Bastos se těší na další přestřelku s Marseille

Ve Francii je o víkendu na programu 18. kolo tamní Ligue 1 a tečku za ním udělá nedělní šlágr mezi Marseille a Lyonem. Oba celky se pohybují na čele tabulky a našlo by se jenom málo těch, kteří by se zlobili za průběh podobný tomu, jaký mělo předposlední vzájemné měření sil těchto klubů.

Lyon zveřejnil platy z července

Francouzský Olympique Lyon nedávno zveřejnil měsíční platy svých fotbalistů. Největší mzdu měl s 350.000 eury kapitán Cris, nejnižší známou pak s 130.000 eury talentovaný Dejan Lovren.

Lyon reagoval na zájem velkoklubů. Bastose neprodá

Přestup Michela Bastose do Serie A se s největší pravděpodobností konat nebude. Představitelé Olympiqueu Lyon totiž vydali prohlášení, v němž tvrdí, že brazilský fotbalista v současnosti není na prodej.

Coentrao ani Bastos nepřijdou. Pro Bayern jsou drazí

Bayern Mnichov hledá nového levého obránce a v nejbližší době žádného nezíská. Německý mistr sice měl zájem o Fabia Coentraa z Benfiky či lyonského Michela Bastose, Bavorům se ale zdají nadhodnocení. Bayern tak hledá dál.

Lyon získal z Lille ofenzivního záložníka Bastose

Olympique Lyon definitivně získal ofenzivní posilu Michela Bastose. Brazilský záložník přichází z Lille, které za něj vyinkasuje 18 milionů eur (asi 465 milionů korun), což z něj dělá druhého nejdražšího hráče v historii Lyonu. V pondělí byl oficiálně představen spolu s dalšími posilami.

Bastos do Lyonu asi nakonec přestoupí

Brazilský záložník Michel Bastos má nakročeno k přestupu do Lyonu. Prezidenta Lille Michela Seydouxe přesvědčila suma, kterou je vedení Lyonu za 25letého fotbalistu ochotno vyplatit. Podle Seydouxe jde o "mimořádnou" nabídku.

Lyon chce další posily, Gignac se jí ale nestane

Již brzy by měl Lyon dokončit přestup Lisandra Lópeze z FC Porto, tím ale letos sesazený sedminásobný šampion Ligue 1 nekončí. V úvahu přicházejí Loïc Rémy či Michel Bastos, naopak takřka vyloučen je podle Bernarda Lacombeho příchod Andrého-Pierra Gignace z Toulouse...

Nejlepší hráč Ligue 1: Gourcuff, Bastos, Sessegnon nebo Gignac

Francouzská UNFP odtajnila jména čtyřech fotbalistů, kteří se ucházejí o ocenění pro nejlepšího hráče Ligue 1 pro sezonu 2008/2009. Mezi nominovanými není ani jeden fotbalista Marseille či Lyonu, šanci na výhru mají Yoann Gourcuff, Michael Bastos, Stephane Sessegnon a Andre-Pierre Gignac...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele