Anderlecht bez Poláka získává víc bodů než s ním, upozorňuje tisk

Když za Anderlecht Brusel nastupuje Jan Polák, získává tým belgických šampionů méně bodů, než když český reprezentant v sestavě chybí. Píše o tom dnes belgický tisk, který se současně ptá, zda má jedna z hvězd slavného týmu v klubu vlastně ještě místo.

Sunderland má zájem o české reprezentanty Poláka a Plašila

Klub anglické Premier League Sunderland má zájem o české fotbalové reprezentanty Jana Poláka a Jaroslava Plašila. Napsal to dnes britský list Daily Mail.

Le Soir: ČR je zemí, kde lze najít mladé talenty za rozumné ceny

Česká republika je zemí, kde je možné najít mladé talentované hráče za rozumné ceny, píše dnes belgický list Le Soir. Ten si všímá skutečnosti, že v týmu šampiona belgické ligy Anderlechtu Brusel hraje hned čtveřice českých hráčů.

Za minulostí jsem udělal tečku, řekl Polák o sporu s klubem

Za nedávným sporem s Anderlechtech už český reprezentační záložník Jan Polák udělal definitivní tečku. Vše nyní cílí na jednu věc: postup do Ligy mistrů. Od vyřešení sporu znovu patří k oporám, přičemž za středeční výkon v utkání 4. předkola Ligy mistrů s Partizanem Bělehrad si dnes v belgickém tisku i od trenéra Ariëla Jacobse vysloužil chválu.

Polák nás může dostat do Ligy mistrů, věří manažer Anderlechtu

Jan Polák nás může dostat do Ligy mistrů, věří manažer Anderlechtu Brusel Herman van Holsbeeck. Český fotbalista by mohl ve středu v úvodním utkání čtvrtého předkola proti Partizanu Bělehrad nastoupit v základní sestavě poté, co vyřešil spor s vedením klubu prodloužením smlouvy do roku 2012.

Polák o rok prodloužil smlouvu v Anderlechtu

Český reprezentant Jan Polák bude nadále oblékat dres Anderlechtu Brusel. Dnes s belgickým celkem prodloužil smlouvu do roku 2012 a vyřešil tak spor s vedením klubu, které ho nechtělo v týmu, pokud by byl za rok volným hráčem. Anderlecht o prodloužení smlouvy informoval na svém webu.

Polák podle belgického tisku musí z Anderlechtu odejít

Podle belgického tisku jsou dny českého reprezentanta Jana Poláka v Anderlechtu Brusel sečteny, sám hráč však o ničem neví. Deník Het Laatste Nieuws napsal, že záložník, který má v Belgii ještě roční smlouvu, musí z týmu odejít, a to do konce srpna. Poláka o tom však prý nikdo neinformoval.

Jednání o Polákově přestupu jsou na mrtvém bodě

Jednání českého reprezentanta Jana Poláka o přestupu z Anderlechtu Brusel do Galatasaraye Istanbul se ocitlo na mrtvém bodě. Ještě před pár dny to přitom vypadalo, že situace směřuje k podpisu smlouvy a že zbývají doladit už jen detaily. Důvodem jsou podle listu DH Les Sports hráčovy finanční požadavky.

Anderlecht má za Poláka od Galatasaraye dostat 44 milionů korun

Anderlecht Brusel by měl za přestup českého záložníka Jana Poláka získat od tureckého klubu Galatasaray Istanbul 1,75 milionu eur (asi 44 milionů korun). Píše to dnes belgický list DH Les Sports.

Polák by mohl přestoupit do Turecka, zajímá se o něj Galatasaray

O českého záložníka Jana Poláka z Anderlechtu Brusel se zajímá Galatasaray Istanbul. Podle listu DH Les Sports už turecký tým, v němž hraje i útočník Milan Baroš, předložil Anderlechtu nabídku. O možném přestupu hráče, který valnou část předchozí sezony laboroval se zraněním kolena, se v Belgii spekuluje delší dobu.

Mazuch se zranil, o Poláka se prý zajímají italské kluby

Obránce Anderlechtu Brusel Ondřej Mazuch se o víkendu zranil. V přípravném zápase proti diviznímu Knokke odstoupil již po několika minutách hry, podle belgického tisku kvůli svalovým potížím na noze.

Koleno drží, pochvaluje si po návratu na hřiště Polák

Aktualizováno. I tuctový přípravný zápas chvíli před koncem sezony proti třetiligovému soupeři může reprezentantovi udělat velkou radost. Příkladem je záložník Anderlechtu Brusel Jan Polák. Ve středu se téměř po osmi měsících objevil v utkání proti třetiligovému celku Woluwe-Zaventem poté, co definitivně vyléčil vážně zraněné koleno.

Polákův návrat se komplikuje, zřejmě stihne až příští sezonu

Český fotbalista Jan Polák si zřejmě již v této sezoně nezahraje. Po srpnovém vážném zranění se sice záložník Anderlechtu Brusel už připravoval na návrat, podle belgického deníku Het Nieuwsblad se však v operovaném kolenu objevil zánět a Polák proto musel rehabilitaci přerušit. Podle všeho se tak bude připravovat až na příští sezonu.

Polák po zranění stále čeká na návrat do zápasů

Český reprezentant Jan Polák od srpna nesehrál stále ani jedno utkání, ale v několika nejbližších týdnech by mohlo k jeho návratu na hřiště dojít. Už v dubnu by český záložník Anderlechtu rád naskočil do belgické ligy a v lepším případě by pak mohl zvládnout i květnovou reprezentační přípravu v USA.

Polák by rád od března začal trénovat s mužstvem

Záložník bruselského Anderlechtu a české reprezentace Jan Polák se po vážném zranění kolena a následné operaci vazů postupně vrací do přípravy. V rámci individuálního programu již trénuje s míčem na hřišti a začátkem března by se rád připojil k mužstvu. Do konce jarní sezony chce stihnout soutěžní zápas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele