Anglická Premier League - souhrn 2. kola

18.08.2009, 22:44, aktualizováno 19.08.2009, 22:58
Komentáře a souhrny
Manchester United poprvé zaváhal, skalp mistra si připsalo Burnley. Tottenham si zastřílel na hřišti Hullu, Liverpool neměl problémy se Stoke. Chelsea ani ve druhém kole nezaváhala, když třemi góly otočila zápas v Sunderlandu. Překvapivého vítězství se dočkal Wolverhampton, Birmingham doma zdolal Portsmouth...

Sunderland AFC - Chelsea FC 1:3

18.08.2009 20:45

Góly: 18. Darren Bent - 52. Michael Ballack, 61. Frank Lampard (pen.), 70. Deco

Druhý ligový zápas Chelsea byl prakticky kopií toho první, alespoň co se vývinu skóre týče. Sunderland se totiž ujal překvapivého vedení, avšak ve druhém poločase se Chelsea probrala a zápas třemi brankami otočila.

Manažer Chelsea Carlo Ancelotti vyslal na trávník Stadium of Light hodně zajímavou sestavu, když se vedle sebe objevili Essien, Ballack, Lampard i Deco. Ve stoperské dvojici se pak vedle kapitána Terryho postavil Ivanovič.

A právě i tito dva v 19. minutě nečinně přihlíželi, jak Darren Bent šťastně otevírá skóre. Vše začalo u Richardsona a jeho centru směřujícím do vápna, který se v sevření obránců snažil zpracovat Jones a následně i vystřelil. Přes obránce se sice míč až k Čechovi nedostal, jenže nešťastná teč Johna Terryho míč odrazila do místa, kde nestál žádný hráč Chelsea, a proto se iniciativy ujal Darren Bent a poslal míč za Čechova záda. Bent se trefil již podruhé ve dvou zápasech a trenérovi Brucovi se tedy jako nová posila vyplácí.

Sunderland hosty brankou hodně zaskočil, podobně jako v prvním kole Hull a chvíli to trvalo, než se Blues vrátili zpět do zápasu. Šest minut před poločasem byl v dobré pozici Ballack, ale jeho pokus zablokoval Bardsley. Vzápětí po pravé straně prošel Bosingwa, ale jeho tvrdou střelu vyrazil Fulop. Po prvním poločase tak Černé Kočky překvapivě vedly 1:0.

Druhou pětačtyřicetiminutovku začala Chelsea ve velkém stylu. Po pěti minutách se po rohovém kopu v obrovské šanci ocitl Drogba, ale hlavičkou těsně minul. Uběhlo jen několik sekund a Lampard vymyslel výtečný pas na Ashleyho Colea, který už na zadní tyči jen doklepával do branky, ale skvělý reflex prokázal gólman Fulop a nohou míč vyrazil. Nic už ale nezmohl o další minutu později. Na světelné tabuli svítila 52. minuta a Lampardův rohový kop prodloužil na zadní tyč Ivanovič, kde byl připravený Ballack a snadno vyrovnal. Tentokrát již Fulop neměl šanci.

Další úder Chelsea svému soupeři zasadila v 59. minutě. Pro upřesnění se ale musíme přenést ještě o pár desítek sekund zpět, kdy výborně zapracoval Didier Drogba. Autor dvou branek z prvního zápasu se vřítil kolem Cany do pokutového území, kde mu cestu zkřížil McCartney, avšak nedovoleně, a proto musel sudí Bennet nařídit penaltu. K její exekuci se postavil tradičně Frank Lampard, který se nemýlil a poslal Chelsea do vedení. V 66. minutě po levé straně pronikl aktivní Ashley Cole a poslal míč na Drogbu, jehož hlavička se však odrazila o zem a nad branku. Uklidnění pro Blues přišlo o tři minuty později, kdy Essien předal míč Drogbovi, ten ho rychle posunul na Deca a svým náběhem do šestnáctky, čímž udělal Decovi prostor, který toho bezezbytku využil a zpoza vápna přesnou ranou zvýšil na 1:3 z domácího pohledu. Po zbytek času si již hosté vedení pohlídali a opět si připsali tři body.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Wolverhampton Wanderers 0:1

18.08.2009 20:45

Góly: 6. Andrew Keogh

Wigan v prvním kole odehrál skvělý zápas ve Villa Parku a připsal si překvapivé tři body. Do souboje s nováčkem Wolverhamptonem tedy vstupoval jako velký favorit, avšak prognózy se nepotvrdily. Latics totiž nedokázali odpovědět na rychlý gól soupeře a prohráli 0:1.

První varování vyslali Wolves směrem k domácím ve 4. minutě. To Andy Keogh vypálil a míč zastavilo až břevno. Po dvou minutách už ale Keogha v cestě za gólem nic nezastavilo. 23letý útočník si naběhl na centrovaný míč a hlavičkou ho uklidil za záda bezmocného Kirklanda. Divácky to nebyl příliš atraktivní zápas, protože první branka domácí hodně zmrazila a dalších šancí se nedostávalo.

Vzrušení přišlo až ve druhém poločase, v 58. minutě, kdy byla k vidění hodně kontroverzní situace. Keogh padl v pokutovém území po souboji s Bramblem a Wolves se dožadovali penalty, zatímco Bramble obhajoval svou nevinu. Píšťalka sudího Jonese však zůstala němá, ačkoliv podle opakovaného záběru to spíše vypadalo jako faul. Největší šance Wiganu přišla až dvě minuty před koncem, kdy se v dobré pozici ocitl střídající Sinclair, ale hlavičkou branku netrefil. Na více se již Latics nezmohli a na WB Stadium překvapivě padli.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Portsmouth FC 1:0

19.08.2009 20:45

Góly: 90. James McFadden (pen.)

Fanoušci na St. Andrews Stadium byli svědky velkého dramatu. Vše už nasvědčovalo tomu, že zápas mezi domácím Birminghamem a Portsmouthem vítěze nepozná, když v závěrečných okamžicích utkání daroval rozhodčí Blues penaltu. Tu následně proměnil James McFadden a rozpoutal velkou vlnu radosti.

Již ve druhé minutě se zastřeloval Cameron Jerome, jeho střela byla slabá. Portsmouthu se start do zápasu příliš nepovedl, balón měl na svých kopačkách jen výjimečně a před bránou Harta byl téměř bezmocný. První skutečná šance přišla po více než čtvrt hodině hry. Blízko gólu se objevil záložník Sebastian Larsson, jeho hlavička po centru Vignala ovšem nebyla přesná, a proto pochopitelně gólmana Jamese nemohla ohrozit.

V 21. minutě to zkoušel na druhé straně pro změnu Bouba Diop. Jenže nemířil z hranice pokutového území vůbec přesně. V prvním poločase ani jeden celek nepůsobil příliš nebezpečně, a proto bylo k vidění nadějných příležitostí skutečně po skrovnu. O nebezpečnou střelu se pokoušel Niko Kranjčar, gólman Joe Hart si však s ní bez problémů poradil. Stejně tak i s pokusem Piquionneho z 42. minuty.

Ani po změně stran se předváděná hra nezměnila. Bezbrankové skóre mohl konečně změnit v 58. minutě Portsmouth. Do zajímavé šance se dostal středopolař Hayden Mullins, který měl skutečně gól na kopačkách. Ovšem míč nakonec poslal vedle brány. Za dalších pět minut se ocitl v obdobné situaci také zkušený Kevin Phillips, jenže nevedl si o nic lépe.

Birmingham se mohl ujmout konečně vedení v 77. minutě. Po rychle zahraném přímém kopu O’Connora se snažil překonat Davida Jamese Kevin Phillips, ale zase bezúspěšně. Blues ovšem nechtěli v prvním zápase před svými fanoušky pouze remizovat, a proto i v závěru dělali vše pro to, aby překonali dobře hrající defenzívu Portsmouthu. A nakonec se jim to i povedlo. Z penalty zařídil tři body pro domácí hráče James McFadden.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester United 1:0

19.08.2009 20:45

Góly: 19. Robbie Blake

Překvapení kola se zrodilo v Burnley. Po třiatřiceti letech oslavil Turf Moor svůj návrat mezi stadiony anglické elity fantastickým vítězstvím nad velkým favoritem a obhájcem tří titulů. Nádhernou brankou o tom rozhodl Blake. Poté i brankář Jensen, který se vychytanou penaltou vyburcoval k dalším povedeným zákrokům po přestávce.

Manchester hned od prvních minut nechtěl nechat nic náhodě a svého soupeře jasně přehrával. Po čtyřech minutách dokonce Owen rozvlnil síť, bohužel pro něj z ofsajdového postavení. Za domácí zahrozil Fletcher, ale svůj volej neumístil přesně. Na druhé straně vybídl Giggs k úniku Carricka, ten ale střelou z vápna branku netrefil.

Burnley se probouzelo a již brzy měl pro favorita přijít velký šok. V devatenácté minutě se dostal za obranu Paterson, toho ale ještě skvěle vykryl Foster. Míč se ale i nadále pohyboval v přímé blízkosti vápna, po jednom z centrů se míč dostal k Blakeovi, jenž z voleje mířil dokonale přesně k bližší tyči.

Značně otřesený Manchester se dlouho nemohl dostat do žádné gólovější akce. Až osm minut před koncem poločasu si na parádní pas Browna nabíhal Owen, který míč ale nedokázal dobře zasáhnout a domácí branku neohrozil.

Tři minuty před koncem přišla mnohem větší příležitost pro hosty. Ve vápně fauloval střelec Blake Evru a rozhodčí pískl pokutový kop. Jenže Jensen vystihl směr a rukou zabránil střele Carricka v pokračování za brankovou čáru. Do šaten se tak šlo za překvapivého vedení domácích.

Ještě překvapivěji si první šanci ve druhé půli vybojovali hráči Burnley. Z přímého kopu sice Blake Fostera zaskočil, ale střela nakonec vzdálenější tyč o kousek minula. Až po hodině zápasu začala hra Manchesteru nabírat otáčky, Burnley se najednou muselo strachovat prakticky každou minutu.

Budoucí tlak předznamenala nepovedená hlavička nově příchozího Valencii z malého vápna. Poté se musel Jensen vytáhnout proti přízemní střele Parka, kdy domácí brankář se štěstím vyrazil míč jednou rukou. Právě rukou zahrál ihned poté Bikey při centru Valencii, rozhodčí však tentokrát nechal pokračovat.

Za dvě minuty se po nádherné kombinační akci na jeden dotek dostal za obranu Giggs, nicméně Jensen skvěle přečetl hru, včas vyběhl a zkušený záložník Rudých ďáblů nemohl udělat nic jiného, než ho trefit. V další šanci se do vápna probíjel Evra, se značnými problémy s rovnováhou pak vystřelil nepřesně.

Těžko říci, jestli v posledních patnácti minutách vedl tlak Manchesteru nebo atmosféra na stadionu Turf Moor, každopádně si už obhájce titulu nevytvořil byť jen jednu gólovou příležitost. Nadšení fanoušci Burnley v nastaveném čase dávali hlasitě najevo svou přízeň, přesným opakem pak nejspíše budou slova sira Fergusona v kabině jeho týmu.

Více informací k zápasu

Hull City - Tottenham Hotspur 1:5

19.08.2009 20:45

Góly: 25. Stephen Hunt - 10. Jermain Defoe, 14. Wilson Palacios, 45. Jermain Defoe, 78. Robbie Keane, 90. Jermain Defoe

Fanoušci Hullu opět odcházejí ze zápasu svého celku zklamáni. Může za to vysoká porážka od Tottenhamu, který Tigers nijak nešetřil a doma jim nadělil debakl 1:5. Minimálně do víkendu se tak posunul do čela tabulky.

Nebezpečné útočné duo Tottenhamu Defoe - Keane dalo poprvé o sobě vědět již v šesté minutě. Prvně jmenovaný kanonýr to zkoušel z dálky, jenže jeho pokus se s úspěchem nesetkal. O několik momentů později to už však Spurs vyšlo. Huddlestone našel Jermaine Defoea a ten tentokrát nedal gólmanu Boazu Myhillovi šanci. Na jeho střelu do pravého dolního rohu brány byl již krátký, a proto se svěřenci kouče Harryho Redknappa dostali velmi rychle do vedení.

Ovšem Kohouti byli aktivní i nadále a ve 13. minutě podruhé rozšířili své střelecké konto. Keane přihrál míč Palaciosovi, který následně přízemní střelou k bližší tyči rozvlnil síť. Ale pro Hull mohlo být ještě hůře. Zhruba ze 22 metrů vyzkoušel pozornost Myhilla nebezpečnou střelou Luka Modrič, tentokrát se však střelecky neprosadil. Tigers své fanoušky nenechali příliš dlouho čekat a ve 24. minutě jim nadělili také gól. Úspěšným střelcem se stal opět záložník Stephen Hunt.

Do přestávky se oba celky snažily přidat na své konto další přesně zásahy a výsledkem byla řada zajímavých momentů. Velmi blízko ke změně skóre byl v 42. minutě opět Jermaine Defoe, po centru Lennona z penaltového puntíku však zakončoval mimo prostor tří tyčí. V závěrečných okamžicích se anglický reprezentant ale přeci jen prosadil a zvýšil vedení svého celku na 3:1.

Po změně stran se mohl dostat Tottenham již do tříbrankového vedení. Kapitán domácího celku George Boateng si málem vstřelil vlastní gól, svého gólmana ale nakonec nepřekonal. Zanedlouho bylo hodně horko před bránou Carla Cudiciniho, který již v první půli nahradil Gomese. Po faulu na Geovanniho se dožadoval Hull penalty, jenže nebyl vyslyšen. V 63. minutě to zkoušel opět Luka Modrič, ale míč poslal nad břevno.

Blízko snížení byl Hull v 70. minutě. Nebezpečně hlavičkoval Geovanni, skvěle však zasáhl Carlo Cudicini, který míč vyrazil nad břevno. Jermaine Defoe sahal za dalších pět minut dokonce po hattricku, jenže recept na překonání gólmana Myhilla nenašel. Robbiemu Keanovi se to ovšem povedlo. V 78. minutě hlavou zvýšil vedení Tottenhamu na 4:1. Když už vše nasvědčovalo tomu, že se v utkání nic zajímavého již nepřihodí, udeřil opět aktivní Defoe a na konci nastaveného času popáté v utkání rozvášnil příznivce Kohoutů.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Stoke City 4:0

19.08.2009 21:00

Góly: 4. Fernando Torres, 45. Glen Johnson, 78. Dirk Kuijt, 90. David N'Gog

Obranná hráz Stoke v minulém roce nepustila Liverpool k jediné brance. Teď se však zbořila hned po čtyřech minutách, následný gól do šatny na psychice také nepřidal. Liverpool si po očekávaném výkonu připsal první výhru, Stoke první prohru.

Reds začali na domácím hřišti fantasticky, když proti Stoke už ve čtvrté minutě otevřeli skóre. Gerrard našel ve vápně Torrese, který lehce překonal překvapného Sorensena. Hostům se tak zmařily plány na naprostou defenzívu, se kterou zde loni uspěli. Po dvaceti minutách nebyli domácí daleko pojištění vedení z brejku.

Nacvičená rozehrávka přímého kopu skončila nepovedenou patičkou a Torres zavelel k rychlému protiútoku, jeho centr do vápna propadl na zcela volného Insuu, který z první branku těsně minul. I když se zdálo, že brzký gól může zápasu pomoci, do konce poločasu se urodila už pouze jediná šance a opět ji měli na svědomí hráči Liverpoolu.

Po odraženém centru se k míči ve vápně dostal novic Johson a šajtlí z prvního doteku minul bližší tyč zhruba o metr. Snažení hostů často přicházelo vniveč zbytečným spěchem, Reina si do šatny prakticky nezachytal. Za absolutní nemohoucnost v útoku přišel ve 45. minutě trest. Po rohu do hlavičky naběhl Kuyt, jeho prudkou střelu ale Sorensen se štěstím vyrazil míč z brankové čáry. Bohužel pro něj tak nešťastně, že se do efektních a především efektivních nůžek mohl opřít ofenzivně laděný bek Johson.

Po přestávce se přeci jen zlepšil výkon hostů, což velmi brzo mohl zužitkovat Delap. Jeho parádní střelu ale ještě lepším zákrokem vychytal Pepe Reina. Brzy poté nebezpečně centroval Whelan, gólem zavánějící příhru odvracel těsně před Reinou Johnson.

Na druhé straně potěšil oko diváka ranou ze střední vzdálenosti Gerrard, jehož dalekonosný pokus Sorensen dokázal vyrazit. Liverpool nedával slabšímu soupeři moc přičichnout k zajímavým šancím, přesto ani on sám neoplýval ofenzivními výpady. Po úvodní desetiminutovce, která naplnila diváky očekáváním nadprůměrného druhého poločasu, přišel velký pád dolů, kdy jedinou vyloženou šanci domácí dokázali proměnit.

Jak blesk z čistého nebe dokázal z nenápadné šance Gerrard vytěžit maximum. Poté, co anglický rodák předvedl své umění, našel u malého vápna Kuyta, který se zblízka mýlit ani nemohl. Zbývající čtvrthodinka už byla pro domácí jen milou povinností, kterou si ještě zpříjemnili v nastaveném čase. Velmi dobře hrající Johnson našel svým centrem ve vápně střídajícího Ngoga, který hlavičkou zblízka rozhodl o debaklu Stoke.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Tottenham Hotspur22007:26
2.Chelsea FC22005:26
3.Arsenal FC11006:13
4.Liverpool FC21015:23
5.West Ham United11002:03
Manchester City11002:03
7.Wigan Athletic21012:13
8.Fulham FC11001:03
9.Birmingham City21011:13
Manchester United21011:13
11.Sunderland AFC21012:33
12.Burnley FC21011:23
Wolverhampton Wanderers21011:23
14.Stoke City21012:43
15.Bolton Wanderers10010:10
16.Blackburn Rovers10010:20
Aston Villa10010:20
Portsmouth FC20020:20
19.Hull City20022:70
20.Everton FC10011:60
Zbývající zápasy
18.08. 20:45Arsenal FC - Bolton Wanderers
18.08. 20:45West Ham United - Aston Villa
18.08. 21:00Fulham FC - Blackburn Rovers
19.08. 20:45Manchester City - Everton FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (437)

Přidat komentář
Paddy

CHELSEA

Reagovat
Paddy

jenom ty prvni pulany , ale ten druhy

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo keců v prvním kole jak si chelsea nezasloužila vyhrát s hullem. Teď má slova jak chelsea, tak totenham potvrdil. Kde je ten ManUnited??? Co kvákal o tom, že chelsea si nezasloužila vyhrát...man red koukám nepředvdl s burnley nic....popojedem...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to jako souvisí? V prvním kole si Chelsea nezasloužila vyhrát, a dnešní výhra nad Sunderlandem no tom nic nemění.....bože můj tahle logika chelskifans...no nic, popojedem....

Reagovat
smazaný uživatel

Souvisí - chelsea si zasloužila vyhrát jak v prvním, tak v druhém zápase...tihle " nesnaším chelsea" už mi lezou krkem...

Reagovat
smazaný uživatel

a popojedem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouvisí - Chelsea si nezasloužila vyhrát a můžes se třeba stavět na hlavu, klub usilující o titul by mě adepta na sestup na vlastním hříšti jasně přehrát a ne si nioc nevytvorřit, všechny střely ze střední vzdálenosti do breankáře a vyhrát haluzí ze 93. minuty.....viděl jsi ten zápas vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
$dolar$

Chelsea 1. polocas z doslechu 2. polocas

Deco, Sturidge, Sevcenko

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Wolverhampton

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, Chelsea, ten 1.polcas hamba

Wigan tiez nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Na Carla se nadává, ale jak mu to vychází zatim

Reagovat
smazaný uživatel

jj jen potrebuje cas

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej mu nadava za to jak odehraji prvni polocas,ale asi to ma jako uchylku,ten pocit ze prohrava a pak je vyhecuje.

Reagovat
smazaný uživatel

.. tak nadava sa no ... to viacmenej nadavaju deti na chelsea portaloch ktore si myslia ze kazdy zapas musi chelsea vyhravat resp aj vyhrat ... zatial nie je zaco na Carla nadavat a verim ze ani nebude ...

Reagovat
smazaný uživatel

A takové fanoušky Chelsea nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

je to velmi dobry trener, ale aj Scolari mal dobry uvod a ako skoncil....snad nebude mat podobny osud

Reagovat
smazaný uživatel

kua ta steffi nerius to na stará kolena dokázala ale máme stříbro díky báro

Reagovat
Oxbow

Jaka koliv medajle je supr vykon a cim cennejsi tim samodrejme lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

jinak musim vyzvednout zápas Celtic - Arsenal, do 70 min to byl naprosto nádherný fotbal nahoru-dolu (spíš nahoru, než dolu, ale co), pak začal Arsenal hrát svou házenou z dřívějších let a to už bylo otřesný

smůlu čtyřlístků bych mít nechtěl, gallas vykopne míč na roh, skoro stejná situace na druhý straně skončí vlastňákem

bylo vidět, že arsenal je a bude letos hodně silný, celtic na něj prostě neměl, jen pár hráčů z jeho kádru stíhali rychlost hry

McGeadymu by slušel lepší tým

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš na dnešní zápas?

Reagovat
terry

Který?

Reagovat
smazaný uživatel

na Chelsea přece

Reagovat
terry

Ani se neptej. I když druhá půle zase byla skvělá jízda. Nechápu, proč musíme ty první poločasy tak kurvit.

Reagovat
vitasrp

Říkám, Carlo chce ty srdečně slabší jedince odrovnat hned na začátku

Reagovat
Tsigi

buď rád, že nevedete od začátku Carlo pak je schopný vymyslet dost nečekaný zvraty

Reagovat
terry

Já vím. Třeba na posledních deset minut nasadit Senderose, kvůli kterému padnou dva góly a tým z vedení 2:1 prohrává 3:2

Reagovat
Tsigi

klasický tah byl Emerson účinnost byla stejně smrtící

Nebo dohrávat tak, že se poslední útočník stáhne ze hřiště v 80 minutě za Ambrosiniho

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt..., u nás to dělal kolikrát obráceně

Reagovat
herbage

Arsenal předvedl velmi slabý výkon a na silnější týmy to rozhodně stačit nebude. Nicméně je to jen začátek sezóny a já očekávám rapidní vzestup formy, hlavně s návratem Nasriho, Rosického, Walcotta a Vely. Mrzí mě, že dnes nedostal za rozhodnutého stavu na poslední dvacetiminutovku šanci Jack, který by si to zasloužil. Jinak hráči zápasu Gallas, Vermaelen a Song, Šava s Denílsonem nejslabší výkony

Reagovat
smazaný uživatel

... víc snad nesouhlasit nemůžu

Reagovat
herbage

Ten přechod do útoku byl velice pomalý a velice naivní, tohle Manchester nebo Chelsea zkrátka nezbaští. Navíc hráči často nevěděli, co mají dělat s míčem. Odehráli balón a zastavili se, to zkrátka nejde. Zápas byl dobře takticky zvládnutý, ale žádná velká podívaná to bohužel nebyla. Nechci zbytečně hráče po této cenné výhře sekýrovat, ale v průběhu sezóny čekám lepší výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Útočná fáze možná byla slabší než obvykle, ale to bylo způsobeno výbornou absolutně na hraně pravidel hrou Celticu. Ostrovní fotbal šmrcnutej vynikající technikou

Reagovat
herbage

Dobré mužstvo si musí s takovouto hrou poradit právě pomocí techniky a narážeček, jenže tam chyběl absolutně pohyb. Sice výměny pozic Bendtnera, Persieho a Aršavina dělali hře Celticu problémy, tak tomu stále něco podstatného chybělo a to je právě invence hráčů jako Rosa, Nasri či Wilshere. Jestli si viděl přípravný zápas proti Rangers, kteří jsou mnohem silnější než Celtic, tak tam to byla ofenzivní galakoncert

Reagovat
smazaný uživatel

ty to vůbec nechápeš kluku...tady jde o velký prachy, je to liga mistrů a Arsenal hrál venku proti týmu, kterej hrál za hranicí tvrdosti

Reagovat
herbage

To ano, s výsledkem jsem spokojen a jak řikám, je to teprve začátek sezóny. Ale jestli by takhle vypadali i další výkony, tak by to bylo k zamyšlení. Já chci jen brzdit předčasné nadšení, protože to nejtěžší Arsenal teprve čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Např. v podstatě bezchybná obrana - kdy to naposled bylo u Gunners k vidění? za Keowna s Adamsem? dál - posbírané snad všechny odražené míče, permanentní presing v 5 hráčích, čistá hra a neskutečný počet vyhraných osobních soubojů.

Už dlouho mě hra Arsenalu nudí, ale dneska jsem se bavil

Reagovat
herbage

S tím vším souhlas, to všechno mě těšilo. Defenzíva, pressink a přístup hráčů k zápasu , všechno na jedničku, ale ofenzivní část byla značně odfláklá a hráči Arsenalu útočili jen když museli a v nízkém počtu lidí, byť to byl jistě taktický záměr. Na Emirates Stadium čekám utkání bohatší na šance a výraznější výhru

Reagovat
smazaný uživatel

víš, že byl Arsenal hostující tým, viď? Podle mě naprosto na jedničku takticky i herně zvládnutý utkání, naprosto s přehledem odehraný.

Reagovat
herbage

To ano, ale když to srovnám s hrou před dvěma lety, tak hra dopředu neskutečně vázne. Jsem zvědav na domácí utkání v lize proti Stoke či Hull City, tam se ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

hra dopředu nehorázně vázne...ty už radši nic nepiš prosímtě...6:1 a 2:0 venku...doma to bude logicky ještě větší ofenzivní tlak

Reagovat
herbage

Proč? Venku musí domácí tým tlačit a je zde prostor na breaky. Arsenal dal za poseldní dva zápasy 8 gólů z 8 šancí, což mě rozohdně neplní optimismem, prootže přijdou zápasy, kdy to tam zkrátka všechno nespadne

Reagovat
domingo

A budeš brblat, že se neproměňujou šance :)

Reagovat
herbage

Nebudu, to jsem ostatně nikdy nebrblal. Já mám radši zápasy, kdy si vytvoří Arsenal třeba 15 gólovek a promění jednu, dvě, než když mu tak všechno spadne. Dnešní zápas byl opět etrémní zápas, kdy Gallas dal gól zády a druhý gól byl vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, že jsem trochu zaslepenej dynamikou utkání. Prostě se hrálo v plný rychlosti a nasazení a do šancí se ani jeden tým nedostával. Ale hodně věcí mě tam bavilo.

1) souboj sám Landry vs. Denilson, Song, Fabregas, ačkoli častokrát byl přehraný, tak na to, že operoval na DM skoro sám podal fantastickej výkon

2) tvrdá hra do těla, rozhodčím tolerovaná (byl tam snad jediný špatně puštěný souboj a to faul na Cesca - ve vápně, nebo těsně před)

3) McGeadyho vyzrálost, sice můžeme říct, že nic nepředved, ale ke konci utkání - a ne jenom - byl jediným hráčem Celticu, který dokázal zpracovat na místě, do běhu, přihrát přesně na nohu přes celý hřiště, pravou, levou, nezmatkoval ... pár nepodařených průniků, ale s rychlostí Sagny a Clichyho to měl těžký

4) skvělý výkon stoperský dvojce Gallas - Vermaalen (fantomas ho krutě podcenil :)

5) Bendtner, který ač utopený na křídle, tak podal dobrý výkon a neztrácel míče + přihrával a vůbec podal vyzrálý výkon, asi na něj změním názor, dnes se mi líbil (2 totalne zkazeny centry mu odpustim)

6) Vykombinování druhého týmu ve 3 hráčích na jeden dotek - sice většinou kolem půlky, ale u obou týmů.

a spoustu dalších věcí

V tomhle všem se úplně ztratila absence nějakých loženek.

Reagovat
herbage

S tím vším bych souhlasil, i když ten Bendtner se mi na křídle vůbec nelíbí, lépe hraje na hrotu, kde je také jeho místo

Reagovat
Godwinson

McGeady je skvělej, líbil by se mi v Chelsea :)) teda teď už je to pase :)

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si to vůbec???

Reagovat
herbage

Ano, viděl. Arsenalu tam spadlo prakticky vše, do čeho kopnul. žádná pěkná útočná akce, žádná chytrá přihrávka za obranu, pořád jen stereotypní útoky po křídlech či nákopy na Bendtnera, z kterých byl povětšinou jen ztracený balón. Potěšila mě prakticky jen defenziva mužstva, která byla pevná, ale podporu útoku to chce větší

Reagovat
smazaný uživatel

ten současnej Celtic by podle mě v Premier League hrál tak kolem 10. místa...skotská liga je na tom podobně jako ta naše

Reagovat
domingo

Takže současná Bolka by hrála taky kolem 10.místa? :)))

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to obecně...ale nemyslím si, že je takovej rozdíl mezi Celticem a Slavii v plný formě...

Reagovat
domingo

Tak když odečteš Celtic a Rangers, tak už se to srovnávat dá... kdyby Slavia a Sparta naplno využívaly svůj potenciál, tak by se to možná dalo srovnávat i s těma dvěma.

Reagovat
smazaný uživatel

no když odečtu Celtic a Rangers, tam mi zbyde Aberdeen, Hearts a Motherwell...a s těma by podle mě Boleslav, Liberec, Plzeň, Jablonec a možná další vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je skotská liga všude tak neuvěřitelně podceňovaná?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě snad příjde kvalitní? já jsem viděl několik utkání minulý sezony...hráči to odjezdí po prdeli, jsou tam super diváci...ale to je všechno, fotbalovost 0

Reagovat
smazaný uživatel

No, debaty o tom kdo by koho porazil nejsou uplně dobré ve smyslu vyjadřování kvality ligy.

Sparta by třeba porazila Fulham, kdyby měla den, a nebo by prohrála s APOEL Nikosie, kdyby neměla, to je prostě věc psychiky, formy atd. Já bych řekl, že takoví Dundee Utd (TOP 3 ve skotské PL) nebo Hearts jsou v průměru zhruba na úrovni Sparty, Slavie, Boleslavi. Nicméně v konečném součtu pro skotskou ligu hrají 2 faktory, glasgowské týmy, které jsou trochu jinde, a malý počet ůčastníků - takže týmy typu Kladno, Střížkov to tam nekazí. Momentálně je Aberdeen v rozkladu a Falkirk taky dost nepochopitelně vypadl, to je pravda. Ve prospěch skotských týmu ale hraje právě ta schopnost hrát 97 minut a bojovnost. Těžko srovnávat s našima chodcema. Navíc, za neuspěchem pražských S stojí, řekl bych právě toto..Sparta 2x gol v zavěru poločasu, Slavia 1x v poslední době. Znělo to, jako bys tu naši ligu dával na stejnou úroveň jako SPL, co žse podle mě globálně nedá.

Reagovat
herbage

Naši chodci z Olmíka dvakrát rozmetali bojivníky z Aberdeenu, na tom něco nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nemá logiku :)

Reagovat
domingo

Že The Dons dostali na prdel od Olmiku neznamená, že SPL je nějak extra strašná...a sám říkáš, že Celtic by hrál v PL kolem 10. místa a zároveň, že SPL je kvalitou srovnatelná s GL, včetně špičkových manšaftů...z toho logicky vyplývá, že Sparta nebo Slavia by neměly být slabší než Celtic a měly by taky hrát kolem toho 10. místa...a to bych chtěl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

"ale nemyslím si, že je takovej rozdíl mezi Celticem a Slavii v plný formě..." o Spartě nebylo zmínky...ty tvoje dedukce si vymyslel sám, já prostě říkám, že Celtic není žádný extra mužstvo a skotská liga není žádná sláva

Reagovat
domingo

Tak beru analogii Celtic, Rangers / Sparta, Slavia už jsme se do toho trochu zamotali.

Reagovat
smazaný uživatel

zamotali Sparta/Slavia vs. Celtic/Rangers...nevím, byla by to zajímavá konfrontace v rámci jedný ligy, ale díky mnohem větším rozpočtům by asi z dlouhodobýho hlediska vyhrávali skotský týmy...ale zbytek ligy je daleko za nima

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prostě Celtic a Rangers jsou výše, výše než momentálně pražská S

Reagovat
smazaný uživatel

i Brno s Ostravou jsou nyní výše, než pražská S

Reagovat
domingo

To je ale zezačátku skoro vždycky, u těchhle týmů je problémem šířka kádru...třeba Liberec má základní sestavu na boj o LM, jenže lavička už je slabá, Brno s Ostravou to samý, stejně tak Bolka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

našim hlavním problémem co asi letos bude stát nějaký dobrý umístění sou kraje hřiště, máme skvělý stopery a máme jich fakt hodně, stejně tak ve středu zálohy, útočníků taky spousta, ale na krajích zálohy je Lira, kterýmu se povede tak každej třetí zápas a Michna, kterej je zatím zbrkej a nezkušenej a bude trvat dlouho než se trochu vyhraje, přišel rovnou z dorostu a dospělej fotbal nikdy nehrál, talent má slušnej, za nima je ovšem velká díra a na krajích obrany je to podobný, pravýho beka máme jen Dříždala, kterej hraje zatím nalevo i když tam přitom máme hráčů dost (čoupek, Pejič - kterej tam asi výhledově začne hrát) a napravo látá stoper Križko

Reagovat
soukup

ale tak zatím to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

jakto,že celtic má stejné choreo jako liverpool

Reagovat
domingo

Myslíš You'll Never Walk Alone?

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně to myslím

Reagovat
domingo

Tak ta skladba nemá s FC Liverpool původně vůbec nic společnýho, složil ji Richard Rodgers pro muzikál Carousel a fans LFC ji převzali od kapely Gerry & The Peacemakers, která ji přezpívala...na stejným principu se dostala i do Glasgowa, ale i Enschede nebo Brugg...

Reagovat
smazaný uživatel

aha.dík za vysvětlení

Reagovat
Chazy

neskutecny..

Reagovat
terry

Chazy, zkazili jste mi tiket..

Reagovat
smazaný uživatel

nejen tobe, a navic jsem si nabral hrace Wiganu do fantasy..cekal sem, ze Rodallega da aspon 2 goly

Reagovat
Chazy

To je nase zaliba, kazime sazkarum... v prvnim kole, dneska a o vikendu porazime MU.

Reagovat
papos182

Vubec bych se tomu nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzena vyhra Chelsea Wigan ma prekvapil Ballack

Reagovat
smazaný uživatel

posrata chelsea... ale na titul nedosiahnete s timy starcami na supiske :)

Reagovat
raduinho

di dom

Reagovat
smazaný uživatel

starci dali dneska 3 goly... na titul mají...

Reagovat
Al Capone

Chelsea jasný titul v PL

Reagovat
domingo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tsigi

Chelsea fakt nežeru, ale divil bych se kdyby ten titul neměli. Carlo prostě umí

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Keane to dobře rozjíždí koukám, ono to s ním zas tak slavné nebude ....jinak Wigan z euforie, rovnou na prdel, viděl ten zápas někdo?

Reagovat
$dolar$

Co udelal Roy Keane?

Reagovat
smazaný uživatel

prohrál 1:3 doma s Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

I s Coventry (ale za to muzou Wright a Morrison), vypadl v CC..proste jak pro ne dobre lonska sezona skoncila, tak letos to je o nicem

Reagovat
smazaný uživatel

jako 1:3 s podceňovaným Crystal Palace je hodně špatné....jestli mu dojde že příčina jeho neúspěchu má souvislost se jménem Jonathan Stead tak může ještě pomýšlet na postup, jinak nemá šanci...

Reagovat
$dolar$

Tak ale podle me na to Ipswich stejne nema mancaft at uz by je trenoval SAF nebo Mourinho stejne by jim moc nepomohl

Reagovat
smazaný uživatel

s tím zas tak moc nesouhlasím, stač íse podívat co právě provádí Ferguson junior a hned víš že v téhle vyrovnané špičce je to prakticky jenom o manažerech.....navíc narážím na to že ve většině předsezóních předpokladech se Keanovi věřilo že s Ipswichem udělá to samé jako Sunderlande a půjde dokoce na přímý postup

Reagovat
$dolar$

No ja se moc v Champioshipu nevyznam, ale kouknul jsem na sestavu a jsou tam mozna tak 3-4 hraci ktery by mohli hrat v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já viděl jeden jejich zápas s Coventry a bylo celkem dobře vidět jak Roy spoléhá na svou útočnou hračičku MU Martina, který byl z útočné vozby Martin-Stead-Peters úplně nejhoší a drtivá většina situací ve kterých byl se dala řešit líp. Roy však ionteligentně stáhnul po drtivé úvodní čtvrthodině druhé půle Steada a Peterse a talk se úplně až na jednu dvouminutovku rozpadnul....pro mě to nikdy nebyl dobrý manažer, je přeceńovaný akorát kvůli tomu že je to Roy Keane, bývalý kapitán MU

Reagovat
$dolar$

Nema zkusenosti, dej mu jeste cas a uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se těžko může vymlouvat, asi tak půlka manažerů v Championshipu má pod 40 a mizivé zkušenosti

Reagovat
$dolar$

Tak mu dej jeste chvili, kdyztak poleti Ja si furt rikam ze neco od SAFa odkoukat musel a ze jednou bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

odkoukat...to je těžký...mlaďas to po něm prostě zdědil a teď se mu to trénuje....každopádně já nad ním hůl nelámu, jenom říkám že to zas tak slavné není, jenom to nafukují média....

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Keano poslal nezkusenou sestavu na Carling, a jak dopadli..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jedna perla, na ČT4 se ve studiu ptal Kozohorský hosta Siegla jestli by postavil v repre na pravou stranu obrany buďto Pospěcha nebo Grygeru, Horst odpověděl že by tam postavil asi Zdeňka.... přešli to jako kdyby nic

Reagovat
Kovi81

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

zrzek je nervozní,že nepřišli obrázky ze zbylých mačů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Mně se líbilo, jak Kosohorský komentoval gól Gallase slovy, že jako by to kopal Horst

Reagovat
smazaný uživatel

nepleť hlavně Kosu s Kozou

Reagovat
herbage

Tupá kosa nebo koza, to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a v utkání ten komentátor měl chvíli A. Songa za Rigoberta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Já to zase neviděl... Hrály v tom druhým poločase Chelse hodně dobře?

Reagovat
domingo

Z Chelsea odejde úspěšnej trenér a nahradí ho kvalitní, leč totálně nevyzkoušenej jižan, kterej postaví do zálohy 4 CM vedle sebe, což mu zpočátku nese výsledky.

Docela déjá vu

Reagovat
$dolar$

Scolarimu to ze zacatku taky slo

Reagovat
smazaný uživatel

to je to deja vu...

Reagovat
$dolar$

Nj ja jsem vul Fakt blb, nedocet jsem to do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát v anglii pí*u a ještě s hráči Deco, Lampard, Essien, Ballack je pro mě skvělý sci-fi. Spíš fantasy. Bum, přijde Ancelotti a

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro CFC a Carleta

Reagovat
herbage

grr... Ale myšlenka byla stejná

Reagovat
$dolar$

Nebylo, ty prejes jen Carlovi

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem chtěl reágovat stejně a proto se počítá taky

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Wolves

Reagovat
herbage

100. pro Carla v Chelsea

Reagovat
honziss

Dobře Wolves.

Reagovat
Chazy

Co uz, z prvnich dvou kol se cekalo, ze budeme mit 3 body. Vidim jako lepsi, ze je mame ze zapasu s kvalitnejsim tymem a zvenku. Ono to neni zas takova tragedie, letos to zas proste bude nejaky prekvapeni v kazdym kole.

Reagovat
herbage

A to jsme si dal N'Zogbiu do sestavy

Reagovat
Chazy

On da gol MU

Reagovat
herbage

To už zase bude mimo sestavu

Reagovat
$dolar$

Ja se na vas zapas nedival, proc jste prohrali?

Reagovat
Chazy

buh vi, platit si profil na justin.tvi nehodlam..

Reagovat
terry

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kolik tam pro nás mají míst, že je to vždy plné.

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli nekvalitnimu vykonu a celkem rychlemu golu Wolves

Reagovat
Chazy

Wigan nemuze hrat nekvalitne, v tom bylo neco jinyho.

Reagovat
honziss

Ten zápas si asi stáhnu. Hodně by mě ta hra zajímala, chci to i porovnat s jejich výkonem s náma. Docela mě to překvapilo, jak jsem přišel domů a vybafnul na mě tenhle výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak viděl jsem jen 1. poločas a to dost kouskovaně..Wolves dali tyčku nebo co to bylo, gol po free kicku hlavou, pak jeste jedna vynikajici šance. Wigan prostě jako by nebyli schopni cokoli vytvořit, kromě jedne velke šance neudělali nic. Po 1. poločase "střely" na bránu 3:3, držení balonu 54% pro Wigan...o druhe puli jsem slyšel akorát to, že neodpiskali jasnou pencli pro Wolves, a jinak ze se nic nestalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, tak už tu je dokonce i souhrn, na co sem to psal

Reagovat
$dolar$

Stejne diky Takze zaslouzena vyhra vlku

Reagovat
Chazy

staci mi ten zaver.. Latics nezmohli a na WB Stadium překvapivě padli... a seru cteni zbytku, takze dik

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma letos titul to je tutovka pěkně to vedou borci sice ti souperi ze zacatku nejsou zrovna extratrida ale zacatek je dulezitej a to je hlavni. Jen tak dal

Reagovat
$dolar$

Jinak Chopra hattrick A zacinam fandit Cardiffu v boji o PL

Reagovat
Chazy

Reagovat
honziss

A Saints zas prohráli...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze Charltonu a Millwallu ide Inak Huddersfield

Reagovat
honziss

O Millwallu prosímtě takhle nemluv. Charlton snad postoupí už letos. Huddersfield se pěkně rozjel, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Millwall byl pro mě dnes poslední hřebiček do rakve (do postele)

Reagovat
smazaný uživatel

Mna dnes zklamala jedine cukotka Oproti tomu Arsenal, Preston, Eagles, CHarlton a Millwall

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš šťastnej člověk, jdu spát, snad mě nebudou pronásledovat zlý sny..

Reagovat
smazaný uživatel

tymto dvom prajem postup najviac. Ale taktiez Huddersfield ci Leeds by som rad videl v Championshipe. Inak z tej avizovanej "Big Four" su zatial Saints prekvapivo mimo a Norwich na smiech (alebo skor plac )

Reagovat
honziss

Tak Pardew bude mít trochu víc práce, než jsem čekal. K tomu těch -10 bodů. Letos už si nedělám naděje, že by mohli postoupit. Snad příští sezónu...

Reagovat
vodka

a Leeds zatím 4 mače - 4 výhry... Sice těsné, ale mají je... Ligové 3, jeden Carling...

Reagovat
honziss

Doufám, že už letos postoupí přímo a nebudou muset do té prokleté baráže. Leeds, Charlton a nějaké oživení by to chtělo. Třeba ten Huddersfield. Saints to letos asi fakt nedají, ikdyž liga je dlouhá a může se stát všechno.

Reagovat
vodka

hlavně by z championship měy spadnout Blackpool...

Reagovat
smazaný uživatel

jestl se Blackpool zachrání tak žeru klávesnici....stejně jako Barnsley, tyhle dva kluby jsou k tomu jednoznačně předurčené

Reagovat
honziss

Jo, ti to tam hyzdí dost hnusně.

Reagovat
soukup

a Scunthorpe, kteří mě sou sice celkem sympatičtí, ale v Championshipu opravdu nemají co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
soukup

protože na ně chodí jen pár tisíc lidí a vůbec, pokud se třeba dvakrát udrží, tak budou všem vadit ještě víc než Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem ke kapacitě stadionu na ěn ani moc lidí chodit nemůže ....já jsem zvědavý co zvládne tenhle tým který je založen výhrandě na morálce a týmovosti, když už loni vypálil rybník všem ambicióznějším a bohatším rivalům

Reagovat
soukup

no právě oni maj maličkej stadec a ještě ho ani většinou nenaplní, kvůli tý týmovosti a nasazení sem si je oblíbil když hráli Championship předminulej rok, ale pak sem si našel, že to sou víceméně takový Blšany v anglickým podání a těm musí stačit league one

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu, zas tady je to celkem nefér soudit, protože na každýho platí vzhledem k okolnostem jiný metr, například Peterborough je tým který hraje druhou nejvyšší soutěž teprve podruhé v historii, stadion nemají zas o tolik větší a prostě je to na anglické poměry malý tým, pro který je i třetí liga takový vyšší standart a neviděl jsem jediný ohlas že by měli táhnout zpátky kam patří..... a hádej díky čemu

Reagovat
honziss

Tenhle rok ať se udrží. Už jen proto, že nepustili do Championshipu Millwall.

Reagovat
smazaný uživatel

6 gólů za 3 zápasy je taková slušnější statistika řekněme....spolu se Steadem nenedoceněnější útočníci v championshipu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, máš celkem dobrý výběr týmů, Cardiff City, HSV. Ještě přidej NUFC a lepší to být ani nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze si tam nedal Didi gola,ale hlavni sou 3body

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska jsem tu někde tipoval výhru wiganu a plichtu v Sunderlandu.Alespoň jsem si připoměl proč nesázím.

Reagovat
smazaný uživatel

já to tipoval stejně u tý Chelsea jsem měl tušení, že budou mít problémy...ten Wigan jsem bral jako celkem tutovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně Přesně sem to myslel i já.

Reagovat
smazaný uživatel

zklamal me Wigan...vyhral na Ville a doma prohraje? skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budou letos asi jako na houpačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musím říct, i když mám rád Sunderland a nemám rád Chelsea, tak jsem dnes jednoznačně přál výhru Blues, protože Sunderland byl hodně nefotbalovej, nic nevymyslel, zkrátka o ničem....Chelsea si dnes zasloužila vyhrát, a vyhrála poprávu.... ...Jen mě trochu mrzí Wigan....

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem zahlíd nějakou zprávu týkající se liverpoolu a Řeka Kyrgiakose asi přestup!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Čechíno není co býval ten gól od Benta nebo i ten v Comunity Shields od Rooneyho takové on nikdy nepouštěl

Reagovat
Arbiter

Wolves nevíte, jak hrál Michael Mancienne??

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta liga mistrů na Nova Sport mě začíná pěkně štvát dneska tam je v PL takový zajímavý zápas Hull-Tottenham a oni dávaj 4. předkolo LM

Reagovat
smazaný uživatel

zase dával gola Bent

Reagovat
j_mrazik

Asi si tady hodně lidí myslelo, že Wigan rozbouchá Wolves a ono ejhle.

Reagovat
Arbiter

Chazy je tak trochu nakazil

Reagovat
j_mrazik

No podle jeho výroků je asi tipoval na 5. místo. Ale bude to max 10. místo.

Reagovat
Chazy

Smula, gol ze standartky, neschopnost si vytvorti sanci. Ono se to casem srovna, doma dostanou Holt na Villu stacil i ten neuplne Martinezuv fotbal s navyky Bruce, na Wolves ne.

Reagovat
miky10

Lampard Ballack Drogba Bosingwa A.Cole Terry

Reagovat
smazaný uživatel

lampard ballack drogba bosingwa a.cole terry .....CHAMPIONS THE REDS

Reagovat
vodka

reds jako nottingham?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

já jsem hodnotil jejich včerejší výkon, tys to asi neviděl, tak prosím takhle hloupě nereaguj....stejně ligu vyhraje chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Deco

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo dobre vam tak MU,jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

BURNLEY!!!

Reagovat
Al Capone

Tak by mohla vypadat tabulka 38 kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

(Nikdy jsem nevěřil, že to řeknu) Ameobi je borec

Reagovat
honziss

Vypadá to, že Championship je soutěž pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se mi to líbí, pobavil mě Lyon až jsem zapomněl na to, že hrajem - stejně to nikde nedávali, a přišel jsem až v 89 minutě, pročet online a děsil se a poslední 4 minuty nastavení jsem trnul. Moc přesvědčivý to asi dnes nebylo. Ale body jsou body a Shola jede na nejlepšího střelce.

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej přeháněj, já to dnes neviděl, udělej mi radost aspoň ty s NU, vím jen výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem - nenašel jsem. A radosti, no podle onlinu jsme byli pod tlakem skoro celý zápas. Ale trefil se zase Shola, dle onlinu prý nějakou výsostnou trefou. Vypadá to, že Harper tasil jeden lepší zákrok než druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak kdyby jsi našel nějaký hodnocení zápasu, tak mě určitě informuj Já zkusím najít aspoň nějakej sestřih.

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi, the hat-trick hero against Reading on Saturday, climaxed a route-one move with a sweet half-volley past Lee Grant from 12 yards out after Andy Carroll had climbed to flick on Steve Harper's long, downfield punt on 15 minutes.

But United owe a great deal to keeper Steve Harper for their three points as first, from Michael Gray's free-kick, he finger-tipped over the crossbar before racing from his line to smother at the feet of Francis Jeffers late in the game with the former Everton man clean through on goal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, chci vidět sestřih

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme se složit na roční account na NUFC TV za 18 liber

Reagovat
smazaný uživatel

To není zas tak moc, hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu musíš doplatit dalších 40 jestli to dobře chápu, ale už nechápu proč...

Reagovat
smazaný uživatel

za 18 už bych to dávno měl

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně máme bilanci 2-1-0, skóre 5:1. Po soubojích se silnými soupeři. Příště jedem na Crystal Palace, který si vybrali výhru teď v Ipswichi, tak snad taky výhra

Reagovat
honziss

Nevěř si tolik, Freddie vám tam šoupne hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace má nejlepšího manažera v Champioshipu, radno nepodceňovat

Reagovat
papos182

Sheffield tlacil? Skoda, ze nevezou domu alespon bod

Reagovat
Chazy

pro vsechny kritiky burnley.... naopak pro me a ostatni zdrzenlivejsi, co z nich nedelali druhe Derby. S nima se proste pocitat musi, i kdyz S.Fletcher je pro me zatim trosku zklamani. Muzou byt jako lonske Stoke a strasne tesit z domaciho hriste, fotbalu pro nej nastaveneho a skvelych fans.

Reagovat
Chazy

* tezit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je ostuda větší, než v sobotu na Goodisonu snad

Reagovat
Chazy

piso96 - 19.08.2009 22:31:34 už ste hlasoval alebo nemáte oprávnenie: 0

FUUUUUUJ MANCHESTER!!!!!!! ROZMYSLAM O TOM, ZE PRESTAVAM FANDIT MANCHESTRU,TO JE VACSIA HANBA AKO PREHRA S LIVERPOOLOM 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nad tím asi začnu rozmyšlat To víš, když už nemáme Ronalda, tak to ztrácí smysl

Reagovat
Chazy

zdroj manutd.cz kdyztak..

Reagovat
honziss

Dobrý...

Ale zas na druhou stranu já ten odliv gloryhunterů a ronaldofilů čekám. I díky takovým výsledkům je nasnadě. Teď potáhnou všichni do Španělska nebo k Chelsea zas

Reagovat
Studna

Jen to ne, kamkoliv ale ne k Chelsea, tam uz je blbu bohuzel az az...

Reagovat
smazaný uživatel

houby k nám, tahle doba už je za náma...... teď se bude přecházet jenom o kousek dál na COMS

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jeden z nejhorších zápasů, co jsem kdy u United viděl. Není to jenom proto,že prohráli s nováčkem, ale předvedená hra byla opravdu tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

McFadden

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to líbí MU

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester zrejme má nové ciele do nového ročníka, bojovať o LM. Inak to nevidím. Nemajú tvorivého hráča, čo by dal hre myšlienku, či moment prekvapenia, nemajú útočníkov, ktorí by dokázali rozhodovať zápasy a strieľať góly. To v podstate nemajú nikoho na také góly. Ale ten útok vyzerá biedne, okrem Rooneyho tam nikoho nevidí. Ťažisko hry je väčšinou na ľavej strane, až do príchodu Valenciu, lebo napravo to teda moc Parkovi nešlo. No uvidíme. No mám taký dojem, že tento rok to vyzerá na titul pre Chelsea, ale necháme sa prekvapiť.

Reagovat
Chazy

CFC hadam ne, i kdyz treba budou jednookym kralem mezi slepyma. Museli otacet zapasy, kde to vubec prijit nemelo, rozestaveni bylo tragicky, hra taky dost zla. Uvidime, az se potkaji s nekym lepsim. Spis to vypada nadejne pro nejaky prekvapeni, Man City, AFC..

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť, AFC a City som zabudol. Výhodou CFC je fakt, že sú pohromade, nikoho významného nestratili a nemajú čo výrazne meniť, len dopilovať. United má pred sebou ťažkú úlohu, stratili tanečníka z Madeiry, hľadajú svoju tvár. Určite, chýba Vidič či Ferdinand, to je cítiť. Ale dnes to nebolo o obrane. Burnley viac než futbalovo dnes pôsobili typicky britsky bojovne. A nemuseli zo seba dať ani maximum aby dosiahli tak fantastický výsledok.

Reagovat
Godwinson

myslim, že Chelsea má v téhle sezóně hodně slušnou šanci tu ligu vyhrát, rozhodně největší ze všech adeptů ..

Reagovat
smazaný uživatel

Briaaaaaaan Jenseeeeeeeeen ......neskutečný gólman, fandím mu, už jenom kvůli jeho rozměrům ......jako co ten dneska provedl s hvězdami MU bylo neskutečné....jinak fanoušci MU nemůžou říct ani slovo, Burnley si je vyloženě vyndalo, např. ten gól padnul poté co se asi minutu nemohli dostat z vlastního vápna...tyhle výsledky se málokdy urodí, ale pak to stojí za to.....Owen Coyle výborně výborně

Reagovat
smazaný uživatel

já neříkam vůbec nic, jsem fanoušek Man Utd a máš ve všem pravdu, možná aspoň dám příklad ostatním, kteří tady nedávají když jejich tým prohraje....prostě se to stane a uznávám, že to byl katastrofální výkon

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley Womanchester

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley Womanchester

Reagovat
smazaný uživatel

pitomci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou to příspěvky hodný pitomce, tak co se ti nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že o Burnley slyšíš poprvý...

Reagovat
Liquid

Burnley !!! Teď by to měli dávat na nova sport, tak se s radostí podívám a zapínám rekordér navíc :)

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Man Utd fakt krásnej výkon, takovej vtip večera.......nejhorší, že všechny to tady potěší, ale mě člena Red Army to znechutí...čekal jsem na moment kdy napíšu sem na forum....nenapsal jsem jsem ani při výhře v LM....ale tenhle okamžik to změnil....fanoušci ostatních týmu tlemte se, protože tohle byl fakt nejlepší vtip....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, to je zase nářez. Tottenham s naprostým přehledem, co je nám platnej Hunt, že dá gól, když zbytek manšaftu v podstatě neexistuje. No nic, abych se pomalu začal smiřovat se sestupem.

Reagovat
Chazy

Nemuzes soudit na zaklade zapasu s temahle tymama. Rovers loni taky dostavali od kazdyho z te anglicke silne 6 a zachranili se v pohode. Klicove jsou jine zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten první zápas se mi zdálo, že to CFC hrubě podcenila. Ale co jsme předvedli dneska - kopie z jara. A loni nás zachránil dobrej podzim a pár haluzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos vás nezachrání asi už nic, dokonce ani ten vyhlíženej Negredo ne.

Reagovat
tomasinho

Negredo je odmítl

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť píšu, že ani ten je nezachrání

Reagovat
tomasinho

Jo já to špatně pochopil, myslel, že je nezachrání ani negredo kdyby přišel, moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.

Reagovat
tomasinho

Negredo stejně není hráč do týmu bojujícího o záchranu v Anglii, v Anglii by se uchytil akorát v týmech,které hrajou ofenzivně, jinač ne, mohl jít jako součast transferu alonsa k nam, no nevadí

Reagovat
Chazy

Ted budete mit Bolton doma,pak budeme vedet vic:)

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson dnes exceluje

Reagovat
honziss

Zatím bychom s tím měli být opatrní, ale vypadá, že letos by mohla být PL zajímavá i v tom boji o titul.

Reagovat
Chazy

A ze letos muze kazdy se zachranit a kdokoliv sestoupit.. az na Pompey, ti nemuzou nesestoupit.

Reagovat
honziss

Ještě že to Birmingham zvládl, sice z penalty a v poslední minutě, ale vyhráli.

Reagovat
Chazy

pro vsechny novacky..

Reagovat
honziss

Tak tak. Snad jim to vydrží...

Reagovat
smazaný uživatel

To si ze mě EF dělá prdel, nebo fakt má Jensen ve svém profilu 78 kilo??? To nemůžete myslet vážně....kdo ho viděl, dá mi za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Glen Johnson dneska

Reagovat
smazaný uživatel

To byl koncert od Kohoutu! Ovladali dostatecne stred hriste, nebyl to zadnej supervalec a ani Hull nebyl uplne jalovej, ale kdyz prislo na finalni prihravku a zakonceni, tak jsme si dokazali vytvorit vice sanci a taky jich vice promenili. Prvni a druhy gol temer totozny, gratulace Wilsonovi k prvnimu anglickemu golu. Pak pekna prace Jermaina, ctvrty gol z counteru byl ukazkovy, Robbie to potreboval. A posledni Jermainova bomba byla tresnickou na dortu. Paradni hattrick. Z Hullu me zaujal Hunt, mel na kopacce par vybornych prilezitosti, dal gol (skoda, spatne ubranena standartka). Chlapum to slo to lepe nez proti Liverpoolu, a to je hlavni. Vybornej match a skvela prace celeho tymu, akorat Corluka udelal takovu major chybku, mohl z toho byt gol, ale Hutton to zachranill. Jinak Defoe podal neuveritelny vykon. Tak to ma byt..jedinou kankou je zraneni Gomese, ale Carlo ukazal svoje kvality

Reagovat
honziss

No, začínám mít obavy z víkendového zápasu...

Co se stalo Gomesovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, nevidel jsem to, bylo to jeste ve fazi kdy jsem rozjizdel justina a musel sem to dokolecka aktualizovat, celistve jsem videl akorat 2. poločas. Videl jsem jen, jak kulha ze hriste podeprenej dvema chlapama, asi ma neco s kolenem. Zaslechl jsem od komentatora slovo "ligament" zrovna jak sel ze hriste, takze by to mohlo mit spojitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Huddle ukazuje, že patří do základu...

Reagovat
smazaný uživatel

zhodnocení zápasu Live - Stoke = Glen Johnson, dal gól, na jeden přihrál, měl i další šance, které si sám vytvořil, na pravé straně byl k neudržení

Reagovat
honziss

Je dobře, že odešel od Pompey, konečně se může posunout dál a ukázat, že patří k nejlepším na světě na svém postu.

Reagovat
tomasinho

Přesně, dnes ukázal, že patří do top 3 na svém postu, za to vděčí samozřejmě vám a Redknappovi, který ho vytáhl z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik dneska udělal přešlapovaček .. fakt si nepamatuju, že bych viděl nějakého krajního obránce takhle řádit v zápase .. možná Daniho Alvese, jinak nevim

Reagovat
vitasrp

Bosingwa taky loni..

Reagovat
tomasinho

Přešlapovačky možná dělal, ale takovou kvalitu dopředu nemá

Reagovat
honziss

Já si ten zápas asi budu muset stáhnout a podívat se na něj, tedy spíš kouknout se na Glena.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já sem z něj prostě učarovanej, tohle sem od Arbeoly nebo Dosseny opravdu neměl šanci vidět

Reagovat
honziss

Mě hřeje u srdce, že Liverpool je třetím klubem B4, který teď bude těžit z "výrobků" Academy of Football.

Reagovat
tomasinho

Nejlepší akademie v Anglii

Reagovat
honziss

Tak je to správně.

Reagovat
tomasinho

Je to správně a nikdo to nemůže vyvrátit, půlka anglické repre je z west hamu, v chelsea váli lampard,cole,v manchesteru carrick,u kohoutů defoe a tak dále bych mohl pokračovat

Reagovat
honziss

Reagovat
tomasinho

Jinak jak to vypadá s posilou do útoku a odchodem Collinse?

Reagovat
tomasinho

Jinak jak to vypadá s posilou do útoku a odchodem Collinse?

Reagovat
honziss

Posila do útoku je velká neznámá. Collins odchod do Stoke odmítl a zůstává ve West Hamu.

Reagovat
tomasinho

Já už myslel, že bude hrát stabilně Tomkins, snad do útoku někdo přijde, aby na to cole nebyl sám než se uzdraví ashton, snad to letos bude do osmeho mista pro mě je to nejsympatičtější klub v Anglii mimo Live, u kterého se mi ale nelíbí španělská tvář.Jako třeba dneska, nemůže hrát agger,škrtel.Máme skvělého odchovance kellyho ale hraje ayala, kterého by kelly strčil do kapsy, navíc přijde kyrgiakos

Reagovat
honziss

Tomka stabilně hrát bude, v prvním kole nehrál kvůli trestu z loňska.

Reagovat
tomasinho

Aha,tak to jo, vedle upsona může vyrůst ve vynikajícího stopera. může ho i přerůst

Reagovat
honziss

Hlavně nesmí nikam odejít. K tomu on na ten post není jediný talent. Ještě je tam Spence a ten je podle mě talentovanější než Tomkins.

Reagovat
tomasinho

Tak to jsem zvědavý no, talentů u vás je sposta Snad utnete o víkendu kohouty

Reagovat
honziss

Bylo by to fajn, ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
soukup

fakt? blbec

Reagovat
honziss

Já se mu třeba nedivím.

Reagovat
tomasinho

Já taky ne, ve stoke je Faye a Shawcross

Reagovat
honziss

Tak neříkej že je to blbec. Je lepší být třetím stoperem ve WHU než ve Stoke.

Reagovat
tomasinho

Ja neříkal, že je blbec, to ten nade mnou Já bych taky dělal radší 3.stopera u West hamu než u stoke

Reagovat
honziss

Aha sorry, nedíval jsem se na nick a myslel že mi to napsal soukup.

Reagovat
tomasinho

V pohodě

Reagovat
soukup

já toho blbce napsal, abych si ulevil, protože by se mi ve Stoke líbil ale tak chápu, že to není zrovna superatraktivní klub

Reagovat
soukup

Faye už má svý roky, takže výhledově by měl pozici jasnou a taky kdo ví jak dlouho bude hrát Shawcross ve Stoke, navíc Faye může klidně hrát v záloze

Reagovat
soukup

já teda jo, u vás bude nejspíš střídat, zatímco ve Stoku by hrál základ, pokud by vysloveně nevyhořel jako Kitson, sice Stoke není zrovna Londýn, ale zase by nešel do úplně horšího týmu, pokud nepřivedete pravýho beka a útočníka tak bych se nedivil, kdybyste nakonec skončili třeba 14. (teda, ne že bych vám to přál)

Reagovat
tomasinho

Hrál by základ? o co Faye? šel by do zálohy?

Reagovat
soukup

jo a navíc stejně by byl furt někdo zraněněj a nějak by se to poskládalo, a u něj by šlo spíš o budoucnost, výhledově by měl místo v základní sestavě skoro jistý, protože máme hodně starej tým, ve WHU podle mě výhledově nemá moc šancí být v základu

Reagovat
honziss

Tak on s tím ale asi počítá, že bude až třetí stoper. Nejde o to, že by nechtěl do Stoke, ale chce zůstat ve West Hamu, i přesto že základ jistý nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Faubert není zase tak velký tragéd

Reagovat
tomasinho

Klidbně stáhni, hrál skvěle, jen mám obavy, jak to bude stíhat dozadu proti silnějším týmům

Reagovat
tomasinho

Přesně, byl úžasný, Maicon možná ještě, ale ten většinou centruje, kdežto glen si troufal jít do kličky do střely a tak, neuvěřitelný

Reagovat
honziss

Sledoval jsi ho někdy i před přestupem do Liverpoolu? Tohle je u něj normální.

Reagovat
tomasinho

Jo sledoval, ale ne úplně podrobně, navíc nastupoval často i v záloze.Čekal jsem od něj hodně, ale tohle předčilo i mé vysoké očekávání

Reagovat
tomasinho

Stručně bych okomentoval duel Liverpool-Stoke.Po velkých obavách, které způsobil první zápas to byl dneska poklidný zápas,který ovlivnil rychlý gól.Kromě úvodu druhé půle se Stoke k ničemu nedostalo, ideálín výkon to rozhodně nebyl, ale proti víkendu to byla paráda.Chtěl bych vyzdvihnout jednoho muže a to Johnsona, to není možné, co on umí na to, že je opbránce, věděl jsem, že je svkělý, ale dneska mě uchvátil, jednoznačný muž zápasu, jinač se mi líbil i Masch,který dobře rozehrával a taky Kuyt.Pozitivum je výkon Lucase, který nezkazil jedinou přihrávku a udělal jenom 1 faul

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dneska vynikající.. Nikdy bych neřek, že tohle napíšu, ale je to tak. no a glen nepotřebuje komentář

Reagovat
tomasinho

Jo Lucas překvapil, ale jesště více masch, tolik přesných pasů jsem od něho dlouho neviděl

Reagovat
papos182

Gerrard s Yossim to tam taky skvele virili, Yossi musi zustat v zakladu

Reagovat
tomasinho

Jo Babel může střídat v útoku, na křídle je tragický

Reagovat
papos182

Jednu dobu jsem tam videl tu nebojacnost posilat prihravky kolmo dopredu, individualni pruniky, tak by to melo byt porad. A ten presink oproti zapasu se Spurs byl o mnoho zlepseny.

Reagovat
tomasinho

Jo, výkon byl zlepšný, pomohl nám brzký gól, pak by to bylo zase trápení jak loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamak a Quaresma do MU :)

Reagovat
r.mrazik

tak dneska jsem SAFa vubec nepochopil...navic kdyz se k tomu pridaly silene vykony nekterych hracu,tak to dopadlo jak dopadlo...ten typek z Burnley to trefil naprosto uzasne a dokonce jsem jim pral,aby to udrzeli...ti divaci byli totalne uzasny a zaslouzili si takovy skvely vysledek...

jinak...takhle divne poskladany tym jsem dlouho nevidel...Anderson u lajny spatny,Park silene kazil,totez Carrick,ktery to korunoval hroznou penaltou...Giggs nekazil,ale nebyl tak moc videt...o Owenovi se da rict jen to,ze jsem videl jeho jmeno na zacatku pri predstaveni tymu...Foster dnes opet spolehlivy vykon...dobre hrali Evra a Rooney...Berba tam mel jit drive a Valencia je nejaky divny...mno,ceka nas hodne prace,ale sezona je jeste dlouha

Reagovat
vitasrp

Ale tak vy mate posledni roky ty starty vždycky docela děsný, to u vás není směrodatný, důležitý je, jakou formu naberete okolo toho 7-10 kola, tam jste se totiž většinou už dostávali do provozní teploty a začali soupeře drtit, je otázkou, zda-li to tak teda bude i letos a taky jak dlouho vám to vydrží..

Reagovat
r.mrazik

vsak jasne,proto z toho nedelam takovou tragedii...ta hra byla divna a kdyz jsem to videl,tak mam dojem,ze SAF jeste zkousi neco,co mel mit vyzkouseno z pripravy...navic Burnley hralo moc sympaticky a vyhrat si zaslouzilo...hlavne,vsichni vi,ze dulezite je obdobi kolem vanoc a to doufam,ze uz si ten tym sedne

Reagovat
vitasrp

Zase když byste si tuto výkonnost udrželi po delší dobu, mně by to vůbec nevadilo

Reagovat
r.mrazik

to verim...ale ona ta hra zas tak spatna nebyla...sance byly,penaltu jednu nedal,druhou nepiskl rozhodci...nejake zavary...burnley melo jednu sanci a tu dalo...takovy zapas se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick kopal penaltu?

Reagovat
tomasinho

jo

Reagovat
r.mrazik

jop,sel na pentli a golman mu ji chytil...dobry zakrok golmana,spatne kopla penalta...ale ten jejich golman toho chytil vic...zapas se mu povedl...

Reagovat
papos182

Ronaldo by ji bezpecne promenil.

Reagovat
r.mrazik

kdo vi...treba jo,treba ne...detske breceni a BY me nezajima

Reagovat
papos182

No ja jen, ze jste se skvele vyrovnali s jeho odchodem

Reagovat
r.mrazik

ja se s tim vyrovnal hned...oslavil jsem to dost nevim,jak to berou hraci...

Reagovat
papos182

Ja se s tim taky vyrovnal skvele

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, zlatej Cris

Reagovat
tomasinho

Kdyby byli v řiti ryby, Ronaldo je fuč, tak je zbytečné polemizovat

Reagovat
vitasrp

Stejně jako proti Barceloně, proti West Hamu a proti Chelsea ve finále LM?? On jich taky dost nedal a v poklidu by mohl zahodit i tu dnešní, zase z něj nedělejte boha

Reagovat
papos182

To si pamatujes? Chtel jsem si jen rypnout

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester Utd. dobrééé

LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že sprcha přišla už ve 2. kole, gratulace Burnley, z toho kousku, co jsem měl možnost vidět, hráli fakt neuvěřitelně bojovně a dokázali, že loňské výhry nad Cottagers, AFC a CFC nebyla náhoda. Navíc Blake krásný gól

Reagovat
Counter

jeste porazili Tottenham (i kdyz pak v prodlouzeni pohoreli, pocita se to )

Reagovat
herbage

To snad ne. Já dám na plac Shawcrosse a on má nulu. Jakpa hrál prosím Modrić, že získal pouhé dva body? A proč kouhoti nedokáží udržet čisté konto? Čorluka tak jen dva body. Že Manchester bude letos slabý jsem si myslel již před sezónou a taky se to potvrzuje, proto nemám nikoho z nich v sestavě. Sice se zvednou, ale na titul to letos nevidím a to bez ohledu na dnešní utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na tom zatím po tomhle kole tragicky, ale ono až si to sedne, tak budu zase válcovat

Reagovat
papos182

Zato Defoe s Palacioem se vyplatili.

Reagovat
Counter

misto Palaciose spis Lennon s Keanem, aspon podle bodu...

Reagovat
Counter

mas proste spatny tym

Sice mi ted vyhorel jednobodovy kapitan Rooney, ale aspon se mi zadarilo se Spurs, Defoe s Lennonem radili tak, jak jsem ocekaval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa tam momenstalne neda pripojit

Reagovat
Counter

to nikomu, ale muzes se podivat na jednotlive zapasy, kdyz si najdes Gameweek 2, jsou tam veskere bodove hodnoceni vcetne bonusu. Predpokladam, ze vis, ktere hrace mas v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne neviem, robil som tam nejake zmeny

Len viem ze Stoke mi to pekne posralo...

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič si je tam občas pěkně povodil, akorát byl neproduktivní.

Reagovat
honziss

300. pro sobotní výhru WHU.

Reagovat
Counter

jedine 4:3, kdyz Defoe da hattrick a Lennon mu na vsechny goly prihraje

Reagovat
honziss

Tady mi je fantasy ukradená, ikdyž budu mít v zápase pětinásobné zastoupení.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to hodně vyhecované, ale snad Spurs padnou.

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester sou tací k*k*t* že to není možné. Vůbec mi neporali lístek

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket sis zkazil sám. Čím? Špatným výběrem zápasů.

Reagovat
Shevchenko

Si za to můžeš sám lamo.

Reagovat
vladis271

liverpool johnson

manu

Reagovat
honziss

Ginobili?

Reagovat
tomasinho

skvělý hráč, ty jeho trojky

Reagovat
Chazy

Jinak tak me napada, PL stale ceka na prvni remizu..

Reagovat
Staenly10

No uvidíme,ještě 2. klo neni kompletní... Ale kdyby se ani po 2. kole neremizovalo,tak to je rarita...

Reagovat
Counter

a Chazy ceka na prvni poradne body v FPL...

Reagovat
Chazy

12 Torres

18 Johnson

11 Kuyt

..

Reagovat
Chazy

Nepisu jejich cisla na dresu, at me nikdo neopravuje. Je tu ted hodne fans MU, CFC co se jim prisli smat, takze velke riziko zasahu demence.

Reagovat
honziss

Johnson se dneska hodně vyplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal letos vyhraje titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Nespamuj.

Reagovat
smazaný uživatel

A já se naučím zpívat.

Reagovat
madridcan

za 5.miesto sa dava titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado Weiss ml.

Reagovat
vladis271

jak hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte hrá proti Barcelone ...

Reagovat
madridcan

Ameobi

Reagovat
Chazy

Jinak MU zas muze byt rado, ze Rooney nedostal cervenou. Nerikam, ze byla jasna, ale prisnejsi rozhodci by mu ji dat mohl. I kdyz Rooneymu ji v Anglii nedokaze dat fakt nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

prasárna to teda byla slušná no....

Reagovat
Chazy

Jemu se odpousti vsechno, clovek ho snad nemuze mit rad, kdyz ho sleduje objektivne. Me sral uz driv, ted ho fakt nemuzu vystat. Loni ten loket proti Stoke, ted zas tohle.

Reagovat
tomasinho

Na Fulhamu lin dostal červenou, ale jinak máš pravdu, je to zvíře

Reagovat
papos182

Co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

trošku to neunesl a zajel frajerovi kopačkou do břicha...podle mě celkem jasná červená karta, ale jak už zaznělo, Rooneymu jí nikdo nedá

Reagovat
papos182

DIky. Jsem zvedavy na sestrih.

Reagovat
r.mrazik

kopackou do bricha??

Reagovat
r.mrazik

zas prehanis...

Reagovat
Chazy

Co prehanim?

Reagovat
r.mrazik

prehanis s tim vyloucenim...na cervenou to nebylo...vypadalo to divoce,ale kopackou ho netrefil,to slo videt z opakovacky...

Reagovat
smazaný uživatel

sledoval někdo Barcu proti City? hrál Zlatan?

Reagovat
smazaný uživatel

hral hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase vedle. Ale u tebe už jsou všichni zvyklí

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, mňa nezaujal ničím, jeden na jedného dvakrát zbytočne stratil loptu, nedal gol po vyložených šanciach, niektoré zakončenia boli lajdácke ... Etoo je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

jj, strach je z tebe cítit na hony . Zlatan na to, že byl měsíc úplně mimo zahrál dobře a už v prvním zápase ukázal, že s Messim mu to bude klapat. Nechci snad ani domýšlet, jak by jejich spolupráce mohla vypadat, až se úplně sehrají .

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, nejdem sa s tebou hádať a brať ti iluze, ja mám na to svoj názor ty svoj, karavána jede dál ...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca podala naprsoto fenomenální výkon. ManCity vypadali jak banda školáků (ale nechci je urážet, v celém zápase se chovali naprosto férově). Barca o třídu (minimálně lepší) - jedno břevno, jedna tyč, dalších x spálených šancí. Držení míče tipuju tak na 75 %, na střely tipuju tak 18:2, rohy byly 15:2. Ibra chtěl, moc chtěl, s Messim si rozumí moc dobře, ale ta koncovka, to jsem neviděl . Každopádně to byl dneska fenomenální výkon a nádherný fotbal

Reagovat
herbage

Jj, už se těším na novou sezónu Jen mi Zlatan přijde v zakončení efektěnšjí než efektivnější než Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

no, snad se chytne - jednu chvíli střílel do prázdné branky, ale dal placírou šouráka a někdo mu to vykopnul - to nasere

Reagovat
herbage

Jen ta spolupráce s Messim. Mě to přišlo, jako by získal míč, zpracoval a říkal si: Kde je Messi, kde je Messi? Á, tady je. Tumáš míč"

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj - ještě občas zapojili do kombinace Alvése

Reagovat
madridcan

cooo???Chovali sa ferovo?Ved Messimu len po nohach isli

Reagovat
smazaný uživatel

já ti nevím. Kvalita přenosu nebyla moc dobrá, ale nevšimnul jsem si že by nějak brutálně faulovali.

Reagovat
herbage

To je taky fakt

Reagovat
smazaný uživatel

akorat ze fotbal se hraje na goly :) a to si zapomel dodat ze barca prohrala 1:0 :)

Reagovat
smazaný uživatel

to si každý přečte, ne? Já popisoval hru, která byla kapánek odlišná, než konečný stav

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ale stacilo napsat ze je prehraly celkove a ze hraly pekny fotbal a ne ze z nich udelaly bandu sasku kdyz nakonec prohraly

Reagovat
smazaný uživatel

no, ano, výsledek jsem nezmínil, což byla chyba, ale reagoval jsem na příspěvek někoho, kdo evidentně znal výsledek a ptal se, jak hrál Zlatan a jestli to někdo viděl. Kde mě je to jasná otázka, jak to probíhalo. Takže jsem napsal, jak to probíhalo. Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode hele :) akorat kdyz nekdo rekne ze jeden tym byl fenomenalni a udelal z nekoho sasky tak si predtsavim skore tak 5:0 protoze proste fotbal je o golech muzes hrat jak dobre chces ale bez golu je ti to na prd, ale nema cenu se o tom hadat byl to pripravnej zapas ktery sou o nicem, a jinak stly barcelony je takovej ze prehrava proste soupere protoze drzi mic a skvele kombinuje ale pak musi prijit i goly takze myslim ze i lepsi muzstva nez je city bude prehravat ale musi dat i nejaky goly k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ale já nepsal, že Barca z někoho udělalal šašky. Já psal, že vypadali jak banda školáků, ale že je nechci urážet. Že tak opravdu vypadali, to ti potvrdí každý, kdo ten mač viděl

Reagovat
herbage

Ano, fotbal se hraje na góly. Jenže toto bylo přátelské utkání, kde bylo hlavním cílem zahrát kvalitní fotbal. Kdyby Barcelona chtěla mermomocí vyhrát, tak nenechá odpočívat Xaviho, Iniestu a Henryho, postaví to nejsilnější co má a vypráší šejkům kožich. Jenže ona chtěla fanouškům ukázat šíři svého kádru a nadějné mladíky v zápase proti silnému soupeři a nutno říct, že je určitě nezklamali. Já byl také potěšen, když Arsenal vyhrál nad Rangers se zálohou/útokem, který měl věkový průměr 20let. I kdyby Arsenal ten zápas nevyhrál, tak jen hra samotná mě pohladila na duši

Reagovat
smazaný uživatel

jo v pohode ja to beru ze to byl pratelak ale psat ze ze souperu udelaly sasky a jejich vykon byl fenomenalni to bych psal tak pri vysledku 5:0 pro barcu ne kdyz prohrajou 0:1 ja ten zapasa nevidel a je mozny ze man city prehraly a hraly pekny fotbal ale psat to co sem psal uz vys mi prislo moc. jinak iniesta je zranenej takze ten by stejne nehral

Reagovat
herbage

Kdyby šlo třeba o finále LM, tak by ho nadopovali injekcemi a hrál by Jinak jiří není daleko od pravdy, jejich výkon byl vskutku kvalitní a v podstatě jejich mix náhradníků áčka a reservy přehrával jasně ten "slavný" Man City, který posledních 10 minut nevěděl vůbec která bije. Výkon těch mladíků lze téměř označit za fenomenální, i kdžy jejichhra ke gólu nevedla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Hele, Jirko, kdy je reálná šance, že uvidím v jendom zápase spolu Messiho, Xaviho, Ibru i Iniestu? V odvetě poháru? A pak až někdy druhé kolo v lize, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

viděl bych to přesně takhle

Reagovat
herbage

Tak to už se těším Letos ke sledování Arsenal, Barca, Real, případně nějaké lahůdky + samozřejmě Bundesliga. Uvidíme, kdo nabídne nejlepší fotbal ke sledování, ale nemyslím si, že vás někdo překoná

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta pravděpodobně zmešká jak druhý zápas španělského superpoháru, tak zápas proti Šachťaru. Takže nejdříve druhé kolo venku proti Getafe.

Reagovat
herbage

To je škoda. A to měl celé léto, aby se dal dohromady. Jak to vypadá s Márquezem a Militem?

Reagovat
smazaný uživatel

Márquez už by prý měl v nejbližších dnech začít s tréninkem, ale pravděpodobně jako Iniesta zmešká oba zápasy superpohárů. Militův návrat stále v nedohlednu.

Reagovat
herbage

To je škoda, dobrý stoper. Někde jsme ale slyšel, že se jeho stav zlepšuje a že už nemá bolesti, tak alespoň tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zdraví je přednější. Ale snad se z toho dostane, moc bych mu to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledna sprava z argentiny asi z pred dvoch tyzdnoch hovorila ze Milito by sa mal zapojit do treningu v oktobri. Bolest v kolene ktora bola hlavnym problemom ustupila a Gaby uz individualne trenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

nj prehrat soupere jeste z hraci z rezervy je sice super ale jak sem psal fotbal se hraje na goly tam uz se historie nepra kdo byl lespi a kdo koho prehral ale to je jedno je to jen pratelak, ale myslim ze city taky nehraly uplne v nej sestave, sice sem nikde nevidel ty sestavy ale gol daval petrov kterej treba v lize nebyl v zakladu takze myslim ze i city nasadily neketry hrace z lavicky a nehraly celejch 90 minut s nejlepsim tymem

Reagovat
herbage

City samozřejmě nehrálo taky v nejsilnější sestavě a také zkoušelo mladíky, nicméně nasadilo do zápasu mnohem zkušenější sestavu a střídalo celkově méně. Ano, šlo o přátelák, který měl napovědět, jak bude vypadat hra Barcelony v nové sezóně a jak hrajou mladé nadějě. Myslím že fanoušci Barcelony mohou poprávu být spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss milo prekvapil.Najlepsi hrac CITY.Inak ako ste spominali chlapci.Barcelona mala jasne na vrch.Inak drzanie lopty 65%-35%,ked uz sme pri tom.Prvy polcas hrala lavka barcy,aj ked celkom dobre im to slo.V druhom ten Gai na lavej strane zadrbaval jak hovado.Inak Ibra ukazal, ze je jednym z trojice najlepsich utocnikov momentalne.Na to ze mesia nehral, bol velmi nebezpecny.

Reagovat
smazaný uživatel

to držení balonu se mi nezdá. Jednu chvíli byl na titulku 78 % pro Barcu a když to vezmu tak,ž e druhou část druhého poločasu nebyl ManCity u balonu prakticky vůbec, tak tomuhle číslu opravdu nemůžu uvěřit

Reagovat
smazaný uživatel

muze mi nekdo vysvetlil porpipade dat odkaz na tu vasi hru? :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji vřele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pamatuju i horší vstupy do sezony, kde jsme byli po 5. kolech na dne tabulky, takze z toho nedelama zase takovou tragedii, i kdyz me ta prohra, proti slabsimu Burnley dost mrzí....

Reagovat
papos182

Nevite nekdo, kdy se budou hrat ty odlozene zapasy 2. kola?

Reagovat
smazaný uživatel

to zas vznikne z noci na rano fanusikov burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, neznáte někdo nějakou dobrou stránku se sestřihy z anglické ligy? Samozřejmě free

Reagovat
Chazy

http://www.footytube.com/

Vybirej si videa, ktery jsou oznaceny Daily Motion, to je vzdycky sestri z bbc.

Napr: http://www.footytube.com/video/hull-city-v-tottenham-hotspur-20345

Reagovat
smazaný uživatel

Komentar z fora fanusikov City:

"Weiss is going to be our Ronaldo, but without the vagina."

Ale inak Weissov vykon Mozno najlepsi zo City a to ma 19 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

za poslednou vetou nemali byt ziadny "smajlici"

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss? Byl jednoznačně nejaktivnější, ale většinu zadrbal. Výkon nic moc, bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

no pozeral som statistiku a mal navyssie percento uspesnych prihravok zo vsetkych hracov city takze to co si napisal beriem ako rypnutie si btw Hughes v rozhovore povedal ze bol to vcera najlepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal - byl nejaktivnější, ale většinu akcí potopil. Jestli byl nejlepší? Dle mě určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zadrbal ... lebo ako jediný sa pokúsil niečo spraviť navyše a nie len alibisticky prihrávať loptu dozadu na stopérov ... na slovenské pomery má užasnú techniku nemal si ským naraziť loptu tak to skúšal sám to kvitujem

Reagovat
smazaný uživatel

já proti jeho hře nic nemám a už jsem dvakrát napsal, že byl nejaktivnější. Ale prostě plno balonů zazdil. Abych řekl pravdu, tak až na jednu vymodlenou standartku týmu nic nebezpečného nepřinesl. Fakt si nemůžu pomoct

Reagovat
vladis271

no aj podla fanusikov city,s prehladom najlepsi hrac stretnutia

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss bol vcera jednym z najlepsich hracov na ihrisku ...Spolu s Irelandom a Givenom.Inak City mali stastie jak svina.Zrd ,dve tyce od Barcelony a kopu goloviek co nepremenila.Ale nevadi na sance sa nehra, ale na goly.

Reagovat
Berbatov9

klobouk dolu před Tottenhamem, co jsem viděl s Liverpoolem tak jeden z nejhezčich zapasu roku 2009 pro mě, a včera sem bohužel neměl to štěstí ale vysledek 1:5 asi mluvi za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluci, Talkie se posouvá nahoru v FPL 8 místo a drtivá většina hráčů mi nehrálo 2. kolo.

2. kolo mi odehráli 3 hráči a 47 bodů Johnson s "C", Kuijt a ještě k nim jeden bodík za Beniteze... Ten mi to pokazil, ale nemám koho jiného dávat, 3 hráči zranění..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele