Subotič po neúspěchu v kvalifikaci na čas skončil v reprezentaci

Neven Subotič přerušil reprezentační kariéru. Čtyřiadvacetiletý srbský obránce se do konce roku rozhodl dát přednost přípravě s Dortmundem. Trenéra národního týmu Sinišu Mihajloviče o tom informoval v pátek po domácí remíze 1:1 s Chorvatskem, která Srbsko připravila o šanci postoupit na MS.

Dortmund na šest týdnů přišel o stopera Subotiče

Borussii Dortmund bude v úvodu jarní části bundesligy chybět obránce Neven Subotič. Čtyřiadvacetiletý srbský reprezentant si před dvěma dny na soustředění ve Španělsku poranil stehenní sval a podle podle agentury SID ho čeká šestitýdenní pauza.

Dortmund si pojistil Subotiće a Bendera

Vedení Dortmundu dnes mělo napilno. Žlutočerní nejdříve dohodli odchod Ivana Perišiće a poté potěšili fanoušky, jelikož obránce Neven Subotić a záložník Sven Bender prodloužili své smlouvy. Zůstanou do léta 2016 respektive 2017.

Subotić musel na operaci, podzim pro něho skončil

Borussia Dortmund včera neměla problémy s Wolfsburgem, v souboji dvou německých mistrů z poslední doby dominovala a nakonec vyhrála 5:1, přesto se pro ní sobotní odpoledne neobešlo bez velké vady na kráse. Tu představuje zranění obránce Nevena Subotiće...

Kloppovi se nelíbilo zdržování, odsoudil "trapnou" taktiku Sevilly

Borussia Dortmund suverénně vládne německé nejvyšší soutěži, radost z povedeného bundesligového podzimu ale kazí vyřazení ze dvou pohárových soutěží. BVB už nepokračuje v domácím poháru a včera skončila i jeho pouť v Evropské lize v zápase, po němž se nejenom trenér Jürgen Klopp zlobil na počínání hráčů Sevilly...

Dortmund Subotiče Manchesteru neprodá

Vedení Borussie Dortmund dalo opětovně najevo, že se nechystá prodat Nevena Subotiče. A to ani v případě, že přijde v zimě s lukrativní nabídkou Manchester City, jak spekulují anglická média. Subotič podepsal v létě s BVB novou pětiletou smlouvu.

V Anglii je zájem o Subotiće, ten chce ovšem zůstat v Dortmundu

Neven Subotić patří k nejtalentovanějším obráncům v Evropě a budí proto zájem v Premier League. Hlavním uchazečem o služby 20letého hráče Borussie Dortmund má být londýnská Chelsea, sám Subotić ovšem upřednostňuje setrvání v Německu...

Subotič se rozhodl reprezentovat Srbsko

Obránce Borussie Dortmund Neven Subotič se rozhodl reprezentovat Srbsko a může si zahrát hned v následujícím kvalifikačním utkání proti Rumunsku. Oznámil to dnes kouč národního týmu Radomir Antič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele