Vlček po návratu do Slavie cítí kolem sebe velké sebevědomí

Stanislav Vlček se po roce a půl vrátil do známého prostředí kádru Slavie Praha, se kterou také absolvuje obvyklý dril na soustředění ve Špindlerově Mlýně. Přesto má zkušený kanonýr pocit, že za dobu působení v Anderlechtu Brusel se v jeho staronovém působišti hodně změnilo.

Staronový slávista Vlček si prý návratem do Česka nepohoršil

První návštěvu na dokončeném stadionu v Edenu si schoval útočník Stanislav Vlček až na dnešek. Dvouletou smlouvu s pražskou Slavií podepsal korespondenčně už v polovině dubna, do jejího nového chrámu se dostal ale až po čtyřiceti dnech. Zároveň prohlásil, že návratem z Anderlechtu do Slavie si sportovně rozhodně nepohoršil.

Vlček: Moje dny v reprezentaci i v zahraničí už jsou asi sečteny

Útočník belgického Anderlechtu Stanislav Vlček už nevěří, že by se po letním návratu do Česka ještě mohl probojovat zpět do české reprezentace. Soustředit se chce výhradně na Slavii, do níž se po rok a půl dlouhém angažmá v Belgii po sezoně vrací.

Vlček se po roce a půl vrací do pražské Slavie

Stanislav Vlček se vrací z Anderlechtu do pražské Slavie. Dnes podepsal s vedením klubu smlouvu na příští dvě sezony, součástí kontraktu je i roční opce. Informaci o příchodu třiatřicetiletého hráče potvrdil ČTK generální ředitel klubu Petr Doležal.

Vlček: Stovku vstřelených gólů jsem mohl pokořit dřív

Stanislava Vlčka z Anderlechtu Brusel už nemusí tížit více než tříměsíční čekání na jubilejní stý ligový gól a symbolický vstup mezi elitní ligové kanonýry. Český reprezentant kletbu zlomil ve vítězném sobotním duelu proti Kotrijku, v němž se trefil poprvé od konce října, a zaokrouhlil svoji střeleckou bilanci v prvoligových soutěžích na kulatou stovku.

Exslávista Vlček chce zůstat v Anderlechtu

Někdejší slávistický útočník Stanislav Vlček chce zůstat v Anderlechtu Brusel i poté, co mu na konci sezony vyprší současný kontrakt. V dnešním vydání listu La Libre Belgique prohlásil, že doufá, že si ho slavný belgický klub nechá a nabídne mu prodloužení smlouvy.

Anderlecht zeštíhlí kádr, odejít by mohli i Češi

Anderlecht Brusel, který kvůli nečekanému vyřazení z evropských pohárů přijde o značnou sumu peněz, asi v brzké době poněkud zeštíhlí kádr. Mezi fotbalisty, kteří ze slavného belgického klubu odejdou, by mohl být i někdo z trojice českých reprezentantů Jan Polák, Stanislav Vlček či Daniel Zítka.

Vlček je z odstrkovaného muže kandidátem základní sestavy

Z role odstrkovaného náhradníka, který se dosud jen dvakrát objevil v základní sestavě, se Stanislav Vlček vyšvihl do pozice vážného kandidáta na místo v zahajovací jedenáctce pro úvodní utkání Eura se Švýcarskem. Rychlý ofenzivní univerzál prožil skvělé jaro v Anderlechtu Brusel a výborné výkony v přípravě mu daly naději, že by proti Švýcarsku mohl hrát od začátku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele