Bílek nemá autoritu, odpovědnost musí převzít kapitán

04.09.2011, 16:48
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Zachránili jsme zápas i celou kvalifikaci. Se ctí jsme tak ale opět nečinili. Na české fotbalisty se dál převážně nadává, jako bychom se Skoty prohráli stylem podobným tomu norskému. Lze tedy definitivně konstatovat, že se naše reprezentace potácí uvnitř začarovaného kruhu?

Když na vítězství ani objektivně nemáme a neměli bychom ho uhrát, můžeme to kromě síly soupeře svést na nedostatek pohybu, absenci podpory Baroše či jiného hrotového útočníka, málo využité krajní obránce, nedobře vyspalého Rosického...vždycky se něco najde, a nikdo nic nenamítá. Většinou je očividné, že si naši hráči nevěří, bojí se chodit jeden na jednoho i střílet, protivníkovo vápno považují za minové pole. Otázkou ale zůstává, co je vede k na chlup stejnému počínání v souboji se sokem, který má s kombinací ještě větší problémy než český výběr? Pokud bych měl shrnout včerejší diskuzi, Skoty po závěrečném hvizdu kdekdo označil za "porazitelné nekopy". Pouhé "dřeváky" v nich rozpoznal i Drulák, který jinak v rozhovoru pro Deník Sport kritizoval zejména neautorativního Bílka. Tak proč jsme je ale chodili přečíslovat ve dvou, ve třech? Jakto, že se jeden poločas útočilo jen po levé straně, zatímco po přestávce se pro změnu ve prospěch té druhé úplně ignorovala? Proč Plašil s Hübschmanem museli "tahat nohy" celých 90 minut?

Sobotní kvalifikační zápas zkrátka opět ukázal, že naše největší slabina sedí na lavičce. Přitom jsem Bílka původně tolik kritizovat nechtěl. První poločas mi dal naději - viděl jsem lepší pohyb, odvahu vsadit na Jiráčka, spolehlivě se doplňující stopery. Jakýsi příslib do budoucna. Jenže ačkoliv jsme byli viditelně lepší, Skotové vstřelili takzvaný gól do šatny a Bílkovi se opět podlomila kolena. Fascinovalo mě, že zrovna po přestávce, kdy byl opak nejvíc potřeba, zněl Hampden Parkem onen český stojatý evergreen. Rosický se mohl přetrhnout, aby viděl Petrželu, jak nedokáže zpracovat jeho banální přihrávku. Aby viděl Baroše líného na krok. Aby jeho střelu snad naschvál zablokoval Rezek. Měli jsme to tu zase. Kolem Rosického se ve středu plížili dva unavení borci (Plašil s Hübschmanem), Jiráček se nalevo topil, Petrželu napravo hladce zastínil Hubník. Baroš v první řadě nechával vyniknout své mistrovství v oblasti gest a grimas. Opravdu mě to zklamalo. Za výkon v druhém poločase, kdy jsme dvakrát dotahovali, jsme si vyrovnat nezasloužili. To jen setrvačnost dojmu z prvního dějství mi dávala tušení, že by proti remíze nikdo neměl nic namítat.

Pokud tedy první půle odhalila něco, na čem by se i dalo stavět (a to ještě Rosický v žádném případě neřádil), po pauze si o pozornost znovu hlasitě řekl Bílek. Což bylo špatně. Pomalu začínám nabývat dojmu, že by bylo lepší, kdyby tým trénoval hrající kapitán Rosický. Líbilo se mi, že třeba po vyrovnávacím gólu Plašila zaháněl Rajnocha místo oslav na svůj post. Kladl tak důraz na koncentraci, kterou pak - hle - ztratil zrovna tento jinak dobře hrající stoper a málem nás to stálo klíčový bod. I ono soustředění nás určitě včera sráželo dolů. Přece není možné, aby Skotové z nějakých tří šancí hned dvakrát pohodlně skórovali.

Zároveň Rosický po přestávce, kdy to bylo nejvíc žádoucí, úplně opanoval střed pole. I přesto, že právě tam v odlišných trikotech operoval zaměstnanec Liverpoolu, respektive Manchesteru United. Rosického bylo plné hřiště, rozdával neotřelé přihrávky, jeho standardky dokázaly mít hlavu a patu. Vskutku nepamatuji příkladnější "kapitánský" výkon od našeho malého Mozarta. Navíc i docela obstál v pozápasovém rozhovoru, když neváhal připomenout další přemíru individuálních zaváhání, které nás sráží už věky.

A jak se protentokrát projevilo, že Bílek zas a znovu ve svých rukou třímal všechno možné, jen ne taktovku? Jak jsme zvyklí. Opět mě nadchla především jeho logika střídání. Pekhart na hrot ještě dejme tomu, dolů ale měl jít spíš Baroš. Přetočení formace do 4-4-2 si totiž Bary vyložil jaksi po svém a začal si hrát na Rooneyho. Ve finále se potom udusili hned dva hráči. Baroš na pozici podhrotového útočníka vesměs překážel a Pekhart - ve finále osamocený na hrotu - stejně nic nevymyslel. S míčem u nohou jsem ho spatřil všehovšudy třikrát. A to na pár sekund. Zejména mě ale překvapila ignorace skutečnosti, že Plašil v nároďáku za poslední dobu nezahrál tak marně. Tím spíš, pokud víme, že měl náš trenér na lavičce k dispozici Vacka s Kolářem, tedy dvě schopné alternativy. Místo toho způsobil zmatek nejen Rezkem (hrdina to prostě není a nebude, jakkoliv mu patří malé rozpačité díky), ale i onou rotací rozestavení. Dokonalou tečku potom představoval Vackův nechápavý výraz nasazený právě v době, kdy mu Bílek vysvětloval, co si od něj na hřišti slibuje.

Na závěr bych ještě rád shrnul, co nám tedy kruciální duel se Skoty doopravdy řekl. Zaprvé už víme, že s Laštůvkou do brány ne! Chápu, že nebylo moc na výběr. Oba golmani si o minulém víkendu srazili sebevědomí na bod mrazu, přesto mám Laštůvku už léta zafixovaného jako zmatkaře. Což včera akorát potvrdil. První gól byl z 50 procent jeho - tak rozpačitou střelu jednoduše chytit musí. A při centru Morrisona, který jen taktak, že neusměrnil do sítě Miller či Rajnoch, taky tápal někde pozadu. Přestože měl být na přední tyči rozhodně jako první. Vždyť Skot ani neměl jinou variantu než posílat balon právě tam.

Zadruhé si myslím, že bude pro střetnutí se Španěly a Litevci důležitá především pohoda v kabině. Nějaké slavné taktiky se nedočkáme, to je už předem jasné, proto apeluji na Šmicera a spol., ať uspořádají nějakou pořádnou teambuildingovou akci - pokud možno bez přítomnosti prostitutek - a naučí hráče dýchat pro tým. Ty včerejší ploužáky patří možná na diskotéku, ne na zelený pažit. Alibismus a mantru "hlavně se neunavit a být kamarádovi po ruce, jen až si stokrát zavolá" hodit za hlavu - to bude ideální základ úspěchu. A půjde s tím vyrukovat i na Španěly. Koneckonců defenzíva až tak moc neskřípe, jakkoliv se ČTK může vztekat, že legendy jako Grygera s Ujfalušim zůstávají na ocet - v sobotu by víceméně stačilo, aby Kadlec lépe zvládal návraty do obranné ulity, a byla by o polovinu pevnější.

I Rajnoch totiž jinak zahrál solidně, asi pětkrát klíčově zasahoval (jednou blokoval potenciální gólovou střelu), a Sivok pro změnu parádně dominoval ve vzduchu. Ale to je taky klasická česká fotbalová vlastnost - vidět jednu hloupou hrubku a zapomenout na vše ostatní. Ostatně i Baroš několikrát schopně rozehrál a de facto rozjel naši jedinou opravdovou gólovou akci. Jenže k tomu dvakrát ve velké šanci selhal a na rozjezdu třetí ochotně padl...takže je to prostě ňouma, že?

A konečně zatřetí - opět jsme se ujistili, že Bílek je schopný jen robotického opakování frází "podali jsme velmi dobrý výkon", "vytvořili jsme si mnoho šancí" a "byli jsme fotbalovější". Zároveň se ještě nezapomněl pochválit za historicky první (?) střídání, které mu opravdu bezprostředně přineslo úspěch. Leč vrtkavý a vlastně i nemorální. Ale to opravdu není nic nového. Již dávno víme, že se Bílek sám nechce nikam posouvat. Že je slabá osobnost a týmu tvář nejspíš nikdy nedodá. Proto tedy musíme spoléhat hlavně na hráčský kolektiv a mít na paměti, že vyhráno ještě nemáme. Před Rosickým, nad jehož vůdčími schopnostmi mnozí pochybovali a pochybují, zkrátka leží nejtěžší úkol jeho dosavadní kariéry...

Vysněná sestava na Ukrajinu: Drobný - Gebre Selassie, Hubník, Sivok, Kadlec - Hübschman, Vacek - Pilař, Plašil, Jiráček - Pekhart

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (392)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ta sestava by se mi líbila , aspoň to vyzkoušet .. možná Čelůstku místo Gebreho , ale jinak fajn !!

[ článek jsem nečetl celý , tak do mě nerejpejte ]

Reagovat
smazaný uživatel

já si to taky nepřečetl celé, je to moc dlouhé a to téma mě moc nebere

Reagovat
smazaný uživatel

pokud možno bez přítomnosti prostitutek

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych radsi pokud mozno s pritomnosti peknejch prostitutek

Reagovat
Filipow

Nemusíme do tebe rýt, protože je to tu přes 3 hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl sorry

Reagovat
fantomas

Je tam aktualizováno, vložil sem to před pár minutama.

Reagovat
madridcan

Gebre Selassie-kto je to?

Reagovat
Filipow

Člověk.

Reagovat
madridcan

Jj chapem silvester sa blizi a chces byt nominovany do hlasok roka,ale snaz sa viac

Reagovat
Filipow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

áá, klasické slovenské šprýmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak debilně ptáš, tak čekej debilní odpověd

Reagovat
madridcan

nepoznam ho.Niesom z Česka a nepoznam poriadne česku ligu co sa tyka hracov.Vysledky viem,postavenie v tabulke viem a take zvucne mena o ktorych sa casto hovori poznam.Toto meno som pocul dneska prvy krat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej krajní bek Liberce :).

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nekdo mu umi normalne odpovedet

Reagovat
smazaný uživatel

český reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší pravý obránce v lize.

Reagovat
madridcan

prvy krat citam to meno

Reagovat
Robbie

nejlepší pravý obránce ligy ? a potom jsi asi spadnul z hrušky ne ?

Reagovat
Fedro

Myslíš Rajtorala?

Reagovat
Robbie

Rajtoral je suverenně nejlepší pravý bek ligy

Reagovat
Fedro

No vždyť o tom mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

ne, není.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu jsem to přehnal ale patří s Rajtoralem a Kušnírek k tomu nejlepšímu u nás

Reagovat
Hubna

Nesmíš zapomínat na Janotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Rajtoral je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus o vtip? Je mnoho lepších beků než je on...

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej....

Reagovat
Marv

Jenom ve Spartě jsou dva lepší

Reagovat
fantomas

To hadam ne...Kusnir? A to radsi ani nechci znat to druhy jmeno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

takovej ne*r

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co vsichni maj s tim Gebrem podle me buhvijak kvalitni neni ani v U 21 moc nevynikal. Rekl bych ze zhruba na stejne urovni je Kusnir a to sem Slavista. Na praveho beka je to proste jedna velka bida v reprezentaci. Jinak v ty sestave mi tam dost nesedi ten Plasil vedle Hubschmana a Vacek na AM , nebylo by to lepsi spis naopak(kdyz uz by tam nutne meli byt ti 2) ?

Reagovat
fantomas

Mělo to bejt naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gebre zahrál skvěle na Kirin cupu a v lize podává stabilní hodně kvalitní výkony už delší dobu, tak proč ne? Rajtoral není směrem dozadu tak kvalitní a Pospěch už má nějaké ty roky.. mnohdy tragický Kušnír tam už absolutně nemá co dělat.

Gebre je pro mě na pravého obránce volba číslo jedna.

Reagovat
Robbie

cože sestava ve který je Rajnoch a Baroš který už nehráli pár měsíců vážně výborný t ah

Reagovat
fantomas

Ani jeden tam neni.

Reagovat
Kenneth

Jarošík repre už zavrhl? Podle mě stále jeden z nejlepších českých stoperů

Reagovat
Liquid

jj zavrhl, dřív sem ho tam chtěl, ale dědek ho nesnášel, stejně jako Skácela a Hübschmana a měl radši Týceho, Vachouška....

Reagovat
Kenneth

Blázen. Matějovský a Jarošík jasně do repre. Pořád lepší než Rezkové,Lafatové a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi zaujaty cizek ti dva nemaji delat v repre uz davno co

Reagovat
C-M@ster

Jasně, Lafata je totiž neuvěřitelně nególovej útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mi tam chybí Dan Pudil jinak docela ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráčkovi hlavně chyběl někdo s kým by si to ťuknul, všichni od něj byli na kilometry daleko, samotný utopený Jiráček na křídle je zlo. Mít tam svého Rajtorála, hned by to bylo jiné. Hubník začal čistit lajnu teprve až když tam přišel Rezek.

Rosický by měl hrát zase více ze středu pole než pod Barošem. Plašil na def. záložníka kazil příliš mnoho i krátkých přihrávek a stejně se motal vždy tam, kde neměl. Baroš je v útoku odříznutý, ve hře na jednoho strikera asi nemá moc velké uplatnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrželovi*...

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva se mi pořád pletou

Reagovat
fantomas

Jojo, Baroš je v 4-5-1 zabitej, ať je to jakákoliv variace. Na druhou stranu jak stokrát zopakoval Bosák - on by ten míč třeba i párkrát podržel a sklepl, ale když on mu do tý druhý vlny fakt NIKDO nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě...

v úvodu si to dal nalevo dobře s jiráčkem, ale to bylo asi tak vše

Reagovat
fantomas

Mně se ještě líbilo, jak v klidu rozjel tu gólovou akci - jak to středem chvíli potáhl a právě včas předal doleva Kadlecovi.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem to nečetl, ale napsal sem si nominaci, jakou bych hodil pro příští kvalifikační cyklus, tady je:

Gólmani: Čech, Vaclík

Obrana: Čelůstka, Gebre, Mazuch, Suchý, Hubník, M. Kadlec, Kušnír

Záloha: Petržela, Pilař, Rosický, Plašil, Morávek, Jiráček, Vacek, Gecov

Útok: Necid, Pekhart, V. Kadlec, Chramosta

A je to jenom názor, tak jestli proti němu něco máte, napište co konkrétně, i když je jednodušší

Reagovat
Robbie

Gebre a Kušnír na repre nemají to radši místo nich Rajtoral,Sivok

Reagovat
smazaný uživatel

to bych právě řekl, že Gebre se v reprezentaci dobře ukázal, takže tam podle mýho patří, Kušnír je trochu taková neznámá, hrával parádně, ale teďka je myslim zraněnej, jak se rozehraje, myslim, že by tam taky mohl patřit, má zkušenosti z pohárové evropy... Rajtoral mi přijde až moc ofenzivní s tím, že ta obrana je slabší a repre v současnosti není tým, kterej by si mohl dovolit dostat 2-3 góly, protože jich dáme víc. Sivok je dobrej, ale být já koučem, tak bych tam nechal jednoho zkušenýho stopera a vedle bych zapracovával mlaďocha... A jako zkušenýho bych dal Hubníka, i když proti Sivokovi nic nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi tam Sivok a Hübschman

Reagovat
smazaný uživatel

o Sivokovi sem se zmínil o komentář nahoře, Hübschman mi nepříjde jako takovej player, kterýho by tam musel být. Dal bych v tomhle případě přednost někomu mladšímu kvůli perspektivě, i když Hübschman je na tom štítovým záložníkovi asi nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, mně tam sesedí ten Petržela, kterému hrozně chybí produktivita, sice je rychlostně hráč extratřídy, ale když neví co s míčem, tak je to k ničemu... ten může hrát když se týmu daří, pěkně to bylo vidět včera... ale jinak vcelku souhlas, ale než ten cyklus začne, tak se třeba ukážou další hráči, nebo se naopak zakopou, tak jako třeba Fenin...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, on ten post pravýho záložníka je celkem problematickej, naposledy tam dobře zahrál snad Štajner. Mě prostě nenapadl nikdo lepší momentálně. Ale jak říkáš, třeba se někdo ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý hraje dobře Dočkal, ale je to Norská liga, tak kdoví jak to je ona pravá záloha bude problém asi i budoucna, třeba protože Kadeřábek prý šel dost dolů (i podle Hřebíka) a co jsem s ním ve Sportu četl rozhovor, tak je to tak trochu namachrovanec ještě by se mohl ukázat třeba Milan Černý...

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, na toho bych úplně zapomněl... Ten by se tam fakt hodil, uvidíme, jak se mu u Turka bude dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u něj bude zase špatný, že bude hrát 2. ligu, ne? A to minimálně rok, protože mohou postoupit tuším jen dvě mužstva a za korupci asi sestoupí 3, takže jeden z nich bude hrát určitě minimálně dva roky...

Reagovat
smazaný uživatel

no abych se přiznal, tak ani nevim, kam do toho turecka šel, ale jestli bude hrát druhou ligu, tak je to podle mě celkem zabitej rok Chtělo by to klauzuli, že by se mohl v případě sestupu vrátit, neříkám že by měl jít zrovna do slavie, ale sou lepší moźnosti, než 2. turecká...

Reagovat
Filipow

Kušnír -> Řezník.

Petržela -> Dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

no Řezník nevim. Jako kdyby se prosadil v Plzni do základu, tak možná, ale dávat tam hráče kterej sedí v Gambáč lize na lavce je podle mě blbost. A ten Dočkal není špatnej nápad, ale nevim, jestli si tím přestupem do Rosenborgu trochu neublížil

Reagovat
smazaný uživatel

S golmany souhlas.

Do obrany: Sivok, Hubník, Rajtoral, Kadlec, Suchý, Čelůstka

Záloha: Rosický, Plašil, Hübschman, Jiráček, Vacek, Pudil, Pilař

Útok: Baroš, Pekhart, Necid, Svěrkoš

Baroš mi do té repre prostě sedí, ale sám toho v útoku moc nenahraje.

Svěrkoš dokáže uhrát v repre víc než např. Lafata.

Rajtoral v Plzni hraje parádně.

Pudil hraje pravidelně a navíc si teď zahraje LM.

Neni to dost hráčů, ale tyhle určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, proč ne, ale co mě řeže do očí je ten Svěrkoš. V mojich očích byl teďka minimálně dva roky ztracenej a teďka v Baníku se zatím moc neukázal, má to tam těžký, já bych tam hodil prostě radši mladýho Chramostu, nebo Kubu Petra (jo, fandím Sigmě )

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tam dal určitě v. kadlece(jsem slávista) a suchýho s mazuchem a ještě kozáka

Reagovat
smazaný uživatel

na Kozákovo místo je tam Necid, Pekhart... Zrovna u něho nemyslim, že by měl v repre budoucnost, ale snad se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti tam Sivok, Vácha, Matějovský....

Reagovat
smazaný uživatel

o Sivokovi sem se už kousek nahoře zmiňoval, Matějovský je prostě starej, radši bych tam vidél mladší... Morávek, Hořava, Vacek... Ale s tím Váchou máš pravdu, škoda, že mu nevyšel ten přestup do Évianu, nebo kam to měl jít, líbí se mi jak hraje, ale serou mě na něm ta karty...

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok ti vadí jen protože je spartan. Je to náš nejlepší stoper smiř se s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tos uhodl a natruc teda vyhodim z té nominace Čecha, Hubníka, M. Kadlece, Kušníra, Petrželu, Rosickýho, Vacka, Pekharta, V. Kadlece. Dyť oni vlastně taky hrajou, nebo hráli ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky je starej to je fakt ale prehled ma a to repre potrebuje Rosa nemuze 90 minut rozehravat sam hru uz jenom proto ze ho souper precte a pak jsme v pytli kdyby se to rozdelilo na dva hrace souper by musel reagovat na dve ruzne rozehravky a to je vzdy tezsi a mas napred ty protoze vis co udelat a souper musi reagovat a to muze i pomoct,a pokud si pamatujete jmeno Stefan Effenberg tak ten jako stojici stredopolar ukopal vitezstvi v LM a to kazdy pochyboval ze to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Mára je dobrej hráč, to jo, ale spíš bych tam zapracoval ty mladý, Morávka, nebo Hořavu. Hořava to má v sobě, ale teďka mi přijde jalovej. No moc se mu nedivim, všichni čekali, že ze Sigmy po ME odejde a nic z toho. Škoda pro něho, Sigma už mu je malá

Reagovat
smazaný uživatel

29 je ještě skvělej věk tak jakejpak starej

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ti tam chybí Sivok. Snad místo Chramosty ještě někoho , jinak vcelku souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

no asi máš pravdu, ten Sivok by se tam eště hodil. Ale Chramostu bych tam nechal určitě, má sice špatnou pověst, že simuluje, ale on z toho vyroste, hraje fakt dobře, takovej El Niňo Torres Ale to hodně přeháním

Reagovat
Liquid

ta vysněná sestava se mi taky celkem zamlouvá, ikdyž bych tam dal asi Lafatu k Pekhartovi a hrál jen na 1 DM, ikdyž asi si nebral, že by měl hrát Plašil DM, což i celkem oceňuju, protože Rada a Bílek tam rádi cpali 2 bořiče naráz

Reagovat
fantomas

Tak na jedno DM by se hrálo stejně. Je to DM-CM-AM, jako to bylo i v sobotu.

Reagovat
Fedro

J8 osobně si myslím, že Plašil nemá ve středu zálohy co dělat. Včera mi to jen potvrdil svým nedůrazem při prvním gólu, kdy Fletcher posouval na Millera. Plašil včera hrál střed jen proto, aby Jiráček mohl jít na levo. To si pak ale Bílek musí rozmyslet koho tam dát, to ať je střed Hübschmann s Vackem a nalevo buď Jiráček nebo Plašil. Každopádně napravo bych konečně povolal Rajtorala, alespoň pro přátelák, jenže to se nestane. S Rajnochem máš sice pravdu, že několika šancím zamezil, ale stejně ve mně pokaždé trne, když k němu směřuje míč. A aby hráč, kterej sedí i v nějakym Ankaragucu sbíral herní praxi v reprezentaci ,to mi taky přijde postavený na hlavu. Ale tohle vše je jen můj názor.

Reagovat
fantomas

Jestli si pamatuješ, před nákými dvěma roky byl Plašil nalevo za největší tragéda a vyvrhela. Právě ve středu se jakž takž našel. Na kraj už bych ho necpal.

Reagovat
Fedro

Ano, to si pamatuju. Ale pak z ničehož nic mu to zase začalo šlapat. A když bych měl soudit dle včerejška, tak bych ho bud dal na kraj nebo na lávku, výkon to byl strašnej. Petržela mi taky přišel, jako kdyby už po 15 minutách byl hotovej, rozdíl mezi ním a Jiráčkem byl neuvěřitelnej. Asi ta repre hráče kazí, protože Petržela byl jako debutující hráč taky nejlepší na place, teď to samý Jiráček.

Reagovat
fantomas

Tak kdyby byl Rosa v pořádku a chtěl hrát, Vacek by měl mít místo místo Plašila, takže by na to sezení došlo. Ale dvojky Vacek-Kolář bych se zase bál, proto sem radši zvolil Plašila.

Reagovat
smazaný uživatel

Rajnoch sedí? Dyť je tam základní kámen, a pokud neodejde tak teď bude kapitán. Ankaragucu byl perspektivní klub, kterej mohl myslet na vyšší příčky. Teďka tomu tak už nebude protože z finančních duvodů odcházejí dobří hráči a vlastně se ani neví jestli ten klub bude existovat dál. Stejně to vypadá na to, že pujde někam jinam, tak jako všichni ostatní (tzn.Slováci)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pane autore,rosicky neni vudce,takze spolehat na neho....

Reagovat
fantomas

Právěže v sobotu mi dal naději, že konečně dospěl. Zkus nečíst jen nadpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, druhý poločas hrál dobře... Ale první polovinu mi přišel marnej jako zbytek zálohy (až na Jiráčka)

Reagovat
fantomas

Jono, se spíš hledal. Ale marnej taky nebyl. To byl Plašil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, druhý poločas hrál dobře... Ale první polovinu mi přišel marnej jako zbytek zálohy (až na Jiráčka)

Reagovat
smazaný uživatel

v první polovině se mnohdy vrátil až k obráncům, aby jim pomohl s rozehrávkou a uklidnil hru, v tom druhém víc tvořil a přihrával Barošovi.

Reagovat
smazaný uživatel

(prakticky musel plnit Plašilovu a Hubchmanovu roli...ikdyž měl hrát pod barošem, ale okolnosti ho donutily jinak...nemohl se na to už dívat..)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to ze zahraje slusne proti totalne marnym skotum z neho nedela vudce a spravneho kapitana.. ver mi,ze sem ho videl hodnekrat v roli kapitana,ale on radsi stahne ocas,usi.. nejsem spartan,ale paska by povahove slusela vic sivokovi

Reagovat
fantomas

PANEBOŽE! Četl si ten článek, kde to docela dlouze vysvětluju? Je mi fuk, co si dřív viděl, pokud si koukal na sobotní zápas, jako vůdce se ukázal hned v několika ohledech.

Reagovat
smazaný uživatel

povahove neni kapitan.

Reagovat
fantomas

No, to je teda parádní argument...

Reagovat
smazaný uživatel

chces snad rict,ze rosa je ten,co zaveli kdyz se nedari a motivuje na hristi spoluhrace? v zivote sem ho to snad nevidel.. a nevidel sem ho ani,ze by zasel za rozhodcim a resil s nim neco.. vzdyt vetsinou vypada jak chcipla mys a nedava zadne emoce nic najevo.. a prave takovi tu pasku maji mit,ne sede mysi.. je jasne,ze prevysuje herne ty zbyle kopyta,kdyz hraje za arsenal a zbytek sotva za prumerne kluby..

Reagovat
smazaný uživatel

Spolehlivý kapitán se nepozná jenom podle potetovaných ruk, že vypadá jak gorila a toho, že umí sprostě vynadat rozhodčímu. To by tam mohl jít kdekdo.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda,ze jsi to nepochopil a placas blbosti.. o nicem takovem sem nepsal. asi narazis na repku,ikdyz takoveho blbouna sem urcite nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Já přesně vím, co jsi myslel. Jen jsem to trochu nadsadil. Ale kapitán nemusí být v každém tv přenosu vidět, jak se hádá s rozhodčím nebo tam řve po spoluhráčích na celý stadion. I Bosák říkal něco o tom, že tam zaháněl asi Hubníka po gólu na 1:1. To je jen příklad, ono toho bude určitě víc. Jenom to z televize tak nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kteremu tymu fandis,ale z nekterych hracu to proste vyjadruje,ze jsou vudci osobnosti... z skoro vubec ne..nema to v krvi a dohani to trochu tema zkusenostma oproti jinym ale kdyz ma vedle sebe sobe zkusenosti a jmenem rovne,tak se vytrati v tomhle uplne no

Reagovat
fantomas

To je už právě minulost, aspon to tak včera vypadalo. Včera zašel za rozhodčim, aby urychlil skotský střídání. Rajnocha zaháněl na jeho post místo oslav s Plašilem. Na hřišti byl dirigentem, míň rozhazoval rukama. Je na něm zkrátka vidět, že si tu zodpovědnost čím dál víc uvědomuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo,zlepseni tam nejake bylo,ale jeste aby ne,kdyz to je v tom tymu pojem... presto mi to na moje gusto prijde malo a vyjimecne. uvidime,jak se bude projevovat dal.. je pravda,ze nikdo jiny krome cecha a sivoka,ktery si ridi obranu a umi se ozvat tam nema nikdo vudcovske schopnosti. v arsenalu byl rosa jako kapitan ale marnej.. neni se proc divit,ze zacal davat wenger prednost jinym. pri tom debaklu s united byl jeden z nejkusenejsich na hristi a nevidel sem ho nejak povzbudit tym nebo udelat proste neco.potom to vypada,jak kdyby mu to bylo jedno a dela,ze na tom hristi pomalu ani neni... on hraje dobre,kdyz vedle neho hrajou vetsi osobnosti,kteri ho vzdycky strhli... a dostalo mne,jak se nesel rozloucit po tom debaklu s fans a musel na neho zavolat persie,aby se vratil.. tot muj nazor

Reagovat
fantomas

Situace v klubu a v reprezentaci je furt uplně jiná. Rosa za nároďák vždycky chtěl bojovat, i z rozhovorů je cejtit, že mu na fanoušcích záleží a nechce je zklamávat. I proto je zpravidla nejkritičtější a nebojí se slov jako "ubohý" a "marný"...

Reagovat
smazaný uživatel

rosický JE momentálně nejspolehlivější hráč týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas....podle mě dost dobrej článek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč v té vysněné sestavě na Ukrajinu není Rosický? Záměrně, aby jsme si zkusili, jak hrát bez něj nebo kvůli zranění?

A dopředu bych dal každopádně Lafatu Pan Hattrick by mohl předvést umění a trošku zatopit i v repre...

Reagovat
fantomas

Má nakopnutou podkolenní šlachu, kvůli který vynechal celou sezonu 08/09, takže bych ho neriskoval. I kvůli Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

--------------------Čech------------------------------------

Selassie ------ Hubník---------Sivok------------ Kadlec

-----------------------Hübschman------------------------

----Morávek----Rosický---Plašil-------Pilař-------------

-------------------Pekhart---------------------------------

Lávka - Matějovský, Petržela, Mazuch, Suchý, Drobný, Jiráček, Vácha, Lafata, V. Kadlec, Gecov, Vacek.

Šlo by to tak? Zahrál by Morávek na křídle? Moc ho nesleduju...

Reagovat
smazaný uživatel

Gecov do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

To je vidět že ho nesleduješ, protože poslední dobou je mizerný a na reprezentaci teď nemá a měl by se soustředit na to aby hrál v klubu... Jinak to má být něco jako 4-5-1?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm... jo, něco na ten způsob co by sem ohlo postavit pod Bílkem (nedej Bože), já osobně bych tam nejradši viděl 4-3-1-2 nebo 4-3-3. Tohle hraní na DMka a hrotovou věž mě fakt nebere.

Reagovat
Filipow

Tome, dobrá práce.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry clanok ale chyba mi tam Holenda, do mesiaca ho Eto nauci hrat fotbal

Reagovat
slavik38

je někde záznam? chtěl bych vidět ten Vackův výraz při střídání na stránkách čt mi to nejede..

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sestavu jednoduše nechápu...O Rosickém tady celý článek básníš a nedáš ho tam. A co Čech? Pravý obránce jednoznačně Pospěch. A Pekhart se mi taky vůbec nelíbí Bednář by byl jednoznačně lepší alternativa.

Reagovat
fantomas

To jako čekáš, že se dá Čech za dva dny do pořádku? A že Bílek donominuje Bednáře?

Rosický tam neni kvůli zdravotnim problémům, klub by měl mít z mýho pohledu fanouška AFC přednost před jednim přátelákem. Navíc nám může spíš prospět osamostatnění se od našeho nejlepšího hráče. A Pospěch byl tragickej proti Norsku, to radši vyzkoušet Gebreho, kterej zahrál skvěle na Kirin Cupu, když o nic nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý rozbor. Bravo !!!

Ono je vícero věcí na zamyšlení, ale je snad všem (možná mimo p. Bílka a některé funkcionáře FAČR) jasné, že situace okolo čs. národního týmu je opravdu vážná a pokud se nemáme propadnout ještě níže, bude v brzku potřeba učinit důarazný řez. Nechci podávat návody, ostatně mnoho je nakousnuto výše. Přitom stačí tak málo ....

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo si zvát soupeře jako Andorra nebo Lucembursko

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jdou postupnými krůčky výkonnostně nahoru. To už spíše San Marino, Nepál, Sv. Kryštof a Nevis nebo někoho z ostrovních repre z Oceánie.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky fakt, ale určitě by nám to pomohlo, vždyť na 100% bude za vítězství nad těmahle víc vodů do žebříčku než za prohru proti Norsku nebo Chorvatsku takhle bysme se postupně mohli do té TOP10 dostat

Reagovat
Ligter

Odvážná sestava, ale taky se mi líbí. Ono vlastně není moc na výběr. Bohužel u Bílka není šance, že by ji takhle postavil.

Reagovat
Kenneth

Bílek narozdíl od Brucknera aspon experimentuje.

Reagovat
Ligter

Zatím se to ale moc nezdá ku prospěchu věci. Na rozdíl od Brücknera. (víceméně)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, když si pozveš a zkoušíš hráče, tak je jasné že nebudeš mít v přátelácích výsledky... holt procházíme generační obměnou a zkoušet se musí...

Reagovat
Ligter

Jo to jo, Bílek to sice snadný nemá, ale kvůli tomu bych ho moc neomlouval. Pořád si dokážu představit jiného (lepšího) trenéra u reprezentace. Jenže jak by se s tím dokázal popasovat jiný trenér; to už jsme v rovině teorií.

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil potřebuje být v systému víc na kraji a využívat ho jako v klubu, kde se stahuje doprostřed a snaží se tempovat hru. Když je jen ve středu, tak mu to nesvědčí. Klidně bych tam dal Jiráčka, aby se mohli oba v průběhu zápasu vyměňovat.. Rosický volný hráč a jediný Hubschman s Petrželou jen na svém postu.. Baroš je jako jediný hrot zabitý, měl by se využívat spíš jako žolík tak jak to dělal kdysi Bruckner..

Podle mě, bez ohledu nominace a podle aktuální formy..

Rajtoral-----Sivok----Hubník----Kadlec

-------Jiráček(Vacek)--Hybš----------

Plašil----------Rosický---------Petržela

-----------------Pekhart------------------

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

ty tvoje křídla jsou úplnej úlet

Reagovat
SniperxXx

Předpokládám že měl být přehozenej stranově Plašil Jiráček a Petžela s Hubschmanem. Jinak je to super. Bary je bohužel do tohohle rozestavení nepoužitelnej, ač je to pořád náš nejlepší útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Může být... Ale Plašil má raději pravý kraj a Petrželovi je to dle mě jedno..

Reagovat
fantomas

Petržela by hlavně vůbec neměl hrát. To spíš Pilař, kterej je navíc přednostně doleva.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo ještě líp.. Místo Petrželi tam zkusit Pilaře.

Reagovat
smazaný uživatel

(na Petrželovu narážečku totiž chybí Rajtoral a zbytek myslí, že se musí hned centrovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám z Pilaře pořád ještě hrozně velký strach.. Strašně rychle vyletěl a bojim se, aby mu tak rychlý růst spíš neuškodil..

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jako u Zemana?

já doufam, že si ho Vrba pohlídá - ale apsoň na lavičce by být mohl (sice nerad srovnávám naše hráče se zahraničníma, ale - jako Götze)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jako u Fenina. Cpát ho do reprezentace jako někoho, kdo nám vytrhne trn z paty mi přijde dost riskantní.. I vzhledem k tomu, že by si musel dovolit stejně jako si dovoluje v zápasech Plzně..

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš? to si děláš srandu ne? i v U19 hraje kraj obrany a je to podprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

Tím myslel Hubschmana.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hybšman.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
RMCF

Mě by se rosický líbil víc v hloubce něž na podhrotu aby mohl víc diktovat tempo hry a rozdělovat míče...

Reagovat
fantomas

Navíc je platnější do defenzívy.

Reagovat
smazaný uživatel

Však povídám, že Rosický by byl volný hráč.. Mohl by být kdekoliv si zamane, on je dostatečně inteligentní fotbalista, aby věděl, kde je zrovna potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci kritizujete Bilka ale uvedomte si ze on tych hracov nevychovava, on hra s tymi co ma k dispozicii a momentalne by s tymito latabarmi neurobil nic ani Mourinho s Guardiolom.

Reagovat
SniperxXx

Ved hej, proto žádný z nich neví co má hrát.

Reagovat
partaS

takže říkáš že je to dobrej trenér, kterej z nich za 2 roky dostal maximum

Reagovat
smazaný uživatel

ako hovoris. toto je zrejme ich maximum. videl si ich inde hrat lepsie?

Reagovat
partaS

těžko posoudit, když za poslední 3 roky byli na lavičce pseudotrenéři Rada s Bílkem, ale před tím určitě jo

Reagovat
smazaný uživatel

ano, např. takovýho Kadlece, Plašila, Baroše ty v klubu hrajou o dost líp

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude tym ze v kluboch maju kvalitnejsich spoluhracov.

aj mne sa hocikde na placku lepsie hra s takymi co vedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to bude také tím, že dané týmy mají lepšího trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nehadam, su take pripady ked dobry trener dostane viac aj z horsieho timu.

staci sa pozriet na Weissa. Petrzalka, repre, Slovan... urobil par naozaj neuveritelnych vysledkov (Porto, Celtic, Taliansko, Roma..) ktore by tie timy bez neho podla mna nikdy nedosiahli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně zmínit slovenské úspěchy, že?

Reagovat
smazaný uživatel

nic take, to bol priklad, prvy co ma napadol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli on není problém i v tom, koho povolává. Možná to je blbost, ale mně to připadá, jako kdyby on povolal hráče podle jména, Komňacký "udělal taktiku" a pak to dávali dohromady. A najednou se ukáže, že na tento post nemáme typově vhodného hráče, tak tam dáme toho a on tam snad něco uhraje. Jak říkám, asi to je blbost, nevidím do toho, nerozumím tomu, ale přijde mi to tak.

Reagovat
stas87

vechno neni jen v trenerovi,je to predovsetkym v kvalite spoluhracov,ukazkovy priklad je jiracek,v plzni hra vyborne ma podporu spoluhracov,pride do repre a ta podpora zmizne..v sucasnom kadre nemate jedineho vodcu ktory by to dokazal strhnut,pred tym ste mali nedveda,poborskeho smicra,hraci ktory toho odkopali vela v lige ci poharoch,rosicky nikdy nemal hlavne slovo v kabine ani na ihrisku,tahun to nikdy nebol a nebude to ze sa o to pokusa v 30ke je viac menej smutne,a do buducna tych vodcov tiez moc nemate,ste tym bez tvare,bohuzial fandim vam ale nemate kde brat kvalitu,argument ze mate mladych je smiesny,ak skonci v 21ke su priemeraci ktory svoj tim nepotiahnu...ukazkovy priklad-moravek,ak sa dari schalke dari sa aj jemu,ak sa schalke nedari je neviditelny,od neho ste si vela slubovali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy si zase slibujete hodně od Maka, který když nastoupil byl nejhorší na hřisti. Ale zas nepopírám že kvalitní je, třeba je mimo formu a to je i případ Morávka, který byl loni oporou, letos se probojoval do základu, ale pak se mu přestalo dařit a už nehraje... podle mě jednou bude oporou i v reprezentaci, ale teď by měl hlavně makat aby hrál v klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi neviděl Morávka v FCK

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to bude tim, že v klubech uměj lépe využít jejich kvalit

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková blbost, že se až divím, jak často se to tu objevuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi potom blbost nebude co povies

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hloupost, protože dle této úvahy by týmy nemusely mít trenéry vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

no taky Arsenal by bol bez Wengera urcite lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tuto sezónu, nebo kdyby tam od roku 1996 seděl jiný trenér, či trenéři?

Reagovat
smazaný uživatel

zaciatky mal dobre ale posledne roky klubu len skodi. ta jeho mladeznicka posadnutost mi ide na nervy. Arsenal nie je klub ktory by mal nieco skusat, ten musi stavat tim na okamzity uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je to blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

pro slepičí kvoč

Reagovat
fantomas

To je alibismus.

Reagovat
smazaný uživatel

realita

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl realita... když nejsou hráče, tak těžko budou nějaké suprové výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou k dispozici dobří hráči, jenže Bílek to z nich neumí dostat.

Reagovat
fantomas

Hráči sou, jen se s nima neumí pracovat. Nemůžeme si furt dokolečka jak ubulínci opakovat, že nemáme Nedvědy a Poborský, takže to prostě zákonitě musí jít uplně do kopru.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková kvalita jako za Nedvěda, Poborského a spol. určitě není, to mi nevymluvíte, se koukni v jakých klubech hrajou naši reprezentanti, myslím že máme na to přehrávat mužstva jako Skotsko, ale proti silnějším jako Norsko (jejichž hráči určitě nejsou téměř amatéři jak se tu někteří snaží namluvit) nebo Chorvatsko prostě šanci nemáme a můžeme jen překvapit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i za Nedvěda a Poborského se nepovedly dvě kvalifikace a reprezentace neuspěla na jednom evropském šampionátu. A pokud jde o reprezentaci, tak vrchol Nedvěda a spol. přišel v roce 2004, kdy už tito hráči překročili třicítku. Pokud bude kvalitní trenér, který bude vědět co chce, bude mít důvěru a dostatek prostoru pro svou práci, podporu fanoušků, tak se může Česká republika dočkat úspěchu.

Reagovat
fantomas

No jistěže tam ta kvalita neni, to ale ještě neznamená, že budem propadat agonii a budem tu rozhlašovat "jak s tim prostě nejde nic dělat, sme nenávratně v prdeli" apod. To je neskutečně alibistickej přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale pro nás typické. Viz. syndrom Jan Koller.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já neříkám, já tím jen myslím, že ne za všechno může Bílek a té kritiky je podle mě až moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak říct, že je všechno Bílkova chyba je hloupost. Svůj díl viny si samozřejmě nesou i hráči.

Reagovat
fantomas

Může za 3/4 toho srabu, a všechno mu taky vyčítáno neni.

Reagovat
smazaný uživatel

ste 2. v tabulke za majstrami sveta a europy a volate to srab?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozoroval jsi zápasy české reprezentace? Znáš výsledky ze zápasů za letošní rok? Všímáš si jaká je v týmu atmosféra? Všechno není jen o postavení v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda atmosféru v týmu neznám, ale co tak vnímám tak je tam nálada dobrá, ale hráči jsou pod tlakem veřejnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že tu atmosféru posuzuju zvenčí, ale nezdá se mi, že by v reprezentaci panovalo přívětivé klima. Rozhodně už na tom po této stránce byla líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně když se daří tak je to na tom tým vždycky líp, ale určitě nemyslím že by tam byla nějaká špatná atmosféra, to je jako se Spartou, všichni myslí že je to tam špatný a hráči se nesnáší, ale všichni co ze Sparty odešli říkali, že parta byla dobrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší mor je v tom, že jim ta naše idealistická společnost udělala takový skandál kvůli návštěvám v hospodě. Dokud mohli popíjet, tak by za sebe dali duši a všichni byli ohromně šťastní, že na sraze můžou být a vidět se a popít s kamarády. Utužovat kolektiv.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, možné to je. Každopádně Kováč je debil, když za střízlivého stavu chčije na ulici pěkně před fotografy . To se pak těžko říká, že člověk nic nepil.

Reagovat
smazaný uživatel

Když člověk musí... Jako já bych se do týmu, kde si s nováčkama pořádně nerozumim, nemůžu s nimi popít a trochu se přiblížit uvolněnou konverzací, vůbec netěšil.. Naopak, když se trošku vožerou, tak se můžou různě sázet o blbosti, dělat zhovadilosti jako je to u lidí jejich věku normální.. Alkohol je k kolektivním sportu strašně podceňovaná věc..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím, že zákaz alkoholu a nějaké té zábavy může nadělat víc škody, než užitku. Ale víš co, ale musí se to brát s rozumem. A ne jako Jan "zuby ven" Blažek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně.. Tohle by si ale měl ohlídat kapitán. Navíc nepochybuju, že kdyby se choval někdo tak debilně jako tenhle ten tlučhuba, že by ho vynes v zubech celej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale vem si situaci, že nominuješ tři takové kluky a před klíčovým zápasem dostanou všichni "Blažkovu angínu" .

Reagovat
smazaný uživatel

By byla notně narušená komunikace při zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej fem ten fek.

Reagovat
fantomas

Ježiši, tak tady sou snad důležitější výkony na hřišti, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě myslím že on za to až tak moc nemůže, to bysme furt mohli měnit trenéry a furt bysme si mohli stěžovat že nedokážou s těmi hráči hrát, ale podle mě je ten díl viny naopak 1/4 kvůli Bílkovi (za ty kecy které se asi dost lidem nelíbí, za to že by měl asi častěji řvát) a 3/4 kvůli hráčům...

Reagovat
fantomas

"za ty kecy které se asi dost lidem nelíbí, za to že by měl asi častěji řvát" - to sou ty nejmenší chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaké jsou větší?

Reagovat
fantomas

To se ptáš vážně? Žádnej systém, neschopnost reagovat na průběh utkání, nijaké speciální motivační schopnosti, téměř nulová autorita, slabá osobnost...

Reagovat
smazaný uživatel

rozpravas ako keby si bol dennodenne s nimi v kabine.

ziskat autoritu je v dnesnej dobe o cosi tazsie nez volakedy. hraci sa vozia na milionovych bourakoch, byvaju v 10-izbovych vilach a zarabaju miliony. ze v zivote nehrali na MS im vobec nevadi a toho co tam hral maju u prdele. za to Bilek fakt nemoze.

Reagovat
fantomas

Další kouzelný klišé. Ti nejlepší trenéři, i ti co pro nás připadaj v úvahu, to pořád zvládaj bez problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt těžko se dodržuje systém, když si hráči nedokáži přihrát, občas mi příjde že jediný systém který naši hráči dokážou dodržovat je beton. Neschopnost reagovat na utkání - tak včera tam poslal Rezka a jak to dopadlo k tý motivaci: to mi taky trochu vadí, ale ne každý trenér trénuje jako Hřebík... jaká je pro hráče osobnost se fakt nedá posuzovat, přecejen byla jeho kariéra úspěšnější než většiny z nich, ale tyhle věci se fakt nedají posuzovat, to je stejné jako s atmosférou v týmu. A osobností u veřejnosti se těžko staneš, když na tebe všichni nadávají a zesměšňují tě, to na trenéra pak nadává každý, i když jen z módy aby měl co mlet v hospodě...

Reagovat
fantomas

"Holt těžko se dodržuje systém, když si hráči nedokáži přihrát, občas mi příjde že jediný systém který naši hráči dokážou dodržovat je beton. Neschopnost reagovat na utkání - tak včera tam poslal Rezka a jak to dopadlo" - k tomu je fakt škoda se vyjadřovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi teda řekni jak se dá dodržovat systém když naši nejsou schopni normálně zakombinovat? Když se občas vyvede nějaká akce, tak tam nějaký záblesk systému vidět je, často útočí krajní beci, snaha o hru po zemi, snaha prokombinovat se po zemi až do vápna (což je jasné když nemáme hráče typu Koller) a to s Rezkem byla trochu nadskázka to uznávám

Reagovat
fantomas

Jsou toho schopni, i včera to několikrát předvedli. Spíš to nemaj v popisu práce. Bílek je právě očividně nutí co nejvíc nakopávat na Baroše (ještě ke všemu zrovna na něho), kterej má přitom nulovou podporu z druhý vlny. Samozřejmě nevíme, co všechno za blbosti si vymyslej sami hráči, ale je myslim evidentní, že pokyn "hrát co nejvíc po zemi", tam prostě neni. Anebo ti hráči absolutně nemaj sebevědomí, což je taky trenérova práce. A systém bránění je taky dost pochybnej - hráči vlastně jen zhušťujou střed, kde to pak dopadá podobně jako před prvnim inkasovanym gólem. Dávaj si přednost, sou zmatení, kdo koho má mít...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale o tom by se snad hráči měli dohodnout sami, ne? Přece nejsou v žáčcích aby si neuměli zařvat na sebe. V tom případě docela chybí někdo kdo dokáže dirigovat obranu, což by měl asi dělat Sivok, ale jak to tak vypadá, tak mu to moc nefunguje. A že chce hrát po zemi říkal sám Bílek tuším že někdy před prvním zápasem se Skotskem. To že se naši hráči dostanou pod tlak a první co udělají je to že to nakopnou dopředu je něco jiného. Tohle je problém všech reprezentací a fungovalo to naposled tak za Kollera...

Reagovat
fantomas

Tak ono je taky důležitý, když to nefunguje a ti hráči už asi šestej zápas kombinovat nechtějí nebo nemohou, tak jim nějak pomoct. Čtverečkama, čimkoliv. Aby jim to dávalo hlavu a patu, aby se pohybovali tak, že budou mít hráči na výběr. Vtlouct stoperum do hlavy, aby si navzájem pomáhali s rozehrávkou a ne že tam bude Sivok Rajnocha v jednom kuse zahánět. A tak dále a tak dále...furt tu z našich děláš nekopy, přitom sme fotbalový okamžiky několikrát viděli od každýho jednotlivýho hráče, co tam včera do ofenzívy byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale ono nestačí aby se párkrát za zápas ukázali... Ale jak Bílek může za to, že hráči si kolikrát za sebou špatně přihrajou a ztratí tak míč, nebo že Laštůvka udělá za zápas několik výkopů, které skončí v autu. A to co předváděli stopeři snad není možný, Bílek přece nemůže za to že Sivok nedokáže nahrát Rajnochovi na nohu, ale zahání ho až kdoví kam, nebo že jednou přihrával obsazenému Hubníkovi... já neříkám že Bílek je bez viny, ale nemyslím že největší díl viny je na něm...

Reagovat
fantomas

Ale tak to sou jednotlivý situace, který zápas nedělaj. Podstatný je, že Kadlec pořád neví, jak se vracet. Plašil pořád neví kde a jak bránit. Nikdo pořád neví, jak podporovat Baroše. Ani nebylo dobře, že jeden poločas se ignorovala pravá strana, aby se ten druhej naopak vypouštěla ta levá...to sou spíš věci, který nám můžou prohrát zápasy, ne náký zkažený přihrávky. Druhá věc sou individuální selhání jako to Rajnochovo, ale to už pak souvisí i s psychikou nebo obyčejnou náhodou, která je holt blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych neřekl že neví jak se vracet, ale Kadlec je holt útočný typ levého beka a bránění mu občas dělá problémy i v klubu, Plašil je docela specifický, protože to je právě jeden z těch hráčů co reprezentaci nedávají všechno, alespoň teda podle mého názoru, občas je líný se vracet a hodněkrát už nám to způsobilo problémy... A já si nemyslím že by pravá strana byla nějak nevyužívaná, ale byl tam Petržela, kterému se evidentně nedaří a včera to byla marnost, kdy si nezpracoval snad jediný míč a jediný co dělal bylo to, že běhal. A je fakt že v prvním poločase se Hubník do útoku moc nezapojoval, přecejen to není typický pravý bek, ale v druhém poločase se zapojoval víc a už to bylo lepší. A v levém poločase už zase vypadla levá strana, protože se Jiráčkovi přestalo dařit a asi mu docházeli síly, ale Kadlec byl směrem dopředu furt aktivní...

Reagovat
fantomas

Jiráček v druhym poločase dostal hlavně tak tři balony dohromady. To se ještě nerovná "přestalo dařit". To samý, že když Hubník nedostal třikrát míč do ÚPLNĚ volnýho prostoru (a že se pak už viditelně rozčiloval, že ho Rajnoch ignoruje), ještě neznamená, že se do útoku nechtěl zapojovat. Pro všechno máš omluvu, ale nepřijde mi, že by to vyplývalo z nákýho pečlivýho sledování zápasu. A že Kadlece má omluvit, že je nákej ofenzivní bek? Dobře, potom ale nemá v repre co dělat, kór když ani ty stopery nemáme světový.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten zbytek? Taky bych si dokázal vybrat několik věcí které mi vyhovují a reagovat na ně...

Reagovat
fantomas

Zbytek? V prvnim se mnou víceméně souhlasíš, to už rozvíjet nebudu. Bílek je nedokázal namotivovat ani na Kirin Cup, kde všichni hráli, jak kdyby si šance nevážili a šlo o obyčejný přáteláky. A pak mi nešlo o to, aby byl osobností u veřejnosti, jako spíš v kabině.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já píšu že o tom jestli je osobnost v kabině nemůžu vědet (a pochybuju že to většina zde kritizujících lidí ví) ale pokud respekt nemá, tak je asi problém i u hráčů, protože on sám měl úspěšnější kariéru než většina z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jediné, co dělá trenér špatně, jsou divná prohlášení, při kterých jakoby nevěděl, která bije, ale jinak to trénuje dobře a to, že za postranní čarou neskáče jak čertík z krabičky.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo kupodivu včera udělal skvělý tah posláním Rezka do hřiště

Reagovat
hefy

Tome, proč bys radši Gebreho před Rajtoralem?

Reagovat
fantomas

Protože Rajtoral neni nominovanej, jednoduchý. Vždyť s Ukrajinou hrajem už v úterý.

Reagovat
hefy

A jo, já myslel, že ani Gebre neni.

Reagovat
smazaný uživatel

...protože Rajtoral má za sebou únavovej syndrom a proti Spartě už taky nebyl tak svěží (proto si myslím, že přišel Řezník)

Reagovat
smazaný uživatel

" v sobotu by víceméně stačilo, aby Kadlec lépe zvládal návraty do obranné ulity, a byla by o polovinu pevnější."

No to je, ale težký, když on se tam serve aby podpořil útok, pak tam nacentroval do vápna a tam z povzdálí kouká na centr Baroš a to je všechno........pak maj hned Skoti míč a hurá do otevřený obrany

Reagovat
fantomas

Takle to určitě nebylo. Když Morrison centroval a Miller před Rajnochem málem skŕoovat, tak se na něj Kadlec uplně vykašlal a civěl na něj ze šesti metrů - Skoti útočili do zkonsolidovaný obrany. Při druhym gólu zase vypustil bránění Fletchera tělo na tělo.

Reagovat
fantomas

Petržela by hlavně vůbec neměl hrát. To spíš Pilař, kterej je navíc přednostně doleva.

Reagovat
fantomas

Reagovat
k0udy

Nechápu proč tam pořád cpete Petrželu, vždyt on je úplně z formy..

Reagovat
smazaný uživatel

Není z formy, jen víc zapadá do Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Z formy třeba není, ale poslední dva zápasy se mu nepodařili.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on hrál poslední zápas za Plzeň uplně stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

do budoucna bych to zkusil takto

Čech- Kadlec Hubník Mazuch Gebre - Huschmann Vacek - Pilař Morávek Rajtoral - Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař nemůže hrát napravo.

Reagovat
fantomas

Proč by jako nemohl?

Reagovat
k0udy

Protože to není typ hráče který centruje, je to pravák a z levé strany to má krásně na střelu pravou

Reagovat
fantomas

No já ho měl za obounohýho hráče, navíc není vyloučeno, že by se s Jiráčkem točili.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už je jen mlácení prázdný slámy, všichni víme, že nás tlačí bota na lavičce, takže vlastně nic novýho.

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick Vieira a Robert Pires dnes nastupili za Hibernian

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

takže opět hra v oslabení (plašil do počtu)?

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil jako 3. tyč branky, od které se balon odrazí do branky

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to je úloha hodná jeho výkonů

Reagovat
smazaný uživatel

Super článek. Třešnička na dortu je ta sestava na konci, která se mi opravdu hodně líbí. Možná jen Pilaře nalevo, tam je mnohem užitečnější než napravo, ale jinak paráda.

Snad tady bude víc článků s osobním názorem redaktora a ne mnohdy dementní slátaniny ČTK.

Reagovat
smazaný uživatel

Děte do řiti s tim Vackem a Pekhartem Místo Vacka by byl lepší třeba Gecov místo Pekharta pak třeba Pospěch, Kozák jen ne hlavně to střevo Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Je z tebe cítit zášť vůči sparťanovi Vackovi a "zrádci" Pekhartovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně tohle ze mě čiší.

Reagovat
smazaný uživatel

Gecov je tragéd. Vacek je vynikající fotbalista.

Reagovat
hrundy

to vacek docela předvádí poslední dobou...

Reagovat
smazaný uživatel

jeho kontrola míče je obdivuhodná. Prakticky není možné mu sebrat míč. A ej dobrý v soubojích 1na1. A hlavně hraje naplno a důrazně. Psychicky je to silný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

My ten gol dáme nebojte se!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Gecov, kterej nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsi, že jde do Fulhamu, aby odehrál 50 zápasů za sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on nehrál ani minutu

Reagovat
Al Capone

když se bude na hrot pořád cpát Blboš tak goly od útočníka čekat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to povolat zpět nějakého zkušeného obrance a jako hlavního trenera bych dal Františka Straku

Reagovat
Al Capone

Franz je sice blázen, ale chtěl bych ho tam vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, je to nás nejlepší trenér, má u reprezentace 100% úspěšnost, jasná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že Franz by udělal toho pro repre víc než Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

očividně umíš dobře argumentovat

Reagovat
smazaný uživatel

K tomuhle potřebuju argumentovat? :D František Straka, trenér, který přežil celou sezonu jen jednou v Budějovicích, protože nemohli sehnat náhradu a jednou v Austrálii, protože tam se snaží trenéra mít na delší dobu a věřit mu.. Nikdy nic trénováním nedokázal, na co sáhne to posere.. Moc bych si přál vidět ten počet týmů se kterými sestoupil. A on někdo takového tragéda chce do reprezentace?? Proč tam rovnou nenacpat Pulpita..

Reagovat
Al Capone

kdokoliv je lepší než věčně spokojený de.Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek má za sebou alespoň nějaké úspěchy.. Na reprezentaci to taky neni, ale aspoň něco. Straka neuspěl nikdy s nikym. 2 měsíce mu funguje kašpárkovství a pak jde do kytek..

Reagovat
smazaný uživatel

U Teplic vydržel a dotáhl to

s nimi tenkrát docela daleko v poháru Uefa,ale jinak je to bída..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, na ty jsem zapomněl.. Teplice, který ihned po jeho odchodu začaly hrát o titul

Reagovat
Rssa

Beckenbauer? Možná jo, třeba by naučil naše stopery hrát fotbal, to by pak Hubníkbauer byl požitek pro naše oči

Reagovat
exse

Mile mě překvapilo kolik z Vás věří Gebremu, přece jen mnoho lidí má předsudky kvůli jeho barvy pleti navíc hraje v Liberci, kterej není tak na očích jako Sparta či Plzeň takže většina lidí jeho neví jak hraje a předem ho odsuzuje, takže thumb up pro Vás. Jinak jak už jsem psal mnohokrát v lize je nejkomplexnějším pravým obráncem (řekl bych nejlepším ale nechcu se hádat. Při obraných i útočných standartkách je o třídu jinde než Rajtoral, Kušnír či Řezník, v bránění obecně je asi taky nejlepší z nich a v útočení je o trochu horší než Rajtoral, ikdyž to je těžko hodnotitelné.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Bílek naprosto ignoruje Morávka?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v Schalke nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry tam měl být tenhle

Reagovat
smazaný uživatel

To je v hajzlu. Mně se hrozně líbil v K'lauternu tady v Schalke opět akorát střídá, přitom by to tam odkopal líp jak polovina z těch co tam hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je ten problém, že on v prvním zápase střídal, docela se ukázal, tak hrál v základu, tam se mu povedl jeden zápas proti Kolínu a pak to šlo dolů a hrál mizerně, jak v Bundeslize, tak v EL a od té doby už nehraje, ale prý má i nějaké zdravotní problémy...

Reagovat
fantomas

Protože na áčko ještě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Má, ale jak psal naedmnou, škoda pro něj, že nehraje.

Reagovat
fantomas

Mně přišel děsně nevyzrálej už v 21..

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bysme chtěli hrát krásný technicky fotbal plný soubojů 1na1 museli bysme tým poskládat právě z technicky dobře vybavených a konstruktivních hráčů.

Čech-

Rajtoral Sivok Hubník Limberský-

Jiráček Matějovský-

Vácha Rosický Pilař-

Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Případně Štajner, Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnýho Matějovskýho a Pekharta, Matějovský je starej a Pekhart je střevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský má 29 let šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky se plácal ve druhý lize, rok tady hrál hovno a ted zahraje pár slušnejch zápasů a hned by měl bejt v repre.

Reagovat
Filipow

A ty jsi Slavista.

Reagovat
exse

Sestavu bych viděl spíše takhle:

Drobný - Gebre Selassie, Hubník, Sivok, Kadlec - Hübschman, Jiráček - Pilař, Plašil, Kolář - Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ti do toho zasáhnul tak, že bych místo Jiráčka dal Vacka. Pak Pilaře nalevo, Plašila napravo a Koláře na střed jako podhrota.

Reagovat
exse

A já bych to nechal jak to je

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář na křídle je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil na křídle je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál by křídlo, ale byl by na pravé straně a nabíhal si do středu. Někdo (Marty) to tu popisoval, že tak hraje i v Girondins.

Reagovat
smazaný uživatel

V Bordeaux hraje normálního středního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek je debil , kdo souhlasí, ať dá

Reagovat
Al Capone

nejsme na youtube

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se pán, co psal ten článek a postaví se na lavičku :-D Jak může někdo tvrdit, kdo by byl na hřišti lepší, když nevidí hráče na tréninku, nezná je... Neviděl jsem reprezentaci dlouho, protože se nešlo na to koukat. Nicméně včerejší utkání mi ukázalo nemálo pozitivních věcí. Jsem si jistý, že nový tým, který se tvoří, určitě bude mít svou kvalitu, pokud se půjde správným směrem. Bohužel si taky myslím, že pán Bílek nemá autoritu, ale je to jen můj názor, do šatny nechodím, tak...

Reagovat
fantomas

Miluju tohleto "ať si de trénovat sám"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když nám dáš možnost, určitě si rádi na tu lavičku nároďáku leckdo sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. O post trenéra Sparty jsme se tu také přetahovali .

Reagovat
smazaný uživatel

za ty dva dny jich je jen tady na webu nepočítaně... Odborníci na všechno... Ještěže tyhle repre ignoruju, to je zlo, kdo co tu občas vyplodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas radsej by si mal najst nejaku holku nez tu pol dna presediet nad compom

Reagovat
slavik38

třeba mu přítelkyně/manželka donesla při psaní toho článku večeří, co ty víš

Reagovat
smazaný uživatel

taka neexistuje lebo to by mu musela aj ranajky aj obed aj veceru ved ten je tu nonstop

Reagovat
fantomas

Hahahaha...

Reagovat
fantomas

Já se teď jaksi starám o chod webu, víš? A moc rád bych viděl, abys mi do nákých takových věcí nekecal. Sám se k tobě vůbec nevyjdařuju, už vůbec ne k milostnýmu životu. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

prepac

Reagovat
Rssa

Tak už si šefík, jo? Je vidět, co zmůže jedna vyhraná fanta

Reagovat
fantomas

Šéfík ne, "služebník".

Reagovat
Rssa

tak to začíná, prvně služebníček, služebníček pánové a potom už se vyškrábeš po zádech svých kolegů až na špičku a nastane fantomasotyranie a budeš nás krmit každý den článkem o katalánských slečinkách

Reagovat
fantomas

Náhodou, expreska o Rosellovi je zcela seriózního rázu. Moh sem tam znova připomenout, že ste kvůli Kataru zničili 115letou tradici, ale...

Reagovat
Rssa

taky jsem se divil, že je to nějaká krotká expreska, že by si vyměkl, když ses dostal až pod pomyslný vrchol?

Reagovat
fantomas

Musim bejt "profesionál"..

Reagovat
Rssa

Tak v tom pokračuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty seš taky solidní zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom kvůli tomu, že tam hodil smajla? To je spíš zoufalost od tebe, když to takhle "řešíš"...

Reagovat
smazaný uživatel

A ted mi vysvetli, cim jsem si zaslouzil takovejhle osobni utok - diky.

Reagovat
fantomas

Tim, že se směješ něčemu tak netaktnímu jako je allyho komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to trochu s nadhledem

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty by si nemal fandiť tým modrákom a radšej využiť čas lepšie.

Reagovat
exse

Rezek: Ustát se to dalo, ale penalta to byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle fakt řek tak je to vážně nesportovní ubožák a neměl by už reprezentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitu na to ale má. A navíc přidává bojovnost. Tým 11 Rezků by makal celých 90 minut naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jenom běhat nestačí. Mě prostě tenhle hráč nepřesvědčil. Ok má na českou ligu aby byl výraznější,může hrát na kypru ale proti lepšim soupeřům který maj trochu rychlost je zbytečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi přijde skoro jako článek do blesku, celkem ubohý způsob jak uspokojit čtenáře

Reagovat
smazaný uživatel

esteze si Petr

Reagovat
smazaný uživatel

V Blesku takhle dlouhé články obvykle nejsou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A ty seš kterej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky napsano , clanek jsem precetl cely - vice takovych.

Bilek nema zadne charisma, nerozumim tomu, jak takovy prizdisrac muze trenovat nejdulezitejsi fotbalovym tym CR, jestli nemame nikoho lepsiho, tak to potez panbuh.

Co se Barose, tyka tak ten by se mel vratit po pozice, ktera mu tak sla v Lyonu, Portsmouthu a to zahrivani lavicky, je cas pustit hrat mlade pusky, napr. Pekhart. Na jeho nulove napadani rozehravky soupere a laxni pristup uz jsem alergicky.

V zaloze mi chybi vetsi kvalita od Plasila, v Bordeaux je klicovym hracem, nevim proc tomu tak neni v reprezentaci, Hubschman taky velmi slaby.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

btw. na jakém stadionu se hraje s Ukrajinou ???

Reagovat
rufus

Na Letný.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Letný.

Reagovat
smazaný uživatel

ď

Reagovat
smazaný uživatel

měli to dát do Teplic tam jsme prej neprohráváme.

Reagovat
rufus

Super článek. Mohlo by tu být víc podobných článků s vlastním názorem a myšlenkou. Navíc je to pěkně napsáno a dobře se to čte. Nemám k tomu co vytknout, snad jen to, že v mé vysněné sestavě na Ukrajinu by hrál Petržela místo Pilaře.

Reagovat
patas92

Petrzela je marny a jeho prednosti (rychlost, technika) jsou na mezinarodni scene prumerne

Reagovat
fantomas

Jj, tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

tys dneska nehrál HL?

Reagovat
fantomas

Mám na rok odrovnaný koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je výborný křdlo, akorát mu tam chyběl Rajtoral, jednoznačně nejlepší český pravý bek...nechápu, že ho Bílek opomíjí, stejně tak Jiráčka strašně dlouho opomíjel...to je naše budoucnost. Bílek je netrenér a neosobnost, stejně jako byl Rada. Hübschmann, Sivok, Rajnoch jsou opravdu slabí a Rosa to za ně chudák musí hrát.

takovou bych si představoval sestavu já:

Čech

Rajtoral Hubník Bystroň Kadlec

Vacek Plašil

Petržela Rosický Jiráček

asi Baroš

Reagovat
patas92

s Rajtoralem souhlasim, jinak s nicim...Jiracek se v lize stal hvezdou az loni, k Petrzelovi sem se vyjadril predtim, Sivok je nas nejlepsi stoper (dostupny stoper), Hubschmann je dobrej dozadu....a Bystron na repre nema

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu, aby byl hráč v repre, tak musí hrát dobře x-let? vždyť rozhoduje aktuální výkonost

Reagovat
patas92

ze je hrac nadprumer nasi ligy a ma formu neznamena, ze bude platny pro reprezentaci

Reagovat
Rssa

pokud má hráč formu, tak je jedno odkud je...viz Hartig v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně jsi to opsal ode mě

Reagovat
Ligter

OT: Jenda Koller

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

"Ani jsem nečekal, že to bude tak těžké. Teď jdeme na pivo,"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

OT: Ked to tu uz bolo sa ospravedlnujem http://www.youtube.com/watch?v=qpOucJaJVKk Ronaldinho

Reagovat
Trand

Reagovat
C-M@ster

Mně vždycky vadí, jakým způsobem ti komentátoři křičí gól.

Reagovat
FC Porto FC

Drobný - Gebre-Sivok-Hubník-Kadlec - Hubshamn-Jiráček - Pilař-Rosický-Plašil - Necid ale ten není takže Lafata nebo Kadlec

Reagovat
patas92

ted nechapu, jestli to ma byt sestava na ukrajinu nebo nejaka optimalni dlouhodoba sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely clanek, souhlasim se vsemy body I sestava na vyzkouseni idealni

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobry a pravdivy clanek

Reagovat
smazaný uživatel

paradní clanek! po zapase jsem zuril a doufal jsem ze sem nekdo neco dost ostre kritickyho napise! podle me je taky chyba v trenerovi, mozna uz jsem zaujatej, ale on me k tomu donutil za tu jeho eru u reprezentace... je to nouma, kterej ma tak na stred cesky gambac ligy..zajimali by me jeho treninky, a takticka priprava...

Reagovat
Sosi

Hlavně Pilař! Běda Bílku, jestli bude na tribuně...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Puskas

Dobře napsané

Reagovat
C-M@ster

Místo Pekharta Lafatu a místo Sivoka klidně i stoličku.

Reagovat
kardous

Výbornej článek souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek je těžký lečo

Reagovat
smazaný uživatel

ZNÁTE NĚKDO JEŠTĚ NĚJAKÝ JÍNY DOBRÝ PŘEKLADAČ, NEŽ GOOGLE???

Reagovat
smazaný uživatel

rozum

Reagovat
smazaný uživatel

a kde ho můžu stáhnout, nebo tak? :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

proto apeluji na Šmicera a spol., ať uspořádají nějakou pořádnou teambuildingovou akci - pokud možno bez přítomnosti prostitutek

Reagovat
smazaný uživatel

To byly kamarádky

Reagovat
minoLFC

a ta cena nesuhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

vynikajici clanek

Reagovat
smazaný uživatel

Sport: Udělal by jste to znovu??

Rezek: Asi jo.

ten by se pro dobro tymu snad rozkrajel...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele