Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 1
15.10.2008 21:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Portugalsko - Albánie 0:0

V hodně nepříjemné situaci je Portugalsko, které zatím nezvládá zápasy před vlastním publikem. Tým z Pyrenejského poloostrova doma prohrál s Dánskem, nyní jenom remizoval s Albánií.

Portugalsko v první půli rozhodně nepůsobilo jistým dojmem a svědčí o tom i fakt, že největší příležitost prvního poločasu měli hosté. Velice blízko ke vstřelení branky byl Balku, jeho pokus ale z brankové čáry odvrátil Miguel. Za domácí odpověděl Cristiano Ronaldo, jeho trestný kop bez větších problémů zneškodnil Beqaj.

Albánie musela již ve 24. minutě střídat, když Beqiriho nahradil Teli. Ani ten ale na hřišti nevydržel příliš dlouho. Teli ve 42. minutě dostal druhou žlutou kartu a šel ihned do kabiny.

Portugalsko po změně stran zvýšilo útočné snažení a dvakrát mohl skórovat Almeida. Jeho první pokus zneškodnil Beqaj, ve druhém případě pak hostující gólman vytáhl střelu portugalského útočníka na tyč.

Beqaj se znovu předvedl v 86. minutě, když zneškodnil pokus Naniho. V závěru nechybělo mnoho a vítězství mohla a svou stranu strhnout Albánie, Berisha však pálil nad.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

albani vyhraje 2:0

Reagovat
bigfoot

Že by Rada trénoval i Portugalce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hanba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele