Šural odmítl spekulace o přestupu, s jinými kluby prý nejedná

Reprezentační záložník Josef Šural rezolutně odmítl spekulace o odchodu z Liberce, kde mu v létě vyprší smlouva. Pětadvacetiletý fotbalista prý nejednal s žádnými českými ani zahraničními kluby a budoucnost ve Slovanu bude řešit až po skončení podzimu.

Libereckého Šurala odsunutí na lavičku náhradníků v Brně zklamalo

Z libereckého útočníka Josefa Šurala vyzařovalo po ligovém zápase v Brně velké zklamání. K jeho špatné náladě přispělo vedle prohry 1:3 také to, že se nedostal do základní sestavy Slovanu. Těšil se, že v rodném Brně, kde s fotbalem začínal, nastoupí před kamarády a známými. A že si zahraje proti mladšímu bratru Jakubovi, který obléká dres Zbrojovky.

Šural pomohl porazit Slovácko, ale Slavnosti vína pokazit nechtěl

Mimořádně produktivní období zažívá Josef Šural. Během reprezentační pauzy pomohl národnímu týmu dvěma asistencemi k výhrám nad Kazachstánem a Lotyšskem a tím i k postupu na mistrovství Evropy. Dnes zase pětadvacetiletý fotbalista gólem a přihrávkou zajistil Severočechům ligové vítězství 2:1 na hřišti Slovácka.

Šural čekal na start v reprezentaci 2 roky, teď pomohl k postupu

Dlouhé dva roky čekal Josef Šural, než znovu nastoupí v dresu české reprezentace. Trenér Pavel Vrba se však nebál na libereckého záložníka ukázat v rozhodujících zápasech kvalifikace a Šural se mu odvděčil dvěma asistencemi, které výrazně přispěly k postupu na mistrovství Evropy.

Šural chtěl v Edenu vyhrát, ale nakonec bral i remízu

Záložník Josef Šural v dnešním utkání druhého kola první ligy na Slavii zachránil jako střídající hráč Liberci vyrovnávacím gólem remízu 2:2, s bodem ale spokojený nebyl. Severočeši podle něj domácí tým ve druhém poločase jasně přehrávali a měli si z Edenu odvézt body tři.

Vzhledem k závěru dobrý bod, řekl liberecký útočník Šural

Překvapivá trenérská rošáda v Liberci nepřinesla okamžitý efekt. Slovan sice v Ostravě uhrál v premiéře pod novým koučem Davidem Vavruškou první jarní bod za remízu 3:3, ale nakonec hlavně díky tomu, že domácí Baroš v závěru neproměnil dvě gólové příležitosti.

Pokuty od vedení jsou zasloužené, míní liberecký kapitán Šural

Za zasloužené označil kapitán Liberce Josef Šural pokuty od vedení klubu za nesplnění cíle. Hráči měli za úkol v posledních dvou kolech získat proti Jihlavě a Příbrami čtyři body, nakonec však vytěžili jen jediný. I kvůli tomu přezimují vůbec poprvé v historii samostatné ligy na sestupové patnácté příčce.

Reprezentant Šural prodloužil smlouvu s Libercem

Liberec si pojistil služby reprezentanta Josefa Šurala. Čtyřiadvacetiletý útočník a nejlepší týmový střelec v aktuálním ligovém ročníku prodloužil se Slovanem smlouvu o další dva roky, stávající kontrakt mu měl vypršet po konci sezony.

Šural: Kdyby tam byl náš brankář, ten by se načapat nenechal

Reprezentační útočník Josef Šural zajistil Liberci v dohrávce 7. ligového kola s Plzní kuriózním gólem bod za remízu 1:1. Vyzkoušel fintu, kterou má nacvičenou z tréninku, a nečekanou střelou téměř z nulového úhlu na přední tyč zaskočil hostujícího brankáře Matúše Kozáčika.

Šural zastoupí nemocného Lafatu, který si nezahraje proti USA

Do české reprezentace byl dodatečně nominován Josef Šural. Liberecký útočník ve výběru trenéra Pavla Vrby zastoupí nemocného sparťana Davida Lafatu, jenž kvůli viróze nezasáhne do středeční přípravy proti USA.

Šural si pochvaloval, že Liberec prolomil střeleckou smůlu

Po třech ligových kolech ho trenér Samuel Slovák posunul z kraje zálohy na hrot a liberecký fotbalista Josef Šural výrazně ožil. V minulém utkání v Teplicích patřil k nejlepším hráčům, střeleckou smůlu ale protrhl až dnes proti Ostravě.

Šural: Nejsme o třídu horší, otočit se dá všechno

I když Liberečtí utrpěli v úvodním duelu 3. předkola Evropské ligy v Giurgiu jasnou porážku 0:3, záložník Josef Šural si nemyslí, že by mezi oběma týmy byl až takový rozdíl. Proto věří, že dvojzápas ještě jde otočit.

Šural se radoval z krásné trefy, postupu i vylepšení koeficientu

Liberecký Josef Šural ve čtvrtečním posledním utkání základní skupiny Evropské ligy v Estorilu znovu ukázal, že má patent na krásné góly nůžkami. Záložník Slovanu povedenou trefou přes hlavu otevřel skóre a nasměroval svůj tým k výhře 2:1, znamenající nečekaný postup do jarní fáze soutěže.

Reprezentace přišla o nemocného Rosického i Daridu

Česká reprezentace bude v pátečním přípravném utkání s Kanadou postrádat kapitána Tomáše Rosického, kterého na sraz týmu nepustí nemoc, a Vladimíra Daridu. Záložník Freiburgu si ve čtvrtečním utkání Evropské ligy s Estorilem poranil mezižeberní sval. Trenér národního týmu Josef Pešice místo nich povolal Tomáše Hořavu z Plzně a libereckého Josefa Šurala.

Liberecký Šural si nůžkami vystřelil televizní gól roku

Vítězství v pátém ročníku obnovené ankety České televize Gól roku patří libereckému Josefu Šuralovi. Ofenzivní univerzál z týmu úřadujících ligových šampionů si ocenění vysloužil za gól z loňského srpna, kdy se střelou přes hlavu - nůžkami - efektně prosadil v utkání v Českých Budějovicích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele