Premier League - preview 10. kola

29.10.2016, 08:44, aktualizováno 31.10.2016, 09:04
Previews
Pondělní dohrávku má na svém programu také anglická Premier League. Kulaté 10. kolo završí třetí pokus Boba Bradleyho o první tříbodový úspěch v čele Swansea, zatímco Stoke Marka Hughese hodlá pokračovat ve zlepšené formě a prodloužit sérii bez prohry na pět duelů...
Stoke City - Swansea City  (pondělí 21:00)
Dva týmy na S, které zřejmě mají svorně navíc, než se potloukat na 17., respektive 19. příčce. To platí především o Stoke City, jehož neobměněný tým hrál loni pohodlný střed tabulky. To Swansea oslabilo o Gomise, Ayewa, Shelveyho či Williamse a teď si vrchem zvyká i na nové vedení...

Ve svém debutu se Bob Bradley vytáhl s odvážným výkonem na půdě Arsenalu, kterému podlehl 2:3, zatímco Američanova premiéra před domácím publikem už nabídla přeci jen opatrnější záležitost a bezbrankovou remízu. Tou velšský klub konečně utnul čtyřkolou sérii bez bodu a nyní je načase učinit zadost také své historicky nejdelší šňůře bez prvoligového vítězství, která čítá už osm zápasů.

Velkým Bradleyho úkolem má být najít spolehlivého střelce, neboť rovnou polovinu ligových branek labutí prozatím obstaral záložník Leroy Fer, což vskutku není dobrá vizitka především pro rekordní posilu Borju Bastóna, jenž se dosud chytá poněkud pomalu. Alespoň že se tedy trenérovi hned na druhý pokus podařilo udržet čisté konto - čili něco, co dříve Swans pod Guidolinem dokázali jenom jednou.

Stoke aktuálně sedí na sedmnácté příčce, což stále působí hrozivě, ovšem faktem zůstává, že za poslední měsíc Potters ušli několik kroků vpřed. Předtím byli i poslední, inkasovali jakoby pro zábavu, ovšem od domácí remízy s WBA na konci září už to jde. Následovala plichta na Old Trafford a dvě slepené výhry. Stoke tudíž momentálně jede jako nikdy od měsíce března.

Potters prozatím v Premier League doma se Swansea ani jednou nepadli a toto pravidlo se pokusí dodržet vesměs s celým zdravým týmem. Geoff Cameron má sice menší problémy s kolenem, to je ale všechno. Phil Bardsley je potom s otazníkem nikoliv kvůli zranění, nýbrž dědečkově smrti.

Ofenzívu Swansea by se v nejbližší době a možná už dnes mohl pokusit nakopnout Jefferson Montero, který se po trápení s lýtkem vrátil k tréninku. Ke startu v základní sestavy by už dále měl být způsobilý Fernando Llorente, jenž minule naskakoval alespoň z lavičky.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Cameron, Whelan - Shaqiri, Allen, Arnautović - Bony
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Van der Hoorn, Mawson, Kingsley - Fer, Cork, Ki Sung-yueng - Barrow, Sigurdsson (Llorente), Routledge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Ham United  (neděle 14:30)
Everton je aktuálně takovým chudším Manchesterem City: pod novým manažerem Ronaldem Koemanem začal famózně, teď ale čtyři kola v řadě neuspěl a potřebuje se nastartovat proti West Hamu, který se naopak po velice slabém rozjezdu konečně chytá...

A nejsou to pouze dvě ligové výhry v řadě, které Hammers katapultovaly mimo sestupové příčky, ale také - a možná především - pohárový skalp sousední Chelsea. Fanouškovské nepokoje sice jsou jistou šmouhou na vítězství WHU v poměru 2:1, ovšem postup do čtvrtfinálové fáze teď pro všechny bude hlavní.

Naproti tomu Everton již z Ligového poháru vypadl a právě jeho domácí nezdar s Norwichem znamenal zásadní zlom. Šnůra několika soutěžních triumfů byla tatam a nyní je to už déle než měsíc, co Toffees naposledy zažili slastný pocit vítězství. Everton sice doma zůstává v lize neporažen, ale i nedávná remíza s Crystal Palace zamrzela.

Povzbuzující zprávou pro Ronalda Koemana může být, že Romelu Lukaku má na West Ham historicky největší pifku ze všech klubů Premier League, když se proti němu prosadil rovnou osmkrát v devíti zápasech. Naopak špatným znamením jsou přetrvávající problémy dua Baines - McCarthy, a to zejména vzhledem ke snaze modrých ukončit pětikolové čekání na čisté konto.

West Ham kromě nedávných výsledků může těšit také skutečnost, že se rekordní posila klubu André Ayew zdá být připraven k velkolepému comebacku poté, co utrpěl vážnější zranění ihned v prvním kole. Mimoto ale Slaven Bilić pořád nemůže počítat s pěticí hráčů včetně útočníků Carrolla a Sakha.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Jagielka, Oviedo - Gueye, Barry - Bolasie, Barkley, Mirallas - Lukaku
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Kouyaté, Reid, Ogbonna - Fernandes, Noble, Obiang, Cresswell - Lanzini, Payet - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Víkendový program anglické Premier League uzavře duel mezi Southamptonem a Chelsea. Ve formě hrající hosté sice v týdnu vypadli z EFL Cupu, na ligové scéně však třikrát za sebou vyhráli a hozenou rukavicí pro ně musí být výsledky tria konkurentů před nimi. Na St. Mary’s to ale nebude snadná práce, navíc Southampton je posilněn postupem v poháru a nedávnou remízu na Etihad Stadium.

V říjnu se svěřencům Antonia Conteho opravdu daří. V Premier League má v tomto měsíci ze třech utkání plný počet bodů a navíc impozantní skóre 9:0. Naposledy Blues na Stamford Bridge deklasovali Mourinhův Manchester United, zpět na zem je ovšem vrátila středeční porážka v ligovém poháru s West Hamem.

"Víme, že Chelsea disponuje skvělým týmem a má předpoklady k zisku titulu. Bude to těžké," řekl na adresu londýnského velkoklubu zkušený lodivod Southamptonu Claude Puel. Jeho protějšek ovšem nějaké řeči o titulu vůbec nechce slyšet. "Pět týmů se nachází v těsném kontaktu, avšak my bychom se neměli dívat na tabulku. Musíme se soustředit na naši práci na hřišti," upozorňuje Antonio Conte.

"Je příliš brzo v současné chvíli mluvit o tabulce nebo o mistrovském titulu. Musíme se zlepšovat s každým dalším zápasem a věřit v to, co děláme. To je nejdůležitější," dodal italský manažer, který při skládání sestavy na sobotní duel musí počítat s absencemi. K dispozici ještě nebude Kurt Zouma, Cesc Fábregas a zřejmě ani John Obi Mikel.

Southamptonu bude chybět zadák Matt Targett, nejistý je start jeho konkurenta na kraji defenzivy a někdejšího hráče Chelsea Ryana Bertranda. Připraven zřejmě nebude ani Jay Rodríguez, jenž ve středu utrpěl otřes mozku. "Mé hráče čeká fantastické nedělní utkání. Nejdůležitější bude hrát naši hru," ví pětapadesátiletý Francouz.

Chelsea by určitě ráda zopakoval výsledek z února tohoto roku, kdy na St. Mary’s Stadium tehdy Hiddinkova parta vyhrála 1:2. Zajímavostí je, že nikdo jiný Saints na jejich hřišti v roce 2016 v rámci ligové soutěže dosud neporazil. To, že budou padat góly, zase slibuje statistika o tom, že celek z jihu Anglie proti týmu z jihozápadního Londýna ještě ani jednou v předcházejících třinácti střetnutích neudržel čisté konto. Každá série ale musí někdy skončit...
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cuco Martina, Van Dijk, Fonte McQueen - Clasie, Romeu, Davies - Tadic, Austin, Redmond
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Na první pohled by se asi mohlo zdát nefér, že o osudu Davida Moyese v čele Sunderlandu bude dost možná do značné míry rozhodovat duel s o skóre druhým Arsenalem, ovšem ve výsledku by stejně šlo jenom o špičku ledovce. Black Cats jsou bezradní, což se opět ukázalo i v týdnu v poháru...

Vypadnutí Sunderlandu na sebejistějším Southamptonu by ani takovým problémem nebylo, severovýchodní celek teď hlavně musí myslet na ligu, hůře působí spíše vyloučení Davida Moyese na tribunu. Skotský manažer zatím své nové angažmá vůbec neunáší a se dvěma body po devíti kolech bude možná potřebovat nějaký zásah shůry, aby sunderlandskou bárku stočil do správného směru.

Zrovna proti Arsenalu přitom aktuálně sbírat sebevědomí nechcete. Londýnský klub je neporažený už ve třinácti soutěžních zápasech a zvláštní motivací mu musí být klopýtání donedávna suverénního Manchesteru City. Na druhou stranu Kanonýři už v tuhle chvíli rozhodně měli vévodit tabulce, když proti Sunderlandu jistě budou chtít dokázat, že jejich neschopnost vstřelit gól Middlesbrough byla jen chvilkovým výpadkem.

Arsene Wenger sice na tiskové konferenci před zápasem v Sunderlandu potvrdil až dvouměsíční absenci Lucase Péreze, kterého prý soupeř z Readingu nakopl "úmyslně", zároveň měl ale pro fanoušky i dobré zprávy: zpátky k dispozici bude mít hvězdy letního Eura Oliviera Girouda a Aarona Ramseyho. Nejisté jsou starty Walcotta, Monreala a Cazorly.

Sir Alex Ferguson a Arsene Wenger, to jsou dva historicky nejméně oblíbení sokové Davida Moyese, s nimiž ryšavý kouč prohrál dohromady už 14krát. Prokletí se nyní bude pokoušet rozehnat i bez Larssona, Mannoneho, Boriniho, Cattermolea a Kirchhoffa. Naopak Defoe si v týdnu odpočal začátkem na lavičce a měl by být připraven.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Manquillo, O'Shea, Koné, Van Aanholt - Watmore, Rodwell, Ndong, Pienaar, Khazri - Defoe
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Walcott, Özil, Iwobi - Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Burnley FC  (sobota 16:00)
Z tvrdého direktu se bude oklepávat Jose Mourinho, potažmo vlastně celý Manchester United. Portugalskému trenérovi minulý týden hrubě nevyšel návrat na místo činu, jelikož si jeho celek ze Stamford Bridge odvezl nelichotivý debakl. V týdnu si sice na Old Trafford náladu zlepšili, když v ligovém poháru porazili svého městského rivala, nicméně pomalu už také uzrál čas, aby něco provedli s třízápasovou šňůrou bez ligového vítězství.

K tomu potřebují porazit nováčka z Burnley. Celek Seana Dycheho má zatím dle všeho spadeno především na celky z Merseyseide, jelikož z dosavadních 10 bodů jich rovnou 6 vytěžil z duelů s Liverpoolem a Evertonem. Obou výher však Dycheho svěřenci dosáhli na domácí půdě, kde ještě zdolali Watford a remizovali s Hullem.

Naopak na cizích hřištích se jim vůbec nedaří a na svůj první venkovní bod stále čekají. Do karet jim pravda nehrál těžký los, jelikož museli vycestovat na půdu Chelsea, Leicesteru a Southamptonu. Manažer hostí však jistě nebude spokojený s tím, že jeho celek ve všech případech inkasoval shodně tři branky a velmi lehce kapituloval. Těžko ale čekat, že si tuto bilanci vylepší zrovna na Old Trafford. Na tomto stánku totiž Burnley nevyhrálo již 12 zápasů v řadě - naposledy se zde ze zisku 3 bodů radovalo v roce 1962, což už je nějaký ten pátek zpátky.

Domácí už ovšem také zažili i lepší časy. Ona ani dlouhodobější forma Manchesteru United nepředstavuje nic úchvatného, z posledních ligových 6 zápasů mají Rudí ďáblové na svém kontě pouze jednu výhru s Leicesterem, krom toho pak dvě remízy a tři porážky. Horší bodový zisk po 9 odehraných zápasech pak zaznamenali jen v ročníku 14/15, kdy měli ještě o bod méně.

V médiích se hojně probírá i nedobrá forma dvou klíčových postav United, Pogby a Ibrahimoviče. A právě švédský reprezentant může vyrovnat svou nejdelší šňůru bez ligové branky - pokud v utkání s Burnley neskóruje, bude na zásah čekat již 6 duelů, což se mu naposledy přihodilo v roce 2007 v dresu Interu Milán.

Jose Mourinho nemůže následující dva měsíce počítat se službami Erica Baillyho, který si z minulého víkendu odnesl poranění kolenních vazů. K dispozici pak jistojistě nebude ještě Phil Jones, zatímco až před zápasem se rozhodne o dostupnosti Martiala a Rooneyho.

Po čtyřzápasové odmlce mohou hosté počítat s Andre Grayem, který si konečně odpykal svůj disciplinární trest. Do sestavy by se měl vrátit George Boyd a o tom, zda nastoupí také Steven Defour, by mělo být jasno až těsně před výkopem.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Blind, Shaw - Herrera, Pogba - Lingard, Mata, Rashford - Ibrahimovič
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Marney - Gudmundsson, Hendrick, Arfield, Boyd - Vokes
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Na Riverside se v sobotu odpoledne potkají dva nejmladší manažeři v současné Premier League - Middlesbrough pod vedením Aitora Karanky vyzve ve formě hrající Bournemouth, který pod Eddie Howem zažívá velmi solidní vstup do sezóny.

Domácí na vlastní kůži prožívají strasti spojené s postupem do nejvyšší anglické soutěže - zatím mají na kontě jediné vítězství, které si připsali na půdě marného Sunderlandu. Krom toho ještě čtyřikrát remizovali, ve zbylých případech pak odešli poraženi. Především týden stará remíza z Emirates může působit jako velké povzbuzení. Middlesbrough totiž podalo nebojácný výkon, v první půli si vypracovalo větší šance a s trochou štěstí mohlo přivést i šokující vítězství. Buď jak buď, Aitor Karanka by po čase jistě rád viděl své svěřence zvítězit.

Hosté si momentálně užívají poměrně nevídanou sérii bez ligové prohry - přemožitele nenašli už rovné čtyři utkání. Naposledy se museli v polovině září sklonit nad tehdy rozjetou mašinou Pepa Guardioly. Od té doby si ovšem připsali dvě remízy a stejný počet vítězství, přičemž Hullu nadělili rovnou potupnou "šestku".

Domácím fanouškům může optimismus do žil napumpovat skutečnost, že Middlesbrough se svým sobotním soupeřem doma ještě nikdy neprohrálo. V 8 takových střetnutích pětkrát zvítězilo a třikrát dosáhlo alespoň na remízu. Celkově se pak hned čtyřikrát z posledních pěti vzájemných duelů končilo nerozhodně.

Naopak pokud existuje statistika, kterou by příznivci Boro raději neviděli, jistě půjde o úspěšnost na vlastním stánku. Middlesbrough totiž získalo prachbídný jeden jediný bod, a to po remíze se Stoke City v úvodním kole. Nastává nejvyšší čas tuto skutečnost změnit.

Domácímu celku bude chybět pouze dlouhodobý marod Grant Leadbitter. Oproti tomu Bournemouthu bude chybět dvojice Brad Smith a Lewis Cook, nejistá je taktéž účast Marca Pugha a o dostupnosti Juniora Stanislase se rozhodne až v průběhu soboty.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Chambers Gibson, Friend - De Roon, Forshaw - Traoré Ramírez, Downing - Negredo
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - King, Arter, Wilshere, Ibe - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Leicester City  (sobota 16:00)
Na hodně zajímavý duel se mohou těšit diváci na White Hart Lane, kde domácí Spurs přivítají úřadujícího mistra z Leicesteru. Ačkoliv se jedná téměř o šlágr kola, je trochu zarážející, že si jej do svého vysílání nevybrala ani jedna anglická stanice - duel má kvůli tomu stejný výkop jako další čtyři sobotní zápasy, a to tedy od 16:00.

Tottenham Hotspur je jediným celkem, který v letošní ligové sezóně ještě neokusil hořkost porážky. V devíti zápasech Kohouti zatím pětkrát vyhráli a čtyřikrát remizovali, jejich první přemožitel se ale stále hledá. Uzme si tento primát pro sebe celek z Leicesteru?

Jestliže se na celou situaci budeme dívat objektivně, příliš pravděpodobné to není. Pro svěřence Claudia Ranieriho bylo na začátek sezóny připraveno kruté vystřízlivění. V úvodních 9 kolech nasbírali více proher než za celou loňskou spanilou jízdu a momentálně se nachází až na 12. místě tabulky. Těžká utkání na půdě Liverpoolu, Manchesteru United a Chelsea úřadující mistři vůbec nezvládli a vždy odešli poraženi rozdílem třídy. Hned v prvním kole pak ještě překvapivě podlehli Hullu, což znamená, že stále čekají na první bod ze hřišť soupeřů. Drobným pozitivem pro Claudia Ranieriho může být fakt, že zápasem s Tottenhamem ona těžká série venkovních testů končí.

To domácí mají letos dlouhodobé obtíže se střílením branek - pouze čtyřikrát se jim totiž v utkání podařilo vstřelit více než 1 branku, a to přitom už mají za sebou celých 14 soutěžních klání.

Jakmile se ovšem podíváme na kolonku branek inkasovaných, hned je jasné, že tady zase patří Tottenham k naprosté špičce. Pyšní se tou nejlepší ligovou defenzivou (o čtyři branky méně než kdokoliv jiný), která navíc ještě neinkasovala ligový gól ze hry.

Tottenham nemůže počítat s Toby Alderweireldem, který stále marodí se zraněným kolenem. Návrat Harryho Kanea se sice blíží, nicméně tenhle víkend se ještě na trávnících neobjeví. Mimo je i Moussa Sissoko, který si odpykává třízápasový trest.

Leicesteru by měl chybět Nampalys Mendy, který laboruje se zraněným kotníkem, a Ben Chilwell, kterého ze hry vyřadí svalové potíže.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Rose - Wanyama, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Son
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton - Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.20 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Hull City  (sobota 16:00)
V Hullu už snad nemůže být hůř, říkali si. Pak se zranil Robert Snodgrass a už si to neříkali. Tigers se potácí v hluboké krizi, ze které bude jen velmi těžká cesta ven. Nepomohlo ani to, že Mike Phelan získal do konce sezóny statut regulérního manažera. Spíš naopak. Podaří se Hullu alespoň důstojně odehrát zápas na půdě Watfordu?

Nováček ligy udivuje tragičností v defenzivních řadách a v sobotu může dosáhnout na jeden znamenitý milník. Po debaklech v Liverpoolu a Bournemouthu je Hull poslední krok od toho, aby se stal prvním týmem v Premier League, který ve třech venkovních zápasech v řadě dostal pět a více gólů.

Zabránit by tomu Tigers chtěli i za pomoci vítězství v ligovém poháru na hřišti Bristolu, které by snad do ztrápených řad mohlo vrátit trochu sebevědomí. Na Watford ho bude potřeba, Hornets zažívají další povedený vstup do sezóny a pohodlně si hoví v horní polovině tabulky. Přestože teď hráli dvakrát za sebou venku, nedostali gól a získali hned čtyři body.

Teď se navíc do obrany může vrátit uzdravivší Daryl Janmaat. Mimo hru jsou tak "jen" Isaac Success, Kenedy, Stefan Okaka a Craig Cathcart. Hull přišel o zmíněného Snodgrasse, který stráví na marodce zhruba měsíc. Připojil se tak k Andrewu Robertsonovi, Mosesu Odubajovi nebo Dieumercimu Mbokanimu.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Kaboul, Prödl, Britos - Zuňiga, Pereyra, Behrami, Capoue, Holebas - Deeney, Ighalo
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Elmohamady, Dawson, Davies, Clucas - Huddlestone - Meyler, Livermore, Mason, Henriksen - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Manchester City  (sobota 16:00)
Zkraje sezony vypadal Manchester City absolutně nezastavitelný, válcoval to i na evropské půdě, a Guardiola tou nejlepší cestou odpovídal kritikům na připomínky, že to dosud vždy měl příliš lehké. A vida, právě teď se naplno ukazuje, že to v Anglii španělský kouč lehké mít skutečně nebude. Šest soutěžních zápasů bez výhry, to je jedno nepříjemné Guardiolovo "poprvé", které se teď pokusí ještě povýšit WBA...

Také ve West Bromwichi se v těchto dnech upírá zvýšená pozornost na manažera. Tony Pulis měl mít po příchodu čínského majitele namále, nakonec si ale v pátek přeci jen vysloužil novou smlouvu do roku 2018 a prostor ke koncepční práci. V této sezoně se zatím Albion pohybuje tam, kde se s Pulisem v čele pohybuje většinu času - kolem 13. místa.

Pep Guardiola možná bude v koutku duše rád za statistiku, že Manchester City nad WBA vyhrál v předešlých devíti ligových střetnutích, ale nadto si bude moc dobře uvědomovat vlastní problémy. Zprvu rozjetý Kun Agüero se za klub a reprezentaci neprosadil už osmkrát v řadě a dva vstřelené góly celého týmu z posledních pěti duelů, to je bezesporu alarmující vizitka.

Konkrétně třeba David Silva má ale na Throstles vynikající vzpomínky (podílel se proti nim v osmi startech na sedmi brankách) a společně s Kevinem De Bruynem má na The Hawthorns pokládat základy povinné výhry. Belgičan je na druhou stranu od minulého víkendu trochu nakřáplý, spolu s Pablem Zabaletou má ale slušnou šanci na včasné uzdravení.

Tony Pulis vítá zpět klíčového obránce a napraveného hříšníka Jonnyho Evanse, obratem však ztrácí defenzivního záložníka Claudia Yacoba, který posbíral pět žlutých kartonků. Pro nedostatek fyzické kondice si zřejmě ještě příliš nekopne mladý útočník Saido Berahino.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Fletcher, Brunt - Phillips, Chadli, McClean - Rondón
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zabaleta, Stones, Otamendi, Kolarov - Fernandinho - Sterling, De Bruyne, Silva, Nolito - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Ve formě hrající Liverpool v sobotu večer zajíždí na půdu neoblíbeného soupeře, do Selhurst Parku. Crystal Palace letos předvádí průměrné výkony, a proto není divu, že se nachází v dolní polovině tabulky. Naopak Liverpool letos prohrál pouze jednou a drží se v nabité špičce tabulky.

Práce Jürgena Kloppa v Liverpoolu se v letošní sezóně začíná ukazovat naplno a zdá se, že se Reds vracejí k anglické špičce. Mužstvo z Anfield Road v lize naposledy porazilo West Bromwich, načež následně svou formu potvrdilo i v ligovém poháru, kdy pozměněná sestava vyřadila neméně ambiciózní Tottenham.

V čele tabulky Premier League se momentálně nachází tři týmy se shodným počtem bodů, jen o bod zpátky se pak nachází Chelsea s Tottenhamem. "Je to pro Anglii hodně charakteristické. Ale také třeba ve Španělsku je to hodně těsné. Každopádně v minulých sezónách to bylo (v Premier League) často hodně natěsno. Nesmíme se tím zabývat, musíme jenom sbírat body a soustředit se sami na sebe," upozorňuje Klopp.

Někdejší trenér Dortmundu bude v sobotu postrádat stopera Mamadou Sakha, nejistý je potom start od letošní sezóny levého obránce Jamese Milnera, jehož v týdnu sklátila chřipka. Naopak po odpykání trestu je k dispozici Jordan Henderson. Eagles se po zranění vrací klíčový obránce Scott Dann, naopak kvůli potížím s lýtkovým svalem bude možná chybět Jason Puncheon.

Zajímavostí je, že v posledních čtyřech soutěžních duelech mezi těmito soupeři vždy zvítězil hostující tým. V předchozích devíti ligových střetnutích navíc Crystal Palace Liverpoolu vždy vstřelila gól. Alan Pardew by se se svými svěřenci měl ovšem spíše soustředit na defenzivu, čisté konto nedokázali udržet již čtrnáctkrát za sebou. "Je to klíčový ukazatel pro každého manažera. Musíme se více koncentrovat," ví zkušený Pardew.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Ward, Tomkins, Dann, Kelly - McArthur, Cabaye - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Can, Henderson, Lallana - Mane, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City962120:920
2.Arsenal FC962119:920
3.Liverpool FC962120:1120
4.Chelsea FC961219:919
5.Tottenham Hotspur954013:419
6.Everton FC943213:815
7.Manchester United942313:1214
8.Southampton FC934211:813
9.Watford FC933313:1312
10.AFC Bournemouth933312:1212
11.Crystal Palace932412:1211
12.Leicester City932411:1511
13.West Bromwich Albion924310:1010
14.Burnley FC93158:1310
15.West Ham United931510:1710
16.Stoke City92349:169
17.Middlesbrough FC91447:117
18.Hull City92168:227
19.Swansea City91268:155
20.Sunderland AFC90276:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1676)

Přidat komentář
smazaný uživatel

West Ham se pěkně vyhoupnul nahoru

Top 10 highest average attendances in England (2016/17)

Manchester United - 75,276

Arsenal - 60,002

West Ham United - 56,949

Manchester City - 54,190

Liverpool - 52,582

Newcastle United - 50,297

Chelsea - 41,523

Sunderland - 41,226

Everton - 39,227

Leicester City - 31,837

Reagovat
smazaný uživatel

WHU a LFC

Reagovat
kiwwi

jak sa tym West Hamom snazi zakryt to, ze to sem dava kvoli tomu aby sa pochvalil Newcastlom

Reagovat
smazaný uživatel

na ty tabulce jsou zajímavý tři věci

1) WHU a jeho skok z 10. na 3. místo v návštěvnosti

2) NUFC a jeho návštěvnost v druhé lize

3) SAFC a věrnost jeho fanoušků při tý bídě, co hrají

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

4) City a jeho falšování v uvádění pravdivých čísel

Reagovat
Wat

Anglická Dukla Praha.

Reagovat
Swarley

spíš Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

5) vernosť Londýnskej smotánky Arsenalu

Reagovat
Wat

Ale 2) bych vynechal, aby ses moc nechválil.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze to sem vlastne nepatri, zalezu zpatky pod Champ...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja neviem, mne príde úplne normálne, že keď má WHU nový štadión, s väčšou kapacitou, tak bude aj tá návštevnosť vyššia. Navyše sú v Anglicku len dva väčšie štadióny (kde sa hráva pravidelne ligový futbal) od toho olympijského. A to OT a Emirates, aj keď Emirates je skoro kapacitne veľký.

Fakt mi príde zaujímavé iba to, že je tam NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

*skoro rovnako kapacitne veľký.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se tak vyhoupnout v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham a jeho fans

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi řekni, jestli je ta statistika mylná nebo fanoušci Spurs nechodí na zápasy? Nebo přestavujete?

Reagovat
smazaný uživatel

Kapacita WHL je momentálne len niečo vyše 31 000 po tom, ako bola časť SV tribúny zbúraná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Klub takového formátu jako Chelsea potřebuje vyšší kapacitu jako sůl

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Pospovič

Reagovat
salami

to je fakt drsný

Reagovat
smazaný uživatel

Hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked dnes zase stratime body tak sa uz vazne zastrelim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorý zápas tipujete na najgólovejší dnes?

Reagovat
nani92

United- Burnley..my im dáme 3, záleží koľko pustíme

Reagovat
Nikikrew

Boro vs Bourmonth alebo CP vs Pool

Reagovat
smazaný uživatel

Boro vs Bour právě vidím na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Leicesteru zvykne kazdy silny klub nalozit takze mozno Spurs im tiez daju aspon 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Aktualne nemame nikoho, kdo by ty goly dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Watford - Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool.

Reagovat
raduinho

Man City vyhrajou 5:1.

Reagovat
iamek

Dneska minimalne 4:0

Reagovat
Busby babes

budu rad i za 1:0.

Reagovat
vrabejka

Dnes si konečně zastrilime. 1-4 (Benteke, Mane 2, Coutinho, Lallana)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Arsenal chce nekdy neco vyhrat, tak zkratka musi byt suverenni v techto zapasech, uz Boro a doma remizka je dost velky otaznik.. a je mi jedno, co ostatni zahraji, Arsenal zkratka nema co delat na spici tabulky, jestli nedokaze tyto povinne zapasy dotahnout do trech bodu.. at si ztrati venku na City

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to jedno, ak proste pozbierajú dosť bodov na 1. miesto?

Reagovat
smazaný uživatel

A neděje se tohle rok co rok stejně? Arsenal právě musí tohle zlomit, protože ty sezony jsou jako přes kopírák

Reagovat
smazaný uživatel

Povinné 3 body a posun na první flek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz byly minuly vikend ..............

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to při té bídě co Sunderland předvádí více než povinná výhra.

Reagovat
C-M@ster

Má někdo po kapsách bilanci Moyese proti Arsenalu? On obecně měl proti top týmům mimořádně bídný výsledky.

Reagovat
masly008

David Moyes prohrál 14 zápasů Premier League proti Wengerovi – jenom Sir Alex Ferguson prohrál tak vysoký počet zápasů proti francouzskému manažerovi.

Reagovat
C-M@ster

Už to vidím.

Moyes má proti Wengerovi 4-7-14. To není tak zlé, jak jsem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to teda přijde jako strašná statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem ke kvalitě týmů, které Moyes vedl, je to normální statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton a MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Everton nikdy nebyl top a štaci v MU snad ani není třeba zmiňovat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Top ne ale širší špička to byla

Reagovat
vladis271

Reagovat
blaugrana

Vidím to na ďalšiu stratu City.

Reagovat
samson192

Reagovat
Hokaido

Ty PL ještě neznáš... Tak si pamatuj, že proti Pulisovi nemůžeš nic ztratit, můžeš jen získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blaugrana

No ale získať môžeš aj stratou. Napr. keď pošleš doprdele tupú ženskú.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
Lacko_Boh

čo ak je pekna?

Reagovat
blaugrana

Tebe by nevadilo, keby bola pekná pokým by neotvorila ústa a šli by z nich samé sračky?

Reagovat
Swarley

tam už by spíš záleželo, jak moc by byla otravná...pokud by tě těma sračkama otravovala od rána do večera, tak je to samozřejmě problém...ale pokud by byla fakt moc pěkná a jen příležitostně mlela nějaký kraviny, tak o co jde...

Reagovat
blaugrana

Dlhodobo by si to nezniesol. Ale zas všetky ženy meľú sračky, a keď sú k tomu ešte škaredé, tak konečná.

Reagovat
Swarley

to zase ne, ale záleží, co v tu chvíli od toho čekáš...jestli to nebereš jako něco vážnějšího, tak to nemusí být takový problém...

Reagovat
TopinB

Ženská není flaška chlastu, záleží na obalu, ne na obsahu

Reagovat
blaugrana

No pokiaľ má byť na celý život, tak záleží na oboch kritériách. Pokiaľ ti teda nestačí konverzácia typu: Akú chceš kabelku ty fandra? Lui Viton.

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

To jo, ale já to myslel v kontextu krátkodobého vztahu, typu "z postele bych ji nevyhodil" jak tady někdo psál pár dnů zpátky

Reagovat
vladis271

Toto a podobné podobné vety sa strašne preceňujú. Alebo nad charakterom si nevyhoníš. Je to pravda, Ale ak má byť ženská na celý život tak musíš počítať s tým, že v určitom momente sa z nej stane skôr kamarátka a verný spojenec do posledných dní než sexuálna partnerka. A potom by som chcel vidieť reakcie chlapov čo sa rozhodovali čisto na priťažlivosti a vnútro odsunuli nabok.

Reagovat
TopinB

Viz odpověď na blaugranu Ale pointa dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Maresma

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Makiii

Gunners - Nemel by dostat dnes sanci OX misto Iwobiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že Walcott není úplně fit, tak čekám Oxe napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi je Wengerův kůň. Měl by nastoupit i dnes

Reagovat
Mastný Chobot

jo, myslím, že bude hrať.

Reagovat
mr.Silver

Ja chci Girouda do zakladu, ale asi tezko tam bude

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa je to dnes dosť možné

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno budu hrat obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už by dnes Sunderland mohol zabrať a získať 3 body. Prianie 3:0 (Defoe hattrick )

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Agüero je spojován s odchodem z Manchesteru City, do Tottenhamu, jak se spekulovalo, ale nezamíří. Manažer londýnského celku Mauricio Pochettino popřel kontakt mezi oběma stranami.

Co to je za kokotinu s prominutím? Nechápu jak s něčím takovým vůbec někdo mohl přijít

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, angličtí novináři

Reagovat
Mastný Chobot

Santi, Theo aj Nacho sú doubt na dnes a Iwobimu by sa hodila lavička na jeden zápas, nech naberie sily. Celkom sa teším na zostavu, dúfam, že tam bude Gibbs, Elneny, Ox, aj Giroud. Ako to potom bude vyzerať na ihrisku, to je druhá vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked hral coq a neny ten stred bol moc pomaly a nekreativny. Ked Santi nebude hrat tak vam moc neverim

Reagovat
SunFells

Santi nastoupí

Reagovat
SunFells

Čekám proser.

Reagovat
Nikikrew

taky tak

Reagovat
Hokaido

Pokerový OT:

Od pondělí bude Vojta Růžička bojovat na finálovým stole Main Eventu World Series of Poker 2016 o bracelet a nějaký drobáky.

Turnaj s buy-inem 10k dolarů se začal hrát už v červnu, po sedmi dnech a po vypadnutí 6728 hráčů se hra zastavila a finálový stůl teď dohrává posledních 9 hráčů - tzv, November Nine. Už teď má každej jistej milion dolarů, vítěz pak bere 8M. ¨

Tady je sestřih her z posledního dne na ofiko youtube kanálu WSOP, tak můžete kouknout:

https://www.youtube.com/watch?v=cNBWq_NkBBI

Tady je rozhovor s Vojtou:

http://www.pokerman.cz/vojtech-ruzicka-poker-mi-toho-hodne-dal-jsem-pripraven-mu-neco-taky-vratit-9841/

Kdyby někdo chtěl, bude určitě live stream s odkrytými kartami.

Tak mu trošku přejte a fanděte.

Reagovat
Taiger

Je někde seznam těch 9 hráčů z finálovýho stolu? Jestli tam nejsou nějací OG hráči jako Negreanu nebo Ivey, kdy jsem na to koukal ještě back in the day. A v kolik že začínaj v to pondělí, páč tam se to dosere těma Time Zones slušně.

Reagovat
Hokaido

http://www.wsop.com/news/2016/Jul/7892/MEET-THE-2016-WORLD-SERIES-OF-POKER-NOVEMBER-NINE.html

Tady krátký profily těch hráčů.

Sunday, October 30 ESPN 8:30 PM

ESPN2 11:00 PM

Monday, October 31 ESPN2 8:00 PM

Tuesday, November 1 ESPN 9:00 PM

A časovej rozpis. V Las Vegas je časovej posun asi minus 9 hodin.

Reagovat
Taiger

Díky.

Reagovat
ernyyyy

Pokud máš zájem,tak je vše na pokerman.cz (tím nechci dělat reklamu :) ) v češtině. Jednotlivé profily hráčů, kdy se bude vysílat, rozhovory atd.

Reagovat
Busby babes

i nejaka ceska TV to myslim vysila, Nova sport?

Reagovat
ernyyyy

Přesně tak,bude to vysílat i Nova Sport. Jako komentátoři by měli být Jan 'hownorez' Nakládal (top cze online player) a cibák

Reagovat
Hokaido

Fakt že jo.

Reagovat
cristiano.K.

dávají to pravidelně.

Reagovat
Hokaido

Hele WSOP asi ne, to si možná pleteš s European Poker Tour.

A takhle živej stream budu nejspíš v Česku poprvé.

Reagovat
cristiano.K.

jsem myslel obecně poker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už je to tady, bitva 2 nejlepších trenérů Premier league - Pulis x Guardiola

Reagovat
SunFells

Prý Guardiola, to je mamlas

Reagovat
Nikikrew

Cibulaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

Ale Kerberka ji smete.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejak tvrdili aj v Rusku.

Reagovat
Mastný Chobot

vo finále turnaja majsteriek? to je snáď historický úspech pre nás, nie?

Reagovat
Nikikrew

samozrejme uvidime ci zvladne este aj to finale

Reagovat
smazaný uživatel

Finále AO byl ještě větší úspěch, řekl bych.

Reagovat
wild

finale GS je urcite vacsi uspech

Reagovat
Mastný Chobot

hej? ja sa do toho zas tak nevyznám, myslel som, že tento turnaj by mal byť to najprestížnejšie

Reagovat
Miguel19

Je tam debilní systém, což to dost sráží..

Reagovat
Hokaido

Turnaj mistryň je takovej Emirates cup, kdežto GS je jako Liga šampionou.

Reagovat
wild

ono sice je tu len TOP 8 hracok, ale GS je vzdy viac. Sice u muzov je ten rozdiel vyraznejsi, pretoze oni hraju az na 3vitazne sety a ostatne turnaje su len na 2. Avsak format tohto turnaja, ze mozes prehrat aj 2zapasy a nakoniec turnaj aj tak vyhrat, co sa moze podarit prave teraz Cibulkovej mu ubera na celkovej kvalite a narocnosti.

Reagovat
wild

Inak povedane, na finale GS potrebujes vyhrat 6zapasov..na tomto turnaji Domca vyhrala 2x a 2x prehrala a aj tak je vo finale.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
EXoRcIsT

obe hrali super

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon, gratulace na Slovensko Teď ještě sejmout tu germánku a otvírám šampáňo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
blaugrana

Ten ženský tenis, to je na dvojitú srdcovú zástavu každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ženský tenis to si radšej pozriem baseball.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou je to kvalitka a dobře se na to kouká. Zvlášť když proti sobě hrajou celkem pěkné baby.

Reagovat
Miguel19

Což v tomhle zápasy nehrály

Reagovat
smazaný uživatel

Cibulková je pěkná

Reagovat
SunFells

V obličeji jo, jinak strašně podsaditá.

Reagovat
patas92

Krátké nohy širší než delší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
raduinho

a malý kozy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

čo Milan?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Je to věc názoru no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to asi jo, ale když si to vezmeš v globálu.. pokud nemá být Cibulková pěkná, tak není pěkných 95% bab na světě Je pravda, že je strašně malinká, ale jak píše SF, v obličeji rozhodně pěkná je

Reagovat
Miguel19

Takový malý tlustý hrošík s většími zuby..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2016/03/dominika-cibulkova-in-break-magazine-february-2016-issue_1.jpg

Hele já nevím, ale když jste tak kritičtí, tak by mě zajímalo, co máte doma teda

Reagovat
Mastný Chobot

<3

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

Takovou super fotku uděláš i s Gabrielem.

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parada

Reagovat
Hokaido

Nádherná. I to její zvláštní tělo je super.

Reagovat
Taiger

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné baby áno, ale tenis ma v ich podaní vôbec nebavi.

Reagovat
Hokaido

Mě taky ženskej tenis vůbec nebaví, ale turnaj mistryň je letos fakt hodně kvalitní, skoro každej zápas top.

Reagovat
Edgewalker

Ženský tenis je právě nejlepší ze všech tenisů. Tam to může být klidně 6:2 a 5:1 ( 40-15) a ještě není rozhodnuto. To u mužů nebývá (když nepočítám Berdycha )

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Toto vyjadrenie Kližana pred turnajom ste zachytili: „Tenis nesledujem a už vôbec nie ten ženský. Radšej sa venujem štúdiu jadrovej fyziky. Každopádne Domči držím palce.“

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Edgewalker

Čech – Bellerín, Mustafi, Koscielny, Gibbs – Coquelin, Elneny – Oxlade-Chamberlain, Özil, Iwobi – Alexis.

Subs: Ospina, Jenkinson, Holding, Gabriel, Maitland-Niles, Ramsey, Giroud.

Hm.

Reagovat
Edgewalker

Obávám se stejné bezradnosti jako proti Boro.

Reagovat
Taiger

Santi bude chybět nejvíc. Snad Ox potvrdí formu, ten zápas bude jeho.

Reagovat
PhilipS

ještě se to v historii nikdy nestalo, že by Ox něco potvrdil, ale třeba se stane zázrak...

Reagovat
Miguel19

Několikrát již potvrdil, že je to půměrák.

Reagovat
PhilipS

to je jedině no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi už bude hrávať do konca vekov zjavne

Reagovat
smazaný uživatel

kto mal byt miesto neho? keby bol theo zdravy tak iwobi sedi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Koupíme v zimě Sterlinga a ten ho vystrnadí

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Co je na Alexis - Giroud - Ox vtipného?

Reagovat
Euphael

Samozřejmě na hrotu a Senčísko se stáhne na křídlo ...

Reagovat
Mastný Chobot

ale na pravé!

Reagovat
smazaný uživatel

Já už myslel, že bys chtěl aby brousil lajnu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to zvladal Lord Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Lord zvládal všechno, nemůžeš ho srovnávat s ubohým Olivierem

Reagovat
smazaný uživatel

ten je po zraneni predsa, dneska si urcite zahra ale tak asi nebude uplne ready

Reagovat
SunFells

Do pytle, šak Santi včera naplno trénoval.

Reagovat
Euphael

Šak ho postaví na Ludogorec a tam ho nějaký brazilský Bulhar zrasí

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že dnes zrovna dnes není třeba a může vynechat s klidem i LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Listopad a nam se to zas zacina sypat

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Edgewalker

Jo, za měsíc zas budem všichni vyhazovat Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

el neny

Reagovat
Euphael

nic jiného není

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
PhilipS

v zápasech, co jsem ho viděl hrát, byl dobrej. Za ty peníze je to skvělej nákup...

Reagovat
smazaný uživatel

on je konzistentne dobry ale nic viac..co celkom staci ale dvojka el neny coq je jedna z najslabsich aku mame

Reagovat
PhilipS

podle mě by se ještě mohl rozjet. Hraje zatím možná moc na jistotu no, ale líbí se mi jeho standard pod kterej nejde.

Reagovat
SunFells

Konzistentně dobrý je jednak kurva pozitivní a třeba proti Man City byl nejlepší na hřišti, při těch málo příležitostech, co dostal.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Don't forget the clocks go back tonight which in Liverpool means the 1980s...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na gunners? DÍKY

Reagovat
Hachim Mastour

Pohoda 2:0 .Sunderland ešte nebude brániť tak ako na jar

Reagovat
Swarley

proč ti vojáci musí pochodovat jak totální p-če, to nikdy nepochopím

Reagovat
Mastný Chobot

ten vojak bol sfetovaný?

Reagovat
Swarley

ano, láskou k vlasti

Reagovat
fenixLFC

preboha to aj piennar je v tom sunderlande to tam moyes ma fakt strasny odpad, to sa ani neda pomenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí si dělá prdel ne ?

Reagovat
Euphael

ty dresy jsou uplne peckovni

Reagovat
SunFells

Proč nehrajeme ve venkovních?

Reagovat
Euphael

Kustod zapomněl naložit

Reagovat
Tommy the Gunner

Coq

Reagovat
SunFells

Coqův tah na bránu

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=IeoTcjbSyUI

to bylo jak tihle ultraběžci

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIS

Reagovat
Hachim Mastour

Ox

Reagovat
Taiger

Ox je top, říkám furt.

Reagovat
SunFells

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEEEEEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Edgewalker

Gooooooooooooooooooooool

Reagovat
mr.Silver

Krasa a Oxik super

Reagovat
smazaný uživatel

paradne oba dva..

Reagovat
Mastný Chobot

Ox aj Alexis top robota

Reagovat
Counter

Krááásně Ox i Alexis

Reagovat
Taiger

Až bude Theo v pohodě, tak to budou s Oxem slušně valit na těch křídlech, Iwobi už potřebuje rest.

Reagovat
Euphael

Ojojojojojoooooooj.....Ox paradne ale Alexiiiiiiiiiiis

Reagovat
blaugrana

Bellerin ale má tej pomády na kešeni. Travolta sa môže schovať.

Reagovat
smazaný uživatel

oooh krásny gólik

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, jako kdybych vide Oliviera, skvela hlavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Alexis!!!!

Reagovat
PP

Hezkyyyy... jenom ten o 20cm vyšší stoper čekal na co??

Reagovat
Heisenberg

Ox, Alexis Sunderland celkem poziční nestíhačka, už třikrát jim naši utekli.

Reagovat
Mastný Chobot

tretí mesiac sezóny, Ox ani poriadne nehráva a už je to jeho najproduktívnejšia sezóna ever

Reagovat
Mastný Chobot

a away fans si idú Nananana Giroud

Reagovat
Heisenberg

Palec nahoru za to, že Moyesey přinesl typicky španělskou hru na ostrovy-nákop a tragéd na křídle si to sám kopne do autu. To v tak technicky kvalitní lize jako PL nemůže fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi mi pride kazdy zapas horsi a horsi

Reagovat
smazaný uživatel

pekne som ho vyhecoval

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

20 rokov a hrá každý zápas v základe... sa nečudujem, to je tiež dobrá wengerovinka

Reagovat
Lacko_Boh

a to je zle ? z individualneho hladiska urcite nie

Reagovat
Swarley

to je zase taková ta klasická Wengerovská přeháňka...když už se pro někoho takového rozhodne, tak na to pak zbytečně až přespříliš tlačí...

Reagovat
Lacko_Boh

mne pride ze ak chce velkoklub niekoho zapracovat tak to musi robit 10 rokov. Nesuhlasim chalani,pokial ho nelimituje zdravotny stav ( kedy ma hrat kazde tri dni ked nie v dvadsiatke ??) tak nech hra co najviac( samozrejme, z timoveho hladiska to uz nie je dobre ak neni vo forme..)

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

každé tri dni nech hrá vtedy, keď bude na vrchole síl a aj mentálne dospelý, čo u mladého Afričana rozhodne nie je interval 18-21. Však máš všade možne štúdie o tom, ako takým futbalistom škodí, keď príliš zaťažujú telo v tak mladom veku.

Reagovat
Lacko_Boh

"mladého afričana" argumentík ako tvarohové vínko. Prosím ťa, postni nejakú štúdiu. Sorry ze som kokot ale fakt si to nejdem, urcite nie uz teraz Napr. s Fabregasom to vyzerá ok, nie?

Reagovat
Counter

A taky jaksi máme ty nejmoderjnější dostupné prostředky i personál, který zdraví hráčům rozumí líp než my na základě nějakých studií.

Reagovat
Lacko_Boh

A preto chcem od teba nejakú konkrétnu štúdiu lebo prijebaných pseudointelktuálnych člankov od fitness trenerov som čítal habakuk (overlook) a ked som sa o podobnej problematike naposledy seriozne rozpraval s trenerom tak ...so si uvedomil ze tych tie clanky stoja na vode. Keby nemam v ruke redbull tak by som tam vyzeral jak kokot.

Reagovat
Mastný Chobot

a s Wilsherom, Walcottom alebo Ramseym?

Reagovat
SunFells

Wenger Ramseyho přetížil čím? Shawcrossovou hnátou?

Reagovat
Mastný Chobot

čo tak tým následovným preťažovaním?

Reagovat
SunFells

V těch 23, 24 letech? Asi se mi vyhnuly nějaké studie o velšanech v onom věku, každopádně byl Ramsey spíš otravně protežován, ne přetěžován.

Reagovat
Mastný Chobot

áno, v 23, 24 rokoch, kedy sa vracal ako mladý hráč po skoro 2-ročnej pauze od futbalu

Reagovat
Lacko_Boh

Za Wilshera a Walcotta mozu samozrejme repre zrazy

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

jenže mi to přijde právě jako takové to klasické vyždímání...ne úplně třeba z fyzického hlediska, ale z pohledu výkonu toho hráče...pokud ti zahraje 2-3 špatné zápasy, tak ho prostě posaď na jeden nebo dva zápasy, ať se na to podívá z klidu, z jiné perspektivy, pořádně potrénuje, uklidní se i po psychiské stránce a pak může vesel pokračovat...

tohle je takové na sílu, bude hrát, dokud se znovu nechytí...pak se zbytečně dostává pod tlak, média to řeší, ztrácí sebevědomí...nemusí to takhle platit u každého, ale je to obrovský tlak na takové mladé a nezkušené hráče...

Reagovat
Counter

Iwobiho nikdo neřeší, protože nereprezentuje Anglii. Naopak by měl mít sebevědomí, že mu Wenger takhle věří a podrží ho.

Reagovat
Swarley

jako může být, uvidíme no

Reagovat
Lacko_Boh

A ja si zrovna myslim že napr. taky Arsene Wenger ktory je snim kazdy den vie lepsie ci Iwobimu viac vyhovuje si po zlom vykone sadnúť alebo nie Nechcem tym povedať že Wengera nemôžme skritizovat...ale ty špekuluješ a domýšlaš

Reagovat
Swarley

tak jasný, tohle je jen pohled z venku, ale už se párkrát povedlo některé hráče takhle odvařit...uvidíme...

Reagovat
Lacko_Boh

Hráči v PL hrajú cez bolesť a sú preťažovaný, nie že nie, všetci budú v 40tke dojebaní v Piešťanoch. Len sa to tu taha do absurdity a predkladajú sa nie zrovna top argumenty na pravidelne nasadzovanie Iwobíka a nekompetenciu Wengera( pionera v starostilivosti o hrača v PL).

Reagovat
Swarley

jako já to netahám ale do žádné absurdity, nikde neříkám, že ten hráč má měsíc sedět na lavičce, protože je mladej...ale prostě pokud očividně už nemá nejlepší formu, odehrál tři zápasy za sebou, tak mi přijde logické, že bych ho na ten jeden zápas (zrovna třeba proti slabšímu soupeři jako Sunderland) nechal sedět...příště ho zase můžu dát do základu...

Reagovat
Lacko_Boh

neviem co riesime teraz, stratil si sa ? Ak je zdravotne v poriadku a podla Wengera je pre jeho vyvoj(a v prvom rade timovu vykonnost) lepsie aby hral tak nevidim dovod preco ho posadit.Rozumiem namietkam proti Iwobiho nasadeniu lebo by si tam napr. radsej videl Oxíčka ale inak...

Chapal by som tvoj argument s posadením ak by Iwobi nemal dobru disciplinu.

Reagovat
Swarley

v podstatě nerozumím tomu, jak mu ve vývoji pomůže to, když odehraje takový zápas, jako dnes..

Reagovat
Lacko_Boh

Tak zostava sa nerobi okolo Iwobiho. Hrac hra preto lebo si trener mysli ze snim bude hrat tim najlepsie. A ak nie je ziadna prekazka aby hrac hral tak hra. Si myslim.

Reagovat
Swarley

ale jako očividně si to pak myslí špatně, když nehraje vůbec dobře a není to už nějaký druhý nebo třetí zápas za sebou...pak to nepomůže hráči (obzvlášť tak mladému) a ani týmu...

Reagovat
Lacko_Boh

tak to je chyba nominace, to sa stava casto. Ja som riesil to ze nevidim problem aby hral Iwobi kazde tri dni. To ze to Wenger z vykonnostneho hladiska zle vyhodnotil, to sa proste stane

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

aby hral každé 3 dni v základe? no nie je to dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Even Derby County 2007-08 had five points after nine games. Sunderland have two.

Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda. Minulý rok mali tri po 9. Kole

Reagovat
Tommy the Gunner

Atkinson

Reagovat
Taiger

Gibbo zatím skvělej.

Reagovat
PP

je.. a ted skvělý zákrok..

Reagovat
Taiger

Hodně tam zachraňuje Iwobiho na tý levý straně.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jak tohle mohla nebyt zluta

Reagovat
EXoRcIsT

Sunderland strasne slaby oni ked vypadnu tak sa do PL uz nevratia

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tento tim sunderlandu je najhorsi aky si kedy v pl pamatam

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kos

Reagovat
vladis271

Prečo Januzaj nehrá? Už aj Moyes pochopil, že s ním sa nemôže zachrániť?

Reagovat
Euphael

synek si mel vybrat Kosovo/Albanii pro reprezentaci....

Reagovat
Taiger

Ox zatím nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som ho od gólu nevidel

Reagovat
Taiger

Sviští i na levý straně, je všude.

Reagovat
smazaný uživatel

alexis, vzdyt ox tam "krome" te asistence a tedka strely nic nemel

Reagovat
SunFells

Sunderland ten pressing vůbec nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s něma ten Moyes udělal

Reagovat
mr.Silver

Vubec nevi, co maji hrat

Reagovat
Lacko_Boh

arsenal je tak dobry

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut pls

Reagovat
PP

kdokoli jiný budiž, ale Ozil s jeho technikou..

Reagovat
SunFells

Mesuteeeee ...Ale strašně divný odskok míče.

Reagovat
Trand

Mesutovo proměňování šancí

Reagovat
mr.Silver

Iwobi spatny, chce to Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

O'Shea každý zápas sa zraní. Prečo tam držia takú sklenenku?

Reagovat
Counter

Ale tak je to frajer, že se hned na další zápas stihne dát dohromady.

Reagovat
Mastný Chobot

taký Ospina, ktorý to ale potiahne ešte ďalej ako len na 2-minútové ošetrenie

Reagovat
Mastný Chobot

Pienaar je vyjebaná piča

Reagovat
Lacko_Boh

je to ten tottenhamsky ( chvilu hral aj v evertone) Pienaar? šak ten musi byt starsi ako Moyes preboha, ten sundeland je strasne v pici

Reagovat
Trand

Jo, ale v Evertonu to byla docela dlouhá chvíle.

Reagovat
Lacko_Boh

viem co robim trendy

Reagovat
Trand

Prepač, nepochopil som

Reagovat
Lacko_Boh

pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Pienaar uz mal byt vyluceny

Reagovat
Euphael

sunderland dneska nedohraje v 10

Reagovat
mr.Silver

Pienaar uz mel venku

Reagovat
Tommy the Gunner

Djilobodgi

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland otočí.

Reagovat
vladis271

o 13:30 taký o hovne zápas a o 16tej si nvm vybrať medzi tým ako si Pulis vytre prdel s Pepkom alebo ako Burnley zosmiešni MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít Alexise tak jsme fakt průměrný PL tým..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Oezil

Reagovat
Hachim Mastour

Pred dvoma rokmi.

Reagovat
Mada

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford má ty pohyby při odkopu jak nějaký autista

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes je tragéd

Reagovat
Counter

Mesutek měl tu svoji tutovku dát a byl by to supr poločas. Sunderland je ultramarný, druhý poločas už můžou jít jen nahoru...

Reagovat
SunFells

Měl, ale ten úhel odrazu míče byl dosti nepřirozený, takže Mesut musel značně zpomalit. Další skvělý pas od Oxe ale.

Reagovat
Counter

Reagovat
Edgewalker

Chtělo by to dát na 2:0, takhle můžou dát haluzáka a bude se to zase honit...

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Vedem a navíc Kerberka totálně ničí.

Reagovat
mr.Silver

Ty centry Sunderlandu, to je jak z preboru

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi a Mesut sú hrozní, hlavne Mesut teda.

Reagovat
SunFells

Tak jsme si zapřeháněli.

Reagovat
Taiger

Ti dva snad neudělali za ten poločas nic dobře, Iwobi z těch 2 střel v pěkný pozici ani bránu netrefil.

Reagovat
Taiger

A to nemluvím o tom, jak ta levá strana kvůli Iwobimu hoří, ještě, že je tam ten Gibbo.

Reagovat
SunFells

To je dobře, že o tom nemluvíš. Úplné plameny.

Reagovat
SunFells

Pro vás, pro které je "něco dobře" jedině to, že borec ve výsledku skóruje, neudělali nic dobře no. Özil nevytvořil dvě velké šance pro sebe a jednu pro Alexise tím, že by neudělal nic dobře.

Reagovat
Taiger

Tak mi řekni, co udělal Iwobi za ten poločas dobře, jestli pro nás znamená něco dobře jen to, že dá gól, tak pro tebe to znamená nevýraznost během poločasu, střely nad branku a hoření na lajně.

Reagovat
SunFells

Iwobi nic moc dobře neudělal. Ale to, že po kombinaci s Gibbsem našel prostor a solidně vystřelil taky není špatně a s hořením na lajně přeháníš jak Chobot s tamtím žvástem ...a ten žvást si uvědom, on píše o tom, že hrají hrozně a vypichl hlavně Mesuta.

Reagovat
Counter

Ani jednomu z nich nevyšlo zakončení no. Jinak hrajou dobře.

Reagovat
Taiger

Mesut podle mě dost nevýraznej na jeho poměry, ale furt v pohodě. Ale ten Iwobi, ten fakt kazí zápas co zápas, ani tenhle není výjimkou.

Reagovat
mr.Silver

Ma horsi posledni 2-3 zapasy, jinak hral skvele.

Reagovat
Taiger

Však jo, to ti neberu, jen mě to jeho stavění zápas co zápas štve, což je hlavně Wengerova chyba. Tomu klukovi je 20 let, chápeš. Ono se to pak odráží i v zápase, totálně bez energie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Se vymáčkni ty citróne, citróny umí házet každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Ozil je v pohode, promenit jednu z tech sanci, tak mu ani moc nemam co vytknout.

Reagovat
Nikikrew

Mali sme viest 2:0, takto to bude este boj aj ked Sunderland fakt biedny ale z nejakeho set pieces to padnut moze

Reagovat
Swarley

Defoe to vyrovná, to je jasný

Reagovat
Nikikrew

Z rohu?

Reagovat
Swarley

klidně, to by tak na tenhle zápase dokonale sedělo

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone/Pickford. To je fakt hororová dvojka. Jak může mít tým z Premier league dva takhle strašný gólmany

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na Pickfordovi tak hroznyho? Navic kdyz chytas za takovym tymem tak uz je to vicemene jedno.

Reagovat
Hokaido

Pickford určitě není špatnej golman. Sundrland má hodně problému, ale řekl bych, že brankář mezi ně nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Elneny se mi mocl ibi, super vykon. Ta zaloha s nim a Coqem mozna neni tak kreativni, ale oba jsou neskutecne dominantni a maji super prehled na hristi. Ozil se musi zvednou a trochu ty akce rozbihat, aby byl ten prechod rychlejsi. Sunderland hraje neskutecne vysoko, toho musime s Alexisem a Oxem vyuzit. Iwobi je dneska marny, asi by mel pristi zapas zacinat na lavce.

Reagovat
Euphael

El není dneska hlavne supr v defenzive

Reagovat
mr.Silver

Co udelal za ten polocas spatne?

Reagovat
Euphael

ja mu rikam El není...takže jsem ho pochvalil vlastne

Reagovat
Tywin Lannister

Zatim hodnevs prehledem..ale snderland je ultratragicky takze to chce rychle druhej gol aby byl klid..iwobimu by prospela lavicka na chvili a mesut dneska temer neviditelnej a to zakonceni bida tohle se ma davat

Jinak santi dnes az tolik nechybi sunderland tam ve stredu nechava dost prostoru takze coq i el maji dost casu na rozehravku..el neny to rozehrava solidne a presne ale prijde mi hodne alibistickej melby obcas vic zariskovat..zatim to vypada ze je to takovej ten typ co umi vsechno a pritom vlastne nic

Reagovat
Tommy the Gunner

Prasata sunderlandský

Reagovat
Hokaido

Odpískaný penalty:

Manchester United vs Burnley Mark Clattenburg 2 in 5

Middlesbrough vs Bournemouth Stuart Attwell 0 in 2

Tottenham vs Leicester Robert Madley 3 in 6

Watford vs Hull Jonathan Moss 0 in 7

West Brom vs Manchester City Lee Mason 2 in 4

Crystal Palace vs Liverpool Andre Marriner 3 in 6

Asi zkusím za drobáky penalty v zápasch Spurs a Live.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
C-M@ster

Kde se berou tyto statistiky?

Reagovat
smazaný uživatel

U Slepic si to muzes skrtnout...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Škoda, Liverpool asi měl kopat dvě penalty za ruce.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ten Khazri má dneska nějakej tik v tý noze, samý nepřesný přihrávky nebo teďka prudká malá domů

Reagovat
Swarley

a pořád nejlepší ze Sunderlandu...to docela o něčem vypovídá...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

to uz lepsie hra ndong

Reagovat
Edgewalker

Chtělo by to už pomalu Girouda...

Reagovat
C-M@ster

Proč to nedal doprava?

3 na 2 takto zadrbat

Reagovat
Taiger

Aby si pokračoval v nezvládání Cecile.

Reagovat
C-M@ster

Nezvládání čeho, Adolfe?

Arsenal ty body časem poztrácí, ale rád bych, aby se bodově chytil Moyes.

Reagovat
Tommy the Gunner

Mesut Ox

Reagovat
Swarley

Chambo do Sunderlandu

Reagovat
mr.Silver

Ox kurva

Reagovat
Edgewalker

Ox

Reagovat
Mastný Chobot

Ox teraz krásne, Mesut

Reagovat
Nikikrew

Boze moj Ox

Reagovat
Taiger

Co se tady dělá z Oxe, humorný.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak když to zakončil, jak Torres ve svý top formě

Reagovat
Taiger

Ale když Iwobi ty dvě střely přestřelil, tak cajk že.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Táhni už, nejseš vůbec zajímavej.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze vazne chces srovnvat situaci, kdy jde hrac pomalu sam na branu se strelou zpoza vapna??

Reagovat
Mada

Reagovat
Taiger

Sám na bránu s tím, že ho křížuje hráč a navíc je v úhlu, když už nadáváš, tak nezapomínej na celkem důležitý aspekty toho.

Reagovat
smazaný uživatel

casu a hlavne prostoru mel dostatek, kolme nej nikdo nebyl, mohl zpomalit a nejak tu situaci vyhodnotit, ne to jen bezmyslenkovite napalit... ps. nadavam? kde nekomu nadavam?

Reagovat
TopinB

Za "cajk"

Reagovat
Mada

Reagovat
Edgewalker

Ox, part II

Reagovat
Counter

Atkinsone, ty vole

Reagovat
Hokaido

Ještě k tomu:

Sunderland vs Arsenal Martin Atkinson 0 in 8

Asi je fakt nerad píská.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tohle není penalta

Reagovat
Hokaido

Ale je

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley

je

Reagovat
Nikikrew

Atkinson ty chuj ako toto nemohol odpiskat???

Reagovat
Swarley

a je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Watmooore

Reagovat
Nikikrew

Kurva!!!

Reagovat
fenixLFC

alexis je ale na facku..nech uz prestane furt plakat a rozhadzovat rukami, kto je na to zvedavy

Reagovat
Tommy the Gunner

No to je v píči

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

urobíme kovbojku aj z posraného zápasu so Sunderlandom

Reagovat
Counter

Jakou kovbojku prosímtě

Reagovat
Mastný Chobot

nj, suché triko

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Mustafi zas rozlítaný

Reagovat
Trand

Mustafi

Reagovat
Hokaido

Elneny tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktoze to neni cervena?

Reagovat
Firkraag

Pravdepodobne proto, ze by nedokazal vubec zakoncit pres obrance. (Možná by ani neměl balon)

Reagovat
SunFells

Trojí trest byl zrušen.

Reagovat
smazaný uživatel

Trojí?

Reagovat
SunFells

Penalta, o hráče méně na hřišti a trest hráče do dalšího zápasu.

Teď se za takovéto přerušení gólové příležitosti dává už jen penalta a žlutá.

Reagovat
Counter

Tak to jsou ta nová pravidla, ne? Že už se za jistých okolností neudílí "trojí trest".

Reagovat
Hokaido

V PL platí to nový pravidlo. Pokud se píská penalta, tak redku nedostane. Kdyby to bylo před vápnem, tak by ji dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. To mi úplně uniklo.

Reagovat
Swarley

a tohle mi teprve přijde jako kktina

Reagovat
SunFells

Proč? Hlavně u golmana, který se borcovi s míčem natáhne pod nohy a rozhoduje sotva půlvteřina, byla strašná pičovina posílat ho ven.

Reagovat
Swarley

já nevím, já to mám celou dobu od sebe oddělené...posuzuju faul a pak místo, kde se to stalo...pokud se rozhodneme, že za tyhle zákroky posledních budeme dávat červenou kartu, tak bez ohledu na to, kde se stal...

až jako druhou část posuďme to, kde se stal...jestli mimo vápno, tak přímák, jestli ve vápně, tak penalta...

Reagovat
Busby babes

jenze tam se cervena davala za to, ze byla prekazena brankova prilezitost. No a od letoska se to bere tak, ze brankova prilezitost je penaltou obnovena, tudiz cevrena jen v pripade, ze by to byl nejakej surovej zakrok, za ktery by byla redka i na pulce

Reagovat
Swarley

tomu právě nerozumím...takže to má doopravdy znamenat to, že když někoho stáhnu za dres jako poslední před vápnem, tak dostanu redku...ale když to udělám ve vápně, tak dostanu žlutou a bude se kopat penalta?

Reagovat
SunFells

Ne, musíš projevit snahu hrát míč.

Reagovat
Counter

Nebo to je faul, kde nebylo možné zahrát míč, jako třeba zatažení za dres, sražení zezadu apod. + to úmyslné hraní rukou.

Reagovat
Swarley

pak tomu už vůbec nerozumím, co se teda změnilo?

Reagovat
Counter

Změnilo se jen to, že obyčejný faul při snaze hrát míč není oceněn červenou kartou.

Reagovat
Swarley

a za to se jako kdy dávala automaticky ve vápně červená?

Reagovat
Busby babes

typicky, kdyz bezel hrac sam na golmana, ten mu skocil pod nohy, netrefil balon ale nohy tak dostal cervenou.

Reagovat
Swarley

jako dovedu si představit situace, kdy to tak je správně

Reagovat
Busby babes

proste takhle je to lepsi a i stare konzervy jako ty se s tim musi smirit. Adapt or die.

Reagovat
Swarley

jako já s většinou těch červených udělených ve vápně souhlasím, moc si teď nevybavuju nějakou, která by mi přišla takhle udělená...že by někdo dostal za obyčejný zákrok ve vápně červenou jenom proto, že to bylo ve vápně a bylo to nějak extra přísně posouzeno...

Reagovat
SunFells

Ještě před touhle sezónou

Reagovat
Swarley

ale za obyčejný faul při snaze hrát míč?

jako jestli ho vezmu skluzem zezadu, když půjde sám na gólmana a netrefím balon, tak by to snad měla být redka, ne?

Reagovat
SunFells

Za faul, který přerušuje gólovou příležitost. Fakt to není tak složité

Reagovat
Swarley

potřeboval bych dousetstránkovou případovou studii...pak nemá být ve všem takový bordel...

Reagovat
Hokaido

Proč? Mně to právě přijde fér a jsem za tohle pravidlo rád.

Reagovat
Counter

Ono to není až tak jednoznačné - tu redku dostaneš stejně, pokud jde o cynický faul nebo úmyslné hraní rukou atp.

Reagovat
Swarley

to je mi jasné, ale prostě mi přijde blbost ty zákroky jakkoliv dělit podle toho, jestli to bylo ve vápně nebo mimo vápno...jasně definujme, za co se má udělovat červená karta a toho se držme...

jestli to je ve vápně, tak je to ve vápně, to je prostě penalta...

Reagovat
Counter

Však když už je to penalta, jde o dostatečný trest pro toho bránícího hráče, který fauloval, a není třeba ho ještě vylučovat.

Reagovat
Swarley

chápu, ale přijde mi nelogické, se na to takhle dívat...zákrok je v prví řadě nějaký zákrok a u těch posuzuju to, jestli to byl faul, jestli to bylo na žlutou nebo jestli to bylo na červenou...až pak řeším, kde se to stalo...

stejně jako ruka...buď to ruka je nebo to ruka není...nemůže to být větší nebo menší ruka podle toho, jestli to bylo ve vápně nebo nebylo...

Reagovat
Counter

Vždyť to ale jsou fauly na žlutou, ta červená je prostě nepřiměřená.

Reagovat
Swarley

jak fauly na žlutou? však pokud je to faul na žlutou, tak ať logicky dostane žlutou, jak ve vápně, tak i mimo vápno...pokud jsou to fauly na červenou, tak ať dostane čerevnou ve vápně, tak i mimo vápno...

nemůžu přece udělit za nějaký zákrok mimo vápno červenou a za ten stejný zákrok žlutou, protože to bylo ve vápně...

Reagovat
Busby babes

viz vyse.

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Heisenberg

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Defoeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by se ospinovi nestalo...

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

... nezvládáš

Reagovat
Taiger

Oli skóroval, co mi na to řekneš?

Reagovat
C-M@ster

Poprvé v desátém kole. Docela kanonýr.

Reagovat
Counter

A podruhé taky v desátém kole.

Reagovat
mr.Silver

Mustafi to tam ale dobre dosral

Reagovat
Sali5

Swarleyho past

Reagovat
Pospovič

yesssss

Reagovat
fantomas

Atkinson je diletant, to se ví už roky, ale nemyslim si, že bysme si měli jó na co stěžovat tady. První poločas jedna z nejpohodovějších záležitostí pod sluncem, vůbec sme je neměli zkraje druhý půle takhle pustit do zápasu. Radši bych se zaměřil na Koscielnyho i Mustafiho lapsy v koncentraci.

Reagovat
Taiger

A tohle byla Oxova chyba, že tam nikdo nebyl?

Reagovat
Edgewalker

Olina ho tam zatluče

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Adnan dobre nabral od tej prvej sezóny v MU

Reagovat
Nikikrew

Giroooooooooooooooud

Reagovat
Nikikrew

Giroooooooooooooooud

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOLLLLLlLLIIIIIEEEEEE

Reagovat
Heisenberg

NAZDAAAAAAAAAAR

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuud

Reagovat
Hachim Mastour

olivieeer

Reagovat
Taiger

OLLIIIIIIIIIII

Reagovat
Tommy the Gunner

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
FCSL

OLIIIIIIIIIII a žádný kraviny už

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

Wazza, Carrick a Fella na lavicce, Darmian misto Tonyho a bez Mikyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak teraz už fakt nechápem prečo nie je Mkh aspoň na lavičke

Reagovat
Busby babes

zasje tam Memphis, tak snad naskoci a predvede se trochu.

Reagovat
Miguel19

Vy nemáte obránce?

Reagovat
Busby babes

Darmian, Rojo, Blind Shaw. Mame, proc?

Reagovat
Swarley

máme obránce a Roja

Reagovat
niflheim

Henrikh už je dpc kde?

Reagovat
Busby babes

setrime ho na jaro.

Reagovat
EXoRcIsT

ja by som dal za kapitana skor Herreru

Reagovat
Hokaido

Dal jsem Shawa kapitána ve fantě.

Save me, lord!

Reagovat
Swarley

wow, pěkně Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOUUUUUUUUUU

Reagovat
Edgewalker

Yeeeeeeeeehhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Olivier, le god

Reagovat
SunFells

GIROOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
Mastný Chobot

Girouuuud, jak typické Gibbsíííík

Reagovat
Taiger

Gibbo skvělej centr Top celej zápas

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Giroooud Můj nejoblíbenější podceňovanej hráč.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

No tak teda vítej zpátky Giroude no...

Reagovat
Euphael

nánánánáanaanaananananabá Žirůd

Reagovat
fenixLFC

uz vieme preco januzaj nenastupil od zaciatku..dosiel a hned inkasovali

Reagovat
smazaný uživatel

Khazri dneska uplne zbytecnej lenochod teda...

Reagovat
Hokaido

Ach jo, já už měl do souhrnu připravenou expresku:

15:36

Giroud Sunderland neohrozil

Reagovat
Mastný Chobot

Gibbs, krááása

Reagovat
Pospovič

škoda, nevadí

Reagovat
mr.Silver

Gibbs jake centry

Reagovat
Tommy the Gunner

Au

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUDEEEE

Reagovat
Nikikrew

Girooooooooooooooooooooooud

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Taiger

Nejde ho zastavit!!!!!!!

Reagovat
Trand

To je bůůůh

Reagovat
Tommy the Gunner

GIROOOOOOOOUDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Hachim Mastour

Toto mi už chýbalo,Ozilov roh na Girouda.

Reagovat
Cobra

Wow to je nástup

Reagovat
Heisenberg

Super, už jsem bál ztráty. Giroud má asi 5 minut na gol, zlatej míč by ho neměl minout.

Reagovat
smazaný uživatel

nazdaaar

Reagovat
Edgewalker

Olina jde cítit

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil assist

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále dokonán

Reagovat
Tommy the Gunner

Uplne stejnej jako tenkrát proti Readingu

Reagovat
Mastný Chobot

nj, a vraj nám to bez neho ide lepšie... Nana nana, Girouuuuud

Reagovat
Nikikrew

Aleeeeeeexiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Euphael

pičo..... Olivierko udělal za 5 minut vív nez Ibra ve ctvrt sezone

Reagovat
Counter

hahahahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

atkinson place

Reagovat
Heisenberg

To jsou tragédi

Reagovat
mr.Silver

Prosim priste uz zaklad

Reagovat
mr.Silver

Prosim priste uz zaklad

Reagovat
Trand

DEMOLICE

Reagovat
Taiger

Debakl

Reagovat
Counter

Tak kovbojka, Yungu?

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

Výýýýýýýprask.

Reagovat
Euphael

Exibice

Reagovat
Edgewalker

Váleeeeeeeeeeeeeeec

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
vladis271

Nj Giroud vo forme. Aký je mesiac? November klasika.

Reagovat
Mastný Chobot

čo tým básnik Vladimír chcel povedať?

Reagovat
Swarley

že ani neví, co je za měsíc

Reagovat
vladis271

Jeho život je cyklický. NIe je to útočník ktorý môže viesť svoj tím za titulom lebo vo februári najneskôr odíde na dovolenku. Ale som si istý, že ako minulý rok dovtedy ma tu budú mnohí presviedčať, že to tak nie je. Pretože do Vianoc stihne nastrielať tak do 10 gólov čo bude jeho typický sezónny prínos.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, je to síce taká oliverovinka, ale podstatné je, že s tým aspoň nebudeš tak otravný ako tvoj nitriansky kamarát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplna pravda, jemu sa to vzdy pravidelne strieda celych 5 rokov

Reagovat
Heisenberg

Fanoušci Arsenalu byli totiž vždycky spokojený s ním jako jedničkou a vždy tvrdili, že tým potáhne po celou sezonu. Pamatuju si na loňský protesty, když se Wenger snažil přivést Benzemu, 10 000 lidi před Emirates a zpívali jsme hymnu.

Reagovat
vladis271

to je len dobre lebo Benzema je ďalší preceňovaný kopyťák (toto slovo brať prosím s rezervou). Čerpá z práce megahviezd Realu Madrid. Ak by mal sám poťiahnuť tím rýchlo by ste videli, že to bola chyba angažovať ho.

Reagovat
Mastný Chobot

hocičo, čo napíšeš, sa automaticky berie s rezervou, Vlado

Reagovat
Swarley

jednou narazí na někoho, kdo to vezme vážně a tou rezervou ho vezme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

prečo tomu človeku praješ tak strašný osud?

Reagovat
Counter

Vlado...

Reagovat
Counter

Fanoušci Arsenalu byli vždycky nespokojení s tím, že už nikoho jiného místo něj na ten hrot nemáme. Teď už to konečně neplatí. Je úplně jedno, kdo z těch hráčů bude jednička, mělo by to být odvislé od momentální formy, podstatná je ta variabilita.

Reagovat
J0EL

tiez ti dam palec, ked uz si napisal taku kokotinu.

Reagovat
Counter

Vlado, je to prostě dobrý útočník, který ti dá 20+ gólů za sezonu, tzn. platný hráč kádru, který se nám v letošní sezoně ohromně šikne, jak ukázal zrovna dneska.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Its beginning

Reagovat
Counter

Co? Giroud je kvalitní útočník, který má Arsenalu co dát, akorát nemůže odehrát celou sezonu v základu. Díky Alexisovi/Lucasovi/Welbeckovi na to teď konečně nedojde a budou z toho těžit všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ten fotbal sledujes, kdyz mu naprosto nerozumis?

Reagovat
raduinho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

exibice

Reagovat
Edgewalker

Rambo na place

Reagovat
mr.Silver

Uz ma i asistenci

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Spalovač šancí

World class striker

Reagovat
Tommy the Gunner

Aaron už stihnul asistenci

Reagovat
nani92

Ach Giroud..snad raz prides ku nam vyhrat ten titul <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Edgewalker

Ale sympatický jak se dokázal Sunderland na pět minut vrátit do zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

keď ho Arsenal dobrovoľne nechal, tak to ide samo

Reagovat
Busby babes

a tenhle clovek nas trenoval...

Reagovat
Counter

Srandaklub

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Z posledných zápasov mi pripadá, že už gunners tak nevymýšľajú v koncovke a omnoho jednoduchšie zakončujú akcie.

Reagovat
Edgewalker

Tvl ti obránci Sunderlandu zmatkují i když je nikdo neohrožuje

Reagovat
LAM

To Pep opravdu chce hrát pořád 3-2-4-1?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
SunFells

Starý dobrý Ramsey

Reagovat
Tommy the Gunner

Paráda

Reagovat
Mastný Chobot

Rambo to bolo každému jasné

Reagovat
Edgewalker

Ukázali jsme charakter

Reagovat
PhilipS

Sunderland dneska nebyl soupeřem. Ten tým nemá nárok na PL a snad konečně sestoupí. Sanchez klasicky nadpozemskej. Negativum je, že Iwobi poslední zápasy dost vyšuměl. Příště z lávky. Ox klasicky rozporuplnej výkon, ale vypadá to, že je v nejlepší formě za poslední tři roky. Giroud pěkně, ale stejně bych byl radši kdyby nastupoval jako žolík z lavičky.

Reagovat
J0EL

Gibbo si ale po tomto vykone zasluzi zaklad. Oproti tohtorocnemu Nachovi je to ako "nebe a dudy". Skvrly v utoku a bezchybny vzadu. Len tak dalej

Reagovat
Mastný Chobot

zas by som to nepreháňal, ale určite podkúril Nachovej pozícii

Reagovat
Busby babes

And a new record for Jack Rodwell, who becomes the first player in league history not to have won one of the last 35 games he's started.

Smolar.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia zlomená ruka a operace.

Reagovat
Swarley

výborně, ale to se dalo čekat, protože minule úplně nevypadal, že by ta ruka byla ready...ale tak to by snad nemuselo být na dlouho...

každopádně kalamita v obraně pokračuje

Reagovat
Busby babes

dostane dlahu a za tyden je na hristi.

Reagovat
Swarley

u něj je to jasný, on je hecař

Reagovat
Swarley

nevim no, prostě bych se opakoval...radši bych viděl v tom středu Carricka, Matu z křídla a Pogbu na AM...

ale co už, hrajeme doma, proti slabšímu týmu, musíme být aktivní a musíme útočit...pak bude snad i ten útočnější střed fungovat...

Reagovat
mr.Silver

Lisky celkem ofenzivni sestava co? To muze byt dobry zapas

Reagovat
Swarley

pěkná akce, dobrý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

takže si vydupe blbečka Mikyho a přestane ho stavět kvůli špatnému výkonu se City? to je jak se Shawem... kokot murino

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PhilipS

Jdu si pustit United, protože Mourinha mám rád a Ibra je pořád borec...

Reagovat
SunFells

Ibra je takový švédský Samaras

Reagovat
Swarley

další no, tohle prostě musí Ibra dávat

Reagovat
Busby babes

to uz je asi 4. zapas, co pali sance.

Reagovat
Swarley

jako gólman dobře vyběhl, nebylo to tak jednoduché, ale je to Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford na hrot a Ibra posedět, ať je to kamarádíček murína jak chce, tak hraje hovno už 6. zápas

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
fenixLFC

presne pre toto sa pada pri kontakte...jasny faul ale adama spravi este krok a az potom spadne a uz to penalta nie je ale skoro simulovanie

Reagovat
Ligter

budu se hodně divit, pokud v potenciálním gólu nebude mít prsty Mata

Reagovat
J0EL

Aky si si isty, ze date gol.

Reagovat
Ligter

už ne tolik, jak před pěti minutami

Reagovat
Skalda29

Tolik šancí, Rashford už několikátý zápas kazí. Měl by mu dát chvíli pauzu. Snad tam aspoň jeden propadne, ať to není ostudné 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý chant na mourinha

Reagovat
Counter

Takový jsem byl spokojený, že jsem dal ve fantě pásku Alexisovi s dvěma fíky na kontě, a Kun je už má taky za třicet minut

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Hokaido

Já mám prostě Alexise ve fantě úplně prokletýho.

Loni jsem ho měl vždycky, když měl sérii bez golu. Teďka jsem ho koupil po Chelsea za zraněnýho KdB a ve třech zápasech jedno áčko. Tak jsem ho zase prodal zpět za KdB a hned dá dva fíky.

Reagovat
Counter

Reagovat
Grahf

Je tam vobec nejaký hráč, čo má formu?

Reagovat
Swarley

Mata, Herrera

Reagovat
Grahf

dosť málo teda

Reagovat
Ligter

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

blindovi nákopy dopíče a pozičně zase mimo, naštěstí nás nepotrestali

Reagovat
smazaný uživatel

y*

Reagovat
Swarley

Mata jede

Reagovat
fenixLFC

gaston fakt chce letiet, zlta karta a uz spravil dalsie tri zakroky ktore mu mohol rozhodca kludne pisknut

Reagovat
I am Mancunian

mata hra vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard je fakt šíleně špatnej. Hlavně jeho přihrávky.

Mata super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, nejen nahrávky. Je hroznej celkově...

Reagovat
I am Mancunian

lingard musi dole, všetko kazí

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Grahf

však on nevie nič, len behať. Syndrom odchovanca posledných rokov.

Reagovat
I am Mancunian

anderko

Reagovat
Ligter

Lingard dolů, ideálně tak už ve 40. minutě

Reagovat
Swarley

ale již posunutého času, hrůza

Reagovat
Ligter

to už by mohl být čas na Mikyho... nebo já nevím, třeba Scholese

Reagovat
Swarley

navíc na té straně je i Darmian, ten hezky po italsku prostě nezaútočí

Reagovat
Kaze

Miky bohuzel ani na lavicce.

Reagovat
Ligter

bože

Reagovat
Infernoqt

Miky nemůže být horší než Lingard. Možná by měl dostat šanci.

Reagovat
Ligter

to už nemůže být možná ani Gibson

Reagovat
fenixLFC

gaston famozny gol

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

omg, to je škoda

Reagovat
Swarley

další, gól do prdele už

Reagovat
SunFells

Heaton

Reagovat
smazaný uživatel

Tam fakt nic nespadne

Reagovat
Ligter

šmarja, Heaton je skvělej ale

Reagovat
Skalda29

Zlataaan.. co víc chce ::birgin:: rohy tragédie

Reagovat
Grahf

jeden goil nevedia dať, zas spravi z golmana hrdinu.

Reagovat
Counter

Hah, další penalta pro Tottenham

Reagovat
Counter

Ale Goldado

Reagovat
smazaný uživatel

Proc dostava sance Lingard pred Depayem, Martialem, Mikym a vubec kymkoliv?

Reagovat
Swarley

no teď mohl dát ten gól a bylo by nám to hned všem jasné...

Reagovat
J0EL

Spuds jaki skokani hnusni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ali tam predtym tiez skakal pre penaltu. Jansen tomu tiez riadne pridal, tak nerob zo seba vacsieho retarda ako je potrebne.

Reagovat
Cobra

Alli mě těma pádama taky začíná pomalu ale jistě srat

Reagovat
J0EL

Skoda toho, inak je to skvely hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Měj trochu soudnosti a když už se musíš rozbrečet, zamkni se v pokoji a vlez si pod peřinu s krabicí kapesníčků. My sice víme, že seš plačka, ale nemusíš to tu dokola připomínat.

Reagovat
J0EL

Nesplietol si si ma s niekym, chlapce? Alebo takuto detinsku sracku mas uz vopred ulozenu a reagujes nou na kazdy komentar, ktory ti nezapada do tvojej tupej hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho být je to retard

Reagovat
Cobra

Soldadoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
C-M@ster

Viděl někdo, za co ta penalta byla? Já tam nic ze záběrů nerozluštil...

Reagovat
smazaný uživatel

Huth ho pravacku hodil k zemi..

Reagovat
J0EL

Reagovat
C-M@ster

Ajo, teď jsem to viděl!

Já se předtím soustředil na nohy a tam mi furt někdo zavazel ve výhledu.

Docela přísná.

Reagovat
Generalní Gladiator

, kdyby sis šel někdy zazápasit na žíněnku, tak takovej nesmysl nemůžeš napsat..

Reagovat
J0EL

Nebola. Jansen citil ruku na sebe, tak so sebou hodil akokeby ho zostrelili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Arsenal jich dostal letos nějak moc, tak musí kompenzovat.

Reagovat
jk

Zase? Víš, že s těma faktama o woolwichi a penaltách na tom nejsi dobře.

Reagovat
Counter

Cože?

Reagovat
Swarley

Clattenburgu ty feťáku!

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi kokot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli výhře budou obhajovat simulaci... typický kokot

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Darmiane, ty ses ale curak

Reagovat
Ligter

to spíš zakopl sám o sebe, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Může za tohle dostat Darmian nějakej trest pls?

Reagovat
C-M@ster

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Dive ve vápně.. v podstatě když mohl fakt nadějně postupovat do vápna přes obránce a dalšího měl fakt daleko.. úplně zbytečně si to chtěl ulehčit "penaltou"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta soft, ale nevadí, Huth je debil . Myslím, že víc penaltový byl zákrok na Alliho ze začátku, ten ale Leicesteru odpustil.

Reagovat
Cobra

FAttenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

FAPenham

Reagovat
nani92

Dominancia

Reagovat
Swarley

nasrat na dominancii, potřebujeme góly

Reagovat
vladis271

on to nemzslel vážne Tomáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ celkom trápenie. Hlavne Son je mimo. Ešte dobre, že máme nového Soldada.

Reagovat
fenixLFC

zmena oproti van Gaalovi

First-half goals by Man Utd in last 7 games: 0 vs Burnley 0 vs Man City 0 vs Chelsea 3 vs Fenerbahce 0 vs Liverpool 0 vs Stoke 0 vs Zorya

Reagovat
smazaný uživatel

za to nemůže jožko, prostě přebral špatný tým po LVG dotáhne nás k titulu

Reagovat
r.mrazik

on Mchitarjan neni zas ani na lavici? jinak podle komentu Ibra z golove formy?

Reagovat
Swarley

hraje dobře, slušně tam kombinuje s Matou a i s Pogbou tam měli jednu dobrou akci...ale v jedné dobré šanci mohl dát gól, nebyla to úplně 100% šance, ale přece jen, takový hráč by si s tím měl poradit...

Reagovat
r.mrazik

hm,skoda...posledni zapasy mu to tam vubec nepada...chce to nejak protrhnout,protoze prvni zapasy vypadal slusne

Reagovat
Counter

To víš, není připravený.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je fakt neskutecne priposranej luzr a komediant, jak tohohle zebraka muze nekdo z fans obhajovat, nechapu...

Reagovat
Infernoqt

Co se ti nelíbí na dnešním zápasu? Hrajeme na hraně možností, co nám kvalita na hřišti dovolí. Máme šancí jak z 6 zápasů pod Gaalem, a to je teprve první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ech, to byla reakce na fenixe...ja tenhle zapas sleduju jen koutkem oka, uprimne, Mourinho mi United (i fotbal obecne) dost znechucuje...

Reagovat
Infernoqt

Mně to znechucoval Van Gaal. Ted se snažíme utočit, ale chybí nám ta zápasová pohoda, sebevědomí. Nehledě na to, že máme zápas co tři dny, což se o našich soupeřích říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunteři no, prý příští rok vyhrajeme ligu a CL

Reagovat
Coutinho10

konecne se Aguero jako kapos zacina vyplacet v H2H by to mohly bejt 3 body

Reagovat
niflheim

Mourek na tribuně? Wut?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

hustil tam do čtvrtýho sudího u toho divu Darmiana

Reagovat
Firkraag

Mě by zajímalo, jestli kvůli němu vyhoděj nějakýho chudáka s lístkem, nebo tam prostě mají vyhrazená místa pro vykázané trenéry .

Reagovat
wild

nejake volne miesto sa vzdy najde

Reagovat
wild

Mourinho uz na tribune?

Reagovat
Infernoqt

Oni Mourka vyhnali z lavičky jo? :D

Reagovat
diastan

lesteer

Reagovat
Taiger

Musaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Za co tam je ?

Reagovat
vladis271

Mourinho sent off

Reagovat
vrabejka

Klopp před zápasem s Crystal Palace:

V Anglii je každý soupeř těžký. Musíme být plně soustředění.

O Bentekem:

Není žádným překvapením. Známe jeho kvality. Každý hráč potřebuje prostor k rozvoji a zlepšovat se.

Odchod dával smysl. Palace koupilo hráče, který v minulé sezoně ukázal kvalitu. Získalo skvělého hlavičkáře.

O postupu v poháru:

Nebyl jsem nadšený z výkonu proti Spurs. Můj výběr sestavy nebyl těžší než před zápasem.

O zranění:

Máme pár drobných zranění. Milner byl v úterý nemocný. Ve čtvrtek už absolvoval tréning.

O soupeři:

Palace je velice dobrý tým. Hrál jsem s nimi jen jednou, ale je těžké u nich hrát. Malý stadium a skvělá atmosféra.

O odchodu z Melwoodu:

Nevím co bych řekl. Musíte zlepšovat tréningové prostory.

O Gomezovi:

Joe vypadá hodně dobře, ale byl dlouho zraněný. Nemáme spolu žádný problém. Nemusíme na něho vyvíjet tlak.

Během reprezentační přestávky budeme hrát přátelský zápas a Joe několik minut bude hrát.

Reagovat
wild

to musi byt haluz sedet vedla manazera normalne by som nevedel ako sa spravat

Reagovat
smazaný uživatel

kopnout ho do hlavy?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ligter

já bych hrál asi na mobilu arcanoid

Reagovat
smazaný uživatel

selfie a potom by si ho šmaril na FB

Reagovat
Cobra

Tak začneme od začátku

Reagovat
Swarley

wow, Shaw

Reagovat
Ligter

v tomhle je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

A naše letošní nesmrtelnost z open play je pryč. Škoda

Reagovat
Swarley

hlavně nenápadně

Reagovat
Ligter

Arfield to odstřelil někam na letiště

Reagovat
Whitemedia

Downiiiiiiing

Reagovat
wild

Ibra ma v pici branenie..keby aspon goly daval

Reagovat
Whitemedia

Traoré je boží

Reagovat
Swarley

to není možný už

Reagovat
smazaný uživatel

wow blind zase prohral souboj ve vápně a mohli už vést to je tak marná nula by tam mohl rovnou postavit Axela

Reagovat
PhilipS

Ibra je neskutečně dobrej. Jenom otázka času, kdy tam začne sypat jeden gól za druhym...

Reagovat
Swarley

dneska by stačil ten jeden

Reagovat
Grahf

Heaton nech ti nejebe

Reagovat
Hokaido

Když si vzpomenu, jak před dvěma týdnu bylo Burnley úplně drcený Sotonem, tak je ten dnešní zápas hodně k smíchu.

A přijde mi, že United jsou strašně nekompaktní, jsou u nich strašně vidět mezery mezi obranou a zálohou/zálohou a útokem.

Reagovat
nani92

Najskor Hull, teraz Burnley..ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Toto musíme vyhrať...

Reagovat
fenixLFC

howe stiahne najlepsieho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Heaton na lavičke a Zlatan kapitán.

Reagovat
wild

Ak to zase prejebeme jak zo Stoke tak ma jebne

Reagovat
Whitemedia

Negredo tohle musí dávat...

Reagovat
PhilipS

Tenhle Manchester mě baví moc. Pogba, Ibra. Na to je radost koukat. Góly přijdou. Co se stalo s Martialem? Minulou sezónu byl magickej. Čekal jsem, že tuhle dvojku doplní...

Reagovat
J0EL

Bavia uz tretiu sezonu.

Reagovat
Counter

Buď prostě nemá formu, nebo mu nesedla změna manažera - pod LvG válel, letos se mu nedaří a hraje čím dál méně.

Reagovat
Busby babes

no a on je pritom po zraneni. Ale jo, jedes to skvele, uz se pomalu dostavas na uroven Old Trafforda.

Reagovat
Counter

Ale prosímtě, vzpamatuj se. Proti Fenerbahce hrál, proti Chelsea střídal, to se zranil v tomhle týdnu a nestihl se dát dohromady na dnešní zápas? Jestli jo, tak ok, to jsem nevěděl.

Reagovat
Busby babes

tak se vzpomanatuj ty. Minor foot problem, takze asi par dni netrenoval.

Reagovat
Counter

Potíž je v tom, že já nic špatného nenapsal, stačilo mě opravit.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Swarley

dpč to už běž, my ho musíme zranit ať dáme gól

Reagovat
Ligter

tohle snad Heaton mohl pustit, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

ten co dneska chytne

Reagovat
samson192

fanta

Reagovat
wild

chod uz do picee

Reagovat
Skalda29

Zkataaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Grahf

ibrahimovič už gol neda nikdy

Reagovat
Swarley

my jsme měli 15 rohů?

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanci MU zase hrají životní zápas a porazí nás

Reagovat
Swarley

napiš na ten papírek, ať už dáme dpč gól

Reagovat
vrabejka

Preview 10.kola: Crystal Palace - Liverpool FC

The Reds čeká náročný zápas na Selhust parku.

Duel, který by měl fanoušky bavit. To by měl být zápas, který uzavře sobotní program 10.kola Premier League. Vždyť z posledních deseti vzájemných střetnutí dávaly až na jednu výjimku branky obě mužstva. Jedno utkání vyhrálo Palace 1:0, dohromady padlo skvělých 36 branek !

Tým dokázal po 4 zápasech bez výhry WBA porazit. S CP máme statistiku ještě horší. Prohráli jsme s nimi 2 z posledních 3 zápasů.. Takže to není zrovna oblíbený soupeř.

Tým je ale v laufu, The Reds neprohráli v 10 zápasech v řadě a věřím že toho využijeme:

Zranění: Ojo, Milner (start nejistý)

Zajímavosti:

Crystal Palace jsou prvním přemožitelem Jürgen Klopp v jeho liverpoolské éře, kdy na podzim dokázali vyhrát na Anfield 1: 2

"Orli" jsou součástí Premier League již čtvrtou sezónu v řadě, což se jim nikdy předtím nepodařilo

Poslední ligový zápas mezi těmito kluby rozhodl z pokutového kopu Christian Benteke, kdy ještě jako hráč Liverpoolu rozhodl o jeho výhře v Selhurst Parku 1: 2 v 96. minutě

Pravděpodobná sestava:

Karius, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Frimino, Mané.

Tip 0-3 (Lallana, Coutinho, Mané)

Slovo na závěr:

The Reds mají formu a hrají nejlepší ofenzivní fotbal v PL. Dokázali že dokážou vybojovat těsné výhry se slabšími soupeři. Teď je načase to znovu potvrdit na hřišti.

CˇMon Reds!!!!!!!

Reagovat
Swarley

wtf, co tohle jako je? tyčka a břevno během jedné minuty?

Reagovat
SunFells

Toto Burnley nemůže vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přesne ten zápas, kdy ten gol prostě nepadne a nepadne Burnley do toho!!

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno :)

Reagovat
smazaný uživatel

toto nie je možné

Reagovat
PhilipS

Tolik spálenejch šancí si pamatuju naposled u Arsenalu, když tam byl Cesc, Rósa, Hleb. Vynikající fotbal...

Reagovat
Swarley

a Herrera redka, ty vole co to je tohle za zápas

Reagovat
Swarley

pičo on uklouzne

Reagovat
Horcmen

11 zákroků do fanty, ještě pokračuj

Reagovat
fenixLFC

boro zacina svoju klasiku od 65. minuty- branit a chaosit

Reagovat
niflheim

To je vůl.

Reagovat
SunFells

Herrera, hezky pěkně Teď Mourinho pošle papírek, aby Anderovi vypověděli smlouvu.

Reagovat
Miguel19

Lol, tak to je hodně smolná rudá.

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

žiš, to je k nasrání taková žlutá

Reagovat
niflheim

Boha to je smůla...

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Grahf

ja to jebem, všetko jne proti nám

Reagovat
diastan

Reagovat
PhilipS

Hodně necitlivá červená teda

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg je dement.

Reagovat
mr.Silver

Boha, Lester je spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera má za zápas tisíc faulů, teď se mu to sečetlo, takže remízka nebo Blind hrubka a prohra?

Reagovat
wild

na posrateho aj hajzel spadne

Reagovat
PhilipS

Rooneyho bych tam nedával ani náhodou. Tím to naprosto zabije

Reagovat
Pospovič

Sorry fanoušci United, jsem vsadil

Reagovat
C-M@ster

Ten Bobby chlastal?

Reagovat
wild

daj tam Fellu to bude klinec dneska

Reagovat
vladis271

prosím nech je Milner readz

Reagovat
Tuard.MUTD

Pecka zápas.

Reagovat
SunFells

Ty vole už ho vyhoď, špageťáka.

Reagovat
I am Mancunian

toto urve wazzinko, 1:0 dame

Reagovat
niflheim

Ibra teď moc zbytečně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitro's on fire

Reagovat
PhilipS

Květák s Rooneym. Tohle Mourek posral...

Reagovat
Counter

Hlavně proč stáhl zrovna Matu, který byl dost možná nejlepší na place.

Reagovat
PhilipS

nepochopitelný no

Reagovat
HorajzmAmmann

ten úsměv Mourinha asi vystihnul tenhle zápas....

Reagovat
Grahf

s tými dvoma to vyhrajeme...

Reagovat
Ligter

Ronei už třikrát dobře nahrál

Reagovat
Hokaido

TEAM NEWS

#CPFC XI: Mandanda; Ward, Tomkins, Dann (c), Kelly; Cabaye, McArthur, Ledley; Lee, Zaha; Benteke.

Andros sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

neměl odcházet

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke dneska gol hlavou z rohu, za barák

Reagovat
Hokaido

TEAM NEWS

#CPFC XI: Mandanda; Ward, Tomkins, Dann (c), Kelly; Cabaye, McArthur, Ledley; Lee, Zaha; Benteke.

Andros sedí.

Reagovat
Miguel19

Rooney

Reagovat
Kaze

Rooneho Joga Bonito

Reagovat
PhilipS

Rooney už nikoho v PL neobehraje. K smíchu hráč. Už měl dávno hrát v Kataru nebo Číně

Reagovat
eder

Spíš by mu slušela MLS.

Reagovat
niflheim

To tam měl poslat raději Carrick za Květáka.

Reagovat
Grahf

mopurinho sa posral, mal to nechať jak bolo a útočiť ďalej, jeden hráč tam nehraje rolu

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen škoda

Reagovat
Whitemedia

Bournemouth teď o 10? To už Boro musí dotáhnout

Reagovat
Miguel19

Ty vole to jsou zoufalci. Oni mají přesilovku a hrají nakopávané míče.

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho porazil Pepka rozcupovali jsme béčko City postup v EFL v lize jdeme betonovat remízu s Burnley doma

Reagovat
Grahf

totálne hráči stratili rytmus

Reagovat
SunFells

Od začátku špatná choreografie.

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

ojoj, Milner zranený a tzn., že pán Kokot hrá na ľavom beku .

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak zly nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

úplný tragéd...

Reagovat
fenixLFC

je

Reagovat
Maresma

Nemocnej akorát

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, sme riadne oslabení...

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Kdo by případně kopal penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

to vôbec neviem .. Asi Hendo...

Reagovat
C-M@ster

Fuchs..... not this week

Reagovat
smazaný uživatel

Takto frustrujúci zápas som nepozeral už dlho.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

MOU paradne striedania

Reagovat
One-Real

Depay rozhodne

Reagovat
kylo ren

Sledujete nekdo živí mrtví

Reagovat
smazaný uživatel

si zapni náš zápas

Reagovat
kylo ren

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
samson192

jop teraz hrajú proti Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba to bolo kľudne na červenú

Reagovat
Miguel19

Pogba opět prasí.

Reagovat
C-M@ster

Leicester je drtí neskutečně

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
J0EL

mali skvely usek.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečných 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Flanagan mal byť vonku Wow toto je neuveriteľný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to aj pogba

Reagovat
SunFells

Pep nedá Iheanachovi ani minutu, kašpar.

Reagovat
Generalní Gladiator

před třemi dny hrál celej špíl proti man.untd, navíc dal šanci dalšímu mladíkovi garciovi, nečteš-neviš

Reagovat
SunFells

Co je nějaký Garcia vedle jejich nejlepšího útočníka?

Reagovat
Counter

Garcia je jejich nejlepší střeďák zase.

Reagovat
SunFells

Střeďák?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

O Burnley se nebojim, jeste uderi, tohle umi.

Reagovat
Jollae

Ty tahaj do piče, trapko. Pred sezónou bol José top tréner pre piča klub Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Palike?

Reagovat
Jollae

Kokot?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Jollae

On fakt vystriedal Matu a podlal tam toho ťarbavého kokota? Nech ide do piče.

Reagovat
Swarley

.......

Reagovat
Miguel19

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

IBRA

Reagovat
smazaný uživatel

To čo bolooooo do pičeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

IBRa

Reagovat
SunFells

Na Ibrův gól by už měli vypisovat dvouciferné kurzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pogba dává neskutečné balóny do vápna, fakt radost koukat

Reagovat
liquicitizen

to je zúfalosť

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo

Reagovat
Grahf

už vidím, jak další zápas dostane burnley od nejakej myjavy štyrku

Reagovat
Rohlíček

to je traged

Reagovat
smazaný uživatel

Z jedinýho Zlatana jsem měl před sezónou v United respekt.

Well... not anymore.

Reagovat
Neutron

za toto si Ibra zasluzi desat ran bicom

Reagovat
Grahf

rojo dement

Reagovat
SunFells

Roooooooneeeeeeyyyyyyyyy

Reagovat
SunFells

Ba ne, tu se nemohl nechat nachytat ani Swarley.

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

je krásné, že murino se posral a poslal tam květáka s rooneym, místo toho, abychom to vyhráli je tlačíme i v oslabení...

good job mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney.... bože môj tento zápas je horší než 4-0 s Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Voda je mokrá, nebe je modrý a Tammy Abraham vstřelil další gól

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočešťuj to dopiči.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Grahf

rooney ty krivák pojebaný

Reagovat
smazaný uživatel

hodnoty fanúšikov mancs

Reagovat
spider_8

Teď je mi United docela i líto

Reagovat
Infernoqt

Dneska jsme si ten bod poctivě vybojovali

Reagovat
Euphael

kiwwi, Swarley, Nani, iamel... kde jste potkani?

Reagovat
nani92

ja som vo vlaku a ty?

Reagovat
Mastný Chobot

hliadkuješ?

Reagovat
nani92

hliadkujem nad sračkami jak patrol, všade sračky, nestačí na sračky psačí šampón, hardcore, sračkami furt chcú len sadnúť na trón, matko živá, opičie mozgy snáď patria na strom!

Reagovat
off-olda

Watford - 20 střel, žádná na bránu, výhra v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

mancs

Reagovat
Miguel19

Lol, Pogba jak nezvládá

Reagovat
Counter

hahahahahahahahaha

Reagovat
Swarley

to je moc tohle

Reagovat
Pospovič

tragédi

Reagovat
spider_8

Za Fergieho by tu penaltu dostali

Reagovat
Grahf

40 striel a nevedia dať gol, čo k tomu dodať

Reagovat
SunFells

Tak jsem si pustil United, že chci vidět góly ...a místo nich ty góly sází City na Pulisovu plácku.

Neskutečné, že Burnley neobrželo. Heaton tomu samozřejmě téměř heroicky přispěl, ale koncovka úček ...k nezaplacení.

Reagovat
Infernoqt

Spokojenost. Výkon super, výsledky se dostaví

Reagovat
PhilipS

Takhle smolnej zápas se jentak nevidí. Ale tomu výkonu United se nedá nic moc vytknout. Bojím se, že Mourinho bude na tiskovce nezvládat...

Reagovat
R22

United

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak je smiešne že sa smeju fanušikovia Liverpoolu, ktorí s nimi prehrali no..ked už sa má niekto smiať, tak nie vy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale nie,smejte sa, vačšinou potom zavahate aj vy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

OT: Skalák asistenční hattrick.

Reagovat
REPLIKATOR

Češi vládnou Championship

- Skalák nejlepší nahrávač

- Kalas nejlepší obránce

- Vydra nejdražší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Možná v nějakym paralelnim vesmíru

Reagovat
r.mrazik

super zapas...kazdopadne co ty kopyta nedaji je neskutecny...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím úžasné kolo, teď to chce využít.

Reagovat
vladis271

človek bz sa aj rád zasmial ale ked si predstavím čo nám bude teraz 90 minút hrať LB tak nemožem. Chce sa mi plakať.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý výkon doma proti Bunrley a to se cení

i love this game, hahahahaha

Reagovat
Counter

Manchester United has been shut out by Burnley at home for the first time in 45 meetings since 1921.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto neje mozne, ibrahimovic reci by mal trapko namysleny aky on je najlepsi utocnik... take sance co nedal za posledne zapasy by si zasluzil sediet na tribune. Vykon bol skvely sance hovoria smai za seba, nebyt na ich konci zltan tak je to aj 4-0 .... a rooney, ktory je moj najoblubenejsi hrac, good bye, uz nema co ponuknut timu... nevadi no, mozno o nejakych 4-5 rokov si aj tu LM zahrame

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto uprime zlatan si zaslouzi sedet na lavce za to co posledni zapasy predvadi a jose v zime icardi za 110 mega prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolat Mourinha pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra už nemá na PL, možná tak 5ti lety ještě jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ma na to je je potrba promenovat tutovky asi neco ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

Reagovat
raduinho

Burnley

Reagovat
Ligter

nevadí

Reagovat
J0EL

To mas za tu istotu

Reagovat
Ligter

příště raději budu držet hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Moreno v základu dnes to bude hrozně těžký..

Reagovat
Ranoth

vlastni medicinka asi united nechutna

Reagovat
r.mrazik

to je jako rejpnuti k zapasu s liverpoolem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

link na liverpool proším? :(

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno s Canem výborně.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaal Emreeee Caaan

Reagovat
johnik

Yeeeeeeeeeah

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

veď v ofenízve to bolo vždy viac menej ok

Reagovat
smazaný uživatel

EMRE FUCKING CAAAAAN

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooool

Coutinho Moreno Can

Reagovat
Melda

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Can

Reagovat
johnik

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

LOVREN kua do piče

Reagovat
fenixLFC

ukludni sa

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
kiwwi

Lovren skusene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

ez hlavicka

Reagovat
REPLIKATOR

Čurák Lovren! Proč to ti kokoti pořád hrajou malou domů na golmana!

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
johnik

Proč se vlastně chce Jurgen zbavit Sakha?

Reagovat
smazaný uživatel

LOVREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
smazaný uživatel

máš odpustené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Ale co to udělal Karius?

Reagovat
smazaný uživatel

Karius tam taky běžel nesmyslně.

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle by v té chvíli udělal každý golman.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, jak máš tohle ověřený.

Reagovat
fenixLFC

dejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren namieril

Reagovat
REPLIKATOR

Povinný gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew a standartky

Reagovat
smazaný uživatel

*d

Reagovat
vladis271

Klub ktoremu dame gola zo set pieces by mal predat licenciu.

Reagovat
johnik

No ještěže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Lovreeen

Reagovat
Coutinho10

ok dobre Lovren odcinil

Reagovat
smazaný uživatel

keď prehajpovaný Pogba stál 105. Cuuts by mal 125

Reagovat
REPLIKATOR

Naprostá dominance

Reagovat
smazaný uživatel

1000. Pre víťazstvo LFC .

Reagovat
smazaný uživatel

krásny pressing

Reagovat
REPLIKATOR

Moreno

Reagovat
johnik

Moreno je v tom útočení přímočařejší než James

Reagovat
Coutinho10

wohohou dobry delo v levacce od Morena

Reagovat
smazaný uživatel

zas Lovren namočený v góle

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
johnik

To bude dnes kovbojka

Reagovat
REPLIKATOR

Další Lovrenův gol dva prohraný souboje v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno už . Trošku ho súper pritlačí a je v lese...Ach jaj..

Reagovat
johnik

njn....Milner je spolehlivější do defenzivy.....

Reagovat
fenixLFC

lovren je uplne v prdeli ked ma vedla seba morena....necudo

Reagovat
smazaný uživatel

Couts tyčka, uff, škoda.

Reagovat
fenixLFC

mane

Reagovat
smazaný uživatel

krásny fotbal, mané

Reagovat
smazaný uživatel

mane

Reagovat
Coutinho10

to twl aaaaaah

Reagovat
REPLIKATOR

Mané omg

Reagovat
smazaný uživatel

sadio wtf

Reagovat
J0EL

Super zapas. Ten Kloppov pressing je uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

toto je nervák, agrh

Reagovat
vladis271

Karius nevie ktora bije.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo v PL nehraje hezčí fotbal jak my, tak snad z toho tuhle sezónu něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak top 4, tak snáď, ale na titul nemáme obranu.

Inak MATIP

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je pravděpodobně utopie, ale ta top 4 musí být, pokud udržíme současný standard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Piči a já se dívám na blbý Dortmund - Schalke

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

taky me ten zapas lakal, ale maj smulu

Reagovat
fenixLFC

matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť při hlavě Coutinha tam byla jasná ruka od obránce CP ne?

Reagovat
fenixLFC

yup jasne som ju videl pri tretom opakovanom zabere

Reagovat
smazaný uživatel

Matipbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Na světě není horší trenér, co se týče ať už obranných nebo útočných rohů, než Pardew.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci tréneri Liverpoolu

Reagovat
SunFells

Zrovna dneska má proti sobě silného konkurenta

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooool

Bránění Crystalu

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je extratrieda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

parada este do polocasu Matip

Reagovat
off-olda

Zajímavá jména střelců.

Reagovat
Counter

Sanchez, Aguero, Coutinho... 4.7% overall own all three.

Reagovat
Taiger

Got em, ale je mi to pak k hovnu, když mám cpt Maného.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Counter

Vyšla ti dobře obrana tohle kolo, těžko na tebe něco stáhnu.

Reagovat
Maresma

Aji Valdes..

Reagovat
Counter

Seš prostě haluzák

Reagovat
Maresma

Pffff

Reagovat
Counter

No dobře, máš to skvěle poskládané... Ale momentálně máme jen pět společných hráčů (+ šestý McAuley/Evans), aspoň si můžu dělat naděje, že tě mám jak dohnat.

Reagovat
Maresma

Však proč by ne, neztrácíš tolik a gameweeků bude ještě plno

Reagovat
Coutinho10

asi toho Sancheze budu muset taky koupit ale jinak dobry kolo a Aguero (C)

Reagovat
smazaný uživatel

Já se rozhodoval s páskou mezi Kunem, Alexisem a Lukakem.

A samozřejmě jsem ji dal Lukakovi.

Reagovat
smazaný uživatel

(i když teda Lukaku může taky dát 2 góly, co já vím..)

Reagovat
Coutinho10

j Lukakua mam taky a jeho sem dal jako zastupce, takze nastesti na to nedojde, ale treba se taky trefi jak pises

Reagovat
Coutinho10

ted koukam jeste na tvoji sestavu a Heaton v brane to by si moc lidi netrouflo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl to Foster pro City nebo Heaton pro United. Celkem jasná volba.

Reagovat
SunFells

Ani bych neřekl, každopádně vyšla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě jsou v první řadě důležitý čistý konta a jakkoliv hraje Pulis s WBA defenzivně, tak naposledy udrželi čistý konto 28. srpna. Když si vezmu, že hráli proti City, tak to pro mě prostě nebyla lákavá volba. Burnley si taky nejsou mašina na čistý konta, ale hráli doma proti mnohem horšímu týmu v ofenzívě a Heaton i když to konto třeba neudrží, tak vždycky dostane nějaký body za savy.

Reagovat
SunFells

Hráli venku a jsou na tu defenzívu méně než WBA. A jen zázrakem neobdrželi, ve 4 z 5 případů by to při těch šancích byla jatka.

Reagovat
Hokaido

Já jsem docela dlouho vybíral mezi Mandandou a Heatonem. Čekal jsem, že Mandanda taky bude mít hafo zákroků+o trochu větší šanci na CS, takže jsem vybral jeho.

Reagovat
Coutinho10

no...kdyby hrali Burnley doma tak mozna i jo....ale na OT...nevim jestli bych ho tam dal...ale dobre si udelal

Reagovat
Wat

Reagovat
Maresma

72 points and still counting...

Reagovat
R22

Coutinho nej hráč v PL momentálně, neskutečný

Reagovat
Melda

To je bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to dlouho, co tu někdo tvrdil, že je Oscar lepší?

Reagovat
Melda

Ale zatím oba góly Lovrena, měl by se sebrat.

Reagovat
vladis271

To bude chcieť ešte aspoň dva góly.

Reagovat
avicii

neuveritelne super utok, presing nad ktorym totalne slintam, a potom da CP dva goly z hovna...a to hovno sa vola Lovren

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

sa ukludni s tym dejanom, doteraz si drzal picu a ked mu prvýkrát po dlhej dobe envychadza zapas tak hned striekas

Reagovat
smazaný uživatel

Však je z tý klasický obrany Clyne, Matip, Lovren, Milner snad každej zápas nejhorší.

Reagovat
fenixLFC

casto hvizedi aj clyne. ostatni maju lepsie vykony to je fakt ale zas co tu stvárate kvôli tomu ze su v obrane traja hraci so skvelou formou a jeden co si svoju ulohu v pohode zastane

Reagovat
smazaný uživatel

S Clynem souhlasím, ale nějaká obhajoba Lovrena podle mě není na místě, protože určitě neplatí, že si svojí ulohu v pohode zastane. Lovren musí být v lednu nebo nejpozději v létě nahrazenej nějakým lepším stoperem.

Reagovat
Maresma

Jak ho můžeš furt obhajovat.. však je to strašně špatnej stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

yup, ma hrat namiesto neho sakho nehovoriac o tom ze spatny nie je....nie je ani hviezda ale staci

Reagovat
smazaný uživatel

Je špatný.

Reagovat
avicii

staci

Reagovat
Kowe

Reagovat
avicii

ukludni sa ty....Shaka predat ked snim Klopp nerat a priviest stopera ktory ho vytlaci zo zakladu...

Reagovat
fenixLFC

suhlas..ked odide sakho tak priviest nového stopera....nech ale zabojuje o miesto, nie ako karius zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Tah

Reagovat
smazaný uživatel

lovren dnes 3 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

No mělo bejt hotovo takhle to bude ještě kovbojka..musíme dát na výhru aspoň ještě dva góly..Firminovi to tam poslední dobou vůbec nepade možná bych zkusil Divocha..Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

prečo rozhodca? Tá ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ruka to asi ne to bylo hodně těžký..zdá se mi, že v těch soubojích je proti nám..třeba před druhým gólem Palace ten "faul" Firmina vůbec nebyl spíš on byl faulovaný pak hned nákop a byl tam velice tvrdý souboj a nepískl nic..a takových situací tam bylo víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

CP ze 2 šancí 2 góly, jinak neměli nic...a z toho ještě jedna byla darovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak skromne by som to zhodnotil ako fantastický futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno zas hviezdi...

Reagovat
vladis271

Pce mne twn moreno tak strasne pije krv

Reagovat
smazaný uživatel

to asi každému fanúšikovi lfc...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podle mě v nějakým jiným týmu by byl kvalitní hráč, ale na pozici krajního záložníka a ne krajního beka. Jelikož dopředu tam od něj nějaký myšlenky a kvalitní věci jsou.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

tak vlani mal viac asistencii ako coutinho

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kowe

zrvona ten moment to až tak jeho chyba nebyla, měl to dost těžký. Celkově dnes překvapivě dobrej výkon.. co by za to Lovren dal.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Karius zatiaľ taký Mignolet 2.0 so všetkým, čo k tomu patrí... Snáď sa zlepší...

Reagovat
vladis271

Moreno kkt proste

Reagovat
Whitemedia

penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne.

Reagovat
fenixLFC

vobec

Reagovat
Whitemedia

neviděl jsem opakovaný záběr, ale na Bentekeho mi to přišlo jako faul.. ale tak pokud vůbec, tak teda vůbec..

Reagovat
johnik

mě taky přišlo že na Bentekeho byl faul....

Reagovat
smazaný uživatel

Však Matip hrál jasně míč.

Reagovat
johnik

nvm, tak sem možná blbě viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tohle budou nervy jak svině

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Vypusti Divocka.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino dolů, nejde vubec vidět

Reagovat
fenixLFC

a to ma dres ze by bol vidiet aj po tme....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana je koncový hráč

Každá akce u něj skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Nejoriginalnejsi vtip na svete

Reagovat
REPLIKATOR

Druhý poločas absolutně nezvládáme.

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha

Reagovat
Whitemedia

Zaha pls..

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej

Reagovat
smazaný uživatel

Hohohoho

Reagovat
Coutinho10

yes pan neviditelnej

Reagovat
REPLIKATOR

Firminoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

diky Firmino za zltu kartu

Reagovat
Maresma

Firminoooo fantaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

hendoooooooooooo vyhonil som si na tej prihravke

Reagovat
johnik

Vždyť fandíš uruguayskému Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

doesnt matter, had sex

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Podrobnosti si příště nech pro sebe

Reagovat
kvasha16

len tak na sucho ci si stihol siahnut po nejakom mazive?

Reagovat
REPLIKATOR

Už vím koho mi Klavan přípomíná - Rozehnala

Reagovat
johnik

Ale takový větší drsňák....

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kupoval tu už niekto veci z chelseamegastore? Potreboval by som menšiu pomoc.

Reagovat
Maresma

Tohle vypadá na víc než jen menší pomoc

Reagovat
SunFells

Tyhle nezdravé mentální stavy se v ČR strašně podceňují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Už zase fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou sa o tom baviť nebudem

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
samson192

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icemike

Jo, v létě

Reagovat
SunFells
Reagovat
Swarley

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Cibulková to tam neskutečně sází

Reagovat
samson192

Reagovat
Taiger

Žeru jí, ale Kerberka musí otočit.

Reagovat
Hokaido

Teď 4,55 na Kerber, lepší už to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

4.62

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
Mastný Chobot

tak dúfam, že ste to tam naložili za čo najviac, neverci

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou výměny

Reagovat
SunFells

Everton XI vs. West Ham: Joel; Coleman, Williams, Funes Mori, Oviedo; Barry, Gueye; Bolasie, Barkley, Mirallas; Lukaku.

West Ham XI vs. Everton: Adrian; Kouyate, Reid, Ogbonna; Fernandes, Obiang, Noble, Cresswell; Lanzini, Payet; Antonio.

Reagovat
Hokaido

Stekle zraněnej, Jags posazenej, Zaza taky... WHU dá alespoň dva goly, kurz 3.

Reagovat
Zaschrona

A ja uz si rikal, kdyz jsem videl tu sestavu, ze Koeman Steka posadil za tu jeho minelu. No, aspon ten Jags, celkem zaslouzene.

Reagovat
SunFells

Cibulková si ani nesundá diamant z prstu, když hraje?

Reagovat
Lacko_Boh

posh

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výraz už jsem dlouho neslyšel.

Reagovat
Lacko_Boh

lebo nie si

Reagovat
Lacko_Boh

you can't sit with us

Reagovat
Whitemedia

Christian Atsu aktuálně hostuje z Chelsea v Newcastlu a podle informací lokálních médií španělský manažer Rafael Benítez bude již v lednu usilovat o přetavení Ghaňanovy hostovačky v trvalý přestup. (chroniclelive.co.uk)

To by mi Rafa udělal radost

Reagovat
kissak

ale u nás nehraje vůbec špatně i když je občas trošku egoistickej

Reagovat
SunFells

Kerberová je bojovnice

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Lacko_Boh

no z mimiky to vyzeralo uz od 3:3 ze chce koniec

Reagovat
Lacko_Boh

ze

Reagovat
nani92

Na mimiku su experti v Liverpoole..nato musis este vela divadiel navstivit..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Cibulková fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

bývalá okruhová štětka

Reagovat
patas92

Reagovat
samson192

POME

Reagovat
SunFells

Sice s klikou, ale hezky pěkně Docela husté, že někdo s výškou metr šede může vyhrát takový turnaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Celej zápas DOMInantní, kliku měla jen při championship pointu, jinak to štěstí nebylo.

Reagovat
SunFells

Kdo to viděl, tak tomu musí být evidentní, co jsem myslel.

Reagovat
samson192

ty si klika

Reagovat
smazaný uživatel

ved ten vitazny teda klika bol

Reagovat
nani92

Nieco ako Messi..

Reagovat
Mastný Chobot

Messi narozdiel od Dominiky taký turnaj nikdy nevyhral

Reagovat
SunFells

Ten z toho naopak těží.

Reagovat
EL Gringo

Cibulkáaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknou angličtinu má

Reagovat
Taiger

Neskutečnej tenis a pak se tu na ten ženskej nadává.

Reagovat
QooBo

Ten posledný gem to boli nervy ale parádny tenis Cibula

Pomeee

Reagovat
vladis271

Navarro vlastne čo robí? Povolanie manžel?

Reagovat
Miguel19

Jo

Reagovat
nani92

Bol tenista nie? A teraz uz asi nic..inak by to asi nevydrzalo

Reagovat
alcantara

Nebol tenista, mozno tak rekreacne na Tehelnom poli.

Reagovat
QooBo

vraj bol predtým nejaký ekonóm ale teraz už len s ňou po turnajoch .. teda možno jej aj robí manažéra alebo tak čosi

Reagovat
Mastný Chobot

volá sa Navara a je to Slovák, to vieš, však?

Reagovat
vladis271

Teda je to taký Giroud, ale tomuto ku cti slúži, že si uvedomil, že šport ktorý robil mu nešiel veľmi dobre.

Reagovat
Mastný Chobot

tebe to už začína jebať na tú hlavu jak kolegovi Aspergerovi z Nitry

Reagovat
vladis271

Aspergerovi

Reagovat
Counter

vlado...

Reagovat
SunFells

kokot hlúpý

Reagovat
alcantara

Robil na MPaRV SR a s tazkym srdcom zanechal svoju karieru kvoli podpore Dominiky.

Reagovat
Miguel19

Ten Asiat má fešné sáčko.

Reagovat
samson192

Majsterka sveta za sezónu 2016 Cibulková si odnáša prémiu 2,054 milióna USD brutto a 1250 bodov do renkingu, v ktorom sa v pondelok ocitne na piatom mieste.

Dobre ona

Reagovat
Lacko_Boh

to mas dve lacoste šatičky, letenka pre tím a ani nevies ako a sedíš v sokolovni na utopencoch

Reagovat
jiriczeQ

OT: ještě to zkusím napsat tady, kde je největší šrumec prosím vás, nainstaloval jsem manažera 15 (FM), pořád dokola mi tam ale jede probíhá načítání, bezit met laden atd..myslíte, že to nezvládá PC nebo v čem by mohl být problém?

Reagovat
nani92

V cracku

Reagovat
jiriczeQ

díky, pane

Reagovat
SunFells

Kerberová vypadá o pět let starší než na Olympiádě ...to je pak jasný, že si to nezasloužila.

Reagovat
vladis271

kkt bol som na livernete, prečítal som si jeden koment od pána odborníka na všetko a zas tam radšej štvrťroka nepôjdem.

hashtagVladisdiary

Reagovat
smazaný uživatel

M. ?

Reagovat
vladis271

kokrétne o tom ako sa Moreno lepšie hodí pre Kloppov štýl futbalu, a že Milner prepadáva v defenzíve, či také niečo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tu první část nemůže snad nikdo ani zpochybnit. Krajní obránce typu Morena se hodí pro Kloppův styl fotbalu víc než Milner.

Reagovat
vladis271

ak by bol Moreno obranca tak by sa s tým dalo súhlasiť.

Reagovat
Mastný Chobot

čo za jebnuté zostavy to Bilić skúša?

Reagovat
mikelinos

zatím to vypadá supr

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini boha

Reagovat
Mastný Chobot

Payet je fantastický, dokonalý, perfektný futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

pokud běhání nepovažuješ za součást fotbalu

Reagovat
Hokaido

On prostě vytvoří v průměru každejch 15 minut golovku. Jen je strašná škoda, že kolem sebe nemá žádnýho top hráče, natož top útočníka, místo Zazů, Antoniů a Carollů...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian

Reagovat
ernyyyy

Antonio na hrotu, to je snad vtip..

Reagovat
Mastný Chobot

Everton je slabučký

Reagovat
nani92

Moyes > Martinez > Koeman

Reagovat
Zaschrona

No, porad jsme dneska o neco lepsi nez WHU...

Reagovat
Zaschrona

Jagielka se dle vseho pripravuje nastoupit na druhou puli. Ze by 3-4-3? Alespon se Koeman neboji udelat zmenu.

Reagovat
Zaschrona

hmm, tak nic, blbe spekulace

Reagovat
Zaschrona

Taylor tradicne tragedi...

Reagovat
smazaný uživatel

Že já to na toho Lukakua nedal.

Reagovat
Zaschrona

ROMELUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

Bolasie je fakt unikatni hrac, zas jeden z jeho momentu

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini

Reagovat
fff

Williams

Reagovat
Zaschrona

Joel

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea substitutes v Southampton: Begovic, Ivanovic, Terry, Chalobah, Oscar, Willian, Batshuayi. #CFC

Reagovat
blade115

Klasika. Jsem zvědav, jestli to nějak naruší návraty Terryho a Zoumy. Jen škoda že pro Fabregase v tomhle systému moc nevidím místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, dokud to šlape, není důvod měnit.

Reagovat
spider_8

Taky ho tam moc nevidím, ale uvidíme kdo bude první volba Conteho namísto Kantého nebo Matiče. Tipl bych, že Oscar. Jinak docela rád bych v tomhle systému viděl Loftuse na místě ofenzivního záložníka, ale vzhledem k tomu, že tam Conte požaduje náběhy a aktivní pressink, tak si asi moc neškrtne.

Reagovat
Miguel19

Škoda že nevyšel ten Nainggolan. Ten by byl vedle Kantého super.

Reagovat
spider_8

Kdyby vyšel, tak by nepřišel Kanté.

Reagovat
Miguel19

Fakt?

Reagovat
spider_8

Věř mi

Reagovat
Miguel19

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Tak ona ta pozice ofenzivního záložníka u nás ani neexistuje právě, to by ji klidně mohl hrát Cesc. Ono bych to viděl tak, že tohle stejně nebude fungovat donekonečna, budu se opakovat, ale připravil bych si i tu variantu 3-5-2, která nabízí úplně jiný styl hry a dostanou v ní prostor právě i hráči, co by si jinak zřejmě v 3-4-3 nekopli. Hlavně je vždycky fajn mít nějaký plán B.

A konkrétně RLC bych nestavěl, dokud si to v hlavě nesrovná. Je jen v pořádku, že místo něj dostává šance Chalobah, který očividně na tom hřišti maká a nevyklusává.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
spider_8

Tak ty křídla hrajou poměrně vysoko a víc uprostřed, což by právě Loftusovi mohlo vyhovovat a eliminovat jeho nedostatky při hře bez míče. Problém je, že dokud bude furt líná lemra (a obávám se, že to není o přístupu), tak si nezahraje nikde. S Chalobahem souhlasím, jen mi přijde škoda nezkusit Loftuse na pozici, která by mu mohla sedět, protože s míčem umí být fakt geniální.

O plán B bych se nebál, Conte má evidentně i plán C, D a E

Reagovat
blade115

Já furt nevím, jakou roli bys to tomu RLC chtěl v tomhle systému přiřadit... Místo Costy, místo Matiče/Kantého, nebo...?

Reagovat
spider_8

Nn, místo Pedra nebo Hazarda.

Reagovat
blade115

Aha, tohle... No, viděl si Oscara proti WHU? Podle mě by dopadl podobně.

Reagovat
SunFells

50 - Only Duncan Ferguson (60) and Tim Cahill (56) have scored more PL goals for Everton than Romelu Lukaku (50).

Docela rychlovka

Reagovat
vladis271

neni to trocha priposrané?

Reagovat
Mastný Chobot

nejaké prirovnanie k Giroudovi sa neponúka?

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Priposrany ako Giroud bez brady

Reagovat
Miguel19

Southampton team today: Forster, Martina, Fonte (c), Van Dijk, Bertrand, Romeu, Clasie, Davis, Tadic, Redmond, Austin. #CFC

Reagovat
Miguel19

Southampton subs for Chelsea: Taylor, Yoshida, Ward-Prowse, Boufal, Hojbjerg, Olomola, McQueen

Reagovat
spider_8

Super tým

Reagovat
SunFells

Vítězná

Reagovat
Mastný Chobot

Romelu krásne

Reagovat
Zaschrona

BARKLEYYYYYYYYYYY

Reagovat
Error

Když se podívám na naše adepty prvního týmu třeba už pro příští rok a kolik toho letos zvládli odehrát, tak nemůžu nenabýt dojmu, že systém dost selhává.

Kenedy - Watford - 15 min

Bamford - Burnley - 31 min

Aké - Bournemouth - 223 min

Boga - Granada - 311 min

Pašalič - ACM - 0 minut

Musonda - Betis - 262 min

Přitom dobrým standardem v této fázi sezóny by bylo pomalu překračovat tisícovku.

Reagovat
SunFells

Dobrým standardem? Ti nejvytíženější se k ní teprve blíží.

Reagovat
Error

Christensen 990, Baker 1157, Abraham 1382, Brown 900, Traoré 1184

Tohle tak nějak chci vidět u všech, ne pár střídání, aby se neřeklo. Doufám, že si Chelsea v zimě dupne a případně je z těch bídných hostovaček stáhne.

Reagovat
SunFells

Tak ale neuvidíš to u těch, u nichž to není možné ...protože se toho v daných ligách tolik neodehrálo ...už?

Reagovat
Error

Ty i Bílejmedia prosím neřešte slovo standard, ale nulu u Pašaliče.

Reagovat
Miguel19

Nebyl on zraněnej?

Reagovat
Miguel19

Nebyl

Reagovat
SunFells

Ta mě nezajímá

Reagovat
Miguel19

Chalobah měl loni 235 minut a teďka mi přijde, jak kdyby měl odehráno 50 zápasů

Ale vesměs souhlas. Spíš se nekouká na rozvoj hráčů, ale kdo dá víc. Ale tak proto ten systém máme no..

Reagovat
Whitemedia

Vždyť i u nás Azpi, co hraje pořád, má teprve 1020 minut.... tak fakt netuším, o jakém standardu to mluvíš

Reagovat
Whitemedia

Jinak teda poslat Kenedyho poslední den přestupáku na hostování a ještě k tomu do Watfordu byla hrozná blbost.. Bamford už je odepsanej, obrana Bournemouthu byla včera směšná, po tom jejich vystoupení by měl začít Aké dostávat více prostoru..

a posílat naše mladé hráče na hostování do ACM se prostě nevyplácí, snad se brzo vedení poučí..

Reagovat
smazaný uživatel

Pasalic dnes hral

Reagovat
Miguel19

http://efsearch.owny.cz/

owny zase neunáší?

Reagovat
TopinB

*ještě

Reagovat
Counter

Ono by bylo možná snadnější vychytávat ty momenty, kdy unáší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

On dostal ban na všechny účty? Že už se tady dlouho neukázal.

Reagovat
TopinB

Tak asi neměl lepší karty než redakce nakonec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

Nějaký ten Walcott hater tu nedávno otravoval, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dostal ban aj ten... Kily je zakomplexovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Matič už mohl být venku

Reagovat
Arbiter

ale noták...

Reagovat
nani92

Matic redka

Reagovat
Miguel19

Alonso na kolotoči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!!!

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
liquicitizen

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Hokaido

EDEEEEEEEEEEEENITOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Lol, dej si tam síťku.

Reagovat
Pospovič

Gooooooooooooool

Reagovat
Trapper

Edeen

Reagovat
blade115

No a pak že to nejde, být rozdílový...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Snad tu nechceš zase dělat tak trapné divadlo jak minule...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
curci

ma dakto stream?

Reagovat
blade115
Reagovat
Arbiter
Reagovat
samson192
Reagovat
smazaný uživatel

A pedro už mě od začátku sere.

Reagovat
Miguel19

Jsme za 15 minut byli jednou pořádně na balonu a dali z toho gól

Reagovat
Pospovič

Tak ještě 2x

Reagovat
Rybinho85

Austin je fakt super ale

Reagovat
raduinho

Azááááááář

Reagovat
smazaný uživatel

Ti američtí komentátoři melou strašné pičoviny.

Reagovat
Whitemedia

Pedro zase všechno sere..

Reagovat
mikelinos

lol, co to tu proti němu zas rozjíždíte, dyť hraje supr

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska je to děsná špaténka. Soton nás do ničeho nepustí, míče se sotva dotkneme.

Reagovat
Miguel19

Domácí padaj jak hrušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints nemajú priestor na kombinácie, od Chelsea zatiaľ vynikajúci výkon.

Reagovat
Miguel19

Omg Costa

Reagovat
Arbiter

Costo, Costo, dostaneš to jak na zlatém podnose...

Reagovat
Arbiter

Ale Nemanja je prostě úžasný

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Miguel19

Bertrand už třetí placák.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Hazard kurva chodí už 5 minut?

Reagovat
Miguel19

Messi taky chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si to môže ale kurva dovoliť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Zajímalo by mě, jestli je Hazard zraněný, nebo prostě odmítá běhat i když si hráči Sotonu přihrávají kolem něj.

Reagovat
liquicitizen

to je ten jeho legendárny walking mode, keď strelí gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
Snatus

Je pravda, že to je občas dost komické.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr na grcanie

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand dobrý diver.

Reagovat
Miguel19

Soton sice 35 minut furt na míči, ale vytvořili velké hovno.

My kromě gólu dobrá šance Hazarda a tutovka Costy, škoda. Vzadu pracujeme dobře, ale podle mě zkouší moc velký kokotiny u vápna. Hlavně teda na pravé straně Azpi, Moses, Pedro.

Reagovat
spider_8

Zase ale nechceš pořád odkopávat míč, tak většinou vzniká tlak soupeře. I když třeba Luizovy odkopy nazdařbůh většinou končí naším brejkem

Reagovat
Miguel19

Tak ale musíš vědět kdy. Byla tam situace, že Azpi měl míč v rohu, chtěl odkopnout, ale nakonec přihrál Luizovi, u které byli skoro hned 2 hráči. A byl z toho zbytečný roh..

A pak Pedro no, ale to bylo jeho dřevěností, že se mu 9 balonů z 10 zamotá mezi nohy a má ho soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso dnes hrozný, naopak Matič nabírá na formě

Reagovat
Miguel19

Neřekl bych hrozný. Po tom úvodu, jak ho tam Tadič vykoupal byl zbytek poločasu u něj skoro furt hned a ani si neusral.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, hrozný je spíš Pedro.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard si ako čo o sebe myslí? Ten jeho nepohyb pri bránení, to je fakt na grc teda. Chudák Conte

Reagovat
vitasrp

Prvních 30 minut se mi to moc nelíbilo, bylo to děsně pasivní, hráli jsme víceméně bez jakýhokoliv přechodu do aktivnějšího presinku. Docela dost mi to připomínalo tu typickou tendenci z předchozích let se po vstřeleném gólu zatáhnout do hlubokého bloku a hrát čistě jen na rychlé protiútoky.

Southampton celkem dobře napadá naši rozehrávku, mají v první linii 3 hráče, což jim dává perfektní základ pro ten presink našich 3 stoperů. Navíc Neville má pravdu v tom, že Azpilicueta i Cahill hrají moc blízko středu hřiště, pomalu se roztahují, tudíž je relativně snadné je dostat pod tlak.

Pravdou je, že pokud se podaří skrz tenhle úvodní val projít a udržet míč pod kontrolou, je pak pravidelně k dispozici moře prostoru na druhé straně pro křídelního obránce, hlavně Moses měl takhle několikrát příležitost k souboji 1 na 1.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ten zatiahnutý blok by sme hrali aj keby sme ten gól nedali. Soton je v laufe a otvoriť to, by bolo riskantné. Takto musia byť na lopte a ako vidno, tak v tom až taký dobrý nie sú. Costa mal dať gól a dýchalo by sa nám ľahšie.

Reagovat
kvasha16

tych prvych 30 minut bolo zlych, nebyt toho golu tak picujem cely polcas snad ich Conte zfenuje

Reagovat
Miguel19

Třeba je to jeho taktika

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

si myslim, ze podla mna imho Chelsea nic moc nehra a Soton by mohol aj vyhrat

Reagovat
spider_8

Hm, to jsem zvědavý, jak chtějí z nula šancí vstřelit 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je srovná do latě.

Reagovat
kvasha16

suhlas, az na tych poslednych 10-15 minut, to uz sme sa pomalicky zacali prebudzat, ak v tom budeme pokracovat tak by sme to mohli uhrat, pretoze aj napriek hernej prevahe Sotonu sme ich v podstate do ziadnej tutovkyn epustili

Reagovat
Miguel19

Bertrand

Reagovat
Whitemedia

Tomu dnes rozhodčí pískne všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kanté Solidní trajektorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Miguel19

Lol, Sotonu nechutná vlastní medicína. Bertrand už takhle hapal minimálně třikrát.

Reagovat
Whitemedia

jako Luiz šaškárna, ale hráči Sotonu tohle dělají celý zápas..

Reagovat
Arbiter

Alonso Moses

Reagovat
Kang & Kodos

Co jste udělali ownymu, že odstavil vyhledávač?

Reagovat
Whitemedia

Nikdo mu nechtěl poslat prašule..

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!

Kurvaaaaa

Reagovat
Whitemedia

spoiler kurva, dej odkaz..

Reagovat
Arbiter

Kostič!!!!

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
blade115

Absolutně snový vývoj zatím zažívá... Už v podstatě nedělá ty svoje blbosti, střílí pravidelně góly a letos je nejlepší útočník v PL. Ještě že v létě neodešel, fakt nevím, kde bychom bez něj byli.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero říká ahoj.

Reagovat
Hokaido

40 - Diego Costa has scored his 40th Premier League goal in his 64th appearance; seven games faster than it took Sergio Aguero. Lethal.

Ahoj.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to, že dal rychlej 40 golů z něho dělá lepšího útočníka než je Aguero? Nenech se vysmát

Reagovat
Arbiter

no minimálně produktivnějšího

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto skvelej je

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls.

Reagovat
SunFells

Tomu říká ahoj i v klubu Iheanacho.

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
liquicitizen

Krása

Reagovat
raduinho

Koštáááááááááááá

Reagovat
Kovi81

nadheraaaaaaaaaa

Reagovat
Pospovič

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Wow..

Reagovat
smazaný uživatel

Costa nádherně, ale ten pohyb obrany Sotonu

Reagovat
M0rb1D4S

Nádhera. Od něj snad teprve druhá branka zpoza vápna u nás.

Reagovat
spider_8

Ok, šance z první půle odpuštěna

Reagovat
Miguel19

Tvl, Moses jede.

Reagovat
Arbiter

Moses si to místo v sestavě chce za každou cenu udržet

Reagovat
Arbiter

loooool

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Ritchie

a to bylo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Costa omg.. Ale Pedro je fakt dřevo jak prase.

Reagovat
Arbiter

To bych zase Pedrovi nevyčítal, už to bylo prostě přehrané...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys mu nevyčítal? že nenahraje na dva metry?

Reagovat
Arbiter

Jo takže ty mu vyčítáš tu nahrávku na Matiće? To je asi poslední věc, co se v té akci dá vyčíst

Reagovat
smazaný uživatel

No myšlenka ne, ale to jak se pomalu srala, až to málem urvalo Matičovi nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to tam měl prorvat? Ta zpětná nahrávka byla dost na hovno, ale jestli měl někdo střílet, tak Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslím tu příhru.

Reagovat
Miguel19

Teďka měli Matičovi zlomit nohu tvl. Ten Pedro je fakt kokot..

Reagovat
Pospovič

bože Pedro

Reagovat
Talker

Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moses je srdcař. Dře celej zápas a chce to pro tým vyhrát. I když fotbalově je na tom mnohem hůř jak Hazard, tak jsou mi takovýto hráči mnohem blíže.

Reagovat
spider_8

Jj, ale potřebujeme oba typy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to samozřejmě.

Reagovat
kvasha16

myslim ze si chcel pouzit vybrat dric

Reagovat
Whitemedia

Forster v těch rukách taky nic neudrží..

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro si chtěl taky zadivovat

Reagovat
smazaný uživatel

todle byl faul ne ?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Reagovat
liquicitizen

ty vole daj tam už Williana

Reagovat
liquicitizen

konečne

Reagovat
Miguel19

Teďka ten sudí vypadal jak Moyes.

Reagovat
Miguel19

Dpc ten Kanté

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic mi teda zrovna nechyběl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

Co zas kroutíš očima jak mentál..

Reagovat
Arbiter

Sám jsi mentál

Reagovat
Whitemedia

Tobě jak někdo šáhne na Ivánka.. už to neudělám, aby si se z toho neukroutil

Reagovat
Arbiter

Trochu úcty k tomu hráči by to chtělo, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl akorát, že mu nechyběl, tak co tady hrotíš.

Reagovat
Whitemedia

to arbi vždy, když se řeší Ivanovic..

Reagovat
smazaný uživatel

*jakýkoli Rus

Reagovat
Arbiter

Ivanović je Rus jak poleno

Reagovat
Mimalu

Co není může být, nikdy nevíš kam si Ruská armáda zajede na dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Já k němu úctu mám, moc dobře vím, kolik toho pro nás v minulosti udělal a jak boží býval.. jen už je prostě špatný a vůbec mi v té sestavě/na lavičce nechyběl a budu rád, když už se mu smlouva neprodlouží a on v létě zamíří do ligy k Amíkům.

Reagovat
Whitemedia

a mám tam nějak moc a

Reagovat
smazaný uživatel

Iva is back.

Reagovat
Miguel19

Hazard MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se mi líbí, že začal víc zakončovat. Dnes tři střely a všechny mohly být gólové.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kantík

Reagovat
smazaný uživatel

Kante je strašně boží.

Reagovat
Pospovič

V suchým triku a to jsem měl celkem bobky

Reagovat
fantomas

Four games, four wins and zero goals conceded. Amazing what a formational switch can do #Conte

Kdo všechno mě tu přesvědčoval, že Conte URČITĚ na tři beky hrát nebude, že na to nemá materiál, a blah blah?

Reagovat
Mastný Chobot

na druhú stranu, kto by si predtým spomenul na biednu existenciu Victora Mosesa?

Reagovat
icemike

No José určitě ne

Reagovat
Mimalu

Kdy te o tom kdo presvedcoval? Jestli to bylo nekdy v prubehu prazdnin, tak s ohledem na to, ze jak Luiz tak Alonso prisli na posledni chvili, tak v te dobe to moc realne nevypadalo.

Reagovat
fantomas

I po příchodu Luize, kdy sem právě v online přenosu k deadline day napsal, že to určitě musí nasvědčovat variantě se třema bekama, se na mě hned kopa fandů CFC sesypala, že se to v přípravě vůbec nezkoušelo, a podobný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

On to tenkrát dementoval i sám Conte.

Reagovat
fantomas

Zrovna u neho to klidne mohla bejt soucast strategie

Reagovat
spider_8

Tak nepřijde mi, že by se zrovna on vyžíval v mind games. Navíc s tou jeho angličtinou furt opakuje stejné fráze. Work hard, fight, fight, fight atd.

Reagovat
Kovi81

aspon se snad domluvi s Diegem

Reagovat
fantomas

No vidis to, mozna jen nevedel, jak to vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem byl jeden z nich a kaji se, mel jsem pravdu.

Reagovat
spider_8

Ještěže je owny efsearch rozbitý

Já jsem byl jeden z těch, co to určitě zmiňoval. Na moji obranu, bylo to dost vynucené příšernými výkony proti Live a Arsenalu a hlavně to byla až třetí Conteho volba, co se týče rozestavení. Ale uznávám, že se o to Conte pokusí v průběhu sezony a s takovým úspěchem, to jsem opravdu nečekal.

Reagovat
fantomas

Tak o tom, ze to bude vynucena zmena a nepujde o prvni volbu, sem sam nepochyboval. Ale je znat, ze je to proste jeho rozestaveni a ordinovat ho umi ze vsech nejlip.

Reagovat
spider_8

Tak Juventini ti budou tvrdit, že jeho rozestavení je 4-2-4 a hra na křídla. Když mu to u nás nefungovalo, tak se přesunul na 4-3-3, až potom na 3 obránce. Ale jako já si nestěžuju, zmáknutý to má opravdu dobře.

Reagovat
fantomas

Ja vim, ze se trema bekama nezacinal v zadnym klubovym angazma, ale... no, viz vyse.

Reagovat
Coutinho10

jinak co se tyka fanty, tak hodne dobry kolo na to, ze hraju se 2 obrancema zatim 79 bodu a jeste Barrow ve hre za Walcotta

Reagovat
Maresma

87 a ještě mi teda může hrát Amat, ale nevím jestli nastoupí

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
Mastný Chobot

ja to budem musieť prekopať asi

Reagovat
Coutinho10

no ja taly potrebuju udelat naky zmeny hlavne v obrane...mam tam zraneniho Souareho asi na pul roku + mi vypadnul Collins ze zakladu, takze nemam nahradni obrance...volny prestupy jsem vzdy pouzival na ofenzivu a kvuki tomu hraju tohle kolo diky zraneni Valencii na 2 obrance chci koupit Sancheze, takze asi pujdu - 4 body za prodej Walcotta a Alliho...kazdopadne jestli se uzdravuje Giroud, tak by mozna taky nemusel bejt spatna investice

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to mal na začiatku Costa Lukaku Giroud, ani už neviem ako sa mi podarilo tam napchať všetkých troch, ale Olivier radšej marodil

Reagovat
Mastný Chobot

ja tam momentálne mám nacpaného Ibru, Costu, Alexisa aj Maného, ale čo z toho, keď v priemere nemám ani 50 bodov na kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jj ja utok mam pomerne slusnej Kun a Lukaku, takze ted musim jeno. zvazit, kde to od vas posilim...bud ten Giroud nebo Alexis...popripade nechat Walcotta a zamerit se spis na tu obranu divoka karta uz by se asi nevyplatila, jelikoz ty ceny vsech jdou nahoru

Reagovat
13

Furt vas tohle kolo trumfuji, skoda jen par zapomenutych kol na zacatku. Ted se to těžko dotahuje

Reagovat
Coutinho10

jak se jmenuje tvuj tym nebo popripade hod link jinak je to na nic no, kdyz ti ujede zacatek...

Reagovat
Coutinho10

hodne dobry

Reagovat
13

muhehe Dík.

Reagovat
Horcmen

96 + 7b z lavky za Lovrena misto Walcotta, impuls směrem k obhajobě

Reagovat
salami

konečně se někdo dotahuje, začínala to bejt na špičce nuda

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

slusny

Reagovat
Mimalu

23. na EF a to jsem do toho od prvního kola nehrábnul

Reagovat
Coutinho10

ajo fakt ze jo ted na tebe koukam a jenom 1 prestup mezi 1. a 2. kolem dobre ty

Reagovat
Hokaido

Já měl tohle kolo super obranu- Holebas, Azpi, Stones a Shaw dokonce s céčkem. Bohužel jsem nechal na lavičce Heatona a dal tam Mandandu a zkušeně před tímhle kolem prodal Alexise.

Už včera jsem si koupil tebe + mám Firmina. Liverpool má úplně luxusní los dalších 8 kol, takže očekávám za tohle duo hafo bodů.

Reagovat
Coutinho10

jojo....s tema golmana ze slabsich tymu je to vzdycky bud a nebo ja bejt v tvy situaci asi bych taky dal Mandandu...hrali doma, zatimco Burnley venku, ale Mandanda nam to i trochu usnadnil, protoze si myslim, ze mohl podrzel Palace vic, ale rozhodne mi to nevadi ba naopak j ja mam od nas zatim jenom sebe a jeste bych chtel zalohu posilit, ale nevim jestli jit prave treba do toho Alexise nebo zkusit spis vylepsit tu obranu, kde mi vypadlo dost hracu....jinak sem rad, ze krom H2H, kde sem te porazil na poslední chvíly, tak i tenhle víkend v Fanlize, takže ted teda jenom vylepsit umisteni jak v H2H (61. misto), tak i klasicky lize (kde sem 70.)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si netrúfam ani tipovať, ako to dopadne. Swans potrebujú súrne vyhrať, domáci sa zas chytili 2x 2-0 a vlastne tiež potrebujú zbierať body po tom úvode. Mohol by byť dobrý match s mnohými gólmi.

Reagovat
nani92

Ok

Reagovat
Taiger

Oky

Reagovat
bbbauch

Okamura

Reagovat
Ligter

Okoronkwo

Reagovat
smazaný uživatel

okavango

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes
Reagovat
samson192

FM 08

Reagovat
nani92

Bastiaaaaaaaaaan

Reagovat
db18

Reagovat
niflheim

Bastiiiiiiiii

Reagovat
db18

Reagovat
Ligter

Schweiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
db18

Reagovat
Whitemedia

ani to tak dlouho Mourkovi netrvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho Bastian you're banned from training from reserves

Schweinsteiger :(

Mourinho Which means you get to train with the first team

Schweinsteiger :)

Reagovat
Busby babes

Ano, vcerejsi saga jak zlej Manchester a Mourinho zakazal Bastimu hrat za rezervu vypada najednou jinak. Ale jeste uvidime, co bude dal. To ma vic zvratu nez mexicka telenovela.

Reagovat
SunFells

Mourinho už je zoufalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard vcera:

72 dotykov

47 prihrávok, úspešnosť 83%

68 šprintov (najviac zo všetkých hráčov Chelsea)

5. gól v Premier League

Reagovat
Ligter

68 sprintů

Reagovat
kvasha16

a to Alonso nedavno zajebal nejakych 76 alebo tak nejak

Reagovat
Busby babes

Vy jste samej Basti, ale ze mame noveho sponzora si nevsimnete!!!

https://twitter.com/MU_Spokesperson/status/793060817637900288?s=09

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

matrace a vankuse

Reagovat
Busby babes

vzdycky kdyz si clovek mysli, ze uz mame sponzora na vsechno, prijde Ed s nejakou dalsi picovinou.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kiwwi

hyperaktivia level: Alexis Sanchez

Reagovat
Miguel19

Cvičení s trestem no. Paráda.

Reagovat
vladis271

Giroud sa naňho pozerá štýlom čo ti jebe, kukaj naňho na Giroud eh debilka.

Reagovat
nani92

Tebe musel Giroud nejaky krasny tiket odstrelit, ze?

Reagovat
vladis271

nadhodil som a furt nič. Kde je Dominik?

Reagovat
Mastný Chobot

jáj, ty to celý čas robíš kvôli mne? prepáč, Vlado, som nevedel

Reagovat
vladis271

ja som po ňom išiel aj minulú jeseň. Ľudia tu majú krátku pamäť.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Mustafi

Reagovat
SunFells

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kdo hraje FIFA mobile, tak se může přidat do ligy Champions League (s obrázkem diamantu), má popisek league for everyone. Přijmu každého.

Reagovat
Swarley

To je co s tím Valbuenou? Se akorát nepodívali za noční stolek, ne?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

1541. pre najobľúbenejšieho slovenského politika Andreja Kisku.

Reagovat
nani92

Kiska a politik

Reagovat
vladis271

tak už je ked je najvyšší ústavný činiteľ. Ale je najlepší. Lepšieho prezidenta sme ešte nemali.

Reagovat
nani92

Je to srac tak v konkurncii Ivana a Ruda..

Reagovat
smazaný uživatel

no napis preco.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

aj ked politik asi nie je najstastnejsie pomenovanie.

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/calum_paton/status/792453733770813440/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Firmino měl sundanej dres ještě předtím, než balon přešel čáru = gol neměl platit.

To je strašnej retard s tím sundáváním dresu.

Reagovat
Whitemedia

Snad proti Evertonu sundá dres i Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Masko, rozhodne.

Reagovat
Hokaido

Olo, Olo... Fakt ti strašně jebe poslední dobou.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

1556. Pre ownyho boj a proti zakomplexovanému Kilymu, kt. mu dáva neopodstatnené bany.

#kampaň

Reagovat
Mimalu

Jsem si rikal proc zas nejde efsearch, asi nakonec ownyho karty zas tak silne nebyly

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

může udělat sbírku, se mu na balíček složí

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Možná ho Kily zabanoval se slovy : ukaž karty....

Reagovat
kvasha16

no neviem neviem ako to je s tymi kartami, lebo ja (a asi nebudem sam) som dostal do spravy suhrn EF

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kily

bany platí na diskuzi a chat, na soukromé zprávy ne, tedy většinou

Reagovat
kvasha16

tak to som nevedel

Reagovat
Nikikrew

konecne dostal ban?

Reagovat
smazaný uživatel

prober se

Reagovat
Rssa

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Jzs mozno by nebolo na skodu, keby si ho dostal tiez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neprijde mi horsi nez treba ty

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mada

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Taiger

A něco pro Pražáky? :-|

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Bylo jasné, kde to bude mít konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Bydlím hned vedle ulice Obla a nikdy me nenapadl tenhle smysl toho názvu

Reagovat
SunFells

Vidíš, jak jsi vyrostl.

Reagovat
spider_8

Já jsem zase bydlel na Tvrdého. A napadlo mě to pokaždý

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
nani92

1582. pre Kilyho a jeho boju proti idiotom

#ban

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co si myslíte o 11. září?

Reagovat
masly008

že je po 10?

Reagovat
Busby babes

ze to tenkrat Evzen Savojsky docela dobre vybojoval.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Nechutne najebane tucne kurvy ktore doniesol spolubyvajuci na izbu mi zacali diktovat co mam pustit na youtube. Signal dobrej party, ze? Ženy so zashitovanym čiernym sklom v hube nie su hot. Chceli nejaky song od moderatorov evropy2. To je teroristický útok, nie nejaké lietadielka.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

( za to, ze ses chtel pochvalit)

Reagovat
Lacko_Boh

hej hej, tusim to ani nebolo v září

Reagovat
Maresma

září

Reagovat
smazaný uživatel

zashitované černé sklo, mňaaam

Reagovat
vodka

záleží jak

Reagovat
smazaný uživatel

inside job, jet fuel can't melt steel beams

Reagovat
Busby babes

kdyz uz ho v tom podporujes, nezapominej na nanotermit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl
Reagovat
Zaschrona

Nic hezkeho, zas budu o rok starsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ot super debata je teraz na radiu fm o cechoch a slovakoch so simeckom a dajakym cechom

Reagovat
nani92

neverím, že je lepšia ako debata čechov a slovakov na ef

Reagovat
Lacko_Boh

skoda ze sem Kiska nechodi

Reagovat
nani92

ale špicľov tu má..

Reagovat
Lacko_Boh

idem na to aj ked ja nemam rad ani jednych, maju čo robiť ma presvedčiť

Reagovat
Hokaido

Allen je ale fakt super na tý desítce. V Liverpoolu ani v repre to snad nikdy nehrál, né? Pamatuju si ho snad jen jako CM, možná DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ho tom občas dával

Reagovat
vodka

pohyb je perfektní, ale pořád bych ho radši viděl níž, nad ním Afellay, který je zkrátka lepší spojka. Hlavně se ale musí probrat Imbula a nahradit N'Zonziho konečně. Dneska Adam solidní, Whelan klasicky standard, strašně nedoceněný hráč, přestože nevyčnívá vlastně v ničem kromě čtení hry, poziční vyspělosti a dostatečné agresivity...

Reagovat
pingla

Třetí tyč

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Tycka81

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda ten Allen dal túto sezonu už tolko golov a asistencii, čo za doterajšiu kariéru. Myslím, že Liverpoolu by sa do tej 3 člennej zálohy ešte hodil..

Reagovat
Mastný Chobot

Pre toto sú futbalové pravidlá niekedy strašná pičovina. Medzi skoro istým gólom a skráteným rohom je rozdiel 20cm.

Reagovat
C-M@ster

To sice je, ale obránce to vidí a zařizuje se podle toho.

Reagovat
Lacko_Boh

Dominik je uz prilis dlho v akademickom prostredi, futbal vidi len v laboratoriach alebo v odborných článkoch od autistov, stratil kontkat s realitou, s tou skutočnou čutanou ktorá v nás koluje.

Reagovat
C-M@ster

Chudák Dominik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele