Pogba nakonec do zámořské MLS? Francouzského záložníka chce angažovat Los Angeles FC

Dnes, 14:50
Aktuality
Paul Pogba už si zřejmě nezahraje za Juventus. (© Matteo Bottanelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Major League Soccer by si mohl vyzkoušet Paul Pogba (31), který se po snížení trestu za doping na 18 měsíců od března může vrátit k fotbalu, Juventus však s jeho dalším působením nepočítá. Záložník by se mohl vydat do USA, zájem jeví Los Angeles FC.

Pogba obdržel čtyřletý zákaz činnosti za pozitivní dopingový test po výhře 3:0 nad Udinese v srpnu 2023. Mezitím mu byl distanc snížený na 18 měsíců, takže od března 2025 má svolení vrátit se k fotbalu a již od ledna může začít s tréninkem, zřejmě to ale nebude v Juventusu. Nový trenér Thiago Motta se zkušeným středopolařem nepočítá, proto mu bude umožněn odchod.

Mistr světa s Francií z roku 2018 je spojovaný s návratem do rodné země, konkrétně měl Pogba jednat s Olympique Marseille, ve hře jsou ale také varianty mimo Evropu. Podle novináře Nicola Schiry by se někdejší hráč Manchesteru United mohl vydat do Saúdské Arábie nebo zámořské MLS, další zprávy z Itálie uvádí, že na záložníka má políčeno Los Angeles FC.

Kalifornský celek měl Pogbu kontaktovat a rád by ho získal před sezonu 2025. Francouzi by místo na soupisce mohli uvolnit krajan Hugo Lloris nebo Carlos Vela, kterým na konci roku vyprší smlouva. Pogba by se v LAFC potkal s bývalým reprezentačním spoluhráčem Olivierem Giroudem, jenž do MLS zamířil v létě taktéž z Apeninského poloostrova, konkrétně z AC Milán.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Jason_

len ak v tejto sezone vyhraje LM s juve. to by bol návrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele