Nečekaná štace na konec kariéry? Modriče lákají do Slovinska, vážný zájem má Celje

24.04., 09:52
Aktuality
Luka Modrič (© AFP)

O další klubové budoucnosti Luky Modriče z Realu Madrid už toho bylo napsáno tolik, že by to možná vydalo i na nějakou novelu, případně útlý román. Osmatřicetiletá chorvatská legenda je totiž stále dost v kurzu a je o ni zájem na různých koutech planety.

Dle informací serveru sportklub.n1info.si se tento týden nově postavil do řady zájemců o jeho služby jeden velmi nečekaný nápadník, jímž je slovinský titán NK Cejle, v němž před pár lety krátce působil také Jiří Jarošík.

"Ne, nejedná se o vtip, chceme Luku Modriče," pronesl prezident NK Valerij Kolotilo, který už měl dokonce kontaktovat Bílý balet a rád by s funkčním veteránem zahájil jednání.

Současný jednapadesátiletý kouč Cejle Damir Krznar si zahrál s Modričem před lety v Záhřebu. "Do tohoto projektu jdeme i z toho důvodu, že se Damir dobře zná s Lukou. Když už máme takovou možnost, proč se jí nepokusit využít? Pokud se ale máme bavit s hráčem, nejdříve je třeba spojit se s klubem, ve kterém je pořád pod smlouvou," objasnil funkcionář brzy dvojnásobného mistra Slovinska.

Pokud by to NK Cejle nevyšlo v letním přestupovém okně, o jeho zisk se pokusí opět za půl roku, případně za dalších 12 měsíců. "Půjdeme však ještě dál. Pokud by se nám ho nepodařilo přivést, zkusíme zlanařit jiné, neméně velké jméno. Máme vysoké ambice a určitě nechceme zůstat na úrovni, na které se teď nacházíme," navnadil fanoušky.

To, že nemluví do větru, dokazuje i jeden konkrétní příklad. Když ještě pracoval pro Anži Machačkala, podařilo se mu do Dagestánu přivést například Roberta Carlose nebo Samuela Eto'a.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
NK Celje
32
22
6
4
70 : 29
72
2
Olimpija Lublaň
32
18
9
5
68 : 40
63
3
NK Maribor
32
17
8
7
60 : 31
59
4
NK Bravo
32
11
11
10
38 : 39
44
5
FC Koper
32
11
10
11
44 : 43
43
6
NK Domžale
32
12
2
18
46 : 54
38
7
NŠ Mura
32
10
8
14
37 : 51
38
8
NK Rogaška
32
9
5
18
32 : 56
32
9
NK Radomlje
32
6
9
17
29 : 48
27
10
NK Aluminij
32
7
6
19
30 : 63
27

Autor: eFotbal.cz / Robert Rohál

Komentáře (20)

Přidat komentář
O.Giroud

Vekovo by sedel aj do Slovanu

Reagovat
janinho

ale iba vekovo

Reagovat
Moshe Dajan

"slovinský titán NK Cejle"

Reagovat
Neon

Z Jihlavy je to kousek

Reagovat
dextroza_m

Tam může hrát do šedesáti..

Reagovat
Mateo16

Joselu zrejme tiez out. RM nevyuzije vykupku

Reagovat
ciernyribiz

zdroj?

Reagovat
janinho

podla mna blbost. typologicky dalsieho takeho hraca v kadri nemame, nie je drahy a nevadi mu cakat na sancu. bola by hlupost ho nevziat.

Reagovat
Mateo16

Je to dan za to ze tu bude hrat Endrick v Acku a mať sancu ziskať niakych 1000 minut ostatné minuti Joseluho si medzi sebou rozdelia Brahim a Rodrygo

Logicke a spravne riešenie. To iste sa ma spraviť aj s Modricom a Nachom

Reagovat
janinho

endrick ma casu dost a netreba z neho hned robit hraca, ktory napochoduje do zakladu. Joselu by bol uplne v klude aj keby mal za sezonu odohrat 400-500 minut v pripade zraneni a potreby nakopavat lopty do 16tky. kto by potreboval ist na hostovanie je Arda, lebo tomu tie minuty budu isto chybat.

nacho a modric co sa tyka prinosu su 2 absolutne rozdielne galaxie. nacho do minuleho tyzdna asi traged sezony, teraz to trochu napravil, zatial co modric este stale taha na pleciach chorvatsku repre a v klucovych castiach sezony sa na neho da vzdy spolahnut. mozno to vedenie takto spravi, ale o tom ci je to spravne riesenie by som pomlcal.

Reagovat
los_blancos

Klub ho chce odkúpiť, je to tak ako píšeš - špecialista, ktoré by v tíme chýbal. Vraj má na stole životnú zmluvu z Arábie, tak to bude na ňom. Arda by chcel v klube ostať, aj keď bude hrávať menej - niečo jak mladý Marcelo. Od zajtrajška by sme ho v lige mali vídať pravidelne, teším sa.

Reagovat
janinho

takto to beriem. nechal by som to uplne na neho ci bude spokojny s minimom minut a v pripade nejakej velkej marodky by mohol klubu pomoct, alebo si pojde zarobit. bez neho to zvladneme, s nim by sme mali jednu moznost navyse a ak sa nam nebodaj podari vyhrat LM tak tych zapasov zase bude mrte.

ak arda bude trpezlivy, tak bude super ak ostane. dufam, ze do konca sezony dostane v lige aspon 300 minut. opory musia setrit sily na LM.

vidim to tak, ze odchody: Nacho, Ceballos, mozno Mendy, mozno Lunin

prichody: Davies, stoper (asi Rafa Marin, alebo ten mlady z franczuska), Mbappe, Endrick, pripadna nahrada za Lunina (nie Kepa).

s tym by som bol spokojny.

Reagovat
Mönchengladbach

V nadpisu správně Celje, v článku třikrát špatně Cejle. Laškovné.

Reagovat
jenage

Reagovat
Moshe Dajan

redaktor je asi z Cejlu

Reagovat
Luka3enko

Jako když ho vidím jak stále hraje, tak jsem si říkal, že klidně bych ho do Sparty na 2 sezóny bral. On na to prostě pořád má.

Reagovat
r3

Urcite je Modric nadseny, ze ma este na Spartu a predpokladam, ze to bude zo vsetkych moznosti pre neho ta absolutne prioritna.

Reagovat
Moshe Dajan

Laci je už lepší.

Reagovat
ACSeRw!n

uz potvrdil, ze minimalne pro dalsi sezonu zustava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele