Brněnského kapitána Zavadila čeká operace kolena a dlouhá pauza

Brněnského kapitána Pavla Zavadila čeká příští týden operace křížového vazu. Léčba si vyžádá delší dobu, po rehabilitaci by se mohl zapojit až do zimní přípravy. Brzy osmatřicetiletý záložník pro klubový web Zbrojovky řekl, že aktivní kariéru nechce ukončit a plánuje návrat na prvoligový trávník.

Brněnský kapitán Zavadil má vážně poraněné koleno

Kapitán Zbrojovky Brno Pavel Zavadil utrpěl v sobotním ligovém utkání v Teplicích vážné poranění kolenního kloubu. Podle vyjádření klubového lékaře Šimona Ondruše pro něj sezona s největší pravděpodobností skončila. Sedmatřicetiletý Zavadil utrpěl zranění po zákroku Admira Ljevakoviče, po kterém rozhodčí Pavel Příhoda nařídil pokutový kop. Tato situace vyvolala hodně polemik.

Byla to jasná penalta, měl po zápase v Teplicích jasno Zavadil

Brněnský kapitán Pavel Zavadil měl po kontroverzní penaltě, díky které Zbrojovka vyhrála ve 23. kole fotbalové ligy v Teplicích 1:0, jasno. Přestože podle televizních záběrů to vypadalo, že hostující záložník upadl až pár sekund po nijak tvrdém zákroku Admira Ljevakoviče, šlo podle něj o stoprocentní pokutový kop.

Na nejlepší hráče ligy v březnu kandidují Ďuriš, Krejčí a Zavadil

Nejlepším fotbalistou první ligy za měsíc březen se stane buď plzeňský kanonýr Michal Ďuriš, sparťanský záložník Ladislav Krejčí, nebo brněnský lídr Pavel Zavadil. Mezi trenéry na cenu v anketě Ligové fotbalové asociace kandidují plzeňský Karel Krejčí, sparťan Zdeněk Ščasný a mladoboleslavský Karel Jarolím.

S laxní hrou se nedá uspět, řekl brněnský Zavadil po debaklu 0:4

Kapitán Brna Pavel Zavadil neskrýval po debaklu 0:4 od Teplic v utkání 9. ligového kola velké rozladění. Některých hráčům Zbrojovky podle něj možná do hlavy stouply předchozí dvě výhry a předvedli laxní výkon.

Brněnský záložník Zavadil na konec kariéry nemyslí

Sedmatřicetiletý brněnský záložník Pavel Zavadil nemyslí navzdory svému věku na konec kariéry. Pokud jej bude tělo poslouchat, plánuje pokračovat minimálně tři roky. Zavadil je hlavním tvůrcem hry Zbrojovky a má důležité slovo nejen na hřišti, ale i v kabině.

Zavadil: Na koncovce pořád pracujeme, je to na delší dobu

Bezbranková remíza s Baníkem Ostrava potvrdila vleklou střeleckou krizi Brna na domácím trávníku. V posledních pěti zápasech na stadionu v Králově Poli vstřelili jen dvě branky. Naposledy skóroval ještě na podzim proti Příbrami útočník Donneil Moukanza. Od té doby už brněnští fanoušci neměli dlouhých 286 minut možnost zakřičet si gól.

Kapitán Zavadil se upsal Zbrojovce Brno na další dva roky

Kapitán Brna Pavel Zavadil prodloužil se Zbrojovkou smlouvu o další dva roky do 30. června 2017. Po skončení kariéry by měl šestatřicetiletý záložník v klubu zůstat a působit v managementu.

Na hráče měsíce dubna kandidují Krejčí, Ščuk a Zavadil

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za duben kandidují Ladislav Krejčí z pražské Sparty, mladoboleslavský Jasmin Ščuk a Pavel Zavadil z Brna. Mezi trenéry se o ocenění Ligové fotbalové asociace (LFA) ucházejí Vítězslav Lavička ze Sparty, brněnský Václav Kotal a Dušan Uhrin mladší z Plzně.

Brno se střelecky trápí, zachraňují ho Zavadilovy přímé kopy

Brňané na jaře střelecky tápou. Neproměňují ani nejvyloženější šance a nad vodou je drží branky Pavla Zavadila z trestných kopů. V minulém kole pomohl Zavadil gólem k remíze 1:1 se Znojmem, dnes se Zbrojovka navzdory tlaku a spoustě šancí nedokázala dlouho prosadit proti Olomouci.

Brno na jaře zoufale zápolí s produktivitou

Pouhý jeden gól zaznamenali v posledních čtyřech utkáních fotbalisté Zbrojovky Brno. Jediná střela útočníka Markoviče zajistila Brňanům tři body v duelu s Příbramí, v dalších duelech se Spartou, Libercem a dnes Baníkem Ostrava vyšli svěřenci kouče Václava Kotala střelecky naprázdno.

Situace není dobrá, připustil po další prohře brněnský Zavadil

Brno se každým jarním kolem přibližuje sestupovému pásmu. Zbrojovka si svou pozici ještě víc zkomplikovala dnešní porážkou 1:3 s Hradcem Králové, po které protáhla čekání na tři body už na šest kol. Záložník Pavel Zavadil připustil, že situace Brňanů začíná být špatná.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele