Grygera z Juventusu si poranil koleno a přes měsíc si nezahraje

Českého obránce Zdeňka Grygeru z Juventusu podle všeho čeká zhruba měsíční přestávka. Třicetiletého fotbalistu podle italských médií vyřadí ze hry zranění pravého kolena.

Pro zraněného Grygeru pravděpodobně skončila sezona

Pro českého fotbalistu Zdeňka Grygeru z Juventusu Turín prakticky skončila sezona. Podle agentury AP vyřadí devětadvacetiletého obránce zhruba na tři týdny svalové zranění. Italská liga skončí 16. května.

Grygera se vrací do Amsterodamu, ale neví, zda nastoupí

Repríza dvou finále Ligy mistrů mezi někdejšími giganty Ajaxem a Juventusem ozdobí čtvrteční program úvodních zápasů třetího kola Evropské ligy. Do míst, kde strávil čtyři roky, se vrátí český bek Zdeněk Grygera, který však chyběl v posledních duelech italské ligy a jeho start je nejistý. V akci by se mohlo objevit dalších osm Čechů.

Grygera má zlomený nos a musel na operaci, hrát bude s maskou

Český fotbalista Zdeněk Grygera se musel dnes podrobit operaci nosu, který si zlomil v nedělním utkání italské ligy mezi Juventusem a Chievem. Měl by však být k dispozici již pro další zápas, bude však muset v příštích týdnech hrát s ochrannou maskou. Italský klub o tom informoval na svém webu.

Fiorentina získala Marchionniho, dalším by mohl být Grygera

Marco Marchionni s největší pravděpodobností opustí Juventus a stane se posilou Fiorentiny. Oba kluby se na přestupu 29letého záložníka již dohodly, zbývá jen doladit detaily mezi hráčem a Violou. Stejným směrem by mohl zamířit i Zdeněk Grygera, o čemž spekulují média...

Panathinaikos chce i Grygeru

Panathinaikos Atény chce uspět na mezinárodní scéně, a tak se před sezonou mohutně posiluje. Nově projevil zájem o českého reprezentačního obránce Zdeňka Grygeru z Juventusu Turín, o jehož možném přestupu podle italského deníku Tuttosport již jedná s vedením italského týmu.

Grygera čeká klíčové okamžiky kvalifikace

Psychická odolnost může hrát rozhodující roli v nadcházejících kvalifikačních zápasech českých fotbalistů proti Slovinsku a Slovensku. Také reprezentační obránce Zdeněk Grygera míní, že půjde o klíčovou fázi bojů o účast na světovém šampionátu v Jihoafrické republice.

Čech se potká v LM s Nedvědem a Grygerou

Tři čeští fotbalisté se potkají v osmifinálovém souboji Ligy mistrů, v kterém nastoupí Juventus Turín s Pavlem Nedvědem a Zdeňkem Grygerou proti Chelsea, jejíž branku hájí Petr Čech. Další český fotbalista Tomáš Ujfaluši se v dresu Atlétika Madrid střetne o postup s Portem. Pokud se Tomáš Rosický z Arsenalu stačí uzdravit, čeká ho dvojzápas s AS Řím.

Grygera v Juventusu září, pohodu si chce přenést do reprezentace

Zdeněk Grygera prožívá jedno z nejvydařenějších období v kariéře. V dresu Juventusu se rozehrál k velkým výkonům, v uplynulém týdnu zaznamenal druhý gól po příchodu do Itálie a už vyhlíží víkendový šlágr proti Interu. Ještě předtím však Grygera s národním týmem zamíří k utkání do San Marina

Grygerovi se v Juventusu daří. Děkuje Nedvědovi

Juventus ve včerejší předehrávce italské ligy s přehledem porazil Janov a vyrovnal se čelu tabulky. Velkou měrou přispěl k výhře 4:1 obránce Zdeněk Grygera. Český reprezentant první branku sám dal a druhou připravil.

Grygera přijel na sraz v pohodě, doufá, že mu vydrží

Slibnou formu si na sraz fotbalové reprezentace před dvěma zápasy kvalifikace o postup na světový šampionát přivezl obránce Zdeněk Grygera. V Juventusu Turín je stálým členem základní sestavy, v poslední době chyběl jen v jediném utkání a navíc se mu vyhýbají zdravotní potíže, které jeho kariéru už mnohokrát přibrzdily.

Grygera se lehce zranil na hlavě, ale v Anglii chybět nebude

Kvůli drobnému zranění na hlavě nedohrál obránce Juventusu Turín Zdeněk Grygera středeční úvodní duel třetího předkola fotbalové Ligy mistrů proti Artmedii Bratislava, v němž italský velkoklub vyhrál 4:0.

Grygera by kariéru rád ukončil v Juventusu

Zdeněk Grygera se snad konečně zbavil zdravotních problémů a stal se členem základní sestavy Juventusu. Českému reprezentantovi se v Turíně líbí a vůbec by se nebránil, kdyby v dresu Staré dámy ukončil kariéru...

Je příjemné slyšet chválu, neskrývá Grygera

Obránce Zdeněk Grygera má za sebou nejpovedenější výkon v dresu Juventusu Turín. V nedělním zápase v Janově velmi výrazně přispěl k výhře svého týmu – první branku sám dal a druhou připravil. Po zápase na něho šla chvála ze všech stran.

Grygera o rozhodčích: Stále vidím spoustu nevysvětlitelných chyb

Sporné a špatné výroky rozhodčích v posledních týdnech odstartovaly řadu prohlášení na jejich adresu. Servítky si nebrali především představitelé a hráči Juventusu, kteří na omyly arbitrů doplatili zřejmě nejvíce. Své si k celé kauze řekl také český reprezentační obránce Zdeněk Grygera...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele