Hrošovský věří, že jeho gól po 18 měsících bude ještě důležitý

Téměř rok a půl čekal Patrik Hrošovský na to, až bude moci v dresu plzeňských fotbalistů znovu slavit vstřelený gól. Dočkal se ve čtvrtek v duelu Evropské ligy na hřišti Rapidu Vídeň, ovšem jen zmírnil prohru na 2:3. Přesto věří, že v konečném účtování skupiny bude mít jeho trefa ještě význam.

Kozáčik si triumfu mezi gólmany váží i kvůli silné konkurenci

Nejlepším brankářem ligy byl podruhé za sebou vyhlášen plzeňský Matúš Kozáčik. Slovenský reprezentační gólman si ocenění velmi váží, jelikož ví, že právě na brankářském postu je v české lize velmi silná konkurence. Letošní ocenění ho navíc těší o to více, že svými výkony pomohl Viktorii k mistrovskému titulu.

Vrbu čeká v Žilině dobré přijetí, věří brankář Kozáčik

Ještě než trenér reprezentace Pavel Vrba začal sbírat úspěchy s Plzní, prožil dva úspěšné roky v Žilině. A podle slovenského brankáře Matúše Kozáčika na něj tamní fanoušci určitě nezapomněli a v úterním přátelském utkání mezi Slovenskem a Českem Vrbu rádi přivítají.

Kozáčik odchytal největší zápas své kariéry a zastal se Casillase

Brankář Matúš Kozáčik výrazně přispěl k nečekané výhře Slovenska 2:1 nad Španělskem ve čtvrteční kvalifikaci o Euro 2016. Plzeňský gólman podle svých slov odchytal největší zápas kariéry a také se zastal svého kolegy ve španělské brance Ikera Casillase, který se podepsal pod úvodní gól Juraje Kucky.

Ploješť patří k nejtěžším soupeřům v předkolech, tvrdí Kozáčik

V Plzně tušili, že Petrolul Ploješť bude těžkým soupeřem a to se v úvodním duelu 3. předkola Evropské ligy potvrdilo. Viktoria vybojovala remízu 1:1 až v nastavení a podle brankáře Matúše Kozáčika ji čeká ještě hodně těžká odveta.

Kozáčik Plzni v odvetě se Šachtarem kvůli zranění nepomůže

V Plzni se budou muset v odvetě play off Evropské ligy se Šachtarem Doněck obejít bez brankářské jedničky Matúše Kozáčika. Slovenský gólman si v nedělním ligovém utkání s Ostravou poranil úpon břišního svalu, nahradí ho Petr Bolek.

Plzeň prodloužila smlouvy s Čišovským, Kozáčikem a Wágnerem

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy hned s trojicí hráčů. Stoper Marián Čišovský se Viktorii upsal do června 2016, brankář Matúš Kozáčik s útočníkem Tomášem Wágnerem pak podepsali ještě o rok delší kontrakt.

Kozáčik tuší, že si proti Manchesteru City zachytá

Plzeňský gólman Matúš Kozáčik ocenil kvality svého kolegy Joea Harta, který by měl ve středečním vzájemném utkání Ligy mistrů hájit branku Manchesteru City. Stále ho považuje za prvotřídního brankáře, přestože anglický reprezentant v poslední době přišel o post jasné jedničky.

Kozáčika chyba mrzí, ale ze spánku ho prý budit nebude

Brankář Plzně Matúš Kozáčik litoval vlastní hrubé chyby, která rozhodla utkání Ligy mistrů s CSKA Moskva, ale budit ze spánku ho prý nebude. Nezachycená přihrávka od spoluhráče sice zřejmě pobaví fanoušky po celém světě, ale Kozáčik si je vědom toho, že hlavní je zapomenout a nenarušit si sebevědomí před dalšími zápasy.

Plzeňští věří, že je do Mariboru přijedou podpořit zástupy fandů

Fotbalisté Plzně přivítali dnešní los 4. předkola Ligy mistrů s povděkem, především kvůli tomu, že do slovinského Mariboru nebude příliš složité cestování. Věří proto, že je přijede do odvety podpořit velké množství fanoušků.

Kozáčik: Zápas rozhodne o tom, zda bude sezona úspěšná

Brankář Matúš Kozáčik si je dobře vědom, jak důležitý zápas Plzeň v úterý večer čeká. Viktoria odcestovala k odvetě 2. předkola Ligy mistrů na hřišti Željezničaru Sarajevo s ošidným výsledkem 4:3 z domácího prostředí a jeden inkasovaný gól může role ve dvojzápase otočit.

Kozáčik: Snažil jsem se gólům zabránit, ale nestačilo to

Brankář Plzně Matúš Kozáčik prožil v úvodním utkání 2. předkola Ligy mistrů se Sarajevem zápas, na který nebude rád vzpomínat. Soupeřovi hráči předvedli stoprocentní produktivitu, ze tří střel mezi tyče mu dali tři góly. Slovenský brankář věří, že si Západočeši smůlu vybrali a po výhře 4:3 stvrdí v odvetě za týden postup.

Kozáčika těší, že si Plzeň před duelem se Spartou udržela náskok

Brankáře Plzně Matúše Kozáčika těšilo, že lídr tabulky jasnou výhrou 4:0 nad Duklou udržel i po dvaceti kolech první ligy tříbodový náskok před druhou Spartou, se kterou se utká hned po reprezentační přestávce. Slovenský gólman považoval za důležitý moment zlikvidovanou penaltu hostujícího Zbyňka Pospěcha.

Trefil jsem to holení, litoval šance v závěru brankář Kozáčik

V koncovce odvety osmifinále EL na hřišti Fenerbahce se plzeňský brankář Matúš Kozáčik vydal přes celé hřiště podpořit závěrečnou snahu spoluhráčů o vstřelení "postupové" trefy. Propadl k němu centr po rohovém kopu, slovenský gólman však míč špatně trefil a po zápase litoval, že šanci na životní gól nevyužil.

Vedení Sparty chystá zimní zemětřesení

Sparta Praha zažívá příšerný podzim, který prozatím vyvrcholil ostudnou porážkou s Bohemians Praha. V zimě má proto na Letné proběhnout velká čistka kádru, podle deníku Sport může odejít až deset hráčů.

18.11.2008 Aktuality 332 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele