Robinho učinil poslední pokus o přestup z Realu do Chelsea

Brazilský fotbalista Robinho stále touží po odchodu z Realu Madrid do Chelsea. Zhruba 24 hodin před koncem přestupního období se proto na mimořádné tiskové konferenci pokusil přesvědčit vedení "Bílého baletu", aby ho do londýnského klubu prodalo.

Robinhův přestup zřejmě ztroskotá

Sága o Robinhově přestupu z Realu do Chelsea zřejmě nedopadne dobře. Londýňané pravděpodobně nesplnili požadavky španělského klubu, který nyní znovu připomněl, že Robinho má v Madridu smlouvu na dva roky...

Robinho a jeho situace v Realu Madrid

Brazilský míčový kouzelník Robinho šokoval v pátek veřejnost svým prohlášením, ve kterém sdělil, že by chtěl opustit Real Madrid a zamířit do aglické Premier League do celku Chelsea. Jejím manažerem se před několika týdny stal Robinhův krajan Luiz Felipe Scolari.

Real Madrid uvolní Robinha do Chelsea

Robinho se dočká splnění svého přání a přestoupí z Realu Madrid do Chelsea. Brazilský reprezentant se touhou zahrát si na Stamford Bridge netají a vedení španělského vekloklubu na jeho poslední prohlášení jednalo vydáním oficiálního stanoviska...

Chelsea se příblížila k získání Robinha. Nabízí téměř 40 milionů

Brazilec Robinho by přecejen mohl zamířit do Chelsea. Poté, co Real stanovil cenu za svého záložníka na 40 milionů Eur, se nyní londýnský klub svoji nabídkou k této sumě přibližuje a zatím mu schází tři miliony.

Schuster: Právě v tuto chvíli si jsem jistý, že Robinho zůstane

Možná až poslední den přestupního termínu bude muset dát odpověď na otázku, kde bude v příští sezoně působit Robinho. O brazilského rerezentanta se zajím Chelsea, Real Madrid však hráče uvolnit nechce a jeho trenér Bernd Schuster tvrdí, že Robinho zůstane...

Agent: Robinho je nespokojený a chce odejít

Prezident Realu Madrid Ramón Calderón sice prohlásil, že zcela vylučuje odchod Brazilce Robinha, avšak celá přestupová sága tím podle všeho nekončí. Agent hráče totiž včera otevřeně prohlásil, že jeho klient je v madridském klubu nespokojený a chce odejít.

Calderon: Robinho zůstává

Robinho by měl i v nové sezoně hájit barvy Realu Madrid. O brazilského reprezentanta se zajímá londýnská Chelsea a do hlavního města Španělska již dorazila i jedna nabídka, prezident Bílého baletu Ramon Calderon ovšem hráče prodat nehodlá...

Chelsea za Robinha nabídla 20 milionů liber

Brazilský útočník Robinho by mohl posílit Chelsea. Londýnský klub dnes oficiálně oslovil Real Madrid a podle serveru Sky Sports za čtyřiadvacetiletého fotbalistu nabídl 20 milionů liber (asi 613 milionů korun).

Robinho má několik nabídek

Robinho stále neví, kde bude působit v nové sezoně. Brazilský reprezentant je hráčem Realu Madrid a na stole má několik nabídek na přestup. Jedna z nich je od Chelsea a sám hráč o své budoucnosti nemá ani zdaleka jasno...

Brazilci se zlobí na Real kvůli Robinhovi

Vedení brazilského fotbalu se pustilo do Realu Madrid, který na poslední chvíli nepustil Robinha na olympijské hry. Španělský klub v pondělí oznámil, že čtyřiadvacetiletý útočník má zraněná třísla a bude lepší, když místo turnaje v Pekingu bude rehabilitovat s týmem na soustředění v Rakousku.

Real žádá Brazilce, aby nebrali zraněného Robinha na olympiádu

Útočník Robinho se dnes podrobil v Realu Madrid předsezonní zdravotní prohlídce, která prý odhalila zranění třísel. Vedení španělského týmu proto požádalo brazilskou federaci, aby čtyřiadvacetiletého fotbalistu vynechala z nominace na olympijské hry v Pekingu.

Robinho jednou nohou v Chelsea, Kaká nepřijde

Výkonný ředitel Chelsea Peter Kenyon potvrdil zájem londýnského celku o brazilského křídelníka Robinha z Realu Madrid. Zato jeho krajan Kaká na Stamford Bridge určitě nepřijde. Kenyon odmítl, že by jeho klub učinil za hvězdu AC Milán jakoukoliv nabídku.

Chelsea láká Robinha. Schuster o něho přijít nechce

Londýnská Chelsea se snaží získat z Realu Madrid Brazilce Robinha, podle deníku Sun dokonce za něho nabídla 60 milionů eur. Hráčův agent zájem anglického klubu potvrdil, nicméně trenér Bílého baletu Bernd Schuster Robinha ztratit nechce.

Robinho si odchod z Realu nepřipouští

Hodně rozladěný byl Robinho poté, co média informovala o jeho možném odchodu z Realu Madrid. Brazilský reprezentant by se podle španělského tisku mohl stát součástí přestupu záložníka Manchesteru United Cristiana Ronalda, sám hráč si ale nic podobného nepřipouští...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele