Nedvěd prý ukončí kariéru, ale o Euru pořád přemýšlí

Záložník Juventusu Turín Pavel Nedvěd podle stánky channel4.com oznámí v nejbližších dnech konec kariéry. Nedvědovi po sezóně končí v Juventusu smlouva a zdá se, že v 35 letech je připraven pověsit kopačky na hřebík. Přesto nadále zvažuje start ne letním mistrovství Evropy.

Nedvěd stále váhá, rozhodnutí přijde za několik týdnů

Pavel Nedvěd se stále ještě nerozhodl ohledně svého dalšího působení na fotbalové scéně. Bývalý kapitán českého národního týmu váhá, zda bude i nadále pokračovat v dresu turínského Juventusu a své rozhodnutí oznámí v nejbližších dnech...

Nedvěda láká už druhý japonský klub

O českého fotbalistu Pavla Nedvěd projevil zájem další klub z japonské ligy. Pětatřicetiletého záložníka, kterému v létě končí smlouva v Juventusu Turín, by rádo získalo vedení Jubilo Iwata. Již v únoru se ozvalo FC Tokio, jehož zástupci byli ochotni za Nedvěda zaplatit deset milionů dolarů (asi 178 milionů korun).

Nedvěd ještě jeden rok za Juventus

Pavel Nedvěd bude podle všeho i v příští sezoně pokračovat v profesionální kariéře. Bývalý kapitán českého národního týmu jedná s turínským Juventusem o nové smlouvě s platností do léta 2009...

Podle Ranieriho Nedvěd na EURO pojede

Český záložník Pavel Nedvěd podle trenéra Juventusu Turín stoprocentně pojede na fotbalové mistrovství Evropy. Kouč Claudio Ranieri navíc na dnešní tiskové konferenci před nedělním duelem Serie A s Bergamem prohlásil, že si je jistý, že pětatřicetiletá hvězda po sezoně neukončí kariéru, ale naopak o rok prodlouží se "Starou dámou" v létě končící smlouvu.

Brückner už prý jedná s Nedvědem, řekl Košťál

Manažer české fotbalové reprezentace Vlastimil Košťál se domnívá, že trenér Karel Brückner už začal jednat se záložníkem Pavlem Nedvědem o případném návratu do národního týmu. Místopředseda Českomoravského fotbalového svazu to dnes řekl v rozhlasovém pořadu Pressklub na Frekvenci 1.

Je mi fajn, hlásí Nedvěd

Hrůzostrašný zážitek za sebou má Pavel Nedvěd, který se ve včerejší dohrávce víkendového kola Serie A proti Palermu srazil s Robertem Guanou. Oba fotbalisté museli být s otřesem mozku okamžitě odvezeni do nemocnice, naštěstí ani v jednom případě nejde o nic vážného a Nedvěd byl již propuštěn do domácího léčení...

Nedvěd nekončí. V Juventusu prý prodlouží smlouvu

Český záložník Pavel Nedvěd se chystá v Juventusu prodloužit svůj stávající kontrakt o jeden rok. V dresu Staré dámy by tak měl nastupovat i v příštím ročníku. Informaci přinesl italský deník Gazzetta dello Sport.

Nedvěd s prodloužením smlouvy nespěchá

Česká fotbalová hvězda Pavel Nedvěd je ochotna jednat s Juventusem o prodloužení smlouvy až poté, co si turínský klub v italské Serii A zajistí účast v Lize mistrů. Pětatřicetiletý záložník, kterému stávající kontrakt vyprší v létě, to prohlásil v rozhovoru s novináři při charitativní akci v turínské nemocnici Sant'Anna.

Nedvěd dostal dvouzápasový trest, ale pokutu dementoval

AKTUALIZOVÁNO Pavel Nedvěd popřel zprávu italského listu La Stampa, podle nichž mu klub uložil pokutu ve výši 175 tisíc korun a podle níž klubové vedení jedná, jak s fotbalistou dál po jeho vyloučení naložit. Jediným trestem je prý dvouzápasový distanc, kterým ho dnes odpoledne potrestala disciplinární komise Italského fotbalového svazu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele