Černý: Když dáme brzy gól, budou i diváci odevzdanější

Jaroslav Černý nemá strach z bouřlivého až nepřátelského prostředí, které slibují pražské Slavii v odvetném duelu čtvrtého předkola Evropské ligy fanoušci domácí Crvené Zvezdy Bělehrad. 30letý záložník věří, že červenobílým se povede na stadionu Marakana skórovat a tím horkokrevné srbské příznivce zchladí.

Šťastná výhra, přiznal slávista Černý

Velmi šťastné tři body získali fotbalisté pražské Slavie v Českých Budějovicích, kde díky nacvičenému signálu a brance záložníka Jaroslava Černého zvítězili těsně 1:0. Jediný střelec podvečerního duelu dal svému bývalému klubu druhý gól, poprvé Dynamo rozesmutnil před rokem a půl ještě na Strahově.

Slávisté byli po vyřazení s Tiraspolem zdrcení

Slávisté po překvapivém vyřazení v třetím předkole Ligy mistrů od moldavského Šeriffu Tiraspol jen těžko hledali slova. Ligový mistr se už už viděl v dalším kole nejprestižnější klubové soutěže, ale v nastavení inkasoval vyrovnávací gól a po domácí remíze 1:1 se s vidinou milionových zisků nečekaně rychle rozloučil.

Slávistu Černého čeká jeden z největších zápasů kariéry

Na jeden z dosavadních vrcholů fotbalové kariéry se chystá záložník pražské Slavie Jaroslav Černý, kterého v pondělí čeká premiérové derby po zimním příchodu z Českých Budějovic. Osmadvacetiletý středopolař se těší především na bouřlivou kulisu a věří, že červenobílí získají případnou výhrou nad Spartou pohodu do závěru ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele