Saliba znovu nedostane šanci v Arsenalu, letos si ho vypůjčila Marseille

Olympique Marseille přestavuje kádr a jeho další novou posilou se stal William Saliba. Stále teprve dvacetiletý obránce tak ani letos nedostane šanci v prvním týmu Arsenalu, francouzský klub ho získal na hostování bez opce na trvalý přestup...

Arsenal si stáhl Salibu, ten přijde o finále poháru

Arsenal si stáhl z hostování v St. Etienne svého hráče Williama Salibu, jenž tak přijde o finále Francouzského poháru 24. července proti Paris Saint-Germain. Kluby se neshodly na tréninkových a finančních podmínkách prodloužení hostování devatenáctiletého obránce.

Saliba oficiálně přestoupil ze Saint-Étienne do Arsenalu

Arsenal hlásí další novou akvizici. Londýnský celek se dohodl se Saint-Étienne na přestupu Williama Saliby, za kterého pošle 30 milionů eur. Talentovaný stoper bude v příští sezóně ještě hostovat ve svém mateřském klubu...

Arsenal se dohodl s Realem na příchodu Ceballose

Londýnský Arsenal získal posilu pro nadcházející sezonu. V ligovém ročníku 2019/20 bude na Emirates Stadium hostovat z Realu Madrid záložník Dani Ceballos. Další nový přírůstek by měli Gunners co nevidět získat do obrany.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele