08.07.202423:25

Immobile má nabídku z Beşiktaşe

Ciro Immobile je objektem zájmu Beşiktaşe a turecký klub mu předložil nabídku dvouleté smlouvy. Italský útočník patří Laziu, které požaduje pět milionů eur.

football-italia.net
07.07.202418:55

Brighton se poprává na Kadioglua

Levý obránce Ferdi Kadioglu by se mohl stěhovat z Fenerbahce do Brightonu. Podle zpráv tureckého žurnalisty Yagize Sabuncuoglua se anglický celek poptával v Istanbulu na možnosti případného přestupu, zatím bez podání konkrétní nabídky. Turecký reprezentační obránce, který mimochodem v sobotu skousával vyřazení z EURO 2024 po duelu s Nizozemskem, má aktuálně platnou smlouvu do roku 2026.

x.com/yagosabuncuoglu
06.07.202417:34

Dele-Bashiru je novou akvizicí Lazia

Nigérijský středopolař Fisayo Dele-Bashiru si poprvé ve své kariéře vyzkouší Serii A. Jeho angažování v sobotu potvrdilo Lazio, které prvotní roční hostování oznámilo ve stručném prohlášení na svém webu. Třiadvacetiletý rodák z Lagosu se každopádně po skončení sezóny stane pevnou součástí římského celku, klub se totiž s Hataysporem dohodl na povinné opci na nákup hráče. Podle informací ze serveru transfermarkt.de poputuje do Turecka celkem 7 miliónů eur.

sslazio.it, transfermarkt.de
06.07.202416:20

Novais se navrátil do Rio Ave

Portugalský defenzivní záložník Joao Novais se po jedné sezóně strávené v tureckém Alanyasporu, kde se dohodl na rozvázání smlouvy, vrací do své rodné země. Jako volného hráče ho angažovalo Rio Ave, které jeho příchod oznámilo na svém webu. Třicetiletý rodák, který už v minulosti v klubu z Vila do Conde působil, sepsal v pátek smlouvu do června roku 2026.

rioavefc.pt
05.07.202411:46

Still by si do Lens přál Flipse

Lens si pro novou sezónu Ligue 1 zvolilo jako svého nového trenéra Willa Stilla a ten by podle zpráv novináře Santiho Aouny z francouzského webu Foot Mercato rád uvítal ve svých řadách hráče, se kterým spolupracoval už během svého bývalého působení v Remeši. Zájem tak celek ze severu Francie má projevovat o čtyřiadvacetiletého francouzského středopolaře Alexise Flipse, který minulé léto zamířil na trvalý přestup do Anderlechtu a na jaře působil formou hostování v tureckém Ankaragücü.

x.com/Santi_J_FM
05.07.202410:12

Fenerbahce má na radaru Terriera

Francouzský útočník Martin Terrier je už pár týdnů spojovaný s odchodem z Rennes, kdyby přitom bretaňský celek chtěl hráče opravdu prodávat, o zájemce by nemusel mít nouzi. Podle zpráv tureckého žurnalisty Yagize Sabuncuoglua se rodákovi z Armentiéres dvoří Fenerbahce. Další podrobnosti o případných probíhajících jednáních nebyly zveřejněny.

x.com/yagosabuncuoglu
03.07.202422:30

Atalanta dohodla příchod Zaniola

Nicolò Zaniolo se přesune z Galatasaraye do Atalanty Bergamo, která za roční hostování s opcí zaplatí 17 milionů eur. Pětadvacetiletý ofenzivní záložník ve čtvrtek dorazí na zdravotní prohlídku.

x.com/fabrizioromano
03.07.202421:04

Mertens prodloužil s Galatasarayem

Galatasaray se bude i v nadcházející sezoně spoléhat na Driese Mertense, který navzdory původním předpokladům odložil konec kariéry. Sedmatřicetiletý útočník si vydělá 2,9 milionu eur čistého.

transfermarkt.de
03.07.202409:46

Atalanta dojednává příchod Zaniola

Nicolò Zaniolo se každou hodinou blíží k angažmá v Atalantě. Záložník patří Galatasarayi a italský klub dojednává podmínky hostování s opcí, transfer by vyšel na sedmnáct milionů eur.

football-italia.net
02.07.202411:26

Günter letos hostuje v Göztepe

Koray Günter pokračuje v odchodech z Hellasu Verona. Turecký obránce na jaře hostoval ve Fatihu Karagümrük a nyní se do vlasti vrací, pro nadcházejících dvanáct měsíců si ho vypůjčilo Göztepe.

transfermarkt.de
02.07.202410:43

Zaniolo upřednostní Atalantu

Nicolò Zaniolo znovu nehraje roli v plánech Galatasaraye a schyluje se k jeho návratu do vlasti. Italského záložníka chce Fiorentina, fotbalista ale preferuje přestup do Atalanty, která zahájila jednání.

football-italia.net
01.07.202420:14

Söyüncü kmenovým hráčem Feneru

Caglar Söyüncü se stal pevnou součástí Fenerbahce, kde dosud působil formou hostování z Atlétika Madrid od konce ledna. Během neděle se objevila zpráva, že se turecký klub dohodl s tím španělským na výši odstupného, a v pondělí večer z Istanbulu potvrdili vše oficiálně. Söyüncü, který podle informací serveru transfermarkt.de vyšel na 8,5 milionu eur, podepsal s Fenerem novou smlouvu na 3 roky s možností opce na její prodloužení o jeden další rok.

x.com/Fenerbahce, transfermarkt.de
01.07.202417:48

Djaló se upsal Istanbulu Başakşehir

Portugalsko za Turecko vyměnil Matchoi Djaló. Nyní již bývalý záložník Paçosu Ferreira podepsal tříletou smlouvu s Istanbulem Başakşehir.

abola.pt
30.06.202419:35

Dele-Bashiru míří do Lazia

Fisayo Dele-Bashiru byl loni v hledáčku Neapole, nakonec ho ale získá jiný italský klub. Nigerijský záložník opustí turecký Hatayspor a posílí Lazio, to dojednalo podmínky hostování s opcí.

football-italia.net
30.06.202416:43

Origi má nabídky z Turecka

Divock Origi se po hostování v Nottinghamu vrátil do AC Milán, italský klub s ním nepočítá a belgického útočníka čeká další stěhování. Zamířit by mohl do Turecka, údajně už dostal několik nabídek.

gazzetta.it
30.06.202412:21

Söyüncü už zůstane ve Fenerbahce

Caglar Söyüncü uplynulé jaro strávil na půlročním hostování ve Fenerbahce a ke svému zaměstnavateli do Atlétika Madrid se již vracet nebude. Turecká a španělská strana se totiž podle zpráv tureckého žurnalisty Yagize Sabuncuoglua dohodly na odkupu osmadvacetiletého stopera. Jak uvádí jiný novinář Matteo Moretto ze španělského serveru Relevo, účastník LaLigy by na přestupu měl vydělat 8 až 10 miliónů eur.

x.com/yagosabuncuoglu, c.xom/MatteMoretto
29.06.202411:43

Coman nemá zájem o Fenerbahce

Kingsley Coman má prý volnou cestu z Bayernu, pokud by do Mnichova dorazila adekvátní nabídka. A francouzský reprezentant se dostal do hledáčku istanbulského Fenerbahce, sám kouč José Mourinho by si takový přestup velmi přál a bral by ho jako vysněný. Jak každopádně uvádí žurnalista Florian Plettenberg z televizní stanice Sky Germany, tenhle transfer je velmi nepravděpodobný, neboť osmadvacetiletý křídelník má jiné plány.

x.com/Plettigoal
28.06.202420:48

Ziyech je natrvalo hráčem Galatasaraye

Jednatřicetiletý křídelník Hakim Ziyech uplynulou sezónu strávil na hostování v Galatasarayi, kam ho zaslala Chelsea, a do Londýna se již Maročan vracet nebude. Istanbulský celek oznámil prostřednictvím sociálních sítí, že se Ziyech stal jeho kmenovým hráčem poté, co byly splněny podmínky pro trvalý bezplatný přestup. Smlouvu podepsal Ziyech na jeden rok, je v ní každopádně zahrnuta opce na prodloužení o jeden další.

x.com/GalatasaraySK
28.06.202420:14

Rochinha se vrací do Portugalska

Rochinha se po pěti měsících loučí s Kasimpaşou a míří domů, portugalského křídelníka získalo zdarma Famalicão.

abola.pt
26.06.202411:29

Trabzonspor má další posilu

Další letní akvizicí Trabzonsporu se stane Cihan Çanak, devatenáctiletý křídelník přišel na přestup z belgického Standardu Lutych.

transfermarkt.de

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele