepsi. trocha sula v zakonceni, ale da se na to divat, je to primocarejsi, rozhodne me to bavi vic jak loni. Kdyz takhle budem hrat dal, vysledky prijdou. Uvidime na co to bude stacit. Potrebujeme udelat nejakou radu 5-6 viteznych zapasu, jinak se na to celo nedotahneme no. Tech bodu jsme bohuzel uz ztratili moc.

Reagovat
Swarley

mnohem líp by se nám dýchalo, takhle je na tom týmu cítět nervozita, protože v tom zakončení jsme fakt slabí...v tomhle jsem si právě strašně sliboval od Ibry...i když góly dává, tak na můj vkus spoustu šancí nevyužil...tohle má být ten hráč, který dá gól i z hovna, ale zatím selhává i v daleko lepších příležitostech...ale samozřejmě to pro něj není jednoduché, nová liga, velká očekávání...

i třeba Martial včera, konečně se mu podaří se dostat do slušných šancí, ale to zakončení není dobré, není tam klid...loni by to alá Henry poslal na vzdálenější do šibenice, teď to trefí doprostřed...i pak ta střela levačkou ze 16ky, pošle to doprostřed...

je to podle mého dost v hlavě, chtělo by to podle mého ještě víc semknout, víc agresivity, víc víry v ten tým a přesvědčení, že to musíme dát...zatím mi přijde v tomhle Mourinho oproti minulým angažmá moc mírnej, chce to víc toho my vs zbytek světa...

Reagovat
J0EL

Tieto "keby" sracky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Lacko_Boh

samozrejme, zapas v ktorom este v 89. vyhravate by sa mal vyhrať ale keď si ho retrospetkivne zhrnieš tak remizka je akurat, viac ako jeden gol ste z toho zapasu nemohli vytrieskať (bez Chicharita)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

gramatika? lebo fakticky to je bez chybyčky (moj objektivny nazor), neviem čo sa na tom da dislajkovať ináč. Možno to že tam nie je vtip no...som si vas naučil no, tak mi treba no

Reagovat
Lacko_Boh

a kto si mysli že to bola penalta je slepy ako Giggsov brat

Reagovat
Busby babes

takze dneska uz neni penalta, kdyz ho Monreal nejdriv tahne dolu a pak mu spadne pod nohy? Dobry vedet, ze se dneska ve fotbale muzou pouzivat rugbyove skladky.

Reagovat
Lacko_Boh

pozri si to ešte raz prosím ťa. A asi by si si mal pozrieť aj rugby

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ManUtdUpdates_/status/799966106383368192

Co presne na tomhle chces rozporovat? Mic uplne nekde jinde, Nacho mu padne pod nohy s rukou napric jeho telem. Na rugby jsem koukal vcera celej den, super zapasy All Blacks a Francie.

Reagovat
Lacko_Boh

idem do kaderka,večer odpíšem

Reagovat
vodka

já nevim, mě z těch záběrů akorát vyplývá, že LAV si šel ochotně pro penaltu, to ustát prostě mohl.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Busby babes

tady to: ustat to mohl, najednou jako znamena, ze skok pod nohy neni faul nebo jak? Kdyz teda pominu to, ze uz jen to pridrzeni ho zbrzdilo a mic mu utekl do pice a mozna by ho dohnal nekde u brankove cary, tak zatazeni a pad pod nohy je faul.

Reagovat
vodka

pad pod nohy najednou znamena, ze da nekdo pred tebe ruku? jedine, co mel LAV v lajne behu byla ruka Monreala a on naschvál nechal nohy za sebou, kdyz na sobe monreala citil. Kontakt se nerovná faul.

Reagovat
Busby babes

Naschval necha nohy za sebou. http://www.fullmatchesandshows.com/2016/11/19/bbc-match-of-the-day-week-12-full-show-2/2/

se na ten skok Monreala podivej jeste jednou. Se snazis dokazat nejakou superobjektivitu nebo co? Nerikam, ze to byl nejakej super strasnej zakrok, ale faul to je.

Ses taky kulovy fanousek, koukni na Howarda, ten je vernej:Howard Webb: "Do I think Monreal in his attempt to get the ball impeded AV? Yes. I think its a penalty & I’m surprised Andre didn’t give it"

Reagovat
vodka

o nic se nesnazim, ale zadny skok pod nohy nevidim, proste mu tam co nejvic narval ruku a klicove je, ze nevidim nikde kontakt, kvuli kteremu by mel Valencia padat...

Reagovat
Busby babes

no narval mu tam ruku a pak mu padl pod nohy. a pri padu mu vzal telem nohy. Ja tam teda vidim hodne duvodu proto aby padl. Stejne tak to videl Giggs, komentator BBC a Webb. Stejne jako ty to videl zas Henry treba.

No nic, je to fuk, Mariner to nepiskl, podle me chybne, podle tebe ok. I na tomhle je videt, ze pripadny video ne vzdycky pomuze. Videli jsme to zpomalene a nekolikrat a stejne dojde x lidi k rozdilnym zaverum.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ManUtds_News/status/799967000470532097

Tady pohled z druhe strany. Imho teda neni moc o cem.

Reagovat
vodka

nebyla to penalta

Reagovat
SunFells

Takže dneska už není červená, když Darmian dostane žlutou za jeden zákrok, pak tam hodí šlapák za který je běžně žlutá a nakonec prostřelí Walcottovi koleno revolverem?

Reagovat
Busby babes

kde neco takoveho pisu?

Reagovat
SunFells

Nepíšeš, jen si též vymýšlíš.

Reagovat
Busby babes

kde si vymyslim?

Reagovat
SunFells

"kdyz ho Monreal nejdriv tahne dolu a pak mu spadne pod nohy"

Reagovat
Busby babes

co z toho neni pravda?

Reagovat
SunFells

Teď jsem ti to uvedl gumo

Reagovat
Busby babes

ok, takze ho nezatahal a nepadl mu pod nohy.

Reagovat
SunFells

Dobře, že sis to uvědomil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ale tak kdyz uz si s tim zacal, takze ta Darmianova zluta byla jako ok? Zluta za to, ze probehne okolo Walcotta, kterej sebou rizne na zem... Asi vitr Machale.

Reagovat
SunFells
Reagovat
kiwwi

A dnes je žltá zato ze sa Walcott sklati na zem keď prebehne okolo Darmiana?

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se divil, ale asi holt FArsenal

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, nie je tam vtip, to je prvá vec. Druhá vec je, že MU si včera zaslúžil vyhrať už len za to, ako zle sme hrali my.

Reagovat
Lacko_Boh

United hrali lepšie ako my, mali zapas pod kontrolou ale..no a čo ?(vo vysledku..samozrejme že ma nebavilo ako sme hrali). Nemali dať z čoho viac golov. Pološance.

Reagovat
Mastný Chobot

ako pološance to možno vyzeralo kvôli Čechovej genialite, ale hlavne na konci prvého polčasu aj tebe muselo solídne zovierať polky.

Reagovat
Lacko_Boh

bolo tam rušno, pravdu máš

Reagovat
Lacko_Boh

heh ale ja už vidim čo robíš, darmo sa snažím vysvetlovať ty si chceš len udobriť Ivana so Zajom kvôli tej penovej party čo chystaju a pozvali tam cely EF okrem teba...ups

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

Matuv primak, Matove strela, Martialova strela, Rojo hlava, plus ten zakrok na Tonyho... Tohle vsechno mohlo skoncit v brane. + par dalsich akci, ktere jsme spatne vyresili v koncove prihravce.

Reagovat
Lacko_Boh

Tak rozprávame sa o tom čo mohlo skoncit v bráne alebo o tutovkách? A ten dovetok za + to snad nemyslíš vážne brácho. Ten keď som čítal nahlas tak mi od smiechu zle zastrihla kotlety.

Ako pozri, mohli ste vyhrať ale o čo mi ide je to že remizu beriete ako nejakú tragediu ale keby tie goly padli opačne tak by ste vôbec takto nerozmýšlali. Detto s penaltou.

Reagovat
Busby babes

no vyhrat jsme meli, stejne tak jako jsme meli vyuzit nektere z tech sanci nebo polosanci. Nevyuzili jsme, smula pro nas. A jo, remiza pro nas v nasi situaci samozrejme je jako prohra, zvlast proto, ze jsme hrali doma. Nevim, co presne je na tom divneho, ze to berem jako velkou ztratu bodu, zvlast kdyz jsme byli velkou vetsinu zapasu lepsi.

Hraje se ale na goly a my ten druhej dat nedokazali. a penalta viz vyse. Ja tu argumentaci moc nechapu. To ted proste musi byt faul na cervenou aby se piskla penalta nebo co? Tyhle reci, ze to Valencia mohl ustat najednou znamenaj, ze takovej zakrok neni faul? A k tomu byt to opacne... no kdyby na druhe strane to stejne udelal Rojo proti Alexisovi, tak to by bylo halo...

Reagovat
J0EL

Matov priamy kop, ktory siel dva metre mimo? Alebo Martialova strela priamo do stredu branu? To o co sa snazis teraz? Niz z toho neboli tutovky a urcite to nemohlo skoncit v brane. Mozno ta Matova strela, ktoru Cech vytlacil, inak nic. To uz skor Alexisova sanca mohla skoncit golom.

Reagovat
Busby babes

tvoji logikou: Alexisova strela co sla pet metru vedle?

Reagovat
J0EL

Ide o to, ze sa to dalo povazovat za tutovku, kedze tam bol uplne sam 5m pred branou. To proste malo skoncit golom. To, ze to poslal takto doprdele je vec druha, ale urcite to bola vacsia sanca na gol ako vsetky, ktore si vypisal vyssie. O to tu ide.

Reagovat
Busby babes

kdyz rozdil je v tom, ze ja nepopiram to, ze Alexis mel sanci a velkou. Mata sam na hranici vapna, to povazuju za velkou sanci. Rojo hlavickuje sam na malem vapne, to taky povazuju za velkou sanci, Martial z hranice vapna to trefil doprostred brany. A i tak to musel Cech vytahnout dobrym zakrokem. Nicmene ta pozice byla dobra a Martial to mel trefit lepe. Z obdobne pozice uz nekolik golu dal, takze i tohle povazuju za dobrou prilezitost.

Reagovat
J0EL

Alexis mal tutovku. To o com pises ty su polosance resp. len klasicke strely z pozicii, ktore lepsim golmanom nemozu robit problem. Ty tu pises akokeby ste mali vyhrat rozdielom triedy, pritom jedinu tutovku v zapase mal Alexis. Bodka.

Reagovat
Busby babes

v cem presne se lisi Alexisova hlavicka a hlavicka Roja? Pozice stejna, Rojo v lepsim nabehu, Alexis jen z kroku, Rojo prudci centr... Ale ocividne to bylo uplne neco jineho... ok.

Reagovat
J0EL

Pred Rojom tam bol este Jenkinson, Alexis bol uplne sam. Ale stale ti unika pointa. Nemali ste viac cistych sanci ako my a predsa tu ides vytahovat polosance, ktore vam akoze mali vyhrat zapas (ako pises vyssie), co je proste bullshit. Laco ma v tomto pravdu, urcite to nebol tak jednoznacny zapas ako sa tu snazis prezentovat a nebyt Wengerovej tvrdohlavosti a priposranosti pri striedaniach, mohli sme vam zavarit uz ovela skor.

Reagovat
Busby babes

lol, vsak Jenkinson ten mic podskocil. ok, nemeli jsme vic sanci... whatever.

Reagovat
Busby babes

a Mata sam na hrane velkeho vapna, pred sebou jen Cecha.. to teda taky uz neni jasna sance? no ok. U Martiala jsem psal, ze to byla nadejna pozice, kterou mohl a mel zakoncit lepe. Tutova to rozhodne nebyla, ale uz nekolikrat z takove pozice gol dal. Kdyby to lepe trefil, a jakoze to umi lepe trefit, tak gol dat mohl. nic vic, nic min.

Reagovat
J0EL

A nie, strela z poza 16tky ked k tebe uz pribieha dalsi hrac nie je jasna tutovka.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

Ten hrac byl vedle nej. Mata byl sam na vapne a strilel. To je pro me tutovka. ze vedle nej bezel bek nic moc nemeni. Mata z toho mel dat gol.

Reagovat
J0EL

Ok nezhodneme sa. Mata tam sam nebol a bol mimo 16tky a z takych pozicii sa goly davaju tazko. Tutovka to nebola ani nahodou.

Reagovat
nani92

proti dvanástim sa hrá ťažko

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian

Reagovat
I am Mancunian

nevadi

Reagovat
Gunner14

Reagovat
alcantara

Citujes uz Joseho z tlacovky?

Reagovat
Nikikrew

Mozno Joseho syn. Jeden jebnutejsi ako druhy

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Proti 13.tim videl jsi ty holuby jak zvrchu srali na hrace UTD.?? !!

Reagovat
Swarley

asi tak, to je prostě j-bat

Reagovat
janinho

to je co toto? :D Rio sa zjavne nudi nechutnym sposobom!

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Toure v zaklade City.

Reagovat
Teoretik

jůtúbeři dnes v suchém triku a teď se mohou věnovat důležitějším věcem, jako je propagace spoďárů

Reagovat
JIMMY-PO

ty vole ten Sunderland by s takou zostavou mal problem aj v champe..neskutocne co tam natahali za tie roky

Reagovat
Amos

Jako nic proti, ale ani za ten bod nejsem rád. Ten přístup hráčů, ta sestava a taktika - všechno špatně. Ozil měl teď volno, měl si odpočinout a dneska je tam potočit, jenže nic. Elneny nemůže hrát ve středu s Coquelinem ani Xhakou, vlastně by neměl hrát vůbec, určitě nemá na tým, jakým je Arsenal. Jenks i Nacho dost hořeli, Čech skvělej, stopeři často zachraňovali, Coq MOTM od nás.

Jinak Alexis prostě potřebuje k sobě ještě jednoho útočníka v těchto zápasech. Theo dneska průměr, čekal jsem od něj také více.

Mile překvapil Giroud, ten by nás teď mohl táhnout, určitě bych dal šanci Oxovi, toho RB zvládl fajn, skvělá asistence.

Nemohu se zbavit dojmu, že nám prostě chybí Santi ale neskutečnym způsobem. Musíme urychleně koupit náhradu za něj, líbil by se mi Koke. Dál si myslím, že byla chyba nedat šanci Joelovi, ten si herně rozuměl s Mesutem, Alexisem a vpodstatě se všema. Vždycky dokázal něco vymyslet. Další věc je Ramsey, ten se mi na křídle prostě nelíbí, neni to dobrá varianta a určitě bylo znát, že dnes nehrál Iwobi.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

za prvú vetu

Reagovat
Ondiis

MOTM Mustafi, jinak souhlas

Reagovat
Taiger

MOTM Čech bez debat.

Reagovat
Vrana17

Vždit jste měli jednu střelu na branku komiku :-D (za co tedy nejsi rád, respektive byl bys rád kdyby jste neměli ani bod?)

Reagovat
Taiger

Jsem zvědavej na sestavu proti PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo #Messi is unwell with vomiting and will not be available for today's game.

Mam pocit, ze Messi pozeral dnesne derby PL

Reagovat
vladis271

alebo mu prišla daňová kontrola do domu a odstrašil ich tím, že má silnú angínu.

Reagovat
Staenly10

Bude nějakej kvalitní link na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Aspoň xko dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to sakra těžkej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Azza v zakladu, konecne i Bainesy zpatky, nevypada ta sestava marne.

Reagovat
pingla

Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue čo ti jebe, viac golov dal jak Kane s Janssenom dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca aj Betaleb a Chadli maju tolko co Son v lige.

Reagovat
Mastný Chobot

ja mám rovnako ako Eriksen, kde mám pochvalu?

Reagovat
smazaný uživatel

to sa neráta, ty si nemusel hrať za Tottenham.

Reagovat
Le Gunner

Naštěstí.

Reagovat
Hokaido

Watford-Foxes zkušeně minus 2,5 golu.

Reagovat
Nikikrew

over 2.5 za 15 minut, moze byt

Reagovat
fenixLFC

clyne by uz mohol zacat hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Akeeeeeeeeeeee golaso

Reagovat
Hokaido

Ake

Reagovat
Zaschrona

Lukaku Stacilo nasmerovat telo jen tak, aby se to odrazilo do brany, ne nad ni...

Reagovat
smazaný uživatel

pekna akcia, skoda, Forster pekne

Reagovat
Zaschrona

Ach jo, vsechno dobre, ale pak to zakonceni, Barkley.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints super defenzíva...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to tam budeme horko těžko procpávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City bez streleckého pokusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc lidí musí začít pressovat, jediný, kdo tam běhá je Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

nuz Kompas to je bida

Reagovat
smazaný uživatel

Virgil v tejto sezóne už podáva seriózne výkony hodné veľkoklubu. Snáď si to nikto nevšíma.

Reagovat
EXoRcIsT

vraj onho ma zaujem Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Vrabejka si všiml, jen barva dresu mu unikla

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany zase zranený..?

Reagovat
smazaný uživatel

Gólman mu skočil bokem na hlavu, asi to bude na krunýřek na týden, možná dva.

Reagovat
Zaschrona

Jagielka potrebuje nahradit, uplne mimo, opet.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints su nas vyborne pripraveni a my klasicky s vela reprezentantmi nie sme uplne v pohode... skoda...

Reagovat
smazaný uživatel

van Dijk hraje úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya yaya yaya yaya yaya yaya yaya toure!

Reagovat
smazaný uživatel

van Dijk ma vo vrecku celu nasu ofenzivnu trojicu

Chcel by som vidiet Origiho aj Sturridga v 2. polcase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

zatial ma to vôbec nebavi. je to vsetko brutalne pomale a zaspate. clyne furt na zemi, mane pobehuje vsade a nikde, plus je dost nepresny (aj ked jediny mal sance, aspon cosi) a wijnaldum mi pride vyslovene zbytocny, vsetko mu brutalne trva....

Reagovat
Zaschrona

Priserny vykon a ze jsme spalili tri absolutni tutovky je uplne jedno. Nevim, co musi predvadet Funes Mori a Holgate v treninku, ale proc porad hraje Jagielka? Presne to stejne jako Distin - nohy nestihaji, kariera u konce, jen si to snad Koeman uvedomi driv nez Martinez... A k cemu je dobry McCarthy, to by me taky zajimalo. Akorat beha, nic jinyho...

Reagovat
avicii

van Dijk, ten chce strasne knam nemyslel som si ze saints su tak dobry v defenzive, mame viac z hry, snad to tam trpezlivo zvladneme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako Van Dijk Matip by byla slušná dvojka Tobych snad oželel i toho Taha

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

to tebe staci ten Lovren?

Reagovat
vladis271

Ja ho nemám tak rád, že z nejakého dôvodu mi podvedomie hovorí, že je to jeho chyba, že sme dnes nevyhrali . pričom je to chyba neproduktivity v útoku a najmä Firmino mal tú loženku dať.

Reagovat
fenixLFC

zatial ano, ale je mi jasne ze posila tam pride. kazdopadne by nou nemal byt van dijk. pride mi ako taky o neico lepsi a mladsi skrtel. klopp chce o nieco technickejsieho stopera. dnes zas vyzeral ako boh pretoze len branili, ale keby idu proti nemu technicki hraci v rychlosti tak zvykne horiet

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Saints jsou výborní. To jejich napadání a vystupování je perfektní. Forster předvedl parádní zákrok. Coutinho je zdvojovaný a hrají na něj pěkně od podlahy a bohužel to na něj hodně platí. Mané to tahá moc na sebe. Gini nevýrazný. Bude to chtít hodně přidat jestli chtějí tři bodíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

3 bodiky? zo St. Mary's si ich berieme len my

Reagovat
cristiano.K.

Nejlepší na hřišti Hendo, kromě dvou akcí Maného nic navíc.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Saints to dělají chytře, napadají na hranici faulu věčně, často i za a nepouští nás k naší hře. Snad to ve 2. poločase půjde lépe a Coutinhovi tam padne nějaký wonder goal

Reagovat
smazaný uživatel

penalta?

Reagovat
13

A zase, neustále si pomáhají držením a Clattenburg to pouští případně dá domluvu max.

Reagovat
smazaný uživatel

bože.. to se musi davat..

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaaaa, skoda

Reagovat
Whitemedia

Francis ty si chuj..

Reagovat
nani92

Coutinho do Barcelony, no jasné

Reagovat
13

Rádi si ho necháme, neboj.

Reagovat
Whitemedia

Bojaaan

Reagovat
samson192

Zabaleta

Reagovat
mikelinos

Nevíte proč je zápas Sunderlandu přerušen?

Reagovat
Swarley

výpadek elektřiny

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Bennhy

Stadium of Dark

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blackout na Stadium of Light

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Can taka laxnost

Reagovat
fenixLFC

na tu tragediu sunderlandu s hullom sa uz zjavne nemohli pozerat ani elektrikari

Reagovat
smazaný uživatel

cedric este sa jeduj

Reagovat
blaugrana

Prasivy ogrgel Krkic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

jooooj, toto mal byt gol, Emre

Reagovat
Coutinho10

Emree skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino wow

Reagovat
fenixLFC

firmino

Reagovat
smazaný uživatel

FIRMINOOO, co viac chcete TY KOKOS

Reagovat
Bennhy

Firmino

Reagovat
samson192

City ani za polku sa nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

toto už je moc tyvole

Reagovat
Coutinho10

twl Firme

Reagovat
samson192

Wickham

Reagovat
smazaný uživatel

Conor

Reagovat
Whitemedia

Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Palace poďme na 3 body.

Reagovat
blaugrana

Sunderland som trafil, ale Boban Krkic bol proti, aby som.trafil aj Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Akoby to vesmír vracal domácim za to, jak im Liverpool odkúpil hráčov. V druhom polčase 3 jasné gólovky...

Reagovat
smazaný uživatel

PICA CO VIC CHCETE

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tohle bude plichta, tak to budou jeste zbytecneji ztracene body, nez v burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, Firmino...nakoniec to už Saints nezvládajú ten nápor..

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya wow

Reagovat
smazaný uživatel

skusil by som asi Origiho

Reagovat
Mastný Chobot

ayay do piči

Reagovat
kiwwi

Yaya zachranuje City

Reagovat
smazaný uživatel

och take sance to vazne ma ist zajtra do cela chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes už úraduje

Reagovat
smazaný uživatel

ach nahnevany som kvoli tolko sanciam

Reagovat
nani92

piče Mourinho, Basti by dnes tak tiež rozhodol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

*Wenger

**Sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Yaya. Pekne si maže Pepa na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Danielovi sa nechce behať alebo je taký pomalý?

Reagovat
blaugrana

Sa bojí, aby sa zas nezranil.

Reagovat
Zaschrona

COLEMAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach, hrozne frustrujuce... X sanci a na miesto 2/3:0 0:0 ...

Reagovat
nani92

to mi hovor

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild

?? Dokonale to plati o nasich poslednych 3 domacich zapasoch

Reagovat
nani92

nesnaž sa, betonovali sme

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Ligter

to je snad sotva na tyhle tři smajlíky

Reagovat
nani92

Anichebe + Defoe si mažú PL na chleba

Reagovat
kiwwi

aky je rok, 2012?

Reagovat
fenixLFC

*championship

Reagovat
smazaný uživatel

Pep tam naordinoval slušnú hádzanú, až sa mi to hnusí.

Reagovat
vladis271

Nedá sa vyhrávať všetko.

Reagovat
diastan

No ještě včera by mě ani nenapadlo, že Yaya u nás ještě rozhodne nějaký zápas

Ale díky bohu za něj, jsem zvědavý jestli ho bude stavět i dál

Reagovat
lucius6

Jako dneska hrál velmi dobře a to i nebýt těch gólů, ale podle mě to u něj bude hodně o fyzičce a tu on určitě nemá na každý zápas, ale možné, že kdyby nastopuil každé 2-3 zápasy, tak by mohl být schopný odehrát naplno celý zápas nebo jeho většinu.

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Wanyama, Dembele, Winks, Eriksen, Kane, Janssen.

Subs: Vorm, Carter-Vickers, Trippier, Wimmer, Alli, Onomah, Son.

WHU: https://pbs.twimg.com/media/Cxo27lWW8AAmbOX.jpg:large

2 útočníci, Winksy místo Sona. Vypadá to na nějaké 4-3-1-2, zase derby sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to zbytečně defenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono asi není moc koho do útoku postavit. U Alliho je velké překvapení, že je vůbec v nominaci, pač měl být podle dřívějších informací několik týdnů mimo kvůli kolenu. A Sonaldo hádám hrál v nějaký asijský prdeli kvalifikaci, vrátil se předevčírem a na lávce bude dospávat jetlag.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych tam viděl Onomaha, ale je fakt, že nejsou k dispozici další křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Winks v základu . Doufám, že až dá gól, udělá tu "Winking" celebration

Reagovat
blaugrana

West Ham dnes vymetie kurník.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je tobě po tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Zjistil, že Poche trénoval Espanyol.

Reagovat
smazaný uživatel

oh shit

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja som to nepochopil tak, ako si to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Klidně mohl pískat.

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo má inak WHU na konci rukávov britskú vlajku? Je v tom nejaká symbolika? Alebo je to poďakovanie za štadión?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v novom logu majú "london", čo predtým nemali. Asi to súvisí s tým ich presunom na nový štadión. Niekde som aj čítal, že sa snažia profilovať ako londýnsky klub.

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš celkový návrat k tradicím... britská vlajka byla obsažena na jejich prvním logu - https://en.wikipedia.org/wiki/File:Thames_Ironworks_FC_badge.png

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ANTONIOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mastný Chobot

ten chlapík má neskutočné šťastie tento rok ale krása, 6 gólov, z toho 6 hlavou - slušné na krídelníka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď se předveďte, experti.

Reagovat
smazaný uživatel

Antoooniooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezí úplně na piču. Ayew se tam sere a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs pri takom trápení v ofenzíve musia vyhrať v Monaku, ak chcú postúpiť...nevyzerá to dobre.

Reagovat
Mastný Chobot

práveže vyzerá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem vidieť derby v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si ani nepamatuju, kdy jsme naposledy dali gól ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by se na novom stadionu WHU nestalo

Reagovat
Mastný Chobot

Rose je boží

Reagovat
Mastný Chobot

Dobrý futbal, WHU už si zvykol na nové rozostavenie a hrá výborne, skoro do ničoho nepúšťajú a zo začiatku aj parádne zatápali. Z Tottenhamu sa mi okrem Rosea páči aj ten mladý Winks, inak ale slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne trapenie. Janssen a Winks dole, Son a Alli na ihrisko. To nie je možné, my gól nedáme ani keby sa hralo 900 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiks? Snad Wanyama, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem uš.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose s Walkerem mají asi po reprepauze slabé baterky. A začínám bejt alergickej na Wanyamu. Snad ještě nenahrál dopředu a když má soupeř míč a všichni couvají, on odběhne pressovat někam na RB soupeře a prostor, který opustí, musí sprintem pokrývat Winks. Nejlepší šance vytvořil Dier ze stopera, ale borci vepředu si zas nedokážou pohlídat ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že Rose musel odohrať aj ten nezmyselny priatelsky proti Španielsku. A tie hovna Creswell a Bertrand boli dostupní, pretože dnes hrajú celé zápasy.

Reagovat
SunFells

Uklidni se.

Reagovat
SunFells

Spurs jedou. Dopo jsem viděl zmínku, že mají nejdelší šňůru bez výhry (ve všech soutěžích) snad za posledních 10 či možná i 14 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok nás konec unbeatenu nakopnul.

Reagovat
SunFells

Možná je lepší se příliš nesoustředit na to neprohrát no. Ale neviděl jsem vaše poslední zápasy, krom toho s náma, tak nevím, jak vypadá ten přístup hráčů ke konci zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Winksyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

A někdo by ho tu v poločase vystřídal

Reagovat
smazaný uživatel

nakoplo ho to

Reagovat
hefy

Reagovat
Mastný Chobot

čo to... bol som pre pizzu a pred zrkadlom a zrazu 1-1 a WHU tečú

Reagovat
Mastný Chobot

Janssen

Reagovat
blaugrana

WHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Janssenův přínos se právě dostal do mínusu. Ale Dean taky dobrej kokot, za skoro stejné držení na Kanea pencku nedal.

Reagovat
SunFells

Depayovi jsem věřil, Janssenovi jsem věřil ...ničemu z Nizozemska už věřit nebudu

Reagovat
blaugrana

Ani tulipánom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase Ajax 16/17 Milik, 14/15 Blind, 13/14 Toby a Eriksen, 12/13 Vertonghen a Van der Wiel... Chce to nakupovat u ověřeného prodejce

Reagovat
SunFells

Právě, samí matláci

Reagovat
M0rb1D4S

Ale co dělá zrovna Blind mezi těmi ostatnimi

Reagovat
kiwwi

to uz je trochu krc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš mezi ostatními odchody z Ajaxu, nebo ostatními hráči v základu Manchesteru United?

Reagovat
Mastný Chobot

Zaza do piči

Reagovat
fenixLFC

boze zaza ty si poleno

Reagovat
Mastný Chobot

Reid to je blázon

Reagovat
aither

Reagovat
Mastný Chobot

loool Randolph

Reagovat
blaugrana

Kkti, fakt kkti ty vole.

Reagovat
kiwwi

ach jo

Reagovat
blaugrana

Paródia.

Reagovat
aither

Tohle je přes čáru kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
hefy

OH WHEN THE SPURS

Reagovat
SunFells

Jaký happyend

Reagovat
smazaný uživatel

Pfuuu, famozny zapas toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Hurrikaneeee.

Reagovat
Edgewalker

Byly to penalty? Neměl jsem možnost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Byly.

Reagovat
Edgewalker

ok, dík

Reagovat
smazaný uživatel

byly

Reagovat
Edgewalker

díky

Reagovat
kiwwi

keby nefukol tu druhu, tak ti fanusikovia Spurs napisu, ze nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byla. All day long. Problém je, že na druhé straně byly takové dvě a ani jednu nefouknul.

Reagovat
fenixLFC

dalsia blamaz po rumunoch a dalsi dovod priat WHU vypadnutie

Reagovat
norton

zaza=kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Conte včera naznačil, že by Costa mal nastúpiť. Budeme teda v plnej sile, to je sľubný začiatok po repre pauze.

Reagovat
blade115

Bych teda radši v základu viděl Michyho.

Reagovat
fajdax

Proč?

Reagovat
Miguel19

Protože tím můžeme přijít o Costu na dlouhou dobu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne pochybujem, že by Conte zbytočne riskoval, keby si nie je istý, že je Costa absolútne fit.

Reagovat
blade115

Z několika důvodů. Costa nemusí být 100% fit a riskovat jeho zdraví proti Boro je nesmysl. Zrovna tak může dostat tu další kartu a být mimo na důležitý zápas se Spurs. A v neposlední řadě si taky Michy zaslouží nějaký herní čas a kde jinde než proti nováčkovi by ho měl taky získat... Boro je nepříjemný soupeř a není na místě je podceňovat, ale prostě bych byl radši, kdyby nastoupil Michy. Koneckonců bychom měli taky jasno v tom, jestli nám ten systém funguje i s jinými hráči než pořád s tou stejnou jedenáctkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Conte sa ale už k tej prípadnej piatej žltej vyjadril a jasne povedal, že kvôli tomu nebude nijako špekulovať. Keď to príde, tak sa tomu postaví a bude hľadať riešenia. Ak je Costa 100% fit, žiadny dôvod na svete nebude dostatočne silný na to, aby odôvodňoval to, aby hral Bats. Bohužiaľ.

Reagovat
blade115

Já taky teď neřeším, co udělá nebo neudělá Conte, ale co bych udělal já a proč. Mi je jasný, že zas nastoupí do puntíku ta stejná sestava...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to ako keby som nič nenapísal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

čo to sem cpeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo si u mě zaplatil reklamu, tak mu dělám reklamu.

Reagovat
fajdax

Dneska snad na čelo. Hlavně aby hrál Diego, sestava jinak jasná a dopřál bych půl hodinky cecikovi

Reagovat
Greny

takze dnes do čela a liga bude vypadat tak jak má , my první a Arsenal klasicky čtvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak moc si věříte, snad vám ta arogance naliská.

Reagovat
smazaný uživatel

Teba už tá tvoja nalískala?

Reagovat
Svatej

tohle je fakt trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Zrovna ty víš o čem mluvíš co? Po minulé sezoně.

Reagovat
Whitemedia

Přeháníte to, ale aby se vám to pak nevymstilo..

Reagovat
fajdax

Prejedeme je. Debakl

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo máte Spurs a pak City, tak tam snad aspon jednou ztratíte a my Sunderland s Bournemouthem zvládnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Podejte si ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci.

Reagovat
Mastný Chobot

je to slušnosť, ani Arséne si nechcel s Josém podať a podal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj chlapi, kde se da v Brne blizko svobodaku sledovat dnesni zapas? Dekuju za pomoc.

Reagovat
Maresma

sportbar Arena na Hybešove nebo v titaniu na nových sadech

Reagovat
smazaný uživatel

V titaniu je to konkrétne Tusto pub.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesport.cz/zapas/lOsMsb81/#prehled-zapasu

Ten Dolberg si to maze pekne na chleba.

Reagovat
Whitemedia

Traore

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný hráč.

Reagovat
Nikikrew

Na marodce Arsenalu je i nadále Santi Cazorla. Španělský záložník má už měsíc zraněnou achilovku a k ní se nyní přidaly potíže s kolenem. Cazorla je podle médií na cestě do Barcelony, kde ho čeká vyšetření u specialisty, který určí další způsob léčby. (clubcall.com)

Ku**a fix

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team v Middlesbrough: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Víťazná

Reagovat
Miguel19

Chelsea team v Middlesbrough: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs today: Begovic, Ivanovic, Terry, Chalobah, Fabregas, Oscar, Batshuayi. #CFC

Reagovat
Svatej

aina

Reagovat
Whitemedia

Dalo se čekat, že bude mít Conte na lavičce raději zkušenější hráče.

Reagovat
fajdax

Will odepsanej? :(

Reagovat
Whitemedia

No vidíš, on vlastně není ani na lavičce. On se do sestavy zase dostane, Pedrovi ta skvělá forma nevydrží dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či by to bola nejaká výhra pri jeho ,,produktivite".

Reagovat
fajdax

Doufám. Kor když muže hrát na wingbackovi i místo Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Boro hrajú so stopérskou dvojicou Chambers a Gibson. Friend, ich najlepší hráč, je zranený a na ľavej strane obrany hrá Fabio. Ten hrá hádam prvý ostrý zápas v sezóne.

Reagovat
blade115

Úplně jak Ancelotti...

Reagovat
Miguel19

5 - Chelsea have named the same starting XI for five consecutive league games for the first time ever in the Premier League. Constant.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

by mě zajímalo jak dlouho chce Conte toto provozovat, aby jsme na to dříve či později nedojeli...

Reagovat
Miguel19

Dokud to bude taková jízda

Reagovat
Mimalu

tak hra je parádní tj, ale ta nerozehranost zbytku týmu je poněkud znepokojivá

Reagovat
smazaný uživatel

To je vždy riziko, no. Ale toto je menšie zlo povedal by som.

Reagovat
fajdax

Dokud budeme hrát jednou týdne, tak to je bez problému

Reagovat
Mimalu

tak čeká nás klíčové vánoční období kdy bude program nahuštěný, přijít nějaké zranění (zvlášť teď v zimním období nic neobvyklého), tak může nastat solidní problém

Reagovat
smazaný uživatel

Solídny problém by nastal, keby sa zraní viac hráčov naraz. Hlavne keby sa zraní Hazard a Costa naraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard se nezraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger like this

Reagovat
Squinty

Máte někdo link na Chelsea? dík

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo prosim odkaz? dekuji moc

Reagovat
smazaný uživatel

proč to ten idiot nenahrál Mosesovi?

Reagovat
Whitemedia

Už ve 4 minutě někomu nadáváš do idiotů kvůli zkažené přihrávce?

Reagovat
smazaný uživatel

emoce a Moses si krásně naběhl do volného prostoru a Pedro to viděl ale stejně se otočil a nahrál ... soupeřům

Reagovat
off-olda

Rád bych viděl nějakou Valdésovinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To je hovado.

Reagovat
off-olda

Slušný sáně.

Reagovat
TopinB

Jak se na to dneska dívám

https://www.youtube.com/watch?v=IOcKbbBUiWU

Reagovat
off-olda

Vždyť se nehraje ani 10 minut...

Reagovat
TopinB

Nejde tak o ten výkon, ale vyhráli jsme pět her v řadě, předpokládám, že buď dneska nebo příští týden se to zesere

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, ani jsme nedali gól v těch prvních 10 minutách ..

Reagovat
Svatej

bože, co to předvádíme, jsme absurdně měcí

Reagovat
Whitemedia

Takhle to holt po repre pauzách bývá..

Reagovat
off-olda

Ten Traoré je super.

Reagovat
Miguel19

Wtf se posrali s těmi přihrávkami Soustředění level nula...

Traoré je parádní.

Reagovat
fajdax

Typek uklouzl

Reagovat
samson192

Traore vychovany Barcou

Reagovat
off-olda

Ramirez

Reagovat
Miguel19

To není ani roh Solidní střela...

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, proč si nedokážou nahrát?

Reagovat
fajdax

Diego zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tomu fotbalu nepomáhá, že Boro stojí v 10ti na vápně.

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso dnes nemá den a není sám.

Reagovat
Miguel19

Parádní akce, škoda že to vyšlo na Pedra...

Reagovat
Hokaido

Valdes wtf

Reagovat
Whitemedia

Valdes tohle si schovej na jindy

Reagovat
off-olda

Fakt to nedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Pedro.

Reagovat
off-olda

Ale teda Hazard na Mosese..

Reagovat
Whitemedia

nejlepší zákrok kola bychom každopádně měli..

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro ty čuráku.

Reagovat
Whitemedia

Pedro

Reagovat
Svatej

Omg pedro, dvakrát to takhle vyjebeš

Reagovat
smazaný uživatel

no je to idiot prostě

Reagovat
off-olda

To už si fakt ale dělá prdel...

Reagovat
liquicitizen

Pedro prosím

Reagovat
blade115

Nevím, co je s Willianem, ale zanedlouho se musí vrátit do sestavy, s Pedrem se dlouhodobě v základu počítat nedá.

Výkon rozporuplný, sice jsme lepší, držíme míč, vytváříme šance, ale zas je neproměňujeme, ztrácíme míče a vázne rozehrávka, Matič dnes dostává solidně zahulit od hráčů Boro. To ale po repre pauzách bývá, je potřeba s tím počítat a nenechat se ovlivnit tím hypem, co se tu vytvořil. A hlavně si zachovat úroveň a nenadávat hráčům do čůráků po neproměněné šanci, to by bylo taky moc fajn.

Reagovat
off-olda

O poločase výměna Traoré <--> Pedro.

Reagovat
Pospovič

Pedro táhni, když nejsi schopný nic proměnit

Reagovat
fajdax

Kurva co ještě chcou

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro to slušne zajebáva

Reagovat
blade115

Tady to měl hlavně vzít na sebe Costa... Pedro posral několik přihrávek a z těch 3 šancí, za které se mu tu nadává, bych mu vytkl tak tu druhou. U první vytáhl famózní zákrok Valdés a u třetí se neměl ani k míči dostat, Diego měl střílet.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Famozny zákrok? však by to ani nešlo na bránu podla mna

Reagovat
blade115

To teda šlo, pusť si to znovu. Dal to Valdésovi do protipohybu a ten to nepochopitelně vyrazil nad.

Reagovat
smazaný uživatel

Což ale neznamená, že to neměl zakončit lépe. Dostal to do ideální pozice na svoji silnější nohu, to musí být prostě gól. Stejně jako ta snadná nahrávka Hazardovi do prázdné.

Reagovat
Svatej

co to tam předvádí ? Vždyt se ho nikdo nedotknul ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!!

Reagovat
Pospovič

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAA

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Big D

Reagovat
smazaný uživatel

Takový gol z hovna

Reagovat
Arbiter

nejlepší útočník letošní sezóny PL

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Bez debat

Reagovat
Miguel19

Parádní orientace...snad jedinej z toho vápna věděl kde je míč

Reagovat
Ritchie

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOO

Tohle přesně jsme potřebovali !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To j takovej král !!!!! COSTA

Reagovat
liquicitizen

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

Ale těžko říct, jestli to měl být roh..

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak tezko ne. Roh to byt nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl, lehká teč tam byla, šlo to vidět z pohledu od branky Valdése.

Reagovat
hitZor

A hlavně to šlo slyšet na míle daleko

Reagovat
nani92

ale no tak, mohol by už odísť Coutinho odísť do Barcelony, Costa naspäť do Atletica, Aguero nech sa vráti domov a titul bude už náš

Reagovat
blaugrana

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by všichni 3 museli k vám, abyste nějakou šanci měli

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on na to fakt má čich, než se ostatní zorientovali, tak on už míč kopal do branky

Reagovat
smazaný uživatel

Sled myslenek. Mic - brana - kopat - slavit. :)

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to by se dalo dobře zprofitovat na tričkách.

Reagovat
Whitemedia

Courtois musel předvést nějaký zákrok naposledy proti Manchesteru že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Průměrný poločas, což je po repre pauze normální.

Nicméně pár hráčů nastoupilo s horším soustředěním, hlavně teda Pedro. Ale s postupem času už se to srovnalo. Ten gól nám snad pomůže a Boro to trochu otevře..

Chtělo by to nahradit Pedra, bohužel není kým. Ideálně by se tam dnes hodil Willian.

Jinak pro mě nejlepší Luiz, ten je zase parádní. Všechno s přehledem řešené. A za ním Moses, opět výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to celé přijde nějaké zpomalené. Alonso hraje špatně, Pedro taky. Matič mi přijde neviditelný, ale špatně nehraje. Nejlepší asi Luiz, Azpi a Moses zatím, ale není to žádná hitparáda.

Reagovat
Arbiter

Mi třeba vadí trochu výkon Alonsa, asi druhý nejhorší po Pedrovi. A jinak jde vidět, že Mosesovi hráči důvěřují, jde přes něho spousta založených akcí. Zatím obrovské překvapení letoška

Reagovat
Miguel19

Jj, Alonso taky slabší..

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně si ho skoro nikdo z Boro nevšímá. asi si myslí, že hraje s nimi

Reagovat
Arbiter

tak tam to dokonale nedává Fabio...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to najlepšie, ale zase Boro má tu defenzívu sakra dobrú. A aj vzhľadom na naše predchádzajúce výkony z toho môžu bolieť oči. Urvať víťazstvo je najdôležitejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Na Karankovi je vidět, že ho učil Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesborough zúfalý výkon zatiaľ, teda až na Adamu. Chelsea hraje ale parádne. Žltú kartičku pre Costu poprosím.

Reagovat
Miguel19

Traoré měl super 10 minut, ale pak jsem ho snad ani jednou nezahlédl.. Z Boro nejlepší ale..

Reagovat
Mastný Chobot

a Chambers?

Reagovat
smazaný uživatel

on hrá?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

to je dobré, keď o stopérovi ani nevieš, že hrá

Reagovat
SunFells

nechybuje.

Reagovat
Miguel19

Mohlo být hotovo..

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Mělo být hotovo.

Reagovat
off-olda

De Roon čtvrtý faul a pořád bez karty. To mě fakt poser.

Reagovat
Whitemedia

já viděl tři zatím

Reagovat
off-olda

Je možný, že jsem si ho někam přidal. Tři měl ale minimálně.

Reagovat
Whitemedia

Roon dnes už třetí faul a pořád bez žluté..

Reagovat
Busby babes

Ten Costa je letos fakt zvire.

Reagovat
Whitemedia

Ani teď si Thibo nezachytal..

Reagovat
fajdax

Ramirez strasnej dřevak a ještě k tomu nesympatickej

Reagovat
off-olda

Wow Edene

Reagovat
Miguel19

Tvůrce Cahill.

Reagovat
Hokaido

Teď to měl teda Costa fakt jen o kousíček kurva.

Reagovat
off-olda

Luize čeká žlutá a ještě přitápí pod kotlem.

Reagovat
Arbiter

ten Pedro je prokletý vole

Reagovat
Miguel19

To je škodaaaaa, velká paráda.

Reagovat
Whitemedia

Pedro tvle

Reagovat
Hokaido

Pedrres

Reagovat
off-olda

Costa jak si narazil s tím obráncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro, wow

Reagovat
Svatej

Pedro nás regulérně připraví o body, já už to vidim

Reagovat
Miguel19

Však tedka to trefil super..

Reagovat
blaugrana

Pedro. Zastrel sa.

Reagovat
Miguel19

Aby nás to nemrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

TO SI DĚLÁŠ PRDEEEEL.

Reagovat
Ritchie

už mohlo být dávno hotovo, místo toho srovnaj a já se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli po těchto šancích dostanem gol, tak se poseru regulérně.

Reagovat
liquicitizen

to nieje možné čo dneska zahodíme

Reagovat
Hokaido

Z Kantého prostě nemůžu.

Tohle je pro nás snad nejlepší nákup desetiletí. Od začátku sezony strašně zapracoval na rozehrávce a obrovsky ji zlepšil.

Momentálně prostě jeden z nejlepších, ne-li dokonce nejlepší, DM na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to málem posral :D

Reagovat
Hokaido

Jsem to přivolal.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem to dočetl a kante namazal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
Whitemedia

Alonso

Reagovat
Arbiter

ten Alonso ať už raději nestřílí

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso je dnes na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso s Pedrem se vsadili, kdo toho víc zadrbe?

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro už střídej, gola nedáš a když ti člověk nahraje, tak to akorát zajebeš.

Reagovat
TopinB

Moses teď

Reagovat
Whitemedia

Negredo

Reagovat
off-olda

Zastavte toho Traorého už Kurtoá

Reagovat
Arbiter

Thibo

Reagovat
smazaný uživatel

Tybo ale aspoň chytat nezapomněl

Reagovat
Miguel19

Strašný kokotiny vyvádíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobaaaah

Reagovat
Hai

Ten Gaston je strasnej drevak

Reagovat
off-olda

Ramirez je pořád bez karty? To je neskutečný.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Whitemedia

Jak mu to předtím rozhodčí počítal, tak ukázal 4 fauly a u dalšího už měl dostat kartu.. udělal pátý a zase nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Gaston vypadá jak Ferdinand, když se směje.

Reagovat
SunFells

Gastonovy vlasy jsou rozcuchané.

Reagovat
off-olda

Ač soupeř, tak Traoré je boží.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Conte se to dnes snaží dohrát po Mourinhovsku, snad to klapne

Reagovat
off-olda

Proč Oscarovi nikdo neřekne, že vypadá hrozně s tím knírem?

Reagovat
TopinB

Nedělá třeba Movember? Vůbec nevím, ale pokud má hrozného kníra tak by to mohlo být ono

Reagovat
off-olda

To ještě frčí?

Reagovat
TopinB

Tak listopad je furt, takže jo A je to pro dobrou věc, tak proč ne

Reagovat
kvasha16

ako presne to pomaha?

Reagovat
TopinB

Zvyšuje profil mužských sebevražd, depresí, rakovin a tak. Někdo se zeptá, proč má známá osobnost knír jak německý pornoherec ze 70. let, někdo mu řekne, že je to kvůli Movemberu, první osoba si to najde na netu, nechá se třeba prohlédnout u doktora jestli nemá rakovinu, anebo si možná uvědomí, že lidi jsou ochotní poslouchat pokud se cítí smutný a teda je pravděpodobnější, že bude ochotnější se vykecat o věcích co ho trápí.

Ne na každého to bude mít takový efekt, to určitě ne, ale pokud to pomůže chytnout rakovinu dost brzo aspoň u pár lidí, u kterých by to jinak nezjistili, tak proč ne, knír nic nestojí (maximálně nějaké číslo hezké slečny ) a lidi přispívají dobrovolně na šíření, takže kdo nechce, nemusí.

Je to něco jako ty růžové ptákoviny pro rakovinu prsu, lidi to mají na očích tak spíš si rozmyslí, jestli si nezajít na prohlídku

Reagovat
kvasha16

ale ja by som do toho asi nesiel

Reagovat
TopinB

Tak jasně no, já třeba taky ne, knír mi nikdy nerostl, ale nechávám si kozlí bradku

Reagovat
Hokaido

Ten měsíc je peklo, no. Mezi známýma je to v pohodě, ale když je pak člověk někde na veřejnosti, tak se trochu stydí.

Já jsem ho držel poslední tři roky, ale letos si ke kníru nechávám i trochu vousy, který to trochu zakryjou. Sice to je proti pravidlům, ale nevypadám jako úplnej kokot.

Reagovat
alcantara

Victor sa uz chytil? Snad jo, po tych vsetkych problemoch.

Reagovat
off-olda

Fischer? Nic moc...

Reagovat
alcantara

Valdes

Reagovat
TopinB

Chalobah

Reagovat
Ritchie

Moses MOTM

Reagovat
blade115

Diegoooo

Reagovat
Arbiter

Luiiiiiz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to abysme na SB neprohrali. A co vic, chtelo by to vyhru, abysme je stahli na dostrel. Zapas o sest bodu, no to zas budou praskat kosti

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, posledni vyhra na SB v roce 1990! ok, plichta bude stacit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkl sem dnes na Chelsea a Conte mě ničím nezklamal, týmu dal duši, chuť, bojovnost, zaujetí.Tým postavený na bojovnosti v kterým má jednoho genia Hazarda.Všichni hráči jsou takticky úplně fantasticky postavení, málo chyb, i když se to některým nelíbí že hraje třeba Alonso, chtěli by tam nějakýho štírka, tak právě Alonso dnes odvedl neuvěřitelně skvělej pracovitej vyváženej výkon jak dopředu tak dozadu.Co pomůže mrskat nožkama a dělat paradičky když je hráč pozičně úplně mimo.Alonso 90 minut jezdil nahoru dolů a nedopustil se ani jedné chybičky.To samé Matič, poctivej hráč, nedělá blbosti a je tam kde má být.Kante taky dobrý až na jednu chybu.Costa přestě hráč do systému Conteho, pracant další..Chelsea vyhraje titul, sem si skoro jist, je třeba porazí Arsenal nebo tak někdo, ale oni si pojedou tu svoji poctivou hru bez zbytečných kudrlin.Viděl sem úplně přesnou kopii hry s kterou slavil u nás.Je to bůh.

Reagovat
Whitemedia

S Alonsem jsou všichni spokojení Ale jinak souhlas se vším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso je pán, vypadá jak motovidlo, ale udělej ho jedna na jedna.Nemáš šanci, hraje strašně jednoduchej fotbal, narazí a jde, sklepne dozadu, počká si na volnej prostor.Ve Fiorentině možná technicky vyčnivali jiní a pěkně se na ně dívalo, ale Alonsa sem osobně z těch hráčů Fiorentiny chtěl nejvíc, protože on zápas odjezdí.

Reagovat
kvasha16

ta pozicia wingbeka mu pefektne sadi zatial

Reagovat
Arbiter

Nevím, no. On má být tím defenzivnějším a přesto mi nepřijde úplně jistý dozadu, pozičně to úplně nedává. Ne, že by byl Moses o dost lepší, ale tam mu pomáhá Azpi.

Reagovat
ajouki

Můžeš toto trvzení nějak podložit? Konkrétně na základě čeho má být tím defenzivnějším? A pak to s tou poziční hrou, jestli máš nějaké konkrétní příklady kde to teda nedává?

Reagovat
Arbiter

Co se týče defenzivnější role, je to zjevné, na jeho straně "operuje" Hazard, který má obrovský prostor a na bránění té lajny docela prdí (což potvrdil i sám Eden). Odpovídá tomu i Heatmap: https://s4.postimg.org/x9px7b3e5/alonso_vs_moses.jpg nebo jejích reálné postavení v zápase: https://s21.postimg.org/8n9kktkfb/sestava.jpg

Co se týče poziční hry, tak nemám zrovna v rukávu nějaký příklad, ale často mi přijde, že se zaběhne a pak zapomene vrátit nebo není na té levé straně tam, kde být má...

Reagovat
ajouki

Díky. I za ty obrázky. Bohužel ta heatmap zrovna tvojí interpretaci neodpovídá. Stačí vzít do úvahy počet náběhů na hranici pokutového území a jde vidět, jak vysoko Alonso hrál. Je to zkreslené i faktem, že se mnohem častěji zapojoval do rozehrávky na vlastní polovině. Celkově ale mají oba podobné role. Stačí se podívat na předchozí zápasy, že tam není žádná dlouhodobá tendence.

U té poziční práce pak záleží, kdo hodnotí, kde na té levé straně má být.

Už jen z té průměrné pozice jde ale vidět, že levou stranu pokrývají zejména Cahill a Matič. Alonso má hlavní defenzivní úkoly v bloku, a to plní. V ofenzívě jsou jeho pokyny takové, že kdykoliv se hráč s míčem koukne vlevo, tak musí být v náběhu nebo pozici pro přihrávku. To taky plní. V tomto systému propadnutí neznamená tu typickou katastrofu, kdy musí zaskočit stoper a najednou je to 1 na 1 ve středu pole. Proto bylo vidět, že v presinku vystupuje hodně vysoko.

Reagovat
Arbiter

Pozor, já nepopírám, že Alonso nehraje vysoko, jen podotýkám, že má mnohem defenzivnější úlohy, což dokládá i to, že na Heatmapě je prostě po celé lajně, Moses nikoliv. Ofenzivní pokyny s Mosesem mají nejspíš obdobné, ale Alonso je prostě ten, kdo hlídá prdel Hazardovi.

Jak jsem psal, potvrdil to sám Eden:

‘I play this way with Belgium, too. Defensively, with the national team I have [Yannick Ferreira] Carrasco close to me. Here I have Alonso just behind me who defends a bit more, and has those responsibilities.

‘That allows me to concentrate more on hurting teams going forward. And it’s worked. I’ve managed to make a positive impact in games, and my form is there.’

Reagovat
ajouki

Ale heatmapa je úplně něco jiného. Ta je vytvářena na základě pozic, kde ten hráč přijímá přihrávky a kde sám přihrává. To není o tom, kde se ve skutečnosti pohybuje. Jelikož byl Moses zapojen výhradně ve 3/4 hřiště, tak tam má velký flek. V tom zápase to tak bylo. Alonso tam má zachycené náběhy na defenzivní línii a má tam zachycenou rozehrávku kolem vlastní poloviny. Vůbec to ale neříká, kdo koho bránil a hlídal prdel.

A to co Hazard říká, tak se vztahuje zejména k práci v defenzivním bloku. Kdy se po většinu času může stavět do pozice, ze které může okamžitě hrozit soupeřovi brejkem.

Reagovat
Arbiter

Však je snad nabíledni, že když se pohybuje více v defenzivě, tak to bude i více zobrazeno na heatmapě, ne? Protože se tam holt víc pohybuje, více brání => víc se dostane k míči a má větší šanci se na heatmapě zaznamenat.

To, co říká Hazard, se vztahuje k jeho úloze dozadu, že se na to nemusí tolik soustředit a může se soustředit dopředu, protože mu Alonso ta záda hlídá. Myslím si, že je to z toho víc než jasné

Reagovat
ajouki

Heatmapa dokáže sice pěkně vystihnout to, co se děje, ale nedokáže vystihnout, to co se nestalo. To je ale problém všech modelů založených na zachycených akcích. Navíc takhle jsme hráli 6 ligový zápas a pokaždé to vypadá jinak. Jednou má roztáhnutou mapu Moses, jindy má Alonso stejnou jako v Moses v předchozím zápase. Hodně se to odvijí, jakou defenzivní taktiku zvolí soupeř.

A úloha dozadu je teda dobře široký pojem. Hazard nikdy nebyl ten, kdo by zastavoval rychlý protiútok soupeře. Tady se teda jeho role neliší. Zbývá defenzivní blok, kde dle už nebráníme v 4-5-1 či 4-4-2, ale 5-4-1 a ti krajní útočníci nemusí být tak hluboko. O tom mluvil.

Reagovat
Arbiter

Dívej, když budeš zpochybňovat jednotlivý argument, tak to klidně můžeš dělat a vyjde ti z toho, že ani jeden nedokládá to, že je Alonso ten defenzivnější. Když se na to ale podíváš dohromady, tak to ukazuje docela pěkný obrázek. Můžu se mýlit, ale myslím si, že v tomhle případě je to nepravděpodobné.

Reagovat
ajouki

Tak já to beru tak, že rozdíl v jejich roli je třeba 55:45% a to fakt nemá cenu řešit, kdo je defenzivnější. Zvlášť když se to liší zápas od zápasu. A navíc dle mě tam ani není důvod, aby se to nějak výrazně lišilo. Často je to i díky tomu, že Alonso naběhá ze všech našich hráčů nejvíc. Co jsem viděl jedinou statistiku, tak to bylo o 1km víc za zápas než všichni ostatní.

Přesněji: A natural left-footer, the Spaniard is ideally suited to taking advantage of the space opened up ahead of him by Hazard's tendency to drift around. He used it well. Against Leicester, he was the only player on the pitch to cover 12 kilometres. Moreover, his total of 74 high-intensity runs was more than anyone else too.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba Alonso tak nenadchl, ano hraje solidně ale top hráč to není, u něho je slabina nižší rychlost, včera několikrát dost propadl rychlostně a bylo z toho přečíslení, nebylo to poprvé. Ano teď má dobré období ale já si fakt nemyslím, že to bude hráč na dlouhodobý základ. Kéž bych se mýlil. Velké plus je, že na kraji hraje konečně hráč, který nehraje přes nohu, čili už lítají pořádné centry do vápna ale jak řikám, v mých očích to není zase tak hvězdné.

Reagovat
Arbiter

No ani ty centry nejsou bůhvíjak skvělé A ty jeho střely jsou prostě údesné...

Reagovat
blade115

Právěže 1v1 mi přijde dost slabý, proti Sotonu ho Tadič solidně vykoupal a ani se nemusel moc snažit. Jinak ale souhlas, není to prvotřídní supertalentovaný hráč, ale pracant. Odjezdí spolehlivě 90 minut, hraje pozičně výborně, splní si povinnosti dozadu a ještě stihne podporovat útok. Já s ním jsem náramně spokojen, dalece přesahuje má očekávání.

Reagovat
vladis271

No jo, až na to, že u vás nemal súpera medzi kvalitou kádra Juventusom druhým v poradí bol vždy minimálne rozdiel triedy. V PL máš 5 vyrovnaných tímov ktoré si to rozdajú o titul. A na to, že si si tak istý bodovo nad zvyškom ligy nijak nevyčnievajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak souhlasím, tvrdit s jistotou že dá titul je trošku přitažené za vlasy :- ). Je to jeho první sezóna v Anglii, pro něho změna i hraní přes vánoce, sám v rozhovoru říkal, že je zvědavý, jak se s tím popasuje. Tohle je sezóna na rozkoukání, Klopp už má sezónu navíc v PL, už ví co jak. O to víc je pochopitelné, jaká chvála jde na Conteho, kdy z týmu na odpis po minulé sezóně dokázal zatím vymačkat to, co dosud vymačkal a to v PL trénuje jen pár měsíců . ale o titulu je brzo mluvit, myslím si, že většina fans Chelsea bude souhlasit. Hlavní cíl je top 4, boj o titul by byl příjemný bonus.

Reagovat
vladis271

O titul pravdepodobne bojovať budete, ale to budú bojovať aj ostatné 4 tímy. A ako to tu už bolo spomínaé. Po 5 kolách sa odovzdával titul Pepkovi, A rsenalu nám a teraz vám? Proste blbosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já s tebou souhlasím, nevím popravdě kdo již předává Chelsea titul ale já jsem nikde nic takového ve velkém nezaregistroval. Jestli narážíš na některé příspěvky tady, tak to ber s rezervou, tady je běžné, že se každé kolo předává titul jinému týmu . Ale jeden či dva příspěvky nelze pak paušalizovat na všechny fanoušky, většina ví, že o boji o titul ještě nemá cenu mluvit. Podstatné je, že se sbírají body, které pomalu přibližují TOP 4, jestli z toho bude něco více....tak rozhodně bych se tomu nebránil ale mluvit o titulu je v tento moment brzo.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

test

Reagovat
pingla

Heaton neuveritelne

Reagovat
pingla

3:0

Reagovat
Nikikrew

Dnes to bolo nad slnko jasne ze to bude cista jednotka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele